Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå"

Transkript

1 Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå Nivå 23. marts 2006 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vedligeholdelsen af fællesarealerne i det forløbne år har omhandlet 2 væsentlige områder. Der er som sædvanligt foretaget græsslåning af arealerne og så foretages der i stadig større omfang beskæring af beplantningen ved mosen og forskellige andre steder i bebyggelsen. Græsslåningen har forløbet som vi i forvejen havde planlagt. Vi syntes fortsat, at fællesarealerne i det store og hele fremtræder pæne og velplejede. I fremtiden vil vi fortsætte med den pleje af fællesarealerne vi har foretaget i de foregående år. Dette anser vi for et tilfredsstillende niveau for plejen. Der vil i fremtiden i større og større omfang blive behov for beskæring af beplantningen rundt omkring i bebyggelsen. Der er flere henvendelser vedrørende beskæringer som vi vil kigge på i den nærmeste fremtid og afgøre hvad der i denne omgang skal beskæres.i den forbindelse skal det dog nævnes, at vi i stor udstrækning konsulterer vor gartner om mulighederne for beskæring ligesom det er i samarbejde med gartneren at omfanget og måden der beskæres på bliver fastlagt, så beskæringen bliver foretaget fagligt korrekt. Vi må nok konstatere, at vi fremover må afsætte flere penge til beskæring og evt. nyplantning rundt om i bebyggelsen. Mosen Beskæring rundt om mosen vil i fremtiden have karakter af, at holde beplantningen på det nuværende niveau som vi anser for passende. I forbindelse med at foretager beskæring efterlades der stykker i forskellige størrelser dem er I velkomne til at sanke til afbrænding i Jeres egne brændeovne. Vi vil også slå græsset 2 gange årligt på de områder der allerede er tyndet ud. Vi vil også fortsætte med slåning af en sti rundt om mosen. Det kan heldigvis konstateres, at der fortsat er meget vand i mosen. Bænkene rundt om mosen, som grundejerforeningen for snart mange år siden har sat vil også blive repareret. Der er indkøbt planker til udskiftningen nu mangler vi bare at få dem monteret.

2 side 2 Veje og stier På vores stier har vi udbedret enkelte huller i det forløbne år. Vi vil løbende holde øje med om der er andre steder der ligeledes skal repareres og vil i nødvendigt omfang foretage mindre reparationer. Som tidligere vil vi godt opfordre Jer til at rette henvendelse til os, hvis I har kendskab til andre steder, hvor der måske kunne være noget vi skal have repareret. Så vil vi kigge på det og få det repareret. Som I sikkert har set er stierne som kommunen ejer en del steder kørt i stykker i kanterne af de traktorer som kommunen bruger til blandt andet snerydning. Dette har vi påtalt overfor kommunen så må vi håbe der bliver gjort noget ved det. Belysning Vi kan med glæde konstatere at vor indsat overfor kommunen med at få lavet en stibelydning der var mere hærværkssikker har hjulpet. NESA som står for vedligeholdelsen for kommunen har lavet en beskyttelsesramme omkring toppen på vor belysning så den er vanskeligere at smadre. Det kan konstateres at dette har hjulpet nu er der langt færre lamper der er i stykker end tidligere. Fællesantenne På fællesantenneanlægget har vi i det forløbne år haft en del reparationer, så udgifterne har været større end tidligere. Vi havde både en stormskade og et lynnedslag som betød at HFI relæet i Andelsboligforeningen Damgården 1 slog fra med det resultat, at deres grundvandspumpe også stod af. Vi har i den forbindelse besluttet at der opsættes separat HFI relæ og måler på Grundejerforeningens antenne, dog efter venlig aftale med Andelsboligforeningen Damgården 1 i deres kælder. Herudover har vi haft omkostninger til udbedring af minder fejl på systemet. Vi vil gerne i denne forbindelse takker Andelsboligforeningen Damgården 1 for samarbejdet og undskylde for de gener som i denne forbindelse blev påført Andelsboligforeningen. Vi kan konstatere, at antenneudgifterne ligger på et højt niveau på grund af de store betalinger til kanalafgift. Vi kan også konstatere, at signalkvaliteten er svingende for visse kanaler på grund af vores udstyr og den måde vi tager signalerne ned på. Skulle dette forbedres kræver det en ombygning som ikke er helt billig. Så lige nu og her vil vi ikke gå ind i disse forbedringer, men i forbindelse med digitaliseringen er det noget der skal kigges på. Sidste år blev der nedsat et antenneudvalg, som er kommet med et forslag som har været rundsendt til Jer alle. Vi vil gerne takke udvalget for det store arbejdet som er lagt i undersøgelse af mulighederne. Som I sikkert også har set i dagspressen er der mange muligheder som måske kommer i fremtiden.

3 side 3 Yderligere diskussioner omkring udbygning af antenne kan vi tage under punktet eventuelt på dagordenen. Og i den forbindelse skal det bemærkes, at vi ikke på denne generalforsamling kan træffe beslutning om en udvidelse. En beslutning om udvidelse eller ændring af antenne kræver at der indkaldes til en generalforsamling hvor dette punkt på forhånd er fremlang med de økonomiske konsekvenser således der kan stemmes om dette jfr. foreningens vedtægter. Der skal dog gøres opmærksomt på, at der i det udsendte budgetforslag ikke er indeholdt en evt. antenneudvidelse. Bestyrelsen har ud fra økonomiske overvejelser tidligere besluttet, at Grundejerforeningen ikke har tegnet serviceaftale vedr. antennen. Dette vil vi fortsat fastholde. Såfremt den enkelte mener modtagerforholdet er dårlige meddeles dette til bestyrelsen. Såfremt der er fejl på anlægget udbedres disse. Såfremt fejlen ligger hos den enkelte inkl. stikledning skal den pågældende selv betale omkostningerne til udbedring. Hærværk og indbrud Der har i perioder være en del hærværk i bebyggelsen. Vi vil godt opfordre til at alle er opmærksomme på hvad der foregår i området så ledes vi kan sætte ind hvis dette breder sig. Der er i Kommunalt regi et SSP udvalg som kan kontaktes. Det er et samarbejde med politiet således man kan gribe ind overfor de unge der foretager hærværk eller anden kriminalitet inden det udvikler sig voldsomt. Vi skal også alle være opmærksomme på om der færdes personer der ser mistænkelige ud. Herved kan vi forhindre indbrud i bebyggelsen. Hjemmesiden Hjemmeside kører og der udlægges information i takt med, at dette skønnes nødvendigt. Vi vil gerne opfordre til, at I tilmelder Jer til nyhedsopdatering, så man får tilsendt en mail når der er nyheder på hjemmesiden, så man ikke behøver at lukke op unødigt. Andelsboligforeninger Vi har i det forløbne år holdt 1 møde med de 2 andelsboligforeninger for at koordinere forskellige synspunkter. Der har været en god dialog på disse møder. Vi vil i det næste år fortsætte dette positive samarbejde. Genbrugscontainere Som det er blevet en tradition vil jeg huske jeg på at holde områderne pæne og ryddelige ved at tage den tomme emballage med hjem samt sørge for at komme alt genbrugspapir i containerne.

