Ikast Vandforsyning Kildevej Ikast 8. juni 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ikast Vandforsyning Kildevej Ikast 8. juni 2017"

Transkript

1 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Ikast Vandforsyning A.m.b.A Kildevej Ikast 8. juni 2017 Tilladelse til udvidet vandbehandling med kobber (Cu) elektroder på Bøgildværket (Ikast Vandforsyning) Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til at Ikast Vandforsyning kan etablere udvidet vandbehandling med Cu-elektroder på Bøgildværket. Tilladelsen gives på betingelse af, at vilkårene i afsnittet "Vilkår for tilladelsen" overholdes. Bygge- og Miljøafdeling Centerparken Brande Tlf.: Fax: hehkr@ikast-brande.dk Fakta om vandbehandlingen og tilladelsen Anlæggets adresse Metode til vandbehandling Ikast Vandforsyning Bøgildværket Svalehaven 28, 7430 Ikast Der tilsættes Cu-ioner til vandet med et Filtraflo NIT TM anlæg. Anlægget består af 2 Cu-elektroder (anode og katode), hvortil der sættes en svag strøm. De 2 Cu-elektroder er monteret i vandet i Bøgildværkets iltningsanlæg. Sagsbehandler: Heidi Hinge Krogsgaard Direkte telefon: Sags ID: 2017/04671 Formål med vandbehandlingen At forøge nitrifikationsprocessen (nedbrydning af ammonium til nitrat via nitrit), så indholdet af ammonium i rentvandet bliver bragt ned, og så Bøgildværket kan producerer mere vand. Tilladelsens løbetid Tilladelsen gælder indtil Vilkår for tilladelsen 1. Anlægget skal etableres, testes og indkøres som beskrevet i ansøgningen af Alle analyser fra indkørings- og testperioden skal sendes i kopi til Ikast-Brande Kommune straks efter resultaterne forligger.

2 3. Ikast-Brande Kommune skal have besked, når anlægget bliver sat op, og når indkøringsperioden er slut. 4. Er det nødvendigt med en længere indkørings- og testperiode end de 8 uger, der er beskrevet i ansøgningen, skal Ikast-Brande Kommune have besked, og der skal laves aftale om yderligere analyser og tests. 5. Ikast-Brande Kommune skal modtage en dokumentationsrapport med beskrivelse af installationen, analyseresultaterne, konklusionerne og hvordan installationen vedligeholdes samt en oversigt over, hvilke foranstaltninger, der sikrer, at der ikke sker fejl i doseringen. Dokumentationsrapporten sendes til Ikast-Brande Kommune senest 4 uger efter indkøringsperioden er slut. 6. Ikast Vandforsyning skal foranledige, at der når anlægget er etableret bliver tilføjet en analyse for Cu ved alle normal og udvidet kontroller fra afgang vandværk på Bøgildværket 7. Ikast Vandforsyning skal foranledige, at der hvert år analyseres for den store pakke uorganiske sporstoffer i ledningsnettet. Hvis vilkårene i tilladelsen ikke bliver overholdt, kan Ikast-Brande Kommune trække tilladelsen tilbage uden erstatning 1. Klagevejledning Det er muligt, at klage over denne tilladelse. Klagen skal sendes til Miljøog Fødevareklagenævnet. Sådan klager du: Gå på nmkn.dk. Under overskriften "Klageportalen" vælger du "link via borger.dk" (som privatperson) eller "link via virk.dk" (som virksomhed). Log herefter på med NemId og følg vejledningen på skærmen. Du skal indgive din klage på klageportalen inden 4 uger. Miljø- og Fødevareklagenævnet opkræver et gebyr på 900 kr. (privatperson) eller 1800 kr. (virksomhed) + indeksregulering for at behandle klagen. Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Du får pengene tilbage, hvis du får medhold i klagen. Hvis du har særlige grunde til ikke at klage via Klageportalen, skal du sende en begrundet ansøgning om fritagelse til Ikast-Brande Kommune. Kommunen sender din ansøgning videre til Miljø- og Fødevareklagenævnet. Det er Miljø- og Fødevareklagenævnet, der afgør, om du kan blive fritaget fra at bruge Klageportalen i "Lov om vandforsyning mv. " (LBK nr. 125 af ).

3 Tilladelsen offentliggøres på Ikast-Brande Kommunes hjemmeside. Ansøger vil få besked, hvis andre klager over tilladelsen. Du har desuden mulighed for aktindsigt. Lovgrundlag Denne tilladelse er givet efter 21 i "Lov om vandforsyning mv" 2. Spørgsmål Er der spørgsmål til tilladelsen, er I velkomne til at kontakte mig. Med venlig hilsen Heidi Hinge Krogsgaard Bilag: Bilag 1 - Redegørelse Kopi til: Sundhedsstyrelsen, senord@sst.dk Miljøstyrelsen, mst@mst.dk Danmarks Naturfredningsforening, lokalafdeling, dnikastbrande-sager@dn.dk Forbrugerrådet, fbr@fbr.dk Danmarks Sportsfiskerforbund, post@sportsfiskerforbundet.dk Krüger A/S, v. Liselotte Clausen, llc@kruger.dk 2 "Lov om vandforsyning mv." (LBK nr. 125 af ).

4 Ansøgningen Den har Krüger A/S på vegne af Ikast Vandforsyning søgt om tilladelse til at installere et permanent anlæg til dosering af kobber i råvandet på Ikast Vandforsynings vandværk, Bøgildværket. Bøgildværket er beliggende på Svalehaven 28, 7430 Ikast. Bøgildværket har i perioder problemer med nitrifikationsprocessen (nedbrydning af ammonium til nitrat via nitrit), hvilket nogle gange har resulteret i overskridelser af kvalitetskravene for ammonium på afgang vandværk. Ikast Vandforsyning forventer, med den ansøgte udvidede vandbehandling, at kunne nedbringe ammoniumindholdet i drikkevandet og øge sandfiltrenes kapacitet, så vandværket kan producere mere vand, hvis det bliver nødvendigt. Der er ikke foretaget en måling af kobberindholdet i råvandet i forbindelse med at der er søgt om tilladelse til at opsætte kobberdoseringsanlægget. Det er således uvist, hvad det naturlige indhold af kobber i Bøgildværkets råvand er. Dette vil først blive afklaret i forbindelse med at anlægget bliver sat op. Teorien bag Kobber-doseringsanlægget I vandværkernes sandfiltre skal der ske en mikrobiologisk omsætning af ammonium til nitrit og herefter til nitrat. Mikroorganismerne, der sørger for denne omsætning, har brug for spormetaller, for at omsætningen kan fungere effektivt. Mange steder indeholder grundvandet ikke disse spormetaller i en koncentration, der er høj nok til at opretholde den ønskede omsætning. Tidligere blev grundvandet beriget med spormetallerne ved korrosion af rør, ventiler mv. Men i dag består de fleste rør mv. af plastik, som hverken korroderer eller indeholder spormetaller. Forskning har vist, at kobber er en begrænsende faktor for mikroorganismernes aktivitet, hvis koncentrationen kommer under 0,5 µg/l. Anlægget til kobberdosering (Filtraflo NIT TM ) består af 2 kobberelektroder (anode og katode), som monteres direkte i råvandet inden sandfiltrene. Hertil sættes en svag strøm (normalt ma). Doseringen af kobber afhænger alene af strømstyrken. Det vil sige, at der ca. frigives 1 mg kobber pr. time pr. ma. Hvordan styres doseringen Når boringerne/råvandspumperne på Bøgildværket er i drift, indvinder de mellem 40 og 100 m 3 /t. Det er det samme flow, der strømmer gennem iltningskamrene og filtrene.

5 Når boringerne er i brug, er anlægget til kobberdosering tændt med en forventet strømstyrke på 40 ma. Det giver en kobberdosering på 40 mg/t. Kobbertilsætningen i vandet bliver derfor mellem 0,4 µg/l (ved en indvinding på 100 m 3 /t) og 1 µg/l (ved en indvinding på 40 m 3 /t). Den samlede kobberkoncentration i vandet består af det tilsatte kobber + det naturligt forekommende kobber. Skulle boksen til regulering af strømstyrken gå i stykker, så strømstyrken stiger, vil en sikring falde ud, sådan at der ikke kan ske en overdosering på grund af en forhøjet strømstyrke. Boksen til regulering af strømstyrken vil blive koblet op på Bøgildværkets SRO-anlæg. Når boringerne/råvandspumperne ikke er i brug, vil SROanlægget give besked til boksen om at slå strømmen fra. Skulle dette fejle, så anlægget til dosering af kobber fortsætter med at dosere kobber, vil anlægget kunne køre uafbrudt i omkring 50 døgn uden vandgennemstrømning, inden anlægget har frigivet så meget kobber, at grænseværdien ved afgang vandværk bliver nået (beregningen fremgår af mail af ). Vurdering Ikast-Brande Kommune vurderer, at der kun er en minimal risiko for overdosering ved den ansøgte udvidede vandbehandling. Løbende analyser fra vandværket og ledningsnettet vil desuden sikre, at en eventuel fejl vil blive opdaget inden for højest ½ år. Ligeledes vurderer Ikast-Brande Kommune, at det er en fordel, at Ikast Vandforsyning med større sikkerhed kan overholde kvalitetskravene for ammonium, og at vandværket uden yderligere investeringer vil kunne forøge sin produktion, hvis det bliver nødvendigt. Tilladelsen og ansøgningsmaterialet har været til udtalelse hos Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning, Nord. Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning, Nord har ingen bemærkninger til det ansøgte. VVM-screening Ikast-Brande Kommune vurderer, at der ikke skal foretages en VVMscreening i forbindelse med denne tilladelse. Det skyldes, at der hverken skal etableres nye boringer eller ændres i indvindingstilladelsens størrelse eller fordeling. Tilsætning af kobber til råvandet inde på vandværket er alene en teknisk optimering af vandbehandlingen.

NØRRE SNEDE VANDVÆRK A.M.B.A. Horsensvej Nørre Snede. 29. maj 2018

NØRRE SNEDE VANDVÆRK A.M.B.A. Horsensvej Nørre Snede. 29. maj 2018 NØRRE SNEDE VANDVÆRK A.M.B.A. Horsensvej 19 8766 Nørre Snede 29. maj 2018 Tilladelse til nyt vandbehandlingsanlæg - Nørre Snede Vandværk, Horsensvej 20 og 22, 8766 Nørre Snede Ikast-Brande Kommune giver

Læs mere

SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring

SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande SIEMENS WIND POWER A/S Borupvej 16 7330 Brande 20. december 2016 Tilladelse til at etablere og renpumpe ny moniteringsboring Boringens placering Boringen

Læs mere

Tilladelsen meddeles i henhold til 21 i lovbekendtgørelse nr. 118 af 22. februar 2018 om vandforsyning m.v. (Vandforsyningsloven).

Tilladelsen meddeles i henhold til 21 i lovbekendtgørelse nr. 118 af 22. februar 2018 om vandforsyning m.v. (Vandforsyningsloven). Blokhus Vandværk A.m.b.a. Aalborgvej 33 9492 Blokhus Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Maj-Britt Grønlund

Læs mere

Tilladelsen supplerer de gældende vandindvindingstilladelser til VandCenter Syds vandværker.

Tilladelsen supplerer de gældende vandindvindingstilladelser til VandCenter Syds vandværker. VANDCENTER SYD A/S Vandværksvej 7 5000 Odense C 07. november 2018 Sags id: 17/17618 Tilladelse efter vandforsyningslovens 21 til reduktion af ammoniumindholdet i drikkevandet ved videregående vandbehandling

Læs mere

Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54, 7330 Brande 11. august 2016

Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54, 7330 Brande 11. august 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54 7330 Brande 11. august 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 104.2951 Ansøger har

Læs mere

IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Europavej Ikast 31. maj 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand fra DGU-nr. 86.

IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Europavej Ikast 31. maj 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand fra DGU-nr. 86. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande IKAST-BRANDE SPILDEVAND A/S Europavej 2 7430 Ikast 31. maj 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand fra DGU-nr. 86.2145 Ansøger har søgt om en tilladelse

Læs mere

J.E.L. EJSTRUPHOLM ApS Holmevej Ejstrupholm 14. juni 2016

J.E.L. EJSTRUPHOLM ApS Holmevej Ejstrupholm 14. juni 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande J.E.L. EJSTRUPHOLM ApS Holmevej 3 7361 Ejstrupholm 14. juni 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til havevanding fra DGU-nr. 96.2376 Ansøger har

Læs mere

Harry Sand Kristensen Rishedevej 4 Rishede 8765 Klovborg 9. august 2016

Harry Sand Kristensen Rishedevej 4 Rishede 8765 Klovborg 9. august 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Harry Sand Kristensen Rishedevej 4 Rishede 8765 Klovborg 9. august 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand fra boring med DGU-nr. 97.1090 Ansøger har

Læs mere

Fremsendt til mail: formand Michael Simonsen

Fremsendt til mail: formand Michael Simonsen Gadevang Vandværk Gadeledsvej 36 Gadevang 3400 Hillerød Fremsendt til mail: formand Michael Simonsen mkndsimonsen@hotmail.com Tilladelse til midlertidig UV-behandling af drikkevand Danwatec har, på vegne

Læs mere

Ullerød Vandværk Tulstrupvej Hillerød. Fremsendt til mail: Ullerød Vandværk,

Ullerød Vandværk Tulstrupvej Hillerød. Fremsendt til mail: Ullerød Vandværk, Ullerød Vandværk Tulstrupvej 4 3400 Hillerød Fremsendt til mail: Ullerød Vandværk, mail@ullerodvand.dk Tilladelse til midlertidig UV-behandling af drikkevand Ullerød Vandværk, har den 03. august 2017 fremsendt

Læs mere

IKAST GOLF KLUB Remmevej Ikast 16. marts 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 86.

IKAST GOLF KLUB Remmevej Ikast 16. marts 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 86. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande IKAST GOLF KLUB Remmevej 36 7430 Ikast 16. marts 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 86.2125 Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Tilladelse til installation af UV-anlæg som standby på Øster Brønderslev Vandværk

Tilladelse til installation af UV-anlæg som standby på Øster Brønderslev Vandværk #split# Øster Brønderslev Vandværk Poldervej 20 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 07-12-2018 Sags. nr.: 13.02.03-P19-1-18 Sagsbeh.: Peter Spøer Lokaltlf.: +4599455521 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev

Læs mere

Gadevang Vandværk Gadeledsvej 36 Gadevang 3400 Hillerød. Fremsendt til mail: formand Michael Simonsen

Gadevang Vandværk Gadeledsvej 36 Gadevang 3400 Hillerød. Fremsendt til mail: formand Michael Simonsen Gadevang Vandværk Gadeledsvej 36 Gadevang 3400 Hillerød Fremsendt til mail: formand Michael Simonsen mkndsimonsen@hotmail.com Tilladelse til midlertidig UV-behandling af drikkevand Danwatec har, på vegne

Læs mere

Enhver ændring af boring, dens overbygning, formål og tilladelsens størrelse kræver en tilladelse fra kommunen.

Enhver ændring af boring, dens overbygning, formål og tilladelsens størrelse kræver en tilladelse fra kommunen. DE JYDSKE KULTØRVFABRIKKER A/S Mosevej 13 Blåhøj 7330 Brande 3. august 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 104.2090 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til

Læs mere

Lovbekendtgørelse nr. 448 af 10. maj 2017 om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete

Lovbekendtgørelse nr. 448 af 10. maj 2017 om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete SÅRUP GRUSVÆRK ApS Sårupvej 10 7730 Hanstholm Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Heidi Højriis Poulsen Direkte

Læs mere

Boringsejer skal indsende borerapport og vandanalyse (forenklet boringskontrol) til kommunen senest 3 måneder efter denne tilladelse

Boringsejer skal indsende borerapport og vandanalyse (forenklet boringskontrol) til kommunen senest 3 måneder efter denne tilladelse Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Michael Damkjær Pedersen Hjortsvangen 80 B 7323 Give 14. december 2015 Tilladelse til etablering af ny boring til vandindvinding - Risbankevej 54 Ikast-Brande

Læs mere

Jord og Grundvand Sagsbehandler: Gitte Bjørnholdt Brok Direkte: SlothMøller Nørrekobbel 7B st.th Sønderborg.

Jord og Grundvand Sagsbehandler: Gitte Bjørnholdt Brok Direkte: SlothMøller Nørrekobbel 7B st.th Sønderborg. Horsens Kommune Rådhustorvet 4, 8700 Horsens Jord og Grundvand Sagsbehandler: Gitte Bjørnholdt Brok Direkte: 76292507 SlothMøller Nørrekobbel 7B st.th. 6400 Sønderborg www.horsens.dk Sagsnr. 09.08.26-G00-2-17

Læs mere

Tilladelse til installering af lukkede filtre på Undløse Vandværk

Tilladelse til installering af lukkede filtre på Undløse Vandværk Tilladelse til installering af lukkede filtre på Undløse Vandværk Holbæk Kommune giver tilladelse til, at Undløse Vandværk, Jupiter id 00103518, anlægs id 321.20.0011.00, ombygger vandværkets åbne filtre

Læs mere

Lars Høgh Jensen Over Isen Vej Ikast 26. april 2016

Lars Høgh Jensen Over Isen Vej Ikast 26. april 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Lars Høgh Jensen Over Isen Vej 7 7430 Ikast 26. april 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til stald fra boring DGU-nr. 86.1135 Ansøger har søgt

Læs mere

Birkerød Vandforsyning a.m.b.a. Biskop Svanes Vej Birkerød. 20. december 2017

Birkerød Vandforsyning a.m.b.a. Biskop Svanes Vej Birkerød. 20. december 2017 Birkerød Vandforsyning a.m.b.a. Biskop Svanes Vej 16 3460 Birkerød Teknik og Miljø Natur, Park og Miljø Øverødvej 2 2840 Holte Tlf. 46 11 24 00 TOM@rudersdal.dk TILLADELSE TIL UV-ANLÆG Birkerød Vandforsyning

Læs mere

Enhver ændring af boring, dens overbygning og tilladelsens størrelse kræver en tilladelse fra kommunen.

