1. Nedsivningsbassin skal dimensioneres for en gentagelsesperiode på 5 år 3.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Nedsivningsbassin skal dimensioneres for en gentagelsesperiode på 5 år 3."

Transkript

1 Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé Viborg Tlf.: Jan Munkholm Nielsen Sandstræde Hobro Sendt til: bc @gmail.com viborg@viborg.dk Spildevandstilladelse til nedsivning af tag- og overfladevand samt tilslutning til offentlig kloak Viborg Kommune meddeler tilladelse til nedsivning af overfladevand samt tilslutning til offentlig kloak på Lundgårdsvej 10, 7850 Stoholm. Dato: Sagsnr.: 16/31006 Sagsbehandler: vptms Direkte tlf.: Direkte tms@viborg.dk Vilkårene for nedsivningstilladelsen samt tilslutningstilladelse fremgår af teksten herunder. Tilladelsen til nedsivning er givet i henhold til miljøbeskyttelseslovens 1 19 og spildevandsbekendtgørelsens Tilslutningstilladelse er givet i henhold til miljøbeskyttelseslovens 28 samt spildevandsbekendtgørelsens kapitel 7. Tilladelsen til nedsivning kan til enhver tid og uden erstatning tilbagekaldes af hensyn til (miljøbeskyttelseslovens 20): fare for forurening af vandforsyningsanlæg, gennemførelse af en ændret spildevandsafledning i overensstemmelse med en spildevandsplan, miljøbeskyttelses i øvrigt. I henhold til miljøbeskyttelseslovens 30 kan vilkår for tilslutning af spildevand til offentlig kloak, til enhver tid ændres. Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år. Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår: 1. Nedsivningsbassin skal dimensioneres for en gentagelsesperiode på 5 år Nedsivningsanlæg skal udformes og dimensioneres således, at der ikke opstår overfladegener eller andre gener i øvrigt omkring anlægget. 3. Overløb fra bassinet ved gentagelsesperioder større en 5 år skal ske kontrolleret via eksisterende grøft. 1 Lov om miljøbeskyttelse, LBK nr. 966 af 23. juni Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. efter miljøbeskyttelseslovens kapitel 3 og 4, BEK nr af 12. december Opdaterede klimafaktorer og dimensionsgivende regnintensiteter, Spildevandskomiteen, Skrift nr. 30

2 4. Overløb fra nedsivningsbassin skal etableres så eventuelle oliespild tilbageholdes. 5. I tilfælde af akut forurening skal nedsivningsbassinet straks tømmes, og bundmateriale opgraves til forureningen er helt fjernet. Forureningen skal indberettes til tilsynsmyndigheden. 6. Nedsivningsbassin med tilhørende installationer skal vedligeholdes, så funktionen til stadighed opretholdes. 7. Vaskeplads skal etableres med etableres med to-delt afledningssystem. 8. Rent regnvand fra vaskepladsen må afledes til nedsivning (når der ikke vaskes på pladsen). 9. Vaskevand fra vaskepladsen må ikke afledes til nedsivning (når der vaskes). 10. Afledning af vaskevand fra vaskeplads skal afledes til offentlig kloak via olieudskiller. 11. Sanitært spildevand fra virksomheden kan tilsluttes offentlig kloak via eksisterende privat spildevandsledning uden yderligere vilkår. 12. Olieudskilleren skal være en Klasse II udskiller, og skal dimensioneres i henhold til DS/EN Olieudskillerene skal etableres med sandfangs- og prøvetagningsbrønd. 14. Sandfangene skal tilses og evt. tømmes mindst én gang årligt. 15. Olieudskiller tømmes efter behov jf. fabrikantens anvisninger. 16. Vask på vaskeplads skal foregå under følgende betingelser: Der må udelukkende anvendes vaskemidler/sæber med en kortere spaltningstid end opholdstiden i olieudskilleren. Vaskemidler/sæber skal være ph-neutrale Vaskevandet skal have en temperatur under 60 C Der må ikke benyttes vaskemetoder med højere tryk end 60 bar. 17. Kloakarbejde skal udføres af autoriseret kloakmester. Færdigmelding for udført arbejde skal sendes til Viborg Kommune. Sagens behandling Viborg Kommune har d. 10. juni 2016 modtaget ansøgning om udledning/nedsivning af tag- og overfladevand ny affaldsbehandlingsvirksomhed på Lundgårdsvej 10, 7850 Stoholm.

3 Der er i forbindelse med sagens behandling indhentet supplerende oplysninger. Fyldestgørende ansøgning er modtaget d. 2. december Der er udover ansøgning om afledning af spildevand indsendt ansøgning om miljøgodkendelse. Denne ansøgning er behandlet særskilt. Udkast til denne tilladelse har været forelagt ansøger til udtalelse. Der var ingen bemærkninger til udkastet. Regler, krav og plangrundlag Ud over miljøbeskyttelseslovens kapitel 4 og spildevandsbekendtgørelsens kapitel 9, er der blandt andet taget hensyn til følgende regler og krav i forbindelse med udarbejdelse af tilladelsen: - Krav om BAT jf. miljøbeskyttelseslovens 3 - Hensyn til internationale naturbeskyttelsesområde jf. bekendtgørelse om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter 4. - Miljøkvalitetskrav for vandområder og krav til udledning af forurenende stoffer til vandløb, søer eller havet 5. - Bekendtgørelse om miljømål for overfladevand og grundvandsforekomster 6 - Bekendtgørelse om indsatsprogram for vandområdedistrikter 7 I forbindelse med fastsættelse af vilkår for dimensionering af nedsivningsanlæg samt overløbshyppighed, er der blandt andet taget hensyn til Natur- og Miljøklagenævnets afgørelse NMK , hvoraf det fremgår, at spildevandskomiteens skrifter bør benyttes til dimensionering af afløbssystemer. Plangrundlag Det gældende plangrundlag omfatter væsentligst: Spildevandsplan for Viborg Kommune Vandområdeplan for Vandområdedistrikt Jylland og Fyn 8 Eksisterende forhold Området er optaget som kloakopland LU1 i gældende spildevandsplan for Viborg Kommune. Kloakoplandet er udlagt som spildevandskloakeret. Spildevand skal afledes til renseanlæg, mens tag- og overfladevand skal nedsives på egen grund. Kloakoplandet omfatter nedlagt teglværk. Planlagte forhold Der er ansøgt om miljøgodkendelse af affaldsbehandlingsvirksomhed i kloakoplandet. I forbindelse med etablering af nye virksomhed ansøges om ny nedsivningstilladelse og tilslutningstilladelse. 4 Bekendtgørelse om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter, BEK nr. 926 af 26. juni Bekendtgørelse om krav til udledning af forurenende stoffer til vandløb, søer eller havet, Bek nr af 21. november Bekendtgørelse om miljømål og grundvandsforekomster, BEK nr af 15. december Bekendtgørelse om indsatsprogram for vandområdedistrikter, BEK nr af 15. december Vandområdeplan for Vandområdedistrikt Jylland og Fyn, Juni 2016, Miljø- og Fødevareministeriet, Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning.

