Denne folder. Din stue hedder. De voksne på stuen hedder. Politik for dagtilbud. Børnehusets daglige leder er. Kort om Mølleåen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Denne folder. Din stue hedder. De voksne på stuen hedder. Politik for dagtilbud. Børnehusets daglige leder er. Kort om Mølleåen."

Transkript

1 Børnehuset Mølleåen

2

3 Kære Denne folder Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende og håber, at I vil få nogle gode år her hos os. Din stue hedder De voksne på stuen hedder Med denne folder vil vi forsøge at give jer et billede af Børnehuset Mølleåen samt give nogle informationer, der forhåbentligt vil give svar på mange af de spørgsmål, man stiller sig som nye forældre. Yderligere informationer finder I på vores hjemmeside. Har I spørgsmål til indholdet, eller til noget, der ikke står i folderen, er I meget velkomne til at spørge personalet. Politik for dagtilbud I indkøringsperioden er barnets primære voksen: Børnehusets daglige leder er Rudersdal Kommune har en fælles politik for dagtilbud til børn, som alle dagtilbud arbejder ud fra. Den kan findes på Rudersdal Kommunes hjemmeside Navn: Kjersti Vielsted Mail: kjev@rudersdal.dk Mobil: Kontor: Kort om Mølleåen Mølleåen er en Integreret institution med Grøn Profil. Vi er en del af Område Holte i Rudersdal Kommune. Vi er normeret til 24 vuggestuebørn fordelt på to stuer med op til 12 børn på hver. Stuerne hedder Musvitstuen og Mejsestuen. Skovbørnehaven er normeret til 27 børn.

4 Åbningstider Vores åbningstid er: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Bemærk venligst, at alle, både børn, forældre og personale, skal have forladt børnehuset, så døren kan låses kl og kl om fredagen. Børnehusets værdier I Mølleåen lægger vi vægt på, at huset er et åbent og indbydende sted med en god atmosfære, og at samarbejdet mellem børn, forældre og personale er præget af gensidig tillid og tryghed. sprogarbejde, som alle tre biddrager til, at børnene udvikler deres sproglige og kommunikative færdigheder. Vi har fokus på børnenes selvhjulpenhed da det er vigtigt at børnene får en oplevelse af, at de kan mestre tingene selv. Denne færdighed øver barnet sig i, ift. alt hvad der foregår i hverdagen og i hverdagens mange rutiner: ved måltiderne, i garderoben, på legepladsen mv. Børnene lærer fx selv at tage tøj af og på, hjælpe med at tørre borde af, hælde fra små kander, fylde på tallerkenen, selv smøre sit brød, bede om mere mad, mv. Det betyder, at de yngste børn spilder på tøjet eller gulvet men stor er til gengæld glæden, når man kan selv. Det pædagogiske arbejde I vores pædagogiske arbejde, tager vi udgangspunkt i de nye styrkede læreplaner, hvor vi blandt andet arbejder med børnenes indbyrdes sociale relationer og personlige udvikling, så de styrker deres selvværd, livsduelighed og robusthed og oplever, at være en vigtigt del af et fællesskab. I det sproglige arbejde fokuserer vi hovedsageligt på tre områder; sproget i hverdagen, dialogisk læsning og tematisk Vi ønsker at give børnene gode erfaringer med kropslig udfoldelse men også give ro og tid til undersøgelse, fordybelse og sanselige oplevelser i skov og natur. Vi arbejder med de kulturelle værdier, hvor børnene indgår i ligeværdige og forskellige former for fællesskaber og får

5 brugt deres fantasi, kreativitet og skaberlyst i kreative aktiviteter og projekter. Vores udgangspunkt i arbejdet med børnene er børneperspektivet og vi arbejder således både stueopdelt og på tværs, da dette giver os mulighed for at dele børnene op i mindre grupper i forhold til alder, interesse, formåen og behov. Derudover er legen en stor og vigtig del af børnenes hverdag i Mølleåen, da børnene gennem leg, gør sig væsentlige erfaringer med forskellige sociale positioner, som giver dem et grundlæggende demokratisk værdiset, der udvikler og understøtter børnenes dannelse og livsduelighed. Opstart af jeres barn Inden jeres barns opstart i institutionen, aftales der et besøg, hvor I vil møde den medarbejder der bliver jeres barns primære kontaktperson i den første periode. Her vil vi bl.a. fortælle om Mølleåen og den måde vi arbejder på, samt om de vigtigste praktiske forhold, som I skal kende til på forhånd. Mødet er også en god lejlighed til at drøfte opstarten, så I og jeres barn får den bedst mulige start her hos os. Primærperson Den medarbejder, som bliver jer og jeres barns primære kontaktperson under opstarten, har et særligt ansvar for at være opmærksom på jeres barn i de første uger. Men jeres barn vil naturligvis også være sammen med andre voksne. Vi bestræber os på, at vi under indkøringen dagligt får vendt med jer, hvordan dagen har været for jeres barn. Er den primære kontaktperson ikke til stede når I henter, vil han/hun overlevere de vigtigste informationer til det personale, der er tilstede. At starte i Mølleåen At starte i en ny institution kan være en stor omvæltning for jeres barn og for jer. Det svarer til, at vi som voksne skal falde til på en ny arbejdsplads. I vil måske opleve at jeres barn er mere træt end det plejer pga. de mange nye indtryk. Ingen opstart er ens da børn er meget forskellige. Personalet har stor erfaring i mange forskellige indkøringer og vil sammen med jer finde den måde, der passer jeres barn bedst. For at sikre en god start i institutionen, er det vigtigt, at I har afsat tid til at køre jeres barn ind. På den måde kan I også få et

6 indtryk af vores dagligdag og de medarbejdere, I skal overlade jeres barn til. Når jeres barn har gået hos os i ca. 3 måneder, inviterer vi jer til en samtale, hvor vi sammen kan tale om jeres oplevelse af indkøringen samt jeres barn gerelle trives i børnehuset. Indkøring De første dage er I sammen med jeres barn i institutionen. Herefter anbefaler vi, at barnet kan være her lidt alene for på fjerde- eller femtedagen at spise og evt. sove i institutionen (alt afhængigt af jeres barns alder og behov). Der er en masse ting, vi gerne vil lære om jeres barn, og da I er eksperterne, vil vi bruge tid på at tale sammen, så vi i fællesskab kan tilrettelægge indkøringen på den bedste måde. Hvis der er særlige ting vi skal vide om jeres barn, er det vigtigt at I fortæller os det, så vi kan tage nødvendige hensyn. I vuggestuen er der udarbejdet et papir, som I som forældre skal udfylde, for at vi på den måde kan lære jeres barn bedre at kende. Det kan være svært - især første gang - at overlade jeres barn til nye ukendte mennesker, og barnet kan mærke, hvis I er usikre. Snak med medarbejderne om det - måske kan vi hjælpe. Det er vigtigt, at I har tillid til og er trygge ved at aflevere jeres barn hos os.

7 Påklædning Tjeklister Da vi prioriterer at børnene kommer ud året rundt, er det vigtigt med den rette påklædning. Barnet skal altid have regntøj, gummistøvler og ekstra skiftetøj med. Indendørs er det væsentligt, at børnene har et par gode sutsko. At gå i institution kan være et beskidt arbejde. Der skal males, leges med sand og mudder og meget mere, sørg for at jeres barn er klædt praktisk og bekvemt på, så han eller hun kan udfolde sig frit, og selv have mulighed for at tage tøjet af og på, alt efter alder og formåen. Husk navn i tøj, sko mv. Det er en rigtig god ide, at barnets tøj og sko mærkes med barnets navn. Når I vælger overtøj, vanter, huer, sko osv. er det en god idé at tjekke om det er nemt at tage af og på. I bedes fjerne snore i børnenes tøj, overtøj og huer. Skiftetøj I barnets kasse vil vi gerne have jer til løbende at holde øje med, at der er minimum 2 sæt alderssvarende skiftetøj. Tjekliste til badeværelset - undertøj/body - Strømper/strømpebukser - Bluser/trøjer - Bukser - Savlesmæk - Ekstra sut Tjekliste til barnevogn/krybben - sovedragt - Hue - Vanter - Sokker - Evt. Sovedyr/sut Tjekliste til garderoben (årstidsbestemt) - Regntøj - Thermo-tøj - Flyverdragt - Jakke - Varm trøje - Vanter - Huer efter vejret (uden bindebånd) - Sandaler - Sko - Gummistøvler - Vinterstøvler Forældre er selv ansvarlige for at holde orden i deres barns garderobe.

8 BørneRuden en del af Min Rude BørneRuden BørneRuden er Rudersdal Kommunes digitale kommunikationskanal for alle forældre med børn i dagtilbud. BørneRuden er en del af Rudersdal Kommunes digitale borgerunivers Min Rude, som du bl.a. kan finde på Rudersdal Kommunes hjemmeside Du skal bruge din Nem ID for at logge ind i din egen udgave af Min Rude/ BørneRuden. Dagens oplevelser med hjem BørneRuden giver jer som forældre mulighed for at følge med i jeres barns hverdag i Mølleåen. Ved at kigge på billeder og tekst fra dagens/ugens aktiviteter, kan dette være et godt udgangspunkt for en dialog med jeres barn om hvad de har lavet i institutionen. Det er ofte nemmere at samtale om dagen, når der er konkrete billeder på. Et vigtigt kommunikationsværktøj Det er på BørneRuden, at I melder ferie og sygdom. Det er meget vigtigt, at I overholder tidsfristen for tilbagemelding på ferieperioder sådan, at vi får tilpasset antal voksne til de børn der kommer. Husk også, at hvis I får nye kontaktoplysninger, skal I selv opdatere dette på BørneRuden under barnets kartotekskort. Det er også vigtigt, at I ajourfører på Ruden, hvem der må hente jeres barn. BørneRuden er derudover et vigtigt værktøj til kommunikation mellem os som børnehus og jer som forældre. I forhold til de praktiske informationer, vil Børne- Ruden i vidt omfang være den primære kanal. I vil derfor opleve, at en række informationer kun kommer til jer via BørneRuden. Det kan eksempelvis være informationer om ture ud af huset, madplaner, tilmeldinger til arrangementer med forældre eller bedsteforældre ol. Nyhedsbreve eller opslag om vores pædagogiske arbejde, vil I også finde på Børneruden. Men BørneRuden skal på ingen måde afløse den personlige dialog med os om jeres barns hverdag, trivsel, udvikling og læring. Børneruden på mobilen En stor del af indholdet fra BørneRuden er også tilgængeligt på mobiltelefonen via MobilRuden. Når du er logget ind i Min Rude med din Nem ID, kan du selv oprette din MobilRude og afprøve BørneRuden på mobilen.

9 Aflevering og afhentning Aflevering Afhentning Vi ser gerne, at børnene er afleveret inden kl. 9.00, da vi her starter vores fællesaktiviteter. Efter kl 9.00, kan det være sværere for personalet at give barnet den opmærksomhed i afleveringssituationen som vi ønsker og som barnet har brug for. Vi ved godt, at der kan være undtagelser, så vær venlig at give os besked hvis I kommer efter kl 9.00, så vi kan strukturere os derefter. Når I afleverer jeres barn, er det vigtigt at I husker at tjekke barnet ind på de digitale skærme, samt skrive eventuelle beskeder, så alle i personalegruppen er velinformerede. Særlige ture På dage med særlige ture, skriver vi på BørneRuden hvornår børnene skal være ankommet. Her er det vigtigt, at alle børn møder til tiden, så vi kan nå det vi har sat os for. Når I henter jeres barn, skal I altid sige farvel til personalet. Det gælder både, hvis det er en fra dit barns gruppe eller en anden, som er tilstede. Derudover er det jeres ansvar at tjekke jeres barn ud på de digitale skærme. Det er vigtigt, at I får skrevet, hvis der er andre end jer som forældre, der henter barnet, da vi ellers ikke må udlevere barnet. I BørneRuden kan I selv påføre, hvem der må hente jeres barn. Det er en god afslutning på dagen, hvis der er tid til, at dit barn lige leger færdig eller afslutter det de er i gang med. Herunder også, at I sammen rydder op det barnet har leget med. På legepladsen vil vi opfordre til, at alle børn skal rydde 5 ting op, sammen med sin mor eller far, før de går hjem. Sig altid farvel Når I afleverer, så husk altid at sige ordentligt farvel til jeres barn, så de ved, at I går. Gør os gerne opmærksomme på hvornår I er klar til at gå, så vi kan tage over og sige farvel til jer, sammen med barnet. I er altid velkomne til at ringe og høre, hvordan det går, hvis det har været en svær aflevering.

10 Dagens gang I vuggestue og børnehave Klokken 6.30 åbner vi i alrummet. Her serveres morgenmad frem til kl. 7:45, for dem der er sultne. I morgen rutinen fokuserer vi blandt andet på at hjælpe barnet at sige ordentligt farvel til mor eller far, vi læser bøger, tegner og leger med forskelligt legetøj som på forhånd er sat frem. At blive afleveret til en aktivitet, kan være gavnligt for barnet, hvis det er svært at sige farvel til mor eller far. Om morgenen, såvel som sidst på dagen, er der færre medarbejdere i huset, og dermed vil der på disse tidspunkter ikke nødvendigvis være nogen fra jeres barns gruppe. Der vil som hovedregel være personale fra alle grupper tilstede fra kl. 8.00, hvor vi fordeler os på stuerne. Her foregår forskellige aktiviteter og leg, mens vi fortsat tager imod børn og forældre. Morgensamling Ved 9-tiden får børnene frugt, brød og vand. Bagefter sætter vi os ned i en rundkreds på gulvet og holder samling. Vores morgensamling er en pædagogisk aktivitet som vi vægter højt og hvor der ligger en hel masse læring gemt. I samlingsstunden, har børnene mulighed for at se sig selv i forhold til gruppen. De får en oplevelse af at være del af et fællesskab og spejler sig i gruppedynamikken og i de med- og modspil, denne stund giver barnet. Børnene lærer at lytte til hinanden, vente på tur, turde at udtrykke sig i en større forsamling samt bidrage til og have indflydelse på sin egen hverdag. Alt, efter alder og formåen. Vi vil derfor henstille til, at I som forældre afleverer jeres børn inden kl 9, så vi undgår at børnene bliver forstyrret i samlingsstunden. Hver fredag, har vi fællessang I vuggestuen på en af stuerne. Børnehaven deltager første fredag i måneden. Efter samling fortsætter dagens aktiviteter - inde eller ude, alt efter hvad der er planlagt på forhånd. Skovbørnene går i skoven efter samling. Flere af ugens dage, er vi delt i aldersopdelte eller funktionsopdelte grupper på stuen, eller på tværs af stuerne. Ved 11-tiden spiser vuggestuen frokost og børnehaven spiser omkring kl Efterhånden som alle er færdige, og der er ryddet op, bliver vuggestuebørnene

11 skiftet og puttet. De mindste børnehavebørn sover i telt i skoven eller indenfor sammen med de store vuggestuebørn. I middagsstunden afvikles pauser og møder og der bliver planlagt pædagogisk arbejde. Måske er nogle af de mindste - der allerede har fået en lur - oppe, og så leger, spiser og hygger vi med dem. Omkring kl er de fleste af børnene vågne, og vi spiser eftermiddagsmad og får mælk. Resten af dagen går med leg og mindre aktiviteter, afhentning og dialog med jer forældre. Skovbørnehaven er i skoven til omkring kl 14.30, somme tider længere. Fra kl. 13 er skovbørnene på Uglestedet, som er vores faste tilholdssted tæt på vores børnehave. Her kan man som forældre komme og hente deres børn efter kl 13. Ved 16-tiden samles alle stuer som regel på en stue eller på legepladsen, alt efter vejr og årstid. Der vil altid foregå en overlevering til den blivende medarbejder om, hvordan barnet har haft det i løbet af dagen.. A til Å Opstart Adresser og telefonnumre Mølleåen Teknikerbyen Virum Tlf molleaen@rudersdal.dk Hjemmeside: Allergi Har jeres barn allergi eller intolerance overfor visse fødevarer eller andet, er det vigtigt vi får besked, så vi kan tage hensyn til dette. Visse allergier skal dokumenteres, så vores køkken kan tage de fornødne hensyn og tilberede mad som barnet kan tåle. Oplysninger om evt. allergi bedes ligeledes skrives på BørneRuden. Ansvar Når I opholder jer sammen med jeres barn i Mølleåen, har I selv ansvaret for jeres barn. Dette gælder både, når I henter og bringer samt ved vores arrangementer.

12 Barnevogne, klapvogne og cykler Jeres børns barnevogne, klapvogne eller cykler kan stilles ved hoveddøren til institutionen. Opbevaring sker på eget ansvar. følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til at benytte solcreme uden parfume og andre tilsætningsstoffer og med minimum faktor 15. Husk at give barnet solhat eller kasket med og gerne en langærmet T-shirt. Betaling Betaling foregår direkte til Rudersdal Kommune. Der ydes søskenderabat, og der kan ansøges om friplads efter gældende regler. Du kan læse om reglerne på kommunens hjemmeside eller kontakte Borgerservice for yderligere information. Dagplejen Fra den 1. december 2017, har vi haft fornøjelsen af, at have dagplejen som en fast del af vores hus. Det vil sige, at vores dagpleje-pædagog, og hendes børn, er i vores vuggestue, på Musvitstuen, hver onsdag. Ved sygdom eller kurser, passer vi hendes børn. Bleer Vi sørger for bleer indtil barnet fylder 3 år. Creme og solcreme Vuggestuen har creme til sarte og røde numser (zinksalve). De cremer vi anvender, er uden parfume og tilsætningsstoffer. Har jeres barn brug for en specifik creme, skal I selv medbringe denne og lægge den i jeres barns kasse på badeværelset (med navn på). Når solen skinner I skal smøre jeres barn ind i solcreme om morgenen. Vi smører børnene ind i vores solcreme i løbet af dagen efter behov. Vi Ferie og fravær Ligesom voksne, har alle børn brug for ferie, også selvom familien ikke skal lave»noget særligt«. Inden hver ferieperiode beder vi Jer, via BørneRuden, at krydse af om i kommer eller ikke kommer og hvilke dage. Det er vigtigt at I overholder de deadlines vi sætter, da de planlagte aktiviteter og personalets ferie afhænger af det fremmødte børnetal. Ferie udenfor de faste ferieperioder, bedes I også skrive på Børneruden. Når I har meldt jeres barn fri/ ferie, må vi henstille til, at I overholder dette, da vi planlægger personalets ferie og evt.

13 vikardækning ud fra ferieudmeldingerne. Der er ikke fuld vikardækning under personalets ferie, men vurderes ud fra børneantallet. Almindeligt fravær bedes meddelt via BørneRuden inden kl. 9, da det giver alle i børnehuset et overblik over, hvilke børn der vil komme i børnehuset den pågældende dag. Forældremøde Vi afholder ét forældremøde om året, i oktober/november. Invitationen udsendes via BørneRuden. Forældregruppen er velkomne til at komme med forslag til indhold og emner. Forældresamarbejde og forældrearrangementer Forældresamarbejde Det bedste samarbejde opbygges gennem gensidig tillid og respekt samt en tryg og åben dialog. For Jer som forældre er jeres eget barn naturligt i centrum. Personalet skal vise hensyn både til det enkelte barn og den samlede børnegruppe. Hvor vi som pædagogisk personale har en generel og indgående viden om børn i almindelighed, har I som forældre en særlig viden om netop jeres barn. Derfor er det vigtigt, at vi er i tæt dialog omkring barnets trivsel og udvikling og at vi udveksler erfaringer og synspunkter i respekt for hinandens viden. Vi er altid åbne for en snak - om jeres barn, om børnehuset, om vores pædagogik eller om noget andet, som ligger jer på sinde i forhold til jeres barn Henvend jer til personalet eller til lederen, hvis I har en underen eller er usikre på noget måske mangler I bare en forklaring. Det er ikke alle emner, der egner sig til en snak i afleverings- eller afhentningssituationen, så der kan være situationer hvor vi i stedet aftaler et møde på et senere tidspunkt. Forældrerådet I forældrerådet sidder mellem 3 og 7 medlemmer sammen med en personale repræsentant og den daglige leder. Forældrerådet mødes omkring 4 gange om året og somme tider ad hoc hvis der er behov for det. Forældrerådet har ingen beslutningskompetence, men er sparringspartner for huset i både praktiske og pædagogiske henseender. Forældrerådet i Mølleåen står for nogle forskellige arrangementer i årets løb. Blandt andet en forældre arbejdssøndag i foråret, hvor vi hjælpes ad med at fikse, vaske, male m.m. inde som ude. Derudover hjælper forældrerådet når vi har sommerfest, æbleprojekt og julefester og de står for at afholde nogle kaffe eftermiddage for forældrene i Mølleåen. Forældresamtaler Vi vægter forældresamarbejdet højt i Mølleåen. Vi afholder jævnlige forældre-

14 samtaler og derudover har vi samtaler med jer, hvis I har behov for det. Vi tilbyder altid en samtale 3 mnd efter opstart i børnehuset og derefter omkring én samtale pr år. De årlige samtaler tager udgangspunkt i dialogværktøjet Hjernen og Hjertet, som skal udfyldes både af jer forældre og af personale på barnets stue. I vuggestuen afholdes disse dialogprofiler, med efterfølgende samtaler, når børnene er mellem 9-14 måneder, på vej mod 2 år og på vej i børnehave. Børnehaven har tilsvarende dialogprofiler/samtaler, der udfyldes og afholdes når barnet er 4 og når de er fyldt 5 år. Derudover afholdes der to samtaler med fokus på barnets sproglige udvikling, når barnet er omkring 3 og 5 år. Se Hjernen og Hjertet for mere information: /47/foraeldreguide_til_hjernen_og_hjertet _-_16_november_2016.pdf Garderoben Alle børn har deres egen garderobeplads, markeret med navn og billede. Det er jeres ansvar som forældre at sørge for jeres barn har skiftetøj, sutsko, regntøj, huer m.m. med navn på, i deres garderobe. Inden sommerferien og juleferien bedes I tømme garderoben, så rengøringen kan få gjort dem grundigt rene. Glemmetøj Vi opfordrer børnene til at lægge deres tøj på garderobepladsen og hjælper dem der endnu ikke kan selv. Men selvfølgelig er det ikke alt, der lander, hvor det skal. Finder vi glemt tøj lægger vi det i glemmekassen, som står i garderoberne. Her vil vi opfordre jer til at kigge, hvis I mangler noget. Mølleåens hjemmeside Information fra os Den løbende praktiske information samt billeder og beskrivelser af hverdagen, finder I på BørneRuden. Kommunikation omkring vores pædagogiske temaer og emner eller særlige fokusområder, vil derudover formidles i særlige nyhedsbreve og på forældremøderne. Når I afleverer og henter jeres barn i børnehuset, vil I kunne følge med i de temaer, som vi har særligt fokus på i den pågældende periode. Det kan være fysiske produkter børnene har lavet eller plancher og billeder af processen. Der kan også være udstillinger i forbindelse med særlig traditioner eller festlige lejligheder, eksempelvis billeder og rekvisitter

15 af børnenes kreationer efter det årlige æbleprojekt eller efter læringsfestivalen. det vigtigt, at I ajourfører jeres telefonnumre. Information fra jer De praktiske beskeder om ferie, fravær, sygdom, afhenter, tilmeldinger og lignende vil vi meget gerne have via Børne- Ruden. På den måde lander informationerne samlet i et system, og vi kan lettere få overblik når de kommer elektronisk. Det er vigtigt for os at vide, hvis der i perioder er ting, der påvirker jeres barn eller er lidt svært, så vi bedst muligt kan støtte op om jeres barn.. Skriv ved tjek ind, hvis barnets rytme har været anderledes: Hvis barnet har haft en urolig nat Hvis barnet er kommet senere i seng eller stået tidligere op end sædvanligt Hvis der har været andre former for aktiviteter udover det normale Lukkedage og helligdage Mølleåen er lukket på alle almindelige helligdage samt grundlovsdag den 5. juni. På andre ferie/helligdage tilbydes sampasning i et af husene i område Holte. Hold øje på Ruden eller på vores hjemmeside, for lukkedage med sampasning, samt frist for til og fra melding. Kartotekskort/stamkort Når jeres barn starter i børnehuset skal I udfylde en række oplysninger om telefonnumre, vaccinationer, tilladelser m.m. Det sker via BørneRuden, og det er vigtigt at få gjort med det samme i forbindelse med starten. Husk at få rettet oplysningerne i Børne- Ruden, hvis der sker ændringer, så vi altid har de rigtige oplysninger. Især er Mad, madordning, & fødselsdage Madordning I Mølleåen er vi tilknyttet madordning hvilket betyder, at vi serverer tre måltider om dagen; formiddags- og eftermiddagsmad bestående af frugt, brød og vand eller mælk samt et varmt eller koldt frokostmåltid midt på dagen. Hvert andet år afstemmes der om fravalg af frokostordning i daginstitutionerne.

16 Pr. den 1. januar 2019, har børnehavens forældre fravalgt frokostordningen og børnehavebørnene skal derfor have madpakker med hver dag. Vuggestuebørnene er stadig tilmeldt frokostordningen. Både børnehave- og vuggestuebørn får brød og frugt til formiddag og eftermiddag. Medicin Vi giver som hovedregel ikke medicin i børnehuset. Særlige undtagelsestilfælde er kroniske sygdomme med lægeordineret medicin. Her vil vi bede om en underskrevet vejledning fra lægen. Mobiltelefoner I Børnehuset Mølleåen henstiller vi til, at forældre ikke bruger mobiltelefonen i hente- og afleveringssituationerne. Dit barn har glædet sig til du henter og har brug for din fulde opmærksomhed. Fødselsdage I Mølleåen har vi en sukker politik der betyder, at børnenes indtag af sukkerholdige sager holdes til et minimum. Ved særlige lejligheder som f.eks. Mølleåens fødselsdag, fastelavn og julefest serveres lidt sødt, eks. en kage, æbleskiver eller is. Ved fødselsdage kan man i vuggestuen medbringe boller/brød eller andet bagværk eller noget frugt. Men ingen søde sager. I børnehaven kan der serveres én sød ting; en kage, en is eller et glas saft. Der må under ingen omstændigheder serveres sodavand eller slik, eller uddeles slikposer. Pladstilbud og udmeldelse Pladstilbud til Mølleåen sker gennem Rudersdal Kommunes Borgerservice, enten digitalt via hjemmesiden eller via Borgerservice. Går jeres barn i børnehuset, er I sikret plads frem til skolestart. I skal kun udmelde jeres barn ved skolestart eller ved flytning til anden kommune, altså ikke ved overgang mellem vuggestue og børnehave Udmeldelse af børnehuset skal ske til Pladsanvisningen med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

17 Sikkerhed Sovevaner og -tider Det er vigtigt for børnenes udvikling, at der er plads til motorisk udfordrende lege uden»overvågning«. Det betyder dog ikke, at vi ikke holder øje med børnene, men at vi giver dem mulighed for og rum til at prøve kræfter med nye ting, være selvhjulpne og udfordre sig selv motorisk, socialt og personligt. Derudover er det vigtigt, at I som forældre tager ansvar for at jeres barn ikke medbringer ting, som måske kan være farlige for jeres eller de øvrige børn. Derfor: ingen snore i tøj (gælder også huer), ingen balloner, ingen små ting der kan sluges og ingen plastikposer i garderoberne. Børn der sover i krybbe eller barnevogn spændes fast med sele, indtil de fylder 2 år, når de opholder sig i krybben eller barnevognen. Hvis I afleverer et sovende barn, skal I spænde barnet fast i en sele. Vi vækker, som udgangspunkt, ikke børnene fra deres lur. I søvnen restituerer, bearbejder og udvikler barnet alle de mange indtryk det får i løbet af en dag. Børn har individuelle sovevaner og forskning omkring børns søvn har vist, at børns søvn er en vigtig faktor i forhold til deres generelle trivsel og udvikling. Derfor er det vigtigt for barnet, at det sover i det omfang det har brug for. De mindste følger deres egen rytme, med en eller flere lure i løbet af dagen. De større sover almindeligvis mellem kl , men også her er der rum for variationer. Fra børnene fylder 2 år, sover de indendørs på Musvitstuen. Vi ønsker at passe godt på jeres børn, og beder jer derfor om at I altid lukker låger og døre efter jer, når I kommer og når I går. Skadestue Hvis jeres barn kommer alvorligt til skade i børnehuset, tager vi på skadestuen med barnet. I vil altid blive kontaktet med det samme.

18 Sygdom Når barnet bliver hjemme på grund af sygdom, vil vi gerne have en melding via BørneRuden. Hvis jeres barn har en smitsom sygdom, er det vigtigt at vi får besked, så vi kan tage særlige forholdsregler og informere de øvrige forældre. Det kan være svært at vurdere om barnet er rask nok til at komme i institution, men barnet skal kunne deltage i gruppens aktiviteter, ude såvel som inde. Hvis jeres barn er syg må det ikke komme i børnehuset af to grunde: 1) jeres barns eget velbefindende 2) smittefaren overfor andre børn og voksne. Et feberfrit barn er ikke altid lig med et raskt barn. Børn med forkølelse, mavepine eller anden form for ubehag, kan godt virke friske nok hjemme i rolige omgivelser men kan have svært ved at følge dagligdagen i børnehuset. Vær derfor opmærksom på, om dit barn er klar til at komme i børnehuset. Hvis jeres barn bliver syg i løbet af dagen, eller vi vurderer, at barnet ikke kan følge vores hverdag i Mølleåen, ringer vi efter jer. Har barnet feber, opkast eller dårlig mave, må det, af hensyn til smitte, først komme i institution igen efter 24 fra sidste febermåling/dårlige afføring/opkast. Vi tager ikke temperatur på børnene men vurderer barnet ud fra almentilstanden. Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer: Smitsomme sygdomme hos børn, vejledning for daginstitutioner, skoler og forældre. Uafhentede børn Jeres barn skal hentes inden den officielle lukketid. Hvis der sker noget uforudset, og I ikke har nogen mulighed for at nå at hente inden lukketid, så ring til os, så personalet ved, at I er på vej. Årets traditioner i Mølleåen I Mølleåen har vi forskellige traditioner, som er medvirkende til at skabe glæde, fællesskab og sammenhænge for både børn, familier og personale. Vi fejrer fastelavn sammen med børnene, hvor både børn og personale kan være udklædte. De store vuggestuebørn har muligheden for at slå katten af tønden på stuen eller sammen med børnehavebørnene og om eftermiddagen får børnene fastelavnsboller. 1. April fejrer vi Mølleåens fødselsdag. Dette er også en tilbagevendende begivenhed som bliver fejret sammen med børnene. Der er nogle aktiviteter der styrker sammenholdet blandt børnene og vi spiser fødselsdagsboller sammen. Bedsteforældredag med plantning foregår hvert år i april.

19 Forældrearbejdsdag foregår hvert år en søndag i april/maj. Sommerfesten afholdes i juni. Her er der fællessang og mindre aktiviteter for store og små, og hver familie medbringer en ret til det store buffetbord. Kaffemik afholdes omkring 4 gange om året mellem kl. 15 og 16.30, hvor I som forældre kan mødes til en kop kaffe og en snak, når I har hentet jeres børn Hvis I synes I mangler nogle informationer i denne folder, hører vi meget gerne fra jer. Rigtig god læselyst! De bedste hilsner fra personalet i Mølleåen Æblefesten falder i efteråret, hvor vi arbejder med æbletema i ca. 3 uger op til festen. Til selve festen med jer forældre, vil der være diverse æbleværksteder, fællessange, bygning af din egen æblekage samt udstilling af børnenes produkter. Fotografering af både børnegrupperne samt portrætter af de børn der ønsker dette, foregår på to forskellige dage i oktober/november. Julefesten runder året fint af i Mølleåen. Her serveres der æbleskiver og varm saft/alkoholfri gløgg. Vi synger julesange, tager på nissejagt og danser om juletræet. For god ordensskyld vil vi meddele, at alle vores forældrearrangementer er alkoholfrie.

20 RUDERSDAL KOMMUNE Børnehuset Mølleåen Tlf

Børnehuset Flintehøj. Vigtige informationer til dig som forældre.

Børnehuset Flintehøj. Vigtige informationer til dig som forældre. Børnehuset Flintehøj Vigtige informationer til dig som forældre. Velkommen til Flintehøj. Kære Kære forældre Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende og håber, at I vil få nogle gode år her

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Kohavehuset. Vigtige informationer til dig som forælder

Kohavehuset. Vigtige informationer til dig som forælder Kohavehuset Vigtige informationer til dig som forælder Velkommen til Kohavehuset Kære Kære forældre Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende og håber, at I vil få nogle gode år her hos os.

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Velkommen til Trørød Børnehus. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende og håber, at I får nogle gode år her hos os

Velkommen til Trørød Børnehus. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende og håber, at I får nogle gode år her hos os Velkommen til Trørød Børnehus Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende og håber, at I får nogle gode år her hos os 1 Kære forældre I denne folder har vi samlet en række informationer om Trørød

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside:   Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Østhuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag:

Læs mere

VUGGESTUE & BØRNEHAVE

VUGGESTUE & BØRNEHAVE VUGGESTUE & BØRNEHAVE KONGEVEJENS BØRNEHUS KONGEVEJEN 1 7430 IKAST Tlf. 99604555 sunil@ikast-brande.dk Vedlagt guide til MinInstition KÆRE FORÆLDRE Hjertelig velkommen i Kongevejens Børnehus. Denne lille

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon:

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon: Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Velkommen til Småfolket / Regnbuen Daglig pædagogisk leder Line Stabell Jacobsen Mail: ljaco@faxekommune.dk Telefon:

Læs mere

Velkommen i. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail:

Velkommen i. Hjemmeside:  Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail: Velkommen i Hjemmeside: www.askevaenget.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00 Fredag: 7:00-16:0 Hvem er vi? Vi er

Læs mere

VELKOMSTFOLDER. Børnehuset Østre. Børnehuset Østre Danmarksgade Odense C Telefon:

VELKOMSTFOLDER. Børnehuset Østre. Børnehuset Østre Danmarksgade Odense C Telefon: VELKOMSTFOLDER Børnehuset Østre Børnehuset Østre Danmarksgade 2 5000 Odense C Telefon: 6375 1135 Kære forældre. Vi byder jer velkommen til Børnehuset Østre. Vi glæder os til at lære jer og jeres barn at

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - En integreret gruppe i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET VELKOMMEN TIL SKOVHUSETS VUGGESTUE: Med denne velkomstfolder byder vi jer velkommen i Skovhusets vuggestue gruppe Larverne. Vi glæder os til at samarbejde med jer og håber, at I og jeres barn må få en

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet www.omraade1.htk.dk/lindetraet Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset Lindetræet herunder Lindetræet afd. 2, som

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - Vuggestuen i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle lidt om

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Velkommen til Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Lindehaven 3, 2630 Taastrup Tlf. 43 35 31 40 www.detgroenneomraade.htk.dk Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius vuggestue som er

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN Solsikken: 49284352 Klokkeblomsten: 49284354 Anemonen 49284353 Leder David Seebach: 49282451 Souschef: Bjørg Ødegård: 49281297 Med denne velkomstfolder vil vi byde dig og dit barn

Læs mere

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Kære Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Du skal være på Dit mærke er Dine primærvoksne er: Vi glæder os til, du starter i vuggestue. Med venlig hilsen Alle de voksne i Daginstitutionen

Læs mere

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg

Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Kære Velkommen i Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, afd. Brunebjerg Du skal være på Dit mærke er Dine primærvoksne er: Vi glæder os til, du starter i vuggestue. Med venlig hilsen Alle de voksne i Daginstitutionen

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 1 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (leder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk leder)

Læs mere

Velkommen til Børnegården i Ollerup

Velkommen til Børnegården i Ollerup Velkommen til Børnegården i Ollerup Børnegården Ollerup Svendborgvej 3 D 5762 Vester Skerninge Børnegården i Ollerup er en privatejet natur- og idrætsinstitution, som ligger ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Læs mere

Kære nye forældre i Børnehuset Skovtroldene

Kære nye forældre i Børnehuset Skovtroldene Kære nye forældre i Børnehuset Skovtroldene Hjertelig velkommen til Skovtroldene. Vi glæder os meget til at lære jer og jeres barn rigtigt at kende. I Skovtroldene er vi to vuggestuegrupper Mariehønen

Læs mere

Velkommen til Børnegården i Ollerup

Velkommen til Børnegården i Ollerup Velkommen til Børnegården i Ollerup Børnegården Ollerup Svendborgvej 3 D 5762 Vester Skerninge Børnegården i Ollerup er en privatejet natur- og idrætsinstitution, som ligger ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Mette Kære XXXXXX Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Inden I starter på Fredensgård er I altid velkommen til

Læs mere

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Vuggestuen Institutionens adresse og telefon nummer: Børnehuset Heimdal Ny strandvej 3A 4640 Faxe Tlf.: 56 20 34 90/ 20 45 47 32 Område leder:

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Charlottehøj

Velkommen til Børnehaven Charlottehøj Velkommen til Børnehaven Charlottehøj - En del af Dagtilbud Hasle Børnehaven Charlottehøj Bornholmsvej 9 8210 Aarhus V Telefon 24 52 25 30 Pædagogisk leder Steffen Klitgaard Andreasen Telefon 41 87 28

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

Velkommen til Kontaktinformationer:

Velkommen til Kontaktinformationer: Velkommen til Kontaktinformationer: Vuggestuen Krible Krable Kalendervej 5 8210 Hasle tel: 4187 6668 mail: amael@aarhus.dk Pædagogiske leder: Amal El-Awad Kære nye børn og forældre Med denne pjece vil

Læs mere

Velkommen til Valdes Børnehus - Vuggestue

Velkommen til Valdes Børnehus - Vuggestue Velkommen til Valdes Børnehus - Vuggestue Overgang fra hjem til vuggestue. Vuggestuen er ofte barnets første rigtige møde med nye og anderledes omgivelser, hvor det indgår i en sammenhæng med andre børn

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Kontakt Områdeleder/ Daglig pædagogisk leder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Småfolket / Stue / Fastnet / Sms Vuggestuen: Troldene

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen!

Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen! Kære forældre Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen! Dine voksne på vuggestuen er: Laila Rikke Emma Maja Pædagog

Læs mere

Velkommen. Kristrup vuggestue.

Velkommen. Kristrup vuggestue. Velkommen Kristrup vuggestue i Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.20 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.29 Mål og Værdier:

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Stakhaven.

Velkommen til Børnehuset Stakhaven. Velkommen til Børnehuset Stakhaven. Børnehuset Stakhaven er en lille Integreret institution, der er medlem af landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem, hvilke betyder, at, vi er en selvejende enhed

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Krible Krable

Velkommen til Vuggestuen Krible Krable Velkommen til Vuggestuen Krible Krable - En del af Dagtilbud Hasle Vuggestuen Krible Krable Kalendervej 5 8210 Hasle Pædagogiske leder Amal El-Awad Telefon 41 87 66 68 mail: amael@aarhus.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Hyrdehøj!

Velkommen til Børnehuset Hyrdehøj! Velkommen til Børnehuset Hyrdehøj! Vi glæder os til at byde jer velkomne her hos os. Den første dag her i børnehuset vil vi bruge god tid på, at vise jer mange af de dejlige ting vores hus indeholder,

Læs mere

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Se Bremdal Dagtilbuds hjemmeside: http://bremdal.struer.dk Mail: bremdaldagtilbud@struer.dk Åbningstider: Mandag-torsdag 6.15-16.45

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os til at se dig. De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte telefonnummer til stuen er: Koden til indgangen

Læs mere

OBS OBS OBS. Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større

OBS OBS OBS. Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større OBS OBS OBS Husk at I altid er velkomne til at tage del i vores daglige aktiviteter. Fortæl os blot, hvornår I kunne tænke jer at deltage, så laver vi en aftale. Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Velkommen til Gøngehuset. Vigtige informationer til dig som forælder

Velkommen til Gøngehuset. Vigtige informationer til dig som forælder Velkommen til Gøngehuset Vigtige informationer til dig som forælder Velkommen til Gøngehuset Kære nye børn og forældre i Gøngehuset Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende og håber, at I vil

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Småfolkets Vuggestue 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Regnbuens Vuggestue 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

Velkommen til Skæringhus. Skæring Hedevej Egå Telefon: Pædagogisk Leder: Annette Aude. Mail: anau aarhus.dk

Velkommen til Skæringhus. Skæring Hedevej Egå Telefon: Pædagogisk Leder: Annette Aude. Mail: anau aarhus.dk Velkommen til Skæringhus Skæring Hedevej 18-26 8270 Egå Telefon: 20 53 37 49 Pædagogisk Leder: Annette Aude Mail: anau aarhus.dk Velkommen i Skæringhus J Nu nærmer tiden sig, hvor dit barn skal begynde

Læs mere

Folder vuggestuen. Her bor vi:

Folder vuggestuen. Her bor vi: Folder vuggestuen Her bor vi: Børnehuset ligger i et naturskønt område med Krengrupskoven som nærmeste nabo. I skoven er der god mulighed for bevægelse, sansmæssige oplevelser og ro til fordybelse. Velkommen.

Læs mere

Velkommen til Legehuset

Velkommen til Legehuset Velkommen til Legehuset Ny i Legehuset I dette dokument har i mulighed for at læse lidt om hvem vi er og hvad vi står for. Sidst er der beskrevet nogle af de mere praktiske ting ved at være barn og forældre

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os meget til, at du skal begynde hos os og til at vi modtager dig De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte

Læs mere

i Kristrup vuggestue

i Kristrup vuggestue i Kristrup vuggestue Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.22 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.00 Mål og Værdier: I Kristrup

Læs mere

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue til Børnehaven Rytterparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen Side 4 Start i børnehaven Side 5 Generel information

Læs mere

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i vuggestuen, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen.

Vi vil godt se dig og dine forældre inden du starter i vuggestuen, så du kan se den stue du skal gå på, samt hilse på os alle sammen. Side 1 af 12 Side 2 af 12 Kære Velkommen til Frøgårdens Vuggestue. Du skal gå på De voksne på din stue hedder: Din primær-voksen er Du har dit eget mærke, det sidder på din garderobeplads. Dit mærke ser

Læs mere

Velkommen til Junglen. En integreret institution. for 0-6 årige. Profil: Sang og Bevægelse

Velkommen til Junglen. En integreret institution. for 0-6 årige. Profil: Sang og Bevægelse Velkommen til Junglen En integreret institution for 0-6 årige Profil: Sang og Bevægelse Når du starter i Junglen Indkøring Kære: Vi byder dig og din familie velkommen i Junglen. Du skal starte på stuen.

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET Her kan du få svar på dine spørgsmål som ny forælder i Møllehuset Velkommen til Møllehuset Formålet med pjecen her er at besvare de spørgsmål, du som ny forælder måtte have til

Læs mere

Velkommen til Kernehuset

Velkommen til Kernehuset Velkommen til Kernehuset Velkommen Personalet i Kernehuset vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet den bedst

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C Velkommen til Børnehuset Bakkegården Børnehuset Bakkegården Risingsvej 43 5000 Odense C 63 75 23 80 Kære du og dine forældre ønskes hjertelig velkommen til Børnehuset Bakkegården Du har fået plads i Børnehuset

Læs mere

i Kristrup vuggestue

i Kristrup vuggestue i Kristrup vuggestue Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.22 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.00 Hverdagen ser nogenlunde sådan

Læs mere

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 51 VUGGESTUEN TLF. 29 34 71 08 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG FRA KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG FRA

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

Velkommen til Børnehaven

Velkommen til Børnehaven Velkommen til Børnehaven Landsbyordningen Hvem er vi? Børnehaven Eventyrhuset er en del af Landsbyordningen Tre Ege Skolen. Se mere på hjemmesiden: www.treegeskolen.dk Børnehaven er normeret til 44 børn

Læs mere

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Hvem er vi: Vuggestuen startede op 1. august 2014, som en del af børnehaven

Læs mere

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie.

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. På Fredensgård har vi fokus på at være ude i naturen. Derfor vil

Læs mere

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave

Velkomstfolder. Vesterbjerggård Børnehave Velkomstfolder Vesterbjerggård Børnehave ÅBNINGSTID OG PERSONALE VESTERBJERGGÅRD BØRNEHAVE Vi er en børnehave med max 69 børn, fordelt på 3 stuer BLÅ STUE GUL STUE REGNBUEN Børnene er fra 2 6 år Gul stue

Læs mere

Hvem er vi. En god start

Hvem er vi. En god start BØRNEHAVEN BAVNEHØJ Velkommen til Børnehaven Bavnehøj Herluf Trolles Gade 6 8200 Aarhus N. tlf.: 20354620 Pædagogisk Leder: Jane Iversen kontakt mail: jai@aarhus.dk Hvem er vi Vi er en børnehave med plads

Læs mere

Velkomstbrochure. Regnbuens pædagogiske værdier: Kære forældre,

Velkomstbrochure. Regnbuens pædagogiske værdier: Kære forældre, Velkomstbrochure Kære forældre, Børnehuset Regnbuen Råbrovej 16 2765 Smørum Velkommen til vores børnehus Regnbuen. Når ens barns starter i daginstitution, er der mange oplysninger, man skal forholde sig

Læs mere

Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen. til vuggestuen i Eventyrhaven. Grønsværen 5, Aulum Tlf.:

Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen. til vuggestuen i Eventyrhaven. Grønsværen 5, Aulum Tlf.: Vi glæder os til at lege med dig! Velkommen til vuggestuen i Eventyrhaven Grønsværen 5, Aulum Tlf.: 9628 6999 Velkommen! Med denne lille forældrepjece vil vi gerne byde jeres barn og jer velkommen i vuggestuen.

Læs mere

Børnehuset Flintehøj. Vigtige informationer til dig som forældre.

Børnehuset Flintehøj. Vigtige informationer til dig som forældre. Børnehuset Flintehøj Vigtige informationer til dig som forældre. Velkommen til Flintehøj Kære Kære forældre Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende og håber, at I vil få nogle gode år her

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Oasen.

Velkommen til Børnehuset Oasen. Velkommen til Børnehuset Oasen. Hvem er vi? Børnehuset Oasen er en del af landsbyordningen Tre Ege Skolen, det betyder at skoleleder Hanne Ryggard er øverste leder for Landsbyordningen i Ryslinge og Kværndrup.

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM Christmas Møllers Vej 21 5200 Odense V Tlf: 63 75 69 33 Stuen: 29 79 71 64 Åbningstider: mandag - torsdag 6.30-16.45. fredag 6.30-16.30. Børnehuset KFUM: Børnehuset KFUM er

Læs mere

Åbningstider: Mandag fredag 6:

Åbningstider: Mandag fredag 6: Den Grønne Kile er for 3-6 årige i Hvalsø kommune og kan rumme 40 børnehavebørn. Med denne lille folder får du her kort de vigtigste og praktiske oplysninger samt et lille indtryk af hverdagen i børnehuset.

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (leder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk leder)

Læs mere

Velkommen til Højvangshaven

Velkommen til Højvangshaven Velkommen til Højvangshaven Højvangshaven er præget af glæde og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er respekt, udvikling, trivsel, engagement, nærvær Telefonnr. Hoved nr. 76 16

Læs mere

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN.

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Vi er beliggende i et område med en blanding af ejer og lejeboliger. Der er mange grønne områder og stisystemer,

Læs mere

Velkommen til Rising Børnehus

Velkommen til Rising Børnehus Velkommen til Rising Børnehus Velkommen Personalet i Rising Børnehus vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet

Læs mere

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre Forældrefolder Børnehuset Elisehaven Børnehuset Elisehaven Ranunkelvænget 84 5250 Odense SV Tlf. 6375 1075 Praktiske oplysninger til forældre Velkommen i Børnehuset Elisehaven Det er vores ønske, at Elisehaven

Læs mere

Velkommen til Højvangshaven

Velkommen til Højvangshaven Velkommen til Højvangshaven Højvangshaven er præget af glæde og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er respekt, udvikling, trivsel,engagement, nærvær Telefonnr. Hoved nr. 76 16

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

Velkommen til Sydmors Børnehus. Praktisk information

Velkommen til Sydmors Børnehus. Praktisk information Velkommen til Sydmors Børnehus Praktisk information Opstart i Børnehuset Det kan være overvældende at starte i Småbørnsgruppe/Børnehave, idet jeres barn får mange nye indtryk, møder nye børn og voksne

Læs mere

Børnehuset Flintehøj. Vigtige informationer til dig som forældre

Børnehuset Flintehøj. Vigtige informationer til dig som forældre Børnehuset Flintehøj Vigtige informationer til dig som forældre Velkommen til Flintehøj Kære Kære forældre Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende og håber, at I vil få nogle gode år her hos

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækkegården

Velkommen til Børnehuset Bækkegården Velkommen til Børnehuset Bækkegården Børnehuset Bækkegården Daglig leder: kate Halbech bækkegårds plads 3 Tlf: 27599696 3650 Ølstykke mail: kate.halbech@egekom.dk Telefon numre i huset. Rødderne: 72599694

Læs mere

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon

Velkommen til. Børnehaven i D.I.I. Byleddet. Byleddet 22a, 8220 Brabrand. Telefon Velkommen til Børnehaven i D.I.I. Byleddet Byleddet 22a, 8220 Brabrand Telefon 87 13 83 28 Velkommen til børnehaven i Byleddet Med denne lille pjece vil vi gerne byde jeres barn og jer forældre velkommen

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave.

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Velkommen til Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Børneby Øster er en kommunal institution med ca. 140 børn i alderen 2 år og 9 måneder

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger.

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger. Indhold Praktiske oplysninger... 1 Aflevering og afhentning... 1 Dagens rytme... 1 Mad og madpakker... 2 Skiftetøj... 3 Blebørn... 3 Fravær ved ferie... 3 Sygdom... 3 Fødselsdage... 4 Medbragt legetøj...

Læs mere

Velkommen til Glyngøre Vuggestue

Velkommen til Glyngøre Vuggestue Velkommen til Glyngøre Vuggestue En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Glyngøre Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Vuggestue. Vi glæder os

Læs mere

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE Motalagade 6, 8200 Århus N, Tlf.: 23265305 E-mail: brittm@aarhus.dk Velkommen Vi er en idrætsinstitution normeret til 53 børn, hvoraf de 12 er vuggestuebørn. Institutionen

Læs mere

Velkommen: Med denne folder vil vi fortælle om Børnehusets børnehavedel, så vi ved fælles hjælp kan få et godt samarbejde i dagligdagen.

Velkommen: Med denne folder vil vi fortælle om Børnehusets børnehavedel, så vi ved fælles hjælp kan få et godt samarbejde i dagligdagen. Velkommen: Vi vil gerne byde Jer velkommen i Børnehuset Vestbyen. Det er vores mål, at få et godt samarbejde mellem forældre, børn og personale, da det er vejen til god trivsel for alle. Vi forventer en

Læs mere