«Afdeling» Alabu Bolig. Stenbjergvej Afd. 55. Stenbjergvej Husorden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "«Afdeling» Alabu Bolig. Stenbjergvej Afd. 55. Stenbjergvej Husorden"

Transkript

1 «Afdeling» Alabu Bolig Stenbjergvej Afd. 55 Stenbjergvej Husorden Vedtaget 16. september 2013 Ændringer vedtaget på ordinært afdelingsmøde 15. september 2014 Ændringer vedtaget på ordinært afdelingsmøde 7. juni 2017 Ændringer vedtaget på ordinært afdelingsmøde 6. juni 2018 (Tilrettet den 19. juni 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) (Tilrettet den 26. november 2018 punkterne vedr. affaldssortering og klager)

2 Reglement for husorden for Stenbjergvej - Afdeling 55 Alabu Bolig Bebyggelsen består af rækkehuse med tilknyttede haver og skure, samt fælles parkeringsområder og grønne arealer. Alle vil gerne bo i et pænt kvarter. Boligorganisationen har gjort og gør fortsat sit for at skabe en god bebyggelse. Hvis alle beboere - både voksne og børn - til daglig vil gøre en indsats for at tage hensyn til andre og værne om de fælles ting og skåne de grønne områder, kan man fortsat have en god bebyggelse. FORHOLD VEDR. BOLIGEN Køkkener og bryggers: Det er tilladt at sætte ekstra skabe op i køkken og bryggers, i henhold til råderetten (se afsnit under "Generelt - Ændring af boligen i henhold til råderetten" senere). Bad og toilet: For at undgå tilstopning af afløbsrør, må bleer, vat, avispapir, duftbeholdere og lignende må aldrig kastes i toiletkummen. Vandhaner og cisterner: Utætte vandhaner og cisterner medfører ofte et stort - og fordyrende - merforbrug af vand, ligesom defekte haner kan være til lydmæssig gene for andre beboere. Sådanne forhold anmeldes straks til Beboerservice. Afdelingen sørger for udskiftning af skadede/ituslåede kummer, hvor skaden skyldes ælde eller lignende. Hårde hvidevarer: Hvert lejemål indeholder komfur. Brugsanvisningerne hertil skal nøje følges. I tvivlstilfælde kan man rådføre sig med Beboerservice. Normal drift og vedligeholdelse af ovennævnte hårde hvidevarer betales af afdelingen, såfremt disse er installeret af Boligorganisationen eller af en beboer i forbindelse med dennes udnyttelse af råderetsbestemmelserne (jf. lov om leje af almene boliger - (se afsnit under "Generelt - Ændring af boligen i henhold til råderetten" senere). Tørretumblere må under ingen omstændigheder tilsluttes udsugningsventilerne i badeværelser og bryggers. Derfor må der kun installeres tumblere af kondenstypen i lejlighederne. Vask og tøjtørring: Ved vask og tøjtørring indendørs skal der foretages rigelig udluftning for at undgå fugtskader. På såvel lukkede som de åbne terrasser må tøjtørring kun foregå ved brug af fritstående, lave tørrestativer. Det er således ikke tilladt at trække snore til brug for tøjtørring. I haver må fritstående tørrestativer af paraplymodel anvendes, når de slås ned efter endt brug. 1.

