Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 16. maj 2017 kl. 18 ved grillpladsen i reservatet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 16. maj 2017 kl. 18 ved grillpladsen i reservatet"

Transkript

1 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 16. maj 2017 kl. 18 ved grillpladsen i reservatet Tilstede: Børge, Gunnar, Hans, Kaj, Kirsten, Per, Torben og Karin og så Søren fra sekretariatet. Mødet startede kl med lige at få kigget på og nydt fuglelivet, bl.a. en lille håndfuld kærløbere. Der er fine og righoldige obs-data fra både Kirsten og Gunnar i DOFbasen. Derefter tog vi punkter og emner, som det kom sig. Dagsorden: 1. Nyt fra sekretariatet 2. Siden sidst udførte arbejdsopgaver mm. 3. Sidste arbejdsdag, og om den manglende drænspade og gyvelsnappere 4. Kommende arbejdsopgaver 5. Åbent Hus-arrangementer i efteråret 6. Fugleovervågningen 7. Brombærrydningen 8. Nyt vedrørende strandhegn og forsikringssag mm. 9. Kommende mindre ændringer på hegn omkring åbnede dræn og ét sted ved skrænten, sikring af drænrør i vandhuller 10. Eventuel tidsel-/høslæt i Kalender: datoer for arbejdsdage/næste møde 12. Evt. Selv om det var lidt koldt og blæsende, blev det en hyggelig og munter aften med mad på grillen og lidt at drikke. Derudover blev der budt velkommen til et nyt medlem i gruppen: Karin Kepp. Adresselisten opdateres og sendes ud med dette referat. Nyt fra sekretariatet Søren fortalte, at i Fuglenes Hus er håndværkere snart helt færdige med den omfattende og længevarende ombygning og istandsættelse. Det har undergravet os lidt fra tid til anden siden efteråret. Fonden har fået ansat en ny biolog og naturformidler, Jørn Dyhrberg Larsen. Planen er, at han deltager næste gang vi har møde måske før. Jørn skal bl.a. overtage nogle af Sørens og nogle af Allans opgaver, fordi vi simpelthen har for meget at lave, med det resultat at det ikke nås til tiden. Jørn skal også forbedre vores arbejde med brug af GIS, og hjælpe Hanne lidt med web, Facebook og videoredigering. Så det er en markant forbedring, vi venter os meget af. Sekretariatet har været på inspirationstur til nogle få udvalgte af RSPB s mange reservater - i Sydøstengland. Søren fortalte om oplevelser og indtryk derovre fra.

2 2 Der har været en del arbejde efter stormflods-oversvømmelsen i vinters med at få ordnet først en lang stormskadesag, og siden rettet strandhegnet op. Men nu står det endelig, som det skal. Der er et udestående med de åbne dræn oppe på højjorden og med drænrør, som kvæg har væltet og knækket. FVF har valgt at skifte entreprenør til at få lavet opgaven så det er om igen. Kvæget nedtræder ler og sand i dræn-udløb til renderne på højjorden, så flere drænudløb og mindre stræk af de åbnede dræn skal hegnes fra. Her skal også plantes nogle få overdrevsbuske. Søren arbejder videre med det og har talt med kvægholderen om det. Det haster ikke - men skal selvsagt ordnes. Siden sidst udførte arbejdsopgaver mm. Se også skemaet længere nede. Der er blevet samlet affald ind på stranden langs kysten. Kirsten fandt i øvrigt hele 25 haglpatronhylstre, og der er fundet fiskenet, og også fiskemøg og sidepuder m.m. i det ene skjul. Der er sandsynligvis foregået medefiskeri fra et af skjulene. Gruppen overvejede muligheden for at få et skilt eller to op med Fiskeri forbudt. Der er også fjernet hele tre gamle pramme fra reservatet. Der puttes desværre også affald i vores folderkasser fortsat. Der mangler fortsat 2 folderkasser i Bjergandeskjulet. Søren rykker Allan for dem. Alle nødvendige forårsopgaver i skemaet er udført eller planlagt til først kommende arbejdsdag. Tak for det. Søren har været på besigtigelse igen, denne gang med Hans her den 10. maj, og vi talte også med Mieke, som bl.a. fortalte, at der er mange autocampere i weekenden på vores p-plads ved Dyndkrogvej, og at det efterfølgende flyder med menneskeafføring og toiletpapir oppe i lunden og til tider ved p-pladsen. Søren retter henvendelse til kommunen og Havørred Fyn. Campering er ikke tilladt på p-pladsen. Vi skal have lavet skilte, der viser dette. Sekretariatet arbejder videre med en skilteløsning vedr. toiletanvisning, og at det selvsagt er forbudt at forrette sin nødtørft på vores arealer. Gruppen ønsker sig også vejviser-skilte både oppe imod Bøjden by og nærmest nede ved lunden og flere andre steder. Gunnar fortalte desuden, at der igen er væltet større stammer ned i vandløbet i lunden. Det er sikkert drengestreger. Det bliver umiddelbart svært at få dem op igen, og det er ikke sikkert, at det betyder så meget, at de bliver liggende i vandløbet. Vi ser det an. Kommende arbejdsopgaver Efter brombærrydningerne, som jo blev vel overstået, er en del nye brombærskud helt forventeligt - begyndt at skyde op, og skal nappes og straffes, i det omfang kvæget ikke får gjort det af med noget af det. Gyvelsnapperne og drænspaden tages i brug.