4 side 4 Derfor vil jeg på det kraftigste opfordre jer alle til, at huske, at tage den tomme emballage med hjem i jeres affaldsstativer, så vi fortsat kan få et pænt udseende ved containerne. Vi har alle et ansvar for oprydningen, og lade være at bruge området som affaldsdepot kør på containerpladsen med det, der ikke hører til i genbrugscontainerne, de er nemlig kun beregnet til aviser og glas. Enkelte gange har der ligget en del ting og flydt foran containerne og det ser jo ikke kønt ud. I skal huske at vi ikke har nogen vicevært der kan foretage en oprydning. Snerydning Det kan oplyses at snerydning for vort område foretages af kommunen og efter en vinterplan som kan ses på Kommunens hjemmeside. Denne angiver hvor og hvornår der foretages snerydning. Som I sikkert alle har bemærker så har kommunen skåret ned på snerydningen. Det betyder, at når der kommer meget sne som i denne vinter så kan det i perioder være vanskeligt at komme ind og ud af bebyggelsen ligesom vejene i bebyggelsen ikke ryddes ret meget. Vi kan nok ikke forvente at der fremover bliver brugt flere penge på snerydning, så dette er nok noget vi fremover også kan forvente. Det skal i den forbindelse også huskes, at det er den enkelte grundejers forpligtigelse at rydde i nødvendigt omfang ud for egen parcel. Legeplads Sidste år blev der nedsat et legepladsudvalg. Dette har undersøgt forskellige muligheder. Det forslag som legepladsudvalget har valgt som det bedste har I alle sammen haft lejlighed til at se, idet det er blevet omdelt. Vi vil gerne takke udvalget for det store arbejdet som er lagt i undersøgelse af mulighederne. I indkomne forslag til denne generalforsamling er et forslag om at stoppe udbygning af legepladsen så resten af diskussionen om legepladsen fremtid kan vi tage under dette punkt på dagsordenen. I skal dog være opmærksom på, at alt efter hvad der vedtages omkring legepladsens udbygning så har det indflydelse på vort kontingent. Dette fremgår også af det udsendte budgetforslag. Strategi - Økonomien Med hensyn til på længere sigt at bevare vore værdier, er det fortsat som udgangspunkt bestyrelsens politik, at slidtagen skal betales over driften i takt med nedslidning. Det betyder, at vi skal spare penge op i takt med at vi slider på vor fælles værdier, så vi har råd til udskiftning, når tingene er udskiftningsmodne, uden at vi af den grund skal udskrive store regninger til det enkelte medlem. Der afsættes således passende beløb i regnskabet som svarer til den skønnede restlevetid for de pågældende områder. I øjeblikket foretages hensættelser til antennen. Vi vil ikke i øjeblikket hensætte yderligere til vedligehold af de stier

5 side 5 Grundejerforeningen er ejer af. Det beløb vi allerede har hensat mener vi er tilstrækkeligt til at dække vedligeholdelsen for øjeblikket. Det er også bestyrelsens hensigt, at have en egenkapital svarende til ½ års indbetaling af kontingent, så vi kan betale de regninger der måtte komme i 1. halvår inden indbetaling af kontingent kommer i kassen. Afslutning Sluttelig vil jeg som det er en tradition benytte lejligheden til, at sige den øvrige bestyrelse tak for et godt og behageligt samarbejde og for den store indsats I alle har gjort for Grundejerforeningen.

Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

Grundejerforeningen Damgården v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå Grundejerforeningen "Damgården" v/ Bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå www.gf-damgaarden.dk Nivå 31. marts 2008 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vedligeholdelsen af fællesarealerne i det

Læs mere

Grundejerforeningen "Damgården" v/ Jørgen Laursen Myremosevej 35, Niverød 2990 Nivå

Grundejerforeningen Damgården v/ Jørgen Laursen Myremosevej 35, Niverød 2990 Nivå Grundejerforeningen "Damgården" v/ Jørgen Laursen Myremosevej 35, Niverød 2990 Nivå www.gf-damgaarden.dk Nivå 27. marts 2012 Bestyrelsens Beretning Fællesarealer Vi har i det forløbne år, udover græsslåning,

Læs mere

REGNSKAB for. Grundejerforeningen "Damgården" v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

REGNSKAB for. Grundejerforeningen Damgården v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå for Grundejerforeningen "Damgården" v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå og Revideret Revideret Tal i Kroner AKTUELT AKTUELT BUDGET AKTUELT BUDGET BUDGET 2003 2004 2005 2005 2006 2006 Indtægter

Læs mere

Grundejerforeningen DAMGAARDEN

Grundejerforeningen DAMGAARDEN Grundejerforeningen DAMGAARDEN Referat af 18. ordinære generalforsamling den 23. marts 2006 APRIL 2006 Referat af: 18. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen DAMGÅRDEN Torsdag d. 23. marts 2006

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

REGNSKAB for. Grundejerforeningen "Damgården" v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

REGNSKAB for. Grundejerforeningen Damgården v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå for Grundejerforeningen "Damgården" v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå og Grundejerforeningen "Damgården" Revideret Tal i Kroner AKTUELT BUDGET AKTUELT BUDGET 2006 2007 2007 2008 Indtægter

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Jeg vil hermed gerne benytte lejligheden til på bestyrelsens vegne, at byde velkommen til dette års generalforsamling i Ø-Kvarterets

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 18. april 2012 Regnskab 2011/2012 Budget 2012/2013 Bestyrelsen 2012/2013 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen.

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. I henhold til Grundejerforeningens vedtægternes (de gule) 9 stk 2. indkaldes herved til ordinær

Læs mere

ordinær generalforsamling afstemning

ordinær generalforsamling afstemning Grundejerforeningen Ølstykke april 2012 Kildeholm IV www.kildeholm.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling med bl.a. afstemning om istandsættelse af grundejerforeningens stier Kære medlem i grundejerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 12. ordinære generalforsamling den 28. marts 2000

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 12. ordinære generalforsamling den 28. marts 2000 Grundejerforeningen DAMGAARDEN Referat af 12. ordinære generalforsamling den 28. marts 2000 April 2000 Referat af: 12. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen DAMGÅRDEN Tirsdag d. 28. marts 2000

Læs mere

REGNSKAB for. Grundejerforeningen "Damgården" v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

REGNSKAB for. Grundejerforeningen Damgården v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå for Grundejerforeningen "Damgården" v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå og Revideret Tal i Kroner AKTUELT AKTUELT BUDGET AKTUELT BUDGET 2002 2003 2004 2004 2005 Indtægter Kontingenter 209.150

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag 18. maj 2010 kl. 19.30

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag 18. maj 2010 kl. 19.30 Grundejerforeningen Ølstykke den 1. maj 2010 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Dagsorden jf. lovene: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Regnskabsaflæggelse. 4. Forslag til budget. Ordinær generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998 Grundejerforeningen DAMGAARDEN Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998 April 1998 Referat af: 10. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen DAMGÅRDEN Tirsdag d. 31. marts 1998

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 9. ordinære generalforsamling den. 25. marts 1997

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 9. ordinære generalforsamling den. 25. marts 1997 Grundejerforeningen DAMGAARDEN Referat af 9. ordinære generalforsamling den. 25. marts 1997 April 1997 Referat af: 9. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen DAMGÅRDEN Onsdag d. 25. marts 1997

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i GRUNDEJERFORENINGEN DAMGÅRDENS JORDER, mandag den 7. marts 2005 i Fårup-Sabro Sognegård.

Referat fra Generalforsamling i GRUNDEJERFORENINGEN DAMGÅRDENS JORDER, mandag den 7. marts 2005 i Fårup-Sabro Sognegård. Referat fra Generalforsamling i GRUNDEJERFORENINGEN DAMGÅRDENS JORDER, mandag den 7. marts 2005 i Fårup-Sabro Sognegård. Verny Thomsen bød velkommen og takkede for det store fremmøde. Dagsorden jf. vedtægternes

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Græsslåning ved STV er den største post. Har været lidt mindre på grund af mindre behov.

Græsslåning ved STV er den største post. Har været lidt mindre på grund af mindre behov. Referat af generalforsamlingen Grf. Kærlodden 5-161 den 13.4.2011 Deltagere: 26 fremmødte, en husstand ved fuldmagt. Punkt 1: Valg af dirigent: Henning (157) Valg af referent: Per (147) Punkt 2: Beretning

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 12. april 2016 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen, kasserer

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KRATLODDEN/KÆRLODDEN

GRUNDEJERFORENINGEN KRATLODDEN/KÆRLODDEN GRUNDEJERFORENINGEN KRATLODDEN/KÆRLODDEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 25. APRIL 2006 Der forelå følgende dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det

Læs mere

Grundejerforeningen. Birkeparken. Generalforsamlingen Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes

Grundejerforeningen. Birkeparken. Generalforsamlingen Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes Grundejerforeningen Birkeparken Generalforsamlingen 2018 Grundejerforeningens ordinære generalforsamling afholdes Tirsdag den 17.april kl. 19,00 i Hedehuset. Formandens beretning: Hoveridag: 2017 var et

Læs mere

Ordinær generalforsamling torsdag den 10. marts kl i Frederiksborghallen

Ordinær generalforsamling torsdag den 10. marts kl i Frederiksborghallen Ordinær generalforsamling torsdag den 10. marts kl. 19.30 i Frederiksborghallen Dagsorden jf. foreningens love: a. Valg af dirigent Bestyrelsen indstiller Henrik Smith (Kildedalen 70) Henrik Smith blev

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2010. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forløbne år samt godkendelse heraf 3. Forelæggelse af revideret regnskab for 2009

Læs mere

Kobæk - 4230 - Skælskø r

Kobæk - 4230 - Skælskø r Grundejerforeningen østre Strand Kobæk - 4230 - Skælskø r 3. april 2002 ). Indkaldelse til 19. ordinære generalforsamling I h.t. foreningens vedtægter indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 16 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 31. marts 2018 kl. 14.30 på Cafe & Restaurant Lido, Landal Grønhøj Strand Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og gik derefter

Læs mere

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 24. ordinære generalforsamling den 27. marts 2012

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 24. ordinære generalforsamling den 27. marts 2012 Grundejerforeningen DAMGAARDEN Referat af 24. ordinære generalforsamling den 27. marts 2012 APRIL 2012 Referat af: 24. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen DAMGÅRDEN Tirsdag d. 27. marts 2012

Læs mere

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Hulvejens Grundejerforening indbyder hermed til ordinær generalforsamling og spisning på: Shell Motel, Støvring Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Bestyrelsen har i år valgt at vi, inden selve generalforsamlingen,

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Medlemsnyt september 2007

Medlemsnyt september 2007 Medlemsnyt september 2007 Bestyrelsen lovede på den ordinære generalforsamling, at der fremover jævnligt ville udkomme nyhedsbreve til medlemmerne. I dette nyhedsbrev vil vi orientere om det der er sket

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl Til stede: Mette, Ole, Torben, Christian Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl. 19.30. 1) Valg af referent: Chr 2) Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde. Godkendt med bemærkning

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge

Læs mere

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely.

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely. Til Medlemmerne af Grundejerforeningen "Strandlunden" 15. april 2012 Under henvisning til Grundejerforeningens vedtægter, 6, indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen "Strandlunden"

Læs mere

Grundejerforeningen Søgården. Generalforsamling 26. Februar 2014 Bestyrelsens beretning

Grundejerforeningen Søgården. Generalforsamling 26. Februar 2014 Bestyrelsens beretning Grundejerforeningen Søgården Generalforsamling 26. Februar 2014 Bestyrelsens beretning Havedag og dræn Fællesarealer Veje og Parkeringspladser Nyt legehus Søndersø, Kommunalplan og Søgården Vort Kvarter

Læs mere

44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus. torsdag den 8. april 2010 kl Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer til

44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus. torsdag den 8. april 2010 kl Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer til Grundejerforeningen LILLEMARKEN Gevninge Indkaldelse til: 44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus torsdag den 8. april 2010 kl. 19.30 Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30 Grundejerforeningen Ølstykke den 27. april til 1. maj 2018 Kildeholm IV www.kildeholm.dk Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30 VIGTIGT: Der skal vælges

Læs mere

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Grundejerforening Tranagergaard Skovlunde 18. februar 2016 Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling 1. Valg af dirigent og stemmetæller 2. Kontrol

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

Til medlemmerne. Der indkaldes til ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek. Tirsdag den 27 maj 2008 kl

Til medlemmerne. Der indkaldes til ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek. Tirsdag den 27 maj 2008 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 25.04.2008 Dagsorden jf. lovene: Til medlemmerne. Der indkaldes til ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018

Generalforsamling. Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018 Generalforsamling Grundejerforeningen Utzons Allé 16/5/2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fremlæggelse af budget 6.

