POLITI-ANORDNING FOR JERNBANER UNDER PRIVATDRIFT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "POLITI-ANORDNING FOR JERNBANER UNDER PRIVATDRIFT"

Transkript

1

2 POLITI-ANORDNING FOR JERNBANER UNDER PRIVATDRIFT

3 Vi Christian den Niende, af Guds Naade Konge til Danmark, de Venders og Goters, Hertug til Slesvig, Holsten, Stormarn, Ditmarsken, Lauenborg og Oldenborg, Gøre vitterligt: I Henhold til 22 i den under Ilte Maj 1897 emanerede Politilov for de under Stats drift værende Jernbaner med tilhørende Søruter, hvorefter Lovens Bestemmelser med de fornødne Lempelser ved kongelig Anordning helt eller delvis kunne gøres gældende for de under Privatdrift værende Jernbaner, ville Vi herved allernaadigst have fastsat efterfølgende Politi-Anordning for Jernbaner under Privatdrift: I. Om Adgangen til Jernbanens Terræn. 1. Det er forbudt alle og enhver - undtagen dem, der høre til Jernbanens Personale, eller som i Embeds eller Bestillings Medfør dertil ere berettigede, eller som dertil have Jernbanestyreisens Tilladelse - at betræde eller færdes paa Banen med tilhørende Skraaninger, Dæmninger, Grøfter, Broer og andre Anlæg uden for de over Banen førende Overkørsler og Overgange, saavel som at færdes paa Stationerne uden for de for Publikum i Almindelighed eller betingelses vis aabnede Lokaliteter eller inden for disse sidste, naar ikke de for Adgangen stillede Betingelser ere opfyldte.

4 4 Vogne, der skulle afhente eller afsætte Personer eller Gods paa Stationer, maa kun holde paa de dertil bestemte Steder foran Stationerne eller vedlæssesporene. Uden særlig Tilladelse af Jernbanestyreisen er det ikke tilladt nogen at tage Ophold i Erhvervsøjemed paa Jernbanens Territorium. 2. Ingen maa egenmægtig aabne Luknings- eller Afspærringsindretninger for offentlige Overkørsler og Overgange eller overskride dem, naar de ere lukkede. Offentlige Overkørsler og Overgange, der ikke ere forsynede med Lukningsindretninger eller kun med Drejekors eller lignende, maa ikke benyttes, naar Tog kan ses eller høres at nærme sig. 3. Private Overkørsler og Overgange maa ikke benyttes, naar Tog kan ses eller høres at nærme sig. Led for private Overkørsler og Overgange forsynes af Jernbanestyreisen med et Lukkeapparat, der fastholder Ledet, naar det lukkes, og med en Laas, til hvilken en Nøgle leveres hver berettiget Bruger een Gang. Enhver Bruger skal lukke Ledet, hver Gang det er benyttet, medmindre forefaldende Markarbejder kræve en vedvarende og uafbrudt Brug af Overkørselen, i hvilket Fald Ledet ved Brugerens Foranstaltning under Afbenyttelsen skal undergives paalideligt og stadigt Tilsyn og lukkes, naar det paagældende Markarbejde afbrydes eller ophører. Enhver berettiget Bruger er med Hensyn til Overkørselens eller Overgangens lovmæssige Benyttelse lige over for det offentlige ansvarlig for de Forseelser i saa Henseende, som hans Folk under Udførelsen af det dem overdragne Arbejde gøre sig skyldige i. 5 Det er forbudt uvedkommende at benytte private Overkørsler og Overgange. 4. Ingen maa lade Kreaturer eller Køretøjer færdes paa Banen uden for Overkørslerne eller Overgangene eller holde stille med dem paa disse. Kreaturdrifter skulle føres med særlig Forsigtighed over Banen. Det samme gælder om Plove, Harver, Træstammer og andre tunge Genstande. Sporvogne ere med Hensyn til Passage over Jernbanens Spor underkastede de Forskrifter, der derom gives af Ministeriet for offentlige Arbejder. II. Om Udgravninger i Nærheden af Jernbanen og om Telegraf- eller Telefonledningers Anbringelse over eller under Banen. 5. Ingen maa uden Jernbanestyreisens Samtykke foretage Udgravninger i en saadan Nærhed af Jernbanens Grund eller Havnespor, at der derved kan opstaa Fare for Driften. Det er forbudt uden Jernbanestyreisens Samtykke at føre Telegraf- eller Telefonledninger og deslige over eller under Banen. III. Om Jernbanespor i offentlig Gade eller Vej. 6. Til Sikring af Driften af Jernbanespor (Havnespol', Forbindelsesspor og deslige Spor) paa offentlig Vej og Gade bestemmes følgende:

5 6 a. Rummet over og paa begge Sider af Sporet skal holdes frit for faste og løse Genstande indtil de Grænser, som Ministeren bestemmer. b. Det skal saa vidt muligt undgaas at køre med almindelige Vogne og drive Kreaturer paa langs af Sporet saavel som at lade saadanne holde stille i Sporet eller i dettes umiddelbare Nærhed. Naar Togs Ankomst signaliseres, skulle alle Fodgængere, Ryttere, almindelige Køretøjer og Kreaturdrifter vige Sporet og holde sig i mindst 1,5 Meters*) Afstand fra nærmeste Skinne. c. Al Kørsel og Krea~urdrift paa tværs af Sporet er forbudt, saa snart et Togs Ankomst signaliseres. Medens et Tog passerer tværs over en Vej eller en Gade, skulle alle Køretøjer saa vidt muligt holde sig i mindst 7 Meters*) Afstand fra nærmeste Skinne. IV. Om Flytning af Jernbanevogne. 7. Paa Stationerne foretages Jernbanevognes Flytning af Jernbanens Funktionærer; private Folk maa kun med Stationspersonalets Tilladelse og under dettes J{ontrol foretage saadan Flytning. Paa Havnesporene skal Jernbanevognes Flytning ligeledes foretages af Jernbanens Funktionærer. Dog skulle Forsendere eller Modtagere, for hvem Jernbanevogne ere stillede til Raadighed, eller deres Folk være berettigede til, naar ingen J ernbanefunktionær er eller hurtig kan komme til Stede, paa Havnebanernes Læssespor at foretage saadanne mindre Bevægelser af disse Vogne, som Losning og Ladning uomgæn- *) Ændringer i H. t. Bekendtg. Nr. 287 a f 16. Decbr ;.. f 7 gelig kræver, under Iagttagelse af de Forsigtighedsregler, som Ministeriet maaue foreskrive. V. Om de rejsendes Forhold under Kørselen. 8. Saa længe et Tog er i Bevægelse, er det forbudt at stige ind i eller ud af Toget eller hjælpe andre dertil saavel som egenmægtig at aabne Vogndørene. Al Ind- og Udstigning skal ske paa den dertil bestemte Side af Toget. 9. Det er de rejsende forbudt fra Toget at. udkaste Genstande, hvorved Personer eller Ejendom kunne beskadiges. 10. Ingen rejsende maa under Kørselen ved Anvendelse af Nødsignal eller Nødbremse søge at standse Toget eller at hidkalde Hjælp, medmindre det er nødvendigt for at afværge Forbrydelse eller Ulykke. VI. Om Forskrifter til Opretholdelse af Orden og Sikkerhed. ll. Enhver, der opholder sig paa eller søger Adgang til Jernbanens Territorium eller benytter dens Materiel, er pligtig uvægerlig at rette sig efter de almindelige Forskrifter, der af Jernbanestyreisen inden for dens Myndighedsomraade gives til Opretholdelse af Driftens Orden og Sikkerhed, og som ere behørig kundgjorte paa Jernbanens Territorium, Stationer eller i Togene; ligeledes er enhver pligtig at rette sig efter de særlige Forskrifter, der meddeles ham af Jernbanens. ved Uniform eller andet Tegn kendelige Personale i Embeds Medfør.

