Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt:"

Transkript

1 Lejebetingelser. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: 1. Køretøjet må føres af alle med et gyldigt kørekort. 2. Al anvendelse skal ske i overensstemmelse med de til enhver tid gældende prislister, manualer, forsikrings- og lejebetingelser. 3. Lejer er forpligtet til at tilbagelevere køretøjet samt alt dertil hørende udstyr til aftalt tid og sted. 4. Lejekontrakten skal medbringes i køretøjet til en hver tid. 5. Køretøjet må føres af anden fører end lejer, såfremt lejer er med i bilen, sikret sig at den anden fører har gyldigt kørekort gælder i Danmark eller det pågældende land bilen bliver brugt, anvender bilen i overensstemmelse med lejebetingelserne og at lejer er indforstået med, at tage det fulde ansvar for evt. skader den anden fører pådrager på bilen. 6. ByensBil.dk forbeholder sig ret til at tage køretøjet i besiddelse på ethvert tidspunkt og uden påkrav for lejers regning, hvis køretøjet anvendes i strid med lejebetingelserne. 7. ByensBil.dk er ikke ansvarlig for private genstande, som bliver beskadiget, tabt eller glemt under eller efter lejemålet. 8. Såfremt politi eller anden offentlig myndighed vurderer, at køretøjet har været benyttet til ulovlige eller uhensigtsmæssige formål, kan disse uden videre inddrage bilen uden at lejer i den anledning har krav på erstatningskøretøj eller økonomisk kompensation. Eventuel transport sker for lejers regning. Myndighederne har tilladelse til at føre køretøjet ved inddragelse. 9. Lejers personlige data vil blive indsamlet, gemt, behandlet, sendt, brugt, men alene med det formål og i det omfang det er nødvendigt for at behandle lejekontrakten og beskytte udlejers legitime forretningsinteresser. 10. ByensBil.dk kan opsige kontrakten uden forudgående varsel. Køretøjet: 1. Al anvendelse af ByensBil`s biler, skal ske med omtanke og forsigtighed. 2. Lejeren bekræfter, at køretøjet er modtaget i god og lovlig stand samt at have undersøgt bremser, styretøj, signalapparater og lygter inden kørsel påbegyndes. Enhver klage over køretøjets tilstand fremføres til ByensBil.dk umiddelbart ved afhentning. 3. Eventuelle skader vil være registreret på fejllisten i bilen. 4. Køretøjet må ikke benyttes: A: Til person- eller godstransport mod betaling. B: Til nogen form for motorsportsarrangementer, kørekursus eller testkørsel. C: Til kørsel med gods der medfører lugtgener eller udsædvanligt slid. D: Til at slæbe et andet køretøj. E: Af personer som er påvirket af spiritus, narkotiske stoffer eller medicin. 5. Kun biler med trækkrog må benyttes til at trække godkendte påhængsvogne. Vægt og mål skal overholdes iht. til bilens manual.

2 6. Dyr må kun medbringes i en dertil beregnet transportkasse. Bilen skal efterfølgende støvsuges grundigt. 7. Ved længere anvendelses periode hermed menes en uge eller mere, skal lejer kontrollere væskestand, dæktryk osv. Samt bilen skal tilbageleveres rengjort. Generelt skal bilens instruktionsbog følges. 8. Lejer er bekendt med, at der kan være monteret sporingsudstyr. 9. Lejeren skal medvirke til at sikre bilen mod tyveri og hærværk. Alle synlige værdigenstande bør fjernes fra kabinen, før denne forlades. Glemte ejendele kan indleveres til ByensBil.dk. Tjek af bilen før brug: 1. Lejeren forpligter sig til at tjekke bilens tilstand, indvendigt såvel som udvendigt, inden brug. Der skal tjekkes for skrammer, buler, punkteringer o.l. Nye fejl skal registreres på fejl/skade listen i bilen og evt. sendes pr. sms til tlf. nr Inden ibrugtagning tjekkes køresedlen for at sikre at forrige bruger har udfyldt denne korrekt. Ved fejludfyldning noteres dette på køresedlen eller der sendes en sms til tlf. nr Inden ibrugtagning kigges Bilens bog igennem. Afregning: 1. Der er 2 slags omkostninger forbundet med anvendelse af ByensBil`s biler. Dels en tidsbestemt lejepris, dels en pris pr. kørt km. inkl. brændstof og øvrige forbrugsstoffer. 2. I bilen udfyldes en køreseddel. 3. Ved privat og erhvervsmæssig brug skal afregningen ske senest 8 bankdage efter modtagelse af faktura, som sendes pr. mail. 4. Lejemålet kan afregnes på flere måder: A: Beløbet bankoverføres til Vestjysk bank reg.nr Konto nr B: Beløbet overføres via Mobilepay til tlf. nr C: Beløbet betales kontant til en repræsentant fra ByensBil.dk. 5. Manglende eller forsinket betaling medfører et rykkergebyr 1 iht. den gældende prisliste. 6. Lejer anerkender udtrykkeligt sit personlige ansvar for på begæring, til ByensBil.dk at betale: A: De aftalte satser anført på den til enhver tid gældende prisliste. B: Alle bøder, afgifter, inkasso- og rets omkostninger i forbindelse med parkerings- eller lovgivningsmæssige overtrædelser, som pålægges køretøjet eller dennes fører indenfor lejeperioden. ByensBil.dk kan oplyse politiet om, hvilken lejer der i en given periode, har anvendt bilen. C: Broafgifter, vejafgifter etc. D: Udlejers omkostninger til fremskaffelse af ekstra nøgle og evt. erstatning af nøgle hvis originalnøglen mistes. E: Rengøring af køretøjet såfremt dette returneres i særlig beskidt eller snavset tilstand. ByensBil.dk vil i disse tilfælde opkræve lejer et gebyr iht. den gældende prisliste, for ekstra rengøring Rygning er strengt forbudt i alle ByensBil s biler. Hvis der er brug for ekstra rengøring/lugtfjernelse 3 pga. rygning, opkræves lejer et gebyr iht. den gældende prisliste.

