Kuske/trænerkommentarer søndag d. 9/9

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kuske/trænerkommentarer søndag d. 9/9"

Transkript

1 Kuske/trænerkommentarer søndag d. 9/9 1. Løb: 2 Tip Esterel: Fik det alt for hårdt i København med et løb i dødens i topfart. Det gik selvfølgelig ikke, men jeg var stadig meget tilfreds med hesten. Han virker fin efter løbet og han må være en god triochance igen. (Gordon Dahl) 3 Turningpoint: Stor kapacitet men løber lidt urutineret. Gik godt i København uden helt at forstå hvad han skulle. Han var ikke træt i mål og er en af dem der kan vinde løbet. (Christian Lindhardt) 4 Tacita K: Har lidt problemer med temperamentet, men har masser af talent. Hvis det flasker sig matcher hun disse konkurrenter, men hun skal vise det først. (Kenneth Andersen) 7 Tyson Star: Overraskede seneste på Lunden og har efterfølgende virket fin. Var fin i sidste arbejde og vi føler os ikke slået på forhånd. (Kent Jokumsen) 9 Tampa Bee: Rækker ikke helt til at være med helt fremme med de bedste. Vi laver om på forspændingen, da den rendte ud af banen sidst på Lunden og mistede en præmie på det. Tager en af de sidste præmier.(henrik Lønborg) 2. Løb: 3 Sirid Toft: Slap jeg dødens med sidst og det tror jeg var en fejl da hun ikke rigtigt forstod hvad hun skulle derefter. Kommer uden forsko denne gang hvilket er et klart plus og hun kan være en lille luring. (Knud Mønster) 5 Succes Winning: Fik max uddeling fra dårlig spor senest. Hun er hurtig fra start og sikret et godt løb, hun kan slå til ved favoritsvigt men i første omgang en stor triochance. (Kenneth Andersen) 6 Spurs Rain: Var vældig positiv i et hurtigarbejde på Skive Trav. Har fået lidt ro hos ejeren og kan være en triochance her. (Bent Svendsen) 7 Shinning Star: har haft en periode med træning og har gået et godt arbejde. Han har ikke haft fordel af Århus de sidste par starter. Bliver det ikke for taktisk undervejs er han med fremme. (Christian Lindhardt) 3. Løb: 1 Santana Bork: Er nu ovre sine halsproblemer og jeg var tilfreds med ham senest. Jeg kører til fra start og rammer vi spidsen kører jeg der, vinderchance. (Christian Lindhardt) 3 Shogun Hall: har været matchet hårdt og havnede håbløst til i dødens sidst i København hvor alt blev forkert, glem den start. Har virket ok i træning siden og tager en præmie her. (Kenneth Andersen) 4 Saxo Epice: Prøvede vi uden sko senest derfor galop. Er tjekket siden uden fejl og han træner godt. Han har matchet disse heste før og jeg synes han skal være en triochance. (Peter Rasmussen) 4. Løb:

2 1 Race Cowboyland: har fået godt spor og jeg bestemmer taktikken om jeg vil køre spids eller slippe. Han går fra de fleste positioner og er en stor triochance og lille vinderchance. (Kenneth Andersen) 4 Remus: Er i hårdere selskab end normalt, men går gode tider og er en rigtig fighter. Lille triochance. (Henrik Lønborg) 6 Rex Neo: Var svag senest på Lunden uden vi har fundet fejl på ham. Er ude på sin hidtil hårdeste opgave her. Han har god fart og kapacitet, og vi prøver måske uden sko for første gang, det afgør vi efter varmningen, outsider. (Kent Jokumsen) 5 Løb: 4 Spikeld: Gik en god tid i København, men burde måske have vundet. Han mangler lidt hår på brystet og fik godkendt. Han møder gode heste men han er en af dem som kan vinde løbet. (Jeppe Juel) 6 Sucker Dust: har været gennem sygdomsperiode og skal have løb i kroppen, præmie. (Bent Svendsen) 9 Saga L: Kommer for første gang hos os, og har bare sandtrænet og gået et enkelt banejob hvor han virkede fin. Han må være en outsider her første gang.(christian Lindhardt) 10 Spider Bee: Har let til galop, så svær at vurdere om det bliver plus eller minus. Har gået to gode løb og var fin ved sejren for mig. Fejlfri en triochance. (Henrik Lønborg) 11 Sorbetto: Blev omsålet senest da, vi prøvede hun sko. Vi går tilbage til gammel balance og så er der ingen problemer. Sporet er svært og vi skal i første omgang satse på en præmie. (Kenneth Andersen) 6. Løb: 1 No Deal: Gik et topløb sidst i et taktisk opgør og holder normal form. Sporet kan være en fælde men løser det sig er han mellem de tre første. (Flemming Jensen) 2 Jaguar Broline: har trænet normalt men mangler sikkert løbet i kroppen, tager han en præmie er vi tilfredse. (Flemming jensen) 4 Ozzy Osbourne: Er jo en ældre herre som ikke tåler at starte så ofte mere. Havnede i dødens sidst hvilket han ikke gider mere så glem den start. Gik rigtig godt i starten inden og afsluttede 1.11 fart 800 meter i tredje spor. Leverer han en lignende præstation kan han være en lille triochance, men i første omgang en præmiekandidat. (Søren Aaen) 5 Nubi Lens: Gik rigtig godt sidst, og kommer sko denne gang, så han er lidt hurtigere fra start end normalt. Jeg kører til og tror på en god vinderchance. (Morten Friis) 6 Nico Øland: Var lukket i halsen senest men er frisk igen nu. Han har klaret det fint at gå op gennem klasserne og han er ikke ramt toppen endnu, triochance her. (Arne Normann) 9 Zalgado Transs R: Har været rigtig fin igennem længere tid, og starten senest kan man bare glemme da han ikke fungerede i Århus. Træner rigtig fint, men spor 9 blandt jævnbyrdige heste er ikke nemt. Kommer der godt med tempo på er det dog ikke umuligt at han dukker op i top3.(morten Juul)

