Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi."

Transkript

1 Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 1. juni 2017, kl. 12:15 til 14:00 Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Godkendelse af nye cand.merc.-linjer: i. Market Communication ii. International Business Development Studienævnet for Erhvervsøkonomi Charlotte Bak Svendsen Dato: 12. juni 2017 Direkte tlf.: chs@au.dk Side 1/10 3) Høring: Forslag om ny studienævnsstruktur 4) Drøftelse af ændring af uddannelsesbetegnelsen for the Bachelor s Degree Programme in Economics and Business Administration til the Bachelor s Degree Programme in International Business. 5) Flytning af undervisning fra Fuglsangs Allé til Universitetsparken 6) Orientering om midlertidig indskrivning på Summer University 7) Orientering om overvejelser om Career Management Skills og projektorienteret forløb 8) Eventuelt Til stede Lektor Lars Esbjerg, Institut for Virksomhedsledelse Lektor Erik Strøjer Madsen, Institut for Økonomi Lektor Christian Waldstrøm, Institut for Virksomhedsledelse Aarhus Universitet

2 Professor Anders Grosen, Institut for Økonomi Lektor Inger Mørch Hauge, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Herning HA-studerende Jacob Nielsen HA-studerende Kasper Laustsen HA-studerende Nina Volmar Side 2/10 Fraværende med afbud Lektor Anders Nørgaard Laursen, Juridisk Institut Cand.merc.-studerende Kim Byrialsen Hovgaard HA-studerende Amanda Frimer-Larsen Andersen HA-studerende Freja Cordth Hansen Desuden deltog Janne Højris Olesen, Uddannelseskvalitet og studienævnsbetjening, BSS Studier Charlotte Bak Svendsen, Uddannelseskvalitet og studienævnsbetjening, BSS Studier Punkt 1: Meddelelser a) Institutionsakkreditering Aarhus Universitet er blevet underrettet om, at indstillingen om betinget positiv akkreditering fastholdes forud for den endelige afgørelse, som træffes i Akkrediteringsrådet primo juni Umiddelbart efter den endelige afgørelse aftales tidspunkt for genbesøg mellem Akkrediteringsinstitutionen og AU. b) e-boks Aarhus BSS Studier begyndte 1. juni 2017 at sende alle breve med personfølsomme oplysninger til studerende via WorkZone til e-boks. Det vil sige, at fx dispensationsafgørelser nu bliver sendt via e-boks, og dermed sikres der både bedre datasikkerhed, ligesom der kan garanteres modtagelse. Frem til 1. juni 2017 informerede BSS Studier bredt til studerende samt medarbejdere omkring overgangen til e-boks, blandt andet via studieportaler, BlackBoard, nyhedsbreve samt på info-skærme. c) Projektorienteret forløb I forbindelse med overgangen fra begrebet praktik til det mere læringsorienterede begreb projektorienteret forløb fra efteråret 2017, er der nedsat en tværgående arbejdsgruppe på AU, der skal se på tilpasninger af information til både studerende og virksomheder, ligesom der skal findes en bedre løsning for tilmelding og afrapportering. Arbejdet foregår under ledelse af Per Andersen og involverer repræsentanter fra alle fakulteterne. Da det vil være fra efteråret 2017, at projektorienteret forløb skal anvendes i stedet for praktik, sørger VEST for en mindre opdatering af studieportalerne nu, ligesom der i samarbejde med Karriere vil ske en mindre opdatering af de relevante sider rettet mod virksomheder. Alle sider omkring projektorienteret forløb vil blive rettet til ift. arbejdsgruppens resultater, så snart dette arbejde er afsluttet.

3 Derudover bliver der pr. 1/7 i henhold til bekendtgørelserne mulighed for, at studerende kan modtage en erkendtlighed på op til 3000 kr. pr. måned i forbindelse med projektorienterede forløb. De endelige rammer vil snarest blive meldt ud til både studerende og ansatte. Side 3/10 d) Orientering om Fakultetsledelsens strategiske beslutninger Fakultetsledelsen har besluttet, at der på alle bacheloruddannelser fra 2020 skal indføres et adgangskrav på minimum karakteren 7. Fakultetsledelsen begrunder adgangskravet med, at man ønsker at styrke optaget samt ønsker at signalere, at fakultets uddannelser er af høj faglig kvalitet. Det vurderes ikke at have så stor betydning for HA og BSc i Aarhus, men vurderes at få større betydning for optaget i Herning. Det er samtidig besluttet, at der skal udarbejdes et forslag til en ny kvote 2-model med henblik på at optage kvalificerede ansøgere, som ikke opfylder kvote 1-kravet. Fakultetsledelsen ønsker samtidig at øge antallet af studiepladser på den engelsksprogede HA, BSc, og mindske antallet af studiepladser på HA i et forsøg på at udligne efterspørgslen på de to uddannelser. På baggrund af fakultetsledelsens ønske om at bevare og arbejde videre med de tværfaglige uddannelser, såfremt markedet efterspørger kandidater med tværfaglige kompetencer, har prodekanen for uddannelse nedsat en udvalgsgruppe, som skal udarbejde en politik for tværfaglige uddannelser ved Aarhus BSS. Fakultetsledelsen ønsker ikke, at HA-uddannelsen skal ses som en selvstændigt afrundet uddannelse, men ønsker at øge mulighederne for progression fra HA til cand.merc. Dette begrundes i, at profilvalgene på 5. semester på HA/BSc ikke er koblet sammen med faglighederne på cand.merc. sammenholdt med, at 95% af de studerende vælger en cand.merc.-linje efter endt HA. Fra VIP-siden blev det bemærket, at formålet med den nuværende HA-uddannelse, som senest i 2014 blev reformeret, har været at sikre, at alle studerende opnår et bredt erhvervsøkonomisk fundament, som ikke alene vurderes at være relevant for arbejdsmarkedet, men også udgør et solidt grundlag for den studerendes beslutning både med hensyn til at vælge valgfag på HA-studiet og på et senere valg af cand.merc.-linje. Hvis man ønsker at have mere progression fra HA til cand.merc. og dermed et mere snævert fundament, vil man nødvendigvis skulle give køb på den faglige bredde. Studienævnet udtrykte bekymring for, om studerende, som efter valg af profil på HA-uddannelsen, finder ud af, at de ønsker en cand.merc.-linje inden for et andet fagområde, har de nødvendige forudsætninger for denne linje, hvis de øvrige studerende på cand.merc.-linjen allerede har forudsætningerne fra profilvalget. Den samme bekymring blev udtrykt for studerende, som kommer med en anden bacheloruddannelse fra en anden uddannelsesinstitution. Disse overvejelser vil indgå i en evaluering af profilsemestret på HA.

