spørgsmål til CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "spørgsmål til CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud"

Transkript

1 30 spørgsmål til CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud

2 1) Hvad er CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud? Dassault Systèmes har investeret betydelige ressourcer i at udvikle en Cloud platform til Product Lifecycle Management (PLM). Cloud platformen reducerer behovet for it-ressourcer til f.eks. servere og lagring mv. Samtidig er omkostningerne til implementering stort set elimineret. Cloud platformen indeholder: Den sidste nye PLM-platform, der hostes og leveres til brug direkte out of the box. Ægte Concurrent engineering, det vil sige et ægte designsamarbejde i realtid. Cloud platformen indeholder al nødvendig funktionalitet Cloud platformen kan også indeholde Digital Manufacturing og simuleringsløsninger. 2) Hvad menes med en standard løsning? 3DEXPERIENCE platformen on the Cloud har en integreret datahåndteringsfunktion, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om filer, navngivningskonventioner eller katalogstrukturer, som du ville i en traditionel CATIA V5, SolidWorks, CREO, NX eller Inventorløsning. Alle oplysninger, både CAD-data og andre data, som du opretter og gemmer, f.eks. dokumenter, specifikationer osv. gemmes i en database samlet ét sted i skyen. Dette betyder, at der er en single source of truth, dvs. ét sted, hvor alle data opbevares. 3) Hvordan finder jeg mine data? Let! Hvis du kan bruge Google, så kan du også anvende 3DEXPERIENCE s søgefunktion. Ved anvendelse af successiv filtrering, hvor du gradvist forfiner din søgning, kan du let finde og hente de relevante data og dokumenter frem. Ligesom på Google, bliver alle dine data kontinuerligt indekseret i baggrunden, således at når du søger efter dine oplysninger, leveres de med det samme. 4) Kan jeg styre adgangen til mine dokumenter? Ja! Med 3DEXPERIENCE Cloud platformen får du mulighed for at tildele brugerne forskellige roller og dermed adgangsrettigheder til projekter og information. Med passende rettigheder kan brugerne kontrollere, hvilket stadie hvert enkelt dokument er på - fra In work til Released. Platformen sikrer, at kun de personer, der er autoriserede til at se eller redigere dokumenterne, har denne mulighed. 5) Har platformen en projektstyringsfunktion? Ja! 3DEXPERIENCE on the Cloud-platformen giver dig mulighed for at oprette dit eget brugerdefineret workflow f.eks. til frigivelse af produkter til produktion. Funktionen kan håndtere

3 gennemgang og frigivelse/godkendelse af oplysninger, uanset om det er CAD-data eller andre dokumenter. 6) Jeg har udviklingsafdelinger siddende på forskellige kontorer rundt om i verden. Hvordan får de adgang? Forudsat at du har tilstrækkelig båndbredde, kan de få adgang til din Cloud-platform, når som helst og hvor som helst. Brugere kan arbejder i toget på vej til kontoret ved hjælp af en WiFi-adgang eller gennem deres mobil. 7) Hvorfor skal jeg skifte til en Cloud-platform, hvis jeg allerede har it-infrastruktur og passende ressourcer (servere, administrator, database osv.)? Mange af vores kunder har den rette IT-infrastruktur, men en Cloud platform kan give større fleksibilitet til deres PLM-platform. F.eks. giver Cloud-platformen en bedre forbindelse til forsyningskæden, adgang til nye applikationer og mulighed for nye innovative processer. Desuden reduceres de samlede omkostninger (TCO), ved at storage og backup er på Cloud platformen. 8) Hvordan styrer jeg mine andre CAD-formater? Andre CAD-formater kan importeres til Cloud platformen og konverteres via dedikerede konvertere, som er tilgængelige i skyen (Creo, NX, Solidworks, Inventor mv.). Kontakt IPES for en liste over de understøttede formater. 9) Hvad er anbefalingerne til hardware og software? Hardware og software forudsætningerne er ikke forskellige fra en normal CAD applikation. Som med ethvert andet grafikprogram glæder, at jo bedre grafikkort desto højre hastighed. Netværksanbefalingen afhænger af hver enkelt kundes behov - især af antallet af brugere, der har adgang til 3DEXPERIENCE platformen. Kontakt IPES, hvis du har brug for flere detaljer. 10) Hvordan køber jeg CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud? IPES tilbyder Cloud platformen på flere forskellige måder, herunder leje i kortere perioder. IPES er certificeret Dassault Systèmes partner og kan hermed rådgive i forhold til dine behov og sælge dig adgang til Cloud-platformen. 11) Er der yderligere gebyrer for nye opdateringer? Nej. Den løbende afgift inkluderer alle servicepakker og opgraderinger, der måtte forekomme. Disse opgraderinger udføres løbende og automatisk af Dassault Systèmes. Der er intet gebyr for disse.

