VERSION 2.0 Ændringer i U7, U8A, U9B, U11B, U12A. Der spilles i følgende rækker og spilformer: Stævneledelsen afgør suverænt alle tvivlsspørgsmål.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VERSION 2.0 Ændringer i U7, U8A, U9B, U11B, U12A. Der spilles i følgende rækker og spilformer: Stævneledelsen afgør suverænt alle tvivlsspørgsmål."

Transkript

1

2 VERSION 2. Ændringer i U7, U8A, U9B, U11B, U12A Stævneregler Sydbank Store Bededags Cup 218 afvikles med udgangspunkt efter spillereglerne i DBU Sjælland i rækkerne fra U6 til U12 samt U13 med Sydbank Store Bededags Cup s særregler. Der spilles i følgende rækker og spilformer: Stævneledelsen afgør suverænt alle tvivlsspørgsmål. Ankomst Ved ankomst skal holdet foretage indtjekning hos stævnekontoret senest 3 minutter før første kamp, som holdet skal spille. Stævnekontoret finder du i venstre side på terrassen foran klubhuset. Omklædning Der er ca. 2 omklædningsrum tilgængelige og der er ingen hold, der får tilknyttet et omklædningsrum fast. Holdene må finde et ledigt omklædningsrum, og efter endt omklædning må man tage sit tøj med ud. Omklædningsrummene bliver ikke aflåst.

3 Resultater En repræsentant fra det vindende hold, har ansvar for at aflevere dommersedlen til dommerkontoret lige efter en kamp er afsluttet. Dommernes afgørelser er endegyldige og kan derfor ikke ændres. Live score Spillere, forældre og andre interesserede kan se kamptidspunkter på deres smartphones, tablets eller pc er og kan følge stillinger og kampresultater som løbende opdateres automatisk via cup123.dk Puljeresultat I tilfælde af pointlighed i puljer og finalerunder findes vinderen(e) (placeringerne) ved: 1. Flest point 2. Indbyrdes kamp 3. Forskel i antal mål 4. Antal scoret mål i alt 5. Straffesparkskonkurrence Semifinaler og Finaler Semifinaler og finaler, hvor resultatet er uafgjort efter ordinær spilletid, afgøres resultatet efter straffesparkskonkurrence. Straffesparkskonkurrence Straffesparkskonkurrencen afvikles med 3 spark til hvert hold, og hvis der stadig ikke er en vinder, fortsættes med 1 spark til hvert hold, indtil der er fundet en vinder. Der skal benyttes ny spiller indtil alle spillere har sparket. Præmier Der er præmier til alle guld- og sølvvinderne i rækkerne U8 - U13. I årgang 21, 211 & 212 er der præmier til alle spillere. Der er præmier til det antal spillere pr. hold, som er angivet under max antal spillere pr. række jf. skemaet med rækker og spilformer. Facebook Følg os på Facebook - her vil der komme fotos og informationer fra stævnet.

4 Ved uheld Hvis uheldet skulle være ude så kan man henvende sig på stævnekontoret for div. hjælpemidler såsom isposer, plaster m.m. Fairplay Stævneledelsen i Sydbank Store Bededags Cup 218 vil have at alle spillere, ledere og forældre skal udvise Fairplay under hele stævnet. Alle kampe starter med at spillerne på de 2 hold hilser på hinanden og kampvejlederen/ dommeren. Det samme gør sig gældende ved kampens afslutning, hvor alle spillere mødes inden på banens midte og takker hinanden og kampvejleder/dommer for kampen. Enhver optræden, som ikke respektere kodekset omkring Fair Play, vil ikke blive tolereret, hvilket gælder for både spillere, ledere og forældre. FAIR PLAY er også At alle respekterer og accepterer, at dommeren er en vigtig del af spillet og afviklingen af en kamp At anførerne hjælper dommeren med at kampen gennemføres på værdig vis At holdene altid udviser respekt for en modstander - uanset kampens resultat At trænere og ledere medvirker til en positiv holdning til spillet, taktikken * og moralen på holdet, og anvender alle muligheder herfor At publikums (forældres) engagement skaber - igennem positive tilråb - en god Fair Play ånd på hele banen At alle overholder såvel skrevne - som uskrevne regler

5 Spilleregler Sydbank Store Bededags Cup 218 spilles med udgangspunkt i DBU Sjællands Turneringsreglement med Sydbank Store Bededags Cup særregler. Særreglerne af angivet under de respektive spilformer. 3:3 rækker Turneringsreglement for DBU Sjælland gælder også for Børn 3M. For at leve op til at være brugervenligt er der i supplerende regler for 3M udover det, som ifølge Turneringsreglement for DBU Sjælland skal være omfattet taget en række bestemmelser fra dette Turneringsreglement med over i disse spilleregler disse bestemmelser er markeret med en *. Der er benyttet samme rækkefølge for de enkelte forhold som i Turneringsreglement for DBU Sjælland og i tvivlstilfælde er det altid Turneringsreglement for DBU Sjælland, der gælder. Brug af for gamle spillere Der kan - uden at der skal ansøges herom - per kamp anvendes ÉN spiller, som er født i sidste halvår (juli december) året før den pågældende aldersgruppe. 3. Førstnævnte hold sørger for kvalificeret kampleder / baneleder. 4. * Kamplederen har ret til at påbyde trænere, holdledere såvel som tilhængere og andre tilskuere at opholde sig/ikke opholde sig på anviste steder op til banen. Trænere/ledere/ tilskuere bør opholde sig på sidelinjen. 6. Banen skal overholde følgende mål : Længde meter, bredde 1-13 meter. Den anbefalede størrelse er 18x12 meter. Banen afmærkes som minimum med toppe/ hatte. 7. Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter 8. En kamp kan ikke begynde, hvis et af holdene består af færre end 2 spillere. En kamp kan færdigspilles uanset antallet af spillere på holdet. 9. Der anvendes ikke udvisninger. 1. Kampene afvikles i stævneform med (så vidt muligt) 5 hold i hver pulje. Kampene afvikles med 2x7 minutter, max 6 minutter pr. dag og max 15 minutter pr. kamp. 11. Det anbefales at der spilles efter HAK-princip - halvdelen af kamptiden til hver spiller. Et hold kan bestå af op til 6 spillere, hvoraf 3 må starte på banen samtidig og der må deltage både drenge og piger. Der er fri indskiftning. Der spilles uden fast målmand og ingen må gribe/holde/parere bolden med hænderne. 12. I bestræbelserne på at gøre kampene så jævnbyrdige som muligt og for at undgå meget store nederlag er det tilladt at sætte én ekstra spiller på banen, så længe et hold er bagud med tre mål eller mere. For hver tre mål ekstra et hold kommer bagud, må der indsættes yderligere en spiller. 13. Der benyttes boldstørrelse 3.

6 14. * Et holds spillere skal være iført trøjer/overtræksveste af samme farve. Udehold skal skifte ved trøjelighed. 15. * Alle spillere skal bruge benskinner, der skal være helt dækket af strømperne. 16. * Det er ikke tilladt spillerne at bruge udstyr eller bære andet (f.eks. ringe og smykker), som er farligt for spilleren selv eller andre spillere. Bliver kamplederen opmærksom på, at forholdet ikke er i orden, skal de pågældende bortvises fra banen, indtil forholdet er bragt i orden. Spilleregler (afvigelser fra Fodboldloven) a) Igangsættelse:Ved start og efter scoring fra banens midte som spark/dribling - afstand for modstandere min. 3 m. Alle igangsætninger er retningsfri og direkte. b) Off-side-reglen anvendes ikke. c) Alle frispark er direkte - udføres som spark/dribling. Afstand for modstandere min. 3 m. d) Straffespark anvendes ikke. e) Indkast udføres som indspark/dribling. Afstand for modstandere min. 3 m. f) Målspark udføres fra mållinjen ved at spark/dribling. Afstand for modstandere min. 3 m. g) Hjørnespark anvendes ikke - uanset hvem som sparker bolden ud over mållinjen, tages et målspark. Sydbank Store Bededags Cup 218 særregler: Spilletid: Kampene afvikles med 2x7 min. pr. kamp. Maks. spilletiden pr. dag kan overstige 6 minutter. 5:5 rækker Der gælder følgende afvigelser fra Fodboldloven omkring kampens afvikling: 1 Banen Længde: 4 meter Bredde: 3 meter Mål: 3, x 1,5 (idealstørrelse) 2 Bolden U-7/U-8: Boldstørrelse 3 U-9/U-1: Boldstørrelse 4 3 Spillernes antal Op til 1 spillere, hvoraf 5 må starte på banen. Min. 3 spillere ved kampstart. Er et hold bagude med 3 mål må der sættes en ekstra spiller på banen. 4 Spillernes udstyr Jævnfør Fodboldloven 5 Dommeren Jævnfør Fodboldloven 6 linjedommere

7 Anvendes ikke 7 Spilletid 2 x 7 minutter, dog max. 6 minutter per dag. 8 Spillets igangsættelse Alle igangsætninger er retningsfrie og direkte. 9 Bolden i og ude af spil Jævnfør Fodboldloven 1 Betingelser for scoring af mål Jævnfør Fodboldloven 11 Offside Anvendes ikke 12 Utilladelig spillemåde Jævnfør Fodboldloven 13 Frispark Jævnfør Fodboldloven Alle frispark er direkte, dog vil frispark til det angribende hold i modstanders straffesparkfelt, som efter Fodboldloven ville resultere i et indirekte frispark (for eksempel 'farligt spil') medføre et direkte frispark udenfor straffesparksfeltet - tættest ved forseelsen. Frispark i eget felt må udføres af målmanden som spark/kast. 14 Straffespark Tages 5 meter fra mållinjen og midt for målet. Afstand: 5 meter 16 Målspark Må udføres som spark/kast og er gyldigt taget selvom bolden ikke sparkes/kastes direkte ud af målfeltet, ligesom målmanden må samle bolden op igen med hænderne før den har rørt en anden spiller. Målmanden må samle forsætlig indkast (direkte) samt forsætlig aflevering af bold op i hænderne. 17 Hjørnespark Udføres fra et valgt punkt mellem målfelt og sidelinje. Afstand: 5 meter Kampene afvikles i stævneform med (så vidt muligt) 5 hold i hver pulje. Kampene afvikles med 2x7 minutter, max 6 minutter pr. dag og max 2 minutter pr. kamp. Det anbefales at der spilles efter HAK-princip - halvdelen af kamptiden til hver spiller. Et hold kan bestå af op til 1 spillere, hvoraf 5 må starte på banen samtidig og der må deltage både drenge og piger. Der er fri indskiftning. Én af spillerne skal være målmand. I bestræbelserne på at gøre kampene så jævnbyrdige som muligt og for at undgå meget store nederlag er det tilladt at sætte én ekstra spiller på banen, så længe et hold er bagud med tre mål eller mere. For hver tre mål ekstra et hold kommer bagud, må der indsættes yderligere en spiller. Der benyttes boldstørrelse 3 i kampe for U8, ellers boldstørrelse 4. Farven på målmandens trøje skal gøre det let at skelne ham/hende fra de øvrige spillere og dommeren. Kamplederen skal undlade at starte kampen indtil forholdet er bragt i orden. Alle spillere skal bruge benskinner, der skal være helt dækket af strømperne.