3 Udluftning af lejligheden: For at undgå fugtdannelse og fugtskader skal der foretages effektiv udluftning gennem vinduer og døre, helst flere gange dagligt, f.eks minutter af gangen. Vinduer: Afdelingen sørger for udskiftning af punkterede/ituslåede ruder, hvor skaden skyldes ælde eller lignende. FORHOLD VEDR. HAVE OG TERRASSE Antenner: Parabolantenner må ikke opsættes på afdelingens bygninger eller dele heraf, og heller ikke fastgøres på rækværk, blomsterkummer og lignende. Opstilling af paraboler på terrasser og i haver må kun ske på fritstående fod og kun i en højde på 100 cm op til parabolens øverste kant. Anden anbringelse af paraboler skal holdes inden døre bag glas. Før eventuel installation af antenner til brug af walkie-talkie-brugere og radioamatører skal der altid ansøges skriftligt herom hos afdelingsbestyrelsen. Hegn og hække: Alle haver skal omkranses af enten hæk eller hegn. Uanset om en have er omkranset af hæk eller hegn påhviler vedligeholdelsen lejeren. Hækken skal være liguster og må ikke overstige en højde af 180 cm. Endvidere må den ikke klippes ned til en højde under 100 cm. Bredde på hækken må være max 50 cm. Hække skal klippes hvert år senest d. 15. juli. Hegn skal være af typen BASEL (eller tilsvarende udseende) og må ikke overstige en højde af 180 cm. Hegn skal vedligeholdes af beboer, herunder også afrensning og maling med godkendt type/farve. Den godkendte farve er Teak, NCS S7020-Y50R, kontakt bestyrelsen, for nærmere info. (Maling kan købes af afdelingen) Ændringer vedrørende hæk og hegn samt omlægning fra det ene til det andet, skal godkendes og registreres hos Alabu bolig. Rent praktisk betyder det, at såfremt beboeren ønsker at lave en ændring, skal Alabu Bolig informeres inden arbejdet påbegyndes. Desuden skal afdelingens faste ejendomsfunktionær involveres i planlægning, med henblik på håndværksmæssig korrekt udførelse af omlægningen. Når arbejdet er fuldendt skal det godkendes af Alabu Bolig (formodentlig ejendomsfunktionæren) hvorefter det noteres i beboer mappen tilknyttet lejemålet. En godkendt ændring regnes for blivende og tidligere hæk/hegn skal ikke reetableres ved fraflytning. For forhaver gælder følgene: Valgfri beplantning i skel, max 180 cm højt. For hegn gælder samme regler som for baghaven, alternativt kan der opstilles et valgfri hegn med max højde på 100 cm, malet i transparent teak eller samme farve som skurene (RAL-kode oplyses af ejendomsfunktionæren). Haver og terrasser: Beplantning må ikke have en væksthøjde, der overstiger 200 cm, eller når op til tagrenden. I afdelingen skal haver og terrasser fremstå rene og pæne. Det er tilladt at opsætte foderbrætter, hvis man holder rent omkring foderbrættet. Det er tilladt at ændre fra græsplæne til flisebelægning og omvendt i både for- og baghave. Enhver ændring vedrørende græsplæne og flisebelægning, samt omlægning fra det ene til det andet, skal godkendes og registreres hos boligorganisationen. 2.

4 Rent praktisk betyder det, at såfremt beboeren ønsker at lave en ændring, skal Alabu Bolig informeres inden arbejdet påbegyndes. Desuden skal afdelingens faste ejendomsfunktionær involveres i planlægning, med henblik på håndværksmæssig korrekt udførelse af omlægningen. Når arbejdet er fuldendt skal det godkendes af Alabu Bolig (formodentligt ejendomsfunktionæren) hvorefter det noteres i beboermappen tilknyttet lejemålet. En godkendt ændring regnes for blivende og tidligere græsplæne/flisebelægning skal ikke reetableres ved fraflytning. Markiser: Der må opsættes markiser. Markiser skal være enten ensfarvede i en lys farve (beige eller lys grå), eller stribede i en mørk og lys (beige eller lys grå) farve. Der må højst være tre forskellige farver repræsenteret pr. blok. Markisen skal fjernes ved fraflytning. Skiltning: Navneskilte ved døre må kun opsættes af ejendomsfunktionæren. Det er forbudt at opsætte fritstående skilte eller opklæbe/opsætte nogen form for skiltning på entredør, postkasser, havehegn mv. Afvigelser herfra må kun forekomme i særlige tilfælde efter skriftlig tilladelse fra afdelingsbestyrelsen med påtegning af godkendelse fra afdelingsinspektøren. Affald: Husholdningsaffald skal være i affaldsposer og smides i de opstillede molokker, som er mærket med restaffald eller dagrenovation. Pap og papir affald skal smides i de opstillede molokker, som er mærket med pap/papir. Plastik og Metal skal smides i de opstillede molokker, som er mærket med plastik/metal. Molokkerne er placeret ved nr. 289 og 283. Flasker og glas skal smides i den opstillede iglo ved nr Batterier skal smides i røret til batteri ved nr Minielektronik skal smides i røret til minielektronik ved nr Elpærer skal smides i røret til elpærer ved nr Andet og større brændbart affald skal man selv køre på genbrugspladsen. Barnevogne, knallerter 30/45, cykler og legeredskaber: Disse skal henstilles, således de ikke er til gene for andre. GENERELT: Ændring af boligen i henhold til råderetten: Ændring af lejligheden må kun ske i henhold til råderetsbestemmelserne i "Lov om leje af almene boliger" med tilhørende bekendtgørelser. På som er Danmarks Almene Boligers hjemmeside, kan man læse om forbedringer og forandringer i henhold til råderetten. Oplysninger om råderetten kan ligeledes findes på Alabu Boligs hjemmeside Kontakt altid bestyrelse og/eller Beboerservice med henblik på tilladelse til at foretage de ønskede ændringer. Forurening, skader og beskadigelser: Er en beboer eller nogen i dennes husstand skyld i forurening eller skade (forsætligt eller forårsaget af misbrug, misligholdelse eller forkert betjening/håndtering) på ejendommen, ejendommens inventar, haveanlæg, legepladser mv. bærer beboeren det fulde økonomiske ansvar. 3.

