Hermed følger referatet fra generalforsamlingen afholdt den 21. marts 2017 og det vedtagne budget for 2017.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hermed følger referatet fra generalforsamlingen afholdt den 21. marts 2017 og det vedtagne budget for 2017."

Transkript

1 Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade april 2017 Kære Husejere Hermed følger referatet fra generalforsamlingen afholdt den 21. marts 2017 og det vedtagne budget for Venlig hilsen Bestyrelsen Bestyrelsen 2017 Formand Jens-Jacob Paludan, Jens Juels Gade 50 Næstformand Jesper Linell, Wiedeweltsgade Kasserer Peter Anderson, Skovgaardsgade Webersgade Ingolf Ibus, Webersgade Wiedeweltsgade Tonie Holm-Jensen, Wiedeweltsgade Jens Juels Gade Per Laureng, Jens Juels Gade 38 - pl@bdsk.dk Abildgaardsgade Susanne Kuehn, Abildgaardsgade 49 susannekuehn@hotmail.com Eckersbergsgade Louise Kyhl, Eckersbergsgade 37 louisekyhl@gmail.com W. Marstrands Gade Gunvor Bjerre, W.Marstr. Gade 13 gunvor.bjerre@mail.tele.dk Skovgaardsgade Gitte Cassias, Skovgaardsgade 34 - gitteca@htk.dk Høyensgade Caroline Andersen, Høyensgade 6 caroline@skraastreg.dk Voldmestergade Christian Bjerrum, Voldmestergade 21 ctbjerrum@gmail.com Suppleant Anne Christine Dahl-Hansen, W.Marstr. Gade 12 - acdahlhansen@gmail.com Hjemmeside: Facebookgruppen Kartoffelrækkerne på Østerbro: Husejerforeningens bankkonto: Nordea, registreringsnummer 2216, kontonummer CVR-nummer:

2 Referat fra generalforsamlingen i Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade afholdt på Bordings Friskole i Øster Søgade tirsdag den 21. marts 2017 Ved mødets start var der 59 stemmeberettigede medlemmer tilstede enten personligt eller ved fuldmagt. 1. Velkomst Formanden Jens Jacob Paludan bød velkommen. 2. Valg af dirigent, godkendelse af generalforsamlingens lovlighed og af dagsordenen Jens Christensen fra Høyensgade blev valgt som dirigent og konstaterede herefter, at generalforsamlingen var lovlig. Bestyrelsens forslag til dagsorden blev godkendt. Inden den egentlige generalforsamling fortsatte var der to indslag fra udefrakommende gæster: Repræsentanter fra Miljøpunkt Indre By fortalte om et undersøgelsesprojekt, hvor man ville se nærmere på, hvordan folk i Kartoffelrækkerne benyttede affaldssorteringssystemerne. Olav Harsløf, der har boet i Wilhelm Marstrands Gade fortalte levende om forholdene i gaderne fra omkring 1980 og frem. Herefter fortsatte generalforsamlingen med punkt 3 på dagsordenen. 3. Valg af stemmetællere Caroline Andersen og Tonie Holm Jensen blev valgt som stemmetællere. 4. Formandens beretning Året 2016 har været et begivenhedsfyldt år med Brexit, Trump og nu snart et fransk præsidentvalg. Det har dog ikke rykket ved idyllen i Rækkerne. Her består freden som i en tidslomme. Dette kunne være et citat fra et boligmagasin, og det er jo sandt! Derfor elsker vi at bo her. Her skærmer vi os af fra omverdenens vederstyggeligheder, men lidt er der dog sket: Trafikdæmpning Efter mange års sagsbehandling lykkedes det endelig at få de nødvendige tilladelser. Vi fik derfor bump i 7 gader og bede i 3 gader. I de to af gadernes bede er der ligeledes plantet træer. Forvaltningen etablerede den aftalte skiltning og nu resterer kun opstribning i en enkelt gade. Brøndrensning Alle gader fik renset regnvandsbrønde i januar undtagen Wiedeweltsgade, hvor forbuddet mod parkering ikke blev respekteret. Wiedeweltsgade finder selv en løsning. Der var fyldt cement i flere regnvandsbrønde; grotesk. Og efter slamsugningen er der oplevet lokale kloakproblemer hvilket understreger vore kloakkers ynkelige forfatning. Affaldssortering Vi har fået affaldssortering i form af fælles containere til metal, papir og plast. Glas skal stadig over i Stockholmsgade og restaffaldet skal i beholderen i forhaven. Snart får alle en rød kasse til farligt affald som skal stilles frem på en bestemt dag i lighed med afhentning af haveaffald. Husk at kommunen har en sms tjeneste, der giver en sms dagen før afhentning.

3 Senest har kommunen varslet om en ny fraktion bioaffald, men det er uvist hvornår og hvordan den skal implementeres. Byggesager Bestyrelsen orienteres om mange hegnssager, facadesager og altansager. Vor holdning er stadig, at lokalplanens bestemmelser skal følges. Da vi på ingen måder mener lokalplanen er unødig restriktiv, er det bestyrelsens holdning, at den skal overholdes for at bevare kvarterets karakter. Vi tager de henvendelse op, der kommer. Der sker mange ombygninger i kvarteret og bestyrelsen opfordrer alle der bygger om, til at udvise stort hensyn til de omkringliggende naboer og ikke brede sig unødigt. Parkering Der sker til stadighed parkering på midterstykkerne til stor irritation for mange og til udhuling af ideen om et fredet midterstykke. P vagterne har i en periode ikke uddelt afgifter. Næstformanden har været i dialog med Center for Parkering som oplyser, at de begynder, at udføre p kontrol for lege og opholdszonerne, da korrekt skiltning nu er på plads. Bestyrelsen opfordrer alle til IKKE at parkere på midterstykkerne. Er den enkelte gade generet af parkerede biler, kan man bruge app en/hjemmesiden Giv et praj, som sendes videre til p kontrol enheden. På trods af politiets og kommunens godkendelse af de trafikdæmpende foranstaltninger, udestår stadig en formel afslutning af sagen om parkering i Wiedeweltsgade og J.A. Schwartzgade, som vi tidligere har fået at vide, er for smalle til parkering i begge sider. Men så længe der er ro om sagen og vi ikke hører andet, forholder bestyrelsen sig til, at der ikke er nedlagt parkeringspladser. Håndbogen Drøftelsen fra sidste års generalforsamling om en ny lokalplan, blev i løbet af sommeren lagt død af kommunen. Derfor arbejdes der videre med en håndbog. Der foregår stadig en tilpasning og gennemskrivning af håndbogen, som bliver et godt hjælpeværktøj, når der skal renoveres, så lokalplanens bestemmelser overholdes. Der vil også komme et kapitel om god skik og brug. Vandrør i Voldmestergade & Webersgade De to gader er i gang med en opsparing så de gamle vandrør kan skiftes. Voldmestergade har oplevet store brud på det seneste og vil derfor gerne fremskynde udskiftningen. Der forsøges at få gadens husejere til at betale det resterende beløb nu, så udskiftningen kan komme i gang. Bestyrelsen har udtrykt velvilje til, at kunne låne gaden et beløb, såfremt der er enkelte husejere, der ikke formår at stille med restbeløbet lige nu. Skybrudssikring og kloakker Ebbe, som har stillet det forslag vi senere skal drøfte, deltog på bestyrelsesmødet i januar, hvor han fremlagde sine ideer om vandafledning. Bestyrelsen er enig i at problemet er relevant og besluttede, at tage punktet op på det kommende bestyrelsesmøde. Der var enighed om, at det er for tidligt at inddrage generalforsamlingen, da det kræver et meget mere gennemarbejdet projekt.

4 Fibia Systemet fungerer, men den opsatte router leverer et svagt signal. Husejere der har erstattet den med en anden oplever væsentligt bedre signal. Loppemarked Loppemarkedet bliver i år den 17. juni Der er fundet en ny ankermand i Mogens Arngot fra Høyensgade. Er der nogen som har lyst til hjælpe så henvend jer til Jens Jacob. Til sidst takkede formanden de afgående bestyrelsesmedlemmer og bød de nye velkommen, hvorefter han overlod beretningen til forsamlingens godkendelse. Der var et par spørgsmål vedrørende affaldssorteringen, samt et spørgsmål om brøndrensning på de kommunale dele af gaderne. Formanden svarede, at bestyrelsen havde besluttet at tage alle brøndene, da der alligevel skulle renses på fællesarealerne. Beretningen blev godkendt med akklamation. Kassereren takkede herefter formanden for det store arbejde han havde udført gennem de seneste otte år og overrakte et indrammet takkebillede. Ingolf Ibus, der er foreningens repræsentant i lokaludvalget for Indre By fik herefter ordet. Lokaludvalgets opgave går ud på at høre borgerne, så deres synspunkter kommer frem til politikerne. Der er nedsat et borgerpanel, som enhver kan tilmelde sig. Lokalplaner er et stort arbejdsområde for lokaludvalget. Trafikmæssige forhold indgår som en central del. Næste år etableres der en ny cykelrute, der kommer til at gå gennem Øster Farimagsgade. I den forbindelse ombygges lysreguleringen ved Øster Farimagsgades Skole. Lokaludvalget arbejde kan altid følges på hjemmesiden: Det blev på et spørgsmål svaret, at der ikke findes planer for ensretning af Øster Søgade i tiden efter afslutningen af Metro byggeriet. 5. Kassereren forelægger regnskabet for 2016 Kasserer Peter Anderson gennemgik regnskabet for Grundet vejombygningerne sluttede året med et underskud, men den samlede kassebeholdning udgør cirka kr. Regnskabet blev godkendt med akklamation. En beboer spurgte efterfølgende til om man fortsat burde benytte sig af Nordea. Kasseren svarede, at det er vigtigt, at foreningens midler anbringes i en solid bank. 6. Indkomne forslag fra medlemmerne Følgende forslag stillet af Ebbe Andersen på vegne af Wilhelm Marstrands Gade er rettidigt indkommet til behandling på generalforsamlingen den 21. marts 2017: 1) Wilhelm Marstrands Gade udpeges som forsøgsgade til kortlægning af kloakrørenes tilstand og udarbejdelse af projekt til udbedring af kloakrør og i samarbejde med HOFOR afledning af regnvand. 2) Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade støtter kortlægning og projektering med et beløb på op til kr. mod at Wilhelm Marstrands Gade deler erfaringerne herfra med resten af foreningen.

5

6 Budget 2017 HUSEJERFORENINGEN VED ØSTER FARIMAGSGADE Vedtaget på generalforsamlingen den 21. marts budget 2016 regnskab 2017 budget Kontingent Bidrag til gadevedligeholdelse Salg af bøger Vandrørsopsparing Indtægter i alt Gadevedligeholdelse Vedligeholdelse af gas- vand- og elledninger Forsikringer Adminstration Møder Gadeudvalg Kontorassistance Fælles aktiviteter ( loppemarked) Diverse udgifter Udgifter i alt Resultat Henlægges til vandrørsopsparing Henlægges til gadevedligeholdelse Henlægges til reservekapitalen Resultat efter henlæggelser Kontingent for kalenderåret 2017: For huse med pligt til gadevedligeholdelse (366 huse): 750 kroner. For huse i Webersgade (31 huse): 500 kroner. For øvrige huse uden gadevedligeholdelsespligt (3 mellemhuse): 600 kroner. Alle kontingentsatser er beregnet pr. hus - uanset antal ejere og medejere. Kontingentet gælder for kalenderåret 2017 og opkræves til betaling den 5. maj Husejerne i Webersgade og Voldmestergade opkræves hver 2000 kroner pr. år til en vandrørskonto, der er etableret for hver af gaderne med henblik på en kommende udskiftning af hovedvandledningerne i de to gader. Disse bidrag til vandrør opkræves sammen med kontingentet til betaling den 5. maj Bestyrelsen opfordrer til, at medlemmerne tilmelder sig betaling via betalingsservice.

Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade

Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade Hermed indkaldes til Husejerforeningens ordinære generalforsamling 2016 Generalforsamlingen afholdes: Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.30 (præcis) på Bordings

Læs mere

Hermed følger referatet fra generalforsamlingen den 19. marts 2018 og budgettet for 2018.

Hermed følger referatet fra generalforsamlingen den 19. marts 2018 og budgettet for 2018. Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade Maj 218 Kære husejere Hermed følger referatet fra generalforsamlingen den 19. marts 218 og budgettet for 218. Vær venligst opmærksomme på formandens meddelelse

Læs mere

Hermed følger referatet fra generalforsamlingen i Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade afholdt den 21. marts 2013.

Hermed følger referatet fra generalforsamlingen i Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade afholdt den 21. marts 2013. Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade april 2013 Kære husejere Hermed følger referatet fra generalforsamlingen i Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade afholdt den 21. marts 2013. Venlig hilsen Bestyrelsen

Læs mere

I. Medlemmer og formål. Foreningen omfatter alle husejere

I. Medlemmer og formål. Foreningen omfatter alle husejere Vedtægter for Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade Maj 2018 I. Medlemmer og formål 1 Foreningen omfatter alle husejere a) i Webersgade, lige husnumre (fra den 1. januar 2010), Wiedeweltsgade, Jens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade afholdt på Bordings Friskole onsdag den 26. marts 2014

Referat fra generalforsamlingen i Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade afholdt på Bordings Friskole onsdag den 26. marts 2014 Referat fra generalforsamlingen i Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade afholdt på Bordings Friskole onsdag den 26. marts 2014 37 stemmeberettigede medlemmer deltog i generalforsamlingen enten ved personligt

Læs mere

Generalforsamling mandag den 19. marts 2018

Generalforsamling mandag den 19. marts 2018 Generalforsamling mandag den 19. marts 2018 Referat fra generalforsamlingen i Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade afholdt på Bordings Friskole i Øster Søgade mandag den 19. marts 2018 Ved mødets start

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade afholdt den 19.11.2010

Referat fra bestyrelsesmøde i Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade afholdt den 19.11.2010 Referat fra bestyrelsesmøde i Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade afholdt den 19.11.2010 Deltagende bestyrelsesmedlemmer: Jørgen Hansen, Webersgade; Tonie Holm-Jensen, Wiedeweltsgade; Sascha Ethelberg,

Læs mere

3 Foreningens forma l er at varetage medlemmernes fælles interesser som husejere indenfor omra det.

3 Foreningens forma l er at varetage medlemmernes fælles interesser som husejere indenfor omra det. Vedtægter for Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade. I. Medlemmer og forma l 1 Foreningen omfatter alle husejere a) i Webersgade, lige husnumre (fra den 1. januar 2010), Wiedeweltsgade, Jens Juels Gade,

Læs mere

Referat af foreningens ordinære generalforsamling den 10. marts 2008 Der var 42 stemmeberettigede medlemmer repræsenteret ved generalforsamlingen.

Referat af foreningens ordinære generalforsamling den 10. marts 2008 Der var 42 stemmeberettigede medlemmer repræsenteret ved generalforsamlingen. 13. marts 2008 Referat af foreningens ordinære generalforsamling den 10. marts 2008 Der var 42 stemmeberettigede medlemmer repræsenteret ved generalforsamlingen. 1: Valg af dirigent: Formand Thomas Krag

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet afholdt den 27. april 2010 i Skovgaardsgade

Referat fra bestyrelsesmødet afholdt den 27. april 2010 i Skovgaardsgade Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade Referat fra bestyrelsesmødet afholdt den 27. april 2010 i Skovgaardsgade Der var afbud fra Høyensgade og Wiedeweltsgade. Jørgen Hansen og Ingolf Ibus deltog fra

Læs mere

Kartoffelrækkerne-Husejerforeningen-Dokumenter

Kartoffelrækkerne-Husejerforeningen-Dokumenter Side 1 af 5 HUSEJERFORENINGER VEDLIGEHOLDELSE GADERNE INFO Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade 2. april 2007 Referat af foreningens ordinære generalforsamling den 26. marts 2007 Der var 42 stemmeberettigede

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af Husejerforeningsmøde torsdag den 27. november 2008.

Referat af Husejerforeningsmøde torsdag den 27. november 2008. Referat af Husejerforeningsmøde torsdag den 27. november 2008. Afholdt hos Tonie i Wideweldtsgade 39 Til stede : Thomas Krag Jens-Jacob Paludan Peter Anderson Tonie Holm-Jensen Sascha Ethelberg Hanne Edeling

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 09.09.2009 hos Peter Anderson SKG 28

Referat af bestyrelsesmøde den 09.09.2009 hos Peter Anderson SKG 28 Referat af bestyrelsesmøde den 09.09.2009 hos Peter Anderson SKG 28 Til Stede: Jens-Jacob Paludan Peter Andersen Jørgen Hansen Tonnie Holm Formand (JJG) Næstformand (JJG) Kasserer (ABG) Fraværende (observant

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016

Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016 Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016 Per Skovgaard (PS)bød velkommen og vi startede traditionen tro med at synge Det er i dag et vejr. Herefter til

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Årgang 51 April 2018 Referat fra generalforsamling Hermed følger referat fra grundejerforeningens ordinære generalforsamling den 23. november 2017. God læselyst. Bestyrelsen I dette nummer kan du læse

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 Tid og sted: den 27. januar 2014, kl.19.30 i Medborgerhuset Egedal Fremmødte: hus nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20, 22, 24,

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade

Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade Hermed indkaldes til Husejerforeningens ordinære generalforsamling 2012. Generalforsamlingen afholdes: Mandag den 26. marts 2012 kl. 19.30 (præcis) på Bordings

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVSTOKKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVSTOKKEN 25. februar 2016 Referat af ordinær generalforsamling i Torsdag den 25. februar 2016 Kl. 19.30 Dagsorden: Valg af dirigent Walter Larsen (Stokkemarkevej 21) blev enstemmigt valgt som dirigent. Dirigenten

Læs mere

Grundejerforeningen Karmstengård

Grundejerforeningen Karmstengård Grundejerforeningen Karmstengård www.karmstengaard.dk Referat af ordinær generalforsamling Torsdag 14. april 2016 Sted: Toftehøjskolen, kantinen Referent: Mikkel Horslund Elvej Generalforsamlingen begyndte

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk

Elektronisk post. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget- skovholm.dk Elektronisk post Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af vejlauget til fremover at modtage meddelelser, indkaldelser, orienteringsskrivelser mv. fra Vejlauget. Gå ind på vores hjemmeside: http://www.vejlauget-

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Bibliotekscafeen, Medborgerhuset Torsdag 27. marts 2014

Ordinær generalforsamling. Bibliotekscafeen, Medborgerhuset Torsdag 27. marts 2014 Ordinær generalforsamling Bibliotekscafeen, Medborgerhuset Torsdag 27. marts 2014 Kalenderåret 2013 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat af

Læs mere

Årsberetning for 2016/17

Årsberetning for 2016/17 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 19. april 2017 Deltagere: 24 beboere fra 20 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Susanne

Læs mere

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Som retningslinje for bestyrelsens arbejde gælder denne forretningsorden. Forretningsorden bygger på vedtægter for SFV samt vedtagne regler om praksis i bestyrelsens

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Tryk: PRINTEREN, V.H. 58, TLF: 39 29 58 19.

Tryk: PRINTEREN, V.H. 58, TLF: 39 29 58 19. Juli 2004 Til husejeren Hermed udsendes referatet af den ordinære generalforsamling. Ved generalforsamlingen blev den nye udgave af Håndbog for Husejere uddelt og vedlægges til de husejere, der ikke var

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165

GENERALFORSAMLING. Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165 23. april 2012 Til Husejeren - Bestyrelsen indkalder hermed til GENERALFORSAMLING Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165 DAGSORDEN 1. Valg

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl HAVEFORENINGEN SOLSIDENS NYTTEHAVER af 2007 Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl. 14.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Peter Laursen have nr.

Læs mere

BOELSMOSEGAARD Grundejerforening Tid: Søndag d. 14. juni 2014 kl (2. søndag i juni) Sted: Blistrup Skole

BOELSMOSEGAARD Grundejerforening Tid: Søndag d. 14. juni 2014 kl (2. søndag i juni) Sted: Blistrup Skole Indkaldelse til GENERALFORSAMLING 2015 for: BOELSMOSEGAARD Grundejerforening Tid: Søndag d. 14. juni 2014 kl. 10.00 (2. søndag i juni) Sted: Blistrup Skole Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Generalforsamling 2013 Afholdt den 17. august kl. 16.00 i parken i foreningens partytelt. 19 fremmødte (ca. 13 husstande).

Generalforsamling 2013 Afholdt den 17. august kl. 16.00 i parken i foreningens partytelt. 19 fremmødte (ca. 13 husstande). Generalforsamling 2013 Afholdt den 17. august kl. 16.00 i parken i foreningens partytelt. 19 fremmødte (ca. 13 husstande). Formanden, Simon Pinnau, bød alle medlemmer velkommen. 1) Valg af dirigent og

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Livet i Meulenborg Park

Livet i Meulenborg Park Livet i Meulenborg Park meulenborg.dk 15-4-2009 9-6--2009 Nyhedsbrev nr. 57 Referat fra generalforsamlingen d. 4. marts 2009. Til generalforsamlingen var fremmødt repræsentanter for 17 lejere plus 2 fuldmagter.

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Grundejerforeningen Boelsvang

Grundejerforeningen Boelsvang Grundejerforeningen Boelsvang Referat af generalforsamling d. 21. marts 2019, kl 19.00 Kokkedal Kirke, Menighedshuset. 1. Valg af dirigent & referent Referat Valg af dirigent. Bestyrelsen indstiller Oscar

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget

Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Referat af Generalforsamling 2006 Grundejerforeningen Koglevænget Der var indkaldt til generalforsamling i grundejerforeningen Koglevænget tirsdag den 16. maj 2006 kl. 20:00 hos Helle og Ib i nr. 17 Dagsorden:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade afholdt tirsdag den 29. marts 2016 på Bordings Friskole i Øster Søgade

Referat fra generalforsamlingen i Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade afholdt tirsdag den 29. marts 2016 på Bordings Friskole i Øster Søgade Referat fra generalforsamlingen i Husejerforeningen ved Øster Farimagsgade afholdt tirsdag den 29. marts 2016 på Bordings Friskole i Øster Søgade Ved generalforsamlingens start var der 44 stemmeberettigede

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat Generalforsamling d. 15. marts 2017, Grundejerforeningen Strandtofteparken

Referat Generalforsamling d. 15. marts 2017, Grundejerforeningen Strandtofteparken Referat Generalforsamling d. 15. marts 2017, Grundejerforeningen Strandtofteparken Deltagere: Alle parceller undtagen KB 7, 21, 25, 26, 30, 31 og RSV nr. 77 i alt deltog 30 personer Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Tirsdag d. 27/5 kl. 19.00 på Restaurant Bondestuen Dirigent: Claus Larsen, Bogfinkevej Referent: Helle Breaum,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGEMOSEGÅRDSVEJ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGEMOSEGÅRDSVEJ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGEMOSEGÅRDSVEJ 1. 1 Foreningens navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Egemosegårdsvej, stiftet den 31. oktober 1982. Hjemsted: Matr. nr. 3-im (fællesarealet)

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Alleen

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Alleen Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Alleen afholdt på Islev Skole den 23.september 2015 fra kl. 19.00 21.00 1. Valg af dirigent: Søren fra 27B blev valgt. 2. Formanden berettede om, at

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012 phermed fremsendes referat fra generalforsamlingen den 27. november 2012. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts 2010. Referat Formand Steen Myrwick (nr. 21) bød velkommen, og startede med at konstatere at den ordinære

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Godthaabsminde Tirsdag d. 3.marts, 2009 i Højdevangskirkens menighedshus. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning om foreningens virke

Læs mere

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år.

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA 185 43 61 17 67 Kasserer Tania Vingum DA 181 43 40 49 28 Sekretær Mogens

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Aktivitetsforeningen Hygge og Samvær

Aktivitetsforeningen Hygge og Samvær Referat af generalforsamling i Aktivitetsforeningen den 8. marts 2016 i Fælleshuset. Punkt 1. Valg af dirigent Som dirigent blev valgt Carsten Machon. CM havde udbedt sig mulighed for at blive fritaget

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210 Vejby. DAGSORDEN 1.

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017 Deltagere: Samtlige grundejere i Østergårdsparken, Ugelbølle, 8410 Rønde Generalforsamling Sted: Ugelbølle Forsamlingshus Dato/tid: 14. marts 2017 kl. 19.00 14 MAR 2017 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00.

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. Tilstedeværende bestyrelse: Formand: Dirigent: Kasser: Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 23. april 2007, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 39 husstande, 38 stemmeberettigede: 1, 4, 5, 9, 12, 13,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST

GRUNDEJERFORENINGEN HELSINGE VEST Til Grundejerforeningens medlemmer. Referat af generalforsamlingen den 25. april 2017. Valg af dirigent: Valgt blev. Beretning fra formand : Helsinge juni 2016 Snerydningen har igen i år været tilfredsstillende,

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Grundejerforeningen Havstokken D.21-02-2014

Grundejerforeningen Havstokken D.21-02-2014 Grundejerforeningen Havstokken D.21-02-2014 Referat af generalforsamling d. 19-02-2014 Fremmødt: 21 parceller og 4 fuldmagter. Formanden bød velkommen til mødet, og orienterede om, der var indkommet 2

Læs mere

PARCELFORENINGEN SOLAGER AFDELING A

PARCELFORENINGEN SOLAGER AFDELING A GENERALFORSAMLING 2014. SØNDAG DEN 2. MARTS 2014 KL. 11. Taastrup Kulturcenter Sal B Poppel Alle 12 2630 Taastrup Dagsorden 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Formanden forelægger bestyrelsens årsberetning

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 8. april 2008, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab 2007 samt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard

Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard Referat fra ordinær generalforsamling H/F Dahlia Onsdag den 2. maj 2011 kl. 19.00 på Risbjerggaard 1. Valg af dirigent Anne, Have 89 blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var rettidig indkaldt.

Læs mere

SKOVHØJEN GRÆSTED. Vedtægter for Grundejerforeningen

SKOVHØJEN GRÆSTED. Vedtægter for Grundejerforeningen Vedtægter Side 1 af 5 SKOVHØJEN GRÆSTED Vedtægter for Grundejerforeningen 1 Foreningens navn. Foreningens navn er grundejerforeningen Skovhøjen Stiftet den 21. februar 1980 Hjemsted: Græsted. 2 Foreningens

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 39 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 27. april 2006, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 27 husstande, 26 stemmeberettigede: 5, 12, 13, 14, 20, 30,

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for Vedtægter for Grundejerforeningen Solvænget Hundige Stiftet den 5. august 1944 Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kapitel 2. Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kapitel

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRFABRIKKEN. Korrigerede vedtægter 14. august Gitte Nedergaard (H)

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRFABRIKKEN. Korrigerede vedtægter 14. august Gitte Nedergaard (H) Korrigerede vedtægter 14. august 2012 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRFABRIKKEN Gitte Nedergaard (H) ADVOKATGRUPPEN ÅRHUS Åboulevarden 31 8000 Århus C Telefon 70 10 13 30 Telefax 70 21 13 30 E-mail

Læs mere

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 12. april 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere