De efterfølgende faner, hvis navn er et vejnr rummer mængderne af hver type element på hver vej.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De efterfølgende faner, hvis navn er et vejnr rummer mængderne af hver type element på hver vej."

Transkript

1 PILOT FYN vejdrift side 1 af 10 GENERELT I tilbudsliste-filen er kun følgende faner egentlig tilbudsliste: TBL-FORSIDE TBL-Styring Tilstandskrav-strækninger tilstandskrav-sideanlæg Udførelseskrav-Regningsarb De følgende faner er hjælp til tilbudsgivers udarbejdelse af egne beregninger! Fanen TOTALER rummer en komplet sammentælling af alle mængder registreret på samtlige sideanlæg på Fyn. Alle Faner med begyndelsesbogstav S til højre for TOTALER rummer registrerede mængder pr. sideanlæg i henhold til sideanlægskort, der kan ses ved at klikke på linket i feltet A3. De efterfølgende faner, hvis navn er et vejnr rummer mængderne af hver type element på hver vej. Tilbudgiver kan selv sortere i de anførte mænger i hht. hvilke elementer, som indgår på tilstandskrav og hvilke på udførelseskrav. Vær opmærksom på, at der fx. ikke er nogen registreringer for ukrudtselementer, idet mængderne til samtlige ukrudts-elementer kan findes ud fra RENHOLD-BEFÆSTEDE AREALER. U01 svarer til R01, U02 til R02 osv.. Toiletbygningernes areal findes under element R58, mens fordelingen på antal toiletkabiner skal findes under R216. Alle tilbudspriser på tilstandskrav skal indeholde omkostningen til den tilhørende nødvendige afmærkning og transport til og fra arbejdssted/-rute. Tilbudsprisen er excl. Deponeringsafgift. Tilbudssummen skal indeholde prisen for vedligehold af det pågældende element uanset om elementet forekommer på en motorvej, motortrafikvej eller øvrig landevej med mindre teksten indikrer andet. Tilbudsummerne er gældende for 12 måneders vedligehold af den mængde, som er anført. Der afregnes med 1/12 pr. måned Mængder STRÆKNINGER mængderne er opgjort på forskellig måde: ved detaljeret registrering, ved udtræk fra eksisterende databaser ved estimerede mængder Alle mængder er fremkommet i samarbejde med entreprenøren. SIDEANLÆG Alle sideanlæg er detaljeret registreret og der foreligger en komplet mængdeopgørelse på alle udbudte elementer. Mængderne er de faktisk opmålte mængder på stedet og kan genfindes på

2 PILOT FYN vejdrift side 2 af 10 kort over sideanlæg. Mængdelisterne indeholder de opmålte mængder på hvert sideanlæg og en fane med TOTAL, hvor mængderne for samtlige sideanlæg er summeret elementvis. 01- RENHOLD, UKRUDTSBEKÆMPELSE, KANTPÆLE OG SERVICEARBEJDE Renhold af befæstede elementer Renhold af ubefæstede elementer Tilbudsprisen skal indeholde samtlige ydelser for renhold af de anførte befæstede elementer. Tilbudsprisen skal indeholde samtlige ydelser for renhold af de anførte ubefæstede elementer. Udstyr Tilbudsprisen skal indeholde samtlige ydelser for renhold af de anførte udstyrselementer UKRUDTSBEKÆMPELSE på befæstede arealer Bekæmpelse af landskabsukrudt Kantpæle BRØNDE OG LEDNINGER Brønde Tilbudsprisen skal indeholde samtlige ydelser for ukrudtsbekæmpelse af de anførte befæstede elementer incl. Energiforbrug. Tilbudsprisen skal indeholde samtlige ydelser for bekæmpelse af bjørneklo med spade på kendte strækninger. Tilbudsprisen skal indeholde samtlige ydelser for vedligehold af kantpæle i yderrabat incl levering af materialer til udskiftning af hele eller dele afkantpæle. Tilbudsprisen skal indeholde samtlige ydelser for rensning af afløb fra asfaltvulster 03- RABATTER, GRØFTER OG REGNVANDSBASSINER Rabatter Tilbudsprisen skal indeholde samtlige ydelser for vedligehold af rabatter (for høj/lav + skylleskader) 0-1 m fra asfaltkant. Vedligeholdet udføres på de strækninger, hvor vandansamling på kørebanen betyder, at færdsel bliver trafikfarlig.

3 PILOT FYN vejdrift side 3 af BEPLANTNING - STRÆKNINGER Fritrumsbeskæring Tilbudsprisen skal indeholde samtlige ydelser i forbindelse med fritrumsbeskæring langs veje uanset om beskæringen sker aht. Færdslen, oversigt eller frit syn til skilte og tavler. Prisen skal være incl knusning eller fjernelse af det afklippede materiale. Tilbudsprisen skal indeholde samtlige ydelser i forbindelse med grøfteslåning - 3 m fra ud-indløb og fra bund til hver side incl evt knusning af selvsåede vedplanter. Ukrudtsbekæmpelse i beplantninger Tilbudsprisen skal indeholde samtlige ydelser i forbindelse med ukrudtsbekæmpelse omkring planter og i bede 07- GRÆSSLÅNING - STRÆKNINGER GRÆSSLÅNING - LAND Tilbudsprisen skal indeholde samtlige ydelser i forbindelse med græsslåning af heller, rundkørslers midterøer, oversigter og brugsplæner i åbent land incl opsamling af affald umiddelbart inden græsslåning og bortskaffelse heraf. GRÆSSLÅNING - BY Tilbudsprisen skal indeholde samtlige ydelser i forbindelse med græsslåning af alle typer græs i byer incl opsamling af affald umiddelbart inden græsslåning og bortskaffelse heraf. Endvidere skal prisen indeholde renfejning af spild på befæstede flader. 08- Sideanlæg Renhold af arealer og udstyr, renhold af toiletter, ukrudtsbekæmpelse og græsslåning på SIDEANLÆG Posten skal indeholde alle nødvendige ydelser for renhold, toiletrenhold, ukrudtsbekæmpelse og græsslåning til den i SAB angivne kvalitet og incl. den nødvendige dokumentation (kvalitetssikring) og bortskaffelse af opsamlet snavs og affald. Alle afgifter til deponering af affald afregnes særskilt og efter dokumenteret deponi. Dette er gældende for f. eks. tømning af slamtanke, fejning, renovation og opsamlet affald. Prisen for ydelser på tilstandskrav afgives som én samlet sum pr. år. Der afregnes med 1/12 pr. måned for renhold og toiletrenhold, 1/7 i perioden april oktober (begge incl) for ukrudtsbekæmpelse og græsslåning.

