LANCERING OG DISTRIBUTION AF UDENLANDSKE ARTHOUSE-FILM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LANCERING OG DISTRIBUTION AF UDENLANDSKE ARTHOUSE-FILM"

Transkript

1 DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL LANCERING OG DISTRIBUTION AF UDENLANDSKE ARTHOUSE-FILM Gældende pr. 1. januar 2017 Gothersgade København K Tel dfi.dk Filmstøtte

2 Vilkår for støtte til Lancering og distribution af arthouse-film / gældende pr 1. januar /10 1. FORMÅL 1.1 Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til lancering og distribution af udenlandske arthouse-film i Danmark. 1.2 Støtten kan ydes til udenlandske arthouse-film med kunstneriske kvaliteter, som vurderes ikke at kunne klare sig under normale markedsmæssige vilkår. 1.3 Formålet med støtteordningen er at sikre kunstnerisk kvalitet samt kulturel og geografisk diversitet og mangfoldighed i udbuddet af udenlandske film, primært på det danske biografmarked, sekundært på andre danske distributionsplatforme samt at sikre bedst mulig udnyttelse af den enkelte films potentiale 1.4 Støtten kan ydes til spillefilm og dokumentarfilm i spillefilmslængde. 1.5 Støtten kan ydes til lancering og distribution rettet mod biografvinduet og andre distributionsvinduer. Der kan endvidere ydes støtte til dansk versionering af udenlandske arthouse-film for børn. 1.6 Det er hensigten, at mindst 25 % af støttemidlerne ydes til udenlandske arthouse-film rettet mod børn og unge. 1.7 Støtten bevilges af DFI s direktion. 2. FORUDSÆTNINGER Ansøgninger behandles ved en række årlige ansøgningsrunder. Ved ansøgning om støtte skal følgende forudsætninger være opfyldt: Ansøgning om støtte skal være DFI i hænde, således at der ved ansøgningsfristen for den pågældende ansøgningsrunde er mindst to måneder til filmens premiere. Distributøren er normalt forpligtet til at stille filmen til rådighed for alle biografer i Danmark, som ønsker at erhverve ret til forevisning af filmen på de for filmen af distributøren fastsatte vilkår. Filmen skal som minimum bookes i 10 danske biografer.

3 Vilkår for støtte til Lancering og distribution af arthouse-film / gældende pr 1. januar /10 Filmen skal normalt have dansk premiere senest 6 måneder efter, at DFI har givet tilsagn om støtte. Det påhviler distributøren at sikre, at filmen vurderes af Medierådet for Børn og Unge. 3. ANSØGNING OM STØTTE 3.1 Støtte til lancering og distribution af udenlandske arthouse-film kan normalt ansøges af, og ydes til, filmdistributører med dokumenteret erfaring med lancering og distribution af arthouse-film til danske biografer og andre distributionsvinduer i Danmark. 3.2 Der kan kun ansøges om og ydes støtte til én filmtitel pr. ansøgning. 3.3 Der kan ansøges om støtte til: Lancering og distribution, herunder oversættelse og tekstning. Støtten kan maksimalt udgøre 60 % af de budgetterede omkostninger. Versionering til dansk af udenlandske arthouse-film målrettet børn. Støtten kan maksimalt udgøre DKK pr. titel. 3.4 Ved ansøgning om støtte til lancering og distribution samt versionering af arthouse-film skal DFI s ansøgningsskema anvendes. Ansøgning om støtte skal som minimum indeholde: Lanceringsplan (DFI skabelon) Budget og finansieringsplan (DFI skabelon) Oversigt over festivaldeltagelse (DFI skabelon) Kontrakt vedr. distribution Udkast/endelig plan for medieindkøb (mediaplan) Kampagneelementer og artwork 3.5 Ansøgninger om støtte til lancering og distribution samt versionering af udenlandske arthouse-film behandles ved faste ansøgningsrunder.

4 Vilkår for støtte til Lancering og distribution af arthouse-film / gældende pr 1. januar /10 4. DFI S VURDERING AF ANSØGNINGEN 4.1 DFI s beslutning om tildeling af støtte, og fastsættelsen af beløbets størrelse, træffes på grundlag af en samlet vurdering af filmen, lanceringsplanen samt budget og finansieringsplan. 4.2 Ved vurderingen lægges særligt vægt på: Filmens kunstneriske kvalitet. Den med ansøgningen indsendte lancerings- og distributionsplan samt mediaplan. Filmens kunstneriske prægnans, f.eks. den opmærksomhed filmen har fået på danske og internationale filmfestivaler eller hjemmemarkeder. Filmens oprindelsesland og oprindelseslandets repræsentation på det danske biografmarked. Filmens markedspotentiale og publikumsestimat på alle platforme, fra premierebiograf til efterfølgende distribution på andre platforme. Distributørens erfaring og kompetencer. Filmens distribution og potentiale på tværs af vinduer. Ved ansøgning om versioneringsstøtte vurderes filmens potentiale i forhold til et dansk børnepublikum. Versioneringen skal udføres af professionelle instruktører/skuespillere. Økonomi: Budget og finansieringsplan, herunder om der er bevilget eller vil kunne opnås bevilling af anden støtte til lancering af filmen i Danmark. 4.3 Enhver ansøgning vil blive vurderet i forhold til det øvrige ansøgerfelt og til årets budgetbevilling. 5. BUDGET OG FINANSIERINGSPLAN 5.1 Støtte ydes på grundlag af et af DFI godkendt budget og finansieringsplan. I budgettet skal alle omkostninger anføres i markedspriser i DKK. 5.2 Alle udgifter og omkostninger afholdt forud for ansøgningstidspunktet skal, for at kunne medtages i budgettet, godkendes særskilt af DFI.

5 Vilkår for støtte til Lancering og distribution af arthouse-film / gældende pr 1. januar /10 6. STØTTETILSAGN OG UDBETALING AF STØTTE 6.1 DFI s bevilling af støtte meddeles støttemodtager i et støttetilsagn. Den tildelte støtte kan først udbetales efter DFI har modtaget en skriftlig accept af støttetilsagnet. 6.2 Det påhviler støttemodtager at sikre, at filmen ikke har dansk biografpremiere, før DFI har modtaget en skriftlig accept af støttetilsagnet. 6.3 Støttetildelinger udbetales i to rater, hvis størrelse fastsættes i støttetilsagnet. Første rate udbetales efter DFI har modtaget en skriftlig accept af støttetilsagnet, og anden rate ved DFI s godkendelse af det endelige regnskab for projektet/aktiviteten og efter DFI har modtaget støttemodtagers aflevering af materiale, jf. pkt AFLEVERINGSMATERIALE 7.1 Støttemodtager skal senest tre måneder efter filmens biografpremiere i Danmark fremsende arkivmateriale vedrørende filmen til DFI s Filmarkiv og Billedarkiv, jf. den til enhver tid gældende pligtafleveringslov. 7.2 Såfremt filmen udgives på dvd eller Blu-ray i Danmark, skal støttemodtager fremsende to eksemplarer heraf til DFI. 7.3 Aflevering af arkivmateriale skal ske vederlagsfrit til DFI. 8. REGNSKAB, RAPPORTERING OG EVALUERING 8.1 Støttemodtager skal løbende underrette DFI om projektets/aktivitetens forløb samt om væsentlige ændringer vedrørende projektet, herunder bl.a. om ændringer i tidsplanen, økonomiske og finansielle forhold mv.

6 Vilkår for støtte til Lancering og distribution af arthouse-film / gældende pr 1. januar / Støttemodtager har ansvaret for projektets gennemførelse og skal senest tre måneder efter filmens premieredato indsende regnskab for projektet/aktiviteten til DFI s godkendelse, jf. pkt. 9.6 og 9.7. Ved støttetildelinger på kr. og derunder skal ansøger anvende DFI s dokumentations- og regnskabsskema. 8.3 DFI s støtteprocent opgøres på grundlag af det godkendte budget for projektet. 8.4 Besparelser på regnskabet i forhold til det godkendte budget skal straks tilbagebetales til DFI med samme andel, som DFI s støtte udgør af det samlede budget for projektet//aktiviteten. 8.5 Støttemodtager skal senest tre måneder efter filmens premiere indsende en evaluering til DFI. DFI kan efter konkret vurdering stille krav om løbende evalueringsrapportering. Ved udarbejdelse af evalueringen skal DFI s skema anvendes. Efter modtagelse af evalueringen kan DFI indkalde støttemodtager til et evalueringsmøde. Støttemodtager kan ligeledes anmode DFI om et evalueringsmøde. 9. ALMINDELIGE VILKÅR 9.1 Følgende almindelige vilkår gælder for alle former for støtte fra DFI, der tildeles efter nærværende vilkår. Ved støtte forstås enhver kapitaltilførsel til projektet/aktiviteten, der ikke er udtryk for en investering eller et vederlag. 9.2 DFI s krav til ansøger og støttemodtagers nationalitetstilknytning For at opnå støtte fra DFI skal følgende forudsætninger være opfyldt: Ansøger skal være en filmdistributør eller et distributionsselskab, der på ansøgningstidspunktet i henhold til gældende lovgivning er hjemmehørende i Danmark, i en medlemsstat af EU, EEA eller i Schweiz, og skal have dokumenteret erfaring med filmdistribution i Danmark og have filmdistribution som hovedbeskæftigelse. Ansøger skal være en uafhængig filmdistributør/distributionsselskab. Ved en uafhængig filmdistributør/ distributionsselskab forstås en filmdistributør/distributionsselskab, der ikke majoritetskontrolleres af en tv-station eller en VOD-tjeneste, hverken med hensyn til ejerskab eller i forretningsmæssig henseende. Det ansøgende distributionsselskab/den ansøgende distributør skal på tidspunktet for DFI s bevilling af støtte drive forretning gennem Danmark ved etablering af fast forretningssted eller tilsvarende i Danmark i henhold til gældende lovgivning.

7 Vilkår for støtte til Lancering og distribution af arthouse-film / gældende pr 1. januar / Andre forudsætninger for at ansøge om støtte Der kan ikke ansøges om støtte til et projekt under flere af DFI s støtteordninger samtidigt. Dette gælder dog ikke for projekter, der ansøger om støtte fra Spilordningen og den Tværmedielle Udviklingsordning Det er en forudsætning for at modtage støtte, at alle rettighedsforhold vedrørende det enkelte projekt er fuldt oplyste, og at støttemodtager uden begrænsninger besidder eller kan erhverve alle nødvendige rettigheder til projektet Støttemodtager er forpligtet til at overholde den for det støttede projekt/den støttede aktivitet til enhver tid gældende lovgivning. 9.4 Dokumentation, underretning mv DFI kan til enhver tid afkræve ansøger/støttemodtager den til sagsbehandlingen nødvendige dokumentation, opgørelser, informationer, oplysninger og redegørelser mv. af enhver art og karakter, herunder dokumentation for at ansøger/støttemodtager besidder eller kan erhverve rettigheder som anført i nærværende vilkår samt for økonomiske og finansielle forhold vedrørende projektet mv Ansøger/støttemodtager er forpligtet af vilkårene, og enhver fravigelse skal være aftalt skriftligt med DFI. DFI skal besvare anmodninger fra ansøgere/støttemodtagere herom inden for rimelig tid Ændres tidsplan og/eller finansieringsplan, skal støttemodtager straks sende den ændrede tidsplan og eller finansieringsplan til DFI til orientering. DFI s modtagelse af ændret tidsplan, og/eller ny finansieringsplan indebærer ikke en godkendelse af eventuelle afvigelser i forhold til det af DFI tidligere godkendte vedrørende samme forhold eller af andre forhold i de reviderede dokumenter DFI kan i forhold til et konkret projekt supplere og/eller ændre disse vilkår med henblik på at sikre og/eller opfylde intentionerne i støtteordningerne og/eller projektets gennemførlighed.

8 Vilkår for støtte til Lancering og distribution af arthouse-film / gældende pr 1. januar / Kumulering af støtte mv Kumulering af støtte fra DFI med anden støtte til samme projekt må ikke føre til, at den samlede støtteintensitet overstiger 100%. 9.6 Regnskab Støttemodtager skal aflevere regnskab for projekter/aktiviteter, der har modtaget støtte til DFI s godkendelse, jf. DFI s til enhver tid gældende revisionsinstruks Regnskabet skal indeholde en specifikation af de afholdte omkostninger samt af indtægter, der har begrænset omkostningerne. Regnskabet skal endvidere indeholde en balance. Regnskabet skal indeholde en endelig finansieringsoversigt. Regnskabet skal endvidere indeholde en separat specifikation af de beløb, der er indgået i projektets/aktivitetens finansiering, herunder støtte fra fonde, offentlige tilskud, pre-sales mv Regnskabet skal indeholde samme poster som det godkendte budget, og budgettallene skal anføres til sammenligning Der kan ikke i regnskabet medtages udgifter og omkostninger afholdt forud for ansøgningstidspunktet, som ikke var indeholdt i det på tilsagnstidspunktet godkendte budget Regnskabet skal indeholde en redegørelse for afvigelser fra det godkendte budgets hovedposter, som afviger mere end 10%, dog ikke for afvigelser på under DKK Såfremt det samlede godkendte budget er overskredet, skal det endelige regnskab under alle omstændigheder indeholde en redegørelse for overskridelsen Alle lønninger og honorarer i forbindelse med produktionen samt alle forfaldne afgifter til offentlige kasser skal være betalt inden regnskabsaflæggelsen, og producenten skal på forlangende kunne dokumentere, at betaling er sket.

