Julen er her og det betyder julefest og nytårstaffel. Flæske og Steg endte i fryseren midt i november

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Julen er her og det betyder julefest og nytårstaffel. Flæske og Steg endte i fryseren midt i november"

Transkript

1 Julen er her og det betyder julefest og nytårstaffel Flæske og Steg endte i fryseren midt i november

2 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre, www: byggeren.dk Mandag - Fredag: Lørdag, søndag og helligdage: Indhold denne måned 1 Forside 2 Denne side med info... 3 Nyt fra lederen 4 Stalden 5 Hygge i huset / Et farvel 6 De studerende 7 Julefesten 8 En ven er gået bort 9 Grisene Flæske og Steg 10 Ponygames / Nytår og dyr 11 Kalender 12 Kaninen og vinteren 13 Værksteder i december 14 Åbningstider / Kage 15 Nytårstaffel 16 Julemarked 17 Fælles spisning 18 Børneboder 19 Find fem fejl 20 Fødselsdage Forsidefoto: Flæske eller steg kigger ud! Byggerens Bestyrelse Formand Henrik Kløve (Forældre) hkk@dlg.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (Forældre) Sekretær John Sommerset (Leder) skvajos@rk.dk Best. Medlem Lone Neuhierl (Forældre) lone.neuhierl@gmail.com Best. Medlem Lene Hyldgaard Jensen (RBV) lene@danotherm.dk Best. Medlem Gitte Markussen (Medarbejder) Best. Medlem Lisa Kirchhoff (Forældre) lisakir@hotmail.com Best. Medlem Hans Houmøller (Kommunalbestyrelsen) Suppleant Berit Beining (Forældre) berit@gmail.com Suppleant Cecilie Vedsted (Forældre) cecivedsted@gmail.com

3 Nyt fra lederen 3 December måned og især julen er hjerternes fest og på byggeren er den allerede godt i gang. Børnene benytter ivrigt de forskellige værkstedsaktiviteter, hvor børnene arbejder ihærdigt med materialerne og måske får lavet en julegave til en de vil glæde. Så jeg vil opfordre jer forældre til at vente med at gå ind i et værksted, hvis I kan se jeres børn sidde koncentreret over et arbejde. Det er måske en julegave du ikke skal se endnu! Se opslagene med værkstedsaktiviteterne på Byggeren. November har været rimelig mild, men jeg forventer at vi får kulden at føle meget snart. Så det er vigtig at byggerbørnene har tøj på så de kan holde varmen, vi bygger jo også selv om det sneen daler stille ned. Julemandens værksted d. 26. november var som sædvanlig en superhyggelig aften, hvor der blev hygget og lavet en masse fine juleting. Fællesspisning for byggerbørn og deres familie holder juleferie i december og er tilbage i det nye år det bliver den første mandag i året og i januar måned - nemlig mandag d. 5. januar. Husk at juletræet købes på byggeren og det vil der være god mulighed for på byggerens julemarked søndag d. 7. december, hvor jeg håber på at se rigtig mange byggerbørn og forældre. Vi ønsker alle byggerbørn og forældre En rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår John

4 4 Stalden Endelig fik vi Clara og Sebastian ud og ride Efter lang tids overtalen, fik vi Sebastian og Clara ud på Mousie og Sandie. Det blev et stort tilløbsstykke og der var mange der kom ud til banen og skulle se dem ride. Det gik rigtig godt, det vidste sig at Clara var et naturtalent og Sebastian så stang smart ud i sit ride udstyr. Efterfølgende fik vi også Anja og Rose op en tur på Mousie, det er dejligt at det så småt spreder sig og alle begynder at se fidusen i at ride. ;-) Nu sætter frosten snart ind og når det sker kan vi ikke bruge vores bane. Vi kan i år ikke bruge paracelgårdens ridehus da de selv skal bruge det der hvor vi gerne ville derover. Det er ærgerligt og det kommer desværre til at begrænse vores ridning lidt her til vinter. Men så må vi bare hygge med hestene på andre måder. Guddi.