4 PILOT FYN vejdrift side 4 af ENTREPRISELEDELSE 10 1 De tilbudte timesatser skal være brutto. Der skal føres (daglig) timeseddel med opdeling af tidsforbruget. Såfremt der i kontraktperioden af tvingende årsager sker udskiftning af medarbejdere i entrepriseledelsen skal timesatserne reguleres ift. den til medarbejderne udbetalte timeløn 10 2 Tilbudsprisen skal indeholde samtlige ydelser i forbindelse med varetagelse og udførelse af Vejmandstilsyn. Prisen skal indeholde alle udgifter til krævet udstyr for udførelse af vejmandstilsyn. Der afregnes efter faktisk og dokumenteret timeforbrug. Prisen anføres som en sum. 40- SKILTE 40 Generelt Enhedspriserne skal indeholde alle nødvendige ydelser for opretholdelse af de i SAB angivne kvalitetsniveauer og kvalitetskrav til vedligehold af skilte herunder arbejdspladsafmærkning svarende til bevægelige vejarbejder (på landevej eller i nødspor på motorvej) For alle enhedspriser (eksklusiv posterne vedrørende regningsarbejder) gælder følgende i forbindelse med afmærkning af vejarbejder: På veje, som ikke er motorveje - ved bevægeligt vejarbejde - skal afmærkning, der etableres ved hjælp af A39 tavle (indtil 2 stk. ) uden gult blinksignal og opstilling af N44 markeringskegler op til 40 løbende meter og arbejdskøretøjets foreskrevne udstyr og afmærkning være indeholdt i enhedspriserne. Tavlevogn/spærrebom med gult blinksignal til disse afmærkninger afregnes særskilt efter tilbudslistens enhedspriser. På motorveje skal alle ydelser til afmærkning af Arbejder i og fra nødspor, jævnfør tegning DRI-101, 102, 151 i Afmærkning af vejarbejder på statsveje, motorveje Instruks og tegninger, maj 2008 være indeholdt i enhedspriserne. (Ovennævnte DRI-tegninger findes på Vejdirektoratets hjemme side følgende sted: Stien er følgende til ovennævnte DRI-tegninger: Love & regler Vejregler Vejregler 5. Færdselsregulering (v) Afmærkning af vejarbejder på statsveje, motorveje 2009, info og filer). Yderligere afmærkning af arbejdsplads jf. Arbejdspladsafmærkning (se afsnit herom i denne TAG) afregnes særskilt efter posterne hertil i regningsarbejder. Følgende ydelser til afmærkning af vejarbejder afregnes særskilt:

5 PILOT FYN vejdrift side 5 af 10 På veje, som ikke er motorveje - ved arbejder, som ikke falder ind under ovennævnte kategorier, afregnes afmærkningen efter regning. Pris aftales i hvert tilfælde med Vejdirektoratet forud for arbejdets udførelse. På motorveje, ved arbejder, som ikke falder ind under ovennævnte kategorier, og hvor der skal anvendes supplerende afmærkning i henhold til Afmærkning af vejarbejder, supplerende bestemmelser på statsveje, motorveje, Driftsområdet Februar 2005, afregnes efter tilbudslistens enhedspriser. På alle veje afregnes trafikværn og trafikbufferter efter tilbudslistens enhedspriser. Alle poster, der omhandler udskiftning af eksisterende materiel skal omfatte nedtagning og bortskaffelse samt evt. deponeringsafgift i enhedspriserne. A - Advarselstavler, B11 - Ubetinget vigepligt, B18 - Hold tilbage for modkørende, C -Forbudstavler, D - Påbudstavler Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til levering af ny tavle incl. beslag mv og 2 dog excl. kantprofil. Enhedsprisen er pr. tavle Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til levering af ny tavle af typen DSS incl. beslag mv. Enhedsprisen er pr. tavle Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til nedtagning af eksisterende tavle og opsætning af ny tavle samt oprydning og bortskaffelse af affald mv Der afregnes pr. tavle. Firkantede skilte (B, E, N, O) - 1-sidet 41 1 og 2 Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til levering af ny tavle incl. beslag mv. Enhedsprisen er pr. m 2. Dvs. at en 50 x 50 cm tavle afregnes med et areal på 0,25 m 2. Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til nedtagning af eksisterende tavle samt opsætning af ny tavle samt oprydning og 41 3 Enhedsprisen er pr. tavle. Der afregnes efter forbrug Firkantede skilte (M og U) - 1-sidet 42 1 og Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til levering af ny tavle incl. beslag mv. Enhedsprisen er pr. m 2. Dvs. at en 50 x 50 cm tavle afregnes med et areal på 0,25 m 2 Ydelsen er et tillæg for levering af ny U-tavle med 2 sider incl. beslag mv. Enhedsprisen er pr. stk, og afregnes altid sammen med pos 42.1 Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til nedtagning af eksisterende tavle samt opsætning af ny tavle samt oprydning og Enhedsprisen er pr. tavle. Der afregnes efter forbrug. Firkantede skilte (E55-56, H45-47 og F) 43 1 og 2 Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til levering af ny tavle incl. beslag mv. Enhedsprisen er pr. m 2. Dvs. at en 50 x 50 cm tavle afregnes med et areal på 0,25

6 PILOT FYN vejdrift side 6 af 10 m 2. Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til nedtagning af eksisterende tavle samt opsætning af ny tavle samt oprydning og og Enhedsprisen er pr. tavle. Der afregnes efter forbrug. Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til levering af ny tavle incl. beslag mv. Enhedsprisen er pr. m 2. Dvs. at en 50 x 50 cm tavle afregnes med et areal på 0,25 m 2. Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til nedtagning af eksisterende tavle samt opsætning af ny tavle samt oprydning og Enhedsprisen er pr. tavle. Der afregnes efter forbrug. Kantprofil 45 1 Ydelsen er en tillægsydelse for levering af tavler med kantprofil og enhedsprisen er pr. lbm kantprofil monteret på skiltet. Der afregnes efter forbrug. Eksempel: Leveres en B18-tavle med Ø=70 cm er omkredsen = 2,2 lbm. Da afregnes for pos og 2,2 m x denne pos. Stålstander og Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til levering af ny stander til tavle. Enhedsprisen er pr lbm stander. Dvs at en 2,5 m høj stander afregnes med 2,5 x nedgravning af ny stander, planering af jord omkring stander samt oprydning og Enhedsprisen er pr stander. Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til kabelsøgning inden opsætning, opsætning af ny stander, planering af jord omkring stander samt oprydning og bortskaffelse af affald mv Enhedsprisen er pr stander. Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til levering af nyt fundament til stander med brudled incl boltesæt mm. Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til levering af ny stander til tavle. Enhedsprisen er pr lbm stander. Dvs at en 2,5 m høj stander afregnes med 2,5 x montering af ny stander samt oprydning og. Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til levering af nyt fundament til stander med brudled incl boltesæt mm.

