OLDBOYS,S GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 23. OKTOBER 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OLDBOYS,S GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 23. OKTOBER 2018"

Transkript

1 OLDBOYS,S GENERALFORSAMLING Formandens beretning. TIRSDAG DEN 23. OKTOBER 2018 Velkommen til vores generalforsamling, det har været et godt år for klubben og dens medlemmer. Vi har haft et fantastisk vejr i denne sommer næsten 3 måneder med sol, Så der har ikke været nogen undskyldning for ikke at spille golf. Vi har spillet hele året igennem. Vi er i dag 108 medlemmer Lidt mindre end sidste år, men i betragtning af at hoved klubben som sådan har mistet en del medlemmer de sidste år, må vi sige at det er fint. Jeg har kigget i vores medlemsliste fra 2012 og fra den og til nu er der 25 der ikke spiller golf længere Nye poloer: I år fik vi udskiftet de gamle poloer med nye i en lidt skrappere farve, der har været delte meninger med den, men jeg tror alle har accepteret den, mange andre klubber syntes den er flot. Vi siger tak til Jysk energi som har været vores sponsor med ikke mindre end Hvordan er vores tirsdage så gået i det forløbne år. Efteråret kom hurtigt med regn og regn, banen blev allerede vendt den 21. november og den første sne kom i december, så det var dage med spillere. Tirsdag den 19.december JULEFROKOST Da vi kom ind var der kommet 23 andre old boys til, samlet var vi 81, som startede med terning kast. Det gik ud på at man skulle kaste 5 terninger, som Peter Hugo havde lavet, og dem der fik flest point/øjne kunne vinde en af 4 ænder som Kvickly havde sponsoreret.

2 Derefter havde vi pakkefest, det gav en voldsom trængsel og alarm, men festlig blev det, og der blev serveret gløgg til alle. Frokosten blev startet med : Det kimer nu til Julefest Så startede vi på Menuen som var: sild Tarteletter med hønsekød Ribbensteg og hjemmelavet leverpostej, og Gerdas Risalamande. Der blev fortalt en masse sjove historier af medlemmerne, og sunget julesalmer. Det nye år 2. januar startede med fint vejr 35 spiller i høj sol. Der var ikke udsigt til vinter, så det meste af januar og februar var der en 40 til 50 spillere, Tirsdag den En meeeeeeget kold formiddag ( -16 grader) mødte 15 spillere op til 18 huller og 7 spillede 9 huller. Sangen : Sneflokkene kommer vrimlende passede ganske godt en overgang, mens kulden bed i kinder og i hænder. Tirsdag den 6. Februar 2018 Vejrmeldingen lød på 5 til 10 cm. sne, og tø til natten, så det var et spørgsmål om golf eller en gang Bowling. Vi valgte golfen, og godt for det. Der kom 9 seje gutter til 18 og 4 til 9 huller. Der var masser af sne overalt, men det lykkedes at finde vores bolde, så tabet var begrænset. Sangen var: Nu står Urt og Busk i skjul Tirsdag den 20. Marts 2018 Vi startede med forårs sangen: den lille Anemone Tirsdag den På en dag med megen blæsevejr gik 62 seje OBspillere ud. Da vi kom ind fik vi varmen: Nu er dagen fuld af sang. Mandag den 31-4 Ottos fødselsdagsmatch Otto havde inviteret alle OBspillere til en match samt efterfølgende frokost, øl og præmier.

3 En særdeles hyggelig dag, godt nok i regn og bulder og brag og en afsluttende golfmatch efter 9 huller, men det kunne ikke tage humøret fra de mange fremmødte, der kvitterede med sang, en dejlig gave samt en flot tale af Jens Visholm til fødselslaren. Tirsdag den 8.maj 2018 Så kom sommerren med sol og 25 grader, en skøn dag hvor alle kom af huse 78 golfspiller med 53 til 18 huller og 25 til 9 huller. Tirsdag den 29. maj 2018 Da 32 spillere var i Tyskland og 16 andre til Samarbejds match i Struer, var 18 huller aflyst Tirsdag den 26 juni 2018 Da der var 30 spillere i NVJ til Samarbejdsklubbernes turnering, var det småt med deltagere til tirsdags matchen 39 spillere i det skønneste sommervejr, godt fyldt med dyr som angreb vores nye poloer. Tirsdag den 3. juli 2018 Så kom den store dag : matchen mod Damerne/Pigerne Vejret var lidt køligere end alle de andre dag, men fint golfvejr. 72 spillere til 18 huller og 14 spillere til 9 huller, flot med 86 deltagere til matchen. Holdmatchen blev fundet ved de gennemsnittet af de 5 bedste damer, og 9 bedste oldboys Damerne/Pigerne fik 37,0 og Oldboys vandt med 38,9 Tirsdag den 7. august Vores sommer udflugt var i år Ikast Golfklub, vi startede i bus fra golfklubben i Lemvig, vejret var perfekt, dejlig varmt uden at være ubehageligt. Banen i Ikast var som alle baner, brændt af på grund af tørken. 48 deltagere. Det med bussen var en sucse, så mon ikke vi kan gøre det samme til næste år. Tirsdag den 28. august 2018

4 32 spillere deltog i Samarbejds klubbernes match i Sydthy, hvor vi vandt dagens match med 477 point imod Struer på 2. pladsen med 468 point, Lemvig fører turneringen med 85 point foran Struer Derfor var der ikke mange til matchen herhjemme 22 til 18 og 14 til 9 huller Tirsdag den 4. sept 2018 Første afdeling af OB klubmesterskabet 2018 blev spillet i dag som slaggolf, hvor højeste score på et hul var hullets par+5 slag, feks hul 8: 3+5= højest 8 slag. ( gerne mindre :-) ) Tirsdag den 11: september 2018 Anden afdeling af klubturneringer skulle spilles i dag. Vejret var absolut imod spillerne, stiv vind og masser af regn, hvilket desværre betød, at ganske få seje spillere var mødt op. Det laveste antal nogen sinde 6 deltog 3 fuldførte. Spillemæssigt har det været et godt år. Hvad så med vores udenbys matcher: Vi startede i Region Vest med Holmsland den17. maj, der deltog 24 spillere, vi fik en 2. plads efter Holmsland. 21. juni var vi i Holstebro, der deltog 19 spillere, vi blev sidst med 11 point, Holstebro vandt med 75 point. Den 9. august havde vi klubberne Herning-Holstebro-Dejbjerg og Holmsland på besøg vi var 120 spilere deraf 31 fra Lemvig, vi vandt matchen med 93 point og fører nu turneringen med 181, Holstebro med 105 og Dejbjerg med 80. Det var den dag hvor banen var afsvedet og tør så boldene løb langt og der var meget høje scorer. Den 20 september var vi i Herning, vi deltog med 15 spillere og klarede os fint fik 31 point og ligger nu i spidsen med 95 point foran Dejbjerg.

5 Sidste match i Dejbjerg den 4. oktober, vi deltog med 18 spillere, og det lykkedes os trods Dejbjerg store sejr på hjemmebane med 102 point mod vores 20 point at vinde den samlede turnering og den flotte plakette. Samarbejdsgruppen: Første match var mod Struer den 29. juni 100 spiller vi deltog med 16, vi blev næstsidst med 393 point, Struer vandt med juni var vi 30 spillere i NVJ vi vandt matchen med 406 mod 2. NVJ med 366 og ligger nu 11 point efter Struer. 24 juli havde vi dem på besøg i alt 110 spillere. Vi deltog med 48 og vandt matchen Stort og fører nu turneringen med 76 point foran Struer på 2. pladsen 26. august i Sydthy med 31 spillere, vi vandt matchen og udbyggede føreringen mod Struer til 86 point. Matchen på neutral bane var den 25 september i Harrevig, vi deltog med 28 spillere Vandt matchen og turneringen for hele året, og her er præmien. Har vi for mange matcher? Vi har haft 12 matcher som har krævet tilmelding, 5 matcher i hver af vores turneringer, 1 udflugt og 1 match mod damerne, er det for meget. Da PH viste vores plan til en anden spiller i Herning, spurgte han dybt forundret, har i så mange matcher. Holstebro med 19 og Struer 16, men den dag var vi 32 spillere i Tyskland, Herning med 15 og Dejbjerg med, ellers har der været pænt fyldt op. Men det er Herning 16 og Dejbjerg 17 det kniber mest med? Hvorfor gider I ikke de 2 baner eller hvad? Efter den sidste match i Dejbjerg er jeg kommet til en helt anden konklusion, I har vist, at når det gælder, så tropper i op, jeg er stolt af vores oldboys klub, stolt af at vi kan vinde begge vores turneringer, stor tak til alle Jer der har gjort det muligt, og har været med til at skabe stor respekt om vores oldboys klub.

6 Årets flittigste spiller: Ja hvem er det, det er en, der har deltager i sår og sige alt, der har med vores klub at gøre. Der er mange der har deltaget, og kampen har været hård for at finde den rigtige. For at gøre det helt retfærdigt, har vi taget den der har deltaget i flest af vores matcher ud over almindelig tirsdags matcher: Vinder blev Poul Pallestoft, Årets klubmester 2018: Ole Wagener Peter Schmith Madsen Helge Lyng Tysklandsturen: Vores 10 tur, jubilæums tur og sidste tur jeg arrangerede. Vi havde en fin tur med masser af godt golf og et dejligt flot sommervejr. 32 nybarberede flotte fyrer i klubbens nye trøjer sørgede for at repræsentere Lemvig Oldboys flot i den tyske natur, en skøn afslutning på 10 fantastiske år, som jeg med en vis vemod tager afsked med. Jeg håber at andre vil føre traditionen videre, på eller anden måde. Samarbejdet med Klubben og Bente. Har været fint, det er ikke meget vi hører fra klubbens bestyrelse, så det er Bente på kontoret vi har væres daglige snak, Bente hjælper os med lave lister og scorekort til vores tirsdags matcher og har hjulpet til, ved vores store matcher, så tak til Bente Vores Gerda. Vi er glade og tilfredse med den mad Gerda laver til os, prisen kan vi ikke klage over. Tak til Gerda for hendes sponsor støtte til klubben i form af alle 1. pladser, det er dejligt med så godt et samarbejde, tak til dig Gerda.

7 Bestyrelsen: Vi har haft et godt år uden problemer, Ole forlader os nu efter 4 år i bestyrelsen Jeg vil gerne sige dig en stor tak for det arbejde du har gjort, og give dig en lille gave fra klubben. Også tak til Arne og PH for et godt år, I har gjort det nemmere for mig som formand, nemmere når man har en bestyrelse, hvor alle arbejder efter samme mål, og er enige om, at det vigtigste er: At vi har en god oldboys klub, hvor der er plads til alle, uanset om man spiller 18 eller 9 huller, og det sociale er i højsæde. Tak til alle medlemmerne, for et godt år, det er dejligt når alle er glade og tilfredse, og altid støtter op til vores arrangementer matcher og udflugter, det lover godt for det kommende år.

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

SENIOR OPEN 15.JUNI 2018

SENIOR OPEN 15.JUNI 2018 SENIOR OPEN 15.JUNI 2018 Klokken var 7. Solen skinnede, og der var fredeligt på banen, men personalet var allerede i gang. Klokken blev 8. Flaget var hejst, og turneringslederen var i gang med forberedelser

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

OLD BOYS KLUBBENS HISTORIE 1989 2014.

OLD BOYS KLUBBENS HISTORIE 1989 2014. OLD BOYS KLUBBENS HISTORIE 1989 2014. 0 Lemvig Golfklub. Old Boys Klubben historie. Samlet og nedskrevet af Bent Sandgrav i 2014. Grundlovsdag, den 5. juni, 1989 blev de første 9 huller på Lemvig Golfbane

Læs mere

Senior Open fredag 14.juni 2019

Senior Open fredag 14.juni 2019 Senior Open fredag 14.juni 2019 I turneringen deltog 75 spillere på 18-hulsbanen med gunstart kl. 9.00. 12 spillere på 9-hulsbanen med gunstart kl.100. Der var individuelle matcher i såvel dame- som herrerækker,

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Nyheder vist under Seneste Nyt i 2017

Nyheder vist under Seneste Nyt i 2017 Nyheder vist under Seneste Nyt i 2017 20. Oktober 28. November 2017 kl 12.30 afholdes årets julefrokost. Tilmelding til Hanne på mail: peskelgaard@gmail.com Vi mødes i golfklubben hos Rikke og Jeff Pris

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Lantmännen / Danpo match

Lantmännen / Danpo match Lantmännen / Danpo match Årgang 2013 Nr. 9 Side 1 Søndag den 18. august afholdte Aars Golfklub den årlige Lantmännen/Danpo match Lantmännen/Danpo matchen, er tradionelt den match i Aars Golfklub som tiltrækker

Læs mere

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10

November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz. Pattegris spisning 12.10 November 2016 månedsbrev skrevet af Hanne Ullitz Det er nu ved at blive efterår, især i Danmark ses det tydeligt på alle træernes flotte efterårsfarver og det kølige vejr, i Spanien er der stadig rimelig

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

ÅBNINGSTURNERINGEN DEN 5.APRIL 2019

ÅBNINGSTURNERINGEN DEN 5.APRIL 2019 ÅBNINGSTURNERINGEN DEN 5.APRIL 2019 Allerede tidligt var der livlig aktivitet på banen. Alle greens var nyklippede og inviterende efter vinteren. Spillerne mødte forventningsfulde op til en flagsmykket

Læs mere

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben Husketavlen Vi spiller med teeoff fra kl. 15:00 til kl. 16:30, dog har vi i år givet tilladelse til teeoff fra kl. 06:00 til 16:30. Vi spiller i 2 serier fordelt med lige antal deltager pr. serie på selve

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail:

Årsmøde d. 23. marts 2017 Før årsmødet, var der hyggelig spisning i Cafeen. Referat Referent: Ulla (privat mail: Mjølner Tøserne Formål: At være sammen med ligesindede damer, der sætter god golf, socialt samvær og hygge i højsædet. Klubbens formål er endvidere ikke at være formuende Årsmøde d. 23. marts 2017 Før

Læs mere

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Tirsdag og onsdag i uge 27 blev der afholdt golf sommerskole for klubbens juniorer. Der var 14 ivrige juniorer som havde valgt at bruge et par dage af deres sommerferie

Læs mere

16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker:

16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker: Siden sidst 2016 16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og 16-18 grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker: A: Allan Poulsen 37 point Jens Sandal

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Seniorklubben. Medlemsmøde den 4. oktober 2019.

Seniorklubben. Medlemsmøde den 4. oktober 2019. Seniorklubben Medlemsmøde den 4. oktober 2019. Dagsorden: 1. Præmieoverrækkelse, Greensometurnering og årsafslutning, herunder kåring af Seniorklubmestre 2019 (9H dame & herre, 18H dame & herre og hulspil).

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Generalforsamling KGK-seniorklub

Generalforsamling KGK-seniorklub Generalforsamling KGK-seniorklub Tirsdag d. 29. oktober 2013 Dirigent: Referent: Peter Rørdam Anne Rygaard Beretning for Seniorklubben 2013 Når jeg kigger tilbage på året, som gik, tænker jeg, at det var

Læs mere

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3.

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. Fra: Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. august 2018 14:10 Emne: Åbent hus - Golf og revy - Ferie Åbent hus. Årets

Læs mere

Åbningsturneringen fredag 31.marts en Foursome parturnering over 9 & 18 huller

Åbningsturneringen fredag 31.marts en Foursome parturnering over 9 & 18 huller Åbningsturneringen fredag 31.marts 2017 -en Foursome parturnering over 9 & 18 huller På parkeringsområdet var der denne morgen stor travlhed med at pakke golfudstyret ud og gøre sig klar. 108 spillere

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Din Oegk-kontakt: Arne dirckinck-holmfeld mobil: 2365 7219 e-mail: adh@dhplus.dk TDe 3 huller, der omtales som The Bear Trap på PGA National Jeg rejste d. 10 fredag

Læs mere

Velkommen til Ladies Section 2019: Din dag vores dag

Velkommen til Ladies Section 2019: Din dag vores dag Velkommen til Ladies Section 2019: Din dag vores dag Ladies Section Er en klub i klubben, der hver tirsdag spiller sammen på kryds og tværs i både fristarter, gunstarter og venskabsturneringer. I 2018

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Solvognspigerne Dameklubben Odsherred Golfklub stiftet 1991

Solvognspigerne Dameklubben Odsherred Golfklub stiftet 1991 Solvognspigerne Dameklubben Odsherred Golfklub stiftet 1991 2019 Program Åbnings turnering Venskabs turneringer Tee 56 Sensommer turnering Udflugt 3 kølle turnering Årsafslutning Åbningsturneringen er

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen 13-10-2018. 1. Navn Klubbens navn er Køllerne med hjemsted i Esbjerg kommune. Klubben blev til på stiftende generalforsamling i år

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig.

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig. Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub onsdag den 18. februar 2015 kl. 19.30 på Thinghuskroen i Vestervig. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Valgt blev Rasmus Kronborg 2. Beretning om klubbens virksomhed

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Generalforsamling den Beretning

Generalforsamling den Beretning Generalforsamling den 24-10-2016 Beretning 1 INDLEDNING Jeg vil nu oplæse den 23. beretning i Seniorklubbens historie. Man forstår det næppe, men der er allerede gået et år siden vi sidst var samlet til

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Åbningsturneringen 6.april 2018

Åbningsturneringen 6.april 2018 Åbningsturneringen 6.april 2018 Klokken 9.30 mødte 92 spillere op for at deltage i Seniorklubbens åbningsturnering. 36 par på 18-huls banen og 10 par på 9-huls banen deltog i foursome parturneringen. Der

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open Golf. den 29. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open Golf. den 29. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open Golf den 29. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus JYSK OPEN 2015 Kære Golfere Så er det endelig blevet rigtig forår, og golfsæsonen er godt i gang. Det er med stor fornøjelse,

Læs mere

Håndbold. Kampprogram 2010-2011

Håndbold. Kampprogram 2010-2011 Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans Interview med chefgreenkeeper Adam Evans v/mogens Damm Dette interview blev lavet d. 21.januar, 2016, nogle dage før Adam tiltræder sit nye arbejde som chefgreenkeeper i Frederikshavn Golf Klub. Adam Evans

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

Tilbud fra Shoppen Proassistenten på landsholdet Fuldmagt til generalforsamlingen Rating af banen Julefrokost den 18. december

Tilbud fra Shoppen Proassistenten på landsholdet Fuldmagt til generalforsamlingen Rating af banen Julefrokost den 18. december MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Tilbud fra Shoppen Proassistenten på landsholdet Fuldmagt til generalforsamlingen Rating af banen Julefrokost den 18. december 17. NYHEDSBREV 9. december 2011

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

ONSDAGSPIGERNE REFERAT AF GENERALFORSAMLING 8. OKTOBER 2014 KL. 19.00

ONSDAGSPIGERNE REFERAT AF GENERALFORSAMLING 8. OKTOBER 2014 KL. 19.00 ONSDAGSPIGERNE REFERAT AF GENERALFORSAMLING 8. OKTOBER 2014 KL. 19.00 Der var mødt 49 medlemmer. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Sonja Schmidt, der vælges. Dirigenten konstaterer, at generalforsamlingen

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Hjarbæk Fjord GolFcenter. Hjarbæk Fjord Golfcenter

Hjarbæk Fjord GolFcenter.  Hjarbæk Fjord Golfcenter Hjarbæk Fjord GolFcenter 1992 25 år 2017 www.hfgc.dk Hjarbæk Fjord Golfcenter +45 8669 6288 info@hfgc.dk Uge 31 Åben Jubilæums golf turnering for ikke-golfspillere Tirsdag 1/8 10.00 16.00 Turneringen spilles

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens golfklub 2017 Hedens Hedens Golfklub Golfklub September xx. måned 2017 år Formanden har ordet Medlemsåret/Kontingent 2018 Den våde sommer er gået på hæld, og vi er kommet ind i et mere stabilt efterår,

Læs mere

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu JULI 2018 No. 8 Banen lige nu Banen er tør knastør. Den danske sommer viser sig i år fra den meget flotte side, med mange soltimer. Men det betyder så desværre, at vores fairways skriger på vand, da vi

Læs mere

Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 105

Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 105 GANG NYT Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 105 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Opstartsmøde: Sæson 2017 startede som sædvanlig på

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Stiftet 15. november 2007. Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Mandag den 9. oktober 2017 klokken 17.00 Formand, Frede Vest Hansen, bød velkommen til de mange (47) fremmødte medlemmer (næsten

Læs mere

Emne: Noter fra generalforsamling den Dato: Den ordinære generalforsamling blev afholdt den 25. oktober 2018 med 30 deltagere.

Emne: Noter fra generalforsamling den Dato: Den ordinære generalforsamling blev afholdt den 25. oktober 2018 med 30 deltagere. MENS SECTION Notat Emne: Noter fra generalforsamling den 25-10-2018 Dato: 27-10-2018 Den ordinære generalforsamling blev afholdt den 25. oktober 2018 med 30 deltagere. 1 VALG AF DIRIGENT Henning Jeppesen

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

EFTERLYSNING. Har du en gammel putter stående; - højre eller venstrehånds, så vil klubben meget gerne modtage den.

EFTERLYSNING. Har du en gammel putter stående; - højre eller venstrehånds, så vil klubben meget gerne modtage den. EFTERLYSNING Til alle klubmedlemmer. Har du en gammel putter stående; - højre eller venstrehånds, så vil klubben meget gerne modtage den. Vi vil gerne kunne etablere en lille samling til brug ved særlige

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Tornved Skakklub ... Kalundborg Folkeblad & Holbæk Amts Venstreblad & Jyderup Posten. Vi mødes hver tirsdag på Kildebjergskolen i Mørkøv

Tornved Skakklub ... Kalundborg Folkeblad & Holbæk Amts Venstreblad & Jyderup Posten. Vi mødes hver tirsdag på Kildebjergskolen i Mørkøv På Kildebjergskolen mødtes Slagelse og ber tirsdag aften til en duel på 8 kampe i første runde af A2 rækken. Kampen bølgende frem og tilbage, hvor formanden lagde ud med en remis efter en dragevariant

Læs mere

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning Bestyrelsen Nu kan vi snart se tilbage på endnu et år i Trehøje Golfklubs historie. Marius har brugt meget tid sammen med Maibrit på at indføre et nyt regnskabssystem der hænger godt sammen

Læs mere

Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub

Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 15. august 2019 16:26 Emne: Nyhedsbrev Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub I anledning af, at vi Nicolai Dahl og Jeppe Thybo i næste uge drager

Læs mere

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 1) Så er vi kommet godt i gang med sommersæsonen Den 31. marts startede vi sommersæsonen med afholdelse af vores åbningsturnering med deltagelse af ikke mindre

Læs mere

1. REGIONSGOLF !!!!

1. REGIONSGOLF !!!! 1. Regionsgolf 2015 2016!! 2. Undervisere søges! 3. Indspil v. Jørn Anderson 4. Hole in one 5. Herreklubben 6. HCA-G3 7. Parmatchklubben 8. Mandagspigerne 9 Suppegolf 10. Åben vintergolf 11. Begynderudvalget

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 1. Navn Klubbens navn er Køllerne med hjemsted i Esbjerg kommune. Klubben blev til på stiftende generalforsamling i år 1999. 2. Formål a Klubbens formål er kammeratligt samvær

Læs mere

Dagbog fra DF turen til Christiansborg.

Dagbog fra DF turen til Christiansborg. Dagbog fra DF turen til Christiansborg. Dagen d. 3-6 2014 starter tidligt, da vi skal med bussen fra Rønde kl. 07,00. På stationen mødes vi med resten af vores gruppe, Peter og Lilli kommer med fuld oppakning,

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Info fra Bestyrelsesmøde på St. Donat

Info fra Bestyrelsesmøde på St. Donat Info fra Bestyrelsesmøde på St. Donat 19. januar 2017 1. Godkendelse af referat fra møde 14. september 2016. Ad.1. Referater blev godkendt og underskrevet. 2. Status på regnskab og medlemmes tal samt budget.

Læs mere

Turneringsoversigt Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret

Turneringsoversigt Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret Turneringsoversigt 2018 Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret 15-04-2018 29-04-2018 13-05-2018 03-06-2018 01-07-2018

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

Seniorklubbens historie

Seniorklubbens historie Uddrag Seniorklubbens historie Aktuel logo Til udarbejdelsen af disse få sider rettes en hjertelig tak til Axel Niebuhr, Jens P. Dahl og Jonny B. Knudsen, som har været meget behjælpelige med informationer.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Senior Klubben 2013. Valg af ordstyrer: Vagn Pedersen blev valgt

Referat fra generalforsamling i Senior Klubben 2013. Valg af ordstyrer: Vagn Pedersen blev valgt Referat fra generalforsamling i Senior Klubben 2013. Valg af ordstyrer: Vagn Pedersen blev valgt 1. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 2. Fremlæggelse af regnskab. 3. Fastsættelse af kontingent.

Læs mere