Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3"

Transkript

1 , Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 Debatoplægget har været i høring fra den 15. maj 2018 til den 29. maj 2018 Ved høringsfristens udløb var der indkommet 6 indsigelser/bemærkninger. Indsigelserne kan i helhed ses i sagens bilag Samlet høringssvar Sag.nr. 18/12611 Dato 10. juli 2018 Indsiger Resumé af indsigelse Administrationens bemærkninger Indsigerne er kommet med en lignende indsigelse til første høring. Kirkebjerg Alle 8 Kirkebjerg Alle 7 Indsigerne er kede af planerne om at inddrage Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 til udvidelse af Rema1000. Administrationen har ingen kommentarer til bemærkningerne og tager bemærkningerne til efterretning. Kirkebjerg Alle 10 Kirkebjerg Alle 11 Kirkebjerg Alle 12 Kirkebjerg Alle 14 Kirkebjerg Alle 21 Østbrovej 16 Rema1000 har tidligere ønsket at opkøbe ejendomme på Kirkebjerg Allé for at inddrage disse til parkering og udvidelse af butikken. Indsigerne er uforstående overfor at Glostrup Kommune er omdanne villakvarteret til endnu mere forretning og parkeringsplads. Der er mange halvtomme forretninger i både Brøndby og Glostrup Kommune. Indsigerne var glade for kommunalbestyrelsens beslutning i december 2016 om ikke at give mulighed for udvidelse af Rema Dagligvarebutikkerne i området giver hinanden hård konkurrence og der er allerede tomme lejemål. Kiwi er lukket og der er planer om en ny Netto og der åbner snart en ny Rema1000 i Brøndby mindre en 3 km fra Rema1000 på Østbrovej.

2 Samme bemærkning er også fremsendt af på Kirkebjerg Allé 8 Indsigerne synes det lyder spændende med den store byfornyelse i Glostrup og har set at det er planen at bygge et parkeringshus langs banen. Indsigerne har i Folkebladet læst at Rema1000 gerne vil inddrage flere grunde på Kirkebjerg Alle, så der bliver mulighed for at udvide butikken. på Kirkebjerg Allé 8 på vegne af flere beboere på Kirkebjerg Alle og Østbrovej Kirkebjerg Alle Glostrup Fremsendt i 3 omgange Indsigerne ønsker under ingen omstændigheder en udvidelse af Rema1000 eller parkeringspladsen, da den allerede fylder meget. En udvidelse vil gøre området mindre attraktivt og påvirke huspriserne for de omkringliggende boliger. Indsigerne finder det ikke relevant at udvide parkeringsarealet, da pladsen ikke dagligt bliver fuldt udnyttet. Indsigerne har observeret, at der er kunder, der parkerer på Kirkebjerg Allé, men disse er ikke til gene. Dem der parkerer på Kirkebjerg Allé er pendlere eller ældre bilister, der har svært ved at navigere rundt på Rema1000s parkeringsplads. Disse bilister vil forsat parkere på Kirkebjerg Allé uanset om parkeringspladsen bliver udvidet eller ej. Måske vil pendlerne gøre brug af et evt. kommende parkeringshus ved banen. Gør opmærksom på at siden ovenstående bemærkningerne er blevet indsendt er Kirkebjerg Allé 3 blevet solgt. Det forventes ikke at den nye ejer er interesseret i at sælge sit hus. håber derfor ikke at lokalplanen kommer til at berøre grunde/huse på Kirkebjerg Allé, nu hvor der dette ikke længere muligt. Indsigerne er ikke enige i at det er en god ide at inddrage både Kirkebjerg Allé 3 og Østbrovej 14 til parkering til Rema1000. Indsigerne finder at der efter at Rema1000 er åbnet er kommet væsentligt mere trafik på Kirkebjerg Allé. Mange bilister kører ned af Kirkebjerg Allé i stedet for at køre op på Stationsparken og derefter ned af Østbrovej. Man sparer derved 3 lyskryds. Glostrup Kommune er blevet opmærksom på at Kirkebjerg Allé 3 er blevet solgt. Den nye ejer har sendt en bemærkning til høringen.

3 Udkørsel fra Rema1000 til Kirkebjerg Allé er ikke nogen god løsning. På grund af de parkerede biler på Kirkebjerg Allé og det store plankeværk ved Kirkebjerg Allé 3 er der dårlig oversigtsforhold når man ind og ud af parkeringspladsen. Bilerne kører hurtigt på Kirkebjerg Allé, da der er langt mellem bumpene. Der holder biler i begge siden af vejen og det er ikke muligt at 2 biler kan passere hinanden. Det gør det utrygt at have børn på fortovet og passerende bilister råber af en hvis man er for lang som til at spænde børnene fast i bilen. I forbindelse med en kommende lokalplan vil der blive set nærmere på ind- og udkørselsforholdene, samt trafikken i området, herunder Kirkebjerg Allé. Siden 2007 er der kommet næsten 23 procent flere personbiler. Det giver mere trafik på vejene og flere parkerede biler. Indsigerne finder at der er problemer med parkering på Kirkebjerg Allé og især ud for Kirkebjerg Allé 3 og ofte også udfor nr. 5. Det medarbejder og kunder samt besøgende til fitnesscenteret på den anden krydset der parkerer på Kirkebjerg Allé. Kirkebjerg Allé er en offentlig vej, hvor alle har ret til parkere, men det er ikke optimalt at vi ikke kan parkere foran vores eget hus. Hvis Kirkebjerg Allé 3 bliver inddraget til parkering, kommer indsiger, Kirkebjerg Allé 5, til at have plankeværk på 2 sider af vores grund. Det vil være en væsentlig forringelse af vores ejendom. Problemerne med at lastbilchauffører kigger ind over plankeværket vil bare blive skubbet hen til vores hus i stedet for. Indsigerne ønsker ikke at Rema1000 eller boligerne ovenpå kan udvides. En ny lokalplan vil ikke åbne mulighed for yderligere bebyggelse, men alene for udvidelsen af parkeringspladsen. Indsigerne kan godt leve med at Østbrovej 14 bliver inddraget til parkering hvis det kan løse problemerne med øget trafik og parkering på Kirkebjerg Allé. Det kan gøres ved flytte ind- og udkørsel til Østbrovej og at etablere flere pump/chikaner på