3 11 Zippe Chip: Kommer efter pause og en start hvor kusken var skyld i galoppen. Jeg håber på fejlfrit løb og en præmie. (Henrik Lønborg) 7. Løb: 1 Owens: Fik et tungt løb sidst og var anden på en god tid. Mangler dog stadig lidt i, at have helt samme form som sidste år. Sporet er godt og den er tæt på topformen nu, så det må være en stor chance. (Henrik Lønborg) 2 Enzo Cobra: Er godt gående i øjeblikket, og trods flere gode heste i feltet tror jeg han kan løbe i trioen hvis vi kommer fejlfrit rundt. (Knud Mønster) 3 Picobal: Var stiv og dårlig i varmningen senest og jeg frygtede et nyreslag. Blodprøven viste dog ingenting og hesten var frisk og tilpas da vi kom hjem. Han har trænet normalt siden og går han op til sit normale niveau er han en triochance, klarer distancen. (Arne Normann) 5 Royal Dream: Har gået mange super løb for os, men senest havde han problemer med ydersporet i volten og galopperede ret hurtigt. Har nu samme spor så det er spændende om det går denne gang. Han er i hvert fald fin i træningen, klarer distancen fint og kommer han fint afsted er han en fin pladschance trods gode modstandere.(morten Juul) 6 Echauffour: Holder sin normale form. Har en lille galoprisiko i voltestart, men kommer han fejlfrit af sted er han mellem de tre første. (Flemming Jensen) 7 Pingus Vang: Har taget løbet senest godt og virker i rigtig fin form. Han klarer jo distancen og må være en god chance. (Flemming Jensen) 9 Open: Træner fint i øjeblikket, men møder flere gode heste. Hvis det flasker sig og, han sidder godt til med 300 meter til mål er han utrolig speedy og runder mange. (Jeppe Juel) 10 Qato Qattro: Var positiv sidst, og bør nu være bedre med det løb i kroppen. Han er mellem de fire første vurderer jeg. (Flemming Jensen) 8. Løb: 2 JR Alber: Stressede sig op senest i og galopperede direkte. Løb lige op med repay Merci i Copenhagen Cup weekenden og jeg glæder mig til at se ham i denne sammenhæng. (Christian Lindhardt) 3 Rolex Boy: var positiv i København trods en mindre sårskade. Han er ok nu og træner godt. Han er hurtig fra start og kan måske komme ned i ryg bag Robin Laser og så løber de ikke fra ham, præmie. (Bent Svendsen) 4 Razor Shadow: Er godt gående i øjeblikket, og fik bare for langt frem sidst, men sluttede stærkt af. Har fået godt spor, hvorimod løbet formodede favorit er havnet i anden række. Det er første gang han møder årgangstoppen men jeg tror han klarer det og tager en præmie. (Gordon Dahl) 6 Ringo Mosebo: Gik godt i København og har været frisk efter den start. Han skal direkte til inderbanen og kommer han tager han en præmie. (Knud Mønster)

4 8 Poppy Hills: Er havnet langt ude på vinger men han er lynhurtig fra start og jeg rammer måske spids. Rammer vi den position kører vi der til en stor triochance, lille vinderchance. (Morten Friis) 10 Repay Merci: Var jo fantastisk gående sidst og afgjorde uden de store problemer. Har taget løbet godt og virker i fortsat god forfatning. Det er naturligvis anderledes konditioner nu med startplads i anden række, men han er stærk og reel og er en god chance igen. (Knud Mønster) 12 Rebus: Gik et topløb sidst i Derbyet. Sporet er håbløst og vi håber naturligvis på overpace der kan åbne løbet for os. Han kan være med til at skabe løbet hvis det kræves men i første omgang er vi tilfredse med en præmie fra dette startspor. (Flemmign Jensen) 9. Løb: 2 Kambath Man: Det blev forkert for ham sidst, men han er bedre nu. Han er hurtig fra start og jeg kører spids og derfra bør han være en fin triochance. (Morten Friis) 3 Olympia Bay: Galopperede måske sejren væk senest hvor jeg sad med masser af kræfter sparet i sidste sving i en god position. Hun har fået godt spor og må være en fin triochance. (Knud Mønster) 7 Order By Viking: Kommer med ny balance denne gang (med sko). Var dårlig sidst, men har trænet normalt efter den start, han er mellem de fem første. (Flemming Jensen) 8 Only Gardenia: Har trukket dårligt spor men holder god form. Kommer vi ned i en fornuftig position og har lidt tur, kan det være en triochance. (Martin Andreasen) 9 Sngularity Hanover: Er en meget besværlig dame der dog gik udemærket senest, hvor hun havnede i dødens men alligevel holdt OK ved. Træner ganske fint og sporet i anden række behøver ikke nødvendigvis være nogen ulempe for hende. Møder stenhård modstand og hun vil givet få det svært for at nå helt frem, men går hun et fint løb er vi tilfredse. Præmiechance. (Morten Juul) 10. Løb: 2 Rafolo: Har gået nogle gode løb, er blevet behandlet og virker på vej frem, stor triochance. (Morten Friis) 4 Ritmo P D: Gik godt på Fyn og rækker et stykke i sin egen klasse. Hvos han klarer det lidt yderlige spor i volten er han en vinderchance igen. (Gordon Dahl) 5 Stuart Laser: Ok sidst efter pause, står godt til i klassen og er en ganske god hest, triochance. (Knud Mønster) 6 Rondo Byrds: Godkendt fra dødens sidst selvom det ikke blev til en præmie. Han var fejlfri og virkede mere sikker. Anden række i volten føler jeg er ok, og han skal suges med i inderbanen til en præmie. (Peter Rasmussen) 8 Orbit: har vi bare haft i tre uger og har trænet stille og roligt på en god måde. Prøver vi for første gang uden sko, triochance. (Morten Friis)