4 12) Hvis jeg køber konventionel software, betragtes det som en investering, som kan afskrives. Hvilke muligheder har jeg med 3DEXPERIENCE platformen on the Cloud? Der findes på Cloud platformen tilsvarende muligheder, ligesom der også er mulighed for at betragte betalingen som en ren driftsomkostning. Kontakt IPES for at høre nærmere. 13) Jeg købte CATIA V5 sidste år. Hvordan står jeg, hvis jeg vælger at migrerer til Cloud? Vi tager altid hensyn til tidligere investeringer. Migrering fra CATIA V5 til CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud er muligt. Kontakt IPES for mere information. 14) Jeg har gamle CATIA licenser uden support aftale. Kan jeg migrere disse? Cloud-platformen er en ideel måde til at få adgang til de nyeste features i CATIA og de gamle licenser kan måske migreres. Kontakt IPES for at høre nærmere. 15) Kan en Cloud platform løbende ændres, så den matcher mine behov? Ja, den kan til enhver tid ændres. Endvidere kan specialapplikationer lejes i et afgrænset tidsrum. På den måde kan 3DEXPERIENCE on the Cloud platformen hele tiden udvides eller indskrænkes og dermed tilpasses virksomhedens behov. 16) Hvor let er det at ændre vores adgang til Cloud platformen? Har du en mindre virksomhed med projektrelaterede aktiviteter giver Cloud platformen dig mulighed for at reducere din udgift til et meget lavt niveau. Hvis du f.eks. i en periode ikke har brug for CATIA, men samtidig ønsker at sikre og gemme dine data, indtil du genaktiverer dine data, kan dette lade sig gøre. 17) Er der mulighed for, at jeg kan prøve Cloud platformen? Ja. Der er to muligheder 30 dages gratis prøveperiode til hurtig test af platformen til brug for ikke-kommercielt arbejde. 3 måneders prøveperiode med en mere tilbundsgående test af den ønskede funktionalitet. Denne periode må benyttes til kommerciel aktivitet. Her opkræves et mindre gebyr. For at få det fulde udbytte af prøveperioden skal du også uddannes. Vi anbefaler, at du får et kursus, der er tilpasset din erfaring.

5 18) Hvem skal jeg kontakte i tilfælde af spørgsmål? IPES leverer hotline support service til alle vores kunder, der bruger Cloud platformen. Hjælp kan ske telefonisk eller via skærmsdelingsværktøjer. 19) Hvad sker der med de data, som er oprettet på Cloud platformen i en tidligere version, når en ny version lanceres? Dassault Systèmes migrerer automatisk dine data til nye versioner af Cloud platformen. 20) Er 3DEXPERIENCE on the Cloud tilgængelig på flere sprog? Ja. 3DEXPERIENCE Cloud platformen er tilgængelig på engelsk, tysk, fransk, japansk og kinesisk. 21) Hvordan kan jeg samarbejde med eksterne brugere? Samarbejde er kernen i 3DEXPERIENCE platformen. Administratoren kan invitere eksterne samarbejdspartnere ind på virksomheds 3DEXPERIENCE-platform on the Cloud. Den inviterede bruger opretter eget bruger-id og slutter sig til projektteamet. Se punkt 4 vedr. adgangskontrol. 22) Afholdes der løbende kurser? IPES afholder regelmæssigt CATIA kurser. Kyndige CATIA V5 brugere behøver kun 2 dages overgangstræning for at kunne betjene Cloud platformen. Til nye brugere anbefaler vi et Basis kursus på 4 dage. Ønsker du yderligere at dygtiggøre dig f.eks. indenfor overfladedesign eller assembly modelling, er der også mulighed for det. 23) Hvordan styres opdateringen af 3DEXPERIENCE on the Cloud platformen? Forud for en ny opdatering notificeres brugeren/administratoren hos kunden via . Opdateringen af 3DEXPERIENCE platformen (data, licenser) udføres automatisk. Kunden skal kun opdatere de Apps, der er installeret på klientmaskiner, hvilket sker automatisk. 24) Skal jeg tage backup af data, der er gemt på Cloud platformen? Nej. Alle data, der er gemt på Cloud en, er sikkert med løbende backup. Dette er en af fordelene ved Cloud-platformen, da det reducerer dine IT-omkostninger. Men hvis du ønsker det, kan data trækkes ud som 3DXML-filer og disse kan sikkerhedskopieres lokalt.

6 25) Hvordan udveksler jeg 3D-data mellem konventionelle CAD systemer, såsom CATIA V5, SolidWorks, Creo, NX eller Inventor og CATIA 3DEXPERIENCE on the Cloud? CATIA V5 native formater kan im- og eksporters til CATIA on the Cloud. Via standard konvertere er det muligt at arbejde med native formater fra andre gængse systemer, der ligesom standard udvekslingsformater kan im- og eksporteres. Se spørgsmål. 8 for konverteringer. 26) Er 3DEXPERIENCE platformen on Cloud sikker? Ja, 3DEXPERIENCE platform on Cloud er sikker - måske mere sikker end i de fleste virksomheder. Yderligere oplysninger kan hentes i følgende dokumentation: - Cloud Security Whitepaper: 27) Findes der en privat Cloud platform? Ja, 3DEXPERIENCE Platformen kan leveres på en privat Cloud platform med minimum 50 brugere. 28) Hvornår og hvordan bliver vedligeholdelsesaktiviteterne på 3DEXPERIENCE-platformen planlagt og annonceret? Vedligeholdelse og opgraderinger udføres normalt i weekenden. Notifikation om dette sendes ud via til administratoren af det enkelte cloud-miljø og indeholder information om, hvornår vedligeholdelse og opgraderinger finder sted. 29) Hvor lang tid tager det at komme op og køre? Efter at have bestilt Cloud platformen hos IPES, tager det op til 24 timer for ordren at blive behandlet hos Dassault. Herefter får du en med et hyperlink for at starte din Cloud platform. Klik på linket, og derefter tager det ca. 20 minutter at komme i gang. Alle funktionerne i CATIA, samt standardopsætningen for 3DEXPERIENCE-platformen leveres på din maskine. 30) Hvem hoster mine data? Dassault Systèmes har kontrakt med to store udbydere af IaaS (Internet as a Service): OUTSCALE og AMAZON WEB SERVICES. Ønskes en demonstration af løsningen er du velkommen til at kontakt IPES A/S på T:

Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation

Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation Google Site Search Datablad Google Site Search Google-websitesøgning til din organisation Google Site Search Få flere oplysninger ved at besøge: http://www.google.com/enterprise/search/ Det får du Google-relevans

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

Micusto Cloud v2. Micusto Cloud er et fleksibelt, brugervenligt cloudsystem til CMS er, webshop- og intranetsystemer.

Micusto Cloud v2. Micusto Cloud er et fleksibelt, brugervenligt cloudsystem til CMS er, webshop- og intranetsystemer. Micusto Cloud er et fleksibelt, brugervenligt cloudsystem til CMS er, webshop- og intranetsystemer. Indhold Hvad er Målgruppe Fordele Teknisk setup Features Hvad er Micusto Cloud er udviklet af DCmedia

Læs mere

SALTO CLOUDBASERET ADGANGSKONTROL

SALTO CLOUDBASERET ADGANGSKONTROL SALTO CLOUDBASERET ADGANGSKONTROL SALTO KS SALTO KS ER EN ELEKTRONISK ADGANGSKONTROLLØSNING TIL SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER, DER GIVER DIG EN SMARTERE MÅDE AT ADMINISTRERE BRUGERNES ADGANG. SALTOs

Læs mere

Telefon Allerød

Telefon Allerød Nyheder i Microsoft Dynamics NAV 2016 Microsoft har frigivet Microsoft Dynamics NAV 2016 den 5. oktober 2015. Den nye version rummer både ny funktionalitet og forbedringer. I dette factsheet nævner vi

Læs mere

Vejledning til Autodesk Account - Maintenance Plan

Vejledning til Autodesk Account - Maintenance Plan Vejledning til Autodesk Account - Maintenance Plan Denne vejledning beskriver, hvordan du logger på Autodesk Account samt de vigtigste funktioner, bl.a. download af software, hvor du finder serienumre,

Læs mere

Cloud Failover Appliance

Cloud Failover Appliance Cloud Failover Appliance Cloud Failover Appliance (CFA) er en enterprise-grads Disaster Recovery løsning, der genopretter systemer og applikationer på minutter - uden al hardwaren og kompleksiten. Med

Læs mere

EasyIQ ConnectAnywhere Release note

EasyIQ ConnectAnywhere Release note EasyIQ ConnectAnywhere Release note Version 2.4 Der er over det sidste år lavet en lang række forbedringer, tiltag og fejlrettelser. Ændringer til forudsætningerne: o Klienten skal ved førstegangs login

Læs mere

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN WWW.JCD.DK HVAD ER CLOUD COMPUTING? Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger løsninger du tidligere har

Læs mere

GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING

GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING Cookieinformationsløsningen opsættes af Sitemorse Danmark til kunden. Service og sikkerhed Oppetid Sitemorse hoster løsningen samt relaterede komponenter og indhold

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål kunder

Ofte stillede spørgsmål kunder Vigtige opdateringer vedrørende maintenance plans Ofte stillede spørgsmål kunder Dette dokument giver svar på ofte stillede spørgsmål om de kommende ændringer af maintenance plans, i takt med at vi skifter

Læs mere

Webbaseret løsning til hånd tering af fakturaer, indkøb og rejseafregning

Webbaseret løsning til hånd tering af fakturaer, indkøb og rejseafregning Webbaseret løsning til hånd tering af fakturaer, indkøb og rejseafregning Indførelsen af Ibistic-løsningen er en af de mest vellykkede itprojekter, vi har gennemført. Vi var nødt til at indføre systemet

Læs mere

NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål. Version 3.2

NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål. Version 3.2 NSi Output Manager Hyppigt stillede spørgsmål Version 3.2 I. Generelle produktoplysninger 1. Hvad er nyt i Output Manager 3.2? Der er flere nye forbedringer i NSi Output Manager 3.2 på serversiden, først

Læs mere

Klargøring mobil RTGMOBILE

Klargøring mobil RTGMOBILE Klargøring mobil Med Klargøring Mobil sørger vi for, at installere og opsætte din nye smartphone. Vi overfører også din telefonbog og andre data fra din gamle mobiltelefon. Installation og konfigurering

Læs mere

Microsoft Pinpoint Guide

Microsoft Pinpoint Guide Microsoft Pinpoint Guide Indhold: 01 Kom på Pinpoint Opret en ny profil Rediger din profil 02 Opret en annonce 03 Brug dit dashboard 04 Optimer din Pinpoint profil Kundevurderinger 05 Søgning på Pinpoint

Læs mere

Document Distributor oversigt

Document Distributor oversigt Klik her for at få vist eller hente denne eller andre Lexmark Document Solutions-dokumenter. Document Distributor oversigt I Lexmark Document Distributor-programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede

Læs mere

for den virksomhed som benytter os. For i den sidste ende giver det langt større valgmuligheder og skaber rum til nytænkning.

for den virksomhed som benytter os. For i den sidste ende giver det langt større valgmuligheder og skaber rum til nytænkning. Hvem er Incitu? 2 Om os Hvor flere valgmuligheder giver større frihed og fleksibilitet, så skaber nytænkning flere muligheder og innovation og det er nøjagtig det vi i INCITU vil give til vores kunder.

Læs mere

Morten Rønborg PERSONLIGHED UDDANNELSE TEKNOLOGIER ERFARING. IT-Konsulent. Desktop Engineer

Morten Rønborg PERSONLIGHED UDDANNELSE TEKNOLOGIER ERFARING. IT-Konsulent. Desktop Engineer PERSONLIGHED Jeg er ambitiøs og har en høj arbejdsmoral, sætter pris på udfordringer og løser mine opgaver med stort engagement. Igennem de forskellige opgaver jeg har varetaget er jeg blevet god til at

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål kunder

Ofte stillede spørgsmål kunder Vigtige opdateringer vedrørende maintenance plans Ofte stillede spørgsmål kunder Dette dokument giver svar på ofte stillede spørgsmål om ændringer af maintenance plans, i takt med at vi skifter til en

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.7

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.7 Side 1 af 6 1. INTRODUKTION TIL PRIVATE CLOUD... 3 2. TEKNISK OPBYGNING... 3 2.1. LØSNINGEN... 3 2.2. SPECIFIKATIONER... 4 2.3. NETVÆRK... 4 2.4. STORAGE-INFRASTRUKTUR... 4 3. TILLÆGSYDELSER... 5 4. FORUDSÆTNINGER...

Læs mere

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Én platform dækker (alle) dine digitale behov Med Dynamicweb 9 får du adgang

Læs mere

App-administration til ios. VMware Workspace ONE UEM 1904

App-administration til ios. VMware Workspace ONE UEM 1904 App-administration til ios VMware Workspace ONE UEM 1904 Du kan finde den nyeste tekniske dokumentation på VMwares website på: https://docs.vmware.com/da/ VMwares website indeholder også de seneste opdateringer.

Læs mere

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor 1 I Lexmark -programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede scripts, der omfatter arbejdsprocessen for papir. Kombiner disse brugerdefinerede scripts med scanningsindstillinger (format,

Læs mere

Opgrader til nyeste Dynamics AX version og profiter af løbende opdateringer

Opgrader til nyeste Dynamics AX version og profiter af løbende opdateringer INDLÆG 13 : DYNAMICS AX Opgrader til nyeste Dynamics AX version og profiter af løbende opdateringer Tonny Bybæk, Lau Bøgelund Larsen Opgrader til nyeste Dynamics AX version og profiter af løbende opdateringer

Læs mere

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.5

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.5 Side 1 af 11 1. INTRODUKTION TIL PRIVATE CLOUD... 3 2. TEKNISK OPBYGNING... 4 2.1. LØSNINGEN... 4 2.2. SPECIFIKATIONER... 4 2.3. BLADE-SERVERNE... 5 2.4. NETVÆRK... 5 2.5. SAN-INFRASTRUKTUR... 5 2.6. VCENTER...

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

Keepit Classic. Keepit Classic Relaterede Problemer

Keepit Classic. Keepit Classic Relaterede Problemer Keepit Classic Relaterede Problemer Ændre email-adresse til login Er du Keepit erhverv kunde (PRO / Server konto) kan du selv ændre din e-mail adresse i kontrolpanelet Gå i kontrolpanel på cp.keepit.com/login

Læs mere

Call Recorder Apresa. Apresa Call Recording

Call Recorder Apresa. Apresa Call Recording Apresa Call Recording Hvorfor optage samtaler? De optagede samtaler giver en værdifuld indsigt i eksempelvis: Medarbejdernes evne til at kommunikere positivt med kunden Medarbejdernes fokus på aftalte

Læs mere

Intro til Client Management

Intro til Client Management Intro til Client Management Den digitale arbejdsplads Neisa Denmark A/S info@neisa.dk Baldersbuen 40 2640 Hedehusene www.neisa.dk Tlf.: +45 4657 0333 CVR nr.: 78731311 1 Digitalisering og Disruption...

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Kristian Langborg-Hansen. KAPITEL ET... 9 I gang med App Inventor. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Kristian Langborg-Hansen. KAPITEL ET... 9 I gang med App Inventor. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 Kristian Langborg-Hansen KAPITEL ET... 9 I gang med App Inventor Installation af App Inventor... 10 Trådløs installation... 11 Installation af emulator (Windows)...

Læs mere

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Installation og Drift Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Aplanner for Windows løsninger Anbefalet driftsopsætning Cloud løsning med database hos PlanAHead Alle brugere, der administrer vagtplaner

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

Tilbud på Min Landsby App og Website.

Tilbud på Min Landsby App og Website. Sammen gør vi forskellen 1 Tilbud på Min Landsby App og Website. Til Randers Kommune og Landsbyklyngen Kronjylland. Tilbud udarbejdet d. 12. juli 2016 af Min Landsby I/S Version 2. Baggrund for tilbud.

Læs mere

Sikker Drift. Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT.

Sikker Drift. Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT. 21. september 2016 Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT. Sikker Drift Tryghed for optimal drift af virksomhedens servere og medarbejderes

Læs mere

Sikker Drift. Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT.

Sikker Drift. Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT. Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer og virksomhedens IT. Sikker Drift Tryghed for optimal drift af virksomhedens servere og medarbejderes arbejdsstationer

Læs mere

Digital Print Room Implementering og tilretning. 11. Sep. 2001 TMC Plot-SIG

Digital Print Room Implementering og tilretning. 11. Sep. 2001 TMC Plot-SIG Digital Print Room Implementering og tilretning 11. Sep. 2001 TMC Plot-SIG Agenda. Priser. Forskellen mellem de 3 versioner. Hardware og software. Sikkerheden og opsætning af rettigheder. Opgradering fra

Læs mere

Sikker Drift. Sikker Drift Light. Sikker Drift Standard. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer

Sikker Drift. Sikker Drift Light. Sikker Drift Standard. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer (PC og Mac) samt virksomhedens servere og IT-infrastruktur. Sikker Drift Sikker Drift Standard Sikker Drift Light

Læs mere

EasyIQ Opdatering 5.2.3 -> 5.4.0

EasyIQ Opdatering 5.2.3 -> 5.4.0 EasyIQ Opdatering 5.2.3 -> 5.4.0 Kunde: Forfatter: Thomas W. Yde Systemtech A/S Side: 1 af 17 1 Indholdsfortegnelse 2 GENERELT OMKRING FORUDSÆTNINGEN OG OPDATERINGS FORLØBET... 3 2.1 FORUDSÆTNINGER...

Læs mere

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.6

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.6 Side 1 af 8 1. INTRODUKTION TIL PRIVATE CLOUD... 3 2. TEKNISK OPBYGNING... 3 2.1. LØSNINGEN... 3 2.2. SPECIFIKATIONER... 4 2.3. NETVÆRK... 4 2.4. SAN-INFRASTRUKTUR... 5 2.5. VSPHERE... 5 3. TILLÆGSYDELSER...

Læs mere

ISOWARE release note

ISOWARE release note ISOWARE 8.0.0 release note Indhold Vigtig information... 2 Forbedringer og nye features... 2 Processer... 2 Visning af proces id... 2 Rapporter... 2 Dataimport til rapporttabeller... 2 Mulighed for at

Læs mere

1 Quick Guide: GynZone Licens Administrator på

1 Quick Guide: GynZone Licens Administrator på 1 Quick Guide: GynZone Licens Administrator på www.gynzone.dk VELKOMMEN SOM ADMINISTATOR AF LICENSER PÅ JERES INSTITUTION J 1: Du modtager en aktiveringsmail fra GynZone med et link til at logge ind. Når

Læs mere

Samarbejde i Cloud en!

Samarbejde i Cloud en! Samarbejde i Cloud en! -Ved Lars Kanneworff & Morten Strandgaard Digitalt samarbejde Understøtter værdikæden i byggeri Man kan dele licenser ud til alle dem som deltager i projektet BIM 360 erstatter Revit

Læs mere

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær.

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Hosting Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Mange virksomheder bruger i dag alt for mange ressourcer på at vedligeholde egne servere og IT-løsninger. Men faktisk er hosting

Læs mere

ACTIVESIGNATURE Signature Software

ACTIVESIGNATURE  Signature Software E-mail Signature Software OM Få ensrettede og professionelle signaturer der altid overholder corporate guidelines og indeholder de korrekte kontaktinformationer. Har alle e-mails fra din organisation det

Læs mere

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis // Mamut Business Software Installationsguide: Basis Introduktion Indhold Denne guide forenkler installationen og førstegangsopstarten af Mamut Business Software. Hovedfokus i denne guide er enkeltbrugerinstallationer.

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Copyright 2015 EG A/S FAQ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL EG Clinea Dette dokument giver svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med opgradering fra MedWin til EG Clinea Copyright 2015 EG A/S FAQ Side

Læs mere

Hvordan griber du moderniseringsprocessen an? Peter Janum Sode Senior Security Consultant pso@dubex.dk

Hvordan griber du moderniseringsprocessen an? Peter Janum Sode Senior Security Consultant pso@dubex.dk Hvordan griber du moderniseringsprocessen an? Peter Janum Sode Senior Security Consultant pso@dubex.dk Overordnet fremgangsmåde Identificér områder der hører under fundamental sikkerhed i risikovurderingen.

Læs mere

Sikker Drift. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer

Sikker Drift. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer (PC og Mac) samt virksomhedens servere og IT-infrastruktur. Sikker Drift Med Sikker Drift Standard varetager Inventio.IT

Læs mere

Larm Case Data Management Plan

Larm Case Data Management Plan Larm Case Data Management Plan 1 : Basisoplysninger om projektet 7. juni 2016 Projektnavn Projekt ID Bevillingsgiver Bevillingsnummer Projektbeskrivelse Varighed Primærforsker(e) Arkivering af brugerskabte

Læs mere

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk:

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk: Lundberg Nyt, december 2013 C5 Standard og Håndværk 2012 ny version klar Status på C5 2012 s levetid Integration til Håndværk LMe WPA Timesedler Fakturaboks KlarPris. Nyt produkt: Gem emails Nyt om navne

Læs mere

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 INDLÆG 02 DYNAMICS NAV Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 Peter G. Tranders 04.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Peter G. Tranders Uddannelse Rolle Certificeringer

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

Installation og ibrugtagning af Geomagic Alibre Vault

Installation og ibrugtagning af Geomagic Alibre Vault Karl Lausten Bright Ideas Tlf.:+45 98 62 28 37 Mejsevej 8 Email: klausten@bright-ideas.dk DK-9600 Aars www.bright-ideas.dk CVR 26 85 59 69 12.02.2014 Installation og ibrugtagning af Geomagic Alibre Vault

Læs mere

IBM SmartCloud Application Collaborative Lifecycle Management Service

IBM SmartCloud Application Collaborative Lifecycle Management Service IBM Vilkår for brug SaaS-specifikke produktvilkår IBM SmartCloud Application Collaborative Lifecycle Management Service Vilkår for brug består af disse IBM Vilkår for brug SaaS-specifikke produktvilkår

Læs mere

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online QUICK GUIDE Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online Som erhvervsdrivende ved vi, hvor vigtigt det er at differentiere sig. For at overleve har vi i de seneste årtier set eksempler på,

Læs mere

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa /

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa / Bruger v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@greenglass.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

Vejledning til Teknisk opsætning

Vejledning til Teknisk opsætning Vejledning til Teknisk opsætning v. 1.0 Adm4you, 2010. Indhold Kort om denne vejledning... 3 Generelt om easyourtime... 3 Installation af databasen... 3 Sikkerhed og rettigheder... 4 SQL Login... 4 Rettigheder

Læs mere

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Sonofon Erhverv Kom godt i gang med SMS fra Outlook Brugervejledning 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax

Læs mere

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15 Installation og Drift Aplanner for Windows Systemer Version 8.15 Aplanner for Windows løsninger Tekniske forudsætninger Krav vedr. SQL Server SQL Server: SQL Server 2008 Express, SQL Server 2008 R2 eller

Læs mere

APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR. EG Copyright

APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR. EG Copyright APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR EG Copyright Infrastruktur er mere end nogle servere... Den Mentale Infrastruktur Den Fysiske Infrastruktur Den Mentale Infrastruktur Vi vil jo gerne have vores

Læs mere

Vejledning til Autodesk Account Maintenance Subscription

Vejledning til Autodesk Account Maintenance Subscription Vejledning til Autodesk Account Maintenance Subscription Denne vejledning beskriver, hvordan du logger på Autodesk Account samt de vigtigste funktioner, bl.a. download af software, hvor du finder serienumre,

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Internettet spiller en central rolle i den moderne digitale danskers hverdagsliv. Vi bruger internettet i alle livets aspekter; når vi er sociale, når vi arbejder, når vi

Læs mere

Products Solutions Services. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser.

Products Solutions Services. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. Products Solutions Services Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. 2 Nye New muligheder, possibilities,

Læs mere

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7 2011 Indhold Hosted løsning... 3 Hosted produkter... 4 Dedikeret server hosting... 5 Virtuel server hosting... 6 Shared Office hosting... 7 Exchange hosting... 8 Remote Backup... 9 Hosted løsning Hosting

Læs mere

Skyfillers Online Backup. Kundemanual

Skyfillers Online Backup. Kundemanual Skyfillers Online Backup Kundemanual Kundemanual Indhold Opsætning... 2 Installation... 2 Download software... 2 Installation under Windows... 2 Installation under Mac OS X... 3 Log ind... 3 Tilpas kontoindstillinger...

Læs mere

START FINDES DER EN LØSNING TIL MIN VIRKSOMHED HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEMS? Har du brug for et enkelt system til timeregistrering?

START FINDES DER EN LØSNING TIL MIN VIRKSOMHED HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEMS? Har du brug for et enkelt system til timeregistrering? FINDES DER EN LØSNING TIL MIN VIRKSOMHED HOS HANS TØRSLEFF MANAGEMENT SYSTEMS? START Har du brug for et enkelt system til timeregistrering? Er det ultravigtigt at beskytte dine data? Har du brug for at

Læs mere

Cloud Computing De juridiske aspekter

Cloud Computing De juridiske aspekter Cloud Computing De juridiske aspekter Forskningsnet Konference 2010 Middelfart Advokat Nis Peter Dall Hvad er Cloud? IaaS (Infrastructure as a Service) - Computerkraft, lagerplads mv. stilles til rådighed

Læs mere

Alex Ø. T. Hansen UDDANNELSE PERSONLIGHED ERFARING TEKNOLOGIER. IT-Konsulent. System Administrator

Alex Ø. T. Hansen UDDANNELSE PERSONLIGHED ERFARING TEKNOLOGIER. IT-Konsulent. System Administrator PERSONLIGHED Et par sten på vejen ser jeg som en god udfordring. Jeg er en god teamplayer altid positiv og i godt humør. Jeg siges at være loyal og behagelig. Med mere end 10 års erfaring har jeg opbygget

Læs mere

Fordelene med Bentley SELECT

Fordelene med Bentley SELECT Fordelene med Bentley SELECT Steen Læssøe Salgsditrektør Geo kunder i Skandinavien Udfordringer for alle indenfor infrastruktur Udliciteringer: fokusering på service og indtjening Stigende konkurrence

Læs mere

Komponent styring Ulrich Jespersen, Nordcad Systems A/S Erik H. Nicolajsen, Radiometer Medical ApS Søren Morten Nielsen, Radiometer Medical ApS

Komponent styring Ulrich Jespersen, Nordcad Systems A/S Erik H. Nicolajsen, Radiometer Medical ApS Søren Morten Nielsen, Radiometer Medical ApS Komponent styring Ulrich Jespersen, Nordcad Systems A/S Erik H. Nicolajsen, Radiometer Medical ApS Søren Morten Nielsen, Radiometer Medical ApS Forkortelser der er vigtige at kende ERP = Enterprise Resource

Læs mere

Orientering om nyt GuideDanmark Oktober 2011 / fl. Baggrund

Orientering om nyt GuideDanmark Oktober 2011 / fl. Baggrund Orientering om nyt GuideDanmark Oktober 2011 / fl VisitDenmark har indgået aftale med det norske firma tellus om en ny platform for GuideDanmark. tellus skal levere et nyt online opdateringssystem til

Læs mere

1. trin: Aktivering af brugerkontostyring

1. trin: Aktivering af brugerkontostyring Indhold: 1. trin: Aktivering af brugerkontostyring 2. trin: Aktivering af firewall 3. trin: Anvendelse af virusscanner 4. trin: Aktivering af automatiske opdateringer 5. trin: Oprettelse af sikkerhedskopier

Læs mere

Software - manipulation af data

Software - manipulation af data Software - manipulation af data Opgave 1: Nr. Spørgsmål Svar 1 Hvad er data? Data = oplysninger. Fx hvis man laver en database til en virksomhed, som skal registrere deres medlemmer på denne database.

Læs mere

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik CLIQ Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik Det bedste fra to verdener CLIQ er bl.a. ideelt til fredede bygninger, da installationen ikke kræver at der skal laves ændringer på døren. 75,833

Læs mere

IBM Bluemix Dedicated

IBM Bluemix Dedicated IBM Vilkår for brug SaaS-specifikke produktvilkår IBM Bluemix Dedicated Vilkår for brug består af disse IBM Vilkår for brug SaaS-specifikke produktvilkår (kaldet SaaS-specifikke produktvilkår) og dokumentet

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

Driftsudkast. OS2faktor

Driftsudkast. OS2faktor Driftsudkast OS2faktor 1 Terminologi I dette aftaledokument har nedenstående ord følgende betydning. Leverandøren Kunden Løsningen betegner Digital Identity betegner OS2 fællesskabet omkring OS2faktor

Læs mere

8 Tips & Tricks: Overvejer du også at skifte fra C5 til NAV?

8 Tips & Tricks: Overvejer du også at skifte fra C5 til NAV? 8 Tips & Tricks: Overvejer du også at skifte fra C5 til NAV? + Introduktion Stifter og Direktør af IT-Effect Kim Friis fortæller igennem 8 korte afsnit, hvad man skal overveje, når man skifter fra C5 til

Læs mere

PixMoor Packshot Automation (PPA) - whitepaper

PixMoor Packshot Automation (PPA) - whitepaper PixMoor Packshot Automation (PPA) - whitepaper Fra behov til færdige hostede packshots på minutter. Spar op til 90% i tid og penge. En ny måde at producere varefoto til online markedsføring: Convenient

Læs mere

Kom godt i gang med SMS fra Outlook

Kom godt i gang med SMS fra Outlook Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax fra Outlook. Programmet er integreret med din personlige Outlook-kontaktliste, og gør afsendelse af meddelelser

Læs mere

Vejledning til Autodesk Account - Autodesk Collection

Vejledning til Autodesk Account - Autodesk Collection Vejledning til Autodesk Account - Autodesk Collection Denne vejledning beskriver, hvordan du logger på Autodesk Account samt de vigtigste funktioner, bl.a. download af software, hvor du finder serienumre,

Læs mere

Larm Case Data Management Plan

Larm Case Data Management Plan Larm Case Data Management Plan 1 : Basisoplysninger om projektet 9. juni 2016 Projektnavn Projekt ID Bevillingsgiver Bevillingsnummer Projektbeskrivelse Varighed Primærforsker(e) Arkivering af brugerskabte

Læs mere

Hjælp der hvor du er

Hjælp der hvor du er Hjælp der hvor du er Mange oplever problemer med deres computer, mobil eller tablet som man ikke altid selv kan løse. Såfremt det er nødvendigt, kan vi overtage styringen af dit produkt, så vi kan fejlsøge

Læs mere

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED www.modstudio.dk INNOVATIV INFORMATION Vi ser digital skiltning

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

GeoGIS2020. Installation. Udkast. Revision: 1 Udarbejdet af: BrS Dato: Kontrolleret af: Status: Løbende Reference: Godkendt af:

GeoGIS2020. Installation. Udkast. Revision: 1 Udarbejdet af: BrS Dato: Kontrolleret af: Status: Løbende Reference: Godkendt af: GeoGIS2020 Installation Udkast Revision: 1 Udarbejdet af: BrS Dato: 2015.08.31 Kontrolleret af: Status: Løbende Reference: Godkendt af: 1. GENERELT Side 2 af 16 Side 3 af 16 2. DOWNLOAD OG INSTALLATION

Læs mere

HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact

HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact More than 3500 projects In control of 55 petabyte data 450 certified consultants More than 1.5M euro in training per year 55 PB,

Læs mere

- t e g n e r f r e m t i d e n

- t e g n e r f r e m t i d e n - tegner fremtiden CADSKOLEN - tegner fremtiden Oplever du, at dit tegneprogram spænder ben for dine ideer? Vil du gerne arbejde mere effektivt med dine projekter? Brænder du efter bedre at kunne forstå

Læs mere

NemRolle. KOMBIT adgangsstyring med sikkerhed og overblik. Beskrivelse af funktioner og anvendelse

NemRolle. KOMBIT adgangsstyring med sikkerhed og overblik. Beskrivelse af funktioner og anvendelse NemRolle KOMBIT adgangsstyring med sikkerhed og overblik Beskrivelse af funktioner og anvendelse NemRolle KOMBIT adgangsstyring med sikkerhed og overblik NemRolle er en samlet, komplet løsning til administration

Læs mere

KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB

KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB Det er Web Services, der rejser sig fra støvet efter Dot Com boblens brag. INTRODUKTION Dette dokument beskriver forslag til fire moduler, hvis formål

Læs mere

Adobe volumenlicenser. Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide

Adobe volumenlicenser. Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide Adobe volumenlicenser Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide Version 3.0 30. juli 2013 Indhold Value Incentive Plan (VIP) Oversigt... 3 Programmet indeholder... 3 Øjeblikkelig adgang til Adobe-produkter...

Læs mere

Yderligere information om IRM Her kan du finde en online demo af programmet, brugervejledninger, whitepapers, teknisk information mv.

Yderligere information om IRM Her kan du finde en online demo af programmet, brugervejledninger, whitepapers, teknisk information mv. Oracle Information Rights Management (IRM) Oracle - Information Rights Management (IRM) er en nyere form for informationssikkerhedsteknologi, der kan sikre og spore fortrolige digitale data overalt hvor

Læs mere

FairSSL Fair priser fair support

FairSSL Fair priser fair support Microsoft IIS 6 Certifikat administration Følgende vejledning beskriver hvordan man installere et certifikat på en IIS 6 For support og hjælp til anvendelsen af denne vejledning kan du kontakte FairSSL

Læs mere

Milestone Systems. Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2019 R1. XProtect Professional og XProtect Express

Milestone Systems. Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2019 R1. XProtect Professional og XProtect Express Milestone Systems Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2019 R1 XProtect Professional og XProtect Express Før du går i gang Dette dokument beskriver de grundlæggende trin, som

Læs mere

Klik på linket her for en beskrivelse af hvordan du installerer CIP 4.3 opdateringen.

Klik på linket her for en beskrivelse af hvordan du installerer CIP 4.3 opdateringen. CIP 4.3 er på gaden! Opdateringen til CIP 4.3 er på gaden med en lang række nye forbedringer, der giver CIP endnu mere værdi for brugeren. Forbedringerne er centreret omkring præsentation af data i web

Læs mere

EDB-Gruppen. Copyright 2008 Medianet Innovations Side 1 af 15. Dato: 15. maj 2008. Version: 1

EDB-Gruppen. Copyright 2008 Medianet Innovations Side 1 af 15. Dato: 15. maj 2008. Version: 1 EDB-Gruppen Copyright 2008 Medianet Innovations Side 1 af 15 Løsningsbeskrivelse Dato: 15. maj 2008 Copyright 2008 Medianet Innovations Side 2 af 15 Bilag A - produktoversigt A.1 Medianets produkter og

Læs mere

TDCs Signaturserver. 11/05 - Version 1.0 2005 TDC Erhverv Sikkerhed og certifikater

TDCs Signaturserver. 11/05 - Version 1.0 2005 TDC Erhverv Sikkerhed og certifikater TDCs Signaturserver Side 2 Indhold Indledning...3 Teknisk projekt... 3 Tekniske forudsætninger... 3 Installation af klienten... 4 Udstedelse af signatur... 4 Anvendelse af signaturen... 6 Eksport af signaturen...

Læs mere