Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den"

Transkript

1 Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den Første oktober er jo normalt en helligdag, hvad jagt angår, og hvor det sidste af det jagtbare vildt går ind, men ak, jeg fik et valg mellem 4 timers jagt eller en tur til USA i en uge, hvor vi skulle se efter stumper til en gammel Ford Thunderbird fra Jeg valgte USA turen, de andre kunne jo nok gå på jagt uden mig denne gang. De fik da også tre rådyr og en fasan, men ellers var det en stille og rolig dag. Jagt hos Mogens i Ry Lørdag den Vi skulle mødes, 15 jægere m/k, i Ry kl i hytten som ligger lige ned til Gudensø til kaffe og rundstykker og en lille én. Snakken går lystigt over både kaffe og rundstykker og klokken bliver godt 10, inden vi kommer i gang med første såt. Mogens slår på flasken og byder velkommen og holder parolen. Inden vi forlader hytten lyder det, at der må skydes, hvad jagtloven siger, man må ikke forlade sin post, når man er sat af, og man må forsvare sin post, når man har hilst på sine sidemænd. Jagten i Ry er delt i fire såter. Bøgeslugten, som bliver drevet først fra den ene side, hvor der er blandet løv og granskov, og så fra modsat side, hvor der er fyr og granskov samt juletræer og klippegrønt, og Søsåten, der ligger mellem Klostervej og Gudensø som den sidste.

2 Mogens, som har jagten, tager bagposterne med sammen med hundefolkene Kim L., Kim R. og Claus N. Jeg tager resten med og sætter dem af med passende afstand i skovkanten og op i Bøgeslugten, hvor vi står på den ene side. Her drives der igennem, og når første såt er færdig, bliver bagposterne og dem, der stod langs skoven, flyttet om til anden såt, og dem, der står i Bøgeslugten flytter over på den anden side. I første såt bliver der set sneppe, en del rådyr og fod af kronvildt. I anden såt bliver der set sneppe og rådyr. Så skal vi til søsåten, som også drives fra begge sider. Posterne er sat af langs vejen og står med ryggen mod vejen og med skudfelt ind i såten cirka midt i stykket. Her kan der nemlig ske mange sjove ting, da stykket ligger lige ned til Gudensø, hvor Gudenåen løber igennem. Det er et blandet skovområde med løv, lærk, fyr og gran.

3 Der sker nu ikke det helt vilde, men der bliver skudt til hvinænder og også set en del rådyr, blandt andet en pæn buk, som ikke havde smidt opsatsen endnu. Så skal vi til den sikre såt i hytten med en flot udsigt ud over søen. Det er dejligt at komme ind i varmen, hvor de medbragte madpakker bliver fundet frem, og snakken går lystig med mange gode

4 historier, som vist er mere eller mindre sande. Klokken er ved at nærme sig 14, så stille og roligt begynder vi at bryde op, og der bliver sagt farvel og tak for denne gang og på gensyn. Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den Denne gang deltager jeg også, og sammen med 19 andre m/k jægere mødes vi i Grene til kaffe og rundstykker. Vi er tre hold, og hvert hold har rundstykker med til sine egne folk. Vi samles i værkstedet, hvor der er dækket op til alle. Der bliver snakket frem og tilbage og klokken er ved at nærme sig det tidspunkt, hvor vi skal ud. Erling byder velkommen og holder parolen, som lyder, at der må skydes hvad jagtloven siger, man skal blive på sin post, og den må forsvares, når man har hilst på sidemanden. Dog må der ikke skydes fasaner, da man gerne vil have en bestand op at stå. Der bliver drevet, som vi plejer, så vi starter mod øst i Knuds skov, derefter i Mogens skov, hvor vi er gæster, og efter middag kører vi om i Erlings skov, som ligger ned mod byen. Vi tager af sted mod skoven. Knud tager 4-5 mand med, som han sætter af langs med vejen ned mod åen. Mogens tager resten af os med og sætter os af op langs skoven ud mod marken. Hundefolkene går helt om til øst og starter der. Der sker ikke så meget. Der bliver skudt til sneppe, og jeg ser en hare, som jeg syntes er for lille. Der bliver også set en hind og et par rådyr. Vi er færdige med det første stykke og samles nede for enden, hvor vi snakker om, hvordan vi skal sættes af på næste såt. Mogens tager ni med over på vestsiden af skoven. Jeg sætter af på østsiden ud mod marken og ind i skoven ned mod syd og åen.

