Grundtvigsk Forum i Jerne 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grundtvigsk Forum i Jerne 2015"

Transkript

1 Grundtvigsk Forum i Jerne 2015 grufo.dk

2 Onsdag den 21. januar kl Fællesmøde for de grundtvigske kredse i Esbjerg Brug hjernen til en forandring foredrag ved hjerneforsker Kjeld Fredens. Når vi er under pres, slår vi over på autopiloten, og gør det vi plejer. Vi skal lære at slå hjernen til, blive bedre til at bevare det, der er værdifuldt, få gode idéer og føre dem ud i livet. Kjeld Fredens vil fortælle om: -Hvordan man bliver bedre til at bruge hovedet og håndtere fejltænkning -Hvordan man coacher sig selv -Hvordan man tager sigte og skaber gnist i tændrøret hos sig selv og andre -Hvordan man tæmmer den indre dommer -Hvordan man får højre hjernehalvdel mere på banen. Lørdag den 14. marts kl Livsglæde og Livsmod Foredrag ved forfatter Bjarne Nielsen Brovst. Brug livsglæden. Den er gratis. Den er vitterlig til, men ofte er det den syge, den handicappede, som skal fortælle den raske, hvor lyset skinner. Livet er en udfordring. Livsglæde er at sige ja til livet, mens man har det. Mandag den 16. marts kl Kina - i globalt perspektiv Billedforedrag ved lektor Finn Christensen. I Beijing bor 18 mio. indbyggere. Bilparkens kvalitet er højere end i København. På østkysten bliver flere og flere milliardærer. 300 mio. kinesere er indenfor det sidste årti blevet løftet ud over fattigdomsgrænsen. Kina er på den internationale scene blevet en aktør, som vi alle må forholde os til. Kina buldrer fremad. På gader, stræder og i de store parker. Nye tider og ældgammel kultur går tilsyneladende stadig fint i spænd. Den gamle kinesiske kultur og filosofi er måske netop det kit, som holder Kina sammen.

3 Mandag den 16. marts kl Jerne Kirke Koncert i anledning af 330 året for Bachs fødsel. Den 21. marts kom én af verdens mest berømte komponister, J. S. Bach til verden i Eisenach i Det markeres med en opførelse af Bach s storværk Die kunst der Fuge, her i en udgave for strygekvartet og orgel. Den internationalt anerkendte strygekvartet Co-Ma og organist Jesper Topp er solister ved aftenens koncert. Stykket ender ufuldendt, men i Jerne Kirke får vi et bud på, hvordan værket kan slutte, idet organisten vil improvisere en afslutning på det 1 ½ time store værk. Tirsdag den 17. marts kl Englandsbådene års Esbjerghistorie Foredrag ved arkivleder Jørgen D. Rasmussen. Esbjerg og England har altid været tæt forbundne, og i mange år var Englandsbådene bindemidlet. I slutningen af september 2014 indstillede DFDS sejladsen, og et vigtigt Esbjerg-DNA forsvandt. Mange esbjergensere mistede samtidig deres arbejdsplads. Foredraget er ledsaget af billeder. Onsdag den 18. marts kl Knut Hamsun. Digtning og skæbne Foredrag ved pastor emeritus Erik Paabøl Andersen. Som digter tælles nordmanden Knut Hamsun blandt de allerstørste. Men hans personlige historie formede sig sådan, at han blev til et menneske, hvis navn man i Norge var forlegen ved at nævne. Man har forsøgt at se på hans digtning uafhængig af hans person; men det har været svært; for han skrev i høj grad på baggrund af sin egen brogede livshistorie og de erfaringer, den forlenede ham med.

4 Onsdag den 18. marts kl Generalforsamling i Grundtvigsk Forum i Jerne Torsdag den 19. marts kl Det grundtvigske i forhold til folkekirken Foredrag ved DR-journalist Anders Laugesen. Lørdag den 21. marts kl Carl Nielsen-koncert ved Buur-familien. Endnu en rund musikalsk dag er på programmet, idet Carl Nielsen ville være fyldt 150 år. Vi har inviteret musiker og foredragsholder Thomas Buur til at fortælle om komponisten. Med sig har han Birgitte Buur på klaver og Jesper Topp med klaver og sang. Musikken bliver sange fra højskolesangbogen samt forskellige eksempler på Carl Nielsens klaver- og orkestermusik. Onsdag den 15. april kl Bramming Sognegård Grundtvigshusfondens årsmøde. Menneskesyn? Er det noget, vi bruger Sekretariatsleder Birgitte Stokkelund Larsen, Vartov. Mandag den 20. april kl Hermann Bangs forfatterskab Ingelise Wenzel og Poul Nørup. "Kunsten at fange øjeblikkets glimt". Stemninger udmales, og øjeblikke fastholdes i nuancerige sprogbilleder. Personers indbyrdes forhold skildres indlevet og nuanceret. Alt sammen på den helt særlige måde, som er Herman Bangs. Han er én af den danske litteraturs store forfattere, og vi skal føres igennem hans liv og forfatterskab i ord og billeder.

