Forkælende spabehandlinger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forkælende spabehandlinger"

Transkript

1 Forkælende spabehandlinger anti-stress anti-age detox thalasso Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

2 ANTI-STRESS Anti-stress Hammam Scrub Hammam scrub med cremet sæbeskum som peeler huden, øger blodcirkulationen og giver din hud en ny glød. Du ligger på en briks ikke en marmorsten. Behandlingen består af en lækker scrub og massage i nærende olivensæbeskum. Olivensæben renser huden i dybden og tilfører fugt. Som afslutning på forkælelsen får du en skøn hårvask og hovedbundsmassage. Anti-stress Shirodhara Sanselig abhyanga oliemassage. Velegnet til gravide. En kærlig, fast og langsom massage, som skaber en tilstand af harmoni og flexibilitet. Efterfulgt af Shirodhara behandling, hvor en skøn og varm oliestrøm, stille løber ned over panden og gennem dit hår. Du vil føle en dyb indre ro og få en sjælden afslappet følelse i sind og krop. 50 minutters behandling indeholder: Blid fod-, hånd- og nakke/ hovedmassage & Shirodhara behandling 80 minutters behandling indeholder: Ayurvedisk analyse, helkropsmassage & Shirodhara Anti-stress Facial Styrkende ansigtsbehandling til den stressede eller triste hud. Velkomstmassage, afrens, peeling og collagenmaske. En helt unik Thalgo massage teknik aktiverer og stimulerer blodcirkulationen i huden. Sammen med de effektive produkter fra Thalgo efterlades din hud beroliget, gennemfugtet og med masser af udstråling. Velegnet til gravide. Anti-stress pakke 3i1 Afstressende forkælelse af krop, ansigt og sind. Vi starter med en effektiv EKSFOLIERING med en cremet algescrub, som fjerner døde hudceller og fylder rummet med skønne aromatiske dufte. Herefter løsnes dine spændinger med en afslappende KROPSMASSAGE, som får kroppen til at summe af velvære. Anti-stress pakken afsluttes med en vidunderlig ANSIGTSBEHANDLING indeholdende rensning af huden, peeling, massage samt maske og afsluttende creme. Pakken er velegnet til gravide.

3 ANTI-AGE Anti-age Scrub/Wrap Eksfoliering med Thalgo Indoceane scrub, hvis dufte fører dig på en afslappende rejse til middelhavet. En lækker kombination af havsalt, Cassonade sukker og æteriske olier, giver huden en flot og glat struktur. Herefter pakker vi dig ind i en fortryllende, lun og nærende creme-wrap, som genopbygger din hud og giver en følelse af velvære. Behandlingen afsluttes med indsmøring i en lækker kropsolie. Anti-age Stenmassage På et varmt leje af silkebløde basalsten bliver du masseret med varme og enkelte kølige sten. De vekslende temperaturer hjælper kroppen med at genfinde sin naturlige balance og styrker udrensningen. Stenenes skiftende temperaturer giver en intens oplevelse, som får dig til at slappe af. Den langsomme næsten meditative massage øger blodcirkulationen, og virkningen vil kunne mærkes op i til 72 timer. Hverdagen slipper sit tag og efterlader dig dybt afslappet. Anti-age pakke 3i1 Pakken kombinerer et effektivt resultat med følelsen af velbehag. Første step er en DOBBELT KROPSPEELING. Tørpeeling åbner hudoverfladen, så huden tager ekstra godt imod næste step den cremede algesrub, som giver en fugtet og glat struktur. Vi fortsætter med at gennemfugte og opstramme kroppen med en skøn HELKROPSMASSAGE, hvor du masseres med Thalgo massageolie, der bl.a. indeholder abrikoskerneolie. Sidste forkælelses-step er en ANSIGTSBEHANDLING, hvor huden renses, peeles, masseres, får maske og afsluttende creme. Velegnet til gravide. Du vil få følelsen af opstrammet hud og en dejlig afslappet krop. Anti-age Facial 40+ En helt unik behandling med synlig opstrammende effekt. Velkomstmassage, afrensning med varme håndklæder, peeling, celleboostende mist og regenererende maske. Thalgos revolutionærende ansigtsmassage, stimulerer blodog lymfe cirkulationen, og styrker de små muskler. Du opnår et effektivt resultat på ældningstegn.

4 DETOX Detox Scrub/Wrap Ideel som kick-starter til et detox-forløb eller til dig, som ønsker en dybdegående scrub. Vi eksfolierer med en cremet og beroligende scrub fra Thalgo. De røde algers kraft tilfører din hud fornyet energi, og huden efterlades glat og tonet. Behandlingen fortsættes med en detox bodywrap, som har en afgiftende virkning og samtidig genopbygger hudens eget forsvar. Behandlingen afsluttes med en kropsolie med detox koncentrat. Detox Urteboldmassage En ældgammel udrensende indonesisk massageform. Urteboldene indeholder op til 22 forskellige urter og opvarmes til 140 grader inden massagen. En kort berøring af huden gør, at huden tror, der sker en forbrænding, og derved øges blodcirkulationen. Efterhånden som urtebolden køler ned, ændres berøringen til hurtige strøg over huden, og når temperaturen er rigtig, går massøren i gang med selve massagen. Den øgede blodcirkulation udrenser kroppen. Detox Facial Fire & ice Intensiv kliniske ansigtsbehandling designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybderense huden samt reducere fine linjer og rynker. Behandlingen består af afrens, hudanalyse, og to professionelle masker fra is Clinical. Den ene maske har en varmende effekt og den anden en kølende. Der afsluttes med serum tilpasset hudtype. Velegnet til gravide. Detox pakke 3i1 Udrensende og fugtende forkælelse til ansigtet og hele kroppen. Pakken er velegnet til gravide. Vi indleder en ANSIGTSBEHANDLING, hvor der renses, peeles, masseres med akupressurpunktmassage og afsluttende creme, der giver huden udstråling. Vi fortsætter med en skøn KROPSPEELING, som effektivt fjerner døde hudceller. Produktet indeholder havalger, der nærer og renser huden. Behandlingen fuldendes med en skøn KROPSMASSAGE, hvor der masseres med en afgiftende olie, som samtidig har en blødgørende effekt. Du får energi og din hud efterlades udrenset og optimal fugtet.

