Ahlnor præsenterer fremtidens innovative campinghytter til glæde for både ejere og fremtidige feriegæster.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ahlnor præsenterer fremtidens innovative campinghytter til glæde for både ejere og fremtidige feriegæster."

Transkript

1 CAMPINGHYTTER M O D E L 3 0 m 2 + M O D E L 3 5 m 2 Ahlnor præsenterer fremtidens innovative campinghytter til glæde for både ejere og fremtidige feriegæster. DANSK design, kvalitet og produktion De nye luksuriøse campinghytter fra Ahlnor er udviklet, så de matcher både feriegæsternes og ejerens behov. Hytterne på hhv. 30 og 35 m 2 udnytter de nye lovmæssige rammer, som tillader større hytter på de danske campingpladser. De er derudover optimalt indrettet, indbydende og fyldt med moderne bekvemmeligheder. Sidst men ikke mindst er kvaliteten særdeles høj, og hytterne er produceret ud fra en filosofi om, at de både skal være attraktive prismæssigt og kræve minimal løbende vedligeholdelse. 100% udlejningsklar løsning Campinghytterne fra Ahlor leveres og opstilles, så de er 100% udlejningsklare med eller uden inventar alt efter hvad der passer bedst.

2 SÆRKLASSE Med campinghytterne fra Ahlnor får du som ejer af en campingplads mulighed for at tilbyde dine gæster en ferie i særklasse uden at økonomien til hverken etablering eller løbende drift løber løbsk. Grundlag for en god forretning Der er mange faktorer, der spiller ind, hvis man som campingpladsejer skal investere i nye hytter til udlejning og samtidig få en fornuftig forretning ud af det. Hytterne skal være attraktive for publikum og kunne sikre en fornuftig lejeindtægt for ejeren. Derudover skal investeringen i forbindelse med opførsel af hytterne naturligvis ligge på et fornuftigt niveau, så regnestykket hurtigt kan komme i balance. Endelig er det vigtigt, at hytternes kvalitet er høj og de løbende udgifter til vedligeholdelse så små som mulige. De nye campinghytter fra Ahlnor skiller sig positivt ud på alle 3 områder og danner dermed et solidt grundlag for en god forretning. Badeværelse Det store badeværelse lever op til selv de mest kræsne gæsters forventninger med 90x90 cm brusehjørne, Ifö toilet samt håndvask med skabsarrangement. Køkken Køkkenet er stort og funkt skabsplads. Indeholder bl fryser, keramiske kogeplad combi-ovn med indbygget Et attraktivt tilbud til dine kunder Ahlnors campinghytter er både flotte, rummelige og komfortable, og de åbner helt nye muligheder for bl.a. børnefamilier og kvalitetsbevidste seniorer, som stiller høje krav til deres ferie. Med den gode indretning og høje komfort er disse hytter faktisk et reelt alternativ til et sommerhus, som blot er placeret på en levende og aktiv campingplads med masser af tilbud. Lav anskaffelsespris Takket være nytænkning og en effektiv produktion kan campinghytterne fra Ahlnor købes til særdeles attraktive priser også som en 100% færdig løsning, hvor vi sørger for montagen og leverer interieur efter dine ønsker. Minimale omkostninger til vedligeholdelse I produktionen af hytterne er der hele vejen igennem valgt materialer med lang holdbarhed og et minimalt behov for vedligeholdelse. Med en fornuftig udlejningsprocent, vil campinghytterne således kunne tjene sig selv hjem, før du overhovedet skal spekulere på udgifter til vedligeholdelse. Soveværelse Det rummelige soveværelse er indrettet med dobbeltseng og stort garderobeskab. Hems Fra stuen er der let adg særdeles brugbar hem voksne vil elske at oph god plads til to madras

3 AHLNOR CAMPINGHYTTER OPTIMAL INDRETNING Glem alt, hvad du ved om campinghytter. Hytterne fra Ahlnor sætter nye standarder med god plads, optimal indretning og masser af gennemtænkte detaljer. ionelt med masser af.a. stort køleskab med er samt en smart opvaskemaskine. Spiseplads Kombineret alrum og stue med god plads til spisebord. Overdækket terrasse Den praktiske overdækkede terrasse på 150 x 400 cm. fungerer både som forlænget stue og som indgangsparti. Ekstra værelse Hyttens gæste- eller børneværelse er indrettet med med køjesenge og ekstra skabsplads. Stue Stuen er rummelig og det naturlige samlingssted. Her er der plads til både spisebord, en stor og komfortabel siddegruppe med sofa og lænestol samt væghængt fladskærm. ang til en stor og s, hvor både børn og olde sig. Her er der ser på 90 x 200 cm.

4 FÆRDIG LØSNING Med en campinghytte fra Ahlnor får du en 100% færdig og udlejningsklar løsning. Færdigsamlet kvalitet Campinghytterne bliver produceret på vor egen fabrik i Christiansfeld. Hytterne bygges 100% færdige på fabrikken, hvor der også monteres køkken, bad, sanitet, hvidevarer m.v. Herefter transporteres de med kranbil til pladsen og placeres direkte på et i forvejen støbt fundament. Monteringen foregår hurtigt, og vi kan levere op til 4 campinghytter på samme dag. Når en hytte er på plads skal den blot tilsluttes el, vand, kloak og evt. antenne. Er hytterne bestilt med møbler og inventar, leveres dette efterfølgende. Når Ahlnor har udført slutrengøring, afleveres nøglen, og hytterne er klar til udlejning. INTERIEUR Ahlnors unikke campinghytter byder gæsterne hjerteligt velkommen. De er lyse og velindrettede og minder mest af alt om små sommerhuse med god plads til feriehygge for hele familien. Tilpasset til kundens behov og ønsker Campinghytterne fra Ahlnor er så fleksible, at indretningen samt valg af materialer kan tilpasses efter ønske. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om muligheder og materialer. Vil du selv give en hånd med? Som udgangspunkt står Ahlnor for den komplette samling og montage af campinghytterne, men hytterne kan også leveres som selvbyg eller medbyg, hvis du selv ønsker at deltage i det praktiske arbejde. Innovativt materialevalg og lyst interieur... Også indvendigt har vi i udviklingen af vore hytter bestræbt os på at vælge materialer, som stort set er svedligeholdelsesfrie og samtidig lette at rengøre. Derudover er materialerne moderne, lyse og indbydende, og hytterne minder mere om små luksussommerhuse end om egentlige campinghytter. AHLNOR INVENTARPAKKER Så bliver det ikke lettere... Alle vore campinghytter kan leveres helt færdigindrettede, så du selv slipper for besværet med indretning og indkøb. Vi tilbyder forskellige attraktive inventarpakker med møbler, tv, service, køkkenredskaber m.v. Du kan også vælge blot at tilkøbe udvalgte inventarpakker og selv stå for resten. Bestil separat bilag for yderligere information. Spiseområde med god plads til 6 personer.

5 AHLNOR CAMPINGHYTTER Det rummelige opholdsrum med spisepladsen ligger i naturlig forlængelse af køkkenet. Pladsbesparende combi-komfur med kogeplader, ovn og opvaskemaskine. På den store hems er der god plads til 2 sovepladser på 90 x 200 cm.. Soveværelse med dobbeltseng og stort garderobeskab. Værelse med køjer og garderobeplads. Lyst og rummeligt badeværelse.

6 INNOVATIVE MATERIALER Et gennemtænkt materialevalg gør livet for ejerne af Ahlnors campinghytter lidt lettere. Igennem hele vores produktudvikling har det været grundtanken at skabe hytter, som er skabt til udlejningsmarkedet, hvor holdbarhed, kvalitet og minimale krav til vedligeholdelse er et væsentligt område. Her kan du se nogle af de forskellige materialer og fordele, som gør vores campinghytter unikke. For en samlet teknisk beskrivelse og specifikationer se modsatte side. Indvendig vægbeklædning i Huntonit Færdigmalet og vedligeholdelsesvenligt naturprodukt, som opfylder kravene til et sundere indeklima. Leveres i 3 forskellige farver. Udvendig facadebeklædning i Canexel Canexel er et smukt, vedligeholdelsesfrit og ekstremt holdbart alternativ til træ. Canexel er et Canadisk kvalitetsprodukt, som leveres i 14 forskellige farver. Lofter beklædt med Troltex træbeton Sikrer optimal lyddæmpning, et godt indeklima og lofter, som ikke skal vedligeholdes. Fås i flere typer og farver. Tag udført i listedækket tagpap Et både æstetisk, funktionelt og holdbart valg, som giver hytten et eksklusivt og moderne udtryk. Bemærk: Andre tagtyper kan også leveres. Fibo-Trespo flisepaneler Vægge i køkken og bad er beklædt med et holdbart og smukt alternativ til traditionelle keramiske fliser. Panelerne er MKgodkendte og særdeles rengøringsvenlige. Fås i mange forskellige designs. 30m 2 eller 35m 2 Campinghytterne leveres i to forskellige størrelser. Dermed kan hytterne matche både de lovmæssige rammer for, hvor store hytterne må og kan være på netop din plads samt dine ønsker og behov. Ahlnor producerer gerne hytter i andre størrelser. Kontakt os for mere information. Tagrender udført i PVC Vedligeholdelsesfrie kvalitetstagrender, som kan leveres i 9 valgfrie farver. Gulve med Haro parketlaminat En naturtro, smuk, lyddæmpet og ekstremt slidstærk gulvbelægning, som kan holde til mange års daglig brug. Leveres i mange forskellige designs.

7 AHLNOR CAMPINGHYTTER Teknisk beskrivelse og specifikationer Hyttens opbygning Konstruktionen opføres af træelementer med 95 mm isolering/mineraluld i ydervægge og 120 mm i gulv og loft. Alle indvendige skillevægge isoleres med 45 mm, og bjælkelaget i hemsen med 95 mm mineraluld. Indvendig beklædning Der monteres dampspærre på alle ydervægge samt på gulv og loft. Vægbeklædning udføres med Huntonit færdigmalede vægpaneler. Vægge i badeværelse og væggen over køkkenbord er udført med Fibo- Trespo filsepaneler. Loftet udføres med Troltex træbeton over stuen og et værelse. Over hemsen samt i soveog badeværelse bliver loftet udført i Huntonit færdigmalede loftpaneler. Gulvet er belagt med lyddæmpet Haro parketlaminat, som har stor slidstyrke. Fodlister af vinyl i samme type/farve som gulv. Gulvet i badeværelse er med fuldsvejset vinyl (vådrumsikret og udført efter forskrifterne). Indvendige hvide celledøre med greb af rustfri stål. Karm og gerekter af hvidmalet fyrretræ. Hemsestige af massiv kraftig fyrretræ. Facadebeklædning Udvendige vægge, stern og udhæng beklædes med Canexel vedligeholdelsesfri færdigmalet klinkbeklædning, som kan leveres i 14 forskellige farver. Der monteres vindpap og klemlister. Dør og vinduer Dør og vinduer udføres i plast eller træ efter eget valg med lavenergiglas. 1 stk. dør (100x200 cm) og et stort sideparti (100x200 cm) samt 2 stk. oplukkelige vinduer (114x96 cm) i stuen. 1 stk. oplukkeligt vindue (84x96 cm) i køkken samt 1 stk. i hvert værelse. 1 stk. oplukkeligt matteret vindue (54x54 cm) i badeværelse. To faste kip vinduer i hems. Tag Taget monteres med Isola tagpap med listedækning. Sternkanter og fodblik af alu. Rygning af tagpap. Der monteres PVC tagrender med et nedløb på hver side (fås i 9 farver). VVS-installationer Alle VVS-installationer udføres som skjulte installationer. 30 ltr. Metro varmtvandsbeholder monteret i hemsen, så den ikke optager skabsplads. 1 stk. blandingsbatteri i køkken. Toiletvask med to-grebs blandingsbatteri. Brusestang med bruser og termostat-armatur. Ifö toilet med 2-skyl og hvidt toiletbrædt. Gulvafløb i badeværelse. Alle afløb føres gennem gulvet. Badeværelse Toiletskab med to låger og hvid porcelæns håndvask med to-grebs blandingsbatteri. Stort spejl 60 x 80 cm vægmonteret over håndvask. Toiletpapirholder i rustfri stål. El-installation Alle el-installationer udføres som skjulte installationer. El-tavlen placeres let tilgængelig til venstre for køkkenvinduet. Der er korrespondance i stuen med afbryder ved indgang og ved soveværelse. 4 stk. stikkontakter i stuen. 3 stk. stikkontakter i køkken. 1 stk. stikkontakt i badeværelse. 1 stk. stikkontakt på hems. 2 stk. stikkontakter i hvert værelse. 1 stk. stikkontakt til køleskab. 1 stk. kraftstik (400 volt) til komfur/opvasker. 1 stk. antenne-stikdåse i stuen samt evt. Internet-stik. 6 stk. lampeudtag i alt. 1 stk. udendørslampe over indgangsdør. Der monteres 1 stk. stk 2000W el-varmepanel i stuen samt 1 stk. stk 250W el-varmepanel i hvert værelse og på badeværelset. 1 stk. tidsstyrret fugtventilation i badeværelse. Køkken Elementkøkken af mærket Svane. Der kan vælges mellem flere lågetyper. Bordpladen er 30 mm højtrykslaminat med stor stålvask + 40 cm sort skiferplade. Køkkenet består af følgende elementer: 1 stk. 60 cm. højskab til køleskab med et skab for oven med vippelåge. 2 stk. 40 cm. overskabe. 1 stk. 60 cm. emhætteskab. 1 stk. 40 cm. skuffeskab med 4 skuffer, hvoraf den øverste er indrettet med bestikindsats. 1 stk. 60 cm. vaskeskab. 1 stk. 60 cm. hyldeskab. 1 stk. 40 cm. grydeskab m. 2 udtrækstrådhylder. Alle låger monteret med bøjlegreb i stål. Sokkel med alu-look. Bordpladehøjde 90 cm. Hårde hvidevarer Køle-/fryseskab (126/48 liter) Udtræksemhætte med 2 motorer og lys. Keramisk komfur og ovn med indbygget opvaskemaskine til seks kuverter. Alle af mærket Candy med hvide fronter. Overdækket terrasse Terrassen opbygges på et trykimprægneret bjælkelag, og der monteres 28x120 mm trykimprægnerede terrassebrædder. Terrassen måler 150x400 cm. Fundament Fundamentet kan udføres både som punktfundament eller som randfundament. Afslutning mod terræn kan udføres med plan eternit. For mere information eller uddybende spørgsmål kontakt os eller besøg vores hjemmeside:

8 MERE INFORMATION? Ligesom kvalitet er en god service en selvfølge hos Ahlnor. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os for en snak om mulighederne. Vi ved at opførelse af nye campinghytter er en stor beslutning og en proces, som kræver grundig research og gennemgang af mulighederne. Derfor står vi naturligvis altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vore hytter. Book et uforpligtende møde Hvis du ønsker besøg for en konkret snak om mulighederne, er du velkommen til at bestille tid til et møde. Så kan vi eventuelt også besigtige pladsen sammen og gennemgå de forskellige konkrete muligheder. Besøg vores demohytte Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores fabrik og administration i Christiansfeld lidt syd for Kolding. Her kan du se vores demohytte og få en gode fornemmelse af både indretning og materialer. OM AHLNOR Ahlnor er en stærk, familieejet virksomhed med både udviklingsafdeling og egen fabrik i det sydjyske. Ahlnor er bedst kendt som Danmarks største producent af havepavilloner. Virksomheden blev stiftet i 1999 og er ejet af Tinne og Søren Ahlmann, som også står for den daglige drift. På Ahlnors fabrik i Christiansfeld lidt syd for Kolding udvikles og bygges campinghytterne helt fra bunden af virksomhedens egne erfarne specialister og byggefolk, som elsker deres håndværk og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Ahlnor er en velkonsolideret og økonomisk sund virksomhed, som satser på kvalitet og professionel rådgivning samt gode langsigtede kundereleationer. Ahlnor Campinghytter Industrivej Christiansfeld Tlf Fax info@ahlnor.dk

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

mobcab 30m2 Leasingydelse Fra kr ,- pr. md mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid

mobcab 30m2 Leasingydelse Fra kr ,- pr. md mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid mobcab KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Udført i robuste trækonstruktioner Opfylder isoleringskrav til

Læs mere

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE...

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... Danboxhuset - nemt og sikkert Undgå byggerod og besvær Danboxhuset leveres færdigt

Læs mere

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard Materialeliste Materialer og valgmuligheder På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard indgår i lejlighederne, og ikke mindst om de mange forskellige muligheder du har for at påvirke

Læs mere

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte 9 8 6 5 4 3 1 2 Tæt på: Odense centrum Odense banegård Letbanestop (juli 2020) Naturen og Langesøstien Odense stadion & idrætsområde Gode indkøbsmuligheder Restauranter

Læs mere

Simplehouse 57 i Fjellerup Strand arkitekttegnet nøglefærdigt hus incl. grund og byggemodningsomkostninger på stjernevej. Priser fra: 1.195.000 kr.

Simplehouse 57 i Fjellerup Strand arkitekttegnet nøglefærdigt hus incl. grund og byggemodningsomkostninger på stjernevej. Priser fra: 1.195.000 kr. Tilbydes som færdighus eller medbyg type a 57m 2 +7m 2 hems pris: 699.000 kr incl. moms type b 77m 2 +7m 2 hems pris: 819.000 kr incl. moms type b 1 1/2 plans 96 m 2 forskellige indretningsforslag Besparelser

Læs mere

Klithuse Etape I Slettestrand

Klithuse Etape I Slettestrand Klithuse Etape I Slettestrand D. 25.05.2015 6 boliger www.klithuseslettestrand.dk Projektselskabet ApS Projektudvikler: Projektselskabet ApS Holmsøvej 34 9690 Fjerritslev Tlf.: 88 70 57 60 Mail: info@projektselskab.dk

Læs mere

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG REOVERIG AF GÅRDHUSEE ALBERTSLUD VEST 2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG IDRETIG IPUT FRA SIDSTE MØDE: MED Stor fleksibilitet Valgmuligheder for den enkelte Overblik langs facaden Valgfrihed til indretning af køkken

Læs mere

Under Egen 32 - Holstebro. ÅBENT HUS Ta familien med til Åbent Hus på Under Egen. Udstillingshuset er komplet indrettet med møbler

Under Egen 32 - Holstebro. ÅBENT HUS Ta familien med til Åbent Hus på Under Egen. Udstillingshuset er komplet indrettet med møbler Byg nyt -og lej det Under Egen 32 - Holstebro Prøvebo jeres nye hus i to år, før I bestemmer jer for, om I vil købe det Med det nye prøvebo-koncept kan I opføre et skræddersyet Holm Hus helt fra bunden

Læs mere

Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg

Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg Tgp-Seas ApS udbyder huse til salg www.vindebakke.dk Beskrivelse af område VINDE BAKKE Med udsigt over Skive by og det omkringliggende landskab udstykkes 1. etape af et nyt stort boligprojekt i Skive.

Læs mere

.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11", 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5

.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11, 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5 =1'0>9 4 2?? )??#%!'??1'0.!# $(&$0&#$!%!"#$!%&!'$(!#()$)$)! * +,-.,,/!0$'"(1( ##!'(#0# 2,3 ) 42 2.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11", 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5 ):2,

Læs mere

MILJØ. Skovbrynet LAVENERGI, KLASSE 1

MILJØ. Skovbrynet LAVENERGI, KLASSE 1 Arkitekttegnet grøn bolig LAVENERGI, KLASSE 1 MILJØ Skovbrynet Virupskovvej 85-95 8530 Hjortshøj - 125 m² i 2 plan, 3 eller 4 værelser - Allergivenligt ventilationsanlæg - Højisoleret med lavt varmeforbrug

Læs mere

Vesterdamsvænget, Lind

Vesterdamsvænget, Lind Vesterdamsvænget, Lind 14 fritliggende boliger beliggende i særdeles dejligt og roligt område i Lind tæt ved skole, børnehave, indkøb mv. Kontantpris kr. 2.195.000 151 m 2 bolig + 29 m² carport og redskabsrum

Læs mere

KRYBILYPARKEN BRYLLE. Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk

KRYBILYPARKEN BRYLLE. Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk KRYBILYPARKEN BRYLLE Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk FAB s byggeri i Brylle - Krybilyparken - består af 19 traditionelle boliger med en fin indretning og en rigtig god planløsning, alle bygget

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 18 Ejerboliger Korntoften, St. Grundet Vejle

MATERIALEBESKRIVELSE. 18 Ejerboliger Korntoften, St. Grundet Vejle MATERIALEBESKRIVELSE 18 Ejerboliger Korntoften, St. Grundet Vejle GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst

Læs mere

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE.

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. Fordelen ved at bo i et rækkehus som Magnolia Husene II er, at du får det bedste fra alle etager. Mange, der skal vælge sig en ny lejlighed, skal vælge

Læs mere

Beskrivelse af område

Beskrivelse af område www.vindebakke.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Beskrivelse af område 3 Brochure med lavenergiboliger 4 Beskrivelse af boliger 5 Boligtyper 6 Facader 8 Visualisering 9 Visualiseringer fra HTH

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus

MATERIALEBESKRIVELSE. 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus MATERIALEBESKRIVELSE 14 Ejerboliger Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og

Læs mere

Smedens Hestesko, Thorsø

Smedens Hestesko, Thorsø Dato: 25.01.2014 Smedens Hestesko, Thorsø 16 boliger på 90 m 2 samt 5 m 2 redskabsrum Bygge selskabet 27-05-2008 A/S Bygherre Byggeselskabet A/S Tingvej 15 8800 Viborg Situationsplan 2 Plan BRUTTO AREAL

Læs mere

LUKSUSBOLIGER VED ØRESUND

LUKSUSBOLIGER VED ØRESUND LUKSUSBOLIGER VED ØRESUND GENERELT Husene er på hver 163 m2 over to plan placeret på 702 m2 grund med tagterrasser på mellem 56 m2 og 60 m2 og terrasseareal mod Øresund på mellem 45 m2 og 57 m2. SOKKEL

Læs mere

SALGSPROSPEKT Humleparken II, Arden

SALGSPROSPEKT Humleparken II, Arden SALGSPROSPEKT Humleparken II, Arden Dato: 25.01.2014 Bygge selskabet 27-05-2008 A/S Bygherre Byggeselskabet A/S Tingvej 15 8800 Viborg Situationsplan 37 35 33 31 29 27 25 23 Type 110 21 19 Type 80 17 2

Læs mere

LIVING SIMPLIER LIFE FRITIDSHUSE

LIVING SIMPLIER LIFE FRITIDSHUSE LIVING SIMPLIER LIFE FRITIDSHUSE 2 LIVING Simplier life NÅR LIVET SKAL I NYE RAMMER Dansk kvalitet Vi tænker på større boligglæde når du ønsker at nyde fritiden sammen med familien. Hos Danbox Living har

Læs mere

Beskrivelse af område

Beskrivelse af område www.vindebakke.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Beskrivelse af område 3 Brochure med lavenergiboliger 4 Beskrivelse af boliger 5 Boligtyper 6 Facader 8 Visualisering 9 Visualiseringer fra Designa

Læs mere

SEKS LEJLIGHEDER I SKÆRBÆK CENTRUM

SEKS LEJLIGHEDER I SKÆRBÆK CENTRUM SEKS LEJLIGHEDER I SKÆRBÆK CENTRUM oktober 2011 Vores ejendomme - dit hjem Beskrivelse-JS-211011-YK.doc BYGNINGSDELSBESKRIVELSE JK- Pavilloner ApS Nydamsvej 3, 6040 Egtved Side 1 af 3 Bygningsdelsbeskrivelse

Læs mere

Combihouse. Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen.

Combihouse. Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen. www.combihouse.dk Combihouse Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen. Konceptet hedder Combihouse, da det er meningen at boligkøberen

Læs mere

Vindebakke A/S udbyder huse til salg

Vindebakke A/S udbyder huse til salg Vindebakke A/S udbyder huse til salg ARKITEKTFIRMAET ANDREAS RAVN www.vindebakke.dk TLF: 97 52 29 00 TLF: 97 52 52 44 Beskrivelse af område VINDE BAKKE Med udsigt over Skive by og det omkringliggende landskab

Læs mere

bygning 01 F_Carpet_Brown Stiagergrunden type 1.1 - varianter Boligtype 1.1 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv 1.1 Bolig nr 3-2.

bygning 01 F_Carpet_Brown Stiagergrunden type 1.1 - varianter Boligtype 1.1 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv 1.1 Bolig nr 3-2. tiagergrunden bygning 01 Bolig Bolig 1 Boligtype 1.1 Rum Bruttoareal 9m 2 Nettoareal 8m 2 0 m 1.1 Bolig nr 1-1.sal, tv OVEVÆRELE VÆRELE type 1.1 - varianter 1.1 Bolig nr - 2.sal, tv Bruttoareal 9m 2 Nettoareal

Læs mere

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers 36 lækre rækkehuse i Randers Afdeling 1230-0 Lejerbo Randers Regionskontor Aalborg Østre Havnepromenade 10 9000 Aalborg Telefon 70 12 13 10 Lejerbo Randers bygger nye, moderne, lyse rækkehuse med god beliggenhed

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens

MATERIALEBESKRIVELSE. 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens MATERIALEBESKRIVELSE 8 Ejerboliger Rylevej, Horsens GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de mange forskellige

Læs mere

Lind D. Lind 1D - 180 Perspektiv set fra havesiden

Lind D. Lind 1D - 180 Perspektiv set fra havesiden Perspektiv set fra havesiden 6830 7990 6830 Evt. carport / garage 41,0 m² Teknik 9470 TV Soveværelse 13,7 m² Bad 6,2 m² Walk-in-Cl. 5,2 m² Opholdsstue 23,4 m² 1260 5690 2520 Terrasse Køkken-alrum 29 m²

Læs mere

NATURSUITER FÆRDIGPRODUCEREDE NATURHYTTER KLAR TIL AT STILLE OP

NATURSUITER FÆRDIGPRODUCEREDE NATURHYTTER KLAR TIL AT STILLE OP NATURSUITER FÆRDIGPRODUCEREDE NATURHYTTER KLAR TIL AT STILLE OP 2 7 Natursuiter opstillet ved Sportspark Blåvandshuk med mulighed for udnyttelse af alle centerets faciliteter. NATURSUITER HYTTER i NATUREN

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Baustastenen Svenstrup, Aalborg

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Baustastenen Svenstrup, Aalborg MATERIALEBESKRIVELSE 9 Ejerboliger Baustastenen Svenstrup, Aalborg GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg

MATERIALEBESKRIVELSE. 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg MATERIALEBESKRIVELSE 9 Ejerboliger Sofiendal Enge, Aalborg GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de

Læs mere

Lejeboliger i Aarup. 25 attraktive boliger 3 forskellige boligtyper ved Mørkmosehøj, 5560 Aarup

Lejeboliger i Aarup. 25 attraktive boliger 3 forskellige boligtyper ved Mørkmosehøj, 5560 Aarup Lejeboliger i Aarup 25 attraktive boliger 3 forskellige boligtyper ved Mørkmosehøj, 5560 Aarup Kielberg Ejendomsadministration Hunderupvej 71 Postboks 1311 5100 Odense C Tlf. 6311 7880 www.albeca.dk mail@albeca.dk

Læs mere

Lind C. Lind 1C - 180 Perspektiv set fra havesiden

Lind C. Lind 1C - 180 Perspektiv set fra havesiden Perspektiv set fra havesiden 6830 7990 6830 Evt. carport / garage 41,0 m² vm/tt 9470 TV Soveværelse 13,7 m² Bad 6,2 m² Walk-in-Cl. 5,2 m² Opholdsstue 23,4 m² 1260 5690 2520 Evt. saksespær Terrasse Entré

Læs mere

Lejeboliger i Aarup. 25 attraktive boliger 3 forskellige boligtyper ved Mørkmosehøj, 5560 Aarup

Lejeboliger i Aarup. 25 attraktive boliger 3 forskellige boligtyper ved Mørkmosehøj, 5560 Aarup Lejeboliger i Aarup 25 attraktive boliger 3 forskellige boligtyper ved Mørkmosehøj, 5560 Aarup www.albeca.dk mail@albeca.dk Tlf. 30 13 65 99 eller tlf. 30 13 65 88 Nærmiljøet i Aarup Mørkmosehøj - Lejebolig-Byggeprojektet

Læs mere

Projektudvikler: Projektselskabet ApS

Projektudvikler: Projektselskabet ApS Dato: 25.05.2015 Skovhuse, Svendborg 4 boliger på 172 m 2 i 1 plan og skur/redskabsrum på 39 m 2. Projektselskabet ApS Projektudvikler: Projektselskabet ApS Holmsøvej 34 9690 Fjerritslev Tlf.: 88 70 57

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. Illustrativt billede. 6 Rækkeboliger Linde Allé Støvring

MATERIALEBESKRIVELSE. Illustrativt billede. 6 Rækkeboliger Linde Allé Støvring MATERIALEBESKRIVELSE Illustrativt billede. 6 Rækkeboliger Linde Allé Støvring GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner og de materialer, som indgår i boligen.

Læs mere

Næsten så godt som hjemme...

Næsten så godt som hjemme... Næsten så godt som hjemme... TeaterHotellet udvider med 12 hotel lejligheder Nyindrettede og indflytningsklare, lækre møbler, lyse rum, elevator og central beliggenhed. TeaterHotellet som er kendt for

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. 11 Ejerboliger Sneumvej, Vadum

MATERIALEBESKRIVELSE. 11 Ejerboliger Sneumvej, Vadum MATERIALEBESKRIVELSE 11 Ejerboliger Sneumvej, Vadum GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke mindst om de mange forskellige

Læs mere

MATERIALER OG TILVALG

MATERIALER OG TILVALG MATERIALER OG TILVALG MATERIALEBESKRIVELSE GENERELT BOLIGERNE UDVENDIGT OMRÅDET, TERRÆN OG VEJ Bygninger opføres med murede facader i 2 farver, Bebyggelsen etableres i et udbygget boligområde - gavlboliger

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Sidder I lige nu og drømmer om et fritidshus, der kan rumme alle jeres ønsker - så kan Grønbo hjælpe jer.... et

Læs mere

MODEL ATRIUM MATERIALELISTE

MODEL ATRIUM MATERIALELISTE MODEL ATRIUM MATERIALELISTE COPENHAGEN MODEL ATRIUM BASIS STANDARD STANDARD PLUS Planløsning Typisk 140-220 m 2 Etplanshus i terræn niveau F.eks niveau forskelle. Kælder / 2 plan. Fundament og terrændæk

Læs mere

Grønjords Ager. Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger. Udlejning og administration Læs mere på

Grønjords Ager. Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger. Udlejning og administration Læs mere på Grønjords Ager Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger Udlejning og administration Læs mere på www.domea.dk Grønjords Ager De nye almene boliger opføres som rækkehuse, der

Læs mere

Byggemateriale og udstyrsliste. Gitterspær

Byggemateriale og udstyrsliste. Gitterspær Byggemateriale og udstyrsliste Gitterspær YDERVÆGGE Ydervægge/konstruktion (U-værdi = 0,18 W/m²K): Isolering i alt = 240 mm 45 x 195 mm stolpekonstruktion (lodret pr. 60 cm) med 195 mm isolering. Indvendigt

Læs mere

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga

BØLGEN STANDARD VALGMULIGHEDER MERPRIS. Stikkontakter i henhold til gældende lovgivning som i kvalitet som LK Fuga BOLIGEN Opholdsrum Gulve Vægge Lofter Indvendige døre Skydedøre Dørgreb Fodlister, gerigter Stikkontakter Massiv egeparket Vægge med glasfilt, malerbehandlet hvide Lofter med glasfilt, malerbehandlet hvide.

Læs mere

Bytoften III Gjøl. Bygge selskabet 27-05-2008. 6 ejerboliger på 100,5 m 2 Inkl. redskabsrum. Bygherre Byggeselskabet A/S Tingvej 15 8800 Viborg

Bytoften III Gjøl. Bygge selskabet 27-05-2008. 6 ejerboliger på 100,5 m 2 Inkl. redskabsrum. Bygherre Byggeselskabet A/S Tingvej 15 8800 Viborg Dato: 25.01.2014 Bytoften III Gjøl 6 ejerboliger på 100,5 m 2 Inkl. redskabsrum Bygge selskabet 27-05-2008 A/S Bygherre Byggeselskabet A/S Tingvej 15 8800 Viborg Situationsplan 2 Plan 3 Facader 4 Materialebeskrivelse

Læs mere

MODEL FUNKIS MATERIALELISTE

MODEL FUNKIS MATERIALELISTE MODEL FUNKIS MATERIALELISTE COPENHAGEN MODEL FUNKIS BASIS STANDARD STANDARD PLUS Planløsning Typisk 150-260 m 2 Etplanshus i terræn niveau - Niveauforskudt stue - Kælder - To etager Fundament og terrændæk

Læs mere

Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg. Indholdsfortegnelse

Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg. Indholdsfortegnelse Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg Indholdsfortegnelse Generelt... 2 Trappeopgang.... 2 Indgang 3m2 + trappe:... 2 Lejlghed 1-89m2:... 3 Stueetage.... 3 Indgang:... 3 Entre 5m2:... 3 Wc

Læs mere

22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning

22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning 22 nyopførte rækkehuse til salg & udlejning Trankær Mosevej 31-73, 8310 Tranbjerg Etape 1 - Salg Fakta Type A: Antal Boligareal Grundareal Carport Udhus Indflytning Energimærke Pris 7 stk. 136 m2 min. 200

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Vesterhavnen 10-12, Nyborg Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig. Som

Læs mere

Katalog køkken, vitahus.no

Katalog køkken, vitahus.no Køkken. Køkkenet er en af de lidt større opgaver, hvor der er mange ting der skal vælges. Vi viser herunder de væsentligste ting. De viste produkter er vejledende. Dvs. at i det aktuelle tilfælde anvender

Læs mere

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse Holmen Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse På Krudtløbsvej, på Holmen, midt i København K., er 4 unikke rækkehuse nu under opførsel. En beliggenhed i særklasse. 2 3 Unikke boliger, unikke omgivelser

Læs mere

Centerparken, Rema 1000, Langå MATERIALE-BESKRIVELSE Fjerritslev, 04.03.2008

Centerparken, Rema 1000, Langå MATERIALE-BESKRIVELSE Fjerritslev, 04.03.2008 Centerparken, Rema 1000, Langå MATERIALE-BESKRIVELSE Fjerritslev, 04.03.2008 Kortfattet beskrivelse af konstruktioner, materialer og udstyr for nøglefærdigt byggeri beliggende Bredgade/Markedsgade, 8870

Læs mere

Koldkær Feriecenter, Hals 10 lejligheder & Café

Koldkær Feriecenter, Hals 10 lejligheder & Café Dato: 11.02.11 Koldkær Feriecenter, Hals 10 lejligheder & Café Bygherre: Koldkærferiecenter Sønderskovvej 49 9370 Hals Facader 2 Facader 3 Situationsplan 4 Areal oversigt Kolkær feriecenter Areal oversigt

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed...

GrønBo...huse med personlighed... GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Du/I sidder sikkert lige nu og drømmer om et helårs hus til familien, eller et sommerhus, der kan rumme alle Jeres

Læs mere

MATERIALEBESKRIVELSE. Illustrativt billede. 8 Ejerboliger Linde Allé Støvring

MATERIALEBESKRIVELSE. Illustrativt billede. 8 Ejerboliger Linde Allé Støvring MATERIALEBESKRIVELSE Illustrativt billede 8 Ejerboliger Linde Allé Støvring GENERELT OM PROCEDURE M.V. På de næste sider kan du læse om boligens konstruktioner, de materialer som indgår i boligen, og ikke

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

Markedsgade 12, Randers

Markedsgade 12, Randers D. 06.05.12 Markedsgade 12, Randers 7 stk. boliger på hver 84-94 m² bolig inkl. fællesarealer excl. depotrum og P-hus. Salg og information Bygge selskabet 27-05-2008 A/S Bygherre Byggeselskabet A/S Tingvej

Læs mere

BILSBY A/S Kubus II stabelbare moduler Konstruktionsbeskrivelse. Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 02 KONSTRUKTION

BILSBY A/S Kubus II stabelbare moduler Konstruktionsbeskrivelse. Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 02 KONSTRUKTION Side 1 af 5 Dato: 07/11 2014 01 BESKRIVELSE 01.01 Dimension: BxLxH. 3,95x10,00x3,40 m, 39,5 m2 Loft højde 2,50 m 01.02 Farver: Facade, grå ubehandlet cementspånplade Lofter, hvide akustikplade Vægge, hvide

Læs mere

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen Haraldsvej Boliger i helt ny bydel i Vejen Afdeling 1229-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 71 boliger - både etageboliger og rækkehuse - med altaner og/eller privat have. Pakhustorvet 4 6000 Kolding

Læs mere

Beboervalg mellem 3 forskellige typer greb, se tegn. nr. TA.X.4.03_X_1

Beboervalg mellem 3 forskellige typer greb, se tegn. nr. TA.X.4.03_X_1 Sorgenfrivang II Inventaroversigt: Generelt: Som udgangspunkt er der ikke trægulv under eksisterende køkkenelementer. Der skal udføres nyt spånpladegulv hvor eksisterende køkkenelementer har stået. (se

Læs mere

ALTID RENE LINIER. Når du køber et Kærfort Hus, kan du være sikker på helt rene linier også når det gælder prisen!

ALTID RENE LINIER. Når du køber et Kærfort Hus, kan du være sikker på helt rene linier også når det gælder prisen! P R I S L I S T E - 4. 2 0 0 7 D2 ALTID RENE LINIER Når du køber et Kærfort Hus, kan du være sikker på helt rene linier også når det gælder prisen! Hos Kærfort Huse betaler du præcis for det, du får, her

Læs mere

KATTEGAT SERIEN. Planer Facader

KATTEGAT SERIEN. Planer Facader KATTEGAT SERIEN Planer Facader LILJE-HUSE SIDEN 1970 Siden 1970 har Lilje-huset udviklet, solgt og opført fritidsboliger. Det har altid været intentionen at være foran og bygge kvalitetshuse i et unikt,

Læs mere

Tjørnens Kvarter. Nye, lækre boliger i Høng

Tjørnens Kvarter. Nye, lækre boliger i Høng Tjørnens Kvarter Nye, lækre boliger i Høng 27 nybyggede 2- og 3-værelses familieboliger i Høng Afdeling 1080-0 Lejerbo Kalundborg Kommune Regionskontor Holbæk Kasernevej 75 4300 Holbæk Telefon 7012 1310

Læs mere

50 Boliger Georg Krügers Vej, Svejbæk

50 Boliger Georg Krügers Vej, Svejbæk Februar 2011 Beliggenhed Bebyggelsen er beliggende i den sydlige del af Silkeborg. Svejbæk er et særdeles attraktivt og naturskønt område med Gudenåen, søer samt store rekreative skovområder. Resenbro

Læs mere

Søborg Huse - Blok E. Lejligheder i Gyngemosen til salg. soborghuse.dk Management

Søborg Huse - Blok E. Lejligheder i Gyngemosen til salg. soborghuse.dk Management Søborg Huse - Blok E Lejligheder i Gyngemosen til salg soborghuse.dk Management e Rema1000 A C D Fakta Irma B Mørkhøjvej N Søborg Huse, blok C og D Gyngemosen...en attraktiv ny bydel nord for københavn

Læs mere

Ahlnor.dk. Læs mere på. Terrasseoverdækning. Incl. prisliste. Nyd sommeren på terrassen - en overdækning skærmer for regn og dug samt holder på varmen

Ahlnor.dk. Læs mere på. Terrasseoverdækning. Incl. prisliste. Nyd sommeren på terrassen - en overdækning skærmer for regn og dug samt holder på varmen Læs mere på Ahlnor.dk Terrasseoverdækning 2017 Incl. prisliste Nyd sommeren på terrassen - en overdækning skærmer for regn og dug samt holder på varmen Terrasseoverdækning Ring 70 20 58 59 og få en snak

Læs mere

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Fyrværkeriparken Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Afdeling 955-0 Lejerbo Kolding Pakhustorvet 4 35 lækre boliger i skønne omgivelser med gode fællesarealer og fælleshus 6000 Kolding Telefon 3812

Læs mere

Stenløse Syd. 65 lavenergiboliger

Stenløse Syd. 65 lavenergiboliger Stenløse Syd 65 lavenergiboliger Velkommen til Stenløse Syd nye, moderne lavenergiboliger Stenløse Syd er Stenløse-Ølstykke Boligforenings seneste boligafdeling i en helt ny bydel af samme navn. Boligerne

Læs mere

Funkisplan. - Serien - 2 plan

Funkisplan. - Serien - 2 plan Funkisplan - Serien - 2 plan 110 Kvadratisk og supermoderne FunkisPlan i 2 fulde plan i et supermoderne look. Helt kvadratisk med hjørnevinduer, fladt tag med skjult tagfald, store vinduespartier og optimalt

Læs mere

Bækgårdsparken. Materialebeskrivelse

Bækgårdsparken. Materialebeskrivelse Bækgårdsparken Materialebeskrivelse Facader: Facader opmures traditionelt i teglsten, som derefter filtes lyse. Under udhæng i gavlspidser suppleres facaden med et bånd af antracitgrå facadeplader samt

Læs mere

Uderum i topkvalitet et frirum til drømme. Incl. prisliste. Udestuer DANSK KVALITET OG DESIGN. Tlf

Uderum i topkvalitet et frirum til drømme. Incl. prisliste. Udestuer DANSK KVALITET OG DESIGN. Tlf Uderum i topkvalitet et frirum til drømme Udestuer 2018 Incl. prisliste Tlf. 70 20 58 59 www.ahlnor.dk DANSK KVALITET OG DESIGN Velkommen Ahlnor er et familieejet firma med mange års erfaring indenfor

Læs mere

KØKKEN GREBSFRIE LÅGER. Køkkensystem: Invita. Front: Athena Inline i modehvid, grebsfrit.

KØKKEN GREBSFRIE LÅGER. Køkkensystem: Invita. Front: Athena Inline i modehvid, grebsfrit. KØKKEN Køkkensystem: Invita Front: Athena Inline i modehvid, grebsfrit. Bordplade: 30mm Solid Surface plade i hvid med underlimet stålvask. Solid Surface er et kompositmateriale som Corian. Armatur og

Læs mere

VEJLEDNING TIL BEBOERVALG FOR TYPE AN KORT GANG VEJLEDNING TIL AN. Vejledning til beboervalg for type AN

VEJLEDNING TIL BEBOERVALG FOR TYPE AN KORT GANG VEJLEDNING TIL AN. Vejledning til beboervalg for type AN VEJLEDNING TIL BEBOERVALG FOR TYPE AN KORT GANG VEJLEDNING TIL AN Vejledning til beboervalg for type AN Valg i forbindelse med renovering. Disse valg er uden ekstra omkostninger. Valgene afkrydses i separat

Læs mere

Duoplan. - i wales stil

Duoplan. - i wales stil Duoplan - i wales stil 146 Elegant og præsentabelt Er drømmen at bo i pomp og pragt, kan denne drøm indfries i Frydkjærs DuoPlan i Wales stil det er nærmest en villa i palæ-stil. Et helt unikt 1½ plans

Læs mere

VEGA. Her oplever du hyggen fra det ægte fritidshus NYHED HELT NYE INDIVIDUELLE MULIGHEDER

VEGA. Her oplever du hyggen fra det ægte fritidshus NYHED HELT NYE INDIVIDUELLE MULIGHEDER VEGA Her oplever du hyggen fra det ægte fritidshus NYHED HELT NYE INDIVIDUELLE MULIGHEDER Som det er meningen, at et fritidshus skal være For at kunne skabe noget nyt, skal man en gang imellem kigge på,

Læs mere

SALGSPROSPEKT Vejlevej, Horsens

SALGSPROSPEKT Vejlevej, Horsens SALGSPROSPEKT Vejlevej, Horsens Dato: 25.09.2011 Bygge selskabet 27-05-2008 A/S Bygherre Byggeselskabet A/S Tingvej 15 8800 Viborg Situationsplan *** Tegningen er ikke målfast *** 2 Visualisering Indgangsfacade

Læs mere

Mejeriparken III, Hjallerup MATERIALE-BESKRIVELSE Fjerritslev, 01.07.2008 Kortfattet beskrivelse af konstruktioner, materialer og udstyr for nøglefærdigt byggeri beliggende Mejeriparken, Hjallerup Boligerne

Læs mere

Lind B. Lind 1B - 180 Perspektiv set fra havesiden

Lind B. Lind 1B - 180 Perspektiv set fra havesiden Perspektiv set fra havesiden 6830 7990 6830 Evt. carport / garage 41,0 m² Teknik TV Soveværelse 13,7 m² Bad 6,2 m² Walk-in-Cl. 5,2 m² Opholdsstue 23,4 m² 1260 5690 2520 Terrasse Køkken-alrum 29 m² opv

Læs mere

11 sommerhuse/grunde på Balka, Bornholm Tæt på skøn sandstrand

11 sommerhuse/grunde på Balka, Bornholm Tæt på skøn sandstrand 11 sommerhuse/grunde på Balka, Bornholm Tæt på skøn sandstrand Midt i det eftertragtede sommerhusområde Balka, er det lykkedes at finde 11 sommerhusgrunde tæt på den skønne Balka badestrand. Grundende

Læs mere

FÆLLESHUS I TISET skitseforslag Marts 2014

FÆLLESHUS I TISET skitseforslag Marts 2014 FÆLLESHUS I TISET skitseforslag Marts 2014 HANS LUND, Arkitekt maa, Tingvej 12, 6630 Rødding, 74841564, 20221073, arkilund@gmail.com 01 Vest for Landsbyen Tiset (6510 Gram) ligger der et anlæg eller stadion

Læs mere

- de originale streger til forskel

- de originale streger til forskel - de originale streger til forskel Drømmene og ønskerne.. Vi er et lille, men professionelt byggefirma med lang erfaring i individuelt boligbyggeri. Hos Zebra Byg A/S kan I som nybyggere få opfyldt de

Læs mere

- vurderer forbedringer i andelsboliger

- vurderer forbedringer i andelsboliger - vurderer forbedringer i andelsboliger Indhold: Vurdering side 1 Fejl og mangler side 1 Værdi af forbedringer side 1 Specifikation af vurdering side 2 Specifikation af løsøre side 6 Grundlag for vurderingen

Læs mere

MATERIALEVALGS OG TILVALGS LISTE

MATERIALEVALGS OG TILVALGS LISTE MATERIALEVALGS OG TILVALGS LISTE STED: DATO: BOLIG: ERIKSBORG - PARKEN Alle priser er inkl. moms Sæt kryds Udgangs pris for det valgte hus, standard inkl. grund kr Tillægspris ved 140 m2 (uden ekstra værelse).

Læs mere

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Seniorboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træhuse. For et træhus giver

Læs mere

Tjørnens Kvarter. Nye, lækre boliger i Høng

Tjørnens Kvarter. Nye, lækre boliger i Høng Tjørnens Kvarter Nye, lækre boliger i Høng 27 nybyggede 2- og 3-værelses familieboliger i Høng Afdeling 1080-0 Lejerbo Kalundborg Kommune Regionskontor Holbæk Kasernevej 75 4300 Holbæk Telefon 7012 1310

Læs mere

individuel skønhed og funktionalitet

individuel skønhed og funktionalitet by MOTU.DK individuel skønhed og funktionalitet Indhold side 4-5 soveværelse side 6-7 soveværelse side 8-9 side 10-11 side 12-13 side 14-15 side 16-17 side 18-19 påklædning éntre kontor skæve rum stue

Læs mere

Klargøring af lejemål ved fraflytning

Klargøring af lejemål ved fraflytning Klargøring af lejemål ved fraflytning 1 Huskeliste Det kan være stressende at flytte, og det er nemt at miste overblikket over, hvad der er rengjort og ordnet og hvad der mangler i forbindelse med en flytning.

Læs mere

EngholmSøpark Flotte nybyggede kædevillaer i Herning

EngholmSøpark Flotte nybyggede kædevillaer i Herning Flotte nybyggede kædevillaer i Herning BILAG 3 Etape 5 Bolig + 24 m² carport og redskabsrum Kontantpris 130 m2 til 2.345.000 kr. Nr. 52 114 m2 til 2.095.000 kr. Nr. 50 114m2 til 2.095.000 kr. Nr. 48 130m2

Læs mere

Sneppevej. Nye, lækre familieboliger i Næstved STARTBO-PROJEKT

Sneppevej. Nye, lækre familieboliger i Næstved STARTBO-PROJEKT Sneppevej Nye, lækre familieboliger i Næstved STARTBO-PROJEKT Afdeling 1238-0 Lejerbo Næstved Regionskontor Næstved Brogade 6 4700 Næstved Telefon 7012 1310 Lejerbo Næstved bygger nye, moderne, lyse boliger

Læs mere

Torphusene. Rækkehuse i Humlebæk. Boligplaner & Materialebeskrivelse

Torphusene. Rækkehuse i Humlebæk. Boligplaner & Materialebeskrivelse Torphusene Rækkehuse i Humlebæk oligplaner & Materialebeskrivelse 3Torphusene r på 10 side 3 Type C olig i to plan Dejligt /al med udgang til hyggelig gårdhave Stue med udgang til mindre have Sove med

Læs mere

Nye lejeboliger i Skrillinge ved Middelfart

Nye lejeboliger i Skrillinge ved Middelfart Nye lejeboliger i Skrillinge ved Middelfart 50 attraktive boliger 4 forskellige boligtyper Udlejning Kontakt: Kielberg Ejendomsadministration Hunderupvej 71 Postboks 1311 5100 Odense C Tlf. 63 11 78 80

Læs mere

VEJLEDNING TIL BN & BNV

VEJLEDNING TIL BN & BNV VEJLEDNING TIL BEBOERVALG FOR TYPE BN & BNV LANG GANG VEJLEDNING TIL BN & BNV Vejledning til beboervalg for type BN og BNV Valg i forbindelse med renovering. Disse valg er uden ekstra omkostninger. Valgene

Læs mere

VI GØR DRØMME TIL VIRKELIGHED

VI GØR DRØMME TIL VIRKELIGHED Funkisvillaer til typehuspris MK TYPEHUSE VÆLG MELLEM 4 STØRRELSER 130-190 M 2 VI GØR DRØMME TIL VIRKELIGHED Vi tilbyder... FÆRDIGTEGNEDE FUNKISVILLAER TIL STANDARD TYPEHUSPRIS! S2 Har du lyst til at bygge

Læs mere

Reimarparken Silkeborg

Reimarparken Silkeborg Reimarparken Silkeborg Skov, sø og by e4 H. REIMAR NIELSEN PARKBEBYGGELSE A/S Østergade 9-8600 Silkeborg - Telefon 87 22 47 00 - CVR-nr. 27 69 85 81 Lejligheder i Reimarparken Tak for Deres interesse vedrørende

Læs mere

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Familieboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træ huse. For et træhus

Læs mere