5 Utætheder og indslag af regn og sne samt enhver beskadigelse af ejendommen/ ejendommens inventar skal straks anmeldes til Beboerservice. Støj og larm: Slagboremaskiner og andet støjende elektrisk værktøj må benyttes hverdage fra kl til kl , samt lørdage fra kl til kl Brug af radio, fjernsyn og lignende, samt musikinstrumenter skal ske med fornøden hensyntagen til naboerne. Efter kl. 22 skal man vise særligt hensyn til naboer. I særlige tilfælde skal man sikre, at naboerne er indforståede med "støj" efter kl Husdyr: Det er tilladt at holde to husdyr (hund/ kat) pr. husstand. Husdyrene skal registreres hos Beboerservice. Hunde og katte skal føres i bånd og må under ingen omstændigheder gå løs. Leg og boldspil: Leg og boldspil må ikke finde sted, hvor det kan være til gene for beboerne. Det er forbudt at tegne eller male på ejendommens træ- og murværk og på anden måde beskadige ejendommen eller haveanlæg. Boldspil henvises til dertil indrettede pladser. Ud over skydevåben, der er omfattet af våbenloven, er det også forbudt at skyde med genstande, der betragtes som legetøj. Parkering og motorkørsel: Parkering af personbiler og motorcykler uden for de etablerede parkeringspladser er forbudt. Lastvogne, campingvogne og trailere må ikke henstilles i boligområdet. Af hensyn til børnenes sikkerhed anmoder vi beboerne om at køre med forsigtighed på boligvejene. Kørsel over de grønne områder er ikke tilladt. Parkering af motorkøretøjer på brandvejene er forbudt. Disse veje er forbeholdt brandvæsenet, samt ambulancer. Overtrædelse af disse forhold anmeldes til politiet. Forsikringer: Afdelingens bygninger har en ejendomsforsikring. Kummer er ikke medforsikret. Skader på indbo skal dækkes af beboerens egen indboforsikring. Klager: Vi mener, at klager over naboer eller andre beboere bedst løses af beboerne selv, og derfor opfordrer vi til at løse problemet med en fornuftig snak. Hjælper dette ikke sendes en skriftlig klage til Alabu Bolig. Se yderligere information på Beboerservice: Beboerservice: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg, Tlf , beboerservice@alabubolig.dk Viceværtkontoret: Aggersundvej 28, 9220 Aalborg Ø. Afdelingsbestyrelsen: Navne på medlemmer af den siddende afdelingsbestyrelse kan findes på Alabu Boligs hjemmeside ( eller kan oplyses ved henvendelse til Beboerservice eller Alabu Boligs kontor. 4.

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst.

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. Bebyggelsen består af rækkehuse med tilknyttede haver og skure, samt fælles parkeringsområder og grønne arealer. Alle vil

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade. Husorden

Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade. Husorden Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade Husorden Pr. 17. maj 2007 Revideret i forbindelse med ordinært afdelingsmøde den 6. september 2016 (Tilrettet den 5.april 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement

Læs mere

«Afdeling_nr» «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 35. Springbakken 6-38, Ferslev. Husorden. Vedtaget på ordinært afdelingsmøde den 12.

«Afdeling_nr» «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 35. Springbakken 6-38, Ferslev. Husorden. Vedtaget på ordinært afdelingsmøde den 12. «Afdeling_nr» «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 35 Springbakken 6-38, Ferslev Husorden Vedtaget på ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2010 (Tilrettet den 30. juli 2018 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 18 Umanakvej - Ivigtutvej. Husorden. Revideret pr. 15. september 2016

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 18 Umanakvej - Ivigtutvej. Husorden. Revideret pr. 15. september 2016 «Afdeling_nr» Afd. 18 Umanakvej - Ivigtutvej Husorden Revideret pr. 15. september 2016 (Tilrettet 13. juli 2017 i forhold til fusionen ) Reglement for husorden for Afdeling 18 Et godt klima er meget værd

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 59 Odinsgade m.fl. - Aalborg. Husorden. Pr. 29. april 2002 (Tilrettet den 29. juni 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