4 Det fremgår desuden af Uddannelsesbekendtgørelsens 1, at bachelor- og kandidatuddannelser er selvstændigt afrundede forskningsbaserede uddannelsesforløb. Side 4/10 Punkt 2: Godkendelse af nye cand.merc.-linjer: i. Market Communication ii. International Business Development Der var forud for mødets afholdelse udsendt beskrivelse og fagoversigt for linjen International Business Development udbudt ved Institut for Forretningsudvikling og Teknologi. Studienævnet var meget positivt indstillet over for det faglige indhold i linjen. Linjen blev godkendt på mødet, da den flugter med aftagernes behov og instiuttets kompetence. Der forelå ved mødets afholdelse ikke tilstrækkeligt beslutningsgrundlag for linjen i Market Communication, som planlægges udbudt ved Institut for Virksomhedsledelse. Formanden havde modtaget en beskrivelse af uddannelsen, og havde på den baggrund følgende betænkeligheder ved den foreslåede linje i Market Communication, som han informerede studienævnet om: Titlen på linjen indikerer en meget snæver linje det er også navnet på et 5 ECTS fag på den eksisterende Marketing-linje Der mangler refleksioner om, hvordan uddannelsen adskiller sig fra den eksisterende linje i Marketing (og den tidligere godkendte linje i Business-to- Business Marketing and Purchasing), og det fremgår ikke om man har haft samtaler med relevante personer herom. Man skal være opmærksom på, at cand.merc. er en erhvervsøkonomisk kandidatuddannelse. Der savnes yderligere informationer omkring det faglige indhold af linjen, herunder hvad det er for specifikke kompetencer, som man vil få som studerende, og informationer om hvilke overvejelser, der er gjort omkring sammensætningen af fag, ligesom der mangler informationer om de enkelte fag. Der savnes tilstrækkelige oplysninger og dokumentation for behovet for linjen hos aftagerne. Der et tilsyneladende to metodefag (Research Methodology og Market Research and Strategic Planning) og to branding fag (Community Management og Brand Management), men det er uklart, hvordan de adskiller sig fra hinanden. Det var uklart, om nogle af fagene (ud over Managing Innovation) allerede fandtes, og hvordan tænkes de i givet fald tilrettet cand.merc. Grundet disse forhold havde formanden udbedt sig yderligere informationer, som imidlertid ikke forelå forud for mødet, hvorfor der ikke blev truffet beslutning om denne linje. Studienævnet tilsluttede sig ønsket om yderligere oplysinger, inden den foreslåede linje kan godkendes.

5 Formanden har efter mødets afholdelse været i dialog med instituttet, som oplyser, at linjen forventes udsat til optaget 2019, således at der kan ske et grundigt forarbejde med de nødvendige refleksioner og tilpasninger til den nuværende portefølge af cand.merc.-linjer. Side 5/10 Punkt 3: Høring: Forslag om ny studienævnsstruktur Der var forud for mødet udsendt følgende bilag: høringsbrev med forslag til ny studienævnsstruktur ved Aarhus BSS notat om ny studienævnsstruktur ved Aarhus BSS oversigt over ny studienævnsstruktur På baggrund af mandat fra fakultetsledelsen har prodekanen for uddannelse foretaget et eftersyn af studienævnsstrukturen ved Aarhus BSS. Dette har resulteret i et notat med forslag til en ny studienævnsstruktur, som herefter er sendt til høring i studienævn, Uddannelsesforum samt i Akademisk Råd. Studienævnsformanden redegjorde for forslagene i det udsendte notat: Flytning af BA.soc. og cand.soc. til Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Som følge af omlægningen af bacheloruddannelsen i erhvervsøkonomi med tilvalg (BA.soc.) til at følge en HA-struktur er det et ønske fra fagmiljøerne, at uddannelserne BA.soc. og cand.soc fremadrettet tilknyttes Fagstudienævnet ved Erhvervsøkonomi frem for Fagstudienævnet for Økonomi. Studienævnet havde ingen bemærkninger hertil, men studienævnet har tidligere drøftet, at dette vil være en fordel, således at de studerende sikres indflydelse på deres uddannelse. Dog kommenterede studienævnet på, at det skal sikres, at de to bacheloruddannelser; BA.soc. og HA ikke kan forveksles i KOT-optagelsen, således at de studerende søger ind på den uddannelse, som de ønsker at søge ind på. Flytning af ITKO til Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Det foreslås at flytte uddannelsen cand.it. i it, kommunikation og organisation (ITKO) til Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Dette er begrundet i, at uddannelsen optager en ganske betydelig andel af studerende fra de kommunikationsrettede uddannelser samt begrundet i at sikre større mulighed for faglig repræsentation og rum til relevante studienævnsdrøftelser for uddannelsen. Formanden har været i dialog med linjekoordinatoren for ITKO, som ikke inden forslagets udsendelse har været involveret eller hørt i forslaget. Det bemærkes hertil, at en eventuel flytning med fordel kunne have været diskuteret på det for nyligt afholdte årlige statusmøde på uddannelsen. Linjekoordinatoren udtrykker tilfredshed med, at