5 9 Joline Tøll: Det blev forkert sidst da vi havnede i dødens. Var ellers på vej frem og havde gået stabilt i flere starter, med rette rygløb har hun en god speed og kan dukke op derfremme. (Christian Lindhardt) 10 Punkt1: Har været mest til galop på det sidste og hun skal bare rundt i fejlfri udgave og håbe på en præmie. (Kenneth Andersen) 12 Onyx: Kom for tæt på en konkurrent sidst og deraf galoppen. Virkede ellers fin og i form. Tillæg ingen fordel, men vi tager en præmie.(henrik Lønborg) 11. Løb: 1 Totti T Dream: Har fordel af distancen i dag og er normalt hurtig fra start. Han kan sidde med nøglen til løbet, men taktikken er op til Kenn Ecce, tager en præmie igen. (Flemming Jensen) 4 Okay Bee: Møder atter gode heste og var vældig uheldig senest, da den sad fast med alle talenterne i behold. Mod disse heste betyder løbet meget, men vi er i første omgang tilfredse med en præmie.(henrik Lønborg) 6 O Grady: Var flyvende i København og leverede en stærk indsats. Har virket fin efterfølgende og formen er intakt. Han er hurtig fra start og bliver kørt fremad, og bør på ny være en god vinderchance. (Gordon Dahl) 5 K K Logistic: Galopperede en andenplads væk senest på Jægersro pga. en forspændingsfejl af ejeren. Har haft fri en periode men virker ok, er hurtig fra start og fanger vi en god ryg kan han være en lille triochance. (Bent Svendsen) 8 Local Conch: Trådte en sko af senest ind på opløbet og det kostede givet andenpladsen. Han fik et løb i kroppen der, og bør være bedre nu. Jeg kører med fra start og ser hvordan det udvikler sig, han er lidt speciel og det er lidt på hans præmisser, jeg tror altid på vinderchance med denne hest. (Flemming Jensen) 12. Løb: 2 Røde Lauritz: Gik godt sidst og er på vej frem. Har god kusk og står fornuftigt til, til en triochance. (Arne Normann) 9 Orkide Gardenia: Er faktisk bedre end de seneste resultater og formen er fin, jeg synes det skal være en triochance. (Martin Andreasen)

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4:

4.løb/2 Sir Diamond: 5.løb/4 Sir William: 7.løb/2 Viktor B: 6.løb/5 Royal Dream: 7.løb/4: Løbsdag d 26.06.15 Kaj Westergaard seler 3 heste ud fra stalden og med et par spændende chancer: 4.løb/2 Sir Diamond: Gik et helt vildt topløb senest, hvor den sad i dødens hele vejen rundt i toptempo

Læs mere

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen:

Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 24.07.15 Aalborg træner Peter Jensen starter 3 spændende heste og de får følgende ord med på vejen: 1.løb/8 Thai Paycheck: Er en fin traver, som i dens debut løb lidt urutineret og ikke helt forstod kuskens

Læs mere

2.løb/5 Alleycat: Har gået 2 rigtigt gode løb og kan Christian få ham fejlfri rundt, så tror jeg faktisk at de har vinderchance.

2.løb/5 Alleycat: Har gået 2 rigtigt gode løb og kan Christian få ham fejlfri rundt, så tror jeg faktisk at de har vinderchance. Chancevurdering Lørdag d. 4.marts Stald Andersen har en del starter denne løb, som Kenneth Andersen udtaler sig på vegne af: 1.løb/1 Timo Lane: Har været undervejs et stykke tid grundet skader. Han er

Læs mere

chancevurderinger til løbene lørdag d. 2.april

chancevurderinger til løbene lørdag d. 2.april chancevurderinger til løbene lørdag d. 2.april Peter Jensen starter 3 spændende heste i dagens program: 2.løb/6 Blue Night: Var meget fin senest trods stor galop kæmpede han med helt fremme. Møder stort

Læs mere

Chancevurdering Lørdag d. 18.februar

Chancevurdering Lørdag d. 18.februar Chancevurdering Lørdag d. 18.februar Flemming Jensen er selv udelukket men har sat gæstekuske på staldens 7 heste: 4.løb/1 Toreadoren: Har fået perfekt spor og super dygtig kusk. Er en hest som tidligere

Læs mere

Chancevurdering søndag d. 2.april Flemming Jensen har følgende vurdering af chancerne: 1.løb/5 Caid De La Cote: 4.løb/8 Tulle Toulouse:

Chancevurdering søndag d. 2.april Flemming Jensen har følgende vurdering af chancerne: 1.løb/5 Caid De La Cote: 4.løb/8 Tulle Toulouse: Chancevurdering søndag d. 2.april Flemming Jensen har følgende vurdering af chancerne: 1.løb/5 Caid De La Cote: Er en usikker hest, som vi senest efter opvarmningen ændrede udstyr på, men føler faktisk

Læs mere

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag d. 27. august

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag d. 27. august Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag d. 27. august Indsamlet af Kim Hansen 1 løb 2 Blackbird Var fin i prøveløbet, og virker rimelig stabil. Går han som i prøveløbet må det være en god vinderchance.

Læs mere

Trænerkommentarer lørdag d. 19.september og søndag d. 20.september

Trænerkommentarer lørdag d. 19.september og søndag d. 20.september Trænerkommentarer lørdag d. 19.september og søndag d. 20.september Peter Jensen starter en del spændende heste både lørdag og søndag og han giver dem følgende ord med på vejen: 2.løb/7 Achilleus: Gik helt

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 7. december 2014 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Simoni s Molar gik helt OK i første start for os. Det var lidt en Dansk test Hestevæddeløb på hvor

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 7. februar 2015 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Toksin GK fik nyreslag op til den Dansk planlagte Hestevæddeløb debut (d. 3/1, red.), Dansk men Hestevæddeløb

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 10. august 2014 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 The Butcher er altid en chance Dansk fejlfrit. Hestevæddeløb Den har løbet og skiftet Dansk med Hestevæddeløb

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 6. december 2015 1. løb Af Niels Jørgensen 1 Alpha Nero har trænet pænt og jeg tror på en god chance, men jeg kan se, at konkurrenterne i løbet

Læs mere

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 23. juli

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 23. juli Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 23. juli Indsamlet af Kim Hansen 1 løb 1 Buzz Alo Han er fortsat uerfaren, men træner fint, og er gået frem med løbet den 2/7. Startsporet er fint, og han vil blive

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 16. marts 2014 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Voice kørte jeg i prøveløb og da gik den ganske udmærket. Det var første gang jeg sad bag hesten.

Læs mere

2 Blackbird Gik godt i første start, hvor han ikke var tom i mål. Må være en vinderchance fejlfrit. Ingen udstyrsændringer.

2 Blackbird Gik godt i første start, hvor han ikke var tom i mål. Må være en vinderchance fejlfrit. Ingen udstyrsændringer. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag d. 10. september Indsamlet af Kim Hansen 1 løb 1 Elegant Baunely Jeg kender intet til hesten, der set udefra har lidt vanskeligt ved landevejssvinget. Blackbird bliver

Læs mere

GRATIS ADGANG! Program 25 kr.

GRATIS ADGANG! Program 25 kr. GRATIS ADGANG! Program 25 kr. Velkommen til årets sidste sportslørdag! Og hvad er så en sportslørdag? En sportslørdag er en dag med et kortere program, og mindre præmiesummer i løbene. Til gengæld giver

Læs mere

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 16. juli

1 løb. 2 løb. Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 16. juli Trænerkommentarer til Bornholm tirsdag 16. juli Indsamlet af Kim Hansen 1 løb 1 Citygirl D F Gik et forrygende træningsarbejde fredag, og har form og kapacitet til at være en vinderchance. Spillerne skal

Læs mere

Team Friis - Tilbageblik på 2014

Team Friis - Tilbageblik på 2014 Team Friis - Tilbageblik på 2014 2014 blev et år hvor stalden kan se tilbage på sin første klassiske sejr, sin første V75 sejr og en storløbssejr i Harald Lunds Mindeløb. 2014 blev året hvor vi endelig

Læs mere

GRATIS ADGANG! Program 25 kr.

GRATIS ADGANG! Program 25 kr. GRATIS ADGANG! Program 25 kr. Velkommen til sportslørdag med kuskematch Hvad er en sportslørdag? En sportslørdag er en dag med et kortere program, og mindre præmiesummer i løbene. Til gengæld giver det

Læs mere

Trænerkommentarer til Odense fredag 2. august

Trænerkommentarer til Odense fredag 2. august Trænerkommentarer til Odense fredag 2. august Indsamlet af Kim Nielsen 1 løb 2 Fly High Shadow Den gik 20 på en fin måde i sit prøveløb med 16,5 den sidste kilometer. Hun er en god velforbedret hest, som

Læs mere

Trænerkommentarer til Billund Trav torsdag 30. maj

Trænerkommentarer til Billund Trav torsdag 30. maj Trænerkommentarer til Billund Trav torsdag 30. maj Indsamlet af Kim Nielsen 1 løb 3 Erakkis Den er gået en del frem med de to løb i Danmark. Den har arbejdet godt i træningen. Den må have en stor chance

Læs mere

Tips til Charlottenlund Travbane lørdag d. 20. februar 2016 Af Carsten Rabjerg

Tips til Charlottenlund Travbane lørdag d. 20. februar 2016 Af Carsten Rabjerg Løb 1 Det ser på forhånd godt ud for 2 Kemas Viking som er en spændende hest, der er klar til debut. Tomas Malmqvist plejer at have sine heste klar og Mads Hviid Nielsen er efterhånden en sikker kusk i

Læs mere

V5-spillets indledende afdeling ser ud til at skulle afgøres mellem tre heste. Bedst inde er 1 Legial, mens 5 Aros er på vej frem.

V5-spillets indledende afdeling ser ud til at skulle afgøres mellem tre heste. Bedst inde er 1 Legial, mens 5 Aros er på vej frem. Ekspertanalyse V5 29.06.2019, Aarhus Galop Af Christina Borreby V5-1: 5-1-4 V5-2: 3-4-1-2 V5-3: 10-4-6 V5-4: 5-1-6-9-2 V5-5: 8-3 Pris: 360kr. 2. løb / V5-1 V5-spillets indledende afdeling ser ud til at

Læs mere

Trænerkommentarer til mandag d. 30. april

Trænerkommentarer til mandag d. 30. april Trænerkommentarer til mandag d. 30. april Peter Rasmussen 3. løb nr. 2 Livi Kickoff Jeg synes hun er lidt på vej. Gik faktisk godkendt sidste gang, hvor hun fik tryk af et par omgange og blevet slået af

Læs mere

Tips til Ålborg d. 10. Juli 2015. Af Dennis Madsen.

Tips til Ålborg d. 10. Juli 2015. Af Dennis Madsen. Løb 1 Peter Jensen har godt fart på stalden for tiden og er desuden en træner der altid præsenterer fine ungheste. 1 Thai Paycheck kan være en ny sådan. Hestene kommer altid velforberedt til deres debut

Læs mere

Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg 2. juni 2019

Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg 2. juni 2019 Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg 2. juni 2019 Indsamlet af Niels Jørgensen 1. løb 1 Emil VP skal ud og i gang efter kastration. Hesten har god fart, men mangler lidt forståelse, så i første omgang

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 4. november 2018

Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 4. november 2018 Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 4. november 2018 Af Niels Jørgensen 1. løb 3 Heinz BR galopperede en top fire-placering bort senest på Jägersro. Den cyklede noget i det. Jeppe

Læs mere

HESTEN I FOKUS. Lørdag 23. aug. Kl. 14.45. 6 travløb med Vinder & Plads spil Skive-trav.dk / Hestenifokus.dk GRATIS

HESTEN I FOKUS. Lørdag 23. aug. Kl. 14.45. 6 travløb med Vinder & Plads spil Skive-trav.dk / Hestenifokus.dk GRATIS HESTEN I FOKUS GRATIS ADGANG! KNUD MØNSTER EUROPAMESTER FOR TRAVKUSKE 2014 Lørdag 23. aug. Kl. 14.45 6 travløb med Vinder & Plads spil Skive-trav.dk / Hestenifokus.dk Velkommen til travløbene på Hesten

Læs mere

1. løb. 2. løb. Trænerkommentarer til Odense søndag d. 22. september. Indsamlet af Vagn Honum.