3 3 Jens Larsen har stadig et stående tilbud til at vise, hvordan han gør det, når han går med buskrydder og tager hårdt fat på fx brombærrene, der vokser op til og ind i hegn. Hans kan gerne kontakt til ham forud for næste arbejdsdag. Børge; Torben og Per laver dør og redskabsophæng i grejrummet hos Mieke. Gruppen ønsker at få gjort den smalle lange bræmme imellem sten- og jorddige mere tilgængelig for slåning med Miekes græsslåmaskine. Det kræver, at området foran dige planeres ud. Søren tager det med til sekretariatet og overvejer løsninger. Se i øvrigt også skemaet og skemaet fra plejeplanen. Det er indsat nedenfor med de tilbagevendende opgaver. Åbent Hus arrangementer Det seneste var den 14. maj. Næste gang er den 9. september. Se også datoerne i oversigten sidst i referatet. Fugleovervågningen Vi har fortsat Per D. Poulsen fra Fåborg til at foretage overvågning, og som næsten følger vores program og giver gode bearbejdede ynglepar i rette tid til DOFbasen. Gunnar og Kirsten er også flinke til at indtaste observationer i DOFbasen tak for det. Derudover er der to nye potentielle frivillige overvågere på vej til Bøjden Nor; Leif Kristensen og Lily Sørensen. Søren kontakter dem snarest. Især mange og rimeligt nøjagtige vinterfugletællinger af bjergand og troldand vil være en ekstra hjælp, for på sigt at kunne få Bøjden Nor omfattet af Fuglebeskyttelsesdirektivet. (Ekstra info: hvis medianantallet af observationer af rastende bjergænder om vinteren over en årrækker kommer over ca individer, er der en chance for at Bøjden Nor på ny kan indstilles til at blive EU Fuglebeskyttelsesområde i lighed med det første forsøg i 2012 med den fælles indstilling fra Faaborg-Midtfyn Kommune, Fugleværnsfonden og Dansk Ornitologisk Forening til Miljøministeriet. De største antal bjergænder raster ved Bøjden Nor i december til lidt ind i marts) På trods af både problemer med defekt strandhegn, unormal afgræsning og foldstyring og en højvandshændelse i primo maj, som nok har oversvømmet flere af ynglepladserne for de jordrugende fugle, ser 2017 foreløbig ud til også at blive et godt år for fuglelivet ved Bøjden Nor. Både Torben og Hans ville i vinters gerne have tilsendt en printet version af overvågningsprogrammet fra Søren, fik I mon nogensinde det? Hvis ikke, så beklager jeg. Giv mig lige besked, og jeg sender den nyeste lettere reviderede version til jer.

4 4 Brombærrydningerne Brombærrydninger (inkl. lidt slåen), foretaget af såvel den frivillige arbejdsgruppe som af en lokal entreprenør, har givet et rigtig godt resultat. Vi har modtaget midler fra ANT fonden til opgaven, og kan takke særlig Kirsten for godt lobbyarbejde på den VIP fondstursdag, som vi havde i reservatet sidste år. Nu bliver udfordringen at holde en del af de brombær, som kommer op igen, i ave, eller aflive dem med gyvelsnappere, drænspade og buskryddere. Så der fortsat er friske skud, som køerne kan græsse. Enkelte eller flere steder vil brombærrene nok nå at vokse op igen, og det kan blive en alt for omfattende opgave for arbejdsgruppen at holde brombærrene nede sammen med kvæget. Men det er i sin orden. Målet er blot, at en god del af brombærrene skal afgå ved døden og forsvinde. Gruppen har påtaget sig fortsat at holde en del af det i ave, og vi følger sammen udviklingen. Ad 8 og 9) Vedrørende strandhegn og forsikringssag mm. og kommende mindre ændringer på hegn omkring åbnede dræn og ét sted ved skrænten, sikring af drænrør i vandhuller. Se nogle de andre punkter. Tidsel-/høslættet i 2017 Der begynder at være mindre og mindre af tidsler i opvækst, og gruppen må meget gerne notere over de næste tre uger, hvad og hvor de ser større mængder af tidsler igen her ind i juni Så kan vi sammen med kvægholder få afgjort, om det bliver nødvendigt med et tidselslæt mere i En eventuel tidselbrakpuds vil så ske lige efter 20. juni. Evt. mink/ræv-observationer. Det er fortsat vigtigt, at vi allesammen holder øje med og får fanget observationer af ræve og evt. mink i reservatet. Skriv eller ring endelig til Søren, hvis I ser noget i den retning. Datoer for næste arbejdsdage, næste møde/åbent Hus Se kalenderoversigten på sidste side. Tak for et godt møde samt et tak for jeres fortsatte arbejde for fugle, for folk og for fremtiden i Bøjden Nor. Med venlige hilsner Søren Ring

5 5 Nogle arbejdsopgaver i Bøjden Nor til 2017: HUSK: efterhånden som det nye overdrev udvikler sig, konsulteres plejeplanen. Ansvarlig i arbejdsgruppen + kommentarer Forår 2017 Sommer 2017 Faste opgaver: Rydde omkring skjulene Gjort Der slås græs på de korte stiforløb, hvor slåmaskinen ikke kan komme samt foran skilte ved indgangene. Forår og sommer Mieke 3-4 gange årligt med maskine og arbjdsgruppen i øvrigt med buskryddere og evt. le og høriver Første slåning gjort Insektvolde på ny p-plads slås med le/buskrydder. Materialet rives af med høriver. Gerne tæt på 1. juli og evt. også i eftersommeren, fx omkring 1. september Bæk/drænene gennem Lunden oprenses for nedfaldne grene og blade. Marts og efter behov Andre åbnede dræn må også gerne kigges efter for, om kvæget har nedtrådt ler, sand i dræn-udløb til renderne på højjorden. Marts og efter behov Gunnar Jens kvægholder/søren og gerne også arbejdsgruppen, når I kommer forbi Gjort Søren har bolden Der er en løbende opgave med vandhulspleje og Gruppen kigger på behovet slåning af opvækst (tidsler, nælder mv), hvor maskiner ikke kan komme til Genvækst af popler i lunden om nødvendigt Skønnes ikke nødvendigt pt. - Rosa rugosa på stranden. Genvækst holdes nede, Der skal holdes øje, og de hvis de ikke er helt væk endnu skal tages lidt igen Strandvolde og strandenge opskyllet affald Gjort indsamles. Forår Der afholdes Åbent Hus i det omfang, gruppen har Se datoer i turfolder og på Gjort ressourcer dertil arket på sidste side Folderkasser fyldes og evt. opslag om ture Hans Folderkasser smøres og pudses med syrefri olie. På arbejdsdage Efter behov Tjek og rengøring af de to skjul. På arbejdsdage Forår og efter behov Eftersyn af faldlåger. Forår. Der er forsat behov for På arbejdsdage at efterfylde med noget jord omkring stolperne Vedligehold og reparation af handicapvenlig bræddegangbro ned til Klydeskjulet Ser fin ud pt. Fugleovervågning i henhold til FVF s kommende reviderede fugleovervågningsprogram (gerne inkl. flora og fauna fx overdrevsarter og strandtudse) Andre opgaver: Stendige ved sydstien. Gruppen har udvalgt et par steder på 2 x 20 m, som årligt renses op og hvor engelsød m.fl. karakteristiske arter for stendiger bliver sparet og hjulet Ved til dels Per D. Poulsen. To nye potentielle har meldt sig Efterår

6 6 Registrere evt. besøgs- og informationsproblemer, fx løse hunde i noret, folk uden for stierne mm. Overvåge vandstand, informere om dette og andre væsentlige driftsmangler mm. til Søren i sekretariatet Ræve, minkobservationer og billeder Vurdere behov at rydde opvækst på fugleøer, og erosionssikring Meld endelig ind til Søren x x VIGTIGT VIGTIGT Er det mon ikke snart nødvendigt? August 2017? N2000 handleplan inklusive plejeplan for Bøjden Nor findes her: AV_2.pdf. Særligt relevant for arbejdsgruppens arbejde er bilag 3 (side 49), der rummer tidsplanen for de årlige plejeindsatser. Indsat herunder.

7 7 Fugleværnsfondens arbejdsgruppe i Bøjden Nor Kalender forår skriv datoerne i din kalender! Hans må gerne give sekretariatet besked, hvis der er noget, jeg har overset eller misforstået. Dato: Aktivitet: Søndag den 21. maj Arbejdsdag fra kl Umiddelbart efter den 19. juni Slåning/brakpudsning af evt. tidsler ved maskinstation Lørdag den 10. juni Arbejdsdag fra kl Lørdag den 9. september Tirsdag d. 7. november Åbent hus kl , ved Per og Gunnar Planlægningsmøde kl. 17 A) enten hos Mieke, eller B) hos Kaj Larsen Skovstrupvej 77 Hans indkalder til alle arbejdsdage, og I mødes ved p-pladsen på Dyndkrogvej.

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Den 19. november 2015 hos Finn og Inge

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Den 19. november 2015 hos Finn og Inge 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Den 19. november 2015 hos Finn og Inge Tilstede: Finn, Inge, Per H., Gunnar, Børge og så Søren fra sekretariatet. Mødet startede kl. 19.00. Finn og Inge bød

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor 28. maj 2015 i Bjergandeskjulet

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor 28. maj 2015 i Bjergandeskjulet 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor 28. maj 2015 i Bjergandeskjulet Tilstede: Finn, Inge, Per H., Gunnar, Børge og så Søren fra Fugleværnsfondens sekretariat (FVF) Dagsorden Siden sidst udførte

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag d. 18. maj 2016 i skjulet

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag d. 18. maj 2016 i skjulet 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag d. 18. maj 2016 i skjulet Tilstede: Finn, Per H., Gunnar, Mieke, Kirsten, Kaj og Søren (fra sekretariatet). Mødet startede kl. 18.00. Vi tog punkter