5 THALASSO Thalasso Scrub/Wrap Huden exfolieres med salt og plejende olier fra hotellets egen homespaserie. Saltet virker let slibende, løsner alle døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden. Herefter pakker vi dig ind i en mudderwrap med 100% naturligt mudder fra Det Døde Hav. Mudderet er fyldt med mineraler, som giver en lindrende, og blødgørende effekt. Vi afslutter med indsmøring i en skøn kropsolie med et genopbyggende og afslappende koncentrat. Thalasso Klassisk Massage Klassisk kropsmassage som aktiverer blodomløbet og løsner dine spændinger i muskler og led. Velegnet til gravide. Vi masserer med Thalgo s unikke massageolie. Olien indeholder rød alge kompleks, som har en beroligende effekt og fylder din hud med mineraler. Hverdagen slipper sit tag og efterlader dig dybt afslappet. Thalasso pakke 3 i 1 Forkælelsen starter med en afslappende ANSIGTSBEHANDLING, hvor vi med blide eksfolierende cirkelbevægelser, renser og peeler huden, samt giver en let akupressurpunktmassage. Til slut en dejlig fugtgivende dagcreme. Herefter forkæler vi kroppen med en lækker BODYSCRUB, som stimulerer blodcirkulationen. Vi fuldender behandlingen med en skøn KROPSMASSAGE. Behandlerens magiske fingre, duftene, og de lækre produkter fra Thalgo åbner for dine sanser og giver dig et dejligt frikvarter, som du kan mærke følelsen af længe. Velegnet til gravide. Thalasso Facial Til alle hudtyper og velegnet til gravide. Skøn ansigtsbehandling forbedrer fugtbalancen, afgifter huden og frigør ansigtet for spændinger. Start med en skøn velkomstmassage, derefter dobbelt afrensning, hudanalyse, peeling og evt. damp. Blid ansigtsmassage, der løsner alle ansigtets muskler, specialmaske målrettet din hudtype samt pleje og vejledning.

6 AquaBalancing Afslappende vandterapi, som finder sted i De Termiske bade. En meditativ massage i vand, der giver dyb afspænding. Behandlingen giver mere energi, dybere åndedræt, øger fleksibiliteten i led og reducerer nervøsitet og stress-symptomer. Behandlingen er yderst velegnet til gravide. Manicure & Pedicure MANICURE: Helende og fugtgivende håndbad, peeling, håndmassage og maske. Neglebåndene ordnes og neglepladerne poleres og files i facon. PEDICURE: Skønt fodbad som blødgør huden, peeling og nærende maske, der plejer og smidiggør samt blødgørende fodcreme. Hård hud på fodsålen files af. Neglebåndene ordnes, neglepladerne poleres og files i facon. Tilkøb til ansigtsbehandlinger Farve og retning af bryn og vipper samt dybderens kan tilkøbes. Husk altid at bestille tid, så er du sikker på, at vi har plads til dig. Sæt tid af til at slappe af i vores dejlige spa-lounge efter din behandling. ÅRETS SPA Bestil tid til forkælelse på

7 ANTI-STRESS BEHANDLINGER Hammam scrub 70 min. Kr. 985,- Shirodhara 50 min. Kr. 995,- Shirodhara 80 min. Kr ,- Ansigtsbehandling 80 min. Kr ,- Anti-stress pakke 3i1 80 min. Kr ,- Aqua Balancing 50 min. Fra kr. 995,- ANTI-AGE BEHANDLINGER Scrub/Wrap 50 min. Kr. 880,- Stenmassage 70 min. Kr. 985,- Ansigtsbehandling 80 min. Kr ,- Anti-age pakke 3i1 80 min. Kr ,- DETOX BEHANDLINGER 2019 Bestil tid på eller kontakt os på Vi glæder os til at forkæle dig! Spaafdelingen på Scrub/Wrap 50 min. Kr. 890,- Urteboldmassage 50 min. Kr. 995,- Ansigtsbehandling 50 min. Kr. 995,- Detox pakke 3i1 80 min. Kr ,- THALASSO BEHANDLINGER Scrub/Wrap 50 min. Kr. 965,- Klassisk massage 50 min. Kr. 925,- Ansigtsbehandling 50 min. Kr. 895,- Thalasso pakke 3i1 80 min. Kr ,- TILKØB TIL ANSIGTSBEHANDLINGER Dybderens Kr. 195,- Bryn og vipper Kr. 295,- AFBESTILLING Bliver du forhindret, beder vi dig venligst om at melde afbud senest kl dagen før din tid. Vi sender en regning på det bekræftede beløb, hvis du udebliver eller afmelder for sent. Priserne er gældende pr. 1. januar Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i behandling og priser.

8 2019 MANICURE & PEDICURE Hænder eller fødder 50 min. Kr. 745,- BRYN OG VIPPER Farvning af vipper og bryn inklusiv retning 45 min. Kr. 350,- Farvning af vipper 15 min. Kr. 180,- Farvning af bryn inklusiv retning 30 min. Kr. 200,- HÅRFJERNING MED LYCON VOKS Overlæbe 15 min. Kr. 115,- Underlæbe og hage 15 min. Kr. 200,- Armhuler 30 min. Kr. 200,- Bikini/tanga 30 min. Kr. 260,- Lår eller ben fra knæ og ned 30 min. Kr. 360,- Hele ben 50 min. Kr. 720,- Ryg og skuldre 30 min. Kr. 410,- INFRARØD SAUNA Infrarød Sauna, pr. person 30 min. Kr. 95,- Infrarød Sauna i.f.m. en behandling 30 min. Kr. 75,- VANDTERAPI Aqua Balancing, inkl. De Termiske Bade 50 min. Kr ,- Aqua Balancing, opholdsgæst 50 min. Kr. 995,- DE TERMISKE BADE & THALASSO SPA Fre/Lør/Søn + helligdage Øvrige dage Adgang pr. person Kr. 570,- Kr. 445,- FÅ DE GODE TILBUD OG NYHEDER FØRST Tilmeld dig vores nyhedsbreve på Følg os på Facebook og Instagram Del dine billeder med os på Instagram #hotelvejlefjord

Scrub & Wrap Massage Ansigt Hænder & Fødder 3i1 pakker

Scrub & Wrap Massage Ansigt Hænder & Fødder 3i1 pakker Velkommen til forkælelse Scrub & Wrap Massage Ansigt Hænder & Fødder 3i1 pakker anti-stress anti-age detox thalasso Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk

Læs mere

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk PRISLISTE Dermadeluxe www.dermadeluxe.dk ANSIGTSBEHANDLINGER EmerginC ansigtsbehandling (75 min)...595,- En dybderensende og afslappende behandling, hvor de yderst aktive og resultatorienterede produkter

Læs mere

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,-

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,- PRISLISTE Ansigtsbehandlinger KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING // 70 minutter // Afslappende behandling som starter med afrensningen af ansigt, hals og bryst. Herefter foretages hudanalyse samt vejledning. Huden

Læs mere

DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness. behandling

DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness. behandling DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness behandling Velkommen til en verden af forkælelse Gavekort Forkæl én, du holder af med et gavekort til velvære på enjoy resorts II Marina Fiskenæs.

Læs mere

BEHANDLINGER ANSIGT. 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,-

BEHANDLINGER ANSIGT. 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- 30 min. 695,- fre-søn 795,- 50 min. 995,- fre-søn 1095,- BEHANDLINGER ANSIGT ARCTIC BERRY PEEL Ansigtsbehandling med omgående Askepoteffekt En målrettet ansigtsbehandling i tre trin, som eksfolierer og giver ny frisk hud, virker anti-ageing og efterlader en

Læs mere

viwell Hands & Feet Body Wellness

viwell Hands & Feet Body Wellness viwell Face Hands & Feet Body Wellness n Ansigtsbehandlinger Ansigts kur En skøn opfriskende ansigtskur, hvor vi rengør huden, lægger en maske, som giver næring og fugt til huden, og afslutter med en

Læs mere

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder Odense velværeklinik - For mænd og kvinder Ansigtsbehandlinger I alle behandlinger vil der være grundig vejledning i hjemmeplejen og du får et hudplejeprogram med hjem. Deluxe Ansigtsbehandling: Pris kr.

Læs mere

Guinot. Guinot. Yon-ka

Guinot. Guinot. Yon-ka B E A U T Y A C A D E M Y 2010 Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 328,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 419,00 Afrens, peeling, damp, udrensning, maske inkl. hals, massage

Læs mere

viwell Face Hands & Feet Body Wellness

viwell Face Hands & Feet Body Wellness viwell Face Hands & Feet Body Wellness n Ansigtsbehandlinger Ansigts kur En skøn opfriskende ansigtskur, hvor vi rengør huden, lægger en maske, som giver næring og fugt til huden, og afslutter med en

Læs mere

W E L L N E S S. forkælelse & velvære. Esbjerg Spa & Wellness

W E L L N E S S. forkælelse & velvære. Esbjerg Spa & Wellness W E L L N E S S forkælelse & velvære behandlinger 2012 Velkommen til Event Park På første sal midt i Svømmestadion Danmark ligger vores smukke wellnes-center. En skøn oase af fred, ro og harmoni. er et

Læs mere

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

wellness Velværebehandling

wellness Velværebehandling DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness Velværebehandling Gavekort Forkæl én, du holder af med et gavekort til velvære på enjoy resorts II rømø. Kan bestilles i receptionen eller på www.enjoyresorts.dk

Læs mere

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

Ansigtsbehandlinger. Mini Make-over - Opfriskende af Huden. 280,00 kr. Klassisk Udrensning af Huden. 480,00 kr.

Ansigtsbehandlinger. Mini Make-over - Opfriskende af Huden. 280,00 kr. Klassisk Udrensning af Huden. 480,00 kr. Ansigtsbehandlinger Mini Make-over - Opfriskende af Huden Behandlingen begynder med en afrensning og brug af peeling og maske. Afsluttes med SUPER AKTIVE ØKO AMPUL og creme. (afrensning, peeling, maske,

Læs mere

a pleasure for body & soul

a pleasure for body & soul a pleasure for body & soul Velkommen til Seasons Spa på Ruths Hotel velkommen til professionel og personlig forkælelse. Vi har glædet os til at se dig og stå til din rådighed med vejledning i valg af behandlinger

Læs mere

wellness Velværebehandling

wellness Velværebehandling DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness Velværebehandling Gavekort Forkæl én, du holder af med et gavekort til velvære på enjoy resorts II rømø. Kan bestilles i receptionen eller på www.enjoyresorts.dk

Læs mere

Hud & Negleklinikken V/Christina Koch

Hud & Negleklinikken V/Christina Koch Hud & Negleklinikken V/Christina Koch Kirkepladsen 6 A 4690 Haslev Mobil.: 28 92 01 08 Online booking på: www.hudognegleklinikken.dk Hænder Manicure kr. 229,- Oliebad - formning af negle og neglebånd

Læs mere

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y

Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y Cecilie Dam B E A U T Y A C A D E M Y prisliste 2013 Ansigtsbehandlinger Guinot ALMINDELIG ANSIGTSBEHANDLING kr. 358,00 Afrens, peeling, damp, massage og dagcreme. DYBDERENS kr. 449,00 Afrens, peeling,

Læs mere

Spa & Wellness. Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl.

