Analyse af effekt og resultater Ringsted Rykker Bosætterkampagne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Analyse af effekt og resultater Ringsted Rykker Bosætterkampagne"

Transkript

1 CORPORATE RELATIONS Analyse af effekt og resultater Ringsted Rykker Bosætterkampagne November 2018

2 INDHOLD Samlede resultater Indsamling af analysedata Sammenfatning Resultater i forhold til KPI er for 2018 Materialer og presseomtale Prøvepakken Website og sociale medier Annoncer Film Events Medieomtale af Ringsted Rykker Kendskabsanalyse Sammenfatning Den samlede analyse Online survey Sammenfatning Formål og metode Den samlede analyse Digital annoncering Sammenfatning Facebook boost Digital annoncering Content marketing Sammenfatning Facebook Instagram Kampagnesite Samlede anbefalinger

3 INDHOLD Samlede resultater Indsamling af analysedata Sammenfatning Resultater i forhold til KPI er for 2018

4 INDSAMLING AF ANALYSEDATA KENDSKABSANALYSE Dataindsamlingen er gennemført af YouGov den oktober Til sammenligning blev gennemført en 0-punkts-måling den august Målgruppen er den danske befolkning, +18 år, 1044 respondenter. ONLINE SURVEY Dataindsamlingen er gennemført den oktober Survey et blev udsendt til 195 modtagere af Ringsted Rykkers prøvepakke. 36 deltog i survey et. DIGITAL STATISTIK Den digitale statistik er indhentet den 30. oktober Denne dækker statistik fra Facebook og Instagram samt der anvender Google Analytics som analyseprogram. Statistiske data for online annoncering og annonce-boost af indlæg på Facebook er leveret af Syntese Media den

5 SAMMENFATNING Kampagnen under navnet Ringsted Rykker har været aktiv i Den første intensive kampagneperiode lå i efteråret 2017 og dernæst i foråret og efteråret I hele perioden har fokus været på at skabe kendskab til Ringsted som bosætterkommune og på de speficikke fordele ved at flytte til Ringsted. Det er især sket gennem kampagnesite, sociale medier, medieindrykning og prøvepakke samt især i 2018 gennem nyhedsbrev, events og konkurrencer. I denne analyserapport rapporteres resultater for Der sammenlignes med På de følgende sider er opgjort resultater og effekt i forhold til 2018-KPI er, der blev defineret ultimo Resultater og effekt af kampagneperioderne i 2018 er overvejende positive. Ud af de definerede 9 KPI er er seks opnået, en er delvist opnået, mens kun to KPI er ikke opfyldes. Der er mange interessante og markante resultater af kampagnen i Fx i forhold til eksponering. Alene opslagene på Facebook har haft over 1 mio. visninger, heraf står videos for cirka visninger. Derudover har der været 1 mio. visninger af digitale annoncer i 2018, og 3,4 mio. visninger af annoncerne i hele 17-18, hvoraf er kommet ind på Ringstedrykker.dk via klik på annonce. Af kendskabsanalysen (fra Yougov) fremgår det også, at både det generelle og specifikke kendskab til Ringsted er steget markant. Det generelle kendskab er nu dobbelt så højt som i Og Ringsted krediteres af analysens respondenter på en lang række parametre, herunder jobs og infrastruktur, natur og udeliv, shopping og byliv samt som en familie- og børnevenlig kommune. Trods de generelt forbedrede resultater er der mange muligheder for forbedringer. Det specifikke kendskab er også højt på flere områder for mange omkringliggende kommuner, og der er mange konkurrerende brandingindsatser, som gør konkurrencen om opmærksomhed og interesse intens. Der har ikke været negative sager eller kritisk medieomtale undervejs i kampagneperioden, og selv om der ikke har været en direkte PR-indsats tilknyttet kampagnen, har en række regionale og lokale medier omtalt Ringsted og kampagnen positivt flere gange.

6 RESULTATER I FORHOLD TIL KPI ER FOR 2018 KENDSKAB OG INTERESSE Kendskab til Ringsted KPI FOR % (2 % i 2017) af den voksne danske befolkning skal sige, at de kender Ringsted godt eller meget godt. 25 % (20 % i 2017) skal sige, at Ringsted er mest kendt for attraktive boliger. RESULTAT FOR % af den voksne danske befolkning siger, at de kender Ringsted godt eller meget godt. 35 % siger, at Ringsted er mest kendt for attraktive boliger. Kendskab til kampagne/slogan KPI FOR % (4 % Midt i mulighederne i 2017) skal sige, at de kender kampagnesloganet Ringsted Rykker. RESULTAT FOR 2018 Kendskab til specifikke områder KPI FOR 2018 RESULTAT FOR % siger, at de kender kampagnesloganet Ringsted Rykker. Det specifikke kendskab til Ringsted skal for alle områder være steget minimum 5 pct. point. Ringsted som bosætterkommune Det specifikke kendskab til Ringsted er for alle områder steget mellem 5 15 pct. point. KPI FOR 2018 Mængden af respondenter, der aldrig har stiftet bekendtskab med Ringsted, skal være faldet til 58 % (fra 68 % i 2017), og 28 % (23 % i 2017) skal synes det er attraktivt at bo i Ringsted som familie. RESULTAT FOR 2018 Der er 59 % af respondenterne, der aldrig har stiftet kendskab med Ringsted. 35 % synes det er attraktivt at bo i Ringsted som familie.

7 RESULTATER I FORHOLD TIL KPI ER FOR 2018 KAMPAGNEEFFEKT 1/2 Besøg på kampagnesiden KPI FOR 2018 Sitet skal have brugersessioner i 2018 (6.500 i 2017). RESULTAT FOR 2018 Besøg på Facebook Sitet har fra til haft ca brugersessioner. Det er sket fra brugere. KPI FOR skal være eksponeret for opslag (ca i 2017). Siden skal have 250 følgere (120 i 2017). 120 skal have kommenteret indhold (ca. 60 i 2017). RESULTAT FOR har pr været eksponeret for opslag på Ringsted rykker FB side. Der er 337 følgere. 222 har kommenteret indhold/opslag på Facebook. Besøg på Instagram KPI FOR brugere skal følge Instagram-siden (50 i 2017). Mindst fire billeder skal have opnået flere end 30 likes i 2018 (ingen i 2017). RESULTAT FOR 2018 Der er 102 følgere på Instagram pr Det mest popiulære foto har fået 28 likes, #ringstedrykker er anvendt 99 gange af eksterne brugere.

8 RESULTATER I FORHOLD TIL KPI ER FOR 2018 KAMPAGNEEFFEKT 2/2 Bestilling af prøvepakker KPI FOR 2018 Der skal være bestilt mindst 300 prøvepakker via kampagnesiden i 2018 (ca. 150 i 2017). Der skal uddeles mindst 200 prøvepakker ved events og virksomheds-roadshows. RESULTAT FOR 2018 Der er bestilt 347 prøvepakker fra Der blev uddelt ca. 250 prøvepakker ved pendlerevent. Events KPI FOR 2018 deltager i. Der skal være uddelt mindst 500 foldere og postkort ved de events, Ringsted Rykker teamet RESULTAT FOR 2018 Ved Ringsted festivalen modtog alle camping-gæster en Ringsted Rykker folder og ved pendlereventet i foråret indgik folder og postkort i de ca. 250 prøvepakker, der blev uddelt.

9 INDHOLD Materialer og presseomtale Prøvepakken Website og sociale medier Annoncer Film Medieomtale af Ringsted Rykker

10 PRØVEPAKKEN Prøvepakke kan bestilles af potentielle bosættere. Den indeholder: Folder om fordele ved at fytte til Ringsted Postkort med fortællinger om temaer Tilbud fra erhverv, fritid og kultur i Ringsted Nøglering og bolcher

11 WEBSITE OG SOCIALE MEDIER Kampagne-site Facebook side Instagram side

12 ANNONCER Annoncer placeret i de netmedier, som potentielle og interesserede bosættere besøger.

13 FILM Case-film Voxpop-film Små film anvendt på kampagnesite og sociale medier samt på Ringsted festival. Event-film

14 EVENTS Konkurrence på børnefestival Pendlerevent Fotokonkurrence på Instagram Annoncering og video på Ringsted festival. Derudover konkurrence i luftguitar.

15 MEDIEOMTALE AF RINGSTED RYKKER

16 INDHOLD Kendskabsanalyse Sammenfatning Den samlede analyse

17 SAMMENFATNING 1/2 Denne analyse er den anden kendskabsanalyse, som er gennemført i forbindelse med Ringsted Rykker kampagnen. Den første analyse blev gennemført som en 0-punktsmåling den august 2017 før kampagnen blev lanceret. I nedenstående følger en sammenfatning af resultaterne for 2018, inkluderet sammenligninger med 2017 resultaterne. RINGSTED OG DE KONKURRERENDE KOMMUNER Kendskabet til Ringsted er steget markant. Hvor kun 2 % af respondenterne i 2017 sagde, at de kendte Ringsted godt eller meget godt, er dette tal er nu 4 %. For Roskilde er det tal dog 7 %. Kendskabet til Ringsted på specifikke områder er steget markant fra 17 til 18. Respondenterne siger, at Ringsted er kendt for jobs og infrastruktur (43 %), natur og udeliv (43 %), shopping og byliv (42 %) og for at være familie- og børnevenlig (40 %). I 2017 sagde kun 20 %, at Ringsted var kendt for attraktive boliger det gør hele 35 % I Roskilde er mest kendt for kultur og musik (64 %). Knap 60 % mener Køge, Sorø, Holbæk og Næstved er mest kendt for natur og udeliv. Alle konkurrerende kommuner er mere kendt for attraktive boliger end Ringsted. KENDSKAB TIL SLOGANS Der er meget få procent, der kender kommunernes slogans/taglines. 8 % kender dog Velkommen til Holbæk, 5 % kender Ringsted Rykker, Alle Tiders Roskilde, Mærk Næstved og Følelsen af Faxe. Og hele 4 % kender Kærlige Køge (som slet ikke eksisterer).