4 Det samlede befæstede areal der afleder til nedsivning er ca. 3.1 ha, hvilket er reduceret i forhold til det areal der tidligere er afledt til nedsivning. Overfladevand fra tagarealer samt rent regnvand fra vaskeplads afledes via det interne regnvandssystem til nedsivningsbassin. Kørearealer består af grusveje. Afløb fra vaskeplads etableres to-delt, således at vaskevand i forbindelse med vask kan afledes til offentlig kloak. Overfladevand fra areal til modtagelse og forbehandling af kateringsjord og affaldsfraktioner i henhold til gældende miljøgodkendelse opsamles i tankanlæg og genbruges på virksomheden. Nedsivning af tag- og overfladevand vil ske via nyt nedsivningsbassin med permanent vanddybde på 1 meter. Fra nyt nedsivningsbassin afledes til eksisterende nedsivningsbassin. Den samlede kapacitet af anlæg til afledningen af spildevand til offentlig kloak er mindre end 30 PE. Grundvand og vandløb Nedsivningsarealet er beliggende i et område med drikkevandsinteresser og udenfor indvindingsoplande til almene vandværker. Afstanden til nærmest drikkevandsboring er ca. 700 meter (Stoholm Vandværk). Med den valgte placering af nedsivningsanlægget set i forhold til at der primært nedsives rent tagvand vurderes nedsivningen ikke at udgøre en risiko for forurening af vandforsyningsanlæg eller grundvandet i øvrigt. Afstanden til nærmest vandløb er ca. 400 meter (Mønsted Å). På grund af afstanden til vandløbet, vurderes nedsivningen ikke at påvirke vandløbet negativt. Nedsivningen vurderes samlet set ikke at være til hinder for, at de miljømål for kvaliteten af grundvand, vandløb, søer og havet, der er fastsat i henhold til bekendtgørelse om miljømål kan opfyldes. 3 områder og Natura 2000 Den ændrede nedsivning af overfladevand kræver ikke dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3, men er alene reguleret af Miljøbeskyttelsesloven. Eksisterende nedsivningsbassin er registreret som beskyttet natur (sø). Da afledningen af overfladevand til nedsivningsbassinet kun reduceres i begrænset omfang, vurderes den ændrede nedsivning ikke at påvirke det beskyttede område negativt. Umiddelbart nord for banedæmningen ligger beskyttet mose (ca. 60 meter). Nærmeste Natura2000-område er beliggende i en afstand på ca. 350 meter.

5 Med den valgte placering af nedsivningsanlægget set i forhold til, at der primært nedsives rent tagvand vurderes nedsivningen samlet set ikke at påvirke beskyttet natur og Natura2000 områder negativt. Orientering fra museerne Hvis der findes spor af fortidsminder under jordarbejde skal arbejdet standses. Fundet skal i henhold til museumsloven 9 straks anmeldes til Viborg Museum, Hjultorvet 4, 8800 Viborg, oldtid@viborg.dk. Eventuelle spørgsmål herom kan rettes til samme museum. Færdigmelding Færdigmelding sendes til Viborg Kommune, Teknik & Miljø, Natur og Vand, Prinsens Alle 5, 8800 Viborg, naturogvand@viborg.dk. Klageregler og søgsmål I henhold til miljøbeskyttelseslovens 28, stk. 5 kan afgørelse om tilslutningstilladelse ikke påklages til anden administrativ myndighed, da der er tale afledning fra et anlæg med en kapacitet mindre end 30 PE. Kommunens afgørelse om nedsivningstilladelse kan ifølge miljøbeskyttelseslovens 91, påklages til Miljø- og Fødevareklagenævnet. Klageberettiget er miljøministeren og enhver med retlig interesse i sagens udfald. Klageberettiget er desuden visse landsdækkende foreninger og organisationer, der som hovedformål har beskyttelsen af natur og miljø eller varetagelsen af væsentlige brugerinteresser inden for arealanvendelsen. Klagefristen er 4 uger fra det tidspunkt, afgørelsen er offentliggjort. Afgørelsen offentliggøres d. 20. februar Klagefristen udløber d. 20. marts Ifølge miljøbeskyttelseslovens 101 skal søgsmål til prøvelse af afgørelser være anlagt inden 6 måneder efter, at afgørelsen er offentliggjort. Miljø- og Fødevareklagenævnets sagsbehandling Du klager via Klageportalen, som du finder et link til på Miljø- og Fødevareklagenævnets hjemmeside: Her kan du også læse mere om klagenævnets sagsbehandling. Klageportalen ligger på og hvor du kan logge på med NEM-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til Kommunen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for Kommunen i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på kr Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Klagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen. Hvis du på grund af særlige forhold ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til Kommunen. 9 Museumslov, LBK nr. 358 af 8. april 2014

6 Kommunen videresender herefter anmodningen til klagenævnet, som afgør, om anmodningen kan imødekommes. Spørgsmål Hvis der skulle opstå spørgsmål til denne afgørelse, kan jeg kontaktes på telefon eller mail. Med venlig hilsen Thomas Møller Schmidt Biolog Kopi af afgørelsen er sendt til: Danmarks Fiskeriforening, Danmarks Naturfredningsforening, og Dansk Fritidsfiskerforbund, Dansk Ornitologisk Forening, og Bent Rosgaard, Ferskvandsfiskeriforeningen, Miljøstyrelsen, Styrelsen for patientsikkerhed, Viborg Fiskeriforening, Viborg Museum,

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår:

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår: Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Låstrupgård ApS Vievej 24 8832 Skals Sendt til: viegaard@viegaard.dk viborg@viborg.dk www.viborg.dk Tilladelse til nedsivning

Læs mere

4. Der må i øvrigt ikke opbevares andre affaldsfraktioner på oplagspladsen.

4. Der må i øvrigt ikke opbevares andre affaldsfraktioner på oplagspladsen. Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 HD Jordpark A/S Klostermarken 12 8800 Viborg Sendt til: heiv@hededanmark.dk viborg@viborg.dk www.viborg.dk Midlertidig tilladelse

Læs mere

Nedsivningstilladelse Viborg Kommune meddeler tilladelse til nedsivning af tag- og overfladevand i nyt nedsivningsbassin ved Nybovænget i Møldrup.

Nedsivningstilladelse Viborg Kommune meddeler tilladelse til nedsivning af tag- og overfladevand i nyt nedsivningsbassin ved Nybovænget i Møldrup. Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Energi Viborg Vand A/S Industrivej 15 8800 Viborg Sendt til: spildevand@energiviborg.dk viborg@viborg.dk www.viborg.dk Nedsivningstilladelse

Læs mere

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår:

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår: Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Cantiva ApS Løgstørvej 80 8832 Skals viborg@viborg.dk www.viborg.dk Tilladelse til nedsivning af tag- og overfladevand Viborg

Læs mere

ENERGI VIBORG VAND A/S Industrivej Viborg. Tilladelse til nedsivning af separat regnvand

ENERGI VIBORG VAND A/S Industrivej Viborg. Tilladelse til nedsivning af separat regnvand Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg ENERGI VIBORG VAND A/S Industrivej 15 8800 Viborg Tilladelse til nedsivning af separat regnvand Viborg Kommune meddeler tilladelse til nedsivning

Læs mere

2. Nedsivningsbassin skal udformes og dimensioneres således, at der ikke opstår overfladegener eller andre gener i øvrigt omkring anlægget.

2. Nedsivningsbassin skal udformes og dimensioneres således, at der ikke opstår overfladegener eller andre gener i øvrigt omkring anlægget. Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Viborg kommune Prinsens alle 5 8800 Viborg Att.: Benny Bjerre, Viborg Ingeniørerne A/S, btb@vibing.dk Tilladelse til nedsivning af tag- og overfladevand Viborg

Læs mere

1. Faskine/forsinkelsesbassin skal dimensioneres for en gentagelsesperiode på 5 år 3.

1. Faskine/forsinkelsesbassin skal dimensioneres for en gentagelsesperiode på 5 år 3. Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Mercantec H. C. Andersensvej 9 8800 Viborg Sendt til CVR nr. 14940596 Tilladelse til nedsivning af tag- og overfladevand, herunder vand fra p-areal, samt tilslutning

Læs mere

KONGENSHUS MINDEPARK FOR HEDENS OPDYRKERE Klostermarken Viborg

KONGENSHUS MINDEPARK FOR HEDENS OPDYRKERE Klostermarken Viborg Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg KONGENSHUS MINDEPARK FOR HEDENS OPDYRKERE Klostermarken 12 8800 Viborg Tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg tilhørende ejendommene Vestre Skivevej 142

Læs mere

Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår:

Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår: Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 APPLE ApS Silkegade 8, 1. sal 1113 København K viborg@viborg.dk www.viborg.dk Nedsivningstilladelse til tag- og overfladevand

Læs mere

Viborg Kommune meddeler hermed tilladelse til udledning af tagvand fra Kærbyvej 16 til Nørre Rind Bæk (bilag 1).

Viborg Kommune meddeler hermed tilladelse til udledning af tagvand fra Kærbyvej 16 til Nørre Rind Bæk (bilag 1). Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Bo Kristensen Kærbyvej 16 8832 Skals Sendes til: bo_kr@hotmail.com Udledningstilladelse for udløb REC38-02 i til Nørre Rind Bæk Viborg Kommune meddeler

Læs mere

Tilladelse til udsprøjtning af spildevand fra vaskeplads

Tilladelse til udsprøjtning af spildevand fra vaskeplads Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Søren Trab Andersen Hobrovej 85 8830 Tjele Tilladelse til udsprøjtning af spildevand fra vaskeplads Viborg Kommune har modtaget jeres ansøgning om udsprøjtningstilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg til nedsivning af vaskevand på ejendommen Palstrupvej 25, Rødkærsbro

Tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg til nedsivning af vaskevand på ejendommen Palstrupvej 25, Rødkærsbro Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg PARKER & WARREN HOLDING ApS Kompagnistræde 2 8800 Viborg Tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg til nedsivning af vaskevand på ejendommen Palstrupvej 25,

Læs mere

Miljø og Natur. VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej Tommerup

Miljø og Natur. VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej Tommerup VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej 21 5690 Tommerup 19. maj 2017 Sags id: 16/19474 Afslag på ansøgning om tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg Vestfyns Efterskole har den 26. september 2016 søgt

Læs mere

Etablering af forsinkelsesbassiner er omfattet af miljøvurderingsbekendtgørelsens bilag 2, afsnit 11c (rensningsanlæg).

Etablering af forsinkelsesbassiner er omfattet af miljøvurderingsbekendtgørelsens bilag 2, afsnit 11c (rensningsanlæg). Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Energi Viborg Vand A/S Industrivej 15 8800 Viborg Sendt til: spildevand@energiviborg.dk viborg@viborg.dk www.viborg.dk Afgørelse

Læs mere

Viborg Kommune meddeler hermed tilladelse til udledning af opspædet spildevand fra de fælleskloakerede oplande i Knudby og Borup.

Viborg Kommune meddeler hermed tilladelse til udledning af opspædet spildevand fra de fælleskloakerede oplande i Knudby og Borup. Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Energi Viborg Vand A/S Bøssemagervej 8 8800 Viborg Sendt til: spildevand@energiviborg.dk viborg@viborg.dk www.viborg.dk Udledningstilladelse

Læs mere

Tilladelse til nedsivning af tagvand, samt udledningstilladelse fra regnbetinget udløb.

Tilladelse til nedsivning af tagvand, samt udledningstilladelse fra regnbetinget udløb. Tilladelse til nedsivning af tagvand, samt udledningstilladelse fra regnbetinget udløb. Tilladelse i medfør af: Miljøbeskyttelseslovens kapitel 3 og 4 meddelt til: Belica A/S Fur Bryghus Knudevej 3 7884

Læs mere

Tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg for husspildevand på ejendommen Nymindegabvej 241, 6855 Outrup

Tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg for husspildevand på ejendommen Nymindegabvej 241, 6855 Outrup AXELGÅRD UNIVERSAL FARMING ApS Nymindegabvej 241 6855 Outrup Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 vardekommune@varde.dk www.vardekommune.dk Tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg for

Læs mere

Tilladelse til udledning af tagvand fra nybyggeri på ejendommen Værftskaj 2, 9970 Strandby til Strandby Havn. Indholdsfortegnelse

Tilladelse til udledning af tagvand fra nybyggeri på ejendommen Værftskaj 2, 9970 Strandby til Strandby Havn. Indholdsfortegnelse Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Jobi Værft A/S Værftskaj 2 9970 Strandby Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Via mail: jfj@jobigroup.dk

Læs mere

Viborg Kommune har den 4. maj 2018 modtaget din anmeldelse om skovplantning på ca. 3,3 ha af ejendommen Ndr. Troelstrupvej 3B, 9632 Møldrup.

