De 7 bedste tips til din ERPimplementering

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De 7 bedste tips til din ERPimplementering"

Transkript

1 De 7 bedste tips til din ERPimplementering En korrekt implementering af din nye ERP-løsning, er afgørende for din forretning. Derfor har vi lavet en step by step guide til den optimale implementering.

2 Step by step guide til optimal implementering af din ERP-løsning At vælge det rette ERP-system er en lang og krævende proces. Både i forhold til tid, og ikke mindst i forhold til økonomi. Hos Datacon har vi mere end 30 års erfaring i at hjælpe vores kunder med, at udvælge og implementere ERP-løsninger i form af Microsoft Dynamics. Derfor har vi også på tætteste hold oplevet, hvad der skal til for at det bliver gjort rigtigt. I denne guide giver vi dig derfor vores 7 bedste tips til, at implementere et ERP-system i din virksomhed. Overordnet kan implementeringen af dit ERP-system inddeles i tre faser: Fase 1: Her udvælger du hvilket ERP-system din virksomhed skal bruge Fase 2: Her skal du implementere den løsning, som du har valgt i din virksomhed Fase 3: Denne fase vedrører din dagligdag efter dit ERP-system er blevet implementeret

3 Denne rejse er overordnet meget lang, og man kan lave fejl i alle faser af dette forløb, som kan medføre, at man ikke får det optimale ud af sin ERP-løsning. Først vil vi forklare, de vigtigste tips i den indledende fase: 1: Udvælg din ERP-løsning med udgangspunkt i dine behov fremfor økonomi Hvis du skal implementere et ERP-system, er det afgørende, at du vælger det rette ERP-system fra starten. Alle virksomheder er forskellige og inden for ERP-løsninger er der generelt relativt få udbydere. Disse udbydere og deres løsninger afspejler dog i høj grad, hvilke virksomheder de henvender sig til. Overordnet kan du herhjemme vælge imellem særligt tre løsninger, i form af: Microsoft Dynamics 365 Business Central til små virksomheder (1-20 ansatte) Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations til mellemstore og store virksomheder (+20 ansatte) SAP til store virksomheder med global tilstedeværelse (+100 ansatte) Her er det afgørende at man grundigt har undersøgt både fordele og ulemper ved de enkelte ERP-systemer, inden man vælger en udbyder. Hvis ikke man gør dette, vil man opleve at det kan være meget, meget dyrt og tidskrævende at skifte eller opgradere dit ERP-system, hvis man har valgt forkert til at begynde med. Derfor skal prisen heller ikke være det første, som man kigger på, når man vælger et ERP-system. I stedet skal man kigge på, hvilke muligheder det enkelte ERP-system rummer, samt finde frem til, hvordan ens virksomhed kan få gavn af disse funktioner. Hvis du vælger det rette ERP-system, bliver det uden tvivl den bedste investering du kommer til at gøre.

4 2: Indhent referencer på de forskellige ERP-leverandører Udover at vælge det rette ERP-system, er det også vigtigt, at man vælger den rette ERP-leverandør, som skal stå for at hjælpe jeres virksomhed i dagligdagen. Her er det bedste man kan gøre, at indhente referencer på de enkelte leverandører. På den måde kan du få andre til at sige god for leverandøren, og eventuelt finde virksomheder der har stået med nogle af de samme udfordringer som dig. Derudover har enkelte ERP-leverandører også indsigt i en række konkrete brancher, hvilket også er noget du skal være opmærksom på. Hvis din ERP-leverandør har et indgående kendskab til netop din branche, vil det være lettere for dem at forstå, hvordan jeres behov kan opfyldes på den bedste måde. Hos Datacon har vi eksempelvis en række fordele og øget kendskab til brancher såsom: Grossister, Detail og Produktion med flere. 3: Definér dine mål og læg en strategi på forhånd En stor fejl, som vi desværre ser mange virksomheder begå er, at de ikke har lagt en strategi og tydeligt defineret, hvilke mål selve projektet skal opfylde. Det er ekstremt vigtigt, at man har defineret sin virksomheds behov på forhånd, hvis man skal vurdere, hvilket ERP-system der vil være det bedste for ens virksomhed. Derudover er det afgørende, at man har sat sig nogle konkrete målsætninger. Hvad skal jeres investering i projektet give jer? Det kan både være bløde værdier som større arbejdsglæde, eller hårde værdier som en løftet bundlinje på 10%. Her er det også vigtigt, at man tænker langsigtet, særligt i forhold til automatisering og digitalisering, så man har en plan for, hvad der kan digitaliseres og automatiseres internt i virksomheden. Hvis du sørger for at lægge en strategi og definere nogle klare mål for, hvad jeres ERP-system skal kunne, vil det blive meget nemmere at vælge det rette ERP-system. Hertil vil din virksomhed spare sig selv for en lang række udfordringer, hvilket vil gøre at I hurtigere kommer i mål med jeres projekt.

5 Fase 2: Implementering af selve ERP-systemet Den næste fase i implementeringen af en ERP-løsning omfatter selve implementeringen. Det er her, hvor jeres ERPløsning skal integreres i selve virksomheden, og blive en del af de mange store og små processer som foregår hver dag. Også i denne fase, er der en række ting som man skal være særlig opmærksom på, hvis man ønsker at komme godt i mål med sit projekt. 4: Vær løbende i dialog med din ERP-leverandør Det tager tid at implementere et ERP-system, uanset hvilket system man vælger. Denne proces er derfor lang og består af mange etaper, som man skal igennem. Derudover er det ofte sådan med større IT-projekter, at der kan opstå udfordringer, som man ikke har kunnet tage højde for i planlægningsfasen. Sådan er det nu engang. Men netop fordi disse ting kan ske, er det afgørende, at I sammen med jeres leverandør fastsætter kontaktpersoner på forhånd og opstiller en proces for løbende statusmøder og lignende, således at begge parter bidrager til et succesfuldt samarbejde. Det er også vigtigt, at man sørger for at inddrage hele sin organisation i dette, fra medarbejdere til den øverste ledelse, så alle er klar over, hvor langt man er i projektet.

6 Fase 3: Efter implementering af ERP-system Den tredje og sidste fase af etableringen af et ERP-system er måske den aller vigtigste fase. Det er faktisk her dit ERPsystem rigtigt starter. Det er her, hvor dine medarbejdere skal lære at bruge jeres nye ERP-system. Det er i sidste ende også her, at du skal sikre, at din virksomhed får gavn af alle de mange funktioner, som jeres nye system rummer. I sidste ende ligger denne del af arbejdet ikke i lige så høj grad hos ERP-leverandøren. I stedet ligger den hos medarbejderne i den konkrete virksomhed. Ligesom i de to andre faser, er der en række elementer, som du bør være opmærksom på. 5: Frigør de nødvendige ressourcer til oplæring At lære nye systemer kræver oplæring og udvikling, hvorfor det er et must at I aktivt afsætter tilstrækkelig tid til, at medarbejderne får en god introduktion til det nye system. En god start er altafgørende for ERP-systemets gevinst og image blandt dine medarbejdere. Det er i sidste ende dine medarbejderes evne til at forstå disse nye stemmer, der skal være med til at gøre hele virksomheden mere effektiv. 6: Nogen skal gå forrest og tage ansvar En anden ting, som kan have en negativ indvirkning på de resultater I kan høste med jeres nye system er, hvis der ikke er nogle der internt går forrest i jeres organisation. En af de oftest sete fejl i et projekt er, at der er et for stort gap imellem ledelsens arbejdsgange og den øvrige organisation. Udover at din ledelse bør signalere opbakning over for resten af organisationen, kan det være meget vigtigt at udpege nogle mellemledere der kan og vil definere de fremtidige arbejdsgange i jeres virksomhed, for at skabe forandringsvilligheden blandt dine øvrige medarbejdere.

7 7: Gentænk automatisering i samtlige dele af organisationen Det syvende og sidste element som du bør være opmærksom på, men som mange virksomheder fejler med i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system er, at automatisere alle de processer som kan automatiseres. Det er virkelig ærgerligt at opdage det efter implementering, for udover at være økonomisk rentabelt, løser automatisering noget af det der dræner dine medarbejdere allermest: Manuelt arbejde. Inddrag løbende din ERPleverandør i denne proces, så I sikrer at alt hvad der kan automatiseres eller digitaliseres, også bliver det. Få hjælp til at implementere din ERP-løsning Hos Datacon har vi over 30 års erfaring i at hjælpe vores kunder med at vælge den helt rette ERP-løsning til deres behov. Vi har en stor indsigt i en lang række brancher og industrier, som vi aktivt bruger hver dag i vores arbejde. Derfor ved vi også, hvor svært det kan være at gå i gang med at implementere en ny ERP-løsning. Det er dog afgørende, at man ikke ender med at sidde med et ERP-system som er forældet. Dit ERP-system er forældet, hvis det er blevet en begrænsning for, hvad du ønsker at gøre med din virksomhed. Dit ERP-system skal kunne vokse og tilpasse sig, i takt med at både virksomheden og omverdenen udvikler sig. Derfor er en investering i dit ERP-system, en investering i virksomhedens fremtid. Stil derfor dig selv dette spørgsmål: Støtter mit ERP-system op om mine målsætninger og vores strategi, både de nuværende og fremtidige? Og sågar bare vores daglige behov og ønsker? Hvis svaret er nej, skal du kigge efter en nyere version eller foretage tilpasninger omgående. Hvis du har lyst til at inddrage en sparringspartner, når du skal vurdere om dit ERP-system er forældet, står Datacon altid til rådighed. Vi har udviklet en række koncepter, hvor vi kan vurdere hvorledes dit ERP-system er forældet, både ud fra et teknisk synspunkt, et performancesynspunkt og ikke mindst et forretningssynspunkt. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med, at finde det helt rette ERP-system til jeres behov ape@datacon.dk

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system?

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? At opgradere dit ERP-system kan være meget omfangsrigt. Vi har redegjort for, hvilke elementer du skal være opmærksom og forberedt på inden du skifter. Hvad

Læs mere

Fordele og ulemper ved ERP-systemer

Fordele og ulemper ved ERP-systemer Fordele og ulemper ved ERP-systemer Vi har sammenlignet tre af de mest populære ERPsystemer herhjemme, så du kan finde den bedste løsning til jeres virksomhed. Fordele og ulemper ved ERP-systemer At udvælge

Læs mere

Hvornår er dit ERP-system dødt?

Hvornår er dit ERP-system dødt? Hvornår er dit ERP-system dødt? Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på, hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide. Hvornår er dit ERP-system dødt? At

Læs mere

DATACON DIGITALISERER DIN FORRETNING

DATACON DIGITALISERER DIN FORRETNING DATACON DIGITALISERER DIN FORRETNING Forskellige perioder, forskellige behov Alle kunder befinder sig i forskellige stadier i deres digitaliseringsproces. I nogle perioder er det nødvendigt at vurdere

Læs mere

Digitalisering - hvordan håndterer vi det i SU?