18 SAMMENFATNING 2/2 KENDSKAB TIL RINGSTED Det specifikke kendskab til Ringsted er steget markant fra 2017 til 2018 undersøgelsen. I 2017 undersøgelsen scorede parameteren uddannelse og skoler (28 %) højest. Nu har har seks parametre en score på niveau eller derover: shopping og byliv (39 %), industri og håndværk (32 %), uddannelse og skoler (32 %), kirker og slotte (32 %), sport og kultur (28 %) og cafeer og restauranter (28 %). RINGSTED SOM BOSÆTTERKOMMUNE 59 % af respondenterne har aldrig stiftet bekendtskab med Ringsted. 19 % har besøgt, arbejdet i eller rejst til Ringsted. Blandt de, der kender Ringsted, betragtes Ringsted som mest attraktiv som shoppingby (42 %) og for familier (35 % - steget fra 23 % i 2017). Derudover synes 32 %, at Ringsted er for turister, og 32 % siger også, at der er mange virksomheder og arbejdspladser. KRAV TIL BOLIGEN Kravene til bolig er entydige. Højest prioriteret er en rummelig bolig (52 %) og at boligen er billig (49 %). Derudover tæller shopping-mulighederne (47 %) højt. Kun 36 % går op i at bo tæt på eller i storbyen. MOBILE OG SØGENDE RESPONDENTER Respondenterne er klar til at flytte. Hele 33 % har kigget på bolig inden for de seneste 2 år. Lidt over halvdelen af respondenterne har kigget på boligsider på nettet for at finde boliginfo (fx på Boliga eller Boligsiden). Derudover er ejendomsmæglernes side naturlige indgange (32 %), mens sociale medier (14 %) og kommunernes side (8 %) er knap så populære til boligsøgning.

19 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.1 Har du tidligere boet i en eller flere af følgende kommuner?markér alle de kommuner du tidligere har boet i (haft bopælsadresse i). Base (1009) København 18% Frederiksberg 8% Gladsaxe Gentofte Albertslund Ballerup Lyngby-Taarbæk Brøndby Hvidovre Herlev Roskilde Glostrup 4% 4% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 3%

20 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.1 Har du tidligere boet i en eller flere af følgende kommuner?markér alle de kommuner du tidligere har boet i (haft bopælsadresse i). (continued 2) Base (1009) Høje-Taastrup Holbæk Næstved Rødovre Køge Ishøj Dragør Ringsted Sorø Tårnby Vallensbæk 3% 2% 2% 2% 2% 1% 1% 1% 1% 1% 1% Jeg har ikke boet i nogen af de nævnte kommuner 60%

21 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.2 Hvor godt synes du, at du kender følgende kommuner?forsøg så vidt muligt at angive dit svar ud fra dit kendskab til hele kommunen og ikke kun kommunens største by. Base: Bor ikke i den pågældende kommune Ringsted (n=1039) 59% 28% 8% 3% 1% Roskilde (n=1030) 42% 35% 16% 5% 2% Sorø (n=1041) 61% 29% 7% 3% 1% Køge (n=1032) 53% 31% 11% 4% 1% Næstved (n=1028) 56% 29% 9% 4% 2% Holbæk (n=1030) 56% 30% 8% 4% 1% 1 - Kender intet til 2 - Kender kun lidt til 3 - Kender nogenlunde til 4 - Kender godt til 5 - Kender meget godt til

22 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.2 Hvor godt synes du, at du kender følgende kommuner?forsøg så vidt muligt at angive dit svar ud fra dit kendskab til hele kommunen og ikke kun kommunens største by. Ringsted Base: Bor ikke i den pågældende kommune (996) 1 - Kender intet til 59% 2 - Kender kun lidt til 28% 3 - Kender nogenlunde til 8% 4 - Kender godt til 3% 5 - Kender meget godt til 1%

23 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.2 Hvor godt synes du, at du kender følgende kommuner?forsøg så vidt muligt at angive dit svar ud fra dit kendskab til hele kommunen og ikke kun kommunens største by. Roskilde Base: Bor ikke i den pågældende kommune (993) 1 - Kender intet til 42% 2 - Kender kun lidt til 35% 3 - Kender nogenlunde til 16% 4 - Kender godt til 5% 5 - Kender meget godt til 2%

24 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.2 Hvor godt synes du, at du kender følgende kommuner?forsøg så vidt muligt at angive dit svar ud fra dit kendskab til hele kommunen og ikke kun kommunens største by. Sorø Base: Bor ikke i den pågældende kommune (1004) 1 - Kender intet til 61% 2 - Kender kun lidt til 29% 3 - Kender nogenlunde til 7% 4 - Kender godt til 3% 5 - Kender meget godt til 1%

25 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.2 Hvor godt synes du, at du kender følgende kommuner?forsøg så vidt muligt at angive dit svar ud fra dit kendskab til hele kommunen og ikke kun kommunens største by. Køge Base: Bor ikke i den pågældende kommune (996) 1 - Kender intet til 53% 2 - Kender kun lidt til 31% 3 - Kender nogenlunde til 11% 4 - Kender godt til 4% 5 - Kender meget godt til 1%

26 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.2 Hvor godt synes du, at du kender følgende kommuner?forsøg så vidt muligt at angive dit svar ud fra dit kendskab til hele kommunen og ikke kun kommunens største by. Næstved Base: Bor ikke i den pågældende kommune (991) 1 - Kender intet til 56% 2 - Kender kun lidt til 29% 3 - Kender nogenlunde til 9% 4 - Kender godt til 4% 5 - Kender meget godt til 2%

27 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.2 Hvor godt synes du, at du kender følgende kommuner?forsøg så vidt muligt at angive dit svar ud fra dit kendskab til hele kommunen og ikke kun kommunens største by. Holbæk Base: Bor ikke i den pågældende kommune (1000) 1 - Kender intet til 56% 2 - Kender kun lidt til 30% 3 - Kender nogenlunde til 8% 4 - Kender godt til 4% 5 - Kender meget godt til 1%

28 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.3a I hvilken grad vil du umiddelbart vurdere, at følgende passer på Ringsted Kommune? Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til kommunen eller bor i kommunen (92) Attraktive boliger 1% 10% 36% 30% 5% 18% Fællesskab og foreningsliv 1% 8% 34% 25% 10% 21% Familie- og børnevenlig 0% 6% 36% 30% 10% 18% Kultur-, musik- og fritidstilbud 2% 9% 33% 31% 8% 16% Shopping og byliv 1% 11% 41% 30% 12% 6% Jobs og infrastruktur 0% 10% 31% 31% 12% 16% Natur og udeliv 2% 12% 31% 29% 14% 12% Slet ikke [1] I mindre grad [2] I nogen grad [3] I høj grad [4] I meget høj grad [5] Ved ikke

29 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.3a I hvilken grad vil du umiddelbart vurdere, at følgende passer på Ringsted Kommune? Attraktive boliger Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til kommunen eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 1% I mindre grad [2] 10% I nogen grad [3] 36% I høj grad [4] 30% I meget høj grad [5] 5% Ved ikke 18%

30 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.3a I hvilken grad vil du umiddelbart vurdere, at følgende passer på Ringsted Kommune? Fællesskab og foreningsliv Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til kommunen eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 1% I mindre grad [2] 8% I nogen grad [3] 34% I høj grad [4] 25% I meget høj grad [5] 10% Ved ikke 21%

31 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.3a I hvilken grad vil du umiddelbart vurdere, at følgende passer på Ringsted Kommune? Familie- og børnevenlig Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til kommunen eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 0% I mindre grad [2] 6% I nogen grad [3] 36% I høj grad [4] 30% I meget høj grad [5] 10% Ved ikke 18%

32 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.3a I hvilken grad vil du umiddelbart vurdere, at følgende passer på Ringsted Kommune? Kultur-, musik- og fritidstilbud Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til kommunen eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 2% I mindre grad [2] 9% I nogen grad [3] 33% I høj grad [4] 31% I meget høj grad [5] 8% Ved ikke 16%

33 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.3a I hvilken grad vil du umiddelbart vurdere, at følgende passer på Ringsted Kommune? Shopping og byliv Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til kommunen eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 1% I mindre grad [2] 11% I nogen grad [3] 41% I høj grad [4] 30% I meget høj grad [5] 12% Ved ikke 6%

34 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.3a I hvilken grad vil du umiddelbart vurdere, at følgende passer på Ringsted Kommune? Jobs og infrastruktur Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til kommunen eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 0% I mindre grad [2] 10% I nogen grad [3] 31% I høj grad [4] 31% I meget høj grad [5] 12% Ved ikke 16%

35 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.3a I hvilken grad vil du umiddelbart vurdere, at følgende passer på Ringsted Kommune? Natur og udeliv Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til kommunen eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 2% I mindre grad [2] 12% I nogen grad [3] 31% I høj grad [4] 29% I meget høj grad [5] 14% Ved ikke 12%

36 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.3b I hvilken grad vil du umiddelbart vurdere, at følgende passer på Roskilde Kommune? Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til kommunen eller bor i kommunen (205) Attraktive boliger 1% 6% 26% 35% 15% 17% Fællesskab og foreningsliv 0% 5% 33% 31% 11% 19% Familie- og børnevenlig 0% 5% 31% 38% 10% 16% Kultur-, musik- og fritidstilbud 0% 3% 23% 46% 18% 10% Shopping og byliv 1% 4% 25% 49% 15% 6% Jobs og infrastruktur 0% 7% 30% 36% 9% 16% Natur og udeliv 1% 5% 26% 41% 15% 11% Slet ikke [1] I mindre grad [2] I nogen grad [3] I høj grad [4] I meget høj grad [5] Ved ikke

37 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.3c I hvilken grad vil du umiddelbart vurdere, at følgende passer på Sorø Kommune? Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til kommunen eller bor i kommunen (62) Attraktive boliger 0% 8% 36% 33% 11% 12% Fællesskab og foreningsliv 0% 8% 34% 31% 10% 18% Familie- og børnevenlig 1% 3% 28% 45% 6% 18% Kultur-, musik- og fritidstilbud 2% 8% 36% 27% 10% 17% Shopping og byliv 0% 26% 25% 30% 10% 8% Jobs og infrastruktur 3% 15% 30% 27% 7% 18% Natur og udeliv 1% 8% 24% 41% 17% 9% Slet ikke [1] I mindre grad [2] I nogen grad [3] I høj grad [4] I meget høj grad [5] Ved ikke

38 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.3d I hvilken grad vil du umiddelbart vurdere, at følgende passer på Køge Kommune? Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til kommunen eller bor i kommunen (124) Attraktive boliger 1% 7% 36% 32% 13% 11% Fællesskab og foreningsliv 1% 6% 41% 28% 10% 13% Familie- og børnevenlig 0% 7% 31% 37% 14% 10% Kultur-, musik- og fritidstilbud 1% 6% 36% 36% 10% 11% Shopping og byliv 2% 4% 36% 36% 17% 5% Jobs og infrastruktur 1% 8% 36% 28% 13% 14% Natur og udeliv 1% 5% 28% 42% 16% 8% Slet ikke [1] I mindre grad [2] I nogen grad [3] I høj grad [4] I meget høj grad [5] Ved ikke