Alabu Bolig Afd. 59 Odinsgade m.fl. - Aalborg. Husorden. Pr. 29. april 2002 (Tilrettet den 29. juni 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Alabu Bolig Afd. 59 Odinsgade m.fl. - Aalborg Husorden Pr. 29. april 2002 (Tilrettet den 29. juni 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden for Afdeling 59 Odinsgade m.fl. - Aalborg

Læs mere

Vanggården Afdeling 17. Boligforeningen Vanggården er en almennyttig boligforening, d.v.s. den er fri for spekulation; der er ingen enkeltpersoner

Vanggården Afdeling 17. Boligforeningen Vanggården er en almennyttig boligforening, d.v.s. den er fri for spekulation; der er ingen enkeltpersoner Husorden: Et godt klima er meget værd -! Almennyttigt boligbyggeri Boligforeningen Vanggården er en almennyttig boligforening, d.v.s. den er fri for spekulation; der er ingen enkeltpersoner eller kredse

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer)

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden Husorden Pr. 17. juni 2013 (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Reglement for husorden for Afdeling 61 Alabu Bolig Generel opførsel Der skal være plads

Læs mere

Reglement for husorden for Vanggården afdeling 5

Reglement for husorden for Vanggården afdeling 5 Reglement for husorden for Vanggården afdeling 5 Forord: Alle vil gerne bo i et pænt kvarter. Boligforeningen har gjort og gør fortsat sit for at skabe en god bebyggelse. Hvis alle beboerne - både voksne

Læs mere

Alle vil gerne bo i et pænt kvarter. Boligforeningen har gjort og gør fortsat sit for at skabe en god bebyggelse. Hvis alle

Alle vil gerne bo i et pænt kvarter. Boligforeningen har gjort og gør fortsat sit for at skabe en god bebyggelse. Hvis alle Husorden: Forord: Alle vil gerne bo i et pænt kvarter. Boligforeningen har gjort og gør fortsat sit for at skabe en god bebyggelse. Hvis alle beboerne - både voksne og børn - til daglig vil gøre en indsats

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 62 Kennedy Kollegiet. Husorden

Alabu Bolig Afd. 62 Kennedy Kollegiet. Husorden Alabu Bolig Afd. 62 Kennedy Kollegiet Husorden Revideret den 22. september 2016 Reglement for husorden for Afdeling 62 Alabu Bolig Husorden for Kennedy Kollegiet Gældende fra den 1. oktober 2016 Almennyttigt

Læs mere

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling og husorden. AFDELING 14 CHRISTANSMINDE Ejendommen på Barfredsvej 46 48 er et miniaturesamfund, der

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Solkrogen Afd. 43. Solvangsvej. Husorden. (Tilrettet den 30. oktober 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Solkrogen Afd. 43. Solvangsvej. Husorden. (Tilrettet den 30. oktober 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) «Afdeling_nr» Alabu Bolig Solkrogen Afd. 43 Solvangsvej Husorden (Tilrettet den 30. oktober 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden Solvangsvej 12-20 Solkrogen Afd. 43 1. Lejer

Læs mere

Afdeling 1, Møldrupvej - Skørping Boligselskab

Afdeling 1, Møldrupvej - Skørping Boligselskab «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Antenner... 3 Tekniske installationer... 3 Bad - toilet... 3 Vandhaner - cisterner... 4 Vask - tørring... 4 Boremaskine... 4 Musik... 4 Altaner... 4

Læs mere

Afdeling 4, Damgården - Skørping Boligselskab

Afdeling 4, Damgården - Skørping Boligselskab «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Antenner... 3 Tekniske installationer... 3 Bad - toilet... 3 Vandhaner - cisterner... 3 Vask - tørring... 4 Boremaskine... 4 Musik... 4 Altaner... 4

Læs mere

Fjerritslev Boligforening

Fjerritslev Boligforening Fjerritslev Boligforening Reglement for husorden samt beboernes vedligeholdelse af lejligheder. Almennyttigt boligbyggeri Fjerritslev Boligforening er en almennyttig boligforening, dvs. den er fri for

Læs mere

Pr. 20. September 2004

Pr. 20. September 2004 Alabu Bolig Afd. 1 Peder Skrams Gade m.fl. Husorden Pr. 20. September 2004 (Tilrettet den 18. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden for Afdeling 1 Alabu Bolig Et godt klima

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for

ORDENSREGLEMENT. for ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. ORDENSREGLEMENT for FAB. Afdeling 3 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - man bliver fælles om mange

Læs mere

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber For Bispebjerg Terrasser Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 5 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

HUS- OG HAVEORDEN. For beboere i Præstø Boligselskab, afdeling 23 Gårdhavehusene, Præstø.