4 Seniorrådet v/ Søren Brandis Beboeren Kirkebjerg Allé 3 Kirkebjerg Allé så det ikke er lettere at køre den vej end at køre af Østbrovej. Indsigerne pointerer at de ikke ønsker Kirkebjerg Allé 3 inddraget til parkeringsplads for Rema1000. Seniorrådet henviser til sit svar til den oprindelige høring og kan kun tilslutte sig at parkeringspladsen udvides. Indsigeren er den nye ejer af ejendommen Kirkebjerg Allé 3 og er ikke interesseret i udvidelsen af parkeringspladsen på Kirkebjerg Allé 3. Administrationen har ingen kommentarer til bemærkningerne og tager bemærkningerne til efterretning. Ejendommen er blevet solgt efter at sagen blev behandlet på Miljø og Teknikudvalgets møde i marts Administrationen er først i forbindelse med udsendelse af den reviderede forhøring blevet opmærksom på dette. Østbrovej Glostrup Indsigerne er også kommet med en bemærkning til første høring. Indsigerne undrer sig over om Glostrup Kommune har ignoreret deres bemærkninger til første høring, når Glostrup Kommune nu forslår at udvide parkeringspladsen på Kirkebjerg Allé 3. Indsigerne er utilfredse med at administrationen ikke har haft bemærkninger til deres sidste indsigelse, da de er nærmeste nabo. Bemærkninger er ikke blevet ignoreret, men givet videre til Miljø og Teknikudvalget. Administrationen har arbejdet med at finde en løsning, der kunne løse flest problemer. De finder det urimeligt at bebyggelsesprocenten for Rema1000 hæves til 60. Det vil betyde at Rema1000 kan bygge mere og dermed få indkig i deres have. Rema1000 bør have en bebyggelsesprocent på 35 i lighed med det omkringliggende område. Såfremt der sker yderligere udbygning af beboelsesarealet på Rema1000 skal der være en mur mod syd så høj at man ikke kan kigge ind i indsigerens have. Dette bør skrives ind i en klausul. Indsigerne vil være medbestemmende for hvordan skellet mellem P-pladsen og deres grund skal se ud og at det er Rema1000 der skal betale udgifterne og afledte udgifter. Bebyggelsesprocenten for Rema1000s ejendom er er 90 i den eksisterende lokalplan GL87 for et område omkring Stationsparken fra En ny lokalplan der alene omfattende Østbrovej 12 (Rema1000) og Østbrovej 14 vil med det eksisterende byggeri have bebyggelsesprocent på lige under 60. Det vil således ikke være mulighed for at opføre ny bebyggelse på ejendommene. Det vil i en kommende lokalplan blive fastlagt hvordan afskærmningen mellem parkeringspladsen og den bagvedliggende ejendom skal være.

5 Indsigerne kan godt se det fornuftige i at der både er ind- og udkørsel til Østbrovej også for lastbiler, og finder at ind- og udkørsel bør placeres så tæt på Rema1000s bygning som muligt. Indsigerne ønsker ikke ind- og udkørslen placeres tættere på deres ejendom. I forbindelse med en kommende lokalplan vil der blive set nærmere på ind- og udkørselsforholdene samt tilkørselsforholdene for lastbiler.

Høringssvar: Fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3

Høringssvar: Fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Høringssvar: Fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Juli 2018 Indsigelse mod ændring af lokalplanen vedrørende ændring af boligområde for Østbrovej 14. Vi er som

Læs mere

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September 2017 - Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Susanne Nørgaard Fra: Anlæg Sendt: 28. juni 2017 10:00 Til: Susanne Nørgaard Emne: VS: Ang.:

Læs mere

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Fornyet høring Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017 Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg Allé 1 og Østbrovej 12 må udvides

Læs mere

Bemærkninger i forbindelse med forhøring af ændret anvendelse af erhvervs- og centerområdet omkring Tavleholmsvej og Hovedvejen

Bemærkninger i forbindelse med forhøring af ændret anvendelse af erhvervs- og centerområdet omkring Tavleholmsvej og Hovedvejen Bemærkninger i forbindelse med forhøring af ændret anvendelse af erhvervs- og centerområdet omkring Tavleholmsvej og Hovedvejen Forhøring Ændret anvendelse af erhvervs- og centerområdet omkring Tavleholsvej

Læs mere

Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017

Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017 Bilag - Høringssvar Center for Miljø og Teknik - September 2017 Forslag til - Lokalplan HL21 - Ældrecenter Dalvangen - Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Glostrup, den 12. august 2017 Forslag

Læs mere

FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 12

FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 12 FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 12 Hvad er en rammeændring? Kommuneplan 2013 2025 for Glostrup Kommune blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur

Læs mere

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik Marts Forhøring Ændring af afgræsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik Marts Forhøring Ændring af afgræsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge Høringssvar: Center for Miljø og Teknik Marts 2018 - Forhøring Ændring af afgræsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge Susanne Nørgaard Fra: Stig Maale Sendt: 31. januar