5 Hundefolkene starter drevet i engen fra øst mod vest langs åen, herefter driver de skoven af, men vi ser ikke noget denne gang. Det er også næsten middag, så vi samles oppe ved gården, hvor der blæses til middag. De medbragte madpakker venter, og det skal også blive dejlig at komme ind i varmen og nyde madpakken og snakken om, hvor alt vildtet var henne i dag. Middagen er overstået, og Erling laver en tegning af skoven og markerer, hvor den enkelte jæger skal stå. Vi bliver sat af på de forskellige poster, der lyder flere skud, og hundene giver også jævnligt hals. Så er jagten forbi, og det er spændende at høre, hvad der er set og skudt. Der er set et par snepper og en del råvildt og mange spor efter kronvildt. Hans har skudt et lam, og de andre skud var til snepper, men ingen blev leveret.

6 Det er så slut på denne jagt. Der bliver blæst over lammet og jagt forbi, og der bliver sagt farvel og på gensyn næste gang. Jagt hos Mogens i Ry Lørdag den Så mødes vi for sidste gang i 2011 kl i hytten, der ligger ned til Gudensø til kaffe og rundstykker. Vi er 16 jægere m/k, fire har sendt afbud på grund af sygdom. Da alle er mødt op, går vi ind til kaffe, og der bliver snakket og hygget, det er lige før, der ikke er tid til at komme på jagt, men det er jo det, vi er kommet for! Mogens byder velkommen og holder parolen: Der må skydes, hvad jagtloven siger, pas på lave skud, vi skal gerne have alle - også hunde - med hjem igen, og man skal helst have rådyrene ind på ca. 15 meters afstand, før der skydes. Når man er sat på post, må der skydes, når man har hilst på sin sidemand.

7 Mogens og jeg snakker om, hvordan posterne skal placeres. Mogens tager to mand og de tre hundefolk med sammen med bagposterne. Jeg tager ti med og sætter af langs skovkanten og op ad Lyngvejen og resten i Bøgeslugten, hvor vi står, mens der drives fra begge sider.

8 Drevet er sat i gang, og kort efter trækker der to rådyr over marken nede midt på stykket. Der går vel 5-10 minutter, så lyder der skud inde fra såten, og lige efter bliver der råbt sneppe fremefter, men den snyder dem, den kommer forbi, for der bliver i hvert fald ikke skudt til den. Så er første drev slut, og der skal omrokeres. Bagposterne og dem, der stod langs skoven, skal flyttes over på den anden side, hvor der startes ude for enden, ned mod mosen.

9 Hundene og hundefolkene kommer igennem, uden at der sker noget særligt, men der er set nogle rådyr, hvoraf et par stykker er gået bagud. Vi samles uden for Bøgeslugten. Her ligger der en ræv, som Hans har skudt i første såt. Mogens sætter bag- og sideposter af ud mod Klostervej i søsåten, som ligger smukt lige ned til Gudensø. Jeg sætter de resterende af langs vejen og på tværs af såten, der er delt i to, så der drives fra begge sider som ved Bøgeslugten. De starter drevet langs søen og vejen. Her er flere rådyr, men alle er længere ude end de 15 m, som blev indskærpet ved parolen. Nu er det så færdige med stykket og går så om og starter fra den anden side og driver ind mod Ry. Denne gang er der ikke noget, men der kommer en del gæs og ænder, som dog flyver alt, alt for højt. Så er vi færdige, og vi samles nede ved hytten, hvor vi skal nyde vores medbragte madpakke inde i en dejlig varm hytte.

10 Snakken går lystigt, og snart er det tid til at bryde op. Mogens siger tak for god ro og orden og på gensyn til næste år, og der bliver sagt farvel og glædelig jul og godt nytår. Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den Denne gang er vi ikke så mange. Julefrokosterne har været for hårde for nogle, men der møder 13 op kl til morgenkaffe og rundstykker i værkstedet hos Mogens. Som sædvanligt går snakken, lige til Erling slår på flasken og byder velkommen og holder parolen. Der må skydes, hvad jagtloven tillader - dog ikke fasaner. Knud, Erling og Mogens er blevet enige om, at vi starter i Knuds skov, som vi plejer. Knud tager fire mand med langs skoven ned mod åen. Mogens sætter af langs skoven ud mod hans egen mark. Drevet kommer fra øst mod vest, og der gik ikke længe, før første skud lyder, men ellers er der lidt stille. Hundefolkene kommer igennem, og vi samles nede for enden. Der er skudt til en sneppe, og Hans har set en hind, der kom forbi ti meter fra ham, men han havde kun hagl, så han måtte nøjes med at nyde synet af den. Der er også set rådyr inde i såten. Så skal vi i gang med Mogens eng og skov. Vi starter med engen hen langs åen fra øst, og herefter skoven fra øst mod vest, men her er ikke noget hjemme i dag. Så er det madpakketid, de nydes med velbehag og mange vigtigheder. Herefter skal vi om i Erlings skov, der ligger neden for byen. Erling har lavet en seddel, hvor han har tegnet poster ind med navne, så det er nemt for Mogens at sætte posterne af. Erling tager tre med sammen med hundene. Der bliver skudt, inden vi alle er på post, så starter hundene, og jeg hører noget uro og flere skud. Der er en del vildt inde i skoven denne gang. Nu er de igennem, og vi samles omme på den lille mark uden for skoven.