Enhver ændring af boring, dens overbygning og tilladelsens størrelse kræver en tilladelse fra kommunen. AXEL MÅNSSON EJENDOMME ApS Grarupvej 15 7330 Brande 29. juli 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 104.1736 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til at indvinde

Læs mere

www.ikast-brande.dk Frits Egon Nielsen Solsortevej 14 Fasterholt 7330 Brande 17. december 2015

www.ikast-brande.dk Frits Egon Nielsen Solsortevej 14 Fasterholt 7330 Brande 17. december 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Frits Egon Nielsen Solsortevej 14 Fasterholt 7330 Brande 17. december 2015 Tilladelse til at etablere og prøvepumpe ny haveboring på Sdr Karstoftvej 9

Læs mere

Melvin Kroes Smedebækvej 9 Gludsted 7361 Ejstrupholm 4. februar 2016

Melvin Kroes Smedebækvej 9 Gludsted 7361 Ejstrupholm 4. februar 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Melvin Kroes Smedebækvej 9 Gludsted 7361 Ejstrupholm 4. februar 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 96.1518 Ansøger

Læs mere

Det vandede areal udgør ca. 57 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen.

Det vandede areal udgør ca. 57 ha. boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Jens K S Andersen Sandfeldvej 19 7330 Brande 5. februar 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 95.2429 Boringens beliggenhed Sandfeldvej 19, 7330 Brande (Se bilag 2) Koordinater

Læs mere

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt,

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Martin Alstrup Jensen Toftlundvej 11 7430 Ikast 17. august 2015 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 95.2573 Boringens beliggenhed

Læs mere

Jammerbugt Kommunes tilladelse og vilkår

Jammerbugt Kommunes tilladelse og vilkår Tranum Vandværk Att.: Morten Jakobsen Uglevej 2 A Tranum 9460 Brovst Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Peter Holdt Direkte 7257

Læs mere

TILLADELSE TIL ETABLERING AF NY ILTNING

TILLADELSE TIL ETABLERING AF NY ILTNING Birkerød Vandforsyning a.m.b.a. Biskop Svanes Vej 16 3460 Birkerød Teknik og Miljø Natur, Park og Miljø Øverødvej 2 2840 Holte Tlf. 46 11 24 00 tom@rudersdal.dk www.rudersdal.dk TILLADELSE TIL ETABLERING

Læs mere

skal tilbagepejles flere gange de første 10 minutter og herefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet er genetableret.

skal tilbagepejles flere gange de første 10 minutter og herefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet er genetableret. Louise Theilgaard Nikolajsen Ny Sandfeldvej 106 7330 Brande 23. juni 2015 Tilladelse til at etablere og prøvepumpning ny boring Ny Sandfeldtvej 106, 7330 Brande Boringens beliggenhed Ny Sandfeldtvej 106,

Læs mere

Herluf Arvad Mortensen Sdr Karstoftvej 13 Skærlund 7330 Brande 10. marts 2016

Herluf Arvad Mortensen Sdr Karstoftvej 13 Skærlund 7330 Brande 10. marts 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Herluf Arvad Mortensen Sdr Karstoftvej 13 Skærlund 7330 Brande 10. marts 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 104.1433

Læs mere

Tilladelse til midlertidig UV-behandling på Nr. Dalby- Kimmerslev Vandværk

Tilladelse til midlertidig UV-behandling på Nr. Dalby- Kimmerslev Vandværk Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Nr. Dalby-Kimmerslev Vandværk Langagervej 2 4140 Borup Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen Tilladelse til midlertidig UV-behandling

Læs mere

AXEL MÅNSSON EJENDOMME ApS Grarupvej Brande 12. januar 2016

AXEL MÅNSSON EJENDOMME ApS Grarupvej Brande 12. januar 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande AXEL MÅNSSON EJENDOMME ApS Grarupvej 15 7330 Brande 12. januar 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 96.2350 Ikast-Brande

Læs mere

UV-anlægget skal være installeret med en prøvehane på hver side af UV-behandlingsanlægget, så der kan udtages analyser før og efter UV-anlægget.

UV-anlægget skal være installeret med en prøvehane på hver side af UV-behandlingsanlægget, så der kan udtages analyser før og efter UV-anlægget. Norlax A/S Gartnervænget 31 6855 Outrup Cvr. 10702437 Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 7467 Tilladelse til UV-behandling af drikkevand på Norlax A/S, Gartnervænget 31, 6855 Outrup udskiftning

Læs mere

Martin Arvad Nielsen Hygildvej 28 Harrild 7361 Ejstrupholm 21. juni 2016

Martin Arvad Nielsen Hygildvej 28 Harrild 7361 Ejstrupholm 21. juni 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Martin Arvad Nielsen Hygildvej 28 Harrild 7361 Ejstrupholm 21. juni 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 96.1668 Ikast-Brande

Læs mere

Afslag til tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding

Afslag til tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding Afslag til tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding Dato: 10. september 2019 Billund Kommune har den 2. oktober 2018 modtaget din ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding

Læs mere

Afgørelse Norddjurs Kommune giver hermed tilladelse til at forøge den årligt indvundne vandmængde til 8500 m 3. 1 Øvrige vilkår er uændrede.