Viborg Kommune har den 4. maj 2018 modtaget din anmeldelse om skovplantning på ca. 3,3 ha af ejendommen Ndr. Troelstrupvej 3B, 9632 Møldrup. Teknik & Miljø Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 LMO Att.: Christian Bach Knudsen cbk@lmo.dk byggeriogmiljoe@viborg.dk viborg.dk Afgørelse om, at der ikke skal udarbejdes en

Læs mere

Byggefirmaet Regnbueparken I/S Skovbakken Viborg. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

Byggefirmaet Regnbueparken I/S Skovbakken Viborg. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Byggefirmaet Regnbueparken I/S Skovbakken 52 8800 Viborg Side 1 af 5 Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra ejendommen Nordre Strandvej

Læs mere

Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R.

Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R. Tilladelse til udledning af regnvand til Sallinge Å via udløb N21U02R. Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af overfladevand fra ny offentlig regnvandskloak via rørbassin til

Læs mere

Midlertidig tilladelse til nedsivning af vand fra Grærup Fiskesø til Forsvarets areal

Midlertidig tilladelse til nedsivning af vand fra Grærup Fiskesø til Forsvarets areal Grærup Vandlag V/Ole H. Christensen Vibæk Mølle 1 6470 Sydals ohc@ramboll.dk Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 Midlertidig tilladelse til nedsivning af vand fra Grærup Fiskesø til Forsvarets

Læs mere

1. Tilladelsen gives på baggrund af forudsætningerne i nedenstående skema.

1. Tilladelsen gives på baggrund af forudsætningerne i nedenstående skema. Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg ENERGI VIBORG VAND A/S Industrivej 15 8800 Viborg Kopi til: ehmm@energiviborg.dk Udledningstilladelse for udløb U302 i Vejrumbro til Nørreå Viborg Kommune meddeler

Læs mere

Tilladelse til udledning af tagvand til privat sø

Tilladelse til udledning af tagvand til privat sø Tilladelse til udledning af tagvand til privat sø Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Jacob Bjerre Balling Glyngørevej 36 Trustrup 7800 Skive

Læs mere

Stenslund Odder Sags Id. S

Stenslund Odder Sags Id. S Stenslund 6 8300 Odder Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Tilladelse til tilslutning til regnvandskloak Odder Kommune meddeler hermed tilladelse til afledning af regnvand til spildevandsforsyningsselskabets

Læs mere

Tilslutningstilladelse

Tilslutningstilladelse VIRKSOMHED OG MILJØ Januar 2018 Tilslutningstilladelse AFLEDNING AF SANITÆRT SPILDEVAND og REGNVAND fra BEFÆSTET P- PLADS TIL OFFENTLIG KLOAK L.M. Huse A/S Ringstedvej 27A, 4440 Mørkøv matr.nr. 23a Syvendekøb

Læs mere

Lisbeth Cassøe Brovej Hobro Att.: Søren Vejle-Cassøe, Tilladelse til tilslutning til kollektivt spildevandsanlæg

Lisbeth Cassøe Brovej Hobro Att.: Søren Vejle-Cassøe,   Tilladelse til tilslutning til kollektivt spildevandsanlæg Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Lisbeth Cassøe Brovej 11 9500 Hobro Att.: Søren Vejle-Cassøe, email: svc@verdenskortet.dk Tilladelse til tilslutning til kollektivt spildevandsanlæg Ejendom: Matr.nr.

Læs mere

En landzonetilladelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i 5 år.

En landzonetilladelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i 5 år. Teknik & Miljø Byggeri og Miljø Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Casper Bach Munkholm Sent pr. mail til: cbm@mogensbach.dk Byggeriogmiljoe@viborg.dk www.viborg.dk Landzonetilladelse til nyt

Læs mere

Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra kunstgræsbane

Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra kunstgræsbane Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra kunstgræsbane efter 19i Lov om miljøbeskyttelse (lovbekendtgørelse nr. 1189 af 27. september 2016) Tilladelsen meddeles den 22. juni 2017 til: Nr. Søby Skole

Læs mere

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk Randers Spildevand A/S E-mail: mail@randersspildevand.dk Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89 15 16 81 jakob.aarup@randers.dk www.randers.dk 11-05-2016

Læs mere

Tilladelse til udledning af regnvand til Byrenden

Tilladelse til udledning af regnvand til Byrenden Tilladelse til udledning af regnvand til Byrenden Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af overfladevand fra ny offentlig regnvandskloak via regnvandsbassin til Byrenden i Nr.

Læs mere

Tilladelse til nedsivning og udledning af overfladevand fra cykelsti mellem Visse og Nøvling

Tilladelse til nedsivning og udledning af overfladevand fra cykelsti mellem Visse og Nøvling #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Aalborg Kommune, ByMiljø, MEF Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby Aalborg Kommune, Trafik & Veje Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby 11-05-2015

Læs mere

Vand og Natur Naja Panduro Telefon 72 56 5945 napj@fredensborg.dk. Lisbeth og Torben Roug Egevej 8 3480 Fredensborg. Sagsnr. 15/8562 17.

Vand og Natur Naja Panduro Telefon 72 56 5945 napj@fredensborg.dk. Lisbeth og Torben Roug Egevej 8 3480 Fredensborg. Sagsnr. 15/8562 17. Lisbeth og Torben Roug Egevej 8 348 Fredensborg and og Natur Naja Panduro Telefon 72 56 5945 napj@fredensborg.dk Sagsnr. 15/8562 17. marts 215 Tilladelse til udledning af tag- og overfladevand til sø og

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen Sagsnr.: 15/23622 ks: bscr Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen Indholdsfortegnelse

Læs mere

Afgørelsen er ikke en tilladelse, men alene en afgørelse om, at projektet ikke skal igennem en miljøvurderingsproces

Afgørelsen er ikke en tilladelse, men alene en afgørelse om, at projektet ikke skal igennem en miljøvurderingsproces Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 Tlf.: 87 87 87 87 Energi Viborg Vand A/S Industrivej 15 Att.: cn@energiviborg.dk tjoe@viborg.dk Afgørelse om, at der ikke skal udarbejdes en miljøvurderingsrapport

Læs mere

Tillæg til midlertidig udledningstilladelse af oppumpet grundvand til Bolkjær Bæk

Tillæg til midlertidig udledningstilladelse af oppumpet grundvand til Bolkjær Bæk DIN Forsyning A/S Ulvsundvej 1 6715 Esbjerg N Att.: Mette Skov Hansen, mesk@dinforsyning.dk Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 Tillæg til midlertidig udledningstilladelse af oppumpet grundvand

Læs mere

Tilladelse til etablering af nedsivningsbassin for tag- og overfladevand Constantiaparken 1

Tilladelse til etablering af nedsivningsbassin for tag- og overfladevand Constantiaparken 1 Østjysk Boligselskab af 1976 Torvet 2, 2. sal 8700 Horsens Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Ann Britt Gassner Dir: +4579755627 Mob: e-mail: Ann.Gassner@Hedensted.dk Sagsnr. 06.01.05-P19-1049709-18 07.02.2019

Læs mere

Tilladelse til etablering af Sive sø til nedsivning af tagvand og vejvand

Tilladelse til etablering af Sive sø til nedsivning af tagvand og vejvand Tilladelse til etablering af Sive sø til nedsivning af tagvand og vejvand Tilladelse i medfør af: Miljøbeskyttelseslovens kapitel 3 og 4 meddelt til: Ejendomsselskabet Skyttevej 15 ApS Skyttevej 15 7800

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2015 1 - Forside - VEDTAGET Tillæg nr. 19 til spildevandsplan 2012-2015 Kloakering af arrangementsplads ved Bygholm Landbrugsskole TEKNIK OG MILJØ 1 2 - Tillæg Tillæg - Vedtaget nr.

Læs mere

AFLD Fasterholt Fasterholtgårdvej 10, 7400 Herning

AFLD Fasterholt Fasterholtgårdvej 10, 7400 Herning Tillæg til tilslutningstilladelse af 26. maj 2016 Tilladelse til afledning af overfladevand til Herning Renseanlæg AFLD Fasterholt Fasterholtgårdvej 10, 7400 Herning Meddelt til: AFLD Sagsnr.: 06.01.15-P19-26-15

Læs mere

Varde Kommune giver hermed tilladelse til udledning af tag- og overfladevand. Udledningen skal ske på følgende vilkår:

Varde Kommune giver hermed tilladelse til udledning af tag- og overfladevand. Udledningen skal ske på følgende vilkår: DIN Forsyning A/S Ravnevej 10 6705 Esbjerg Ø Naturcenteret Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 7994 6800 Tilladelse til udledning af tag- og overfladevand til Ålunde-Agerbæk- Debel Bæk via rørlagt regnvandsbassin

Læs mere

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag.

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag. Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning Dato: 13-06-2019 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning på, matr. nr. 7 GA, STENDERUP BY, ANSAGER. Ejendommen er omfattet af Naturbeskyttelseslovens

Læs mere

Udledningstilladelse Afværgevand til Varde Å

Udledningstilladelse Afværgevand til Varde Å DIN Forsyning A/S Ravnevej 10 6705 Esbjerg Ø Att.: Camilla L. H. Jørgensen, clhj@dinforsyning.dk Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 Udledningstilladelse Afværgevand til Varde Å Varde Kommune

Læs mere

1. Eksisterende bolig (bygning 1 i BBR) skal fjernes senest 6 måneder efter opførelse af den ansøgte bolig

1. Eksisterende bolig (bygning 1 i BBR) skal fjernes senest 6 måneder efter opførelse af den ansøgte bolig Teknik & Miljø Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Knud Erik Graversen Stenmosevej 5 8800 Viborg byggeriogmiljoe@viborg.dk viborg.dk Landzonetilladelse til bolig og garage, Nørremosevej

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund

Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Dispensation fra skovbyggelinje til administrationsbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund Der er søgt om dispensation fra skovbyggelinje til ny kantine- og kontorbygning på Kornmarken 25, 7190 Billund,

Læs mere

Att. Birgitte Schmidt Hansen 18. maj 2018 Sags id: 18/11549

Att. Birgitte Schmidt Hansen 18. maj 2018 Sags id: 18/11549 Miljø og Natur Assens Forsyning A/S Skovvej 2b 5610 Assens Kommune Att. Birgitte Schmidt Hansen 18. maj 2018 Sags id: 18/11549 Afgørelse om ikke VVM-pligt. Etablering af ledninger og regnvandsbassiner

Læs mere

LMO I/S Att.: Christian Bach Knudsen Asmildklostervej Viborg

LMO I/S Att.: Christian Bach Knudsen Asmildklostervej Viborg Teknik & Miljø Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 LMO I/S Att.: Christian Bach Knudsen Asmildklostervej 11 8800 Viborg byggeriogmiljoe@viborg.dk viborg.dk Landzonetilladelse

Læs mere

LEGO System A/S Åstvej Billund. Tilslutningstilladelse Overfladevand fra trailerplads på adressen Kornmarken 44, 7190 Billund

LEGO System A/S Åstvej Billund. Tilslutningstilladelse Overfladevand fra trailerplads på adressen Kornmarken 44, 7190 Billund LEGO System A/S Åstvej 1 7190 Billund 18. maj 2016 Tilslutningstilladelse Overfladevand fra trailerplads på adressen Kornmarken 44, 7190 Billund Billund Kommune har den 9. maj 2016 med henvendelse fra

Læs mere

Tillæg til midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet grundvand til Lerbæk og Grindsted Å

Tillæg til midlertidig tilladelse til udledning af oppumpet grundvand til Lerbæk og Grindsted Å VARDE KLOAK OG SPILDEVAND A/S Gl Kærvej 15 6800 Varde Att.: Mette Skov Hansen, mesk@dinforsyning.dk og Claus A. Nielsen, clan@dinforsyning.dk. Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 Tillæg til

Læs mere

Afgørelse Kommunen meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte, jf. planlovens 35, stk. 1.

Afgørelse Kommunen meddeler hermed landzonetilladelse til det ansøgte, jf. planlovens 35, stk. 1. Teknik & Miljø Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87.8 7. 87.8 7 SEGES Landbrug & Fødevarer F.m.b.A. Agro Food Park 15, Aarhus N E-mail: SEZA@seges.dk byggeriogmiljoe@viborg.dk Landzonetilladelse

Læs mere

AIR LIQUIDE DANMARK A/S Vejlevej Horsens

AIR LIQUIDE DANMARK A/S Vejlevej Horsens AIR LIQUIDE DANMARK A/S Vejlevej 13 8700 Horsens 23. april 2019 Tilladelse til nedsivning af regn- og overfladevand i åbent bassin på Energivej 9, 7442 Engesvang, matr. nr. 3bæ Pårup By, Engesvang Ikast-Brande

Læs mere

Udledningstilladelse til renset spildevand fra hævet nedsivningsanlæg på ejendommen. Kløv Kær 6, 7700 Thisted

Udledningstilladelse til renset spildevand fra hævet nedsivningsanlæg på ejendommen. Kløv Kær 6, 7700 Thisted Henrik Højbak Kløv Kær 6 7700 Thisted Plan- og Miljøafdelingen 28. juni 2016 BrevID.: 2309983 Medarbejder: kkn Udledningstilladelse til renset spildevand fra hævet nedsivningsanlæg på ejendommen Kløv Kær

Læs mere

3. Den fremtidige vedligeholdelse af vandløbet følger fortsat eksisterende partsfordeling af 17. februar 1983 (bilag 2).

3. Den fremtidige vedligeholdelse af vandløbet følger fortsat eksisterende partsfordeling af 17. februar 1983 (bilag 2). Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Christian Søndergaard Faldborgvej 8 8840 Rødkærsbro Sendes til: kjaersoendergaard@gmail.com Tilladelse til medbenyttelse af rørlagt vandløb Viborg

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning af grundvand til Bangsbo Å fra ejendommen Søndergade 206, 9900 Frederikshavn. Indholdsfortegnelse

Midlertidig tilladelse til udledning af grundvand til Bangsbo Å fra ejendommen Søndergade 206, 9900 Frederikshavn. Indholdsfortegnelse Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Torstein Fjordbak Vestbanegade 5 9800 Hjørring Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Via mail: tf@bundgaard-ark.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering af minirenseanlæg med udledning af renset husspildevand til Faskine fra ejendommen Nr. Lydumvej 110, 6830 Nørre Nebel

Tilladelse til etablering af minirenseanlæg med udledning af renset husspildevand til Faskine fra ejendommen Nr. Lydumvej 110, 6830 Nørre Nebel Niels Nygård Pedersen Nr. Lydumvej 110 6830 Nørre Nebel Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 vardekommune@varde.dk www.vardekommune.dk Tilladelse til etablering af minirenseanlæg med udledning

Læs mere

Hjørring Kommune. Hjørring Vandselskab A/S Åstrupvej 9. Hjørring den TILLADELSE TIL

Hjørring Kommune. Hjørring Vandselskab A/S Åstrupvej 9. Hjørring den TILLADELSE TIL Hjørring Kommune Hjørring Vandselskab A/S Åstrupvej 9 9800 Hjørring TILLADELSE TIL Hjørring den 29-03-2019 Sagsnr.: 06.11.01-G01-22-18 Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33

Læs mere

Ingeniør ne Jernbanegade Esbjerg og CASA Nord ApS St. Strandstræde København K

Ingeniør ne Jernbanegade Esbjerg og CASA Nord ApS St. Strandstræde København K Returadresse: Køge Kommune, Miljøafdelingen Torvet 1, 4600 Køge Ingeniør ne Jernbanegade 1 6700 Esbjerg og CASA Nord ApS St. Strandstræde 20 1255 København K Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Miljøafdelingen

Læs mere

Center for Park, Vej og Miljø

Center for Park, Vej og Miljø Center for Park, Vej og Miljø Ishøj Forsyning, Vand Baldersbækvej 6 2635 Ishøj Email: tibra@ishoj.dk Dato 2. oktober 2019 Sagsbehandler: Karin Blendstrup Jensen Telefon: 43577 520 E-mail: pvm@ishoj.dk

Læs mere

Screeningsafgørelse ikke VVM-pligt Grindsted Renseanlæg Billund Vand A/S

Screeningsafgørelse ikke VVM-pligt Grindsted Renseanlæg Billund Vand A/S Billund Vand A/S Grindsted Landevej 40 7200 Grindsted Screeningsafgørelse ikke VVM-pligt Grindsted Renseanlæg Billund Vand A/S 1.0 Introduktion Billund Vand A/S har med brev af den 27.3. 2017 fremsendt

Læs mere

Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til skovrejsning Dato:

Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til skovrejsning Dato: Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til skovrejsning Dato: 10-08-2017 Der er søgt om tilladelse til skovrejsning på Fiskerivej 20, 7200 Grindsted, matr. nr. 3ø, Omvrå Søndermark, Filskov. Det ansøgte

Læs mere

Midlertidig tilladelse til udledning fra grundvandssænkning

Midlertidig tilladelse til udledning fra grundvandssænkning Midlertidig tilladelse til udledning fra grundvandssænkning Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse (Lov nr. 358 af 6. juni 1991, jf. lovbek. nr. 1121 af 3. september 2018) samt Kapitel 9

Læs mere

Jørgen Rasmussen Vråvej Tjele. Landzonetilladelse til garage og redskabsrum på Vråvej 16, 8830 Tjele

Jørgen Rasmussen Vråvej Tjele. Landzonetilladelse til garage og redskabsrum på Vråvej 16, 8830 Tjele Teknik & Miljø Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Jørgen Rasmussen Vråvej 16 8830 Tjele byggeriogmiljoe@viborg.dk viborg.dk Landzonetilladelse til garage og redskabsrum på Vråvej

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til opførsel af garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til opførsel af garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til opførsel af garage Dato: 09-01-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til opførsel af garage på 65 m 2 på Hovedgaden 59, 7260 Sønder Omme,

Læs mere

Tilladelse til midlertidig udledning af spildevand fra bassiner ved Kærsmindebadet til Svejstrup Bæk

Tilladelse til midlertidig udledning af spildevand fra bassiner ved Kærsmindebadet til Svejstrup Bæk Randers Kommune Ejendomsservice Att. Lars Ole Markvardsen Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89 15 16 81 jakob.aarup@randers.dk www.randers.dk 21-03-2018

Læs mere

Landzonetilladelse til sø

Landzonetilladelse til sø Kristina Bodal-Lauridsen Holmstrup Byvej 3 4450 Jyderup Sendt pr. mail: bodal@outlook.dk Landzonetilladelse til sø Vi har behandlet din ansøgning om tilladelse til at etablering af en ca. 600 m2 stor sø

Læs mere

Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus

Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus Dispensation fra skovbyggelinje til ombygning og tilbygning af enfamiliehus Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til om- og tilbygning af enfamiliehus på Rankenbjergvej 11, 6623

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til etablering af enfamiliehus Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til etablering af enfamiliehus Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til etablering af enfamiliehus Dato: 10-07-2017 Der er søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til etablering af enfamiliehus på Lærke Alle 3, 7260 Sønder

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til carport og garage Dato: 11-07-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til opførsel af carport og garage på 92 m 2 på Skovbrynet 5, 7260 Sønder

Læs mere

#split# Tilladelse til nedsivning og udledning af vejvand fra Østermarkens forlængelse i Hjallerup

#split# Tilladelse til nedsivning og udledning af vejvand fra Østermarkens forlængelse i Hjallerup #split# Brønderslev Kommune Vejmyndigheden Plan og Miljø Dato: 04-09-2018 Sags. nr.: 06.11.01-P19-4-18 Sagsbeh.: Jes Rose Nielsen Lokaltlf.: +4599455519 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon 9945 4545

Læs mere

Hjørring Kommune. Løkken Action House APS Industrivej Løkken. Hjørring den TILLADELSE TIL

Hjørring Kommune. Løkken Action House APS Industrivej Løkken. Hjørring den TILLADELSE TIL Hjørring Kommune Løkken Action House APS Industrivej 1 9480 Løkken TILLADELSE TIL Hjørring den 21-02-2017 Sagsnr.: 06.11.01-G01-4-17 Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33

Læs mere

Rønde Fjernvarme Udledningstilladelse, overfladevand

Rønde Fjernvarme Udledningstilladelse, overfladevand Rønde Fjernvarme a.m.b.a. 28-03-2017 Skrejrupvej 9c Sagsnr.: 17/10426 8410 Rønde Sagsbehandler: Steen Ravn Christensen Tlf.: 87 53 54 10 natur.miljoe@syddjurs.dk Rønde Fjernvarme Udledningstilladelse,

Læs mere

Tilladelser på strækning Helsinge - Tisvilde

Tilladelser på strækning Helsinge - Tisvilde Lokaltog A S Jættevej 50 4100 Ringsted Sag: 06.00.00-G01-100-18 10. april 2019 Tilladelser på strækning Helsinge - Tisvilde Rambøll har på Lokaltog A/S vegne ansøgt om tilladelse til afvanding af 4 delstrækninger

Læs mere

Hillerød kommune Trollesmindealle Hillerød

Hillerød kommune Trollesmindealle Hillerød Hillerød kommune Trollesmindealle 27 3400 Hillerød Tilladelse til tilslutning af overfladevand fra tag og befæstede arealer (p-pladser) til regnvandsledning på ejendommen Milnersvej 39 C, 3400 Hillerød

Læs mere

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb

Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse til udledning fra regnbetinget udløb Tilladelse i medfør af: 28 i Lov om miljøbeskyttelse Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. Skive Å Udløb 111017U Kloakoplande 1112a, 1112b, 1112c

Læs mere

En landzonetilladelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i 5 år.

En landzonetilladelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i 5 år. Teknik & Miljø Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Morten Guldager Bjerg Busbjergvej 66 8850 Bjerringbro byggeriogmiljoe@viborg.dk viborg.dk Landzonetilladelse til udhus på Busbjergvej

Læs mere

#split# 5. Bundfældningstanken skal tømmes for slam efter behov. Slammet skal bortskaffes efter gældende regler.

#split# 5. Bundfældningstanken skal tømmes for slam efter behov. Slammet skal bortskaffes efter gældende regler. #split# MANNA VANDVÆRK Kilden 7 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 29-03-2017 Sags. nr.: 06.11.01-P19-1-17 Sagsbeh.: Jes Rose Nielsen Lokaltlf.: +4599455519 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon

Læs mere

Forslag til Tillæg nr. 14 til Rebild Kommunes Spildevandsplan Boligområde i Øster Hornum - Lokalplan 319

Forslag til Tillæg nr. 14 til Rebild Kommunes Spildevandsplan Boligområde i Øster Hornum - Lokalplan 319 Center Natur og Miljø Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.00.05-P16-19-18 Ref.: Rune Thomsen Telefon: 99889456 Dato: 23-10-2018 Forslag til Tillæg

Læs mere

Tilladelse til udledning af tag- og overfladevand til Vardegårdsløbet, Greve food stop, Mosede landevej 56

Tilladelse til udledning af tag- og overfladevand til Vardegårdsløbet, Greve food stop, Mosede landevej 56 Greve Kommune Teknik & Miljø Klar forsyning Vasebækvej 40 4600 Køge Tilladelse til udledning af tag- og overfladevand til Vardegårdsløbet, Greve food stop, Mosede landevej 56 På baggrund af ansøgning modtaget

Læs mere

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand fra spildevandsoplandene

Tilladelse til udledning af overfladevand fra spildevandsoplandene Sagsnr.: 13/42617 KS: thgr Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Tilladelse til udledning af overfladevand fra spildevandsoplandene 11006 og 11037 versionsnr.: 1.5 09-03-2013,

Læs mere

Bemærk, at dispensationen bortfalder såfremt den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt.

Bemærk, at dispensationen bortfalder såfremt den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt. Dispensation fra skovbyggelinje til lagerhal Dato: 20-11-2018 Konsulent har på vegne af ejer søgt om byggetilladelse til tilbygning af lagerhal på Industrivangen 1, 7200 Grindsted, matr. nr. 2 BB, FILSKOV

Læs mere

Tilladelse til nedsivning af spildevand fra vaskeplads

Tilladelse til nedsivning af spildevand fra vaskeplads Kaas Maskinstation og Landbrug - v/henrik Højer Lundergaardsvej 8 9490 Pandrup Vækst og Udvikling Industri Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk

Læs mere

Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å.

Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å. Tillæg til tilladelse til udledning af grundvand til Vindinge Å. Resumé Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler tilladelse til udledning af oppumpet grundvand til Vindinge Å. Tilladelsen er et tillæg til udledningstilladelsen

Læs mere

En landzonetilladelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter, at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i 5 år.

En landzonetilladelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter, at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i 5 år. Teknik & Miljø Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Jens Lind Himmestrupvej 49 8850 Bjerringbro byggeriogmiljoe@viborg.dk viborg.dk Landzonetilladelse til bolig på Skibelundvej

Læs mere

Tilladelse til udsprøjtning af spildevand uden jordbrugsmæssig værdi på jordoverfladen

Tilladelse til udsprøjtning af spildevand uden jordbrugsmæssig værdi på jordoverfladen ERIK ANDERSEN Pederstrupvej 38 Pederstrup 8620 Kjellerup 26. januar 2018 Tilladelse til udsprøjtning af spildevand uden jordbrugsmæssig værdi på jordoverfladen Der meddeles i medfør af miljøbeskyttelseslovens

Læs mere

Att. Stine Madsen Ansbjerg 28. juni 2018 Sags id: 17/9788

Att. Stine Madsen Ansbjerg 28. juni 2018 Sags id: 17/9788 Miljø og Natur Assens Forsyning A/S Skovvej 2b 5610 Assens Kommune Att. Stine Madsen Ansbjerg 28. juni 2018 Sags id: 17/9788 Afgørelse om ikke VVM-pligt. Etablering af regnvandsbassin i forbindelse med

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Kystdirektoratet Drifts og Anlægsafdeling Att.: Lars Erik Olsen Pr. mail: lao@kyst.dk Kystdirektoratet J.nr. 18/01567-11 Ref. Thomas Larsen 24-09-2018 Tilladelse til genplacering af opgravede sten fra

Læs mere

Tilladelse til nedsivning af vejvand langs Birkvej, 6800 Skjern

Tilladelse til nedsivning af vejvand langs Birkvej, 6800 Skjern Returadresse Land, By og Kultur Land og Vand Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Ringkøbing-Skjern Kommune Trafik og Vej Smed Sørensens Vej 1 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Lone Sørensen Direkte telefon

Læs mere

Afgørelse om, at der ikke skal udarbejdes en miljøvurderingsrapport for etablering af autoophug

Afgørelse om, at der ikke skal udarbejdes en miljøvurderingsrapport for etablering af autoophug Teknik og Miljø Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Truckland ApS Højbjerg Huse 7 9940 Rødkærsbro Sendt pr. mail til Konsulent Hanne Risgaard: hanne@risgaard-nielsen.dk, samt

Læs mere

Tilladelse til udledning af regn- og overfladevand fra vej- og stianlæg Vejledalen til Fløbæk via udløb VE573U

Tilladelse til udledning af regn- og overfladevand fra vej- og stianlæg Vejledalen til Fløbæk via udløb VE573U Vejle Kommune Anlæg & Infrastruktur Kirketorvet 22 7100 Vejle ATT: Claus Weng Petersen Sendt på mail: clwpe@vejle.dk 14-07-2017 Tilladelse til udledning af regn- og overfladevand fra vej- og stianlæg Vejledalen

Læs mere

Randers Kommune Att.: Veje og Trafik Odinsgade Randers C / G

Randers Kommune Att.: Veje og Trafik Odinsgade Randers C / G Randers Kommune Att.: Veje og Trafik Odinsgade 7 8900 Randers C Sendes på mail til: vejeogtrafik@randers.dk Udvikling, Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 6900 Direkte 8915 1839

Læs mere

Grenåvej 425 ApS Sindalsvej Risskov. Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra ejendommen Grenåvej

Grenåvej 425 ApS Sindalsvej Risskov. Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra ejendommen Grenåvej Grundvand og Spildevand Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand Grenåvej 425 ApS Sindalsvej 41 8240 Risskov Side 1 af 5 Tilladelse til nedsivning af overfladevand fra ejendommen Grenåvej 425 Aarhus Kommune,

Læs mere

Hjørring Kommune. Hjørring den TILLADELSE TIL

Hjørring Kommune. Hjørring den TILLADELSE TIL Hjørring Kommune TILLADELSE TIL Hjørring den 08-07-2016 Sagsnr.: 06.11.01-G01-4-15 Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere

Anpartsselskabet af G.A. Centervej Billund

Anpartsselskabet af G.A. Centervej Billund Anpartsselskabet af 19. 9. 2006 G.A. Centervej 4 7190 Billund Dato: 16. november 2018 Ikke VVM-pligt for etablering og drift af terminalbygning og hangar med tilhørende faciliteter på Billund Lufthavn

Læs mere

Projektet vil bidrage med en forøgelse af spildevand og affald, der inaktiveres og håndteres sammen med virksomhedens øvrige affald og spildevand.

Projektet vil bidrage med en forøgelse af spildevand og affald, der inaktiveres og håndteres sammen med virksomhedens øvrige affald og spildevand. Bavarian Nordic A/S Hejreskovvej 10A 3490 Kvistgård Sendt som digitalpost til CVR 16 271 187 og som mail til: Ane Rørmann Jensen, ane.rormannjensen@cmcbio.com C7 Consulting, rikke@c7c.dk Virksomheder J.nr.

Læs mere

Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015

Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse Den nye bane Kbh-Ringsted, BANEDANMARK Relevante underentreprenører Afgørelse om vilkårsændringer til udledningstilladelse af 19/6-2015

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato:

Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato: Dispensation fra skovbyggelinje til garage Dato: 03-04-2018 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinje/byggetilladelse til en tilbygning på garage på Højene 5, 7250 Hejnsvig, matr. nr. 12 AY, HEJNSVIG

Læs mere

Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til etablering af integreret garage

Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til etablering af integreret garage Dispensation fra sø- og åbeskyttelseslinjen til etablering af integreret garage Du har er søgt om tilladelse til at opføre en integreret garage på Hovedgaden 59, 7260 Sønder Omme, matr. nr. 6a, Kirkeby

Læs mere

Søndre Skole Tinghusgade Grindsted. Att.: Serviceleder Henrik Dam.

Søndre Skole Tinghusgade Grindsted. Att.: Serviceleder Henrik Dam. Søndre Skole Tinghusgade 3 7200 Grindsted Att.: Serviceleder Henrik Dam e-mail: hda@billund.dk 31. oktober 2017 Tilslutnings- og udledningstilladelse - afledning af drænvand til Engsøkanalen Billund Vand

Læs mere

SPILDEVAND UDLEDNINGSTILLADELSE

SPILDEVAND UDLEDNINGSTILLADELSE . SPILDEVAND UDLEDNINGSTILLADELSE I/S REFA - GEDSER LANDEVEJ 22T, 4800 NYKØBING F GULDBORGSUND KOMMUNE TEKNIK & MILJØ 31-03-2017 SAG NR. 17/10384 Udledningstilladelse meddelt i henhold til kapitel 4 i

Læs mere