Referat af Brugerudvalgsmøde d. 16. november 2010.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af Brugerudvalgsmøde d. 16. november 2010."

Transkript

1 Referat af Brugerudvalgsmøde d. 16. november Referent: Marianne Nissen Deltagere: Vikingen: Finn Herrik MKC: Jens Ole (for Jeppe) Skjold: Niels Århus Roklub: Morten F. Sørensen ÅKKK: Claus ARA: Morten Krogh SERO: Søren Dam ASR: Sune ASR: Finn Andersen Risskov Roklub: Erik Foreløbig dagsorden er sendt den blev gennemgået. Der var enighed om, at det vigtigste på dagsordenen var Brugsaftalen. Oprindeligt havde kommunen indkaldt til møde vedr. Brugsaftalen d. 5. november, men da der på dagsordenen fremgik punkter som ikke på forhånd var drøftet i Brugerudvalget, bad Morten F. Sørensen og Morten Krogh om udsættelse. Gennemgang af sidste referat: Der er enighed om, at referat sendes til alle medlemmerne i brugerudvalget (repræsentanter fra de enkelte klubber). Vedr. forsøg på at oprette gruppe på google, så har Morten Krogh forsøgt, at få adgang til denne, men det er ikke helt enkelt. Det er ikke let og intuitiv, så vi dropper tanken lige nu. Hvis andet redskab viser sig enkelt, så er der enighed om, at ideen er god. Brugeraftale; de 5 punkter på dagsorden til møde med kommunen d. 19. november Brugsaftalen blev gennemgået punkt for punkt. Morten F.S. har rundsendt ny indkaldelse til brugerudvalget d, 15. November. Se bilag med brugsaftalen, hvor brugerudvalgets kommentarer pr. er tilføjet noteret med grøn skrift. Hvor der ikke er skrevet noget, var der ingen kommentarer.

2 Herunder ajourføring af forsikring af indbo, drift af alarmsystem og evt. Hjertestarter. Sune fortalte, at Tryg på hjemmesiden har ansøgningsformular til hjertestarter som skal udfyldes ansøgningsfrist til foråret, men vi kan lige så godt starte med at samle oplysninger ind og sende ansøgningen. De øvrige 5 punkter på dagsordenen til mødet fredag: henvendelse fra Århus Kano og Kajakklub, som ønsker at opbevare deres kanoer/ kajakker på stedet Claus fortæller, at ÅKKK uformelt har henvendt sig til Sport og Fritid vedr. plads til kanoer/kajakker på Brabrand Rostadion. Har ingen intention om, at det er noget Brugerudvalget skal gå ind i. Han er i diaog med ÅKS, som er nedsat med henblik på at afholde stævner samt adgang for kajaksporten på Brabrand Rostadion. Det har været problematisk vedr. kanoer og pladsen hertil, men forventer der findes en løsning omkring pladser til kano/kajakker. Det blev nævnt, at det er et eksempel på at de henvendelser kommunen modtager uformelt bliver sat på dagsordenen herfra. U-23 roere Brugerudvalget kender ikke noget til dette og formoder det må være en klubsatsning. Det anses derfor ikke at handle om brugerudvalget, hvorfor det ikke er relevant på mødet fredag. Århus 1900 Skaters Se kommentarer I brugsaftalen. Der er p.t. solgt 3 4 nøglekort, hvilket tyder på begrænset niveau og Brugerudvalget er enige om, at de er velkomne. Flere yngre roere på anlægget eksempelvis via Aarhus Roklubs forsøg på et fornyet skolesamarbejde med Engdalsskolen (born og Unge) Århus Roklub har prøvet at få mere ungdomsarbejde på banen, så derfor er dette punkt kommet på dagsordenen. Adgang for nye brugere og sikring af optimal aktivitet på anlægget/ Behov for oprydning i bade/ kajakker mhp. udnyttelse af kapaciteten. Se bl.a. ovenstående gennemgang af punkter på dagsordenen til møde med kommunen. ÅKS er godt I gang med oprydning og rokering af kajakkerne, men den endelige aktivitet kan først ses efter vinteren. Der kan være et stigende behov for yderligere kapacitet. Fx er der ikke plads til kapkanoer der er et rum og mulighed for at udvide og det ville være rart at få rummet derude færdigt.

3 Morten K forslår, at det kunne være fint at se hvor mange forskellige drømme der er fra de forskellige klubber, samle det og se hvordan det hænger sammen. Også for at synliggøre at ikke alt kan lade sig gøre. Finn A. Tilføjer, at eliten kræver optimale træningsbetingelser særligt indendørs. Kommunen ønsker at høre om pladsen udnyttes optimalt. Vi forventer at der kommer flere brugere men det er svært på nuværende tidspunkt at sige meget mere om det. Det aftales, at der arbejdes videre med en indsamling af de forskellige klubbers ønsker og drømme der arrangeres evt. et møde en dag, hvor det er forberedt og man kan se på mulige løsninger. Hvem er den tegningsberettigede/underskriftsbemyndigede for Brugerudvalget bl.a. i relation til underskrift af brugsaftalen Brugerudvalget er ikke en forening I sig selv, men et udvalg som samler brugerklubberne repræsenteret på Brabrand Rostadion. Der er i udvalget forskellige meninger omkring behovet for vedtægter, forretningsorden e.lign. Det har vist sig at være svært gennemskueligt, hvordan samarbejdet er organiseret og der er neighed om, at gennemsigteligheden er vigtigt. Særligt som nye active I brugerudvalget hard et været svært at få informationer og ville være rart med information om udvalget og en stor hjælp hvis nogle rammer er opstillet og tilgængeligt på skrift. Det aftales at Sune og Finn H I samarbejde laver et udkast til forretningsorden. Der er neighed om, at det bør være enkelt få regler og stor tillid. Grænsen defineres af, at Brugerudvalget IKKE er en forening Det aftales at Morten F.S. er den tegnsingsberettigede/ underskriftbemyndigede i relation til underskrift af Brugsaftalen med Kommunen. Skal der laves regnskab+budget Kommunen har sendt tilskudsoversigt over udbetalinger for og 2010, som bilag til mødet. Her fremgår det, at der ydes et rengøringstilskud samt tilskud I frbindelse med udlægning og indtagning af baneafmærkning m.v. Derudover har der været indkomst I forbindelse med salg af nøglekort. Det blev aftalt, at der laves et årsregnskab jf. konto. Morten F.S. sender udskrift til Claus som laver regnskab. Der udarbejdes ikke på nuværende tidspunkt budget, men det blev nævnt, at der kunne være god idé i, at Brugerudvalget fælles prioriterede hvad opsparingen bruges til. Den daglige drift, som Brugerudvalget star for jf. brugsaftalen finansieres af opkrævninger I forbindelse med årlig afgift på nøglekort. Vi blev enige om, at omdøbe denne afgift til brugsafgift, dad et er misvisende at kalde det rengøring pga. tilskud fra Kommunen.