Afgørelse Norddjurs Kommune giver hermed tilladelse til at forøge den årligt indvundne vandmængde til 8500 m 3. 1 Øvrige vilkår er uændrede. Søby Vandværk v. Mogens Junker Larsen Søbyvej 41 8570 Trustrup Byg og Miljø Dato: 6. maj 2015 Reference: Peter Thastum Direkte telefon: 89 59 40 06 E-mail: pet@norddjurs.dk Journalnr.: 12/5464 Tilladelse

Læs mere

Maria Kronborg Kramer Sørensen Linnebjergvej 1, 7430 Ikast 4. august 2016

Maria Kronborg Kramer Sørensen Linnebjergvej 1, 7430 Ikast 4. august 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Maria Kronborg Kramer Sørensen Linnebjergvej 1 7430 Ikast 4. august 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 85.1432 Ansøger

Læs mere

Forøget indvindingstilladelse til markvanding samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Forøget indvindingstilladelse til markvanding samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Morten Jensen Bjergevej 155 9800 Hjørring Hjørring den 27-07-2018 Sagsnr.: 13.02.01-P19-16-10 Teknik & Miljø, Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 65 70 Fax

Læs mere

Nedre Hestlundvej 3, 7430 Ikast E: , N: (UTM32, EUREF89)

Nedre Hestlundvej 3, 7430 Ikast E: , N: (UTM32, EUREF89) Dannie Kvist Feldbak Lykkensprøve 4 7430 Ikast 12. juli 2018 Tilladelse til at indvinde grundvand fra boring DGU-nr. 86.1970 Ikast-Brande Kommune giver hermed tilladelse til at indvinde grundvand. Tilladelsen

Læs mere

Tilladelse til midlertidig UV-behandling. af drikkevandet på. Sejerby Vandværk

Tilladelse til midlertidig UV-behandling. af drikkevandet på. Sejerby Vandværk Tilladelse til midlertidig UV-behandling af drikkevandet på Sejerby Vandværk, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg. E-mail dto@kalundborg.dk, Tlf.: 5953 4400 Datablad Sejerby Vandværk Tilladelse til Gyldighedsperiode

Læs mere

1. Anlægget skal udføres og opstilles, som beskrevet i ansøgningsmaterialet.

1. Anlægget skal udføres og opstilles, som beskrevet i ansøgningsmaterialet. Gjøl Private Vandværk Bygstubben 22 9440 Åbybro Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696 mae@jammerbugt.dk

Læs mere

Fornyelse af endelig tilladelse til markvanding med grundvand

Fornyelse af endelig tilladelse til markvanding med grundvand GÅRDEJER JENS JUNGERSEN Vestergårdsvej 82 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen

Læs mere

Anne Grethe Kamstrup Bach Mylius-Erichsensvej Brande 18. januar 2016

Anne Grethe Kamstrup Bach Mylius-Erichsensvej Brande 18. januar 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Anne Grethe Kamstrup Bach Mylius-Erichsensvej 2 7330 Brande 18. januar 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til havevanding fra DGU. Nr. 95.2920

Læs mere

2025 eller indtil dambrugets miljøgodkendelse. eller revideres, hvor der skal søges igen, hvis tilladelsen ønskes opretholdt.

2025 eller indtil dambrugets miljøgodkendelse. eller revideres, hvor der skal søges igen, hvis tilladelsen ønskes opretholdt. Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande HALLESØ-VRADS DAMBRUG ApS Halle Søvej 5 Boest 8766 Nørre Snede 18. december 2015 Tilladelse til indvinding af overfladevand og grundvand til dambrug fra

Læs mere

Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet Ikast Sendt med mail til: Nils Mathiesen, 26.

Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet Ikast Sendt med mail til: Nils Mathiesen, 26. Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Sendt med mail til: Nils Mathiesen, nimat@ikast-brande.dk 26. juli 2017 Dispensation til hold af to hængebugsvin i byzone - Birkevej 15, 7442 Engesvang Ikast-Brande

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ. Tilladelse til vandindvinding på Møllesvinget 6, 2690 Karlslunde

SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ. Tilladelse til vandindvinding på Møllesvinget 6, 2690 Karlslunde SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Henrik Jespersen Møllesvinget 6 2690 Karlslunde Den 11. august 2017 Ref. rje Direkte telefon: 56182324 Tilladelse til vandindvinding på Møllesvinget 6, 2690 Karlslunde 1.

Læs mere

www.ikast-brande.dk Poul Breinholt Hansen Nr Greenvej 33 Arnborg 7400 Herning 13. november 2015

www.ikast-brande.dk Poul Breinholt Hansen Nr Greenvej 33 Arnborg 7400 Herning 13. november 2015 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Poul Breinholt Hansen Nr Greenvej 33 Arnborg 7400 Herning 13. november 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU. nr. 95.2348

Læs mere

Carsten Sangild Nielsen Ruskærvej Bording 17. maj 2016

Carsten Sangild Nielsen Ruskærvej Bording 17. maj 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Carsten Sangild Nielsen Ruskærvej 20 7441 Bording 17. maj 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 75.1189 Ikast-Brande

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Egtvedvej 6, 6040 Egtved

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Egtvedvej 6, 6040 Egtved Holger Bøgebjerg Sørensen Baskærvej 7 6040 Egtved Sendt på mail: holger@porc-ex.dk 28-11-2017 Fornyelse af tilladelse til markvanding på Egtvedvej 6, 6040 Egtved Vejle Kommune giver dig hermed tilladelse

Læs mere

Natur, Miljø og Trafik Tilladelse til avanceret vandbehandling på Ebbeløkke Vandværk

Natur, Miljø og Trafik Tilladelse til avanceret vandbehandling på Ebbeløkke Vandværk EBBELØKKE VANDVÆRK Brønshøj Strandvej 2 Lumsås 4500 Nykøbing Sj Den 28. marts 2017 Natur, Miljø og Trafik Tilladelse til avanceret vandbehandling på Ebbeløkke Vandværk Odsherred Kommune giver hermed tilladelse

Læs mere

ANDEBØLLE OG OMEGNS VANDVÆRK c/o Rev A Olsen Kirkevej 31 Tommerup St 5690 Tommerup 28. februar 2018 Sags id: 18/2664

ANDEBØLLE OG OMEGNS VANDVÆRK c/o Rev A Olsen Kirkevej 31 Tommerup St 5690 Tommerup 28. februar 2018 Sags id: 18/2664 ANDEBØLLE OG OMEGNS VANDVÆRK c/o Rev A Olsen Kirkevej 31 Tommerup St 5690 Tommerup 28. februar 2018 Sags id: 18/2664 Tilladelse til udvidet vandbehandling med jernsulfat til kemisk fjernelse af arsen på

Læs mere

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt,

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jens Peter Sivert Kristensen Husumvej 20 7330 Brande 15. juni 2015 Indvindingstilladelse til oppumpning af grundvand til vanding fra DGU. Nr. 104.1403

Læs mere

Outrup Vandværk Strandvejen Outrup. Teknik og Miljø. Bytoften 2, 6800 Varde

Outrup Vandværk Strandvejen Outrup. Teknik og Miljø. Bytoften 2, 6800 Varde Outrup Vandværk Strandvejen 10 6855 Outrup Tilladelse til UV-behandling af drikkevand på Outrup Vandværk, Strandvejen 10, 6855 Outrup - renovering af rentvandstank Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde

Læs mere

Tilladelse til midlertidig UV-behandling på Køge Vandværk, KLARforsyning.

Tilladelse til midlertidig UV-behandling på Køge Vandværk, KLARforsyning. Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen Tilladelse til midlertidig UV-behandling på Køge Vandværk, KLARforsyning. Køge Rådhus

Læs mere

Bore- og indvindingstilladelse til en drikkevandsboring på Gl. Tingvej 10, 7300 Jelling

Bore- og indvindingstilladelse til en drikkevandsboring på Gl. Tingvej 10, 7300 Jelling ST. BALLEGAARD ApS Hvejselvej 10 7300 Jelling Sendt på mail: sigtenbjerggaard@mail.dk 06-04-2017 Bore- og indvindingstilladelse til en drikkevandsboring på Gl. Tingvej 10, 7300 Jelling Du har den 6. april

Læs mere

Tilladelse til midlertidig ændring af vandbehandling med tilsætning af CO 2 på

Tilladelse til midlertidig ændring af vandbehandling med tilsætning af CO 2 på Bakkebølle vandværk v/ Vordingborg Forsyning Færgegårdsvej 3 4760 Vordingborg Rådhuset Postboks 200 4760 Vordingborg T. 55 36 36 36 F. 55 36 25 00 www.vordingborg.dk Journal nr. 2012-3400 Erik Rasmussen/jmsa

Læs mere

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt,

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Anders A Svendsen Brandevej 35 7361 Ejstrupholm 10. juli 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 96.2090 Boringens beliggenhed

Læs mere

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt,

boringer, vandløb eller natur i forbindelse med indvindingen. Hvis der opstår mistanke om, at indvindingen påvirker natur eller vandløb negativt, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Steen Bak Tøttrup Buelundvej 37 Blåhøj 7330 Brande 28. maj 2015 Tilladelse til oppumpning af grundevand til markvanding fra DGU. Nr. 104.1402. Boringens

Læs mere

Natur, Miljø og Trafik Tilladelse til midlertidig opsætning af UV-anlæg

Natur, Miljø og Trafik Tilladelse til midlertidig opsætning af UV-anlæg ODSHERRED VAND A/S Hovedgaden 39 4571 Grevinge Den 6. december 2017 Natur, Miljø og Trafik Tilladelse til midlertidig opsætning af UV-anlæg Odsherred Kommune giver hermed tilladelse til, at Odsherred Vand

Læs mere

C. Udformning Alle boringer filtersættes i 2-3 niveauer og udbygges med 125 mm fore-og filterrør. Boredybden forventes at være m.

C. Udformning Alle boringer filtersættes i 2-3 niveauer og udbygges med 125 mm fore-og filterrør. Boredybden forventes at være m. Hjørring Kommune Frederikshavn Vand A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

Tilladelse til midlertidig brug af UV-anlæg på Store Heddinge Vandværk

Tilladelse til midlertidig brug af UV-anlæg på Store Heddinge Vandværk STORE HEDDINGE VANDVÆRK Erikstrupvej 15 4660 Store Heddinge 21. APRIL 2017 JOURNALNUMMER 13.02.01-K08-1900-10 Tilladelse til midlertidig brug af UV-anlæg på Store Heddinge Vandværk Gyldighedsperiode: 6.

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Langelund Skolevej 7,

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Langelund Skolevej 7, Kirsten Skov Johansen Langelund Skolevej 7 Langelund 7323 Give Sendt på mail: skovjohansen@hotmail.com 14-06-2017 Fornyelse af tilladelse til markvanding på Langelund Skolevej 7, 7323 Give Vejle Kommune

Læs mere

Lisbeth Husum Skærlund Filskovvej 5, 7330 Brande 11. januar 2016 Fornyelse af tilladelse til varmeinjektionsanlæg på Filskovvej 5,

Lisbeth Husum Skærlund Filskovvej 5, 7330 Brande 11. januar 2016 Fornyelse af tilladelse til varmeinjektionsanlæg på Filskovvej 5, Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Lisbeth Husum Skærlund Filskovvej 5 Blåhøj 7330 Brande 11. januar 2016 Fornyelse af tilladelse til varmeinjektionsanlæg på Filskovvej 5, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

TILLADELSE TIL ÆNDRING AF ILTNINGSANLÆG PÅ ØSTRE VAND-

TILLADELSE TIL ÆNDRING AF ILTNINGSANLÆG PÅ ØSTRE VAND- TREFOE Vand A/S Kokbjerg 30 6000 Kolding By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk TILLADELSE

Læs mere

at der indvindes fra boring DGU nr med maks m³/år og maks. 2 m³/time

at der indvindes fra boring DGU nr med maks m³/år og maks. 2 m³/time A/S FANØ VESTERHAVSBAD Att.: Steffen Lassen Golfvejen 5 6720 Fanø Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 23. august 2016 Sagsbehandler Bodil Sejer Telefon direkte 76 16 51 37 Sagsid 11/19587 Reg. nr. 563-41-0001-01

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018 Norddjurs Golfklub Nordkystvejen 10 8961 Allingåbro Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 23.08.2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af indvinding til markvanding i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af indvinding til markvanding i 2018 Mogens Hjort Jensen CVR.: 17725106 Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 13-08-2018 Reference: Peter Thastum Tlf.: 89594006 E-mail: pet@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig forøgelse

Læs mere

Det vandede areal udgør ca. 46 ha.