7 PILOT FYN vejdrift side 7 af og og og Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til levering af ny stander til tavle. Enhedsprisen er pr lbm stander. Dvs at en 2,5 m høj stander afregnes med 2,5 x enhedsprisen montering af ny stander samt oprydning og. Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til levering af nyt fundament til stander med brudled incl boltesæt mm. Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til levering af ny stander til tavle. Enhedsprisen er pr lbm stander. Dvs at en 2,5 m høj stander afregnes med 2,5 x enhedsprisen montering af ny stander samt oprydning og Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til levering af nyt fundament til stander med brudled incl boltesæt mm. Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til levering af ny stander til tavle. Enhedsprisen er pr lbm stander. Dvs at en 2,5 m høj stander afregnes med 2,5 x montering af ny stander samt oprydning og. Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til levering af nyt boltesæt, fjernelse af eksisterende boltesæt og montering af nyt boltesæt samt oprydning og Forkrøbet og buede standere Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til fjernelse eksisterende stander, levering af ny stander og nedgravning heraf, planering af jord omkring stander samt oprydning og Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser ved levering af ny stander. nedgravning af ny stander, planering af jord omkring stander samt oprydning og

8 PILOT FYN vejdrift side 8 af 10 Galgestandere Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser ved levering af ny stander. nedgravning af ny stander, planering af jord omkring stander samt oprydning og Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser ved levering af ny stander. nedgravning af ny stander, planering af jord omkring stander samt oprydning og Rørrammestander Prisen omfatter alle nødvendige ydelser til levering af ny rørrammestander Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til fjernelse eksisterende rørramme, levering af ny rørrammestander og opsætning heraf samt oprydning og Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser i forbindelse med levering af den anførte del til rørrammestander. Prisen er meromkostningen for alurør leveret med slidser, derfor afregnes denne post altid sammen med en levering af alurør. Enhedsprisen er pr. stk. nedstøbningsrør, nedgravning af nyt rørog planering af jord samt oprydning og Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser til fjernelse eksisterende rørrammestander og opsætning af ny samt oprydning og bortskaffelse af affald mv. Enhedsprisen er pr. stk. Aluminiumstander som Mora Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser for levering af aluminiumsstander incl tophat som Mora. Enhedsprisen er pr lbm stander. Dvs at en 4 m høj stander afregnes med 4 x opsætning af ny stander, samt oprydning og 2.

9 PILOT FYN vejdrift side 9 af Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser for levering af fundament til aluminiumsstander som Mora incl manchet. Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser for levering af aluminiumsstander incl tophat som Mora. Enhedsprisen er pr lbm stander. Dvs at en 4 m høj stander afregnes med 4 x opsætning af ny stander, samt oprydning og. Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser for levering af fundament til aluminiumsstander som Mora incl manchet. Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser for levering af aluminiumsstander incl tophat som Mora. Enhedsprisen er pr lbm stander. Dvs at en 4 m høj stander afregnes med 4 x opsætning af ny stander, samt oprydning og. Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser for levering af fundament til aluminiumsstander som Mora incl manchet. Aluminiumstander som Milewide Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser for levering af aluminiumsstander incl tophat som Milewide. Enhedsprisen er pr lbm stander. Dvs at en 4 m høj stander afregnes med 4 x opsætning af ny stander, samt oprydning og Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser for levering af fundament til aluminiumsstander som Milewide incl manchet

10 PILOT FYN vejdrift side 10 af Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser for levering af aluminiumsstander incl tophat som Milewide. Enhedsprisen er pr lbm stander. Dvs at en 4 m høj stander afregnes med 4 x opsætning af ny stander, samt oprydning og. Ydelsen omfatter alle nødvendige ydelser for levering af fundament til aluminiumsstander som Milewide incl manchet. Hellefyr 49 Ydelsen omfatter alle udgifter til nedtagning af eksisterende hellefyr, levering og opsætning af nyt hellefyr (materiale type 5). Ydelsen omfatter i nødvendigt omfang udskiftning af fundament, sokkel, stander og buk. Der afregnes pr. stk hellefyr Til sammenligning fra Udbud til 800 Regningsarbejder Samtlige poster med pos 100 til og med pos 800 svarer til de kontraktligt indgåede tilbudspriser i forbindelse med udbud 2008 for Vejcenter Syddanmark. Arbejdsløn ved regningsarbejder Alle regningsarbejde afregnes ihht. Procesoptimeringsaftale af 22. nov 2010.

Pilot 2010 VSD - TILSTANDSKRAV, 0 STRÆKNINGER, Befæstede elementer. Pilot 2010 VSD - TILSTANDSKRAV, Strækninger, ENTREPRISE

Pilot 2010 VSD - TILSTANDSKRAV, 0 STRÆKNINGER, Befæstede elementer. Pilot 2010 VSD - TILSTANDSKRAV, Strækninger, ENTREPRISE Antal Pos1 Pos2 Pos3 Pos4 Betegnelse Enhed enheder 1 0 0 Pilot 2010 VSD - TILSTANDSKRAV, 01 RENHOLD - 0 STRÆKNINGER 1 1 0 Pilot 2010 VSD - TILSTANDSKRAV, 01 RENHOLD - 0 STRÆKNINGER, Befæstede elementer

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise VSD-04. Skilte

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise VSD-04. Skilte TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Skilte UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 14 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Skilte... 6 Regningsarbejder...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For DRIFT OG VEDLIGEHOLD AF SIDEANLÆG

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For DRIFT OG VEDLIGEHOLD AF SIDEANLÆG TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For DRIFT OG VEDLIGEHOLD AF SIDEANLÆG Vejdirektoratet, Driftsområdet Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Afregningsform - Targetpris med risikodeling...

Læs mere

TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG

TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG LØBENDE VEJDRIFT OKTOBER 2012 Dette er en arbejdsudgave. Det gældende kontraktgrundlag er de udbudte dokumenter med rettelser iht. rettelsesblade udsendt i tilbudsfasen.

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 TILBUDSLISTE SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Løbende vejdrift APRIL 2012 VEJDRIFT ENTREPRISE: LVD-DRI-OD-4 TBL-Forside. LVD-DRI-OD-4 Løbende drift - Vejdrift - Østdanmark sjælland Side 1 af 1 Hovedpost Hovedpostbetegnelse

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE på vejstrækninger

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE på vejstrækninger TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE på vejstrækninger Entreprise 01 Renhold på strækninger Vejcenter Østjylland side 2 af 10 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering...

Læs mere

PILOT FYN 2010 - vejdrift side 55 af 6 SAB Skilte 10 Nov 2010 Entreprise VSD-04 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB)

PILOT FYN 2010 - vejdrift side 55 af 6 SAB Skilte 10 Nov 2010 Entreprise VSD-04 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) PILOT FYN 2010 - vejdrift side 55 af 6 SAB Skilte 10 Nov 2010 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) Skilte På Strækninger og sideanlæg PILOT FYN 2010 - vejdrift side 56 af 6 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

RETTELSESBLAD NR

RETTELSESBLAD NR Spørgsmål/svar og rettelsesblad nr. 1 af 22.07.2010 Spørgsmål TAG s. 4: Incitamentspuljen: Øverst på siden er der følgende tekst: De udførte arbejder og aktuelle mængder incl. arbejderne på tilstandskrav

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For SKILTE

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For SKILTE TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For SKILTE UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 12 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Skilte... 6 Regningsarbejder... 10

Læs mere

ARBEJDSFORDELING JYLLAND 3. januar 2011

ARBEJDSFORDELING JYLLAND 3. januar 2011 Vejtilsyn (VT) Vejdirektoratet Kontaktperson for vejmandstilsyn og pedel Indrapportering af skade og lignende til udføreleskrav. ARBEJDSFORDELING JYLLAND 3. januar 2011 Vejmandstilsyn Entreprenør Pedel

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For GRÆSSLÅNING på vejstrækninger

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For GRÆSSLÅNING på vejstrækninger TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For GRÆSSLÅNING på vejstrækninger UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 13 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Græsslåning

Læs mere

Tilbuds- afregnings- og bodsgrundlag Levering og montering af vejvisningstavler i danmark. april Tilbudsgiver: navn: adresse:

Tilbuds- afregnings- og bodsgrundlag Levering og montering af vejvisningstavler i danmark. april Tilbudsgiver: navn: adresse: Tilbuds- afregnings- og bodsgrundlag Levering og montering af vejvisningstavler i danmark april 2013 Tilbudsgiver: navn: adresse: April 2013 LEVERING OG MONTERING AF VEJVISNINGSTAVLER Side 1 af 14 TILBUDS-

Læs mere

samlet driftsudbud 2012

samlet driftsudbud 2012 TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG samlet driftsudbud 2012 Løbende vejdrift april 2012 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. april 2012 TILBUDS- AFREGNINGS- OG BODSGRUNDLAG LØBENDE VEJDRIFT Niels

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 10 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Autoværn... 6 Regningsarbejder...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for BRØNDE og LEDNINGER

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for BRØNDE og LEDNINGER TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for BRØNDE og LEDNINGER UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 9 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Brøndsugning... 6 Regningsarbejder...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG for GRØFTER OG RABATTER UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 12 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 5 Grøfteoprensning...

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 TILBUDSLISTE SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Løbende vejdrift MAJ 2012 VEJDRIFT ENTREPRISE: LVD-DRI-ND-1 TBL-Forside. LVD-DRI-ND-1 Løbende drift - Vejdrift - Norddanmark 1 Side 1 af 1 Hovedpost Hovedpostbetegnelse

Læs mere

PILOT VSD 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB)

PILOT VSD 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) PILOT VSD 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) Skilte På Strækninger og sideanlæg PILOT VSD 2010 - vejdrift side 65 af 6 Indholdsfortegnelse: Side 1 Generelt... 66 2 Alment... 66 2.1 Omfang... 66 2.3 Entreprenørens

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 TILBUDSLISTE SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Løbende vejdrift APRIL 2012 VEJDRIFT ENTREPRISE: LVD-DRI-ND-1 TBL-Forside. LVD-DRI-ND-1 Løbende drift - Vejdrift - Norddanmark 1 Side 1 af 1 Hovedpost Hovedpostbetegnelse

Læs mere

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 3 LVD-DRI

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 3 LVD-DRI Dato 24. maj 2017 Sagsbehandler Anja Ernfelt Poulsen Mail aea@vd.dk Telefon +45 7244 3743 Dokument 17/04656-9 Side 1/8 Til de bydende RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 3 LVD-DRI Udbud 2017 Løbende

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise VSD-07. Græsslåning på strækninger

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise VSD-07. Græsslåning på strækninger TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Græsslåning på strækninger UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 14 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 4 Græsslåning

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 TILBUDSLISTE SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Løbende vejdrift MAJ 2012 VEJDRIFT ENTREPRISE: LVD-DRI-ND-2 TBL-Forside. LVD-DRI-ND-2 Løbende drift - Vejdrift - Norddanmark 2 Side 1 af 1 Hovedpost Hovedpostbetegnelse

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 TILBUDSLISTE SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Løbende vejdrift APRIL 2012 VEJDRIFT ENTREPRISE: LVD-DRI-ND-2 TBL-Forside. LVD-DRI-ND-2 Løbende drift - Vejdrift - Norddanmark 2 Side 1 af 1 Hovedpost Hovedpostbetegnelse

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 TILBUDSLISTE SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Løbende vejdrift MAJ 2012 VEJDRIFT ENTREPRISE: LVD-DRI-OD-4 TBL-Forside. LVD-DRI-OD-4 Løbende drift - Vejdrift - Østdanmark sjælland Side 1 af 1 Hovedpost Hovedpostbetegnelse

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 TILBUDSLISTE SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Løbende vejdrift MAJ 2012 VEJDRIFT ENTREPRISE: LVD-DRI-OD-5 TBL-Forside. LVD-DRI-OD-5 Løbende drift - Vejdrift - Østdanmark hovedstad Side 1 af 1 Hovedpost Hovedpostbetegnelse

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 TILBUDSLISTE SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Løbende vejdrift MAJ 2012 VEJDRIFT ENTREPRISE: LVD-DRI-SD-3 TBL-Forside. LVD-DRI-SD-3 Løbende drift - Vejdrift - Syddanmark Side 1 af 1 Hovedpost Hovedpostbetegnelse

Læs mere

UDBUD vejdrift side 1 af 9 TAG-Autoværn Entreprise VSJ TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN

UDBUD vejdrift side 1 af 9 TAG-Autoværn Entreprise VSJ TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN UDBUD 2008 - vejdrift side 1 af 9 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For AUTOVÆRN UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 9 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse...

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. maj 2012 KBP

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. maj 2012 KBP DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. maj 2012 KBP KBP@vd.dk Samlet driftsudbud 2012 Hovedområdet "Løbende Vejdrift" Fagområde "Vejdrift" Rettelsesblad nr. DRI-3 Tidligere udsendte rettelsesblade:

Læs mere

Procesoptimeringsaftale Pilot Fyn

Procesoptimeringsaftale Pilot Fyn Procesoptimeringsaftale Pilot Fyn Vejdirektoratet er i færd med at udvikle et nyt vejdriftkoncept, som skal være fastlagt i forbindelse med udbud i 2012. For at fastlægge en række elementer i det nye vejdriftkoncept,

Læs mere

drift og vedligeholdelse af statsveje

drift og vedligeholdelse af statsveje Udbud 2008 drift og vedligeholdelse af statsveje Orienteringsmøder maj 2008 Dagsorden 1. Velkomst (VC) Vejnettet Udbuddenes omfang og udbudsform Entrepriseoversigt og hovedindhold 2. Udbudsmaterialet (UA)

Læs mere

SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB)

SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) PILOT VSD 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) Entreprise VSD-Alle GENERELT Fælles for alle delarbejder på strækninger og sideanlæg PILOT 2010 - vejdrift side 2 af 12 Indholdsfortegnelse: Denne side er

Læs mere

PILOT FYN 2010 - vejdrift side 39 af 6 SAB Brønde og ledninger 8 Nov 2010 Entreprise VSD-02 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB)

PILOT FYN 2010 - vejdrift side 39 af 6 SAB Brønde og ledninger 8 Nov 2010 Entreprise VSD-02 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) PILOT FYN 2010 - vejdrift side 39 af 6 SAB Brønde og ledninger 8 Nov 2010 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) Brønde og ledninger på strækninger og sideanlæg UDBUD 2008 - vejdrift side 40 af

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE, GRÆSSLÅNING OG VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER. på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE, GRÆSSLÅNING OG VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER. på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE, GRÆSSLÅNING OG VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER UDBUD 2008 - Vejdrift side 2 af 12 Indholdsfortegnelse: Generelt...

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 11 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse...

Læs mere

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG

MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE BRØNDRENSNING TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG - TAG MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MAJ 2014 SKANDERBORG KOMMUNE PROJEKTNR. A032967 DOKUMENTNR. A032967-4B-D02 VERSION

Læs mere

ARBEJDSFORDELING FYN 25. januar 2011

ARBEJDSFORDELING FYN 25. januar 2011 Vejtilsyn (VT) Vejdirektoratet Kontaktperson for vejmandstilsyn og pedel Strækningstilsyn Kontrol af arbejder på, i eller over vejareal, vedr. grave-/rådighedstilladelse, arbejdspladsafmærkning og arbejde

Læs mere

Tilbudsfase og bedømmelse af tilbud i Vejcenter Nordjylland

Tilbudsfase og bedømmelse af tilbud i Vejcenter Nordjylland Offentligt udbud af almen driftsentrepriser Tilbudsfase og bedømmelse af tilbud i Den 21/8 2008 1 1. Indledning og konklusion Dette notat indeholder på baggrund af beregninger og bedømmelser, s resultater

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER. på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER. på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE, GRÆSSLÅNING OG VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER UDBUD 2008 - Vejdrift side 2 af 14 Indholdsfortegnelse: Generelt...

Læs mere

ARBEJDSFORDELING FYN 3. januar 2011

ARBEJDSFORDELING FYN 3. januar 2011 Vejtilsyn (VT) Vejdirektoratet Kontaktperson for vejmandstilsyn og pedel Strækningstilsyn Kontrol af arbejder på, i eller over vejareal, vedr. grave-/rådighedstilladelse, arbejdspladsafmærkning og arbejde

Læs mere

Pilotprojekt i Vejcenterområde Syddanmark

Pilotprojekt i Vejcenterområde Syddanmark Udkast, 23.01.2011 Pilotprojekt i Vejcenterområde Syddanmark Baggrund Vejdirektoratet er i færd med at udvikle et nyt vejdriftkoncept, som skal være fastlagt i forbindelse med udbud i 2012. For at fastlægge

Læs mere

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 6 LVD-DRI

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 6 LVD-DRI Dato 21. juni 2017 Sagsbehandler Anja Ernfelt Poulsen Mail aea@vd.dk Telefon +45 7244 3743 Dokument 17/04656-9 Side 1/5 Til de bydende RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 6 LVD-DRI Udbud 2017 Løbende

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger UDBUD 2008 - Vejdrift side 2 af 8 Indholdsfortegnelse: Side GENERELT... 3 PRISREGULERING...3 BETALING... 4 PRISFASTSÆTTELSE...

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 TILBUDSLISTE SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Løbende vejdrift MAJ 2012 VEDLIGEHOLD AF AUTOVÆRN ENTREPRISE: LVD-AUTO-OD-4 TBL-Forside. LVD-AUTO-OD-4 Løbende drift - Autoværn - Østdanmark sjælland Side 1 af 1 Hovedpost

Læs mere

2 Asfaltbelægninger 2.459.200. 3 Grusbelægninger 140.000. 4 Sten- og flisearealer 3.800.000. 5 Rabatter 1.900.000. 6 Vejafvanding 2.700.

2 Asfaltbelægninger 2.459.200. 3 Grusbelægninger 140.000. 4 Sten- og flisearealer 3.800.000. 5 Rabatter 1.900.000. 6 Vejafvanding 2.700. side 1 Faaborg - Midtfyn Kommune Park- og vejdrift mv. Drift og vedligeholdelse af veje Prisliste Samlet pris 2 Asfaltbelægninger 2.459.200 3 Grusbelægninger 140.000 4 Sten- og flisearealer 3.800.000 5

Læs mere

Særlig arbejdsbeskrivelse (SAB) Entreprise E1. Servicearbejde. Vejmandstilsyn. Tillægsaftale

Særlig arbejdsbeskrivelse (SAB) Entreprise E1. Servicearbejde. Vejmandstilsyn. Tillægsaftale Udbud 2008 Side 1 af 8 Særlig arbejdsbeskrivelse (SAB) Entreprise E1 Servicearbejde Vejmandstilsyn Tillægsaftale Udbud 2008 Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse side 1 Vejmandstilsyn 3 1.1 Alment 3 1.1.1 Omfang

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE, GRÆSSLÅNING OG VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER. på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE, GRÆSSLÅNING OG VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER. på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG For RENHOLD og UKRUDTSBEKÆMPELSE, GRÆSSLÅNING OG VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på SIDEANLÆG/RASTEPLADSER UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 16 Indholdsfortegnelse: Generelt...

Læs mere

FYN ER FIN 2010 - vejdrift side 32 af 7 SAB Servicearbejde - Udførelseskrav 10. Nov 2010 Entreprise VSD-01 PILOT FYN 2010

FYN ER FIN 2010 - vejdrift side 32 af 7 SAB Servicearbejde - Udførelseskrav 10. Nov 2010 Entreprise VSD-01 PILOT FYN 2010 FYN ER FIN 2010 - vejdrift side 32 af 7 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) Servicearbejde på strækninger og sideanlæg FYN ER FIN 2010 - vejdrift side 33 af 7 Indholdsfortegnelse: Side 1 Generelt...

Læs mere

ELEMENTBESKRIVELSER LVD DRI RENHOLD UBEFÆSTEDE AREALER BILAG Benedikte Piil

ELEMENTBESKRIVELSER LVD DRI RENHOLD UBEFÆSTEDE AREALER BILAG Benedikte Piil DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 08. 05 2012 Benedikte Piil bep@vd.dk 4042 7251 ELEMENTBESKRIVELSER LVD DRI RENHOLD UBEFÆSTEDE AREALER BILAG 7.2 Niels Juels Ga 1022 Københa vd@vd.dk 5798000893

Læs mere

Vejdirektoratet, Driftsområdet Side 1 af 5 PILOT FYN ELEMENTBESKRIVELSER - SKILTE 10. Nov 2010

Vejdirektoratet, Driftsområdet Side 1 af 5 PILOT FYN ELEMENTBESKRIVELSER - SKILTE 10. Nov 2010 Vejdirektoratet, Driftsområdet Side 1 af 5 S01 FÆRDSELSTAVLER placeret i fundament, der bærer skilte. forhold/ Skilte forefindes på alle vejtyper (Motorvej, Motortrafikvej og øvrige hovedlandevej) Kan

Læs mere

PILOT FYN 2010 - vejdrift side 67 af 8 SAB Beplantning 10 Nov 2010 Entreprise VSD-06 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB)

PILOT FYN 2010 - vejdrift side 67 af 8 SAB Beplantning 10 Nov 2010 Entreprise VSD-06 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) PILOT FYN 2010 - vejdrift side 67 af 8 PILOT FYN 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) VSD Entreprise 06 Beplantning På Strækninger og sideanlæg PILOT FYN 2010 - vejdrift side 68 af 8 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise VSD-02. Grøfter og rabatter

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise VSD-02. Grøfter og rabatter TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Entreprise VSD-02 Grøfter og rabatter UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 13 Indholdsfortegnelse: Generelt... 3 Prisregulering... 3 Betaling... 4 Prisfastsættelse... 4

Læs mere

PILOT VSD Særlig arbejdsbeskrivelse (SAB) Entreprise E0 Vejmandstilsyn

PILOT VSD Særlig arbejdsbeskrivelse (SAB) Entreprise E0 Vejmandstilsyn PILOT VSD 2010 Særlig arbejdsbeskrivelse (SAB) Entreprise E0 Vejmandstilsyn PILOT VSD 2010 - vejdrift side 13 af 8 Indholdsfortegnelse side 1 Vejmandstilsyn 14 1.1 Alment 14 1.1.1 Omfang 14 1.1.2 Udstyr

Læs mere

SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE For SKILTE. på UDFØRELSESKRAV

SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE For SKILTE. på UDFØRELSESKRAV SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE For SKILTE på UDFØRELSESKRAV UDBUD 2008 - vejdrift side 2 af 11 Indholdsfortegnelse: Side Særlig Arbejdsbeskrivelse for skilte... 3 Generelt... 3 Kvalitetskrav... 4 Materialer...

Læs mere

PILOT VSD 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE. Entreprise VSD-01 Ukrudtsbekæmpelse på strækninger og sideanlæg

PILOT VSD 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE. Entreprise VSD-01 Ukrudtsbekæmpelse på strækninger og sideanlæg PILOT VSD 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE Ukrudtsbekæmpelse på strækninger og sideanlæg PILOT VSD 2010 - vejdrift side 33 af 7 Indholdsfortegnelse: 1 Generelt... 34 2 Alment... 34 2.1 Omfang... 34 2.3 Entreprenørens

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag

Tilbuds- og afregningsgrundlag Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Side 1 af 5 Tilbuds- og afregningsgrundlag INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GENERELT... 2 2. RETNINGSLINIER FOR PRISREGULERINGER... 2 2.1 Regulering af tilbudssum ved ændring

Læs mere

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017 FEBRUAR 2014 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 20. februar 2014 TILBUDS- OG AFREGNINGS- GRUNDLAG GENMARKERING AF KØREBANEAFMÆRKNING

Læs mere

Tilstandskrav Entreprenør Generelt Opgaver på tilstandskrav må ikke indgå som serviceopgave eller pedelopgave

Tilstandskrav Entreprenør Generelt Opgaver på tilstandskrav må ikke indgå som serviceopgave eller pedelopgave Vejtilsyn (VT) Vejdirektoratet Kontaktperson for servicemedarbejder, vejmandstilsyn og pedel Indberetning af skadevoldersager Strækningstilsyn Kontrol af arbejder på, i eller over vejareal, vedr. grave-

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud 2017 Løbende Vejdrift Vejdrift. Marts 2017 TAG-LVD-DRI

Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud 2017 Løbende Vejdrift Vejdrift. Marts 2017 TAG-LVD-DRI Tilbuds- og afregningsgrundlag () Udbud 2017 Løbende Vejdrift Vejdrift Marts 2017 -LVD-DRI Side 2 af 25 INDHOLDSFORTEGNELSE TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG... 3 1 GENERELT... 3 1.1 Mængdefastsættelse og

Læs mere

PILOT VSD 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) Entreprise VSD-01 Pedelarbejde på strækninger og sideanlæg

PILOT VSD 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) Entreprise VSD-01 Pedelarbejde på strækninger og sideanlæg PILOT VSD 2010 SÆRLIG ARBEJDSBESKRIVELSE (SAB) Pedelarbejde på strækninger og sideanlæg PILOT VSD 2010 - vejdrift side 33 af 6 Indholdsfortegnelse: Side 1 Generelt... 34 2 Alment... 34 2.1 Omfang... 34

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) For VEDLIGEHOLD AF BEPLANTNINGER på vejstrækninger UDBUD 2008 - Vejdrift side 2 af 7 Indholdsfortegnelse: Side GENERELT... 3 PRISREGULERING...3 BETALING... 4 PRISFASTSÆTTELSE...

Læs mere

ENTREPRISE 1150.51. Beplantning af nabohaver TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG. Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest JANUAR 2011

ENTREPRISE 1150.51. Beplantning af nabohaver TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG. Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest JANUAR 2011 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1150.51 Beplantning af nabohaver Holbækmotorvejen M11 >>> Fløng - Roskilde Vest JANUAR 2011 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE...

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012. Klar til Femern Bælt netværksmøde d. 11.10.2011

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012. Klar til Femern Bælt netværksmøde d. 11.10.2011 SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 Klar til Femern Bælt netværksmøde d. 11.10.2011 STATSVEJNETTET Vejdirektoratet er ansvarlig for statens veje Statsvejnettet udgør (januar 2009) 3.790 km* Det svarer til ca. 5 %

Læs mere

ENTREPRISE 1220.271. Oprensning af fokusarealer TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG. 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N

ENTREPRISE 1220.271. Oprensning af fokusarealer TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG. 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N TILBUDS- OG AFREDNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1220.271 Oprensning af fokusarealer 12 København - Frederikssund >>> 1220 Motorring 4 - Tværvej N JUNI 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: 1220.271: TAG 1 af 4 Tilbuds-

Læs mere

Udbud af asfaltarbejder 2018 IX

Udbud af asfaltarbejder 2018 IX Udbud af asfaltarbejder 2018 IX og Maj 2018 ENTREPRISE 46: M30, km 46,200 47,400 v.s., ved Herfølge ENTREPRISE 49: M60, km 90,660-92,252 h.s., ved Taulov ENTREPRISE 50: Hldv. 450, km 4,748-8,290, inkl.

Læs mere

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 1 LVD-DRI

RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 1 LVD-DRI Dato 24. april 2017 Sagsbehandler Anja Ernfelt Poulsen Mail aea@vd.dk Telefon +45 7244 3743 Dokument 17/04656-9 Side 1/6 Til de bydende RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 1 LVD-DRI Udbud 2017 Løbende

Læs mere

Tilbudsliste TBL LYNG-SPU Renovering af Lyngbyvejens spuns September Revision 1

Tilbudsliste TBL LYNG-SPU Renovering af Lyngbyvejens spuns September Revision 1 Tilbudsliste TBL LYNG-SPU-2018-2020 Renovering af Lyngbyvejens spuns 2018 2020 September 2018 Revision 1 TBL Rev. 1 TILBUD LYNG-SPU_2018_2020 TILBUDSLISTE Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL)

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL) Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 IV og Februar 2019 ENTREPRISE 12: Hldv. 133, km 6,888 9,700, inkl. P-plads, ved Nørreballe ENTREPRISE 13: Hldv. 107, km 10,880 11,721, ved Hundested

Læs mere

Vejdirektoratet, Driftsområdet Side 1 af 5 PILOT VSD ELEMENTBESKRIVELSER - SKILTE 30. Nov 2010

Vejdirektoratet, Driftsområdet Side 1 af 5 PILOT VSD ELEMENTBESKRIVELSER - SKILTE 30. Nov 2010 Vejdirektoratet, Driftsområdet Side 1 af 5 S01 FÆRDSELSTAVLER Ved standere forstås kombinationer af alle former for standere, portaler og galger, nedgravet i jord eller placeret i fundament, der bærer

Læs mere

Skilte til - Maj

Skilte til - Maj Skilte til - Maj 2019 1 FORORD / vejservice - Tanken er, at man i de fleste situationer kan bruge køretøjet, som en del af afspærringen., a, tiveret. v,, v,, da man ellers ikke opfylder det beskrevne sikkerhedsniveau.

Læs mere

Notat. Viborg Kommune Drift og vedligeholdelse af grønne områder, veje m.v. Reference Nr. Spørgsmål / svar RETTELSESBLAD NR. 3

Notat. Viborg Kommune Drift og vedligeholdelse af grønne områder, veje m.v. Reference Nr. Spørgsmål / svar RETTELSESBLAD NR. 3 Notat Viborg Kommune Drift og vedligeholdelse af grønne områder, veje m.v. 24. april 2013 RETTELSESBLAD NR. 3 Reference Nr. Spørgsmål / svar ØV pkt. 4.4 72 Spørgsmål: Følgende vilkår er gældende for entreprenøren.

Læs mere

AALBORG KOMMUNE REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG)

AALBORG KOMMUNE REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) AALBORG KOMMUNE By- og Landskabsforvaltningen Trafik og Veje Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE 2016-2019 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Udbud Rev.

Læs mere

Levering styreapparater inkl. drift og vedligeholdelse BILAG 3: Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Rev. D,

Levering styreapparater inkl. drift og vedligeholdelse BILAG 3: Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Rev. D, Levering styreapparater inkl. drift og vedligeholdelse BILAG 3: Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Rev. D, 20.05.2016 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN 5798000893450 Postboks 9018 Telefon

Læs mere

Bilag Bilag 1 Retningslinjer for udarbejdelse af tilbudsliste (TBL) til konkret projekt

Bilag Bilag 1 Retningslinjer for udarbejdelse af tilbudsliste (TBL) til konkret projekt Bilag Bilag 1 Retningslinjer for udarbejdelse af tilbudsliste (TBL) til konkret projekt Bilag 1 Retningslinjer for at anvende prisbogen til et konkret projekt Dette bilag beskriver de arbejdsprocesser

Læs mere

Svar: Se rettelsesblad 9/05.06.08.

Svar: Se rettelsesblad 9/05.06.08. 28.05.08 HedeDanmark/ Søren Bo Johansen VMV,VN, VSD,VØ 08 TBL 1. På hvilke sideanlæg befinder tankene sig? For VN fremgår dette af bilag TOI-2 For VSD og VMV fremgår dette af bilag sidst i SAB 2. Hvor

Læs mere

IT-værktøjer ved konkurrenceudsættelse af Vej & Park opgaver. Vejforum session A7 1 2015-12-06

IT-værktøjer ved konkurrenceudsættelse af Vej & Park opgaver. Vejforum session A7 1 2015-12-06 IT-værktøjer ved konkurrenceudsættelse af Vej & Park opgaver. Vejforum session A7 1 IT-værktøjer ved konkurrenceudsættelse af Vej & Park opgaver Indlæg ved: Thomas Klint Martinsen, Odsherred Kommune Helge

Læs mere

Partneringmodeller i moderne vejforvaltning indlæg på Vejforum, december 2004

Partneringmodeller i moderne vejforvaltning indlæg på Vejforum, december 2004 20. oktober 2004 Partneringmodeller i moderne vejforvaltning indlæg på Vejforum, december 2004 Forfatter Manchet Driftschef Niels Christian Skov Nielsen, mail: nsn@vd.dk I artiklen omtales generelt partnering

Læs mere

A. Samlet tilbudssum excl. moms kr 0,00

A. Samlet tilbudssum excl. moms kr 0,00 TILBUDSLISTE, delaftale 2, Vest (Jylland og Fyn) TILBUD (side 1) TILBUD side 1 AD.V001 Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder i udbudsaterialet på det i Særlige Betingelser ad 2,. 2, angivne

Læs mere

FORSIDE TILBUDSLISTE, Rev 1.0

FORSIDE TILBUDSLISTE, Rev 1.0 Side 1 af 18 FORSIDE TILBUDSLISTE, Rev 1.0 Drifts af regionale kommuneveje 2018-2021 Den 5. september 2017 Undertegnede tilbyder herved at udføre driften på de regionale kommuneveje i Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Tønder Forsyning A/S. Tønder renseanlæg. Slamafvandingsbygning

Tønder Forsyning A/S. Tønder renseanlæg. Slamafvandingsbygning Tønder Forsyning A/S Tønder renseanlæg Slamafvandingsbygning Tilbudsliste for Bygge- og anlægsentreprise Juni 2012 Bygherre: Tønder Forsyning A/S Rådgiver: Ferskvandscentret Stationsvej 5 Vejlsøvej 23

Læs mere

RENOVERING AF VEJBELYSNING I ARDEN BY

RENOVERING AF VEJBELYSNING I ARDEN BY MAJ 2017 MARIAGERFJORD KOMMUNE RENOVERING AF VEJBELYSNING I ARDEN BY TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40

Læs mere

Udbud af maskinel fejning og brøndtømning i Køge Kommune. Tilbudsliste (TBL), Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG)

Udbud af maskinel fejning og brøndtømning i Køge Kommune. Tilbudsliste (TBL), Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) i Tilbudsliste (TBL), Tilbuds- og Afregningsgrundlag (TAG) Tilbudsliste (TBL) Undertegnede tilbyder at udføre de med entreprisen forbundne arbejder på det grundlag, som er angivet i udbudsmaterialet med

Læs mere

TILBUDSLISTE - FORSIDE

TILBUDSLISTE - FORSIDE Trafik og vejskilte 2014-2017 16. oktober 2013 Tilbudsliste Side 1 af 5 TILBUDSLISTE - FORSIDE Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder på det i Særlige Betingelser og vilkår mv. af 16. oktober

Læs mere

ENTREPRISE H13.14.45. Støjskærm TILBUDSLISTE. H13 København - Helsinge >>> Støjskærm ved Mørkhøjvej i Gladsaxe FEBRUAR 2012

ENTREPRISE H13.14.45. Støjskærm TILBUDSLISTE. H13 København - Helsinge >>> Støjskærm ved Mørkhøjvej i Gladsaxe FEBRUAR 2012 ENTREPRISE H13.14.45 Støjskærm H13 København - Helsinge >>> Støjskærm ved Mørkhøjvej i Gladsaxe FEBRUAR 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: TILBUD - Samleside 1 TBL - H13.14.45 Nedenstående arbejder vedrørende

Læs mere

INDHOLD. Baggrund og historik. Samlet Driftsudbud 2012. Udgangspunkt. Bedre mængdeopgørelser. Effekter. Bedre og billigere drift Bestillerstrategi

INDHOLD. Baggrund og historik. Samlet Driftsudbud 2012. Udgangspunkt. Bedre mængdeopgørelser. Effekter. Bedre og billigere drift Bestillerstrategi VEJMAN.DK I UDVIKLING ET GRUNDLAG TIL EFFEKTIV OG BILLIGERE DRIFT AF VEJNETTET DRIFTSSOUSCHEF MICHAEL EBBESEN, VEJDIREKTORATET INDHOLD Baggrund og historik Samlet Driftsudbud 2012 Udgangspunkt Bedre og

Læs mere

STRATEGI - renhold. Strategi for renhold bygger på følgende fire komponenter:

STRATEGI - renhold. Strategi for renhold bygger på følgende fire komponenter: STRATEGI - renhold Strategi for renhold bygger på følgende fire komponenter: Vejkategori (Motorvej, motortrafikvej og Hovedlandevej) Årsdøgntrafik ( A, B, C og D) Lokalitet (By/Land/Ramper) er (, R02 osv...)

Læs mere

ENTREPRISE Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen TILBUDSLISTE. 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord JUNI 2012.

ENTREPRISE Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen TILBUDSLISTE. 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord JUNI 2012. TILBUDSLISTE ENTREPRISE 6063.321 Vind- og støjskærm på Vejlefjordbroen 60 Østjyske motorvej >>> 6063 Skærup - Vejle Nord JUNI 2012 Revision 1 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: TILBUD - Samleside 1 TBL - 6063.321

Læs mere

Tilbudsliste Udbud af rammeaftale til drift og vedligehold af trafikledelsessystemer. oktober 2013. Tilbudsgiver: navn: adresse:

Tilbudsliste Udbud af rammeaftale til drift og vedligehold af trafikledelsessystemer. oktober 2013. Tilbudsgiver: navn: adresse: Tilbudsliste Udbud af rammeaftale til drift og vedligehold af trafikledelsessystemer i Syddanmark (SD) oktober 2013 Tilbudsgiver: navn: adresse: TBL-Forside. ME_TL-RA-SD Side 1 af 6 Hovedpost Hovedpostbetegnelse

Læs mere

Kontrol af ukrudtsbekæmpelse Vej nr... Navn på sideanlæg:.. Befæstede arealer...

Kontrol af ukrudtsbekæmpelse Vej nr... Navn på sideanlæg:.. Befæstede arealer... Vejdirektoratet, Driftsområdet Side 1 af 13 Kontrol af ukrudtsbekæmpelse Vej nr.... Navn på sideanlæg:.. Befæstede arealer... Dato for gennemgang... Udbedringsfrist = senest (dato) NR ELEMENT % IKKE OVER-

Læs mere

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE Beplantning og hegn. København - Køge >>> Greve S - Egedesvej JANUAR 2014

TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE Beplantning og hegn. København - Køge >>> Greve S - Egedesvej JANUAR 2014 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG ENTREPRISE 1052.500 Beplantning og hegn København - Køge >>> Greve S - Egedesvej JANUAR 2014 Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) Generelt Tilbuds- og afregningsgrundlaget

Læs mere

AALBORG KOMMUNE REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE Tilbudsliste (TBL)

AALBORG KOMMUNE REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE Tilbudsliste (TBL) AALBORG KOMMUNE By- og Landskabsforvaltningen Trafik & Veje - Veje og Infrastruktur Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby REPARATION AF RENDESTENSBRØNDE AALBORG KOMMUNE 2017 2020 Tilbudsliste (TBL) Udbud

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 9. august 2012 Per Øster

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 9. august 2012 Per Øster DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 9. august 2012 Per Øster pbos@vd.dk 7244 2513 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende entreprise 6751.200 Entreprise 6751.200 Jord- og belægningsarbejder

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: (Niels Feilberg Jørgensen, Suzanne Helsteen, Kaj Kjærsgaard) 10. februar 2009

Klagenævnet for Udbud J.nr.: (Niels Feilberg Jørgensen, Suzanne Helsteen, Kaj Kjærsgaard) 10. februar 2009 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2008-0017555 (Niels Feilberg Jørgensen, Suzanne Helsteen, Kaj Kjærsgaard) 10. februar 2009 K E N D E L S E Entreprenørfirma Gustav H. Christensen A/S (advokat Egon Bjørn Andersen,

Læs mere

Udbud af drift, vedligehold og energirenovering vejbelysning

Udbud af drift, vedligehold og energirenovering vejbelysning Lejre Kommune Center for Ejendomme og trafik Udbud af drift, vedligehold og energirenovering vejbelysning Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) 5314udb002-TAG_Rev1 Udført: ASE Kontrolleret: AHN Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag. Entreprise Støjskærme. 14 Helsingørmotorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej.

Tilbuds- og afregningsgrundlag. Entreprise Støjskærme. 14 Helsingørmotorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej. Tilbuds- og afregningsgrundlag Entreprise 1435.320 Støjskærme 14 Helsingørmotorvejen >>> 1435 Hørsholm Syd - Øverødvej november 2013 TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) ENTREPRISE 1435.320 Støjskærme

Læs mere

Tilbudsliste. Haverslev Pendlerplads (TBL) Tro- og loveerklæring. B Y G H E R R E Dato: 9. august 2013

Tilbudsliste. Haverslev Pendlerplads (TBL) Tro- og loveerklæring. B Y G H E R R E Dato: 9. august 2013 Haverslev Pendlerplads Tilbudsliste (TBL) Bilag: Tro- og loveerklæring B Y G H E R R E Dato: 9. august 2013 Rebild Kommune v/mogens Busk Nielsen Center for Plan, Byg og Vej Hobrovej 88 9530 Støvring Tilbudsliste

Læs mere

Tilbudsliste TBL H Jord- og belægningsarbejde

Tilbudsliste TBL H Jord- og belægningsarbejde Tilbudsliste TBL H42302.20 Jord- og belægningsarbejde H423 Ringvejen i Holstebro H42302 Stitilslutninger på Ringvejen September 2014 Tilbudsgiver Navn: Adresse: # LICITATION Vedrørende Jord- og belægningsarbejde

Læs mere

Bilag 4 UDBUDSKONTROLPLAN

Bilag 4 UDBUDSKONTROLPLAN Bilag 4 UDBUDSKONTROLPLAN Udbudskonplan Renhold : 1 SAB 3.3.3 Renhold af befæste arealer Kørebaner og bef. rabatter 2 SAB 3.3.3 Kommunale fortove, befæste heller, spærreflar, busholpladser, sivejstilslut%

Læs mere

Samlet tilbudssum excl. moms (overført fra side 2) kr #REFERENCE!

Samlet tilbudssum excl. moms (overført fra side 2) kr #REFERENCE! TILBUDSLISTE [rev. 0] TILBUD (side 1) TILBUD side 1 UDB.2017 Undertegnede tilbyder at udføre nedenstående arbejder i udbudsmaterialet på det i Særlige Betingelser ad 2, stk. 2, angivne grundlag for en

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 VI Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL)

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 VI Vedligehold (VED) og Belægningsarbejder (VED-BEL) Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Asfaltarbejder 2019 VI og April 2019 ENTREPRISE 28: Hldv. 467, km 29,050 30,975, ved Aars ENTREPRISE 29: M52, km 236,700-243,300 v.s., excl. km 237,020 237,569 v.s.,

Læs mere