4 Forskellige henvendelser til kommunen udenom brugerudvalget!! får os til at stå som usamarbejdsvillige og kunne måske få kommunen til at selv at administrer rostadion. Henvendelser til kommunen er begrundet I misforståelser. Arbejdsgangen er normalt at der er én fra brugerudvalget der har kontakt til kommunen. Det har ikke været tydeligt. Der er enighed om, at Brugerudvalget har udpeget Morten F.S. som kontakt til Kommunen Den endelige Brugsaftalen indgået med kommunen på baggrund af Brugerudvalgets kommentarer i aften sendes til brugerudvalgsmedlemmerne, Evt. Claus spurgte til Brugerudvalgets holdning samt evt. opbakning i form af lobbyarbejde ved mødet vedr. Handicappedes tilgængelighed i form af handicapvenlige forhold Der er i huset handicapvenlige forhold. De forefindes nu På Brabrand Rostadion men er mangelfuld i de enkelte klubber. Brugerudvalget går umiddelbart ikke ind i dette. Niels fik afklaret tvivlsspørgsmål omkring brug af nøglekort, som aftales i Brugerudvalget og ikke i ÅKS regi. Faste brugere skal have egen kort, men man må gerne besøge Brabrand Rostadion i fællesskab med klubkammerater, introarrangementer i de enkelte klubber e.lign. Det blev diskuteret hvordan nedrivningen af det gamle hus skal foregå og i hvilken rækkefølge. Der skal hylder op hvor der kan ligge K2 K4 over Inriggere hvordan indrettes det, så der kan være flest mulige både. Køkken og vægge skal rives ned, uanset hvordan det organiseres Det sættes på som punkt til næste møde. Næste møde tirsdag d. 14. december

5 B R U G S A F T A L E Mellem Århus Kommune v/sport & Fritid (i det efterfølgende kaldet kommunen) og Brugerudvalget på Brabrand Rostadion (i det efterfølgende kaldet brugeren) indgås herved følgende brugsaftale: Bilag 1 Brugsaftalens genstand Kommunen stiller klublokaler, bådhal og værkstedsfaciliteter samt udendørs faciliteter i form af dommertårn, anløbsbro og baneanlæg på Brabrand Rostadion, Vandværksvej 14, 8220 Brabrand til rådighed for brugeren. Det blev nævnt om der med anløbsbro menes alle broerne eller kun den nye mellem klubhus og dommertårnet. Enighed om ikke at kommentere det for kommunen usikkerhed må anses for at være til brugerens fordel. 2 Brugsaftalens ikrafttræden og ophør Brugsaftalen tager sin begyndelse den 1. november 2010 og løber i 5 år til den 31. oktober 2015, til hvilket tidspunkt den ophører uden forudgående varsel, medmindre brugeren eller kommunen opsiger aftalen inden denne dato. 5 år er umiddelbart kort tid, hvis der i så fald skal findes andre løsninger (klubhus, adgang til Brabrand Sø m.m.) Enighed om, at prøve at få det sat op til 10 år i stedet. (aftalen kan til enhver tid opsiges se stk. 3). En evt. forlængelse af brugsaftalen skal være aftalt mellem kommunen og brugeren inden den 1. september Stk. 3 Brugsaftalen kan af kommunen opsiges inden udløb med 6 måneders varsel til den 1. i en måned, såfremt det ved byrådsbeslutning vedtages at anvende lokalerne til andet formål. Hvis dette bliver aktuelt, er kommunen ikke forpligtet til at yde genhusning til brugeren. 3 Overtagelse af de til rådighed stillede lokaler Brugeren overtager lokalerne/faciliteterne, som de er og forefindes ved brugsaftalens ikrafttræden.

6 Lokalernes/faciliteternes indretning og færdiggørelse foretages for brugerens regning. Der er bemærkninger omkring færdiggørelsen af nedbrydning af det gam- le klubhus ombygning til opbevaring af materiel. Morten F. S. Fortæller, at den oprindelige aftale var, at vi selv også skulle nedrive omklædningsrum, men det gjorde kommunen alligevel. Der har deraf også været en del af aftalen, at nedrivning ombygning af det gamle er vores opgave. Der skal rages noget ned og fjernes noget, men de har været fair indtil nu. Claus foreslår, at der kan være mulighed for at bruge løntilskudsansatte ved sport og fritid. Vi blev enige om, at hvis kommunen betaler materialerne, så er det fint vi selv står for arbejdskraften. Det forventes at det nye hus og omgivelserne herunder udendørs lys færdiggøres. 4 Anvendelsen af de til rådighed stillede lokaler Brugeren har dispositionsretten til lokalerne/faciliteterne og bemyndiges ved denne brugsaftale til at lade dets medlemmer benytte lokalerne/faciliteterne i brugsaftalens løbetid. Til udnyttelse af denne ret udleveres nøgler, der sikrer brugeren adgang hertil. Kommunen har bidraget med de første 200 nøglekort uden beregning det er et kommunalt system. Ændringer i Brugerudvalgets sammensætning skal aftales med kommunen med henblik på at sikre en optimal kapacitetsudnyttelse og at nye brugere sikres mulighed for at anvende lokalerne/faciliteterne. Hvis nye brugere henvender sig til kommunen eller brugeren med ønske om at benytte lokalerne/faciliteterne, vil kommunen i samarbejde med brugeren undersøge faciliteternes udnyttelsesgrad. Såfremt der konstateres ledig kapacitet, vil kommunen i samarbejde med brugeren indlede en dialog med den/de nye brugere om en mulig anvendelse af lokalerne/faciliteterne. Der er tvivl om, hvordan dette skal tolkes. Morten F.S. tolker det således, at hvis der er ledige tider i løbet af dagen, så vil kommunen evt. bruge denne tid. Kommunen er forpligtet til at stille lokaler til rådighed for foreninger i kommunen. Der står, at det sker i samarbejde med brugeren (brugerudvalget). Stk. 3 I lokalerne må der ikke foregå anden virksomhed end sådan, der direkte knyttes til brugerens aktiviteter. Lokalerne skal således