Digitalisering - hvordan håndterer vi det i SU? Digitalisering - hvordan håndterer vi det i SU? Nye IT-systemer, digital kontakt til borgerne, mere selvbetjening, digitale redskaber integreret i ens arbejde. Den offentlige sektor er i rivende udvikling

Læs mere

Guide 7 tips til organisatorisk implementering.

Guide 7 tips til organisatorisk implementering. Guide 7 tips til organisatorisk implementering www.infosuite.dk 1 Den organisatoriske forankring er vigtig hvis du skal opnå succes med dit BI-projekt. Organisatorisk forankring af Business Intelligence

Læs mere

Det danske ERP marked

Det danske ERP marked Det danske ERP marked ComputerCamp seminar 25. marts 2009 Herbert Nathan Indhold Introduktion til HerbertNathan & Co Nogle indledende system begreber ERP-markedet leverandører og trends Hvorfor anskaffe

Læs mere

procesdrevet implementering I produktionsvirksomheder

procesdrevet implementering I produktionsvirksomheder RAPIDVALUE til AX 2012 procesdrevet implementering I produktionsvirksomheder med udgangspunkt i best practice Bryd med de sidste 20 års tilgang til ERPimplementering Veldokumenterede Best Practice forretningsprocesser

Læs mere

Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise?

Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise? Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på. Cloud vs. on-premise Et af de helt store spørgsmål

Læs mere

Principper for digitalisering og ny teknologi i Brønderslev Kommune

Principper for digitalisering og ny teknologi i Brønderslev Kommune Principper for digitalisering og ny teknologi i Brønderslev Kommune v. 1.0 22032017 Godkendt i Økonomiudvalget Dette dokument beskriver Brønderslev kommunes 5 overordnede digitaliseringsprincipper: 1.

Læs mere

Investeringen tjener sig hurtigt hjem

Investeringen tjener sig hurtigt hjem Investeringen tjener sig hurtigt hjem KNI A/S Implementering af Microsoft Dynamics 365 Med 1,2 mia. indkøb, fordelt på 64 butikker, skal der ikke meget til for at optimere - bliver varemodtagelsen bare

Læs mere

Kickstart din virksomheds digitale rejse

Kickstart din virksomheds digitale rejse www.pwc.dk Kickstart din virksomheds digitale rejse Revision. Skat. Rådgivning. Har du overvejet digitalisering men ved ikke, hvor din virksomhed skal starte? Hvordan vil digitalisering i Danmark påvirke

Læs mere

Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret.

Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. ERP Artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks største og stærkeste videns- og udviklingsklub.

Læs mere

Mød Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Mød Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations Mød Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations Microsofts nyeste ERP-system er fyldt med masser af nye funktioner, som kan øge væksten i din virksomhed markant. Vi har samlet alt du skal vide. Kom

Læs mere

Skift eller optimer dit økonomisystem i dag. Vores værdi er den, vi tilfører dig og din forretning. Sammen forløser vi forretningspotentiale

Skift eller optimer dit økonomisystem i dag. Vores værdi er den, vi tilfører dig og din forretning. Sammen forløser vi forretningspotentiale Skift eller optimer dit økonomisystem i dag Vores værdi er den, vi tilfører dig og din forretning Sammen forløser vi forretningspotentiale 2 dynalogic hvem er vi dynalogic hvem er vi 3 Vi er Dynalogic.

Læs mere

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER En bog til håndværkeren der er klar til at tage det digitale skridt og dermed optimere sin dagligdag. Koster det at skippe digitaliseringen? Flere og flere virksomheder

Læs mere

Digitalisering af straffeattester

Digitalisering af straffeattester Digitalisering af straffeattester Baggrund Når kommunerne skal ansætte nye medarbejdere, skal der indhentes straffeattester, og hvis medarbejderne skal arbejde med børn og unge, skal der samtidig indhentes

Læs mere

FN s Verdensmål: Virksomhederne er godt i gang, men mangler konkrete tiltag

FN s Verdensmål: Virksomhederne er godt i gang, men mangler konkrete tiltag FN s Verdensmål: Virksomhederne er godt i gang, men mangler konkrete tiltag Knap 40 pct. af virksomhederne arbejder med FN s Verdensmål. Det viser en undersøgelse foretaget blandt IDAs Toplederpanel. De

Læs mere

Derfor mister danske virksomheder penge på deres ERP-opgradering

Derfor mister danske virksomheder penge på deres ERP-opgradering Derfor mister danske virksomheder penge på deres ERP-opgradering Værdien når ikke længere end til IT-afdelingen ANALYSE RP OVERBLIK Analysens konklusioner... side 3 Baggrund for analysen... side 4 5 nøglefaktorer

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Dynamisk hverdag Dynamiske processer

Dynamisk hverdag Dynamiske processer Dynamisk hverdag Dynamiske processer Verden og hverdagen er kompleks og i konstant forandring - og derfor skal den måde vi arbejder med projekter og implementering være enkel og forandringsparat. Agil

Læs mere

Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning

Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning Overvejer I at oursource hele eller dele af jeres økonomifunktion? Dette whitepaper er udarbejdet, så I har et bedre beslutningsgrundlag at handle ud fra.

Læs mere

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning?