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Torsdag den 15. april 2010 kl. 19.30 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Vedlagt: Dagsorden i henhold til vedtægterne Revideret regnskab for 2009 Bestyrelsens forslag

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille.

Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Generalforsamling Tunehaverne 2 24. februar 2009. Tune skole. Bestyrelsens beretning: Nye grundejere: Vi byder velkommen til Torben & Sandie, som er flyttet ind i Nr. 94, og tillykke med den lille. Reparation

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Tunehøjs ordinære generalforsamling, tirsdag den 27. november 2007.

Referat fra Grundejerforeningen Tunehøjs ordinære generalforsamling, tirsdag den 27. november 2007. Referat fra Grundejerforeningen Tunehøjs ordinære generalforsamling, tirsdag den 27. november 2007. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 27. november 2007 kl. 19.00 Generalforsamling afholdtes

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

REGNSKAB Grundejerforeningen "Damgården" v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

REGNSKAB Grundejerforeningen Damgården v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå og No No Tal i Kroner AKTUELT BUDGET Aktuelt BUDGET 2007 2008 2008 2009 Indtægter Ordinære Kontingenter 347.100 235.850 260.400 311.500 6) TV lille pakke

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 10. april 2013 Regnskab 2012/2013 Budget 2013/2014 Bestyrelsen 2013/2014 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 24. maj 2016 kl. 19:30

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 24. maj 2016 kl. 19:30 Grundejerforeningen Ølstykke den 29. april til 3. maj 2016 Kildeholm IV www.kildeholm.dk Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 24. maj 2016 kl. 19:30 Dagsorden jf. vedtægterne:

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2019

Velkommen til generalforsamling 2019 Velkommen til generalforsamling 2019 Programmet og tidsrammen: 10.00 11.30 Generalforsamling 11.30 11.40 Kort pause 10 min. 11.40 12.05 Oplæg turistchef Kristian Hansen 12.05 12.30 Oplæg fmd. Jens Kaasgaard,

Læs mere

Grundejerforeningen Krebsen 21-04-2014

Grundejerforeningen Krebsen 21-04-2014 Referat fra Ordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Krebsen onsdag den 9. april 2014 kl. 19 Deltagere Tilstede var beboere fra følgende husstande på krebsen, nr.: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 9, 12, 13, 14,

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17

Indkaldelse til Generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstruphøj. Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 Indkaldelse til Generalforsamling i Onsdag den 6. april 2011 kl. 19.00 i Sognegården Gammel Viborg Vej 17 I år har vi inviteret sikringsrådgiver Andreas Mylund fra Nordjyllands politi til at fortælle om,

Læs mere

Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening Fra bestyrelsens side, vil vi gerne endnu engang byde rigtig hjertelig velkommen her til vores ordinære generalforsamling.

Læs mere

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010 Side 1 af 6 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 24. februar 2010 kl. 19-21.30. på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Toftegården Referat af generalforsamling Onsdag den 22. november 2006 på Avedøre Skole.

Grundejerforeningen Toftegården Referat af generalforsamling Onsdag den 22. november 2006 på Avedøre Skole. Grundejerforeningen Toftegården Referat af generalforsamling Onsdag den 22. november 2006 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.30 af formand Henriette Agtved. 30 grundejere er fremmødt

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Lørdag d. 5. marts 2016 Ålbæk gl. Kro 1 Grundejerforeningen Musvågevej 2 1 Dagsorden Lørdag d. 5. Marts 2016 Velkomst 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 15. april 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Bestyrelsesmedlem Annemarie Vad Pedersen (3) er på valg. (Modtager genvalg) Suppleant Kim Hansen (59) er på valg.

Bestyrelsesmedlem Annemarie Vad Pedersen (3) er på valg. (Modtager genvalg) Suppleant Kim Hansen (59) er på valg. Februar 2017 Dagsorden iflg. vedtægterne 11 stk. 5 Påmindelse om Indkaldelse til Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Flintevænget Tirsdag, den 4. april 2017, kl. 19:00 i Hedehuset, lokale 4,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken Generalforsamling Afholdt: Onsdag d. 19.03.2013 Afholdt på: Dalum Landbrugsskole Referat i henhold til dagsorden på indkaldelse. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Sven-Erik Peterson blev valgt som dirigent.

Læs mere

Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter

Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter Tirsdag den 14. maj 2013 blev der afholdt generalforsamling i Grundejerforeningen Jomfruens og Vægtens Kvarter kl. 19.00 i Sognehuset, Sønderris med følgende

Læs mere

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Grundejerforeningen Risager Pilumvej - Lillebro

Grundejerforeningen Risager Pilumvej - Lillebro Referat fra Generalforsamling afholdt den 2. marts 2011 Sted: Aastruphus, Aastrup Allé 73, 6100 Haderslev Fremmødt: 34 stemmeberettiget. Deraf var der 5 fuldmagter. Pkt. 1. Velkomst. Pkt.2. Valg af dirigent:

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, onsdag den 27. september 2017

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, onsdag den 27. september 2017 a) Valg af dirigent og referent Som dirigent blev valgt Flemming Petersen, UP11. Som referent blev valgt Edda Phipps, UP12. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og at generalforsamlingen

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 17. april 2016 kl. 9.30 på Restaurant Nordvest, Havnevej 20, Havnsø, 4591 Føllenslev Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Grundejerforeningen SKOVKANTEN

Grundejerforeningen SKOVKANTEN Grundejerforeningen SKOVKANTEN Ordinær generalforsamling 2018 Grundejerforeningen Skovkanten Næstved Bestyrelsen indkalder herved til ordinær generalforsamling Onsdag den 14. marts 2018 kl. 19.00 på Skovburren

Læs mere

Generalforsamling. 12. Marts 2018

Generalforsamling. 12. Marts 2018 Generalforsamling 12. Marts 2018 Dagsorden Valg af dirigent Bestyrelsens beretning v. formand Bent Cramer PAUSE (kaffe og jubilæumskage) Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse Godkendelse

Læs mere

Grundejerforeningen» I SELINGEN «

Grundejerforeningen» I SELINGEN « Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Iselingen tirsdag d.25. april 2017, Hollænderhaven, Fuglebakken 3, 4760 Vordingborg a) Valg af dirigent Anders Andersen valgt. Dirigenten: Alle tidsfrister

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

marts 2018 Pkt. 6. Kasserer Flemming Brun (37) er på valg (modtager genvalg) Pkt. 7. Bestyrelsesmedlem Mette Gagner (5) er på valg (modtager genvalg)

marts 2018 Pkt. 6. Kasserer Flemming Brun (37) er på valg (modtager genvalg) Pkt. 7. Bestyrelsesmedlem Mette Gagner (5) er på valg (modtager genvalg) marts 2018 Indkaldelse til Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Flintevænget Tirsdag, den 10. april 2018, kl. 19:00 i Hedehuset, lokale 4, Hovedgaden 371, Hedehusene. Dagsorden iflg. vedtægterne

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 15. ordinære generalforsamling den 31. marts 2003

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 15. ordinære generalforsamling den 31. marts 2003 Grundejerforeningen DAMGAARDEN Referat af 15. ordinære generalforsamling den 31. marts 2003 APRIL 2003 Referat af: 15. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen DAMGÅRDEN Mandag d. 31. marts 2003

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere