Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg"

Transkript

1 Årsberetning 2017 Kære medlemmer er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft en uvurderlig stor betydning for Trehøje Golfklub og de vil altid blive husket. Desværre nåede de ikke at være med til at fejre klubbens 25 års jubilæum til næste år. Uden dem havde der ikke været en så fantastisk bane her midt i Vestjylland. Bestyrelsen Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt samarbejde. I 2017 har det også været vigtigt med fokus på at finde balancen mellem en sund økonomi og samtidig at kunne give medlemmerne værdi for kontingentet. Det der fylder mest er stadig, hvordan vi skaber merværdi for medlemmerne har været et vådt men også godt år for Trehøje Golfklub. Vi har fastholdt vores medlemstal og har samtidig kunnet sætte gang i nye ting. Medarbejderne Aftaler og kontrakter er på plads. Mange har nydt godt af vores fantastiske trænerteam med Kristoffer og Nicolaj. Nicolaj har desværre været nødt til at stoppe i Trehøje for at tage til Sjælland, så jeg vil hermed på hele klubbens vegne sige Nicolaj 1000 tak for nogle fantastiske år hos os. Du vil blive savnet meget, men vi ønsker dig og jer alt muligt held og lykke. Vi håber at I vender tilbage til Vestjylland efter endt uddannelse i København. Keld og Anette er i fuld gang med at lade op til endnu en sæson i cafeen. Vejret i 2017 har selvfølgelig påvirket omsætningen både i klubben, shoppen og cafeen, men jeg håber, at 2018 vil give os rigtig mange gode golfdage til glæde for os alle. På kontoret er Maibrit og Anne Marie kommet ind i et godt teamwork. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer alle. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde til glæde for klubbens medlemmer og gæster tak for jeres fantastiske indsats og for et rigtig godt samarbejde. Greenkeeperne, med John i spidsen, er et fantastisk team. De har endnu engang gjort et flot stykke arbejde under meget svære betingelser. Med så meget regn har det været en stor udfordring at holde banerne klippet. De mange frivillige som yder en stor daglig indsats på mange forskellige områder er den vigtigste driver i vores klub. Ulønnede medarbejdere med en stor værdi. Endnu engang tak til jer alle, fordi I vil bidrage til, at vi har den bedste medlemsklub i Danmark.

2 Banen Banen får stadig stor ros fra vores gæster men også af medlemmerne. Vi kan være stolte over vores bane og klub. Hul 16 er jo lige blevet kåret som Danmarks bedste par 4 hul. Det er jo helt fantastisk. Vi vil fortsat kæmpe for at være en af landets bedste baner og forhåbentlig er der endnu flere golfspillere i det ganske land, der lægger vejen forbi Trehøje. Som I nok har set, så er de grønne i fuld gang med at omlægge og ændre alle teestederne. Det er et stort projekt vi har sat i gang, som vil strække sig over to vinterperioder. Vores teesteder har fået kritik for ikke at være jævne, så det gør vi nu noget ved. Samtidig gør vi klar til at ændre de fire teesteder til fem og gå fra farver til tal. Det vil give os alle en bedre oplevelse af banen. Medlemmerne Også i år blev Golfens dag en kæmpe succes takket være de mange frivillige der gjorde dagen mulig. Tak for en flot indsats, også til alle jer der havde gæster med herud. Vær med til at holde de nye i gang, ved at invitere dem med ud på banen og ind i det sociale fællesskab. Medlemstallet er uændret i forhold til opgørelsestidspunktet til DGU pr. 30.sept. Vi har fået nye medlemmer fra andre klubber og ca. 40 nye spillere har taget kortet i år. Hjælp os stadig med at skaffe nye medlemmer få et gavekort på 500 kr. Vi fortsætter succesen. Vi indførte sidste år løbende optag af nye medlemmer, så man kan starte med slagtræning straks efter man har kontaktet klubben. Når der så er en gruppe af nye spillere, så afholder vi teorien samtidig med den ugentlige træning. Så kære medlemmer, alle der skaffer et nyt medlem eller en ny begynder, der efterfølgende melder sig ind i klubben som senior eller Flex-øst medlem får et gavekort på 500 kr. til shoppen. I er de bedste ambassadører for klubben, så hjælp os. Sidste år indførte vi, at alle begyndere starter i HCP 72. Det har absolut været en succes. Som begynder får man fra starten en bedre oplevelse og oplever at man kan lave point. Vi fortsætter med gratis træning af begyndere og spillere over HCP 50 med ugentlige lektioner gennem hele sæsonen. Det har vist sig at være vigtigt for at fastholde medlemmerne år to og tre, som ellers ofte er det tidspunkt der er flest der dropper golfsporten. Når man først har knækket koden, så bliver man trofast i klubben.

3 Mandagstræf Den første mandag i hver måned har alle medlemmer haft mulighed for at tage en ny spiller med på Øst. Der har været fire til otte medlemmer med et ny interesseret hver måned og det har været med til at give nye medlemmer. Det vil vi fortsætte med i Klub i klubben Vi er en af de klubber i Danmark der har det bedste klubliv, takket være de medlemmer der bruger tid i udvalgene på at skabe rammerne for det sociale sammenhold i klubben. Kæmpe stor tak til alle jer, der igennem hele året gør en særlig indsats i udvalgene for fællesskabet. Stort set alle i udvalgene har heldigvis sagt ja til at tage et år mere. Tak for det. Ynglingeudvalget vil jeg gerne fremhæve i år. Godt 55 ynglinge er med i klubben. Det er rigtig flot, når man tænker på klubbens placering. Mange bynære klubber misunder os dette antal. Det skyldes i særlig grad det nye ynglingeudvalg og de fantastiske trænere vi har. Stor ros og en kæmpe tak til Jesper, Cecilie, Sofie og Jimmi. Tak til alle klubberne i klubben for en fantastisk indsats. Kommunemesterskabet 2017 I maj blev årets kommunemesterskab afholdt og i år var det i Trehøje Golfklub. Vejret blev op af dagen rigtig godt, hvilket også kunne ses af de mange gode scores. Tillykke til alle rækkevindere og tillykke til årets bruttovinder KOMMUNEMESTER Kjeld Yde Sørensen, Trehøje - 78 slag brutto Kommunemester række A - Martin Levin, Trehøje - 74 slag netto Kommunemester række B - Preben Larsen, Trehøje - 42 point Kommunemester række C - Arne Rokkedahl, Trehøje - 38 point Kommunemester række D - Arne Christensen, Trehøje - 43 point Kommunemester række E - Georg Kristensen, Trehøje - 38 point Ny banerekord Til De åbne Vestjyske mesterskaber d. 12. maj, blev der sat ny banerekord fra rød tee med en runde i par - 72 slag (tidligere banerekord var på 74 slag fra 2012). Tillykke til Laura Boe-Hansen

4 VIP turnering og Landsfinale i Pink Cup I maj afviklede Pigeklubben i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse en vellykket VIP turnering for Pink Cup 2017 på en flot forårsdag. 50 klubber fra hele landet var repræsenteret med i alt 94 gæstende spillere. Pink Cups ambassadør Anne Laxholm var med til at festliggøre dagen sammen med 3 repræsentanter fra Kræftens Bekæmpelse. I september blev Pink Cups Landsfinale afholdt i Trehøje med deltagelse af alle vinderne fra de lokale Pink Cups. Det var et fantastisk flot arrangement. Tak til pigeklubben og kontoret fordi I så flot sætter Trehøje på Danmarkskortet. For 3. år i streg sender Trehøjes Pigeklub flest penge til Pink Cup. Et fantastisk resultat af mange ildsjæles store indsats. Stort tillykke og endnu engang tak til Bare mænd støtter brysterne. Slå et slag for kuglerne Matchen "Slå et slag for kuglerne" blev afviklet af seniorklubben fredag d. 8. september og det gav et flot overskud på kr, som nu kan sendes videre til den gode sags tjeneste - kampen mod prostatakræft. Flot af klubbens seniorafdeling, som har lagt et stort arbejde i denne match. Årets øvrige matcher Alle resultater fra årets matcher kan man se på hjemmesiden under Turneringer. Der har i år været lidt mindre opbakning til årets matcher. Turneringsudvalget og bestyrelsen vil her i vinter drøfte hvordan man kan få endnu flere til at deltage i matcherne. Dejligt at der er frivillige, der gider stå for matcherne. Det er et stort arbejde og de bruger mange timer, så derfor skal der gerne være max deltagerantal hver gang.

5 Eliten Efter nogle spændende og tætte kampe lykkedes det for tre af vores fire elitehold at sikre oprykning. I damerækken er vi tilbage i 3.division og hos herrerne har vi i næste sæson hold i 1. division, 4.division og 5.division. Tak til eliten og stort tillykke med de flotte resultater.. Medlemsfordele og klubsamarbejde I bestyrelsen er vi meget opmærksomme på at skabe en balance imellem det at skaffe greenfeeindtægter og samtidig sikre, at der altid er plads på vores egen bane til medlemmerne. Vi arbejder løbende på at lave nogle attraktive aftaler med andre gode klubber rundt i landet. MidtVestGolf MidtVestGolf med Brande Golfklub og Ikast Golfklub fortsætter i Tullamore er jo fusioneret med Ikast, så den bane kan man nu også spille uden merpris. Ca. 700 medlemmer fra de tre klubber har købt kortet. Med motorvejen er der jo ikke langt mellem de tre klubber.. Også i år var Trehøje Golfklub med på Ferie for alle. Det var tre gode dage, hvor vi fik vist flaget og også skaffet nogle nye medlemmer. Tak til alle der bidrog på standen og til jer der kikkede forbi. Sommergolf i juli For tredje år i træk tilbød vi sommergolf i juli måned til en attraktiv greenfee. Samtidig gav det en større omsætning til café og shop, som jo alligevel skal være her hele sommeren, mens en del af medlemmerne er på ferie. Det er et tiltag som vi vil fortsætte. Vi har også indført et særligt tilbud til golfspillere der ikke har en rabataftale med Trehøje. En 4-bold til 1000 kr. har været en succes vi vil fortsætte. Det giver penge i klubkassen og et bedre flow på banen med firbolde. Jeg vil gerne opfordre alle til at slå sig sammen, så vi undgår 2-bolde. 2-boldekommer ofte til at vente og blive irriteret over, at man ikke lige bliver lukket igennem. Slå jer sammen og mød nye spillere. Sponsorudvalget har har igen i år gjort en flot indsats for at nå det budgetterede tal. Der er hård kamp om sponsorater. Det er meget vigtigt at vi alle bakker op om vores sponsorer. Bestyrelsen tror og håber, at vores tilbud om et gavekort til shoppen på 500 kr. for hver ny sponsor man finder, kan være med til at få øje på flere sponsorer. Skaf en ny sponsor. Du vil få et gavekort på 500 kr. til Proshoppen når vedkommende har lavet en aftale om sponsorat.

6 Golf med Bedste Efterårsferien lokkede igen mange børn med bedsteforældre ud på vores dejlige bane. En tilbagevendende aktivitet som vi vil fortsætte med i Ris og Ros I bestyrelsen vil vi som sagt gerne bede jer om at kontakte os, når I har noget på hjertet. Der er altid noget der kan gøres bedre. Med disse ord vil jeg gerne på bestyrelsens vegne sige alle, både medarbejdere og medlemmer tak for et super samarbejde i Tak for et godt år i Trehøje Golfklub. Skal vi rejse os og udbringe et leve for Trehøje Golfklub.

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2018 Kære medlemmer. Jubilæumsåret 2018 er snart historie. Endnu et begivenhedsrigt år er gået og der er nok aldrig blevet spillet så mange runder golf i Danmark. Sikke et fantastisk golfvejr

Læs mere

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning Bestyrelsen Nu kan vi snart se tilbage på endnu et år i Trehøje Golfklubs historie. Marius har brugt meget tid sammen med Maibrit på at indføre et nyt regnskabssystem der hænger godt sammen

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3.

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. Fra: Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. august 2018 14:10 Emne: Åbent hus - Golf og revy - Ferie Åbent hus. Årets

Læs mere

Samlet set en lille fremgang på aktivssiden og en tilbagegang på passivsiden.

Samlet set en lille fremgang på aktivssiden og en tilbagegang på passivsiden. TREHØJE GOLFKLUB ÅRSBERETNING 2014 Sidste år var indledningen på årsberetningen et afsnit om dårlig økonomi i mange danske golfklubber. Den sang kan vi godt synge igen, der er stadig 188 golfklubber i

Læs mere

DECEMBER 2018 No. 14. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

DECEMBER 2018 No. 14. Hammel Golf Klub. Banen lige nu DECEMBER 2018 No. 14 Banen lige nu Alle greens er prikket og efterfølgende topdresset. Prikning med massive spyd, med 8 mm spyd. Det hjælper på vandgennemtrængning i overfladen, så næringen kommer ned

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

Medlemsnyt September 2017

Medlemsnyt September 2017 Medlemsnyt September 2017 Åbningstider i sekretariatet: Mandag OBS NY TID kl. 13.00 17.00 Tirsdag til torsdag kl. 8.00 16.00 Fredag kl. 8.00 15.00 Lørdag og søndag kl. 8.00 13.00 Åbningstider i proshoppen:

Læs mere

Medlemsudvikling: Bestyrelsens beretning for

Medlemsudvikling: Bestyrelsens beretning for Kære medlemmer. Det har været et spændende og begivenhedsrigt år, hvor der siden sommerferien har været brugt meget tid på at sondere muligheder for fusion af golfklubben. Vi har fortsat det positive frivillige

Læs mere

1. REGIONSGOLF !!!!

1. REGIONSGOLF !!!! 1. Regionsgolf 2015 2016!! 2. Undervisere søges! 3. Indspil v. Jørn Anderson 4. Hole in one 5. Herreklubben 6. HCA-G3 7. Parmatchklubben 8. Mandagspigerne 9 Suppegolf 10. Åben vintergolf 11. Begynderudvalget

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu JULI 2018 No. 8 Banen lige nu Banen er tør knastør. Den danske sommer viser sig i år fra den meget flotte side, med mange soltimer. Men det betyder så desværre, at vores fairways skriger på vand, da vi

Læs mere

Turneringsprogram 2017

Turneringsprogram 2017 Turneringsprogram 2017 Information fra turneringsudvalget om aktiviteter for året 2017. Der sker en del forandringer i forhold til sidste års turneringsplan. Der er ikke så mange turneringer. Vi gentager

Læs mere

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 27. februar 2014 Beretning 2014 Indledning Nedenstående beretning er bestyrelsens bud på at fortælle om et der er gået i Tollundgaard Golfklub. Desværre har vi nu

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Tirsdag og onsdag i uge 27 blev der afholdt golf sommerskole for klubbens juniorer. Der var 14 ivrige juniorer som havde valgt at bruge et par dage af deres sommerferie

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

SHORT GAME - Tollundgaard

SHORT GAME - Tollundgaard Kære golfspiller i Tollundgaard Golfklub Noget nyt er på vej i dansk golf Initiativtagerne Tollundgaard medlemmerne, Henning R. Jensen og Preben Visgård holder altid øje med hvad der rør sig i dansk golf.

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open Golf. den 29. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open Golf. den 29. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open Golf den 29. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus JYSK OPEN 2015 Kære Golfere Så er det endelig blevet rigtig forår, og golfsæsonen er godt i gang. Det er med stor fornøjelse,

Læs mere

PINSETURNERINGEN BESTYRELSEN

PINSETURNERINGEN BESTYRELSEN PINSETURNERINGEN Endnu en fantastisk pinseturnering med godt vejr, gode mennesker, god mad og gode præmier. Tak til Allan og Dorrit for endnu et godt arrangement. BESTYRELSEN Greenkeeper status Jeg har

Læs mere

De frivillige hjælpere er Køge Golf Klubs GULD. v/ golfmanager Helge Caspersen

De frivillige hjælpere er Køge Golf Klubs GULD. v/ golfmanager Helge Caspersen De frivillige hjælpere er Køge Golf Klubs GULD v/ golfmanager Helge Caspersen Danske Bank pokalen Pokalen uddeles hvert år til et medlem eller et udvalg i Køge Golf Klub, som har ydet en særlig stor indsats

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 22. september 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 22. september 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 22. september 2015. Hej alle! Så er vi atter på banen med lidt nyt fra bestyrelsen! Der er nyt fra vores seneste bestyrelsesmøde afholdt torsdag den 17. september. Der er omtale

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Banen Flotte resultater af klubbens juniorer 3 Hole in One på 3 dage Resultater fra SuperSenior 14. NYHEDSBREV 22. september 2011 Banen Banen skal klippes

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

ÅRET DER GIK. Og lidt om det kommende år

ÅRET DER GIK. Og lidt om det kommende år ÅRET DER GIK Og lidt om det kommende år INDHOLD 3 Passebækgård A/S 5 Greenkeeperen 6 Sponsormatch 2017 7 Klubmestre 2016 8 Hole-in-on 2016 9 Tak til vores sponsorer ÅRET DER GIK side 2 PASSEBÆKGÅRD A/S

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Nyt fra greenkeepergården

Nyt fra greenkeepergården Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 28. juni 2018 13:47 Emne: Sommerferie på Par 3 banen - Flow på banen - Kun for mænd Nyt fra greenkeepergården Det gode vejr ser ud til at fortsætte. Det betyder at vi

Læs mere

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 Program o Strategi og visioner (plan 2019) o Personale sammensætning og roller o Vi skal feste - jubilæum o Ændringer til golfreglerne kommer nu o Velkommen til nye medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

MARTS 2018 No. 4. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

MARTS 2018 No. 4. Hammel Golf Klub. Banen lige nu MARTS 2018 No. 4 Banen lige nu Alle taler om det ingen gør noget ved det Vejret det danske forår lader vente på sig. Sæson 2018 er lige om hjørnet, men golf vejret lader vente på sig, hvilket desværre

Læs mere

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme.

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme. Generalforsamling tirsdag den 17. februar 2015. Formandens beretning. Årets løb. Baneudvalget. Mulighed for vanding af alle fore greens er startet i 2014 med etablering af springler med dyse til vanding

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club JUNIOR INFOFOLDER Ikast Tullamore Golf Club Juniorudvalg 2019 Indholdsfortegnelse 2019 Indholdsfortegnelse Side 1 Information til nye juniorer Side 2 Træner og træningstider Side 3 Hvornår må jeg benytte

Læs mere

Turneringsoversigt Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret

Turneringsoversigt Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret Turneringsoversigt 2018 Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret 15-04-2018 29-04-2018 13-05-2018 03-06-2018 01-07-2018

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2010

Bestyrelsens Beretning 2010 Bestyrelsens Beretning 2010 Klubbens medlemsudvikling Klubben omfatter for øjeblikket 653 medlemmer (heraf 78 fleksmedlemmer), hvilket er en flot stigning på mere end 125 medlemmer i forhold til samme

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2017.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2017. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 6 efter GF 2017. Mødedato og sted: mandag, den 4. september 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Hans Martin Skou (HMS) Marianne

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Referat fra Golfine generalforsamling torsdag 26.oktober 2017

Referat fra Golfine generalforsamling torsdag 26.oktober 2017 Hvidovre den 27.oktober 2017 Referat fra Golfine generalforsamling torsdag 26.oktober 2017 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Solveig Jacobsen og Solveig blev valgt. 2. Formandens beretning om klubbens

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Tak for ordet. Først vil jeg bede forsamlingen rejser sig og mindes de medlemmer, som vi mistede i 2017 og som ikke er blandt os mere. TAK! Bestyrelsens beretning for året 2017:

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 1) Så er vi kommet godt i gang med sommersæsonen Den 31. marts startede vi sommersæsonen med afholdelse af vores åbningsturnering med deltagelse af ikke mindre

Læs mere

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 Indledning Der findes tre grupper af mennesker, der næsten altid taler om vejret. Nemlig landmænd, fiskere og golfspillere. Og 2018 var ingen undtagelse. Vejret

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Hammel Golf Klub Hammel Golf Klub Dame første hold spiller fra den næste sæson i 1. division GolfAvisen Juli 2017

Hammel Golf Klub Hammel Golf Klub Dame første hold spiller fra den næste sæson i 1. division GolfAvisen Juli 2017 Hammel Golf Klub Dame første hold spiller fra den næste sæson i 1. division Weekenden 12. og 13. august var der stor aktivitet i Hammel Golf Klub. Klubben har 5 hold der spiller divisionsgolf under Dansk

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

I N F O N Y T NR 11. På fotoet ovenfor ses holdet der ved distriktsfinalen i Volsted vandt en flot sølvmedalje. Aabybro Golfklub Side 1 10-Nov-12

I N F O N Y T NR 11. På fotoet ovenfor ses holdet der ved distriktsfinalen i Volsted vandt en flot sølvmedalje. Aabybro Golfklub Side 1 10-Nov-12 Junior Afdelingen Juniorene i Aabybro Golfklub har haft en fantastisk sæson. Der har været mange hyggelige trænings samlinger med godt socialt samvær, men også med seriøs træning. Juniorene har ikke kun

Læs mere

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 1 Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 Velkommen til 25 år jubilæum i Frederikshavn Golfklub. Velkommen til medlemmer, ansatte, sponsorer, samarbejdspartnere og andre venner af Golfklubben og selvfølgelig

Læs mere

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet En af HGK s talentfulde juniorer, 15-årige Anne Lasthein Hansen snuppede den samlede sejr i Girls Only Tour 2017. DGU turneringen "Girls Only Tour" består af

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Nystrup Start Thisted Forsikring

Nystrup Start Thisted Forsikring Nystrup Start Thisted Forsikring De spillere kom nærmest flaget på par3-hullerne 4, 8 og 11. Det er fra venstre mod højre Else Thomsen, Mikkel T. Pedersen, Sigurd Skovborg, Thora Nielsen, Grethe Nystrup

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Årets første hole in one. SCL - Tryk. Pink Cup En rigtig dame match hvor pengene går ubeskåret til Støt brysterne.

Årets første hole in one. SCL - Tryk. Pink Cup En rigtig dame match hvor pengene går ubeskåret til Støt brysterne. Kalø Golf Club Club Golf Kalø N y h e d s b r e v A p r i l 2 0 1 0 N r. 2 Pink Cup En rigtig dame match hvor pengene går ubeskåret til Støt brysterne. Alle damer i klubben kan allerede nu sætte kryds

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Hammel Golf Klub Mesterskab 2018 Præsenteret af Sparekassen Kronjylland

Hammel Golf Klub Mesterskab 2018 Præsenteret af Sparekassen Kronjylland AUGUST 2018 No. 11 Hammel Golf Klub Mesterskab 2018 Præsenteret af Sparekassen Kronjylland I weekenden 25. og 26 august 2018, blev HGK Klubmesterskab afviklet. Trods den lange tørke periode, og efterfølgende

Læs mere

Velkommen til golfklubben

Velkommen til golfklubben Her kan du færdes midt i naturen. Medlemskaber efter individuel behov. Velkommen til golfklubben Afslappet og hyggelig klubmiljø Varde Golfklub Tager imod dig med et smil! Spil Golf i Varde Golfklub -

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2016 Sindal Golf Klub Danmarks (næst)bedste

Bestyrelsens beretning for 2016 Sindal Golf Klub Danmarks (næst)bedste Bestyrelsens beretning for 2016 Sindal Golf Klub Danmarks (næst)bedste Når vi ser tilbage på året der er gået, er vores 25 års jubilæum noget af det, der falder os mest i øjnene. Vi havde to fantastiske

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig.

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig. Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Valgt blev Rasmus Kronborg 2. Beretning om klubbens virksomhed

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 18. Administration Eventuelt Regnskab og budgetter 19. Eventuelt Bestyrelsen 20.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 18. Administration Eventuelt Regnskab og budgetter 19. Eventuelt Bestyrelsen 20. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 kl. 16:30 18.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Jesper Ulriksen (JU)

Læs mere

SENIOR OPEN 15.JUNI 2018

SENIOR OPEN 15.JUNI 2018 SENIOR OPEN 15.JUNI 2018 Klokken var 7. Solen skinnede, og der var fredeligt på banen, men personalet var allerede i gang. Klokken blev 8. Flaget var hejst, og turneringslederen var i gang med forberedelser

Læs mere

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE,

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE, Kr. 2.950,00 i årligt kontingent. Kr. 2.000,00 i årligt kontingent mod forevisning af studiekort. Klubber i Klubben Hvad får man? Man får årligt 4 fællestræningslektioner af pro en. Man får frie golfbolde

Læs mere

Formandsberetning til generalforsamlingen i Langelands Golf Klub den 21.marts 2019 vedrørende året 2018.

Formandsberetning til generalforsamlingen i Langelands Golf Klub den 21.marts 2019 vedrørende året 2018. Formandsberetning til generalforsamlingen i Langelands Golf Klub den 21.marts 2019 vedrørende året 2018. 2018 blev året hvor vi efter en våd sæsonstart fik en fantastisk varm sommer, som så gav andre udfordringer

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens golfklub 2017 Hedens Hedens Golfklub Golfklub September xx. måned 2017 år Formanden har ordet Medlemsåret/Kontingent 2018 Den våde sommer er gået på hæld, og vi er kommet ind i et mere stabilt efterår,

Læs mere

DET D A N S K E P O L I T I M E S T E R S K A B I G O L F

DET D A N S K E P O L I T I M E S T E R S K A B I G O L F Indbydelse til DET D A N S K E P O L I T I M E S T E R S K A B I G O L F 2 0 1 6 Sønderhedevej 11 6710 Esbjerg V 75269219 Kære golfspiller Esbjerg PI og Dansk Politiidrætsforbund har hermed fornøjelsen

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere