TILLÆGSGODKENDELSE VÅBENKLASSER OG SCREENINGSAFGØRELSE TINGSTED SKYDEBANE ØSTERGADE 57, 4863 ESKILSTRUP

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TILLÆGSGODKENDELSE VÅBENKLASSER OG SCREENINGSAFGØRELSE TINGSTED SKYDEBANE ØSTERGADE 57, 4863 ESKILSTRUP"

Transkript

1 TILLÆGSGODKENDELSE VÅBENKLASSER OG SCREENINGSAFGØRELSE TINGSTED SKYDEBANE ØSTERGADE 57, 4863 ESKILSTRUP GULDBORGSUND KOMMUNE SEPTEMBER 2018

2 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 2 tillægsgodkendelse... 2 Screeningsafgørelse miljøvurdering... 3 Klagevejledning... 3 Vilkår i tillægsgodkendelsen:... 4 Generelle bemærkninger til vilkår Redegørelse Nuværende skydetidspunkter ifølge miljøgodkendelsen... 7 De nye våbenklasser, der ønskes på 25mbanen Vedlagt:... 9

3 INDLEDNING Guldborgsund Kommune modtog den 15. maj 2018 en ansøgning om anvendelse af nye våbenklasser på 25mbanen på Tingsted Skydebane. I forbindelse hermed har kommunen haft en dialog med Tingsted Skytteforening om anvendelsen af våbenklasser. Skydebanen har været i brug siden I feriemåneden juli er der normalt få skydedage. Kommunen har ikke modtaget klager over støj fra skydebanen efter den blev taget i drift i Der bliver ikke foretaget fysiske ændringer på banen. Banen er anlagt efter forudsætningerne i den gældende lokalplan nr. 127 fra 2010 for området: Skydebane ved Eskilstrup. Der bliver heller ikke ændret på skydeaktiviteten, som stadig forventes at være 2 til 3 dage om ugen og normalt til kl Det vil være yderst sjældent, at der skydes efter kl Det forventes, at alle våbenklasser 6,7,8,10 og 11 skal kunne anvendes på 25mbanen. Pt. anvendes våbenklasse 7 og 10. Skydningen på 50mbanen (salonriffelbanen) forbliver uændret med salonriffel våbenklasse 9. Der skydes normalt på begge baner samtidigt inden for samme tidsrum. Dog kan der være arrangementer, hvor skydningen er opdelt i forskellige våbenklasser, dage eller forskellige tidsperioder. TILLÆGSGODKENDELSE Efter nedennævnte redegørelse meddeler kommunen tillægsgodkendelse efter miljøbeskyttelseslovens 33 stk. 1 til skydning med specifikke våbenklasser. Ved meddelelsen ændres vilkår 8.1 og der meddeles vilkår til skydetidspunkter for de enkelte våbenklasser.

4 SIDE 3/9 SCREENINGSAFGØRELSE MILJØVURDERING Der blev foretaget en screening af lokalplanen fra 2010 for skydebanen og Byrådet vurderede dengang, at der ikke skulle foretages en miljøvurdering af lokalplanen og kommuneplantillægget, idet planerne ikke vurderes at danne grundlag for anlæg, der medfører en væsentlig påvirkning af miljøet jf. daværende 3, stk. 1 nr. 3 i Lov om miljøvurdering af planer og programmer. Da den eneste ændring, der sker, er udvidelse af våbenklasser, som medfører ændring af skydetider, vurderer kommunen forsat at Natura 2000 og Bilag IVarter i Natura 2000områder og skydebanen (afstand fra 3 7 km), ikke vil blive væsentligt påvirket af aktiviteterne på skydebanen. Desuden har kommunen stadig ikke kendskab til, at der lever Bilag IVarter på arealet for skydebanen. Af den grund vurderer kommunen, at det ansøgte ikke væsentligt kan beskadige eller ødelægge yngle eller rasteområder for dyrearter eller ødelægge plantearter, der er optaget på Habitatdirektivets bilag i bekendtgørelsen om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder. Afgørelse meddeles i henhold til 21 stk. 1 i lov om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter (VVM) af med henvisning til bekendtgørelsen om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter af KLAGEVEJLEDNING Både tillægsgodkendelsen og screeningsafgørelsen vedr. de nye våbenklasser vil kunne påklages af enhver med en væsentlig individuel interesse. Klagefristen er 4 uger. Afgørelserne offentliggøres på kommunens hjemmeside den 6. september 2018 og klagefristen er til den 4. oktober Klage sendes til teknik@guldborgsund.dk eller hvis man ikke er digital, så til: Guldborgsund Kommune, Miljø, Parkvej 37, 4800 Nykøbing F. Kommunen sender klagen videre til klagenævnet. En klage har ikke opsættende virkning medmindre klagenævnet bestemmer andet. Der gøres opmærksom på at klagenævnet opkræver gebyrer for berettigede klager, pt. kr. 900 for borgere og kr fra andre. Søgsmål til prøvelse af afgørelser efter loven eller de regler, der fastsættes i medfør af loven, skal være anlagt inden seks måneder efter, at afgørelsen eller beslutningen er meddelt. Er afgørelsen eller beslutningen offentligt bekendtgjort, regnes søgsmålsfristen dog altid fra bekendtgørelsen. Afgørelsen er sendt til alle beboere og ejere af de ejendomme, som er undersøgt i støjrapporten. Det forventes, at følgende også vil være klageberettigede foruden skytteforeningen: Danmarks Naturfredningsforening, Masnedøgade 20, 2100 Kbh. Ø., dn@dn.dk. De Danske Skytteforeninger, Vingstedvej 27, 7182 Bredsten, dds@skytten.dk.

5 SIDE 4/9 Danmarks Idrætsforbund, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby, Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 Kbh. SV., Sundhedsstyrelsen, Embedslægerne Sjælland, Rolighed 7, 2. sal, 4180 Sorø, VILKÅR I TILLÆGSGODKENDELSEN: Vilkår 8.1 ændres og erstattes af et ny vilkår 8.1: Eksisterende: 8.1) Der må skydes på nedenstående tidspunkter: UGEDAG MAJ TIL AUGUST SEPTEMBER TIL APRIL DAG AFTEN NAT DAG AFTEN NAT : Øvrig del af weekend. Der må skydes 4 hverdage (mandag til lørdag) pr. uge efter kl på 50 m banen (salonriffelbanen). Nyt: 8.1) På 50mbanen må der skydes på nedenstående tidspunkter med våbenklasse 9 UGEDAG MAJ TIL AUGUST SEPTEMBER TIL APRIL DAG AFTEN NAT DAG AFTEN NAT : Øvrig del af weekend.

6 SIDE 5/9 Der må skydes 4 hverdage (mandag til lørdag) pr. uge efter kl med våbenklasse 9. Som det fremgår er det kun teksten, der ændres og ikke skydetidspunkterne, da de forbliver de samme på 50 mbanen. Nyt vilkår På 25mbanen må der skydes på følgende tidspunkter med våbenklasse 7 og 10. UGEDAG MAJ TIL AUGUST SEPTEMBER TIL APRIL DAG AFTEN NAT DAG AFTEN NAT : Øvrig del af weekend. Nyt vilkår På 25mbanen må der skydes på følgende tidspunkter med våbenklasse 6. UGEDAG MAJ TIL AUGUST SEPTEMBER TIL APRIL DAG AFTEN NAT DAG AFTEN NAT : Øvrig del af weekend. Dog må der skydes 4 hverdage (mandag til lørdag) pr. uge efter kl med våbenklasse 6.

7 SIDE 6/9 Nyt vilkår På 25mbanen må der skydes på følgende tidspunkter med våbenklasse 8. UGEDAG MAJ TIL AUGUST SEPTEMBER TIL APRIL DAG AFTEN NAT DAG AFTEN NAT : Øvrig del af weekend. Dog må der skydes 3 hverdage (mandag til lørdag) pr. uge efter kl med våbenklasse 8. Nyt vilkår På 25mbanen må der skydes på følgende tidspunkter med våbenklasse 11. MAJ AUGUST perioder SEPTEMBER APRIL perioder UGEDAG DAG AFTEN NAT DAG AFTEN NAT Der må skydes 4 aftener på hverdage mandag til lørdag og 1 nat. GENERELLE BEMÆRKNINGER TIL VILKÅR. Det anbefales, at skydninger med de forskellige våbenklasser så vidt mulig afholdes på samme skydedage. Ved enkeltarrangementer/stævner accepteres skydninger med våbenklasser uden for de normale skydedage. Husk at informere i henhold til vilkår 7 i den gældende miljøgodkendelse.

8 SIDE 7/9 REDEGØRELSE. Kommunen har gennemgået den modtagne støjberegning og vurderer, at denne er fyldestgørende. Skydebanens indretning gør, at støjen stadig vil være under 65 db uanset hvilken våbenklasse, der anvendes af de undersøgte. I forhold til de eksisterende forhold øges støjen i omgivelserne dog med ca. 10 db. Det skyldes især sortkrudtvåbene, som også vil have en anden lyd i forhold til de andre våbenklasser. Det er historiske våben typisk før 1900tallet. De andre 2 nye våbenklasser medfører en forøgelse af støjen på ca. 5 db. I støjundersøgelsen er der medtaget yderligere 4 boliger i nærheden. Undersøgelsen viser dog, at disse boliger ikke bliver belastet væsentligt af støj fra skydebanen, da støjen vil være omkring 50 db. I alt er der beregnet støj ved 11 boliger. NUVÆRENDE SKYDETIDSPUNKTER IFØLGE MILJØGODKENDELSEN Våbenklasser: 7, 9 og ) Der må skydes på nedenstående tidspunkter: MAJ AUGUST perioder SEPTEMBER APRIL perioder UGEDAG DAG AFTEN NAT DAG AFTEN NAT : Øvrig del af weekend. Dog må der kun skydes 4 hverdage (mandag til lørdag) pr. uge efter kl på 50 m banen (salonriffelbanen). I vilkår 8.1 mangler en præcisering, da der kun må skydes med våbenklasse 7 og 10 på 25mbanen og våbenklasse 9 på 50mbanen, indtil de nye våbenklasser indføres (eksisterende forhold). Dette forhold er nu ændret med de nye vilkår.

9 SIDE 8/9 DE NYE VÅBENKLASSER, DER ØNSKES PÅ 25MBANEN. Det er følgende våbenklasser: Eksempel våbenklasse 6: 9 mm pistol og revolver 44 special. Eksempel våbenklasse 8: revolver cal. 45 Colt, pistol 45 ACP, pistol 40 S&W samt revolver cal. 357 magnum. Eksempel våbenklasse 11: sortkrudtsvåben. Våbenklasse 11 er den mest støjende. Våbenklasserne medfører følgende begrænsninger af skydetidspunkter ifølge Miljøstyrelsens skydebanevejledning på baggrund af støjrapporten: Bane Standplad s Våben klasse Dag Aften før nat efter m Skydehus Weekend 6 + Weekend 4 25 m Skydehus Weekend m Skydehus Weekend 4 1 Samtidigt kan der ikke skydes den øvrige del af weekenden. Det betyder, at hvis alle våbenklasser 6, 7, 8, 10 og 11 bruges samtidigt, skal det ske inden for nedenstående tider: MAJ AUGUST perioder SEPTEMBER APRIL perioder UGEDAG DAG AFTEN NAT DAG AFTEN NAT Der må skydes 4 aftener på hverdage mandag til lørdag og 1 nat. Der ud over vil der være skydetidspunkter for de enkelte våbenklasser, hvor der også kan skydes på samme dag eller andre. Dette er specificeret i de nye vilkår ovenover. Skydetidspunkterne følger Miljøstyrelsens vejledning nr. 1 fra 1995 for skydebaner. Skytteforeningen forventer dog forsat, kun at anvende 2 til 3 skydedage om ugen, selvom vejledningen giver mulighed for flere skydedage. Der er pt. ikke behov for flere skydedage nu. Kommunen har på baggrund af banens indretning, som fremgår af den gældende miljøgodkendelse ikke særlige begrundelser for at skærpe de givne forudsætninger for støj, som fremgår af den nævnte skydebanevejledning.

10 SIDE 9/9 Udvidelsen af våbenklasser medfører ingen ændring af stævneaktiviteter i miljøgodkendelsens vilkår 8.2: 8.2) Der må desuden afholdes følgende stævne, øvelses og kursusaktiviteter i weekender (maksimalt af 2 dages varighed/gang): 4 gange i perioden maj til august samt 4 gange i perioden fra september til april. Stævner skal holdes inden for følgende tidspunkter: kl til på lørdage og kl til om søndagen. Som det fremgår af de ovenstående vilkår, fortsætter skydningen på 50mbanen uforandret. Mens skydetiden på 25mbanen reguleres afhængig af våbenklassen. Især dagperiodeskydningen med våbenklasse 11 (sortkrudtvåben) begrænses. Guldborgsund Kommune, Miljø S. Allan Pedersen, tlf , sap@guldborgsud.dk VEDLAGT: Eksisterende miljøgodkendelse indeholdende den fysiske indretning af banen. Ny støjrapport. Kopi til beboere og ejere af: Nybyvej 1 Ovstrupvej 1 Ovstrupvej 5 Gundslevmaglevej 11 Gundslevmaglevej 4 Gundslevmaglevej 1 Nørregade 32 Østergade 53 Østergade 55 Østergade 40 Nyvejen 5 Samt Tingsted Skytteforening, Østergade 59, 4863 Eskilstrup. Danmarks Naturfredningsforening, Masnedøgade 20, 2100 Kbh. Ø., dn@dn.dk. De Danske Skytteforeninger, Vingstedvej 27, 7182 Bredsten, dds@skytten.dk. Danmarks Idrætsforbund, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby, dif@dif.dk. Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 Kbh. SV., fr@friluftsraadet.dk. Sundhedsstyrelsen, Embedslægerne Sjælland, Rolighed 7, 2. sal, 4180 Sorø, sjl@sst.dk.

Støjrapport. Beregning af støjbelastningen af 25 meter skydebane. Udført for Tingsted Skytteforening: Østergade 57, 4863 Eskilstrup.

Støjrapport. Beregning af støjbelastningen af 25 meter skydebane. Udført for Tingsted Skytteforening: Østergade 57, 4863 Eskilstrup. Støjrapport Beregning af støjbelastningen af 25 meter skydebane. Udført for Tingsted Skytteforening: Østergade 57, 4863 Eskilstrup. Sagsnr.: 723012-4556 Udført maj 2018 Indhold 1. Indledning... 3 2. Beskrivelse...

Læs mere

Afgørelse ikke VVM-pligt Sortkrudtskydning

Afgørelse ikke VVM-pligt Sortkrudtskydning Ole Erik Lauridsen Trættevejen 16, Tingsted 4800 Nykøbing F Afgørelse ikke VVM-pligt Sortkrudtskydning 09-06-2015 Kommunen har behandlet ansøgningen om skydning med sortkrudtvåben på den eksisterende skydebane

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse. Aars Skytteforening, Plantagevej 9, 9600 Aars

Tillæg til miljøgodkendelse. Aars Skytteforening, Plantagevej 9, 9600 Aars Tillæg til miljøgodkendelse Aars Skytteforening, Plantagevej 9, 9600 Aars Indhold Afgørelse...3 Sammendrag...4 Vilkår...4 Vilkår 14 i den oprindelige miljøgodkendelse ændres til følgende:...4 Miljøteknisk

Læs mere

Ændring af miljøgodkendelsen for skydebanen på Miljøcenter Gerringe v I/S REFA, den ugentlige skydedag

Ændring af miljøgodkendelsen for skydebanen på Miljøcenter Gerringe v I/S REFA, den ugentlige skydedag 10. januar 2012 Sydlollands Jægerforbund v/ Kim Svendsen Havnevej 30 4895 Errindlev Ændring af miljøgodkendelsen for skydebanen på Miljøcenter Gerringe v I/S REFA, den ugentlige skydedag SydLollands Jægerforbund

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter 33 og 41 i miljøbeskyttelsesloven 1.

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter 33 og 41 i miljøbeskyttelsesloven 1. Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 16. december 2014 J.nr.: NMK-10-00804 Ref.: BJENS/SMA AFGØRELSE i sag om miljøgodkendelse af Åker Skydebane Natur- og Miljøklagenævnet

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse af. ændret skydning på 300 meter skydebanen samt terrænskydning på eksisterende baneareal. Dalgas Skyttecenter

Tillæg til miljøgodkendelse af. ændret skydning på 300 meter skydebanen samt terrænskydning på eksisterende baneareal. Dalgas Skyttecenter Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg byggeriogmiljoe@viborg.dk Dato: 20. september 2016 Sagsnr.: 16/2991 Sagsbehandler: vppjj Direkte tlf.: 87 87 56 28 Direkte e-mail: pjj@viborg.dk Tillæg til

Læs mere

Vilkårsændring af miljøgodkendelse af 21. januar 2013. Nyttiggørelse af lettere forurenet jord i støjvoldanlæg

Vilkårsændring af miljøgodkendelse af 21. januar 2013. Nyttiggørelse af lettere forurenet jord i støjvoldanlæg TEKNIK OG MILJØ Dato: 30. juni 2014 Sagsnr.: 09.02.16-P19-4-14 Vilkårsændring af miljøgodkendelse af 21. januar 2013 Nyttiggørelse af lettere forurenet jord i støjvoldanlæg Ørre Skytteforening Nybro Møllevej

Læs mere

Afgørelse om ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Kornmarken 33-35, 7190 Billund

Afgørelse om ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Kornmarken 33-35, 7190 Billund LEGO System A/S Kornmarken 33 7190 Billund Dato: 22.02.2018 Afgørelse om ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Kornmarken 33-35, 7190 Billund Rambøll har på vegne af LEGO System A/S

Læs mere

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE SORTKRUDTSKYDNING, SØRUPVEJ 14A, 4862 ESKILSTRUP LARS HARE SKYDEBANE

TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE SORTKRUDTSKYDNING, SØRUPVEJ 14A, 4862 ESKILSTRUP LARS HARE SKYDEBANE TILLÆG TIL MILJØGODKENDELSE SORTKRUDTSKYDNING, SØRUPVEJ 14A, 4862 ESKILSTRUP LARS HARE SKYDEBANE GULDBORGSUND KOMMUNE 09. JUNI 2016 SIDE 2/10 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 3 2. VVM-screening...

Læs mere

Landzonetilladelse til DM i ridebanespringning på Tågerupvej 32, 6560 Sommersted

Landzonetilladelse til DM i ridebanespringning på Tågerupvej 32, 6560 Sommersted Ansøger 27. juni 2019 - Sagsnr. 19/13969 - Løbenr. 136232/19 Landzonetilladelse til DM i ridebanespringning på Tågerupvej 32, 6560 Sommersted Kolding Kommune har den 29. april 2019 modtaget din ansøgning

Læs mere

Afgørelse om ikke-vvm-pligt Stilbjergvej 1A, 7190 Billund

Afgørelse om ikke-vvm-pligt Stilbjergvej 1A, 7190 Billund ScrapTrans A/S Stilbjergvej 1A 7190 Billund Dato: 30.05.2018 Afgørelse om ikke-vvm-pligt Stilbjergvej 1A, 7190 Billund KT erhvervsbyg A/S har på vegne af ScrapTrans A/S den 9. april 2018 indsendt ansøgning

Læs mere

Du har fået landzonetilladelse til lovliggørelse af 11 skydetekniske anlæg på matr. nr. 4ay Langå By, Langå beliggende Randersvej 50E, 8870 Langå.

Du har fået landzonetilladelse til lovliggørelse af 11 skydetekniske anlæg på matr. nr. 4ay Langå By, Langå beliggende Randersvej 50E, 8870 Langå. Miljø og Teknik Byg og Brand Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 06-06-2018 / 01.03.03-P19-15-17 Landzonetilladelse Du har fået landzonetilladelse til lovliggørelse

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinjen

Dispensation fra skovbyggelinjen Jens Christian Rødsgaard Chemnitz Holbergsgade 11,3. tv 1057 København K 9. januar 2018 _ Dispensation fra skovbyggelinjen Du har 6. december 2017 søgt dispensation fra skovbyggelinjen til etablering af

Læs mere

Tilladelse af skift i dyretype på Nørrestængevej 19a, 4300 Holbæk

Tilladelse af skift i dyretype på Nørrestængevej 19a, 4300 Holbæk Dato: 2. april 2012 Vagn Nielsen Næsbyvej 19 Sagsnr.: 11/64925 4300 Holbæk Dir.tlf.: 72 36 41 20 Sagsb.: Henriette Fries E-mail: landbrug@holb.dk Tilladelse af skift i dyretype på Nørrestængevej 19a, 4300

Læs mere

Tidsbegrænset landzonetilladelse til anneks på Kolstrup landevej 12, 6070 Christiansfeld

Tidsbegrænset landzonetilladelse til anneks på Kolstrup landevej 12, 6070 Christiansfeld Kristen Frandsen Jensen Kolstrup Landevej 12 6070 Christiansfeld 28. september 2018 - Sagsnr. 18/899 - Løbenr. 138191/18 Tidsbegrænset landzonetilladelse til anneks på Kolstrup landevej 12, 6070 Christiansfeld

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse. for Nykøbing Mors Skyttekreds Strandparken 15, 7900 Nykøbing M

Tillæg til miljøgodkendelse. for Nykøbing Mors Skyttekreds Strandparken 15, 7900 Nykøbing M Tillæg til miljøgodkendelse for Nykøbing Mors Skyttekreds Strandparken 15, 7900 Nykøbing M 4. juni 2018 Stamdata for virksomheden Banens navn og ejer Nykøbing Mors Skyttekreds Banens beliggenhed Strandparken

Læs mere

Arkil A/S Asfalt Fiskerhusvej Næstved. Team Virksomhed og Spildevand. Att: Jens Borgmann Mail:

Arkil A/S Asfalt Fiskerhusvej Næstved. Team Virksomhed og Spildevand. Att: Jens Borgmann Mail: Arkil A/S Asfalt Fiskerhusvej 24 4700 Næstved Att: Jens Borgmann Mail: JBO@Arkil.dk Team Virksomhed og Spildevand Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6170 www.naestved.dk Dato 28-05-2014

Læs mere

Dispensation til genopførelse af ejendom skyttelseslinien på Lillenæs 65 og 69, Fredericia

Dispensation til genopførelse af ejendom skyttelseslinien på Lillenæs 65 og 69, Fredericia Dansk Skovforening Amalievej 20 1875 Frederiksberg C Att.: Hans M. Hedegaard hmh@skovforeningen.dk Det åbne land J.nr. NST-4132-607-00055 Ref. 26. sep 2012 inden for strandbe- Dispensation til genopførelse

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Line G. og Martin Vædele Dr Schadsvej 35 4500 Nykøbing Sj (Sendt som e-mail til nn@kullegaard.dk) Den 10. september 2014 Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af garage på 100 m 2 på Gelballevej 70, 6640 Lunderskov

Landzonetilladelse til opførelse af garage på 100 m 2 på Gelballevej 70, 6640 Lunderskov Ansøger Gelballevej 70 8. marts 2019 2019 - Sagsnr. 18/38403 - Løbenr. 9687/19 Landzonetilladelse til opførelse af garage på 100 m 2 på Gelballevej 70, 6640 Lunderskov Kolding Kommune har den 20. december

Læs mere

Projektet vil bidrage med en forøgelse af spildevand og affald, der inaktiveres og håndteres sammen med virksomhedens øvrige affald og spildevand.

Projektet vil bidrage med en forøgelse af spildevand og affald, der inaktiveres og håndteres sammen med virksomhedens øvrige affald og spildevand. Bavarian Nordic A/S Hejreskovvej 10A 3490 Kvistgård Sendt som digitalpost til CVR 16 271 187 og som mail til: Ane Rørmann Jensen, ane.rormannjensen@cmcbio.com C7 Consulting, rikke@c7c.dk Virksomheder J.nr.

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af hobbyrum/depotrum på 70 m² på Østergårdsvej 15, 6580 Vamdrup

Landzonetilladelse til opførelse af hobbyrum/depotrum på 70 m² på Østergårdsvej 15, 6580 Vamdrup Niels Friis Christiansen Østergårdsvej 15 6580 Vamdrup 6. september 2018 - Sagsnr. 18/16162 - Løbenr. 200448/18 Landzonetilladelse til opførelse af hobbyrum/depotrum på 70 m² på Østergårdsvej 15, 6580

Læs mere

Afgørelse om vilkårsændring i miljøgodkendelse af 12. januar 2012

Afgørelse om vilkårsændring i miljøgodkendelse af 12. januar 2012 Vestvoldens Ungdomsklub Knallertbanen Jyllingevej 320 2610 Rødovre Afgørelse om vilkårsændring i miljøgodkendelse af 12. januar 2012 XX. måned 201X Vestvoldens Ungdomsklub har den 8. december 2015 ansøgt

Læs mere

Afgørelse vedr. svineproduktionen på Kildevangsvej 24, 4000 Roskilde -

Afgørelse vedr. svineproduktionen på Kildevangsvej 24, 4000 Roskilde - Gefion Fulbyvej 15 4180 Sorø Att.: Mikael Kirkhoff Samsøe; mks@gefion.dk CBM Center for Byg og Miljø Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø F 4646 4615 H www.lejre.dk Helen Bovbjerg Sørensen Natur og

Læs mere

Landzonetilladelse til udstykning til ændret anvendelse fra landbrug til vindmølledrift

Landzonetilladelse til udstykning til ændret anvendelse fra landbrug til vindmølledrift Landinspektørfirmaet LE34 A/S Att.: Pia Hove Industrivej 53 7620 Lemvig e-mail: Phg@le34.dk 31. august 2018 - Sagsnr. 18/19988 - Løbenr. 210278/18 Landzonetilladelse til udstykning til ændret anvendelse

Læs mere

Ikke VVM-pligt for udvidelse af Legoland ApS på Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Ikke VVM-pligt for udvidelse af Legoland ApS på Nordmarksvej 9, 7190 Billund Legoland ApS Højmarkvej 20 7190 Billund Att.: Jesper Gadebjerg Dato: 17.09. 2018 Ikke VVM-pligt for udvidelse af Legoland ApS på Nordmarksvej 9, 7190 Billund Legoland ApS har den 9. juli 2018 fremsendt

Læs mere

(TILLÆG TIL) MILJØGODKENDELSE (OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT) Colas Danmark A/S Pindsmøllevej Hørning 11. juni 20142

(TILLÆG TIL) MILJØGODKENDELSE (OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT) Colas Danmark A/S Pindsmøllevej Hørning 11. juni 20142 (TILLÆG TIL) MILJØGODKENDELSE (OG AFGØRELSE OM IKKE VVM-PLIGT) Colas Danmark A/S Pindsmøllevej 9 8362 Hørning 11. juni 20142 Sags nr.: 14/015815 Sagsbeh.: Hans Kunnerup KS: Jens Tikær Andersen Tillæg til

Læs mere

Miljøgodkendelse af Munkebo Skytteforening til 50 m udendørs skydebane beliggende Lindøalleen 104A, 5330 Munkebo. CVR-nr.: P-nr.

Miljøgodkendelse af Munkebo Skytteforening til 50 m udendørs skydebane beliggende Lindøalleen 104A, 5330 Munkebo. CVR-nr.: P-nr. Miljøgodkendelse af Munkebo Skytteforening til 50 m udendørs skydebane beliggende Lindøalleen 104A, 5330 Munkebo CVR-nr.: 2926 7421 P-nr.: 1011999413 12. juli 2016 Mikkel Aagaard Rasmussen Ingeniør Kerteminde

Læs mere

Billund Lufthavn A/S Postboks Billund. Ikke VVM-pligt for etablering af en ny materielhal på Billund Lufthavn på Eksportvej 16, 7190 Billund

Billund Lufthavn A/S Postboks Billund. Ikke VVM-pligt for etablering af en ny materielhal på Billund Lufthavn på Eksportvej 16, 7190 Billund Billund Lufthavn A/S Postboks 10 7190 Billund Dato: 14. september 2015 Ikke VVM-pligt for etablering af en ny materielhal på Billund Lufthavn på Eksportvej 16, 7190 Billund Billund Lufthavn A/S har den

Læs mere

Dankalk, Mjels: Ændring af vilkår om driftstid i to råstoftilladelser

Dankalk, Mjels: Ændring af vilkår om driftstid i to råstoftilladelser Regional Udvikling Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Dankalk Att. Lars Christensen e-mail lhc@dankalk.dk Geolog Pia Heuer Andersen Direkte +4597654638

Læs mere

Landzonetilladelse til ændret anvendelse til entreprenørvirksomhed

Landzonetilladelse til ændret anvendelse til entreprenørvirksomhed Ansøger 4. juni 2019 - Sagsnr. 19/10429 - Løbenr. 114770/19 Landzonetilladelse til ændret anvendelse til entreprenørvirksomhed Kolding Kommune har den 24. marts 2019 modtaget din ansøgning om tilladelse

Læs mere

Afgørelse om ændring af vilkår i gældende tilladelse til indvinding af råstoffer, Baunekulevej 4B, 4640 Faxe.

Afgørelse om ændring af vilkår i gældende tilladelse til indvinding af råstoffer, Baunekulevej 4B, 4640 Faxe. Afgørelse om ændring af vilkår i gældende tilladelse til indvinding af råstoffer, Baunekulevej 4B, 4640 Faxe. Region Sjælland har den 05.06.2019 meddelt afgørelse om ændring af vilkår om biaktiviteter

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af en gateguard på Lufthavnsvej 6, 6580 Vamdrup

Landzonetilladelse til opførelse af en gateguard på Lufthavnsvej 6, 6580 Vamdrup Ansøger 15. juli 2019 - Sagsnr. 19/6357 - Løbenr. 53896/19 Landzonetilladelse til opførelse af en gateguard på Lufthavnsvej 6, 6580 Vamdrup Kolding Kommune har den 27. februar 2019 modtaget din ansøgning

Læs mere

SØNDERBORG AFFALD A/S Ellegårdvej 8. Tillæg til miljøgodkendelse ændring af driftstid

SØNDERBORG AFFALD A/S Ellegårdvej 8. Tillæg til miljøgodkendelse ændring af driftstid SØNDERBORG AFFALD A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Tillæg til miljøgodkendelse ændring af driftstid Sønderborg Kommune modtog den 20. december 2016 en ansøgning om tillæg til miljøgodkendelsen af 27.

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelseslovens 17 til opførelse af solcelleanlæg

Dispensation efter naturbeskyttelseslovens 17 til opførelse af solcelleanlæg Janni Cronberg Ulkerupvej 7 4572 Nr. Asmindrup E-mail: jannicronberg@gmail.com Den 21. januar 2014 Dispensation efter naturbeskyttelseslovens 17 til opførelse af solcelleanlæg Odsherred Kommune har modtaget

Læs mere

FREDNINGSNÆVNET FOR KØBENHAVN

FREDNINGSNÆVNET FOR KØBENHAVN FREDNINGSNÆVNET FOR KØBENHAVN Frederiksberg Kommune Att.: Karsten Klintø Via e-post: kakl01@frederiksberg.dk Retten i Lyngby Lyngby Hovedgade 96 2800 Kgs. Lyngby Tlf. 99 68 48 00 kobenhavn@fredningsnaevn.dk

Læs mere

Terrænregulering på Skydebanevej 14, Esbjerg Forlængelse af tidsfrist

Terrænregulering på Skydebanevej 14, Esbjerg Forlængelse af tidsfrist Selskabet Skydebanevej 14 ApS Vrenderupvej 38 6818 Årre. Sendt til virksomhedens digitale postkasse og pr. hv@sb-thomsen.dk Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. maj 2014 Sagsbehandler Bodil Damsgaard Kristensen

Læs mere

Billund Motocross Klub Elkjærhøjevej 3A 7190 Billund. Ikke VVM-pligt for udvidelse af Billund Motocross Bane

Billund Motocross Klub Elkjærhøjevej 3A 7190 Billund. Ikke VVM-pligt for udvidelse af Billund Motocross Bane Billund Motocross Klub Elkjærhøjevej 3A 7190 Billund Dato: 28. april 2017 Ikke VVM-pligt for udvidelse af Billund Motocross Bane Dansk Miljørådgivning A/S har på vegne af Billund Motocross Klub den 7.

Læs mere

Ændring af vilkår for indvinding af råstoffer i tilladelse af den 10. april 2017 vedrørende matr. nr. 4g True By, Vebbestrup, Mariagerfjord Kommune

Ændring af vilkår for indvinding af råstoffer i tilladelse af den 10. april 2017 vedrørende matr. nr. 4g True By, Vebbestrup, Mariagerfjord Kommune Regional Udvikling Jordforurening og Råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst ATS Grus I/S v/ Henning Lauritzen Ringvejen 30 9510 Arden hl@ats-arden.dk

Læs mere

Miljøgodkendelse Vilkårsændring for Munkebo Speedway Club Beliggende Garbækstofte Munkebo

Miljøgodkendelse Vilkårsændring for Munkebo Speedway Club Beliggende Garbækstofte Munkebo Miljøgodkendelse Vilkårsændring for Munkebo Speedway Club Beliggende Garbækstofte 20 5330 Munkebo Ændring af vilkår, således at der trænes tirsdag og lørdag for 50cc og 85cc maskiner i 2016 CVR-nr.: 25

Læs mere

DANMARKS MULTIMODALE TRANSPORT- OG LOGISTIKCENTER I A/S Centerhavnsvej Fredericia

DANMARKS MULTIMODALE TRANSPORT- OG LOGISTIKCENTER I A/S Centerhavnsvej Fredericia DANMARKS MULTIMODALE TRANSPORT- OG LOGISTIKCENTER I A/S Centerhavnsvej 13 7000 Fredericia 31-10-2017 Sags id.: 17/7991 Sagsbehandler: Dorte Lindbjerg KS: Mette Schjødt Afgørelse om at etablering af parkeringsplads

Læs mere

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk Randers Spildevand A/S E-mail: mail@randersspildevand.dk Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89 15 16 81 jakob.aarup@randers.dk www.randers.dk 11-05-2016

Læs mere

Landzonetilladelse til udstykning af ca. 12,8 ha med henblik på senere byudvikling

Landzonetilladelse til udstykning af ca. 12,8 ha med henblik på senere byudvikling Skovgaard Landinspektører Att.: att. Kell Skovgaard Sendes på mail til ks@skovgaard.as 24. september 2018 - Sagsnr. 18/21709 - Løbenr. 230564/18 Landzonetilladelse til udstykning af ca. 12,8 ha med henblik

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af stålhal og bålhytte/shelter på Hylkedalvej 43A, 6000 Kolding

Landzonetilladelse til opførelse af stålhal og bålhytte/shelter på Hylkedalvej 43A, 6000 Kolding Ansøger 30. april 2019 - Sagsnr. 18/36558 - Løbenr. 33135/19 Landzonetilladelse til opførelse af stålhal og bålhytte/shelter på Hylkedalvej 43A, 6000 Kolding Kolding Kommune har den 5. december 2018 modtaget

Læs mere

030 Boliger ved Byvej

030 Boliger ved Byvej 030 Boliger ved Byvej Status Kladde PlanID 3188562 Tillæg nr. 030 Plannavn VVM Gælder for hele kommunen? Formål Boliger ved Byvej Kommuneplantillæg uden VVM Nej Den eksisterende ramme i kommuneplanen fastsætter,

Læs mere

Afdeling: Plan Dato: 21. oktober 2019 Reference: Tine Lysdahl Sørensen Tlf. direkte: Journalnr.

Afdeling: Plan Dato: 21. oktober 2019 Reference: Tine Lysdahl Sørensen   Tlf. direkte: Journalnr. Afdeling: Plan Dato: 21. oktober 2019 Reference: Tine Lysdahl Sørensen E-mail: tlys@norddjurs.dk Tlf. direkte: 8959 4050 Journalnr.: 19/14787 Landzonetilladelse Norddjurs Kommune meddeler hermed landzonetilladelse

Læs mere

FREDNINGSNÆVNET FOR KØBENHAVN

FREDNINGSNÆVNET FOR KØBENHAVN FREDNINGSNÆVNET FOR KØBENHAVN Cento A/S Att.: Kim Strømman Via e-post: KS@cento.dk Retten i Lyngby Lyngby Hovedgade 96 2800 Kgs. Lyngby Tlf. 99 68 48 00 kobenhavn@fredningsnaevn.dk www.fredningsnaevn.dk

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Steen Østergaard Vindrosen Feldskovvej 5 4180 Sorø Den 13. august 2014 Sendt til tegnestuenvindrosen@gmail.com Natur & Miljø Ref.: HEM Sag: 306-2013-60616 Dok.: 306-2014-168901 Vedr. CPR/CVR: 22275 Dispensation

Læs mere

Team Virksomhed og Spildevand. RØRBY JOHANSEN A7S Håndværkervej Herlufmagle

Team Virksomhed og Spildevand. RØRBY JOHANSEN A7S Håndværkervej Herlufmagle RØRBY JOHANSEN A7S Håndværkervej 1 4160 Herlufmagle Team Virksomhed og Spildevand Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6170 www.naestved.dk Dato 08.09.2014 Sagsnr. 09.02.16-P19-2-14 Dokumentnr

Læs mere

Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens 33, stk. 2 til at påbegynde bygge- og anlægsarbejdet på Enggade 13, 5000 Odense C.

Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens 33, stk. 2 til at påbegynde bygge- og anlægsarbejdet på Enggade 13, 5000 Odense C. Odense Kommune, Odense Slot, Nørregade 36-38, Postboks 740, 5000 Odense C Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V By- og Kulturforvaltningen Erhverv og Bæredygtighed Industri og Klima Odense

Læs mere

Billund Kommune Att. Bo Damkjær, Park og Vej Jorden Rundt Grindsted

Billund Kommune Att. Bo Damkjær, Park og Vej Jorden Rundt Grindsted Billund Kommune Att. Bo Damkjær, Park og Vej Jorden Rundt 1 7200 Grindsted VVM-tilladelse for etablering af vejanlæg i tilknytning til Kornmarken Campus Dato: 11. oktober 2017 Billund Kommune vedtog den

Læs mere

Landzonetilladelse til hal til træflis på Vejstruprød Landevej 22, 6093 Sjølund

Landzonetilladelse til hal til træflis på Vejstruprød Landevej 22, 6093 Sjølund Ansøger 4. juni 2019 - Sagsnr. 19/7609 - Løbenr. 118047/19 Landzonetilladelse til hal til træflis på Vejstruprød Landevej 22, 6093 Sjølund Kolding Kommune har den 7. marts 2019 modtaget din ansøgning om

Læs mere

Tillæg til Miljøgodkendelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 33 af. Støvring Autooophug ApS, Banesvinget 9-12, 9530 Støvring

Tillæg til Miljøgodkendelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 33 af. Støvring Autooophug ApS, Banesvinget 9-12, 9530 Støvring Center Natur og Miljø Journalnr: 09.02.16-K08-18996-07 Ref.: Dorte Schmieg Toft Dato: 18-03-2014 Tillæg til Miljøgodkendelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 33 af Støvring Autooophug ApS, Banesvinget

Læs mere

Ikke VVM-pligt for opbevaring af soyamelasse i gyllebeholder, Hellevej 4, Grindsted. Dato: 2. juli 2018

Ikke VVM-pligt for opbevaring af soyamelasse i gyllebeholder, Hellevej 4, Grindsted. Dato: 2. juli 2018 HedeDanmark a/s Sletvej 30 N 8310 Tranbjerg J Att. Christian Rydahl Ikke VVM-pligt for opbevaring af soyamelasse i gyllebeholder, Hellevej 4, Grindsted. Dato: 2. juli 2018 HedeDanmark har d. 3. januar

Læs mere

Landzonetilladelse til genoprettelse som helårsbolig

Landzonetilladelse til genoprettelse som helårsbolig ansøger 29. maj 2019 - Sagsnr. 16/19816 - Løbenr. 130850/19 Landzonetilladelse til genoprettelse som helårsbolig Kolding Kommune har modtaget din ansøgning om tilladelse til ændre anvendelse fra sommerhus

Læs mere

VVM-tilladelse for etablering af nyt regnvandsbassin i tilknytning til eksisterende regnvandsbassin syd for Kornmarken i Billund

VVM-tilladelse for etablering af nyt regnvandsbassin i tilknytning til eksisterende regnvandsbassin syd for Kornmarken i Billund Billund Vand A/S Grindsted Landevej 40 7200 Grindsted VVM-tilladelse for etablering af nyt regnvandsbassin i tilknytning til eksisterende regnvandsbassin syd for Kornmarken i Billund Dato: 11. oktober

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V. (Sendt som e-mail til lbc@kulturstyrelsen.dk og post@kulturstyrelsen.dk) Den 6. september 2013 Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Odsherred

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen Jan Becker Hansen og Jannie Steffen Rebekkavej 18,1. th 2900 Hellerup Den 4. marts 2016 Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen Du har 1. april 2014 søgt om lovliggørende dispensation til et 9

Læs mere

Landzonetilladelse til tilbygning til Skanderup Efterskole, Kastanie Allé 51, 6640 Lunderskov

Landzonetilladelse til tilbygning til Skanderup Efterskole, Kastanie Allé 51, 6640 Lunderskov ansøger 15. marts 2019 - Sagsnr. 19/1724 - Løbenr. 50402/19 Landzonetilladelse til tilbygning til Skanderup Efterskole, Kastanie Allé 51, 6640 Lunderskov Kolding Kommune har den 16. januar 2019 modtaget

Læs mere

Landzonetilladelse etablering af omlasteplads, Nyhedevej 1, 6280 Højer

Landzonetilladelse etablering af omlasteplads, Nyhedevej 1, 6280 Højer RAMBØLL DANMARK A/S, Esbjerg Bavnehøjvej 5 6700 Esbjerg Plan & Byggeri Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-48-19 21-08-2019 Landzonetilladelse etablering af omlasteplads,

Læs mere

Landzonetilladelse / P

Landzonetilladelse / P Udvikling, Miljø og Teknik Byg 0 Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 05-12-2018 / 01.03.03-P19-92-18 Landzonetilladelse Du har fået landzonetilladelse til overførsel af 1,69 ha til

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven

Dispensation fra naturbeskyttelsesloven Brian Nyrup og Rikke Damgaard Larsen Bjergesøvej 51 4534 Hørve - Sendt med digital post Den 27. januar 2017 Dispensation fra naturbeskyttelsesloven I har 13. november 2016 søgt om tilbygning og ombygning

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Snedker- og Tømrermester Aage Petersen & Søn Aps v/ Claus Petersen Dybesøvej 39 4581 Rørvig Sendt til info@aagepetersen.dk Den 25. august 2014 Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Odsherred Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Lars Gylden ORI-Fodbold Strandgårds Alle 75 3600 Frederikssund. Multibane og pannabane ved Bjergvejen 7a, 3600 Frederikssund

Landzonetilladelse. Lars Gylden ORI-Fodbold Strandgårds Alle 75 3600 Frederikssund. Multibane og pannabane ved Bjergvejen 7a, 3600 Frederikssund Landzonetilladelse Lars Gylden ORI-Fodbold Strandgårds Alle 75 3600 Frederikssund Multibane og pannabane ved Bjergvejen 7a, 3600 Frederikssund I søgt om landzonetilladelse til at lave en multibane og en

Læs mere

Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra skovbyggelinjen

Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra skovbyggelinjen Gitte Vendelboe Andersen og Per Bjørn Andersen Egebjergvej 296 Lestrup 4500 Nykøbing Sj Den 9. maj 2016 Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra skovbyggelinjen Du har den 22. februar 2016 søgt om at få

Læs mere

Revurdering af miljøgodkendelse for. Guldager Skytteforening. Tarp Byvej 4D. 6715 Esbjerg N

Revurdering af miljøgodkendelse for. Guldager Skytteforening. Tarp Byvej 4D. 6715 Esbjerg N Guldager Skytteforening Tarp Byvej 4d 6715 Esbjerg N V/Henrik Lambertsen, hheide@ofir.dk Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 17. september 2014 Sags id 14-13207 Sagsbehandler Helle Nordentoft Kristensen Telefon

Læs mere

Natur, Miljø og Trafik Dispensation til vejviserskilt og skilt ved Maglehøjsgruppen

Natur, Miljø og Trafik Dispensation til vejviserskilt og skilt ved Maglehøjsgruppen GHB Landskabsarkitekter A/S Carl Jacobsensvej 16, opg 6 2500 Valby - Sendt som e-mail til ghb@ghb-landskab.dk Den 4. maj 2015 Natur, Miljø og Trafik Dispensation til vejviserskilt og skilt ved Maglehøjsgruppen

Læs mere

Landzonetilladelse til garage på Kirkevej 2, 6580 Vamdrup

Landzonetilladelse til garage på Kirkevej 2, 6580 Vamdrup Morten Kaj Hansen Kirkevej 2 6580 Vamdrup 21. august 2019 - Sagsnr. 19/10459 - Løbenr. 191080/19 Landzonetilladelse til garage på Kirkevej 2, 6580 Vamdrup Kolding Kommune har den 18. marts 2019 modtaget

Læs mere

TILLADELSE TIL TIDSBEGRÆNSET AT UDLEDE LÆNSE- OG OVERFLADEVAND TIL STATION 2160 I SØRUP Å, KVL 92

TILLADELSE TIL TIDSBEGRÆNSET AT UDLEDE LÆNSE- OG OVERFLADEVAND TIL STATION 2160 I SØRUP Å, KVL 92 MJ Eriksson A/S Att.: Steen Holm Jørgensen 10-02-2017 TILLADELSE TIL TIDSBEGRÆNSET AT UDLEDE LÆNSE- OG OVERFLADEVAND TIL STATION 2160 I SØRUP Å, KVL 92 MJ Eriksson A/S har den 6. februar 2017 søgt om tilladelse

Læs mere

Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen

Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen Odsherred Kommune Att: Projektleder Lars Jespersen Nyvej 22 4573 Højby Den 9. september 2015 Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning

Læs mere

MILJØGODKENDELSE. For: Silkeborg Genbrug og Affald A/S, Them Genbrugsplads, Ansøvej 1A, 8653 Them

MILJØGODKENDELSE. For: Silkeborg Genbrug og Affald A/S, Them Genbrugsplads, Ansøvej 1A, 8653 Them 10-09-2014 MILJØGODKENDELSE For: Silkeborg Genbrug og Affald A/S, Them Genbrugsplads, Ansøvej 1A, 8653 Them Matrikel nr.: 4g, Lindegårde, Them CVR-nummer: 31 85 77 91 P-nummer: 1.017.468.851 Listepunkt

Læs mere

Landzonetilladelse til ændret anvendelse af stald/lagerbygning på Bøgegården, Skovsgårdevej 11, 6000 Kolding

Landzonetilladelse til ændret anvendelse af stald/lagerbygning på Bøgegården, Skovsgårdevej 11, 6000 Kolding Trine Raben Ochwat Gyndbjerg 15 6091 Bjert 18. december 2018 - Sagsnr. 18/33374 - Løbenr. 299523/18 Landzonetilladelse til ændret anvendelse af stald/lagerbygning på Bøgegården, Skovsgårdevej 11, 6000

Læs mere

Region Nordjylland har på baggrund af nedenstående og med hjemmel i råstoflovens 7 og 10 truffet følgende afgørelse i sagen.

Region Nordjylland har på baggrund af nedenstående og med hjemmel i råstoflovens 7 og 10 truffet følgende afgørelse i sagen. Regional Udvikling Jordforurening og råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Svend Aage Christiansen A/S Høngårdsvej 36 9750 Østervrå Att.:

Læs mere

Haldor Topsøe A/S Heimdalsvej Frederikssund att. Miljøafdelingen

Haldor Topsøe A/S Heimdalsvej Frederikssund att. Miljøafdelingen Haldor Topsøe A/S Heimdalsvej 4 3600 Frederikssund att. Miljøafdelingen Dato Sagsbehandler J.nr. 16. januar 2014 dmikk 019946-2013 Tilladelse til etablering af 1 stk. moniteringsboring, på Linderupvej

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindelinjen til jordvarmeanlæg

Dispensation fra fortidsmindelinjen til jordvarmeanlæg Arno Hjord Petersen Hedegade 3 4000 Roskilde - Sendt som digital post Den 22. august 2017 Dispensation fra fortidsmindelinjen til jordvarmeanlæg D. 27. juni 2017 modtog naturteamet oplysning om at der

Læs mere

Anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Bukkerupvej 67, 4340 Tølløse.

Anmeldelse af skift i dyretype på ejendommen Bukkerupvej 67, 4340 Tølløse. Jacob Vallø Hansen Dato: 5. december 2014 Bukkerupvej 67 Sagsb.: Heras 4340 Tølløse Sagsnr.: 14/67669 Dir.tlf.: 72 36 41 20 E-mail: Landbrug@holb.dk EAN.nr 5798007570675 Anmeldelse af skift i dyretype

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af carport på 54 m² på Mørkholtvej 2, 6092 Sdr. Stenderup

Landzonetilladelse til opførelse af carport på 54 m² på Mørkholtvej 2, 6092 Sdr. Stenderup ansøger 9. april 2019 - Sagsnr. 19/7619 - Løbenr. 69360/19 Landzonetilladelse til opførelse af carport på 54 m² på Mørkholtvej 2, 6092 Sdr. Stenderup Kolding Kommune har den 7. marts 2019 modtaget din

Læs mere

Nisseringen V. Formand Arne Lodahl Teatergade 2B 1 tv 4700 Næstved. Center for Plan og Miljø Team Byg, Miljø og Affald

Nisseringen V. Formand Arne Lodahl Teatergade 2B 1 tv 4700 Næstved. Center for Plan og Miljø Team Byg, Miljø og Affald Nisseringen V. Formand Arne Lodahl Teatergade 2B 1 tv 4700 Næstved Center for Plan og Miljø Team Byg, Miljø og Affald Næstved Kommune 5588 5588 www.naestved.dk Dato 5-4-2019 Afgørelse - tillæg til miljøgodkendelsen

Læs mere

Offentliggørelse Tilladelsen offentliggøres på kommunens hjemmeside i perioden

Offentliggørelse Tilladelsen offentliggøres på kommunens hjemmeside   i perioden Plan & Byggeri Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-16-19 Landzonetilladelse - Østerbyvej 2F 04-03-2019 Afgørelse Vi meddeler hermed landzonetilladelse til, som ansøgt,

Læs mere

Miljøgodkendelse. Ændring af vilkår i miljøgodkendelse af 24. november 2011

Miljøgodkendelse. Ændring af vilkår i miljøgodkendelse af 24. november 2011 TEKNIK OG MILJØ Dato: 25. november 2013 Sagsnr.: 09.02.00-P19-24-13 Miljøgodkendelse Ændring af vilkår i miljøgodkendelse af 24. november 2011 Granvænget 15 og 16 Hedelandsvej 4 7400 Herning Herning Kommune

Læs mere

Afgørelse. efter 33 i miljøbeskyttelsesloven (lovbekendtgørelse nr. 879 af 26. juni 2010):

Afgørelse. efter 33 i miljøbeskyttelsesloven (lovbekendtgørelse nr. 879 af 26. juni 2010): MILJØKLAGENÆVNET Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 11 00 Telefax: 72 54 11 10 mkn@mkn.dk www.mkn.dk Den 3. december 2010 J.nr. MKN-100-00551 Afgørelse efter 33 i miljøbeskyttelsesloven

Læs mere

15-11-2013 13/42599 KS: tdah. ATTEC DANMARK A/S Mommarkvej 293 B 6470 Sydals

15-11-2013 13/42599 KS: tdah. ATTEC DANMARK A/S Mommarkvej 293 B 6470 Sydals 15-11-2013 13/42599 KS: tdah ATTEC DANMARK A/S Mommarkvej 293 B 6470 Sydals Tillæg til miljøgodkendelse - udvidelse af produktionstid og påbud om ændring af støjgrænser Sønderborg Kommune har den 22. oktober

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven Birte og Anders Glenthøj Tolbodgade 36 a, 4. mf. 1253 København Den 13. august 2014 Sendt til anders.glenthoj@dadlnet.dk Natur & Miljø Ref.: HEM Sag: 306-2014-54024 Dok.: 306-2014-169228 Vedr. CPR/CVR:

Læs mere

Til kommuner, MLK-enheder, støjlaboratorier m.fl. Industrikontoret. J.nr. M 171/ Ref. JJ/TVA/9. Den 3. juni 1998

Til kommuner, MLK-enheder, støjlaboratorier m.fl. Industrikontoret. J.nr. M 171/ Ref. JJ/TVA/9. Den 3. juni 1998 Til kommuner, MLK-enheder, støjlaboratorier m.fl. MILJØSTYRELSEN Industrikontoret J.nr. M 171/185-0001 Ref. JJ/TVA/9 Skydebaner. Opgørelse af aktivitet, rammegodkendelse, nye støjdata. Den 3. juni 1998

Læs mere

Dispensationen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år fra datoen på dette brev, jf. 66, stk. 2 i naturbeskyttelsesloven.

Dispensationen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år fra datoen på dette brev, jf. 66, stk. 2 i naturbeskyttelsesloven. Felex Pedersen Højby-Vig Jagtforening Bakketoppen 1 4571 Grevinge Den 4. september 2014 Dispensation efter naturbeskyttelseslovens 3 Dispensation til at vende skydebanen på ejendommen matr.nr. 3a og 3cg

Læs mere

Tillæg til miljøgodkendelse

Tillæg til miljøgodkendelse Billund Lufthavn A/S Postboks 10 7190 Billund Tillæg til miljøgodkendelse Dato: 21. juni. 2016 Godkendelse af: Tankanlæg til Adblue Billund Lufthavn, Passagerterminalen 10, 7190 Billund CVR-nummer: 23343118

Læs mere

Landzonetilladelse til ændret anvendelse fra naturskole/økobase til beboelse på Vamdrupvej 18, 6580 Vamdrup

Landzonetilladelse til ændret anvendelse fra naturskole/økobase til beboelse på Vamdrupvej 18, 6580 Vamdrup Naturstyrelsen Trekantsområdet Førstballevej 2 7183 Randbøldal 13. december 2018 - Sagsnr. 18/32173 - Løbenr. 307224/18 Landzonetilladelse til ændret anvendelse fra naturskole/økobase til beboelse på Vamdrupvej

Læs mere

Ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Heimdalsvej 19, 7200 Grindsted

Ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Heimdalsvej 19, 7200 Grindsted A/S Østbirk Bygningsindustri Ryvej 21 8752 Østbirk Dato: 12.03. 2018 Ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Heimdalsvej 19, 7200 Grindsted A/S Østbirk Bygningsindustri har den 20. september

Læs mere

Landzonetilladelse til tidsbegrænset anstillingsplads (byggeplads) på Vestermosevej 13A, 6070 Christiansfeld ifm. støjskærmprojekt

Landzonetilladelse til tidsbegrænset anstillingsplads (byggeplads) på Vestermosevej 13A, 6070 Christiansfeld ifm. støjskærmprojekt Vejdirektoratet Att.: Ove Kristensen Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg 4. oktober 2018 - Sagsnr. 18/24869 - Løbenr. 247750/18 Landzonetilladelse til tidsbegrænset anstillingsplads (byggeplads) på

Læs mere

PROJEKTGODKENDELSE OG VVM-AFGØRELSE FJERNVARMEFORSYNING VÅBENSTED

PROJEKTGODKENDELSE OG VVM-AFGØRELSE FJERNVARMEFORSYNING VÅBENSTED PROJEKTGODKENDELSE OG VVM-AFGØRELSE FJERNVARMEFORSYNING VÅBENSTED GULDBORGSUND KOMMUNE NOVEMBER 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning...2 Projektgodkendelse...2 Screeningsafgørelse - miljøvurdering...2 Klagevejledning:

Læs mere

Pederseje Grusgrav. Tidsbegrænset udvidelse af driftstid. Gældende indtil

Pederseje Grusgrav. Tidsbegrænset udvidelse af driftstid. Gældende indtil Pederseje Grusgrav Tidsbegrænset udvidelse af driftstid Gældende indtil 27.05.2016 Matr. nr. 13k, 34, 25a og 25m Nr. Vedby By, Nr. Vedby i Guldborgsund Kommune Dato: 18.03.2016 Oversigt Matr. nr. 13k,

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation

Landzonetilladelse og dispensation Randers Kommune Laksetorvet 1 8900 Randers C Udvikling, Miljø og Teknik Byg 0 Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 17-10-2018 / 01.03.03-P19-61-18 Landzonetilladelse og dispensation

Læs mere

Balstrupvej 109 Balstrupvej 4100 RIngsted. Afgørelse om ikke VVM-pligt for skovrejsning ved Eskemosevej

Balstrupvej 109 Balstrupvej 4100 RIngsted. Afgørelse om ikke VVM-pligt for skovrejsning ved Eskemosevej Balstrupvej 109 Balstrupvej 4100 RIngsted Dato: 31. oktober 2018 Afgørelse om ikke VVM-pligt for skovrejsning ved Eskemosevej Ringsted Kommune har den 31. oktober 2018 modtaget en anmodning fra om at vurdere,

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning på Tiufkærvej 220, 6052 Viuf

Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning på Tiufkærvej 220, 6052 Viuf Tiufkærvej 220 6. marts 2019 - Sagsnr. 19/4181 - Løbenr. 33118/19 Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning på Tiufkærvej 220, 6052 Viuf Kolding Kommune har den 7. februar 2019 modtaget din ansøgning

Læs mere

Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra skovbyggelinjen

Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra skovbyggelinjen Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Ejendomsafdelingen Arsenalvej 55 9800 Hjørring - Sendt til mail: jesper.michaelsen@mil.dk Den 4. februar 2016 Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra skovbyggelinjen

Læs mere

Afgørelse om dispensation fra skovbyggelinjen

Afgørelse om dispensation fra skovbyggelinjen Peter Glenn Nymand Cohn Moldrupvej 16 2970 Hørsholm 4. maj 2018 Afgørelse om dispensation fra skovbyggelinjen Til gæstehus med udhus Du har d. 11. januar 2018 søgt om opførelse af gæstehus med udhus på

Læs mere

Landzonetilladelse. Peter Engelbrekt Knøss Udsigten Randers SØ / P

Landzonetilladelse. Peter Engelbrekt Knøss Udsigten Randers SØ / P Peter Engelbrekt Knøss Udsigten 11 8960 Randers SØ Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 plan@randers.dk www.randers.dk 01-09-2016 / 01.03.03-P16-38-16 Landzonetilladelse

Læs mere

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne.

Der er ikke foretaget naboorientering i sagen, da det ansøgte er vurderet at være af underordnet betydning for naboerne. Udvikling, Miljø og Teknik Byg Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 30-11-2018 / 01.03.03-P19-152-18 Landzonetilladelse I har fået landzonetilladelse til at montere et 6 meter langt

Læs mere

MILJØGODKENDELSE REVURDERING. Ansøger: Hobro Egnens Skytteforening V/ Jens Arne Abildgaard Torndalsvej Hobro

MILJØGODKENDELSE REVURDERING. Ansøger: Hobro Egnens Skytteforening V/ Jens Arne Abildgaard Torndalsvej Hobro Ansøger: Hobro Egnens Skytteforening V/ Jens Arne Abildgaard Torndalsvej 1 9500 Hobro Ejer af anlægget: Skydebaneforeningen Danmark Vingstedvej 27 7182 Bredsten MILJØGODKENDELSE til udvidelse af skydebane

Læs mere

Du har, den 7. maj 2019 søgt om tilladelse til at opsætte reklameskilte på eksisterende hegn omkring kunstgræsbanen ved Mørkøv Hallen på ejendommen:

Du har, den 7. maj 2019 søgt om tilladelse til at opsætte reklameskilte på eksisterende hegn omkring kunstgræsbanen ved Mørkøv Hallen på ejendommen: Mørkøv Hallens bestyrelse v/ Casper Larsen HOLBÆK KOMMUNE Dato: 1. juli 2019 Sagsb.: Dorte Harbo Sagsnr.: 19/18443 Dir.tlf.: 72361264 E-mail: djens@holb.dk TILLADELSE TIL OPSÆTNING AF REKLAMESKILTE PÅ

Læs mere