HUS- OG HAVEORDEN. For beboere i Præstø Boligselskab, afdeling 23 Gårdhavehusene, Præstø. Præstø Boligselskab v/boligadministration Syd Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg HUS- OG HAVEORDEN Præstø, den 11. marts 2008 For beboere i Præstø Boligselskab, afdeling 23 Gårdhavehusene, Præstø. En bolig

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 68 Østerbro - Signalvej. Husorden. Pr. 19. marts (Revideret den 17. oktober 2016 Nyt afdelingsnummer)

Alabu Bolig Afd. 68 Østerbro - Signalvej. Husorden. Pr. 19. marts (Revideret den 17. oktober 2016 Nyt afdelingsnummer) Alabu Bolig Afd. 68 Østerbro - Signalvej Husorden Pr. 19. marts 2014 (Revideret den 17. oktober 2016 Nyt afdelingsnummer) Reglement for husorden for Afdeling 68 Alabu Bolig Østerbro Brygge Kollegium og

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Standard husorden. Pr. 1. januar 2016

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Standard husorden. Pr. 1. januar 2016 «Afdeling_nr» Alabu Bolig Standard husorden Pr. 1. januar 2016 English translation for informational purposes only can be found on www.alabubolig.dk. Or please contact Beboerservice for a copy. Alabu Bolig

Læs mere

Afdeling 2, Møllegården - Skørping

Afdeling 2, Møllegården - Skørping «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Affald... 3 Antenner... 3 Bad - toilet... 3 Barnevogne, knallerter og legeredskaber... 4 Beskadigelser... 4 Forsikring... 4 Forurening og skader...

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Alabu Bolig. Polarkvarteret Afd. 10. Peter Freuchens Vej 1-39, Aalborg. Husorden

Alabu Bolig. Polarkvarteret Afd. 10. Peter Freuchens Vej 1-39, Aalborg. Husorden Alabu Bolig Polarkvarteret Afd. 10 Peter Freuchens Vej 1-39, Aalborg Husorden Pr. 27. marts 2006 (Tilrettet den 10. oktober 2018 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden for Afdeling

Læs mere

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26 Husorden Afdeling 21 Fjordparken 4-26 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING AFFALD BAD OG TOILET DØRE/VINDUER EL EMHÆTTER HAVER 5 HUSDYR (HUND/KAT) 6 MUSIK -

Læs mere

Alabu Bolig GrønneParken Aggersundvej, Feggesundvej og Sebbersundvej Aalborg. Husorden

Alabu Bolig GrønneParken Aggersundvej, Feggesundvej og Sebbersundvej Aalborg. Husorden Alabu Bolig GrønneParken Aggersundvej, Feggesundvej og Sebbersundvej Aalborg Husorden Vedtaget på ordinært afdelingsmøde den 11. juni 2003 Ændringer vedtaget på ordinært afdelingsmøde den 15. juni 2010

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 8 Tordenskjoldsgade m.fl. - Aalborg. Husorden. Pr. 15. september 2010 Revideret 20. september 2017 på afdelingsmøde

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 8 Tordenskjoldsgade m.fl. - Aalborg. Husorden. Pr. 15. september 2010 Revideret 20. september 2017 på afdelingsmøde «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 8 Tordenskjoldsgade m.fl. - Aalborg Husorden Pr. 15. september 2010 Revideret 20. september 2017 på afdelingsmøde (Tilrettet den 24. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for

ORDENSREGLEMENT. for ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. ORDENSREGLEMENT for FAB Afdeling 13 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - man bliver fælles om mange

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Ordensreglement. ALTANER: Tøjtørring samt luftning af sengetøj og lignende må ikke ske over brystningshøjde.

Ordensreglement. ALTANER: Tøjtørring samt luftning af sengetøj og lignende må ikke ske over brystningshøjde. Fyns almennyttige Boligselskab Afdeling: Nedergården Ordensreglement. Følgende regler er givet for at skabe de for alle beboere bedst mulige forhold i det miniaturesamfund, som en boligafdeling i realiteten

Læs mere

Husorden. For. Fynshuse. Samvirkende Boligselskaber

Husorden. For. Fynshuse. Samvirkende Boligselskaber For Fynshuse Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 17 Dagnyvej - Elisevej. Husorden. Godkendt på ordinært afdelingsmøde august 2015

Alabu Bolig Afd. 17 Dagnyvej - Elisevej. Husorden. Godkendt på ordinært afdelingsmøde august 2015 Alabu Bolig Afd. 17 Dagnyvej - Elisevej Husorden Godkendt på ordinært afdelingsmøde august 2015 (Tilrettet februar 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden for Afdeling 17 Alabu

Læs mere

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Husorden Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Kære beboere På vores beboermøde den 12. september 2012, blev vores husorden vedtaget i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredsstillelse, når

Læs mere

HUSORDEN FOR BEBOERNE I AFDELING 7.