39 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.3e I hvilken grad vil du umiddelbart vurdere, at følgende passer på Næstved Kommune? Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til kommunen eller bor i kommunen (113) Attraktive boliger 2% 13% 32% 28% 11% 14% Fællesskab og foreningsliv 1% 7% 34% 30% 10% 18% Familie- og børnevenlig 0% 7% 30% 34% 14% 15% Kultur-, musik- og fritidstilbud 1% 11% 32% 34% 9% 12% Shopping og byliv 2% 11% 33% 33% 15% 7% Jobs og infrastruktur 4% 15% 32% 26% 10% 14% Natur og udeliv 0% 5% 34% 37% 15% 8% Slet ikke [1] I mindre grad [2] I nogen grad [3] I høj grad [4] I meget høj grad [5] Ved ikke

40 RINGSTED OG KONKURRENDE KOMMUNER Sp.3f I hvilken grad vil du umiddelbart vurdere, at følgende passer på Holbæk Kommune? Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til kommunen eller bor i kommunen (93) Attraktive boliger 1% 10% 41% 33% 4% 12% Fællesskab og foreningsliv 1% 6% 37% 31% 9% 16% Familie- og børnevenlig 3% 11% 33% 32% 7% 15% Kultur-, musik- og fritidstilbud 1% 8% 33% 35% 7% 16% Shopping og byliv 1% 15% 35% 31% 9% 9% Jobs og infrastruktur 1% 14% 38% 24% 7% 15% Natur og udeliv 2% 6% 26% 42% 15% 10% Slet ikke [1] I mindre grad [2] I nogen grad [3] I høj grad [4] I meget høj grad [5] Ved ikke

41 KENDSKAB TIL SLOGANS Sp.4 Hvilke af følgende udtryk eller slogans har du på et tidspunkt set eller hørt?du kan markere flere svar Base (1009) Velkommen til Holbæk 8% Mærk Næstved 5% Alle Tiders Roskilde 5% Følelsen af Faxe 5% Ringsted rykker 5% Kærlige Køge 4% Ingen af disse 71% Ved ikke 9%

42 KENDSKAB TIL RINGSTED Sp.5 I hvilken grad forbinder du Ringsted Kommune med følgende? Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til Ringsted Kommune eller bor i kommunen (92) Shopping og byliv 1% 18% 33% 29% 10% 9% Kirker og slotte 3% 23% 26% 21% 11% 17% Museer og udstillinger 8% 29% 21% 16% 9% 16% Teater og musik 5% 28% 27% 17% 9% 14% Sport og kultur 8% 19% 31% 24% 4% 15% Caféer og restauranter 4% 23% 34% 23% 5% 11% Uddannelse og skoler 4% 18% 32% 22% 10% 15% Industri og håndværk 5% 17% 29% 24% 8% 17% Slet ikke [1] I mindre grad [2] I nogen grad [3] I høj grad [4] I meget høj grad [5] Ved ikke

43 KENDSKAB TIL RINGSTED Sp.5 I hvilken grad forbinder du Ringsted Kommune med følgende? Shopping og byliv Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til Ringsted Kommune eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 1% I mindre grad [2] 18% I nogen grad [3] 33% I høj grad [4] 29% I meget høj grad [5] 10% Ved ikke 9%

44 KENDSKAB TIL RINGSTED Sp.5 I hvilken grad forbinder du Ringsted Kommune med følgende? Kirker og slotte Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til Ringsted Kommune eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 3% I mindre grad [2] 23% I nogen grad [3] 26% I høj grad [4] 21% I meget høj grad [5] 11% Ved ikke 17%

45 KENDSKAB TIL RINGSTED Sp.5 I hvilken grad forbinder du Ringsted Kommune med følgende? Museer og udstillinger Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til Ringsted Kommune eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 8% I mindre grad [2] 29% I nogen grad [3] 21% I høj grad [4] 16% I meget høj grad [5] 9% Ved ikke 16%

46 KENDSKAB TIL RINGSTED Sp.5 I hvilken grad forbinder du Ringsted Kommune med følgende? Teater og musik Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til Ringsted Kommune eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 5% I mindre grad [2] 28% I nogen grad [3] 27% I høj grad [4] 17% I meget høj grad [5] 9% Ved ikke 14%

47 KENDSKAB TIL RINGSTED Sp.5 I hvilken grad forbinder du Ringsted Kommune med følgende? Sport og kultur Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til Ringsted Kommune eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 8% I mindre grad [2] 19% I nogen grad [3] 31% I høj grad [4] 24% I meget høj grad [5] 4% Ved ikke 15%

48 KENDSKAB TIL RINGSTED Sp.5 I hvilken grad forbinder du Ringsted Kommune med følgende? Caféer og restauranter Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til Ringsted Kommune eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 4% I mindre grad [2] 23% I nogen grad [3] 34% I høj grad [4] 23% I meget høj grad [5] 5% Ved ikke 11%

49 KENDSKAB TIL RINGSTED Sp.5 I hvilken grad forbinder du Ringsted Kommune med følgende? Uddannelse og skoler Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til Ringsted Kommune eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 4% I mindre grad [2] 18% I nogen grad [3] 32% I høj grad [4] 22% I meget høj grad [5] 10% Ved ikke 15%

50 KENDSKAB TIL RINGSTED Sp.5 I hvilken grad forbinder du Ringsted Kommune med følgende? Industri og håndværk Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til Ringsted Kommune eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 5% I mindre grad [2] 17% I nogen grad [3] 29% I høj grad [4] 24% I meget høj grad [5] 8% Ved ikke 17%

51 RINGSTED SOM BOSÆTTERKOMMUNE Sp.6 Har du nogensinde stiftet bekendtkendskab med Ringsted by/ringsted Kommune gennem nogle af følgende steder og/eller kontakter?du kan markere flere svar Base: Bor ikke i Ringsted Kommune (996) Ja, gennem besøg, arbejde eller rejse til Ringsted by/ringsted Kommune 19% Ja, venner eller familie fortalte om byen/kommunen 11% Ja, via søgning på internettet 4% Ja, via Ringsted Kommunes hjemmeside eller sociale medier 3% Ja, via foldere, annoncer eller anden markedsføring 3% Ja, andet sted, noter venligst 2% Nej, har aldrig stiftet bekendtskab med Ringsted by/ringsted Kommune 63% Ved ikke 4%

52 RINGSTED SOM BOSÆTTERKOMMUNE Sp.7 I hvilken grad synes du umiddelbart, at følgende passer på Ringsted by/ringsted Kommune? Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til Ringsted Kommune eller bor i kommunen (92) Er en attraktiv by/kommune at bo i for familier 0% 9% 40% 24% 9% 17% Er en attraktiv by/kommune at bo i som single 2% 13% 32% 18% 5% 30% Er en by/kommune, der er værd at besøge som turist 5% 22% 27% 25% 7% 15% Ringsted er en attraktiv shoppingby 2% 16% 29% 29% 13% 10% Er en by/kommune med mange virksomheder og arbejdspladser 2% 11% 37% 22% 10% 18% Er en by/kommune med mange kultur-, sport- og fritidstilbud 0% 17% 31% 18% 12% 23% Slet ikke [1] I mindre grad [2] I nogen grad [3] I høj grad [4] I meget høj grad [5] Ved ikke

53 RINGSTED SOM BOSÆTTERKOMMUNE Sp.7 I hvilken grad synes du umiddelbart, at følgende passer på Ringsted by/ringsted Kommune? Er en attraktiv by/kommune at bo i for familier Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til Ringsted Kommune eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 0% I mindre grad [2] 9% I nogen grad [3] 40% I høj grad [4] 24% I meget høj grad [5] 9% Ved ikke 17%

54 RINGSTED SOM BOSÆTTERKOMMUNE Sp.7 I hvilken grad synes du umiddelbart, at følgende passer på Ringsted by/ringsted Kommune? Er en attraktiv by/kommune at bo i som single Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til Ringsted Kommune eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 2% I mindre grad [2] 13% I nogen grad [3] 32% I høj grad [4] 18% I meget høj grad [5] 5% Ved ikke 30%

55 RINGSTED SOM BOSÆTTERKOMMUNE Sp.7 I hvilken grad synes du umiddelbart, at følgende passer på Ringsted by/ringsted Kommune? Er en by/kommune, der er værd at besøge som turist Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til Ringsted Kommune eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 5% I mindre grad [2] 22% I nogen grad [3] 27% I høj grad [4] 25% I meget høj grad [5] 7% Ved ikke 15%

56 RINGSTED SOM BOSÆTTERKOMMUNE Sp.7 I hvilken grad synes du umiddelbart, at følgende passer på Ringsted by/ringsted Kommune? Ringsted er en attraktiv shoppingby Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til Ringsted Kommune eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 2% I mindre grad [2] 16% I nogen grad [3] 29% I høj grad [4] 29% I meget høj grad [5] 13% Ved ikke 10%

57 RINGSTED SOM BOSÆTTERKOMMUNE Sp.7 I hvilken grad synes du umiddelbart, at følgende passer på Ringsted by/ringsted Kommune? Er en by/kommune med mange virksomheder og arbejdspladser Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til Ringsted Kommune eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 2% I mindre grad [2] 11% I nogen grad [3] 37% I høj grad [4] 22% I meget høj grad [5] 10% Ved ikke 18%

58 RINGSTED SOM BOSÆTTERKOMMUNE Sp.7 I hvilken grad synes du umiddelbart, at følgende passer på Ringsted by/ringsted Kommune? Er en by/kommune med mange kultur-, sport- og fritidstilbud Base: Har et nogenlunde/ godt kendskab til Ringsted Kommune eller bor i kommunen (92) Slet ikke [1] 0% I mindre grad [2] 17% I nogen grad [3] 31% I høj grad [4] 18% I meget høj grad [5] 12% Ved ikke 23%

59 KRAV TIL BOLIGEN Sp.8 Hvor vigtigt er hver af følgende for dig, hvis du skulle søge efter en ny bolig? Base (1009) Boligen skal ligge i- eller tæt på storbyen 14% 21% 24% 21% 15% 4% Boligen skal være rummelig 2% 9% 24% 40% 22% 4% Boligen skal være billig 2% 9% 36% 28% 21% 4% Boligen skal ligge tæt på skole og/eller daginstitutioner 36% 20% 14% 16% 9% 4% Boligen skal ligge tæt på attraktive kultur-, sport- og fritidstilbud 11% 23% 28% 24% 9% 5% Boligen skal ligge tæt på steder hvor der er mulighed for at shoppe 5% 16% 30% 30% 16% 4% 1 - Slet ikke vigtigt [1] 2 - Mindre vigtigt [2] 3 - Til en vis grad vigtigt [3] 4 - Rimelig vigtigt [4] 5 - Meget vigtigt [5] Ved ikke