3 8. Klistermærker eller anden staffering må ikke fjernes fra køretøjet. Såfremt disse eller dele heraf fjernes, opkræves lejer et gebyr 4 iht. den gældende prisliste. 9. Ved påfyldning af brændstof eller andre forbrugsstoffer foretager lejer selv udlæg. Underskrevet kvittering herfor lægges i bilens bog, og beløbet bliver fratrukket lejeprisen på fakturaen. Aflevering af bilen: 1. Lejeren forpligter sig til at aflevere bilen senest ved udløb af den bookede/lejede periode. 2. Afleveringen er kun sket korrekt hvis: A: Bilen er parkeret på den angivne stamplads i aflåst stand. Såfremt pladsen er optaget, parkeres der på nærmeste lovlige og tids-ubegrænsede parkeringsbås/plads, og der sendes en sms til tlf. nr herom. B: Køresedlen er korrekt og læsbart udfyldt, samt underskrevet. C: Bilen er tjekket for nyopstået skrammer, buler, fejl og mangler, samt at disse anføres på fejllisten og ByensBil.dk bliver informeret herom pr. sms eller opringning på tlf. nr D: Bilen indeholder alt udstyr tilhørende bilen. E: Bilen er tømt for affald og egne genstande, og fremtræder i mindst samme stand som ved afhentningen. Mindre fejl, sammenbrud, ulykker og skader. 1. Ved fejl, sammenbrud, ulykker og større skader skal ByensBil.dk hurtigst muligt kontaktes telefonisk på Vejhjælpsinformationer forefindes i bilen, ByensBil.dk skal altid kontaktes før vejhjælp kontaktes. 2. Reparationer må kun foretages efter forudgående tilladelse fra ByensBil.dk. Heraf følger, at manglende tilladelse vil medføre at udgifter til transport, værksted m.m. ikke refunderes. 3. I tilfælde af skade er lejeren forpligtet til: A: Omgående at underrette politiet, derom en anden parts skyld fastslås, eller hvis der er tale om personskade. B: At skaffe navn og adresse på de implicerede parter samt eventuelle vidner. C: Ikke at anerkende ansvar eller skyld. D: Ikke at forlade bilen, uden der er truffet de fornødne forholdsregler med hensyn til sikkerhed, samt at sikre ByensBil.dk en udførlig beskrivelse af skaden. 4. Lejeren er forpligtet til så vidt muligt at begrænse skadens omfang. Videre kørsel efter skadens indtræden er kun tilladt med ByensBil s accept. 5. Lejer er forpligtet til at dække udgifter op til selvrisiko 5 iht. den gældende prisliste. 6. Selvrisikoforsikring kan tegnes, har man forfaldne fakturaer bortfaldet retten til selvrisikoforsikringen. 7. Lejer er ansvarlig for skader, der opstår som følge af, at disse lejebetingelser er brudt. Lejer er forpligtet til at betale de fulde udgifter såfremt lejebetingelserne, forsikringsforpligtigelser og/eller loven er brudt.

4 Bliv medlem: 1. Man kan udfylde og sende en medlemskontrakt på ByensBil.dk. Er du i tvivl, brug kontaktinformationerne. For at blive medlem skal man have gyldigt kørekort, og være over 18 år. 2. Efter ByensBil.dk s modtagelse af medlemskontrakt oprettes brugernavn, login og man introduceres til bookingsystemet. 3. Efter at have betalt indmeldelsesgebyr iht. til den gældende prisliste, har man ret til at bruge bilerne iht. medlemsvilkår og lejebetingelser. Vilkår for medlemmer: 1. Som medlem af ByensBil.dk har man ret til at anvende alle ByensBil s biler. 2. Ved booking af en bil modtager medlemmet en kode til ByensBil s nøgleboks. Koden må ikke udleveres til andre, og må kun benyttes af det pågældende medlem i den pågældende bookingsperiode. 3. Medlemmet er ansvarlig for koden og for eventuelle følger af, at koden udleveres til andre. 4. Medlemmet skal være indforstået med, at alle kan se hvilke telefonnumre, samt eventuelle bemærkninger, der er indført i bookingsystemet. 5. Bookning af bilen skal ske før anvendelsen. Det er ikke tilladt at anvende en bil uden først at have booket den, og have modtaget en bekræftelse på bookingen via mail. Bilen bookes i et elektronisk bookingsystem på ByensBil.dk. Booking kan eventuel også ske ved telefonisk kontakt til ByensBil.dk og bekræftelse herpå kan ske mundtligt. 6. Ønsker medlemmet at bruge bilen til systematisk brug, bedes man kontakte ByensBil.dk før booking. 7. For aflysning af en booking kontaktes ByensBil.dk. Bookinger kan aflyses indtil 48 timer før bookingens start. Ønsker man at aflyse en booking mindre end 48 timer før bookingens start, opkræves der et beløb 6 iht. den gældende prisliste. 8. Såfremt medlemmet af forskellige årsager ikke afleverer bilen rettidigt, betales der et beløb 7, som fremgår af den til enhver tid gældende prisliste. ByensBil.dk kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle følge omkostninger for den efterfølgende bruger. 9. Medlemmet har pligt til at kontakte ByensBil.dk og den eventuelle efterfølgende bruger og informere om tids overskridelse. Dette skal ske med det samme, man har viden om tids overskridelse. 10. En husstand kan max. få et gratis personligt medlemskab pr. år. 11. Alle medlemmer vil cirka en gang om måneden modtage nyhedsmail med relevant information vedrørende ByensBil.dk.

5 Vilkår for ikke-medlemmer: 1. Er man ikke medlem og gerne vil leje en bil, udfylder man lejekontrakt på ByensBil.dk eller kontakter ByensBil.dk. 2. Ved leje af en bil modtager lejeren en kode til ByensBil s nøgleboks. Koden må ikke udleveres til andre, og må kun benyttes af det pågældende lejer i den pågældende lejeperiode. 3. Lejeren er ansvarlig for koden og for eventuelle følger af, at koden udleveres til andre. 4. Lejeren skal være indforstået med, at alle kan se hvilke telefonnumre, samt eventuelle bemærkninger, der er indført i bookingsystemet. 5. Det er ikke tilladt at anvende en bil uden først at have gyldig lejekontrakt, og have modtaget en bekræftelse på lejen. 6. For aflysning af en leje kontaktes ByensBil.dk. Der opkræves et beløb 6 iht. gældende prisliste, ved opsigelse af lejekontrakt. 7. Såfremt lejeren af forskellige årsager ikke afleverer bilen rettidigt, betales der et beløb 7, som fremgår af den til enhver tid gældende prisliste. ByensBil.dk kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle følge omkostninger for den efterfølgende bruger. 8. Lejeren har pligt til at kontakte ByensBil.dk og den eventuelle efterfølgende bruger og informere om tids overskridelse. Dette skal ske med det samme, man har viden om tids overskridelse.

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt:

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: Lejebetingelser. Medlem/Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: 1. Køretøjet må kun føres af folk på 18 år og derover med et fuldgyldigt kørekort. 2. Al anvendelse skal ske i overensstemmelse

Læs mere

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt:

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: Lejebetingelser. 1. Køretøjet må kun føres af folk på 18 år og derover med et fuldgyldigt kørekort. 2. Al anvendelse skal ske i overensstemmelse

Læs mere

Medlemsvilkår for Albertslund Delebil

Medlemsvilkår for Albertslund Delebil for Side 1 af 5 1. Generelle rettigheder og pligter 1.1. Efter at have betalt indmeldelsesgebyr, depositum samt det månedlige kontingent, jf. den til enhver tid gældende prisliste, har medlemmet ret til

Læs mere

Vilkår for brugen af bilerne i Munksøgård Delebilforening (delebil.munksoegaard.dk).

Vilkår for brugen af bilerne i Munksøgård Delebilforening (delebil.munksoegaard.dk). Vilkår for brugen af bilerne i Munksøgård Delebilforening (delebil.munksoegaard.dk). 1 Foreningsbaseret delebilsforening Munksøgård Delebilforening er en non-profit brugerstyret delebilsforening. Det betyder

Læs mere

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK Mitdepotrum.dk Handelsbetingelser Lejekontrakt 1 DET LEJEDE Lejer får ret til at opbevare gods i et angivet opbevaringsrum. Leje og opbevaring sker på følgende vilkår:

Læs mere

Lejebetingelser for kort tidsleje

Lejebetingelser for kort tidsleje Generelt Lejebetingelser for kort tidsleje 1.1 Ejendomsretten til elcyklen tilkommer EBIKECENTER.DK (herefter benævnt udlejer). Lejer må ikke viderleje, pantsætte eller på anden måde overdrage rettighederne

Læs mere

Leje og Leveringsbetingelser

Leje og Leveringsbetingelser Leje og Leveringsbetingelser Så længe lejemålet varer, bærer lejeren enhver risiko og ansvar for det lejede materiel Lejer er, ved tilbagelevering, forpligtet til at aflevere det lejede i samme stand (

Læs mere

VOLKSWAGEN VIBORG VW CALIFORNIA UDLEJNING

VOLKSWAGEN VIBORG VW CALIFORNIA UDLEJNING VOLKSWAGEN VIBORG VW CALIFORNIA UDLEJNING Volkswagen California camper-udlejning VW California Coast 2,0 TDi 102 HK VW California Coast 2,0 TDi 150 HK DSG 4x4 VW California Ocean 2,0 TDi 150 HK DSG Kr.

Læs mere

Lejekontrakt Trailer

Lejekontrakt Trailer Lejekontrakt Trailer De generelle lejebetingelser, som kan indeholde betingelser, der kan være særligt byrdefulde for lejer, er gældende, medmindre de er fraveget ved de individuelle eller særligt, skriftligt

Læs mere

Almindelige Bestemmelser

Almindelige Bestemmelser Almindelige Bestemmelser 1.Lejeaftalen 1.1. Ved nærværende aftale får kunden ret til i lejeperioden at opbevare gods i særskilt angivet depotrum. 1.2. Leje af depotrummet og opbevaringen sker på de vilkår,

Læs mere

HVEM RINGER JEG TIL, HVIS BILEN ER INVOLVERET I ET FÆRDSELSUHELD? Hvis uheldet er ude, bedes du omgående kontakte:

HVEM RINGER JEG TIL, HVIS BILEN ER INVOLVERET I ET FÆRDSELSUHELD? Hvis uheldet er ude, bedes du omgående kontakte: KUNDEHÅNDBOG HVEM RINGER JEG TIL, HVIS BILEN ER INVOLVERET I ET FÆRDSELSUHELD? Hvis uheldet er ude, bedes du omgående kontakte: Bilabonnement Forsikring Tlf. 70 22 60 61 bilabonnement@claimscorpnetwork.com

Læs mere

Udlejningskontrakt. Lejers Data. Luftfartøj data 1. CAVOK ApS Birkemosevej 1C, DK-8361 Hasselager tlf: +45 8744 1414 www.cavokflying.

Udlejningskontrakt. Lejers Data. Luftfartøj data 1. CAVOK ApS Birkemosevej 1C, DK-8361 Hasselager tlf: +45 8744 1414 www.cavokflying. Udlejningskontrakt Indhold Udlejningskontrakt... 1 Lejers Data... 1 Luftfartøj data... 1 Kontraktvilkår... 2 Særlige aftaler... 3 Lejeperiode... 3 Underskrifter... 3 Udlejningsbetingelser... 4 Lejers Data

Læs mere

Medlemskabet er bindende for begge parter indenfor den i kontrakten anførte periode. Fit&Sund kan bede om at se billedlegitimation ved oprettelsen.

Medlemskabet er bindende for begge parter indenfor den i kontrakten anførte periode. Fit&Sund kan bede om at se billedlegitimation ved oprettelsen. Betingelser Fit&Sund 1. Medlemskab Dit medlemskab er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre. Ændringer i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer,

Læs mere

Lejekontrakt. Pilleovn til beboelsesejendom. Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig i et år XXXXXXXX

Lejekontrakt. Pilleovn til beboelsesejendom. Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig i et år XXXXXXXX Lejekontrakt Pilleovn til beboelsesejendom Udlejer, Navn: Adresse: Tlf.: Mail: CVR-nr.: Lejer, Navn: Adresse: Tlf.: Mail: CPR-nr.: de nedenfor nævnte effekter: Type: Serienummer: Leje pr. måned Uopsigelig

Læs mere

LEJEKONTRAKT for indendørs garage plads for et køretøj hos OwnersGarage

LEJEKONTRAKT for indendørs garage plads for et køretøj hos OwnersGarage LEJEKONTRAKT for indendørs garage plads for et køretøj hos OwnersGarage Lejer (Ejers navn): Lejer (Adresse): Køretøjstype: (Personbil, Banebil, Motorcykel): Køretøjs mærke, model og årgang: Køretøjets

Læs mere

Betingelser og priser for leje af selskabslokaler

Betingelser og priser for leje af selskabslokaler Betingelser og priser for leje af selskabslokaler 1. Generelt Ydelsen Der kan lejes følgende lokaler på adr. Kirkegade 5: Byrådssalen, Rådhussalen 1 og Rådhussalen 2 Lokalernes kapacitet er: Byrådssalen

Læs mere

Fra den 42. dag før lejeperiodens begyndelse eller senere eller ved manglende fremmøde*) betales 100 % af lejeaftalens pris.

Fra den 42. dag før lejeperiodens begyndelse eller senere eller ved manglende fremmøde*) betales 100 % af lejeaftalens pris. Generelle lejebestemmelser De generelle lejebestemmelser er gældende for samtlige ferieboliger formidlet gennem Vacasol International A/S (i det følgende kaldt Vacasol). Vacasols virke er formidling af

Læs mere

Standardaftale - Nordhavn. P-aftale Erhverv MELLEM

Standardaftale - Nordhavn. P-aftale Erhverv MELLEM Kunde nr.: Standardaftale - Nordhavn P-aftale Erhverv MELLEM Udviklingsselskabet By og Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1259 København K (Herefter kaldet UB&H eller Udlejer) OG Firmanavn CVR-nr.

Læs mere

Udlejningsbetingelser for udstyr lejet hos TeltTilFest.dk

Udlejningsbetingelser for udstyr lejet hos TeltTilFest.dk Side 1 af 6 Udlejningsbetingelser for udstyr lejet hos TeltTilFest.dk Generelt vedrørende bestilling/betaling 1. Din bestilling er registreret, når du har modtaget din ordrebekræftelse/faktura på din e-mailadresse.

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

A Privatlejeaftale Elcykel. Den lejede cykel: Ordrenummer: Mærke: Model: Farve: Stelnr: B Lejeperioden:

A Privatlejeaftale Elcykel. Den lejede cykel: Ordrenummer: Mærke: Model: Farve: Stelnr: B Lejeperioden: A Privatlejeaftale Elcykel Den lejede cykel: Ordrenummer: Mærke: Model: Farve: Stelnr: B Lejeperioden: Lejeperioden er aftalt til 42 måneder fra Elcyklens første købsdato. Ophør: Herefter kan cyklen købes

Læs mere

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer.

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer. LEJEKONTRAKT Mellem Boligselskabet Sjælland, Afdeling 224 Trehøje og Lejer Adresse: Tlf. Legitimation (Lejeren skal være fyldt 21 år) Mail Aftale om leje fra til Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet

Læs mere

Almindelige betingelser for leje af safaribil hos Thy Leasing A/S i samarbejde med Naturevents.

Almindelige betingelser for leje af safaribil hos Thy Leasing A/S i samarbejde med Naturevents. Almindelige betingelser for leje af safaribil hos Thy Leasing A/S i samarbejde med Naturevents. Chaufføren Den person, som er anført som lejer, er den primære anvender af køretøjet. Vedkommende skal være

Læs mere

Forretningsgang Fleet Management

Forretningsgang Fleet Management Side 1 af 6 Formålet med denne forretningsgang er, at beskrive de praktiske forhold omkring det daglige samarbejde for kunder med en Samarbejdsaftale. 1. Primære forhandlere Nordania vælger leverandør.

Læs mere

Vedtægter for Helsingør Delebiler... 0. Medlemsvilkår for Helsingør Delebiler... 5. Forslag til prisliste... 9. Indmeldelsesliste...

Vedtægter for Helsingør Delebiler... 0. Medlemsvilkår for Helsingør Delebiler... 5. Forslag til prisliste... 9. Indmeldelsesliste... Indholdsfortegnelse Vedtægter for Helsingør Delebiler... 0 Medlemsvilkår for Helsingør Delebiler... 5 Forslag til prisliste... 9 Indmeldelsesliste... 11 Referat af STIFTENDE GENERALFORSAMLING... 12 0 Vedtægter

Læs mere

Red Rental A/S Betingelser for udlejning af udstyr 03/08/2015

Red Rental A/S Betingelser for udlejning af udstyr 03/08/2015 Red Rental A/S Betingelser for udlejning af udstyr 03/08/2015 1.0 Anvendelsesområde 1.1 Nedenstående betingelser finder anvendelse på samtlige aftaler om udlejning af udstyr, der indgås mellem Red Rental

Læs mere

Drive&Share FAQ Spørgsmål primært relateret til SnappCar Spørgsmål primært relateret til Europcar

Drive&Share FAQ Spørgsmål primært relateret til SnappCar Spørgsmål primært relateret til Europcar Drive&Share FAQ Spørgsmål primært relateret til SnappCar 2 Om SnappCar 2 Jeg har allerede en bil, hvorfor modtager jeg dette tilbud? 3 SnappCar ønsker 5 mio. færre biler på vejen i 2022 - hvorfor tilbyder

Læs mere

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN Dato / 2015 LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN mellem undertegnede og Skanska Øresund A/S CVR-nr.: 18 05 23 85 Havneholmen 25 1561 København V (i det følgende kaldet Udlejer) Lejer Adresse Postnummer

Læs mere

Alle ovennævnte ydelser skal bestilles i god tid før lejemålets start. Air-condition skal altid bestilles ved ordreafgivelse på lejemålet.

