Budget bemærkninger Landsniveau, november Lars Hansen Fru. Hansen Agro Food Park 15 Skejby 8200 Århus N

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Budget bemærkninger Landsniveau, november Lars Hansen Fru. Hansen Agro Food Park 15 Skejby 8200 Århus N"

Transkript

1 Budget bemærkninger Landsniveau, november Lars Hansen Fru. Hansen Agro Food Park 15 Skejby 8200 Århus N

2 Forside Indholdsfortegnelse og indholdsfortegnelse side 2 Indhold Budgetbemærkninger 3 Vurdering 3 Ledelsespåtegning 4 Kommentarer fra rådgiver 5 Strategi og fokusområder 6 Risikostyring 7 Hoved og nøgletalsoversigt 8 Den uafhængige revisors erklæring 9 Assistanceerklæring 10 Anvendt budgetpraksis 11 Årsbudget 12 Bemærkninger til Årsbudget 12 5-kolonner 13 Bemærkninger, kolonneopstilling 13 Likviditetsbudget 14 Bemærkninger til Likviditetsbudget 14 Specifikationer og analyser 15 Bemærkninger til Specifikationer og analyser 15

3 Vurdering Budgetbemærkninger Vurdering Indehavers samlede vurdering af forventet udvikling og resultat Konklusion og forventet udvikling side 3 Budget i forhold til ejendommens visioner/mål Overskudsresultat for perioden Likviditet for perioden Budget i forhold til seneste resultater Større tiltag i perioden (investeringer) Århus N., den 9. marts 2011 (Ejers navn)

4 Ledelsespåtegning Ledelsespåtegning side 4 Det budgetterede resultat og den budgetterede økonomiske stilling ved udgangen af budgetperioden anses for at være den mest sandsynlige udvikling for virksomheden. Det er min vurdering, at budgettet som helhed kan opfyldes. Et budget er en fremtidsvurdering, hvorfor det må forventes, at ikke alle forudsætninger opfyldes. Der kan indtræffe uforudsete begivenheder og hændelser, som kan medføre væsentlige positive eller negative afvigelser fra det budgetterede resultat. Som opfølgning på budgettet vil der efter hvert kvartal blive udarbejdet budgetkontrol, som viser den faktiske omsætning i forhold til den budgetterede. Århus N., den 9. marts 2011 (Ejers navn)

5 Kommentarer fra rådgiver Kommentarer fra rådgiver side 5 Kommentarer mark: (Navn) Planteavlskonsulent Kommentarer kvæg: (Navn) Kvægbrugskonsulent Kommentarer svin: (Navn) Svineavlskonsulent Kommentarer økonomi: Århus N., den 9. marts 2011 Regnskabskontoret (Navn) Økonomikonsulent

6 Strategi og fokusområder Strategi og fokusområder side 6 Ejendomsbeskrivelse Mælkeproduktion med ny stald til 400 køer med 6 robotter Markbrug med 445 ha ager og 10 ha skov ApS. med bl.a. aktiver i Letland og Ukraine Landmanden arbejder udenfor bedriften inden for 3 bestyrelser Vision: Visionen er et fremtidsbillede af hvad der stræbes efter at opnå. En fælles forståelse der kan kommunikeres til medarbejdere samt andre interessenter. En vision skal hermed være ambitiøs, handlekraftig og forståelig. Eksempel: At drive et moderne og effektivt heltidslandbrug med hovedvægt på mælkeproduktionen og planteavl. Fagligt udfordrende Menneskeligt harmonisk Økonomisk bæredygtigt Fokusområder Ansvarlig Deadline 1. Forbedre celletallet. Mål: Celletal under Tiltag: Lars Bruge celletalsanalyse Aktiv udsætnings strategi Ordentlig båsehygiejne 2. Lave omkostninger til dyrlæge Mål: Dyrlægeomkostninger under 7 øre/ekm Tiltag: Lars Sundhedsaftale 1 frem for 2 Mineralforsyning af goldkøer Mineralforsyning

7 Risikostyring Risikostyring side 7 Risikofaktor Væsentlig Ansvarlig Deadline og sandsynlig 1. Medarbejdere Ja Driftsleder Medarbejder xx lever ikke op til forventningerne. Han er ikke altid troværdig. Tiltag / håndtering Der ansættes en ny medarbejder - evt. en elev 2. Priser Ja Driftsleder Rådgiver Kornprisen ved salg af overskydende korn Tiltag / håndtering Der udarbejdes en handelsstrategi og løbende opdatering via AgroMarkets 3. Afsætning Nej Driftsleder Ingen risiko Tiltag / håndtering Ingen 4. Produktion Nej Driftsleder Sygdom i produktionen Tiltag / håndtering Ingen 5. Finansiering Ja Driftsleder Rådgiver Stigende rente på den variabelt forrentede gæld. Tiltag / håndtering Lav en finansstrategi, hvor omlægning til fast rente indgår 6. Omverden Ja Driftsleder Rådgiver Konsekvenser af Grøn vækst Tiltag / håndtering Få analyseret udfordringerne ud fra bedriftens forudsætninger

8 Hoved og nøgletalsoversigt side 8 Hoved og nøgletalsoversigt Hoved og nøgletalsoversigt Regnskab Budget Budget Budget Budget kr Resultat Dækningsbidrag x. x. x. x. x. Kapacitetsomkostninger x. x. x. x. x. Afkoblet støtte x. x. x. x. x. Årets resultat før skat x. x. x. x. x. Investering/Finansiering Til investering og afdrag x. x. x. x. x. Investering/Finansiering x. x. x. x. x. Finansaktiver (negativ = forøget) x. x. x. x. x. Gæld (negativ = afdrag) x. x. x. x. x. Kassekredit ændring x. x. x. x. x.