1. løb. 2. løb. Trænerkommentarer til Odense søndag d. 22. september. Indsamlet af Vagn Honum. Trænerkommentarer til Odense søndag d. 22. september Indsamlet af Vagn Honum. 1. løb 1 Fairy Tail Hun mangler rutine og løbsforståelse endnu til at chancevurdere. Jeg vil prøve at køre et fejlfrit og lærerigt

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 23. november 2014 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 2 Vatican har bare trænet på siden debuten. Vi synes, at løbet her passede så

Læs mere

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen mandag den 4. juni 2018

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen mandag den 4. juni 2018 Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen mandag den 4. juni 2018 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Armstrong gik fint senest og løb en fin tid, så den er på rette vej. Kan klart være blandt de tre igen (Jeppe

Læs mere

TRÆNERKOMMENTARER TIL CHARLOTTENLUND SØNDAG 12. MAJ

TRÆNERKOMMENTARER TIL CHARLOTTENLUND SØNDAG 12. MAJ TRÆNERKOMMENTARER TIL CHARLOTTENLUND SØNDAG 12. MAJ Indhentet af Carsten Bundgaard. 1. LØB 2 Armani V P Starter for første gang i montéløb. En stabil hest at køre rundt med, så jeg tror ikke det er nogen

Læs mere

Program for Skive 27.05.2013

Program for Skive 27.05.2013 Program for Skive 27.05.2013 www.simtoto.dk - Hjemmesiden for travtips baseret på statistik! Simtoto Ranking Løp 3, V5-1 100.0 5 SAXWILL MONEY 97.1 8 PIHL STEENSGÅRD 89.2 4 STAR TULSBJERG 87.9 2 SWEET

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 16. september 2018

Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 16. september 2018 Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 16. september 2018 Af Niels Jørgensen 1. løb 2 Dusty Mærsken gik et stærkt løb i Skive og har faktisk gået pænt. Har et godt spor og er meget

Læs mere

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 11. november 2017

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 11. november 2017 Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 11. november 2017 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Chris Elholm har været en galoplysten herre som ikke helt har ramt rytmen endnu. Hesten er faktisk hurtig

Læs mere

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 17. september 2017

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 17. september 2017 Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 17. september 2017 Af Niels Jørgensen 1. løb 2 Aston har fået et godt spor og er i rivende udvikling, så den løber selvfølgelig med vinderchance. I hvilket

Læs mere

Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg mandag d. 6. maj

Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg mandag d. 6. maj Trænerkommentarer til Racing Arena Aalborg mandag d. 6. maj Indsamlet af Niels Jørgensen 1. løb (V4-1) 2 Danger Dynamite havde døjet meget med halsen op til seneste start og var tyndt trænet. Jeg forventer,

Læs mere

Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 29. september 2019

Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 29. september 2019 Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 29. september 2019 Indsamlet af Niels Jørgensen 1. løb 1 Exciting Lady har vi haft i seks uger og jeg synes det ser fint ud. Hesten har bare trænet hjemme på gården

Læs mere

Program for Skive 21.01.2013

Program for Skive 21.01.2013 Program for Skive 21.01.2013 www.simtoto.dk - Hjemmesiden for travtips baseret på statistik! Simtoto Ranking Løp 3, V5-1 100.0 3 SUPER GRACE 79.7 1 SPEEDY MUUS 79.5 2 SILVERSTONE 78.4 9 SINDY SHADOW 75.2

Læs mere

Trænerkommentarer - Charlottenlund 10/3:

Trænerkommentarer - Charlottenlund 10/3: Trænerkommentarer - Charlottenlund 10/3: Indhentet af Carsten Bundgaard - opdateres ikke længere 1. løb / V4-1 2 Playboy Face Kom til min stald i søndags. Tjekkede den igennem, da den kom på gården og

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 30. september 2018 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Cinxia lavede en fejl senest, men gik rigtig godt. Jeg synes det må være en

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 21. oktober 2018

Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 21. oktober 2018 Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 21. oktober 2018 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Dicte Skovsende gik fantastisk senest og har fået et fint spor denne gang. Kan vi komme til at bestemme

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen fredag den 18. juli 2014 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 2 Schulze Fair viste overflod af kræfter senest, men kom aldrig til. Hesten var fin

Læs mere

TRÆNERKOMMENTARER TIL ODENSE 3. MAJ

TRÆNERKOMMENTARER TIL ODENSE 3. MAJ TRÆNERKOMMENTARER TIL ODENSE 3. MAJ Indhentet af Vagn Honum. 1. LØB 1 Eros Sisa Var lidt uheldig med omstart og opstressning i prøveløbet, og han satte af i galop i andet startforsøg. Jeg kørte 18/1600

Læs mere

V4 forslag (reserveheste i parentes)

V4 forslag (reserveheste i parentes) Ekspertanalyse V4 18.07.2019, Aarhus Af Steffen Møllergård V4 forslag (reserveheste i parentes) 7-3-4-8(5) 7-1-4-2-6(3) 4-1(3) 3-8(2) Pris: 160 Kroner. (80 rækker) 1.løb / V4-1 På sin klasse så burde Dante

Læs mere

Program for Odense 05.12.2012

Program for Odense 05.12.2012 Program for Odense 05.12.2012 www.simtoto.dk - Hjemmesiden for travtips baseret på statistik! Simtoto Ranking Løp 2, V5-1 100.0 2 ROYAL SIMONI 96.8 4 ROMEO PELLE 95.9 7 OLYMPIC LASER 95.6 5 O'BELLA MAX

Læs mere

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 26. november 2017

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 26. november 2017 Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 26. november 2017 1. løb 3 Timberlake har gjort det godt og er en af dem der kan vinde løbet, hvis han går han op til det den gik senest, hvor jeg kørte

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 2. juli 2017 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Dontpaytheferryman har trænet som planlagt. Jeg så Gordons hest i prøveløbet, og

Læs mere

V4-forslag (reserveheste i parentes)

V4-forslag (reserveheste i parentes) Ekspertanalyse V4 25.07.2019, Billund Af Steffen Møllergård. V4-forslag (reserveheste i parentes) 8-6-3(1) 6-2-4(1) 1-4(5) 1-5-2-8(4) Pris 144 kroner (72 rækker). 1.løb / V4-1 Et løb, hvor jeg ser Emmett

Læs mere

Program for Skive 05.11.2012

Program for Skive 05.11.2012 Program for Skive 05.11.2012 www.simtoto.dk - Hjemmesiden for travtips baseret på statistik! Simtoto Ranking Løp 2, V5-1 100.0 4 MR TINGHØJ 99.3 2 NEW STAR D K 96.5 5 SIZZLING (NO) 95.6 3 OBELIX MØLGÅRD

Læs mere

Program for Ålborg

Program for Ålborg Program for Ålborg 29.10.2012 www.simtoto.dk - Hjemmesiden for travtips baseret på statistik! Simtoto Ranking Løp 3, V5-1 100.0 12 RAPIDO 92.4 7 PETRUS MOSEBY 90.5 4 RISLA 90.3 6 RADIO HASTRUP 87.5 2 SILAS

Læs mere

Program for Billund 08.11.2012

Program for Billund 08.11.2012 Program for Billund 08.11.2012 www.simtoto.dk - Hjemmesiden for travtips baseret på statistik! Simtoto Ranking Løp 3, V5-1 100.0 6 FORCING (SE) 88.6 7 PRETTY GIRL 87.7 5 NEW LOMOMBA 77.3 2 RUMEX 76.8 1

Læs mere

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 Så blev det tid til anden afdeling af dette års EM for Rotax Klasserne Junior Senior og DD2. For andet år i træk skulle afdelingen køres på Wackersdorf

Læs mere

Program for Billund 06.01.2013

Program for Billund 06.01.2013 Program for Billund 06.01.2013 www.simtoto.dk - Hjemmesiden for travtips baseret på statistik! Simtoto Ranking Løp 3, V65-1 100.0 5 PRETTY GIRL 94.8 12 SIR DIAMOND 78.4 11 POCAHONTAS 77.4 8 SMOKIE 76.7

Læs mere

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 3. marts 2018

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 3. marts 2018 Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen lørdag den 3. marts 2018 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Diva Faust havde lidt fri efter seneste start, men siden synes jeg at den har trænet rigtig fornuftigt og udviklet

Læs mere

Afd. Nr. Vinder Odds Værdi. 1 11 Shenandoah Knud Mønster 17,52 703 12. 2 8 Remus Henrik Lønborg 3,59 1870 -

Afd. Nr. Vinder Odds Værdi. 1 11 Shenandoah Knud Mønster 17,52 703 12. 2 8 Remus Henrik Lønborg 3,59 1870 - Løbsreferat d. 3. sep. 212 V65-spil, 3.-8. løb, omsat: 212.636 DKK. Opdateret kl. : Afd. Nr. Vinder Odds Værdi Udg. 1 11 Shenandoah Knud Mønster 17,52 73 12 2 8 Remus Henrik Lønborg 3,59 187-3 1 Ricardo

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 29. juli 2018 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Diamant Tinghøj var nedsat senest med en infektion. Hesten træner godt og jeg forventer,

Læs mere

Program for Skive

Program for Skive Program for Skive 03.12.2012 www.simtoto.dk - Hjemmesiden for travtips baseret på statistik! Simtoto Ranking Løp 2, V5-1 100.0 3 PICK'N ROLL 97.6 4 SINDY SKOVSENDE 97.3 11 LIVI GIGGS (SE) 91.0 9 REX 87.5

Læs mere

Chancevurdering: A: 3,5 B: 7,2,6 C: 4,1

Chancevurdering: A: 3,5 B: 7,2,6 C: 4,1 Tips til Fyens Væddeløbsbane i Odense søndag den 1. maj. Af Vagn Honum Løb 1 Denne fine DM-dag for hopper indledes med opgør, hvor der er stærke Tyske interesser med topchancer. Det er altid veltrænede

Læs mere

V5-forslag V5-1 / 3. LØB. Ekspertanalyse V5 V5-1: V5-2: V5-3: V5-4: 4-3 V5-5: Pris: 384 kr.

V5-forslag V5-1 / 3. LØB. Ekspertanalyse V5 V5-1: V5-2: V5-3: V5-4: 4-3 V5-5: Pris: 384 kr. Ekspertanalyse V5 27.08.2019, Bornholm Af Kim Hansen V5-forslag V5-1: 7-9-1-3 V5-2: 5-8-4-2 V5-3: 1-7-6-2 V5-4: 4-3 V5-5: 4-10-2 Pris: 384 kr. V5-1 / 3. LØB V5 indledes med en åben afdeling uden dissiderede

Læs mere

Chancevurdering: A: 10 B: 1,2,8,12,7,4,6,5 C: 3,9,11

Chancevurdering: A: 10 B: 1,2,8,12,7,4,6,5 C: 3,9,11 Tips til Billund Trav søndag den 11. oktober Af Vagn Honum Løb 1 Normalt skulle en rytter som Nanna Skovsgård have en kæmpefordel imod ene nye ryttere i Monte Licens Mesterskabet på ryggen af den tidligere

Læs mere

Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane mandag d. 22. april 2019

Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane mandag d. 22. april 2019 Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane mandag d. 22. april 2019 Indsamlet af Niels Jørgensen 1. løb 1 Theodor Krarup ØK tror jeg er modbuddet til Roselin Svimmel. Pernille fik disponeret det lidt uheldigt

Læs mere

Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 3. juni 2019

Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 3. juni 2019 Trænerkommentarer til Jydsk Væddeløbsbane 3. juni 2019 Indsamlet af Niels Jørgensen 1. løb (V4-1) 2 Darwin Ice tog vi med vilje ikke ud på sprint igen, og så starter hesten her for lige at teste den i

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 16. marts 2014 LISTEN OPDATERES LØBENDE FREM TIL LØRDAG EFTERMIDDAG Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Voice kørte jeg i prøveløb

Læs mere

Program for Skive 08.07.2013

Program for Skive 08.07.2013 Program for Skive 08.07.2013 www.simtoto.dk - Hjemmesiden for travtips baseret på statistik! Simtoto Ranking Løp 3, V5-1 100.0 2 SMEDJANS ELIAS (SE) 98.2 3 SAXWILL MONEY 92.8 5 PINEHURST 91.5 7 RAYMOND

Læs mere

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 25. marts 2018

Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 25. marts 2018 Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 25. marts 2018 Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Byebyeandover har trænet lidt på efter senest start, og i onsdags var vi inde på banen for at give hesten et

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen fredag den 24. marts 2017 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Caviar er en fin hest som har gjort det meste rigtigt i træningen og jeg glæder

Læs mere

Program for Ålborg 10.12.2012

Program for Ålborg 10.12.2012 Program for Ålborg 10.12.2012 www.simtoto.dk - Hjemmesiden for travtips baseret på statistik! Simtoto Ranking Løp 3, V5-1 100.0 5 POS MOSEBY 95.0 2 SIR MOSEBO 91.8 7 RED RUNNER MORGAN 88.7 4 SUPER PIGEN

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Next Is Now bliver tårnhøj favorit her i dette løb. Bemærk, grunddistancen 2640 meter snorestart.

Next Is Now bliver tårnhøj favorit her i dette løb. Bemærk, grunddistancen 2640 meter snorestart. Ekspertanalyse V4 26.09.2019, Nykøbing Af Steffen Møllergård Statistik: Spillet 6.474kr. Vundet 6.326kr. TBP 97,71%. Hitrate 10/30 V4-forslag / reservehest i parentes V4-1: 8 Next Is Now (7) V4-2: 7-3-9-1

Læs mere

Program for Ålborg

Program for Ålborg Program for Ålborg 20.05.2013 www.simtoto.dk - Hjemmesiden for travtips baseret på statistik! Simtoto Ranking Løp 3, V5-1 100.0 6 SEARCH THE DREAM 88.1 5 RAMBO QUICK 87.8 7 SAXWILL MONEY 84.9 9 SINDY SKOVSENDE

Læs mere

Program for Ålborg 01.07.2013

Program for Ålborg 01.07.2013 Program for Ålborg 01.07.2013 www.simtoto.dk - Hjemmesiden for travtips baseret på statistik! Simtoto Ranking Løp 3, V5-1 100.0 5 ORKIDE GARDENIA 96.8 9 POCONO DOWNS 96.3 8 NINJA ROLAND 93.2 1 NEWPORT

Læs mere

Statistik: Spillet for kr. Vundet kr. Tilbagebetalingsprocent 372%. Hitrate: 3 af 8.

Statistik: Spillet for kr. Vundet kr. Tilbagebetalingsprocent 372%. Hitrate: 3 af 8. V4-ANALYSE TIL AALBORG AF KIM NIELSEN Statistik: Spillet for 2.326 kr. Vundet 8.663 kr. Tilbagebetalingsprocent 372%. Hitrate: 3 af 8. V4-forslag 6-1-3-4-5 (7-2) 5-1-3-4 (6-2) 6 Charlie Game (3-8) 11-12-10-9-5-1-3

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

V5-ANALYSE TIL ODENSE 2.8 AF SØREN AAEN Chablis Pris: 288,-

V5-ANALYSE TIL ODENSE 2.8 AF SØREN AAEN Chablis Pris: 288,- V5-ANALYSE TIL ODENSE 2.8 AF SØREN AAEN Statistik: Spillet for 2.602. Vundet 701 kr. TBP 26,9%. Hitrate 1/8. 4-5-1-3 7 Chablis 8-4-1 9-6-4-5-10-1 2-4-6-5 Pris: 288,- V5-1 / 2. Løb Åbent løb indleder V5-spillet

Læs mere

V5-forslag V5-1. Ekspertanalyse V5. V5-1: 7 Vejovis V5-2: V5-3: 4 Legial V5-4: V5-5: Alle 7. Pris: 168 kr.

V5-forslag V5-1. Ekspertanalyse V5. V5-1: 7 Vejovis V5-2: V5-3: 4 Legial V5-4: V5-5: Alle 7. Pris: 168 kr. Ekspertanalyse V5 10.07.2019, Odense Af Christina Borreby V5-forslag V5-1: 7 Vejovis V5-2: 6-7-9-2 V5-3: 4 Legial V5-4: 5-1-6-7-9-10 V5-5: Alle 7 Pris: 168 kr. V5-1 Formstærke heste mødes i dette sprintopgør,

Læs mere

Positiv Ridning Systemet Hvad skal der til, for at undervisningen bliver vellykket Af Henrik Johansen

Positiv Ridning Systemet Hvad skal der til, for at undervisningen bliver vellykket Af Henrik Johansen Positiv Ridning Systemet Hvad skal der til, for at undervisningen bliver vellykket Af Henrik Johansen Det er vigtigt, at vi som trænere fuldstændig forstår vores opgave og således har de bedst mulige forudsætninger

Læs mere

5-analyse til Bornholm af Kim Hansen

5-analyse til Bornholm af Kim Hansen Ekspertanalyse V5 02.07.2019, Bornholms Brand Park Af Kim Hansen 5-analyse til Bornholm af Kim Hansen Tipperstatistik: Spillet for 3.126 kr. Vundet 6.941 kr. TBP 222%. Hitrate 6/11. V5-FORSLAG 10-8-4 2-1-4

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer

Træner- og kuskekommentarer Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen søndag den 1. juli 2018 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 2 Livi Mystery gik rigtig godt senest den var i Århus. Hesten har typisk fordel af

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

V4-ANALYSE TIL NYKØBING AF STEFFEN MØLLERGÅRD

V4-ANALYSE TIL NYKØBING AF STEFFEN MØLLERGÅRD V4-ANALYSE TIL NYKØBING AF STEFFEN MØLLERGÅRD Tipperstatistik: Spillet for 3.142 kr. Vundet 4.285 kr. Tilbagebetalingsprocent 136%. Hitrate: 4 af 15. V4-FORSLAG 5-2-6 3-5 1-8-2-3-5-7-4 6-4-5 Pris: 252

Læs mere

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop har været og er til stadighed en stor udfordring for rigtigt mange danskere. Mænd og kvinder kæmper med at få bugt med vanen. Alle prøver

Læs mere

V5-ANALYSE TIL BORNHOLM 9. JULI V5-FORSLAG 3. LØB / V5-1 UDARBEJDET AF KIM HANSEN Kr. 320

V5-ANALYSE TIL BORNHOLM 9. JULI V5-FORSLAG 3. LØB / V5-1 UDARBEJDET AF KIM HANSEN Kr. 320 V5-ANALYSE TIL BORNHOLM 9. JULI UDARBEJDET AF KIM HANSEN V5-FORSLAG 9-5-1-4 2 1-2-6-12 3-2-1-6 3-11-10-1-6 Kr. 320 3. LØB / V5-1 Flere sejrsvante ekvipager tørner sammen i V5 indledningen, hvor det tilrådes

Læs mere

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og

Forestil dig, at du kommer hjem fra en lang weekend i byen i ubeskriveligt dårligt humør. Din krop er i oprør efter to dage på ecstasy, kokain og Plads til Rosa Slåskampe, raserianfald og dårlig samvittighed. Luften var tung mellem Rosa og hendes mor, indtil Rosa fortalte, at hun tog hårde stoffer. Nu har både mor og datter fået hjælp og tung luft

Læs mere

Program for Århus

Program for Århus Program for Århus 02.06.2013 www.simtoto.dk - Hjemmesiden for travtips baseret på statistik! Simtoto Ranking Løp 3, V65-1 100.0 6 QUESTIONARY (SE) 92.2 7 SCOTT Ø 85.7 10 REMEE TORP 85.5 2 RICO LANGSIG

Læs mere

Statistik: Spillet for kr. Vundet kr. Tilbagebetalingsprocent 243%. Hitrate: 3/12.

Statistik: Spillet for kr. Vundet kr. Tilbagebetalingsprocent 243%. Hitrate: 3/12. V5-ANALYSE TIL ODENSE 21.6 AF KIM NIELSEN Statistik: Spillet for 3.564 kr. Vundet 8.663 kr. Tilbagebetalingsprocent 243%. Hitrate: 3/12. V5-forslag 3-1-2 (10-5) 6 (4-3) 10-1-4-3-6 (9-5) 7-5-9-11-3 (8-2)

Læs mere

Program for Ålborg

Program for Ålborg Program for Ålborg 04.11.2012 www.simtoto.dk - Hjemmesiden for travtips baseret på statistik! Simtoto Ranking Løp 3, V65-1 100.0 1 KAFKA D (TY) 98.4 6 SIR DIAMOND 97.6 2 SHELOVESYOUBUTCHER 92.7 10 SKYLAR

Læs mere

Trænerkommentarer. Vedrørende løbsdagen mandag den 25. deember Dansk Hestevæddeløb

Trænerkommentarer. Vedrørende løbsdagen mandag den 25. deember Dansk Hestevæddeløb Trænerkommentarer Vedrørende løbsdagen mandag den 25. deember 2017 Dansk Hestevæddeløb Af Niels Jørgensen 1. løb 1 Cool Vacation gik pænt senest og fungerede godt. Der var ikke noget at sige til, at hesten

Læs mere

Boost formen efter ferien..!

Boost formen efter ferien..! havstrygerne.dk 8-ugers træningsprogram: Boost formen efter ferien..! den 14. august starter vi et 8-ugers træningsforløb op som sikrer en god form til efterårets mange løb! Træningen bliver tilrettelagt

Læs mere

V4-forslag. (reservehest i parentes)

V4-forslag. (reservehest i parentes) Ekspertanalyse V4 15.08.2019, Billund Af Steffen Møllergård V4-forslag. (reservehest i parentes) V4-1: 3-7-9-2-8 (4) V4-2: 7-10 (11) V4-3: 9-3-5-7 (6) V4-4: 10-6-2 (3) Pris 240 Kroner. (120 kombinationer)

Læs mere

Chancevurdering: A: 4 B: 12,2,5,7,3,8 C: 11,1,9,6,10. Chancevurdering: A: 2,5,4 B: 3,6,7,1 C:

Chancevurdering: A: 4 B: 12,2,5,7,3,8 C: 11,1,9,6,10. Chancevurdering: A: 2,5,4 B: 3,6,7,1 C: Tips til Skive Trav søndag den 24. april. Af Vagn Honum Løb 1 (V4-1) Muskerterdagen indledes med en af dagens største favoritter til start i V4-spillets indledning. 4 Pardon har gjort alt rigtigt i årets

Læs mere

V5-analyse af Steffen Møllergård

V5-analyse af Steffen Møllergård V5-analyse af Steffen Møllergård Tipperstatistik: Spillet for 3.894 kr. Vundet 5.209 kr. TBP 146%. Hitrate: 6/18. V5-forslag 5-6-10-8 9 Holland 5-6-1-11 7-6-4 7-1-4-6-10 Pris: 240 kroner V5-1 / 2. løb

Læs mere

Polen 2009. En tur til Gdansk Del 3

Polen 2009. En tur til Gdansk Del 3 Polen 2009 En tur til Gdansk Del 3 Portene fra havnefronten ind til byen Sanne på vej ind i byen Gdansk er en helt utrolig flot og velplejet by. Overalt er der rent og pænt, og alle slags butikker forefindes

Læs mere

Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen mandag den 26. november 2018

Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen mandag den 26. november 2018 Træner- og kuskekommentarer Vedrørende løbsdagen mandag den 26. november 2018 Af Niels Jørgensen 1. løb 2 Desert Fox hang fast i en baggamache senest. Ellers gik hesten rigtig godt. Jeg synes det er en

Læs mere

Ketcheropvarmning: Stafetter: Afleverer bolden til næste i køen!

Ketcheropvarmning: Stafetter: Afleverer bolden til næste i køen! DROP IN Der er 3 baner til rådighed, og jeg forestiller mig, at hvis der kun er 2 Drop-in-tovholdere, så er der en bane, hvor der gives instruktion til øvelser + emne (fx serv og så evt. have udskrevet

Læs mere

Troels Træben - Skattejagt

Troels Træben - Skattejagt Dette løb er afholdt på en familieweekend med børn i alderen 1-13 år, hvor forældre og bedsteforældre også deltog. Løbet kunne fange specielt børnene fra 3-10 år, de yngre hyggede sig med at være med,

Læs mere

V5-spillet indledes med et meget åbent opgør, hvor det er svært at pege på en favorit. For at komme sikkert videre, vælger jeg at tage samtlige med.

V5-spillet indledes med et meget åbent opgør, hvor det er svært at pege på en favorit. For at komme sikkert videre, vælger jeg at tage samtlige med. Ekspertanalyse V5 21.09.2019, Odense Galop Af Christina Borreby V5-forslag V5-1: Alle 12 V5-2: 9 Stratego V5-3: 2-8 V5-4: 8-3-2 V5-5: 8-2-5-9-12-3 Pris: 432 kr. V5-1 V5-spillet indledes med et meget åbent

Læs mere

V5-forslag. 2. løb / V5-1. Ekspertanalyse V California Bond Pris: 240 Kr.

V5-forslag. 2. løb / V5-1. Ekspertanalyse V California Bond Pris: 240 Kr. Ekspertanalyse V5 26.07.2019, Charlottenlund Af Jesper Elbæk V5-forslag 1-2-3-5-8 3-7 7-8-6-2-5-1-3-4 7 California Bond 8-6-7 Pris: 240 Kr. 2. løb / V5-1 V5-spillet indledes med et begynderløb, hvor kun

Læs mere