8 Det er ikke tilladt spillerne at bruge udstyr eller bære andet (f.eks. ringe og smykker), som er farligt for spilleren selv eller andre spillere. Bliver kamplederen opmærksom på, at forholdet ikke er i orden, skal de pågældende bortvises fra banen, indtil forholdet er bragt i orden. Ved en advarsel ( gult kort ) tildeles en tidsbegrænset udvisning på 5 minutter - der er personlig. Det betyder, at spilleren kan erstattes på banen i denne periode. Sydbank Store Bededags Cup 218 særregler: Spilletid Kampene afvikles med 2 x 8 min. pr. kamp i rækkerne U7og U8. I U9 afvikles kampene med 2 x 1 min. pr. kamp. Maks. spilletiden pr. dag kan overstige 6 minutter. Antal spillere Der kan maks. benyttes 8 spillere pr. kamp Dommeren Det førstnævnte hold stiller en kampvejleder til rådighed for kampen, som er min. 15 år. Brug af for gamle spillere Der gives ikke yderligere dispensation til brug af for gamle spillere. 8:8 rækker Lovgrundlaget for disse spilleregler er fodboldloven udgivet af The Board (seneste udgave) med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af efterfølgende paragrafer. 1 Banen Der spilles på en bane med idealmålene 68 x 52,5 meter, eller på tværs af en godkendt 11 mands bane. Straffesparksfeltet Feltets størrelse er 8 x 25 meter Målfelt og straffesparksfelt er identisk Straffesparksmærket Der placeres et kryds midt på straffesparksfeltets forreste linie - 8 meter inde på banen og midt for målet. Krydset gælder som straffesparksmærke Midterlinien og - cirklen Midtercirklen skal have en radius på 7 meter Målene Målenes størrelse er 5 x 2 meter 2 Bolden Jfr. fodboldloven og turneringsreglement 3 Spillernes antal Op til 11 spillere, hvoraf de 8 må starte på banen En kamp kan ikke begynde hvis et af holdene består af færre end 6 spillere En kamp kan færdigspilles uanset antallet af spillere på holdet Fri udskiftning er tilladt under hele kampen Udskiftning skal ske fra sideliniens midte under en standsning i spillet. Tildeles en spiller en advarsel (gult kort) medfører dette en 5 minutters udvisning af spilleren. Se dog i turneringsreglementet. Holdet er i den samme periode reduceret med en spiller. 4 Spillernes udstyr Jfr. Fodboldloven

9 5 Dommeren Jfr. Fodboldloven 6 Liniedommere Anvendes ikke 7 Spilletid Spilletiden, der fastsættes af den/de turneringsansvarlige, opdeles i 2 halvlege 8 Spillets igangsættelse Begyndelsessparket er retningsfrit Spillerne på det hold, der ikke giver bolden op, skal være min. 7 meter fra bolden, indtil den er i spil. 9 Bolden i og ude af spil Jfr. Fodboldloven 1 Betingelser for scoring af mål Jfr. Fodboldloven 11 Offside Reglen anvendes ikke 12 Utilladelig spillemåde Jfr. Fodboldloven (dog er alle frispark direkte) 13 Frispark Ved frispark skal modspillere være min. 7 meter fra bolden Alle frispark er direkte, dog vil frispark til det angribende hold i modstanders straffesparksfelt, som efter fodboldloven ville resulteret i et indirekte frispark, medføre et direkte frispark udenfor straffesparksfeltet - tættest ved forseelsen 14 Straffespark Straffespark tages 8 meter fra mållinien og midt for målet Øvrige spillere - bortset fra målmanden - skal være bag straffesparksmærker og min. 7 meter fra bolden. 15 Indkast Jfr. Fodboldloven 16 Målspark Ved målspark og frispark i eget straffesparksfelt skal modspillerne være uden for straffesparksfeltet og min. 7 meter fra bolden. 17 Hjørnespark Modspillerne skal være min. 7 meter fra bolden Udarbejdet og godkendt af DBU, DGI, DFIF og DFU 24. april 214 I rækker for U-12 og yngre under DBU Sjælland er følgende særregler gældende: Målspark: Må udføres som spark/kast og er gyldigt taget selvom bolden ikke sparkes/kastes direkte ud af målfeltet, ligesom målmanden må samle bolden op igen med hænderne før den er rørt af en anden spiller. Målmand må samle indkast (direkte) samt forsætlig aflevering (tilbagelægning) af bold fra medspillers fod i hænderne Hjørnespark: Udføres fra et valgt punkt mellem målfelt og sidelinje. Afstand: 7 meter

10 Ekstra spiller(e): I bestræbelserne på at gøre kampene så jævnbyrdige som muligt og for at undgå meget store nederlag er det i 8M rækkerne (for U-12 og yngre) tilladt at sætte én ekstra spiller på banen, så længe et hold er bagud med tre mål eller mere. For hver tre mål ekstra et hold kommer bagud, må der indsættes yderligere en spiller. 8M supplerende reglement Spilletid Spilletiden er 6 minutter for alle 8 mands kampe. I rækkerne for U-12 og yngre anbefales at der spilles efter HAK-princip - halvdelen af kamptiden til hver spiller. En kamp kan ikke begynde, hvis et af holdene består af færre end 6 spillere. En kamp kan færdigspilles uanset antallet af spillere på holdet. Ved en advarsel ( gult kort ) tildeles en tidsbegrænset udvisning på 5 minutter. Spilleren må i den periode ikke erstattes på banen af en indskiftningsspiller. Antal spillere Der tillades i alle 8M kampe op til 3 reservespillere og alle spillere kan udskiftes og sættes ind igen. FØLGENDE ER KUN GÆLDENDE FOR U-12 OG YNGRE ÅRGANGE: Sydbank Store Bededags Cup 218 særregler: Brug af for gamle spillere Der gives ikke yderligere dispensation til brug af for gamle spillere. Spilletid Kampene afvikles med 2x15 min. pr. kamp Rødt kort Gives en spiller rødt kort må spilleren ikke erstattes på banen af en indskiftningsspiller i kampen, hvor kortet er tilkendt. Rødt kort gælder kun i kampen, hvor det er tilkendt, hvorfor spilleren kan deltage i stævnets øvrige kampe. U1A - U11A - U12A Alder: Der må uden at det har konsekvenser for sportslige resultater og uden, at der skal ansøges herom - benyttes op til 2 spillere per kamp, der er ældre end den pågældende årgang forudsat at spilleren af egen klub er vurderet som fysisk udfordret. Utilladelig spillemåde og usportslig opførsel: Målmanden må ikke samle direkte indkast fra en medspiller op og må heller ikke samle forsætlige afleveringer (tilbagelægninger) fra en medspillers fod op i hænderne. Målspark: Udføres efter gældende reglement og er ikke gyldigt taget hvis bolden ikke

11 sparkes direkte ud af målfeltet. Ligesom målmanden ikke må samle bolden op igen med hænderne før den er rørt af en anden spiller. Hjørnespark: Hjørnespark tages fra hjørnet af banen (det sted på banen, hvor mållinje og sidelinje mødes). 11:11 rækker For 11-mands rækkerne i Sydbank Store Bededags Cup 218 gælder reglerne i Turneringsreglementet for DBU Sjælland. Sydbank Store Bededags Cup 218 særregler: Spilletid Kampene afvikles med 2x2 min. Gult kort Ved en advarsel ( gult kort ) tildeles en tidsbegrænset udvisning på 5 minutter. Spilleren må i den periode ikke erstattes på banen af en indskiftningsspiller. Rødt kort Gives en spiller rødt kort må spilleren ikke erstattes på banen af en indskiftningsspiller i kampen, hvor kortet er tilkendt. Rødt kort gælder kun i kampen, hvor det er tilkendt, hvorfor spilleren kan deltage i stævnets øvrige kampe. Brug af for gamle spillere Der gives ikke yderligere dispensation til brug af for gamle spillere.

12 Café Niffen Alle 3 dage sørger Café Niffen for et lækkert og stort udvalg i mad og drikke. Grillen tændes og der tilbydes bla.: Stegt Pattegris m kartoffelsalat kr.65,flæskestegssandwich kr.45,store grillpølser m brød kr.4,derudover vil der hver dag være udvalg i sandwich, toast og franske hotdog, alt sammen til rimelige priser. Udover madvarer sælges der kaffe, sodavand, øl og slush-ice. Så mulighederne er mange:-)

13 Her finder du os Du finder s anlæg på adressen: Rolighedsvej Næstved Tlf (U13 drenge - søndag 29/4) Nygårdsvej 1B 47 Næstved Tlf Kommer du ad Sydmotorvejen fra Køge, benyttes afkørsel 37 Rønnede, hvorefter der forsættes ad Rute 54 til Næstved. Kommer du ad Sydmotorvejen fra Vordingborg, benyttes afkørsel 39 Bårse, hvorefter der forsættes ad Hovedvej 265 til Næstved. Kommer du ad Motorvejen fra Fyn, benyttes afkørsel 39 Slagelse S, hvorefter der forsættes ad Rute 22 til Næstved. Kommer du via Ringsted, benyttes Rute 14 til Næstved. Kommer du via Sorø, benyttes Hovedvej 239 til Næstved. Stævneledelsen Stævneledelsen finder du på stævnekontoret i klubhuset. Har du brug for yderligere information eller lignende omkring Sydbank Store Bededags Cup 218 kan stævneledelsen kontaktes på kontoret, eller pr. telefon. Medlemmerne i stævneledelsen for Sydbank Store Bededags Cup 218: Martin Vestergaard Tlf.: mtv@niffodbold.dk Jakob Wissing Villadsen Tlf.: jakob.villadsen@bonava.com

14 Fredag 27. april 218 U7 - Årgang 211 I U7 spilles der 5-mandsfodbold og der er personlige præmier til alle spillere. Holdet der står først i programmet sørger for kampleder til den pågældende kamp. Kamplederen bedes sørge for at dommersedlen bliver givet til en repræsentant fra det vindende hold, som skal aflevere dommersedlen til stævnekontoret. Bemærk, det vindende hold har ansvar for dommersedlen bliver afleveret til stævnekontoret efter kampen. Spilletiden er 2x8 minutter. U7 Pulje 1 HG HVID - NFC Sort - Slagelse BK&IF - Ringsted IF - Sørbymagle IF - HG HVID Slagelse BK&IF Sørbymagle IF NFC Sort Slagelse BK&IF Ringsted IF NFC Sort Ringsted IF HG HVID Sørbymagle IF - NFC Sort Ringsted IF HG HVID Ringsted IF Sørbymagle IF HG HVID Slagelse BK&IF Sørbymagle IF Slagelse BK&IF NFC Sort Kampnr.345 Kl9:3 Bane 1 Kampnr.346 Kl9:55 Bane 1 Kampnr.347 Kl1:2 Bane 1 Kampnr.348 Kl1:45 Bane 1 Kampnr.349 Kl11:1 Bane 1 Kampnr.35 Kl11:35 Bane 1 Kampnr.351 Kl12: Bane 1 Kampnr.352 Kl12:25 Bane 1 Kampnr.353 Kl12:5 Bane 1 Kampnr.354 Kl13:15 Bane 1

15 U7 Pulje 2 HG Grøn - LUIF - Tune IF - Næstved Rød - NFC Blå - HG Grøn Tune IF NFC Blå LUIF Tune IF Næstved Rød LUIF Næstved Rød HG Grøn NFC Blå - LUIF Kampnr.355 Kl.9:3 Bane 2 Næstved Rød Kampnr.356 Kl.9:55 Bane 2 HG Grøn Kampnr.357 Kl.1:2 Bane 2 Næstved Rød Kampnr.358 Kl.1:45 Bane 2 NFC Blå Kampnr.359 Kl.11:1 Bane 2 HG Grøn Kampnr.36 Kl.11:35 Bane 2 Tune IF Kampnr.361 Kl.12: Bane 2 NFC Blå Kampnr.362 Kl.12:25 Bane 2 Tune IF Kampnr.363 Kl.12:5 Bane 2 LUIF Kampnr.364 Kl.13:15 Bane 2 U7 Pulje 3 Herfølge Boldklub - HG RØD - Solrød gul - Toksværd - Næstved Grøn - Herfølge Boldklub Solrød gul Næstved Grøn HG RØD Solrød gul Toksværd HG RØD Toksværd Herfølge Boldklub Næstved Grøn - HG RØD Kampnr.365 Kl.9:3 Bane 3 Toksværd Kampnr.366 Kl.9:55 Bane 3 Herfølge Boldklub Kampnr.367 Kl.1:2 Bane 3 Toksværd Kampnr.368 Kl.1:45 Bane 3 Næstved Grøn Kampnr.369 Kl.11:1 Bane 3 Herfølge Boldklub Kampnr.37 Kl.11:35 Bane 3 Solrød gul Kampnr.371 Kl.12: Bane 3 Næstved Grøn Kampnr.372 Kl.12:25 Bane 3 Solrød gul Kampnr.373 Kl.12:5 Bane 3 HG RØD Kampnr.374 Kl.13:15 Bane 3

16 U7 Pulje 4 Solrød Rød - AIK 65 Strøby - HG Sort - Næstved Hvid - Greve 1 - Solrød Rød HG Sort Greve 1 AIK 65 Strøby HG Sort Næstved Hvid AIK 65 Strøby Næstved Hvid Solrød Rød Greve 1 - AIK 65 Strøby Næstved Hvid Solrød Rød Næstved Hvid Greve 1 Solrød Rød HG Sort Greve 1 HG Sort AIK 65 Strøby Kampnr.375 Kl.9:3 Bane 4 Kampnr.376 Kl.9:55 Bane 4 Kampnr.377 Kl.1:2 Bane 4 Kampnr.378 Kl.1:45 Bane 4 Kampnr.379 Kl.11:1 Bane 4 Kampnr.38 Kl.11:35 Bane 4 Kampnr.381 Kl.12: Bane 4 Kampnr.382 Kl.12:25 Bane 4 Kampnr.383 Kl.12:5 Bane 4 Kampnr.384 Kl.13:15 Bane 4

17 U7 Pulje 5 HG BLÅ - Faxe Ladeplads - Solrød Sort - Store Merløse Fodbold - Greve 2 - HG BLÅ Solrød Sort Greve 2 Faxe Ladeplads Solrød Sort Store Merløse Fodbold Faxe Ladeplads Store Merløse Fodbold HG BLÅ Greve 2 Antal deltagere: 25 Faxe Ladeplads Kampnr.477 Kl.9:3 Bane 5 Store Merløse Fodbold Kampnr.478 Kl.9:55 Bane 5 HG BLÅ Kampnr.479 Kl.1:2 Bane 5 Store Merløse Fodbold Kampnr.48 Kl.1:45 Bane 5 Greve 2 Kampnr.481 Kl.11:1 Bane 5 HG BLÅ Kampnr.482 Kl.11:35 Bane 5 Solrød Sort Kampnr.483 Kl.12: Bane 5 Greve 2 Kampnr.484 Kl.12:25 Bane 5 Solrød Sort Kampnr.485 Kl.12:5 Bane 5 Faxe Ladeplads Kampnr.486 Kl.13:15 Bane 5