6 9 VII. Straffebestemmelser m. m. 12. Den Bruger af private Overkørsler og Overgange, som forsømmer at lukke det derfor anbragte Led, ' straffes med en Bøde af 2 Kr.; enhver, der iøvrigt gør sig skyldig i Overtrædelse af de i de foregaaende Paragraffer omhandlede Forbud eller Forskrifter, straffes med Bøder fra 1 til 100 Kr. Sagen behandles som offentlig Politisag. Bøden tilfalder Statskassen. Med Hensyn til visse mindre af de i det foregaaende omhandlede Forseelser skulle de af Ministeriet i Henhold til Lov af 11. Maj for Statsbanerne fastsatte Bøder*) være gældende for de private Jernbaner med den Virkning, at Sagens videre Forfølgning bortfalder, naar den skyldige paa vedkommende Jernbanefunktionærs Forlangende betaler den for den paagældende Forseelse fastsatte Bøde; for Betalingen skal der samtidig gives ham skriftlig Tilstaaelse. 13. Jernbanens ved Uniform eller andet Tegn kendelige Funktionærer ere berettigede til paa eller umiddelbart ved Jernbanens Territorium at anholde den, der gør sig skyldig i en Forbrydelse mod Driftens Sikkerhed; den anholdte bliver ufortøvet at aflevere til Politiet. Den, der gør sig skyldig i en efter 12 strafbar Forseelse og ikke straks afgør Sagen efter Paragraffens 2. Stykke, kan ligeledes anholdes, saafremt han ikke paa tilfredsstillende Maade stiller Sikkerhed for Bødeansvaret eller i alt Fald godtgør, hvem han er, og at han har fast Bopæl her i Landet. 14. Den, som forsætlig ødelægger eller beskadiger Jernbanens Ejendele eller det under Jernbanens Varetægt værende Gods og Materiel,. ifalder, for saa vidt han ikke vil være at anse med højere Straf efter den almindelige, borgerlige Straffelov, Bøder efter nærværende Anordnings Den, som ødelægger eller beskadiger Jernbanens Ejendele eller det under Jernbanens Varetægt værende Gods og Materiel, er pligtig straks at yde Erstatning herfor. For mindre Beskadigelser af det faste?g rullende Materiel saavel som af Inventargenstande, Ruder og deslige kunne de Normalpriser, som af Ministeriet maatte være fastsatte i Henhold til Lov af 11. Maj , anvendes med bindende Virkning ved Erstatningens Bestemmelse, dog ikke ud over et Beløb af 50 Kr. for hver Beskadigelse. For saadanne Erstatningsbeløb kan Udpantning finde Sted, saafremt vedkommende har anerkendt sin Forpligtelse til at erstatte det paagældende Beløb. 16. Enhver, der overtræder de i nærværende Anordnings 11 omhandlede Forbud og Forskrifter af Jernbanestyrelsen, kan af Tjenestepersonalet udvises, om fornødent med Magt udsættes, af Jernbanens Tog saavel som af Jernbanens Territorium. *) Se Side 13.

7 10 VIII. Om Politiets og Jernbanepersonalets Pligt til gensidig at støtte hinanden. 17. Politiet er pligtigt paa Forlangende at understøtte Jernbanens Personale i Haandhævelse af de for Banen givne Ordens- og Sikkerhedsbestemmelser. Ligeledes er Jernbanepersonalet pligtigt at støtte Politiet i dettes Tjeneste paa Jernbanens Territorium, for saa vidt den Jernbanepersonalet paahvilende Tjeneste, særlig Sikkerhedstjenesten, tillader det. IX.. Om Jernbanepersonalets Forhold over for Publikum. 18. Jernbanens Personale skal stedse i Tjenesten uden Persons Forskel vise Besindighed, Høflighed og al den Imødekommen, som kan forenes med Opfyldelsen af Tjenestens Fordringer. Paa Forlangende af rejsende skal enhver tjenestegørende Jernbanefunktionær være pligtig at opgive sit Navn, sin Stilling og sit Tjenestenummer, om der er tildelt ham et saadant. 19. Klager over Personalet, Befordringen eller andre Jernbanen vedrørende Forhold kunne fremsættes mundtlig eller skriftlig for Personalets foresatte eller Jernbanestyreisen, saa og af rejsende indføres i de af Styrelsen autorisere'de Ankeprotokoller, hvoraf et Eksemplar skal være til Raadighed paa hver Station. Alle Klager skulle hurtigst muligt undersøges og besvares, naar Klageren har opgivet sit Navn og sin Bopæl.! 11 X. Om glemte eller tabte Genstande. 20. Glemte eller tabte Genstande, der findes i Jernbanens Befordringsmidler eller i dens Lokaler, der ere bestemte til Afbenyttelse for rejsende, skulle tilbagegives Ejeren, naar han kendes eller kan opspørges; i modsat Fald skal Jernbanen opbevare dem i 12 Maaneder og derefter fremlyse dem i Berlingske Tidende (efter 1. April 1904 i den i Henhold til Lov af 23. Januar 1903 udkommende Statstidende). Indløses Sagerne ikke inden 1 Maaned efter Fremlysningen, kunne de sælges ved offentlig Auktion, der afholdes af Jernbanen med eller uden Auktionsdirektørens Mellemkomst. Overskuddet af Auktionen med Fradrag af mulig paaløbende Fragt og Oplagspenge tilfalder den for Jernbanens Personale oprettede Sygekasse, eller, saafremt en saadan ikke findes, en anden Jernbanen vedrørende Kasse efter nærmere Bestemmelse af Ministeriet for offentlige Arbejder. Ere Sagerne let fordærvelige, kunne de straks sælges paa bedst mulige Maade. Med Overskuddet forholdes som foran angivet; dog kan det tilbagefordres af rette vedkommende i Løbet af 3 Maaneder efter Salget. Rede Penge skulle dog straks afleveres til Politiet tillige med de glemte Genstande, sammen med hvilke de maatte være fundne; paa samme Maade forholdes med let antændelige og eksplosive Sager o. desl. 21. Denne Anordning træder i Kraft den 1. Januar 1904 *). Fra samme Tidspunkt træde de endnu gældende Be- *) I Henhold til Politianordning 312, 27. Juli 1923 er Anordningen gældende ogsaa, for saa vidt angaar saadanne Jernbaner i de sønderjydske Landsdele.

8 12 stemmeiser i Forordningen af 5. Maj 1847 ud af Kraft for saa vidt de under Privatdrift. værende Jernbaner angaar. Et Uddrag af denne Anordnings Bestemmelser vil være at opslaa paa et iøjnefaldende Sted saavel paa alle Banegaarde og Holdepladser som i Jernbanekupeerne. Hvorefter alle vedkommende sig allerunderdanigst have at rette. 13 Bilag. Bekendtgørelse om Fastsættelse af Bøderne for mindre Overtrædelser af Politi-Anordning for private Jernbaner af 17. November Givet paa Fredensborg, den 17. November Under Vor Kongelige Haand og Segl. Christian R. (L. S.) c. Hage. Ved Politianordning af 17. November er de for Statsbanerne gældende Bøder for mindre Overtrædelser ogsaa gjort gældende for Privatbanerne, nemlig: L En Bøde af 20 Kr. fastsættes for den, som a. egenmægtig aabner Luknings- eller Afspærringsindretninger for offentlige Overkørsler eller Overgange eller overskrider dem; naar de er lukkede, b. naar Tog kan ses eller høres at nærme sig, kører (herunder Kørsel med Motorcykle), rider, driver Kreaturer eller transporterer Plove, Harver, Træstammer eller andre tunge Genstande (herunder Motorcykle) ad offentlige Overkørsler eller Overgange, der ikke er forsynede med Lukningsindretninger eller kun med Drejekors eller lignende, eller ad private Overkørsler eller Overgange, c. kører (herunder Kørsel med Motorcykle), rider, driver Kreaturer eller transporterer de under b. nævnte tunge Genstande paa Banen med tilhørende Skraaninger, Dæmninger, Grøfter, Broer eller andre Anlæg uden for de over Banen førende Overkørsler og Overgange,

9 14 d. holder stille paa Overkørsler eller Overgange med Kreaturer, Køretøjer eller de oftnævnte tunge Genstande, e. uden særlig Tilladelse af Statsbanestyreisen tager Ophold i Erhvervsøjemed paa Statsbanedriftens Territorium, Færge eller Skib. 2. En Bøde af 10 Kr. fastsættes for den, som a. hvor Billetkontrollen er henlagt til Stationerne, begiver sig til eller fra Tog, Perroner eller Ventesale ad andre Veje end dem, som dertil er bestemte, b. flytter Jernbanevogne paa Stationer uden Stationspersonalets Tilladelse eller paa Havnespor med Tilsidesættelse af de i Loven fastsatte Begrænsninger eller af de af Ministeriet foreskrevne Forsigtighedsregler. 3. En Bøde af 8 Kr. fastsættes for den, som a. naar Tog kan ses eller høres at nærme sig, kører paa eller trækker Cykle ad offentlige Overkørsler eller Overgange, der ikke er forsynede med Lukningsindretninger eller kun med Drejekors eller lignende, eller ad private Overkørsler eller Overgange, b. kører paa eller trækker Cykle paa Banen med tilhørende Skraaninger, Dæmninger, Grøfter, Broer eller andre Anlæg uden fo~ de over Banen førende Overkørsler og Overgange. 4. En Bøde af 6 Kr. fastsættes for den, som 15 a. uberettiget gaar paa Banen med tilhørende Skraaninger, Dæmninger, Grøfter, Broer eller andre Anlæg uden for de over Banen førende Overkørsler og Overgange, b. færdes paa Station, Færge eller Skib uden for de for Publikum i Almindelighed eller beting_elsesvis aabnede Lokaliteter eller inden for disse sidste, naar ikke de for Adgangen stillede Betingelser er opfyldte, alt for saa vidt Forholdet ikke falder ind under nogen af de foregaaende strengere Bødebestemmelser, c. naar Tog kan ses eller høres at nærme sig, tilfods passerer offentlige Overkørsler eller Overgange, der ikke er forsynede med Lukkeindretninger eller kun med Drejekors eller lignende, eller private Overkørsler eller Overgange. 5. En Bøde af 4 Kr. fastsættes for den, som a. holder med Vogn for at afhente eller afsætte Personer eller Gods paa en Station uden for de dertil bestemte Steder foran Stationen eller ved Læssesporene, b. medens et Tog er i Bevægelse, eller under Vognes Ombord- eller Ilandsætning til eller fra Færgerne, stiger ind i ~ller ud af Toget eller hjælper andre dertil eller egenmægtig aabner Vogndøre, c. stiger ind eller ud paa den ikke dertil bestemte Side af Toget, d. gaar om Bord i eller forlader Færge eller Skib, naar Landgangsbro ikke er anbragt, e. udkaster fra Toget Genstande, hvorved Personer eller Ejendom kan beskadiges.