11 Her ligger et råbuk med en opsats stang, som Mogens har skudt, og to harer, som en af Knuds gæster og Erik har skudt. Der bliver ikke set snepper denne gang.

12 Der bliver blæst over bukken, harerne og jagt forbi, hvorefter der bliver sagt farvel og glædelig jul og godt nytår. Det var så den sidste jagt i 2011 og vi ser frem til at komme af sted igen i Riffeljagt hos Mogens i Ry Lørdag den Så kom dagen, som vi har gået og glædet os til siden sidst, vi var i Ry på jagt. Jagten er en riffeljagt, som vi prøvede at arrangere sidste år som en bevægelsesjagt i stedet for en drivjagt. Her sidder vi i stiger, der er seks stiger og der går 2-3 m/k med hunde stille og rolig igennem. Vi mødes otte jægere, syv med riffel og en ungjæger, som ikke har fået riffeltilladelse endnu, så hun går igennem med hund. Hun har for øvrigt været med på alle seks jagter, heraf de fem med haglgevær. Der var desværre et par afbud. Et par deltagere havde fået rodet lidt rundt i datoerne, så de var i Tyskland på jagt, og vi måtte derfor have fat i et par andre. Vel ankommet til hytten skal vi mødes kl til rundstykker. Mogens byder velkommen og holder parolen: Der må skydes, hvad jagtloven tillader. Herefter trækker vi lod om, hvilken stige vi skal sidde i. Vi har givet dem numre i rækkefølge på kortet, så det er nemmere at finde dem. Klokken bliver 10, inden vi kommer ud. Hundene starter fra syd mod nord på den ene side af vejen igennem blandet skov og juletræerne i Bøgeslugten. Herefter krydser de vejen og går så i søsåten fra nord mod syd.

13 I første drev bliver der skudt to rådyr, det første i Bøgeslugten af Torben J., det andet på Lyngvejen af Niels Chr. A. Hans H. ser to stykker kronvildt, men de er for langt ude. Der bliver også set en hel del råvildt. Da hundene kommer til enden af søsåten er det slut med første drev. Her skete der ikke rigtig noget, men Mogens skyder to skud forbi til en ræv, og jeg ser en sneppe, som der i øvrigt bliver set en hel del af. Nu er det så middag med madpakke, og hvad der hører til. Snakken går lystigt, og der bliver fortalt en masse sandfærdige historier over maden i den dejligt varme stue. Efter maden skal der trækkes lod igen. Denne gang skal jeg gå med hund sammen med Michelle, som ungjægeren hedder. Sidste år lavede vi det sådan, at den, der går med hund om formiddagen, bytter med en eller to af dem, der sad i stige om formiddagen. Så er der ikke nogen, der bliver snydt for en tur i stigen, og alle får mulighed for skud. Jagten starter igen. Nu bliver der drevet modsat vej, men der sker ikke rigtig noget denne gang. Mogens ser 7 8 stykker råvildt, og de andre har også set dyr. Vi kommer igennem, og jagten er slut. Vi mødes ude på marken og går samlet ned til hytten, hvor vi drikker varm kaffe, sodavand og noget, som min svigersøn har med: Æblesaft og forskellige andre ting, som skal varmes og have en kop rom oven i. Det smager rigtig godt og meget bedre end det ser ud! Da de får den sidste sjat i gryden, siger Niels, at det ligner sådan en gang morgenpisning. De andre mener, at det kunne han nu godt have ventet med, til de var færdige, men det smagte nu rigtig godt.