Spa & Wellness. Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl. Spa & Wellness Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl. Området 2 11 9 8 11 4 5 3 3 1 12 7 6 10 1. Hvileområder 2. Behandlinger 3. Kosmetolog 4. Infrarød sauna 5. Soft Sauna 6. Finsk Sauna

Læs mere

a pleasure for body & soul

a pleasure for body & soul a pleasure for body & soul a pleasure for body & soul Velkommen til Seasons Spa på Ruths Hotel velkommen til professionel og personlig forkælelse. Vi har glædet os til at se dig og stå til din rådighed

Læs mere

Spa & Wellness. Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl.

Spa & Wellness. Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl. Spa & Wellness Velvære, balance og harmoni. Ny energi til krop og sjæl. OMRÅDET 11 2 5 11 9 3 4 8 3 10 12 1 7 6 1. HVILEOMRÅDER 4. INFRARØD SAUNA 7. IS/BRUSERE 10. DOKTORFISK 2. BEHANDLINGER 5. SOFT SAUNA

Læs mere

Entré Romulus GÆSTER I SKALLERUP SEASIDE RESORT Alle dage DKK 180

Entré Romulus GÆSTER I SKALLERUP SEASIDE RESORT Alle dage DKK 180 VELKOMMEN I ROMULUS Et besøg i Skallerups spa & wellness afdeling, Romulus, er som en rejse tilbage til det historiske Rom. Belysningen, de rå kampestensvægge, fontæner, termalbade, dampbade, saunaer og

Læs mere

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

Wellness m 2 wellness og masser af plejende behandlinger Hamam, Thai massage m.m. DER ER ALTID EN ANLEDNING...

Wellness m 2 wellness og masser af plejende behandlinger Hamam, Thai massage m.m. DER ER ALTID EN ANLEDNING... Wellness 1.900 m 2 wellness og masser af plejende behandlinger Hamam, Thai massage m.m. DER ER ALTID EN ANLEDNING... Wellness hos Enjoy Resorts Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores unikke spa-

Læs mere

SPA BEAUTY. Skønheds- og velværebehandlinger

SPA BEAUTY. Skønheds- og velværebehandlinger SPA BEAUTY Skønheds- og velværebehandlinger TIME FOR ME 2 timers behandling skræddersyet til dig. A DREAM COME TRUE 3 timers luksusbehandling til dig, der elsker velvære og som ønsker lidt ekstra forkælelse.

Læs mere

Wellness m 2 wellness og masser af plejende behandlinger fra top til tå DER ER ALTID EN ANLEDNING...

Wellness m 2 wellness og masser af plejende behandlinger fra top til tå DER ER ALTID EN ANLEDNING... Wellness 2.600 m 2 wellness og masser af plejende behandlinger fra top til tå DER ER ALTID EN ANLEDNING... Wellness hos Enjoy Resorts Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores unikke spa- og wellnessområder,

Læs mere

Ansigtsbehandling. Avanceret hudanalyse 15 min

Ansigtsbehandling. Avanceret hudanalyse 15 min PRISLISTE Ansigtsbehandling Avanceret hudanalyse 15 min Denne behandling vil give dig en forståelse for din huds tilstand lige nu, hudens behov og hudens sensitivitet. Perfekt til dig som førstegangs kunde

Læs mere

Her er det god latin at forkæle sig selv

Her er det god latin at forkæle sig selv R O M U L U S Her er det god latin at forkæle sig selv Vi er ikke et sekund i tvivl om, at du fortjener hvert eneste minut... Øjeblikke af sand lykke Med Vesterhavet, stranden, klitterne og det berømte

Læs mere

Centralt i København på den populære Kronprinsensgade ligger sundform.

Centralt i København på den populære Kronprinsensgade ligger sundform. Læs mere på www.sundform.com Centralt i København på den populære Kronprinsensgade ligger sundform. Vi giver din krop, dit ansigt, dit hår, dine hænder og fødder den omsorg og pleje, du fortjener. Vi arbejder

Læs mere

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder

Odense velværeklinik. - For mænd og kvinder Odense velværeklinik - For mænd og kvinder Ansigtsbehandlinger I alle behandlinger vil der være grundig vejledning i hjemmeplejen og du får et hudplejeprogram med hjem. Er det første gang du skal have

Læs mere

THALGO WOMAN / MAN (UDEN DEKOLLETÉ) Fre-lør * Søn-tor

THALGO WOMAN / MAN (UDEN DEKOLLETÉ) Fre-lør * Søn-tor THALGO WOMAN / MAN (UDEN DEKOLLETÉ) Fre-lør * Søn-tor Basisbehandling (uden dekolleté) tilpasset hudens behov Afrensning Peeling Afdampning Dybde-rengøring (rensning af urenheder) Øjenbrynskorrektur (ved

Læs mere

I CITY SYD DIN SKØNHEDSKLINIK. V/ KARINA CHRISTIANSEN Vandmanden 26B I 9200 Aalborg SV Tlf. 40 50 85 64 I karina@kcbeauty.dk. Hydraclean.