Det vandede areal udgør ca. 46 ha. Johannes Eybye Højvangsvej 3 7441 Bording 10. september 2015 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU-nr. 86.1169 Boringens beliggenhed Højvangsvej 3, 7441 Bording (Se bilag 2) Koordinater

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udvidet vandbehandling med UV-belysning af afgangsvandet fra Manna Vandværk.

Midlertidig tilladelse til udvidet vandbehandling med UV-belysning af afgangsvandet fra Manna Vandværk. #split# MANNA VANDVÆRK Kilden 7 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 16-12-2015 Sags. nr.: 13.02.03-P19-1-15 Sagsbeh.: Anja K Gunvald Lokaltlf.: +4599455501 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon 9945

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af indvinding til markvanding i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af indvinding til markvanding i 2018 Esben Øvle Kristensen CVR.: 16102083 Afdeling: Byg og miljø Dato: 30. januar 2019 Reference: Per V. Misser Tlf.: 8959 4020 E-mail: pvm@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig forøgelse

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til drikkevand og markvanding på Hestlundvej

Fornyelse af tilladelse til drikkevand og markvanding på Hestlundvej Jesper Højberg Hoffmann Hestlundvej 1 Bøllund 7323 Give Sendt på mail: jesperhoffmann2@gmail.com 31-05-2017 Fornyelse af tilladelse til drikkevand og markvanding på Hestlundvej 1, 7323 Give Vejle Kommune

Læs mere

Kristian Møller Sørensen Christianshedesvej 23, 7441 Bording 2. februar 2016

Kristian Møller Sørensen Christianshedesvej 23, 7441 Bording 2. februar 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Kristian Møller Sørensen Christianshedevej 21 7441 Bording 2. februar 2016 Tilladelse til oppumpning af grundvand til markvanding fra DGU.nr. 86.2204 Ikast-Brande

Læs mere

Rita Østergaard Skyggevej Engesvang 6. april 2016

Rita Østergaard Skyggevej Engesvang 6. april 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Rita Østergaard Skyggevej 58 7442 Engesvang 6. april 2016 Tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding fra DGU. Nr. 86.1494 Ikast-Brande Kommune

Læs mere

Tilladelse til ændret vandbehandling

Tilladelse til ændret vandbehandling Hørve Vandværk Vallekildevej 25 4534 Hørve 8. juni 2018 _ Tilladelse til ændret vandbehandling Hørve Vandværk - ombygning af afblæsning Tilladelse til ændring af vandbehandling Odsherred Kommune giver

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018 Peter Vest Rasmussen Skovvej 6 8963 Auning Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 28.08.2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig

Læs mere

Jonas Tang Meineche Granbakken Brande 3. maj 2016

Jonas Tang Meineche Granbakken Brande 3. maj 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jonas Tang Meineche Granbakken 10 7330 Brande 3. maj 2016 Tilladelse til at etablere og prøvepumpning ny boring Fyrrevænget 39, 7330 Brande Ikast-Brande

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018 Kjeld Groth Auningkærvej 2 8963 Auning Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 28.08.2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig forøgelse

Læs mere

FORLÆNGELSE AF TILLADELSE TIL UV-ANLÆG PÅ SJÆLSØ

FORLÆNGELSE AF TILLADELSE TIL UV-ANLÆG PÅ SJÆLSØ Novafos A/S Ørnegårdsvej 17 2820 Gentofte Teknik og Miljø Natur, Park og Miljoe Øverødvej 2 2840 Holte Tlf. 46 11 24 00 TOM@rudersdal.dk FORLÆNGELSE AF TILLADELSE TIL UV-ANLÆG PÅ SJÆLSØ VANDVÆRK Novafos

Læs mere

Jørn Neigaard Pedersen Agerskovvej 3, 7441 Bording 4. april 2014

Jørn Neigaard Pedersen Agerskovvej 3, 7441 Bording 4. april 2014 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jørn Neigaard Pedersen Agerskovvej 3 7441 Bording 4. april 2014 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGU-nr. 76.1224 Beliggenhed Agerskovvej

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Uhemarkvej 2, 7323 Give

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Uhemarkvej 2, 7323 Give Egon Leif Christensen Uhemarkvej 2 Uhe 7323 Give Sendt på mail: A.christensen@lego.com 08-06-2017 Fornyelse af tilladelse til markvanding på Uhemarkvej 2, 7323 Give Vejle Kommune giver dig hermed tilladelse

Læs mere

Miljøstyrelsen cc. Svend Erik Flensborg Pedersen Over Isen Vej 12, 7430 Ikast Skovdyrkerne, v/jan Hollænder Christensen

Miljøstyrelsen cc. Svend Erik Flensborg Pedersen Over Isen Vej 12, 7430 Ikast Skovdyrkerne, v/jan Hollænder Christensen Miljøstyrelsen cc. Svend Erik Flensborg Pedersen Over Isen Vej 12, 7430 Ikast Skovdyrkerne, v/jan Hollænder Christensen 3. oktober 2017 Svarbrev på høring vedrørende skovrejsning Miljøstyrelsen har den

Læs mere

MICHAEL G. PROPERTIES ApS Julsøvej Silkeborg 16. december 2016

MICHAEL G. PROPERTIES ApS Julsøvej Silkeborg 16. december 2016 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande MICHAEL G. PROPERTIES ApS Julsøvej 100 8600 Silkeborg 16. december 2016 Tilladelse til at etablere og prøvepumpe en ATES-boring på Silkeborgvej 14 Borestedets

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018 Peter Kock Dyringvej 11 8585 Glesborg Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 04-09-2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig forøgelse

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Jelling Skovvej 2, 7300 Jelling

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Jelling Skovvej 2, 7300 Jelling JELLING GOLFKLUB Jelling Skovvej 2 7300 Jelling Sendt på mail: mail@jellinggk.dk 8. september 2017 Fornyelse af tilladelse til markvanding på Jelling Skovvej 2, 7300 Jelling Vejle Kommune giver dig hermed

Læs mere

Afslag på ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding

Afslag på ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding Afslag på ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding Dato: 6. april 2017 Billund Kommune har den 16. januar 2017 modtaget din ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand

Læs mere

Tilladelse til vandindvinding på Bygaden 3, 2690 Karlslunde

Tilladelse til vandindvinding på Bygaden 3, 2690 Karlslunde SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Flemming Ralph Hyveled Bygaden 3 2690 Karlslunde Den 22. maj 2017 J.nr. 13.02.01-K08-13-16 Ref. skkj Direkte telefon: 56182225 Tilladelse til vandindvinding på Bygaden 3,

Læs mere

Dolmer Kildeplads - dispensation i tre år til at overskride kvalitetskravene

Dolmer Kildeplads - dispensation i tre år til at overskride kvalitetskravene PARTSHØRING Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 13-12-2017 Reference: Peter Thastum Tlf.: 89594006 E-mail: pet@norddjurs.dk Journalnr.: 17/18835 Dolmer Kildeplads - dispensation i tre år til at overskride

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Vesterbyvej 43, 7100 Vejle

Fornyelse af tilladelse til markvanding på Vesterbyvej 43, 7100 Vejle Peter Føns Knudsen Vesterbyvej 43 Ødsted 7100 Vejle Sendt på mail: uj-pfk@mail.dk 07-06-2017 Fornyelse af tilladelse til markvanding på Vesterbyvej 43, 7100 Vejle Vejle Kommune giver dig hermed tilladelse

Læs mere

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å

Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å Dato 28. 01. 2019 Tilladelse til udledning af renset filterskyllevand fra Frederiksgade Vandværk til Pøle Å Sagsnr.: 13/33736 Sagsbehandler: Maj Brit Fisker Emne: Vandværk: Tilladelse til udledning af

Læs mere

Tilladelse til vandindvinding Korporalskroen, Tåstrupvej 4, 2690 Karlslunde

Tilladelse til vandindvinding Korporalskroen, Tåstrupvej 4, 2690 Karlslunde SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Korporalskroen Tåstrupvej 4 2690 Karlslunde Att.: Rikke Gorm korporalskroen@mail.dk Den 20. januar 2017 J.nr. 13.02.00-K08-5-16 Ref. skkj Direkte telefon: 56182225 Tilladelse

Læs mere

Kristian Knudsen Skerrisvej 15 Langkær 7330 Brande 24. august 2017

Kristian Knudsen Skerrisvej 15 Langkær 7330 Brande 24. august 2017 Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Kristian Knudsen Skerrisvej 15 Langkær 7330 Brande 24. august 2017 Tilladelse til at indvinde grundvand til markvanding fra DGU-nr. 104.1388 Ikast-Brande

Læs mere

Miljøstyrelsen cc. Karl Marius Bentzen LiebhaverSkovfogeden v/claus Hemmingsen 2. oktober 2017

Miljøstyrelsen cc. Karl Marius Bentzen LiebhaverSkovfogeden v/claus Hemmingsen 2. oktober 2017 Miljøstyrelsen cc. Karl Marius Bentzen LiebhaverSkovfogeden v/claus Hemmingsen 2. oktober 2017 Svarbrev på høring vedrørende skovrejsning Miljøstyrelsen har den 25. september 2017 bedt Ikast-Brande om

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018 Enghavegaard I/S Elkjærslundvej 2 8961 Allingåbro Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 28.08.2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig

Læs mere

B. Placering Der må indvindes grundvand fra følgende boringer: DGU nr.

B. Placering Der må indvindes grundvand fra følgende boringer: DGU nr. Hjørring Kommune Vrå Vandværk Vestre Ringvej 1 9760 Vrå Hjørring den 04-04-2018 Sagsnr.: 13.02.01-P19-66-17 Teknik & Miljø, Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 65 70 Fax

Læs mere

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Poulstrup Vandværk Skovager 3 9760 Vrå Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den 18-07-2017

Læs mere

Fornyelse af tilladelse til markvanding ved Sdr. Egsgårdvej 15,

Fornyelse af tilladelse til markvanding ved Sdr. Egsgårdvej 15, Hans Peter Jensen Høgelundvej 44 Langelund 7323 Give Sendt på mail: hans.peter.jensen2@mvb.net 17-05-2017 Fornyelse af tilladelse til markvanding ved Sdr. Egsgårdvej 15, 7323 Give Vejle Kommune giver dig

Læs mere

Tilladelse til midlertidig UV-behandling af drikkevandet på Bjæverskov vandværk.

Tilladelse til midlertidig UV-behandling af drikkevandet på Bjæverskov vandværk. Returadresse: Køge Kommune, Miljø Torvet 1, 4600 Køge Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljø Tilladelse til midlertidig UV-behandling af drikkevandet på Bjæverskov vandværk. Teknik- og Miljøudvalget

Læs mere

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Sagsnr.: A Fornyelse af tilladelse til indvinding af grundvand samt afgørelse om ikke VVM-pligt Hjørring Kommune Arne Larsen Melbækvej 90 9870 Sindal Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den 05-12-2016

Læs mere

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018

Dispensation til midlertidig forøgelse af markvandingstilladelse i 2018 Gdr. Ole Andersen Hovedvejen 44 8586 Ørum Djurs Afdeling: Erhverv og miljø Dato: 22-08-2018 Reference: Mai Hansen Tlf.: 89 59 40 09 E-mail: maih@norddjurs.dk Journalnr.: 18/12928 Dispensation til midlertidig

Læs mere

- Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 28 2 til udledning af oppumpet grundvand til Horsbækken.

- Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 28 2 til udledning af oppumpet grundvand til Horsbækken. Jammerbugt Kommune Toftevej 43 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Heidi Højriis Poulsen Direkte

Læs mere

skal tilbagepejles efter pumpestart, flere gange de første 10 minutter og derefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet

skal tilbagepejles efter pumpestart, flere gange de første 10 minutter og derefter med passende intervaller, indtil rovandspejlet Ikast-Brande Kommune, Centerparken 1, 7330 Brande Jens Studsgaard Jensen Vejlevej 54 7330 Brande 1. april 2014 Tilladelse til at etablere og prøvepumpe en ny boring - Vejlevej 54, Brande Boringens beliggenhed

Læs mere