7 benyttes til søsportsaktiviteter og må ikke uden skriftligt samtykke fra kommunen bruges til andet formål. Det udelukker således adgang for SFO er. Der skal indgås skriftlig samtykke med kommunene vedr. Aarhus 1900 Skaters. Stk. 4 Det påhviler brugeren at sørge for, at lokalerne til enhver tid fremtræder ryddelige og i god stand. Endvidere har brugeren ansvaret for, at der udøves en adfærd i bygningen, der er i overensstemmelse med almindelig ro og orden. 5 Betaling for de til rådighed stillede lokaler Stk. 3 Lokalerne stilles vederlagsfrit til rådighed af Århus Kommune v/sport & Fritid (inkl. el, vand og varme). Der betales ikke depositum. Med henvisning til folkeoplysningsloven tages der imidlertid forbehold for eventuelle fremtidige beslutninger om at indføre gebyr for lån af kommunale lokaler og arealer. Det formodes, at kommunens hensigt hermed er at tage forbehold for ændringer i lov omkring brugerbetaling og heraf sikring af mulighed for at kunne efterkomme en evt. lovgivning på området. 6 Drift og vedligeholdelse Stk. 3 Stk. 4 Brugeren er ansvarlig for den løbende indvendige vedligeholdelse samt vedligeholdelse af inventar og udstyr, herunder den løbende drift af evt. alarm, hjertestarter mv. Det er uklart om brugerudvalget har ansvar for drift af banerne om baneanlæg hører ind under udstyr. Morten F.S. forklarer, at kommunen indtil nu har stået for udskiftning/ fornyelse af baneanlæg. Vi har fået banerne, da det i regulativerne for søen står, at man ikke må ro udenfor baneanlæg. Dette omformuleres evt. således, at det står mere klart der lægges op til en præcisering. Ansvaret for den øvrige drift og vedligeholdelse af bygningen og dens tekniske installationer påhviler kommunen. Brugeren må ikke uden kommunens skriftlige godkendelse foretage ændringer i bygningens indretning. Ændring af facaden herunder skiltning og maling må kun finde sted efter forud indhentet tilladelse fra kommunen.

8 Stk. 5 Brugeren er pligtig til at give adgang til lokalerne både for tilsyn og reparationer. 7 Forsikringer Kommunen afholder udgifterne til bygningens brandforsikring. Brugeren afholder udgifterne til en ajourført forsikring af eget indbo, inventar og udstyr. Der er tegnet inboforsikring ved Tryg gennem aftale med DIF, så det skulle være på plads. Både og materiel forsikres traditionelt af de enkelte klubber jf. 8 Fremleje Hel eller delvis fremleje af lokalerne er ikke tilladt. Brugeren kan ikke tinglyse gæld på den kommunalt ejede bygning. 9 Misligholdelse Ved misligholdelse af brugsaftalen kontaktes brugeren af kommunen ved en skriftlig påtale. Ved grov og gentagen misligholdelse kan Rådmanden for Kultur og Borgerservice ophæve brugsaftalen med omgående virkning. 10 Brugsaftalens ophør Stk. 3 Stk. 4 Ønsker brugeren ved brugsaftalens ophør brugsaftalen forlænget, afgøres spørgsmålet herom ved forhandling mellem kommunen og brugeren, jf. 2, stk. 2. Ønsker brugeren ikke brugsaftalen forlænget, afleveres de til rådighed stillede lokaler/faciliteter pænt og ryddeligt samt i en vedligeholdelsesstand svarende til den, som de blev brugeren overleveret ved brugsaftalens ikrafttræden, dog bortset fra almindelig slid og ælde. Lokalerne gennemgås af kommunen og brugeren ved brugsaftalens ophør. Ved brugsaftalens ophør skal det på ejendommen opførte mur- og nagelfaste tilbehør og installationer af enhver art forblive på kommunens ejendom.

9 Brugeren har dog ret og pligt til at fjerne alt løsøre og inventar, som af brugeren er indsat i lokalerne, og som ikke tilhører kommunen. Særindretninger og tekniske installationer betragtes som kommunens ejendom, uanset om installationerne er bekostet af brugeren eller kommunen. Kommunen kan dog forlange, at brugeren ved brugsaftalens ophør medtager sådanne særindretninger og installationer og reetablerer lokalerne. 11 Erstatning Brugeren modtager ingen erstatning i anledning af brugsaftalens ophør. Århus, den / 2010 For Århus Kommune v/sport & Fritid For brugeren: Niels Rask Morten Flarup Sørensen Bilag: Fortegnelse over Brugerudvalgets medlemmer pr. 20. oktober 2010

10 B I L A G Fortegnelse over Brugerudvalgets medlemmer pr. 20. oktober 2010: Medlemssammensætningen opdateres. Sune Mørch Knudsen, Århus Studenter Roklub Morten Krogh Nielsen, Roklubben ARA Jeppe Glesner, Marselisborg Kajak Club Finn Andersen, Rocenter Århus Niels Uhre Christensen, Kajakklubben Skjold Svend Pedersen, Kajakklubben Viking Kurt Bülow, Århus 1900 Skaters Søren Dam, Sero Erik Søndergård, Risskov Roklub Claus Pape, Århus Kano og Kajakklub Morten Flarup Sørensen, Aarhus Roklub