I CITY SYD DIN SKØNHEDSKLINIK. V/ KARINA CHRISTIANSEN Vandmanden 26B I 9200 Aalborg SV Tlf. 40 50 85 64 I karina@kcbeauty.dk. Hydraclean. Hydraclean Hydradermie Gavebevis Ansigtsbehandlinger Voksbehandlinger m/ Lycon DIN SKØNHEDSKLINIK I CITY SYD Paraffinbehandlinger Brudepakker Farvning af vipper/bryn Rygmassage Manicure Pedicure Makeup

Læs mere

PRISLISTE TOP CLINIC

PRISLISTE TOP CLINIC PRISLISTE TOP CLINIC Velkommen til TOP CLINIC. En moderne klinik med hud- og skønhedspleje for ham & hende. ANSIGTSBEHANDLINGER - SPECIAL AHA PEELING - MD FORMULATIONS Åbningstider: Mandag og onsdag...

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

P R I S L I S T E T O P C L I N I C

P R I S L I S T E T O P C L I N I C PRISLISTE T O P C L I N I C A N S I G T S B E H A N D L I N G E R - K L A S S I S K A N S I G T S B E H A N D L I N G E R - S P E C I A L Ansigtsbehandling Aroma Massage... Afslappende behandling. Med

Læs mere

I CITY SYD DIN SKØNHEDSKLINIK. Besøg WEBSHOPPEN på www.kcbeauty.dk. L c o ntm

I CITY SYD DIN SKØNHEDSKLINIK. Besøg WEBSHOPPEN på www.kcbeauty.dk. L c o ntm Voksbehandlinger m/ Lycon Hydradermie Gavebevis DIN SKØNHEDSKLINIK I CITY SYD Ansigtsbehandlinger Paraffinbehandlinger Brudepakker Farvning af vipper/bryn Rygmassage Manicure Pedicure Makeup Polterabend

Læs mere

Wellness hos Enjoy Resorts

Wellness hos Enjoy Resorts Wellness 2017 Wellness hos Enjoy Resorts Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores unikke spa- og wellnessområder, hvor forkælelse og afslapning er i højsædet. Alt du skal medbringe, er forventningens

Læs mere

- skønhed har ingen alder!

- skønhed har ingen alder! - skønhed har ingen alder! VELKOMMEN KEMISK PEELING WittClinic byder velkommen til et univers af unikke behandlinger, hvor personalet, med højt fagligt niveau, står parat til at give dig en uforglemmelig

Læs mere

Hud & Negleklinikken V/Christina Koch

Hud & Negleklinikken V/Christina Koch Hud & Negleklinikken V/Christina Koch Kirkepladsen 6 A 4690 Haslev Mobil.: 28 92 01 08 Online booking på: www.hudognegleklinikken.dk Hud_og_Negleklinikken_sept2015.indd 1 24/11/15 19.08 Hud_og_Negleklinikken_sept2015.indd

Læs mere

Wellness-Lounge. IM WEISSEN SCHLOSS AM MEER I det hvide slot ved havet In the white castle on the seaside

Wellness-Lounge. IM WEISSEN SCHLOSS AM MEER I det hvide slot ved havet In the white castle on the seaside Wellness-Lounge IM WEISSEN SCHLOSS AM MEER I det hvide slot ved havet In the white castle on the seaside 16 Vores tip: Med et årskort har du adgang til vores Wellness-Lounge 365 dage om året. DEUTSCH DANSK

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

PRISLISTE TOP CLINIC

PRISLISTE TOP CLINIC PRISLISTE TOP CLINIC ANSIGTSBEHANDLINGER - KLASSISK ANSIGTSBEHANDLINGER - SPECIAL AHA PEELING - MD & PRIORI Aroma Massage... Afslappende behandling. Med hudanalyse, afrens, peeling, trykpunktsmassage og

Læs mere

Ainhoa. Face. Hands & Feet. Body. Wellness

Ainhoa. Face. Hands & Feet. Body. Wellness Ainhoa Face Hands & Feet Body Wellness Klassiske Ansigtsbehandlinger CleanSkin Hudanalyse og afrensning af ansigt. Luksuriøs peeling/skrub eller peelingmaske. Damp og dybderensning. Luksuriøse rensende

Læs mere

Velvære for krop og sjæl

Velvære for krop og sjæl Velvære for krop og sjæl de termiske bade thalasso spa spa-arrangementer Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk LIVETS KILDER Store flader af

Læs mere

WELLNESS ENJOY RESORTS MARINA FISKENÆS & ENJOY RESORTS RØMØ

WELLNESS ENJOY RESORTS MARINA FISKENÆS & ENJOY RESORTS RØMØ WELLNESS ENJOY RESORTS MARINA FISKENÆS & ENJOY RESORTS RØMØ ENJOY RESORTS WELLNESS RO AFSLAPNING SPA OG INSPIRATION VENTER PÅ DIG WELLNESS HOS ENJOY RESORTS Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores

Læs mere

Wellness hos Enjoy Resorts

Wellness hos Enjoy Resorts Wellness 2017 Wellness hos Enjoy Resorts Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores unikke spa- og wellnessområder, hvor forkælelse og afslapning er i højsædet. Alt du skal medbringe, er forventningens

Læs mere

- et åndehul i en travl hverdag

- et åndehul i en travl hverdag Velkommen til Kokkedal Slot Spa by Sodashi - et åndehul i en travl hverdag Kokkedal Slot Spa by Sodashi forener vitalitet og velvære i eksklusive og afslappende rammer omgivet af den betagende og fredfyldte