18 U11 - Årgang 27 I rækkerne U11A, U11B & U11C spilles der 8-mandsfodbold. I A-rækken går nr. 1 & 2 i hver pulje går videre til 1/4 finale, dernæst 1/2 finale og til slut finale. I B-rækken & C-rækken går nr. 1 & 2 i hver pulje går videre til 1/2 finale og dernæst finale. Der vil være pokaler til de 2 finalehold i rækkerne U11A, U11B & U11C. Kamplederen bedes sørge for at dommersedlen bliver givet til en repræsentant fra det vindende hold, som skal aflevere dommersedlen til stævnekontoret. Bemærk, det vindende hold har ansvar for dommersedlen bliver afleveret til stævnekontoret efter kampen. Spilletiden er 2x15 minutter. U11A Pulje 1 - OB - Skovshoved IF - Store Merløse Fodbold - Skovshoved IF OB Store Merløse Fodbold OB - OB Kampnr.94 Kl.1: Bane 11 Store Merløse Fodbold Kampnr.95 Kl.1:4 Bane 11 Skovshoved IF Kampnr.96 Kl.11:2 Bane 11 Store Merløse Fodbold Kampnr.97 Kl.12: Bane 11 Kampnr.98 Kl.12:4 Bane 11 Skovshoved IF Kampnr.99 Kl.13:2 Bane 11

19 U11A Pulje 2 Dalum IF - FA 2 - Lyngby - Ringsted IF - Dalum IF Lyngby Dalum IF FA 2 Ringsted IF FA 2 - FA 2 Kampnr.1 Kl.1: Bane 12 Ringsted IF Kampnr.11 Kl.1:4 Bane 12 Lyngby Kampnr.12 Kl.11:2 Bane 12 Ringsted IF Kampnr.13 Kl.12: Bane 12 Dalum IF Kampnr.14 Kl.12:4 Bane 12 Lyngby Kampnr.15 Kl.13:2 Bane 12 U11A Pulje 3 Brøndby IF - HIK - Roskilde KFUM - Tuse IF - Brøndby IF Roskilde KFUM Brøndby IF HIK Tuse IF HIK - HIK Kampnr.16 Kl.1: Bane 13 Tuse IF Kampnr.17 Kl.1:4 Bane 13 Roskilde KFUM Kampnr.18 Kl.11:2 Bane 13 Tuse IF Kampnr.19 Kl.12: Bane 13 Brøndby IF Kampnr.11 Kl.12:4 Bane 13 Roskilde KFUM Kampnr.111 Kl.13:2 Bane 13

20 U11A Pulje 4 Slagelse B&I - BSV - Solrød FC - B93 - Slagelse B&I Solrød FC Slagelse B&I BSV B93 BSV - BSV Kampnr.112 Kl.1: Bane 14 B93 Kampnr.113 Kl.1:4 Bane 14 Solrød FC Kampnr.114 Kl.11:2 Bane 14 B93 Kampnr.115 Kl.12: Bane 14 Slagelse B&I Kampnr.116 Kl.12:4 Bane 14 Solrød FC Kampnr.117 Kl.13:2 Bane 14 Antal deltagere: 16 U11A Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.118 Kl.14: Bane 11 Kampnr.122 Kl.14:4 Bane 13 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.119 Kl.14: Bane 12 Kampnr.124 Kl.15:25 Bane 11 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.12 Kl.14: Bane 13 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.123 Kl.14:4 Bane 14 Kampnr.121 Kl.14: Bane 14

21 U11B Pulje 1 B93 - Ishøj If - Køge BK - Slagelse B&I - B93 Køge BK B93 Ishøj If Slagelse B&I Ishøj If - Ishøj If Kampnr.125 Kl.1:3 Bane 15 Slagelse B&I Kampnr.126 Kl.11:1 Bane 15 Køge BK Kampnr.127 Kl.11:5 Bane 15 Slagelse B&I Kampnr.128 Kl.12:3 Bane 15 B93 Kampnr.129 Kl.13:1 Bane 15 Køge BK Kampnr.13 Kl.13:5 Bane 15 U11B Pulje 2 Dalum IF - Ringsted IF - - Tune IF - Dalum IF Dalum IF Ringsted IF Tune IF Ringsted IF - Ringsted IF Kampnr.131 Kl.1:3 Bane 16 Tune IF Kampnr.132 Kl.11:1 Bane 16 Kampnr.133 Kl.11:5 Bane 16 Tune IF Kampnr.134 Kl.12:3 Bane 16 Dalum IF Kampnr.135 Kl.13:1 Bane 16 Kampnr.136 Kl.13:5 Bane 16 Antal deltagere: 8

22 U11B Puljevinder Finale Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 2 Kampnr.137 Kl.14:4 Bane 15 Kampnr.139 Kl.15:25 Bane 15 Nr. 2 fra Pulje 1 Vinder af Pulje 2 Kampnr.138 Kl.14:4 Bane 16

23 U11C Pulje 1 Præstø if - Greve - KB - Store Merløse Fodbold - - Præstø if KB Greve KB Store Merløse Fodbold Greve Store Merløse Fodbold Præstø if - Greve Kampnr.14 Kl.9: Bane 9 Store Merløse Fodbold Kampnr.141 Kl.9:4 Bane 9 Præstø if Kampnr.142 Kl.1:2 Bane 9 Store Merløse Fodbold Kampnr.143 Kl.11: Bane 9 Kampnr.144 Kl.11:4 Bane 9 Præstø if Kampnr.145 Kl.12:2 Bane 9 KB Kampnr.146 Kl.13: Bane 9 Kampnr.147 Kl.13:4 Bane 9 KB Kampnr.148 Kl.14:2 Bane 9 Greve Kampnr.149 Kl.15: Bane 9

24 U11C Pulje 2 Haslev - Nyråd - Faxe BK - Ringsted IF - Lyngby - Haslev Faxe BK Lyngby Nyråd Faxe BK Ringsted IF Nyråd Ringsted IF Haslev Lyngby - Nyråd Kampnr.15 Kl.9: Bane 1 Ringsted IF Kampnr.151 Kl.9:4 Bane 1 Haslev Kampnr.152 Kl.1:2 Bane 1 Ringsted IF Kampnr.153 Kl.11: Bane 1 Lyngby Kampnr.154 Kl.11:4 Bane 1 Haslev Kampnr.155 Kl.12:2 Bane 1 Faxe BK Kampnr.156 Kl.13: Bane 1 Lyngby Kampnr.157 Kl.13:4 Bane 1 Faxe BK Kampnr.158 Kl.14:2 Bane 1 Nyråd Kampnr.159 Kl.15: Bane 1 Antal deltagere: 1 U11C Puljevinder Finale Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 2 Kampnr.16 Kl.15:4 Bane :2 Bane 9 Nr. 2 fra Pulje 1 Vinder af Pulje 2 Kampnr.161 Kl.15:4 Bane 1

25 Lørdag 28. april 218 U6 - Årgang 212 I rækken U6 spilles der 3-mandsfodbold og der er personlige præmier til alle spillere i rækken. Der er ingen niveaudeling, så det er vigtigt at I stiller lige hold. Der spilles uden målmand, sidstnævnte hold giver bolden op fra midten ved 1.halvlegs begyndelse. Førstnævnte hold stiller kvalificeret bane/kampleder. Der er ikke resultatformidling i rækken U6, hvorfor der heller ikke skal afleveres dommersedler til dommerkontoret. Spilletiden er 2x7 minutter.

26 U6 Pulje 1 HG - NFC, FC Barcelona - Næstved Grøn - Tune IF - NFC Real Madrid - HG Næstved Grøn NFC Real Madrid NFC, FC Barcelona Næstved Grøn Tune IF NFC, FC Barcelona Tune IF HG NFC Real Madrid - NFC, FC Barcelona Kampnr.163 Kl.9:3 Bane 22 Tune IF Kampnr.164 Kl.9:5 Bane 22 HG Kampnr.165 Kl.1:1 Bane 22 Tune IF Kampnr.166 Kl.1:3 Bane 22 NFC Real Madrid Kampnr.167 Kl.1:5 Bane 22 HG Kampnr.168 Kl.11:1 Bane 22 Næstved Grøn Kampnr.169 Kl.11:3 Bane 22 NFC Real Madrid Kampnr.17 Kl.11:5 Bane 22 Næstved Grøn Kampnr.171 Kl.12:1 Bane 22 NFC, FC Barcelona Kampnr.172 Kl.12:3 Bane 22

27 U6 Pulje 2 Næstved Hvid - NFC, Juventus - Toksværd - Vor Frue IF - Slagelse B&I - Næstved Hvid Toksværd Slagelse B&I NFC, Juventus Toksværd Vor Frue IF NFC, Juventus Vor Frue IF Næstved Hvid Slagelse B&I - NFC, Juventus Vor Frue IF Næstved Hvid Vor Frue IF Slagelse B&I Næstved Hvid Toksværd Slagelse B&I Toksværd NFC, Juventus Antal deltagere: 1 Kampnr.173 Kl.9:3 Bane 23 Kampnr.174 Kl.9:5 Bane 23 Kampnr.175 Kl.1:1 Bane 23 Kampnr.176 Kl.1:3 Bane 23 Kampnr.177 Kl.1:5 Bane 23 Kampnr.178 Kl.11:1 Bane 23 Kampnr.179 Kl.11:3 Bane 23 Kampnr.18 Kl.11:5 Bane 23 Kampnr.181 Kl.12:1 Bane 23 Kampnr.182 Kl.12:3 Bane 23

28 U8 - Årgang 21 I rækkerne U8A, U8B & U8C spilles der 5-mandsfodbold og der er personlige præmier til alle spillere uanset om man gå videre fra sin pulje. Nr. 1 & 2 i hver pulje går videre til 1/4 finale, dernæst 1/2 finale og til slut finale. Der vil være pokaler til de 2 finalehold i rækkerne U8A, U8B & U8C. Holdet der står først i programmet sørger for kampleder til den pågældende kamp. Kamplederen bedes sørge for at dommersedlen bliver givet til en repræsentant fra det vindende hold, som skal aflevere dommersedlen til stævnekontoret. Bemærk, det vindende hold har ansvar for dommersedlen bliver afleveret til stævnekontoret efter kampen. Spilletiden er 2x8 minutter. U8A Pulje 1 HG-1 - Brøndby IF - Dragør A - Dalum IF 1 - HG-1 Dragør A HG-1 Brøndby IF Dalum IF 1 Brøndby IF - Brøndby IF Kampnr.245 Kl.11:45 Bane 1 Dalum IF 1 Kampnr.246 Kl.12:1 Bane 1 Dragør A Kampnr.247 Kl.12:35 Bane 1 Dalum IF 1 Kampnr.248 Kl.13: Bane 1 HG-1 Kampnr.249 Kl.13:25 Bane 1 Dragør A Kampnr.25 Kl.13:5 Bane 1

29 U8A Pulje 2 KB C1 - Køge BK - Slagelse B&I 2 - BSV - KB C1 - Køge BK Kampnr.251 Kl.11:45 Bane 2 Slagelse B&I 2 - BSV Kampnr.252 Kl.12:1 Bane 2 KB C1 - Slagelse B&I 2 Kampnr.253 Kl.12:35 Bane 2 Køge BK - BSV Kampnr.254 Kl.13: Bane 2 BSV - KB C1 Kampnr.255 Kl.13:25 Bane 2 Køge BK - Slagelse B&I 2 Kampnr.256 Kl.13:5 Bane 2 U8A Pulje 3 Gentofte Fodbold Akademi - - Haslev FC - Slagelse B&I - Gentofte Fodbold Akademi Haslev FC Gentofte Fodbold Akademi Slagelse B&I - Slagelse B&I Haslev FC Slagelse B&I Gentofte Fodbold Akademi Haslev FC Kampnr.257 Kl.11:45 Bane 3 Kampnr.258 Kl.12:1 Bane 3 Kampnr.259 Kl.12:35 Bane 3 Kampnr.26 Kl.13: Bane 3 Kampnr.261 Kl.13:25 Bane 3 Kampnr.262 Kl.13:5 Bane 3

30 U8A Pulje 4 Dalum IF 2 - Nørre Alslev Boldklub - Glostrup 1 - KB A - Dalum IF 2 Glostrup 1 Dalum IF 2 Nørre Alslev Boldklub KB A Nørre Alslev Boldklub - Nørre Alslev Boldklub KB A Glostrup 1 KB A Dalum IF 2 Glostrup 1 Kampnr.263 Kl.11:45 Bane 4 Kampnr.264 Kl.12:1 Bane 4 Kampnr.265 Kl.12:35 Bane 4 Kampnr.266 Kl.13: Bane 4 Kampnr.267 Kl.13:25 Bane 4 Kampnr.268 Kl.13:5 Bane 4 Antal deltagere: 16 U8A Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.269 Kl.14:15 Bane 1 Kampnr.273 Kl.14:4 Bane 1 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.27 Kl.14:15 Bane 2 Kampnr.275 Kl.15:15 Bane 2 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.271 Kl.14:15 Bane 3 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.274 Kl.14:4 Bane 2 Kampnr.272 Kl.14:15 Bane 4