HUSORDEN FOR BEBOERNE I AFDELING 7. BOLIGSELSKABET BIRKEBO 4.1 Afdeling 7 Byager Vænge HUSORDEN FOR BEBOERNE I AFDELING 7. Under henvisning til huslejekontraktens bestemmelser anmodes beboerne om at medvirke til, at der hersker god orden

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 405 LANGBJERG PARK BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT SEPTEMBER 2000 REV. 9. SEPTEMBER 2013 Skik og orden Enhver beboer forpligter sig til at iagttage

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Pr. 23. september 2014 (Tilrettet den 25. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

Pr. 23. september 2014 (Tilrettet den 25. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Alabu Bolig Afd. 3 Sønderbro m.fl. - Aalborg Husorden Pr. 23. september 2014 (Tilrettet den 25. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden Alabu Bolig - Afdeling 3 Sønderbro m.fl.,

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Vestbyen Afd. 5. Cort Adlers Gade m.fl., Aalborg. Husorden. Pr. 24. september 2014

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Vestbyen Afd. 5. Cort Adlers Gade m.fl., Aalborg. Husorden. Pr. 24. september 2014 «Afdeling_nr» Alabu Bolig Vestbyen Afd. 5 Cort Adlers Gade m.fl., Aalborg Husorden Pr. 24. september 2014 (Tilrettet den 26. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden Vestbyen,

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting.

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting. Husorden. Husorden for AAB afdeling 26. Indledning: En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 46 HERREDSVEJ 60A-60C

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 46 HERREDSVEJ 60A-60C HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 46 HERREDSVEJ 60A-60C Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 109 - Ringparken Godkendt på afdelingsmøde den 24.10.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Infotavler...

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Vestbyen Afd. 2. Cort Adlers Gade m.fl. - Aalborg. Husorden

«Afdeling_nr» Alabu Bolig. Vestbyen Afd. 2. Cort Adlers Gade m.fl. - Aalborg. Husorden «Afdeling_nr» Alabu Bolig Vestbyen Afd. 2 Cort Adlers Gade m.fl. - Aalborg Husorden Pr. 14. september 2004 (Tilrettet den 26. juli 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement for husorden Vestbyen

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO 2010 DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 225 AHORNVÆNGET GODKENDT PÅ BEBOERMØDE DEN 15. JANUAR 2002 REV. 2. FEBRUAR 2010 1) Affald Affaldsposerne må kun benyttes til affald,

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 84

Ordensreglement for afdeling 84 Ordensreglement for afdeling 84 Indhold Bad og toilet... 3 Frostvejr m.v.... 3 Maskiner... 3 Støj... 3 Udluftning... 4 Husdyr... 4 Vandhaner og toiletter... 4 Vinduer og døre... 4 Ændringer af lejligheden...

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange lejere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for

ORDENSREGLEMENT. for ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD. ORDENSREGLEMENT for FAB Afdeling 14 En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - man bliver fælles om mange

Læs mere

Husorden for Boligforeningen Faaborg-Midtfyn. Afdeling 7, Violvej - Ringe

Husorden for Boligforeningen Faaborg-Midtfyn. Afdeling 7, Violvej - Ringe Husorden for Boligforeningen Faaborg-Midtfyn Afdeling 7, Violvej - Ringe En boligafdeling med mange beboere er et minisamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige af hinanden; vi bliver fælles om mange

Læs mere

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 GENERELT HUSDYRHOLD... 3 FORSIKRINGER... 3 ANTENNER... 4 SKILTNING... 4 I LEJLIGHEDEN KØLESKABE,

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 53 Brohusgade. Husorden. Pr. 12. maj (Tilrettet den 10. august 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig)

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 53 Brohusgade. Husorden. Pr. 12. maj (Tilrettet den 10. august 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 53 Brohusgade Husorden Pr. 12. maj 2009 (Tilrettet den 10. august 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Revideret iht. vedtagelse på afdelingsmøde d. 21. september 2017

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 021 - Gormsvej Godkendt på afdelingsmøde den 21.08.2012 ETAGEBOLIGER Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Beplantninger... 2 Musik og

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 49 ENGSKOVVÆNGET 2A-60

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 49 ENGSKOVVÆNGET 2A-60 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 49 ENGSKOVVÆNGET 2A-60 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

Det er tillige af største betydning, at forældrene erkender deres pligt til at vejlede deres børn samt foregå dem med et godt eksempel.

Det er tillige af største betydning, at forældrene erkender deres pligt til at vejlede deres børn samt foregå dem med et godt eksempel. HUSORDEN Alle beboere anmodes om at iagttage god skik og orden i ejendommen og i egen interesse efterkomme, hvad der i så henseende påbydes af boligforeningen. Beboernes opmærksomhed henledes endvidere

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 50 LAURITSHØJ 2-88

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 50 LAURITSHØJ 2-88 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 50 LAURITSHØJ 2-88 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 13. SEPTEMBER 2004 REV. PÅ BEBOERMØDET DEN 26. FEBRUAR 2013 1. Anlægget Skån de grønne områder - alle vil gerne

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 017 - Slagelsegade Godkendt på afdelingsmødet den 21.11.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne...

Læs mere

Velkommen til boligselskabet Futura Fredericia " afd. 4512

Velkommen til boligselskabet Futura Fredericia  afd. 4512 1 Velkommen til boligselskabet Futura Fredericia " afd. 4512 ORDENSREGLEMENT SAMT RÅD OG ANVISNINGER ------------------------------------------------------------------- ET GODT KLIMA ER MEGET VÆRD En boligafdeling

Læs mere

H U S O R D E N M O S E P A R K E N

H U S O R D E N M O S E P A R K E N H U S O R D E N M O S E P A R K E N Ifølge lejeloven påhviler det boligselskabet efter bedste evne at sørge for, at der i det hele hersker god orden i ejendommen. Lejeren er pligtig til at efterkomme de

Læs mere

Alabu Bolig Vestbyen Afd. 7. Niels Juels Gade 1-15 og Tordenskjoldsgade 2-14, Aalborg. Husorden. Pr. 23. sept Revideret pr. 2.

Alabu Bolig Vestbyen Afd. 7. Niels Juels Gade 1-15 og Tordenskjoldsgade 2-14, Aalborg. Husorden. Pr. 23. sept Revideret pr. 2. Alabu Bolig Vestbyen Afd. 7 Niels Juels Gade 1-15 og Tordenskjoldsgade 2-14, Aalborg Husorden Pr. 23. sept. 2004 Revideret pr. 2. juni 2008 (Tilrettet den 29. oktober 2018 i forhold til fusionen Alabu

Læs mere

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 CYKLER, INDKØBSVOGNE M. M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V....

Læs mere

Husorden for AAB afdeling 16

Husorden for AAB afdeling 16 Husorden for AAB afdeling 16 Arbejdernes Andels- Boligforening Afdeling 16 Frederikssundsvej 128 I st. 2700 Brønshøj Tlf. 38 89 99 58 Fax 38 60 98 58 Husorden for afdeling 16 Indledning En boligafdeling

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken Husorden Afd. 26 - Himmerlandsparken Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag Onsdag 09.00 16.00 Torsdag 10.00 17.00 Fredag 09.00 12.00 En boligafdeling med flere beboere er et miniaturesamfund.

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 231 - Anemonevej Godkendt på afdelingsmødet den 03.09.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig «Afdeling_nr» Skovparken Afd. 63. Golfbakken 2-18 og Husorden. Pr. 1. januar 2016

«Afdeling_nr» Alabu Bolig «Afdeling_nr» Skovparken Afd. 63. Golfbakken 2-18 og Husorden. Pr. 1. januar 2016 «Afdeling_nr» Alabu Bolig «Afdeling_nr» Skovparken Afd. 63 Golfbakken 2-18 og 20-22 Husorden Pr. 1. januar 2016 Ændringer vedtaget på ordinært afdelingsmøde 29. september 2015 Ændringer vedtaget på ordinært

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 015 - Sprogøvej Godkendt på afdelingsmødet den 09.08.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 260 Skolestien mfl. Godkendt på afdelingsmødet den 12.11.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Affald... 2 Antenner...

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 Lovgrundlag Der henvises til lov om almene boliger og AlmenBo s vedtægter Reglernes ikrafttræden Med virkning fra den 1.oktober 2009 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej 117-145 Husorden Pr. 8. september 1999 Revideret 9. september 2009 Haveregler vedtaget pr. 16. september 2013 (Punkt 6 i husordenen tilrettet jfr. Haveregler)

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

O R D E N S R E G L E R for. afd Kløvermarken

O R D E N S R E G L E R for. afd Kløvermarken O R D E N S R E G L E R for afd. 106 - Kløvermarken ALMINDELIGE BESTEMMELSER Enhver beboer har pligt til at overholde afdelingens ordensregler, som er fastlagt i nedenfor anførte bestemmelser, der er vedtaget

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 84

Ordensreglement for afdeling 84 Ordensreglement for afdeling 84 Indhold Bad og toilet... 3 Frostvejr m.v.... 3 Maskiner... 3 Støj... 3 Udluftning... 4 Husdyr... 4 Vandhaner og toiletter... 4 Vinduer og døre... 4 Ændringer af lejligheden...