Læs mere

Wellness-Lounge. IM WEISSEN SCHLOSS AM MEER I det hvide slot ved havet In the white castle on the seaside

Wellness-Lounge. IM WEISSEN SCHLOSS AM MEER I det hvide slot ved havet In the white castle on the seaside Wellness-Lounge IM WEISSEN SCHLOSS AM MEER I det hvide slot ved havet In the white castle on the seaside Åskort 240,00 Wellness-Lounge Ren afslapning på Strandhotel Glücksburg, skønt beliggende direkte

Læs mere

I CITY SYD DIN SKØNHEDSKLINIK. Besøg WEBSHOPPEN på HUDPLEJEKLINIK BUTIK WEBSHOP. L c o ntm

I CITY SYD DIN SKØNHEDSKLINIK. Besøg WEBSHOPPEN på  HUDPLEJEKLINIK BUTIK WEBSHOP. L c o ntm Voksbehandlinger m/ Lycon Webshop Gavebevis DIN SKØNHEDSKLINIK I CITY SYD Guinot ansigtsbehandlinger Paraffinbehandlinger Brudepakker Farvning af vipper/bryn Rygmassage Manicure Pedicure Makeup Polterabend

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

WELL-COME SPA BY. Treatments

WELL-COME SPA BY. Treatments WELL-COME SPA BY Treatments WELL-COME SPA BY FACE Luksuriøse ansigtsbehandlinger med afrensning under aromatisk dampbad, dybderensning af tilstoppede porer, plejende masker, celleiltende o2-boost, fortryllende

Læs mere

Beauty is not a matter of age Age is a matter of feeling Feeling is timeless

Beauty is not a matter of age Age is a matter of feeling Feeling is timeless Beauty is not a matter of age Age is a matter of feeling Feeling is timeless Germaine Monteil www.klinikvisage.dk HUD- & KROPSPLEJE PERMANENT MAKE-UP 2 ansigtspleje til kvinder/mænd monteil Monteil er

Læs mere

de termiske bade thalasso spa spa-arrangementer Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

de termiske bade thalasso spa spa-arrangementer Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel Velvære for krop og sjæl de termiske bade thalasso spa spa-arrangementer Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk LIVETS KILDER Store flader af

Læs mere

Aphrodite. Skønheden. www.aphrodite-slagelse.dk. Aut. Cidesco Kosmetolog

Aphrodite. Skønheden. www.aphrodite-slagelse.dk. Aut. Cidesco Kosmetolog Skønheden Aphrodite Aut. Cidesco Kosmetolog www.aphrodite-slagelse.dk V Velkommen hos Skønheden Aphrodite. Vi glæder os til at tage imod dig. Hos Skønheden Aphrodite er alle produkter nøje udvalgt og kun

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

ALSIK NORDISK SPA & WELLNESS

ALSIK NORDISK SPA & WELLNESS DK ALSIK NORDISK SPA & WELLNESS VELKOMMEN TIL ALSIK NORDISK SPA & WELLNESS Her venter dig en verden af enestående spaoplevelser i smukke omgivelser og afslappende atmosfære. Alsik Nordisk Spa & Wellness

Læs mere

360 o. peace. yummies. energy attention. true beauty. body boosters. happy feet. massage journeys

360 o. peace. yummies. energy attention. true beauty. body boosters. happy feet. massage journeys spa aaahhh massage journeys 360 o wellness energy attention body boosters yummies happy feet peace true beauty face ansigtet er det første, du møder, når du kigger dig selv i spejlet. Det fortæller en

Læs mere

prisliste make-up velvære pedicure ansigtsbehandling hårfjerning manicure skønhed kropspleje velkommen til en verden af velvære visage hudplejeklinik

prisliste make-up velvære pedicure ansigtsbehandling hårfjerning manicure skønhed kropspleje velkommen til en verden af velvære visage hudplejeklinik prisliste make-up velvære pedicure ansigtsbehandling hårfjerning manicure skønhed kropspleje velkommen til en verden af velvære visage hudplejeklinik 2 ansigtspleje Exuviance frugtsyrebehandling (mælke-

Læs mere

Vesterø Havnegade 28 DK-9940 Læsø Tlf. 98 49 13 22 E-mail info@saltkur.dk www.saltkur.dk

Vesterø Havnegade 28 DK-9940 Læsø Tlf. 98 49 13 22 E-mail info@saltkur.dk www.saltkur.dk Vesterø Havnegade 28 DK-9940 Læsø Tlf. 98 49 13 22 E-mail info@saltkur.dk www.saltkur.dk Det gamle kirketårn i Vesterø byder dig velkommen til Læsø Kur. Omkring tårnet har vi skabt omgivelserne som giver

Læs mere

Sandra udtaler: Jasmin udtaler:

Sandra udtaler: Jasmin udtaler: liste Elizabeth Arden PRO er en ny generation af cosmeceutical. Denne banebrydende hudplejeserie er baseret på kliniske studier og filosofien bag Skin Health & Beauty Pyramid. Tanken bag Elizabeth Arden

Læs mere

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Renser og forbereder huden før sugaring, fjerner skidt, snavs og makeup fra huden. Bruges altid før påføring af sukker, for at opnå et ideelt resultat.

Læs mere

wellness 360 o spa aaahhh massage journeys energy attention body boosters yummies happy feet peace true beauty

wellness 360 o spa aaahhh massage journeys energy attention body boosters yummies happy feet peace true beauty spa aaahhh massage journeys 360 o wellness energy attention body boosters yummies happy feet wow peace true beauty grib øjeblikket det er dit Du kender det godt: øjeblikket, hvor du bare føler dig skøn.