31 U8B Pulje 1 Havdrup GI - Slagelse B&I - HG-2 - Nyråd - Havdrup GI HG-2 Havdrup GI Slagelse B&I Nyråd Slagelse B&I - Slagelse B&I Kampnr.214 Kl.11:45 Bane 5 Nyråd Kampnr.215 Kl.12:1 Bane 5 HG-2 Kampnr.216 Kl.12:35 Bane 5 Nyråd Kampnr.217 Kl.13: Bane 5 Havdrup GI Kampnr.218 Kl.13:25 Bane 5 HG-2 Kampnr.219 Kl.13:5 Bane 5 U8B Pulje 2 Dianalund If - HGB - Brøndby IF 1 - Strøby AIK 65 - Dianalund If Brøndby IF 1 Dianalund If HGB Strøby AIK 65 HGB - HGB Strøby AIK 65 Brøndby IF 1 Strøby AIK 65 Dianalund If Brøndby IF 1 Kampnr.22 Kl.11:45 Bane 6 Kampnr.221 Kl.12:1 Bane 6 Kampnr.222 Kl.12:35 Bane 6 Kampnr.223 Kl.13: Bane 6 Kampnr.224 Kl.13:25 Bane 6 Kampnr.225 Kl.13:5 Bane 6

32 U8B Pulje 3 BSF B - Skovshoved IF - Vemmelev - FK Sydsjælland 5 - BSF B Vemmelev BSF B Skovshoved IF FK Sydsjælland 5 Skovshoved IF - Skovshoved IF Kampnr.226 Kl.11:45 Bane 7 FK Sydsjælland 5 Kampnr.227 Kl.12:1 Bane 7 Vemmelev Kampnr.228 Kl.12:35 Bane 7 FK Sydsjælland 5 Kampnr.229 Kl.13: Bane 7 BSF B Kampnr.23 Kl.13:25 Bane 7 Vemmelev Kampnr.231 Kl.13:5 Bane 7 U8B Pulje 4 - Vordingborg IF - KB A - Gadstrup IF - KB A Vordingborg IF Gadstrup IF Vordingborg IF - Vordingborg IF Gadstrup IF KB A Gadstrup IF KB A Antal deltagere: 16 Kampnr.232 Kl.11:45 Bane 8 Kampnr.233 Kl.12:1 Bane 8 Kampnr.234 Kl.12:35 Bane 8 Kampnr.235 Kl.13: Bane 8 Kampnr.236 Kl.13:25 Bane 8 Kampnr.237 Kl.13:5 Bane 8

33 U8B Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.238 Kl.14:15 Bane 5 Kampnr.242 Kl.14:4 Bane 7 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.239 Kl.14:15 Bane 6 Kampnr.244 Kl.15:15 Bane 8 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.24 Kl.14:15 Bane 7 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.243 Kl.14:4 Bane 8 Kampnr.241 Kl.14:15 Bane 8

34 U8C Pulje 1 Brøndby IF - Ringsted IF - Køge Boldklub C2 - Dianalund If - Brøndby IF Køge Boldklub C2 Brøndby IF Ringsted IF Dianalund If Ringsted IF - Ringsted IF Dianalund If Køge Boldklub C2 Dianalund If Brøndby IF Køge Boldklub C2 Kampnr.183 Kl.9: Bane 1 Kampnr.184 Kl.9: Bane 2 Kampnr.191 Kl.9:25 Bane 1 Kampnr.192 Kl.9:25 Bane 2 Kampnr.199 Kl.9:5 Bane 1 Kampnr.2 Kl.9:5 Bane 2 U8C Pulje 2 BSF C - Faxe Ladeplads - BK83 Næstved - HG-3 - BSF C BK83 Næstved BSF C Faxe Ladeplads HG-3 Faxe Ladeplads - Faxe Ladeplads Kampnr.185 Kl.9: Bane 3 HG-3 Kampnr.186 Kl.9: Bane 4 BK83 Næstved Kampnr.193 Kl.9:25 Bane 3 HG-3 Kampnr.194 Kl.9:25 Bane 4 BSF C Kampnr.21 Kl.9:5 Bane 3 BK83 Næstved Kampnr.22 Kl.9:5 Bane 4

35 U8C Pulje 3 Køge Boldklub C1 - - FC Storebælt - Solrød FC - Køge Boldklub C1 FC Storebælt Køge Boldklub C1 Solrød FC - Solrød FC FC Storebælt Solrød FC Køge Boldklub C1 FC Storebælt Kampnr.187 Kl.9: Bane 5 Kampnr.188 Kl.9: Bane 6 Kampnr.195 Kl.9:25 Bane 5 Kampnr.196 Kl.9:25 Bane 6 Kampnr.23 Kl.9:5 Bane 5 Kampnr.24 Kl.9:5 Bane 6 U8C Pulje 4 Nykøbing FC - BSV 2 - Glostrup 2 - Toksværd - Nykøbing FC Glostrup 2 Nykøbing FC BSV 2 Toksværd BSV 2 - BSV 2 Toksværd Glostrup 2 Toksværd Nykøbing FC Glostrup 2 Antal deltagere: 16 Kampnr.189 Kl.9: Bane 7 Kampnr.19 Kl.9: Bane 8 Kampnr.197 Kl.9:25 Bane 7 Kampnr.198 Kl.9:25 Bane 8 Kampnr.25 Kl.9:5 Bane 7 Kampnr.26 Kl.9:5 Bane 8

36 U8C Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.27 Kl.1:15 Bane 3 Kampnr.211 Kl.1:4 Bane 7 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.28 Kl.1:15 Bane 4 Kampnr.213 Kl.11:1 Bane 8 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.29 Kl.1:15 Bane 5 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.212 Kl.1:4 Bane 8 Kampnr.21 Kl.1:15 Bane 6

37 U12 - Årgang 26 I rækkerne U12A, U12B & U12C spilles der 8-mandsfodbold. I A-rækken, B-rækken & C-rækken går nr. 1 & 2 i hver pulje går videre til 1/2 finale og dernæst finale. Der vil være pokaler til de 2 finalehold i rækkerne U12A, U12B & U12C. Kamplederen bedes sørge for at dommersedlen bliver givet til en repræsentant fra det vindende hold, som skal aflevere dommersedlen til stævnekontoret. Bemærk, det vindende hold har ansvar for dommersedlen bliver afleveret til stævnekontoret efter kampen. Spilletiden er 2x15 minutter. U12A Pulje 1 Solrød FC - Brøndby IF - BSV - HIK - Borup IF - Solrød FC BSV Borup IF Brøndby IF BSV HIK Brøndby IF HIK Solrød FC Borup IF - Brøndby IF Kampnr.322 Kl.9: Bane 13 HIK Kampnr.323 Kl.9:4 Bane 13 Solrød FC Kampnr.324 Kl.1:2 Bane 13 HIK Kampnr.325 Kl.11: Bane 13 Borup IF Kampnr.326 Kl.11:4 Bane 13 Solrød FC Kampnr.327 Kl.12:2 Bane 13 BSV Kampnr.328 Kl.13: Bane 13 Borup IF Kampnr.329 Kl.13:4 Bane 13 BSV Kampnr.33 Kl.14:2 Bane 13 Brøndby IF Kampnr.331 Kl.15: Bane 13

38 U12A Pulje 2 Team Kulek - - Farum BK - GVI - FFB - Team Kulek Farum BK FFB Farum BK GVI GVI Team Kulek FFB - Kampnr.332 Kl.9: Bane 14 GVI Kampnr.333 Kl.9:4 Bane 14 Team Kulek Kampnr.334 Kl.1:2 Bane 14 GVI Kampnr.335 Kl.11: Bane 14 FFB Kampnr.336 Kl.11:4 Bane 14 Team Kulek Kampnr.337 Kl.12:2 Bane 14 Farum BK Kampnr.338 Kl.13: Bane 14 FFB Kampnr.339 Kl.13:4 Bane 14 Farum BK Kampnr.34 Kl.14:2 Bane 14 Kampnr.341 Kl.15: Bane 14 Antal deltagere: 1 U12A Puljevinder Finale Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 2 Kampnr.342 Kl.15:4 Bane 13 Kampnr.344 Kl.16:2 Bane 15 Nr. 2 fra Pulje 1 Vinder af Pulje 2 Kampnr.343 Kl.15:4 Bane 14

39 U12B Pulje 1 - Karlslunde IF - Borup IF 2 - Lyngby - Skælskør B&I - Borup IF 2 Skælskør B&I Karlslunde IF Borup IF 2 Lyngby Karlslunde IF Lyngby Skælskør B&I - Karlslunde IF Kampnr.299 Kl.9: Bane 11 Lyngby Kampnr.3 Kl.9:4 Bane 11 Kampnr.31 Kl.1:2 Bane 11 Lyngby Kampnr.32 Kl.11: Bane 11 Skælskør B&I Kampnr.33 Kl.11:4 Bane 11 Kampnr.34 Kl.12:2 Bane 11 Borup IF 2 Kampnr.35 Kl.13: Bane 11 Skælskør B&I Kampnr.36 Kl.13:4 Bane 11 Borup IF 2 Kampnr.37 Kl.14:2 Bane 11 Karlslunde IF Kampnr.38 Kl.15: Bane 11

40 U12B Pulje 2 Toksværd - Roskilde KFUM - BSV B - HIK - FC Holte - Toksværd BSV B FC Holte Roskilde KFUM BSV B HIK Roskilde KFUM HIK Toksværd FC Holte - Roskilde KFUM Kampnr.39 Kl.9: Bane 12 HIK Kampnr.31 Kl.9:4 Bane 12 Toksværd Kampnr.311 Kl.1:2 Bane 12 HIK Kampnr.312 Kl.11: Bane 12 FC Holte Kampnr.313 Kl.11:4 Bane 12 Toksværd Kampnr.314 Kl.12:2 Bane 12 BSV B Kampnr.315 Kl.13: Bane 12 FC Holte Kampnr.316 Kl.13:4 Bane 12 BSV B Kampnr.317 Kl.14:2 Bane 12 Roskilde KFUM Kampnr.318 Kl.15: Bane 12 Antal deltagere: 1 U12B Puljevinder Finale Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 2 Kampnr.319 Kl.15:4 Bane 11 Kampnr.321 Kl.16:2 Bane 11 Nr. 2 fra Pulje 1 Vinder af Pulje 2 Kampnr.32 Kl.15:4 Bane 12

41 U12C Pulje 1 HG - Nykøbing FC - FFB 2 - Lyngby - Ølstykke FC - HG FFB 2 Ølstykke FC Nykøbing FC FFB 2 Lyngby Nykøbing FC Lyngby HG Ølstykke FC - Nykøbing FC Lyngby HG Lyngby Ølstykke FC HG FFB 2 Ølstykke FC FFB 2 Nykøbing FC Kampnr.276 Kl.9: Bane 9 Kampnr.277 Kl.9:4 Bane 9 Kampnr.278 Kl.1:2 Bane 9 Kampnr.279 Kl.11: Bane 9 Kampnr.28 Kl.11:4 Bane 9 Kampnr.281 Kl.12:2 Bane 9 Kampnr.282 Kl.13: Bane 9 Kampnr.283 Kl.13:4 Bane 9 Kampnr.284 Kl.14:2 Bane 9 Kampnr.285 Kl.15: Bane 9

42 U12C Pulje 2 Præstø if - - Roskilde KFUM 2 - BK Frem Sakskøbing - Solrød FC - Præstø if Roskilde KFUM 2 Solrød FC Roskilde KFUM 2 BK Frem Sakskøbing BK Frem Sakskøbing Præstø if Solrød FC - BK Frem Sakskøbing Præstø if BK Frem Sakskøbing Solrød FC Præstø if Roskilde KFUM 2 Solrød FC Roskilde KFUM 2 Kampnr.286 Kl.9: Bane 1 Kampnr.287 Kl.9:4 Bane 1 Kampnr.288 Kl.1:2 Bane 1 Kampnr.289 Kl.11: Bane 1 Kampnr.29 Kl.11:4 Bane 1 Kampnr.291 Kl.12:2 Bane 1 Kampnr.292 Kl.13: Bane 1 Kampnr.293 Kl.13:4 Bane 1 Kampnr.294 Kl.14:2 Bane 1 Kampnr.295 Kl.15: Bane 1 Antal deltagere: 1 U12C Puljevinder Finale Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 2 Kampnr.296 Kl.15:4 Bane 9 Kampnr.298 Kl.16:2 Bane 9 Nr. 2 fra Pulje 1 Vinder af Pulje 2 Kampnr.297 Kl.15:4 Bane 1

43 Søndag 29. april 218 U9 - Årgang 29 I rækkerne U9A, U9B & U9C spilles der 5-mandsfodbold. Nr. 1 & 2 i hver pulje går videre til 1/4 finale, dernæst 1/2 finale og til slut finale. Der vil være pokaler til de 2 finalehold i rækkerne U9A, U9B & U9C. Holdet der står først i programmet sørger for kampleder til den pågældende kamp. Kamplederen bedes sørge for at dommersedlen bliver givet til en repræsentant fra det vindende hold, som skal aflevere dommersedlen til stævnekontoret. Bemærk, det vindende hold har ansvar for dommersedlen bliver afleveret til stævnekontoret efter kampen. Spilletiden er 2x1 minutter. U9 A Pulje 1 HG 1 - KB3 - SfB 1 - BK Rødovre - BK Rødovre KB3 HG 1 KB3 HG 1 SfB 1 - HG 1 SfB 1 SfB 1 BK Rødovre KB3 BK Rødovre Kampnr.63 Kl.12:3 Bane 1 Kampnr.64 Kl.13: Bane 1 Kampnr.65 Kl.13:3 Bane 1 Kampnr.66 Kl.14: Bane 1 Kampnr.67 Kl.14:3 Bane 1 Kampnr.68 Kl.15: Bane 1

44 U9 A Pulje 2 Glostrup FK - Næstved Hvid - Himmelev-Veddelev BK - A2 - NFC - NFC Næstved Hvid Glostrup FK Næstved Hvid Glostrup FK Himmelev-Veddelev BK - A2 - Glostrup FK Himmelev-Veddelev BK - A2 Himmelev-Veddelev BK - A2 NFC Næstved Hvid NFC Kampnr.69 Kl.12:3 Bane 2 Kampnr.7 Kl.13: Bane 2 Kampnr.71 Kl.13:3 Bane 2 Kampnr.72 Kl.14: Bane 2 Kampnr.73 Kl.14:3 Bane 2 Kampnr.74 Kl.15: Bane 2 U9 A Pulje 3 KB2 - Brøndby if Blå - Køge Boldklub 1 - Hekla - Hekla Brøndby if Blå KB2 Brøndby if Blå KB2 Køge Boldklub 1 - KB2 Kampnr.75 Kl.12:3 Bane 3 Køge Boldklub 1 Kampnr.76 Kl.13: Bane 3 Køge Boldklub 1 Kampnr.77 Kl.13:3 Bane 3 Hekla Kampnr.78 Kl.14: Bane 3 Brøndby if Blå Kampnr.79 Kl.14:3 Bane 3 Hekla Kampnr.8 Kl.15: Bane 3

45 U9 A Pulje 4 Suså If 1 - KB1 - Holbæk B&I - A1 - Himmelev-Veddelev BK - A1 - Himmelev-Veddelev BK - A1 KB1 Suså If 1 KB1 Suså If 1 Holbæk B&I - A1 - Suså If 1 Holbæk B&I - A1 Holbæk B&I - A1 Himmelev-Veddelev BK - A1 KB1 Himmelev-Veddelev BK - A1 Kamp.nr81 Kl.12:3 Bane 4 Kamp.nr82 Kl.13: Bane 4 Kamp.nr83 Kl.13:3 Bane 4 Kamp.nr84 Kl.14: Bane 4 Kamp.nr85 Kl.14:3 Bane 4 Kamp.nr86 Kl.15: Bane 4 Antal deltagere: 16 U9 A Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.87 Kl.15:3 Bane 1 Kampnr.91 Kl.16: Bane 1 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.88 Kl.15:3 Bane 2 Kampnr.93 Kl.16:3 Bane 1 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.89 Kl.15:3 Bane 3 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.92 Kl.16: Bane 2 Kampnr.9 Kl.15:3 Bane 4

46 U9 B Pulje 1 TOF - Køge Boldklub 2 - BK Rødovre - Brøndby IF Gul - TOF BK Rødovre TOF Køge Boldklub 2 Brøndby IF Gul Køge Boldklub 2 - Køge Boldklub 2 Kampnr.32 Kl.12:3 Bane 5 Brøndby IF Gul Kampnr.33 Kl.13: Bane 5 BK Rødovre Kampnr.34 Kl.13:3 Bane 5 Brøndby IF Gul Kampnr.35 Kl.14: Bane 5 TOF Kampnr.36 Kl.14:3 Bane 5 BK Rødovre Kampnr.37 Kl.15: Bane 5 U9 B Pulje 2 Haslev FC - Himmelev-Veddelev BK - B1 - Møns drenge - Holbæk B&I - B1 - Haslev FC Møns drenge Haslev FC Himmelev-Veddelev BK - B1 Holbæk B&I - B1 Himmelev-Veddelev BK - B1 - Himmelev-Veddelev BK - B1 Holbæk B&I - B1 Møns drenge Holbæk B&I - B1 Haslev FC Møns drenge Kampnr.38 Kl.12:3 Bane 6 Kampnr.39 Kl.13: Bane 6 Kampnr.4 Kl.13:3 Bane 6 Kampnr.41 Kl.14: Bane 6 Kampnr.42 Kl.14:3 Bane 6 Kampnr.43 Kl.15: Bane 6

47 U9 B Pulje 3 SfB 2 - HG 3 - NFC - Vanløse If - grønt hold - SfB 2 NFC SfB 2 HG 3 Vanløse If - grønt hold HG 3 - HG 3 Vanløse If - grønt hold NFC Vanløse If - grønt hold SfB 2 NFC Kampnr.44 Kl.12:3 Bane 7 Kampnr.45 Kl.13: Bane 7 Kampnr.46 Kl.13:3 Bane 7 Kampnr.47 Kl.14: Bane 7 Kampnr.48 Kl.14:3 Bane 7 Kampnr.49 Kl.15: Bane 7 U9 B Pulje 4 Vemmelev - HG 2 - Himmelev-Veddelev BK - B2 - Næstved Grøn - Vemmelev Himmelev-Veddelev BK - B2 Vemmelev HG 2 Næstved Grøn HG 2 Antal deltagere: 16 - HG 2 Næstved Grøn Himmelev-Veddelev BK - B2 Næstved Grøn Vemmelev Himmelev-Veddelev BK - B2 Kampnr.5 Kl.12:3 Bane 8 Kampnr.51 Kl.13: Bane 8 Kampnr.52 Kl.13:3 Bane 8 Kampnr.53 Kl.14: Bane 8 Kampnr.54 Kl.14:3 Bane 8 Kampnr.55 Kl.15: Bane 8

48 U9 B Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.56 Kl.15:3 Bane 5 Kampnr.6 Kl.16: Bane 3 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.57 Kl.15:3 Bane 6 Kampnr.62 Kl.16:3 Bane 4 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.58 Kl.15:3 Bane 7 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.61 Kl.16: Bane 4 Kampnr.59 Kl.15:3 Bane 8

49 U9 C Pulje 1 Køge Boldklub 3 - Nyråd Sort - Næstved Rød - Holbæk B&I - C2 - Køge Boldklub 3 Næstved Rød Køge Boldklub 3 Nyråd Sort Holbæk B&I - C2 Nyråd Sort - Nyråd Sort Holbæk B&I - C2 Næstved Rød Holbæk B&I - C2 Køge Boldklub 3 Næstved Rød Kampnr.1 Kl.9: Bane 1 Kampnr.2 Kl.9: Bane 2 Kampnr.9 Kl.9:3 Bane 1 Kampnr.1 Kl.9:3 Bane 2 Kampnr.17 Kl.1: Bane 1 Kampnr.18 Kl.1: Bane 2 U9 C Pulje 2 TOF U9C - Brøndbyernes IF U9/3 - HG 5 - Vordingborg IF - TOF U9C HG 5 TOF U9C Brøndbyernes IF U9/3 Vordingborg IF Brøndbyernes IF U9/3 - Brøndbyernes IF U9/3 Vordingborg IF HG 5 Vordingborg IF TOF U9C HG 5 Kampnr.3 Kl.9: Bane 3 Kampnr.4 Kl.9: Bane 4 Kampnr.11 Kl.9:3 Bane 3 Kampnr.12 Kl.9:3 Bane 4 Kampnr.19 Kl.1: Bane 3 Kampnr.2 Kl.1: Bane 4

50 U9 C Pulje 3 Skælskør B&I - Holbæk B&I - C1 - Store Merløse Fodbold - NFC - Skælskør B&I Store Merløse Fodbold Skælskør B&I Holbæk B&I - C1 NFC Holbæk B&I - C1 - Holbæk B&I - C1 Kampnr.5 Kl.9: Bane 5 NFC Kampnr.6 Kl.9: Bane 6 Store Merløse Fodbold Kampnr.13 Kl.9:3 Bane 5 NFC Kampnr.14 Kl.9:3 Bane 6 Skælskør B&I Kampnr.21 Kl.1: Bane 5 Store Merløse Fodbold Kampnr.22 Kl.1: Bane 6 U9 C Pulje 4 Suså If 2 - HG 4 - Slagelse BI C - Nyråd Gul - Suså If 2 Slagelse BI C Suså If 2 HG 4 Nyråd Gul HG 4 - HG 4 Nyråd Gul Slagelse BI C Nyråd Gul Suså If 2 Slagelse BI C Antal deltagere: 16 Kampnr.7 Kl.9: Bane 7 Kampnr.8 Kl.9: Bane 8 Kampnr.15 Kl.9:3 Bane 7 Kampnr.16 Kl.9:3 Bane 8 Kampnr.23 Kl.1: Bane 7 Kampnr.24 Kl.1: Bane 8

51 U9 C Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.25 Kl.1:3 Bane 3 Kampnr.29 Kl.11: Bane 7 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.26 Kl.1:3 Bane 4 Kampnr.31 Kl.11:3 Bane 7 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.27 Kl.1:3 Bane 5 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.3 Kl.11: Bane 8 Kampnr.28 Kl.1:3 Bane 6

52 U1 - Årgang 28 I rækken U1A spilles der 8-mandsfodbold. I rækkerne U1B & U1C spilles der 5-mandsfodbold på 8-mandsmål. I U1A går nr. 1 & 2 i hver pulje går videre til 1/4 finale, dernæst 1/2 finale og til slut finale. I U1B & C går nr. 1 & 2 i hver pulje går videre til 1/2 finale og dernæst finale. Der vil være pokaler til de 2 finalehold i rækkerne U1A, U1B & U1C. Holdet der står først i programmet sørger for kampleder til den pågældende kamp i U1B & U1C. Kamplederen bedes sørge for at dommersedlen bliver givet til en repræsentant fra det vindende hold, som skal aflevere dommersedlen til stævnekontoret. Bemærk, det vindende hold har ansvar for dommersedlen bliver afleveret til stævnekontoret efter kampen. Spilletiden i U1A er 2x15 minutter. Spilletiden i U1B & C er 2x1 minutter. U1A Pulje 1 Næsby - B198 - B73 Herlev - FC Nordsjælland - Næsby B73 Herlev Næsby B198 FC Nordsjælland B198 - B198 FC Nordsjælland B73 Herlev FC Nordsjælland Næsby B73 Herlev Kampnr.385 Kl.1: Bane 11 Kampnr.386 Kl.1:4 Bane 11 Kampnr.387 Kl.11:2 Bane 11 Kampnr.388 Kl.12: Bane 11 Kampnr.389 Kl.12:4 Bane 11 Kampnr.39 Kl.13:2 Bane 11

53 U1A Pulje 2 BK Friheden - Ringsted IF - Svendborg - Brøndby IF - BK Friheden Svendborg BK Friheden Ringsted IF Brøndby IF Ringsted IF - Ringsted IF Kampnr.391 Kl.1: Bane 12 Brøndby IF Kampnr.392 Kl.1:4 Bane 12 Svendborg Kampnr.393 Kl.11:2 Bane 12 Brøndby IF Kampnr.394 Kl.12: Bane 12 BK Friheden Kampnr.395 Kl.12:4 Bane 12 Svendborg Kampnr.396 Kl.13:2 Bane 12 U1A Pulje 3 Holbæk B&IF - Marienlyst - NFC - Vallensbæk IF - Holbæk B&IF NFC Holbæk B&IF Marienlyst Vallensbæk IF Marienlyst - Marienlyst Vallensbæk IF NFC Vallensbæk IF Holbæk B&IF NFC Kampnr.397 Kl.1: Bane 13 Kampnr.398 Kl.1:4 Bane 13 Kampnr.399 Kl.11:2 Bane 13 Kampnr.4 Kl.12: Bane 13 Kampnr.41 Kl.12:4 Bane 13 Kampnr.42 Kl.13:2 Bane 13

54 U1A Pulje 4 - Kjøbenhavns Boldklub - Sanderum Boldklub - Malmö FF - Sanderum Boldklub Kjøbenhavns Boldklub Malmö FF Kjøbenhavns Boldklub - Kjøbenhavns Boldklub Kampnr.43 Kl.1: Bane 14 Malmö FF Kampnr.44 Kl.1:4 Bane 14 Sanderum Boldklub Kampnr.45 Kl.11:2 Bane 14 Malmö FF Kampnr.46 Kl.12: Bane 14 Kampnr.47 Kl.12:4 Bane 14 Sanderum Boldklub Kampnr.48 Kl.13:2 Bane 14 Antal deltagere: 16 U1A Slutspil 1 Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 3 Kampnr.49 Kl.14: Bane 11 Kampnr.413 Kl.14:4 Bane 13 Vinder af Pulje 2 Nr. 2 fra Pulje 4 Kampnr.41 Kl.14: Bane 12 Kampnr.415 Kl.15:25 Bane 15 Nr. 2 fra Pulje 1 Kampnr.411 Kl.14: Bane 13 Vinder af Pulje 3 Nr. 2 fra Pulje 2 Vinder af Pulje 4 Kampnr.414 Kl.14:4 Bane 14 Kampnr.412 Kl.14: Bane 14

55 U1B Pulje 1 BK Friheden - HG B. - Svendborg 2 - KB BK Friheden Svendborg 2 HG B. Svendborg 2 KB 2 HG B. KB 2 BK Friheden - HG B. Kampnr.416 Kl.1: Bane 19 KB 2 Kampnr.417 Kl.1:3 Bane 19 BK Friheden Kampnr.418 Kl.11: Bane 19 KB 2 Kampnr.419 Kl.11:3 Bane 19 Kampnr.42 Kl.12: Bane 19 BK Friheden Kampnr.421 Kl.12:3 Bane 19 Svendborg 2 Kampnr.422 Kl.13: Bane 19 Kampnr.423 Kl.13:3 Bane 19 Svendborg 2 Kampnr.424 Kl.14: Bane 19 HG B. Kampnr.425 Kl.14:3 Bane 19

56 U1B Pulje 2 Ringsted IF - HG A - Holbæk B1 - Svogerslev - Brøndby IF - Ringsted IF Holbæk B1 Brøndby IF HG A Holbæk B1 Svogerslev HG A Svogerslev Ringsted IF Brøndby IF - HG A Kampnr.426 Kl.1: Bane 2 Svogerslev Kampnr.427 Kl.1:3 Bane 2 Ringsted IF Kampnr.428 Kl.11: Bane 2 Svogerslev Kampnr.429 Kl.11:3 Bane 2 Brøndby IF Kampnr.43 Kl.12: Bane 2 Ringsted IF Kampnr.431 Kl.12:3 Bane 2 Holbæk B1 Kampnr.432 Kl.13: Bane 2 Brøndby IF Kampnr.433 Kl.13:3 Bane 2 Holbæk B1 Kampnr.434 Kl.14: Bane 2 HG A Kampnr.435 Kl.14:3 Bane 2 Antal deltagere: 1 U1B Puljevinder Finale Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 2 Kampnr.436 Kl.15: Bane 19 Kampnr.438 Kl.15:3 Bane 2 Nr. 2 fra Pulje 1 Vinder af Pulje 2 Kampnr.437 Kl.15: Bane 2

57 U1C Pulje 1 Brøndby IF - HG D - - BK Friheden - Vallensbæk C2 - Brøndby IF Vallensbæk C2 HG D BK Friheden Brøndby IF HG D BK Friheden Vallensbæk C2 - HG D Kampnr.439 Kl.1: Bane 17 BK Friheden Kampnr.44 Kl.1:3 Bane 17 Brøndby IF Kampnr.441 Kl.11: Bane 17 Kampnr.442 Kl.11:3 Bane 17 Vallensbæk C2 Kampnr.443 Kl.12: Bane 17 Kampnr.444 Kl.12:3 Bane 17 BK Friheden Kampnr.445 Kl.13: Bane 17 Vallensbæk C2 Kampnr.446 Kl.13:3 Bane 17 Brøndby IF Kampnr.447 Kl.14: Bane 17 HG D Kampnr.448 Kl.14:3 Bane 17

58 U1C Pulje 2 NFC - HG C - Holbæk - Vallensbæk C1 - Ringsted IF - NFC - HG C Kampnr.449 Kl.1: Bane 18 Holbæk - Vallensbæk C1 Kampnr.45 Kl.1:3 Bane 18 Ringsted IF - NFC Kampnr.451 Kl.11: Bane 18 HG C - Vallensbæk C1 Kampnr.452 Kl.11:3 Bane 18 Holbæk - Ringsted IF Kampnr.453 Kl.12: Bane 18 Vallensbæk C1 - NFC Kampnr.454 Kl.12:3 Bane 18 HG C - Holbæk Kampnr.455 Kl.13: Bane 18 Vallensbæk C1 - Ringsted IF Kampnr.456 Kl.13:3 Bane 18 NFC - Holbæk Kampnr.457 Kl.14: Bane 18 Ringsted IF - HG C Kampnr.458 Kl.14:3 Bane 18 Antal deltagere: 1 U1C Puljevinder Finale Vinder af Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 2 Kampnr.459 Kl.15: Bane 17 Kampnr.461 Kl.15:3 Bane 17 Nr. 2 fra Pulje 1 Vinder af Pulje 2 Kampnr.46 Kl.15: Bane 18

59 U13A - Årgang 25 I rækkerne U13A spilles der 11-mandsfodbold og der er pokaler til nr. 1 og 2 i rækken. Der spilles indledende i 2 puljer hvorefter: nr. 1 i pulje 1 møder nr. 1 fra pulje 2 nr. 2 i pulje 1 møder nr. 2 fra pulje 2 nr. 3 i pulje 1 møder nr. 3 fra pulje 2 Kamplederen bedes sørge for at dommersedlen bliver givet til en repræsentant fra det vindende hold, som skal aflevere dommersedlen til stævnekontoret. Bemærk, det vindende hold har ansvar for dommersedlen bliver afleveret til stævnekontoret efter kampen. Adressen for spillested er: Nygårdsvej 1B, 47 Næstved Her vil der ligeså være mulighed for omklædning og bad. Spilletiden er 2x2 minutter. U13A Pulje 1 Nykøbing - Brøndby IF - Slagelse B&I - Nykøbing - Brøndby IF Kampnr.468 Kl.1: Bane 24 Slagelse B&I - Nykøbing Kampnr.469 Kl.11: Bane 24 Brøndby IF - Slagelse B&I Kampnr.47 Kl.12: Bane 24

60 U13A Pulje 2 HIK - BBB - - HIK - BBB Kampnr.471 Kl.1: Bane 25 - HIK Kampnr.472 Kl.11: Bane 25 BBB - Kampnr.473 Kl.12: Bane 25 Antal deltagere: 6 U13A Mellemspil 1 Pulje 1 Vinder af Pulje 1 - Vinder af Pulje 2 - Vinder af Pulje 1 - Vinder af Pulje 2 Kampnr.476 Kl.14: Bane 24 U13A Mellemspil 2 Pulje 1 Nr. 2 fra Pulje 1 - Nr. 2 fra Pulje 2 - Nr. 2 fra Pulje 1 - Nr. 2 fra Pulje 2 Kampnr.475 Kl.13: Bane 25

61 U13A Mellemspil 3 Pulje 1 Nr. 3 fra Pulje 1 - Nr. 3 fra Pulje 2 - Nr. 3 fra Pulje 1 - Nr. 3 fra Pulje 2 Kampnr.474 Kl.13: Bane 24

62 U13B/ - Årgang 25 I rækkerne U13B/C spilles der 11-mandsfodbold og der er pokaler til nr. 1 og 2 i rækken. Da der kun er én pulje spilles der alle mod alle efter tabel. Kamplederen bedes sørge for at resultatet bliver indraportere til stævnekontoret. Adressen for spillested er: Nygårdsvej 1B, 47 Næstved Her vil der ligeså være mulighed for omklædning og bad. Spilletiden er 2x2 minutter. U13 B Pulje 1 FK Sydsjælland Slagelse BK&IF - Himmelev-Veddelev - FK Sydsjælland 5 Slagelse BK&IF FK Sydsjælland 5 Himmelev-Veddelev Antal deltagere: 4 - Himmelev-Veddelev Slagelse BK&IF Himmelev-Veddelev FK Sydsjælland 5 Slagelse BK&IF Kampnr.462 Kl.1: Bane 26 Kampnr.463 Kl.11: Bane 26 Kampnr.464 Kl.12: Bane 26 Kampnr.465 Kl.13: Bane 26 Kampnr.466 Kl.14: Bane 26 Kampnr.467 Kl.15: Bane 26

63

Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup.

Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup. 2016 Kære 8 mands dommer til Kronborg Cup. Vi ved, at du glæder dig til at dømme en eller flere 8 mands kampe ved Kronborg Cup 2016. Vi har her samlet spillereglerne fra DBU Sjælland, som vi spiller efter.

Læs mere

Skoda Køge Cup. Vallensbæk IF Fodbold PROGRAM. Lørdag den 19. august 2017

Skoda Køge Cup. Vallensbæk IF Fodbold PROGRAM. Lørdag den 19. august 2017 PROGRAM Skoda Køge Cup Lørdag den 19. august 2017 PRÆMIER Pokaler til alle deltagere. Hvert hold vil få en lækker goodiebag med ting til holdet. Der vil være en billet til en Brøndby IF hjemmekamp til

Læs mere

Stævneregler Ankomst Omklædning

Stævneregler Ankomst Omklædning Stævneregler Sydbank Store Bededags Cup 217 afvikles med udgangspunkt efter spillereglerne i DBU Sjælland i rækkerne fra U6 til U12 samt U13 med Sydbank Store Bededags Cup s særregler. Der spilles i følgende

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

Store Bededags Cup 2014

Store Bededags Cup 2014 Næstved IF Fodbold Version 1 Velkommen til Store Bededags Cup i Næstved... 3 Salg af Sydbank flag... 5 Præmiesponsorer til Sydbank flag... 9 Tinos Pizza & Grill... 9 Cafe Niffen... 10 Stævneregler... 11

Læs mere

Store Bededags Cup 2015

Store Bededags Cup 2015 Næstved IF Fodbold Version 1 Velkommen til Store Bededags Cup i Næstved... 3 Salg af Sydbank flag... 5 Præmiesponsorer til Sydbank flag... 8 Cafe Niffen... 9 Stævneregler... 10 Ankomst... 10 Omklædning...

Læs mere

Vikinge Cup 2016 EFTERÅR. Program FFB Vikinge Cup 2016 EFTERÅR

Vikinge Cup 2016 EFTERÅR. Program FFB Vikinge Cup 2016 EFTERÅR Program FFB Vikinge Cup 2016 Weekenden 23. 25. september 2016 på Frederikssund Stadion Kalvøvej 9, 3600 Frederikssund Vi vil gerne takke alle hold, trænere, forældre og andre supportere for jeres deltagelse

Læs mere

Store Bededags Cup 2016

Store Bededags Cup 2016 Store Bededags Cup 2016 Næstved IF Fodbold Version 6 Cup 2016 Versionsopdatering - version 1... 3 Velkommen til s Cup i Næstved... 4 Salg af flag... 5 Præmiesponsorer til Mærk Næstved flag... 7 Café Niffen

Læs mere

Fremad Valby Cup 2014

Fremad Valby Cup 2014 Fremad Valby Cup 2014 Lørdag - Søndag d. 14-15 Juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Ankomst: Ved ankomst skal holdet foretage indtjekning hos stævnekontoret senest 30 minutter før første

Læs mere

Herfølge Sommer Cup 2015

Herfølge Sommer Cup 2015 2015 15. & 16. AUGUST 2015 KAMPPROGRAM HERFØLGE BOLDKLUB indbyder til HERFØLGE SOMMER CUP d. 15.-16. august 2015. Stævnet afvikles som udendørsstævne i Herfølge Boldklub, Vordingborgvej 124, 4681 Herfølge.

Læs mere

Holmegaard Cup 2018 Julestævne

Holmegaard Cup 2018 Julestævne Holmegaard Cup 2018 Julestævne Stævneregler Holmegaard Cup afvikles efter spillereglerne i DBU Sjælland i rækkerne fra U6 til U14. Der spilles i følgende rækker og spilformer: Række Årgang Spilform Spilledag

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

FREMAD VALBY CUP 2016

FREMAD VALBY CUP 2016 FREMAD VALBY CUP 2016 I SAMARBEJDE MED DANSKE BANK Lørdag søndag d. 4. 5. juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Kør helt ned for enden af Julius Andersens Vej (baner bag stadion) Ankomst:

Læs mere

Solrød FC EM Sommer Cup

Solrød FC EM Sommer Cup EM Sommer Cup 15 Juni 2019 i Solrød Idrætscenter Velkommen til Solrød EM Sommer Cup 2019 byder velkommen til den Sommer EM Cup i Solrød, der dækker alle årgange hos drengene fra U6 årgang til U10 årgang

Læs mere

Valby Cup Lørdag-Søndag d April. Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV

Valby Cup Lørdag-Søndag d April. Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Valby Cup 2013 Lørdag-Søndag d. 13-14 April Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Ankomst: Ved ankomst skal holdet foretage indtjekning hos stævnekontoret senest 30 minutter før første kamp,

Læs mere

Velkommen til Skoda Slagelse Cup 2017

Velkommen til Skoda Slagelse Cup 2017 Velkommen til Skoda Slagelse Cup 2017 Afholdes den 25 og 28 Maj 2017 i B73 Slagelse Parkering Da vi bliver rigtig mange på samme tid, bedes i respektere naboerne i området, og kun parkere de tilladte steder.

Læs mere

U11 Årgang Velkommen til AB Tårnby Vinter Cup 2017/2018

U11 Årgang Velkommen til AB Tårnby Vinter Cup 2017/2018 U11 Årgang 2007 Velkommen til AB Tårnby Vinter Cup 2017/2018 4. runde 25.03.2018 AB Tårnby Vinter Cup 2017/2018 Kære Vinter Cup spillere, trænere og forældre. Så er vi nået til fjerde og sidste runde af

Læs mere

Fremad Valby CUP 2015

Fremad Valby CUP 2015 Fremad Valby CUP 2015 Lørdag søndag d. 6. 7. juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Kør helt ned for enden af Julius Andersens Vej (baner bag stadion) Parkering: Der må ikke parkeres foran

Læs mere

Fremad Valby Cup 2014

Fremad Valby Cup 2014 Fremad Valby Cup 2014 Lørdag - Søndag d. 14-15 Juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Ankomst: Ved ankomst skal holdet foretage indtjekning hos stævnekontoret senest 30 minutter før første

Læs mere

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse Velkommen til Slagelse Cup 2017 Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag den 9 dec. 2017 kl. 09:00 til 17:30 Søndag den 10 dec. 2017 kl. 08:30 til

Læs mere

Holmegaard Cup 2017 Breddestævne

Holmegaard Cup 2017 Breddestævne Holmegaard Cup 2017 Breddestævne Stævneregler Holmegaard Cup afvikles efter spillereglerne i DBU Sjælland i rækkerne fra U6 til U14. Der spilles i følgende rækker og spilformer: Række Årgang Spilform Spilledag

Læs mere

Velkommen til Shell Slagelse Cup 2015 Hovedsponsor Shell Smedegade 34, 4200 Slagelse

Velkommen til Shell Slagelse Cup 2015 Hovedsponsor Shell Smedegade 34, 4200 Slagelse Velkommen til Shell Slagelse Cup 2015 Hovedsponsor Shell Smedegade 34, 4200 Slagelse Afholdes den 28-29 november 2015 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag den 28. nov. 2015

Læs mere

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto Cup 201 Basisbank Cup 2014 Basisbank Cup 2014, afvikles i samarbejde med Solrød Fodboldakademi i Solrød Idrætscenter, Tingryds Allé 27, 2680 Solrød Strand, den 6. december. Mødetid Holdene skal melde deres

Læs mere

Solrød Sport CUP, Herstedøster IC

Solrød Sport CUP, Herstedøster IC og Herstedøster IC har hermed fornøjelsen at indbyde til den 18. udgave af Solrød Sport CUP, Herstedøster IC den 5-6-7. september 2014 Solrød Sport CUP, Herstedøster IC afvikles med udgangspunkt i DBU

Læs mere

JB CUP 2015 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august ÅRETS BREDDEKLUB

JB CUP 2015 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august ÅRETS BREDDEKLUB Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august JÆGERSBORG BOLDKLUB ÅRETS BREDDEKLUB 1 VELKOMMEN Praktiske detaljer Spillested Jægersborg Boldklub, C. L. Ibsensvej 70, 2820 Gentofte. Parkering og trafik

Læs mere

Brøndby Vinter IndeCup

Brøndby Vinter IndeCup Brøndby Vinter IndeCup Brøndby Hallen 28. januar 2017 Velkommen... 3 Spilleregler... 3 Antal spillere:... 3 Kamp varighed:... 3 Opstilling... 3 Puljer og spilletider... 4 U8 9 hold... 4 U9 C rækken 5 hold...

Læs mere

GREVE GOAL SHOW 2018

GREVE GOAL SHOW 2018 GREVE GOAL SHOW 2018 Program for indendørs fodboldstævne Lørdag 10. februar 2018 - er afviklet Søndag 11. februar 2018 Greve Idræts Center Lillevangsvej 88 2670 Greve Version 10/2-2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Velkommen til. Bagger Låse&Alarm Cup Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse

Velkommen til. Bagger Låse&Alarm Cup Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Velkommen til Bagger Låse&Alarm Cup 2016 Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Afholdes den 26-27 november 2016 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag

Læs mere

Cup En rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår 2015/2016! Lørdag til søndag, 12. og 13. december 2015

Cup En rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår 2015/2016! Lørdag til søndag, 12. og 13. december 2015 og Sportmaster ØNSKER HERMED ALLE SPONSORER, TRÆNERE, DRENGENE, FAMILIERNE OG ALLE ANDRE INVOLVEREDE - Lørdag til søndag, 12. og 13. december 2015 En rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende

Læs mere

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 20. 21. JANUAR BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 Velkommen til vores første udgave af futsal cup i Brøndby Vi glæder os rigtig meget til at tage i mod jer lørdag d. 20. og søndag d. 21. januar i Brøndby hallen.

Læs mere

CUP 2017 I SAMARBEJDE MED REMA 1000 VALBY. Lørdag søndag d juni. Adresse:

CUP 2017 I SAMARBEJDE MED REMA 1000 VALBY. Lørdag søndag d juni. Adresse: REMA 1000 VALBY CUP 2017 I SAMARBEJDE MED REMA 1000 VALBY Lørdag søndag d. 3. 4. juni Købmand Max Skov Hansen, Rema 1000 Valby Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Kør helt ned for enden

Læs mere

KB MIKRO CUP FORÅR 2014

KB MIKRO CUP FORÅR 2014 KB MIKRO CUP FORÅR 2014 Lørdag og søndag d. 19.- 20. April 2014 KB Mikro Cup er støttet af: KJØBENHAVNS ERHVERVSKLUB Program med tider og modstandere! Ret til ændringer i programmet forbeholdes. 1 Stævneinformation

Læs mere

Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015

Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015 Hobro IK Fodbold inviterer til FYRKAT CUP 2015 Fyrkat Cup indbyder til indefodboldstævne i Hobro Idrætscenter 23., 24. og 25. januar 2015. Tilmelding sker gennem www.staevner.dk Alt efter antal tilmeldte

Læs mere

LITE-HOUSE.DK CUP 2014 STÆVNESPONSOR: LITE-HOUSE.DK

LITE-HOUSE.DK CUP 2014 STÆVNESPONSOR: LITE-HOUSE.DK LITE-HOUSE.DK CUP 2014 STÆVNESPONSOR: LITE-HOUSE.DK Kære klubber, ledere, trænere og spillere Haslev Fodbold Club har i samarbejde med LITE-HOUSE.DK hermed fornøjelsen at byde velkommen til LITE-HOUSE.DK

Læs mere

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2014... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 6 Puljeoversigt

Læs mere

Velkommen til Næstved IF Forældreforenings Julestævne 2 1

Velkommen til Næstved IF Forældreforenings Julestævne 2 1 Velkommen til Næstved IF Forældreforenings Julestævne 2 1 Lørdag den 27. november og søndag den 28. november 2010 på Sydbyskolen, Parkvej 109, 4700 Næstved En repræsentant fra holdet bedes melde sig ved

Læs mere

Program påske lørdag

Program påske lørdag Program påske lørdag 09.00 14.00 8 mands U11 og U12 13.45 14.15 Præmieoverrækkelse U11 og U12 Aktiviteter Besøg AL s stand, gæt bolde og vind eller få en snak om alt fra lønkonti til realkreditlån. Speedcage

Læs mere

Velkommen til FK Sydsjælland 05 CUP - februar februar 26. februar. Korskilde Hallen, Brøderupvej 2A, 4733 Tappernøje

Velkommen til FK Sydsjælland 05 CUP - februar februar 26. februar. Korskilde Hallen, Brøderupvej 2A, 4733 Tappernøje Velkommen til FK Sydsjælland 05 CUP - februar 2017 24. februar 26. februar Korskilde Hallen, Brøderupvej 2A, 4733 Tappernøje 1 Alle Kampe spilles i Korskilde Hallen Brøderupvej 2A, 4733 Tappernøje Medaljer

Læs mere

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto

Stævnegebyr på 400,- DKK skal være indbetalt på konto Cup 2015 Basisbank Cup 2015 Basisbank Cup 2015, afvikles i samarbejde med Solrød Fodboldakademi i Solrød Idrætscenter, Tingryds Allé 27, 2680 Solrød Strand, den 7. februar 2015 klokken 13.00. Mødetid Holdene

Læs mere

KB MIKRO CUP FORÅR 2014

KB MIKRO CUP FORÅR 2014 KB MIKRO CUP FORÅR 2014 Lørdag og søndag d. 19.- 20. April 2014 KB Mikro Cup er støttet af: KJØBENHAVNS ERHVERVSKLUB Program med tider og modstandere! Ret til ændringer i programmet forbeholdes. 1 Stævneinformation

Læs mere

Velkommen til Brøndby Microcup 2014

Velkommen til Brøndby Microcup 2014 Velkommen til Brøndby Microcup 2014 Vi glæder os over, at over 100 hold deltager i Brøndby Microcup 2014 Det er vigtigt, at vi alle er positive omkring afvikling af kampene og respekterer dommerne samt

Læs mere

Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). For U10 og yngre spilles på tværs af håndboldbane

Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). For U10 og yngre spilles på tværs af håndboldbane Spilleregler for indefodbold (*) For at lette forståelsen og dermed forhåbentlig undgå tvivlstilfælde er DBU Lolland-Falster enkelte steder i regelsættet fremkommet med tilføjelser. Disse tilføjelser er

Læs mere

AIK 65 Auto-House cup 2016

AIK 65 Auto-House cup 2016 AIK 65 Auto-House cup 2016 Den 29. 30. 31. Januar og den 5. 6. 7. februar fodbold byder Velkommen til alle hold har igen fornøjelsen at byde velkommen til vores indendørs ungdomsstævne som har været afholdt

Læs mere

BSF Super Brugsen / OK JULECUP 2018

BSF Super Brugsen / OK JULECUP 2018 BSF Super Brugsen / OK JULECUP 2018 En turnering i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 2. december 2018 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Stævnet afvikles i samarbejde med BSF takker for støtten

Læs mere

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2014... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 6 Puljeoversigt

Læs mere

Page 1 of 8 DBU JYLLAND INDEFODBOLD SPILLEREGLER - små mål Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af The Board med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af de efterfølgende

Læs mere

JB CUP 2014 Lørdag den 16. august & Søndag den 17. august

JB CUP 2014 Lørdag den 16. august & Søndag den 17. august JB CUP 2014 Lørdag den 16. august & Søndag den 17. august JÆGERSBORG BOLDKLUB ÅRETS BREDDEKLUB Drenge U9-2006 - lørdag BK Stefan, Løverne Svogerslev BK1 (X) B1903 Ørnene Jægersborg Hvid Pulje nr. 2 Jægersborg

Læs mere

Velkommen til FK Sydsjælland CUP november 23. november

Velkommen til FK Sydsjælland CUP november 23. november Velkommen til FK Sydsjælland CUP 2014 21. november 23. november Fladså Hallen, Mogenstrup Parkvej 10, 4700 Næstved Korskilde Hallen, Brøderupvej 2A, 4733 Tappernøje Venner der får støtte kan gøre nytte.

Læs mere

Orient Cup Udgave 3. Lørdag den 18. november og søndag den 19. november 2017

Orient Cup Udgave 3. Lørdag den 18. november og søndag den 19. november 2017 Orient Cup 2017 Udgave 3. Lørdag den 18. november og søndag den 19. november 2017 På vegne af Orient Fodbold byder vi hermed spillere, trænere, forældre, venner m.m. velkommen til Orient Cup 2017 indendørs,

Læs mere

Velkommen til Intersport/Segment Cup 2015 d. 30/ Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold

Velkommen til Intersport/Segment Cup 2015 d. 30/ Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold Velkommen til Intersport/Segment Cup 2015 d. 30/5 2015. Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold En stor tak til vores sponsorer som muliggør dagens stævne Praktiske detaljer Spillested:

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 LØRDAG D 12. JANUAR 2019 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput Årgang 2009 (U-10) 4-mands

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

1 spiller over midten. Målmand må tage bold med hænder

1 spiller over midten. Målmand må tage bold med hænder Side 1 af 5 OBS!!! DBUs spilleregler 2014/15 er tilpasset Oplandsturneringen. Særregler i Oplandsturneringen er markeret med kursiv skrift og rød skriftfarve. Herunder er skitseret de primære forskelle

Læs mere

St. Bededags Cup 2012

St. Bededags Cup 2012 Næstved IF Fodbold Velkommen... 3 Salg af DiBa flag... 5 Præmiesponsorer til DiBa flag... 7 Cafe Niffen... 8 Stævneregler... 10 Ankomst... 10 Omklædning... 10 Resultater... 11 Puljeresultat... 11 Semifinaler

Læs mere

VIF CUP Afholdes af. Kampprogram for d. 5-7 feb. 2016, Ved Gladsaxe Sportscenter Hal 2.