Alle ovennævnte ydelser skal bestilles i god tid før lejemålets start. Air-condition skal altid bestilles ved ordreafgivelse på lejemålet. Lejebetingelser og standardudstyr: Dette er standardudstyr i vore autocampere: Stort køleskab til 12V, 230 V og gas, køkken med 2 eller 3 kogeblus, elektrisk vandpumpe til køkken og toiletrum, koldt og

Læs mere

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen TEKNIK & MILJØ Team Administration Dato: 13-07-2014 Sagsnr.: 14/24150 Kontaktperson: Birgith M. Hansen Dir. tlf.: 7996 6203 E-mail: teknik@vejen.dk Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej

Læs mere

Opstaldningskontrakt

Opstaldningskontrakt Opstaldningskontrakt 1. Parterne og hesten 1.1 Ejer: Navn: CPR-nr.: CVR-nr. (Hvis erhvervsdrivende): Adresse: Postnr./by: E-mail: Tlf.: (i det følgende benævnt ejer) 1.2 Udlejer: Navn: CVR-nr.: Adresse:

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem Køber Cvr.: (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede Vej & Park Skovvej 2a 6400 Sønderborg er indgået følgende lejekontrakt: Cvr.: 29189773 (i det følgende

Læs mere

Lejeaftale. Aftalens Parter

Lejeaftale. Aftalens Parter j.nr. 1.2.16 / hfs Lejeaftale 1 Aftalens Parter Mellem Museum Sønderjylland, Aastrupvej 48 A, 6100 Haderslev som udlejer og Højeregnens Lokalhistoriske Arkiv, Møllegade 12, 6280 Højer som lejer indgås

Læs mere

MAAN Rental ODE ApS. Betingelser for udlejning af udstyr

MAAN Rental ODE ApS. Betingelser for udlejning af udstyr - 1 - MAAN Rental ODE ApS Betingelser for udlejning af udstyr 1.0 Anvendelsesområde. 1.1 Nedenstående betingelser finder anvendelse på samtlige aftaler om udlejning af udstyr, der indgås mellem MAAN Rental

Læs mere

L E J E B E T I N G E L S E R

L E J E B E T I N G E L S E R L E J E B E T I N G E L S E R 1. GENERELLE BETINGELSER Såfremt andet ikke er skriftligt aftalt finder nedenstående regler og de til enhver tid gældende priser anvendelse for ethvert lejemål, der aftales

Læs mere

Booking Kalenderen Booking kalenderen viser hvornår Selskabslokalerne er optaget og hvornår det er ledigt. Der bookes i intervaller af en halv time.

Booking Kalenderen Booking kalenderen viser hvornår Selskabslokalerne er optaget og hvornår det er ledigt. Der bookes i intervaller af en halv time. Booking Vejledning af Selskabslokalet Vejlesøparken Side 1 Denne vejledning er tiltænkt de beboere i Vejlesøparken, der ønsker at booke og benytte vores Selskabslokaler. Booking Kalenderen Booking kalenderen

Læs mere

cross f t Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg Fulde navn Adresse Post nr Mail adresse Mobilnr Fødselsdato

cross f t Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg Fulde navn Adresse Post nr Mail adresse Mobilnr Fødselsdato Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg Fulde navn Adresse Post nr By Mail adresse Mobilnr Fødselsdato Medlemstype (se nedenfor) Har du læst betingelserne på side 2? Så skriv under her:

Læs mere

Standardaftale - Ørestad. P-aftale Erhverv - Fastpris MELLEM

Standardaftale - Ørestad. P-aftale Erhverv - Fastpris MELLEM Kunde nr.: Standardaftale - Ørestad P-aftale Erhverv - Fastpris MELLEM Udviklingsselskabet By og Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1259 København K (Herefter kaldet UB&H eller Udlejer) OG Firmanavn

Læs mere

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Navn: Adresse: Lejl.nr.: lejer Færgely fra den / kl. til den / kl. Antal deltagere i arrangementet (max. 32 personer): Jeg er indforstået med, at jeg personligt er ansvarlig

Læs mere

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Lejemålet omfatter stuehus, samt garage /staldbygning og have som vist på det vedhæftede

Læs mere

7. Fortrydelsesret Abonnenten har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX

7. Fortrydelsesret Abonnenten har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX Anlægsejer: Realdania By & Byg A/S, CVR-nr. 10 13 07 51, Jarmers Plads 2, 1551 København V. Driftsoperatør: Securitas A/S, CVR-nr. 88 66 32 17, Sydvestvej 98, 2600 Glostrup.

Læs mere

Vilkår for autohjælp 01.07.14

Vilkår for autohjælp 01.07.14 Vilkår for autohjælp (I samarbejde med SOS Dansk Autohjælp) Ikrafttrædelse Forsikringen træder i kraft på det ønskede tidspunkt dog tidligst 24 timer efter, at selskabet har modtaget begæring herom. Biler

Læs mere

Anlægsejeren kan ved skriftlig meddelelse til abonnenten opsige abonnementet med 30 dages varsel til udgangen af en måned.

Anlægsejeren kan ved skriftlig meddelelse til abonnenten opsige abonnementet med 30 dages varsel til udgangen af en måned. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX Anlægsejer: Realdania By & Byg A/S, CVR-nr. 10 13 07 51, Jarmers Plads 2, 1551 København V. Driftsoperatør: Securitas A/S, CVR-nr. 88 66 32 17, Sydvestvej 98, 2600 Glostrup.

Læs mere

Delebilsordning. I samarbejde med Ringkøbing-Skjern kommune og ByensBil er der oprettet en delebilsordning i VestRums syv sogne.

Delebilsordning. I samarbejde med Ringkøbing-Skjern kommune og ByensBil er der oprettet en delebilsordning i VestRums syv sogne. Landsbyklyngen V e s t R u m Delebilsordning I samarbejde med Ringkøbing-Skjern kommune og ByensBil er der oprettet en delebilsordning i VestRums syv sogne. Ordningen omfatter 8 biler: 3 El-biler: Hyundai

Læs mere

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i Oksbøl Skyde-og øvelsesterræn (for kortvarige udlån til ikke-kommercielle formål)

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i Oksbøl Skyde-og øvelsesterræn (for kortvarige udlån til ikke-kommercielle formål) Lokalstøtteelement Oksbøl STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i Oksbøl Skyde-og øvelsesterræn (for kortvarige udlån til ikke-kommercielle formål) 1. Parterne og det lejede:

Læs mere

MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD

MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD Senest opdateret den 20190103. Betingelserne kan løbende ændres. MEDLEMSBETINGELSER FOR HELLERUP ROKLUBS VINTERBAD I tilfælde af ændringer vil de ændrede betingelser blive sendt ud til samtlige medlemmer

Læs mere

Rejsebetingelser for Greenland Getaways Spangsbjerg Kirkevej 133, 6700 Esbjerg Tlf.: 50 16 31 94 E-mail: kontakt@greenlandgetaways.

Rejsebetingelser for Greenland Getaways Spangsbjerg Kirkevej 133, 6700 Esbjerg Tlf.: 50 16 31 94 E-mail: kontakt@greenlandgetaways. Rejsebetingelser 1 Rejsebetingelser for Greenland Getaways Generelle bestemmelser Alle pakkerejser, der købes af en kunde hos et rejsebureau i Danmark, er underlagt Lov om Pakkerejser. Den lov er til for

Læs mere

Aftale om opstaldning af hest i Vejle Rideklub (VRK)

Aftale om opstaldning af hest i Vejle Rideklub (VRK) Aftale om opstaldning af hest i Vejle Rideklub (VRK) 1 Aftalens genstand og parter Denne aftale om opstaldning af hesten (hestens navn og chip eller pasnr.) Hesten er undtaget fra konsum: JA NEJ Er indgået

Læs mere

VILKÅR & BESTEMMELSER. 1.3 Det er en forudsætning, at Abonnenten har firmaadresse i Ørestad Syd eller Ørestad City.

VILKÅR & BESTEMMELSER. 1.3 Det er en forudsætning, at Abonnenten har firmaadresse i Ørestad Syd eller Ørestad City. Applikation for parkeringsabonnement v. Udviklingsselskabet By & Havn I/S Område: Ørestad Type: Erhverv (fastpris) Abonnementet tegnes af: Virksomhed CVR-nr. Adresse Postnr./By E-mail (kontaktperson) Tlf.

Læs mere

Vejl priser. Et Depotrum på 6 m3 str. 1 koster: Leje 3 mdr. betaling forud: 630,00 kr. Herefter afregning forud pr. kvartal (210,00 pr. mdr.

Vejl priser. Et Depotrum på 6 m3 str. 1 koster: Leje 3 mdr. betaling forud: 630,00 kr. Herefter afregning forud pr. kvartal (210,00 pr. mdr. Min leje 3 mdr. Opkræves kvartalsvis. Her efter forlænges aftale automatisk med 3 mdr. af gangen. Kan altid opsiges med 30 dages varsel til den 1 i hver mdr. Tilbud få 12 mdr. leje for 11 mdr. pris, ved

Læs mere

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,-

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,- Leje af 1. sal Prisen for medlemskarreer: Medlems afdelinger er: Karre 1 2 3-5- 6-7- 8- Grønnegården 12-14- 15-17 -18 Dagudlejning, dvs. Mandag kl. 10.00 17.00 Tirsdag til torsdag, kl. 8.00 17.00 Fredag

Læs mere

Dit medlemskab er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre.

Dit medlemskab er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre. 1. Medlemskab Dit medlemskab er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre. Ændringer i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, kortoplysninger

Læs mere

1. Legitimation. Ved udlejning af udstyr medbring da Altid kørekort/pas samt sygesikringsbevis som legitimation. Lejer skal være fyldt 18 år.

1. Legitimation. Ved udlejning af udstyr medbring da Altid kørekort/pas samt sygesikringsbevis som legitimation. Lejer skal være fyldt 18 år. Copenhagen Sound System Betingelser Udlejning Følgende betingelser er gældende for leje af udstyr fra Copenhagen Sound System. Ændringer i betingelserne kan ske uden varsel, men det er de på bookningstidspunktet

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

Aftale om udlejning til AVM i ishockey

Aftale om udlejning til AVM i ishockey Aftale om udlejning til AVM i ishockey Aftale mellem (Udlejer) (adresse) (postnr. & by) (i det følgende kaldet udlejeren) og VisitHerning Østergade 21 7400 Herning Tlf: 9727 2235 E-mail: booking@visitherning.dk

Læs mere

REGLER & VILKÅR FRIVILLIG PÅ MUSIK I LEJET 2018

REGLER & VILKÅR FRIVILLIG PÅ MUSIK I LEJET 2018 REGLER & VILKÅR FRIVILLIG PÅ MUSIK I LEJET 2018 Musik i Lejets regler understøtter de almindelige regler for god opførsel i samfundet. Efterkom altid alle henvisninger fra sikkerhedspersonalet, da de er

Læs mere

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN Adresse: Gustav Bangs Gade 28, 2450 København SV Telefon: 20 62 46 98 Ved nødstilfælde: 71 99 29 45 / 20 60 39 02 E-mail: Karen@kvartershuset.dk

Læs mere

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK

Brønderslev Rideklub, Golfvejen 63, 9700 Brønderslev BRRK BRRK Opstaldningsaftale BRRK har indgået følgende aftale vedrørende opstaldning af: Hest (sæt X) Pony (sæt X) Hestens/ponyens Navn Opstalder Opstalders navn Adresse Postnr. og by E-mail Telefon / mobil

Læs mere

Lejekontrakt for Nors Beboerhus Januar 2016 Stationsvej 39

Lejekontrakt for Nors Beboerhus Januar 2016 Stationsvej 39 Lejekontrakt for Nors Beboerhus Januar 2016 Stationsvej 39 Lejeperiode fra: / - 2 0 1 kl.: Lejeperiode til: / - 2 0 1 kl.: Informationer om lejer: Navn: Postnummer Adresse: By Telefon: Leje af: Mellem

Læs mere

Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey

Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey Aftale mellem (Udlejer) (adresse) (postnr. & by) (i det følgende kaldet udlejeren) og VisitHerning Østergade 21 7400 Herning Tlf: 9727

Læs mere

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem Lejekontrakt mellem Kolding Kommune og Kolding Modeljernbaneklub Mellem Kolding Kommune Senior-, Sundhed- og Fritidsforvaltningen Fritid og Idræt 6000 Kolding (i det følgende kaldet udlejer) og Kolding

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T MILJØMINISTERIET Naturstyrelsen Midtjylland Mellem xxxx som lejer og Naturstyrelsen Midtjylland, Bjørnkærvej 18, 7540 Haderup som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T 1. Lejemålet Hastruphus

Læs mere

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder)

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder) Forsvarets Bygnings- & Etablissementstjeneste Lokalstøtteelement XXXXX STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder)

Læs mere

Standardaftale Ørestad P-aftale Privat. mellem

Standardaftale Ørestad P-aftale Privat. mellem Kunde nr.: Standardaftale Ørestad P-aftale Privat mellem Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1259 København K (Herefter kaldet UB&H) og Fulde navn CPR-nr. Adresse Postnr./By

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal OPP Kalvebod Brygge Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden og opsigelse 4 6 Lejemålets

Læs mere

OPSTALDNINGSKONTRAKT

OPSTALDNINGSKONTRAKT Side 1 af 5 OPSTALDNINGSKONTRAKT 1. Denne aftale om opstaldning af hesten (hvor begrebet hesten omfatter såvel heste som ponyer) : Hestens navn er indgået mellem AFTALENS PARTER 1.1. Udlejers navn: Adresse:

Læs mere

Rejsebetingelser for Greenland Getaways

Rejsebetingelser for Greenland Getaways Rejsebetingelser for Greenland Getaways Generelle bestemmelser Alle pakkerejser, der købes af en kunde hos et rejsebureau i Danmark, er underlagt Lov om Pakkerejser. Den lov er til for at beskytte den

Læs mere

Tidsbegrænset lejekontrakt

Tidsbegrænset lejekontrakt Dato: XXXX J.nr. NST-523-00729 Tidsbegrænset lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen Hovedstaden, Dyrehaven 6 2930 Klampenborg (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

Standardaftale. P-aftale Erhverv - Fastpris MELLEM

Standardaftale. P-aftale Erhverv - Fastpris MELLEM Kunde nr.: Standardaftale P-aftale Erhverv - Fastpris MELLEM Udviklingsselskabet By og Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1013 København K (Herefter kaldet UB&H eller Udlejer) OG Firmanavn CVR-nr.

Læs mere

Lille model Dell Latitude E6230

Lille model Dell Latitude E6230 Lille model Dell Latitude E6230 Processor Intel Core i3-3130m 2.60GHz, 3MB cache Dual Core (3rd Gen Q1 2013) Skærm 12,5 HD 1366x768 LED-belyst LCD panel med HD kamera og mikrofon Grafikkort Intel HD Graphics

Læs mere

Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport

Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport I det nedenstående benævnt kaldes Flyttefirmaet for F. Ved kunden skal det forstås ejeren respektive den, der på ejers vegne er bemyndiget

Læs mere

Aftalevilkår om køb og fremføring af fritvalgskanaler

Aftalevilkår om køb og fremføring af fritvalgskanaler Aftalevilkår om køb og fremføring af fritvalgskanaler 1 Denne aftale regulerer vilkårene for køb og fremføring af fritvalgskanaler mellem Jerlev Antenneforening, cvr. nr. 18137739 (herefter kaldet foreningen)

Læs mere

Formidlingsaftale. Klintely, Hus nr. (Herefter benævnt Ejer)

Formidlingsaftale. Klintely, Hus nr. (Herefter benævnt Ejer) Formidlingsaftale Klintely, Hus nr. 1 Aftalens parter Mellem Ejer (Herefter benævnt Ejer) og Formidler Team Bornholm Feriehusudlejning ApS v/bornholmske Feriehuse ApS Ndr. Kystvej 34 3700 Rønne CVR 28

Læs mere

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Udkast Lejeaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (I det følgende udlejer ) og Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre (I det følgende lejer ) vedrørende Sprøjtehuset,

Læs mere

Lejekontrakt for Birkehavehus

Lejekontrakt for Birkehavehus Dato: 5. februar 2014 Journal nr. NST-5232-00454 Lejekontrakt for Birkehavehus mellem Naturstyrelsen, Nordsjælland Gillelejevej 2B, 3230 Græsted, tlf. 72543000 (herefter Udlejer) og NAVN ADRESSE TLF CPR

Læs mere

REGLEMENT FOR STADEPLADSER I RINGKØBING

REGLEMENT FOR STADEPLADSER I RINGKØBING REGLEMENT FOR STADEPLADSER I RINGKØBING 1) Stadepladser I Ringkøbing er der mulighed for torvehandel følgende steder: på Torvet og på Havnen. Se vedhæftede kort. 2) Vareudvalg På stadepladserne kan der

Læs mere

Hovedaftale - EnergiLeasing

Hovedaftale - EnergiLeasing RUBAK Energy ApS DK-9670 Løgstør Mobil: +45 61 67 40 91 E-mail: rubak@rubakenergy.dk Web: www.rubakenergy.dk Hovedaftale - EnergiLeasing Projektnummer: 2015E000 MELLEM Rubak Energy ApS 9670 Løgstør CVR-Nr:

Læs mere

Lejebetingelser og praktiske oplysninger. Hawboernes Hus (- under revision)

Lejebetingelser og praktiske oplysninger. Hawboernes Hus (- under revision) Lejebetingelser og praktiske oplysninger Hawboernes Hus (- under revision) 1. JUNI 2019 Indhold 1 Om forsamlingshuset Hawboernes Hus 3 2 Lejebetingelser 3 3 Praktiske oplysninger 4 4 Lejekontrakt 5 Hawboernes

Læs mere

Vejhjælp er dækket via SOS Dansk Autohjælp og svarer til deres plus abonnement med følgende dækninger

Vejhjælp er dækket via SOS Dansk Autohjælp og svarer til deres plus abonnement med følgende dækninger Vejhjælp er dækket via SOS Dansk Autohjælp og svarer til deres plus abonnement med følgende dækninger Biler under 3.500 kg. Nedenstående abonnementsbetingelser gælder som tillæg til Aftalen. for biler

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: [ ] Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt Storemosevej 7, 9510 Arden mellem Naturstyrelsen Møldrupvej 26 9520 Skørping (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET

Læs mere

ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING DOKK1

ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING DOKK1 ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING DOKK1 Anlægsejer: Realdania Byg A/S, CVR-nr. 10 13 07 51, Jarmers Plads 2, 1551 København V. Driftsoperatør: Securitas A/S, CVR-nr. 88 66 32 17, Sydvestvej 98, 2600 Glostrup.

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: [ ] Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen [ ] [ ] (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET LEJEDE... 3 2. DET LEJEDES STAND...