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem Lejekontrakt mellem Kolding Kommune og Kolding Modeljernbaneklub Mellem Kolding Kommune Senior-, Sundhed- og Fritidsforvaltningen Fritid og Idræt 6000 Kolding (i det følgende kaldet udlejer) og Kolding

Læs mere

Lejeaftale. Aftalens Parter

Lejeaftale. Aftalens Parter j.nr. 1.2.16 / hfs Lejeaftale 1 Aftalens Parter Mellem Museum Sønderjylland, Aastrupvej 48 A, 6100 Haderslev som udlejer og Højeregnens Lokalhistoriske Arkiv, Møllegade 12, 6280 Højer som lejer indgås

Læs mere

Brugsaftale. indgås hermed brugsaftale for ejendommen Ryetvej 17, 3500 Værløse, som ejes af Furesø Kommune. Formål. Omfang

Brugsaftale. indgås hermed brugsaftale for ejendommen Ryetvej 17, 3500 Værløse, som ejes af Furesø Kommune. Formål. Omfang Brugsaftale Version 18.02.2016 Mellem Furesø Kommune Stiager 2 3500 Værløse og Alugod Gruppe, Det Danske Spejderkorps c/o Bjarne van Reeuwijk Toftegårdsvej 20 3500 Værløse indgås hermed brugsaftale for

Læs mere

Brugsretsaftale. Der er indgået aftale mellem. Rudersdal Kommune Øverødvej Holte (i det følgende kaldet ejer)

Brugsretsaftale. Der er indgået aftale mellem. Rudersdal Kommune Øverødvej Holte (i det følgende kaldet ejer) Brugsretsaftale Der er indgået aftale mellem Rudersdal Kommune Øverødvej 2 2840 Holte (i det følgende kaldet ejer) og 21. marts 2013 Kultur Kultur Administration Tlf. 46 11 56 11 hsk@rudersdal.dk Sagsnr.:

Læs mere

Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015

Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015 Ordinært møde i ÅKS repræsentantskabet onsdag den 4. november 2015 Referat: Ad 1) Valg af referent og ordstyrer Referent: Carsten L. Buus (Viking) Ordstyrer: Erik Madsen (Viking) Ad 2) Præsentation af

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren)

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Forpagtningsaftale Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Og SBV 09 SBK 75/VSK Bymuren 151 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som

Læs mere

L E J E K O N T R A K T 1 DET LEJEDES OMFANG

L E J E K O N T R A K T 1 DET LEJEDES OMFANG ADVOKATFIRMAET WILLADSEN MEJLHOLM J. nr. 16-513-16712 Hjørring, den 10. juli 2019 Mellem Boligselskabet Domea Hjørring, Afdeling 1952, Vestergade 8, 9800 Hjørring (i det følgende kaldet udlejer) og Hjørring

Læs mere

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Haslev-Hallerne

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Haslev-Hallerne Driftsaftale mellem Faxe Kommune og den selvejende institution Haslev-Hallerne HH juli 2013 Side 1 af 7 Aftalens indhold 1 Parterne 2 Aftalen og bilag 3 Formål 4 Bygninger/lokaler mv. 5 Tildeling og fordeling

Læs mere

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Indholdsfortegnelse Nr. Emne Side 0. Parterne 2 1. Brugsgenstanden 3 2. Anvendelse 3 3. Ikrafttræden/overtagelse 4 4. Opsigelse/ophør 5 5. Fremleje

Læs mere

ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012

ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012 ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012 Deltagere:, Kajakklubben Viking; Marianne Nissen og Finn Herrik, MKC; Max Kayak og Jørn Maler Jensen, HEI; Claus Iversen og Tayo Lill Andreasen, Skjold; Morten

Læs mere

Brugsaftale. Holstebro Kommune v/byrådet. den selvejende institution Døesvejens Fritidscenter v/bestyrelsen

Brugsaftale. Holstebro Kommune v/byrådet. den selvejende institution Døesvejens Fritidscenter v/bestyrelsen Brugsaftale Mellem Holstebro Kommune v/byrådet og den selvejende institution Døesvejens Fritidscenter v/bestyrelsen er indgået følgende aftale om den Holstebro Kommune tilhørende ejendom beliggende Døesvej

Læs mere

ÅKS 2015 Referat for møde i ÅKS

ÅKS 2015 Referat for møde i ÅKS ÅKS 2015 Referat for møde i ÅKS DAGSORDEN torsdag den 17.09 2015 Deltagere: Skjold: Trine MKC: Max J og Rikke Viking: Ejlev K., Carsten B., Erik Egå Rosport: Claus I. ÅKKK: ingen Afbud: Morten, Claus og

Læs mere

Kontrakt og ordensregler for Kammerklubben! Navn/ensemble:!!! Kontaktpersonens fulde navn:!

Kontrakt og ordensregler for Kammerklubben! Navn/ensemble:!!! Kontaktpersonens fulde navn:! Parterne Udlejer: Foreningen Kammerklubben Ørnevej 69, 2400 KBH. NV. (Herefter benævnt som udlejer) Lejer: Kontrakt og ordensregler for Kammerklubben Denne lejekontrakt indgås mellem (Benyt venligst BLOK-bogstaver,

Læs mere

Mellem Halsnæs Kommune og nedenstående bruger indgås følgende brugsretsaftale vedrørende brug af lokaler. Kontaktperson: Klaus Kolberg

Mellem Halsnæs Kommune og nedenstående bruger indgås følgende brugsretsaftale vedrørende brug af lokaler. Kontaktperson: Klaus Kolberg Brugsretsaftale Mellem Halsnæs Kommune og nedenstående bruger indgås følgende brugsretsaftale vedrørende brug af lokaler. Halsnæs Kommune Halsnæs Kommune Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Telefon: 4778

Læs mere

ÅKS 2015 Dagsorden og referat for møder i ÅKS

ÅKS 2015 Dagsorden og referat for møder i ÅKS ÅKS 2015 Dagsorden og referat for møder i ÅKS REFERAT 9. marts 2015 Deltagere: Skjold: Morten Eld, Trine Færch MKC: Max, Jørn Maler Viking: Carsten Buus (repræsenterer også Den Blå Rambla i dag), Ejlev

Læs mere

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Udkast Lejeaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (I det følgende udlejer ) og Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre (I det følgende lejer ) vedrørende Sprøjtehuset,

Læs mere

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe Hallerne

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe Hallerne Driftsaftale mellem Faxe Kommune og den selvejende institution Faxe Hallerne FH juli 2013 Side 1 af 7 Aftalens indhold 1 Parterne 2 Aftalen og bilag 3 Formål 4 Bygninger/lokaler mv. 5 Tildeling og fordeling

Læs mere

Notat. 1 - Svar på spørgsmål fra ØU 30. januar. Hører til journalnummer: G Udskrevet den Modtagere: Økonomiudvalget

Notat. 1 - Svar på spørgsmål fra ØU 30. januar. Hører til journalnummer: G Udskrevet den Modtagere: Økonomiudvalget Notat 1 - Svar på spørgsmål fra ØU 30. januar Modtagere: Økonomiudvalget Fordeling af faciliteter Svar på opfølgende spørgsmål fra ØU. Spørgsmål: ØU har på deres møde den 30. januar 2018 stillet spørgsmål

Læs mere

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen TEKNIK & MILJØ Team Administration Dato: 13-07-2014 Sagsnr.: 14/24150 Kontaktperson: Birgith M. Hansen Dir. tlf.: 7996 6203 E-mail: teknik@vejen.dk Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej

Læs mere

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Hobro den 20.06.2010 Lejekontrakt Udlejre: Team Hyldahl A/S Lilleringvej 6 8462 Harlev J. Lejre: Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Indholdsfortegnelse. 1. Parterne 2. Det lejede 3. Det lejedes

Læs mere

Forlængelse af overenskomst med Fonden Egå Marina

Forlængelse af overenskomst med Fonden Egå Marina Indstilling Til Fra Dato Aarhus Byråd via Magistraten Kultur og Borgerservice Dato for fremsendelse til MBA Fonden Fonden om drift af lystbådehavnen, herunder bemyndigelse til Fonden til at forlænge areallejeaftaler

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem og medundertegnede Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 (i det følgende kaldet udlejer) Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Cvr. 77940413

Læs mere

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2018 som afholdes i klubben tirsdag d. 20. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Lejekontrakt. Lejekontrakt

Lejekontrakt. Lejekontrakt Lejekontrakt Mellem undertegnede i det følgende kaldet udlejer Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 og medundertegnede XX Xx XX Cvr. i det følgende kaldet lejer er der d.d. indgået følgende

Læs mere

Institutionen er beliggende på Frederiksberg Alle 48, 1820 Frederiksberg, matr. nr. L 74, Frederiksberg. Ejendommen ejes af Frederiksberg Kommune.

Institutionen er beliggende på Frederiksberg Alle 48, 1820 Frederiksberg, matr. nr. L 74, Frederiksberg. Ejendommen ejes af Frederiksberg Kommune. Driftsoverenskomst Aftale mellem Frederiksberg Kommune og bestyrelsen for den selvejende institution Ungdomscentret Allégården, cvr. nr. xxxxxxx, Frederiksberg Alle 48, 1820 Frederiksberg om institutionens

Læs mere

(Udkast af NB kommentarer) BRUGSRETSAFTALE

(Udkast af NB kommentarer) BRUGSRETSAFTALE (Udkast af 23.10.2015 + NB kommentarer) BRUGSRETSAFTALE Fredensborg Kommune Rådhuset Egevangen 3B 2980 Kokkedal og Nivå Bådelaug Nivå Strandpark 19 2990 Nivå har indgået følgende aftale om Nivå Bådelaugs

Læs mere

Indstilling. Brabrand Rostadion anlægsbevilling til genopretning og modernisering. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice

Indstilling. Brabrand Rostadion anlægsbevilling til genopretning og modernisering. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Kultur og Borgerservice Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Kultur og Borgerservice Den 15.5.2009 Brabrand Rostadion anlægsbevilling til genopretning og modernisering Århus Kommune Sport & Fritid Kultur og Borgerservice

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

UDKAST af 9. oktober 2018

UDKAST af 9. oktober 2018 [Skriv her] UDKAST af 9. oktober 2018 Erhvervslejekontrakt Marbækvej 12, 2750 Ballerup 1. Parterne og det lejede 1.1. Udlejer Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup. 1.2. Lejer xxxxx 1.3. Det lejede

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer)

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer) ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem Udlejer A/S CVR-nr.: 87654321 Bygade 27 2100 København Ø (Udlejer) og Lejer A/S CVR-nr.: 12345678 Lokalevejen 27 2100 København Ø (Lejer) vedrørende lejemålet Industrivej 47,

Læs mere

for egne eller lejede lokaler

for egne eller lejede lokaler for egne eller lejede lokaler Kort og godt om lokaletilskud Århus Kommune støtter børne- og ungdomsaktiviteter i henhold til Folkeoplysningsloven. Det sker primært på tre måder, nemlig ved at yde tilskud

Læs mere

RÅDERETSAFTALE. Mellem. FC Sydfyn. Cvr. Nr

RÅDERETSAFTALE. Mellem. FC Sydfyn. Cvr. Nr Foreningen FC Sydfyn RÅDERETSAFTALE Mellem FC Sydfyn Cvr. Nr. 29951136 og Center for Ejendomme og Teknisk Service, Svendborg Kommune, Svendborgvej 135, 5762 Vester Skerninge Udfærdiget Januar 2018 Sag

Læs mere

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T

Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Mellem.xx... som lejer og Naturstyrelsen, Trekantsområdet som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T Lejemålet omfatter stuehus, samt garage /staldbygning og have som vist på det vedhæftede

Læs mere

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Cvr.nr.: 29190941 (i det følgende kaldet udlejeren) og Aalborg Kommune Boulevarden 13 9100 Aalborg Cvr.nr.:

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T MILJØMINISTERIET Naturstyrelsen Midtjylland Mellem xxxx som lejer og Naturstyrelsen Midtjylland, Bjørnkærvej 18, 7540 Haderup som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T 1. Lejemålet Hastruphus