9 Den uafhængige revisors erklæring Den uafhængige revisors erklæring Den uafhængige revisors erklæring side 9 Til Ejeren af X Vi har efter aftale undersøgt budgettet for virksomheden x ved Lars X for perioden 1. januar december 2012, omfattende drifts- og likviditetsbudget samt budgetforudsætninger og andre forklarende noter. Virksomhedens ejer har ansvaret for budgettet og for de forudsætninger, som budgettet er baseret på. Vort ansvar er på grundlag af vore undersøgelser at afgive en konklusion om budgettet De udførte undersøgelser Vi har udført vore undersøgelser i overensstemmelse med den danske revisionsstandard om undersøgelse af fremadrettede finansielle oplysninger. Denne standard kræver, at vi tilrettelægger og udfører undersøgelserne med henblik på at opnå begrænset sikkerhed for, at de anvendte budgetforudsætninger er velbegrundede og ikke indeholder væsentlig fejlinformation og en høj grad af sikkerhed for, at budgettet er udarbejdet på grundlag af disse forudsætninger. Vore undersøgelser har omfattet en gennemgang af budgettet med henblik på at vurdere, om de af ledelsen opstillede budgetforudsætninger er dokumenterede, velbegrundede og fuldstændige. Vi har endvidere efterprøvet, om budgettet er udarbejdet i overensstemmelse med de opstillede budgetforudsætninger, ligesom vi har efterprøvet den indre talmæssige sammenhæng i budgettet. Det er vor opfattelse, at de udførte undersøgelser giver et tilstrækkeligt grundlag for vor konklusion. Konklusion På grundlag af vor undersøgelse af det bevis, der underbygger forudsætningerne, er vi ikke blevet bekendt med forhold, der giver os anledning til at konkludere, at disse forudsætninger ikke giver et rimeligt grundlag for budgettet. Det er endvidere vor konklusion, at budgettet er udarbejdet på grundlag af de opstillede forudsætninger og er præsenteret i overensstemmelse med årsregnskabslovens indregnings- og målekriterier. De faktiske resultater vil sandsynligvis afvige fra de budgetterede, idet forudsatte begivenheder ofte ikke indtræder som forventet, og afvigelserne kan være væsentlige. Århus N., den 1. marts 2011 Regnskabskontoret (Navn) Økonomikonsulent Anvendelse: Ovenstående erklæring kan ikke anvendes af en registreret revisor på budgetter for ikke landbrugsvirksomheder (anden erhverv) eller i situationer hvor regnskabskontoret ikke er uafhængig af kunden, eksempelvis et bestyrelsesmedlem i landboforeningen. I stedet kan en assistance erklæring vælges. Såfremt ovenstående erklæring vælges skal medarbejderen sikre at der er udarbejdet arbejdspapirer som understøtter konklusionen i erklæringen.

10 Assistanceerklæring Assistanceerklæring Assistanceerklæring side 10 Til Ejeren af x På grundlag af oplysninger modtaget fra virksomhedens ledelse har vi opstillet budgettet 2012 for virksomheden. Budgettet omfatter drifts-, status- og likviditetsbudget samt budgetforudsætninger og andre forklarende noter. Virksomhedens ejer har ansvaret for budgettet og for de forudsætninger, der fremgår af anvendt budget praksis, og som budgettet er baseret på. Vi har tilrettelagt og udført vort arbejde i overensstemmelse med den danske standard for assistance med regnskabsopstilling. Vi har ikke undersøgt budgettet og udtrykker derfor ingen konklusion herom. De faktiske resultater vil sandsynligvis afvige fra de budgetterede, idet forudsatte begivenheder ofte ikke indtræder som forventet, og afvigelserne kan være væsentlige. Aarhus N, den 11. oktober 2011 Regnskabskontoret (Navn) Økonomikonsulent Erklæringens anvendes: Ovenstående erklæring kan anvendes når revisor ikke er uafhængig af kunden eller, at en registreret revisor skriver under på en personligt drevet virksomhed udenfor landbrugserhvervet (anden erhverv). Erklæringen kan også bruges når revisor ønsker at minimere kravet til arbejdspapirer/dokumentation eller ikke ønsker at udtale sig om de i budgettet anvendte forudsætninger.

11 Anvendt budgetpraksis Anvendt budgetpraksis Generelt Anvendt budgetpraksis Budgettet er opstillet efter samme regnskabspraksis, som er anvendt i årsregnskabet for side 11 De talmæssige opstillinger er opdelt på måneder og anført i tkr. Forudsætningerne for de enkelte poster i budgettet beskrives således: Resultatopgørelsen Alle væsentlige poster i resultatopgørelsen beskrives og det anføres hvilke forudsætninger der er lagt til grund. Eksempel: Finansielle poster Renteudgifterne er budgetteret ud fra de indgåede låneaftaler, det beregnede likviditetsbehov og de aktuelle rentesatser. Rentesatserne specificeres således: Realkreditlån inkl. Bidrag 7,2% FIH 6,5% Banklån 8% Kassekredit 9% Balancen Alle væsentlige poster i balancen beskrives og det anføres hvilke forudsætninger der er lagt til grund. Eksempel: Driftskredit Det budgetterede driftskreditbehov, der er opgjort ved hver måneds udgang, fremkommer som en differencepost af budgettets øvrige forudsætninger. En ændring i disse vil - alt andet lige - medføre en tilsvarende ændring i driftskreditbehovet. Der kan endvidere forekomme udsving inden for de enkelte budgetperioder, som medfører større eller mindre behov, end det fremgår af budgettet. Det maksimale behov opstår i august, hvor der er budgetteret med et træk på 4,8 mio. kr. Kredittens nuværende maksimum er 5 mio. kr., som forventes at være uændret i det kommende år.

12 Bemærkninger til Årsbudget Årsbudget Bemærkninger til Årsbudget Bemærkninger til Årsbudget Her kan skrives kommentarer til årsbudgettet. side 12

13 Bemærkninger, kolonneopstilling side 13 5-kolonner Bemærkninger, kolonneopstilling Bemærkninger, kolonneopstilling Her skrives kommentarer til årsbudgettet i kolonneopstilling. Bemærkningen er knyttet til den kolonne opsætning du arbejder med.

14 Bemærkninger til Likviditetsbudget Likviditetsbudget Bemærkninger til Likviditetsbudget Her kan du taste bemærkninger til likviditetsbudgettet Bemærkninger til Likviditetsbudget side 14

15 Bemærkninger til Specifikationer og analyser Specifikationer Lars Hansen og analyser Bemærkninger til Specifikationer og analyser Her kan du taste bemærkninger til bemærkninger Bemærkninger til Specifikationer og analyser side 15

16

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N BUDGETOVERSLAG Intern opstilling 01.01.2017 31.12.2017 GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK 15, 8200 AARHUS N AGRO FOOD PARK 15 8200 AARHUS N INDHOLD BUDGETBEMÆRKNINGER 3 Ledelsespåtegning...3 Revisors

Læs mere

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N BUDGETOVERSLAG Ekstern opstilling 01.01.2017 31.12.2017 GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK 15, 8200 AARHUS N AGRO FOOD PARK 15 8200 AARHUS N INDHOLD BUDGETBEMÆRKNINGER 3 Ledelsespåtegning...3 Revisors

Læs mere

Budgetbemærkninger Landsniveau oktober Lars Hansen Fru. Hansen Agro Food Park 15 Skejby 8200 Århus N

Budgetbemærkninger Landsniveau oktober Lars Hansen Fru. Hansen Agro Food Park 15 Skejby 8200 Århus N Budgetbemærkninger Landsniveau oktober 2012 01.01.2012 31.12.2012 Lars Hansen Fru. Hansen Agro Food Park 15 Skejby 8200 Århus N Forside Indholdsfortegnelse og indholdsfortegnelse side 2 Indhold Budgetbemærkninger

Læs mere

BUDGET-ERKLÆRINGER Budget erfa-møde

BUDGET-ERKLÆRINGER Budget erfa-møde BUDGET-ERKLÆRINGER Budget erfa-møde 28.01.2016 v./ Statsaut. revisor Kim Wegener AGENDA Generelt om budgetudarbejdelse Konsulentens ansvar Konkrete review- og assistancehandlinger Krav til dokumentation

Læs mere

LEN DUM KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A.

LEN DUM KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A. TIt: 96 20 76 00 frederikshavn@bdo.dk www.bdo.dk BOO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Rimmens Alle 89, Box 712 OK 9900 Frederikshavn CVR nr. 20222670 LEN DUM KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A. TARSVEJ 37B,

Læs mere

Århus Bugt Linien ApS

Århus Bugt Linien ApS Budget for tiden 01.01.12 30.06.13 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af HLB International - et verdensomspændende netværk af uafhængige revisionsfirmaer og virksomhedsrådgivere

Læs mere

JERSLEV KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A.

JERSLEV KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A. JERSLEV KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A. DRIFTSBUDGET 1/4 2015-31/3 2016 VARMEVÆRKETS BUDGETBERETNING Budgettets formål Budgettet omfatter regnskabsåret 2015/16 og er udarbejdet som et led i den økonomiske styring

Læs mere

LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N

LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N BUDGET, ERKLÆRINGER MV. Landsniveau erklæringer og bemærkninger okt 2016 01.01.2017 31.12.2017 LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK 15, 8200 AARHUS N AGRO FOOD PARK 15 8200 AARHUS N INDHOLD BUDGETBEMÆRKNINGER

Læs mere

Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret

Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret Den overordnede produktion - Oversigtskort over Østergaard Ny stald til 400 køer med 6 robotter Sikre obligations depot Mælkekvote: 4 mio. kg 40% af 300 ha i Letland 40% af aktierne i et Landbrug i Ukraine

Læs mere

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N RÅBALANCE Årets resultat sammenlignet med sidste år GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK 15, 8200 AARHUS N AGRO FOOD PARK 15 8200 AARHUS N INDHOLD Virksomhedsoplysninger...3 Bemærkninger til råbalancen...4

Læs mere

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N RÅBALANCE Resultat 3. kvartal i forhold til tidligere år GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK 15, 8200 AARHUS N AGRO FOOD PARK 15 8200 AARHUS N INDHOLD Virksomhedsoplysninger...3 Bemærkninger til råbalancen...4

Læs mere

KURSUS KURSUS UDKÆRSVEJ 15, 8200 ÅRHUS N AGRO FOOD PARK AARHUS N

KURSUS KURSUS UDKÆRSVEJ 15, 8200 ÅRHUS N AGRO FOOD PARK AARHUS N BUDGET 2018 Landsniveau: Erklæringer og bemærkninger september 2018 01.01.2018 31.12.2018 KURSUS KURSUS UDKÆRSVEJ 15, 8200 ÅRHUS N AGRO FOOD PARK 15 8200 AARHUS N INDHOLD BUDGETBEMÆRKNINGER 3 Ledelsespåtegning...3

Læs mere

Budget 2011. Årsrapport 2008 09. Drifts- og Udvidelse likviditetsbudget. (valgfrie overskrifter) 01.01.2011 - - 31.12.2011 1.10.2008 30.09.

Budget 2011. Årsrapport 2008 09. Drifts- og Udvidelse likviditetsbudget. (valgfrie overskrifter) 01.01.2011 - - 31.12.2011 1.10.2008 30.09. Budget 2011 Årsrapport 2008 09 Drifts- og Udvidelse likviditetsbudget - 150 køer 1.10.2008 30.09.2009 (valgfrie overskrifter) 01.01.2011 - - 31.12.2011 DLBR GÅRDEN v/ Anders Andersen Agro Food Park 15

Læs mere

JERSLEV KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A.

JERSLEV KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A. JERSLEV KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A. DRIFTSBUDGET 1/4 2017-31/3 2018 VARMEVÆRKETS BUDGETBERETNING Budgettets formål Budgettet omfatter regnskabsåret 2017/18 og er udarbejdet som et led i den økonomiske styring

Læs mere

TREKRONER REVISION A/S

TREKRONER REVISION A/S Fonden/Den selvejende Institution Opholdsstedet Bjerget Ornebjerglund 23 5492 Vissenbjerg CVR-nr. 15 62 75 06 Prisfastsættelsesbudget 2014 udarbejdet den 23. september 2013 Indholdsfortegnelse Beretning

Læs mere

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT KPMG Huset Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Aarhus C. Børkop Vandværk A.m.b.A.

KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT KPMG Huset Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Aarhus C. Børkop Vandværk A.m.b.A. KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab AUDIT KPMG Huset Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Aarhus C Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk tet er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

Evaluering af budgetter udarbejdet i Ø90-budget efter den 26/11 2010:

Evaluering af budgetter udarbejdet i Ø90-budget efter den 26/11 2010: Projekt: Demonstration af dynamisk ledelse af landbrugsbedrifter Side 1 af 8 Anders Funch, KHL Budgetter er tastet direkte i resultat, likviditet og balance. Budget for andet erhverv (kontoplan 5). Vurdering

Læs mere

K e n d e l s e: Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har oplyst, at A har været beskikket som registreret revisor fra den 18. april 1991.

K e n d e l s e: Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har oplyst, at A har været beskikket som registreret revisor fra den 18. april 1991. Den 23. februar 2009 blev i sag nr. 36/2008-R B mod Registreret revisor A afsagt sålydende K e n d e l s e: Ved skrivelser af 11. juni og 29. juli 2008 har B i medfør af den dagældende revisorlovs 19,

Læs mere

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden Budget for perioden 2013-2020 Ledelsens budgeterklæring Det af selskabet aflagte budget for 2013-2020 er behandlet og godkendt af bestyrelsen dags dato. Budgettet er udarbejdet i overensstemmelse med selskabets

Læs mere

SEEK4CARSA/S BUDGET FOR 2013 SAMT FORECAST FOR

SEEK4CARSA/S BUDGET FOR 2013 SAMT FORECAST FOR SEEK4CARSA/S BUDGET FOR 2013 SAMT FORECAST FOR 2014-2016 1 INTRODUKTION Selskabet Seek4Cars A/S Åstrupvej 10, 7 9800 Hjørring CVR-nr. 32 47 39 89 Seek4ears.net Direktion Kim Espersen Bestyrelse Scott Harboe

Læs mere

Bilag til ansøgning fra Viborg Produktionsskole om etableringstilskud

Bilag til ansøgning fra Viborg Produktionsskole om etableringstilskud Bilag til ansøgning fra Viborg Produktionsskole om etableringstilskud Som supplement til den fremsendte ansøgning kan der knyttes oplysninger. Skolen er i god gænge med et godt samarbejde med UU-vejledningen

Læs mere

pwc Assens Marina A.in.b.a. Budget for perioden 2011-2018

pwc Assens Marina A.in.b.a. Budget for perioden 2011-2018 pwc Assens Marina A.in.b.a. Budget for perioden 2011-2018... 1 PricewaterhouseCoopers Statsautorise 'et Revisionsaktieselskab, CVR-nr.16 99 42 94 Rytterkasernen 21, 5100 Odense C T: 63144200, F: 63144201,

