Gymnasie-elev og klar til at flytte hjemmefra? Kollegianerens 10 gode grunde til at flytte på kollegium:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gymnasie-elev og klar til at flytte hjemmefra? Kollegianerens 10 gode grunde til at flytte på kollegium:"

Transkript

1 Gymnasie-elev og klar til at flytte hjemmefra? Få en rundvisning Ønsker du en rundvisning eller har du nogle spørgsmål eller andet, så kontakt kollegiets leder Anders Høgenhaug Johnsen på Hos os bor du sammen med andre gymnasieelever i trygge rammer. Du har dit eget værelse med gratis internetadgang. På hver etage er der TV-stue og et veludstyret køkken. Desuden er der fællesrum for hele kollegiet til bl.a. lektiecafé og hygge. Hvis du er til musik eller sport, har du masser af muligheder for at udfolde dig, da kollegiet har et musikrum og adgang til skolens mange sportsfaciliteter. På kollegiet bor der fire lærere, som hjælper dig og er en del af kollegielivet. Lærerne holder også øje med, at kollegiets regler bliver overholdt. Kollegianerens 10 gode grunde til at flytte på kollegium: Fordi kollegiet ligger centralt i Viborg Fordi det er en ideel ramme for uddannelse på et af landets bedste gymnasier Fordi du (stort set) selv kan bestemme, hvornår du vil rydde op på dit værelse Fordi sammenholdet er i top, og der altid er mennesker omkring dig Fordi vi både har fester og fritidsaktiviteter Fordi du kan sove længe (skolen ligger lige ved siden af) Fordi du lærer at være selvstændig med alt, hvad det indebærer (fx tøjvask) Fordi der altid er en eller anden klog 3.g er, der kan hjælpe dig med lektierne Fordi du får en oplevelse for livet fordi det er superfedt! Så se at få fat i et ansøgningsskema! Viborg Katedralskoles Kollegiums formål: Den vigtigste opgave for Viborg Katedralskoles kollegium er at tilbyde rammer, der giver den enkelte kollegianer optimale muligheder for at gennemføre en gymnasial uddannelse. Kollegiet skal være et trygt og godt sted for alle, og da det i nogen udstrækning træder i forældrenes sted, tilstræber vi at forberede kollegianerne på et selvstændigt og ansvarligt voksenliv efter endt ophold. Viborg Katedralskoles Kollegium er derfor ikke et sted, hvor vi kontrollerer elevernes adfærd gennem hele dagen kollegianere skal gradvist lære at tage ansvar for deres eget arbejds- og fritidsliv. Igennem opholdet på kollegiet skal elevernes ansvarsfølelse og gensidige respekt udvikles, uanset forskelle i personlighed og baggrund.

2 Vi lægger stor vægt på åbenhed og på at fremme elevernes lyst og evne til at deltage i den demokratiske beslutningsproces omkring forhold på kollegiet med relevans for deres hverdag. At bo på kollegium Sådan bor du: Du får dit eget værelse, som du kan indrette på mange forskellige måder. Vi stiller seng, skrivebord og -stol, skab og reol til rådighed, men du er velkommen til at medbringe dine egne møbler På værelset er der fri trådløs internetadgang. Værelserne er fordelt på 5 gange. Hver gang har en fælles TV-stue og eget køkken med komfur, køleskab, fryser og mikrobølgeovn. Der bor optil 19 kollegianere på hver gang. Der er 4 baderum på gangen, dvs. at du deler det med max. 5 andre af samme køn. Det fælles køkken og TV-stuen lægger op til socialt samvær med de øvrige kollegianere, samtidig med at der er plads til privatliv på værelset. Mad og måltider: Spisetider Hverdage: Morgen: Middag: Aften: Weekend: Morgen: På skoledage er der morgenmad, varm middagsmad, eftermiddagsmad og aftensmad. Maden tilberedes i kollegiets eget køkken af Camilla og Anja. I weekenden er der kun morgenmad. Til gengæld får du madpenge, så du selv kan købe ind til frokost og aftensmad. Mange går sammen om at lave mad - det kommer der mange gode kokke ud af! Menuplanen bliver bestemt i madrådet, hvor der sidder repræsentanter for eleverne, lærerne og Anja. Hvis du er vegetar, kan du bestille vegetarmad ved henvendelse til Anja. Det er muligt at til- og framelde vegetarmad ved hver måneds start.

3 Sociale aktiviteter: Mange af de sociale aktiviteter på kollegiet opstår spontant på gangene, men vi har også nogle faste traditioner for hele kollegiet: I de to første uger, er der en række intro-arrangementer, som alle har det formål at sikre, at alle lærere hinanden at kende. Kageaften: hver tirsdag aften Mortensaften: festmiddag med nomineringer i kategorier som f.eks. Årets rod og diskotek i kælderen. Julehygge i december: 1. søndag i advent laver vi julepynt og dekorationer og spiser æbleskiver og drikker gløgg. Forårsfest: i marts/april måned holder vi igen en fælles fest med middag, underholdning og diskotek. Vi vil altid gerne have forslag til fælles kollegieaktiviteter: teatret, musical, en håndboldkamp eller hvad I nu har lyst til. Festrummet i kælderen bliver tit brugt. Her kan du se fjernsyn (kabeltv) og video på storskærm, spille pool eller holde mindre fester i weekenden. Et andet populært samlingssted er bordfodbolden i postrummet. Kollegianere kan bruge boldbanerne uden for skoletiden, ligesom de har adgang til skolens hal, gymnastiksal, motionsrum og musikrum. Husregler: Husreglerne på Viborg Katedralskoles Kollegium kan sammenfattes i en sætning: Man skal opføre sig ordentligt! Denne regel udtrykker kort og selvfølgeligt, at det nødvendige sociale fællesskab på et kollegium kræver hensynsfuldhed, omtanke og civiliseret adfærd af alle: - Over for kammerater og lærere - I forhold til kollegiets bygninger og faciliteter - Ved andre aktiviteter i sammenhæng med kollegiet. Civiliseret adfærd betyder også, at alle regler samt personalets anvisninger ubetinget skal følges og at man skal deltage i de fælles pligter på kostafdelingen.

4 Dine pligter på kollegiet: For at hverdagen på kollegiet kan fungere, har du nogle få pligter, som du skal udføre. Det er ikke så meget, men det er vigtigt, at du husker det. På info-skærmen i forhallen og på gangkøkkenerne hænger der oversigter, så du kan se, hvornår det er din tur. Kantinevagt: Ca. 2 uger om året skal du hjælpe med at stille maden frem inden aftensmaden, og efter spisningen skal du hjælpe med at vaske op. Du møder kl og er færdig ca. kl I weekenden skal du hjælpe med at rydde op efter morgenmaden kl Rengøringsvagt: Ca. 2 uger om året skal du hjælpe med at gøre rent på din gang. Det er mandag og torsdag inden kl. 17:30. Gangkøkkenvagt: Ca. hver ottende uge har du opvaskevagt på dit gangkøkken. Alle skal vaske op efter sig selv, men opvaskevagten sørger for, at glemte sager vaskes op, køkkenbordet tørres af, skraldespanden tømmes og gulvet fejes, hvis det er nødvendigt. Køkkenet gøres i orden hver aften inden kl Oprydning & hovedrengøring: Du skal rydde op efter dig selv på fællesarealerne og holde dine ting væk fra gangen. Inden de store ferier gør du sammen med de andre hovedrent på gangen. Praktiske oplysninger Folkeregistret. Du skal ikke nødvendigvis anmelde flytning til folkeregistret. Visse kommuner kræver dog dette, også selv om du er under 18 år. Elever af forældre med fast bopæl i udlandet skal altid skifte folkeregister. Alle bør melde adresseændring til postvæsenet. Kantinen. Morgenmad, frokost og aftensmad skal spises i kantinen. Der er selvbetjening og selvafrydning. Service må ikke fjernes fra kantinen. Mad fra kantinen må kun tages op på gangene til syge kollegianere, når det er aftalt med vagtlæreren. Madpenge. Ved ekskursioner og studierejser får udbetalt madpenge på din nem-konto. Husk i god tid at melde fra til måltiderne på kollegiet! Der udbetales p.t. kr. 25 for frokost og aftensmad og 15 kr. for morgenmad - og kun på skoledage. I weekenden laver eleverne selv mad på gangenes køkkener - enten alene eller sammen med andre. Der indbetales 100 kr. på Nøgler, lukketider m.m. Du får en nøglebrik til kollegiets hoveddør, som automatisk låses kl hver aften. Din værelsesnøgle kan også åbne din skrivebordsskuffe, dit køkkenskab og din postkasse. Du får desuden en nøgle til cykelkælderen og til vaskerummet. Mister du en nøgle eller din nøglebrik, kan du få en ny mod et fradrag i dit nøgledepositum

5 ens nem-konto til dækning af mad lørdag og søndag. på 100 kroner. Du må ikke selv kopiere kollegiets nøgler. Når du ikke er hjemme, skal dit værelse være aflåst. Ferier. Kollegiet er lukket i efterårsferien, juleferien, vinterferien, påskeferien og sommerferien. Inden du flytter ind på kollegiet, skal du sikre dig, at du har et sted at bo i ferierne. I særlige tilfælde - og kun efter skriftlig ansøgning til kollegiets leder Anders Høgenhaug Johnsen - er der mulighed for at få lov til at være på kollegiet i ferierne. Men vægtige grunde skal være til stede. Der betales særskilt herfor - p.t. 50 kr. pr. nat. Optagelse: Hvis du vil optages på kollegiet, skal du henvende dig til lederen af Viborg Katedralskoles Kollegium Anders Høgenhaug Johnsen som vurderer, om du opfylder betingelserne for at blive optaget. Optagelse sker kun efter begrundet ansøgning og rektors godkendelse i hvert enkelt tilfælde. Nederst i dette dokument kan ansøgningsformularen findes. Hvis du er under 18 år, skal dine forældre/værge ved optagelsen skrive under på, at de accepterer din optagelse, og at de forpligter sig til at betale for dit ophold uanset din alder. Du bor på kollegiet på eget ansvar og skriver ved optagelsen under på, at du vil følge kollegiets husregler og personalets anvisninger. Optagelseskriterier Et kriterium for optagelse kan f.eks. være afstand mellem hjem og gymnasium eller personlige forhold, hvor et ophold på kollegiet vil forbedre dine muligheder for at gennemføre gymnasiet. Kontakt kollegiets leder Anders Høgenhaug Johnsen (ah@vibkat.dk og/eller ), for mere information om mulighederne for optagelse. Udmeldelse Du kan udmelde dig af kollegiet med 1 måneds varsel ved udgangen af en måned. Er du under 18 år, skal indehaveren af forældremyndigheden underskrive udmeldelsen. Betaling Betaling for ophold på Viborg Katedralskoles kostafdeling dækker kost, logi, elektricitet, varme, aktiviteter på kostafdelingen m.m. Der er adgang til gratis benyttelse af vaskemaskiner, tørretumbler, sauna m.m. Betalingsmodellen tilpasses hvert år i september måned gældende for næste kalenderår (jan.-jan).

6 Elever der er eller fylder 18 år i skoleåret: betaler den maksimale opholdsafgift fra udgangen af det kvartal, eleven fylder 18 år - dvs kr. pr. måned. Elever under 18 år: Når du er under 18 år afhænger betalingen for kollegieværelset af dine og dine forældres indkomstforhold. Kollegieværelset koster mindst 970 kr., og maksimalt 2910 kr. pr. måned, dog er juli betalingsfri. Hvis du ikke bor sammen med begge dine forældre, skal du kun bruge indkomstforhold for den forældre, som du bor sammen med eller senest har boet hos. På kan du regne den præcise pris ud. Vigtige personer og adresser Kollegiets leder: Anders Høgenhaug Johnsen ah@vibkat.dk Kollegielærere: Oldfrue: Køkkenleder: Anne Margrethe Jørgensen Anders Brygmann Signe Bro Anette Christensen Jutta Gravgaard Susanne Løfberg-Poulsen Kollegiets adresse: Gl. Aalborgvej 1 B 8800 Viborg Husk værelsesnummer når du opgiver adresse til familie og venner Skolens adresse: Viborg Katedralskole Gl. Skivevej Viborg Skolens telefon:

7 Viborg Katedralskole, Gl. Skivevej 2, 8800 Viborg Ansøgning om optagelse på Viborg Katedralskoles kostafdeling For nye elever bør ansøgningen indsendes til skolen senest den 15. marts i forbindelse med ansøgning om optagelse på skolen. Husk at vedlægge aktuelt foto. Elevens fulde navn: Efternavn: CPR-nr.: Kaldenavn understreges Fornavne: Elevens adresse: Elevens mobilnummer: Nuværende skole: Skolenavn: Klasse: Optagelse pr.: Hvilke møbler ønsker du er på dit værelse? sæt X ved det du ønsker: Seng Skrivebord Værelset ønskes helt Reol Skrivebordsstol umøbleret

8 Forbeholdt kostskolen: Rektor: Oldfrue/Vagtlærer: Kontor: Regnskab: Optages pr.: Vær. nr.:

9 Fyldig begrundelse for ønsket om optagelse på kostskolen Alle forhold af betydning for forståelse af elevens situation skal oplyses. Eksempelvis oplysninger om skolemæssig baggrund, geografiske forhold, familiens og specielt elevens sociale baggrund etc.

10 Er der helbredsmæssige forhold, som skønnes at kunne have indflydelse på kostskoleopholdet? Bl.a. ønskes oplyst, hvis eleven er i lægelig eller psykologisk behandling. Særlige forhold der skal tages hensyn til under kostskoleopholdet. (Allergi, vegetar etc.)

11

12 Efternavn: CPR-nr.: Mor Fornavne: Mobilnummer: Adr: Postnummer og by: adresse Telefon: Stilling Kommune (kun Danmark): Far: Efternavn: CPR-nr.: Fornavne: Mobilnummer: Adr: adresse: Postnummer og by: Telefon: Stilling Kommune (kun Danmark): Dato for skilsmisse: Udfyldes hvis forældre er skilt eller separerede Hvem har/havde sidst forældremyndigheden: Mor

13 Far Hvem bor eleven hos/ boede eleven sidst hos: Mor Far Navn: Forældremyndighedens indehaver, hvis denne er Adr.: tillagt andre Mobilnummer.: Telefon: Stilling: adresse Kommune: Søskende der 1. august det aktuelle år er under 18 år. Navn: Fødselsdato og år: I tilfælde af skilsmisse, anføres kun de børn som har samme tilhørsforhold som ansøgeren se ovenstående Bindende underskrift:

14 Undertegnede forpligter sig til at betale opholdsafgift under elevens kostskoleophold efter de derom gældende regler ligesom vi/jeg giver samtykke til, at skolen indhenter oplysning hos skattemyndighederne om vores/mine indtægtsforhold: Forældreunderskrift Forældreunderskrift

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN Elevhåndbog Tilhører: DIN DAGLIGDAG Godt du kom Du møder naturligvis frisk og veludhvilet til. Arbejdstøj Du vil få udleveret det arbejdstøj og fodtøj, der er nødvendigt for den

Læs mere

VK rammen om de bedste år i dit liv VIBORG KATEDRALSKOLES. Kollegium

VK rammen om de bedste år i dit liv VIBORG KATEDRALSKOLES. Kollegium VK rammen om de bedste år i dit liv VIBORG KATEDRALSKOLES Kollegium Viborg Katedralskoles kollegium Viborg Katedralskoles kollegium er en oplagt mulighed for dig, som vil i gymnasiet, og som er klar til

Læs mere

Munkegårdens elevhåndbog

Munkegårdens elevhåndbog 2015 Tilhører: Din dagligdag: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag weekend 8.00-8.45 Morgenmad og morgenrutiner i husene (ikke dagelever) 9.00-10.30 Bo-uv. I hvert sit hus dagelever på Vejrupvej 10.30-10.45

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. facebook.com/ skolehjem Velkommen På EUC

Læs mere

Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring. facebook.com/ skolehjem

Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring. facebook.com/ skolehjem Velkommen til EUC Nords kollegium - Hjørring facebook.com/ skolehjem Velkommen Kollegiet er en del af skolehjemmet på EUC Nord i Hjørring. Kollegianerne er primært elever på hhx, htx samt lærlingeuddannelserne.

Læs mere

Velkommen til SKOLEHJEMMET

Velkommen til SKOLEHJEMMET Velkommen til SKOLEHJEMMET VELKOMMEN til Jordbrugets UddannelsesCenter Århus Skolehjemmet er for dig som følger et af vores uddannelsesforløb. Her kan du bo og leve i et fællesskab med ca. 300 andre elever.

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring

Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. Velkommen til EUC Nords skolehjem Hjørring FACEBOOK.COM/SKOLEHJEM Velkommen På EUC Nord

Læs mere

Velkommen til Bethesda

Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda. Vi glæder os til at være sammen med dig og din familie. I denne pjece er der nyttige informationer til dig om dagligdagen, husregler og alt det praktiske

Læs mere

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden Velkommen på Øse Efterskole Regler og husorden Øse-Reglement Velkommen til dit værelse Dette er dit/jeres hjem de næste 10 måneder. Derfor er det naturligvis vigtigt at I får det indrettet så hyggeligt

Læs mere

HERNINGSHOLM ERHVERVSSKOLES SKOLEHJEM

HERNINGSHOLM ERHVERVSSKOLES SKOLEHJEM HERNINGSHOLM ERHVERVSSKOLES SKOLEHJEM » Sammen med dig skaber vi de bedste rammer for dig og dine medstuderende For en tid vil Skolehjemmet på Herningsholm Erhvervsskole fungere som dit midlertidige hjem.

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn

Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn FACEBOOK.COM/FRHSKOLEHJEM Velkommen På

Læs mere

Velkommen til Sølager HUSORDEN. Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten

Velkommen til Sølager HUSORDEN. Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten Velkommen til Sølager HUSORDEN Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten På Sølager bor du ikke alene, derfor er der en husorden, der gør det nemmere at bo mange sammen. Medarbejderne

Læs mere

Ansøgning om optagelse som kostelev på Nyborg Gymnasium

Ansøgning om optagelse som kostelev på Nyborg Gymnasium Ansøgning om optagelse som kostelev på Nyborg Gymnasium Ansøgningen skal være skolen i hænde senest d. 1. marts. Elevens fulde navn Kaldenavn understreges Fornavne: Køn: Hverdagssprog: Telefon/mobil: Mor

Læs mere

VK rammen om de bedste år i dit liv VIBORG KATEDRALSKOLES. Kollegium

VK rammen om de bedste år i dit liv VIBORG KATEDRALSKOLES. Kollegium VK rammen om de bedste år i dit liv VIBORG KATEDRALSKOLES Kollegium Viborg Katedralskoles kollegium Viborg Katedralskoles kollegium er en oplagt mulighed for dig, som vil i gymnasiet eller på IB, og som

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

Værd at vide. Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth

Værd at vide. Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth Værd at vide Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth Velkommen Kære nye elev. Hjertelig velkommen til Dalum Landbrugsskole, afd. Korinth. Vi

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

Viljen til at ville lykkes!

Viljen til at ville lykkes! Viljen til at ville lykkes! VELKOMMEN Først og fremmest velkommen på IKA Ringsted uanset om du er elev eller forældre. Vi vil med dette lille hæfte forsøge at give et indblik i IKA livet samt give svar

Læs mere

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder

Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder Velkommen på EUC Syd Skolehjem Tønder GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2017 Vi byder dig velkommen til dit ophold, og vil med denne folder gerne give dig mulighed for at få et overblik over stedet, vores regler

Læs mere

Velkommen til Sølager husorden

Velkommen til Sølager husorden 3. udgave Velkommen til Sølager husorden Gældende for afdelingerne Buen, Spidsen og Udsigten På Sølager bor du ikke alene. Derfor er der en husorden, der gør det nemmere at bo mange sammen. Medarbejderne

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Forsorgshjemmet Aas tilbyder i henhold til Servicelovens 110, midlertidig ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

REGLER VEDR. LÅN OG LEJE AF LOKALER OG ORGANISERING AF ARRANGEMENTER.

REGLER VEDR. LÅN OG LEJE AF LOKALER OG ORGANISERING AF ARRANGEMENTER. PRINS HENRIKS SKOLE Frederiksberg Allé 22 A 1820 Frederiksberg C Tel. +45 33 21 20 48 REGLER VEDR. LÅN OG LEJE AF LOKALER OG ORGANISERING AF ARRANGEMENTER. 1. Fritidsaktiviteter (leje af lokaler i skolens

Læs mere

Studentereksamen for unge med autisme / Aspergers Syndrom

Studentereksamen for unge med autisme / Aspergers Syndrom Studentereksamen for unge med autisme / Aspergers Syndrom Midtfyns Gymnasium tilbyder fra sommeren 2011 unge med autisme/aspergers Syndrom et særligt tilrettelagt forløb, som fører til studentereksamen.

Læs mere

Studentereksamen for unge med Autisme/Aspergers Syndrom

Studentereksamen for unge med Autisme/Aspergers Syndrom Studentereksamen for unge med Autisme/Aspergers Syndrom Midtfyns Gymnasium tilbyder unge med autisme/aspergers Syndrom et særligt tilrettelagt forløb, som fører til studentereksamen. Der er for tilflyttere

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 8611 0288 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Revideret medio marts 2019 Velkommen Du skal snart flytte

Læs mere

Bo på et af vores 3 skønne ZBC elevhoteller Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk

Bo på et af vores 3 skønne ZBC elevhoteller Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk ELEVHOTELLERNE ROSKILDE, RINGSTED OG SLAGELSE Bo på et af vores 3 skønne ZBC elevhoteller Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk Kombiner din uddannelse med et spændende ophold på et af vores elevhoteller,

Læs mere

Beboermappe. - til dig som bor på Næstvedvej

Beboermappe. - til dig som bor på Næstvedvej Beboermappe - til dig som bor på Næstvedvej Indhold Næstvedvej... 3 Vores kerneydelser... 4 Info mappe... 4 Forventninger til dig, der bor på Næstvedvej... 4 Morgenmad og frokost... 6 Husregler... 7 Type

Læs mere

Velkommen til Botilbud Parkvej 12

Velkommen til Botilbud Parkvej 12 Velkommen til Botilbud Parkvej 12 I denne mappe kan du finde information om livet på Parkvej 12 Vi glæder os til at byde dig velkommen Kære Beboer velkommen til Botilbud parkvej 12 I denne mappe kan du

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Velkommen. i Frederikssund dagpleje

Velkommen. i Frederikssund dagpleje Velkommen i Frederikssund dagpleje Kære Forældre Velkommen i dagpleje Det sætter mange tanker i gang, når man skal aflevere sit barn i dagpleje for første gang. Det er vigtigt at I føler jer trygge og

Læs mere

Velkommen i. Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828

Velkommen i. Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828 Velkommen i Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828 Menighedsvuggestuen er en afdeling af den selvejende institution, Lemvig Menighedsbørnehave og vuggestue, Børnehaven, Skolevej 7 og

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf. 86 11 02 88 aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Velkommen Du skal snart flytte ind i kollegiet i Det

Læs mere

VINDING SFO. Personale i SFO. Vindingvej 54, 7100 Vejle Tlf. Vinding skole: Tlf. Vinding SFO:

VINDING SFO. Personale i SFO. Vindingvej 54, 7100 Vejle Tlf. Vinding skole: Tlf. Vinding SFO: VINDING SFO Adresse: Vindingvej 54, 7100 Vejle Tlf. Vinding skole: 7585 7254 Tlf. Vinding SFO: 7585 8033 E-mail: pigra@vejle.dk Personale i SFO Personalegruppen i skoleåret 2018/2019: Leder: Pia Lykke

Læs mere

Akutbolig i Freyas Kvarter 2

Akutbolig i Freyas Kvarter 2 Akutbolig i Freyas Kvarter 2 Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter (PPV) Greve Kommune Revideret den 27. juli 2017 Freyas Kvarter 2 er et boligfællesskab for borgere med autisme spektrum forstyrrelser

Læs mere

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte og ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig

Læs mere

bostedet caroline marie ung i centrum

bostedet caroline marie ung i centrum bostedet caroline marie ung i centrum bostedet caroline marie VELKOMMEN Caroline Marie er dit bosted i centrum af København, to minutter fra Nørreport Station og med udsigt over Botanisk Have. Du kan bo

Læs mere

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Bordings Friskole 2016 Fritidsordningen Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Fritidsordningen på Bordings Friskole er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse.

Læs mere

Praktisk information om Børnenes Akademi

Praktisk information om Børnenes Akademi Praktisk information om Børnenes Akademi VELKOMMEN TIL FRISKOLEN BØRNENES AKADEMI Denne pjece er en introduktion til dig som ny forældre på Børnenes Akademi. I pjecen vil vi nævne nogle af de praktiske

Læs mere

Det ungdomsmiljø, kollegiet tilbyder, giver dig mulighed for forskellige interessefællesskaber og venskaber.

Det ungdomsmiljø, kollegiet tilbyder, giver dig mulighed for forskellige interessefællesskaber og venskaber. SORAS-KOLLEGIET SORAS-kollegiet er et midlertidigt botilbud til unge over 18 år med autisme, som brug for ekstra støtte i en periode til at lære at bo i egen bolig. Kollegiet SORAS-kollegiet er et midlertidigt

Læs mere

CAMPUS ONE. Et BRAG af et skolehjem!

CAMPUS ONE. Et BRAG af et skolehjem! CAMPUS ONE Et BRAG af et skolehjem! Hvem er vi? CAMPUS ONE SKOLEHJEM Skolehjem hvad får du? Morgen-, middags- og aftensmad i kantinen. Møbleret værelse med lille køkken, bad og toilet. En værelseskammerat

Læs mere

Ansøgning om En Håndsrækning til efterskoleophold i 2017/2018 Et samarbejde mellem Egmont Fonden og Efterskoleforeningen

Ansøgning om En Håndsrækning til efterskoleophold i 2017/2018 Et samarbejde mellem Egmont Fonden og Efterskoleforeningen Ansøgning om En Håndsrækning til efterskoleophold i 2017/2018 Et samarbejde mellem Egmont Fonden og Efterskoleforeningen 1. Elevens navn: 2. Køn: 3. Fødselsdato: 4. Adresse: 5. Nuværende klassetrin og

Læs mere

Adresse: Telefonnummer: Navn:

Adresse: Telefonnummer: Navn: Udfyldes af forældre og ansøger Ansøgningsskema. Elev Elevens fulde navn Adresse Sted Postnummer By Cpr-nummer. E-mail. Mobiltelefon Forældre/værge Navn Cpr-nummer Postnummer By Telefon privat Telefon

Læs mere

Erhvervskollegiet - Elever

Erhvervskollegiet - Elever Velkommen til Erhvervskollegiet I dette hæfte finder du oplysninger, som du kan få brug for i din hverdag på Erhvervskollegiet. På Erhvervskollegiet arbejder vi på at: Du føler dig godt modtaget. Du føler

Læs mere

Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune

Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune Velkommen til Kærsangervej 252 Et 108 botilbud i Viborg kommune Hvad kan vi tilbyde dig? Vi er et kommunalt 108 tilbud i Viborg kommune. Vi er en bred sammensat personalegruppe bestående af både pædagogisk

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Velkommen i skole Indskrivning 2014

Velkommen i skole Indskrivning 2014 Velkommen i skole Indskrivning 2014 UDDANNELSE OG ARBEJDSMARKED Sidste frist for at indskrive Den 20. januar 2014 Velkommen i skole! Dit barn har nu nået en alder, hvor han/hun skal begynde i børnehaveklasse.

Læs mere

Velkommen til skolehjemmet

Velkommen til skolehjemmet Velkommen til skolehjemmet Velkommen til CELF Det er vores mål, at du får det bedst mulige udbytte af dit ophold både på skolebænken og i din fritid. Derfor er det hensigtsmæssigt, at vi lever efter de

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

Velkommen til skolehjemmet

Velkommen til skolehjemmet Velkommen til skolehjemmet Velkommen til CELF Det er vores mål, at du får det bedst mulige udbytte af dit ophold både på skolebænken og i din fritid. Derfor er det hensigtsmæssigt, at vi lever efter de

Læs mere

SCT. JOSEPH SKOLE SFO TLF.: ÅBENT MANDAG TIL TORSDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 17:00 FREDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 16:00

SCT. JOSEPH SKOLE SFO TLF.: ÅBENT MANDAG TIL TORSDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 17:00 FREDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 16:00 SCT. JOSEPH SKOLE SFO 2014 2015 TLF.: 5766-0957 ÅBENT MANDAG TIL TORSDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 17:00 FREDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 16:00 SFO en er en integreret del af Sct. Joseph Skole, og er derfor

Læs mere

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder

Dagplejen i Odder. Dagplejen i Odder Dagplejen i Odder Den kommunale dagpleje er et tilbud om pasning i et privat hjem, hvor hverdagen er præget af ro og harmoni. Børnene har mulighed for at deltage i hjemlige aktiviteter, som kan være at

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Plejecentre i Esbjerg Kommune

Plejecentre i Esbjerg Kommune Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre. Desuden kan du læse om, hvad

Læs mere

ENLIG ELLER SAMLEVENDE?

ENLIG ELLER SAMLEVENDE? ENLIG ELLER SAMLEVENDE? Vejledning til enlige forsørgere, der modtager børnetilskud eller økonomisk fripladstilskud HVAD VIL DET SIGE AT VÆRE ENLIG SOM MOD- TAGER AF BØRNETILSKUD ELLER ØKONOMISK FRIPLADSTILSKUD?

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

En vejledning til SU-ansøgere

En vejledning til SU-ansøgere 1 En vejledning til SU-ansøgere 2 3 I denne lille folder kan du måske få svar på dine spørgsmål om SU. Du er også altid velkommen til at kontakte SU-vejleder på kontoret eller tale med din studievejleder.

Læs mere

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN Ballevej 57 7182 Bredsten Kontor tlf. 75 88 12 05 Lærerværelse tlf. 20 91 85 99 Ledelse, Dorthe og Jan Fredsted 20 45 25 05 info@balle-efterskole.dk www.balle-efterskole.dk

Læs mere

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Vores adresse: Sorring Skoles Fritidsdel Skolebakken 4 8641 Sorring Kontakt: På skolens kontor kan du træffe Skoleleder og Skolefritidsleder på tlf. 89 702 770

Læs mere

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl.