Læs mere

Lokaletilskud til foreninger. for egne eller lejede lokaler

Lokaletilskud til foreninger. for egne eller lejede lokaler Lokaletilskud til foreninger for egne eller lejede lokaler Kort og godt om lokaletilskud Aarhus Kommune støtter børne- og ungdomsaktiviteter i henhold til Folkeoplysningsloven. Det sker primært på tre

Læs mere

Forlængelse af overenskomst med Fonden Egå Marina

Forlængelse af overenskomst med Fonden Egå Marina Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Kultur og Borgerservice Dato 14. maj 2014 Fonden Erhvervsdrivende Fond (herefter Fonden ) om drift af lystbådehavnen, herunder bemyndigelse til Fonden til

Læs mere

Mellem Københavns Kommune, Københavns Ejendomme, Gyldenløvesgade 15, 1502 København K, i det følgende kaldet ejer

Mellem Københavns Kommune, Københavns Ejendomme, Gyldenløvesgade 15, 1502 København K, i det følgende kaldet ejer Bilag 6 - Ejendomme Aftale om anvendelse af bygninger og/eller ejendomsareal til opsætning af reklame og reklamebærende udstyr Nærværende aftale er ikke omfattet af lejelovgivningen. PARTERNE OG DET LEJEDE:

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Tirsdag den 9. september 2008 kl. 20.00. Lokale G4 på Kingoskolen

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Tirsdag den 9. september 2008 kl. 20.00. Lokale G4 på Kingoskolen 20. august 2008 Beboerforeningen Mølledammen område VII, Mølledammen 1-113 og Møllevangen 2 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Tirsdag den 9. september 2008 kl. 20.00 Lokale G4 på Kingoskolen

Læs mere

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia.

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Kolding Kommune. 2. Administrationsorganisationen

Læs mere

Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup

Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup Sag nr. 161631/HCF Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup Mellem Glostrup Kommune og Biografforeningen Sofarækken Advokatfirmaet Jost Jensen, Thomasen & Partnere A/S 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Vedtægter for Andelsselskabet Almenbo

Vedtægter for Andelsselskabet Almenbo Vedtægter for Andelsselskabet Almenbo Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Almenbos navn er Almenbo. Stk. 2. Almenbo har hjemsted i Ballerup Kommune. 2. Administrationsorganisationen (herefter kaldet

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne

Læs mere

Vejledning til forpagtnings- & samarbejdsaftale mellem golfklub/driftsselskab og pro

Vejledning til forpagtnings- & samarbejdsaftale mellem golfklub/driftsselskab og pro Vejledning til forpagtnings- & samarbejdsaftale mellem golfklub/driftsselskab og pro Denne vejledning udstikker nogle generelle retningslinjer til den af PGA og DGU udarbejdede forpagtnings- & samarbejdsaftale

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Fægangskolonien. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Mølledigevej 1-134, 4180 Sorø i Sorø Kommune. Foreningens værneting

Læs mere

ENGHUSENE. Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 1. april 1999 erstatter dette vedligeholdelsesreglement

ENGHUSENE. Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 1. april 1999 erstatter dette vedligeholdelsesreglement Standard-vedligeholdelsesreglement efter reglerne i lov om leje af almene boliger lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om vedligeholdelse og istandsættelse af almene boliger bekendtgørelse

Læs mere

Vedtaget på afdelingsmødet: 21. maj 2015. Afdeling: AKB Lundtoftegade

Vedtaget på afdelingsmødet: 21. maj 2015. Afdeling: AKB Lundtoftegade B-ordningen kort fortalt Det er dig som lejer, der skal tage initiativ til at vedligeholde boligen, men det er boligorganisationen, der sørger for boligens indvendige vedligeholdelse med hvidtning, maling,

Læs mere

B R U G S A F T A L E

B R U G S A F T A L E B R U G S A F T A L E 1. PARTERNE: Mellem undertegnede Varde Kommune Bytoften 2 6800 Varde cvr.nr. 29 18 98 11 og medundertegnede Varde Erhvervs- og Turistråd Otto Frellos Plads 1 6800 Varde cvr.nr. 30

Læs mere

VESTERVANG. Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 1. april 1999 erstatter dette vedligeholdelsesreglement

VESTERVANG. Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 1. april 1999 erstatter dette vedligeholdelsesreglement Standard-vedligeholdelsesreglement efter reglerne i lov om leje af almene boliger lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om vedligeholdelse og istandsættelse af almene boliger bekendtgørelse

Læs mere

Om hvordan du skal. vedligeholde og renholde. din bolig

Om hvordan du skal. vedligeholde og renholde. din bolig Afsnit 9 - Vedligeholdelses reglement Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne ved fraflytning?

Læs mere

Brugsaftale for Pumpehuset

Brugsaftale for Pumpehuset KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Brugsaftale for Pumpehuset 1 Parterne 1.1 Denne brugsaftale indgås mellem Københavns Kommune EAN-nr. 5798009780515 v. Kultur- og Fritidsforvaltningen Rådhuspladsen 1 1599 København

Læs mere

EGHØJ. Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 1. april 1999 erstatter dette vedligeholdelsesreglement

EGHØJ. Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 1. april 1999 erstatter dette vedligeholdelsesreglement Standard-vedligeholdelsesreglement efter reglerne i lov om leje af almene boliger lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om vedligeholdelse og istandsættelse af almene boliger bekendtgørelse

Læs mere

Lejekontrakt. Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv Kolding Cvr. Nr Tlf

Lejekontrakt. Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv Kolding Cvr. Nr Tlf Lejekontrakt Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Cvr. Nr. 29189897 Tlf. 79 79 79 79 og lejer: Kolding Miniby Elvej 2 6000 Kolding Cvr. nr. 31716179 Tlf.

Læs mere

Vedtægter for Andelsselskabet Almenbo

Vedtægter for Andelsselskabet Almenbo Vedtægter for Andelsselskabet Almenbo Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Almenbo. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Ballerup Kommune. 2. Administrationsorganisationen

Læs mere

Tidsbegrænset lejekontrakt

Tidsbegrænset lejekontrakt Dato: XXXX J.nr. NST-523-00729 Tidsbegrænset lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen Hovedstaden, Dyrehaven 6 2930 Klampenborg (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT For ejendommen: Matr.nr. [INDSÆT] Bygning [INDSÆT] Udlejer: [INDSÆT] Lejer: [INDSÆT] 1. Det lejede 1.1 Lejemålet omfatter til lejers særskilte brug kontorlokaler, hvis bruttoareal

Læs mere

Antennelauget MASTEN

Antennelauget MASTEN Sammenskrivning af vedtægter for Antennelauget MASTEN dateret 4. marts 2014 med ændring af vedtægterne som endeligt vedtaget på ekstraordinær laugsforsamling den 2. februar 2016 (ændringerne er angivet

Læs mere

Lokaletilskud til frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde for børn og unge under 25 år

Lokaletilskud til frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde for børn og unge under 25 år Lokaletilskud til frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde for børn og unge under 25 år Driftstilskud til egne eller lejede lokaler jf. folkeoplysningsloven Indhold Tilskud til egne eller lejede lokaler...

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement for Boligselskabet Holstebro. Model A normalistandsættelse.

Vedligeholdelsesreglement for Boligselskabet Holstebro. Model A normalistandsættelse. Vedligeholdelsesreglement for Boligselskabet Holstebro. Model A normalistandsættelse. A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse med hvidtning, maling,

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård. Vedligeholdelsesreglement

Boligorganisationen Munkegård. Vedligeholdelsesreglement Boligorganisationen Munkegård Vedligeholdelsesreglement Regler for istandsættelse ved fraflytning Model A Principper for A-ordningen (Model A) Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem Køber Cvr.: (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede Vej & Park Skovvej 2a 6400 Sønderborg er indgået følgende lejekontrakt: Cvr.: 29189773 (i det følgende

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 61, Odinsgade Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse med hvidtning,

Læs mere

Vedtægter for VSK Aarhus

Vedtægter for VSK Aarhus 1 FORHOLD TIL HOVEDFORENINGER Vejlby Skovbakken Aarhus, der er en fusion af Vejlby IK Fodbold og Skovbakken Herrefodbold er en selvstændig forening under hovedforeningen IDRÆTSKLUBBEN SKOVBAKKEN og er

Læs mere

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug.

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Tremandsmøde i skurvognen på pladsen i Brønsodde Lørdag den 16. april 1988 kl. 10 Man blev enige om, at foreningen skulle hedde BRØNSODDE FISKERI OG BÅDLAUG,

Læs mere

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt "Udlejer")

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt Udlejer) 14. januar 2009 Mellem og Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej 30 8700 Horsens CVR-nr. 29 19 09 25 (i det følgende benævnt "Udlejer") Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder CVR-nr.: 32

Læs mere

LEJEAFTALE for kunstgræsbane beliggende v/ Langbygårdsvej, 5620 Glamsbjerg

LEJEAFTALE for kunstgræsbane beliggende v/ Langbygårdsvej, 5620 Glamsbjerg LEJEAFTALE for kunstgræsbane beliggende v/ Langbygårdsvej, 5620 Glamsbjerg mellem Assens Kommune (udlejer) Rådhus Allé 5 5610 Assens og Glamsdalens Idrætsefterskole (lejer) Langbygårdsvej 86 5620 Glamsbjerg

Læs mere

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer AREALLEJEKONTRAKT Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer og Økonomiforvaltningen Center for Sikker By, Vanløse Lokaludvalg Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

Antennelauget MASTEN

Antennelauget MASTEN Vedtægter for Antennelauget MASTEN Hvalsø 1. Antennelaugets hjemsted er Kirke Hvalsø by. 2. Antennelauget består af medlemmer af de foreninger og enkelte husstande, som fremgår af bilag 1. Stk. 2. Foreningerne

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er: Trædballe - Uhrhøj Antenneforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. 2 FORMÅL 2.1 Foreningens formål er at etablere, eje og drive fællesantenneanlæg

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB`S LOVE

NØRRESUNDBY SEJLKLUB`S LOVE NØRRESUNDBY SEJLKLUB`S LOVE 1 Klubbens navn og hjemsted: Klubbens navn er Nørresundby Sejlklub, forkortet til N.S.S.. Klubstanderen er et blåt anker på hvid bund med bogstaverne N.S.S. Hjemsted er Aalborg

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse

Vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse A-ordningen med normalistandsættelse - kort fortalt I boperioden skal du sørge for boligens indvendige vedligeholdelse med maling, tapetsering og

Læs mere

Ved Classens Have. Når boligen er opsagt til fraflytning, kan medlemmet ikke længere disponeres over vedligeholdelseskontoen.

Ved Classens Have. Når boligen er opsagt til fraflytning, kan medlemmet ikke længere disponeres over vedligeholdelseskontoen. Boligselskabet Ved Classens Have Østerbro, d. 12/3-2002 Vedligeholdelsesreglement med vedligeholdelseskonto. Indhold: I. GENERELT.... 2 II. OVERTAGELSE AF BOLIGEN VED INDFLYTNING.... 3 III. VEDLIGEHOLDELSE

Læs mere

Lejekontrakt om brug af kommunale lokaler og arbejdspladser

Lejekontrakt om brug af kommunale lokaler og arbejdspladser om brug af kommunale lokaler og arbejdspladser Indholdsfortegnelse 1. ens parter 1 2. Indledende bestemmelser 1 3. Beskrivelse af det lejede 1 4. Lejemålets anvendelse 2 5. Lejemålets overtagelse og ikrafttræden

Læs mere

VEDTÆGT FOR V. HJERMITSLEV VANDVÆRK

VEDTÆGT FOR V. HJERMITSLEV VANDVÆRK VEDTÆGT FOR V. HJERMITSLEV VANDVÆRK VEDTÆGTER Ved indmeldelse udleveres vedtægter, regulativ og gældende takstblad. 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er V.

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Vedligeholdsreglement. Model B med vedligeholdskonto Grundlaget for dette vedligeholdsreglement er udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening,

Læs mere

Kajakklubben Vikingen Silistria.