Læs mere

ALSIK NORDISK SPA & WELLNESS

ALSIK NORDISK SPA & WELLNESS DK ALSIK NORDISK SPA & WELLNESS VELKOMMEN TIL ALSIK NORDISK SPA & WELLNESS Her venter dig en verden af enestående spaoplevelser i smukke omgivelser og afslappende atmosfære. Alsik Nordisk Spa & Wellness

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

OASEN FOR LIVSNYDERE

OASEN FOR LIVSNYDERE OASEN FOR LIVSNYDERE 2 NATURSKØNNE SKALLERUP I det øjeblik du lander, er du allerede en del af den altså naturen. Med Vesterhavet til den ene side og de smukke indlandsklitter og skov til den anden, befinder

Læs mere

Ansigtsbehandling. Fodpleje. Massage. Vipper & Bryn. Wellness. Klinik Innowell

Ansigtsbehandling. Fodpleje. Massage. Vipper & Bryn. Wellness. Klinik Innowell Ansigtsbehandling Fodpleje Massage Vipper & Bryn Wellness Klinik Innowell Klassiske Ansigtsbehandlinger 0: SkinCareAnalysis 49,- Har du også prøvet flere cremer uden at have opnået ønsket resultater, eller

Læs mere

- skønhed har ingen alder!

- skønhed har ingen alder! - skønhed har ingen alder! VELKOMMEN KEMISK PEELING WittClinic byder velkommen til et univers af unikke behandlinger, hvor personalet, med højt fagligt niveau, står parat til at give dig en uforglemmelig

Læs mere

AINHOA WORLD behandlinger

AINHOA WORLD behandlinger AINHOA WORLD behandlinger Ainhoa Navnet AINHOA er et gammelt spansk pigenavn og udtales med stumt H. AINHOA er et internationalt prisvindende hudplejemærke udbredt i mere end 50 lande. AIN- HOA er kendt

Læs mere

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener.

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener. Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

Behandlingso v ersigt

Behandlingso v ersigt Behandlingsoversigt Information Åbningstider Mandag................... 10.00-19.00 Tirsdag og onsdag.......... 10.00-18.00 Torsdag................... 10.00-19.00 Fredag.................... 10.00-18.00

Læs mere

VELKOMMEN. i Læsø Kur

VELKOMMEN. i Læsø Kur 2 VELKOMMEN i Læsø Kur Når gæster træder ind i Læsø Kur, opstår en ægte følelse af at være i en oase af velvære og ro. Stress er uden for det enestående saltunivers, du får stillet til rådighed, ligger

Læs mere

Information. Åbningstider Mandag-lørdag... 10.00-20.00 Søndag... 10.00-18.00

Information. Åbningstider Mandag-lørdag... 10.00-20.00 Søndag... 10.00-18.00 Behandlingsmenu Information Åbningstider Mandag-lørdag............. 10.00-20.00 Søndag................... 10.00-18.00 Booking & vejledning Vi vil gerne vide, hvis du lider af nogen sygdom, højt blodtryk,

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

Hovedbunds behandlinger

Hovedbunds behandlinger New Generation Hovedbunds behandlinger introduktion af Active hair power side 4-15 Kontrol af fedtet hår, -hårserie - Balance Shampoo Energy Shampoo Anti skæl program - Purify shampoo Anti skæl program

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

Behandlinger. Chapter 1 Hårfjerning med Voks... 1-2. Chapter 2 Øjenbryn & Vipper... 2-3. Chapter 3 Ansigtbehandlinger... 3-4

Behandlinger. Chapter 1 Hårfjerning med Voks... 1-2. Chapter 2 Øjenbryn & Vipper... 2-3. Chapter 3 Ansigtbehandlinger... 3-4 Behandlinger Chapter 1 Hårfjerning med Voks... 1-2 Chapter 2 Øjenbryn & Vipper... 2-3 Chapter 3 Ansigtbehandlinger... 3-4 Chapter 4 CND Negle... 4-7 Chapter 5 Manicure... 5-8 Chapter 6 Lukxus Spa manicure...

Læs mere

ISHØJ SVØMMEHAL EFTERÅR

ISHØJ SVØMMEHAL EFTERÅR ISHØJ SVØMMEHAL 18 EFTERÅR Ishøj Store Torv 14 2635 Ishøj Tlf. 43 57 71 72 VELKOMMEN TIL ISHØJ SVØMMEHAL ARRANGEMENTS KALENDER Ishøj Byråd har ved anlæggelsen af Ishøj Svømmehal ønsket at give borgerne

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

SPECIALPÆDAGOGISK Børnemassage

SPECIALPÆDAGOGISK Børnemassage SPECIALPÆDAGOGISK Børnemassage Line Neess C DAGENS PROGRAM Sparring Flere teknikker Fodbade uden vand Hovedbundsmassage Sansebane Cirkelmassage Haser og achilles Oliemassage af underben og fødder Hvordan

Læs mere

Find Lykke & Velvære og bestil tid

Find Lykke & Velvære og bestil tid Find Lykke & Velvære og bestil tid Klinikken er kun åben for kunder, der har bestilt tid. Du bestiller tid ved at ringe på 27 28 30 55 eller maile på lindalykkes@gmail.com På de næste sider ser du alle

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU DIN GUA SHA

SÅDAN BRUGER DU DIN GUA SHA ROSAKVARTS GUA SHA OM GUA SHA Gua Sha stenen er et af de mest effektive redskaber du kan bruge til appelsinhud og stagneret energi og Gua Sha stenen har været brug i flere tusind år i Kina til massage.