5 Hygge i huset 5 Nu er det efterår og det betyder blandt andet hygge inde i huset. Her er lige fanget en god gang stemningshygge, hvor der er gang i spil, lektier, hygge snak, mad i køkkenet m.m. Det var bare sådan en hyggelig og stemnings fuld dag. Lige sådan som vi elsker det her på byggeren. En medarbejder siger farvel Jeg vil med hele mit hjerte sige farvel og tak for en fantastisk rejse som det har været som medarbejder på byggeren. Jeg glæder mig til at komme herned og hilse på jer alle sammen igen. I mellemtiden må i passe på jer selv og hinanden. Og en særlig tak til John og alle mine søde kollegaer. Flemming.

6 6 De studerende Kreativt projekt søger fantasifulde børn I de første to uger af december vil jeg Ulrik og to medstuderende Victor og Kristian lave et projekt om Rødovre Byggelegeplads. Til dette søger vi børn, som har lyst til at fortælle om deres oplevelse og syn på, hvordan det er at være byggerbarn. Vi kommer til at lave musik, tegne, bygge, tage fotografier og meget andet. Hvis du har lyst til, at være med til at lave måske en sang eller en fotoserie om Byggeren, eller hvad vi nu kan finde på så skynd dig at tilmeld dig. Vi glæder os til at se jer! Hilsen Kristian, Victor, Ulrik

7 Julefest 7 Jeg skal med til: Tilmelding senest tirsdag d. 16 Julefest onsdag d. 17 december Gr. Navn:

8 8 En ven er gået bort Søndag d. 16 nov. mistede vi og verden et værdifuldt menneske, Peter Møller Sørensen var altid til stede hvor han var. Mødte man Peter fik man altid et dejligt bjørnekram og følte sig i den grad set. Han virkede dygtigt i RBV rigtig mange år. Til møder og aktivt til alle vores arrangementer kunne vi opleve Peter smilende løfte den opgave han nu fik tildelt. Vi vil savne Peter ufattelig meget som det kærlige fantastiske menneske han var og alle vores tanker går til hans familie. Ære være Peters minde. På RBVs vegne Susanne Dam Peter Møller Sørensen som altid har været en fantastisk stor støtte og kær ven af Byggeren er alt for tidligt gået bort efter lang tids sygdom. Peter har været engageret i sine børns liv på Byggeren og har været med i Rødovre Byggelegeplads s Venner (RBV) i rigtig mange år, hvor han har ydet en stor indsats til gavn for alle de mange børn og unge på Byggeren. Mange vil have set Peter tage i mod til vores julemarked eller set ham sælge pølser til Sct. Hans markedet og altid med en frisk bemærkning og et smil på læberne. Vi tænker i disse dage på familien og den store sorg og det svære savn efter Peter. Tak for alt Peter! På hele personalets vegne John Sommerset Dette billede er taget ved Sankt-Hans markedet på byggeren tilbage i 2013.

9 Grisene flæske og steg 9 Søndag den 16. november blev de sidste 2 grise hentet af slagteren og mandag den 17. blev de slagtet. Fredag den 21. blev så dagen hvor vi på byggeren fik mulighed for at se og udskære grisene i brugbare stykker. Der var mange børn og unge der gerne ville se hvordan man gjorde samt hvordan en gris så ud inden i (Der var også nogen der SLET ikk havde lyst). Inden dagen var omme var de 2 grise Flæske og Steg blevet til forråd og lagt på frys i 2 nye miljøvenlige store frysere. På billedet ses 2 meget nysgerrige drenge fra dis 3. der spørger meget ind til grisene og hvad der skal ske.

10 10 Ponygames D. 28. november afholdt vi byggerens ponygames. Pigerne var flot og sjovt klædt ud, selv Dux, Mousie og Sandi var klædt ud. Pigerne var delt i tre hold og så skulle de dyste imod hinanden på hestene. Det gik ud på at hvert hold skulle igennem en forhindringsbane til hest og det hold som kom hurtigst igennem banen havde vundet. Der var også præmie til det hold som var flottest klædt ud. Vinderen af løbet var: Zara 26, Julie 85 og Mette 89 på Sandi Flotteste udklædte hold: Maja 49, Emma 96 og Malou 39 med Dux Et stort tillykke til alle der var med til Ponygames 2014 Pas på dine dyr til nytår Når du holder nytår med en hund eller kat: - En hund skal helst være træt, gå lange ture med hunden først på dagen og leg med den. En kat kan du også trætte ved at lege med den. - Er der gæster, som hunden eller katten ikke kender, så sørg for, at den har et trygt sted, hvor den kan være i fred. - Rul gardiner ned i de rum, hvor dyrene opholder sig. - Giv først hunden eller katten mad om aftenen cirka én-to timer, før I forventer at det brager løs, da mæthed vil give dyret en træthedsfornemmelse. - Undgå selv at bruge bordbomber, da det vil forstærke dyrenes angst for bragene udenfor. - Sørg for at hunden eller katten er optaget af andre ting, køb for eksempel et stort kødben eller et nyt stykke legetøj. - Sørg selv for at virke rolige og lad ikke gæsterne og børn strømme ind og ud af huset da det stresser dyrene.

11 DECEMBER MANDAG 2. TIRSDAG Hallen / Klub ONSDAG 4. TORSDAG Distrikt møde 5. FREDAG 6. LØRDAG SØNDAG Julemarked MANDAG 9. TIRSDAG Hallen 10. ONSDAG Klub 14 (Julefrokost) 11. TORSDAG 12. FREDAG 13. LØRDAG SØNDAG MANDAG 16. TIRSDAG Hallen 17. ONSDAG Julefest 18. TORSDAG 19. FREDAG 20. LØRDAG SØNDAG MANDAG 23. TIRSDAG 24. ONSDAG Juleaften TORSDAG 1. juledag FREDAG 2. juledag LØRDAG SØNDAG MANDAG 30. TIRSDAG Nytårstaffel 31. ONSDAG Nytårsaften 11 16

12 12 Kaninen og vinteren Nu står vinteren for døren og det bliver koldt udenfor. Derfor er det også vigtigt du tænker lidt ekstra på din kanin derude i det kolde vejr. Foder: Kaninen skal fortsat have hø og piller som den er vant til. Hvis du giver den frugt og grønt så husk at fjern det når det er slattent. Vandtruget: Når det bliver koldt fryser vandet i kaninens vandtrug og bliver til is. Når du kommer på byggeren er det første du skal gøre jo at kigge til din kanin. Nogle gange er isen lige til at smutte ud af truget andre gange er det ikk. (DU MÅ IKKE BANKE ISEN UD) Den nemmeste måde at klare det på er at tage det frosne vandtrug med op i huset, ind af den røde dør. Og lige inde for døren er en vask til venstre og der ligger man det frosne vandtrug i vasken og tager et andet. Halm: Når kulden kommer så er kaninen klar til det. Den har pels der kan holde kulden ude og hvis der er læ i buret så er det ikke noget problem for kaninen at klare sig i kulden. Du SKAL IKKE bruge mere halm fordi det bliver koldt. Der hvor du tager halm til din kanin er nu en stor sort spand. Hvis du propper den med halm er det alt det halm der skal til i buret. Hvis du er i tvivl så spørg din distrikts-leder.

13 Værksteder 13 Så er der kommet godt gang i vores værksteder. Huset emmer af liv og her er det stensliber værkstedet der er i fuld gang. I december er der planlagt: Uge 49: Bage med Guddi Kniv/læder værksted med Kim, Anja og Rose Bolcher med Triller og Niels. Uge 50: Male/decopage værksted med Liz Kniv/læder værksted med Kim, Anja og Rose Uge 51: Male/decopage værksted med Liz Kniv/læder værksted med Kim, Anja og Rose Hold øje med hvor og hvornår de forskellige værksteder er i gang på opslag i huset. På billedet er der fuld g a n g i s t e n - slibningsværk-stedet hvor man kunne slibe en sten og lave en flot halskæde. Vi håber rigtigt mange vil komme og bruge de forskellige værksteder.

14 14 Åbningstider I juledagene har vi selvfølgelig også åbent på verdens bedste bygger, og her lige en oversigt over dagene. 22. MANDAG til TIRSDAG til ONSDAG til TORSDAG til FREDAG til LØRDAG til SØNDAG til MANDAG til TIRSDAG til ONSDAG til Kage til julemarkedet I lighed med tidligere år kan Byggeren bruge mange kager - og helst forskellige - til årets store JULEMARKED. Har du lyst til at lave din helt specielle Bygger Kage - så udfyld denne seddel og aflever den på Byggerens Kontor. Jeg kommer til Jule Marked med en kage som jeg kalder for: NAVN: Telefon:

15 Nytårstaffel 15 Tirsdag d. 30. december kl Kom med ny rensede negle og festligt tøj til en hyggelig nytårsfrokost og nytårsbanko Meld dig på kontoret i dag. Det koster kun 20 kr. Banko bagefter Jeg vil rigtigt gerne med til nytårstaffel og tilmelder mig hermed: Forældre underskrift: Gr.: Navn:

16 16 Julemarked JULEMARKED PÅ BYGGEREN Søndag 7. december 14:00-17:00 RBV & Byggeren holder igen julemarked den 1.søndag i december. Kom og start julemåneden med æbleskiver & gløgg, hør de traditionelle julesange, køb årets juledekoration, årets juletræ og sjove julegaver fabrikeret af Byggerens børn. Markedet er en af Rødovre s længstlevende tilbagevendende december begivenheder så vi glæder os til at se jer igen. Vi holder åbent fra kl. 14:00 til 17:00 og du skal blot betale kr. 3,- i indgangen. Og når du har betalt din entré har du chancen for at vinde en flot købmandskurv! Julemanden tænder træet kl. 15 og deler pebernødder ud til de søde børn og deres forældre. I mens synger byggerkoret, et par af julens sange. HUSK: ÅRETS JULETRÆ KØBES NATURLIGVIS PÅ BYGGEREN PÅ GENSYN

17 Fællesspisning 17 Det er altid hyggeligt at mødes over et godt måltid mad. Her er der mulighed for at snakke med andre børn og forældre, som er tilknyttet Byggeren. Tilmelding til fællesspisning er for alle, dog skal børn følges med en/flere forældre. Det koster 10 kr. pr. person at spise med. Mandag den 5. januar kl til Tilmelding på BYGGEREN samt betaling senest fredag d. 2. januar Vi efterlyser hermed også et mad-mor-far-hold, der kunne tænke sig, sammen med andre gode byggerforældre, at stå for madlavningen denne aften. Er det DIG vi efterlyser så spænd ben for John nede på byggeren Yes, yes det er da noget vi skal være en del af, og tilmelder hermed: Navn: Antal voksne: Børn: Grund nummer:

18 18 Børneboder Så er der snart julemarked på byggeren og igen i år har vi masser af børneboder der skal bemandes hele dagen. Hvis du har lyst til at så i en af de mange boder så skal du gå til Brian som kan fortælle dig meget mere om hvilke boder der er og hvordan der kommer til at blive med tider o.s.v. Vi ses til julemarkedet :) Vinder Sidste måneds vinder blev: India Gr. 11 Tag fat i Rasmus og lav en aftale omkring hvilken fredag i denne måned du ønsker en fredags-hindbær-lagkage du kan dele med vennerne på byggeren.

19 Konkurrencen 19 BEVAR DIT BYGGERBLAD, FIND ET KONKURRENCE ARK I HUSET Find de 5 fejl på tegningen og tæl julehjerterne ( ) i bladet og læg løsningen i konkurrencekassen i huset senest fredag den 17. december kl så kan du være den heldige vinder af en lækker fredags-hindbær-lagkage. Navn: Grund: Antal hjerter:

20 Dette Byggerblad tilhører: 20 GR. NAVN: Fødselsdage i december måned 116 Luca Birkehøj Mattey år 76 Sofie Kæseler år 86 Mads Jelshøj år 44 Louise Kirchhoff Jensen år 88 Clara Sofie Egeberg år 89 Pernille Åkerström år 10 Frederik Clausen år 39 Simone Kryger Rasmussen år 73 Lukas Sehested år 19 Andrea Luna Andersen år 100 Josefine Hansen år 114 Fiona Brosbøl år 73 Marcel Meulegracht år 21 Philippa Meulengracht år

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads Julemarked 4. december kl. 14-17 Julefest 14. december kl. 15.30-18.30 Nytårstaffel 30. december kl. 13 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail:

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

SIDE 3 SIDE 4 SIDE 5 SIDE 6 SIDE 7 SIDE 8 SIDE 9 SIDE 10 SIDE 11 SIDE 12 SIDE 13 SIDE 14 SIDE 15 SIDE 16 SIDE 17 SIDE 18 SIDE 19 SIDE 20

SIDE 3 SIDE 4 SIDE 5 SIDE 6 SIDE 7 SIDE 8 SIDE 9 SIDE 10 SIDE 11 SIDE 12 SIDE 13 SIDE 14 SIDE 15 SIDE 16 SIDE 17 SIDE 18 SIDE 19 SIDE 20 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@copenchip.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@e-posthus.dk

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads BYGGERBLADET ER VIGTIGT INFORMATION OG BRUGBAR VIDEN SAMT SPAS OG KONCURRENCER FOR DIG OG DINE FORÆLDRE. SÅ DET ER VIGTIGT AT DU TAGET BLADET MED HJEM TIL FAR OG MOR. 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre, Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne måned

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk. 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads BYGGERBLADET ER VIGTIGT INFORMATION OG BRUGBAR VIDEN SAMT SPAS OG KONCURRENCER FOR DIG OG DINE FORÆLDRE. SÅ DET ER VIGTIGT AT DU TAGET BLADET MED HJEM TIL FAR OG MOR. 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle

Læs mere

re o g e e v e il sp E L

re o g e e v e il sp E L re o g e d j e il sp! t t a s orse r m e v å Do kp FÅ OR iluftfol fr MO RS E IN NØG DE L I B E FIN LA DE DES T 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre, Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- ---

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- --- 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

V V A A L L G Si S d i e d e

V V A A L L G Si S d i e d e VALG 2017 Side 6+7 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 JANUAR SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 FORÆLDREMØDE SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 BYGGERLIV SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet

Læs mere

I ønskes alle en god jul og godt nytår Vi glæder os til at se jer alle igen i 2018.

I ønskes alle en god jul og godt nytår Vi glæder os til at se jer alle igen i 2018. Info til alle: I ønskes alle en rigtig dejlig juleferie, og et godt nytår. Klubbens åbningstider i ugen op til jul, er som følger: Fredag d. 22/12 åbner vi kl. 8:00 med morgenmad til de friske, og lukker

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk. 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk. 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 1 Nr. 7 / 1. JULI 2004 RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 2 Vitsen: Hvad viser man en kvinde, der har kørt

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

O G DINE F OR DIG O E. S Å DE F D N T ER L F

O G DINE F OR DIG O E. S Å DE F D N T ER L F MT IDEN SA UGBAR V R B G O N T ER E. S Å DE ORMATIO R F D N L I Æ T R G O R VIGTI G DINE F MOR. LADET E FAR OG OR DIG O L F I T R E BYGGERB M C E N E HJ KONCURR DET MED SPAS OG GET BLA A T U D AT VIGTIGT

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Vigtige datoer: Basen holder lukket: - Tirsdag d. 23. december. Basen holder åbent kl :

Vigtige datoer: Basen holder lukket: - Tirsdag d. 23. december. Basen holder åbent kl : Vigtige datoer: Basen holder lukket: - Tirsdag d. 23. december Basen holder åbent kl. 8.00 18.00: - Mandag d. 22. december - Fredag d. 2. januar 2009 Basen holder torsdag d. 4. december fra kl. 16.00 18.00.

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads Forældremøde den 8. april 2014 Husk at tage bladet med hjem til dine forældre så de ved at der er forældremøde og at det handler om byggeren og skolereformen 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610

Læs mere

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00 Januar 2019 Tirsdag 1-1 Onsdag 2-1 Torsdag 3-1 Fredag 4-1 LUKKET. Rigtig godt nytår og velkommen tilbage. Vi åbner klubben kl 9.00 til 17.00. Vi tager i skøjtehallen kl 12.og er tilbage igen ca 16.30.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september:

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september: Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Resten af dette skoleår har vi bestemt at vi vil til at have noget fast på programmet de to første tirsdage i hver måned. Vi vil have hhv. et bevægelsestilbud

Læs mere

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer - 1 - Julegaver: Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer Hal: Her i vinterhalvåret er vi i hallen sammen med Regnbuen hver onsdag. Der kan dog være nogle onsdage

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- ---

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- --- 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Nyhedsbrev december 2015

Nyhedsbrev december 2015 Nyhedsbrev december 2015 Fælles Bedsteforældredag. Der var julehygge over alt den 27. november, der blev lavet nogle flotte juledekotationer. Vi vil lige sige tak til Lene og? for hjælpen til julefrokosten,

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2015 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@ivjac.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk Sekretær

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 BYGGER BLADET 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@ivjac.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

FRITIDSKLUBBEN HUC NOVEMBER - DECEMBER God jul og godt nytår. Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest!

FRITIDSKLUBBEN HUC NOVEMBER - DECEMBER God jul og godt nytår. Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest! FRITIDSKLUBBEN God jul og godt nytår Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest! Kære fritidsklubmedlem Nu er der gået et par måneder siden du startede i fritidsklubben i, hvor du måske har brugt tiden

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2017

Nyhedsbrev - December 2017 Nyhedsbrev - December 2017 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Så er vinterens og julens nyhedsbrev på trapperne. Det har været et hæsblæsende 2017, så det virker helt uvirkeligt, at der er gået mere

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Hørning d. 2.1.2012 Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde og samvær i 2011. Ovenpå en dejlig lang juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

JULEBREV Kære Forældre.

JULEBREV Kære Forældre. JULEBREV 2015 Kære Forældre. Børnene i Skive Kommune blev bedt om, at tegne en juletegning til borgmesterens julekort. Vi lod 0.-1. kl. komme med deres bidrag. Det blev til 26 fantastiske tegninger, hvor

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- ---

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- --- 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 14. december 2012 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 721 Næste uger: 17. december 18. december 19. december IS fri Forældrerådsmøde IS fri Juleemnedag 4.lek. Bh.kl. sender julekort til kommende

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 30. januar 2015 Fredagsbrev nr. 809 Næste uge: 31. januar 03.februar 05.februar 05.februar UGE 7 Baunen udlejet Lærermøde 4.-5.kl. på Asnæs Bibliotek Fastelavn på skolen Bestyrelsesmøde

Læs mere

Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Sommer 2015 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på Grillaften i Gekko og sommerfest i Kudu & Fritten. Juni måned betyder også,

Læs mere