VIF CUP Afholdes af. Kampprogram for d. 5-7 feb. 2016, Ved Gladsaxe Sportscenter Hal 2. VIF CUP 2016 Afholdes af Kampprogram for d. 5-7 feb. 2016, Ved Gladsaxe Sportscenter Hal 2. Velkommen Til VIF Cup fredag den 5-7 feb., 2016 i Gladsaxe Sportscenter hal 2. Adressen er: Gladsaxe Sportscenter

Læs mere

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008.

Firma Cup 2008. Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. Borgerskolen. Søndag 16/03-2008. 17-03-2008 Firma Cup 2008 Indendørs fodboldstævne. Med bander, en mand over midt og målmanden må ikke bruge hænderne. på Borgerskolen Søndag 16/03-2008 Arrangør: Get2 Sport & Taastrup FC Sådan finder du

Læs mere

Gladsaxe / CC Sportswear Cup

Gladsaxe / CC Sportswear Cup KAMPPROGRAM Rev. 2 Gladsaxe / CC Sportswear Cup den 17.19. november 2017 Rev. 2 U12 BC om fredagen er ændret fra 1 pulje med 6 hold til 2 puljer med 4 hold i hver. Starttidspunkt stadigvæk kl. 18:00 U08

Læs mere

Skrotspecialist Cup 2014. 7-9. marts 2014. Side 1

Skrotspecialist Cup 2014. 7-9. marts 2014. Side 1 7-9. marts 2014 Side 1 Spillested: Skrotspecialist Cup 2014 Tuneringen afvikles i Karise hallen, Møllevej 6A, 4653 Karise. Mødetid Holdene skal melde deres ankomst ved tidtagerbordet i hallen, senest 30

Læs mere

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 20. august 2017 Havdrup Idrætscenter

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 20. august 2017 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 20. august 2017 Havdrup Idrætscenter Indholdsfortegnelse Velkommen til SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2017 3 Regler for SuperBrugsen - Havdrup Sommer

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Orient Cup Udgave 2. Lørdag den 19. November og søndag den 20. November 2016

Orient Cup Udgave 2. Lørdag den 19. November og søndag den 20. November 2016 Orient Cup 2016 Udgave 2 Lørdag den 19. November og søndag den 20. November 2016 På vegne af Orient Fodbold byder vi hermed spillere, trænere, forældre, venner m.m. velkommen til Orient Cup 2016 indendørs,

Læs mere

Skrotspecialist Cup marts Side 1 SKROTSPECIALIST CUP 2017 KAMPPROGRAM 2,0

Skrotspecialist Cup marts Side 1 SKROTSPECIALIST CUP 2017 KAMPPROGRAM 2,0 3-5. marts 2017 Side 1 Spillested: Tuneringen afvikles i Karise hallen, Møllevej 6A, 4653 Karise. Mødetid Holdene skal melde deres ankomst ved tidtagerbordet i hallen, senest 30 min. før holdets første

Læs mere

DBU Lolland-Falster. Spilleregler m. v.

DBU Lolland-Falster. Spilleregler m. v. DBU Lolland-Falster Spilleregler m. v. INDEFODBOLD 2018 / 2019 Spilleregler til store mål for sæsonen 2018/2019 Lovgrundlaget for indefodbold er Fodbold loven udgivet af The Board (2014/2015-udgaven) med

Læs mere

Gladsaxe / CC Sportswear Cup

Gladsaxe / CC Sportswear Cup KAMPPROGRAM Vers. 4 Gladsaxe / CC Sportswear Cup den 21.23. december 2018 Version 1 Version 2 Version 3 Version 4 Første udgave. Check om der er kommet en ny version umiddelbart før stævnet. U12 BC og

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander

Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander Spilleregler for DAI Indefodbold Til små mål og med bander Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af The Board (seneste udgave) med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår

Læs mere

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle.

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle. FODBOLD for begyndere Når du skal lære at spille fodbold, er der mange nye regler og begreber, der kan være svære i starten. Heldigvis kan de nemt læres og derfor har vi lavet den her infografik, der forklarer

Læs mere

BSF JULECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 3. december TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36

BSF JULECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 3. december TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Så er det igen tid til stævne i rammerne af TopDanmark Hallen. Nøgleordet for dette stævne

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 s BANER 14. 15. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det andet Århus mesterskab i udefodbold.

Læs mere

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål)

SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) SPILLEREGLER Smurfit Kappa Cup Juleturneringen - små mål (håndbold mål) Lovgrundlaget for indefodbold er Fodboldloven udgivet af DBU Jylland med de ændringer, tilføjelser og undtagelser, der fremgår af

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI, hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

JB CUP 2016 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 13. august og søndag den 14. august ÅRETS BREDDEKLUB

JB CUP 2016 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 13. august og søndag den 14. august ÅRETS BREDDEKLUB JB CUP 2016 Lørdag den 13. august og søndag den 14. august JÆGERSBORG BOLDKLUB ÅRETS BREDDEKLUB 1 VELKOMMEN JB CUP 2016 Praktiske detaljer Spillested Jægersborg Boldklub, C. L. Ibsensvej 70, 2820 Gentofte.

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U9 28 oktober 2017

HIF Medaljestævne U6 U9 28 oktober 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 28 oktober 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren og

Læs mere

St. Bededags Cup 2011

St. Bededags Cup 2011 Næstved IF Fodbold Velkommen... 3 Salg af DiBa flag... 5 Præmiesponsorer til DiBa flag... 7 Cafe Niffen... 9 Stævneregler... 10 Ankomst... 10 Omklædning... 10 er... 10 resultat... 11 Semifinaler og r...

Læs mere

Robey CUP Lørdag den 3. September og den 4. September 2016

Robey CUP Lørdag den 3. September og den 4. September 2016 Robey CUP 2016 Lørdag den 3. September og den 4. September 2016 På vegne af Orient Fodbold og Robey byder vi hermed spillere, trænere, forældre, venner m.m. velkommen til Robey Cup 2016, med et håb om

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017

HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

Cup En rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår 2016/2017! Lørdag til søndag, 17. og 18. december 2016

Cup En rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår 2016/2017! Lørdag til søndag, 17. og 18. december 2016 og Sportmaster ØNSKER HERMED ALLE SPONSORER, TRÆNERE, DRENGENE, FAMILIERNE OG ALLE ANDRE INVOLVEREDE - Lørdag til søndag, 17. og 18. december 2016 En rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL

PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL PROGRAM Værløse Cup 2017 U-5 - U-10 drenge LØRDAG D 14. JANUAR 2017 KL. 09.00-18.00. Stævnet afvikles i Farum Arena, hal 1 + 2, Stavnsholtvej 41, 3520 Farum i følgende årgange. Miniput 07A & 07B 4-mands

Læs mere

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 14. august 2016 Havdrup Idrætscenter

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 14. august 2016 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 14. august 2016 Havdrup Idrætscenter Indholdsfortegnelse Velkommen til SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2016... 3 Regler for SuperBrugsen - Havdrup

Læs mere

Avarta Cup Julestævne november 2016

Avarta Cup Julestævne november 2016 Avarta Cup Julestævne. 26. - 27. november 2016 Adresse: Rødovre hallen Rødovre Parkvej 425 2610 Rødovre Lørdag : U10-U12 og U14 Piger Søndag : U6-U9 Hallens cafeteria har åben begge stævnedage. Henvendelse

Læs mere

Gladsaxe / Din Tøjmand Cup

Gladsaxe / Din Tøjmand Cup KAMPPROGRAM Rev.1 Gladsaxe / Din Tøjmand Cup Lørdag den 28.februar 2015 Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Velkommen...2 Mødetid og betaling...2 Præmier...2 Spilleregler...2 Dommere...3 Rækken U7 Lørdag...4

Læs mere

UNISPORT CUP. Lørdag den 27. august & Søndag den 28. august 2016 STÆVNEPROGRAM

UNISPORT CUP. Lørdag den 27. august & Søndag den 28. august 2016 STÆVNEPROGRAM UNISPORT CUP Lørdag den 27. august & Søndag den 28. august 2016 STÆVNEPROGRAM Velkommen til Rosenhøjs Unisport Cup stævne weekenden den 27+28. august 2016. Der er mange frivillige kræfter i gang på sådan

Læs mere

Fremad Valby Cup 2012 Lørdag d. 9. juni

Fremad Valby Cup 2012 Lørdag d. 9. juni Fremad Valby Cup 2012 Lørdag d. 9. juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Ankomst: Ved ankomst skal holdet foretage indtjekning hos stævnekontoret senest 30 minutter før første kamp, som

Læs mere

Spilleregler for indefodbold

Spilleregler for indefodbold Spilleregler for indefodbold 1 Banen Banen og dens indretning skal være som følger: Dimension: Håndboldbane (minimum 18 x 36 meter). Afmærkning: Af håndboldbanens afmærkninger anvendes: 1 - Midterlinjen.

Læs mere

Øens Hold Cup - U10 Drenge Arrangeret af Ringe BK & OB

Øens Hold Cup - U10 Drenge Arrangeret af Ringe BK & OB Øens Hold Cup - U10 Drenge Arrangeret af Ringe BK & OB Række 1 (8x8) Række 2 (8x8) Række 3 (5x5 Dalum IF 1 (Rød) Allerød FK (Blå) Harte G&IF (Grøn) Hornslet IF (Hvid) Kerteminde (Blå) Allerød FK 1 (Blå)

Læs mere

Sportsgear CUP Lørdag den 2. september og søndag den 3. september 2017

Sportsgear CUP Lørdag den 2. september og søndag den 3. september 2017 Sportsgear CUP 2017 Lørdag den 2. september og søndag den 3. september 2017 På vegne af Orient Fodbold og Sportsgear byder vi hermed spillere, trænere, forældre, venner m.m. velkommen til Sportsgear Cup

Læs mere

KB MIKRO CUP FORÅR 2013

KB MIKRO CUP FORÅR 2013 KB MIKRO CUP FORÅR 2013 Lørdag og søndag d. 20.-21. April 2013 KB Mikro Cup er støttet af: KJØBENHAVNS ERHVERVSKLUB Program med tider og modstandere! Ret til ændringer i programmet forbeholdes. 1 Stævneinformation

Læs mere

BSI-VIF CUP Kampprogram for d september 2015, I Brøndby Strand IK.

BSI-VIF CUP Kampprogram for d september 2015, I Brøndby Strand IK. BSI-VIF CUP 2015 program for d. 26-27 september 2015, I Brøndby Strand IK. BSI&VIF byder velkommen til BSI-VIF Cup den 26-27 sept. 2015 i BSI Mødetid Adressen: Tybjergparken 12, 2660 Brøndby Strand Alle

Læs mere

Gladsaxe / CC Sportswear Cup

Gladsaxe / CC Sportswear Cup KAMPPROGRAM Ver. 3 Gladsaxe / CC Sportswear Cup den 23.25. februar 2018 Version 1 Første udgave. Check om der er kommet en ny version umiddelbart før stævnet. Version 2 A09 A Pulje 16: Afbud fra Vestia

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Program for Holbæk Cup 2016 powered by HF Forsikring 10./11. september 2016 Revideret Følg os på facebook:

Program for Holbæk Cup 2016 powered by HF Forsikring 10./11. september 2016 Revideret Følg os på facebook: Program for Holbæk Cup 2016 powered by HF Forsikring Revideret 9.9.2016 Følg os på facebook: 1. Indholdsfortegnelse 1. INDHOLDSFORTEGNELSE 2 2. PRAKTISKE DETALJER 3 3. REGLER 5 4. BANEOVERSIGT 7 5. SPONSORER

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 s BANER 20. 21. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det andet Århus-mesterskab i udefodbold.

Læs mere

Reglement for kommunemesterskab i Slagelse 2018

Reglement for kommunemesterskab i Slagelse 2018 Reglement for kommunemesterskab i Slagelse 2018 Forenklede spilleregler s. 2 Regler for dispensation s. 3 Afbudstakter til kommunemesterskab s. 3 Indefodboldloven s. 4 1 Årgang Oversigt over forenklede

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U marts 2018

HIF Medaljestævne U6 U marts 2018 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 17-18 marts 2018 Side 2 Praktisk information Spillested U6 U7 U8 i Dansborghallen, Sollentuna Allé 2, 2650 Hvidovre. U9 A, B og C i Frydenhøjhallen, Egevolden 106C, 2650

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U december 2017

HIF Medaljestævne U6 U december 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 9-10 december 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

Gladsaxe / CC Sportswear Cup

Gladsaxe / CC Sportswear Cup KAMPPROGRAM Rev.2 Gladsaxe / CC Sportswear Cup den 25.27. november 2016 Revision 1 Vi mangler et U9 BC hold om søndag (årgang 2008) Revision 2 Lørdag og søndag revideret (nye hold, puljeændringer og tiderne

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Gladsaxe / CC Sportswear Cup

Gladsaxe / CC Sportswear Cup KAMPPROGRAM Gladsaxe / CC Sportswear Cup den 24.26. februar 2017 Side 1 af 29 Indholdsfortegnelse Velkommen...2 Mødetid og betaling...2 Præmier...2 Spilleregler...3 Dommere...4 Rækken U12 BC Fredag...5

Læs mere