9 Vilkår for støtte til Lancering og distribution af arthouse-film / gældende pr 1. januar / Revision Regnskab skal aflægges i overensstemmelse med de fastsatte regler herfor i DFI s til enhver tid gældende revisionsinstruks. For støtter på mere end DKK skal regnskabet være revideret af en registreret revisor eller statsautoriseret revisor. Revisionen af regnskabet skal foretages i overensstemmelse med god offentlig revisionsskik, jf. 3 i Lov om revision af statens regnskaber mm., og revisionen skal som minimum opfylde kravene i DFI s til enhver tid gældende revisionsinstruks, herunder af aktiver, passiver, indtægter, udgifter og rettighedsaftaler Rigsrevisionen og DFI har til enhver tid adgang til at gennemgå de af støttemodtager indsendte regnskaber og de bilag samt alt øvrigt regnskabsmateriale og dokumenter, der ligger til grund for støttemodtagers udarbejdelse af de indsendte regnskaber, herunder som led i en stikprøvekontrol Støttemodtager er forpligtet til at opbevare alle bilag samt alt regnskabsmateriale og alle dokumenter, der ligger til grund for støttemodtagers udarbejdelse af det/de indsendte regnskab/regnskaber i en periode på 5 år efter DFI s godkendelse af produktionsregnskabet for filmen. 9.8 Tilbagebetaling og misligholdelse Såfremt støttemodtager opgiver eller af andre grunde afbryder et støttet projekt i utide, og der ikke foreligger misligholdelse af støttevilkårene fra støttemodtagers side, jf. pkt , skal uforbrugt støtte straks betales tilbage og ikke udbetalte støtterater bortfalder. DFI kan i den forbindelse kræve et revisorattesteret regnskab, som opfylder kravene i henhold til DFI s til enhver tid gældende revisionsinstruks DFI s støttetilsagn bortfalder, og udbetalt støtte skal betales tilbage af støttemodtager, såfremt støttevilkårene og/eller øvrige aftaler misligholdes, eller det fastslås, at filmen ikke lovligt kan forevises i Danmark DFI kan frafalde sit tilbagebetalingskrav, såfremt der efter DFI s skøn foreligger særlige omstændigheder, eller såfremt tilbagebetalingskravet vil modvirke formålet med DFI s virksomhed i henhold til det til enhver tid gældende regelsæt DFI kan afvise at tildele støtte, såfremt DFI har et udækket tilgodehavende hos ansøger, eller hos en støttemodtager, som ansøgeren kontrollerer, eller hos en støttemodtager, som kontrollerer ansøger.

10 Vilkår for støtte til Lancering og distribution af arthouse-film / gældende pr 1. januar /10 DFI kan endvidere afvise at tildele støtte, såfremt ansøger, eller en støttemodtager, som ansøgeren kontrollerer, eller en støttemodtager, som kontrollerer ansøger, er i væsentlig misligholdelse af støttevilkårene vedrørende et andet projekt. Såfremt den, der har misligholdt støttevilkårene er en juridisk person, og en anden juridisk person ansøger DFI om støtte, og der i ledelsen eller ejerkredsen er eller har været fysisk eller juridisk personsammenfald med det misligholdende selskabs ledelse og/eller ejerkreds, kan DFI efter en konkret vurdering afvise at tildele støtte til det ansøgende selskab. 9.9 Kreditering Støttemodtager har ansvaret for, at det fremgår tydeligt i alt presse- og reklamemateriale vedrørende projektet/ aktiviteten, at Det Danske Filminstitut har ydet støtte til projektet/aktiviteten, ligesom DFI s logo skal anvendes. Logo findes her Overdragelse af rettigheder til projektet Ved overdragelse af rettigheder til projekter, som har modtaget støtte, skal overdragelsen godkendes skriftligt af DFI. DFI kan modsætte sig en overdragelse, såfremt overdragelsen indebærer en risiko for, at DFI ikke kan udnytte sine rettigheder efter disse vilkår og andre aftaler med producenten Det er et krav for enhver overdragelse af rettigheder til projekter, at DFI ikke stilles ringere end hvad der følger af nærværende vilkår, støttetilsagn samt øvrige aftaler med støttemodtager. Nærværende støttevilkår er fastsat af DFI s bestyrelse i henhold til gældende Filmlov, Bekendtgørelse om vedtægt for DFI, Filmaftale og DFI s vedtægter

DANSKE FILM- FESTIVALER OG FILM- VISNINGS- AKTIVITETER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli 2016

DANSKE FILM- FESTIVALER OG FILM- VISNINGS- AKTIVITETER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli 2016 DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DANSKE FILM- FESTIVALER OG FILM- VISNINGS- AKTIVITETER Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for

Læs mere

FORMIDLING AF FILM FOR BØRN OG UNGE DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli 2016

FORMIDLING AF FILM FOR BØRN OG UNGE DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli 2016 DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL FORMIDLING AF FILM FOR BØRN OG UNGE Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Børn & Unge 1.1 Det Danske Filminstitut

Læs mere

DELTAGELSE I INTERNATIONALE FILMFESTIVALER SAMT ANDRE RELATEREDE AKTIVITETER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1.

DELTAGELSE I INTERNATIONALE FILMFESTIVALER SAMT ANDRE RELATEREDE AKTIVITETER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DELTAGELSE I INTERNATIONALE FILMFESTIVALER SAMT ANDRE RELATEREDE AKTIVITETER Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk

Læs mere

DANSKE BIOGRAFER, KUNST- BIOGRAFER OG BIOGRAF- INITIATIVER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1.

DANSKE BIOGRAFER, KUNST- BIOGRAFER OG BIOGRAF- INITIATIVER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DANSKE BIOGRAFER, KUNST- BIOGRAFER OG BIOGRAF- INITIATIVER Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte 2/13 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

VILKÅR FOR STØTTE TIL DISTRIBUTIONSINITIATIVER FOR KORT- OG DOKUMENTAR- FILM

VILKÅR FOR STØTTE TIL DISTRIBUTIONSINITIATIVER FOR KORT- OG DOKUMENTAR- FILM det danske filminstitut VILKÅR FOR STØTTE TIL DISTRIBUTIONSINITIATIVER FOR KORT- OG DOKUMENTAR- FILM klij GÆLDENDE PR 12. JUNI 2014 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse

Læs mere

ALMENE FORMÅL DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli Gothersgade København K Tel dfi.

ALMENE FORMÅL DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli Gothersgade København K Tel dfi. DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL ALMENE FORMÅL Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for støtte til Almene formål / gældende pr 1.

Læs mere

VILKÅR FOR STØTTE TIL DANSKE BIOGRAFER, KUNSTBIOGRAFER OG BIOGRAFINITIATIVER GÆLDENDE PR. 1. JANUAR 2015

VILKÅR FOR STØTTE TIL DANSKE BIOGRAFER, KUNSTBIOGRAFER OG BIOGRAFINITIATIVER GÆLDENDE PR. 1. JANUAR 2015 Q DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DANSKE BIOGRAFER, KUNSTBIOGRAFER OG BIOGRAFINITIATIVER GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 DFI.DK PUBLIKUM & FORMIDLING INDHOLDSFORTEGNELSE 1.

Læs mere

VILKÅR FOR STØTTE TIL MARKEDSFØRING OG DISTRIBUTION AF DANSKE FILM

VILKÅR FOR STØTTE TIL MARKEDSFØRING OG DISTRIBUTION AF DANSKE FILM Q DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL MARKEDSFØRING OG DISTRIBUTION AF DANSKE FILM GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 2/6 1. FORMÅL Det Danske

Læs mere

Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte til kort- og dokumentarfilm

Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte til kort- og dokumentarfilm Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte til kort- og dokumentarfilm 1. FORMÅL 1.1 Den Vestdanske Filmpulje kan yde støtte til manuskriptudarbejdelse, udvikling og produktion af kort- og dokumentarfilm.

Læs mere

Filmværkstedets vilkår 2017 Udviklingsstøtte

Filmværkstedets vilkår 2017 Udviklingsstøtte Filmværkstedets vilkår 2017 Udviklingsstøtte 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder via Filmtalent støtte til driften af Filmværkstedet / København

Læs mere

DEN TVÆRMEDIELLE UDVIKLINGS- ORDNING

DEN TVÆRMEDIELLE UDVIKLINGS- ORDNING DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DEN TVÆRMEDIELLE UDVIKLINGS- ORDNING Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for støtte til Den tværmedielle

Læs mere

TVÆR- MEDIELLE PROJEKTER

TVÆR- MEDIELLE PROJEKTER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL TVÆR- MEDIELLE PROJEKTER Gældende pr. 1. januar 2019 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse af støtteordningen 14.

Læs mere

Filmværkstedets vilkår 2018 Færdiggørelsesstøtte

Filmværkstedets vilkår 2018 Færdiggørelsesstøtte Filmværkstedets vilkår 2018 Færdiggørelsesstøtte Version 28. november 2017 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder via Filmtalent støtte til driften

Læs mere

Dacfg VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILORDNINGEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT

Dacfg VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILORDNINGEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT Dacfg DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILORDNINGEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 2/8 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORMÅL side 3 2. IDEUDVIKLINGSSTØTTE

Læs mere

Filmværkstedets støttevilkår 2017

Filmværkstedets støttevilkår 2017 Filmværkstedets støttevilkår 2017 6 måneders støtte 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder via Filmtalent støtte til driften af Filmværkstedet / København

Læs mere

Filmværkstedets vilkår 2016

Filmværkstedets vilkår 2016 Filmværkstedets vilkår 2016 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder støtte til driften af Filmværkstedet / København (Filmværkstedet), som er en fond

Læs mere

DEN VESTDANSKE FILMPULJE - VILKÅR FOR STØTTE

DEN VESTDANSKE FILMPULJE - VILKÅR FOR STØTTE DEN VESTDANSKE FILMPULJE - VILKÅR FOR STØTTE GÆLDENDE PR 5. DECEMBER 2014 1. FORMÅL 1.1 Den Vestdanske Filmpulje (DVF) kan yde støtte til og/eller investere i manuskriptudarbejdelse, udvikling og produktion

Læs mere

Filmværkstedets vilkår 2017 Produktionsstøtte

Filmværkstedets vilkår 2017 Produktionsstøtte Filmværkstedets vilkår 2017 Produktionsstøtte 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder via Filmtalent støtte til driften af Filmværkstedet / København

Læs mere

DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL. Gældende pr. 1. juni Gothersgade København K Tel dfi.dk.

DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL. Gældende pr. 1. juni Gothersgade København K Tel dfi.dk. DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL Gældende pr. 1. juni 2017 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for støtte til Spil / Gældende pr. 1. juni 2017 1. FORMÅL...

Læs mere

DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL. Gældende pr. 1. oktober Gothersgade København K Tel dfi.dk.

DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL. Gældende pr. 1. oktober Gothersgade København K Tel dfi.dk. DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL Gældende pr. 1. oktober 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for støtte til Spil / Gældende pr. 1. oktober 2016

Læs mere

VILKÅR FOR STØTTE TIL KORT FIKTION, KONSULENTORDNINGEN

VILKÅR FOR STØTTE TIL KORT FIKTION, KONSULENTORDNINGEN ut VILKÅR FOR STØTTE TIL KORT FIKTION, KONSULENTORDNINGEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 MED ÆNDRING AF 1. JULI 2014 DET DANSKE FILMINSTITUT GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 VILKÅR

Læs mere

2.4 Ansøgning om manuskriptstøtte skal ske skriftligt. Ansøgeren skal benytte DVF s ansøgningsformular.

2.4 Ansøgning om manuskriptstøtte skal ske skriftligt. Ansøgeren skal benytte DVF s ansøgningsformular. DEN VESTDANSKE FILMPULJES VILKÅR FOR STØTTE OG/ELLER INVESTERING SPILLEFILM M.V. 1. FORMÅL 1.1 Den Vestdanske Filmpulje (DVF) kan yde støtte til og/eller investere i manuskriptudarbejdelse, udvikling og

Læs mere

PUBLIC SERVICE PULJEN

PUBLIC SERVICE PULJEN DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN Gældende pr. 1. maj 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for støtte til Public Service Puljen

Læs mere

1.2 Såvel tv-drama og tv-dokumentar kan være serier eller enkeltstående programmer. I nærværende vilkår er begge benævnt 'program'.

1.2 Såvel tv-drama og tv-dokumentar kan være serier eller enkeltstående programmer. I nærværende vilkår er begge benævnt 'program'. STØTTEVILKÅR: PUBLIC SERVICE PULJEN Maj 2008 jf. bekendtgørelse nr. 1127 af 26. november 2008 1. FORMÅL 1.1 Det Danske Filminstitut kan fra Public Service Puljen yde støtte til udvikling og produktion

Læs mere

Producenten er forpligtet til at føre detaljeret og nøjagtigt regnskab over produktionens udgifter og indtægter.

Producenten er forpligtet til at føre detaljeret og nøjagtigt regnskab over produktionens udgifter og indtægter. FilmFyns budget- og revisionsinstruks Indholdsfortegnelse 1. Det totale produktionsbudget og finansieringsplan Side 1 2. Fyn-spend budget Side 1 3. FilmFyns område Side 2 4. Regional omsætning (specifikation

Læs mere

DOKU MENTAR- FILM DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL

DOKU MENTAR- FILM DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DOKU MENTAR- FILM Gældende pr. 1. maj 2016 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse af støtteordningen 14. februar 2018

Læs mere

COPENHAGEN FILM FUNDS VILKÅR FOR INVESTERING I SPILLEFILM OG TV SERIER.

COPENHAGEN FILM FUNDS VILKÅR FOR INVESTERING I SPILLEFILM OG TV SERIER. COPENHAGEN FILM FUNDS VILKÅR FOR INVESTERING I SPILLEFILM OG TV SERIER. 1. FORMÅL 1.1 Copenhagen Film Fund (CPHFF) har til formål at tiltrække film - og tv- produktioner til Fondens medlemskommuner, med

Læs mere

KORT FIKTION DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL

KORT FIKTION DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL KORT FIKTION Gældende pr. 1. maj 2016 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse af støtteordningen 14. februar 2018 Gothersgade

Læs mere

DOKU- MENTARFILM DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019

DOKU- MENTARFILM DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019 DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DOKU- MENTARFILM Gældende pr. 1. januar 2019 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse af støtteordningen 14. februar

Læs mere

KORT FIKTION DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019

KORT FIKTION DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019 DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL KORT FIKTION Gældende pr. 1. januar 2019 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse af støtteordningen 14. februar 2018

Læs mere

Ggfdc VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT

Ggfdc VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT Ggfdc DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 2/11 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORMÅL side

Læs mere

MIDLERTIDIGE VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR. 1. februar 2015

MIDLERTIDIGE VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR. 1. februar 2015 MIDLERTIDIGE VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR. 1. februar 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORMÅL side 3 2. UDVIKLINGSSTØTTE side 4 3. PRODUKTIONSSTØTTE side 6 3.3 Ansøgningsmateriale

Læs mere

det danske filminstitut

det danske filminstitut Qe det danske filminstitut VILKÅR FOR STØTTE TIL KORT- OG DOKUMENTARFILM GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 WWW.DFI.DK PRODUKTION & UDVIKLING 1. OKTOBER 2008 1 FORMÅL 1.1 Det Danske

Læs mere

Budget- og revisionsinstruks

Budget- og revisionsinstruks Budget- og revisionsinstruks Indholdsfortegnelse 1. Generelt Side 1 2. Fyn-spend budget og Fyn-regnskab Side 1 3. FilmFyns område Side 1 4. Regional omsætning (specifikation af Fyn-spend) Side 2 5. Moms

Læs mere

Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark

Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark 0. Indledning Nedenstående tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark udgør sammen med lov

Læs mere

Kræftens Bekæmpelse Att.: Peter Dalum Strandboulevarden København Ø

Kræftens Bekæmpelse Att.: Peter Dalum Strandboulevarden København Ø Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Kræftens Bekæmpelse Att.: Peter Dalum Strandboulevarden 49 2100 København Ø Dato: 18. september 2014 Enhed: Primær

Læs mere

Bilag 1. Ansøgningsskemaet skal indeholde oplysninger om: a. Hvilke formål branchearbejdsmiljørådet har med aktiviteten,

Bilag 1. Ansøgningsskemaet skal indeholde oplysninger om: a. Hvilke formål branchearbejdsmiljørådet har med aktiviteten, Bilag 1 1. Grundtilskud til branchearbejdsmiljørådets administration Grundtilskud til det enkelte branchearbejdsmiljøråds grundlæggende administration fastsættes hvert år af beskæftigelsesministeren efter

Læs mere

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Ændrede livsformer i landdistrikterne, j.nr

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Ændrede livsformer i landdistrikterne, j.nr Rebild Kommune og Mariagerfjord Kommune Tina Lauritsen Rasmussen Hobrovej 88 9530 Støvring Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato:

Læs mere

Nordisk Film & TV Fond statutter

Nordisk Film & TV Fond statutter NFTF STATTUTTER Nordisk Film & TV Fond statutter Fastsat af Nordisk Ministerråd (kulturministrene) AO.45.A401 + FORMÅL 0. Nordisk Film & TV Fond, herefter kaldet Fonden, har jfr. aftale af 5. maj A40=

Læs mere

Standardvilkår beskriver gældende regler og praksis i forbindelse med administration af tilsagn fra Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse.

Standardvilkår beskriver gældende regler og praksis i forbindelse med administration af tilsagn fra Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse. Standardvilkår: Støtte til Sporskifte (februar 2015) 1. Indledning Sekretariatet for Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse (herefter blot sekretariatet) fastsætter standardvilkår for tilsagn fra fonden,

Læs mere

Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i. i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og -tvvirksomhed.

Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i. i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og -tvvirksomhed. Radio- og tv-nævnet Efteråret 2015 rtv@kulturstyrelsen.dk Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og tvvirksomhed (uddannelsespuljen) Baggrund

Læs mere

SPILLEFILM DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019

SPILLEFILM DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019 DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILLEFILM Gældende pr. 1. januar 2019 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse af støtteordningen 14. februar 2018 og

Læs mere

N O T A T. vedrørende. Rapport vedrørende gennemgang af produktionsregnskaber for:

N O T A T. vedrørende. Rapport vedrørende gennemgang af produktionsregnskaber for: j.nr. 31717 /jlw/e N O T A T vedrørende Rapport vedrørende gennemgang af produktionsregnskaber for: Den du Frygter Mor Byttes Hævnen ID:A 1. Indledning side 1 af 6 Producentforeningen har anmodet Koch

Læs mere

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Aktiviteter i Det ny Kildebo, j.nr

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Aktiviteter i Det ny Kildebo, j.nr Soderup Bylav Mette Dinesen C/O Jens Ulrik Funch Tadrevej 33 4340 Tølløse Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato: 31-03-2014 Pulje

Læs mere

GENERELLE VILKÅR. 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4

GENERELLE VILKÅR. 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4 retningslinjer [dk] 2013 indhold GENERELLE VILKÅR 3 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4 3. STØTTETYPER OG STØTTEKRITERIER 5 4. TILBAGEBETALING

Læs mere

Bekendtgørelse om støtte til dansk deltagelse i EXPO 2020 i Dubai

Bekendtgørelse om støtte til dansk deltagelse i EXPO 2020 i Dubai Bekendtgørelse om støtte til dansk deltagelse i EXPO 2020 i Dubai I medfør af 3, stk. 1 og 2, samt 3 a, stk. 1 og 2, i lov om erhvervsfremme og regional udvikling, jf. lovbekendtgørelse nr. 820 af 28.

Læs mere

I medfør af tekstanmærkning nr. 200 ad til 21 på finansloven for finansåret 2017 fastsættes:

I medfør af tekstanmærkning nr. 200 ad til 21 på finansloven for finansåret 2017 fastsættes: BEK nr 631 af 02/06/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 2. januar 2018 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 16/03837 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om tilskud

Læs mere

I. Indledning. II. Stillingtagen til ansøgninger til puljen.

I. Indledning. II. Stillingtagen til ansøgninger til puljen. Tilsagnsskrivelse vedrørende ansøgninger om statsligt tilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses pulje til styrket genoptræning og rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade i perioden

Læs mere

Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte

Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte Midlertidige vilkår pr. 05.04.2019. Med forbehold for ændringer, herunder også ændringer i støtteformål. De endelige vikår forventes offentliggjort inden udgangen

Læs mere

NEW DANISH SCREEN DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019 (Midlertidige vilkår)

NEW DANISH SCREEN DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019 (Midlertidige vilkår) DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL NEW DANISH SCREEN Gældende pr. 1. januar 2019 (Midlertidige vilkår) Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse af støtteordningen

Læs mere

GENERELLE&VILKÅR& 3! 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3! 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4!

GENERELLE&VILKÅR& 3! 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3! 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4! retningslinjer [dk] 2015 indhold GENERELLE&VILKÅR& 3! 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3! 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4! 3. STØTTETYPER OG STØTTEKRITERIER 5! 4. TILBAGEBETALING

Læs mere

BUDGET & REGNSKABS SKEMA med finansieringsplan

BUDGET & REGNSKABS SKEMA med finansieringsplan Titel : LØGNER BUDGET & REGNSKABS SKEMA med finansieringsplan (I DKK, inkl moms) Støttemodtager : Kerren Lumer-K Instruktør: Kerren Lumer-Klabbers Optageformat: FV prod nr: Firma : BITE FILMS Producer:

Læs mere

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gjern Lokalråd Vagn Brostrup Jensen Teglværksvej 16 8883 Gjern Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato: 11-03-2015 Pulje : Landdistriktspuljen

Læs mere

REGNSKABSINSTRUKS. Anmodningen om udbetaling fremsendes til Tina Underbjerg på mail

REGNSKABSINSTRUKS. Anmodningen om udbetaling fremsendes til Tina Underbjerg på mail REGNSKABSINSTRUKS Anvendelse af bevillingen Bevillingsbeløbet er fastsat på grundlag af ansøgningens budget til hel eller delvis dækning af udgifterne. Formålet med projektet må ikke ændres og bevillingsbeløbet

Læs mere

Instruks for regnskab vedr. buspuljerne

Instruks for regnskab vedr. buspuljerne Gammel Mønt 4 1117 København K Telefon 7226 7000 Fax 7226 7070 info@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Instruks for regnskab vedr. buspuljerne Denne instruks for regnskab beskriver sammen med revisionsinstruksen

Læs mere

Bekendtgørelse om tilskud til fremme af debat og oplysning i Danmark om Europa

Bekendtgørelse om tilskud til fremme af debat og oplysning i Danmark om Europa BEK nr 632 af 02/06/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 22. november 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 16/03837 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om tilskud

Læs mere

Cbaefi VILKÅR FOR STØTTE TIL NEW DANISH SCREEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT

Cbaefi VILKÅR FOR STØTTE TIL NEW DANISH SCREEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT Cbaefi DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL NEW DANISH SCREEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 2/17 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORMÅL side 3

Læs mere

REGNSKABSINSTRUKS Gældende for bevillinger før 1. august 2016

REGNSKABSINSTRUKS Gældende for bevillinger før 1. august 2016 REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN Dampfærgevej 22, Postboks 2593, 2100 Kbh. Ø., Tlf. 3529 8100 MIDLER TIL FORANSTALTNINGER PÅ TANDLÆGEOMRÅDET REGNSKABSINSTRUKS Gældende for bevillinger før 1. august 2016

Læs mere

Jlj VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILLEFILM GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT MED ÆNDRING AF 12. JUNI 2014

Jlj VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILLEFILM GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT MED ÆNDRING AF 12. JUNI 2014 Jlj VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILLEFILM GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 MED ÆNDRING AF 12. JUNI 2014 DET DANSKE FILMINSTITUT GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 DFI.DK 2/15 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Standardvilkår for projekter, der modtager tilskud fra de regionale erhvervsudviklingsmidler

Standardvilkår for projekter, der modtager tilskud fra de regionale erhvervsudviklingsmidler Standardvilkår for projekter, der modtager tilskud fra de regionale erhvervsudviklingsmidler A. Indledning 1. Tilsagnet er betinget af nedenstående vilkår og af, at projektet gennemføres i overensstemmelse

Læs mere

Påløbne renter må kun anvendes til formål, hvortil bevillingen er givet og inden for bevillingens ramme.

Påløbne renter må kun anvendes til formål, hvortil bevillingen er givet og inden for bevillingens ramme. REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN Dampfærgevej 22, Postbox 2593 2100 København Ø Tlf. 3529 8100 Fonden til fremme af fysioterapeutisk forskning, uddannelse, information mv. REGNSKABSINSTRUKS Anvendelse

Læs mere

Niels Würgler Hansen / Lene Brøndum Jensen

Niels Würgler Hansen / Lene Brøndum Jensen Slotsholmsgade 10-12 DK-1216 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W www.sum.dk Region Sjælland E-mail: regionsjaelland@regionsjaelland.dk Faxe Kommune E-mail: kommunen@faxekommune.dk

Læs mere

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Askø Strandvig Grundejerforening Per Skov Madsen Alstrup Strandvej 3 4840 Nørre Alslev Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato:

Læs mere

Vejledende notat om Filmlovens 18 og Kulturministeriets bekendtgørelse om kommunalt tilskud til biografvirksomhed

Vejledende notat om Filmlovens 18 og Kulturministeriets bekendtgørelse om kommunalt tilskud til biografvirksomhed 1 of 7 20. januar 2015 Vejledende notat om Filmlovens 18 og Kulturministeriets bekendtgørelse om kommunalt tilskud til biografvirksomhed 2 of 7 1 Baggrund Foreningen af mindre og mellemstore biografer

Læs mere

Retrokonverteringsbevilling

Retrokonverteringsbevilling Retrokonverteringsbevilling Vejledning Ansøgningstermin oktober 2015 Retrokonverterings-bevilling Vejledning Næste ansøgningsfrist 15. oktober 2015 Kulturstyrelsen Biblioteker H.C. Andersens Boulevard

Læs mere

I medfør af tekstanmærkning nr. 106 til 23 i finansloven for 2014 fastsættes:

I medfør af tekstanmærkning nr. 106 til 23 i finansloven for 2014 fastsættes: Bekendtgørelse om tilskud til grønne ildsjæle I medfør af tekstanmærkning nr. 106 til 23 i finansloven for 2014 fastsættes: Kapitel 1 Formål og område 1. Tilskud til fremme af grønne ildsjæle har til formål

Læs mere

3. Betingelserne gælder for alle tilsagn og tilskud, hvor der henvises til 'Betingelser for tilskud til danske Eurostars-deltagere'.

3. Betingelserne gælder for alle tilsagn og tilskud, hvor der henvises til 'Betingelser for tilskud til danske Eurostars-deltagere'. Betingelser for tilskud til danske deltagere i Eurostars-projekter godkendt før 1. marts 2015 Innovationsfonden Bredgade 40 Nedenstående tilskudsbetingelser udgør sammen med tilsagnet med bilag, opslagsteksten

Læs mere

Tilsagn om tilskud til projektet Ny Golfbane på Sejerø, j.nr. 1025-187 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen, 1. ansøgningsrunde 2015

Tilsagn om tilskud til projektet Ny Golfbane på Sejerø, j.nr. 1025-187 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen, 1. ansøgningsrunde 2015 Jens Thomassen Sejerø Golfklub c/o Jens Thomassen Sejerøvej 25 4592 Sejerø Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato: 20-04-2015

Læs mere

Støttevilkår for udviklingspulje til digitale læremidler. 1. Formål. 2. Støtte til idéudvikling

Støttevilkår for udviklingspulje til digitale læremidler. 1. Formål. 2. Støtte til idéudvikling Den 5. december 2014 Støttevilkår for udviklingspulje til digitale læremidler 1. Formål 1.1. Udviklingspuljen yder støtte til idéudvikling eller markedsudvikling af digitale læremidler til brug i grundskolen,

Læs mere

Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspuljen 2015

Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspuljen 2015 Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspuljen 2015 Indhold 1. Forsknings- og informationsprojekternes formål og karakter... 3 1.1. Hvad kan der ydes tilskud til?...

Læs mere

Renter Renteomkostninger kan ikke indgå i projektregnskabet og er således ikke tilskudsberettigede.

Renter Renteomkostninger kan ikke indgå i projektregnskabet og er således ikke tilskudsberettigede. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Dato 25.12 2017 Instruks for regnskab vedr. puljen Job- og Uddannelsesgaranti i udsatte boligområder Denne

Læs mere

Standardvilkår for bevillinger fra Arbejdstilsynet

Standardvilkår for bevillinger fra Arbejdstilsynet Standardvilkår for bevillinger fra Arbejdstilsynet Overholdelse af disse standardvilkår er en forudsætning for bevillingen. Standardvilkår for bevillinger fra Arbejdstilsynet sendes sammen med tilsagnet.

Læs mere

Bekendtgørelse om investeringspulje til mindre, regionale danske flyvepladser

Bekendtgørelse om investeringspulje til mindre, regionale danske flyvepladser Bekendtgørelse om investeringspulje til mindre, regionale danske flyvepladser I medfør af tekstanmærkning nr. 121 ad 28.56.04.10 til 28 på finanslov for finansåret 2019 fastsættes efter bemyndigelse: Formål

Læs mere

Bekendtgørelse om støtte m.v. til inklusionsboliger for psykisk og socialt sårbare personer

Bekendtgørelse om støtte m.v. til inklusionsboliger for psykisk og socialt sårbare personer BEK nr 252 af 21/03/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 14. april 2019 Ministerium: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Journalnummer: Transport-, Bygnings- og Boligmin., Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen,

Læs mere

Projekter og U-lands-tv-puljen

Projekter og U-lands-tv-puljen November 2014 D A N I D A S O P L Y S N I N G S B E V I L L I N G Retningslinier for ydelse af tilskud til oplysningsvirksomhed i Danmark om udviklingslandene, udviklingsproblemer og udviklingssamarbejde

Læs mere

Udkast til tilsagn om tilskud

Udkast til tilsagn om tilskud Udkast til tilsagn om tilskud Dato Journalnr.: Tilsagn om tilskud til [modtager af tilskud] Erhvervsstyrelsen har vurderet de ansøgninger om tilskud til etablering af højhastighedbredbåndsforbindelser

Læs mere

Vejledning om aflæggelse af regnskab og revision af Undervisningsministeriets

Vejledning om aflæggelse af regnskab og revision af Undervisningsministeriets Afdelingen for erhvervsrettet voksenuddannelse Vester Voldgade 123 1552 København K. Tlf. 3392 5600 Fax 3392 5666 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr. 20-45-30-44 Vejledning om aflæggelse af regnskab og

Læs mere

NEW DANISH SCREEN DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar Gothersgade København K Tel dfi.

NEW DANISH SCREEN DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar Gothersgade København K Tel dfi. DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL NEW DANISH SCREEN Gældende pr. 1. januar 2017 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for støtte til New Danish Screen / gældende

Læs mere

Betingelser for tilskud til Danida Business Delegations

Betingelser for tilskud til Danida Business Delegations Eksportrådet The Trade Council Asiatisk Plads 2 DK-1448 København K Telefon +45 33 92 00 00 Telefax +45 32 54 05 33 E-mail: um@um.dk www.eksportraadet.dk Betingelser for tilskud til Danida Business Delegations

Læs mere

!. Der skal tages særlig hensyn til produktioner, der retter sig til målgruppen børn og unge.

!. Der skal tages særlig hensyn til produktioner, der retter sig til målgruppen børn og unge. Statutter Nordisk Film & TV Fond Fastsat af Nordisk Ministerråd (kulturministrene) 01.11.0314 # FORMÅL!. Nordisk Film & TV Fond, herefter kaldet Fonden, har jfr. aftale af 8. maj %&'( til formål at fremme

Læs mere

Tilsagn om tilskud til projektet Havnefaciliteter på Hjortø, j.nr. 1025-236 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen, 2. ansøgningsrunde 2015

Tilsagn om tilskud til projektet Havnefaciliteter på Hjortø, j.nr. 1025-236 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen, 2. ansøgningsrunde 2015 Svendborg Svenborg havn, Færge og Sundfart Hans Søby Jessens Mole 6 5700 Svendborg Tilsagn om tilskud til projektet Havnefaciliteter på Hjortø, j.nr. 1025-236 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen,

Læs mere

Bekendtgørelse om maritim omstillingspulje

Bekendtgørelse om maritim omstillingspulje Bekendtgørelse om maritim omstillingspulje I medfør af 2, 3 og 19, stk. 2, i lovbekendtgørelse nr. 1715 af 16. december 2010 om erhvervsfremme fastsættes: Kapitel 1 Formål og tilskudsberettigede projekter

Læs mere

Retningslinjer for Friluftsrådets Lokalforeningspulje (spillehalsmidler)

Retningslinjer for Friluftsrådets Lokalforeningspulje (spillehalsmidler) Retningslinjer for Friluftsrådets Lokalforeningspulje (spillehalsmidler) Dette dokument beskriver retningslinjerne for Lokalpuljen for friluftsforeninger. Den seneste version af retningslinjerne vil altid

Læs mere

Retningslinjer for tildeling og anvendelse af midler fra puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen).

Retningslinjer for tildeling og anvendelse af midler fra puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen). Retningslinjer for tildeling og anvendelse af midler fra puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen). Udvalget for Økonomi, Planlægning og Udvikling har den 19.11.2014 17.06.2015

Læs mere

Udbetaling af tilskud er betinget af, at Tilskudsmodtager overholder den af Tilskudsmodtager accepterede tilsagnsskrivelse med tilhørende bilag.

Udbetaling af tilskud er betinget af, at Tilskudsmodtager overholder den af Tilskudsmodtager accepterede tilsagnsskrivelse med tilhørende bilag. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Dato 16. marts 2017 Instruks for regnskab vedr. tilskud til fremme af veterantogskørsel Denne instruks for

Læs mere

Bekendtgørelse om tilskudsordning for yngre fiskeres førstegangsetablering

Bekendtgørelse om tilskudsordning for yngre fiskeres førstegangsetablering Bekendtgørelse om tilskudsordning for yngre fiskeres førstegangsetablering I medfør af tekstanmærkning nr. 172 ad 24.24.51 i aktstykke nr. 22 af 8. december 2016 til 24 på finansloven for finansåret 2017,

Læs mere

Regnskabs- og revisionsbestemmelser. for det folkeoplysende foreningsarbejde & folkeoplysende voksenundervisning

Regnskabs- og revisionsbestemmelser. for det folkeoplysende foreningsarbejde & folkeoplysende voksenundervisning Regnskabs- og revisionsbestemmelser for det folkeoplysende foreningsarbejde & folkeoplysende voksenundervisning Indhold Regnskabs- og revisionsbestemmelser... 3 Bestemmelser gældende for alle tilskud...

Læs mere

Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser. Vilkår for tilskud fra tips- og lottomidler til forskning og forskningsformidling

Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser. Vilkår for tilskud fra tips- og lottomidler til forskning og forskningsformidling Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser Vilkår for tilskud fra tips- og lottomidler til forskning og forskningsformidling Styrelsen for Forskning og Innovation Juni 2012 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspulje for 2012

Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspulje for 2012 Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspulje for 2012 Indhold 1. Forsknings- og informationsprojekternes formål og karakter... 3 1.1. Hvad kan der ydes tilskud

Læs mere

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen 22. maj 2006 Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af Kunststyrelsen I medfør af Lov nr. 230 af 2. april 2003 om Kunstrådet samt Teaterloven, jf. LBK nr. 1003 af 29. november

Læs mere

Udkast til. Bekendtgørelse om tilskud til nye forretningskoncepter for varmepumper til bygningsopvarmning og procesformål i erhverv

Udkast til. Bekendtgørelse om tilskud til nye forretningskoncepter for varmepumper til bygningsopvarmning og procesformål i erhverv Udkast til Bekendtgørelse om tilskud til nye forretningskoncepter for varmepumper til bygningsopvarmning og procesformål i erhverv I medfør af akt nr. [xx] af [xx]. juni 2017 fastsættes: 1. Energistyrelsen

Læs mere

GENERELLE VILKÅR OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4

GENERELLE VILKÅR OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4 retningslinjer [dk] 2017 indhold GENERELLE VILKÅR 3 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4 3. STØTTETYPER OG STØTTEKRITERIER 5 4. TILBAGEBETALING

Læs mere

Vejledning til ansøgning om støtte fra Lokalforeningspuljen

Vejledning til ansøgning om støtte fra Lokalforeningspuljen Vejledning til ansøgning om støtte fra Lokalforeningspuljen Dette dokument beskriver retningslinjerne for Lokalpuljen for friluftsforeninger. Den seneste version af retningslinjerne vil altid være at finde

Læs mere

Bekendtgørelse om økonomiske og administrative forhold for modtagere af driftstilskud fra Kulturministeriet

Bekendtgørelse om økonomiske og administrative forhold for modtagere af driftstilskud fra Kulturministeriet Til forsiden af retsinformation.dk BEK nr 1701 af 21/12/2010 Gældende Offentliggørelsesdato: 29-12-2010 Kulturministeriet Vis mere... Senere ændringer til forskriften Lovgivning forskriften vedrører LOV

Læs mere

På den baggrund indkaldte Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse ved brev af 15. juni 2011 ansøgninger med ansøgningsfrist den 31. august 2011.

På den baggrund indkaldte Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse ved brev af 15. juni 2011 ansøgninger med ansøgningsfrist den 31. august 2011. Tilsagnsskrivelse vedrørende ansøgninger om statsligt tilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses pulje til styrket genoptræning og rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade i perioden

Læs mere

KØN I DANSK FILM DET DANSKE FILMINSTITUT AUGUST 2018

KØN I DANSK FILM DET DANSKE FILMINSTITUT AUGUST 2018 KØN I DANSK FILM DET DANSKE FILMINSTITUT AUGUST 2018 KØN I DANSK FILM / DET DANSKE FILMINSTITUT 2018 Det Danske Filminstituts målsætning for en bedre kønsbalance i dansk film realiseres blandt andet gennem

Læs mere

Retningslinjer for tilskud til aktiviteter for børn og unge samt handicappede uanset alder i henhold til Folkeoplysningsloven.

Retningslinjer for tilskud til aktiviteter for børn og unge samt handicappede uanset alder i henhold til Folkeoplysningsloven. Retningslinjer for tilskud til aktiviteter for børn og unge samt handicappede uanset alder i henhold til Folkeoplysningsloven. GENERELLE OPLYSNINGER Afleveringsfrister: Ansøgning om aktivitetstilskud Aflevering

Læs mere

Vedrørende ansøgning om tilskud fra Aktivitetspuljen, Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, tips- og lottomidler 2013.

Vedrørende ansøgning om tilskud fra Aktivitetspuljen, Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, tips- og lottomidler 2013. Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Migrænikerforbundet Postboks 115 2610 Rødovre Dato: 5. juli 2013 Enhed: Sundhedsøkonomi Sagsbeh.: SUMAMA Sags nr.:

Læs mere

Som led i finanslovsaftalen for 2012 er der afsat i alt 100 mio. kr. i perioden til styrket indsats for unge med hjerneskade

Som led i finanslovsaftalen for 2012 er der afsat i alt 100 mio. kr. i perioden til styrket indsats for unge med hjerneskade Tilsagnsskrivelse vedrørende ansøgninger om statsligt tilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses pulje til styrket indsats for unge med hjerneskade i perioden 2012-2015. I. Indledning Som led

Læs mere