6 uddannelsen i det nuværende studienævn har været med i faglige drøftelser og synergier på tværs af cand.merc. og ITKO, og ser således ikke argumenter for at flytte til Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Side 6/10 De studerende i studienævnet bemærkede, at de ikke finder, at det giver faglig mening at bibeholde uddannelsen i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Der var ingen yderligere bemærkninger til forslaget. Etablering af studielederfunktion på cand.merc.aud. Det foreslås, at der for fremtiden skal være en studieleder på cand.merc.aud., da uddannelsen er en selvstændigt akkrediteret uddannelse, samt at uddannelsen har en stor bestand af studerende, hvorfor det vil være hensigtsmæssigt, at den er repræsenteret af en studieleder i de formelle og uformelle organer, som er en del af organiseringen omkring uddannelserne. Formanden oplyste, at der på nuværende tidspunkt er en linjekoordinator fra Institut for Økonomi (Frank Thinggaard) samt en tilknyttet kontaktperson fra Juridisk Institut (Anders Nørgaard Laursen). Linjekoordinatoren har i de seneste mange år varetaget hovedparten af de funktioner, som i fremtiden vil ligge i funktionen som studieleder for cand.merc.aud., som beskrevet i foreløbige funktionsbeskrivelser. Ud over fuldtidsuddannelsen for cand.merc.aud., skal den pågældende studieleder også varetage ansvaret for deltidsuddannelsen for cand.merc.aud. Aarhus BSS ønsker desuden, at cand.merc.aud.-uddannelsen tillige godkendes til at blive en erhvervskandidatuddannelse, som vil være en 4-årig uddannelse, som vil gøre det muligt at kombinere studie med fuldtidsarbejde. Formanden er positivt stemt over for forslaget, og studienævnet havde ingen bemærkninger hertil. Etablering af studielederfunktion på hhv. HA og cand.merc. Det foreslås, at studielederposten på HA/cand.merc. splittes op som følge af den store studenterbestand på uddannelsen og for således at skabe en mere jævn arbejdsfordeling af studielederposterne på tværs. Det giver ligeledes mulighed for, at Institut for Økonomi og Institut for Virksomhedsledelse kan varetage et delt ansvar for HA og cand.merc. på studielederfronten. Formanden redegør for sit synspunkt; at en fælles studieleder sikrer overblik over forløbet fra HA til cand.merc., således at disse ikke styres som forskellige uddannelser. Således sikrer en fælles studieleder for HA og cand.merc. sammenhæng og koordinering imellem HA og cand.merc. En fælles studieleder støtter også op om, at fakultetsledelsen i deres strategiske beslutninger angående fremtidens HA netop ønsker at sikre en faglig sammenhæng til cand.merc.

7 Dekanatets primære begrundelse for opsplitningen er en stor studenterbestand og dermed stor arbejdsbyrde for studieleder. Denne arbejdsbyrde udlignes på HA ved, at der fra de tre hovedinstitutter er udnævnt HA-koordinatorer, som studielederen har et tæt samarbejde med. Hvert semester bliver der yderligere afholdt semestermøder med deltagelse af koordinatorer samt studerende, hvor formålet er at evaluere det netop afsluttede semester. På cand.merc. er der udnævnt en overordnet cand.merc.- koordinator på de tre hovedinstitutter samt udnævnt linjespecifikke koordinatorer på hver cand.merc.-linje, hvorved arbejdsbyrden fordeles på flere personer. Der sikres koordinering på cand.merc.-studiet samlet set ved, at studieleder har et tæt samarbejde med de overordnede koordinatorer, og ved at der afholdes et halvårligt møde med linjekoordinatorerne. Studieleder sikrer desuden ved de løbende møder (ca. hver anden måned) med de overordnede koordinatorer samt ved den løbende kontakt koordinering og sammenhæng på HA og cand.merc. både på tværs af den enkelte uddannelse samt på tværs af uddannelser. Side 7/10 Det foreslås desuden, at der udpeges uddannelseskoordinatorer til varetagelse af den lokale afvikling af HA/Cand.merc. på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi samt for den samlede Soc.-uddannelse. Dette er jævnfør ovenstående allerede etableret, og den samme koordinering vil således også ske for soc.-uddannelserne, når disse tilknyttes Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Studienævnet tilsluttede sig formandens argumenter for ikke at opsplitte studielederposten imellem HA og cand.merc. Studienævnet påpeger desuden, at en HA(psyk.) bør placeres i Studienævnet for Erhvervsøkonomi, da der er tale om en erhvervsøkonomisk uddannelse, og for at kunne opnå dette, bør uddannelsen placeres, hvor de erhvervsøkonomiske kompetencer og den erhvervsøkonomiske viden befinder sig. Punkt 4: Drøftelse af ændring af uddannelsesbetegnelsen for the Bachelor s Degree Programme in Economics and Business Administration til the Bachelor s Degree Programme in International Business Formanden oplyste indledningsvis, at tanken om at ændre uddannelsesbetegnelsen for den engelsksprogede version af HA-uddannelsen til BSc in International Business stammer fra fakultetsledelsen. Studienævnet gav udtryk for umiddelbar skepsis for en ændring af uddannelsesbetegnelsen og stillede i øvrigt spørgsmål ved, om det overhovedet er en mulighed. Studienævnet udtrykte samtidig skepsis over for en eventuel udskiftning af uddannelsen BSc in Economics and Business Administration med uddannelsen BSc in International Business.

8 Efter en kort drøftelse konkluderede formanden, at der ikke var grundlag for en egentlig stillingtagen til fakultetsledelsens forslag om at ændre uddannelsesbetegnelsen for den engelsksprogede version af HA. Side 8/10 Med henblik på en eventuel kommende behandling i studienævnet vil formanden bede fakultetsledelsen om en nærmere begrundelse for forslaget. Punkt 5: Flytning af undervisning fra Fuglsangs Allé til Universitetsparken Forud for mødet var udsendt prodekanens notat af 16. maj 2017 om Prioritering af undervisningsflytning fra FSA til NØ. Formanden gennemgik notatet og oplyste, at der også i de kommende år vil være behov for i et vist omfang at afvikle undervisningen for uddannelser, der hører til på Fuglesangs Allé (FSA), i det nordøstre hjørne af Universitetsparken (NØ). Formanden oplyste endvidere, at der efter drøftelse med repræsentanter for studenterorganisationerne er opsat nedenstående principper for overvejelser om flytning af undervisning til NØ. BA 1. årgang bør ikke flyttes fra FSA pga. studiestart og etableringen af en hjem-stedsfølelse KA bør i videst mulige omfang ikke flyttes, da der her er en særlig udfordring omkring studiemiljø Det bør primært være BA 3., 4. og 5. semester, der flyttes Flytningen skal gå på tur mellem uddannelserne så længe, der er et tilbagevendende behov for at flytte undervisning fra FSA til NØ Studienævnet tilsluttede sig principperne for flytning af undervisning til NØ med bemærkning om, at det bør tilstræbes, at de studerende ikke skal skifte undervisningssted i løbet af en dag. Fra studenterside blev der udtrykt undren over beslutningen om at flytte kommunikationsuddannelserne til Fuglesangs Allé. Punkt 6: Orientering om midlertidig indskrivning på Summer University Forud for mødet var udsendt notat om Adgang til Summer University mellem bachelor og kandidat fra prodekanen for uddannelse. Det fremgår af notatet, at Styrelsen har sagt god for, at studerende, som har færdiggjort deres bacheloruddannelse og søger optagelse på fag på Summer University, kan midlertidigt indskrives på kandidatuddannelsen pr og registreres som havende en normeret studietid på 24 måne-

9 der. Dette betyder, at beslutningen i notatet af 24. marts (som blev behandlet på studienævnsmøde af d. 1. maj 2017) bortfalder med øjeblikkelig virkning, hvorefter det er muligt at fortsætte med studienævnets hidtidige praksis. Side 9/10 Punkt 7: Orientering om overvejelser om Career Management Skills og projektorienteret forløb Formanden orienterede om sine overvejelser med at styrke det akademiske indhold i det projektorienterede forløb (praktik). Formålet er at gøre de studerende karriereklar og således skabe større selvindsigt og selverkendelse i forhold til karriereveje, interesser og muligheder for den enkelte studerende. Karrierecentret kører allerede nogle forløb på cand.merc.(jur.) og cand.ling.merc., som i en tilrettet version kan udbydes på cand.merc.-studiet. Formanden forestiller sig, at forløbet kører med 4-5 undervisningsgange, som de studerende skal have deltaget i for at kunne aflevere opgave og blive bedømt. Studentersiden foreslog desuden, at et sådant forløb også udbydes til studerende, som ikke tager et projektorienteret forløb. Formanden oplyste herpå, at det også var hensigten at give disse studerende et lignende tilbud. Studienævnet var umiddelbart positivt stemt over for forslaget. Formanden vil arbejde videre med selve afviklingen af forløbet og komme med et forslag, som kan blive behandlet i studienævnet. Formanden er desuden ved at udarbejde en kursusbeskrivelse for projektorienteret forløb, hvor blandt andet læringsmålene gøres mere tydelige for de studerende og for vejlederne. Dette skal sikre en større grad af ensartethed i forventninger til og bedømmelse af de rapporter, der skal udarbejdes som afslutning på praktikforløbet. Punkt 8: Eventuelt Nina Volmar oplyste, at der blandt de studerende på 2. semester har været en del frustration over holdnedlæggelserne på uddannelsens 3. semester, efterår Der er forståelse for, at det kan være nødvendigt at nedlægge/sammenlægge øvelseshold på grund af frafald, men mindre forståelse for, at det skulle være nødvendigt, at sammenlægge øvelseshold på tværs af forelæsningshold. Nina Volmar opfordrede til, at man fremover undgår sammenlægning af øvelseshold på tværs af forelæsningshold og i øvrigt tager hensyn til de rushold, der blev etableret ved studiestart. Janne Højris Olesen oplyste, at man ikke hidtil har været opmærksom på problematikken, men primært har fokuseret på at få en rimelig holdstørrelse. Man vil fremover bestræbe sig på at holdsammenlægninger på tværs af forelæsningshold undgås. Med venlig hilsen

10 Lars Esbjerg Studienævsnformand og studieleder Side 10/10 Janne Højris Olesen Charlotte Bak Svendsen Referenter

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: onsdag den 30. november 2016, kl. 14:00 til 16:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Godkendelse

Læs mere

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af konstituerende møde i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af konstituerende møde i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af konstituerende møde i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: mandag den 6. februar 2017, kl. 9:15 til 11:15. Sted: K102 Dagsorden 1) Orientering om studienævnets

Læs mere

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: mandag den 1. maj 2017, kl. 9:00 til 11:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Konvertering af

Læs mere

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi.

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: onsdag den 27. juni 2018, kl. 8:15 til 10:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden o Oversigt

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30.

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Sted: 1325 240 (Bartholins Allé) Dagsorden: 1) Meddelelser 2) Årlig status for ITKO 3) Omprøve

Læs mere

10) Sagsbehandling: Godkendelse af fælles principper for barsel Godkendelse af fælles praksis for særlige vilkår til eksamen grundet amning

10) Sagsbehandling: Godkendelse af fælles principper for barsel Godkendelse af fælles praksis for særlige vilkår til eksamen grundet amning Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: fredag den 22. september 2017, kl. 8:15 til 10:15 Sted: 2632-L242 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Orientering

Læs mere

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: onsdag den 1. november 2017, kl. 9:15 til 11:15 Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Drøftelse om

Læs mere

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 5. december 2017, kl. 10:15 til 12:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Indstilling

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 8. marts 2016, kl. 8:15 til 9:45. Sted: K102. Dagsorden.

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 8. marts 2016, kl. 8:15 til 9:45. Sted: K102. Dagsorden. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 8. marts 2016, kl. 8:15 til 9:45. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser Studienævnet for Erhvervsøkonomi Charlotte Bak Svendsen

Læs mere

5) Pladser til internationale studerende på Summer University fag Bilag 5.1: Sagsfremstilling øremærkede pladser til internationale studerende

5) Pladser til internationale studerende på Summer University fag Bilag 5.1: Sagsfremstilling øremærkede pladser til internationale studerende Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 7 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 6. november 2018, kl. 10:15-12:00. Sted: 2630 - K101 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden Fra

Læs mere

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Fredag den 15. april 2016, kl. 10:00 til 11:30. Sted: K101 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Godkendelse

Læs mere

3) Procedure for ændring af problemformulering speciale Bilag 3.1: Notat vedr. speciale og procedure for ændring af problemformulering

3) Procedure for ændring af problemformulering speciale Bilag 3.1: Notat vedr. speciale og procedure for ændring af problemformulering Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde 8 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 11. december 2018, kl. 08:15-10:00. Sted: 2630 - K102 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden Fra

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 24. april 2018, kl. 10:15 til 12:00. Sted: K102.

Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 24. april 2018, kl. 10:15 til 12:00. Sted: K102. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 24. april 2018, kl. 10:15 til 12:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Datapakker til 1-årig

Læs mere

Der indkaldes herved til møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi.

Der indkaldes herved til møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Der indkaldes herved til møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Fredag den 14. oktober 2016, kl. 10:00 til 12:00. Sted: K101 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Godkendelse af delegationsskrivelse

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 3 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 26. april 2017 kl. 13.30 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi.

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 11. september 2018, kl. 8:15 til 10:00. Sted: K101 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden o Dispensationspraksis

Læs mere

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af 6. møde i Studienævnet for Erhvervsøkonomi.

Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Referat af 6. møde i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af 6. møde i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: fredag den 12. oktober 2018, kl. 8:15-10:00. Sted: 2630 - K101 Dagsorden 1) Meddelelser Fra formanden Fra HA-studieleder

Læs mere

2) Orientering om status for eksamenssnyd samt nedsættelse af udvalg, herunder diskussion om take home eksaminer og eksamenssnyd

2) Orientering om status for eksamenssnyd samt nedsættelse af udvalg, herunder diskussion om take home eksaminer og eksamenssnyd Referat af møde nr. 16 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 28. oktober 2014, kl. 12:00 til 14:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Charlotte Bak

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 29. maj 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 29. maj 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 29. maj 2017, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 8. september 2017 kl. 09.00-11.00 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

1) Meddelelser (bilag vedr. aflyste og oprettede valgfag på bachelor og på cand.merc. for foråret 2014)

1) Meddelelser (bilag vedr. aflyste og oprettede valgfag på bachelor og på cand.merc. for foråret 2014) Referat af møde nr. 11 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 3. december 2013, kl. 10:00 til 12:00. Sted: K101 Dagsorden 1) Meddelelser (bilag vedr. aflyste og oprettede valgfag på bachelor

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 6. marts 2018, kl. 10:15 til 12:00. Sted: K102.

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 6. marts 2018, kl. 10:15 til 12:00. Sted: K102. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: tirsdag den 6. marts 2018, kl. 10:15 til 12:00. Sted: K102 Dagsorden Studienævnet for Erhvervsøkonomi Charlotte

Læs mere

3) Undervisningsevaluering for bachelor og kandidat efteråret 2016

3) Undervisningsevaluering for bachelor og kandidat efteråret 2016 Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: fredag den 17. marts 2017, kl. 10:15 til 12:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser Studienævnet for

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 24. marts 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 24. marts 2017, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Dagsorden Meddelelser Studiestartsprøve på HA

Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Dagsorden Meddelelser Studiestartsprøve på HA Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Mandag den 14. december 2015, kl. 12:30 til 14:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser Studienævnet for Erhvervsøkonomi Charlotte Bak Svendsen

Læs mere

Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Dagsorden 1) Meddelelser 2) Eksamenssprog på cand.merc.

Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Studienævnet for Erhvervsøkonomi Dagsorden 1) Meddelelser 2) Eksamenssprog på cand.merc. Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 3. november 2015, kl. 12:30 til 14:00. Sted: K101 Dagsorden 1) Meddelelser Studienævnet for Erhvervsøkonomi Charlotte Bak Svendsen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Mandag d. 27. april, kl. 10:00 til 12:00. Sted: K102.

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Mandag d. 27. april, kl. 10:00 til 12:00. Sted: K102. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Mandag d. 27. april, kl. 10:00 til 12:00. Sted: K102 Dagsorden Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Charlotte Bak Svendsen 1) Meddelelser

Læs mere

Der indkaldes herved til møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 13. september 2016, kl. 14:00 til 16:00.

Der indkaldes herved til møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 13. september 2016, kl. 14:00 til 16:00. Der indkaldes herved til møde nr. 6 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 13. september 2016, kl. 14:00 til 16:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser Studienævnet for Erhvervsøkonomi

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Det Erhvervsøkonomiske Kandidatstudienævn Referat af møde nr. 6 i Det Erhvervsøkonomiske Kandidatstudienævn. Tid: Tirsdag d. 1. november 2011 kl. 9.00 til 11.00 Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Studiemiljøundersøgelse

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL OF Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Mandag den 16. marts 2015 kl. 11 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Fagstudienævnet

Læs mere

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 19. maj 2016, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 7. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Tirsdag den 25. september kl. 09.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 30. juni 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 19. juni 2013 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Christina Maj Hegelund (Næstformand), Martin Storgaard

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 5. oktober 2015

Det juridiske Fagstudienævn 5. oktober 2015 Referat af 7. møde i Det juridiske Fagstudienævn Tid: 5. oktober 2015 kl 13.00-15.00 Sted: Bygning 1410, lokale 147 Til stede: Professor Per Andersen (studieleder og formand) Professor Torsten Iversen

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 15. september 2016 kl. 13.30-15.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015

Det juridiske Fagstudienævn 13. maj 2015 Referat af 4. møde i Det juridiske Fagstudienævn Tid: 13. maj 2015 kl 13.15-15.00 Sted: Bygning 1410, lokale 247 Til stede: Professor Per Andersen (studieleder og formand) Lektor Hanne Søndergaard Birkmose

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Møde den: 7. september 2017, kl 9.15-12.00 Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 26. april 2018 kl. 13.00 Sted: Bygn. 1351, lokale 414 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

5) Undervisningsevaluering efteråret 2013 (bilag: rapport for bachelor og kandidat)

5) Undervisningsevaluering efteråret 2013 (bilag: rapport for bachelor og kandidat) Referat af møde nr. 12 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Tirsdag den 28. februar 2014, kl. 12:00 til 14:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Charlotte Bak

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 17 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Torsdag den 4. december 2014, kl. 10:00 til 12:00.

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 17 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Torsdag den 4. december 2014, kl. 10:00 til 12:00. Referat af møde nr. 17 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Torsdag den 4. december 2014, kl. 10:00 til 12:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Status for kandidatstudieordninger 2015 3) Dispensationssag

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 20. juni 2018, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Godkendelsesbrev. Aarhus Universitet. Afgørelse om godkendelse af nyt udbud

Godkendelsesbrev. Aarhus Universitet.   Afgørelse om godkendelse af nyt udbud Godkendelsesbrev Aarhus Universitet E-mail: au@au.dk Afgørelse om godkendelse af nyt udbud Uddannelses- og forskningsministeren har på baggrund af gennemført prækvalifikation af Aarhus Universitets (AU)

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Aarhus Universitet Au@au.dk. Afgørelse om foreløbig godkendelse

Aarhus Universitet Au@au.dk. Afgørelse om foreløbig godkendelse Aarhus Universitet Au@au.dk Afgørelse om foreløbig godkendelse Uddannelses- og forskningsministeren har på baggrund af gennemført prækvalifikation af Aarhus Universitets ansøgning om godkendelse af kandidatuddannelsen

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 5 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Mandag den 27. august 2018 kl. 9.00 Sted: Bygn. 2630, lokale

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

Referat af møde nr. 7 i Det Juridiske Fagstudienævn, mandag den 22. september 2014

Referat af møde nr. 7 i Det Juridiske Fagstudienævn, mandag den 22. september 2014 Referat af møde nr. 7 i Det Juridiske Fagstudienævn, mandag den 22. september 2014 Til stede: Per Andersen (formand), Hanne Søndergaard Birkmose (studieleder), Torsten Iversen, Pernille Wegener Jessen,

Læs mere

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 7. december 2015 kl Sted: Juridisk Institut - bygning 1410, lokale 147

Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 7. december 2015 kl Sted: Juridisk Institut - bygning 1410, lokale 147 Referat af 9. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 7. december 2015 kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut - bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede: Professor Per Andersen (studieleder

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN)

Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Brun (FSB), Hanna-Louise Schou Nielsen (HLSN) Møde 8/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 3. oktober 2018, kl. 9.15 11.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 2 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 2 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 2 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 15. marts 2017 kl. 10.00 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Mandag den 4. juni 2018 kl. 13.00 Sted: Bygn. 2630, lokale K102

Læs mere

Afgørelse. Copenhagen Business School Godkendelse af ny uddannelse

Afgørelse. Copenhagen Business School   Godkendelse af ny uddannelse Afgørelse Copenhagen Business School E-mail: cbs@cbs.dk Godkendelse af ny uddannelse Uddannelses- og forskningsministeren har på baggrund af gennemført prækvalifikation af Copenhagen Business Schools (herefter:

Læs mere

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 5. oktober 2016, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum mandag den 19. december 2016 kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101.

Referat af ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum mandag den 19. december 2016 kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101. Referat af ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum mandag den 19. december 2016 kl. 08.15-10.00 Fuglesangs Alle 4, 2630-K101. Tilstedeværende: Anne Skorkjær Binderkrantz; Charlotte Christiansen, Hanne

Læs mere

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Tilstede: Erling Jensen, Henrik Find Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing, Jimmi Kristiansen og Nanna Damgaard Afbud: Ditte Hartvig, Anders

Læs mere

Afgørelse om foreløbig godkendelse

Afgørelse om foreløbig godkendelse Aarhus Universitet Au@au.dk Afgørelse om foreløbig godkendelse Uddannelses- og forskningsministeren har på baggrund af gennemført prækvalifikation af Aarhus Universitets ansøgning om godkendelse af kandidatuddannelsen

Læs mere

Deltagere: Søren Erik Nilesen, Finn Schøler, Jan Laursen, Karsten Bay, René Franz Henschel,

Deltagere: Søren Erik Nilesen, Finn Schøler, Jan Laursen, Karsten Bay, René Franz Henschel, Referat af HD studienævnsmøde den 22. september 2016 Deltagere: Søren Erik Nilesen, Finn Schøler, Jan Laursen, Karsten Bay, René Franz Henschel, Desuden deltog: Jette Konradsen og Rita Madsen (referent)

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Fredag den 29. marts 2019 kl. 8.15 Sted: Bygn. 2630, lokale K101

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 13 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Fredag den 28. marts 2014, kl. 10:00 til 12:00.

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 13 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Fredag den 28. marts 2014, kl. 10:00 til 12:00. Referat af møde nr. 13 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Fredag den 28. marts 2014, kl. 10:00 til 12:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Charlotte Bak

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 5 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 5 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 5 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Tirsdag den 12. september 2017 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1481,

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Fredag den 3. februar 2017 kl. 9.00

Læs mere

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 4 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 4 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Medlemmerne af Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 4 i Interim-fagstudienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Onsdag den 7. juni 2017 kl. 9.00 Sted: Bygn. 1483, lokale

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 12.00 Sted: Bygn. 1483, lokale 618 Dagsorden:

Læs mere

Akkrediteringsrådet har givet afslag på akkreditering af kandidatuddannelsen i Innovation and Technology Management ved Aarhus Universitet.

Akkrediteringsrådet har givet afslag på akkreditering af kandidatuddannelsen i Innovation and Technology Management ved Aarhus Universitet. Akkrediteringsrådet har givet afslag på akkreditering af kandidatuddannelsen i Innovation and Technology Management ved Aarhus Universitet. Akkrediteringsrådet har truffet afgørelsen på baggrund af universitetets

Læs mere

Referat fra halvdagsseminar d. 3. oktober 2016 er blevet skriftligt godkendt ved rundsending uden kommentarer.

Referat fra halvdagsseminar d. 3. oktober 2016 er blevet skriftligt godkendt ved rundsending uden kommentarer. Referat af ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum mandag den 21. november 2016 kl. 10.15-12.00 Fuglesangs Alle 4, 2630-K101. Tilstedeværende: Anne Skorkjær Binderkrantz; Charlotte Christiansen, Erik

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 21 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Torsdag den 12. juni 2014 kl.14.30 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden:

Læs mere

Referat. Møde den: 23. februar 2017, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Konstituerende møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum 2017

Referat. Møde den: 23. februar 2017, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Konstituerende møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum 2017 SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Møde den: 23. februar 2017, kl 8.15-10.00 Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Konstituerende møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum 2017 Referat Til stede: Medlemmer

Læs mere

Linjebeskrivelse for Strategisk kommunikation

Linjebeskrivelse for Strategisk kommunikation Linjebeskrivelse for Strategisk kommunikation Bilag til studieordningen for bacheloruddannelsen i Almen Erhvervsøkonomi (HA) 1 af 7 Denne linjebeskrivelse er udarbejdet som et bilag, tilknyttet studieordningen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 30. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Akkrediteringsrådet har givet afslag på akkreditering af HA-uddannelse i sundhedsledelse ved Syddansk Universitet.

Akkrediteringsrådet har givet afslag på akkreditering af HA-uddannelse i sundhedsledelse ved Syddansk Universitet. Akkrediteringsrådet har givet afslag på akkreditering af HA-uddannelse i sundhedsledelse ved Syddansk Universitet. Akkrediteringsrådet har truffet afgørelsen på baggrund af universitetets ansøgning, akkrediteringsrapporten

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 2. oktober 2017, kl. 13-14.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 15 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Torsdag den 11. september 2014, kl. 13:00 til 15:00.

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 15 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Torsdag den 11. september 2014, kl. 13:00 til 15:00. Referat af møde nr. 15 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Torsdag den 11. september 2014, kl. 13:00 til 15:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Charlotte

Læs mere

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. september 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 1. september 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 1. september 2017, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Profilbeskrivelse for Business Controlling

Profilbeskrivelse for Business Controlling Profilbeskrivelse for Business Controlling Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi Kolding 1.sep. 2012 1 af 8 Denne profilbeskrivelse er udarbejdet som et bilag, tilknyttet

Læs mere

Dagsorden. Seminar den: 25. april 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Seminar den: 25. april 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL AARHUS UNIVERSITET Seminar den: 25. april 2018, kl 08.15-15.00 Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer Studienævnsformænd

Læs mere

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013

Det juridiske Studienævn 3. maj 2013 Referat af 3. møde 2013/2014 i Det juridiske Studienævn fredag den 3. maj kl. 10.15 i mødelokale 247 i bygning 1410. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor, studieleder for jura Anne-Dorte Bruun

Læs mere

Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 14. marts 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 14. marts 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 14. marts 2016, kl. 10-11.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

Bilag til Studieordning for Kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi. Profilbeskrivelse for:

Bilag til Studieordning for Kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi. Profilbeskrivelse for: Bilag til Studieordning for Kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi. Profilbeskrivelse for: Kandidat i Erhvervsøkonomi International virksomhedsudvikling (cand.merc.) Master of Science in Economics and Business

Læs mere

Det juridiske Studienævn 19. december 2012

Det juridiske Studienævn 19. december 2012 Referat af 7. møde 2012/2013 i Det juridiske Studienævn torsdag den 1. november 2012 kl. 12.15 i Mødelokale 2.3, Studenterhusfonden. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor Anne-Dorte Bruun Nielsen,

Læs mere

Referat OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET

Referat OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET Møde den: 5. september 2017 kl. 13.15-15.00 Lok. 1330-126 Møde 7/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Til stede Anne Binderkrantz (AB), Morten Brænder (MB), Lars Skipper (LS), Peter

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT

Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT. Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Medlemmerne af Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT Tid: Onsdag den 24. oktober 2018 kl. 12.00 Sted: Bygn. 2631, lokale

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Studienævnet for Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 4 i Studienævnet for Erhvervskommunikation Tid: Tirsdag den 12. juni 2012 kl. 11.00 Sted: K 104 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Profilbeskrivelse for Styring og ledelse

Profilbeskrivelse for Styring og ledelse Profilbeskrivelse for Styring og ledelse Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi Kolding 1.sep. 2012 1 af 8 Denne profilbeskrivelse er udarbejdet som et bilag, tilknyttet studieordningen

Læs mere

HD-studienævnsmøde tirsdag den 29. august 2017 kl i bygning 2635, lokale 112.

HD-studienævnsmøde tirsdag den 29. august 2017 kl i bygning 2635, lokale 112. Deltagere: René Franz Hentzel, Finn Schøler, Jan Laursen, Søren Erik Nielsen, Søren Høj Stadil Thomsen og Susanne Fjeldsted (referent) Desuden deltog Peder Østergaard 1 Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 8. december 2017, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

b. Godkendelse af principper for profiler på HA/BSc (Bilag: Indstilling - eftersendes)

b. Godkendelse af principper for profiler på HA/BSc (Bilag: Indstilling - eftersendes) Referat af møde nr. 14 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: Mandag den 26. maj 2014, kl. 13:00 til 15:00. Sted: K102 Dagsorden 1) Meddelelser 2) Ny struktur HA/BSc a. Godkendelse af kursusbeskrivelser,

Læs mere

Referat. Referat fra møde den: 27. februar 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Konstituerende møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum 2018

Referat. Referat fra møde den: 27. februar 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Konstituerende møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum 2018 SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Referat fra møde den: 27. februar 2018, kl 13.15-16.00 Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Konstituerende møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum 2018 Referat Tilstedeværende:

Læs mere

Profilbeskrivelse for Styring og ledelse

Profilbeskrivelse for Styring og ledelse Profilbeskrivelse for Styring og ledelse Bilag til studieordningen for kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi Kolding 1.sep. 2013 1 af 10 Denne profilbeskrivelse er udarbejdet som et bilag, tilknyttet studieordningen

Læs mere