60 KRAV TIL BOLIGEN Sp.8 Hvor vigtigt er hver af følgende for dig, hvis du skulle søge efter en ny bolig? Boligen skal ligge i- eller tæt på storbyen Base (1009) 1 - Slet ikke vigtigt [1] 14% 2 - Mindre vigtigt [2] 21% 3 - Til en vis grad vigtigt [3] 24% 4 - Rimelig vigtigt [4] 21% 5 - Meget vigtigt [5] 15% Ved ikke 4%

61 KRAV TIL BOLIGEN Sp.8 Hvor vigtigt er hver af følgende for dig, hvis du skulle søge efter en ny bolig? Boligen skal være rummelig Base (1009) 1 - Slet ikke vigtigt [1] 2% 2 - Mindre vigtigt [2] 9% 3 - Til en vis grad vigtigt [3] 24% 4 - Rimelig vigtigt [4] 40% 5 - Meget vigtigt [5] 22% Ved ikke 4%

62 KRAV TIL BOLIGEN Sp.8 Hvor vigtigt er hver af følgende for dig, hvis du skulle søge efter en ny bolig? Boligen skal være billig Base (1009) 1 - Slet ikke vigtigt [1] 2% 2 - Mindre vigtigt [2] 9% 3 - Til en vis grad vigtigt [3] 36% 4 - Rimelig vigtigt [4] 28% 5 - Meget vigtigt [5] 21% Ved ikke 4%

63 KRAV TIL BOLIGEN Sp.8 Hvor vigtigt er hver af følgende for dig, hvis du skulle søge efter en ny bolig? Boligen skal ligge tæt på skole og/eller daginstitutioner Base (1009) 1 - Slet ikke vigtigt [1] 36% 2 - Mindre vigtigt [2] 20% 3 - Til en vis grad vigtigt [3] 14% 4 - Rimelig vigtigt [4] 16% 5 - Meget vigtigt [5] 9% Ved ikke 4%

64 KRAV TIL BOLIGEN Sp.8 Hvor vigtigt er hver af følgende for dig, hvis du skulle søge efter en ny bolig? Boligen skal ligge tæt på attraktive kultur-, sportog fritidstilbud Base (1009) 1 - Slet ikke vigtigt [1] 11% 2 - Mindre vigtigt [2] 23% 3 - Til en vis grad vigtigt [3] 28% 4 - Rimelig vigtigt [4] 24% 5 - Meget vigtigt [5] 9% Ved ikke 5%

65 KRAV TIL BOLIGEN Sp.8 Hvor vigtigt er hver af følgende for dig, hvis du skulle søge efter en ny bolig? Boligen skal ligge tæt på steder hvor der er mulighed for at shoppe Base (1009) 1 - Slet ikke vigtigt [1] 5% 2 - Mindre vigtigt [2] 16% 3 - Til en vis grad vigtigt [3] 30% 4 - Rimelig vigtigt [4] 30% 5 - Meget vigtigt [5] 16% Ved ikke 4%

66 MOBILE OG SØGENDE RESPONDENTER Sp.9 Hvornår har du/i senest søgt efter en ny bolig?angiv dit svar selvom du/i måske ikke endte ud med at købe/leje noget i sidste ende. Base (1009) Inden for det seneste år 21% Inden for de seneste 1-2 år 12% Inden for de seneste 3-5 år 17% Inden for de seneste 6-10 år 10% Mere end 10 år siden 30% Har aldrig søgt efter en ny bolig 7% Ved ikke 3%

67 MOBILE OG SØGENDE RESPONDENTER Sp.10 Hvilke steder søgte du/i efter information, da du/i senest søgte efter bolig?du kan markere flere svar Base: Har søgt efter bolig (905) Boligsider på nettet (fx Boliga.dk eller boligsiden.dk) 52% Ejendomsmæglers hjemmeside 32% Aviser 20% Ejendomsmæglerens forretning 19% Venner og familie (anbefalinger) 18% Sociale medier (fx Facebook eller LinkedIn) 14% Kommuners hjemmeside 8% Andre steder, noter venligst 9% Ved ikke 7%

68 INDHOLD Online survey Sammenfatning Formål og metode Den samlede analyse

69 SAMMENFATNING Undersøgelsen blev gennemført første gang i november Denne undersøgelse er gennemført i Der er generelt ikke de store forskelle på 2017 og 2018 resultaterne. Cirka 60 % af respondenterne kom fra KBH og omegn i 2017, øvrige primært fra Ringsteds omegnskommuner. Ingen fra Ringsted. I 2018 kommer kun 40 % fra KBH og omegn, ingen fra Sorø og Roskilde, men hele 30 % fra Ringsted. Knap 1/3 af respondenterne er altså tilsyne-ladende flyttet til Ringsted i períoden. Facebook har også i 2018 været den primære kilde til info om prøvepakken (50 %). Derudover tæller Ringsted kommunes hjemmeside højt (25 %), og annoncer og anbefalinger fra venner/familie i mindre grad. Cirka halvdelen af respondenterne har bestilt prøvepakken, fordi de overvejer at flytte til Ringsted eller fordi de var nysgerrige på prøvepakkens indhold. Cirka 60 % af respondenterne siger, at prøvepakken i høj grad eller i meget høj grad giver et dækkende og relevant indblik i, hvad Ringsted har at tilbyde. Prøvepakken har haft effekt på respondenternes holdning. Cirka 55 % siger, at de er blevet en del mere positiv for Ringsted efter at have modtaget prøvepakken. Ingen er blevet mere negativ.

70 SAMMENFATNING... Fortsat Respondenterne har især lagt mærke til Ringsted Rykkers logo, annoncer eller kampagne gennem sociale medier (65 %). 25 % har set annoncer i netmedier, mens events, medieomtale og anden kommunikation har været mindre synlig. Der er generelt stor tilslutning (alle er over 4 på en skala fra 1-5) for udsagnene om Ringsted. Højest tilslutning er der til udsagnet om, at Ringsted er attraktiv for singler. Det scorer et rent 5-tal. Det er noget højere end i 2017 undersøgelsen, hvor attraktiviteten for familier vægtede højere. Det altovervejende kriterie for respondenternes søgning efter bolig er (ligesom i 2017) rummelighed. Dernæst følger shopping-muligheder, boligens pris, og at det er tæt på eller i en storby. Respondenterne anvender først og fremmest boligsider (70 %) samt ejendomsmægleres sider (45 %) og sociale medier (40 %) i deres søgning på bolig. Aviser anvendes af meget få.

71 FORMÅL OG METODE Formålet med undersøgelsen er at evaluere respondenternes ønsker til og behov for information fra Ringsted om boliger og tilflytningsfordele. Derudover at undersøge om prøvepakken er modtaget positivt og/eller hvorvidt modtagerne har behov for mere/anden information. Endelig giver undersøgelsen information om modtagernes typiske kanaler til at søge og finde information på boliger og boligområder. Undersøgelsen er udsendt til alle 200 abonnenter af Ringsted Rykkers nyhedsbrev. Denne gruppe har bestilt prøvepakken og markeret, at de ønsker at modtage mere info fra Ringsted Kommune. 36 personer har besvaret analysen, hvilket er det samme antal, der deltog i Enkelte har skippet enkelte spørgsmål. Undersøgelsen er foretaget af Corporate Relations på vegne af Ringsted Kommune.

72 BOPÆL / SPØRGSMÅL 1 Hvor har du bopæl i dag? Undersøgelsen 2017 Undersøgelsen 2018

73 OM PRØVEPAKKEN / SPØRGSMÅL 2 Hvilke kanaler og kontakter gjorde dig opmærksom på prøvepakken? Gennem anbefaling fra venner eller familie Gennem Ringsted Kommunes hjemmeside Gennem et opslag på Facebook Gennem annonce et sted på nettet Gennem søgning på nettet Andet

74 OM PRØVEPAKKEN / SPØRGSMÅL 3 Hvad var årsagen til, at du valgte at bestille en prøvepakke? Jeg/vi var nysgerrige på prøvepakkens indhold Jeg/vi overvejer at flytte til Ringsted Jeg/vi ønskede at gøre brug af pakkens rabatter og tilbud Jeg/vi ville gerne vide mere om boliger og boligområder i Ringsted Andet

75 OM PRØVEPAKKEN / SPØRGSMÅL 4 I hvor høj grad, synes du, at prøvepakkens indhold giver et dækkende og relevant indblik i, hvad Ringsted har at tilbyde?

76 OM PRØVEPAKKEN / SPØRGSMÅL 5 Har prøvepakken ændret dine forventninger til Ringsted? Ja, jeg har besluttet at flytte til eller søge efter bolig i Ringsted Ja, jeg er blevet en del mere positiv for Ringsted Nej, min holdning er uændret Nej, jeg er blevet mere negativ

77 OM PRØVEPAKKEN / SPØRGSMÅL 6 Har du lagt mærke til Ringsted Rykker logoet, annoncer eller vores kampagne for tilflytning til Ringsted gennem anden information eller andre medier (end prøvepakken)? Omtale på sociale medier Annoncer på netmedier Omtale i nyhedsmedier Til arrangementer eller events Andet

78 HOLDNING TIL RINGSTED / SPØRGSMÅL 7 I hvor høj grad, synes du, at følgende udsagn om Ringsted er korrekte? Ringsted er en attraktiv kommune at bo i for familier Ringsted er en attraktiv kommune at bo i som single Ringsted er en kommune, der er værd at besøge som turist Ringsted er en attraktiv shopping-by Ringsted er en kommune med mange virksomheder og arbejdspladser Ringsted er en kommune med mange kultur-, sport- og fritidstilbud

79 INFORMATIONSSØGNING / SPØRGSMÅL 8 Hvilke kriterier er vigtige for dig, når du søger bolig? Det skal være tæt på eller i storby Boligen skal være rummelig Boligen skal være billig Det skal være tæt på skole og/eller daginstitutioner Det være tæt på attraktive kultur-, sport- og fritidstilbud Det skal være tæt på shoppingmuligheder

80 INFORMATIONSSØGNING / SPØRGSMÅL 9 Hvilke kanaler og medier er de mest relevante for dig, hvis du skal holde dig opdateret om attraktive boliger og boligområder? Venner og familie (anbefalinger) Kommuners hjemmeside Ejendomsmægleres sider Boligsider på nettet Sociale medier (fx Facebook eller Linkedin) Aviser Andet

81 INDHOLD Digital annoncering Sammenfatning Facebook boost Digitale annoncering

82 SAMMENFATNING En stor del af kampagnen på sociale medier primært Facebook har bestået af boostede opslag. Denne del blev valgt i 2018 for i højere grad at opnå rækkevidde og interaktion med brugerne om de enkelte events, nyheder og informationer fra Ringsted rykker. I 2017 var Facebook-annonceringen mere fokuseret på den generelle opmærksomhed. Kampagnestrategien må vurderes at være lykkedes, da vores KPI er er nået og den boostede del af FB-opslagene kan tilskrives cirka 95 % af den samlede rækkevidde og interaktion. FACEBOOK OPSLAG I 2018 har vi haft 38 opslag. De 19 opslag har været sponsoreret/boostet. 10 i foråret for knap DKK og 9 i efteråret for ca DKK. Det mest populære opslag er det sidste i 2018, hvad er det bedste ved Ringsted, der opfordrer brugerne til at fortælle om den bedste oplevelse eller attraktion i Ringsted. Den har 345 reageret på, kommenteret eller delt. Derudover bliver videoer generelt set meget og mange anvender kommentar-funktionen til at dele disse videoer. Opslag, der handler om boligpriser, transporttider og natur, får desuden også mange reaktioner. Generelt har konkurrencerne på Facebook og Instagram ikke været den store succes. Få har uploadet indhold og deltaget i disse konkurrencer. Data dækker 1. januar til 30. oktober DIGITALE ANNONCER Den digitale annoncering har haft mange visninger, , for hele kampagneperioden Effekten målt gennem clickthrough-rate, har i 2018 været betydeligt højere end i ,27 og 0,22 i foråret og efteråret 2018 mod 0,12 i Det er alt sammen højere end branchens benchmark, der ligger på et sted mellem 0,8 og 0,12 afhængigt af annoncestørrelser. I den samlede kampagneperiode har klikket på annoncerne og har dermed besøgt ringstedrykker.dk.