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 410 Møllevænget/ Landsbyparken/ Peder strikkersgård Godkendt på afdelingsmødet den 05.09.2013 RÆKKEHUSE Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler...

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER M.M.

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

GENERELLE ORDENSREGLER

GENERELLE ORDENSREGLER GENERELLE ORDENSREGLER INDHOLD Antenner... 1 Forsikringer... 1 Skiltning... 1 Maskiner... 1 Tekniske installationer... 1 Varmeanlæg... 2 Vandhaner og cisterner... 2 Bad og toilet... 2 Affald... 2 Udluftning

Læs mere

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN Beboere er pligtige at efterkomme de af selskabet, afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Ordensregler. Afdeling 13 - Ørehøj. Afdelingsbestyrelsen

Ordensregler. Afdeling 13 - Ørehøj. Afdelingsbestyrelsen Ordensregler Afdeling 13 - Ørehøj Afdelingsbestyrelsen 2015 Forord Afd. 13, Ørehøj, er opført i årene 1953-1955. bebyggelsen består af boligblokke med 40 lejemål. Disse ordensregler og praktiske råd er

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 009 Ørstedsgården m.fl. Godkendt på afdelingsmøde den 30.08.2012 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER GRØNNE OMRÅDER BARNEVOGNE, CYKLER, M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER GRØNNE OMRÅDER BARNEVOGNE, CYKLER, M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden afdeling 76 - Skansehøj

Husorden afdeling 76 - Skansehøj Vedtaget på beboermøde d. marts 2004 Vedtægterne for Østjysk Bolig foreskriver, at der for hver afdeling skal udarbejdes et husordensreglement, i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed, når

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Ordensregler. Afdeling 07. Skovbrynet 1-18 Skovmosen 1-10 Birkevænget 23A-31B Hovedgaden / Møllevang Hovedgaden 13A-H / Højvang 1-9

Ordensregler. Afdeling 07. Skovbrynet 1-18 Skovmosen 1-10 Birkevænget 23A-31B Hovedgaden / Møllevang Hovedgaden 13A-H / Højvang 1-9 Ordensregler Afdeling 07 Skovbrynet 1-18 Skovmosen 1-10 Birkevænget 23A-31B Hovedgaden 42-44 / Møllevang 43-45 Hovedgaden 13A-H / Højvang 1-9 1. Antenne Der må ikke opsættes udvendige antenner, herunder

Læs mere

Husorden. For. Sjællandshuse. Samvirkende Boligselskaber. Samvirkende Boligselskaber 3001-2 Sjællandshuse Godkendt på afdelingsmødet den 8.

Husorden. For. Sjællandshuse. Samvirkende Boligselskaber. Samvirkende Boligselskaber 3001-2 Sjællandshuse Godkendt på afdelingsmødet den 8. For Sjællandshuse Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 412 - Bekkasinvej Godkendt på afdelingsmødet den 27.08.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne...

Læs mere

Ordensreglement. AFFALD:

Ordensreglement. AFFALD: Fyns almennyttige Boligselskab Afdeling: 08-Kløverparken Ordensreglement. Følgende regler er givet for at skabe de for alle beboere bedst mulige forhold i det miniaturesamfund, som en boligafdeling i realiteten

Læs mere

Roskilde Nord Boligselskab 2602-4 - Mølleengen Godkendt på afdelingsmødet den 25. februar 2015

Roskilde Nord Boligselskab 2602-4 - Mølleengen Godkendt på afdelingsmødet den 25. februar 2015 . Roskilde Nord Boligselskab for M0LLEENGEN Roskilde N ord Boligselskab Side 1 af 5 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Vedtaget den 15. marts 2006. Det er vigtigt, du som beboer kender dine rettigheder og pligter, som de fremgår af lejekontrakten, denne HUSORDEN, vedligeholdelsesreglementet

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Civica. Afdeling 312 Rismarken

Civica. Afdeling 312 Rismarken Husorden Civica Afdeling 312 Rismarken En boligafdeling er et minisamfund, hvor man mere eller mindre er afhængig af hinanden.vi er fælles om mange ting og derfor er det naturligt at der er nogle regler

Læs mere