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Gæstetaler Herbert Nathan fra det uvildige rådgivningsfirma HerbertNathan & Co. Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Få viden om tre af markedets stærkeste ERP-løsninger, så du kan fokusere

Læs mere

10. gode råd til forandringer i virksomheder

10. gode råd til forandringer i virksomheder Sådan får du SUCCESFULDE FORANDRINGSPROJEKTER 10. gode råd til forandringer i virksomheder 10 gode råd til forandringsledelse Medarbejdere og ledere kan næsten få sved på panden, når ordet forandring bliver

Læs mere

Velkommen til - Alle gode gange tre

Velkommen til - Alle gode gange tre Velkommen til - Alle gode gange tre Der er mange virksomheder som igen overvejer nye systemer Give mulighed for at kunder og leverandører kan møde hinanden på en ny måde Skabe en større grad af gennemsigtighed

Læs mere

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning?

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Gæstetaler Herbert Nathan fra det uvildige rådgivningsfirma HerbertNathan & Co Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Få viden om tre af markedets stærkeste ERPløsninger, så du kan fokusere

Læs mere

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people Succes med CRM Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people CRM handler om at huske at kontakte dine kunder! Alt efter om du er salgschef, marketingmedarbejder eller arbejder indenfor

Læs mere

SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege

SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege WORKSHOP 1 UDNYTTER DIN VIRKSOMHED DE DIGITALE MULIGHEDER? MMV Dagen, 20. januar 2016 TWITTER? #DANSKINDUSTRI @TWINS_SOLUTIONS

Læs mere

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT DYNATEAM COURSE MANAGEMENT Dynateam Course Management CRM 2013 løsning Course Management Course Management Dynateam tilbyder virksomheder der sælger kurser, uddannelser og events en overskuelig, brugervenlig

Læs mere

Lean Ledelse. Hvordan du igennem god ledelse kan få medarbejderne motiveret til at arbejde positivt med forandringer.

Lean Ledelse. Hvordan du igennem god ledelse kan få medarbejderne motiveret til at arbejde positivt med forandringer. Lean Ledelse Hvordan du igennem god ledelse kan få medarbejderne motiveret til at arbejde positivt med forandringer. 2013 Lean Akademiet - Danmark Hvordan du igennem god ledelse kan få medarbejderne motiveret

Læs mere

Overvejelser ved valg af IT system

Overvejelser ved valg af IT system Overvejelser ved valg af IT system Teknologisk Institut v/: Tanya Sørensen, faglig leder Agenda Implementeringsproces og kravspecifikation Case Hvordan kommer vi videre? Implementeringsproces og kravspecifikation

Læs mere

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning?

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? ? Gæstetaler Herbert Nathan fra det uvildige rådgivningsfirma HerbertNathan & Co Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Få viden om tre af markedets stærkeste ERP-løsninger, så du kan fokusere

Læs mere

Strategi for digitalisering og teknologi. Lemvig Kommune

Strategi for digitalisering og teknologi. Lemvig Kommune Strategi for digitalisering og teknologi Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende

Læs mere

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING e Indholdsfortegnelse Indledning 3 Outsourcing Hvorfor det? 4 Fordele og ulemper ved outsourcing 5 Kendte faldgrupper 6 Hvordan skal virksomheden Outsource 6

Læs mere

Kreditforsikring har aldrig været nemmere

Kreditforsikring har aldrig været nemmere Atradius Flow Kreditforsikring har aldrig været nemmere Vi introducer nu Atradius Flow, så I som brugere af Microsoft Dynamics kan integrere al jeres administration vedrørende kreditforsikring direkte

Læs mere

FORARBEJDET FOR EN LØNSOM AX2012 OPGRADERING / REIMPLEMENTERING VÆRKTØJET TIL EFFEKTIVISERINGSPROJEKTER DIAGNOSTIC

FORARBEJDET FOR EN LØNSOM AX2012 OPGRADERING / REIMPLEMENTERING VÆRKTØJET TIL EFFEKTIVISERINGSPROJEKTER DIAGNOSTIC 1 FORARBEJDET FOR EN LØNSOM AX2012 OPGRADERING / REIMPLEMENTERING VÆRKTØJET TIL EFFEKTIVISERINGSPROJEKTER DIAGNOSTIC John T. Hummelgaard, Salgs- & Marketingdirektør Maj 2013 IMPLEMENTERINGEN AF MANGE ERP

Læs mere

ERP Hurtigruten. Præsentation af et nyt salgs- og leveringskoncept

ERP Hurtigruten. Præsentation af et nyt salgs- og leveringskoncept ERP Hurtigruten Præsentation af et nyt salgs- og leveringskoncept for ERP-løsninger Hvordan forbedrer it-branchen sit image? Start Analyse Kravspeci- fikation Udvælgelse Kontrahering Implementering Når

Læs mere

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hvorfor det? 4 Fordele og ulemper ved outsourcing 5 Kendte faldgrupper 6 Hvordan skal virksomheden Outsource? 6 Pris på outsourcing

Læs mere

VIRKSOMHEDSSIMULERING

VIRKSOMHEDSSIMULERING KEY LEARNING ER ET KREATIVT KONSULENTHUS MED MASSER AF POWER! Styrk dine medarbejdere gennem leg og seriøst sjov Med en virksomhedssimulering vil medarbejderne træne virkelige situationer og udvikle deres

Læs mere

DIGITALISERING I DANSKE VIRKSOMHEDER. STATUS 2017.

DIGITALISERING I DANSKE VIRKSOMHEDER. STATUS 2017. DIGITALISERING I DANSKE VIRKSOMHEDER. STATUS 2017. Telia Erhverv har sammen med Dansk Industri spurgt 500 virksomheder i forskellige brancher om, hvordan det går med at bruge nye, digitale værktøjer til

Læs mere

Vil du have en bedre bundlinje?