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag den 30. maj 2018 kl. 18 ved grillpladsen i reservatet

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag den 30. maj 2018 kl. 18 ved grillpladsen i reservatet 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag den 30. maj 2018 kl. 18 ved grillpladsen i reservatet Tilstede: Børge, Gunnar, Hans, Kaj, Per, Torben, Leif, Karin og så Søren fra sekretariatet. Erik

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 6. november 2018 kl. 18 hos Kaj på Skovstrupvej

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 6. november 2018 kl. 18 hos Kaj på Skovstrupvej 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 6. november 2018 kl. 18 hos Kaj på Skovstrupvej Tilstede: Børge, Hans, Kaj, Per, Torben, Karin, Troels, Vibeke, Erik, Kirsten og så Søren fra sekretariatet.

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag den 30. november 2016 kl. 19 hos Finn og Inge

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag den 30. november 2016 kl. 19 hos Finn og Inge 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Onsdag den 30. november 2016 kl. 19 hos Finn og Inge Tilstede: Gunnar, Finn, Inge, Kaj, Per H., Torben, Kirsten, Hans og så Søren fra sekretariatet. Mødet

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Torsdag den 3. juni 2013 i Klydeskjulet

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Torsdag den 3. juni 2013 i Klydeskjulet 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Torsdag den 3. juni 2013 i Klydeskjulet Til stede: Mine noter er desværre usikre her efter 8 uger, så jeg husker ikke alle, der var tilstede. Undskyld mange

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 7. november 2017

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 7. november 2017 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Tirsdag den 7. november 2017 Tilstede: Karin, Kaj, Gunnar, Hans, Børge, Per og så Søren fra sekretariatet. Afbud fra Torben, Kirsten, Mieke og Erik Mødet startede

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Torsdag den 15. november 2012

Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Torsdag den 15. november 2012 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Bøjden Nor Torsdag den 15. november 2012 Til stede: Anni, Børge, Finn, Inge, Gunnar, Jesper, Kirsten, Per H, Per B, Hildur samt Helle Hjorth (HH), Søren Ring (SR) og

Læs mere

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø onsdag den 29. august 2018

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø onsdag den 29. august 2018 1 Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø onsdag den 29. august 2018 Til stede: Henrik, Jens, Sten, Bent, Ulla B, Britta, John, Kim, Kirsten, Ulla S., Boye og Emilie Nicoline Schmidt (FVF sekretariat)

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose den 19. februar 2015

Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose den 19. februar 2015 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose den 19. februar 2015 Til stede: Erik Biehl, Martin, Jens L., John, Jens Chr., Peter, Karen og Søren fra Fugleværnsfondens sekretariat (FVF) (referent

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose den 30. september 2015

Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose den 30. september 2015 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose den 30. september 2015 Til stede: Erik Biehl, Hans, Jens L., John, Jens Chr., Peter, Martin og Søren fra Fugleværnsfondens sekretariat (FVF) (referent)

Læs mere

Referat af møde mandag den 17. august 2009 i Arbejdsgruppen på Nyord

Referat af møde mandag den 17. august 2009 i Arbejdsgruppen på Nyord Referat af møde mandag den 17. august 2009 i Arbejdsgruppen på Nyord Deltagere: Bjarne, Claus, Elo, Frede og Ruth, Kristian, Lise, Mogens P., Mogens V. H., Ole, Steen, Tommy, Vibeke samt Søren og Ingrid

Læs mere

Referat af fællesmøde i arbejdsgrupperne for Sølsted Mose, Søgård Mose, Stormengene og Bremsbøl Sø. Onsdag d. 16/11

Referat af fællesmøde i arbejdsgrupperne for Sølsted Mose, Søgård Mose, Stormengene og Bremsbøl Sø. Onsdag d. 16/11 1 Referat af fællesmøde i arbejdsgrupperne for Sølsted Mose, Søgård Mose, Stormengene og Bremsbøl Sø Onsdag d. 16/11 Tilstede: Hans Christensen, Jens Lyhne, Peter og Karen Kjer Hansen (kontaktperson),

Læs mere

Referat af møde i arbejdsgruppen i Vaserne Onsdag den 12. december 2018

Referat af møde i arbejdsgruppen i Vaserne Onsdag den 12. december 2018 1 Referat af møde i arbejdsgruppen i Vaserne Onsdag den 12. december 2018 Til stede: Freddie, Torben, Keith, Leif, Mette, Peter, Arne, Erik P., Ole, Erik C., Christian og Emilie (EBS fra sekretariatet)

Læs mere

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Saksfjed-Hyllekrog onsdag den 12. september 2018

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Saksfjed-Hyllekrog onsdag den 12. september 2018 1 Referat af møde i arbejdsgruppen ved Saksfjed-Hyllekrog onsdag den 12. september 2018 Til stede: Lars, Jan, Ulla, Karin A., Karin B., Uffe, Preben, Rasmus, Birgit, Freddie og Emilie Nicoline Schmidt

Læs mere

Referat af møde i arbejdsgruppen Saksfjed-Hyllekrog Onsdag den 3. april 2019

Referat af møde i arbejdsgruppen Saksfjed-Hyllekrog Onsdag den 3. april 2019 1 Referat af møde i arbejdsgruppen Saksfjed-Hyllekrog Onsdag den 3. april 2019 Til stede: Lars, Freddie, Sven Jean, Birthe, Ulla H., Palle, Lonnie, Mogens, Dines, Helle, Elon, Jan C., Ulla B., Hans, Uffe,

Læs mere

After-LIFE Conservation Plan

After-LIFE Conservation Plan LIFE09 NAT/DK/000371 - Connect Habitats Bøjden Nor After-LIFE Conservation Plan 1. Indledning Connect Habitats (aftale nr. LIFE09 NAT/DK/000371) blev gennemført i perioden 1. september 2010 til 31. december

Læs mere

Referat for arbejdsgruppen i Svartingedal Onsdag den 20. marts 2019

Referat for arbejdsgruppen i Svartingedal Onsdag den 20. marts 2019 Referat for arbejdsgruppen i Svartingedal Onsdag den 20. marts 2019 1 Til stede: Klaus, Kåre, Mads, Maria og Emilie (MEL og ENS fra Fugeleværnsfondens sekretariat, FVF). En nyryddet eng og 40 nye fuglekasser

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose tirsdag den 4. marts 2014

Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose tirsdag den 4. marts 2014 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose tirsdag den 4. marts 2014 Til stede: Karen, Peter KH, Hans, Jens, Jens, John, Peter N, Robert, Søren, Niels Christian, Søren fra sekretariatet (referent)

Læs mere

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 06-02-2019 Møde deltagere: Berit, Christian, Regitze, Morten Ikke tilstede: Kasper, Emil, Sophie,

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Nivå Bugt Strandenge mandag den 8. september 2018

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Nivå Bugt Strandenge mandag den 8. september 2018 1 Referat af møde i arbejdsgruppen ved Nivå Bugt Strandenge mandag den 8. september 2018 Til stede: Lise, Uffe, Anders, Walter, Birgitte, Michael, Dorthe, Bo, Peter, Lene og Emilie Nicoline Schmidt (FVF

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 11-03-2019 Møde deltagere: Berit, Regitze, Morten, Kasper, Sophie, Jens Ole Ikke tilstede: Emil,

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 31. April. 2017 Fiskekonkurrence, gydebanker og vandråd, det er noget af det dette nyhedsbrev omhandler. Vi kan konstatere at mange af vores medlemmer endnu ikke

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Nivå Bugt Strandenge mandag den 25. august 2014

Referat af møde i Arbejdsgruppen Nivå Bugt Strandenge mandag den 25. august 2014 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Nivå Bugt Strandenge mandag den 25. august 2014 Deltagere: Anders, Birgitte, Bo, Carsten, Finn, Ivan, Jan, Lene, Lise, Peter, Stine, Uffe, Uve, Walther, Marie- Louise

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Saksfjed-Hyllekrog onsdag den 3. oktober 2012

Referat af møde i Arbejdsgruppen Saksfjed-Hyllekrog onsdag den 3. oktober 2012 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Saksfjed-Hyllekrog onsdag den 3. oktober 2012 Til stede: Arne, Dines, Helle, Freddie, Birthe, Hans H., Hans F., Helge, Karin A., Karin B., Lars, Palle, Preben, Rasmus,

Læs mere

Præsentation af Fugleværnsfonden

Præsentation af Fugleværnsfonden Præsentation af Fugleværnsfonden Formål Fugleværnsfonden er en privat fond med det formål: at værne om Danmarks vilde fugle ved at medvirke til at bevare eller skabe vigtige fuglelokaliteter, navnlig for

Læs mere

Revideret 9.November 2018

Revideret 9.November 2018 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø mandag den 8. april 2019

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø mandag den 8. april 2019 1 Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø mandag den 8. april 2019 Til stede: Bent, John, Stig, Peter Bo, Jens, Lisbeth, Henrik og Emilie Nicoline Berg Schmidt (ENS) fra Fugleværnsfondens sekretariat.

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose Den 3. februar 2016

Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose Den 3. februar 2016 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen ved Sølsted Mose Den 3. februar 2016 Til stede: Jens L., Jens M., Jens Chr., John, Peter, Karen, Martin og Søren fra Fugleværnsfondens sekretariat (FVF) (referent) Afbud:

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Referat Bestyrelsesmøde Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Arrangør Referent Tidtager Deltagere Nicolai Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Naturgenopretning ved Bøjden Nor

Naturgenopretning ved Bøjden Nor LIFE09 NAT/DK/000371 - Connect Habitats - Bøjden Nor Naturgenopretning ved Bøjden Nor - en kystlagune med overdrev Lægmandsrapport En naturperle Bøjden Nor er et helt særligt værdifuldt naturområde, der

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel.

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel. Beretning 2007 Ja så er endnu et år gået, og denne gang med ny formand for grundejerforeningen. Dette efter mange fine år med Leif som formand. Det har været både spændende og arbejdskrævende, at forsøge

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 12-12-2017 Møde deltagere: Berit, Christian,, Sophie, Morten Ikke tilstede:, Jens, Regitze, Kasper

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

Referat fra møde i Arbejdsgruppen ved Sydlangeland tirsdag den 10. maj 2005

Referat fra møde i Arbejdsgruppen ved Sydlangeland tirsdag den 10. maj 2005 Referat fra møde i Arbejdsgruppen ved Sydlangeland tirsdag den 10. maj 2005 Tilstede: Allan, Kirsten, Aksel, Jørgen L, Jane, Birte, Hanne, Jørgen R, Poul, Erik, Christina, Per og Børge. Der var afbud fra:

Læs mere

Nærbillede af den store sten. Da isen er smeltet væk har stenen ligget tilbage på jordoverfladen.

Nærbillede af den store sten. Da isen er smeltet væk har stenen ligget tilbage på jordoverfladen. Dyrespor Dyrene der lever i skoven, laver også spor. Der findes for eksempel spor efter de mange rådyr, der lever i skoven. Prøv selv at finde ét næste gang du kommer til noget mudder. Istidens spor Denne

Læs mere

Strandudvalgets beretning for 2014 v/ Inge Fensten:

Strandudvalgets beretning for 2014 v/ Inge Fensten: Strandudvalgets beretning for 2014 v/ Inge Fensten: Møder med Kommunen: Strandudvalget har haft en del møder med kommunen i foråret i år, telefonsamtaler og en del brevveksling. Stranden og"grønt partnerskab":

Læs mere

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I KSJ Oplæg til agenda for ordinært bestyrelsesmøde i KSJ Mødedato: 10. April 2012 Mødedeltagere Navn Til stede Ej til stede Elisabeth Westermann Janne Boldt Petersen Allan

Læs mere

o Flugtskydning o Jagt o Vildt o Naturpleje o Fiskeri o Oplevelse o KLIK IND ~ www. Karlebosognsjagtforening

o Flugtskydning o Jagt o Vildt o Naturpleje o Fiskeri o Oplevelse o KLIK IND ~ www. Karlebosognsjagtforening BLAD NR 2 / 2009 Karlebo Jæger post FORÅR o Flugtskydning o Jagt o Vildt o Naturpleje o Fiskeri o Oplevelse o KLIK IND ~ www. Karlebosognsjagtforening Formanden har ordet! Uge 15. Så er det blevet forår!

Læs mere

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø mandag den 3. december 2018

Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø mandag den 3. december 2018 1 Referat af møde i arbejdsgruppen ved Gundsømagle Sø mandag den 3. december 2018 Til stede: Bent, John, Erik, Henrik, Lisbeth, Boye, Sten, Mary Ann, Ulla S., Kirsten, Søren, Ulla B., Kim, Britta, Peter

Læs mere

Marienhoffskolen Nyhedsbrev nr.3, 2009

Marienhoffskolen Nyhedsbrev nr.3, 2009 Marienhoffskolen Nyhedsbrev nr.3, 2009 Indhold: Arbejdsdag for forældre lørdag d.16.maj kl.10:00-16:00 Foråret er på vej Arbejdsdag på Marienhoffskolen lørdag d.16.maj kl.10:00-16:00 For halvandet år siden

Læs mere

Deltagere: Thomas Bill, Susanne Mathiasen, Alf Andersen, Dorthe Jensen og Leif T. Holm (supporter)

Deltagere: Thomas Bill, Susanne Mathiasen, Alf Andersen, Dorthe Jensen og Leif T. Holm (supporter) www.jaernen.dk Referat Jernets bestyrelsesmøde den 09.09.2017 Deltagere: Thomas Bill, Susanne Mathiasen, Alf Andersen, Dorthe Jensen og Leif T. Holm (supporter) Sekretær: Thomas Bill, Glentevej 6, 4671

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JANUAR 2013 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Forslag til vedtægtsændringer side 6 Formanden har ordet side 7 Gravreparation / ny grav side 8 Gravreparation/ny

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

ENDNU ET GODT ÅR ER GÅET

ENDNU ET GODT ÅR ER GÅET Den nye have for infektioner og immunsystem med Hildegard von Bingen haven i midten bliver gjort færdig i år. Dronefoto: Ole J. ENDNU ET GODT ÅR ER GÅET Onsdag den 6. februar afholdt Medicinhaverne sin

Læs mere

Naturoplevelser i Fredericia Kommune 2017

Naturoplevelser i Fredericia Kommune 2017 Foto: Ole Klottrup Ørnens Dag ved Rands Fjord Søndag den 26. februar kl. 10-14 Vi står klar med teleskoper i og ved tårnet og vil fortælle om ørnenes spændende adfærd og biologi. Reden kan ses fra fugletårnet

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen.

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Christianshavn den 2. maj 2013 Kære alle Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Her følger et nyhedsbrev fyldt med informationer om stort og småt,

Læs mere

Godkendt af Flemming, Kurt, Mogens, Torben udkast til revideret vedtægter er udarbejdet af Jeppe Jepsen. Udkastet gennemgås

Godkendt af Flemming, Kurt, Mogens, Torben udkast til revideret vedtægter er udarbejdet af Jeppe Jepsen. Udkastet gennemgås Grundejerforeningen Eskov Strandpark Dagsorden til 1.5.19 på Stranddalen 91 Tilstede: Mogens, Agner, Torben, afbud fra Kurt og Flemming 1. Dagsorden Formøde omkring generalforsamlingen 25.5.19 Referat

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Ormslev & omegns borgerforening d. 23. Februar 2018, Ormslev borgerhus

Referat af generalforsamlingen i Ormslev & omegns borgerforening d. 23. Februar 2018, Ormslev borgerhus Referat af generalforsamlingen i Ormslev & omegns borgerforening d. 23. Februar 2018, Ormslev borgerhus Gennemgang af dagsordenen Pkt. 1) Valg af dirigent, Enstemmigt blev Niels Lund valgt Referent Ouafa

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2013 / 2014 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2013 og 2 i foråret 2014. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Plejeplan for Piledybet

Plejeplan for Piledybet Plejeplan for Piledybet 2018-2028 Plejeplan for Piledybet 2018-2028 Langeland Kommune Fredensvej 1 5900 Rudkøbing www.langelandkommune.dk Indhold 1. Indledning... 4 2. Beskyttelsesmæssig status... 4 3.

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Side2/9. Billeder af maskinerne: Flishuggeren

Side2/9. Billeder af maskinerne: Flishuggeren Når man går ad stien gennem Tude Ådal i disse dage, vil man straks bemærke, at der er sket en hel del i vinterens løb. Flot udsigt over Tude Å og ådalen er dukket op og landskabets form er blevet tydeligere.

Læs mere

After-Life pleje plan for. Store Vrøj. Periode: Niels Damm. Amphi Consult v./lars Briggs

After-Life pleje plan for. Store Vrøj. Periode: Niels Damm. Amphi Consult v./lars Briggs After-Life pleje plan for Store Vrøj Periode: 2012-2022 Niels Damm Amphi Consult v./lars Briggs www.amphi.dk 1 1. Lokalitetsbeskrivelse Store Vrøj er projektområde nr. 10 i LIFE BaltCoast projektet og

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 09-01-2018 Møde deltagere: Berit, Sophie, Morten, Jens, Regitze, Kasper, Claus Ikke tilstede:, Christian

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Nyhedsbrev 03. februar 2015

Nyhedsbrev 03. februar 2015 Nyhedsbrev 03. februar 2015 Trædrejning Nu er vi klar med undervisning i trædrejning. Indtil videre er der undervisning hver Tirsdag kl. 10.00 11.30 kl. 11.30 13.00 Torsdag kl. 10.00 11.30 kl. 11.30 13.00

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Miscantus på Julianelyst - sommer og efterår 2017

Miscantus på Julianelyst - sommer og efterår 2017 Miscantus på Julianelyst - sommer og efterår 2017 Af Knud R. Nielsen Indholdsfortegnelse TIRSDAG DEN 23. MAJ... 3 TIRSDAG DEN 6. JUNI... 5 TIRSDAG DEN 27. JUNI... 5 FREDAG DEN 7. JULI... 7 BESØG DEN 8.

Læs mere

Referat og drøftelser fra fælles besigtigelse d. 16. august 2018

Referat og drøftelser fra fælles besigtigelse d. 16. august 2018 Initialer: bendy Sag: 306-2013-62218 Dok.: 306-2018-179302 Oprettet: 20. august 2018 Deltagere: Benjamin Dyre og Lena Bau; Odsherred Kommune René og Janne fra Gyvelbugtens Grf. Carsten og Asger fra Klitrosebugten

Læs mere

Velkommen til. Ebberup Loppemarked marts i Ebberup Hallerne

Velkommen til. Ebberup Loppemarked marts i Ebberup Hallerne Velkommen til 2. - 3. marts 2019 i Ebberup Hallerne 9180 1679 Velkommen til Loppemarked Standlejere kan komme ind i hallerne med effekter og stille op: Fredag 17.00-20.00 Lørdag 06.00-09.00 Søndag 07.00-09.00

Læs mere

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole.

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole. Nyhedsbrev Juni 2019 Vonsild Skole Catolhavegyden 21, 6000 Kolding Tlf.: 79 79 79 70 http://vonsild-skole.kolding.dk Til forældrene på Vonsild Skole. Nu har de sidste elever på 9. årgang overstået eksamen

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Æbelø den 13-15 Juni 2008

Æbelø den 13-15 Juni 2008 Æbelø den 13-15 Juni 2008 Dansk Ornitologisk Forening & Fugleværnsfonden Kursus Dette kursus henvender sig til alle drevene turguider i DOF og Fugleværnsfonden og til dig som gerne vil i gang med at guide

Læs mere

NYT fra redaktøren: Deadline for indlæg til næste 4. gilde nyt er 10. april forsiden skrives af GM ( Lise) o 0 - o

NYT fra redaktøren: Deadline for indlæg til næste 4. gilde nyt er 10. april   forsiden skrives af GM ( Lise) o 0 - o April 2011 Med foråret kommer Lillebrorlotteriet! Siden 1984 har 4. gilde deltaget i salget af de før så karakteristiske lodder. Moderne tider har også præget lotteriet, således, at der i de senere år

Læs mere

Information til beboerne i Ryhaven

Information til beboerne i Ryhaven Information til beboerne i Ryhaven INFOBLAD NOVEMBER 2015 Kære beboer Den mørke tid er kommet, og det kan både ses og mærkes især når varmen lukkes i husene og belysningen udenfor er begrænset. Som beboere

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Revideret 12.oktober 2016

Revideret 12.oktober 2016 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. Husk: Luse-weekend. Fredagsbrev Light uge august Indhold

Husk Tjek VIGGO. Husk: Luse-weekend. Fredagsbrev Light uge august Indhold Fredagsbrev Light uge 35 28. august 2015 Husk: Bakkelandet er lusefri mandag d. 31. august. Derfor skal alle Bakkelandets børn og voksne tjekkes og evt. behandles i denne weekend. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Referat af møde i Arbejdsgruppen Saksfjed - Hyllekrog onsdag den 10. april 2013

Referat af møde i Arbejdsgruppen Saksfjed - Hyllekrog onsdag den 10. april 2013 1 Referat af møde i Arbejdsgruppen Saksfjed - Hyllekrog onsdag den 10. april 2013 Til stede: Arne, Dines, Helle, Helge, Karin A., Karin B., Lars, Leif, Yvonne, Rasmus, Sven Jean og Uffe. Desuden fra sekretariatet

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 5. marts 2009

Referat generalforsamlingen den 5. marts 2009 Referat generalforsamlingen den 5. marts 2009 Der var repræsentanter fra 28 husstande, i alt 48 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslog Gitte Vetter. Gitte

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Tirsdag d. 27/5 kl. 19.00 på Restaurant Bondestuen Dirigent: Claus Larsen, Bogfinkevej Referent: Helle Breaum,

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Formandens side Af Christian Stounberg

Formandens side Af Christian Stounberg Formandens side Af Christian Stounberg Kære medlem Du sidder nu med 2007 udgaven af det grønne blad i hånden og det er mit lod at give bladet og aktiviteterne i og omkring Vejle Jagtforening et par ord

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017 Referat af Generalforsamling 2017 Tirsdag d. 30. maj 2017 Ad 1 dirigent: Annemarie fra nummer 58. Ad 2 regnskab: Konto 2920 bankkonti Nordea kontostand pr.31.12.16 Konto 6110 indtægter ved 34 medlemmer

Læs mere

Stråmosen naturgenopretning Ølstykke i Egedal

Stråmosen naturgenopretning Ølstykke i Egedal Stråmosen naturgenopretning i Ølstykke i Egedal 18. april 2016 extern Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Oversigt, placering, og ejerskab... 4 3. Tidligere initiativer og status...

Læs mere

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene.

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene. Referat bestyrelsesmødet d. 23-09-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 23-09-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Til stede: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Ditte Schwartzbach, Hanne-Dorthe Hansen, Inge Johansen, Eva

Læs mere

Godkendt af Flemming, Kurt, Mogens, Torben udkast til revideret vedtægter er udarbejdet af Jeppe Jepsen. Udkastet gennemgås

Godkendt af Flemming, Kurt, Mogens, Torben udkast til revideret vedtægter er udarbejdet af Jeppe Jepsen. Udkastet gennemgås Grundejerforeningen Eskov Strandpark Dagsorden til 4.3.19 på Stranddalen 91 Tilstede: Mogens, Flemming, Torben, afbud fra Agner 1. Dagsorden Dagsorden udsendt til bestyrelse Punkter til drøftelse udsendt

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 Formanden, Poul Lauridsen, bød velkommen. Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 1. Ole Ryttersgaard blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Ammershøj Syd Dato 27 maj 2010 Sted Plejecenter Starttidspunkt 19.30 Sluttidspunkt 21.30

Grundejerforeningen Ammershøj Syd Dato 27 maj 2010 Sted Plejecenter Starttidspunkt 19.30 Sluttidspunkt 21.30 1. Deltagere Navn Til stede Fraværende Carsten Kjølby, formand, Valnøddevej 1 Linda Larsen, Valnøddevej 14 Annette Kjølby, Valnøddevej 1 x Arne Pedersen, Enebærhaven 4 Britta Madsen, Tranebærhaven 2 Finn

Læs mere

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden.

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Ulleroden forår 2009 Fastelavns-hygge på Drosselvænget Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Det er blevet tid til forårets mange små og større istandsættelsesprojekter for

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt

Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt. 2.9.13 Deltagere: Allan Mørup - Elin Davidsen Lars Kjeldtoft Jørgen Nielsen - Kaj Bach Jensen Jens Otto Størup - Lars C Larsen - Jesper Jul Nielsen - Nicolai

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 248 Torsdag den 12. januar 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Åbne punkter: Fugt i væge og kælder ved solcenter

Åbne punkter: Fugt i væge og kælder ved solcenter Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 09-04-2019 Møde deltagere: Berit, Regitze,, Sophie, Jens Ole, Christian, Ikke tilstede: Emil, Morten,

Læs mere