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl. ABC for 3.-6.kl. april 2013 ADRESSEÆNDRING ANSVAR BESTYRELSE BIRKEN BOLDBANER BØGER CYKLER CYKELHJELM DELETIMER EKSTRA FRI ELEVRÅD FERIEPLAN FORSIKRING Husk at give skolen besked via ForældreIntra om adresse-

Læs mere

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet.

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet. Transport Der betales transportrefusion for følgende former for transport: Fælles bus fra de lokalområder, hvor bussen kan fyldes helt op fra starten. Rejse refunderes om udgangspunkt kun varende til billigste

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk

HANDELSFAGSKOLEN. velkommen til. handelsfagskolen.dk HANDELSFAGSKOLEN velkommen til SKÅDE HANDELSFAGSKOLEN handelsfagskolen.dk ELEV på handelsfagskolen Handelsfagskolen uddanner elever inden for handel og specialdetailhandel samt lægesekretærer. Vores elever

Læs mere

Samsø Kommune Ø - SU

Samsø Kommune Ø - SU Samsø Kommune Ø - SU Skoleåret 2017-2018 Side 2 Ø - SU Samsø Kommune Side 3 Forord 4 Hvem kan få Ø-SU? 5 Ø-SU'en består af 5 Der ydes Ø-SU til følgende ungdomsuddannelser 5 Rejsestøtte 6 Opholdsstøtte

Læs mere

HF-Cold Hawaii. Ordensregler på kollegiet Skoleåret

HF-Cold Hawaii. Ordensregler på kollegiet Skoleåret HF-Cold Hawaii Ordensregler på kollegiet Skoleåret 2019-2020 Indhold Ordensregler på surfkollegiet... 3 Rengøring og oprydning... 4 Indretning af værelse... 4 Overnattende gæster... 4 Weekender og sommerferie...

Læs mere

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel

Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Værd at vide om Sorring Skoles Fritidsdel Vores adresse: Sorring Skoles Fritidsdel Skolebakken 4 8641 Sorring Kontakt: På skolens kontor kan du træffe Skoleleder og Skolefritidsleder på tlf. 89 702 770

Læs mere

Information til forældre til børn i Svanehuset

Information til forældre til børn i Svanehuset Information til forældre til børn i Svanehuset Ferie og andet samvær udenfor Svanehuset For at kunne opfylde målsætningen om, at personalet primært er i Svanehuset når børnene er her, ønskes oplysninger

Læs mere

I egen bolig. Borgerservice BOLIG 3

I egen bolig. Borgerservice BOLIG 3 BOLIG 3 I egen bolig Det er et stort skridt at flytte i egen bolig. Og der er mange ting at tænke på. Møbler, mad, rengøring, indretning og husleje. Indflytterfest, måske. Og alle de ting som man nu selv

Læs mere

REGISTRERING AF DIT BARNS BOPÆL I CPR

REGISTRERING AF DIT BARNS BOPÆL I CPR REGISTRERING AF DIT BARNS BOPÆL I CPR Hvad gør Statsforvaltningen? Hvad gør Folkeregistret? Hvordan er proceduren i sager om registrering af børns bopæl? Hvilke konsekvenser har registreringen af barnets

Læs mere

Samtaleskema. Samtaleskemaet består af spørgsmål, som er delt op i 7 emner:

Samtaleskema. Samtaleskemaet består af spørgsmål, som er delt op i 7 emner: Samtaleskema Formålet med samtaleskemaet er, at der udarbejdes en samlet vurdering af din funktionsevne. Skemaet giver dig information om, hvilke forhold du vurderes ud fra og er en metode til at inddrage

Læs mere

Samtaleskema. Formålet med samtaleskemaet er, at der udarbejdes en samlet vurdering af din funktionsevne.

Samtaleskema. Formålet med samtaleskemaet er, at der udarbejdes en samlet vurdering af din funktionsevne. Samtaleskema Samtaleskema til vurdering af funktionsevne - 1 af 9 Formålet med samtaleskemaet er, at der udarbejdes en samlet vurdering af din funktionsevne. Skemaet giver dig information om, hvilke forhold

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Værd at vide. Flytning fra plejehjemmet til annekset. Lions Park Søllerød

Værd at vide. Flytning fra plejehjemmet til annekset. Lions Park Søllerød Værd at vide Flytning fra plejehjemmet til annekset Lions Park Søllerød 1 Kære beboer Lions Park Søllerød opfører et nyt moderne Plejecenter med 72 plejeboliger. Det nuværende plejehjem vil blive renoveret,

Læs mere

Velkommen til Højstruphave

Velkommen til Højstruphave Velkommen til Højstruphave Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til din nye bolig i Højstruphave. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. I dette hæfte findes praktiske oplysninger,

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 CAFA Hovedvejen 3 4000 Roskilde Telefon 46 37 32 32 Web cafa.dk 11.marts 2013. Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 Institution/opholdssted Ungdomscentret Allégården Frederiksberg Allé 48, 1820 Frederiksberg

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

Praktiske oplysninger:

Praktiske oplysninger: VELKOMMEN TIL SKOVHUSET Skovhuset er Vrejlev-Hæstrup skoles fritidsordning. Det er et pædagogisk pasningstilbud til børn fra bh-klassen til og med 3. klasse. Man kan vælge fuldtidsplads eller morgenplads.