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2019

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2019 Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2019 Områdeafgrænsning (vist med stiplet) med eksisterende bebyggelse. Kommunegrænsen er vist med sort. Forhøring Omdannelse af erhvervsejendommen Glosemosevej 18-28

Læs mere

Indsiger Resumé af indsigelse Administrationens bemærkninger Peter Sindt Tofteaasen Glostrup

Indsiger Resumé af indsigelse Administrationens bemærkninger Peter Sindt Tofteaasen Glostrup Bemærkninger i forbindelse med høring af Forslag til lokalplan HL4.1 Børneinstitution på Skovsletten Forslaget har været fremlagt i høring fra den 4. november 2015 til den 6. januar 2016 Ved høringsfristens

Læs mere

Vi oplever desuden, at parkeringsforholdene er maksimalt pressede i forbindelse med begivenheder i kirken, hvilket vi mener der skal være plads til.

Vi oplever desuden, at parkeringsforholdene er maksimalt pressede i forbindelse med begivenheder i kirken, hvilket vi mener der skal være plads til. Dato: 18. januar 2019 Børne- og arbejdsmarkedsforvaltningen Aars Skole 9600 Aars Høringssvar vedr. parkering ved Aars C Søren Toft Mølgaard Telefon: 99668800 Mobil: 2982987 Mail: stom@vesthimmerland.dk

Læs mere

KOM MED IDEER OG KOMMENTARER

KOM MED IDEER OG KOMMENTARER KOM MED IDEER OG KOMMENTARER Forudgående høring om kommuneplantillæg for boliger nord for Banemarksvej Glostrup nse Kommunegræ dre Søn de tområ Projek j gve Rin Brøndby Glostrup og Brøndby Kommune er blevet

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 47 DAGLIGVAREBUTIK PÅ JORDBÆRVEJ, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN AUGUST 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 47 DAGLIGVAREBUTIK PÅ JORDBÆRVEJ, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN AUGUST 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1174 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 47 DAGLIGVAREBUTIK PÅ JORDBÆRVEJ, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN AUGUST 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner, har

Læs mere

Noget vil være en gentagelse af tidligere fremsendte høringssvar, noget vil være nyt.

Noget vil være en gentagelse af tidligere fremsendte høringssvar, noget vil være nyt. København 22. december 2016 Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Postboks 348 1503 København V Vedr. revideret lokalplan for Amagerbanen Syd. Vi har følgende kommentarer til det reviderede lokalplansforslag

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Ny REMA1000 - Hundige Strandvej 190. Rema Ejendomsinvest A/S. Trafikredegørelse. 1 Baggrund

Indholdsfortegnelse. Ny REMA1000 - Hundige Strandvej 190. Rema Ejendomsinvest A/S. Trafikredegørelse. 1 Baggrund Rema Ejendomsinvest A/S Ny REMA1000 - Hundige Strandvej 190 Trafikredegørelse COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 1 Baggrund

Læs mere

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen

Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer. Evt. ændringsforslag i indsigelsen. enkelte punkter i indsigelsen Høringssvar Indsigelse og bemærkninger Forvaltningens bemærkninger Ændringer Hvem har fremsendt Kort resume af indsigelsen, hvor af det Her skriver vi vores bemærkninger til de Evt. ændringsforslag i indsigelsen

Læs mere

2. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg Dato: :21:00

2. Indsigelse. Ang: lokalplan Boliger og erhverv, Hobrovej/Nibevej, Skalborg Dato: :21:00 1. Indsigelse 2. Indsigelse Fra: Til: Emne: Dato: Vedhæftede filer: Dkplan automailer Plan og Udvikling, BLF (Fællespostkasse) Kvittering for indsigelse eller bemærkning til lokalplan 3-6-110 9. oktober

Læs mere

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 HØRINGSNOTAT januar 2017 LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 1 INDHOLD Samlet indstilling Oversigt over indkomne høringssvar og forslag Resumé af høringssvar

Læs mere

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar.

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. Høringssvar Høringsnotat vedrørende lokalplan 095 og kommuneplantillæg nr. 10. I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. 1. Til Næstved Kommune Miljøstyrelsen

Læs mere

Forslag til tillæg 20 til Kommuneplan 2013 Lokalcentre og lokale butikker, 2. behandling

Forslag til tillæg 20 til Kommuneplan 2013 Lokalcentre og lokale butikker, 2. behandling Dagsordenpunkt Forslag til tillæg 20 til Kommuneplan 2013 Lokalcentre og lokale butikker, 2. behandling Beslutning Ad 1. at: Dansk Folkeparti stillede følgende ændringsforslag til 2. at: At muligheden

Læs mere

Ved høringsfristens udløb var der indkommet ti skriftlige høringssvar med bemærkninger og ændringsforslag til planforslaget.

Ved høringsfristens udløb var der indkommet ti skriftlige høringssvar med bemærkninger og ændringsforslag til planforslaget. Høringsnotat TEKNIK OG MILJØ Sagsnr.: 01.02.05-P00-20-17 Økonomi-, teknik- og miljøudvalget besluttede på møde den 10. december 2018 at Forslag til lokalplan 411.2 Birkevænget og Fredensbovej med tilhørende

Læs mere

Side 1 af 10. Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Forslag til Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr , Fasanvej. Maj 2017 HØRINGSNOTAT

Side 1 af 10. Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Forslag til Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr , Fasanvej. Maj 2017 HØRINGSNOTAT Side 1 af 10 Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Forslag til Tillæg nr. 1 til nr. 317.3, Fasanvej HØRINGSNOTAT Maj 2017 Forslag til Tillæg nr. 1 til 317.3, Fasanvej har været fremlagt i offentlig

Læs mere

Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper

Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 8. april 2015 Sødalsparken 24 i Brabrand mulig omdannelse til virksomhed med særlig pladskrævende varegrupper Aarhus Kommune planlægger at give mulighed for

Læs mere

Bilag 3, Lokalplan nr. 987, Dagligvarebutik ved Stavneagervej og Toftegårdsvej,

Bilag 3, Lokalplan nr. 987, Dagligvarebutik ved Stavneagervej og Toftegårdsvej, Bilag 3, Lokalplan nr. 987, Dagligvarebutik ved Stavneagervej og Toftegårdsvej, Skæring. Bemærkninger og indsigelser indkommet under den offentlige høring Høringsperioden om ændringer af kommuneplanrammerne

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016 Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016 Forhøring Ændret anvendelse af en del af Ejby Mosevej 175 Kommunalbestyrelsen ønsker at afhænde den sydlige halvdel af matr. nr. 9b Ejby By, Ejby Mosevej 175, da der

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 5-784 BOLIGER VED STATIONSVEJ I HJALLESE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte lokalplanforslag nr. 5-784 Boliger ved Stationsvej

Læs mere

Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej Hvidovre (sendt til Mandag den 2. januar 2017

Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej Hvidovre (sendt til Mandag den 2. januar 2017 Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre (sendt til kmv@hvidovre.dk) 1 Mandag den 2. januar 2017 Høringssvar på ændring af kommuneplan for erhvervsområdet 1E3 Jeg har modtaget

Læs mere

Hvidbog over indsigelser lokalplan 612

Hvidbog over indsigelser lokalplan 612 Hvidbog over indsigelser lokalplan 612 Forslag til lokalplan 612 for et område til blandet bolig og erhverv ved Bryghusvej i Svendborg har været offentliggjort i 8 uger med frist den 04-03-2016. Der er

Læs mere

Lokalplan 977, Boliger og Butik, Ceresbyen - Endelig

Lokalplan 977, Boliger og Butik, Ceresbyen - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 21. november 2014 Lokalplan 977, Boliger og Butik, Ceresbyen - Endelig Endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 977, Boligområde ved Dollerupvej,

Læs mere

Sammenfattende redegørelse. LEGO P-hus og arkade

Sammenfattende redegørelse. LEGO P-hus og arkade 17. august 2015 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 INDLEDNING 2 2 INTEGRERING AF MILJØHENSYN 2 3 MILJØRAPPORTENS BETYDNING FOR PLANERNES UDFORMNING 2 4 OFFENTLIGHEDSFASEN BETYDNING FOR PLANERNE UDFORMNING

Læs mere

Hej Annemarie. Høringssvar fra Birgitta Madsen: Trafikmængden Bygaden:

Hej Annemarie. Høringssvar fra Birgitta Madsen: Trafikmængden Bygaden: Hej Annemarie Jeg har modtaget vedhæftede høringssvar og skal herved fremsende mine kommentarer til de enkelte modtagne svar som følger, idet nedenstående er fremsendt på vegne ejeren af Bygaden 28, Gårdhave

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Cirkusgrunden med mulig nyt boligområde markeret med stipling Forhøring Ændring af afgrænsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole.

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelser til forslag til Lokalplan nr. 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelserne og bemærkningerne kommer fra følgende: I offentlighedsperioden: 1. Jessie og Preben Wandall, Hundegade

Læs mere

Høringssvar - Forhøring - Ændret anvendelse af erhvervs- og centerområdet omkring Tavleholmsvej og Hovedvejen

Høringssvar - Forhøring - Ændret anvendelse af erhvervs- og centerområdet omkring Tavleholmsvej og Hovedvejen Høringssvar - Forhøring - Ændret anvendelse af erhvervs- og centerområdet omkring Tavleholmsvej og Hovedvejen Center for Miljø og Teknik august 2016 Seniorrådet Til Dato: 25/5 2016 Center for Teknik og

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Dagligvarebutik, Hadsundvej 128, Vejgård (med miljørapport) (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Dagligvarebutik, Hadsundvej 128, Vejgård (med miljørapport) (2. Punkt 6. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.047 og Lokalplan 4-1-111 Dagligvarebutik, Hadsundvej 128, Vejgård (med miljørapport) (2. forelæggelse) 2015-013212 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1

Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1 Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1 Indsigelser/bemærkninger til: Lokalplan 11.C33.1 Centerområde på hjørnet af Nygade og skolegade. Lokalplanforslaget har været offentligt fremlagt i perioden 8. februar

Læs mere

Godkendelse af lokalplan Detailhandel, Klarupvej, Klarup (2. forelæggelse)

Godkendelse af lokalplan Detailhandel, Klarupvej, Klarup (2. forelæggelse) Punkt 6. Godkendelse af lokalplan 7-1-109 Detailhandel, Klarupvej, Klarup (2. forelæggelse) 2017-004039 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 7-1-109 endeligt uden ændringer.