Læs mere

Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS Fulde navn

Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS Fulde navn Medlemskontrakt mellem undertegnede og CrossFit Sønderborg ApS Fulde navn Adresse Post nr By Mail adresse Mobilnr Fødselsdato Medlemstype (se nedenfor) Har du læst betingelserne på side 2? Så skriv under

Læs mere

DIT VELVÆR forbeholder sig retten til løbende at ændre medlemsbetingelser, gebyrer og priser, herunder prisen for dit medlemskab.

DIT VELVÆR forbeholder sig retten til løbende at ændre medlemsbetingelser, gebyrer og priser, herunder prisen for dit medlemskab. HANDELS- OG MEDLEMSBETINGELSER 1 GENERELT Følgende betingelser er gældende for dit medlemskab (PBS, klippekort eller anden tilmelding) i DIT VELVÆR pr. den 18. februar 2019. Alle priser, gebyrer og lignende

Læs mere

Standardaftale - Nordhavnen. P-aftale Erhverv MELLEM

Standardaftale - Nordhavnen. P-aftale Erhverv MELLEM Kunde nr.: Standardaftale - Nordhavnen P-aftale Erhverv MELLEM Udviklingsselskabet By og Havn I/S CVR nr. 30 82 37 02 Nordre Toldbod 7 1013 København K (herefter kaldet UB&H eller Udlejer) og Firmanavn

Læs mere

Om at leje feriehus. booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298).

Om at leje feriehus. booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298). Om at leje feriehus booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298). Hjemmeside og system er lavet for, at gøre det nemmere for dig som gæst når du skal besøge Kerteminde.

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

UDLEJNINGSAFTALE. mellem. Lalandia A/S og (navn) er indgået følgende udlejningsaftale vedrørende feriehus beliggende (adresse),

UDLEJNINGSAFTALE. mellem. Lalandia A/S og (navn) er indgået følgende udlejningsaftale vedrørende feriehus beliggende (adresse), UDLEJNINGSAFTALE mellem Lalandia A/S og (navn) Lalandiacentret 1 (adresse) 4970 Rødby (postnummer by) Tel. + 45 5461 0500 (telefon) lalandia@lalandia.dk email adresse herefter benævnt udlejer herefter

Læs mere

Generelle vilkår og betingelser for autocamper leje med Auto Europe

Generelle vilkår og betingelser for autocamper leje med Auto Europe Generelle vilkår og betingelser for autocamper leje med Auto Europe Aftaleforhold - Reservation af køretøjskategori Auto Europe LLC har arrangeret din autocamper leje med udlejningfirmaet anført på denne

Læs mere

Vadgårdsparken Selskabslokaler

Vadgårdsparken Selskabslokaler Gældende fra 1. oktober 2016 Vadgårdsparken Selskabslokaler Betingelser for leje af selskabslokale Udlejning Lokalerne kan lejes af beboere i Vadgårdsparken. Reservationer kan kun ske ved personligt fremmøde,

Læs mere

Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:...

Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:... 2 Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:... 4 Generelle regler for leje af beboerlokalet... 4 Reservation...

Læs mere

Ved lejeaftaler, der indgås på en dato senere end 6 uger før planlagt ankomstdato, forfalder lejen til betaling i fuldt omfang med det samme.

Ved lejeaftaler, der indgås på en dato senere end 6 uger før planlagt ankomstdato, forfalder lejen til betaling i fuldt omfang med det samme. Flytransport Du skal selv arrangere din transport til og fra Kreta og siden informere os om, hvornår du ankommer / rejser. For information om flyselskaber m.v. se vores sider med links. Vi påtager os intet

Læs mere

Kontrakt og ordensregler for Kammerklubben! Navn/ensemble:!!! Kontaktpersonens fulde navn:!

Kontrakt og ordensregler for Kammerklubben! Navn/ensemble:!!! Kontaktpersonens fulde navn:! Parterne Udlejer: Foreningen Kammerklubben Ørnevej 69, 2400 KBH. NV. (Herefter benævnt som udlejer) Lejer: Kontrakt og ordensregler for Kammerklubben Denne lejekontrakt indgås mellem (Benyt venligst BLOK-bogstaver,

Læs mere

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Nøglehus Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Flinterup Forsamlingshus er et nøglehus, dvs. at man lejer hele huset uden vært eller personale, og det er derfor tilladt at ryge indendørs, hvis

Læs mere

Reglement for taxikørsel. i Ringkøbing-Skjern Kommune

Reglement for taxikørsel. i Ringkøbing-Skjern Kommune Reglement for taxikørsel i Ringkøbing-Skjern Kommune I medfør af 13 stk. 2 i lovbekendtgørelse af nr. 517 af 24. juni 1999 af lov om taxikørsel m.v. med senere ændringer fastsætter Ringkøbing-Skjern Kommune

Læs mere

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige udlejnings- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Trust Rental

Læs mere

Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 17 74 67 OVERDRAGELSESAFTALE

Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 17 74 67 OVERDRAGELSESAFTALE PETER EGEMAR Advokat L CLAUS CLAUSEN Advokat L Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 17 74 67 Bolig nr. 0490-0223-05 OVERDRAGELSESAFTALE Undertegnede Navn: Louise Risager Christensen

Læs mere

Den, der rekvirerer ydelsen, betegnes i det følgende som lejer og G. TSCHERNING A/S som udlejer.

Den, der rekvirerer ydelsen, betegnes i det følgende som lejer og G. TSCHERNING A/S som udlejer. 1. GENERELLE BETINGELSER Såfremt andet ikke er skriftligt aftalt finder nedenstående regler og den til enhver tid gældende prisliste anvendelse for ethvert lejemål, der aftales med G. TSCHERNING A/S. Den,

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Gældende fra januar 019 1. GENERELT Medmindre andet skriftligt er aftalt, gælder disse salgs- og leveringsbetingelser for alle aftaler indgået med. CVR.nr.9838186, 3100 Hornbæk

Læs mere

Oprettelse og afhentning

Oprettelse og afhentning KUNDEHÅNDBOG INDHOLDSFORTEGNELSE Oprettelse og afhentning...3 Assistance...5 Skader...6 Fartbøder og parkeringsafgifter...7 Service...8 Kilometerpakke og tilkøb...9 På ferie i abonnementsbilen...11 Opsigelse

Læs mere