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

Velkommen til Plejecentret Sjælsø

Velkommen til Plejecentret Sjælsø Velkommen til Plejecentret Sjælsø Ældreboligerne (plejeboliger) Soldraget 35 & 39 Telefon Hovednummer------------------------------- 45 81 70 55 Centerleder ---------------------------------- 45 99 71

Læs mere

Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet

Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet Ansøgningspakke GL/BF2_da_140814 Ansøgning om, at opholdstilladelse ikke skal anses for bortfaldet Hvad kan dette skema bruges til? Du kan bruge dette skema til at søge om, at din opholdstilladelse ikke

Læs mere

Ekskursioner og studierejser på Struer Statsgymnasium

Ekskursioner og studierejser på Struer Statsgymnasium Gældende fra 1.12.2016 Ekskursioner og studierejser på Struer Statsgymnasium Formålet med disse fælles retningslinjer er at sikre gode faglige ekskursioner og studieturer. Ekskursioner og studierejser

Læs mere

TILMELDING TIL FERIEVÆRTER I DK

TILMELDING TIL FERIEVÆRTER I DK Rejsekontoret TILMELDING TIL FERIEVÆRTER I DK Sommerferierejserne 2017 Nye feriebørn Navn: Südergraben 36 24937 Flensburg Postboks 389 6330 Padborg Tlf. +49 (0) 461 5047 400/401 info@feriebarn.dk Født:

Læs mere

Praktiske forhold håndbog

Praktiske forhold håndbog Praktiske forhold håndbog Afdelingslærer/ Kontaktlærer: Hver afdeling har to kontaktlærere. Det er kontaktlæreren, der har den primære kontakt til både elev og forældre. Afdelingsture: Hver afdeling tager

Læs mere

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO.

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO. FORÆLDRE - INFORMATION Roslev SFO. Side 2 Til forældre med børn i Roslev SFO. Forældreinformationen indeholder nyttige oplysninger om fritidsordningen. Brug folderen hvis I har brug for oplysninger, men

Læs mere

Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig

Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig Velkommen på Plejecentret Egely Ældrebolig 1 At bo på Egely: At få en ældrevenlig bolig på Egely svarer til, at du flytter i en lejlighed, hvor du bor tæt med dine naboer. Hvor tæt en kontakt du ønsker,

Læs mere

Resultat af: Undervisningsmiljøundersøgelse på Svenstrup Efterskole, juni 2007

Resultat af: Undervisningsmiljøundersøgelse på Svenstrup Efterskole, juni 2007 Resultat af: Undervisningsmiljøundersøgelse på Svenstrup Efterskole, juni 2007 I klassen: 1. Hvilken af nedenstående påstande passer bedst til dig? (93 a. Jeg er en af de dygtigste i klassen. 16 % b. Enkelte

Læs mere

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ For at få den bedste start som ny medarbejder i Børnehuset Frijsenborgvej, har vi her samlet nogle af de vigtige informationer som er væsentlig

Læs mere

Velkommen. til skoleåret 2012-13

Velkommen. til skoleåret 2012-13 Velkommen til skoleåret 2012-13 PRAKTISKE OPLYSNINGER Skolens adresse Halvorsmindevej 107-109, 9800 Hjørring (www.halvorsminde.dk.) Skolens kontor Kontortid: 9.00 14.30 Tlf.: 98 92 12 22 Fax: 98 91 10

Læs mere

MINI A-B-C FOR NYE ELEVER VEJLE TEKNISKE GYMNASIUM BYDER VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2017/2018

MINI A-B-C FOR NYE ELEVER VEJLE TEKNISKE GYMNASIUM BYDER VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2017/2018 MINI A-B-C FOR NYE ELEVER VEJLE TEKNISKE GYMNASIUM BYDER VELKOMMEN TIL SKOLEÅRET 2017/2018 Vi er glade for at byde dig velkommen på Vejle Tekniske gymnasium. Vi har samlet et par praktiske informationer

Læs mere

ANSØGNING OM STATSLIG ELEVSTØTTE

ANSØGNING OM STATSLIG ELEVSTØTTE ANSØGNING OM STATSLIG ELEVSTØTTE Dette skema skal bruges til skoleåret 2019/2020 Anvendes ved ansøgning om statslig elevstøtte til et ophold på efterskole. Elevnummer: Brøruphus Efterskole Brøruphusvej

Læs mere

SORØ AKADEMIS SKOLE Livet på Kostskolen. Praktiske Oplysninger Råd og Regler

SORØ AKADEMIS SKOLE Livet på Kostskolen. Praktiske Oplysninger Råd og Regler SORØ AKADEMIS SKOLE Livet på Kostskolen Praktiske Oplysninger Råd og Regler R E K T O R Vibeke Margrethe Hansen Velkommen til kostskolen på Sorø Akademis Skole Vores kostskole er både moderne og traditionsrig.

Læs mere

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev Skolefritidsordning.

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev Skolefritidsordning. FORÆLDRE - INFORMATION Roslev Skolefritidsordning. Side 2 Til forældre med børn i Roslev SFO. Forældreinformationen indeholder nyttige oplysninger om fritidsordningen. Brug folderen hvis I har brug for

Læs mere