5 Tirsdag den 21. april. Kl At blive sig selv Om Henrik Ibsens Brand og Peer Gynt Sognepræst Solvej Paabøl Andersen. Selv om Henrik Ibsen hører en anden tid til, er hans værker stadig aktuelle. De handler om forholdet mellem sandhed og løgn, pligt og bekvemmelighed, angst og mod, ideal og virkelighed, om kald og ansvar, om at finde sig selv, som det hedder nu om dage - eller at blive sig selv, som Ibsen kalder det - hvor faren er at blive sig selv nok. Med en genfortælling af de to gennembrudsværker peges på nogle af de væsentlige temaer, som også genfindes i resten af forfatterskabet. Onsdag den 22. april kl Jesus, pengene og livet Om Gretelise Holms erindringsbog. Sogne- og socialpræst Ingelise Wenzel. Hun fortæller om sin families baggrund og om sin opvækst som nomadebarn i jyske landsogne, hvor hun havde 10 forskellige barndomshjem og gik i 6 forskellige skoler. Hun fortæller om nogle af de mørke skygger, som retsopgøret efter krigen kastede ind over hendes familie, om at vokse op med bøn og bank og om at leve i udkanten- både socialt og geografisk. Hun fortæller også om, hvordan hendes liv tog ny retning, da hun som 17-årig kom i lære som journalist og 2 år senere fik arbejde på Christiansborg.

6 Torsdag den 23. april kl Sognepræst Elise Balslev. Genfortælling af Den afrikanske Farm. Næsten alle danskere kender Karen Blixens erindringer om sin farm i Afrika. Der er dog flere forskellige fortællelag i den og mange eksistentielle overvejelser, som vi i vores fortælling vil forsøge at få frem: Hvordan lærer man at elske sin skæbne? Hvordan lever man med sin sorg? Hvordan finder man mening midt i det meningsløse? Hvordan med kærligheden? For det var netop disse spørgsmål, som trængte sig på for forfatteren, da hun vendte hjem med gæld og sorg og alligevel kunne glæde sig over årene i Afrika. Mandag den 7. september kl Jeg kommer snart hjem Folketingsmedlem Ole Sohn. En bondefamilie fra Nordjylland emigrerede i 1910 til Sibirien for at skabe sig et nyt liv. Efter kort tid ramte den ene ulykke efter den anden familien. I dyb armod vendte familien hjem igen, men måtte efterlade deres 15-årige søn som tjenestedreng på et russisk gods. Herfra mistede familien kontakten med ham. Otte år senere dukkede han op igen, nu som officer i Den Røde Hær. I de mellemliggende år havde han mødt Lenin og Khrusjtjtov, og han havde flere gange set døden i øjnene. Familiens dramatiske og helt usædvanlige liv og skæbne fra 1890 til 1952 blotlægges, ligesom foredraget også giver et indblik i dansk udvandring til Tsar-tidens Rusland. Foredraget bygger på Ole Sohns bog: Jeg kommer snart hjem. Tirsdag den 8. september Udflugt til Skærum Mølle. Vedrørende tidspunkt og tilmelding, se:

7 Onsdag den 9. september kl Fortællingens nøglerolle i folkeskolens religionsundervisning Seminarielærer, cand.theol. Kirsten M. Andersen, Ribe. Lige så længe der har været religionsfrihed i Danmark, lige så længe har fortællingen haft en nøglerolle i skolens religionsundervisning. Fortællingen afløste den lutherske katekismusundervisning. Den bibelske fortælling er stadig fremhævet i faget: Kristendomskundskab. Hvad betyder det for religionsundervisningen, og er der et sammenfald mellem fortælleundervisning og sekularisering? Torsdag den 10. september kl Det grundtvigske landskab i forandring Professor MSO, cand.phil. Johannes Nørregaard Frandsen. De lokale samfund, som vi kendte dem på landet, er forandrede. Landsbyerne, sognene, landbolandskabet blev formede i de folkelige bevægelsers tid fra omkring Andelsbevægelsen, de grundtvigske bevægelser og det nye landbrug satte sig spor i årtierne efter Mejerier, forsamlingshuse, brugsforeninger, lokale butikker, skoler, gårdene spredt ud over landskabet med mosaikker af agre. Desuden kom en ny bytype til, stationsbyerne, der blev symboler på vækst. Dette historiske landskab kunne vi kalde for det grundtvigske landskab. Det er det, mange mennesker refererer til når de siger gode, gamle dage. Forandringerne er store og urbaniseringen (bymæssiggørelsen) stærk, men det grundtvigske landskab er her endnu. Vi skal blot se ordentlig efter. Samtaledag i september Dato og tema er endnu ikke udmeldt. Se nærmere på:

8 Den oktober Årsmøde i Grundtvigsk Forum på Vartov Bestyrelsen i Grundtvigs Forum i Jerne Poul Nørup (formand), Fredensgade 18, 6705 Esbjerg Ø. Telefon: / , mail: pon@esenet.dk Tove Riber (kasserer og sekretær), Skoleparken 3 st. th Esbjerg Ø Telefon: , mail: triber@esenet.dk Mette Nørup, Fredensgade 18, 6705 Esbjerg Ø. Telefon: / , mail: men@esenet.dk Ingelise Wenzel, Tradsborgvej 80, 6731 Tjæreborg Telefon: / , mail: iwenzel@mail.dk Inger Krog, Røllikevej 1, 6705 Esbjerg Ø. Telefon: , mail: ingerkrog1@gmail.com Det er også muligt at kontakte bestyrelsen gennem vores hjemmeside: grufo.dk