Vil du have en bedre bundlinje? Invitation Vil du have en bedre bundlinje? Så tag med til en gratis inspirationsdag nær dig og bliv knivskarp på, hvordan du skruer op for effektiviteten og forbedrer bundlinjen i fremtidens byggebranche.

Læs mere

It tjener penge til midtjyske virksomheder

It tjener penge til midtjyske virksomheder 20. januar 2009 It tjener penge til midtjyske virksomheder It og vækst. Knap halvdelen af de små og mellemstore virksomheder i Midtjylland har gennemført større it projekter inden for de seneste 2 år.

Læs mere

GENVEJEN TIL AT FÅ VERDENSMÅLENE IND I VIRKSOMHEDENS KERNEFORRETNING

GENVEJEN TIL AT FÅ VERDENSMÅLENE IND I VIRKSOMHEDENS KERNEFORRETNING GENVEJEN TIL AT FÅ VERDENSMÅLENE IND I VIRKSOMHEDENS KERNEFORRETNING Det at tage ansvar for samfundet er en integreret del af fremtidens virksomhedsdrift. Det kan være genbrug af materialer og ressourcer,

Læs mere

De 5 Benspænd. Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring

De 5 Benspænd. Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring De 5 Benspænd Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring I har et ERP-system, der håndterer jeres transaktioner og i nogen grad rapportering. Men måske oplever I også, at et ERP-system har nogle begrænsninger,

Læs mere

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System KURSUSLØSNING Kursusadministration og seminarhåndtering Dynateam A/S Customer Relationship Management System Kursusløsning til dit overblik over alle processer og aktiviteter! er alle processer Hvem er

Læs mere

Konsignationslager & ordreproces

Konsignationslager & ordreproces Microsoft Dynamics AX Fall Konsignationslager & ordreproces 16. 1 Generelle fordele ved at bruge AX Kongsignationslager: - Lagerprocessen er ens for lagermedarbejdere - Kontrol og opfølgning er ensrettet

Læs mere

Digitalisering af journalisering vha. talegenkendelse

Digitalisering af journalisering vha. talegenkendelse Digitalisering af journalisering vha. talegenkendelse Baggrund Kommunerne bruger meget tid på dokumentation og journalisering i flere jobfunktioner. Topledelsen i Varde Kommune så derfor gevinster ved

Læs mere

Application Management Service

Application Management Service Application Management Service I dette Whitepaper vil vi beskrive nogle af vores erfaringer med Application Management. De fleste virksomheder har på et tidspunkt lavet, eller fået lavet, en mindre applikation,

Læs mere

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online QUICK GUIDE Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online Som erhvervsdrivende ved vi, hvor vigtigt det er at differentiere sig. For at overleve har vi i de seneste årtier set eksempler på,

Læs mere

Strategi for teknologi og digitalisering. Lemvig Kommune

Strategi for teknologi og digitalisering. Lemvig Kommune Strategi for teknologi og digitalisering Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende

Læs mere

Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile

Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile Uddannelsesforløb - også med anvendelse af læringsstile Præsentationens indhold: Indledning Mål Kritiske succesfaktorer for at nå målet Uddybning af kritiske succesfaktorer Hvordan kommer vi i gang? Uddrag

Læs mere

Ordstyrerens køreplan

Ordstyrerens køreplan Ordstyrerens køreplan Lang DIALOG Forberedelse I denne køreplan bliver du som ordstyrer guidet i at styre dialogen frem mod resultater, der fungerer hos jer og kan skabe større trivsel fremover. Køreplanen

Læs mere

DAFA s. HACCP-guidelines. I henhold til DS 3027. DAFA Side 1 af 9

DAFA s. HACCP-guidelines. I henhold til DS 3027. DAFA Side 1 af 9 s HA-guidelines I henhold til DS 3027 Side 1 af 9 s HA guidelines for Operatører. Afsnit 1 1.1. Hvad er HA? Side 3 1.2. HA-processen Side 4 1.3. Flowdiagram for HA-systemet Side 5 1.4. Kontrol og rapportering

Læs mere

Introduktion... 3 Opsummering af hovedpointer... 3 Kort om metoden... 3

Introduktion... 3 Opsummering af hovedpointer... 3 Kort om metoden... 3 Side 1/16 Indhold Introduktion... 3 Opsummering af hovedpointer... 3 Kort om metoden... 3 Analysens resultater... 4 1. CSR i virksomheden... 4 Erfaring med CSR... 4 Forankring i organisationen... 4 Betydning

Læs mere

SuperbrugerService PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT LAD OS VÆRE DIN PROMARK-SUPERBRUGER

SuperbrugerService PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT LAD OS VÆRE DIN PROMARK-SUPERBRUGER LAD OS VÆRE DIN PROMARK-SUPERBRUGER Med kan I trygt overdrage funktionen som superbruger i ProMark til Mark Information. Vi sørger både for den løbende opsætning og vedligeholdelse af stamdata, profiler

Læs mere

Internt trænings- & repetitionsprogram. Indvendinger. En-til-en træning med indvendinger

Internt trænings- & repetitionsprogram. Indvendinger. En-til-en træning med indvendinger Internt trænings- & repetitionsprogram Indvendinger En-til-en træning med indvendinger To kolleger træner sammen En af jer træner som kunden. En af jer træner som sælgeren. Næste gang I træner, bytter

Læs mere

Kunsten at få succes med CRM

Kunsten at få succes med CRM Kunsten at få succes med CRM Kunden i centrum Den succesfulde CRM-implementering 30 20 Den største fejl, virksomheder kan gøre, når de skal vælge CRMsystem, er at bruge al tiden på at evaluere leverandører

Læs mere

EDI til Microsoft Dynamics

EDI til Microsoft Dynamics EDI til Microsoft Dynamics EDI til Microsoft Dynamics Anvend EDI og udnyt potentialet fuldt ud i økonomisystemer fra Microsoft Dynamics herved opnår din virksomhed et mindre ressourceforbrug og færre fejl.

Læs mere

Vækstbarometer. Automatisering og digitalisering. Region Hovedstaden

Vækstbarometer. Automatisering og digitalisering. Region Hovedstaden Vækstbarometer Region Hovedstaden Automatisering og digitalisering Region Hovedstadens Vækstbarometer er et repræsentativt panel af mere end 800 direktører for virksomheder i Region Hovedstaden. Region

Læs mere

Reducér tiden med Taxon

Reducér tiden med Taxon Vores manuelle processer er minimeret med 75%, og vi er gået fra 4 til 1 medarbejder til åbning, sortering og distribution af ca. 40.000 breve årligt Jon Badstue Pedersen - Afdelingsleder, HR og digitalisering

Læs mere

Hos Lasse Ahm Consult vurderer vi at følgende krav i de enkelte kravelementer er væsentlige at bemærke:

Hos Lasse Ahm Consult vurderer vi at følgende krav i de enkelte kravelementer er væsentlige at bemærke: ISO 9001:2015 Side 1 af 8 Så ligger det færdige udkast klar til den kommende version af ISO 9001:2015. Standarden er planlagt til at blive implementeret medio september 2015. Herefter har virksomhederne

Læs mere

SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING

SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING ER VIRKSOMHEDENS MEDARBEJDERE KLÆDT PÅ TIL FREMTIDEN? SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING KOMPETENCEUDVIKLING = NY

Læs mere

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater!

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater! Fra god til fantastisk Skab hurtige og målbare resultater! Team med solid erfaring Step-up blev etableret i 2003 og har lige siden arbejdet med at udvikle mennesker. Vi er i dag mest kendt som dem, der,

Læs mere

Bilag 1: Kultur- og Fritidsforvaltningens idékatalog til Smarte investeringer i kernevelfærden

Bilag 1: Kultur- og Fritidsforvaltningens idékatalog til Smarte investeringer i kernevelfærden Bilag 1: Kultur- og Fritidsforvaltningens idékatalog til Smarte investeringer i kernevelfærden IDÉBESKRIVELSE Smarte investeringer i kernevelfærden Forslagets titel: Fremstillende forvaltning: Projektejer

Læs mere

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG med b2b webshop Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing HVORDAN... Hvordan skaber man mersalg? 1 Varen skal være

Læs mere

Visionsarbejde. formål løfter strategi oplevelser indsatser

Visionsarbejde. formål løfter strategi oplevelser indsatser Visionsarbejde!! formål løfter strategi oplevelser indsatser IMPLEMENTERING I GOLFKLUBBEN Implementering af Golfspilleren i Centrum er en proces i fem trin. Ovenstående figur viser, hvorledes de enkelte

Læs mere

KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN. Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen

KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN. Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen KONFERENCE D. 30. OKTOBER 2019 ARKEN, KØBENHAVN Digitale forretningsløsninger 2019 Processer og teknologier, der øger bundlinjen Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes

Læs mere

Microsoft Dynamics AX 360º Health Check

Microsoft Dynamics AX 360º Health Check Microsoft Dynamics AX 360º Health Check Præsentation oktober 2013 Henrik Nordvig & Allan Mik Bjørnsfort YouTube intro: http://www.youtube.com/watch?v=uiw6znimg5e Baggrundsinformation +5 mandårs investering

Læs mere

K A V L I T T KVALITET PÅ DANMARKS MEDIE- OG JOURNALIST HØJSKOLE

K A V L I T T KVALITET PÅ DANMARKS MEDIE- OG JOURNALIST HØJSKOLE K A KVALITET PÅ DANMARKS V L I MEDIE- OG JOURNALIST T T E HØJSKOLE 1 KVALITET TIL MEDIEVERDENEN 3 4 6 8 FORORD... en ganske særlig plads i uddannelsessystemet... VORES HOLDNING TIL KVALITET... både et

Læs mere

Digitaliseringsstrategi 2011-2014

Digitaliseringsstrategi 2011-2014 Digitaliseringsstrategi 2011-2014 Indholdsfortegnelse: Hørsholm Kommune vil være en digital kommune...3 Hvor skal vi hen...3 Mål for digitalisering...5 Strategiske spor...6 A. Alle ledere og medarbejdere

Læs mere

Hvis I vil vide mere. Kom godt i gang med standarder. Hvordan arbejder I med et fælles ledelsessystem og skaber synergi?

Hvis I vil vide mere. Kom godt i gang med standarder. Hvordan arbejder I med et fælles ledelsessystem og skaber synergi? Tryksag 541-643 Hvis I vil vide mere Kom godt i gang med standarder I er velkomne til at kontakte vores erfarne konsulenter inden for integreret ledelse på telefon 39 96 61 01 eller consulting@ds.dk. Helhedsorienteret

Læs mere

HOLBÆK KOMMUNES STRATEGI FOR VELFÆRDSTEKNOLOGI. Version 1 (2013)

HOLBÆK KOMMUNES STRATEGI FOR VELFÆRDSTEKNOLOGI. Version 1 (2013) HOLBÆK KOMMUNES STRATEGI FOR VELFÆRDSTEKNOLOGI Version 1 (2013) INDHOLD Indhold... 2 Forord... 3 1 Om Holbæk Kommunes Strategi for velfærdsteknologi... 4 1.1 Strategiens sammenhæng til øvrige strategier...

Læs mere

Holbæk Kommune. Digitaliseringsstrategi Version 2.0 (bemærkninger fra Strategi & Analyse)

Holbæk Kommune. Digitaliseringsstrategi Version 2.0 (bemærkninger fra Strategi & Analyse) Holbæk Kommune Digitaliseringsstrategi 2014-2018 Version 2.0 (bemærkninger fra Strategi & Analyse) Indhold 1. Baggrund... 3 2. Opbygning... 3 3. Forretningsmæssige målsætninger... 4 4. Vision, pejlemærker

Læs mere

Sager på tværs. MOX giver sammenhængende processer på tværs af it-systemer

Sager på tværs. MOX giver sammenhængende processer på tværs af it-systemer Sager på tværs MOX giver sammenhængende processer på tværs af it-systemer 2 Sager på tværs Vil I gerne gøre det nemmere at sende dokumenter på tværs af jeres kommune? Så er MOX noget for jer! En kommune

Læs mere

Kvalificér idéen OPGAVEBOG TIL IDÉEJER GEVINSTREALISERING I KØBENHAVNS KOMMUNE MIN IDÉ

Kvalificér idéen OPGAVEBOG TIL IDÉEJER GEVINSTREALISERING I KØBENHAVNS KOMMUNE MIN IDÉ Kvalificér idéen OPGAVEBOG TIL IDÉEJER GEVINSTREALISERING I KØBENHAVNS KOMMUNE MIN IDÉ TITEL: HVAD? HVORDAN? HVORFOR? Gevinstspillet hjælper udvikling og drift med at samarbejde om at kvalificere projektidéen.

Læs mere

Dansk Miljørengøring

Dansk Miljørengøring Dansk Miljørengøring I over 30 år har vi leveret miljø- og kvalitetsbevidst rengøring til alle typer erhvervsvirksomheder, indenfor både den offentlige og private sektor. Alt hvad vi foretager os, både

Læs mere

Hyper V og System Center løsninger

Hyper V og System Center løsninger Hyper V og System Center løsninger Grundlæggende infrastruktur: Design og dimensionering af Active Directory Implementering af forretningsunderstøttende Identity Management løsninger, inkl. integration

Læs mere

DI HANDEL Uddannelse: E-handel for B2B-virksomheder

DI HANDEL Uddannelse: E-handel for B2B-virksomheder DI HANDEL Uddannelse: E-handel for B2B-virksomheder > 5 dages uddannelse fordelt over 3 måneder > Undervisere fra CBS Executive > Emner spænder fra e-handelsstrategi, ledelse og forandringsledelse, innovationsmetoder,

Læs mere

UNIFIED NETWORK. vækst gennem indsigt

UNIFIED NETWORK. vækst gennem indsigt UNIFIED NETWORK Unified Network Unified Network arbejder med vækstkultur vi klargør og motiverer virksomhedernes vækstfundament, nemlig menneskerne i organisationen. Hvorfor gøre noget? Hvis sygefraværet

Læs mere

Forretningsoptimering i ERP-projekter. v/managementkonsulent Jan Damkjær

Forretningsoptimering i ERP-projekter. v/managementkonsulent Jan Damkjær Forretningsoptimering i ERP-projekter v/managementkonsulent Jan Damkjær Indhold Tilgang til ERP-projekter Indhold i en Business case Eksempel på forretningsorienteret ERP projekt Afrunding Udvalgte referencer

Læs mere

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum

Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløb: Sæt kunden i centrum Kursusforløbet Sæt kunden i centrum - hvorfor deltage? Kursusforløbet Sæt kunden i centrum, som Dansk Erhverv arrangerer i samarbejde med Networked Business Initiative

Læs mere

Digitalisering af vidensdeling

Digitalisering af vidensdeling Digitalisering af vidensdeling Baggrund Frederikshavn Kommune ønskede en bedre integration mellem intranettet og det elektroniske sags- og dokumenthåndteringssystem, så det blev nemmere at vidensdele og

Læs mere

Lær jeres kunder - bedre - at kende

Lær jeres kunder - bedre - at kende Tryksag 541-643 Læs standarden for kundetilfredshedsundersøgelse: DS/ISO 10004:2012, Kvalitetsledelse Kundetilfredshed Overvågning og måling Vejledning I kan købe standarden her: webshop.ds.dk Hvis I vil

Læs mere

Hvordan ser fremtidens ERPløsning til handels-, produktions- og logistikvirksomheder ud? Invitation til seminar

Hvordan ser fremtidens ERPløsning til handels-, produktions- og logistikvirksomheder ud? Invitation til seminar Invitation til seminar Microsoft Supply Chain Management Day 2019 Hvordan ser fremtidens ERPløsning til handels-, produktions- og logistikvirksomheder ud? Få inspiration, indblik i og viden om, hvordan

Læs mere

PKA- kursus. Produktivitet Kvalitet Arbejdsmiljø. De har opnået stor succes med PKA- kurset

PKA- kursus. Produktivitet Kvalitet Arbejdsmiljø. De har opnået stor succes med PKA- kurset De har opnået stor succes med PKA- kurset Hos en større maskinhandler, der tidligere har deltaget på PKA- kurset, arbejder de nu målrettet med løbende forbedringer. Virksomheden har blandt andet høstet

Læs mere

PJD Automation & Industriel IT / PJD Production Performance WWW.PJDPP.DK

PJD Automation & Industriel IT / PJD Production Performance WWW.PJDPP.DK 1 Performance Management: Udvælg dine KPI er med omtanke, keep it simple Danfoss Kolding Cheminova 2 Indhold 1. Introduktion til PJD Production Performance 2. Optimering hvem taler vi om 3. Lean manuel

Læs mere

GENVEJEN TIL AT FÅ VERDENSMÅLENE IND I VIRKSOMHEDENS KERNEFORRETNING GENVEJEN TIL AT KOMME I MÅL

GENVEJEN TIL AT FÅ VERDENSMÅLENE IND I VIRKSOMHEDENS KERNEFORRETNING GENVEJEN TIL AT KOMME I MÅL GENVEJEN TIL AT FÅ VERDENSMÅLENE IND I VIRKSOMHEDENS KERNEFORRETNING Det at tage ansvar for samfundet er en integreret del af fremtidens virksomhedsdrift. Det kan være genbrug af materialer og ressourcer,

Læs mere

Parathedsmåling. Fælles dialog mellem udvalgte medarbejdere i egen organisation

Parathedsmåling. Fælles dialog mellem udvalgte medarbejdere i egen organisation Fase 2: Vejledning & Spørgeskema Vasketoiletter Parathedsmåling Fælles dialog mellem udvalgte medarbejdere i egen organisation Parathedsmålingen er et redskab, der hjælper til at tydeliggøre konkrete udfordringer,

Læs mere

Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv

Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv Siden år 2000 er internettet og WEB blevet en naturlig del af enhver virksomhed. Men i virksomhederne mangler der sammenhæng mellem økonomistyring,

Læs mere

GDPR NÅR FORORDNINGEN MØDER VIRKELIGHEDEN

GDPR NÅR FORORDNINGEN MØDER VIRKELIGHEDEN GDPR NÅR FORORDNINGEN MØDER VIRKELIGHEDEN Mads S. Andersen Senior Usable Security Expert Laura L. Nielsen Specialist Anthropologist Alexandra Instituttet er en non-profit virksomhed, der arbejder med anvendt

Læs mere

ERP-system markedet i overblik. April 2011 Torben Storgaard, Partner HerbertNathan & Co A/S

ERP-system markedet i overblik. April 2011 Torben Storgaard, Partner HerbertNathan & Co A/S ERP-system markedet i overblik April 2011 Torben Storgaard, Partner HerbertNathan & Co A/S Nøglen til benefit af ERP Forstå og udnyt fordelene i et integreret system Agenda Introduktion til ERP ERP-system

Læs mere

ERP prisen oktober 2013 Torben Iversen

ERP prisen oktober 2013 Torben Iversen ERP prisen 2013 24. oktober 2013 Torben Iversen Indledning Konferencen FORRETNINGSsystemer har i samarbejde med HerbertNathan & Co valgt at indføre en ERP pris for at hædre leverandør- og kundevirksomheder,

Læs mere

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning Én IT løsning, mange fordele - fremtidens rejsebureauløsning Privatejet virksomhed Etableret i 1987 100 % danskejet Hovedkontor i Allerød og kontor i Århus +80 medarbejdere Solid og positiv økonomi gennem

Læs mere

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år 73 % af alle danske virksomheder er kunder hos TDC Erhverv fordi de har en forretning, der skal køre Gennemført af

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

Guide til SoA-dokumentet - Statement of Applicability. August 2014

Guide til SoA-dokumentet - Statement of Applicability. August 2014 Guide til SoA-dokumentet - Statement of Applicability August 2014 Guide til SoA-dokumentet - Statement of Applicability Udgivet august 2014 Udgivet af Digitaliseringsstyrelsen Publikationen er kun udgivet

Læs mere

GENVEJEN TIL AT FÅ VERDENSMÅLENE IND I VIRKSOMHEDENS KERNEFORRETNING

GENVEJEN TIL AT FÅ VERDENSMÅLENE IND I VIRKSOMHEDENS KERNEFORRETNING GENVEJEN TIL AT FÅ VERDENSMÅLENE IND I VIRKSOMHEDENS KERNEFORRETNING AT DRIVE VIRKSOMHED ER AT TAGE ANSVAR FOR SAMFUNDET Det at tage ansvar for samfundet er en integreret del af fremtidens virksomhedsdrift.

Læs mere

Kommunale fællesskaber Digitalisering. 98 forskellige løsninger FOR DYRT!! Eva Kanstrup Direktør for Teknik og Miljø, Herning Kommune

Kommunale fællesskaber Digitalisering. 98 forskellige løsninger FOR DYRT!! Eva Kanstrup Direktør for Teknik og Miljø, Herning Kommune Kommunale fællesskaber Digitalisering 98 forskellige løsninger FOR DYRT!! Eva Kanstrup Direktør for Teknik og Miljø, Herning Kommune Kommunale fællesskaber Digitalisering Har vi råd til fortsat at have

Læs mere

Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion

Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion Væksthusenes rolle : - operatør på tilskudsprogrammet Tilskudsordning TILSKUD TIL EKSTERN UVILDIG BISTAND 100.000

Læs mere

Vi præsenterer. Talent Management

Vi præsenterer. Talent Management Vi præsenterer Talent Management Der findes desværre ikke en opskrift på vellykket Talent Management, men solidt HR-håndværk, kombineret med intelligente og effektive løsninger giver resultater. Vi deler

Læs mere