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Side 1 af 7 Forslag til besvarelse af synspunkter og idéer indkommet i forudgående offentlig høring om ny bebyggelse på hjørnet af Ryhavevej og Klokkerbakken i Hasle TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling

Læs mere

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD

BILAG 1 BYP 4. december Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 21.B1.1 for et boligområde ved Nørrevang i Sunds INDHOLD INDHOLD Indsigelsesnotat med behandling af indsigelser Indsigelse fra Nørrevang 35 Indsigelse fra Nørrevang 37 Indsigelse fra Præstegårdvej 14 Indsigelse fra Præstegårdvej 16 Indsigelse fra Præstegårdvej

Læs mere

Teknik og Miljø INDSIGELSESNOTAT

Teknik og Miljø INDSIGELSESNOTAT Teknik og Miljø 21. januar 2015 Sags-ID: 13/11755 Sagsbehandler: Sine Rauff Schultz INDSIGELSESNOTAT Forslaget til Lokalplan 329 Vestcentret, Center- og erhvervsområde ved Vejlevej har været fremlagt i

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y

HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y HVIDBOG LOKALPLANFORSLAG NR. 0-852 OG KOMMUNEPLANFORSLAG NR. 36 BOLIGER PÅ RUGÅRDSVEJ 33Y Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte kommuneplantillæg nr. 36 Rugårdsvej

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd 4. maj 2005 via Magistraten Den J.nr. 01.02.05.P25.011.03/JTK/04/00185 Ref.: Tlf.nr.

Læs mere

Administrationens respons på høringssvar

Administrationens respons på høringssvar BALLERUP KOMMUNE Dato: 15. april 2016 Sagsid: 01.02.05-A50-4-15 Administrationens respons på høringssvar I forbindelse med den offentlige høring er der indkommet 20 høringssvar, som fordeler sig på følgende

Læs mere

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET

HVAD ER EN HVIDBOG PLANFORSLAGET INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner, har borgerne mulighed for at fremsende bemærkninger til indholdet. Det sker i høringsperioden, der finder sted, når lokalplanforslaget

Læs mere

HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN I ØRESTAD NORD

HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN I ØRESTAD NORD Teknik- og Miljøforvaltningen, Center for Bydesign Islands Brygge 35 2300 København S Njalsgade 106, 2. sal, lok. 17.3.242 2300 København S www.avlu.dk HØRINGSSVAR PÅ FORSLAG OM ÆNDRET ANVENDELSE FOR IDRÆTSGRUNDEN

Læs mere

Bemærkninger til: Forslag til Vej- og Trafikplan, dateret 30. oktober J.nr. 14/7590

Bemærkninger til: Forslag til Vej- og Trafikplan, dateret 30. oktober J.nr. 14/7590 Bemærkninger til: Forslag til Vej- og Trafikplan, dateret 30. oktober 2014 J.nr. 14/7590 Forslaget har været i offentlig høring fra den 12. november 2014 til den 7. januar 2015 Den 8. januar 2015 var der

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl.

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet 2 3600 Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Tak for dialogmødet d. 15. august 2016 vedrørende byggeriet på Bruhnsvej 22, 3600 (deres sagsnr.

Læs mere

Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken

Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken Forslag til lokalplan 148, Produktionshus og Eventhal Priorparken Bilag 4 Oversigt over høringssvar og forvaltningens bemærkninger I det følgende er de forskellige indsigelser og kommentarer samlet under

Læs mere

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ NOTAT Emne: Til: Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst Økonomi-, teknik- og miljøudvalget Dato: 20. januar 2014 Sagsbeh.: jen Sagsnr.: 10/7600 Byrådet

Læs mere

Indsigelser og ændringsforslag til lokalplan 3.35 Centerområde ved Munkholmvej i Holbæk

Indsigelser og ændringsforslag til lokalplan 3.35 Centerområde ved Munkholmvej i Holbæk Indsigelser og ændringsforslag til lokalplan 3.35 Centerområde ved Munkholmvej i Holbæk 1. Beboerne i Baggesens Have 1A- 7B, matr. Nr. 21 cv Holbæk Markjorder, Keld Skjerning, Baggesens Have 7A og Mads

Læs mere

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø INDSIGELSER I FORBINDELSE MED: Kommuneplantillæg Høring Kpt. nr. 8 til Kommuneplan 2013-25 Lokalplan Høring Lokalplan GL80.5 for etageboliger og offentlige formål på hjørnet af Sydvestvej og Kildevældets

Læs mere

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene.

I det følgende gives et resumé af disse høringssvar, lige som administrationen knytter sine bemærkninger til indholdet i høringssvarene. Hvidbog om indkomne høringssvar til forslag til Tillæg nr. 3 til Kommuneplan 2016, nyt rammeområde 1A6 ved Landlystvej NOTAT HVIDOVRE KOMMUNE Center for Plan og Miljø Leder af Plan: Henrik Nielsen Sagsnr.:

Læs mere

Indsigelsesskema lokalplan 20xx-x Navn

Indsigelsesskema lokalplan 20xx-x Navn Indsigelsesskema lokalplan 20xx-x Navn Indsigelser til forslag til lokalplan nr. 2011-3 Erhvervsområde ved Vestergade i Ringe Sag nr.01.02.05-p16-7-11 Høringsperiode: 7. marts 2012 8. maj 2012 Dato 9.

Læs mere

Viborg, den 14. marts Indsigelse til lokalplanforslag nr. 372, Institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg.

Viborg, den 14. marts Indsigelse til lokalplanforslag nr. 372, Institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg. Nr. 1 Viborg, den 14. marts 2010 Viborg kommune Teknik- og Miljø Plan Sct. Mogens Gade 3 8800 Viborg Indsigelse til lokalplanforslag nr. 372, Institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg. Som ejer af ejendommen

Læs mere

Lokalplan nr. 049 og Kommuneplantillæg 011 for erhvervsområde ved Københavnsvej i Slangerup

Lokalplan nr. 049 og Kommuneplantillæg 011 for erhvervsområde ved Københavnsvej i Slangerup Lokalplan nr. 049 og Kommuneplantillæg 011 for erhvervsområde ved Københavnsvej i Slangerup Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer Forslag til beslutning 1. Foreningen for Bygnings- og Landskabskultur

Læs mere

Wioletta Nielsen Junovej 4 6600 Vejen 18. maj 2015

Wioletta Nielsen Junovej 4 6600 Vejen 18. maj 2015 Wioletta Nielsen Junovej 4 6600 Vejen 18. maj 2015 Vejen Kommune Teknik og Miljø Højmarksvej 20 6670 Holsted Høringsvar til Lokalplan 271, Boligformål Vejen Med henvisning til høring af lokalplan 271 har

Læs mere

Svar til høring Forslag til Lokalplan 135

Svar til høring Forslag til Lokalplan 135 til høring Forslag til Lokalplan 135 Eksport ved høringsperiodens ophør 2019.01.08 12:47. Denne PDF indeholder ikke mail-adresser Samlede høringssvar til Offentlig høring af Forslag til Lokalplan 135 Dagligvarebutik

Læs mere

Notat om indsigelser til forslag til Lokalplan 47/2012 for offentligt område til et renseanlæg nord for Hadsund

Notat om indsigelser til forslag til Lokalplan 47/2012 for offentligt område til et renseanlæg nord for Hadsund Lokalplan 47/2012 Plan Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 01.02.05-P16-15-11 Ref.: Vibeke Kjær Christensen Direkte tlf.

Læs mere

Bemærkninger og ændringer fra offentlige høring

Bemærkninger og ændringer fra offentlige høring Bemærkninger og ændringer fra offentlige høring Lokalplan: [0531-16, Ved Skolebakken et boligområde] Høringsperiode: Høring den 14. maj 9. juli 2014 Sags nr.: 13/21684 - Sagsbehandler: yksval Høringssvar

Læs mere

Høringssvar: Forslag til lokalplan HL4.1 - Børneinstitution på Skovesletten

Høringssvar: Forslag til lokalplan HL4.1 - Børneinstitution på Skovesletten Høringssvar: Forslag til lokalplan HL4.1 - Børneinstitution på Skovesletten Center for Miljø og Teknik Februar 2016 Susanne Nørgaard Fra: Center for Miljø og Teknik Sendt: 11. november 2015 11:37 Til:

Læs mere

SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR

SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR BEFÆSTIGELSE OG AFLEDNING AF REGNVAND DOK. NR. : 29153-11 AF 16. FEBRUAR 2011 SAGS NR.: 11/5483 SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR til Lokalplan 3.1-4 og Kommuneplantillæg nr. 3 Møllebakken, Tommerup

Læs mere

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Notat Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Forslag til lokalplan 178 for en erhvervsbebyggelse til kontor- og serviceerhverv i Flintholm har været sendt

Læs mere

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE:

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE: Hvidbog Lokalplan nr. 1130 for dagligvarebutik på hjørnet af Ndr. Ringgade og Valbyvej Vækst og Plan Dahlsvej 3 4220 Korsør T: 58 57 36 00 plan@slagelse.dk W: www.slagelse.dk Kontaktperson Darrin Bayliss

Læs mere

Ved høringsfristens udløb var der indkommet 6 høringssvar til de reviderede forslag. Indsigelserne kan i helhed ses i sagens bilag samlet indsigelser

Ved høringsfristens udløb var der indkommet 6 høringssvar til de reviderede forslag. Indsigelserne kan i helhed ses i sagens bilag samlet indsigelser Bemærkninger i forbindelse med revideret forslag kommuneplantillæg nr. 11 og revideret forslag til lokalplan GL18.1 for Glostrup Hospital De reviderede forslagene har været i høring fra den 29. oktober

Læs mere

REVIDERET FORSLAG oktober 2014 GLOSTRUP KOMMUNE KOMMUNEPLAN 2009-2021 TILLÆG NR. 11

REVIDERET FORSLAG oktober 2014 GLOSTRUP KOMMUNE KOMMUNEPLAN 2009-2021 TILLÆG NR. 11 REVIDERET FORSLAG oktober 2014 GLOSTRUP KOMMUNE KOMMUNEPLAN 2009-2021 TILLÆG NR. 11 Udskrift fra Glostrup Kommunes hjemmeside - www.glostrup.dk/aktuelt/hoeringer/lokalplanforslag Revideret forslag til

Læs mere

TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021

TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 RÅDHUSPARKEN BRYGGERGÅRDSVEJ ASYLVEJ NYVEJ KILDEVÆLDETS ALLE SYDVESTVEJ STATIONSPARKEN TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 FEBRUAR 2013 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 10 og Lokalplan GL90.1 for

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag Kommuneplantillæg 3 for Kommuneplan 2013-2015 Boligområde - Østerbakken - Vils Forslag - juli 2015 Morsø Kommune - www.morsoe.dk Forslag KOMMUNEPLANTILLÆG Hvad er et kommuneplantillæg? Behov for at ændre

Læs mere

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger HVIDBOG Lokalplan 2019 06 Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger Odsherred kommune har modtaget 6 høringssvar rettidigt. Et høringssvar nr. 4 er underskrevet af 12 beboere, fordelt på 6 ejendomme. Et

Læs mere

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017

HVIDBOG LOKALPLAN NR KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 HVIDBOG LOKALPLAN NR. 1182 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 51 BOLIGER MELLEM SORØVEJ OG NØRREÅS, SLAGELSE SLAGELSE KOMMUNE PLAN SEPTEMBER 2017 INDLEDNING 2 HVAD ER EN HVIDBOG Når Slagelse Kommune laver lokalplaner,

Læs mere

Indsigelse nr. 1 - Fra Miljøstyrelsen

Indsigelse nr. 1 - Fra Miljøstyrelsen Indsigelse nr. 1 - Fra Miljøstyrelsen Fra: Jacob Christian Bertram [mailto:jacbe@mst.dk] Sendt: 26. april 2018 10:44 Til: Glostrup Kommune Emne: Høring af kommuneplantillæg

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format.

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format. Bilag 5 Forslag til besvarelse af indkomne bemærkninger og idéer i den forudgående offentlig høring, vedr. ny boligbebyggelse på Trøjborgvej 72-74 I perioden fra den 19. februar til den 11. marts 2016

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

Indsigelse vedr lokalplan 211..docx.docx; Underskrift indsamling Byggesag Buddingvej pdf; Indsigelse angående byggesag B

Indsigelse vedr lokalplan 211..docx.docx; Underskrift indsamling Byggesag Buddingvej pdf; Indsigelse angående byggesag B Jacob Franch Christensen Fra: Casper Idrizovic Sendt: 29. januar 2016 08:48 Emne: Indsigelse til sagsnr. : B2016/00037 Vedhæftede filer: Indsigelse vedr lokalplan 211..docx.docx; Underskrift

Læs mere

Hvidbog - behandling af høringssvar

Hvidbog - behandling af høringssvar Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer Forslag til beslutning A. A 1. A 1.1. A 1.1.1. Linette Jensen Lundeparken 4 Linette Jensen er utilfreds med, at der bygges så høje huse så centralt. Mener, at

Læs mere

Bilag til generalforsamling I Hornshøj Borgerforening 2018.

Bilag til generalforsamling I Hornshøj Borgerforening 2018. Bilag til generalforsamling I Hornshøj Borgerforening 2018. Holstebro kommunen har udsendt en Ny kommuneplan for Holstebro kommune 2018. Bemærk der er forskel på en Kommuneplan og en Lokalplan. Kommuneplanen

Læs mere

Høringssvar til Lokalplan fuld ordlyd/anonymiseret. Høringssvar nr. 1. Indsigelse mod parkeringsplacering i Lokalplan 134 1

Høringssvar til Lokalplan fuld ordlyd/anonymiseret. Høringssvar nr. 1. Indsigelse mod parkeringsplacering i Lokalplan 134 1 Høringssvar nr. 1 Indsigelse mod parkeringsplacering i Lokalplan 134 1 Vi (..) vil gerne gøre indsigelse mod parkeringsplaceringen ud for vores grund. Vi har herunder vedhæftet billede af billaget fra

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss Planafsnittet Adam Voss Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 47393 Brevid. 2195608 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af høringssvar lp 517 for boliger ved Dalen Viby

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Oktober 2016

Debatoplæg Glostrup Kommune Oktober 2016 Debatoplæg Glostrup Kommune Oktober 2016 Forhøring Udvidet anvendelse af Erhvervsområde langs Sydvestvej mellem Tjalfesvej og kommunegrænsen mod Albertslund Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed

Læs mere

Der opføres derefter ca m² bebyggelse på 1. og 2. sal, der indrettes til beboelse.

Der opføres derefter ca m² bebyggelse på 1. og 2. sal, der indrettes til beboelse. Teknik- og Miljøforvaltningen Høring i henhold til forvaltningsloven Københavns Kommune har modtaget en ansøgning om dels nedrivning af en del af eksisterende bebyggelse på ejendommen matrikelnr: 28 Emdrup,

Læs mere

Helhedsvurdering pga. mere end et enfamiliehus på en parcel, jf. deklaration af , samt mere end 12 m udhusbebyggelse ved skel

Helhedsvurdering pga. mere end et enfamiliehus på en parcel, jf. deklaration af , samt mere end 12 m udhusbebyggelse ved skel TR Boligbyg ApS Rådyrvej 49 8722 Hedensted Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Kirsten Olsen Dir: +4579755685 Mob: e-mail: Kirsten.Olsen @Hedensted.dk Sagsnr. 02.34.00-P19-3-18 23.8.2018 Helhedsvurdering

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse)

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse) Punkt 5. Godkendelse af kommuneplantillæg 3.029 og lokalplan 3-3-114 Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse) 2017-037562 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Planforslagene har været i offentlig høring fra den 10. maj til den 4. juli 2012.

Planforslagene har været i offentlig høring fra den 10. maj til den 4. juli 2012. Bilag nr. 3: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 370 for et bolig- og centerområde ved Havrevænget i Frederiks samt forslag til tillæg nr. 23 til Kommuneplan 2009-2021 for Viborg

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Bilag 1: Høringssvar Forudgående offentlighed Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Der har været gennemført forudgående offentlig høring fra den 13.08.09 til

Læs mere

Forslag til Tillæg nr. 3 til Kommuneplan 2013 og til Forslag til lokalplan nr. 112 Sognehus ved Nordby Kirke

Forslag til Tillæg nr. 3 til Kommuneplan 2013 og til Forslag til lokalplan nr. 112 Sognehus ved Nordby Kirke Forslag til Tillæg nr. 3 til Kommuneplan 2013 og til Forslag til lokalplan nr. 112 Sognehus ved Nordby Kirke Resumé og forslag til beslutning for indkomne bemærkninger/indsigelser Fanø Kommune April 2016

Læs mere

Dagsorden til møde i Byplanudvalget

Dagsorden til møde i Byplanudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Byplanudvalget Mødetidspunkt 07-09-2017 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Byplanudvalget 07-09-2017 17:00 1 (Åben) Indkaldelse af forslag til

Læs mere

1. Marielyst. Tegnforklaring til kortene ovenfor: Blå markering: Offentlig ejet parkeringsplads. Sort markering: Privat ejet parkeringsplads.

1. Marielyst. Tegnforklaring til kortene ovenfor: Blå markering: Offentlig ejet parkeringsplads. Sort markering: Privat ejet parkeringsplads. Side 1 1. Marielyst. Figur 1 Parkeringspladser i nordlig del af Marielyst, Sillestrup og Elkenøre. Tegnforklaring til kortene ovenfor: Blå markering: Offentlig ejet parkeringsplads. Sort markering: Privat

Læs mere

NOTAT. Dato 2011-03-30. Rambøll. Olof Palmes Allé 22 DK-8200 Aarhus N. T +45 8944 7700 F +45 8944 7625 www.ramboll.dk

NOTAT. Dato 2011-03-30. Rambøll. Olof Palmes Allé 22 DK-8200 Aarhus N. T +45 8944 7700 F +45 8944 7625 www.ramboll.dk NOTAT Projekt Skolevejsundersøgelser i Aarhus Kommune Kunde Aarhus Kommune Notat nr. 33. Møllevangskolen Dato 2011.03.23 Deltagere Majbritt Jensen Møllevangskolen Anne Vinter Trafik & Veje, Aarhus Kommune

Læs mere

125. Forslag til Lokalplan for dagligvarebutik ved Tibirke Sand - igangsættelse

125. Forslag til Lokalplan for dagligvarebutik ved Tibirke Sand - igangsættelse 125. Forslag til Lokalplan for dagligvarebutik ved Tibirke Sand - igangsættelse 01.00G00-2016/14287 Sagsfremstilling Plan- og Miljøudvalget behandler sagen for at træffe beslutning om igangsættelse af

Læs mere

København 26. september Teknik- og Miljøforvaltningen. Byens Udvikling. Postboks København V. Vedr. Lokalplan for Amagerbanen Syd.

København 26. september Teknik- og Miljøforvaltningen. Byens Udvikling. Postboks København V. Vedr. Lokalplan for Amagerbanen Syd. København 26. september 2016 Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling Postboks 348 1503 København V Vedr. Lokalplan for Amagerbanen Syd. Vi har følgende kommentarer til lokalplansforslaget for Amagerbanen

Læs mere

Center for Bygninger, Byggetilladelser Nord Njalsgade 13 Postboks København V Att. Kirsten Søie

Center for Bygninger, Byggetilladelser Nord Njalsgade 13 Postboks København V Att. Kirsten Søie Center for Bygninger, Byggetilladelser Nord Njalsgade 13 Postboks 416 1504 København V Att. Kirsten Søie Indsendt via http://www.blivhoert.kk.dk/node/12734/svar Med henvisning til det modtagne materiale

Læs mere

Carl Jensens Vej Besvarelser pr. 5sep18 Antal 4

Carl Jensens Vej Besvarelser pr. 5sep18 Antal 4 Carl Jensens Vej Besvarelser pr. 5sep18 Antal 4 16.9 Parkeringshus (delebiler, elbiler?) langs Skanderborgvej fra Marselis Boulevard 16.5 Kontor og erhverv langs Skanderborgvej fra Marselis Boulevard til

Læs mere

Til Center for Miljø og Teknik Rådhusparken Glostrup 27. februar 2019 Sagsnr. 19/3470

Til Center for Miljø og Teknik Rådhusparken Glostrup 27. februar 2019 Sagsnr. 19/3470 Til Center for Miljø og Teknik Rådhusparken 2 Miljo.teknik@glostrup.dk Seniorrådet Formand Erik Busch Erdalsvej 45 tlf. 6024 2388 Center for HR og Politik hr.politik@glostrup.dk Rådhusparken 2 tlf. 4323

Læs mere

Forslag til lokalplan , Udvidelse af Industrimuseet Gasvej, samt boliger Ny Havnegade, Horsens

Forslag til lokalplan , Udvidelse af Industrimuseet Gasvej, samt boliger Ny Havnegade, Horsens Plan og By Teknik og Miljø Sagbehandler: Jens Nedergaard Sagsnr. 01.02.05-P16-21-16 Dato: 18.4.2018 Notat om høringssvar Forslag til lokalplan 2016-28, Udvidelse af Industrimuseet Gasvej, samt boliger

Læs mere

Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden

Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 3. januar 2019 Bilag 3. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden Dispensationer i Ørestad City Nord og Ørestad Syd Forvaltningen

Læs mere

ROSKILDE Indsigelser og kommentarer til lokalplanforslag 645

ROSKILDE Indsigelser og kommentarer til lokalplanforslag 645 7 LOKALPLANOMRÅDET Området er ikke vejbetjent i dag, men kan nås fra parkeringspladsen ved Bauhaus. Dette er ikke korrekt, da den offentlige vej nord om BAUHAUS (Industrivejs forlængelse) kan betjene området

Læs mere

Notat. Bemærkninger til foroffentlighed - Cimbriagrunden. Kommuneplantillæg

Notat. Bemærkninger til foroffentlighed - Cimbriagrunden. Kommuneplantillæg Plan og Gis Dato: 23-05-2014 Sagsnr.: 12/35955 Dok.løbenr.: 144338/14 Sagsbehandler: Kim Lyster Hansen Direkte tlf.: 73767277 E-mail: klh@aabenraa.dk Notat. Bemærkninger til foroffentlighed - Cimbriagrunden.

Læs mere