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Program Efteråret 2015

Program Efteråret 2015 Program Efteråret 2015 Jeg kommer snart hjem ved politiker og forfatter Ole Sohn Mandag den 7. september kl. 14.00 En bondefamilie fra Nordjylland emigrerede i 1910 til Sibirien for at skabe sig et nyt

Læs mere

Efterårsprogram 2019

Efterårsprogram 2019 GRUNDTVIG Grundtvigsk Forum i Jerne Efterårsprogram 2019 En cykelrejse fra Esbjerg til Makedonien Mandag den 2. september kl. 14.00 Foredrag v/ Søren Olsen Udlængslen voksede på de lange skoledage i gymnasiet,

Læs mere

GR2017 UND TVIG. Program. Grundtvigsk Forum i Jerne

GR2017 UND TVIG. Program. Grundtvigsk Forum i Jerne GR2017 UND TVIG Program Grundtvigsk Forum i Jerne BESTYRELSEN I GRUndtvigsk FOrum i Jerne Poul Nørup (formand), Fredensgade 18, 6705 Esbjerg Ø. Telefon: 5122 4891, mail: pon@esenet.dk Tove Riber (kasserer

Læs mere

Nyhedsbrev. August September Oktober

Nyhedsbrev. August September Oktober Nyhedsbrev August September Oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke d. 20. august 10. søndag efter Trinitatis d. 27. august 11. søndag efter Trinitatis Poul Erik Kammersgard d. 3. september 12. søndag

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

PROGRAM KOLORITHØJSKOLEN I SAMARBEJDE MED ÆLDRESAGEN

PROGRAM KOLORITHØJSKOLEN I SAMARBEJDE MED ÆLDRESAGEN PROGRAM KOLORITHØJSKOLEN I SAMARBEJDE MED ÆLDRESAGEN 2016 2017 MARKEDSPLADSEN 2 7400 HERNING side 1 1. foredrag mandag den 10. oktober 2016 Jeg er her for at mildne Den ukendte Storm P. Digteren, maleren

Læs mere

Program 2015-2016 Foredragene holdes normalt i Sædden kirkes mødesal Fyrvej 30, 6710 Esbjerg V

Program 2015-2016 Foredragene holdes normalt i Sædden kirkes mødesal Fyrvej 30, 6710 Esbjerg V Program 2015-2016 Foredragene holdes normalt i Sædden kirkes mødesal Fyrvej 30, 6710 Esbjerg V Grundtvigsk Foredragsforening - Sædding Den 26. april 1983 blev den grundtvigske foredragsforening i Sædding

Læs mere

På sporet af julen og Grundtvig

På sporet af julen og Grundtvig December i København På sporet af julen og Grundtvig jul 2009 N.F.S. Grundtvig er en vigtig skikkelse i DR s julekalender Pagten, hvor hans salmer og tanker om menneske og fællesskab spiller en rolle.

Læs mere

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Søndagscafé i sct. olai sognegård SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE indholdsfortegnelse Dato Emne Side 8. september

Læs mere

Nørremarkskirken Kom-sammeneftermiddage. Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang

Nørremarkskirken Kom-sammeneftermiddage. Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang Nørremarkskirken Spændende foredrag Fællesskab Kaffe Sang 2016-2017 Kom-sammeneftermiddage Torsdag den 25. august kl. 14.30 Mit liv med musik Musiker og klaverstemmer, Ole-Peter Jørgensen Vejle Ole-Peter

Læs mere

Tirsdag 10. januar kl Slægtsforskning uden kirkebøger Kommunikationsmedarbejder ved Rigshospitalet Erik Kann, København Sted: Knudepunktet

Tirsdag 10. januar kl Slægtsforskning uden kirkebøger Kommunikationsmedarbejder ved Rigshospitalet Erik Kann, København Sted: Knudepunktet Tirsdag 10. januar kl. 19.00 Slægtsforskning uden kirkebøger Kommunikationsmedarbejder ved Rigshospitalet Erik Kann, København Entre: 0 kr./50 kr. (medlem/ikke medlem) Tirsdag 17. januar kl. 13.30 Min

Læs mere

Forår e f t e r m i d d a g. Program Efterår SOGN. i Jerne Sognehus

Forår e f t e r m i d d a g. Program Efterår SOGN. i Jerne Sognehus Program Efterår Forår 2017 SOGN i Jerne Sognehus e f t e r m i d d a g e Mandag den 4. september kl. 14.00 Foredrag: Den moderne H.C. Andersen Professor Johannes Nørregaard Frandsen viser, hvor moderne

Læs mere

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Program for Specialundervisningstræf 2010

Program for Specialundervisningstræf 2010 Program for Specialundervisningstræf 2010 Onsdag d. 17/11 Kl. 10.00 Kl. 10.30 Kl. 11.00 Ankomst og morgenkaffe Velkomst og præsentation af programmet Koordinator på et specialcenter v/ Rikke Alber Jørgensen

Læs mere

Vestjysk Kirkehøjskole- Teologi for alle

Vestjysk Kirkehøjskole- Teologi for alle Vestjysk Kirkehøjskole- Teologi for alle Temaet for Vestjysk Kirkehøjskole i 2012 Kristendommens billedsprog Formiddagene er åbne for alle og kræver ingen andre forudsætninger end nysgerrighed på livet.

Læs mere

14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev

14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev Tidssvarende gudstjeneste på et luthersk grundlag? - kirkemusikalske udfordringer i 2015 14.- 16. september 2015 på Emmaus Galleri og Kursuscenter i Haslev Hermed indbyder vi til den årlige tværfaglige

Læs mere

ARRANGØRER: Kalvø Badehotel, Folkeuniversitetet og Det Maritime Kalvø bidrager også PROGRAM FOR HØJSKOLEDAGENE

ARRANGØRER: Kalvø Badehotel, Folkeuniversitetet og Det Maritime Kalvø bidrager også PROGRAM FOR HØJSKOLEDAGENE ARRANGØRER: Menighedsrådene i Øster Løgum, Løjt og Genner Tilrettelæggelse: Claus Helsbøl, pastor em. mødeleder Anette Kjær, organist Sognenes præster Ann Bork Damsgaard og Anette Jensen Kalvø Badehotel,

Læs mere

Ejendommelige skæbner - Fantastiske livsforløb

Ejendommelige skæbner - Fantastiske livsforløb Ejendommelige skæbner - Fantastiske livsforløb Fælles foredragsrække i Hillerød og omegns kirker, efterår 2015 Fortsættelsen af Salmemaraton projektet HVER GENERATION har brug for at kunne kaste sit eget

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 31. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 24/7-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 31. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 24/7-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 31. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 24/7-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Grill og Petanque Torsdag

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

REFUGIEUGE MARTS

REFUGIEUGE MARTS ROLD SKOV REFUGIUM REFUGIEUGE 6. - 10. MARTS 2017 1517-2017 Nøje at skelne det sande fra dets skin Dengang og nu: Reformationens betydning for samfund, kirke, identitet, bevidsthed Dagsprogram: Morgenmad

Læs mere

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015

Seniorer i HK MidtVest. Herning og Ikast-Brande kommuner. Program for 2. halvår 2015 Seniorer i HK MidtVest Herning og Ikast-Brande kommuner Program for 2. halvår 2015 Bestyrellsen i HK MiidtVest Seniiorer Herniing og IIkast--Brande kommuner Formand Birgit H. Nielsen Ravelsvej 5 7400 Herning

Læs mere

Kirkelig Aftenundervisning i Esbjerg

Kirkelig Aftenundervisning i Esbjerg Kirkelig Aftenundervisning i Esbjerg 2018-2019 Velkommen til et nyt initiativ! Kirkelig Aftenundervisning i Esbjerg er et tilbud til dem, der gerne vil gå i dybden med den kristne tro. Det er teologi for

Læs mere

det høje besøger os, kommer til os, og giver os, leder vore fødder ind på fredens vej.

det høje besøger os, kommer til os, og giver os, leder vore fødder ind på fredens vej. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirker den 15. december 2013 Kirkedag: 3.s.i advent/b Tekst: Luk 1,67-80 Salmer: SK: 87 * 12 * 76 * 89 * 90,2 * 88 LL: 87 * 70 *78 * 123 (Luciagudstj) Vi kender sikkert

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Odense Valgmenighed nr. 5. OKTOBer/nOVemBer 2010

Odense Valgmenighed nr. 5. OKTOBer/nOVemBer 2010 Odense Valgmenighed Nr. 5. OKTOBER/NOVember 2010 FERNISERING - søndag den 12. september 2010 Søndag den 12. september havde Valgmenigheden høstgudstjeneste med et spændende tiltag, nemlig fernisering af

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

plus50.nu v/pia Dahl, Adelgade 41, 1. sal 4720 Præstø mobil 40553645, www.plus50.nu www.plus50.nu Faglighed. Fordybelse. Formidling.

plus50.nu v/pia Dahl, Adelgade 41, 1. sal 4720 Præstø mobil 40553645, www.plus50.nu www.plus50.nu Faglighed. Fordybelse. Formidling. 1 plus50.nu v/, Adelgade 41, 1. sal 4720 Præstø mobil 40553645, www.plus50.nu Foredrag - Fortællinger - Fællessang www.plus50.nu Faglighed. Fordybelse. Formidling. 2 Præstø, oktober 2012 Kære lokalforening

Læs mere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere Julefrokost 2015 for pensionerede lærere Mandag d. 7.dec. kl. 12.00 på Hotel Park Prisen er 150 kr. for medlemmer og ikke medlemsberettigede ledsagere. Andre deltagere 300 kr. Der er tilmelding efter først

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstformand Fini Mandrup finimandrup23@g.mail.com 3054 1001 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kassemester Lise Jepsen

Læs mere

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Hjemmeside: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Hjemmeside: Skovstrupvej 8 5690 Tommerup P R O G R A M Velkommen i Tommerup Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Arbejdsgrupper: Carsten Christensen

Læs mere

Gud giv os fred i verden. Amen

Gud giv os fred i verden. Amen Jeg ville ønske, at jeg har en million sko, som jeg kan passe. Det ville være så rart, hvis alle levede deres liv og ingen blev skilt. Gud, du almægtige Giv mig et kreditkort med uendelige penge på. Gud

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

HØJSKOLEFORENING. Efterår Forår 2017

HØJSKOLEFORENING. Efterår Forår 2017 Sct. Jørgens HØJSKOLEFORENING Efterår 2016 - Forår 2017 Onsdag den 7. september kl. 19.30 Ole Hartling - Hjertesprog og hjernesprog Nogle gange må man gå fra forstanden for at komme til fornuft sagde Villy

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

Diakoni aftner. I Vestjylland og 2018.

Diakoni aftner. I Vestjylland og 2018. Diakoni aftner I Vestjylland 2017 og 2018. Programmet henvender sig til diakoner fra alle uddannelses stederne, og personer med interesse for diakoni Hvor andet ikke er nævnt, finder arrangementet sted

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Torsdag den 30. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Brunhilde Sørensen fortæller om sin flugt som 5-årig fra Østpreussen i 1945. Se Medborgerklubbens annonce.

Læs mere

Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11

Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11 Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11 Lad os alle rejse os og høre biblens tale om Guds omsorg

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Litteraturarrangementer

Litteraturarrangementer Litteraturarrangementer Bibliotekerne i Varde Kommune Januar april 2013 www.vardebib.dk Varde Bibliotek Rådhustræde 2 Tlf.: 7694 6917 Va Januar Menneskeliv og muligheder, kærlighed og kunst Ølgod Bibliotek

Læs mere

Tekster til brug ved kanonarbejdet 7. 9. årgang

Tekster til brug ved kanonarbejdet 7. 9. årgang Tekster til brug ved kanonarbejdet 7. 9. årgang Forfatter Tekst Ideer til anvendelsesmuligheder, parallelle tekster m.m. H. C. Andersen (1805 1875) Herman Bang (1857 1912) Historien om en moder Det døende

Læs mere

Fællesmøde mellem distrikt Vest og Midtvest Onsdag d. 8. nov Hovedtaler: Andreas Kamm, Dansk Flygtningehjælp

Fællesmøde mellem distrikt Vest og Midtvest Onsdag d. 8. nov Hovedtaler: Andreas Kamm, Dansk Flygtningehjælp Fællesmøde mellem distrikt Vest og Midtvest Onsdag d. 8. nov. 2017 Hovedtaler: Andreas Kamm, Dansk Flygtningehjælp Klik kun på dette dias. Resten kommer automatisk. Der er baggrundsmusik og Powerpointen

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur. PAUL HÜTTEL læser BERTOLT BRECHT - oplæsning & musik

Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur. PAUL HÜTTEL læser BERTOLT BRECHT - oplæsning & musik Søren Kierkegaard produktion & Edition NONSK PAUL HÜTTEL læser BERTOLT BRECHT - oplæsning & musik Oplæsningens grand old man, kongelig skuespiller Paul Hüttel også kendt og elsket som Bertolt Brecht alter

Læs mere

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Kom til Skt. Hans aften ved Teglværkssøen i Ådum torsdag den 23. juni Kl. 19.30 er grillen varm, så I kan købe

Læs mere

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING EFTERÅR 2015 LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING ...FØLG OS PÅ FACEBOOK Slægtsforskercafé Udflugt til Viborg Museum Vi tager på udflugt til Viborg

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

SYDTHY-THYHOLM SENIORKLUB

SYDTHY-THYHOLM SENIORKLUB 21. maj Farm Festival SYDTHY-THYHOLM SENIORKLUB 24. maj Sommerudflugt 28. juni Aftenudflugt 31. august Cirkusrevyen 2. september Anders Agger 19. september Inger Støjberg 3. november Henrik Stubkjær 22.

Læs mere

DØDEN. den sidste udflugt. Temauger på biblioteket 29. marts april 2016

DØDEN. den sidste udflugt. Temauger på biblioteket 29. marts april 2016 2 DØDEN den sidste udflugt Temauger på biblioteket 29. marts - 10. april 2016 DØDEN den sidste udflugt Samtalesaloner Kulturcafé Foredrag om tab og sorg En retsmediciners hverdag Skæld ud på Gud Børneteater

Læs mere

PROGRAM FOR 1. HALVÅR 2016

PROGRAM FOR 1. HALVÅR 2016 PROGRAM FOR 1. HALVÅR 2016 Tirsdag, den 5. januar - kl. 14-16 Det hellige! Selv om vi ikke kan forklare eller trænge til bunds i, hvad det hellige eller guddommelige er, forsøger de store digtere alligevel

Læs mere

Folkemusik koncert med Søren Iversen, Mette og Børge Solkær

Folkemusik koncert med Søren Iversen, Mette og Børge Solkær Program Forår 2016 Folkemusik koncert med Søren Iversen, Mette og Børge Solkær Mandag den 11. januar kl. 14.00 Mette og Børge Solkær er kendt som dygtige fortolkere af nordiske, irske og skotske sange

Læs mere

Jerne Sogns Kirkeblad Nr. 9 Marts August 2011

Jerne Sogns Kirkeblad Nr. 9 Marts August 2011 Jerne Sogns Kirkeblad Nr. 9 Marts August 2011 Fra menighedsrådet Vi er kommet ind i 2011, og det betyder, at vi skal i gang med at overveje budgettet for 2012. Som optakt til det har vi holdt det årlige

Læs mere

Kun den fattige ved hvad kærlighed er.

Kun den fattige ved hvad kærlighed er. Kun den fattige ved hvad kærlighed er. Prædiken til den 29. juni (som i kirkens kalenderår hedder 2. trinitatis) 2012 i Havdrup Kirke Salmer: 752,604,685,681,367 Prædikenteksten er taget fra Lukasevangeliet

Læs mere

Evangeliet er læst fra kortrappen: Matt 10,32-39

Evangeliet er læst fra kortrappen: Matt 10,32-39 1 Anden juledag, Sankt Stefans dag I. Sct. Pauls kirke 26. december 2015 kl. 10.00. Salmer:123/434/102/122//124/439/112/ Hvad er det, der gør jul til noget særligt /129 Åbningshilsen Festen for Undernes

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2015/2016 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

2. søndag i fasten Prædiken i Andst kirke kl

2. søndag i fasten Prædiken i Andst kirke kl 2. søndag i fasten Prædiken i Andst kirke kl. 14.00 Salmer DDS 646 Som lilliens hjerte kan holdes i grøde 609 Dybt fornedres skal enhver DDS 580 Jesus, dødens overvinder DDS 392 Himlene, Herre DDS 28 De

Læs mere

UDFLUGT. Aadum Husholdningsforening. Torsdag den 28. august Afgang fra Tarm (bag Bechs Hotel) kl. 8.00 Afgang fra Kirkepladsen i Ådum kl. 8.

UDFLUGT. Aadum Husholdningsforening. Torsdag den 28. august Afgang fra Tarm (bag Bechs Hotel) kl. 8.00 Afgang fra Kirkepladsen i Ådum kl. 8. Aadum Husholdningsforening UDFLUGT Torsdag den 28. august Afgang fra Tarm (bag Bechs Hotel) kl. 8.00 Afgang fra Kirkepladsen i Ådum kl. 8.15 Turen går til Ribe-egnen, hvor vi drikker formiddagskaffe ved

Læs mere

Østergade 25 kl.19.30

Østergade 25 kl.19.30 NYT Drives af Luthersk Mission i Sønderjylland og støttes af Indre Mission Indbydelse tilvelkommen årsmøde i Lumi Syd, 2016 til Lumi RadioRadio Syd Onsdag den 16. marts i tiden, Toftlund Kære trofaste

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

rdig r u Ågård Efterskole Kirkebakken 13 Ågård 6040 Egtved Tlf : 75 55 31 33 Fax : 75 55 35 37 post@aagaardefterskole.dk www.aagaardefterskole.

rdig r u Ågård Efterskole Kirkebakken 13 Ågård 6040 Egtved Tlf : 75 55 31 33 Fax : 75 55 35 37 post@aagaardefterskole.dk www.aagaardefterskole. væ rdig Ågård Efterskole Kirkebakken 13 Ågård 6040 Egtved Tlf : 75 55 31 33 Fax : 75 55 35 37 r u post@aagaardefterskole.dk www.aagaardefterskole.dk fæ ll es sværdigrundlag s Ågård Efterskoles værdigrundlag

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke

Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 6. marts Midfaste, 4. søndag i Fasten S 10.00 Poul Erik Kammersgaard J 11.30 Sarah Asp Søndag den 13. marts Mariæ Bebudelse

Læs mere

Fuldt Navn. Fødselsdag. Biografi

Fuldt Navn. Fødselsdag. Biografi Fuldt Navn Jens Mohr Larsen (Kunstner navn: Jens Mohr) Fødselsdag 16. Juli 1992 Biografi Jens Mohr Larsen (Kunstnernavn: Jens Mohr), født den 16. Juli 1992, voksede op i en lille landsby, Øster Vedsted,

Læs mere

PROGRAM Midtvendsyssel Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forårstur til Læsø. Mariager og Bramslev Bakker.

PROGRAM Midtvendsyssel Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forårstur til Læsø. Mariager og Bramslev Bakker. Midtvendsyssel Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forårstur til Læsø Mariager og Bramslev Bakker Julekomsammen PROGRAM 2018 Midtvendsyssel Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33

Læs mere

Der er gratis adgang til alle foredragene, som finder sted i Høje Kolstrup Kirke og begynder kl. 19.30. Undtaget er dog udflugten, som koster 50 kr.

Der er gratis adgang til alle foredragene, som finder sted i Høje Kolstrup Kirke og begynder kl. 19.30. Undtaget er dog udflugten, som koster 50 kr. Der er gratis adgang til alle foredragene, som finder sted i Høje Kolstrup Kirke og begynder kl. 19.30. Undtaget er dog udflugten, som koster 50 kr. og begynder kl. 18.30 Der er hver gang kaffe og te med

Læs mere

Jeg er vejen, sandheden og livet

Jeg er vejen, sandheden og livet Jeg er vejen, sandheden og livet Sang PULS nr. 170 Læs Johannesevangeliet 14,1-11 Jeg er vejen, sandheden og livet. Sådan siger Jesus i Johannes-evangeliet. Men hvad betyder det egentlig? Hvad mener han?

Læs mere

Velkommen. i Tommerup Indre Mission P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Arbejdsgrupper: Bestyrelsen: Missionær: Hjemmeside:

Velkommen. i Tommerup Indre Mission P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Arbejdsgrupper: Bestyrelsen: Missionær: Hjemmeside: P R O G R A M 0 1 FORÅR Velkommen i Tommerup Indre Mission Tommerup Missionshus Skovstrupvej 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Carsten

Læs mere

Nyhedsbrev august 2015

Nyhedsbrev august 2015 Historisk Samfund for Sydøstjylland: Nyhedsbrev august 2015 Udflugt til herregården Sønderskov ved Brørup og det historiske Skibelund Krat Tid: Lørdag den 22. august 2015 kl. 13.30 til ca. kl. 17.00 Sønderskov

Læs mere

Folkekirkens Skoletjeneste

Folkekirkens Skoletjeneste Folkekirkens Skoletjeneste Dragør - Tårnby Skoleåret 2015 2016 KÆRE LÆRER Kunne du tænke dig: At give dine elever en undervisning lidt ud over det sædvanlige? At have let ved at forberede din undervisning,

Læs mere

For et par uger siden, havde min kollega og jeg alle vores konfirmander med i biografen og se Ridley Scotts nye storfilm Exodus om israelitternes

For et par uger siden, havde min kollega og jeg alle vores konfirmander med i biografen og se Ridley Scotts nye storfilm Exodus om israelitternes Påskedag Det er påskemorgen, det er glædens dag vi samles i kirken for at markere kristendommens fødsel. For det er hvad der sker i de tidlige morgentimer kristendommen fødes ud af gravens mørke og tomhed.

Læs mere

Den litterære Kierkegaard Askov højskole

Den litterære Kierkegaard Askov højskole Den litterære Kierkegaard 28.10.18-03.11.18 Askov højskole Kierkegaard var filosof og teolog men hans form var litterær. Ikke alene kan meget af hans produktion læses som skønlitterære værker (fx Enten-Eller,

Læs mere

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret.

Onsdag den 21. august kl En verden af god musik med Robert og Sven fra Tee- time orkestret. Arrangementer august 2019 Torsdag den 15. august kl. 15 15.50 Torsdag den 15. august kl. 19.30. Koncert på Hørgården Klassisk møder rytmisk med pianist Ole Sloth, sangerinde Margrethe Smedegaard og saxofonisten

Læs mere

Generalforsamling i Folkevirke Vesthimmerland

Generalforsamling i Folkevirke Vesthimmerland Nyhedsbrev for februar 2017 Nyhedsbrevet informerer om arrangementer i kredsene i februar 2017. Kom og få ny viden og udbytte af at være sammen med andre aktive folkevirker. Læs mere om Folkevirkes mange

Læs mere

Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur

Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur H.C. Andersen Lykke-Peer Lykke-Peer er et af H.C. Andersens mest kendte og elskede værker. Det er en fortælling om hovedpersonen Peers opstigen til en fremtrædende operasanger og komponist. Den kendte

Læs mere

Hold 28 fra 25/11 til 1/

Hold 28 fra 25/11 til 1/ 231118 Hold 28 fra 25/11 til 1/12 2018 Julegaver * Klassisk musik * Dans dig glad * Myldrebilleder SØNDAG 25/11 Sted 14:30 16:30 Ankomst og modtagelse ved Jannie Lehmann, Christian Schou og Kåre Lind 15:00

Læs mere

Frivillig i børn unge & sorg. - er det noget for dig?

Frivillig i børn unge & sorg. - er det noget for dig? Frivillig i børn unge & sorg - er det noget for dig? Dét, at jeg har kunnet bruge min sorg direkte til at hjælpe andre, det har givet mening Som frivillig i Børn, Unge & Sorg er du med til at vise unge

Læs mere

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15

Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15 Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15 Kære Alle sammen Det er mig en glæde at få lov til at byde jer velkommen til Frederikshavn. Velkommen

Læs mere

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk JUNI 2015 Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk Bestyrelsen Kaj Andersen og Henny Boch har ønsket at udtræde af bestyrelsen. I stedet er indtrådt Niels Hansen og Carl Petersen.

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

7. søndag efter trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 3. august 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/434/436/46//40/439/655/375

7. søndag efter trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 3. august 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/434/436/46//40/439/655/375 1 7. søndag efter trinitatis søndag II. Sct. Pauls kirke 3. august 2014 kl. 10.00. Salmer: 49/434/436/46//40/439/655/375 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. I årets skønne

Læs mere

Entré: Gratis - billetter fås fra d. 10. august.

Entré: Gratis - billetter fås fra d. 10. august. KULTURNAT - dans mellem reolerne Fredag d. 6. august kl. 20-22 Igen i år er der spændende dansemusik på Kulturnatten denne gang med det fantastiske dansk-cubanske salsaorkester Cocoson - så vel mødt i

Læs mere

Velkommen til Indre Mission - Horsens

Velkommen til Indre Mission - Horsens Velkommen til Indre Mission - Horsens Sted: Emil Bojsensgade 31, 8700 Horsens. Tidspunkt: Torsdag kl. 18.00 21.15. Se programmet. Hvad står IM for? Hvad tror vi på? Hvad sker der i IM Horsens For de unge

Læs mere

Nr.9. Sept. - oktober. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Kl. 10.30 Høstguds- tjeneste Kl. 10.30 Kl.12.15 Kl. 10.

Nr.9. Sept. - oktober. 2015  Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Kl. 10.30 Høstguds- tjeneste Kl. 10.30  Kl.12.15 Kl. 10. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.9. 1 Sept. - oktober. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: 27. september 17. søndag efter Høstgudstjeneste Kl. 10.30 Gudstjeneste ved Birgit Lundholm,

Læs mere

20. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. oktober 2013 kl. 10.00. Salmer: 754/434/303/385//175/439/571/475 Uddelingssalme: se ovenfor: 571

20. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. oktober 2013 kl. 10.00. Salmer: 754/434/303/385//175/439/571/475 Uddelingssalme: se ovenfor: 571 1 20. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 13. oktober 2013 kl. 10.00. Salmer: 754/434/303/385//175/439/571/475 Uddelingssalme: se ovenfor: 571 Åbningshilsen Også denne søndag følges højmessen og

Læs mere

Torsdagsarrangementer

Torsdagsarrangementer Torsdagsarrangementer forår 2017 12. januar: Nytårsfest kl. 13-16 Vi starter det nye år med at spise sammen, og under middagen er der traditionen tro nytårstale, fællessang og underholdning. Tilmelding

Læs mere

I N D B Y D E L S E T I L M I N I - P I L G R I M S V A N D R I N G. i Gl. Havdrup Kirke

I N D B Y D E L S E T I L M I N I - P I L G R I M S V A N D R I N G. i Gl. Havdrup Kirke I N D B Y D E L S E T I L M I N I - P I L G R I M S V A N D R I N G i Gl. Havdrup Kirke Denne folder er ment som en hjælp til at se kirken på en anden måde. Ikke blot som en fin bygning vi som turister

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008 PÅ BØLGELÆNGDE JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008 Norea Radio Haderslev FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET 'Vær velkommen, Herrens år' Vi synger ved begyndelsen af adventstiden og ved starten af et nyt år: Vær velkommen,

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Alle Helgens søndag side 1. Prædiken til Alle Helgens søndag Tekst. Matt.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Alle Helgens søndag side 1. Prædiken til Alle Helgens søndag Tekst. Matt. 07-11-2016 side 1 Prædiken til Alle Helgens søndag 2016. Tekst. Matt. 5,13-16 Vi er fælles om livet og om det at være mennesker. Vi er fælles om at smage livet med alle dets nuancer af surt og sødt, af

Læs mere

SOMMERHØJSKOLE LOF. De krydsede dit spor juni 2018 Haslev Folkebibliotek. Den store mødesal (indgang ad Rådhusstien).

SOMMERHØJSKOLE LOF. De krydsede dit spor juni 2018 Haslev Folkebibliotek. Den store mødesal (indgang ad Rådhusstien). SOMMERHØJSKOLE LOF 11. 15. juni 2018 Haslev Folkebibliotek Den store mødesal (indgang ad Rådhusstien). De krydsede dit spor Egeskov 1 Mandag d. 11. juni 09.00 Velkomst v. Jens Thøsing Andersen Morgenkaffe

Læs mere

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Søndag d. 14. februar 15.00 17.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe og boller i spisesalen 17.00 Rundvisning ved højskolelærer Kristian la Cour du hører lidt

Læs mere

Adventskursus 04.12.16 10.12.16 ASKOV HØJSKOLE

Adventskursus 04.12.16 10.12.16 ASKOV HØJSKOLE Adventskursus 04.12.16 10.12.16 ASKOV HØJSKOLE Søndag 4. december 15.00 Indkvartering 17.00 Rundvisning ved højskolelærerne Ulla Henningsen og Kristian la Cour 19.00 Velkommen og introduktion til kurset

Læs mere

At slå op med en 7-årig - Eksemplarisk læsning

At slå op med en 7-årig - Eksemplarisk læsning At slå op med en 7-årig - Eksemplarisk læsning Jens Christensen (5,2 ns) En litterær selfie 5 Sofia Rasmussens essay, At slå op med en 7-årig, har et meget personligt udgangspunkt. Rasmussen fortæller

Læs mere