Vejledning til IHC Net Fordelingstavle Planforsænket Type PFE150-18

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vejledning til IHC Net Fordelingstavle Planforsænket Type PFE150-18"

Transkript

1 Vejledning til IHC Net Fordelingstavle Planforsænket Type PFE D8467_01 Lauritz Knudsen A/S 06/2004

2 Pakken indeholder: Til installatøren: 1) Planforsænket fordelingstavle PFE ) Ark med nummermærkater (1,2,3...48), som installatøren skal bruge til nummeropmærkning af samtlige udgange i vægudtagene i installationen. (Installeres kun én tavle, bruges kun numrene 1-24.) 3) Ark med nummermærkater (25,26,27,..48) til videre nummerering af patchportene i en ekstra tavle. (Bruges således ikke, hvis kun én tavle installeres.) 4) Oversigtsskema over vægudtagenes placering i den aktuelle bolig. Skemaet udfyldes af installatøren og afleveres til brugeren. 5) Værktøj for demontering af konnektor. Til brugeren efterlader installatøren: 1) Ark med symboler, som brugeren skal anvende til opmærkning af udgangenes anvendelse (telefon, TV, PC i netværk osv.). 2) Brugervejledning. 1. Anvendelse IHC Net Fordelingstavlen anvendes udelukkende til IHC Net. Tavlen er her den centrale enhed, hvorfra data-, telefon- og antennesignaler distribueres til og fra vægudtagene. Vægtyper Fordelingstavlen er beregnet til montage i murniche, let skillevæg eller pladevæg. 2. Opbygning Fordelingstavlen af består af følgende fire dele, der er vist på figur 2: A) Indbygningskasse B) Grundstel C) Komponentafdækning D) Pynte- og luftscirkulationskapper På grundstellet er monteret en jordklemme (B3) 2x4mm². Samt 2 stk. 12 huls patchpaneler for montage af IHC net konnektorer. A2 Kabelaflastning B1 Lodrette bæreskinner A1 Kabelafdækning A4 Skruetårn A3 Udslagsblanketter B3 Jordklemme A) Indbygningskasse B2 Flige B) Grundstel C) Komponentafdæknig Figur 2 D) Pynte- og luftcirkulationskapper

3 3. Montering af pladevægsbeslag Pladevægsbeslaget kan anvendes i vægge fra 6-30 mm. Tallene i beskrivelsen refererer til tegningen til højre (figur 3): 1. Afmonter komponentafdækning ved at dreje låseskruerne ¼ omgang. 2. De medfølgende skruer til pladevægsbeslagene monteres indvendigt gennem hullerne i indbygningskassen Pladevægsbeslagene lægges an mod siderne på indbygningskassen, og skruerne skrues i. 4. Indbygningskassen sættes i pladevæggen og fastgøres ved at dreje skruerne i urets retning. Figur 3: Pladevægsbeslag Montering af PFE Indbygningskassen er som nævnt beregnet til indbygning i murniche eller pladevæg. Ved montering i murniche fastgøres indbygningskassen med skruer via opspændingshullerne i kanten eller via nøglehullerne i bunden. Vedrørende indbygningsmål for PFE tavlen: Se afsnit 8. I den følgende montagevejledning henvises til figur 2 (fortrinsvis) og til figur 4: Ved fastgørelse af indbygningskassen skal kabelafdækningerne (A1, på figur 2) være isat. Grundstel (B) og kabelafdækninger (A1, på figur 2) demonteres for at lette indføring af kabler og rør. 1. Kabler føres over kabelaflastningerne (A2, figur 2) og aflastes med kabelbindere, der hægtes fast på de støbte kroge. Derefter tilpasses kabelafdækningerne (A1, figur 2) til det aktuelle antal kabler. Kabelafdækningen skrues derefter fast ved hjælp af de to skruer i siderne af kabelafdækningen. 2. Bagfra kommende kabler og rør føres igennem indbygningskassens udslagsblanketter, der sidder i bunden (A3, på figur 2), og aflastes med kabelstrips, som hægtes fast på de støbte kroge over udslagsblanketterne i bunden af indbygningskassen. 3. Grundstellet (B, på figur 2) monteres i bunden af indbygningskassen som følger: 3.1 Fligene (B2, på figur 2) på de to lodrette bæreskinner (B1, på figur 2) til DIN-skinnerne føres ned i falserne over de nederste skruetårne (A4, påfigur 2) i bunden af indbygningskassen Grundstellet (B, på figur 2) kan nu bestykkes med komponenter. 4. Herefter monteres kablerne. 5. Komponentafdækningen (C, på figur 2) monteres ved at trykke de fjederbelastede låseskruer ind og dreje ¼ omgang i urets retning. 6. Montagen afsluttes ved at montere pynte- og luftcirkulationskapperne for oven og for neden (D, på figur 2), der klipses direkte på indbygningskassen. A) Indbygningskasse B) Grundstel 3.2 Grundstellet (B, på figur 2) vippes ind mod bunden af indbygningskassen og hægtes op over de 2 øverste skruer, der spændes til med max. moment 1 Nm. (Evt. kan en skruetrækker i de firkantede huller benyttes som løftestang.) Figur 4: Indbygningskasse PFE monteret med grundstel (set forfra)

4 5. Opmærkning i IHC Net En entydig opmærkning af fordelingstavlens forbindelser til de enkelte udgange i vægudtagene er påkrævet. Nummerering: Patchporte og udgange På fordelingstavlen er patchportene nummereret med tallene Udtagene i de enkelte rum skal af installatøren nummereres således, at den enkelte udgang i et udtag får samme nummer som den patchport, den er forbundet til i fordelingstavlen. Nummermærkaterne til vægudtagene leveres sammen med fordelingstavlen Det er hensigten, at denne opmærkning skal være permanent. 6. Komponentafdækning, og plombering Komponentafdækning Komponentafdækningen er fremstillet i selvslukkende slagfast plastmateriale. Hvis ikke alle moduler anvendes, kan komponentåbningen afdækkes med dæksel til afblænding i grå eller hvid, der på bagsiden er præget med 9 mm udslagsblanketter. Plombering Indbygningskassen har i højre øverste hjørne og nederste venstre hjørne et øje der passer i nogle tilsvarende huller i komponentafdækningen. Disse kan bruges til plombering. Supplerende nummermærkater (25-48) Arket indeholdende numrene er tiltænkt de kunder, som har brug for at installere endnu en IHC Net fordelingstavle (se afsnit 6: Sammenbygningsmuligheder). Installatøren kan da på tavle nr. 2 fjerne numrene 1-24 og i stedet påklæbe numrene Tilsvarende skal der være mulighed for at opmærke udgangene i vægudtagene med numrene Derfor er der med fordelingstavlen medleveret nummermærkater op til nr. 48. Oversigt over udtag Placeringen af de nummerede udgange i den aktuelle boligs vægudtag skal af installatøren markeres på oversigten, som afleveres til brugeren. Når kunden skal foretage patching i fordelingstavlen, er der således ved hånden en bekvem oversigt, der viser, hvor i boligen de forskellige udtag er placeret.

5 PGE 150 EN A 400V 7. Sammenbygningsmuligheder Fordelingstavlen PFE er forberedt for såvel vandret som lodret sammenbygning. Bemærk! PFE ikke kan bygges sammen med måletavlerne type PME og gruppetavlen type PGSE Vedrørende indbygningsmål: se side afsnit 8. Vandret sammenbygning Til vandret sammenbygning af to planforsænkede fordelingstavler PFE skal der anvendes et sammenkoblingsbeslag (se afsnit 8 Produktoversigt), som skal monteres, inden tavlerne sættes i muren eller væggen. 1. På de sider af indbygningskasserne, der skal støde mod hinanden, fjernes udslagsblanketterne. 2. Indbygningskasserne lægges med forsiden opad, og de sider, hvor udslagsblanketterne er fjernet, stødes mod hinanden. 3. Derefter sættes clips-møtrikkerne på tværbeslaget, der så monteres under yderkanten ved hjælp af de medfølgende skruer (de store), der sættes i opspændingshullerne. Skruerne skal ikke fastspændes, før skinnerne er monteret. 4. Indbygningskasserne lægges derefter med bagsiden opad på et plant underlag, og de medfølgende isolationsrør monteres i de huller, hvor udslagsblanketterne sad. 5. Skinnerne til vandret sammenkobling monteres ved at lægge dem vandret på bagsiden af indbygningskasserne med U-profilets åbning væk fra kassen, så tapperne på kassen passer med hullerne i skinnen. Derefter fastgøres skinnen med de medfølgende skruer. Skruerne, der holder tværbeslaget, kan nu fastspændes. 6. Indbygningskasserne vendes, så de ligger med forsiden opad. Rørholderne monteres ved at trykke dem ned over isolationsrørene inde i indbygningskasserne. 7. Tavlerne kan nu monteres i muren eller i væggen. Flere PFE tavler kan bygges sammen på tilsvarende måde. Yderkanten Isolationsrør Skinne til vandret sammenkobling Udslagsblanket PT-skrue 3,5 x 10 Tværbeslag til vandret sammenkobling Tap Figur 7A: Vandret sammenkobling af 2 stk. PFE (set bagfra) Figur 7B: Montering af rørholder (se pkt. 5) Lodret sammenbygning Til lodret sammenbygning af to ens PFE150 skal der anvendes et sammenkoblingsbeslag (se afsnit 8 Produktoversigt). Sammenkoblingsbeslaget skal monteres, inden tavlerne sættes i muren eller væggen. 1. Indbygningskasserne lægges på et plant underlag med forsiden opad, og toppen af den ene indbygningskasse stødes mod bunden af den anden indbygningskasse. De 2 kabelafdækninger, der støder mod hinanden fjernes, og isolationspladen lægges ned med U-åbningen opad. Derefter lægges skinnerne til lodret sammenkobling ned i indbygningskasserne med U-profilets åbning nedad og langs med bæreskinnerne, så tapperne på indbygningskasserne passer med hullerne i skinnerne. Skinnerne fastskrues med de medfølgende skruer. 2. Udslagsblanketterne i kabelafdækningerne fjernes, og de monteres igen i indbygningskasserne. 3. Tavlerne kan nu monteres i muren eller i væggen. Flere PFE tavler kan bygges sammen på tilsvarende måde. Isolationsplade Pyntekappe til lodret sammenbygning Skinne til lodret sammenkobling Tap PT-skrue 3,5x10 Figur 7C: Lodret sammenkobling (2 stk. set forfra)

6 8. Indbygningsmål in mm Figur 8A: Dybdemål Figur 8B: Højde- og breddemål Bemærk! Opmærkningsrillerne kan bruges til opmærkning af udskæringshul til indbygningskassen/inbygningskasserne. Dette gøres ved at lægge forsiden af indbygningskassen mod væggen (husk, at kassen skal være vandret) og ridse med en skruetrækker i opmærkningsrillerne. Man kan derefter skære hullet. Udsparingsmål i væg Tallene i nedenstående tabel angiver udsparingsmål (pladsoptag) i væggen (se figur 8C) Højde A Bredde B Dybde C 1 tavle 622±6 306±6 min. 90 A B C 2 tavler, vandret Højde A 622±6 Bredde B 699±6 Dybde C min. 90 Figur 8C: Forklaring til tabellen til venstre 3 tavler, vandret Højde A 622±6 Bredde B 1032±6 Dybde C min ens tavler lodret Højde A 1297±6 Bredde B 306±6 Dybde C min. 90

7 9. Produktoversigt IHC NET Planforsænket fordelingstavle PFE150-18, lysegrå IHC NET Planforsænket fordelingstavle PFE150-18, hvid Sammenkoblingsbeslag vandret for to stk. LK nr. 178 E 5001 EAN nr LK nr. 178 E 6001 EAN nr LK nr. 169 E 0252 EAN nr Sammenkoblingsbeslag lodret, grå LK nr. 169 E 0254 EAN nr Sammenkoblingsbeslag lodret, hvid LK nr. 169 E 0258 EAN nr Pladevægsbeslag 6-30 mm LK nr. 169 E 0255 EAN nr Dæksel til afblænding af 2 IM36 enheder, grå (svarer til 1 IHC Net modul) LK nr. 169 D 0684 EAN nr Dæksel til afblænding af 2 IM36 enheder, hvid (svarer til 1 IHC Net modul) LK nr. 169 D 0696 EAN nr

Vejledning til IHC Net Fordelingstavle Udvendig Type UF150-18

Vejledning til IHC Net Fordelingstavle Udvendig Type UF150-18 Vejledning til IHC Net Fordelingstavle Udvendig Type UF150-18 019D8468_01 Lauritz Knudsen A/S 06/2004 Pakken indeholder: Til installatøren: 1) Udvendig fordelingstavle UF150-18. 2) Ark med nummermærkater

Læs mere

Planforsænket Gruppetavle

Planforsænket Gruppetavle Planforsænket Gruppetavle Type PGE150-7, -14, -21 Brug MultiDim tavleberegningsprogram til dimensionering, dokumentation og opmærkning 1 63A 400V PGE 150 PGE150 PGE150 står for Planforsænket Gruppetavle

Læs mere

Vejledning til Planforsænket Gruppetavle type PGE150-7, -14, -21

Vejledning til Planforsænket Gruppetavle type PGE150-7, -14, -21 1 Vejledning til Planforsænket Gruppetavle type PGE150-7, -14, -1 TAVLEKAT - LK s tavleberegningsprogram i ELKAT til beregning af udviklet egeneffekt i tavler, dokumentation og opmærkning. 019D007_04 Schneider

Læs mere

Udvendige Målertavler. Type UM-s for målere med stikbenstilslutning og UM-I for målere med ledningstilslutning, dobbeltisolerede klasse II

Udvendige Målertavler. Type UM-s for målere med stikbenstilslutning og UM-I for målere med ledningstilslutning, dobbeltisolerede klasse II Udvendige Målertavler Type UM-s for målere med stikbenstilslutning og UM-I for målere med ledningstilslutning, dobbeltisolerede klasse II 169D1102 169D1105 1 Opbygning Målertavlen består af 4 hoveddele:

Læs mere

Udvendige Målertavler

Udvendige Målertavler 1 Vejledning til Udvendige Målertavler type UM-s for målere med stikbenstilslutning og UM-I for målere med ledningstilslutning Dobbeltisolerede klasse II 019D7749 #02 03/98 2 Opbygning Målertavlen består

Læs mere

Planforsænket Gruppetavle type PGSE og Planforsænket Målertavle type PME150-l, PME150-s

Planforsænket Gruppetavle type PGSE og Planforsænket Målertavle type PME150-l, PME150-s Planforsænket Gruppetavle type PGSE150-18 og Planforsænket Målertavle type PME150-l, PME150-s Brug MultiDim tavleberegningsprogram til dimensionering, dokumentation og opmærkning 1 Opbygning af PGSE150-18

Læs mere

Planforsænket Gruppetavle. Planforsænket Målertavle

Planforsænket Gruppetavle. Planforsænket Målertavle 1 Vejledning til Planforsænket Gruppetavle type PGSE150-18 og Planforsænket Målertavle type PME150-l, PME150-s TAVLEKAT - LK s tavleberegningsprogram i ELKAT til beregning af udviklet egeneffekt i tavler,

Læs mere

Udvendig gruppetavle

Udvendig gruppetavle Vejledning til Udvendig gruppetavle type UG 150-2, -6, -12, -18, -24 TAVLEKAT - LK s tavleberegningsprogram i ELKAT til dimensionering, dokumentation og opmærkning. 019D7709_01 Schneider Electric Danmark

Læs mere

Udvendig gruppetavle type UG 150-2, -6, -12, -18, -24. Brug MultiDim tavleberegningsprogram til dimensionering, dokumentation og opmærkning

Udvendig gruppetavle type UG 150-2, -6, -12, -18, -24. Brug MultiDim tavleberegningsprogram til dimensionering, dokumentation og opmærkning Udvendig gruppetavle type UG 150-2, -6, -12, -18, -24 Brug MultiDim tavleberegningsprogram til dimensionering, dokumentation og opmærkning 1 UG 150 UG 150 står for Udvendig Gruppetavle med en afstand på

Læs mere

Målerskab, type IM-s (for måler med stikben) Målerskab, type IM-l. (for måler med ledningstilslutning) Vejledning til

Målerskab, type IM-s (for måler med stikben) Målerskab, type IM-l. (for måler med ledningstilslutning) Vejledning til Vejledning til Målerskab, type IM-s (for måler med stikben) og Målerskab, type IM-l (for måler med ledningstilslutning) Type IM-s for målertilslutning med stikben, max 63A, 169 A1010 Type IM-I for målertilslutning

Læs mere

Actassi udtag og montagebokse

Actassi udtag og montagebokse Actassi udtag og montagebokse Ny generation af Actassi udtag og montagebokse - nemt, fleksibelt og gennemtænkt Velkommen til en helt ny serie Actassi udtag og montagebokse - som tidligere var kendt under

Læs mere

Nye LexCom udtag og montagebokse

Nye LexCom udtag og montagebokse Nye LexCom udtag og montagebokse Nemt, fleksibelt og gennemtænkt 3 LexCom dataudtag - LK FUGA og LK OPUS 66 Uanset om din kunde har valgt LK FUGA eller LK OPUS 66 til sin installation, er der et LexCom

Læs mere

Vordingborg Bad. plejeanvisninger

Vordingborg Bad. plejeanvisninger Vordingborg Bad Montage og plejeanvisninger Montagevejledning af dit bad arrangement. Før du påbegynder montage af dine bad skabe, så pak dem ud og gå for synlige skader. Skader på allerede monterede skabe

Læs mere

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Det er vigtigt at Deres nye vinduer og døre monteres korrekt, og ved at gennemgå nedennævnte vejledning har de et godt udgangspunkt herfor. Vi gør opmærksom

Læs mere

Actassi udtag og montagebokse

Actassi udtag og montagebokse Actassi udtag og montagebokse Ny generation af Actassi udtag og montagebokse - nemt, fleksibelt og gennemtænkt Velkommen til en helt ny serie Actassi udtag og montagebokse - som tidligere var kendt under

Læs mere

Målerskab, type IM-s. Målerskab, type IM-l. (for måler med stikben) (for måler med ledningstilslutning) Vejledning til

Målerskab, type IM-s. Målerskab, type IM-l. (for måler med stikben) (for måler med ledningstilslutning) Vejledning til Vejledning til Målerskab, type IM-s (for måler med stikben) og Målerskab, type IM-l (for måler med ledningstilslutning) Type IM-s for målertilslutning med stikben, max 63A, 169 A1010 Type IM-I for målertilslutning

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS...

INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS... INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 VIGTIGT... 2 SAMLING AF ELEMENT... 3 MONTERING AF FOLDEGLAS... 4 OPSÆTNING AF GLAS... 4 MONTERING AF FASTE GLAS... 5 MONTERING AF STYREARM... 7 INDJUSTERING

Læs mere

TP LITE MONTAGEVEJLEDNING

TP LITE MONTAGEVEJLEDNING TP LITE MONTAGEVEJLEDNING Indholdsfortegnelse Forberedelse Modtage- og opstartskontrol 3) TP Lite bestanddele og placering 4) Montering af bundprofiler 5) Montering af top-, og sideprofiler 6) Montering

Læs mere

PLISSEGARDIN PREMIUM. Monterings- og betjeningsvejledning. Plissegardiner med greb

PLISSEGARDIN PREMIUM. Monterings- og betjeningsvejledning. Plissegardiner med greb PLISSEGARDIN PREMIUM Monterings- og betjeningsvejledning Plissegardiner med greb A400 (BB 10) A410 (BB 20) A415 (BB 24) For at kunne sikre en problemfri funktion af plissegardinet kræver det, at produktet

Læs mere

Målerskab, type IM-s (for måler med stikben) og Målerskab, type IM-l (for måler med ledningstilslutning)

Målerskab, type IM-s (for måler med stikben) og Målerskab, type IM-l (for måler med ledningstilslutning) Målerskab, type IM-s (for måler med stikben) og Målerskab, type IM-l (for måler med ledningstilslutning) Type IM-s for målertilslutning med stikben, max 63A, 169 A1010 Type IM-I for målertilslutning med

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING - VANDRET MONTAGE

MONTAGEVEJLEDNING - VANDRET MONTAGE MONTAGEVEJLEDNING - VANDRET MONTAGE A Tegnforklaring: 45 mm Z-profil Pladekant A = Min. Fig. 1 God praksis: Brug af rene bomuldshandsker under håndtering af vægelementerne sikrer et godt resultat og en

Læs mere

BREATHE 55. Installationsguide. Sustain Solutions Rønnegade 1, 2100 KBH Ø CVR Version 1

BREATHE 55. Installationsguide. Sustain Solutions Rønnegade 1, 2100 KBH Ø CVR Version 1 Installationsguide Emballagens indhold Tjek at du har alle delene (1-7) 1 2 4 6 3 5 7 1. Udvendig hætte 2. Strips 4 stk. 3. Ø90 mm rør 4. Ø250 mm rør 5. Vægdæksel 6. Rotorveksler 7. Indvendigt låg 1 Respektafstande

Læs mere

Monteringsanvisning for Snorudløb type 1

Monteringsanvisning for Snorudløb type 1 1.1 Montering af betjeningssnor på hjul Figur 1 Hvis betjeningssnor med hjul ikke er monteret på glasset gøres dette med en unbrako nøgle. Se efter at snorens længde er den rigtige til glassets højde.

Læs mere

Breathe 55 Installationsguide

Breathe 55 Installationsguide Breathe 55 Installationsguide Anbefalinger installation af Breathe Den elektriske installation af Breathe 55 bør kun foretages af en autoriseret el-installatør eller af Sustain Solutions. Den elektriske

Læs mere

Tekniske instruktioner

Tekniske instruktioner T H E R M I Q U E Tekniske instruktioner Kedelmontage for lavtemperaturkedel og Diematic Milton A/S Kornmarksvej 8 10 2605 Brøndby Tlf.: 46 97 00 00 Fax: 46 97 00 01 Albuen 58 6000 Kolding Tlf.: 75 50

Læs mere

PLISSEGARDIN PREMIUM. Monterings- og betjeningsvejledning. Plissegardiner med snoretræk eller kædetræk

PLISSEGARDIN PREMIUM. Monterings- og betjeningsvejledning. Plissegardiner med snoretræk eller kædetræk PLISSEGARDIN PREMIUM Monterings- og betjeningsvejledning Plissegardiner med snoretræk eller kædetræk A100 (AO10) - A110 (AO20) - A115 (BO20) - A200 (AK10) For at kunne sikre en problemfri funktion af plissegardinet

Læs mere

2 APPARATETS MÅL. Apparatets mål i mm: A Apparatets fulde høje (inkl. monteringsskinner) 640 B Apparatets fulde bredde 855

2 APPARATETS MÅL. Apparatets mål i mm: A Apparatets fulde høje (inkl. monteringsskinner) 640 B Apparatets fulde bredde 855 APPARATETS MÅL Tegningen er blot til illustration D C B A Apparatets mål i mm: CoolDrawer RB90S A Apparatets fulde høje (inkl. monteringsskinner) 640 B Apparatets fulde bredde 855 C Apparatets fulde dybde

Læs mere

ISOLERET RØR-PANEL. Monteringsvejledning DS 452 ISOLERET

ISOLERET RØR-PANEL. Monteringsvejledning DS 452 ISOLERET ISOLERET RØR-PANEL DS 452 ISOLERET TESTET AF DANSK TEKNOLOGISK INSTITUT April 2005 Monteringsvejledning SfB (51)x VIGTIGT! 1. Anvend kun originale Gabotherm-dele af hensyn til Kierulff a/s produktgaranti.

Læs mere

LK LexCom. Office Line. Rackskabe til ethvert formål

LK LexCom. Office Line. Rackskabe til ethvert formål LK LexCom Office Line Rackskabe til ethvert formål Lauritz Knudsen Industriparken 32 2750 Ballerup Telefon 44 20 70 00 www.lk.dk 000 Lauritz Knudsen 01.2007 Et bredt program som giver mange muligheder

Læs mere

Afsnit 13 TAVLER 776

Afsnit 13 TAVLER 776 776 INDHOLD 0 1 INTRODUKTION s. 77 FÆRDIGMONTERET TAVLE s. 77 Planforsænket gruppetavle typetestet s. 77 Udvendig gruppetavle typetestet s. 70 Udvendig måler- og gruppetavle typetestet s. 0 GRUPPE- OG

Læs mere

Monterings- og betjeningsvejledning

Monterings- og betjeningsvejledning Monterings- og betjeningsvejledning Plissegardiner med greb, snore- eller kædetræk. Vi takker for din bestilling af et Luxaflex kvalitetsprodukt, som er udviklet på basis af høje kvalitetsstandarder. Fremstillingsprocessen

Læs mere

Afsnit1 Side4 AFBRYDERMATERIEL FLERPOLET INDHOLD

Afsnit1 Side4 AFBRYDERMATERIEL FLERPOLET INDHOLD Afsnit1 Side4 INDHOLD INTRODUKTION s. 6 s. 8 IP20 s. 8 Afbryder s. 8 Dåse s. 9 Kabelafgang incl. dæksel s. 11 Stikkontakt s. 12 Underlag s. 14 reservedel s. 15 tilbehør s. 16 IP44 s. 17 Stikkontakt komplet

Læs mere

Monteringsanvisning modstrømvarmeveksler

Monteringsanvisning modstrømvarmeveksler Luftbehandlingsaggregat Monteringsanvisning modstrømvarmeveksler Delt udførelse Advarsel! Produkter må ikke tages i brug, før den pågældende maskine eller anlæg, som de indgår i, er opført i overensstemmelse

Læs mere

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual 2018.1 / MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual Bango A/S Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup 86 82 20 88 INDHOLD Indholdsfortegnelse kommer senere! 1 1 3 3 4 5 7 8 10 13 14 15 16 16 17

Læs mere

CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg. Montage af glasdør med MANET Glasbeslag på væg

CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg. Montage af glasdør med MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg CS 80 MAGNEO Skydedørsautomatik Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg For at

Læs mere

Samlevejledning Møbel - Høj

Samlevejledning Møbel - Høj TTICCO Samlevejledning Møbel - Høj Fritstående & indbygget Kommode, reol & skab Solo, duo & trio Godt i gang Husk Beskyt underlag og møbel? Værktøj? + = www.atticco.dk Tlf.: +45 23 29 79 47 Værktøj du

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7 AMICO K 20 Knækarms markise Side 1 ud af 7 Placering og montering af markise 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske

Læs mere

Montagevejledning. & u - k l a s s i f i s e r e d e 1 & 2 f l ø j e d e G r i b e k a r m. M x d o o r / s u l d r u p / d a n m a r k 1/6

Montagevejledning. & u - k l a s s i f i s e r e d e 1 & 2 f l ø j e d e G r i b e k a r m. M x d o o r / s u l d r u p / d a n m a r k 1/6 Sørg for at murhullet har tene kanter, f.eks. gipsen er raspet af for ujævnheder, således hulmålet passer hele vejen rundt. På karmen sidder en etiket med oplysninger om hulmålets størelse. Kontrollerer

Læs mere

Vægabsorbenter DET BÆRENDE SYSTEM OG PLADESAMLINGER. Valg af bærende system og hermed pladesamlinger afhænger af kantvalg for den absorberende plade.

Vægabsorbenter DET BÆRENDE SYSTEM OG PLADESAMLINGER. Valg af bærende system og hermed pladesamlinger afhænger af kantvalg for den absorberende plade. Installation Vægabsorbenter Vægabsorbentsystemer består som udgangspunkt af: En ramme: Rammen kan leveres med forskelligt materiale Bærende system/pladesamlinger: Her kan vælges mellem flere forskellige

Læs mere

Faste partier og profilskårne partier.

Faste partier og profilskårne partier. Faste partier og profilskårne partier. Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring Tolerance bredde: +0 5 mm Tolerance højde: +5 5 mm Tjek altid at du har modtaget det rigtige antal komponenter, inden

Læs mere

Skydepartier. Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring. Tolerance højde:

Skydepartier. Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring. Tolerance højde: Skydepartier Tjek altid at du har modtaget det rigtige antal komponenter, inden du begynder at montere. Se komponentliste på næste side. OBS! Næsten alle skruer er Torx-skruer. De skal bruge en T20 Torx-bit

Læs mere

AFBRYDERMATERIEL LK FUGA INTRODUKTION. Afsnit 2 Side 26. Signallampe LK FUGA. Rammer. Indsatse/afbrydere. LK FUGA Baseline

AFBRYDERMATERIEL LK FUGA INTRODUKTION. Afsnit 2 Side 26. Signallampe LK FUGA. Rammer. Indsatse/afbrydere. LK FUGA Baseline Afsnit 2 Side 26 Inden for afbrydermateriel har vi et stort udvalg, der omfatter fire designserier med et bredt produktprogram samt andet afbrydermateriel, der omfatter serier med et smalt produktprogram:

Læs mere

Brugsanvisning for Bade/Toiletstol M2 Mini Std med drivhjul. Beregnet til brug ved badning/brusning og ved toiletbesøg. (1/5)

Brugsanvisning for Bade/Toiletstol M2 Mini Std med drivhjul. Beregnet til brug ved badning/brusning og ved toiletbesøg. (1/5) (1/5) Montering af ryg: Ryggen sættes fast på understellet, ved at føre rørene ned over de to metal tapper på understellet. Montering/Afmontering af armlæn Samling af ryglæn på stol: De medfølgende skruer

Læs mere

Roth QuickBox - til pladevæg

Roth QuickBox - til pladevæg Roth QuickBox - til pladevæg Installation German quality since 1947 1/9 Installation QuickBox pladevæg 1: Røret klippes vinkelret af med PEX saks og tomrøret afkortes 30 mm kortere end PEX røret. Tomrøret

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING (DK)

MONTAGEVEJLEDNING (DK) MONTAGEVEJLEDNING (DK) Tillykke med Deres nye møbel fra dk3 ROYAL SYSTEM reolen blev tegnet i 1948 af den legendariske danske designer og producent Poul Cadovius. Det var ét af verdens første væghængte

Læs mere

07-05-2010. Ara-El Aps Telefon : +45 56 28 65 50 Fax : +45 56 28 65 44 www.ara-el.dk ara-el@ara-el.dk. A Company in Bournonville Group ApS

07-05-2010. Ara-El Aps Telefon : +45 56 28 65 50 Fax : +45 56 28 65 44 www.ara-el.dk ara-el@ara-el.dk. A Company in Bournonville Group ApS 07-0-2010 Ara-El Aps www.ara-el.dk A Company in Bournonville Group ApS G 1000 Schyller Side 8-1 Monteringskasser IK8 Kassebund og grå låg af Noryl, farve RAL 70. Halogenfri, kemisk og vejrbestandig, Lågskruer

Læs mere

Betjeningsvejledning til Carnival Camper

Betjeningsvejledning til Carnival Camper Betjeningsvejledning til Carnival Camper Kære kunde Tillykke med Deres nye Kia Carnival Camper. Kia Motors bestræber sig på at leverer et optimalt produkt. Vi vil med dette tillæg skitsere hvordan indretningen

Læs mere

STIGA COLLECTOR 30" B BRUGSANVISNING 8211-1227-02

STIGA COLLECTOR 30 B BRUGSANVISNING 8211-1227-02 STIGA COLLECTOR 30" B BRUGSANVISNING 8211-1227-02 S SVENSKA 1. 2. 3. 4. SVENSKA S 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. S SVENSKA 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. DANSK DK SIKKERHEDSFORSKRIFTER 1. Lad aldrig nogen bruge

Læs mere

Montage vejledning Ropox Flytbar Skydedør Denne vejledning skal altid ledsage produktet

Montage vejledning Ropox Flytbar Skydedør Denne vejledning skal altid ledsage produktet Montage vejledning Ropox Flytbar Skydedør Denne vejledning skal altid ledsage produktet PDF6177 011217 Indhold Komponentoversigt Pakket på palle... 3 Montagedele til skydedør... 4 Samling af skydedør ramme...

Læs mere

Moderne Kornbehandling ApS Hans Jensens Vej Tørring Tlf.: Mobil:

Moderne Kornbehandling ApS Hans Jensens Vej Tørring Tlf.: Mobil: 1 VIGTIGE OPLYSNINGER... 2 1.1 Værktøj... 2 1.2 Bolte... 2 2 SAMLING AF SILOBUND... 3 2.1 Ramme... 3 2.2 Ben... 4 2.3 Bundplader... 5 2.3.1 Spånpladeoverbygning... 6 2.3.2 Ståloverbygning... 6 2.4 Forstærkninger...

Læs mere

ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning

ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning Indhold Luxaflex Rullegardin Standardmontering Monteringsmuligheder Afmontering (Standard) Brug af Dæmpet fjeder Type 1 Type 1 Monteringsprofil Luxaflex

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR

BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR BRUGERVEJLEDNING VANDSENSOR Side 1 til vandsensor Introduktion Vandsensoren er designet til at opdage vand, f.eks. ved oversvømmelser i din bolig. Den kan placeres alle steder, hvor der kan være risiko

Læs mere

Bilag E Montage- og installationsvejledning

Bilag E Montage- og installationsvejledning Dato 4. april 2017 Sagsbehandler Thomas Lind Hansen Mail THOH@vd.dk Telefon Dokument 16/04845-24 VidenWeb: 13/19402-1 Side 1/1 Bilag E Montage- og installationsvejledning Type 1. 2016 Type 2. 2016 Type

Læs mere

Rockfon System VertiQ HAT A Wall

Rockfon System VertiQ HAT A Wall Part of the ROCKWOOL Group Systembeskrivelse HAT A Wall Vægsystem med synligt skinnesystem -- Vægabsorbent til forbedring af akustikken -- Tilgængelig i 4 standardfarver -- Et slagfast vægsystem, når det

Læs mere

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne M-1700-1 Tillykke med din nye Royal Scandinavian Dusch - Serie 1700 brusedør. Læs venligst

Læs mere

Denne montagevejledning er gældende for 12 volt anlæg med MPPT regulator.

Denne montagevejledning er gældende for 12 volt anlæg med MPPT regulator. Denne montagevejledning er gældende for 12 volt anlæg med MPPT regulator. Tilykke med din nye vedvarende energikilde. Før montage af anlægget bør denne vejledning grundig læses igennem. For optimal ydelse

Læs mere

Ladcykel. Med kaleche. Samlevejledning

Ladcykel. Med kaleche. Samlevejledning Ladcykel Med kaleche Samlevejledning Side 2 Læs og forstå denne vejledning inden monteringen påbegyndes. Det anbefales, at være 2 personer om at samle ladcyklen. Udpak forsigtigt alle dele og læg dem på

Læs mere

Samlevejledning til byg-selv drone

Samlevejledning til byg-selv drone Samlevejledning til byg-selv drone Dette er samlevejledningen. Hvert skridt indledes med en beskrivelse af de nødvendige komponenter, efterfulgt af en generel beskrivelse og et billede. Indhold SDU s byg-selv-drone

Læs mere

Installation kun fase og mellemledning

Installation kun fase og mellemledning BRUGERVEJLEDNING ACelTIMER IP20 MÅ KUN INSTALLERES AF EN AUTORISERET EL-INSTALLATØR Installation kun fase og mellemledning Installation af en ACelTIMER Venligst sluk strømmen inden installationen KUN af

Læs mere

Model Florida 1800x1800mm Læs brugsanvisningen grundigt inden produktet samles

Model Florida 1800x1800mm Læs brugsanvisningen grundigt inden produktet samles Model Florida 1800x1800mm Læs brugsanvisningen grundigt inden produktet samles DANISH DESIGN Denne model er i farven SØLV www.superroof.dk DK: Opmål 251 cm fra jorden og til overkanten af Befæstigelses

Læs mere

Monteringsanvisning. Santex E-line. Skydepartier. Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring Tolerance bredde: Tolerance højde:

Monteringsanvisning. Santex E-line. Skydepartier. Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring Tolerance bredde: Tolerance højde: Monteringsanvisning Santex E-line Skydepartier Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring Tolerance bredde: +5 5 mm Tolerance højde: +7 7 mm Tjek altid at du har modtaget det rigtige antal komponenter,

Læs mere

Sørg for at placere beslagene således, at rullegardinet ikke rører fremspring, f.eks. vinduesgreb, dørhåndtag, vindueskarme og lign.

Sørg for at placere beslagene således, at rullegardinet ikke rører fremspring, f.eks. vinduesgreb, dørhåndtag, vindueskarme og lign. STANDARDMONTERING Sørg for at placere beslagene således, at rullegardinet ikke rører fremspring, f.eks. vinduesgreb, dørhåndtag, vindueskarme og lign. 1. Montering af standardbeslag Beslagene kan bruges

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING PLAYFURN CIRCLE

MONTERINGSVEJLEDNING PLAYFURN CIRCLE MONTERINGSVEJLEDNING PLYFURN CIRCLE Varenummer: PF-Circle-10 - Hvid PF-Circle-0 - Sort PF-Circle-20 - Rød PF-Circle-18 - Grøn PF-Circle-12 - Blå PF-Circle-03 - Orange Påfyldning af vand Samling af produkter

Læs mere

Før montering af skorstenen påbegyndes, skal det sikres, at ildstedet er korrekt opstillet. Følgende hensyn er væsentlige i denne forbindelse:

Før montering af skorstenen påbegyndes, skal det sikres, at ildstedet er korrekt opstillet. Følgende hensyn er væsentlige i denne forbindelse: MONTERINGSANVISNING Vento Premium OPSTILLING AF ILDSTEDET Før montering af skorstenen påbegyndes, skal det sikres, at ildstedet er korrekt opstillet. Følgende hensyn er væsentlige i denne forbindelse:

Læs mere

SOLCELLEANLÆG MONTERINGSVEJLEDNING

SOLCELLEANLÆG MONTERINGSVEJLEDNING SOLCELLEANLÆG MONTERINGSVEJLEDNING Indhold 1 Godt i gang og værktøjsliste... 4 1.1 Værktøjsliste... 4 2 Montering af inverter... 5 2.1 Ophæng af Inverter... 5 2.2 Eksempler på Inverter placering... 5 2.3

Læs mere

Installations vejledning ARUBA. Faldarms markise. Side 1 ud af 8

Installations vejledning ARUBA. Faldarms markise. Side 1 ud af 8 ARUBA Faldarms markise Side 1 ud af 8 Markisens beslag 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at vinduet kan åbnes efter montage. Elektriske installationer skal udføres

Læs mere

Brugervejledning til IHC Net

Brugervejledning til IHC Net Brugervejledning til 3 T 5 6 2 PC Figur : Illustration af bolig med. De stiplede streger illustrerer kabelforbindelser mellem vægudtagene og fordgstavlen. Hvad er?. konceptet er hjemmets eget netværk for

Læs mere

Instruktioner til spor

Instruktioner til spor Instruktioner til spor Indhold Introduktion... 2 Generelle sikkerheds regler... 2 Leverede enheder... 3 Ting du selv skal huske... 3 Anbefalet værktøj... 3 Landskabs forberedelser... 4 Samling af sporsektioner...

Læs mere

Tekniske instruktioner

Tekniske instruktioner T H E R M I Q U E Tekniske instruktioner Kedelmontage for lavtemperaturkedel Milton A/S Kornmarksvej 8 10 2605 Brøndby Tlf.: 46 97 00 00 Fax: 46 97 00 01 K:\framen\instrukt\Die\Gt400\kedel\kedel.fm-f1-151107-ols/lbk

Læs mere

KDIX Monteringsvejledning

KDIX Monteringsvejledning KDIX 8810 Monteringsvejledning Sikkerhed vedrørende opvaskemaskine 4 Krav vedrørende installation 5 Anvisninger vedrørende installation 7 Sikkerhed vedrørende opvaskemaskine Din egen og andres sikkerhed

Læs mere

AUDI A3 8P RETROFIT. Eftermontering af RS3 Læder. http://lightnings.dk/rs3leather.html

AUDI A3 8P RETROFIT. Eftermontering af RS3 Læder. http://lightnings.dk/rs3leather.html AUDI A3 8P RETROFIT Eftermontering af RS3 Læder http://lightnings.dk/rs3leather.html Trekanter Armlæn i fordøre Armlæn i bagdøre Midterarmlæn Gearknop Håndbremse Trekanter 1. Træk læderet ved gearstangen

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Installationsvejledning Introduktion Figur 1, Systemoversigt og individuelle komponenter -2- Introduktion INTRODUKTION Liste over dele Antal/højde Kilde: 1,0 m 1,5 m 2,0 m 3,0 m Produktbeskrivelse A1 1

Læs mere

Eksempel på montering af et vindue fortalt i ord og billeder!

Eksempel på montering af et vindue fortalt i ord og billeder! Eksempel på montering af et vindue fortalt i ord og billeder! Kontroller målet på det nye vindue, og udtag herefter det gamle vindue og rens hullet for snavs og gammel fugemasse. I dette tilfælde er der

Læs mere

Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger

Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger Tillykke med din nye solfanger. Med den rette placering får du glæde af den i mange år fremover. Den medfølgende kontakt placeres på loftet eller på vægen

Læs mere

S T R A NGKO TEKNISK VEJLEDNING. STEEL LINE 30 extra 1. udgave Maj 2004

S T R A NGKO TEKNISK VEJLEDNING. STEEL LINE 30 extra 1. udgave Maj 2004 S T R A NGKO 8585 000 STEEL LINE 30 extra 1. udgave Maj 2004 1. INDLEDNING...2 1.1. Installation og service...2 2. MONTAGE VEJLEDNING...2 2.1. Montage af panelkasse...3 2.2. Montage af endeafslutningsmoduler...7

Læs mere

ISTRUZIONI DI MONTAGGIO DELLE LAVATRICI INTEGRABILI ASSEMBLY INSTRUCTIONS FOR BUILT-IN WASHING MACHINES MONTAGEANLEITUNG FÜR EINBAUBAREWASCHMASCHINEN

ISTRUZIONI DI MONTAGGIO DELLE LAVATRICI INTEGRABILI ASSEMBLY INSTRUCTIONS FOR BUILT-IN WASHING MACHINES MONTAGEANLEITUNG FÜR EINBAUBAREWASCHMASCHINEN ISTRUZIONI DI MONTAGGIO DELLE LAVATRICI INTEGRABILI ASSEMBLY INSTRUCTIONS FOR BUILT-IN WASHING MACHINES MONTAGEANLEITUNG FÜR EINBAUBAREWASCHMASCHINEN INSTRUCTIONS DE MONTAGE DES LAVE-LINGE INTÉGRABLES

Læs mere

Installationsvejledning KRAPPAN 300

Installationsvejledning KRAPPAN 300 Installationsvejledning KRAPPAN 300 Installationsvejledning DANSK Indhold Beregn antal samt placering af sugekontakter... 4 Installering af rørsystemet.. 5 - Montering af Y- og T-stykker... 5 - Typiske

Læs mere

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning Indholdsfortegnelse: Vigtig information: Inden du går igang: Montering af inderetninger: Montering af udvendig gavl: Montering af anslag: Montering af topskinne:

Læs mere

Samle- og installationsvejledning

Samle- og installationsvejledning Samle- og installationsvejledning Visano Indhold: Venligst læs denne vejledning omhyggeligt før samling af produktet påbegyndes. Udpakning... Værktøj og forberedelse... 3 Medfølgende dele... 4-5 Trin -

Læs mere

Monterings vejledning. Amico K38-Gota Knækarms markise

Monterings vejledning. Amico K38-Gota Knækarms markise Amico K38-Gota Knækarms markise Tjekliste 1 Gennemgå din følgeseddel og tjek om alt er korrekt, samt alle dele er med. Hvis der er noget der ikke stemmer overens bedes du kontakte os. Værktøj 2 Værktøjet

Læs mere

Montage vejledning til glastag med forsat glas - Nr.450-6/2004

Montage vejledning til glastag med forsat glas - Nr.450-6/2004 Hvis du mangler yderligere information, bedes du venligst kontakte os. Kort resumé af retningslinjerne for montage af glastag, for detaljeret oplysninger om montage se side 3-23. 1. Kontroller styrken

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL - ASKEUDTAG

INSTALLATIONSMANUAL - ASKEUDTAG Side 1 TPK HS20/TPK HS35 Side 2 Indholdsfortegnelse 1. LEVERING... 3 2. INSTALLATION... 4 2.1 AFMONTERING AF NEDERSTE DØR OG NEDERSTE ASKELÅGE... 4 2.2 PÅSÆTNING AF DE 2 SORTE SIDEPANELER... 4 2.3 MONTAGE

Læs mere

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk

Manual Smart Trykluft passepartout maskine. Version 1 dk Manual Smart Trykluft passepartout maskine Version 1 dk Oversat af Lista Bella April 2011 Indholds fortegnelse. Klargøring 3 Montering på gulvstativ (Tilkøb) 4 Oversigt Smart mat-cutter 7 Montering væghængt

Læs mere

Montagevejledning Skjult T-skinne system

Montagevejledning Skjult T-skinne system 1 Montagevejledning Skjult T-skinne system 2 Symmetri Inden montage påbegyndes skal rummets bredde og længde vurderes, således den bedste symmetri opnås i rummet samt at der tages hensyn til eventuelle

Læs mere

Brugsanvisning & Monteringsvejledning til JBM kulisseskinne

Brugsanvisning & Monteringsvejledning til JBM kulisseskinne Version 2.0 Danske kvalitetsprodukter siden 2004 Side 1 Brugsanvisning & Monteringsvejledning til JBM kulisseskinne Danske kvalitetsprodukter siden 2004 Side 2 Indhold Formål og anvendelse... 3 Vigtigt/

Læs mere

Montagevejledning for frilands spær

Montagevejledning for frilands spær Dette er til frilandsopsætning med 2 rækker sol paneler i 15 eller 30 grader og på to ben. Afstand spær center Det er vigtig at kende afstanden mellem spærene til frilandsopsætningen. Afstanden må max.

Læs mere

CMT300. Svalehaleaggregat BRUGERMANUAL

CMT300. Svalehaleaggregat BRUGERMANUAL Svalehaleaggregat BRUGERMANUAL Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse....side 2 Hvad indeholder sættet.....side 3 Sikre arbejdsgange....side 4 Samling af....... side 5-6 Indstilling af overfræseren....

Læs mere

Installation af hukommelses- og udvidelseskort

Installation af hukommelses- og udvidelseskort Denne vejledning hjælper dig med at fjerne hukommelses- eller udvidelseskort. Brug følgende illustration til at finde stikket til det kort, du vil fjerne. Stik til harddisk 1 Stik til udvidelseskort Stik

Læs mere

DOKUMENTATION VÆGRACK GULVRACK PC RACK TILBEHØR. www.am-rack.dk

DOKUMENTATION VÆGRACK GULVRACK PC RACK TILBEHØR. www.am-rack.dk DOKUMENTATION VÆGRACK GULVRACK PC RACK TILBEHØR www.am-rack.dk Indholdsfortegnelse Side Index 1 Beskrivelse Vægrack. 2 Beskrivelse Gulvrack. 3 Beskrivelse PC Rack. 4 Bagplade 6he, 10he, 15he, 20he. Stabiliseringsvinkler.

Læs mere

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm,

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm, Byg din fladskærm ind i væggen Lad dit fladskærms-tv sidde helt i plan med væggen, og skjul samtidig alle ledninger fra tv et til spillemaskiner, optagere og stikkontakt. lot ser den ud, den nye fladskærm,

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning Vahle Døre og Vinduer A/S * Fabriksvej 5 * DK-8544 Mørke * Tlf. +45 86 37 24 77 * Fax +45 86 37 24 78 * www.jetrae.dk * jetrae@vahle.dk Monteringsvejledning 1. Placer døren i muråbningen

Læs mere

Terrasseoverdækning/ Carport Monteringsvejledning

Terrasseoverdækning/ Carport Monteringsvejledning Terrasseoverdækning/ Carport Monteringsvejledning NØDVENDIGT VÆRKTØJ BESTANDDELE Tegningen viser en 3,0 meter bred udførelse. Antallet af bestanddele varierer efter størrelsen (se listen på næste side)

Læs mere

TRÆKVOGN HN 5339 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før trækvognen samles og tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug.

TRÆKVOGN HN 5339 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før trækvognen samles og tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. TRÆKVOGN HN 5339 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før trækvognen samles og tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. SAMLEVEJLEDNING Tag delene forsigtigt ud af emballagen

Læs mere

Vægmontering af HP TouchSmart-pc'en. Brugervejledning

Vægmontering af HP TouchSmart-pc'en. Brugervejledning Vægmontering af HP TouchSmart-pc'en Brugervejledning De eneste garantier for Hewlett-Packardprodukter og serviceydelser er anført i de udtrykkelige erklæringer, der følger med sådanne produkter og serviceydelser.

Læs mere

Produktions og samle vejledning for AMICO S 50 ZIP. Vindtæt screen (Solid) AMICO S 50_zip_ Solidscreen

Produktions og samle vejledning for AMICO S 50 ZIP. Vindtæt screen (Solid) AMICO S 50_zip_ Solidscreen Produktions og samle vejledning for AMICO S 50 ZIP Vindtæt screen (Solid) AMICO S 50_zip_ Solidscreen General information AMICO S 50 Dimensioner og head head box typer Nedenstående diagram viser alle størrelses

Læs mere

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT TILLÆG TIL MONTAGE VEJLEDNING. VED KØB AF SKUR TIL CARPORT Det er kun nødvendigt at læse denne vejledning, hvis du også har valgt skur på din carport. Du SKAL dog også læse vejledning fra carporten, da

Læs mere

Drift og vedligehold for system Cubo P

Drift og vedligehold for system Cubo P Sag: Kunde: Konstruktør Tekniske data for Ensto Cubo P system Tætningsklasse IP65 (EN60529) Mekanisk styrke IK08 (EN50102) +35-25 C 6J (EN60439-4) +35-50 C Mærkestrøm In 10 630A Mærkespænding Ue 690 V

Læs mere

Montagevejledning. Karmen indsættes i murhullet og fastholdes med kiler. Karmen sættes i lod i alle retninger der justeres med kilerne.

Montagevejledning. Karmen indsættes i murhullet og fastholdes med kiler. Karmen sættes i lod i alle retninger der justeres med kilerne. 01.10.2012 1 Montagevejledning MODTAGELSE, KONTROL OG AFDÆKNING Du bedes tage imod varerne Bemærk, at varerne leveres ved vognsiden. Køberen hjælper med aflæsning husk løftegrej til store elementer. Ansvaret

Læs mere

TAVLER INTRODUKTION. Afsnit 13 Side 1120. Færdigmonterede tavler. Gruppetavler

TAVLER INTRODUKTION. Afsnit 13 Side 1120. Færdigmonterede tavler. Gruppetavler Afsnit 13 Side 1120 Vi har et bredt program inden for gruppe -og målertavler, heraf: Færdigmonterede tavler Gruppetavler Målertavler og målerskabe Potentialudligning Tilslutningsdåse til tv og telefon,

Læs mere

Vejledning vedr. montering af facade døre og udadgående terrassedøre.

Vejledning vedr. montering af facade døre og udadgående terrassedøre. Vejledning vedr. montering af facade døre og udadgående terrassedøre. Det er vigtigt at Deres nye vinduer og døre monteres korrekt, og ved at gennemgå nedennævnte vejledning har de et godt udgangspunkt

Læs mere