83 FACEBOOK BOOST / SAMLET PERFORMANCE 2018 RÆKKEVIDDE (PAID) halvår halvår 2018 Unikke brugere EKSPONERINGER halvår halvår 2018 Antal sidevisninger RELEVANSSCORE (GN.SNIT) 4 1. halvår ,1 2. halvår 2018 REAKTIONER halvår halvår 2018 Likes af opslag KOMMENTARER 54 kommentarer i 1. halvår kommentarer i 2. halvår 2018 DELINGER 25 delinger 1. halvår delinger 2. halvår

84 DIGITALE ANNONCER / SAMLET PERFORMANCE UNIKKE VISNINGER visninger af Ringsted Rykkers digitale annoncer i Ca. 2,4 mio. visninger i 2017 og godt 1 mio. visninger i UNIKKE KLIK unikke klik på annonce (som fører til besøg på ringstedrykker.dk) klik i 2017 og i KLIK-IGENNEM-RATE (CTR %) 0,20 CTR for hele i 2017 var CTR på 0,12. I foråret 18 på 0,27 og i efteråret 18 på 0,22. Det er de segmenterede data på målgruppen fra år, der performer bedst. TOP SITES BEDSTE ANNONCEFORMAT Flest brugere har set de digitale annoncer på bt.dk eb.dk berlingske.dk Det bedst performende annonceformat er 160x600. Denne annoncetype gav en CTR på 0,32 i foråret 2018.

85 INDHOLD Content marketing Sammenfatning Facebook Instagram Kampagnesite

86 SAMMENFATNING En væsentlig del af Ringsted Rykker kampagnen kører på digitale medier kampagnesite, Facebook og Instagram. På de følgende sider konkluderes med nogle få statistiske data på effekten af denne markedsføring. Resultaterne fra 2017 er også opgjort til mulig sammenligning. KAMPAGNESITE I 2018 har har der været i alt brugersessioner fra ca brugere, hvoraf ca. 200 har bestilt prøvepakken (i 2017 bestilte 150 pakken). Det viser sitets relevans. 195 abonnerer på nyhedsbrevet, som dermed er en væsentlig formidlingskilde. Mange besøgende kommer fra Facebook, mange anvender både PC og mobil samt Safari og Chrome som browser. Pendlereventet gav langt det største antal besøgende i perioden over 1-2 dage. Her kom de besøgende direkte ind på sitet efter at have læst info-materiale. De besøgende er stort set alle i målgruppen; aldersmæssigt og geografisk. FACEBOOK Ringsted Rykkers Facebook side er det klart mest besøgte medie under kampagnen. Den samlede rækkevidde af opslagene er 2,5 gange så høj som forrige periode (på hele visninger), hvilket skyldes et stigende antal boostede opslag. Boostede opslag med video er dem med flest antal visninger og mest interaktion. De betalte indlæg er med til at drive traffik til andre FB opslag, til sitet og til bestilling af prøvepakker. Interaktionen på siden er generelt stærkt stigende. De populæreste oplæg handler om attraktive boliger, transport og natur. INSTAGRAM Instagram er det mindst populære af de valgte digitale medier. Der er 102 følgere pr Det er dog heller ikke et omkostningstungt medie, og billederne på Instagram bidrager til at give et billede af Ringsted fra mange vinkler. Et stigende antal personer anvender hashtagget #ringstedrykker ikke mindst fotokonkurrencen var et boost til Instagramprofilen og udbredelse af kampagne-tagget. Data dækker 1. januar til 30. oktober 2018.

87 RINGSTEDRYKKER.DK BRUGERE WWW GEOGRAFI WWW PENDLEREVENT WWW Brugersessioner har fundet sted på ringstedrykker.dk i Det er sket fra i alt brugere. 2017: brugersessioner har fundet sted på ringstedrykker.dk. Det er sket fra i alt brugere. 40 % fra KBH af alle besøgende. Ca. 10 % er fra Ringsted. Derudover er et par pct. fra Roskilde, Næstved, Slagelse, Aarhus og Haslev. 2017: 40 % fra KBH af alle besøgende. Kun 5 % er fra Ringsted. Derudover et par pct. fra Roskilde og Hvidovre. 400 brugersessioner Pendlereventen den 11. april udløste det langt største antal brugersessioner på kampagnesitet over to dage. BROWSER WWW MOBIL WWW PRØVEPAKKER WWW 36 % Chrome brugere. 26 % Safari brugere. Andre populære browsere er Edge, IE og Android. 2017: 60 % Safari brugere. Heraf 40 % fra app. Andre populære browsere er Chrome og Android. 5 % ander IE. 43 % anvender desktop 40 % anvender mobiltlf. Godt 17 % anvender tablet. 2017: Over 60 % besøger via mobiltelefon. Godt 20 % anvender tablet. Kun 18 % anvender desktop. Apple iphone er klart dominerende. 347 prøvepakker er udsendt i af disse har også aktivt tilvalgt at modtage kampagnens nyhedsbrev. 2017: 150 prøvepakker sådan ca. er udsendt i kampagneperioden. Over 100 af disse har også aktivt tilvalgt at modtage info fra Ringsted. Måling foretaget

88 FACEBOOK OPSLAG 38 opslag er publiceret på Facebook. Heraf 18 opslag i april-juni. 20 opslag er boostet. 2017: 26 opslag er publiceret på Facebook 2 af disse opslag er boostet. Derudover er 4 opslag anvendt alene som betalt sponsoreret info. RÆKKEVIDDE Ca har set opslag på Facebook reaktioner, kommentarer eller delinger. 2017: Ca har set opslag på Facebook Det kan være tekster, billeder og/eller videos) fra Ringsted Rykker kampagnen. INTERAKTION Ca har interageret med opslag. 337 følger FB siden. 2017: Ca har interageret med opslag... ved fx at like, klikke på, dele eller kommentere opslag. 120 følger aktuelt kampagnesiden på Facebook. VIDEO Visninger af videos på Facebook. Der er publiceret 5 videos i alt. Den mest populære er vist gange. 2017: visninger på Facebook. Der er publiceret 3 videos på siden og 2 som sponsoreret info. Den mest populære er set gange i i alt minutter. POULÆRT OPSLAG 1714 er nået via det populæreste ikkesponsorerede opslag. Det handlede om børnefestivalen. 2017: 690 er nået via det populæreste ikkesponsorerede opslag. Det hander om boligdrømme og har fået 6 likes. Der er 15 likes til et opslag om kampagnen. KOMMENTARER Måling foretaget

89 INSTAGRAM FOTOS 48 opslag er i alt publiceret på Instagram af kampagneteamet 2017: 23 fotos er publiceret på Instagram FØLGERE 102 følgere får billeder fra kampagnen i deres strøm 2017: 50 følgere får billeder fra kampagnen i deres strøm. HASHTAG #ringstedrykker Hashtagget er anvendt 99 gange af eksterne brugere. Det skyldes ikke mindst fotokonkurrencen i juni. 2017: #ringstedrykker hashtagget er anvendt 9 gange af eksterne brugere. SYNES GODT OM 28 likes Er givet til det et mest populære foto. 2017: 24 likes er givet til det et mest populære foto. 20 til næstmest populære. Måling foretaget

90 INDHOLD Samlede anbefalinger

91 SAMLEDE ANBEFALINGER Ringsted Rykker kampagnen har skabt opmærksomhed om Ringsted og fordelene ved flytte til og bo i Ringsted hos den potentielle målgruppe. Og selv om vi teknisk set ikke direkte kan måle effekten i antal tilflytninger og øget vækst, så viser resultaterne på de definerede KPI er, at kampagnen har været en succes. Under kampagnen er udviklet en række kanaler, medier og materialer til kommunikation med og markedsføring over for målgruppen, og gennem kampagnekommunikation er skabt en stadigt voksende følger- og abonnementsbase af mennesker med stor interesse for Ringsted. På denne baggrund anbefales det at fortsætte kampagnen i 2019 ud fra de definerede budgetter primært med fokus på medieindrykning, løbende kommunikation via kampagnesite, Facebook/Instagram og udvalgte events. Inden sommeren 2019 skal udvikles en plan for bosætterkommunikation og kampagner i 2020 og frem. For denne kommunikation anbefales det, at der i højere grad end tidligere fokuseres på at skabe involverende branding således at kommunens partnere, virksomheder, medarbejdere og borgere i højere grad inddrages i kampagnetiltag og bliver aktive ambassadører for Ringsted som bosætterkommune. Generelt anbefales det markedsføringsmæssigt at udnytte den stadigt voksende tilslutning til Facebook, Instagram samt nyhedsbrev om Ringsted i et bosætterperspektiv. Dette er ikke mindst relevant i lyset af behovet for målrettet kommunikation om kommende nye grunde, boliger og boligområder.

92 CORPORATE RELATIONS Denne analyse er udviklet og gennemført af: Direktør og rådgiver Lars Sandstrøm Corporate Relations T: E:

CORPORATE RELATIONS. Kendskabsanalyse Ringsted Bosætterkampagne. August 2017

CORPORATE RELATIONS. Kendskabsanalyse Ringsted Bosætterkampagne. August 2017 CORPORATE RELATIONS Kendskabsanalyse Ringsted Bosætterkampagne August 2017 Dataindsamling gennemført af YouGov 19.-20. august 2017 Målgruppe: Den danske befolkning, +18 år, 1009 respondenter. SAMMENFATNING

Læs mere

CORPORATE RELATIONS. Ringsted Kommune Bosætterkampagne Online survey Resultater. November 2017

CORPORATE RELATIONS. Ringsted Kommune Bosætterkampagne Online survey Resultater. November 2017 CORPORATE RELATIONS Ringsted Kommune Bosætterkampagne Online survey Resultater November 2017 FORMÅL OG METODE Formålet med undersøgelsen er at evaluere respondenternes ønsker til og behov for information

Læs mere

Kommunebranding handler først og fremmest om at samle kommunen omkring en fortælling, der giver mening både internt og eksternt.

Kommunebranding handler først og fremmest om at samle kommunen omkring en fortælling, der giver mening både internt og eksternt. Roskildes nye Pay off/brand Essence: Alle Tiders Roskilde skal lanceres bredt - lokalt og regionalt. Det skal sikres at udbrede brandet til også at omfavne erhvervsområderne som er vigtige i kommunen og

Læs mere

RINGSTED KOMMUNE Marts 2015 Lars Sandstrøm. Branding Ringsted CORPORATE RELATIONS

RINGSTED KOMMUNE Marts 2015 Lars Sandstrøm. Branding Ringsted CORPORATE RELATIONS RINGSTED KOMMUNE Marts 2015 Lars Sandstrøm Branding Ringsted CORPORATE RELATIONS HVAD TALER JEG OM? Kommunebranding definition og udbredelse Typiske udfordringer Brandingprocessen involvering og eksekvering

Læs mere

Folk flytter fra København, men kun få kilometer væk

Folk flytter fra København, men kun få kilometer væk Juli 018 Foto Colorbox Folk flytter fra København, men kun få kilometer væk København er en populær by at bo i. Alligevel er der flere, som flytter fra end til København. Alt tyder på, at folk bliver boende

Læs mere

MADE IN DENMARK Afrapportering

MADE IN DENMARK Afrapportering MADE IN DENMARK 2015 Afrapportering 1 Projektet Kampagnen Markedsføring af Danmark som golfferie-destination i forbindelse med den internationale goldturnering, Made in Denmark Periode Sommer 2015 Markeder

Læs mere

HPV Nyhedsbrev #5. Nyeste tal fra SSI stadig flere bliver vaccineret mod HPV

HPV Nyhedsbrev #5. Nyeste tal fra SSI stadig flere bliver vaccineret mod HPV HPV Nyhedsbrev #5 Kære alle Vi håber, at I har haft en dejlig sommer og er kommet godt i gang med efterårssæsonen. Stop HPV-indsatsen har ikke stået stille hen over sommeren. Det nye tilbud til drenge

Læs mere

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet YouTube-annoncering Udnyt potentialet Kort om mig Martin Trasmundi SEM specialist og digital rådgiver hos IIH Nordic Brænder for YouTube og video markedsføring Taget jagttegn Hvad stor er YouTube? DK s

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 25% af den danske befolkning læser ugentlig blogs. Det er en stigning på 80% over de seneste 5 år Kilde: Carat CCS Survey 2015 Kort fortalt

Læs mere

Sociale medier. Seks trin til bedre indhold

Sociale medier. Seks trin til bedre indhold Sociale medier Seks trin til bedre indhold Med inspiration fra Sig du kan li mig Indholdsstrategi for sociale medier af Astrid Haug. Middelfart Sparekasse 2017 1 Kend dit formål Hvad vil du opnå med din

Læs mere

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af som effektivt redskab SOCIALE MEDIER 2015 3.300.000 DANSKE BRUGERE PÅ FACEBOOK - svarende til 68% af den danske befolkning i aldersgruppen 13 år eller ældre.

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen August 2014

Statistik for anvendelsen af ereolen August 2014 43.885 44.299 59.665 55.599 52.613 52.506 53.737 49.458 49.296 53.911 51.577 48.324 47.469 47.228 44.013 48.410 50.280 59.375 67.354 65.078 93.150 80.945 79.863 70.709 71.628 75.220 82.182 83.015 100.758

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

Den larmende verden!!

Den larmende verden!! BLOG DIG TIL SUCCES Den larmende verden Den larmende verden Overflod af indhold og afsendere 1/4 af alt indhold er i dag skabt af brugerne selv 10 timer Så meget content indtager vi hver eneste dag 5x

Læs mere

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell Online annoncering Snak om emnet og med andre på #novicell 1 Agenda Facebook LinkedIn Banner & IP-baseret Affiliate AdWords Tracking 2 CPC (Cost Per Click ~ Pris pr. klik) TBF er CPM (Cost Per Thousand

Læs mere

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål?

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Sociale Medier eguide Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Kort om guiden Denne guide er lavet til dig, der synes, at det

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen September 2014

Statistik for anvendelsen af ereolen September 2014 jan13 feb13 mar13 apr13 maj13 jun13 jul13 aug13 sep13 okt13 nov13 dec13 jan14 jul14 sep14 43.885 44.299 59.665 55.599 52.613 52.506 53.737 49.458 49.296 53.911 51.577 48.324 47.469 47.228 44.013 48.410

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen Juli 2014

Statistik for anvendelsen af ereolen Juli 2014 jan13 feb13 mar13 apr13 maj13 jun13 jul13 aug13 sep13 okt13 nov13 dec13 jul14 59.665 55.599 115.264 59.375 52.613 52.506 53.737 67.354 53.911 49.458 49.296 43.885 44.299 51.577 48.324 99.901 47.469 47.228

Læs mere

BOOST DIN BOLIG. Boost din bolig på de sociale medier og lad din bolig finde køberen for dig.

BOOST DIN BOLIG. Boost din bolig på de sociale medier og lad din bolig finde køberen for dig. BOOST DIN BOLIG Boost din bolig på de sociale medier og lad din bolig finde køberen for dig. DET DANSKE BOLIGMARKED Temperaturen på boligmarkedet i Danmark viser, at 7,5% af den danske befolkning aktivt

Læs mere

Vækstbarometer. Greater Copenhagen. Region Hovedstaden

Vækstbarometer. Greater Copenhagen. Region Hovedstaden Vækstbarometer Region Hovedstaden Greater Copenhagen Region Hovedstadens Vækstbarometer er et repræsentativt panel af mere end 800 direktører for virksomheder i Region Hovedstaden. Region Hovedstaden gennemfører

Læs mere

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers FÅ DIN JOBANNONCE PÅ De sociale medier er ikke til at komme udenom heller ikke når du skal rekruttere nye medarbejdere! Alligevel er der mange virksomheder, der

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog September 2014

Statistik for anvendelsen af Netlydbog September 2014 jan13 feb13 mar13 apr13 maj13 jun13 jul13 aug13 sep13 okt13 nov13 dec13 jan14 jul14 sep14 43.807 41.264 41.216 45.563 44.419 45.301 44.894 51.006 48.516 48.087 44.165 48.069 49.837 46.200 47.201 50.043

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

Evaluering af Brug en sjat mindre

Evaluering af Brug en sjat mindre Bilag til pkt. 13 Maj 2012 Evaluering af Brug en sjat mindre 1 Indhold Formål med kampagne side 3 Kampagnesite side 4 Partnerskaber side 6 PR-events side 7 Betalt eksponering side 8 Ejerkommunerne side

Læs mere

Dimittendundersøgelse for XXXe. XXXuddannelsen i xxx

Dimittendundersøgelse for XXXe. XXXuddannelsen i xxx Dimittendundersøgelse for XXXe Kære XXX XXXuddannelsen i xxx Du dimitterede fra UCL XXXuddannelsen i mm.åååå, og vi henvender os til dig, fordi vi som et vigtigt led i fortsat udvikling af uddannelsen

Læs mere

Flere elever går i store klasser

Flere elever går i store klasser ANALYSENOTAT Flere elever går i store klasser November 2016 I det følgende analyseres udviklingen i antallet af elever i folkeskolens klasser på baggrund af tal fra Indenrigsministeriet og svar fra undervisningsministeren.

Læs mere

Notat. Befolkningsudvikling og gennemsnitsindkomster i kommunerne. Bo Panduro

Notat. Befolkningsudvikling og gennemsnitsindkomster i kommunerne. Bo Panduro Notat Befolkningsudvikling og gennemsnitsindkomster i kommunerne Bo Panduro Befolkningsudvikling og gennemsnitsindkomster i kommunerne VIVE og forfatterne, 2017 e-isbn: 978-87-93626-25-6 Layout: 1508 Projekt:

Læs mere

HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION

HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION BORGERPANELUNDERSØGELSE AUGUST 2015 Indholdsfortegnelse Indledning Side 3 Om undersøgelsen Side 4 Sammenfatning Side 5 Resultater fordelt på emnerne: Information om Holbæk

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk November 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk November 2013 jan-12 37.383 35.261 72.644 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 42.827 40.985 38.372 47.809 43.807 91.616 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 44.894 48.516 48.087 107.487 138.294 137.179

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk December 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk December 2013 jan-12 37.383 35.261 72.644 34.843 107.487 30.807 138.294 33.777 172.071 38.463 210.534 46.034 256.568 40.037 296.605 40.271 336.876 42.827 379.703 40.985 420.688 38.372 459.060 47.809 43.807 91.616 45.563

Læs mere

Sociale medier 2012 Danskernes holdning til og brug af sociale medier Præsentation

Sociale medier 2012 Danskernes holdning til og brug af sociale medier Præsentation Sociale medier 2012 Danskernes holdning til og brug af sociale medier Præsentation Kontakt: Merethe Kring merethe.kring@yougov.com www.yougov.dk København, februar 2012 1 Sociale medier ændrer verden 2

Læs mere

SURVEY OM INFRASTRUKTUR I REGION HOVEDSTADEN. Operate A/S Side 1

SURVEY OM INFRASTRUKTUR I REGION HOVEDSTADEN. Operate A/S Side 1 SURVEY OM INFRASTRUKTUR I REGION HOVEDSTADEN Operate A/S Side 1 METODE Stikprøve og dataindsamling Målgruppe: 18-74 årige mænd og kvinder i Region Hovedstaden (minus Bornholm Kommune). Metode: Web-survey.

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk August 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk August 2013 jan-12 37.383 35.261 72.644 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 42.827 40.985 38.372 47.809 43.807 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 107.487 91.616 138.294 137.179 172.071 178.443

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Juli 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Juli 2013 jan-12 mar- 12 mar- 13 37.383 37.383 35.261 72.644 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 42.827 40.985 38.372 47.809 47.809 43.807 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 107.487 91.616 138.294 137.179

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk September 2013

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk September 2013 jan-12 37.383 35.261 72.644 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 42.827 40.985 38.372 47.809 43.807 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 44.894 107.487 91.616 138.294 137.179 172.071 178.443

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk April 2013

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk April 2013 19.010 24.494 43.504 37.461 80.965 47.542 128.507 54.764 183.271 51.475 234.746 58.173 292.919 65.438 358.357 87.972 446.329 74.407 520.736 73.550 594.286 86.670 680.956 54.254 735.210 54.158 789.368 59.665

Læs mere

Næsten 1 mio. danskere bor under 1.000 meter fra kysten

Næsten 1 mio. danskere bor under 1.000 meter fra kysten Næsten 1 mio. danskere bor under 1.000 meter fra kysten Et særligt kendetegn ved Danmarks geografi er, at vi har en af verdens længste kystlinjer set i forhold til landets størrelse. Den lange danske kystlinje

Læs mere

Facebook. Hvad kan det, og hvordan kan jeres forening bruge det?

Facebook. Hvad kan det, og hvordan kan jeres forening bruge det? Facebook Hvad kan det, og hvordan kan jeres forening bruge det? Program Hvad er Facebook - formålet med at bruge Facebook Er I i gang? Tekstopslag Opslag med billeder og re-post Statistik Planlægning Værd

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Januar 2014

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Januar 2014 59.665 55.599 115.264 59.375 52.613 52.506 53.737 67.354 53.911 49.458 49.296 43.885 44.299 51.577 174.639 227.252 279.758 333.495 400.849 454.760 504.218 553.514 597.399 641.698 93.150 80.945 79.863 70.709

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Juli 2013

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Juli 2013 19.010 Antal downlån 24.494 43.504 37.461 80.965 47.542 128.507 54.764 183.271 51.475 234.746 58.173 292.919 65.438 358.357 87.972 446.329 74.407 520.736 73.550 594.286 86.670 680.956 54.254 735.210 54.158

Læs mere

Vækstbarometer. Sund, kreativ, grøn og smart vækst. Region Hovedstaden

Vækstbarometer. Sund, kreativ, grøn og smart vækst. Region Hovedstaden Vækstbarometer Region Hovedstaden Sund, kreativ, grøn og smart vækst Region Hovedstadens Vækstbarometer er et repræsentativt panel af mere end 800 direktører for virksomheder i Region Hovedstaden. Region

Læs mere

Kendskab og holdning til Syddjurs Kommune Nulpunktsmåling maj 2016 analyse og konklusioner

Kendskab og holdning til Syddjurs Kommune Nulpunktsmåling maj 2016 analyse og konklusioner Side 1 af 10 Kendskab og holdning til Syddjurs Kommune Nulpunktsmåling maj 2016 analyse og konklusioner Metode Spørgeskemaundersøgelse blandt 510 respondenter som: - er bosiddende i Favrskov, Norddjurs,

Læs mere

Udviklingen i unge ydelsesmodtagere

Udviklingen i unge ydelsesmodtagere Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Dato 17. august 2009 J.nr.: Udviklingen i unge ydelsesmodtagere Konklusion Udviklingen i antallet af unge ydelsesmodtagere under 30 år i Østdanmark fra juni

Læs mere

Vækstbarometer. Arbejdskraft. Region Hovedstaden

Vækstbarometer. Arbejdskraft. Region Hovedstaden Vækstbarometer Region Hovedstaden Arbejdskraft Region Hovedstadens Vækstbarometer er et repræsentativt panel af mere end 800 direktører for virksomheder i Region Hovedstaden. Region Hovedstaden gennemfører

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Februar 2014

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Februar 2014 47.809 43.807 91.616 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 44.894 48.516 48.087 44.165 52.188 48.069 100.257 137.179 178.443 219.659 264.078 315.084 360.385 405.279 453.795 501.882 546.047 77.989 69.641

Læs mere

Lokaleportalen.dk. I disse kommuner vil de danske virksomheder bo!

Lokaleportalen.dk. I disse kommuner vil de danske virksomheder bo! Lokaleportalen.dk I disse kommuner vil de danske virksomheder bo! En årlig analyse foretaget af Lokaleportalen.dk, der undersøger hvilke kommuner de danske virksomheder finder mest attraktive som placering

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Maj 2014

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Maj 2014 59.665 55.599 115.264 59.375 52.613 52.506 53.737 67.354 53.911 49.458 49.296 43.885 44.299 51.577 48.324 99.901 47.469 47.228 44.013 174.639 147.370 227.252 194.598 279.758 238.611 333.495 400.849 454.760

Læs mere

Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler

Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler Primær kontaktperson Add Up Media & PR Kim Martin Sørensen E- mail: kim@addupmedia.dk Telefonnr.:

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk December 2012

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk December 2012 37.383 37.383 35.261 72.644 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 42.827 40.985 38.372 107.487 138.294 172.071 210.534 256.568 296.605 336.876 379.703 420.688 459.060 53.444 49.802 45.839 46.149

Læs mere

Roskilde Kommune Medieanbefaling

Roskilde Kommune Medieanbefaling Roskilde Kommune Medieanbefaling Roskilde Kommune Kampagne: Alle Tiders Roskilde Formål Styrke image og branding af Roskilde kommune over for potentielle tilflyttere til kommunen Dvs. tiltrække nye borgere

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Oktober 2013

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Oktober 2013 86.670 54.254 54.158 59.665 59.665 55.599 115.264 59.375 52.613 52.506 53.737 67.354 53.911 49.458 49.296 174.639 227.252 279.758 333.495 400.849 454.760 504.218 553.514 680.956 735.210 789.368 109.377

Læs mere

Sociale medier. Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt

Sociale medier. Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt Sociale medier 2011 Novicell - 2011 - Præsenteret af Martin Skøtt 1 Agenda Hvad er sociale medier? Udvikling & trends på sociale medier Det kan sociale medier bruges til Sådan lytter du på de sociale medier

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk August 2012

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk August 2012 19.010 24.494 43.504 37.461 80.965 47.542 54.764 51.475 58.173 65.438 87.972 74.407 Antal downlån 128.507 183.271 234.746 292.919 358.357 446.329 48.119 42.786 58.514 Antal besøg 86.156 86.556 77.353 72.962

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Maj 2014

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Maj 2014 47.809 43.807 91.616 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 44.894 48.516 48.087 44.165 52.188 48.069 49.837 46.200 47.201 100.257 137.179 178.443 150.094 219.659 196.294 264.078 243.495 315.084 360.385

Læs mere

Hvem er Aspekta? Michael Trinskjær er bestyrelsesmedlem i brancheforeningen. + 25 sogne, stifter og provstier. Januar 2015

Hvem er Aspekta? Michael Trinskjær er bestyrelsesmedlem i brancheforeningen. + 25 sogne, stifter og provstier. Januar 2015 Den kommunikerende NGO 2014 Hvem er Aspekta? PR- og kommunikationsbureau siden 2004 Hovedkontor i Malmø, kontor i København og Stockholm Kåret til Sveriges bedste PR-bureau i 2011 og 2012 Medlem af Public

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk September 2012

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk September 2012 37.383 37.383 35.261 34.843 30.807 33.777 38.463 46.034 40.037 40.271 72.644 107.487 138.294 172.071 210.534 256.568 296.605 336.876 53.444 49.802 45.839 46.149 47.913 52.807 59.176 56.703 63.216 127.691

Læs mere

Når begivenheden går online

Når begivenheden går online Når begivenheden går online Agenda Formål og set-up Facebook cases Brugerdrevne blogs og twitter Målemuligheder Next step Bilag blandet info Formål Opbygning af ambassadørnetværk Øget produktion af indhold

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk November 2013

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk November 2013 okt12 nov12 dec12 jan13 feb13 mar13 apr13 maj13 jun13 jul13 86.670 54.254 54.158 59.665 59.665 55.599 115.264 59.375 52.613 52.506 53.737 67.354 53.911 49.458 49.296 43.885 174.639 227.252 279.758 333.495

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk December 2013

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk December 2013 okt12 nov12 dec12 jan13 feb13 mar13 apr13 maj13 jun13 aug13 nov13 86.670 54.254 54.158 59.665 59.665 55.599 115.264 59.375 52.613 52.506 53.737 67.354 53.911 49.458 49.296 43.885 44.299 174.639 227.252

Læs mere

Brasilien. Markedsprofil VisitDenmark, 2016 Viden & Analyse

Brasilien. Markedsprofil VisitDenmark, 2016 Viden & Analyse Brasilien Markedsprofil 2016 VisitDenmark, 2016 Viden & Analyse Indhold Side Formål Nøgletal 3 VisitDenmarks markedsprofiler præsenterer centrale nøgletal for de vigtigste markeder i dansk turisme. Formålet

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Oktober 2012

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Oktober 2012 19.010 24.494 43.504 37.461 80.965 47.542 128.507 54.764 51.475 58.173 65.438 87.972 74.407 73.550 86.670 183.271 Antal downlån 234.746 292.919 358.357 446.329 520.736 594.286 680.956 48.119 42.786 58.514

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk September 2012

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk September 2012 19.010 24.494 43.504 37.461 80.965 47.542 128.507 54.764 51.475 58.173 65.438 87.972 74.407 73.550 Antal downlån 183.271 234.746 292.919 358.357 446.329 520.736 594.286 okt12 48.119 42.786 58.514 Antal

Læs mere

Digital Score Online platforme

Digital Score Online platforme Digital Score 2018 Online platforme Online platforme, er en nødvendighed, i forhold til turisternes digitaliserede adfærd. Størstedelen af turisterne bruger online platforme, som en del af deres ferie,

Læs mere

Bilag til Beskæftigelsespolitiske udfordringer i jobcenternetværk 1-6

Bilag til Beskæftigelsespolitiske udfordringer i jobcenternetværk 1-6 Bilag til Beskæftigelsespolitiske udfordringer i jobcenternetværk 1-6 April 2014 De 6 jobcenternetværk Bilagsoversigt 1. STRUKTURELLE KENDETEGN FOR RAMMERNE FOR INDSATSEN I JOBCENTRENE... 3 2. UDVIKLING

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Markedsføringskampagnen så går det løs igen! Tredje fase af markedsføringskampagnen efterår 2012

Markedsføringskampagnen så går det løs igen! Tredje fase af markedsføringskampagnen efterår 2012 Markedsføringskampagnen så går det løs igen! Tredje fase af markedsføringskampagnen efterår 2012 1 Om branchekampagnen Kampagnen sætter fokus på Brug advokat tidligere i forløbet (investeringen og forsikringen

Læs mere

Rapport resumé om oplevelser i Ringsted Kommune Udarbejdet for Ringsted Kommune, april 2014

Rapport resumé om oplevelser i Ringsted Kommune Udarbejdet for Ringsted Kommune, april 2014 Rapport resumé om oplevelser i Ringsted Kommune Udarbejdet for Ringsted Kommune, april 2014 Indledning Om undersøgelsen Undersøgelsen er udsendt via e-mail, til Ringsted Kommunes Borgerpanel. Deltagernes

Læs mere

SalesBooster - en ny måde at sælge bolig på

SalesBooster - en ny måde at sælge bolig på SalesBooster - en ny måde at sælge bolig på Salesbooster er fremtiden SalesBooster redefinerer god markedsføring. SalesBooster er det intelligente supplement til konventionel markedsføring, hvor man annoncerer

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

Befolkningsudviklingen i Danmark

Befolkningsudviklingen i Danmark Notat 20. juni 2019 Befolkningsudviklingen i Danmark 2010-2019 Resume: I dette notat ser vi på befolkningsudviklingen i Danmark fra 2010 til 2019 i et geografisk perspektiv. Vi kan på baggrund af notatet

Læs mere

Periode: Side: 1 af 8. Facebook. Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier. Vi investerer i din fremtid

Periode: Side: 1 af 8. Facebook. Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier. Vi investerer i din fremtid Side: 1 af 8 Facebook Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier Vi investerer i din fremtid Side: 2 af 8 Facebook formål Dit overordnede formål med at være på Facebook F.eks. Få flere unge til

Læs mere

ERHVERVSANALYSE 2018

ERHVERVSANALYSE 2018 ERHVERVSANALYSE 2018 Analysens resultater bygger på besvarelser af et online-survey udsendt til virksomheder med adresse i Kolding kommune, 465 virksomheder svarede på undersøgelsen, heriblandt 159 medlemmer

Læs mere

Facebook for kr.

Facebook for kr. Facebook for 5.000 kr. Middelfart Sparekasse 28. nov. 2018 Middelfart Sparekasse Lokal og digital Lokal forankring og nærhed til kunderne er (måske) en styrke i en digitaliseret verden Vores agenda o Kort

Læs mere

SUNDHEDSSTYRELSENS GET MOVING-INDSATS PÅ FACEBOOK 2017 KAMPAGNERESULTATER. Move. COPENHAGEN

SUNDHEDSSTYRELSENS GET MOVING-INDSATS PÅ FACEBOOK 2017 KAMPAGNERESULTATER. Move. COPENHAGEN SUNDHEDSSTYRELSENS GET MOVING-INDSATS PÅ FACEBOOK 2017 KAMPAGNERESULTATER Move. COPENHAGEN OM INFORMATIONSINDSATSEN GET MOVING 2017 Informationsindsatsen gennemførtes i ugerne 19-22, 2017. Denne rapport

Læs mere

Vest- og Sydsjælland hårdt ramt af tvangsauktioner

Vest- og Sydsjælland hårdt ramt af tvangsauktioner Vest- og Sydsjælland hårdt ramt af tvangsauktioner I juni var der 312 tvangsauktioner. Det er 11 flere end i maj. Det viser Danmarks Statistiks sæsonkorrigerede tal for juni 2014. Overordnet set er antallet

Læs mere

Kampagnekatalog - Voksenlærlingekampagne 2007. Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland. Beskæftigelsesregion Hovedstaden & sjælland

Kampagnekatalog - Voksenlærlingekampagne 2007. Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland. Beskæftigelsesregion Hovedstaden & sjælland Kampagnekatalog - Voksenlærlingekampagne 2007 Hovedstaden & Sjælland Indhold 3 Introduktion 3 Kampagnepakke 4 Kampagneprodukter 7 Informationsmøder 7 Hotline 7 Sortering i virksomhedslister 8 Bestilling

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, november 2017

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, november 2017 27.343 25.555 25.709 24.118 23.751 25.390 34.371 34.394 35.023 38.228 37.942 35.692 46.907 47.728 53.170 50.393 49.616 52.016 66.091 60.725 59.585 63.119 62.115 57.893 60.626 59.544 58.175 52.922 53.367

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSOVERBLIK

ARBEJDSMARKEDSOVERBLIK BESKÆFTIGELSESREGION HOVEDSTADEN & SJÆLLAND ARBEJDSMARKEDSOVERBLIK Arbejdsmarkedet i tal 2. halvår 2013 Marts 2014 Beskæftigelsesrådet Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland INDHOLDSFORTEGNELSE LEDIGHED

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, april 2019

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, april 2019 34.394 35.023 38.228 37.942 47.728 53.170 50.393 49.616 52.016 66.091 60.725 59.585 63.119 62.115 57.893 60.626 59.544 58.175 52.922 53.367 54.256 65.856 54.212 55.637 57.864 53.842 48.524 57.270 58.219

Læs mere

Geografisk indkomstulighed

Geografisk indkomstulighed Januar 2019 Projekt for 3F. Ulighed og fattigdom Geografisk indkomstulighed Resume Der er stor forskel på den gennemsnitlige indkomst imellem kommunerne i Danmark. Helt i toppen er Gentofte kommune, hvor

Læs mere

NYT BYNET. Informationsindsats NYT BYNET. Informationsindsats. 7. februar 2018

NYT BYNET. Informationsindsats NYT BYNET. Informationsindsats. 7. februar 2018 NYT BYNET Informationsindsats 7. februar 2018 NYT BYNET Informationsindsats 2. marts 2018 1 Nyt Bynet informationsindsats FREM TIL 1. MAJ 2018: EFTER 1. MAJ 2018: HØRING AKTIVITET: Movias forslag til lokal

Læs mere

Reduktion i topskatten går til Nordsjælland

Reduktion i topskatten går til Nordsjælland Reduktion i topskatten går til Nordsjælland Topskatten betales af de personer i Danmark med de højeste indkomster, og de bor i høj grad i kommunerne i Nordsjælland og omkring København. Hvis man vælger

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 6. Søgemaskineoptimering 12 7. Google

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, juli 2019

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, juli 2019 52.188 48.069 49.837 46.200 47.201 50.043 70.057 67.771 67.932 74.857 73.458 68.994 90.090 102.780 96.558 97.334 167.432 176.514 167.449 169.539 34.394 35.023 38.228 37.942 47.728 53.170 50.393 49.616

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, januar 2018

Statistik for anvendelsen af e-bøger, januar 2018 26.128 25.269 24.663 24.176 22.463 24.063 31.178 26.631 25.703 28.202 26.884 26.924 46.013 48.560 53.442 49.545 50.142 49.346 60.758 54.523 54.791 56.377 56.612 51.842 53.346 49.346 46.129 41.138 39.988

Læs mere

HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION

HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION BORGERPANELUNDERSØGELSE NR. 8 - RESULTATOVERSIGT SEPTEMBER 2017 Undersøgelsen I Holbæk Kommunes borgerpanel, kan byrådet spørge et bredt udvalg af borgere om holdninger, erfaringer

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, januar 2017

Statistik for anvendelsen af e-bøger, januar 2017 jan14 26.128 25.269 24.663 24.176 22.463 24.063 26.631 25.703 31.178 28.202 26.884 26.924 41.138 39.988 38.638 38.170 37.061 46.013 48.560 49.545 53.442 50.142 49.346 54.523 54.791 51.842 49.346 46.129

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, oktober 2017

Statistik for anvendelsen af e-bøger, oktober 2017 26.128 25.269 24.663 24.176 22.463 24.063 31.178 26.631 25.703 28.202 26.884 26.924 46.013 48.560 53.442 49.545 50.142 49.346 49.346 46.129 41.138 39.988 38.638 44.685 38.170 41.651 43.501 41.653 37.061

Læs mere

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Januar 2013

Statistik for anvendelsen af ereolen.dk Januar 2013 nov11 dec11 jan12 feb12 mar12 apr12 maj12 jun12 jul12 aug12 dec12 19.010 24.494 Antal downlån 43.504 37.461 80.965 47.542 128.507 54.764 183.271 51.475 234.746 58.173 292.919 65.438 358.357 87.972 446.329

Læs mere

Bilag 1 Oversigt over Region Hovedstaden

Bilag 1 Oversigt over Region Hovedstaden Udbudt antal tilladelser i Region Hovedstaden: 1 Oversigt over tilladelseshavere i forhold til emner, målgruppe, geografi og skønhedskriterier (som angivet i ansøgningerne) Bemærk at nr. 1-5 i kolonnen

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, juli 2019

Statistik for anvendelsen af e-bøger, juli 2019 48.324 51.577 47.469 47.228 44.013 47.100 51.966 48.170 48.553 85.674 87.960 96.566 87.525 89.294 90.414 26.128 25.269 24.663 24.176 22.463 24.063 31.178 26.631 25.703 28.202 26.884 26.924 46.013 48.560

Læs mere

Statistik for anvendelsen af e-bøger, august 2019

Statistik for anvendelsen af e-bøger, august 2019 48.324 51.577 47.469 47.228 44.013 26.128 25.269 24.663 24.176 22.463 24.063 31.178 26.631 25.703 28.202 26.884 26.924 54.523 54.791 56.377 56.612 51.842 53.346 45.380 51103 45541 45.571 42.278 45.240

Læs mere

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere. Region Syddanmark

Danskerne vil til hovedstaden! Antal boligsøgninger i forhold til indbyggere. Region Syddanmark Danskerne vil til hovedstaden! Analysen bygger på knap 160.000 boligsøgninger fra Danmarks største boligportaler Boligdeal.dk og Boligønsker.dk. Søgningerne er foretaget i tidsrummet fra d. 01/10 2015

Læs mere

Inden vi starter: Følg novicell på @novicelldk Check-ind på FB fb.com/novicelldk Få vores nyhedsbrev: http://www.novicell.

Inden vi starter: Følg novicell på @novicelldk Check-ind på FB fb.com/novicelldk Få vores nyhedsbrev: http://www.novicell. Inden vi starter: Følg novicell på @novicelldk Check-ind på FB fb.com/novicelldk Få vores nyhedsbrev: http://www.novicell.dk/blog/nyhedsbrev 15 Online Marketingtips i 2015 Martin Skøtt, Online Marketingchef,

Læs mere

Produktsøgning. Eniro Krak. Tabelrapport. Oktober 2014

Produktsøgning. Eniro Krak. Tabelrapport. Oktober 2014 Eniro Krak Produktsøgning Tabelrapport Oktober 2014 Materialet er fortroligt og må ikke anvendes uden for klientens organisation uden forudgående skriftligt samtykke fra Radius Kommunikation A/S Indhold

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, marts 2019

Statistik for anvendelsen af Netlydbøger, marts 2019 34.394 35.023 38.228 37.942 47.728 53.170 50.393 49.616 52.016 58.219 61.254 56.934 57.138 57.242 69.150 60.156 60.652 64.061 60.762 55.247 69.748 68.045 69.852 67.999 67.882 77.878 80.030 79.986 71.999

Læs mere