10 16 En Bøde af 4 Kr. fastsættes endvidere for den, der overtræder Politilovens 11 ved saadanne mindre petydelige Uordner, der strider imod Statsbanestyreisens. kundgjorte Forskrifter. En Bøde af 4 Kr. kan derhos i Medfør af Politilovens 12, 1. Punkt, jfr. 51 smh. med 2 i»borgerlig Straffelov af 15. April 1930«, af Jernbanepersonalet afkræves den Bruger af private Overkørsler eller Overgange, som forsømmer at lukke det derfor anbragte Led. 6. Naar den skyldige paa vedkommende Jernbanefunktionærs Forlangende betaler den for den paagældende Forseelse i de foregaaende Paragraffer fastsatte Bøde, bortfalder Sagens videre Forfølgning; for Betalingen skal der samtidig gives ham skriftlig Tilstaaelse.. 7. Ved denne Bekendtgørelses Ikrafttræden ophæves Bekendtgørelse Nr. 69 af 24. Februar Denne Bekendtgørelse træder Kraft den 1. Marts ''''lvn._nihsen & tto!che ( A ~ E. SIMJojElKIÆ AI

11 ." En:"k 1\-, '-.LI i~ Li H A N S t N Birkevang32 Telf " 52 VIRUM Bilag til Politi-Anordning for.jernbaner under Privatdrift. Bek.endtgørelse om Fastsættelse af Bøderne for mindre Overtrædelser af Politi Anordning for private Jernbaner af 17. November Ved Politianordning af 17. November er de for Statsbanerne gældende Bøder for mindre Overtrædelser ogsaa gjort gældende for Privatbanerne, nemlig: 1. En Bøde af 20 Kr. fastsættes for den, som a. egenmægtig aabner Luknings- eller Afspærringsindretninger for offentlige Overkørsler eller Overgange eller overskrider dem, naar de er lukkede, b. naar Tog kan ses eller høres at nærme sig, kører (herunder Kørsel med Motorcykle), rider, driver Kreaturer eller transporterer Plove, Harver, Træstammer eller andre tunge Genstande (herunder Motorcykle) ad offentlige Overkørsler eller Overgange, der ikke.er forsynede med Lukningsindretninger eller kun med Drejekors eller lignende, eller ad private Overkørsler eller Overgange, c. kører (herunder Kørsel med Motorcykle),,rider, driver Kreaturer eller transporterer de under b. nævnte tunge Genstande paa Banen med tilhørende Skraaninger, Dæmninger, Grøfter, Broer eller andre Anlæg uden for de over Banen førende Overkørsler og Overgange, d. holder stille paa Overkørsler eller Overgange med Kreaturer, Køretøjer eller de oftnævnte tunge Genstande,

12 I \1 I I e. uden særlig Tilladelse af StatsbanestyreIsen tager Ophold i Erhvervsøjemed paa Statsbanedriftens Territorium, Færge eller Skib. 2. En Bøde af 10 Kr. fastsættes for den, som [l. hvor Billetkontrollen el' henlagt til Stationerne, begiver sig til eller fra Tog, Perroner eller Ven les a le ad andre Veje end dem, som dertil er bestemte, b. flytter Jernbanevogne paa Stationer uden Stationspersonalets Tilladelse eller paa Havnespol' med Tilsidesættelse af de i Loven fastsatte Begrænsninger eller af de af Ministeriet foreskrevne Forsigtighedsregler. 3. En Bøde af 8 Kr. fastsættes fol' den, som a. naar Tog kan ses eller høres at nærme sig, kører paa eller trækker Cykle ad offentlige Overkørsler eller Overgange, der ikke er forsynede med Lukningsindretninger eller kun med Drejekors eller lignende, eller ad private Overkørsler eller Overgange, b. kører paa eller trækker Cykle paa Banen med tilhøremde Skraaninger, Dæmninger, Grøfter, Broer eller andre An læg uden for de over Banen førende Overkørsler og Overgange. 4. En Bøde af 6 Kr. fastsættes for den, som [l. uberettiget gaar paa Banen med tilhørende Skraaninger, Dæmninger, Grøfter, Broer eller andre Anlæg uden for de over Banen førende Overkørsler og Overgange, b. færdes paa Station, Færge eller Skib uden for de for Publikum i Almindelighed eller betingelses vis aabnede Lokaliteter ell er inden for disse sidste, naar ikke de for Adgangen stillede Betingelser er opfyldte, alt for saa vidt Forholdet ikke falder ind under nogen af de foregaaende strengere Bødebestemmelser, c. naar Tog kan ses eller høres at nærme sig, tilfods passerer offentlige Overkørsler eller Overgange, der ikke er forsynede med Lukkeindretninger eller kun med Drejekors eller lignende, eller private Overkørsler eller Overgange. 5. En Bøde af 4 Kr. fastsættes for den, som a. holder med Vogn for at afhente eller afsætte Personer eller Gods paa en Station uden for de dertil bestemte Steder foran Stationen eller ved Læssesporene, Il. medens et Tog er i Bevægelse, eller under Voglles Ombord- eller Ilandsætning til eller fra Færgerne, stiger ind i eller ud af Toget eller hjælper andre dertil eller egenmægtig aabner Vogndøre, c. stiger ind eller ud paa den ikke dertil bestemte Side af Toget, d. gaar om Bord i eller forlader Færge eller Skib, naar Landgangsbro ikke er anbragt, e. udkaster fra Toget Genstande, hvorved Personer eller Ejendom kan beskadiges. En Bøde af 4 Kr. fastsættes endvidere for den, der overtræder Politilovens 11 ved saadanne mindre betydelige Uordner, der strider imod StatsbanestyreIsens kundgjorte Forskrifter. En Bøde af 4 Kr. kan derhos i Medfør af Politilovens 12, 1. Punkt, jfr. 51 smil. med 2 i»borgerlig Straffelov af 15. April 1930«, af Jernbanepersonalet afkræves den Bruger af private Overkørsler eller Overgange, som forsømmer at lukke det derfor anbragte Led. 6. Nanr den skyldige paa vedkommende Jernbanefunktionærs Forlangende betaler den for den paagældende Forseelse i de foregaaende Paragraffer fastsatte Bøde, bortfalder Sagens videre Forfølgning; for Betalingen skal der samtidig gives ham skriftlig Tilstaaelse.

13 .7. Ved denne Bekendtgørelses Ikrafttræden ophæves Bekendtgørelse Nr. 69 af 24. F ebruar Denne Bekendtgørelse træder i Kraft d. 1. Marts ~øh vr tllhstu &: l'forcii E IAXEl SIl.U.\lLlCr.4: ~'

14 Bilag. pehr ROLAND HANS Et-.) Girkevang 32 - Telf ,Vii U tid Bekendtgørelse om Fastsættelse af Bøderne for mindre Overtrædelser af Politi-Anordning for private.ternbaner af 31. December Ved Politianordiling af 31. December , Stk. 2, er de for Statsbanerne gældende Bøder [for mindre Overtrædelser ogsaa gjort gældende for Privatbanerne nemlig: l. En Bøde af 20 Kr. fastsættes for den, som a) egenmægtig aabner eller overskrider Led, Bomme eller andre Afspæringsindretninger for bevogtede Overkørsler og Overgange, b) benytter Overkørsler og Overgange, naar det ved Signal tilkendegives, eller det kan ses eller høres, at Tog nærmer sig, saavel som for den, som benytter en bevogtet Overkørsel eller Overgang, efter at Lukning af Led eller Bomme er paabegyndt, c) lader Dyr, Køretøjer, Plove, Harver, Træstammer eller andre tunge Genstande holde stille pa? Overkørsler eller Overgange,

15 d) kører, rider, cykler, trækker eller driver Dyr eller transporterer de under c) nævnte tunge Genstande paa Banelinien med tilhørende Skraaninger, Banketter, Grøfter, Broer og andre Anlæg uden for de over Banen før'ende Overkørsler og Overgange, 2. En Bøde af 10 Kr. fastsættes for den, som a) uberettiget færdes paa Banelinien med tilhørende Skraaninger, Banketter, Grøfter, Broer og andre Anlæg uden for Overkørsler og Overgange eller paa Stationer, Tog, Færger og Skibe uden for de for Offentligheden' aabne Lokaliteter, for saa vidt Overtrædelsen ikke falder ind under 1, Punkt d), b) hvor Billetkontrollen er henlagt til Stationerne, begiver sig til eller fra det saaledes afspærrede Omraade ad andre Veje end de dertil bestemte eller anviste, c).medens Tog eller Togdel er i Bevægelse, stiger paa eller af Vognene eller hjælper andre dertil eller aabner de i Vognsiden anbragte Døre og Laager, d) stiger ind i eller ud af Tog paa den ikke dertil bestemte Side eller uden for de dertil bestemte eller anviste Steder paa Stationer og Færger, e) færdes til eller fra Færge og Skib ad anden Vej end Landgangsbro eller Færgeklap eller paa disse, naar de ikke er frigivet for Passage,. f) flytter Jernbanevogne paa Stationer uden Stationens Tilladelse, g) overtræder nogen af StatsbanestyreIsen i Henhold til Statsbanelovens 68, Stk. 1, udstedt og kundgjort Forskrift. 3. En Bøde af 4 Kr. fastsættes for den Bruger af private Overkørsler eller Overgange, som forsømmer at lukke og aflaase.det derfor anbragte Led (Bom).. 4. Naar 'Overtræderen paa vedkommende Jernbanemands Forlangende betaler den for den paagældende Forseelse i foranstaaende 1-3 fastsatte Bøde, bortfalder Sagens videre Forfølgning; for Betalingen skal der samtidig gives Kvittering. Denne Bekendtgørelse træder i Kraft den 1. April 1948.

16 HILLERØD BOGTRYKK ERI

-POLITI-ANORDNING JERNBANER UNDER PRIVATDRIFT FOR. UtUll. Nlt.:1.Sl':N. LYDICHI!'. (M. &IMM.l!'.LKIÆAI KetENHf<Vl'f

-POLITI-ANORDNING JERNBANER UNDER PRIVATDRIFT FOR. UtUll. Nlt.:1.Sl':N. LYDICHI!'. (M. &IMM.l!'.LKIÆAI KetENHf<Vl'f -POLITI-ANORDNING FOR JERNBANER UNDER PRIVATDRIFT UtUll Nlt.:1.Sl':N. LYDICHI!'. (M. &IMM.l!'.LKIÆAI KetENHf

Læs mere

Lov om Tilsynet med Fremmede og Reisende m. m. (Justitsministeriet). Nr. 32.

Lov om Tilsynet med Fremmede og Reisende m. m. (Justitsministeriet). Nr. 32. 15. Mai 1875. Lov om Tilsynet med Fremmede og Reisende m. m. (Justitsministeriet). Nr. 32. Vi Christian den 9de osv. G. v.: Rigsdagen har vedtaget og Vi ved Vort Samtykke stadfæstet følgende Lov: 1. Forpligtelsen

Læs mere

DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY

DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY Digitaliseret af / Digitised by DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY København / Copenhagen For oplysninger om ophavsret og brugerrettigheder, se venligst www.kb.dk For information on copyright and

Læs mere

Lov om Børns og unge Menneskers Arbeide i Fabriker og fabrikmæssige drevne Værksteder samt det Offentliges Tilsyn med disse. (Indenrigsministeriet.

Lov om Børns og unge Menneskers Arbeide i Fabriker og fabrikmæssige drevne Værksteder samt det Offentliges Tilsyn med disse. (Indenrigsministeriet. 23. Mai 1873 Lov om Børns og unge Menneskers Arbeide i Fabriker og fabrikmæssige drevne Værksteder samt det Offentliges Tilsyn med disse. (Indenrigsministeriet.) Vi Christian den Niende osv., G. v.: Rigsdagen

Læs mere

Lov nr. 147 af 13. April 1938 om pressens brug, som senest ændret ved lov nr. 524 af 28. november )

Lov nr. 147 af 13. April 1938 om pressens brug, som senest ændret ved lov nr. 524 af 28. november ) Lov nr. 147 af 13. April 1938 om pressens brug, som senest ændret ved lov nr. 524 af 28. november 1969 3) 1.Stk. 1. Paa ethvert her i Riget trykt Skrift skal Bogtrykkeren anføre sit Navn eller Firma samt

Læs mere

Reglement for taxikørsel. i Ringkøbing-Skjern Kommune

Reglement for taxikørsel. i Ringkøbing-Skjern Kommune Reglement for taxikørsel i Ringkøbing-Skjern Kommune I medfør af 13 stk. 2 i lovbekendtgørelse af nr. 517 af 24. juni 1999 af lov om taxikørsel m.v. med senere ændringer fastsætter Ringkøbing-Skjern Kommune

Læs mere

Fr. f. Danmark, ang. de Foranstaltninger, der blive at træffe for at hindre reisende Haandværkssvendes Omflakken i Landet, m. m.

Fr. f. Danmark, ang. de Foranstaltninger, der blive at træffe for at hindre reisende Haandværkssvendes Omflakken i Landet, m. m. 10. December 1828. Fr. f. Danmark, ang. de Foranstaltninger, der blive at træffe for at hindre reisende Haandværkssvendes Omflakken i Landet, m. m. Cancell. p. 216. C.T. p. 969). Gr. Kongen har bragt i

Læs mere

Lov Nr. 500 af 9. Oktober 1945 om Tilbagebetaling af Fortjeneste ved Erhvervsvirksomhed m. v. i tysk Interesse.

Lov Nr. 500 af 9. Oktober 1945 om Tilbagebetaling af Fortjeneste ved Erhvervsvirksomhed m. v. i tysk Interesse. Lov Nr. 500 af 9. Oktober 1945 om Tilbagebetaling af Fortjeneste ved Erhvervsvirksomhed m. v. i tysk Interesse. Min. f. Handel, Industri og Søfart V. Fibiger. (Lov-Tid. A. 1945 af 12/10). 1. Bestemmelserne

Læs mere

Anordning om ikrafttræden for Færøerne af lov om erstatning fra staten til ofre for forbrydelser

Anordning om ikrafttræden for Færøerne af lov om erstatning fra staten til ofre for forbrydelser Lovafdelingen UDKAST Kontor: Formueretskontoret Sagsnr.: 2007-702-0067 Dok.: TPI40419 Anordning om ikrafttræden for Færøerne af lov om erstatning fra staten til ofre for forbrydelser Vi MARGRETHE DEN ANDEN,

Læs mere

Lov om Lærlingeforholdet. (Indenrigsministeriet) Nr. 39.

Lov om Lærlingeforholdet. (Indenrigsministeriet) Nr. 39. 30 Marts. 1889 Lov om Lærlingeforholdet. (Indenrigsministeriet) Nr. 39. Vi Christian den Niende, osv., G. v.: Rigsdagen har vedtaget og Vi ved Vort Samtykke stadfæstet følgende: Lov: 1. Enhver Læremester

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om vagtvirksomhed

Bekendtgørelse af lov om vagtvirksomhed Bekendtgørelse af lov om vagtvirksomhed Herved bekendtgøres lov nr. 266 af 22. maj 1986 om vagtvirksomhed med de ændringer, der følger af 2 i lov nr. 936 af 27. december 1991, 2 i lov nr. 386 af 20. maj

Læs mere

Reglement for Taxikørsel i Vejle Kommune

Reglement for Taxikørsel i Vejle Kommune Reglement for Taxikørsel i Vejle Kommune I medfør af 13, stk. 2 i lovbekendtgørelse nr. 1039 af 8. oktober 2009 af lov om taxikørsel m.v. med senere ændringer fastsætter Vejle Kommune følgende bestemmelser

Læs mere

Kapitel I. Almindelige Bestemmelser.

Kapitel I. Almindelige Bestemmelser. Lov nr. 337 af 21. September 1939 angende Tilvejebringelse af Befordringsmidler til Brug for Krigsmagten og ved Beskyttelsen af Civilbefolkningen mod Følgerne af Luftangreb Kapitel I. Almindelige Bestemmelser.

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om skibsmåling

Bekendtgørelse af lov om skibsmåling LBK nr 71 af 17/01/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 4. januar 2017 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Søfartsstyrelsen, j.nr. 2013017462 Senere ændringer til

Læs mere

OiZiiNliZSt'sl: Af / OiZitiLSc! b/ O L I K I K I ^ I O I L ^ KsbsnkAvn / dvpekikazsn

OiZiiNliZSt'sl: Af / OiZitiLSc! b/ O L I K I K I ^ I O I L ^ KsbsnkAvn / dvpekikazsn OiZiiNliZSt'sl: Af / OiZitiLSc! b/ O L I K I K I ^ I O I L ^ KsbsnkAvn / dvpekikazsn ?ot" Os)I/smnZSl' OM Os)^3v nsr OZ bk'uzs^srtizkscisr; SS vsniizle vvvwv.l

Læs mere

for samtlige Tjenestemænd ved De danske Statsbaner. Approberet af Ministeriet for offentlige Arbejder under 12. Januar 1909.

for samtlige Tjenestemænd ved De danske Statsbaner. Approberet af Ministeriet for offentlige Arbejder under 12. Januar 1909. Optryk 1931. Almindelig Instruks for samtlige Tjenestemænd ved De danske Statsbaner. Approberet af Ministeriet for offentlige Arbejder under 12. Januar 1909. 1931 C. NORDLUNDES BOGTRYKKERI HILLERØD l,

Læs mere

Fortrolig. Oversvømmelsens etablering. Instruks for Lederen

Fortrolig. Oversvømmelsens etablering. Instruks for Lederen Fortrolig Oversvømmelsens etablering Instruks for Lederen Indholdsfortegnelse. Indledning Side 1. Kommandoets Formering - - 2. Kommandoets Inddeling - - 3. Uddeling af Ordrer, Afmarch - - 5. Lederens øvrige

Læs mere

Taxireglement. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000

Taxireglement. Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Taxireglement Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 I medfør af 13, stk 2 i lovbekendtgørelse nr. 1039 af 8. oktober 2009 fastsætter Hedensted Kommune følgende bestemmelser for taxikørsel i kommunen. Almindelige

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om Politiets Efterretningstjeneste (PET)

Bekendtgørelse af lov om Politiets Efterretningstjeneste (PET) LBK nr 1600 af 19/12/2014 Udskriftsdato: 27. juni 2019 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2014-1924-0222 Senere ændringer til forskriften LOV nr 1881 af 29/12/2015 LOV nr

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 422-1930)

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 422-1930) Aarhus byråds journalsager Originalt emne Droske- og Kaperkørsel Foreninger Kørsel Regulativer, Reglementer m. m. Vedtægter, Regulativer, Instrukser o. lign. Vognmandsforeninger Indholdsfortegnelse 1)

Læs mere

Kørselsreglement for Taxikørsel. Web udgave TEKNIK OG MILJØ

Kørselsreglement for Taxikørsel. Web udgave TEKNIK OG MILJØ Kørselsreglement for Taxikørsel TEKNIK OG MILJØ Kørselsreglement for taxikørsel i Horsens Kommune I medfør af 13, stk. 2 i lovbekendtgørelse nr. 517 af 24. juni 1999 om taxikørsel m. v. fastsætter Horsens

Læs mere

Uddrag. Lovbestemmelserne om Skudsmaalsbøger.

Uddrag. Lovbestemmelserne om Skudsmaalsbøger. ( morfars skudsmålsbog 1906 ) Johannes Martin Jensen, født i Jordløse Sogn 1892, 25 Oktober døbt i Jordløse Sogn 1892, 4 December er konfirmeret i Jordløsr Kirke d. 30 September 1906 Jordløse d. 1 Oktober

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om Politiets Efterretningstjeneste (PET)

Bekendtgørelse af lov om Politiets Efterretningstjeneste (PET) LBK nr 231 af 07/03/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 27. juni 2019 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2017-1924-0600 Senere ændringer til forskriften LOV nr 503 af 23/05/2018

Læs mere

Lov om ændring af søloven, lov om sikkerhed til søs og sømandsloven 1)

Lov om ændring af søloven, lov om sikkerhed til søs og sømandsloven 1) LOV nr 251 af 30/03/2011 (Gældende) Udskriftsdato: 11. maj 2019 Ministerium: Erhvervsministeriet Journalnummer: Økonomi- og Erhvervsmin., Søfartsstyrelsen, j.nr. 201006245 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

I medfør af 25, stk. 2 i landstingsforordning nr. 8 af 21. maj 2002 om folkeskolen fastsættes:

I medfør af 25, stk. 2 i landstingsforordning nr. 8 af 21. maj 2002 om folkeskolen fastsættes: Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 11 af 14. maj 2003 om foranstaltninger til sikring af undervisningens gennemførelse samt om skolens tilsyn med eleverne i skoletiden. I medfør af 25, stk. 2 i landstingsforordning

Læs mere

DE DANSKE STATSBANER BANEAFDELINGEN PALLAASEN DENS INDBYGNING OG VEDLIGEHOLDELSE KØBENHAVN S. L. MØLLERS BOGTRYKKERI 1942

DE DANSKE STATSBANER BANEAFDELINGEN PALLAASEN DENS INDBYGNING OG VEDLIGEHOLDELSE KØBENHAVN S. L. MØLLERS BOGTRYKKERI 1942 1 DE DANSKE STATSBANER BANEAFDELINGEN PALLAASEN DENS INDBYGNING OG VEDLIGEHOLDELSE KØBENHAVN S. L. MØLLERS BOGTRYKKERI 1942 2 Forord til reproduktionen Dette er en gengivelse af en beskrivelse af pallåsen

Læs mere

Bekendtgørelse for Færøerne nr. 6 af 9. Januar 1936 om Statistik, sum broytt við bekendtgørelse nr. 160 af 20. Juni 1936

Bekendtgørelse for Færøerne nr. 6 af 9. Januar 1936 om Statistik, sum broytt við bekendtgørelse nr. 160 af 20. Juni 1936 Bekendtgørelse for Færøerne nr. 6 af 9. Januar 1936 om Statistik, sum broytt við bekendtgørelse nr. 160 af 20. Juni 1936 I Medfør af 1, 2. Stk., og 7 i Lov for Færøerne Nr. 95 af 25. Marts 1933 om Statistik

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om begravelse og ligbrænding

Bekendtgørelse af lov om begravelse og ligbrænding LBK nr 1148 af 11/09/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 28. april 2019 Ministerium: Kirkeministeriet Journalnummer: Kirkemin., j.nr. 2018-2713 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse af lov om

Læs mere

Arbejdsgiveransvar nr

Arbejdsgiveransvar nr Indholdsfortegnelsen er ikke en del af de almindelige betingelser for Arbejdsgiveransvar Afsnit Indhold Side nr. 1 De sikrede... 1 2 Forsikringen omfatter... 1 3 Forsikringen omfatter ikke... 1 4 Undladelse

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om godkendelse og syn af køretøjer

Bekendtgørelse af lov om godkendelse og syn af køretøjer LBK nr 959 af 24/09/2012 (Gældende) Udskriftsdato: 22. december 2017 Ministerium: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Journalnummer: Transportmin., j.nr. 2010-273 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Lov om ændring af udlændingeloven og retsafgiftsloven

Lov om ændring af udlændingeloven og retsafgiftsloven LOV nr 487 af 12/06/2009 (Historisk) Udskriftsdato: 25. januar 2017 Ministerium: Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet Journalnummer: Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration, j.nr.

Læs mere

Taxaudgifter på 212 kr., da klageren blev nægtet at stige på toget. Ingrid Dissing (2 stemmer) Claus Jørgensen Torben Steenberg

Taxaudgifter på 212 kr., da klageren blev nægtet at stige på toget. Ingrid Dissing (2 stemmer) Claus Jørgensen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2011-0074 Klageren: XX 1356 København K. Indklagede: DSB Fjern- og Regionaltog Klagen vedrører: Taxaudgifter på 212 kr., da klageren blev nægtet

Læs mere

OiZiiNliZSt'sl: Af / OiZitiLSc! b / K I K I ^ I O I L ^ KsbsnkAvn / dvpekikazsn

OiZiiNliZSt'sl: Af / OiZitiLSc! b / K I K I ^ I O I L ^ KsbsnkAvn / dvpekikazsn OiZiiNliZSt'sl: Af / OiZitiLSc! b / O L I K I K I ^ I O I L ^ KsbsnkAvn / dvpekikazsn ?ot" Os)I/smnZSl' OM Os)^3v nsr OZ bk'uzs^srtizkscisr; SS vsniizle vvvwv.l

Læs mere

Kørselsreglement for taxikørsel i NY Frederikshavn kommune

Kørselsreglement for taxikørsel i NY Frederikshavn kommune Frederikshavn kommune Teknisk forvaltning, GD UDKAST til Kørselsreglement for taxikørsel i NY Frederikshavn kommune (her indsættes evt. det nye byvåben) udkast til reglement for taxikørsel i NY Frederikshavn

Læs mere

Lov Nr. 259 af 1. Juni 1945 om Tillæg til Borgerlig Straffelov angaaende Forræderi og anden landsskadelig Virksomhed.

Lov Nr. 259 af 1. Juni 1945 om Tillæg til Borgerlig Straffelov angaaende Forræderi og anden landsskadelig Virksomhed. Lov Nr. 259 af 1. Juni 1945 om Tillæg til Borgerlig Straffelov angaaende Forræderi og anden landsskadelig Virksomhed. Justits-Min. Busch-Jensen. (Lov-Tid. A. 1945 af 1/6); jfr. Rigsdags-Tid. 1945: Folket.

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om vagtvirksomhed

Bekendtgørelse af lov om vagtvirksomhed LBK nr 227 af 03/03/2010 (Historisk) Udskriftsdato: 19. januar 2017 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2009-114-0148 Senere ændringer til forskriften LOV nr 718 af 25/06/2010

Læs mere

Ark No 173/1893. Generaldirektoratet for Statsbanedriften til Jour.Nr 6964 Kjøbenhavn V., den 24 Oktober o Bilag

Ark No 173/1893. Generaldirektoratet for Statsbanedriften til Jour.Nr 6964 Kjøbenhavn V., den 24 Oktober o Bilag Ark No 173/1893 Generaldirektoratet for Statsbanedriften til Jour.Nr 6964 Kjøbenhavn V., den 24 Oktober 1893. o Bilag Efter Modtagelsen af det ærede Byraads Skrivelse af 30. f.m. angaaende Anbringelsen

Læs mere

Lov om Ægteskabets Retsvirkninger, som senest ændret ved anordning nr. 398 af 20. april 2010

Lov om Ægteskabets Retsvirkninger, som senest ændret ved anordning nr. 398 af 20. april 2010 Nr. 56 18. mars 1925 Lov om Ægteskabets Retsvirkninger, som senest ændret ved anordning nr. 398 af 20. april 2010 Kapitel I. Almindelige Bestemmelser. Kapitel II. Om Formuen. Kapitel III. Om Gældsansvaret.

Læs mere

DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY

DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY Digitaliseret af / Digitised by DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY København / Copenhagen For oplysninger om ophavsret og brugerrettigheder, se venligst www.kb.dk For information on copyright and

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om støtte til jordbrugets strukturudvikling og til økologisk produktion inden for jordbrug og fiskeri m.v.

Bekendtgørelse af lov om støtte til jordbrugets strukturudvikling og til økologisk produktion inden for jordbrug og fiskeri m.v. LBK nr 36 af 04/01/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 2. februar 2017 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Miljø- og Fødevaremin., NaturErhvervstyrelsen, j.nr. 16-0122-000037 Senere ændringer

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 33_ )

Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 33_ ) Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 33_11-1938) Originalt emne Hospitalernes Funktionærer Lønninger Lønninger i Almindelighed Sygehuse Uddrag fra byrådsmødet den 13. januar 1939 - side 7 Klik her for at

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr )

Aarhus byråds journalsager (J. Nr ) Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 391-1908) Originalt emne Lønninger Pension Indholdsfortegnelse 1) Byrådsmødet den 12. november 1908 2) Byrådsmødet den 1. april 1909 Uddrag fra byrådsmødet den 12. november

Læs mere

Regulativ for taxikørsel i Svendborg Kommune. Gældende pr. 1. oktober 2011

Regulativ for taxikørsel i Svendborg Kommune. Gældende pr. 1. oktober 2011 Regulativ for taxikørsel i Svendborg Kommune Gældende pr. 1. oktober 2011 I medfør af 13, stk. 2 i lovbekendtgørelse nr. 1039 af 8. oktober 2009 om taxikørsel har udvalget for Kultur og Planlægning fastsat

Læs mere

UDKAST. Anordning om ikrafttræden for Grønland af forældreansvarsloven. VI MARGRETHE DEN ANDEN, af Guds Nåde Danmarks Dronning, gør vitterligt:

UDKAST. Anordning om ikrafttræden for Grønland af forældreansvarsloven. VI MARGRETHE DEN ANDEN, af Guds Nåde Danmarks Dronning, gør vitterligt: Social-, Børne- og Integrationsministeriet Familieret J.nr. 2012-5209 / lth 11. november 2013 UDKAST Anordning om ikrafttræden for Grønland af forældreansvarsloven VI MARGRETHE DEN ANDEN, af Guds Nåde

Læs mere

Aarhus byråds journalsager (J. Nr )

Aarhus byråds journalsager (J. Nr ) Aarhus byråds journalsager (J. Nr. 259-1908) Originalt emne Embedsmænd i Almindelighed Embedsmænd, Kommunale Uddrag fra byrådsmødet den 4. marts 1909 - side 4 Klik her for at åbne den oprindelige kilde

Læs mere

DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY

DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY Digitaliseret af / Digitised by DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY København / Copenhagen For oplysninger om ophavsret og brugerrettigheder, se venligst www.kb.dk For information on copyright and

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om gødning og jordforbedringsmidler m.v.

Bekendtgørelse af lov om gødning og jordforbedringsmidler m.v. LBK nr 417 af 03/05/2011 (Historisk) Udskriftsdato: 6. februar 2017 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Fødevaremin., Plantedirektoratet, j. nr. 11-0122-000003 Senere ændringer til

Læs mere

Bekendtgørelse nr. 463 af 29. juli 1988 om syn og certifikater m.v.

Bekendtgørelse nr. 463 af 29. juli 1988 om syn og certifikater m.v. Bekendtgørelse nr. 463 af 29. juli 1988 om syn og certifikater m.v. Kapitel 1 Kapitel 2 Kapitel 3 Kapitel 4 Kapitel 5 Kapitel 6 I medfør af 11, stk. 2, 12, stk. 2, og 28 i lov nr. 98 af 12. marts 1980

Læs mere

I. Ægteskab. Artikel 1. Artikel 2.

I. Ægteskab. Artikel 1. Artikel 2. Lov nr. 279 af 11. november 1931 vedrørende internationalprivatretlige Bestemmelser mellem Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige om 1 2 Ægteskab, Adoption og Værgemaal. 3, som ændret ved bekendtgørelse

Læs mere

Bekendtgørelse. Standsning og parkering i tættere bebygget område i Holbæk Kommune. Trafik og Ejendomme

Bekendtgørelse. Standsning og parkering i tættere bebygget område i Holbæk Kommune. Trafik og Ejendomme Bekendtgørelse Standsning og parkering i tættere bebygget område i Holbæk Kommune Trafik og Ejendomme Standsning og parkering. I medfør af færdselslovens 28, 92, stk. 1, nr.1, bestemmes med samtykke af

Læs mere

Fra Lovtidende A. 1908 Indhold

Fra Lovtidende A. 1908 Indhold Fra Lovtidende A. 1908 Indhold 1908. Side. 31 Juli Bekendtgørelse om Mærkning af Automobiler og om Indskrænkning i Færdselen med saadanne... 1 Fra Lovtidende A. 1908 1 Bekendtgørelse om Mærkning af Automobiler

Læs mere

TotalErhverv Direktions- og bestyrelsesansvarsforsikring. Forsikringsvilkår TE-BYS-01

TotalErhverv Direktions- og bestyrelsesansvarsforsikring. Forsikringsvilkår TE-BYS-01 TotalErhverv Direktions- og bestyrelsesansvarsforsikring Forsikringsvilkår TE-BYS-01 Indholdsfortegnelse Hvem er forsikringstager og sikrede 1. Hvad dækkes 2. Hvad dækkes ikke 3. Hvor dækker forsikringen

Læs mere

Artikel 1. Denne Konvention omfatter følgende Farvande:

Artikel 1. Denne Konvention omfatter følgende Farvande: BKI nr 228 af 21/06/1933 (Gældende) Udskriftsdato: 2. juli 2016 Ministerium: Udenrigsministeriet Journalnummer: Udenrigsmin., j.nr. 63.D.31. Senere ændringer til forskriften BKI nr 8 af 27/01/1986 BKI

Læs mere

Leje og Leveringsbetingelser

Leje og Leveringsbetingelser Leje og Leveringsbetingelser Så længe lejemålet varer, bærer lejeren enhver risiko og ansvar for det lejede materiel Lejer er, ved tilbagelevering, forpligtet til at aflevere det lejede i samme stand (

Læs mere

Lov om Hav- og Fiskerifonden 1)

Lov om Hav- og Fiskerifonden 1) (Gældende) Udskriftsdato: 19. januar 2015 Ministerium: Fødevareministeriet Journalnummer: Fødevaremin., j.nr. 13-8343-000001 Senere ændringer til forskriften Ingen Lov om Hav- og Fiskerifonden 1) VI MARGRETHE

Læs mere

Lov om ændring af straffeloven, retsplejeloven og forskellige andre love

Lov om ændring af straffeloven, retsplejeloven og forskellige andre love LOV nr 634 af 12/06/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 11. marts 2017 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2012-731-0018 Senere ændringer til forskriften LBK nr 982 af 06/08/2013

Læs mere

Bekendtgørelse af færdselsloven

Bekendtgørelse af færdselsloven 8. oktober 2014 Henrik Bjerring Poulsen Vej og ejendodm Uddrag af LBK nr 1386 af 11/12/2013 Vej og ejendom har indsat de ændringer der følger af lov nr. 169 af 26/02/2014, hvor de tidligere bestemmelser

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om Forsvarets Efterretningstjeneste (FE)

Bekendtgørelse af lov om Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) LBK nr 1 af 04/01/2016 (Historisk) Udskriftsdato: 2. december 2017 Ministerium: Forsvarsministeriet Journalnummer: Forsvarsmin., j.nr. 2015/008780 Senere ændringer til forskriften LOV nr 462 af 15/05/2017

Læs mere

Lov om supplerende bestemmelser til forordning om opstilling af rammer for energimærkning m.v. (produktenergimærkningsloven) 1)

Lov om supplerende bestemmelser til forordning om opstilling af rammer for energimærkning m.v. (produktenergimærkningsloven) 1) LOV nr 1521 af 18/12/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 5. juni 2019 Ministerium: Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Journalnummer: Energi-, Forsynings- og Klimamin., Energistyrelsen, j.nr. 2018-9007

Læs mere

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn 1. Generelt Disse regler er vedtaget af bestyrelsen for fonden Marselisborg Havn S/I ( i det følgende kaldet Havnen) og godkendt

Læs mere

REGLEMENT. Det Nordfynske Kystsikrings- Digeog Pumpelag. strandbredden ud for dette

REGLEMENT. Det Nordfynske Kystsikrings- Digeog Pumpelag. strandbredden ud for dette REGLEMENT for benyttelsen af Det Nordfynske Kystsikrings- Digeog Pumpelag og af strandbredden ud for dette Redigering Det Nordfynske Kystsikrings- Dige- og Pumpelag erstatter navnene på tidligere digelag.

Læs mere

Bekendtgørelse om iværksættelse af fængselsstraf, forvaring og forvandlingsstraf for bøde i fængsel eller arresthus (iværksættelsesbekendtgørelsen)

Bekendtgørelse om iværksættelse af fængselsstraf, forvaring og forvandlingsstraf for bøde i fængsel eller arresthus (iværksættelsesbekendtgørelsen) BEK nr 755 af 24/06/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 24. maj 2017 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., Direktoratet for Kriminalforsorgen, j.nr. JUR 13-122-0005 Senere ændringer til

Læs mere

DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY

DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY Digitaliseret af / Digitised by DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY København / Copenhagen For oplysninger om ophavsret og brugerrettigheder, se venligst www.kb.dk For information on copyright and

Læs mere

Bekendtgørelse om iværksættelse af fængselsstraf, forvaring og forvandlingsstraf for bøde i fængsel eller arresthus (iværksættelsesbekendtgørelsen)

Bekendtgørelse om iværksættelse af fængselsstraf, forvaring og forvandlingsstraf for bøde i fængsel eller arresthus (iværksættelsesbekendtgørelsen) 3. For dømte, som i anledning af straffesagen har været varetægtsfængslet så længe, at der er mulighed for prøveløsladelse allerede ved ophøret af varetægtsfængslingen, skal der kun træffes afgørelse om

Læs mere

Lov nr. 68 af 23. Marts 1932: Veksellov, som ændret ved lov nr. 411 af 30. november 1965

Lov nr. 68 af 23. Marts 1932: Veksellov, som ændret ved lov nr. 411 af 30. november 1965 Nr. 68 23. mars 1932 Lov nr. 68 af 23. Marts 1932: Veksellov, som ændret ved lov nr. 411 af 30. november 1965 Første Afdeling. Om den trukne Veksel. Kapitel I. Om Vekslens Udstedelse og Form. Kapitel II.

Læs mere

Interne auktioner i postvæsenet

Interne auktioner i postvæsenet Interne auktioner i postvæsenet Fundet det beklageligt, at generaldirektoratet for post- og telegrafvæsenet ikke gav offentligheden meddelelse om afholdelse af auktioner over uanbringelige forsendelser.

Læs mere

Oversvømmelsens Etablering. Instruks for Betjeningen af Konstruktionerne ved Dæmningerne I og VI.

Oversvømmelsens Etablering. Instruks for Betjeningen af Konstruktionerne ved Dæmningerne I og VI. Oversvømmelsens Etablering Instruks for Betjeningen af Konstruktionerne ved Dæmningerne I og VI. Afskrift ved: John Damm Sørensen john (at) hovedpuden.dk Kilde: Rigsarkivet Personale. Kommandoet ved

Læs mere

Lov om administration af Det Europæiske Økonomiske Fællesskabs forordninger om indførelse af europæiske

Lov om administration af Det Europæiske Økonomiske Fællesskabs forordninger om indførelse af europæiske Danmark 5. april 1989 Lov om administration af Det Europæiske Økonomiske Fællesskabs forordninger om indførelse af europæiske økonomiske firmagrupper VI MARGRETHE DEN ANDEN, af Guds Nåde Danmarks Dronning,

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om arbejderboliger på landet

Bekendtgørelse af lov om arbejderboliger på landet LBK nr 1747 af 14/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 15. juni 2016 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Miljø- og Fødevaremin. NaturErhvervstyrelsen, j.nr.15-0122-000014 Senere ændringer

Læs mere

Lov om ændring af færdselsloven og lov om ungdomsskoler 1)

Lov om ændring af færdselsloven og lov om ungdomsskoler 1) LOV nr 565 af 18/06/2012 Udskriftsdato: 16. februar 2019 Ministerium: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2012-801-0004 Senere ændringer til forskriften LBK nr 1055

Læs mere

Lov om Hav- og Fiskerifonden1)

Lov om Hav- og Fiskerifonden1) Lov om Hav- og Fiskerifonden1) VI MARGRETHE DEN ANDEN, af Guds Nåde Danmarks Dronning, gør vitterligt: Folketinget har vedtaget og Vi ved Vort samtykke stadfæstet følgende lov: Kapitel 1 Anvendelsesområde

Læs mere

Lov om forretningshemmeligheder 1)

Lov om forretningshemmeligheder 1) LOV nr 309 af 25/04/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 6. april 2019 Ministerium: Erhvervsministeriet Journalnummer: Erhvervsmin., Patent- og Varemærkestyrelsen, j.nr. 15/00326 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Veile Amthuss d 7/8 73 Ark No 19/1873. Indenrigsministeriet har under 5 d.m tilskrevet Amtet saaledes.

Veile Amthuss d 7/8 73 Ark No 19/1873. Indenrigsministeriet har under 5 d.m tilskrevet Amtet saaledes. Veile Amthuss d 7/8 73 Ark No 19/1873. Indenrigsministeriet har under 5 d.m tilskrevet Amtet saaledes. Ved Forordningen af 18 Oktbr 1811 er der forsaavidt de i privat Eje overgaaede Kjøbstadjorder afhændes,

Læs mere

uf dtute Hamle 3tøng? ti! Jmtmaii øg Jjdaml, il^ ful^nj og (lotltp, Itørttig tit Jll^mg, Hølfiqn, Jiiormarn, ptmarjta, Jmtenlrorg øg (Sltlpfrorg,

uf dtute Hamle 3tøng? ti! Jmtmaii øg Jjdaml, il^ ful^nj og (lotltp, Itørttig tit Jll^mg, Hølfiqn, Jiiormarn, ptmarjta, Jmtenlrorg øg (Sltlpfrorg, Uden Betaling. uf dtute Hamle 3tøng? ti! Jmtmaii øg Jjdaml, il^ ful^nj og (lotltp, Itørttig tit Jll^mg, Hølfiqn, Jiiormarn, ptmarjta, Jmtenlrorg øg (Sltlpfrorg, Gøre vitterligt: 3Sfter indgiven allerunderdanigst

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om statsgaranti for gældssaneringslån til jordbrugere

Bekendtgørelse af lov om statsgaranti for gældssaneringslån til jordbrugere LBK nr 781 af 23/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 7. februar 2017 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Miljø- og Fødevaremin., NaturErhvervstyrelsen, j.nr. 16-0122-000007 Senere ændringer

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om afgift af hermetisk forseglede nikkel-cadmiumakkumulatorer (lukkede nikkel-cadmium-batterier)

Bekendtgørelse af lov om afgift af hermetisk forseglede nikkel-cadmiumakkumulatorer (lukkede nikkel-cadmium-batterier) LBK nr 244 af 10/03/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 7. januar 2018 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. 17-0129145 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse af lov

Læs mere

Lov om Center for Cybersikkerhed

Lov om Center for Cybersikkerhed LOV nr 713 af 25/06/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 27. marts 2019 Ministerium: Forsvarsministeriet Journalnummer: Forsvarsmin., j.nr. 2013/003214 Senere ændringer til forskriften LOV nr 443 af 08/05/2018

Læs mere

Anordning om ikrafttræden for Færøerne af lov om ligsyn, obduktion og transplantation m.v 1)

Anordning om ikrafttræden for Færøerne af lov om ligsyn, obduktion og transplantation m.v 1) Nr. 268 20. april 2001 Anordning om ikrafttræden for Færøerne af lov om ligsyn, obduktion og transplantation m.v 1) Kapitel l Dødens konstatering Kapitel 2 Ligsyn mv Kapitel 3 Obduktion Kapitel 4 Transplantation

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om sikkerhed ved bestemte idrætsbegivenheder

Bekendtgørelse af lov om sikkerhed ved bestemte idrætsbegivenheder LBK nr 1216 af 27/10/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 27. marts 2019 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2015-1924-0329 Senere ændringer til forskriften LOV nr 1721 af 27/12/2018

Læs mere

UDKAST. Ændringer i cirkulære om behandlingen af hittegods

UDKAST. Ændringer i cirkulære om behandlingen af hittegods Retsudvalget 2012-13 REU alm. del Bilag 103, L 15 Bilag 11 Offentligt Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 4. december 2012 Kontor: Politikontoret Sagsbeh: Louise Bach Algren Sagsnr.: 2012-1114-0011

Læs mere

Anordning om ikrafttræden for Færøerne af lov om forældremyndighed og samvær 1)

Anordning om ikrafttræden for Færøerne af lov om forældremyndighed og samvær 1) Nr. 228 15. marts 2007 Anordning om ikrafttræden for Færøerne af lov om forældremyndighed og samvær 1) Kapitel 1 Forældremyndighed Kapitel 2 Samvær m. v. Kapitel 3 Arbejdsaftaler Kapitel 4 Midlertidige

Læs mere

( mormor skudsmålsbog 1909 side 2 ) Jenny Jensen. Hans Kristian Jensen og Hustru Elise Kirstine Hansen, Staaby Mark, N.Broby Sogn,

( mormor skudsmålsbog 1909 side 2 ) Jenny Jensen. Hans Kristian Jensen og Hustru Elise Kirstine Hansen, Staaby Mark, N.Broby Sogn, ( mormor skudsmålsbog 1909 side 2 ) Jenny Jensen Datter af Hans Kristian Jensen og Hustru Elise Kirstine Hansen, Staaby Mark, N.Broby Sogn, er født paa Staaby Mark d. 25 Oktober 1895, er døbt i N.Broby

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om en garantifond for skadesforsikringsselskaber

Bekendtgørelse af lov om en garantifond for skadesforsikringsselskaber Lovbekendtgørelse nr. 419 af 1. maj 2007 Bekendtgørelse af lov om en garantifond for skadesforsikringsselskaber Herved bekendtgøres lov om en garantifond for skadesforsikringsselskaber, jfr. lovbekendtgørelse

Læs mere

Lov nr. 88 af 15. Maj 1903 om Valgmenigheder, som senest ændret ved kongelig anordning nr. 115 af 20. februar 1989

Lov nr. 88 af 15. Maj 1903 om Valgmenigheder, som senest ændret ved kongelig anordning nr. 115 af 20. februar 1989 Lov nr. 88 af 15. Maj 1903 om Valgmenigheder, som senest ændret ved kongelig anordning nr. 115 af 20. februar 1989 II. III. IV. V. 1. Naar et Antal af mindst 20 Familiefædre, Enker eller andre Personer

Læs mere

Lov om ændring af lov om inddrivelse af gæld til det offentlige og forskellige andre love

Lov om ændring af lov om inddrivelse af gæld til det offentlige og forskellige andre love LOV nr 285 af 29/03/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 25. september 2017 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. 16-1644685 Senere ændringer til forskriften LBK nr 1002 af 24/08/2017

Læs mere

Forretningsorden for Aabenraa Byråd

Forretningsorden for Aabenraa Byråd Forretningsorden for Aabenraa Byråd Fra 1. maj 2014 Indholdsfortegnelse Byrådets møder... 1 Udsendelse af dagsorden og sagernes fremlæggelse... 1 Beslutningsdygtighed, mødeledelse og sagernes forelæggelse...

Læs mere

Forældreansvarslov. 1) den separerede mand ifølge anerkendelse eller dom anses som barnets far eller

Forældreansvarslov. 1) den separerede mand ifølge anerkendelse eller dom anses som barnets far eller Forældreansvarslov Kapitel 1 Indledende bestemmelser 1. Børn og unge under 18 år er under forældremyndighed, medmindre de har indgået ægteskab. 2. Forældremyndighedens indehaver skal drage omsorg for barnet

Læs mere

Lov om røgfri miljøer

Lov om røgfri miljøer LOV nr 512 af 06/06/2007 Gældende Offentliggørelsesdato: 07-06-2007 Indenrigs- og Sundhedsministeriet Senere ændringer til forskriften LBK nr 731 af 21/06/2007 LBK nr 903 af 12/07/2007 LBK nr 1020 af 21/10/2008

Læs mere

Lovtidende A 2011 Udgivet den 14. januar 2011

Lovtidende A 2011 Udgivet den 14. januar 2011 Lovtidende A 2011 Udgivet den 14. januar 2011 11. januar 2011. Nr. 22. Anordning om ikrafttræden for Færøerne af lov om pantebrevsselskaber VI MARGRETHE DEN ANDEN, af Guds Nåde Danmarks Dronning, gør vitterligt:

Læs mere

Forslag. Lov om forretningshemmeligheder 1)

Forslag. Lov om forretningshemmeligheder 1) Til lovforslag nr. L 125 Folketinget 2017-18 Vedtaget af Folketinget ved 3. behandling den 10. april 2018 Forslag til Lov om forretningshemmeligheder 1) Kapitel 1 Lovens anvendelsesområde definitioner

Læs mere

Bevæbnede vagter J U R I D I S K E U D F O R D R I N G E R O G S N U B L E T R Å D E K R I S T I N A S I I G, 4. M A J 2 0 1 1

Bevæbnede vagter J U R I D I S K E U D F O R D R I N G E R O G S N U B L E T R Å D E K R I S T I N A S I I G, 4. M A J 2 0 1 1 Bevæbnede vagter J U R I D I S K E U D F O R D R I N G E R O G S N U B L E T R Å D E K R I S T I N A S I I G, 4. M A J 2 0 1 1 2 Eller... Bevæbnede vagter - juridiske udfordringer og snubletråde Bevæbnede

Læs mere

Bekendtgørelse om hejseredskaber og spil

Bekendtgørelse om hejseredskaber og spil Side 1 af 5 Bekendtgørelse om hejseredskaber og spil Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1101 af 14. december 1992 med senere ændringer - ikke autoriseret sammenskrivning SAMMENSKRIVNINGEN omfatter bekendtgørelse

Læs mere

Reglementariske Bestemmelser for. Hjørring Fattiggaard. samt. Spisereglement. for Understøttede paa Hjørring Fattiggaard

Reglementariske Bestemmelser for. Hjørring Fattiggaard. samt. Spisereglement. for Understøttede paa Hjørring Fattiggaard Reglementariske Bestemmelser for Hjørring Fattiggaard samt Spisereglement for Understøttede paa Hjørring Fattiggaard 1 Den på Fattiggaarden ansatte Bestyrer er underordnet Fattigudvalget og det Medlem

Læs mere

Tavshedserklæring og Code of Conduct

Tavshedserklæring og Code of Conduct Bilag 6 Tavshedserklæring og Code of Conduct Erklæringen underskrives af den enkelte konsulent, inden arbejdet påbegyndes. Det er ordregiver i Miljøstyrelsen, der er ansvarlig for, at erklæringen underskrives.

Læs mere

Lov om Indførelse af dansk Personret, Familieret og Arveret i de sønderjyske Landsdele.

Lov om Indførelse af dansk Personret, Familieret og Arveret i de sønderjyske Landsdele. Lov om Indførelse af dansk Personret, Familieret og Arveret i de sønderjyske Landsdele. ( Jf. Lov 519. 21.December 1921 og Lov 212. 1.Juni 1922) 1. I de sønderjydske Landsdele skal dansk Personret, Familieret

Læs mere

U D S K R I F T af Forhandlingsprotokollen for Fredningsnævnet for. Frederiksborg Amtsraadsreds.

U D S K R I F T af Forhandlingsprotokollen for Fredningsnævnet for. Frederiksborg Amtsraadsreds. U D S K R I F T af Forhandlingsprotokollen for Fredningsnævnet for Frederiksborg Amtsraadsreds. Aar 1943, Mandag den 22.November afsagde Fredningsnævnet for Frederiksborg Amt i Sagen om Fredning af Humlebæk

Læs mere

DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY

DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY Digitaliseret af / Digitised by DET KONGELIGE BIBLIOTEK THE ROYAL LIBRARY København / Copenhagen For oplysninger om ophavsret og brugerrettigheder, se venligst www.kb.dk For information on copyright and

Læs mere

Forsikringsbetingelser. for. Kriminalitetsforsikring. KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, 2500 Valby Tlf. 77 32 50 00, CVR-nr.

Forsikringsbetingelser. for. Kriminalitetsforsikring. KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, 2500 Valby Tlf. 77 32 50 00, CVR-nr. Betingelser nr. 701001 Forsikringsbetingelser for Kriminalitetsforsikring KommuneForsikring A/S Krumtappen 2, 2500 Valby Tlf. 77 32 50 00, CVR-nr. 25 79 25 64 Forsikringsbetingelser for kriminalitetsforsikring

Læs mere

Forslag til en Forandring i Vedtægten for den kommunale Styrelse i Vejle Kjøbstad, dens

Forslag til en Forandring i Vedtægten for den kommunale Styrelse i Vejle Kjøbstad, dens Ark No 26/1880 Forslag til en Forandring i Vedtægten for den kommunale Styrelse i Vejle Kjøbstad, dens 17 19. 17 Ligningskommissionen bestaar af 9 Medlemmer. Den vælger selv sin Formand og Næstformand.

Læs mere

REGULATIV FOR TAXIKØRSEL ESBJERG KOMMUNE

REGULATIV FOR TAXIKØRSEL ESBJERG KOMMUNE REGULATIV FOR TAXIKØRSEL I ESBJERG KOMMUNE I medfør af 13, stk. 2 i Lovbekendtgørelse nr. 107 af den 30. januar 2013 om taxikørsel, har Esbjerg Kommune fastsat følgende regulativ for taxikørsel i kommunen:

Læs mere