Læs mere

SKØN. skøn. Vi tester

SKØN. skøn. Vi tester SKØN Vi tester skøn selvforkælelse Bambivipper, bløde fødder, glødende hud og negle, der bare holder og holder. Uanset hvad du drømmer om, kan du finde en behandling, der kan hjælpe dig.. TEKST REDAKTIONEN

Læs mere

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Gita Grauslund Spa-chef Comwell Kellers Park Gitte Hvidtfeldt Spa-chef Comwell Borupgaard Professionel hjemme-spa SPA*LOSOPHY og SPA*SENSES er professionelle spaprodukter,

Læs mere

HUD- & KROPSPLEJE PERMANENT MAKE-UP

HUD- & KROPSPLEJE PERMANENT MAKE-UP klinik prisliste velkommen til en verden af velvære & skønhed www.klinikvisage.dk HUD- & KROPSPLEJE PERMANENT MAKE-UP 2 Pandhy s er vores helt unikke spa og wellness serie fra Ungarn med rene, naturlige

Læs mere

Målet med praktikperioderne er at eleven opnår træning og udbygger sine færdigheder i de discipliner, som er indøvet i skoleperioderne.

Målet med praktikperioderne er at eleven opnår træning og udbygger sine færdigheder i de discipliner, som er indøvet i skoleperioderne. PRAKTIKPERIODERNE. Målet med praktikperioderne er at eleven opnår træning og udbygger sine færdigheder i de discipliner, som er indøvet i skoleperioderne. Eleven skal indgå aktiv i klinikkens faglige rutine,

Læs mere

Universal Contour Wrap Classic er Storbritanniens mest populære og effektive Body wrap behandling.

Universal Contour Wrap Classic er Storbritanniens mest populære og effektive Body wrap behandling. PRODUKTER Universal Contour Wrap Classic er Storbritanniens mest populære og effektive Body wrap behandling. Universal Contour Wrap bedst sælgende produkt - Slim Kit, kan nu også købes i Danmark. Det er

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

Skøn og ung kvinde igen uden nål og skalpel

Skøn og ung kvinde igen uden nål og skalpel Skøn og ung kvinde igen uden nål og skalpel Pleasures tre kompetente testere lagde krop til, da tre nåleløse ansigtsløftninger skulle vurderes. Her følger dommen. Af Maria Kentorp, Louise Stenbjerre og

Læs mere

Massage for Fattigrøve. Massage for Fattigrøve

Massage for Fattigrøve. Massage for Fattigrøve Massage for Fattigrøve Massage er dejligt og giver energi og velvære. Og det behøver ikke være dyrt, hvis du bliver masseret af en studerende eller elev på en skole. Ofte vil de være lige så dygtige som

Læs mere

HUD- & KROPSPLEJE PERMANENT MAKE-UP

HUD- & KROPSPLEJE PERMANENT MAKE-UP klinik prisliste velkommen til en verden af velvære & skønhed www.klinikvisage.dk HUD- & KROPSPLEJE PERMANENT MAKE-UP 2 ansigtspleje til kvinder/mænd monteil Monteil er grundlagt i 1936 af Germaine Monteil.

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen og Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

NON TOX Det grønne alternativ til plastik kirurgi. En ny og revolutionerende behandlings metode indenfor kosmetikkens verden

NON TOX Det grønne alternativ til plastik kirurgi. En ny og revolutionerende behandlings metode indenfor kosmetikkens verden NON TOX Det grønne alternativ til plastik kirurgi En ny og revolutionerende behandlings metode indenfor kosmetikkens verden KONCEPTET: NONTOX er et patenteret og varemærkeregistreret behandlings koncept

Læs mere

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4

Nyhedsbrev. Tema: Kropsterapi. Velkommen til foråret og nye læsere og kunder. www.christinaekmann.dk F O R Å R 2 0 1 4 F O R Å R 2 0 1 4 Nyhedsbrev Krop- og psykoterapeut Christina Ekmann Tema: Velkommen til foråret og nye læsere og kunder Så er de første forårstegn kommet, og solen har de sidste par dage skinnet fra en

Læs mere

GØR BADE-OPLEVELSEN TIL NOGET SÆRLIGT

GØR BADE-OPLEVELSEN TIL NOGET SÆRLIGT GØR BADE-OPLEVELSEN TIL NOGET SÆRLIGT with people in mind Gør badeoplevelsen mere behagelig og øger følelsen af velbehag Badning føles rart både fysisk og mentalt. Det fremmer helt naturlige helbredsfordele

Læs mere

INDHOLD ANSIGT MEDICAL WELLNESS KROP HAMAM & RASUL AYURVEDA POOL & SAUNALANDSKAB VITALBAR SPA-ETIKETTE...

INDHOLD ANSIGT MEDICAL WELLNESS KROP HAMAM & RASUL AYURVEDA POOL & SAUNALANDSKAB VITALBAR SPA-ETIKETTE... 1 FILOSOFI Vores Hof-Therme er en helhedsoplevelse, som påvirker alle sanser. Alene vores enestående udsigt over fjorden og til den danske kyst virker afslappende med havets brusen i baggrunden. Vidunderlige

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

Wellness i Polen 2011

Wellness i Polen 2011 Wellness i Polen 2011 BALTICA WELLNESS & SPA Baltica Wellness & Spa i Stettin er et af Polens nyeste og bedste wellness center, imponerende i størrelse og med et endnu mere imponerende udvalg af behandlinger.

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere

Hudpleje. Fodpleje. Massage. Vipper & Bryn. Wellness. Klinik Pax

Hudpleje. Fodpleje. Massage. Vipper & Bryn. Wellness. Klinik Pax Hudpleje Fodpleje Massage Vipper & Bryn Wellness Klinik Pax Luksuriøse Ansigtsbehandlinger - med det bedste fra naturen, nyeste forskning og absolut højeste kvalitet. Intensiv hudpleje med markant synlige

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere