Fordele og ulemper ved ERP-systemer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fordele og ulemper ved ERP-systemer"

Transkript

1 Fordele og ulemper ved ERP-systemer Vi har sammenlignet tre af de mest populære ERPsystemer herhjemme, så du kan finde den bedste løsning til jeres virksomhed.

2 Fordele og ulemper ved ERP-systemer At udvælge det rette ERP-system til din virksomhed er en både stor og vigtig beslutning. Det kan føre til store besparelser og højere effektivitet, hvilket kommer både dig og dine medarbejdere til gavn. Til gengæld kan et forkert valg føre til et stort tab, både økonomisk og tidsmæssigt, da det kan være en meget krævende proces. Hos Datacon har vi igennem mere end 30 år arbejdet med implementeringer af ERP-systemer, og derfor ved vi om nogle, hvor vigtigt det er at vælge et ERP-system, der passer til dit behov. Vi har sammenlignet nogle af de mest populære ERP-systemer på markedet for, at du kan træffe den rigtige beslutning. Hvilke fordele giver et ERP-system helt overordnet? Ved hjælp af et ERP-system, kan du nemt holde øje med alt hvad der kommer ind og ud af din virksomhed, og hvordan det hele er organiseret. Kort sagt, har du mulighed for at samle alt din vigtige data på ét sted, hvilket du kan bruge til at effektivisere den daglige drift af din virksomhed. Du kan fx holde øje med lønninger, forretningstransaktioner, bestillinger og meget mere. På den måde kommer dit ERPsystem dig også til stor gavn, når du skal træffe vigtige beslutninger omkring den videre udvikling af din virksomhed. Dit ERP-system vil som udgangspunkt være en fælles database for alle i virksomheden, således at hver enkelt afdeling ikke har sit eget, lukkede system. Med et ERP-system kan I altså i langt højere grad kommunikere på tværs af afdelinger og hierarkitrin i virksomheden. Et ERP-system kan derfor være en stor gevinst for de fleste virksomheder. Alt afhængigt af din branche og dine behov, vil du kunne opleve følgende fordele: Minimér andelen af administration og dobbeltarbejde Opnå større fleksibilitet Få et større overblik over og indsigt i din forretning Skab et bedre samarbejde på tværs af afdelingerne i din virksomhed Øg dine medarbejderes produktivitet

3 Hvilke ulemper kan der være ved at anvende et ERP-system? På den anden side er der meget få ulemper forbundet ved at anvende et ERP-system. Tidligere var den største ulempe, at en virksomhed gjorde sig mere sårbar, hvis man samlede alt sin data ét sted, da det betyder, at man teknisk set kunne være mere sårbar over for blandt andet hackerangreb. Dette argument er dog blevet punkteret i løbet af de sidste år, da datasikkerhed vægtes meget tungt i dag hos alle ERPudbydere. De fleste udbydere af ERP-systemer tilbyder i dag også delløsninger, hvorved man selv kan opbevare sin data på sine egne servere, og dermed skal man ikke bekymre sig om dette. En anden ulempe ved at bruge ERP-systemer kan være, at det med tiden skal opdateres, hvilket både kan være meget omkostningsfuldt og ikke mindst tidskrævende. Dette er dog et aspekt, som man kan minimere ved at vælge et ERP-system, som gør det nemt at implementere nye ændringer. Vi vil vende tilbage til, hvilke ERP-systemer, der falder under denne kategori længere nede i guiden. Hvad skal man overveje, når man vælger ERP-system? Stort set alle virksomheder vil gerne opnå både en større produktivitet og minimere andelen af dobbeltarbejde samt tid brugt på administration. Men for at du kan høste mange af disse fordele, er det afgørende, at du vælger et ERP-system som både passer til din virksomhed og ikke mindst dine medarbejderes tekniske evner. Nogle af de ting du bør kigge på, når du sammenligner forskellige ERP-løsninger er blandt andet: Hvilke services ERP-systemet kan opfylde (passer de til din virksomhed?) Hvor mange services følger automatisk med og hvilke skal tilkøbes? Er ERP-systemet udviklet til små og mellemstore virksomheder eller kun større virksomheder? Hvad koster ERP-systemet både i implementering og vedligeholdelse?

4 Den største fejl som vi ser mange virksomheder lave er, at de vælger et ERP-system, som ikke nødvendigvis passer til deres virksomheds behov. Her er det særligt vigtigt, at man tidligt i processen gør sig helt klart, hvilke funktioner ens ERP-system skal kunne varetage. Selvom de fleste ERP-systemer kan stå for mange af de samme funktioner, såsom regnskabsstyring, salgsstyring, lageroptimering m.m., er det meget forskelligt, hvilke funktioner man får med som standardløsning, og hvilke funktioner man eventuelt skal tilkøbe. Derudover er der stor forskel på, hvad en ERP-løsning koster. Priserne afspejler dog oftest den type virksomheder, som selve systemet er designet til. Her er det afgørende, at man både tænker over, hvad de umiddelbare startomkostninger indebærer, samt hvilke ekstraomkostninger, der kan blive koblet på i fremtiden. Hvis dit ERP-system er svært at opdatere, kan du komme til at bruge mange penge på udviklere fremadrettet, hvilket selvfølgelig påvirker det samlede regnskab. Hvilke ERP-systemer bør jeg overveje? Der er i dag mange forskellige ERP-systemer, som du kan vælge imellem. De fleste virksomheder vælger dog en af følgende systemer: Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations Microsoft Dynamics 365 Business Central SAP ERP OBS: Lad dig ikke narre; selvom at to af de mest brugte systemer begge hedder Microsoft Dynamics 365, så er der ikke tale om det samme system (vi forstår dog godt, det kan virke forvirrende!).

5 Om Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, tidligere kendt som Microsoft Dynamics AX, er et af de mest anvendte ERP-systemer herhjemme. Systemet er særligt udviklet til mellemstore og større virksomheder. Med dette ERP-system har du mulighed for at håndtere blandt andet: Produktionsstyring Økonomistyring Budgetplanlægning Kontraktstyring Business Intelligence Logistikstyring Salgsstyring Systemet er særligt relevant for virksomheder der arbejder inden for produktion, engros, detail eller e-commerce. Fordelene ved netop dette system er, at det både giver din virksomhed en høj datasikkerhed, der er kompatibel med den nye GDPR-forordning, alt imens at systemet er utroligt nemt at vedligeholde og opdatere. Som noget helt særligt får du med Microsoft Dynamics 365 business intelligence software med i din løsning. På den måde har du de bedste muligheder for at få så meget information ud af alt din data, som du kan omsætte i form af nye beslutninger og eventuelle handlingsplaner. Microsoft Dynamics 365 tilbyder en cloud-baseret løsning, der betyder at rammerne om dit system allerede er sat. Når du skal opgradere dit system, sker det via såkaldte extensions, hvilket betyder, at din udvikler ikke skal ind og ændre direkte i koden. Dette sikrer, at opgraderinger foregår gnidningsfrit og uden risiko for jeres vedkommende. Det er i stedet Microsoft der skal sørge for, at de udvalgte extensions er kompatible med dit ERP-system. Derudover er løsningen også meget fleksibel, hvilket betyder, at du kan vælge imellem 3 forskellige løsninger alt efter om du ønsker at Microsoft skal opbevare alt din data, eller om du selv ønsker at gøre det. Prismæssigt ligger Microsoft Dynamics dog ikke i den billige ende af skalaen. Man skal købe mindst 20 licenser for at kunne bruge dette ERP-system. Dette understreger også, at det er designet til mellemstore og større virksomheder. Her kan du vælge imellem tre licensmuligheder, der alle har forskellige anvendelsesmuligheder. Disse tre prismodeller kaldes en Full User, Activity User og Team Member User. En Full User licens koster $190 om måneden, en Activity User koster $50 og en Team Member User koster $10. En Full User har som navnet antyder, adgang til alle funktioner, mens en Activity User har begrænsede rettigheder, men kan for eksempel oprette ordrer og lignende. En Team Member User har kun læserettigheder i systemet, og kan ikke aktivt registrere noget selv.

6 Om Microsoft Dynamics 365 Business Central I modsætning til Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, er Microsoft Dynamics 365 Business Central, tidligere kendt som Microsoft Dynamics NAV, et ERP-system udviklet til mindre virksomheder. Her har man, sammenlignet med Microsoft Dynamics for Finance and Operations, færre integrationsmuligheder. Med dette ERP-system har du kun mulighed for at håndtere blandt andet: Økonomistyring Kundestyring Kontraktstyring Ekstra integrationsmuligheder inden for blandt andet Produktionsstyring og Service Management kan tilkøbes. Rent prismæssigt, er Microsoft Dynamics 365 Business Central dog en billigere løsning end Dynamics 365 for Finance and Operations. Her kan du vælge imellem tre licensmuligheder, der alle har forskellige anvendelsesmuligheder. Disse tre prismodeller kaldes Premium, Essential og Team Member. Den dyreste løsning, Premium, der giver fuld brugeradgang til alle features, koster $100 om måneden imens Essentialløsningen med færre brugerfunktioner koster $70. Den billigste brugerlicens med begrænset adgang kaldes Team Member og koster kun $8. Her får du dog kun adgang til at kunne læse og godkende dokumenter som sendes rundt imellem afdelingerne i din virksomhed. På den anden side, er der her ingen øvre grænser for, hvor mange licenser du skal købe og med sine begrænsede muligheder, egner dette system sig bedst til mindre virksomheder, typisk under 20 medarbejdere.

7 Om SAP Et tredje system som gør sig gældende på det danske marked, er SAP. Løsningen fra SAP er dog i modsætning til de to øvrige systemer, udviklet til helt store internationale virksomheder med afdelinger i flere lande eller på tværs af flere forskellige kontinenter. Med dette ERP-system har du mulighed for at styre blandt andet: Lønomkostninger Regnskabsstyring HR-forhold Produktionsstyring Salgsstyring Da SAP s ERP-system er udviklet til internationale virksomheder betyder det også, at prisen for en licens ligger på et langt højere niveau end ved de to andre systemer. En licens koster her fra $5000. Sammenlignet med de to andre systemer, er SAP s ERP-system mere avanceret og derfor også i stand til at behandle, analysere og håndtere langt større mængder af data, end de to øvrige. Men i et land som Danmark er det meget få virksomheder, der vil få gavn af netop dette system, da det kræver et stort setup for at man kan høste mange af de fordele som systemet kan medføre.

8 Opsummering af fordele og ulemper ERP-system Pris Nemt at vedligeholde Anvendelsesmuligheder Cloudbaseret Bedst egnet til Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations Produktionsstyring Økonomistyring Budgetplanlægning Kontraktstyring Business Intelligence Logistikstyring Salgsstyring $ per licens Ja Ja Mellemstore virksomheder med +20 ansatte Microsoft Dynamics 365 Business Central Økonomistyring Kundestyring Kontraktstyring $8-100 per licens Nej Ja Mindre virksomheder 1-20 ansatte SAP Lønomkostninger Regnskabsstyring HR-forhold Produktionsstyring Salgsstyring $5000 per licens Nej Ja Internationale virksomheder med +50 ansatte Kontakt os for yderligere information Hos Datacon har vi arbejdet med ERP-systemer siden Vi er Microsoft Gold Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med, at finde det rigtige ERP-system til din virksomhed. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at træffe det rigtige valg for din virksomhed ape@datacon.dk

Hvornår er dit ERP-system dødt?

Hvornår er dit ERP-system dødt? Hvornår er dit ERP-system dødt? Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på, hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide. Hvornår er dit ERP-system dødt? At

Læs mere

De 7 bedste tips til din ERPimplementering

De 7 bedste tips til din ERPimplementering De 7 bedste tips til din ERPimplementering En korrekt implementering af din nye ERP-løsning, er afgørende for din forretning. Derfor har vi lavet en step by step guide til den optimale implementering.

Læs mere

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system?

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? At opgradere dit ERP-system kan være meget omfangsrigt. Vi har redegjort for, hvilke elementer du skal være opmærksom og forberedt på inden du skifter. Hvad

Læs mere

Mød Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Mød Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations Mød Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations Microsofts nyeste ERP-system er fyldt med masser af nye funktioner, som kan øge væksten i din virksomhed markant. Vi har samlet alt du skal vide. Kom

Læs mere

Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise?

Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise? Skal dit næste ERP-system være cloud eller on-premise? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på. Cloud vs. on-premise Et af de helt store spørgsmål

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

DATACON DIGITALISERER DIN FORRETNING

DATACON DIGITALISERER DIN FORRETNING DATACON DIGITALISERER DIN FORRETNING Forskellige perioder, forskellige behov Alle kunder befinder sig i forskellige stadier i deres digitaliseringsproces. I nogle perioder er det nødvendigt at vurdere

Læs mere

Det danske ERP marked

Det danske ERP marked Det danske ERP marked ComputerCamp seminar 25. marts 2009 Herbert Nathan Indhold Introduktion til HerbertNathan & Co Nogle indledende system begreber ERP-markedet leverandører og trends Hvorfor anskaffe

Læs mere

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning Én IT løsning, mange fordele - fremtidens rejsebureauløsning Privatejet virksomhed Etableret i 1987 100 % danskejet Hovedkontor i Allerød og kontor i Århus +80 medarbejdere Solid og positiv økonomi gennem

Læs mere

FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5

FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5 FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5 I september 2013 meddelte Microsoft, at tiden er løbet fra den velkendte Microsoft Dynamics C5, som stammer fra midt 90 erne. Microsoft ønsker

Læs mere

MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE. The new approach to software. LittleBeacon

MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE. The new approach to software. LittleBeacon MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE The new approach to software LittleBeacon CASESTORY Northern Micro er en af Canadas største udbydere af it med hovedsæde i Ottawa.

Læs mere

SMARTrevisor. Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning. Baseret på Microsoft Dynamics NAV

SMARTrevisor. Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning. Baseret på Microsoft Dynamics NAV SMARTrevisor Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning Baseret på Microsoft Dynamics NAV Dine kunder flytter sig. Flytter du med? At kunne tilbyde dine kunder den bedst tænkelige

Læs mere

Opgrader til nyeste Dynamics AX version og profiter af løbende opdateringer

Opgrader til nyeste Dynamics AX version og profiter af løbende opdateringer INDLÆG 13 : DYNAMICS AX Opgrader til nyeste Dynamics AX version og profiter af løbende opdateringer Tonny Bybæk, Lau Bøgelund Larsen Opgrader til nyeste Dynamics AX version og profiter af løbende opdateringer

Læs mere

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning?

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Gæstetaler Herbert Nathan fra det uvildige rådgivningsfirma HerbertNathan & Co Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Få viden om tre af markedets stærkeste ERPløsninger, så du kan fokusere

Læs mere

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online QUICK GUIDE Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online Som erhvervsdrivende ved vi, hvor vigtigt det er at differentiere sig. For at overleve har vi i de seneste årtier set eksempler på,

Læs mere

Velkommen til - Alle gode gange tre

Velkommen til - Alle gode gange tre Velkommen til - Alle gode gange tre Der er mange virksomheder som igen overvejer nye systemer Give mulighed for at kunder og leverandører kan møde hinanden på en ny måde Skabe en større grad af gennemsigtighed

Læs mere

Forretningssystemer - Trends og tendenser

Forretningssystemer - Trends og tendenser Forretningssystemer - Trends og tendenser 7. april 2011 Herbert Nathan Hvad jeg vil forsøge at besvare Hvordan har virksomhederne investeret i forretningssystemer over de seneste par år? Hvilke er de væsentligste

Læs mere

En fleksibel og ligetil. løsning for alle. Få værdifuld indsigt med intelligent software

En fleksibel og ligetil. løsning for alle. Få værdifuld indsigt med intelligent software En fleksibel og ligetil løsning for alle Få værdifuld indsigt med intelligent software En fleksibel og ligetil løsning for alle Dialog Data har udviklet VIS - en samlet standard Business Intelligence-

Læs mere

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning?

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Gæstetaler Herbert Nathan fra det uvildige rådgivningsfirma HerbertNathan & Co. Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Få viden om tre af markedets stærkeste ERP-løsninger, så du kan fokusere

Læs mere

START FINDES DER EN LØSNING TIL MIN VIRKSOMHED HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEMS? Har du brug for et enkelt system til timeregistrering?

START FINDES DER EN LØSNING TIL MIN VIRKSOMHED HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEMS? Har du brug for et enkelt system til timeregistrering? FINDES DER EN LØSNING TIL MIN VIRKSOMHED HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEMS? START Har du brug for et enkelt system til timeregistrering? Er det ultravigtigt at beskytte dine data? Har du brug for at

Læs mere

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN WWW.JCD.DK HVAD ER CLOUD COMPUTING? Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger løsninger du tidligere har

Læs mere

Den digitale virkelighed

Den digitale virkelighed Hvem er vi What is hot 2018 undersøgelse Resultat og top scorer Trends indenfor top scorer Den digitale virkelighed Jannik Andersen kaastrup andersen Erfaringer og trends vi oplever Teknologiske aspekt

Læs mere

Investeringen tjener sig hurtigt hjem

Investeringen tjener sig hurtigt hjem Investeringen tjener sig hurtigt hjem KNI A/S Implementering af Microsoft Dynamics 365 Med 1,2 mia. indkøb, fordelt på 64 butikker, skal der ikke meget til for at optimere - bliver varemodtagelsen bare

Læs mere

Igangsættelse af Anskaffelsesfase

Igangsættelse af Anskaffelsesfase Igangsættelse af Anskaffelsesfase I dette dokument kan du læse om resultaterne af ERP - projektets analysefase, og hvad der kommer til at ske i Anskaffelsesfasen Beslutningsgrundlag for igangsættelse af

Læs mere

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning?

Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? ? Gæstetaler Herbert Nathan fra det uvildige rådgivningsfirma HerbertNathan & Co Hvilken ERP-løsning matcher bedst din forretning? Få viden om tre af markedets stærkeste ERP-løsninger, så du kan fokusere

Læs mere

Altid med, altid opdateret

Altid med, altid opdateret MIT BDO BDO Online Sikker og nem login Mit BDO benytter NemID til login. Det betyder, at du ikke får endnu et brugernavn og en adgangskode at holde styr på. Hold dig opdateret Download vores App Mit BDO

Læs mere

Partner session 1. Mamut One Temadag. 12. & 13. august 2009. Antonio Bibovski

Partner session 1. Mamut One Temadag. 12. & 13. august 2009. Antonio Bibovski Partner session 1 Mamut One Temadag 12. & 13. august 2009 Antonio Bibovski Agenda Mamut ONE Leverance En god investering for dine kunder Mamut Online Desktop Installation i praksis Mamut Validis Analyseværktøj

Læs mere

Det komplette kontor. Microsoft Dynamics NAV 2017, Office 365, Power BI, CRM & Azure

Det komplette kontor. Microsoft Dynamics NAV 2017, Office 365, Power BI, CRM & Azure Det komplette kontor Microsoft Dynamics NAV 2017, Office 365, Power BI, CRM & Azure $ Agenda 09:00-09:30 Morgenmad og netværk 09:30-09:45 Velkomst og introduktion 09:45-10:30 Microsoft Dynamics NAV 2017

Læs mere

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software.

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software. SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN«PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM The new approach to software LittleBeacon CASESTORY KRUUSE A/S er totalleverandør af alt, hvad dyrlæger har brug

Læs mere

Om Open Source. Er Open Source et alterativ til proprietære (kommercielle) løsninger? Er Open Source moden til virksomhedsbrug?

Om Open Source. Er Open Source et alterativ til proprietære (kommercielle) løsninger? Er Open Source moden til virksomhedsbrug? Om Open Source Disse sider er blevet til efter at jeg gennem flere år har testet et utal af Open Source løsninger. Selvom det umiddelbart har været gode løsninger, er følgende spørgsmål altid dukket op,

Læs mere

Pinpoint Tips & Tricks

Pinpoint Tips & Tricks Pinpoint Tips & Tricks En online markedsplads for Microsoft partnere til at vise deres løsninger og services, baseret på Microsoft teknologi. Agenda Hvad for du ud af Pinpoint Maksimer din synlighed på

Læs mere

De 5 Benspænd. Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring

De 5 Benspænd. Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring De 5 Benspænd Prophix viser vejen til effektiv økonomistyring I har et ERP-system, der håndterer jeres transaktioner og i nogen grad rapportering. Men måske oplever I også, at et ERP-system har nogle begrænsninger,

Læs mere

Kan du forudse din efterspørgsel?

Kan du forudse din efterspørgsel? Kan du forudse din efterspørgsel? Demand forecasting i Dynamics 365 Demand forecasting Dynamics 365 for Operations Dynamics 365 gør intelligent forecasting tilgængelig for alle virksomheder, bryder med

Læs mere

Kom godt i gang med BPM Indholdsfortegnelse

Kom godt i gang med BPM Indholdsfortegnelse Kom godt i gang med BPM Indholdsfortegnelse Kom godt i gang med BPM... 2 Vælg det rigtige BPM-software... 2 6 forslag til at komme i gang med BPM og procesautomatisering... 2 1. Brug ikke for megen tid

Læs mere

Microsoft Dynamics AX 360º Health Check

Microsoft Dynamics AX 360º Health Check Microsoft Dynamics AX 360º Health Check Præsentation oktober 2013 Henrik Nordvig & Allan Mik Bjørnsfort YouTube intro: http://www.youtube.com/watch?v=uiw6znimg5e Baggrundsinformation +5 mandårs investering

Læs mere

Application Management Service

Application Management Service Application Management Service I dette Whitepaper vil vi beskrive nogle af vores erfaringer med Application Management. De fleste virksomheder har på et tidspunkt lavet, eller fået lavet, en mindre applikation,

Læs mere

Overvejelser ved valg af IT system

Overvejelser ved valg af IT system Overvejelser ved valg af IT system Teknologisk Institut v/: Tanya Sørensen, faglig leder Agenda Implementeringsproces og kravspecifikation Case Hvordan kommer vi videre? Implementeringsproces og kravspecifikation

Læs mere

Kickstart din virksomheds digitale rejse

Kickstart din virksomheds digitale rejse www.pwc.dk Kickstart din virksomheds digitale rejse Revision. Skat. Rådgivning. Har du overvejet digitalisering men ved ikke, hvor din virksomhed skal starte? Hvordan vil digitalisering i Danmark påvirke

Læs mere

SINGLE POINT OF CONTACT

SINGLE POINT OF CONTACT COLUMBUSCARE Support med kunden i centrum Uanset om der er tale om et implementeringsprojekt, ændringer til en eksisterende løsning, first-, second eller third level support, giver vi dig et SINGLE POINT

Læs mere

EDI til Microsoft Dynamics

EDI til Microsoft Dynamics EDI til Microsoft Dynamics EDI til Microsoft Dynamics Anvend EDI og udnyt potentialet fuldt ud i økonomisystemer fra Microsoft Dynamics herved opnår din virksomhed et mindre ressourceforbrug og færre fejl.

Læs mere

IT-partner gennem 25 år

IT-partner gennem 25 år IT-partner gennem 25 år TOTAL IT-LEVERANDØR Hosting Økonomisystemer (ERP) Teknik Support Hardware Software 25 ÅRS ERFARING I EN BRANCHE I RIVENDE UDVIKLING MONTES blev grundlagt i en kælder i Hjørring

Læs mere

Hvorfor starte fra bunden?

Hvorfor starte fra bunden? ! Hvorfor starte fra bunden? Udrul BI4Dynamics på blot 1 dag! Installationsguiden opbygger det komplette data warehouse på Microsoft SQL Server og udruller OLAP kuber i Microsoft Analysis Services. Under

Læs mere

Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017

Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017 Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017 Microsoft Dynamics NAV 2017 er en brugervenlig virksomhedsløsning fra Microsoft, som er nem at implementere og styrker dine forretningsambitioner. Nyt i Microsoft Dynamics

Læs mere

Cloud & Serviceorienterede løsninger leveret af Business Partnere Status, muligheder & overvejelser

Cloud & Serviceorienterede løsninger leveret af Business Partnere Status, muligheder & overvejelser Bjarke Petersen, BP Manager, SWG Email: bjarkefp@dk.ibm.com Cloud & Serviceorienterede løsninger leveret af Business Partnere Status, muligheder & overvejelser Agenda Grundlæggende forudsætninger Fælles

Læs mere

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 INDLÆG 02 DYNAMICS NAV Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 Peter G. Tranders 04.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Peter G. Tranders Uddannelse Rolle Certificeringer

Læs mere

O Guide til it-sikkerhed

O Guide til it-sikkerhed It-kriminalitet O Guide til it-sikkerhed Hvad din virksomhed bør vide om it-kriminalitet, og hvordan du kan forebygge det codan.dk 2 Forord 3 o Er I ordentligt sikret mod it-kriminalitet? Mange virksomheder

Læs mere

30% jubilæumstilbud 70% 47% Ekstraordinære. pris på ekstra brugerlicens. 80 39 00 06 www.mamut.dk/tilbud. Mamuts. på opgradering.

30% jubilæumstilbud 70% 47% Ekstraordinære. pris på ekstra brugerlicens. 80 39 00 06 www.mamut.dk/tilbud. Mamuts. på opgradering. Mamuts Ekstraordinære stilbud 70% på opgradering se side 47% på kursuspakke se side 6 0% pris på ekstra brugerlicens se side 2 Mamuts Få øget effektivitet Skab bedre overblik Hav opdateret information

Læs mere

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Erfaringer med Information Management Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Agenda Hvor ligger virksomhedens information gemt og hvor opstår kravet til at finde denne information. Find Find

Læs mere

PRODUKTIONS- OG LOGISTIKSTYRING I MICROSOFT DYNAMICS NAV

PRODUKTIONS- OG LOGISTIKSTYRING I MICROSOFT DYNAMICS NAV FÅ TRIMMET PRODUKTIONSPROCESSERNE OPTIMERING I PRODUKTIONEN PRODUKTIONSSTYRING PLANLÆGNINGSVÆRKTØJER KOMME/GÅ LØNSYSTEMER LOGISTIK/LAGER TIDSSTUDIE AGIDON OPTIMERER VIRKSOMHEDENS PRODUKTIONS- OG LOGISTIKOPGAVER

Læs mere

Datcol DCS lager. - Integreret, modulbaseret, skalerbar og effektiv lagerstryringsløsning. Highlights

Datcol DCS lager. - Integreret, modulbaseret, skalerbar og effektiv lagerstryringsløsning. Highlights Datcol DCS lager - Integreret, modulbaseret, skalerbar og effektiv lagerstryringsløsning Integreret lagerstyringsløsning Til ERP- og Økonomisystemer! Økonomisystemer DCS lager er specifikt udviklet mod

Læs mere

DocuSign. - En del af Postnords elektroniske signatur løsning. PostNord Communication Services, ekom. 9. maj 2016

DocuSign. - En del af Postnords elektroniske signatur løsning. PostNord Communication Services, ekom. 9. maj 2016 DocuSign - En del af Postnords elektroniske signatur løsning PostNord Communication Services, ekom 9. maj 2016 DocuSign PostNord har indgået samarbejde med DocuSign - VERDENS STØRSTE LEVERANDØR AF ELEKTRONISK

Læs mere

Windows Server SBS/EBS. Claus Petersen Sr. PTS Core Infrastructure

Windows Server SBS/EBS. Claus Petersen Sr. PTS Core Infrastructure Windows Server SBS/EBS Claus Petersen Sr. PTS Core Infrastructure IT-folk skal styrke deres kompetencer og certificeringer på tre hovedområder: Teknologi, proces og forretningskompetencer Teknologier,

Læs mere

ProMark workforce management ProJob

ProMark workforce management ProJob ProMark workforce management er løsningen til optimering af virksomhedens produktionsprocesser og -omkostninger gennem oversigter, indsamling af produktionskritiske jobdata, effektiv rapportering og integration

Læs mere

ERP-system markedet i overblik. April 2011 Torben Storgaard, Partner HerbertNathan & Co A/S

ERP-system markedet i overblik. April 2011 Torben Storgaard, Partner HerbertNathan & Co A/S ERP-system markedet i overblik April 2011 Torben Storgaard, Partner HerbertNathan & Co A/S Nøglen til benefit af ERP Forstå og udnyt fordelene i et integreret system Agenda Introduktion til ERP ERP-system

Læs mere

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING e Indholdsfortegnelse Indledning 3 Outsourcing Hvorfor det? 4 Fordele og ulemper ved outsourcing 5 Kendte faldgrupper 6 Hvordan skal virksomheden Outsource 6

Læs mere

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER En bog til håndværkeren der er klar til at tage det digitale skridt og dermed optimere sin dagligdag. Koster det at skippe digitaliseringen? Flere og flere virksomheder

Læs mere

(Navision) Præsentation af: Andreas, Morten, Lars & Kresten. onsdag den 28. april 2010

(Navision) Præsentation af: Andreas, Morten, Lars & Kresten. onsdag den 28. april 2010 (Navision) Præsentation af: Andreas, Morten, Lars & Kresten onsdag den 28. april 2010 Historisk baggrund 1983: Firmaet PC&C grundlægges af Jesper Balser, Peter Bang og Torben Wind. 1984: Regnskabsprogrammet

Læs mere

Produktion & EG NeoProcess inviterer til gratis seminar om Microsoft Dynamics AX 6. juni i Århus 7. juni i Vedbæk. Samlet Samlet overblik

Produktion & EG NeoProcess inviterer til gratis seminar om Microsoft Dynamics AX 6. juni i Århus 7. juni i Vedbæk. Samlet Samlet overblik EG NeoProcess inviterer til gratis seminar om Microsoft Dynamics AX 6. juni i Århus 7. juni i Vedbæk Produktion & Samlet overblik Effektiv produktion La Samlet Samlet overblik Effektiv produktion Smidig

Læs mere

Bedre bundlinje og nemmere hverdag. Effektiv IT - sammen

Bedre bundlinje og nemmere hverdag. Effektiv IT - sammen Bedre bundlinje og nemmere hverdag Effektiv IT - sammen Om ProInfo ProInfo er et dansk IT-hus specialiseret i løsninger til mindre og mellemstore virksomheder. Vi har særlig erfaring med at løse forretningsmæssige

Læs mere

Skift eller optimer dit økonomisystem i dag. Vores værdi er den, vi tilfører dig og din forretning. Sammen forløser vi forretningspotentiale

Skift eller optimer dit økonomisystem i dag. Vores værdi er den, vi tilfører dig og din forretning. Sammen forløser vi forretningspotentiale Skift eller optimer dit økonomisystem i dag Vores værdi er den, vi tilfører dig og din forretning Sammen forløser vi forretningspotentiale 2 dynalogic hvem er vi dynalogic hvem er vi 3 Vi er Dynalogic.

Læs mere

FORARBEJDET FOR EN LØNSOM AX2012 OPGRADERING / REIMPLEMENTERING VÆRKTØJET TIL EFFEKTIVISERINGSPROJEKTER DIAGNOSTIC

FORARBEJDET FOR EN LØNSOM AX2012 OPGRADERING / REIMPLEMENTERING VÆRKTØJET TIL EFFEKTIVISERINGSPROJEKTER DIAGNOSTIC 1 FORARBEJDET FOR EN LØNSOM AX2012 OPGRADERING / REIMPLEMENTERING VÆRKTØJET TIL EFFEKTIVISERINGSPROJEKTER DIAGNOSTIC John T. Hummelgaard, Salgs- & Marketingdirektør Maj 2013 IMPLEMENTERINGEN AF MANGE ERP

Læs mere

Pr. bruger pr. måned Continia Document Capture* 1-5 brugere 925, brugere 1.175, brugere 1.525,- 50+ brugere 2.225,-

Pr. bruger pr. måned Continia Document Capture* 1-5 brugere 925, brugere 1.175, brugere 1.525,- 50+ brugere 2.225,- Prisliste 2017 Leje af licenser Continia Document Capture* 1-5 brugere 925,- 6-19 brugere 1.175,- 20-49 brugere 1.525,- 50+ brugere 2.225,- Continia Expense Management* 1-5 brugere 400,- 6-19 brugere 650,-

Læs mere

Projektstyring &Tidsregistrering hos KSTR A/S

Projektstyring &Tidsregistrering hos KSTR A/S Projektstyring &Tidsregistrering hos KSTR A/S Henrik Sværke Markedschef henrik.svaerke@cgi.com CGI Group Inc. 2013 24. oktober 2013 Case KSTR A/S er en dansk ejet international rådgivende ingeniørvirksomhed

Læs mere

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING

Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Overvejelser i forbindelse MED OUTSOURCING Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hvorfor det? 4 Fordele og ulemper ved outsourcing 5 Kendte faldgrupper 6 Hvordan skal virksomheden Outsource? 6 Pris på outsourcing

Læs mere

Referat fra mødet i Direktion. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Michael Holst Mogens Bak Hansen

Referat fra mødet i Direktion. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Michael Holst Mogens Bak Hansen Referat fra mødet i Direktion (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Torsdag den 26. november 2015 Mødested: Mødelokale 505 Mødetidspunkt: Kl. 8:30-11:30 Medlemmer: Louise Thule Michael Holst Mogens

Læs mere

guide til it-sikkerhed

guide til it-sikkerhed Codans guide til it-sikkerhed Hvad du som virksomhed bør vide om it-kriminalitet og hvordan du kan forebygge det Indhold Side 3...Forord Side 4...Virksomhedernes tanker om it-kriminalitet Side 5...Sådan

Læs mere

IT-strategi og ROI baseret på IT

IT-strategi og ROI baseret på IT IT-strategi og ROI baseret på IT Indhold Udarbejdelse af en IT-strategi Udarbejdelse af en ROI-case til ledelsen (business case) Praktisk eksempel på Case forløb 10-05-2012 EG Copyright 2 Faser i udarbejdelse

Læs mere

Oplev det nye i den nyeste Dynamics NAV

Oplev det nye i den nyeste Dynamics NAV INDLÆG 02 : DYNAMICS NAV Oplev det nye i den nyeste Dynamics NAV Ralf Daugbjerg 6. og 11. november 2014 CGI Group Inc. Ralf Daugbjerg Rolle Overordnet produktchef, Dynamics NAV hos CGI Danmark A/S Uddannelse

Læs mere

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite STYRKEN I DET ENKLE Business Suite TRUSLEN ER REEL Onlinetrusler mod din virksomhed er reelle, uanset hvad du laver. Hvis du har data eller penge, er du et mål. Sikkerhedshændelser stiger kraftigt, med

Læs mere

En samlet CPM-Løsning

En samlet CPM-Løsning En samlet CPM-Løsning Fleksibel og sikker økonomistyring med Prophix Er du på udkig efter et budget og rapporteringsværktøj, der hurtigt skaber én sandhed i datagrundlaget og giver fuld kontrol over jeres

Læs mere

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone Født til jobbet microsoft.com/da-dk/mobile/business/lumia-til-erhverv/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_danish.indd 1 19.11.2014 14.43 Office 365 på arbejde Giv dine medarbejdere

Læs mere

The Complete Property Management System

The Complete Property Management System The Complete Property Management System Med fokus på jeres virksomhed HotSoft 8 er et komplet bookingsystem, som egner sig til alle typer virksomheder fra vandrerhjem til store hotelkæder. Eftersom HotSoft

Læs mere

APEX i Praksis Martin B. Nielsen. Navn. MBNDATA Emne

APEX i Praksis Martin B. Nielsen. Navn. MBNDATA Emne APEX i Praksis Martin B. Nielsen Navn MBNDATA Emne Foredragsholderen Oracle/APEX Arkitekt/udvikler/DBA Siden Oracle v.5 (1988) APEX Siden 2007, men før (Database provider, HTMLDB) MBNDATA siden 1996 MBNDATA

Læs mere

MainBrain White Paper: 3 Ukendte Risici Associeret med Førende Skyløsninger. Februar 2016

MainBrain White Paper: 3 Ukendte Risici Associeret med Førende Skyløsninger. Februar 2016 MainBrain White Paper: 3 Ukendte Risici Associeret med Førende Skyløsninger Februar 2016 Introduktion I løbet af de sidste par år er en voksende del af virksomhedsinformation flyttet til skyen. Løsninger

Læs mere

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon ENKEL OG LØNSOM LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT TRANSPORT MOBILITET The new approach to software LittleBeacon CASESTORY POUL SCHOU løser transport og logistik opgaver i hele Danmark fra deres domicil

Læs mere

ØKONOMISTYRING hos DELACOUR DANIA centrale områder:

ØKONOMISTYRING hos DELACOUR DANIA centrale områder: Carl Erik Skovgaard Sørensen Advokat (H), Civiløkonom HD (R) ØKONOMISTYRING hos DELACOUR DANIA centrale områder: 1. ORGANISATION klar opdeling i ProduktionsTeams og Shared Service 2. TIMESAGSREGISTRERING

Læs mere

SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER

SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER www.dmsoftware.dk DM PARTNER ACADEMY Dialog Manager SKAB SUCCES SOM LEVERANDØR AF DIALOG MANAGER Slotsmarken DK-2970 Hørsholm Denmark Tel +45 45 76 69 00 Fax +45 45 76 69 0 dmsoftware@dmsoftware.dk At

Læs mere

It-løsninger, der sikrer stærk styring af projekter og produktion

It-løsninger, der sikrer stærk styring af projekter og produktion It-løsninger, der sikrer stærk styring af projekter og produktion Få styr på fremdrift, kapacitetsudnyttelse og hele dit projektflow EG Byg & Installation www.eg.dk/byg Hvor trykker skoen egentlig? Trenden

Læs mere

HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE

HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE 1 Tekniske Krav 1.1 Hardware krav: En skærm gerne med touch Hvis skærmen ikke har touch, skal du bruge et tastatur og en mus Webcam Gerne i HD En ekstern lydenhed

Læs mere

System Innovation Consult ApS

System Innovation Consult ApS Linåvej 9A - 8600 Silkeborg Denmark Tlf.: +45 8680 1522 - Fax: +45 8681 4561 - CVR-nr.: 3420 3644 Email: kurt@sysinconcult.com SAP Business One ERP-systemet for mindre og mellemstore virksomheder fra Verdens

Læs mere

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people Succes med CRM Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people CRM handler om at huske at kontakte dine kunder! Alt efter om du er salgschef, marketingmedarbejder eller arbejder indenfor

Læs mere

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45)

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45) MES Industriel IT SCADA Automation Frontmatec Fødevarer (+45) 97 52 50 22 info@frontmatec.com www.frontmatec.com Tillad os at præsentere Frontmatec Vi har over 30 års erfaring med MES Industriel IT og

Læs mere

Microsoft Pinpoint Guide

Microsoft Pinpoint Guide Microsoft Pinpoint Guide Indhold: 01 Kom på Pinpoint Opret en ny profil Rediger din profil 02 Opret en annonce 03 Brug dit dashboard 04 Optimer din Pinpoint profil Kundevurderinger 05 Søgning på Pinpoint

Læs mere

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System KURSUSLØSNING Kursusadministration og seminarhåndtering Dynateam A/S Customer Relationship Management System Kursusløsning til dit overblik over alle processer og aktiviteter! er alle processer Hvem er

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

Markedet for HR-systemer i Danmark. Forretningssystemer 2013 Ib Pedersen

Markedet for HR-systemer i Danmark. Forretningssystemer 2013 Ib Pedersen Markedet for HR-systemer i Danmark Forretningssystemer 2013 Ib Pedersen Kært barn har mange navne! HR-system Talent Management system HRMS Worksforce Management HRM system Personale system HCM system Human

Læs mere

Oversigt. Score: 2,19 ud af 3

Oversigt. Score: 2,19 ud af 3 Grateful Oversigt Appens navn : Grateful Dato: 8/10/2018 Score: 2,19 ud af 3 Resume: Grateful har til formål, at få dig til at tænke over, hvad du er taknemmelig for i hverdagen. Dette gør den ved at stille

Læs mere

Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning

Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning Når økonomioutsourcing er den rigtige løsning Overvejer I at oursource hele eller dele af jeres økonomifunktion? Dette whitepaper er udarbejdet, så I har et bedre beslutningsgrundlag at handle ud fra.

Læs mere

HR-system markedet i overblik. April 2011 Peter Ulka, partner HerbertNathan & Co. A/S

HR-system markedet i overblik. April 2011 Peter Ulka, partner HerbertNathan & Co. A/S HR-system markedet i overblik April 2011 Peter Ulka, partner HerbertNathan & Co. A/S Nøglen til succes! Medarbejderne virksomhedens største aktiv Indhold Introduktion HR-systemer i Danmark 2011 Erfaringer

Læs mere

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS hvem er vi? Autogenbrugsbranchen Kundefordeling Hvorfor et nyt program? Programmodel Skalérbar

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Executive summary. Vigtigste konklusioner

Executive summary. Vigtigste konklusioner Executive summary Fra d. 20 januar til d. 23 februar 2016 gennemførte Nevico ApS en omfattende analyse af hvad det vil sige at være produkt- og markedschef i Danmark anno 2016. Der kom i alt 213 besvarelser

Læs mere

NOTAT. Styr på persondata

NOTAT. Styr på persondata NOTAT JOHE 15. januar 2017 Styr på persondata IT-Center Fyn igangsætter hermed et 2 årigt projekt, der skal bringe partnerskolerne til at overholde EU-persondataforordningen. Med den nye forordning om

Læs mere

Derfor mister danske virksomheder penge på deres ERP-opgradering

Derfor mister danske virksomheder penge på deres ERP-opgradering Derfor mister danske virksomheder penge på deres ERP-opgradering Værdien når ikke længere end til IT-afdelingen ANALYSE RP OVERBLIK Analysens konklusioner... side 3 Baggrund for analysen... side 4 5 nøglefaktorer

Læs mere

SISCON GDPR I revisionsmæssigt perspektiv incl. præcisering vedrørned DPIA

SISCON GDPR I revisionsmæssigt perspektiv incl. præcisering vedrørned DPIA SISCON GDPR I revisionsmæssigt perspektiv incl. præcisering vedrørned DPIA Peter Kold, EY 15. September 2016 Præcisering vedr. DPIA - Konsekvensanalyse Til konferencedeltagerne: Spørgsmålet fra salen vedrørende

Læs mere

Fra ERP strategi til succesfuld ERP implementering. Torben Storgaard HerbertNathan & Co

Fra ERP strategi til succesfuld ERP implementering. Torben Storgaard HerbertNathan & Co Fra ERP strategi til succesfuld ERP implementering Torben Storgaard HerbertNathan & Co ERP - realisér morgendagens gevinster + Leveringstid Omkostninger Kundeservice + + Hvem er brugere af ERP i dag? @

Læs mere

Dynamisk hverdag Dynamiske processer

Dynamisk hverdag Dynamiske processer Dynamisk hverdag Dynamiske processer Verden og hverdagen er kompleks og i konstant forandring - og derfor skal den måde vi arbejder med projekter og implementering være enkel og forandringsparat. Agil

Læs mere

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed?

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? En virksomhed skal ikke have ret mange ansatte, før det er værd at investere i en server, der kan gøre det meget

Læs mere

OUTPUT MANAGEMENT PRÆSENTATION LASERNET TIL FORSYNINGSVIRKSOMHEDER

OUTPUT MANAGEMENT PRÆSENTATION LASERNET TIL FORSYNINGSVIRKSOMHEDER OUTPUT MANAGEMENT PRÆSENTATION LASERNET TIL FORSYNINGSVIRKSOMHEDER Præsentation for: EG Xellent brugergruppemøde Af: Stefan Reina Tabellae A/S i samarbejde med EGU Agenda Introduktion til Tabellae A/S

Læs mere

Skyen som platform. En guide til små og mellemstore virksomheder

Skyen som platform. En guide til små og mellemstore virksomheder Skyen som platform En guide til små og mellemstore virksomheder Efterhånden som skyen udvikler sig fra grundlæggende onlinesoftware til en fuld platform til virksomheder, kan den give din virksomhed mulighed

Læs mere