Kajakklubben Vikingen Silistria. Kajakklubben Vikingen Silistria. Referat af bestyrelsesmøde den 11. september 2007 kl. 1915 Hos Ejlev Kuur, Egevænget 28, 8310 Tranbjerg. Tilstede: Mariann, Hans Henrik, Ejlev, René og Jacob. Afbud fra

Læs mere

Vedtaget på afdelingsmødet: 26. februar 2015

Vedtaget på afdelingsmødet: 26. februar 2015 B-ordningen kort fortalt Det er dig som lejer, der skal tage initiativ til at vedligeholde boligen, men det er boligorganisationen, der sørger for boligens indvendige vedligeholdelse med hvidtning, maling,

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement For afdeling 28. Smedegade Model A normalistandsættelse

Vedligeholdelsesreglement For afdeling 28. Smedegade Model A normalistandsættelse Vedligeholdelsesreglement For afdeling 28. Smedegade Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse med maling af lofter, tapetsering

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement for afd. 60 Kildehaven

Vedligeholdelsesreglement for afd. 60 Kildehaven Vedligeholdelsesreglement for afd. 60 Kildehaven udarbejdet efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997. Bekendtgørelse om vedligeholdelse og istandsættelse af almene

Læs mere

DRIFTSOVERENSKOMST. Aarhus Byråd. Døgncentret

DRIFTSOVERENSKOMST. Aarhus Byråd. Døgncentret DRIFTSOVERENSKOMST mellem Aarhus Byråd og Den selvejende institution Døgncentret 06.06 2012 Driftsoverenskomst Mellem Byrådet i Aarhus Kommune og den selvejende institution Døgncentret, beliggende Reykjaviksgade

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement gældende for Boligselskabet AKB, København afdeling 1072-1 Grøndalsvænge Allé

Vedligeholdelsesreglement gældende for Boligselskabet AKB, København afdeling 1072-1 Grøndalsvænge Allé december 2011 Vedligeholdelsesreglement gældende for Boligselskabet AKB, København afdeling 1072-1 Grøndalsvænge Allé Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) AlmenBolig+ A-ordningen - med NI-beløb

Læs mere

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING Vedtægter for Jolleafdelingen under Næstved Sejlklub 1 Jolleafdelingens formål At skabe interesse for sejlsport At dygtiggøre medlemmer i sejlsporten, herunder at opretholde ungdomsafdelingen for NSK At

Læs mere

Standard lejekontrakt

Standard lejekontrakt Dato: [ ] Ledelsesnr.: [ ] Standard lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen [ ] [ ] (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse 1. DET LEJEDE... 3 2. DET LEJEDES STAND...

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement for alle afdelinger i Boligforeningen Neptun Generalforsamlingen i Boligforeningen Neptun har Den 30-06-2018 besluttet, at kompetencen til valg af vedligeholdelsesordning godkendes

Læs mere

Vedligeholdelses- reglement

Vedligeholdelses- reglement Sorgenfrivang II Side 10 af 32 Vedligeholdelses- reglement for alle afdelinger i, dog undtaget Gl. Vartov Repræsentantskabsmødet i har den 13. december 1999 besluttet, at kompetencen til valg af vedligeholdelsesordning

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 64, Mølleriet, Ditlev Bergs Vej Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige

Læs mere

Vedtægter. for den almene administrationsorganisation. Domea.dk

Vedtægter. for den almene administrationsorganisation. Domea.dk Vedtægter for den almene administrationsorganisation Domea.dk Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Domea.dk. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Høje-Taastrup

Læs mere

AABENRAA ROKLUB. Referat fra bestyrelsesmøde den 07. marts 2016 kl

AABENRAA ROKLUB. Referat fra bestyrelsesmøde den 07. marts 2016 kl Referat fra bestyrelsesmøde den 07. marts 2016 kl. 19.30 Til stede var: Ulla Jensen Jens Blohm Poulsen Christian H. Geerthsen Niels Henning Christensen Yrsa Brølling Ikke til stede: Jesper Sten Hansen

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement VARDE BSB AFDELING 9015 afs. 2 AMALIEVEJ-SIG Vedligeholdelsesreglement 1 Vedligeholdelsesreglement udarbejdet med udgangspunkt i Boligselskabernes Landsforening Standardvedligeholdelsesreglement, november

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement A-ordning

Vedligeholdelsesreglement A-ordning Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Standard vedligeholdelsesreglement

Standard vedligeholdelsesreglement Alabu Bolig Standard vedligeholdelsesreglement Pr. 1. januar 2016 Alabu Bolig gør venligst opmærksom på, at flere afdelinger har eget vedligeholdelsesreglement. Kontakt Beboerservice for yderligere oplysninger.

Læs mere

Vedtægter for Vivabolig

Vedtægter for Vivabolig Vedtægter for Vivabolig Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Vivabolig a.m.b.a. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Aalborg Kommune. 2. Administrationsorganisationen

Læs mere

Regler for vedligeholdelse og istandsættelse Pr. 1. januar 2005. Sporvejsfunktionærenes Boligforening SBF

Regler for vedligeholdelse og istandsættelse Pr. 1. januar 2005. Sporvejsfunktionærenes Boligforening SBF Regler for vedligeholdelse og istandsættelse Pr. 1. januar 2005 1. Generelt Sporvejsfunktionærenes Boligforening SBF 1. Regelsættet er udarbejdet med baggrund i Foreningens vedtægter og opfylder de krav

Læs mere

BOLIGFORENINGEN VIBO

BOLIGFORENINGEN VIBO BOLIGFORENINGEN VIBO STANDARD AFDELING 827 SAMUELS HUS AFDELINGEN HAR A-ORDNING (NORMALISTANDSÆTTELSE) Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Standard-vedligeholdelsesreglement

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl.

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober 2018 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune

Kapitel 3 Boligorganisationens ledelse Repræsentantskabet. Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Vedtægter for Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Funktionærernes Boligselskab i Lyngby/Tårbæk kommune Stk. 2. Organisationen

Læs mere