Læs mere

ISAE 3400 DK Undersøgelse af fremadrettede finansielle oplysninger (budgetter og fremskrivninger) og yderligere krav ifølge dansk revisorlovgivning

ISAE 3400 DK Undersøgelse af fremadrettede finansielle oplysninger (budgetter og fremskrivninger) og yderligere krav ifølge dansk revisorlovgivning International Auditing Udover ændri and Assurance Standards Board ISAE 3400 DK Januar 2012 International Standard om andre erklæringsopgaver med sikkerhed ISAE 3400 DK Undersøgelse af fremadrettede finansielle

Læs mere

SEGES ØKONOMISTYRING DEMO AGRO FOOD PARK 15, SKEJBY, 8200 ÅRHUS N AGRO FOOD PARK AARHUS N

SEGES ØKONOMISTYRING DEMO AGRO FOOD PARK 15, SKEJBY, 8200 ÅRHUS N AGRO FOOD PARK AARHUS N DEMO BUDGET KØB AF EJENDOM Vejledning budget 01.01.2016 31.12.2016 SEGES ØKONOMISTYRING DEMO AGRO FOOD PARK 15, SKEJBY, 8200 ÅRHUS N AGRO FOOD PARK 15 8200 AARHUS N INDHOLD ÅRSBUDGET 3 5-kolonner... 4

Læs mere

Review af årsrapport og skatteregnskab

Review af årsrapport og skatteregnskab Reviewskema: Review af årsrapport og skatteregnskab Indhold i dette dokument: 1. Planlægning 2. Udførelse 3. Konklusion Kundenavn: Bakkegaarden Ejendomsnummer: 123456 Regnskabsår: 2008 Dato Initialer Vurdering

Læs mere

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden Budget for perioden 2014-2021 Ledelsens budgeterklæring Det af selskabet aflagte budget for 2014-2021 er behandlet og godkendt af bestyrelsen dags dato. Budgettet er udarbejdet i overensstemmelse med selskabets

Læs mere

Intern regnskab 2006 01.01.2006 31.12.2006. Arne Lægaard Arne Lægaard Ejendomsnr :20-39. Internt regnskab

Intern regnskab 2006 01.01.2006 31.12.2006. Arne Lægaard Arne Lægaard Ejendomsnr :20-39. Internt regnskab Intern regnskab 2006 01.01.2006 31.12.2006 Arne Lægaard Arne Lægaard Ejendomsnr :20-39 Internt regnskab Indhold A2300 Resultatopgørelse incl. intern omsætning A2400 Finansiering A2404 Analyse af passiver

Læs mere

beslutning: Ved skrivelse af 25. maj 2015 i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, har A indbragt registreret revisor B for Revisornævnet.

beslutning: Ved skrivelse af 25. maj 2015 i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, har A indbragt registreret revisor B for Revisornævnet. Den 15. marts 2016 blev der i Sag nr. 056/2015 A mod registreret revisor B afsagt sålydende beslutning: Ved skrivelse af 25. maj 2015 i medfør af revisorlovens 43, stk. 3, har A indbragt registreret revisor

Læs mere

Ringsted Forsyning A/S

Ringsted Forsyning A/S Ringsted Forsyning A/S CVR-nr. 29 77 73 73 Budget for 2010 Indholdsfortegnelse Side Ledelsens budgetberetning 1 Ledelsens erklæring 2 Budgetforudsætninger 3 Resultatbudget 7 Balancebudget 8 Pengestrømsopgørelse

Læs mere

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N BUDGETOPFØLGNING 2017 Likviditetsopfølgning 01.01.2017 30.09.2017 GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK 15, 8200 AARHUS N AGRO FOOD PARK 15 8200 AARHUS N INDHOLD Virksomhedsoplysninger...3 BEMÆRKNINGER

Læs mere

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden 2016/ /24

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden 2016/ /24 Budget for perioden 2016/17-2023/24 Ledelsens budgeterklæring Det af selskabet aflagte budget for 2016/17-2023/24 er behandlet og godkendt af bestyrelsen dags dato. Budgettet er udarbejdet i overensstemmelse

Læs mere

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden 2017/ /25

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden 2017/ /25 Budget for perioden 2017/18-2024/25 Ledelsens budgeterklæring Det af selskabet aflagte budget for 2017/18-2024/25 er behandlet og godkendt af bestyrelsen dags dato. Budgettet er udarbejdet i overensstemmelse

Læs mere

Hvordan gik 2015? v/jørgen Cæsar Jensen og Henrik Eeg Knudsen

Hvordan gik 2015? v/jørgen Cæsar Jensen og Henrik Eeg Knudsen Hvordan gik 2015? v/jørgen Cæsar Jensen og Henrik Eeg Knudsen 1 Hvordan gik 2015? Overordnede tal 2015 Driftsgrenene: Kvæg Svin Planteavl Mink Budgetter 2016 2 Hvordan gik 2015? 3 Resultatopgørelse - intern

Læs mere

Hvordan gik 2015? Hvordan gik 2015? Overordnede tal 2015 Driftsgrenene: Kvæg Svin Slagtesvin Planteavl v/carsten H.

Hvordan gik 2015? Hvordan gik 2015? Overordnede tal 2015 Driftsgrenene: Kvæg Svin Slagtesvin Planteavl v/carsten H. Hvordan gik 2015? v/carsten H. Sørensen 1 Hvordan gik 2015? Overordnede tal 2015 Driftsgrenene: Kvæg Svin Slagtesvin Planteavl 2 1 Resultatopgørelse - intern side 19 Spec. 2015 kr. 2014 tkr. S110 Korn

Læs mere

SEGES ØKONOMISTYRING DEMO AGRO FOOD PARK 15, SKEJBY, 8200 AARHUS N LANDBOVEJEN PÅLANDET

SEGES ØKONOMISTYRING DEMO AGRO FOOD PARK 15, SKEJBY, 8200 AARHUS N LANDBOVEJEN PÅLANDET DEMO BUDGETOPFØLGNING KØB AF EJ Vejldning Resultatopfølgning 01.01.2016 30.06.2016 SEGES ØKONOMISTYRING DEMO AGRO FOOD PARK 15, SKEJBY, 8200 AARHUS N LANDBOVEJEN 123 1234 PÅLANDET INDHOLD ÅRSBUDGET OPFØLGNING

Læs mere

J.S. Reklame, Århus ApS

J.S. Reklame, Århus ApS J.S. Reklame, Århus ApS Sødalsparken 18, 8220 Brabrand CVR-nr. 70 99 02 10 Årsrapport for 2014/15 (regnskabsår 1/9 31/8) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Vindmøllelaug Århus Bugt I/S c/o Niels Jørgen Madsen, Guldregnvej 12 8462 Harlev J. CVR. nr. 32 50 53 68 ÅRSREGNSKAB

Vindmøllelaug Århus Bugt I/S c/o Niels Jørgen Madsen, Guldregnvej 12 8462 Harlev J. CVR. nr. 32 50 53 68 ÅRSREGNSKAB Vindmøllelaug Århus Bugt I/S c/o Niels Jørgen Madsen, Guldregnvej 12 8462 Harlev J CVR. nr. 32 50 53 68 ÅRSREGNSKAB 1. januar 2010-31. december 2010 (1. regnskabsår) Godkendt på den ordinære generalforsamling

Læs mere

pwc Budget/Prognose for perioden januar 2015-31. december 2033

pwc Budget/Prognose for perioden januar 2015-31. december 2033 pwc Morsø Vind I/S Budget/Prognose for perioden januar 215-31. december 233 Statsautoriseret CVR-nr. 33 31 Resenvej Postboks 19, 78 Skive T: 9615 49, F: 9615 499, pwc.dk Budgetberetning Omstående budget/prognose

Læs mere

10. Resultatopgørelse

10. Resultatopgørelse 87 10. Resultatopgørelse Opgave 10.1. Resultatopgørelse (I) En kvæglandmand har følgende produktionsgrene på sin ejendom: 218 SDM-årskøer. Dækningsbidrag pr. årsko 14.600 kr. 47 ha majs. Dækningsbidrag

Læs mere

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N

GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK AARHUS N BUDGETOPFØLGNING 2017 Resultatopfølgning 01.01.2017 30.09.2017 GÅRDEJER LARS LANDMAND AGRO FOOD PARK 15, 8200 AARHUS N AGRO FOOD PARK 15 8200 AARHUS N INDHOLD Virksomhedsoplysninger...3 BEMÆRKNINGER TIL

Læs mere

Opholdstilbuddet STEDET Thulevej 4 A 3060 Espergærde CVR-nr Årsbudget 2018 udarbejdet den 28. september 2017

Opholdstilbuddet STEDET Thulevej 4 A 3060 Espergærde CVR-nr Årsbudget 2018 udarbejdet den 28. september 2017 Opholdstilbuddet STEDET Thulevej 4 A 3060 Espergærde CVR-nr. 14 52 77 02 Årsbudget 2018 udarbejdet den 28. september 2017 Indholdsfortegnelse Beretning og påtegninger Ledelsens budgetberetning 2 Revisors

Læs mere

Årsregnskab for 2013. Kelstrup Strand Vandværk I/S

Årsregnskab for 2013. Kelstrup Strand Vandværk I/S Årsregnskab for 2013 Kelstrup Strand Vandværk I/S c/o Søren Salling Lind (formand) Kelstrup Kystvej 5 6100 Haderslev CVR-nr. 12 53 75 14 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på interessentskabets ordinære

Læs mere

Årsregnskab for Hove Vandværk IS. 1. januar - 31. december 2012. ifølge. foreningens vedtægter CVR: 15407751. www.hovevand.dk

Årsregnskab for Hove Vandværk IS. 1. januar - 31. december 2012. ifølge. foreningens vedtægter CVR: 15407751. www.hovevand.dk Årsregnskab for Hove Vandværk IS ifølge foreningens vedtægter 1. januar - 31. december 2012 CVR: 15407751 www.hovevand.dk Virksomhedsoplysninger: Hove Vandværk blev stiftet i 1911 og er hjemhørende i Egedal

Læs mere

GIKI HOLDING ApS. Amaliegade København K. Årsrapport 1. januar december 2017

GIKI HOLDING ApS. Amaliegade København K. Årsrapport 1. januar december 2017 GIKI HOLDING ApS Amaliegade 33 1256 København K Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/05/2018 Peter Lambert Dirigent

Læs mere

FORBEREDELSESUDVALGET FOR REGION SYDDANMARK

FORBEREDELSESUDVALGET FOR REGION SYDDANMARK FORBEREDELSESUDVALGET FOR REGION SYDDANMARK Beretning nr. 1 Årsregnskab for 2006 Afsluttende beretning 108.300 Til Regionsrådet for Region Syddanmark Kommunernes Revision (KR) har afsluttet revisionen

Læs mere

11. Balance og egenkapital

11. Balance og egenkapital 95 11. Balance og egenkapital Opgave 11.1. Balance (I) På en kvægejendom er der den 31/12 følgende aktiver og gæld: Bank-/sparekasselån 995.643 kr. Tilgodehavender 71.110 kr. Momsgæld 61.840 kr. Kassekredit

Læs mere

HOLDINGSELSKABET HK ApS

HOLDINGSELSKABET HK ApS HOLDINGSELSKABET HK ApS Skovbrynet 8 8000 Aarhus C Årsrapport 1. oktober 2016-30. september 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/02/2018 Henrik Axel

Læs mere

Årsrapport for 2014 for Egense Nord Digelaug Egense Hjørnet 25, Egense 9280 Storvorde CVR-NR. 32385184

Årsrapport for 2014 for Egense Nord Digelaug Egense Hjørnet 25, Egense 9280 Storvorde CVR-NR. 32385184 Registreret Revisor - FSR - Danske Revisorer Erling G. Jensen, Tofthøjvej 11B, 9280 Storvorde, tlf.: 98 31 88 55, mobil: 40 33 99 88, e-mail: egj@egj-revision.dk Årsrapport for 2014 for Egense Nord Digelaug

Læs mere

Foreningen Copenhagen Street Food - Stadeholderforeningen. Fremskrivning ved opstart af foreningen for perioden 1. maj 2014-30.

Foreningen Copenhagen Street Food - Stadeholderforeningen. Fremskrivning ved opstart af foreningen for perioden 1. maj 2014-30. Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Foreningen Copenhagen Street

Læs mere

Få budgettet ind under huden

Få budgettet ind under huden Få budgettet ind under huden Dansk Kvæg Kongres 2010 Tirsdag den 2. marts 2010 Mogens Børsting 2272 4716 Anders Møller 9615 3069 Familien Børsting i Nordsalling Mogens 36 år. Kirsten sygeplejerske og farmsekretær.

Læs mere

Brønderslev Udviklingspark - etape 2

Brønderslev Udviklingspark - etape 2 Brønderslev Udviklingspark - etape 2 Grovbudget, udarbejdet februar 2007 Ledelsens beretning Resultat og økonomisk stilling Budgettets resultat samt udvikling er efter min vurdering en realistisk forventning

Læs mere

SEGES ØKONOMISTYRING DEMO AGRO FOOD PARK 15, SKEJBY, 8200 AARHUS N LANDBOVEJEN PÅLANDET

SEGES ØKONOMISTYRING DEMO AGRO FOOD PARK 15, SKEJBY, 8200 AARHUS N LANDBOVEJEN PÅLANDET DEMO BUDGETOPFØLGNING KØB AF EJ Vejldning Likviditetsopfølgning 01.01.2016 30.06.2016 SEGES ØKONOMISTYRING DEMO AGRO FOOD PARK 15, SKEJBY, 8200 AARHUS N LANDBOVEJEN 123 1234 PÅLANDET INDHOLD ÅRSBUDGET

Læs mere

Grundejerforeningen Balders Have Frodes Have 13 3650 Ølstykke

Grundejerforeningen Balders Have Frodes Have 13 3650 Ølstykke R3 Revision Godkendt Revisionsanpartsselskab Hundige Strandvej 210 B 2670 Greve Telefon: 43 90 50 05 Cvr. nr. 33 16 40 76 www.r3revision.dk Grundejerforeningen Balders Have Frodes Have 13 3650 Ølstykke

Læs mere

Komplementarselskabet Motala II ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2013

Komplementarselskabet Motala II ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2013 Komplementarselskabet Motala II ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2013 Indholdsfortegnelse 1 Revision af årsregnskabet 32 1.1 Årsregnskabet 32 1.2 Forhold af væsentlig betydning for vurdering

Læs mere

Årsrapport for 2011 for Egense Nord Digelaug Egense Hjørnet 25, Egense 9280 Storvorde

Årsrapport for 2011 for Egense Nord Digelaug Egense Hjørnet 25, Egense 9280 Storvorde Registreret Revisor - FRR Erling G. Jensen, Tofthøjvej 11B, 9280 Storvorde, tlf.: 98 31 88 55, fax: 98 31 77 88, mobil: 40 33 99 88, e-mail: egj@egj-revision.dk Årsrapport for 2011 for Egense Nord Digelaug

Læs mere

Kapital 31/8 ApS. Sødalsparken 18, 8220 Brabrand. Årsrapport for 2016/17. (regnskabsår 28/ /8 2017) CVR-nr

Kapital 31/8 ApS. Sødalsparken 18, 8220 Brabrand. Årsrapport for 2016/17. (regnskabsår 28/ /8 2017) CVR-nr Kapital 31/8 ApS Sødalsparken 18, 8220 Brabrand CVR-nr. 37 77 72 85 Årsrapport for 2016/17 (regnskabsår 28/4 2016 31/8 2017) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Dansk Træforening. Revisionsprotokol af 5/5 2009 vedrørende årsrapporten for 2008

Dansk Træforening. Revisionsprotokol af 5/5 2009 vedrørende årsrapporten for 2008 Dansk Træforening Revisionsprotokol af 5/5 2009 vedrørende årsrapporten for 2008 Kvæsthusgade 3 DK-1251 København K Tlf. (+45) 39 16 36 36 Fax (+45) 39 16 36 37 E-mail:copenhagen@n-c.dk Aalborg København

Læs mere

Empact ApS. CVR-nr Årsrapport Opstillet uden revision eller review

Empact ApS. CVR-nr Årsrapport Opstillet uden revision eller review CVR-nr. 34 47 25 48 Årsrapport 2012 Opstillet uden revision eller review Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/07 2013 Mads Thimmer Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

plus revision skat rådgivning

plus revision skat rådgivning plus revision skat rådgivning BLAABJERG BIOGAS A.M.B.A 2014 Storegade 45A, 6780 Skærbæk Tlf.: (+45) 7475 1800, Fax: (+45) 7475 1348 e-mail: skaerbaek@rsmplus.dk, www.rsmplus.dk CVR-nr. 34713022 (Hjemsted:

Læs mere

SEGES ØKONOMISTYRING DEMO AGRO FOOD PARK 15, SKEJBY, 8200 ÅRHUS N AGRO FOOD PARK AARHUS N

SEGES ØKONOMISTYRING DEMO AGRO FOOD PARK 15, SKEJBY, 8200 ÅRHUS N AGRO FOOD PARK AARHUS N INTERNT REGNSKAB 2016 01.01.2016 31.12.2016 SEGES ØKONOMISTYRING DEMO AGRO FOOD PARK 15, SKEJBY, 8200 ÅRHUS N AGRO FOOD PARK 15 8200 AARHUS N INDHOLD Resultatopgørelse - intern.........................

Læs mere

Assens Marina A.m.b.a.

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden 2018/19-2022/23 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Rytterkasernen 21, Postboks 370,5000 Odense C T: 6314 4200, F: 6314 4201, www.pwc.dk

Læs mere

God budgetpraksis i DLBR

God budgetpraksis i DLBR God budgetpraksis i DLBR God budgetpraksis i DLBR Forfattere Tekstbidrag og fagredaktion Forlagsredaktør Forsidefoto Omslag Layout og opsætning Tryk Papir Per Kristensen, Kolding Herreds Landbrugsforening

Læs mere

Budgetforudsætninger Frederiks Allé 75 A,B,C 8000 Aarhus C

Budgetforudsætninger Frederiks Allé 75 A,B,C 8000 Aarhus C Budgetforudsætninger Frederiks Allé 75 A,B,C 8000 Aarhus C INDLEDNING Budgettet er opstillet på grundlag af salgsopstillinger og oplysninger fra ejendomsmæglere, samt de indgåede lejekontrakter. Det forudsættes,

Læs mere

TREKRONER REVISION A/S

TREKRONER REVISION A/S Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej 9 2620 Albertslund CVR-nr. 27 80 51 08 Årsrapport 2010 5. regnskabsår Indholdsfortegnelse side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors

Læs mere

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 10. december 2007 (sag nr. 41-2007-S)

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 10. december 2007 (sag nr. 41-2007-S) Side 1 af 10 Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 10. december 2007 (sag nr. 41-2007-S) REVISORTILSYNET mod Statsautoriseret revisor R Ved brev af 11. juli 2007

Læs mere

KONCERN OVERSIGT 2014 FOR I/S HOVED- & NØGLETAL

KONCERN OVERSIGT 2014 FOR I/S HOVED- & NØGLETAL 2014 Budget Resultat af primær drift og eu-støtte 1.785.689 0 Finansiering -567.026 0 Skat af årets resultat -647.664 0 Årets resultat 1.509.904 0 Aktiver i alt 45.361.845 0 Investeringer i alt -1.772.140

Læs mere

Landbrugets foreløbige økonomiske resultater 2014

Landbrugets foreløbige økonomiske resultater 2014 Den 24. februar 215 Landbrugets foreløbige økonomiske resultater 214 Landbrugets indkomst faldt markant gennem 214 på grund af store prisfald i andet halvår Stort fald i investeringerne i 214 langt under

Læs mere

Lars Kiertzner, chefkonsulent, statsautoriseret revisor, ph.d. FSR-danske revisorer, medlem af Revisionsteknisk Udvalg

Lars Kiertzner, chefkonsulent, statsautoriseret revisor, ph.d. FSR-danske revisorer, medlem af Revisionsteknisk Udvalg Fællestræk i revisors erklæringer Lars Kiertzner, chefkonsulent, statsautoriseret revisor, ph.d. FSR-danske revisorer, medlem af Revisionsteknisk Udvalg 1. Modifikationer af konklusionen 2. Modifikationer

Læs mere

Glamsbjerg Fritidscenter. Budget for året 2017

Glamsbjerg Fritidscenter. Budget for året 2017 Glamsbjerg Fritidscenter Mågevej 7 5620 Glamsbjerg CVR-nr. 18 72 73 31 Budget for året 2017 Udkast af 27. juni 2016 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsens budgetberetning 2 Den uafhængige revisors

Læs mere

Kvægbrugernes behov for hjælp til økonomisk styring. Af Lene Korsager Bruun og Jens Vingborg

Kvægbrugernes behov for hjælp til økonomisk styring. Af Lene Korsager Bruun og Jens Vingborg Kvægbrugernes behov for hjælp til økonomisk styring Af Lene Korsager Bruun og Jens Vingborg Indhold 1. Baggrund... 3 2. Formål... 3 3. Forudsætninger... 3 4. Konklusioner fra interviews af landmænd...

Læs mere

Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej Albertslund CVR-nr Årsrapport regnskabsår

Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej Albertslund CVR-nr Årsrapport regnskabsår Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej 9 2620 Albertslund CVR-nr. 27 80 51 08 Årsrapport 2013 8. regnskabsår UNIVERSITETSPARKEN 2 4000 ROSKILDE TLF.46 36 11 99 FAX 46 32 18 32 CVR -NR. 28

Læs mere

K/S Silkeborg c/o Advokat Ole Bjørn Christensen Strandvejen 34 A 6000 Kolding. CVR-nr Årsrapport for 2016 (9.

K/S Silkeborg c/o Advokat Ole Bjørn Christensen Strandvejen 34 A 6000 Kolding. CVR-nr Årsrapport for 2016 (9. K/S Silkeborg 2007 c/o Advokat Ole Bjørn Christensen Strandvejen 34 A 6000 Kolding CVR-nr. 31 37 29 68 Årsrapport for 2016 (9. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2016 CVR NR

Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2016 CVR NR Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2016 CVR NR. 28 63 71 36 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på interessentskabets ordinære generalforsamling den / 2017 Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE: SIDE: Virksomhedsoplysninger...

Læs mere

kendelse: Kvalitetskontrollanten har afgivet erklæring med følgende forbehold og konklusion:

kendelse: Kvalitetskontrollanten har afgivet erklæring med følgende forbehold og konklusion: Den 9. december 2013 blev der i sag nr. 100/2013 Revisortilsynet mod statsautoriseret revisor A afsagt sålydende kendelse: Ved skrivelse af 8. august 2013 har Revisortilsynet i medfør af revisorlovens

Læs mere

TREKRONER REVISION A/S

TREKRONER REVISION A/S Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej 9 2620 Albertslund CVR-nr. 27 80 51 08 Årsrapport 2009 4. regnskabsår Indholdsfortegnelse side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors

Læs mere

AL-TEKAFUL VELGØRENDE FORENING DORTHEAVEJ 14 2400 KØBENHAVN NV ÅRSRAPPORT FOR 2012

AL-TEKAFUL VELGØRENDE FORENING DORTHEAVEJ 14 2400 KØBENHAVN NV ÅRSRAPPORT FOR 2012 AL-TEKAFUL VELGØRENDE FORENING DORTHEAVEJ 14 2400 KØBENHAVN NV ÅRSRAPPORT FOR 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling København NV den / 2013 Dirigent Side PÅTEGNINGER

Læs mere

V.S. Automatic, Medarbejder A/S

V.S. Automatic, Medarbejder A/S V.S. Automatic, Medarbejder A/S Ormhøjgårdvej 15 8700 Horsens CVR-nr. 31 42 53 28 Årsrapport for 2014/15 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23/10 2015 Torben

Læs mere

Klein Klejner K/S. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december CVR-nr (2. regnskabsår)

Klein Klejner K/S. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december CVR-nr (2. regnskabsår) Klein Klejner K/S CVR-nr. 38 11 13 37 Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 218 (2. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26. maj 219

Læs mere

Kvægkongres 2010 Wissingsminde dynamisk strategi. Gdr. Simon Simonsen simonsen@wissingsminde.com wissingsminde.com

Kvægkongres 2010 Wissingsminde dynamisk strategi. Gdr. Simon Simonsen simonsen@wissingsminde.com wissingsminde.com Dynamisk strategi Dynamisk strategi! Kvægkongres 2010 Wissingsminde dynamisk strategi Gdr. Simon Simonsen simonsen@wissingsminde.com wissingsminde.com Program Dynamisk strategi Wissingsminde Hvad er strategi

Læs mere

Sociale Entreprenører i Danmark Præstager Aarhus N CVR: Årsrapport. 1. januar december 2015

Sociale Entreprenører i Danmark Præstager Aarhus N CVR: Årsrapport. 1. januar december 2015 Side 1 af 11 Sociale Entreprenører i Danmark Præstager 126 8200 Aarhus N CVR: 34147981 Årsrapport 1. januar 2015 31. december 2015 Side 2 af 11 Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning... 3 Revisors erklæring

Læs mere

Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ballerupvej Albertslund CVR-nr Årsrapport regnskabsår

Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ballerupvej Albertslund CVR-nr Årsrapport regnskabsår Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ballerupvej 25 2620 Albertslund CVR-nr. 27 80 51 08 Årsrapport 2007 2. regnskabsår Indholdsfortegnelse side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors

Læs mere

Haslev-Hansen VVS & Kloak ApS

Haslev-Hansen VVS & Kloak ApS Haslev-Hansen VVS & Kloak ApS Håbets Allé 18 2700 Brønshøj CVR-nr.: 73 29 25 14 Årsrapport for året 2011/2012 (28. regnskabsår) 1 Årsrapport Indholdsfortegnelse: Selskabsoplysninger 2 Ledelsespåtegning

Læs mere

Ejendomsselskabet af 12. december 2013 IVS. Årsrapport for 2016

Ejendomsselskabet af 12. december 2013 IVS. Årsrapport for 2016 Ejendomsselskabet af 12. december 2013 IVS Mariane Thomsens Gade 1C, 3, 8000 Aarhus C Årsrapport for 2016 CVR-nr. 35 80 82 21 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side Påtegninger Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning, kritiske revisorer 3 Revisionspåtegning, uafhængig revisor 4

Indholdsfortegnelse. Side Påtegninger Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning, kritiske revisorer 3 Revisionspåtegning, uafhængig revisor 4 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning, kritiske revisorer 3 Revisionspåtegning, uafhængig revisor 4 Ledelsesberetning Foreningsoplysninger 6 Ledelsesberetning 7 Årsregnskab

Læs mere

Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej Albertslund CVR-nr Årsrapport regnskabsår

Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej Albertslund CVR-nr Årsrapport regnskabsår Fonden Skov, Natur og Friluft Værkstedet Ydergårdsvej 9 2620 Albertslund CVR-nr. 27 80 51 08 Årsrapport 2008 3. regnskabsår Indholdsfortegnelse side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors

Læs mere

K/S Furesøen c/o advokat Ole Bjørn Christensen Strandvejen 34 A 6000 Kolding. CVR-nr Årsrapport for 2016 (12.

K/S Furesøen c/o advokat Ole Bjørn Christensen Strandvejen 34 A 6000 Kolding. CVR-nr Årsrapport for 2016 (12. K/S Furesøen 2005 c/o advokat Ole Bjørn Christensen Strandvejen 34 A 6000 Kolding CVR-nr. 29 21 77 26 Årsrapport for 2016 (12. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Eksempel på en fremskrivning for en Stadeplads i hallen beliggende på Papirøen i forbindelse med etablering af konceptet Copenhagen Street Food

Eksempel på en fremskrivning for en Stadeplads i hallen beliggende på Papirøen i forbindelse med etablering af konceptet Copenhagen Street Food Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Eksempel på en fremskrivning

Læs mere

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden 2015/16-2022/23

Assens Marina A.m.b.a. Budget for perioden 2015/16-2022/23 Budget for perioden 2015/16-2022/23 Ledelsens budgeterklæring Det af selskabet aflagte budget for 2015/16-2022/23 er behandlet og godkendt af bestyrelsen dags dato. Budgettet er udarbejdet i overensstemmelse

Læs mere

Årsregnskab for Hove Vandværk a.m.b.a.

Årsregnskab for Hove Vandværk a.m.b.a. Årsregnskab for Hove Vandværk a.m.b.a. ifølge foreningens vedtægter 1. januar - 31. december 2013 CVR: 34648964 www.hovevand.dk 2013_HVAMBA_Regnskab_og_kladde_V3112013d.xls Virksomhedsoplysninger: Hove

Læs mere

Økonomistyring. Brug dit regnskab offensivt. V. driftsøkonomikonsulent Per Kristensen, KHL

Økonomistyring. Brug dit regnskab offensivt. V. driftsøkonomikonsulent Per Kristensen, KHL Økonomistyring Brug dit regnskab offensivt V. driftsøkonomikonsulent Per Kristensen, KHL Hvem er vi? Hvad får I med herfra? Et overblik over de aktuelle muligheder, der er indenfor professionel økonomistyring

Læs mere

EKSEMPEL. Hårsalonen. Skatteregnskab for v/ Bente Madsen Pilestrædet Kolding. Cvr. nr Opstillet uden revision eller review

EKSEMPEL. Hårsalonen. Skatteregnskab for v/ Bente Madsen Pilestrædet Kolding. Cvr. nr Opstillet uden revision eller review v/ Bente Madsen Pilestrædet 1 6000 Kolding Skatteregnskab for 2012 Cvr. nr. 33 75 08 89 Opstillet uden revision eller review Indholdsfortegnelse Indehavererklæring 2 Den uafhængige revisors erklæring om

Læs mere

k e n d e l s e: Ved brev af 29. april 2013 har Revisortilsynet klaget over statsautoriseret revisor Claus Witt, jf. revisorlovens 43, stk. 3.

k e n d e l s e: Ved brev af 29. april 2013 har Revisortilsynet klaget over statsautoriseret revisor Claus Witt, jf. revisorlovens 43, stk. 3. Den 19. februar 2014 blev i sag 72/2013 Revisortilsynet mod Statsautoriseret revisor Claus Witt afsagt sålydende k e n d e l s e: Ved brev af 29. april 2013 har Revisortilsynet klaget over statsautoriseret

Læs mere

Sorø Event & Turist. CVR-nummer 13333238

Sorø Event & Turist. CVR-nummer 13333238 Dansk Revision Sorø godkendt revisionsaktieselskab Feldskovvej 9 DK-4180 Sorø soroe@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 58 58 18 00 Telefax: +45 57 83 20 64 CVR: DK 29 91 98 01 Bank: 2204

Læs mere

JA Holding 5 ApS. c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, Rødovre. CVR-nr Årsrapport for 2018 (21.

JA Holding 5 ApS. c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, Rødovre. CVR-nr Årsrapport for 2018 (21. Crowe Statsautoriseret Revisionsinteressentskab v.m.b.a. Rygårds Allé 104 DK-2900 Hellerup Telefon +45 39 29 25 00 www.crowe.dk JA Holding 5 ApS c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, 1 202 2610 Rødovre

Læs mere

Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Revisors erklæring om opstilling af årsregnskab 2. Ledelsesberetning Foreningsoplysninger 3 Ledelsesberetning 4

Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Revisors erklæring om opstilling af årsregnskab 2. Ledelsesberetning Foreningsoplysninger 3 Ledelsesberetning 4 Danica Godkendt Revisionsfirma ApS CVR-nr.: 37 60 36 86 Rørvang 11 2620 Albertslund Telefon 60 88 63 34 www.danicarevision.dk Århus Islamisk Menighed Nørre Allé 34 8000 Aarhus C CVR-nr. 31 55 91 62 Årsrapport

Læs mere

Årsrapport for 2015 for Egense Nord Digelag Hybenvej 32, Egense 9280 Storvorde

Årsrapport for 2015 for Egense Nord Digelag Hybenvej 32, Egense 9280 Storvorde Registreret Revisor - FSR - Danske Revisorer Erling G. Jensen, Tofthøjvej 11B, 9280 Storvorde, tlf.: 98 31 88 55, mobil: 40 33 99 88, e-mail: egj@egj-revision.dk Årsrapport for 2015 for Egense Nord Digelag

Læs mere

LENDUM KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A. TÅRSVEJ 37B, LENDUM, 9870 SINDAL RESULTATBUDGET 2018/19

LENDUM KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A. TÅRSVEJ 37B, LENDUM, 9870 SINDAL RESULTATBUDGET 2018/19 Tlf: 96 20 76 00 frederikshavn@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Rimmens Alle 89 DK-9900 Frederikshavn CVR-nr. 20 22 26 70 LENDUM KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A. TÅRSVEJ 37B, LENDUM,

Læs mere

Næss Invest ApS. Årsrapport for CVR-nr Næsset Horsens

Næss Invest ApS. Årsrapport for CVR-nr Næsset Horsens Næss Invest ApS Næsset 13 8700 Horsens CVR-nr. 26 53 44 61 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/05 2018 Benthe Midtgaard Dirigent Næss

Læs mere

Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2015 CVR NR

Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2015 CVR NR Københavns Solcellelaug I/S ÅRSRAPPORT 2015 CVR NR. 28 63 71 36 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på interessentskabets ordinære generalforsamling den 17 /3 2016. Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE: SIDE:

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2008 Danish Offshore Industry

ÅRSRAPPORT 2008 Danish Offshore Industry ÅRSRAPPORT 2008 Danish Offshore Industry DI nr.: 756 CVR-nr.: 26 90 82 56 Indholdsfortegnelse Side Oplysninger om foreningen Ledelsespåtegning Den uafhængige revisors påtegning 1 2 3 Den kritiske revisors

Læs mere