14 Så er den jagtdag slut, og der bliver sagt farvel og tak for en dejlig dag med et rigtig strålende vejr og på gensyn til efteråret. Bilerne bliver pakket, og vi kører alle mod Billund. Kaj Christensen

Efterårsjagt. Hos Knud, Mogens og Erling den 1. oktober 2012

Efterårsjagt. Hos Knud, Mogens og Erling den 1. oktober 2012 Efterårsjagt Hos Knud, Mogens og Erling den 1. oktober 2012 Så blev det endelig den første oktober, dagen hvor vi skulle mødes ude ved Mogens til morgenkaffe og rundstykker. 14 m/k mødte forventningsfulde

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Stauning Kommunal Plantage

Stauning Kommunal Plantage Stauning Kommunal Plantage Invitationen lå klar. Jagt i Stauning Kommunal Plantage gennem Ringkøbing Jægerforbund. Man siger aldrig nej tak til at komme på jagt, også selvom jeg i forvejen havde en jagt

Læs mere

Grisejagt i Sverige. 19. 22. september 2012. Onsdag den 19. september

Grisejagt i Sverige. 19. 22. september 2012. Onsdag den 19. september Grisejagt i Sverige 19. 22. september 2012 Onsdag den 19. september For cirka en måned siden blev jeg af et par gode jagtkammerater, Anette og Kim, spurgt om jeg ville med dem til Sverige på jagt. Det

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 2/12 2017 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

VI HYLDER JENS OVE DANIELSEN

VI HYLDER JENS OVE DANIELSEN VI HYLDER JENS OVE DANIELSEN -VORES NYESTE ÆRESMEDLEM Drigstrup Jagtforening har netop udnævnt Jens Ove Danielsen til Æresmedlem Jens Ove fortæller levende om sine mange gode oplevelser med jagt. Løs snak

Læs mere

Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL

Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL Det er torsdag den 24 december klokken er 13.00. Da telefonen ringer, dav det er Asger, du Bent, vi har vist anskudt et stykke råvildt, vil du hjælpe os. Selvfølgelig

Læs mere

Allan har skudt en fin seksender og Henrik set 4 bukke, men dog ikke kommet til skud. 4 seksendere i alt.

Allan har skudt en fin seksender og Henrik set 4 bukke, men dog ikke kommet til skud. 4 seksendere i alt. Hej Lotte og Brian Som lovet en fyldig jagthistorie fra vores tur på brunstbukke i starten af august 2011. Den 31. juli kl.. 21 startede turen mod Polen med masser af forventning i bagagen, og jeg siger

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2012/2013

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2012/2013 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2012/2013 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 1/12 2012 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

JAGT& JÆGERE. jagt for stående hund. Laes bl.a. om: Oktober / november 2013 www.dls-jagt.dk 22. årgang

JAGT& JÆGERE. jagt for stående hund. Laes bl.a. om: Oktober / november 2013 www.dls-jagt.dk 22. årgang 1991 DANSK LAND- OG STR ANDJAGT JAGT& JÆGERE Oktober / november 2013 www.dls-jagt.dk 22. årgang Laes bl.a. om: jagt for stående hund LEDER Af indholdet 5-2013 FORSIDEFOTO: Kaj Christensen Naturplanlægning

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 36 ÅRGANG NR 1 2016 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere

Elgjagt i Sverige 2013

Elgjagt i Sverige 2013 Elgjagt i Sverige 2013 Fredag d. 19 10 2013 Så kom jeg alligevel på jagt i Sverige i år, jeg er blevet inviteret med på et afbud. For ca. en måned siden kom Kim og spurgte, om jeg ville med på jagt i Sverige

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

20. DECEMBER. Far søger arbejde

20. DECEMBER. Far søger arbejde 20. DECEMBER Far søger arbejde Far er hjemme fra Roskilde, og det er rart. Bare han nu kan li sit nye arbejde, men jeg ved ikke rigtigt, om jeg bryder mig om at flytte til Roskilde. Det er langt væk fra

Læs mere

Fællesjagter 2007-2008 Kontaktpersoner. Jagter 2007-2008 De fire jagtforeninger afholder fællesjagter i Ikast Kommune

Fællesjagter 2007-2008 Kontaktpersoner. Jagter 2007-2008 De fire jagtforeninger afholder fællesjagter i Ikast Kommune Fællesjagter 2007-2008 Kontaktpersoner Leo Christensen Ib Kølbæk Flemming Overgård Tlf. 9725 2214 / Mobil.2325 9742 Tlf. 9725 1448 /Mobil. 2334 6368 Tlf. 8686 4448 /Mobil. 2191 8656 Ruskær og ved Raderstationen

Læs mere

Anden Agnete og de andre

Anden Agnete og de andre 1 Anden Agnete og de andre Et sted i et lille land, var en lille by. I byen fandtes ikke meget. Nogle få mennesker, som holdt sammen for at have en lille god by at leve i. Nogle få huse og en lille sø

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest.

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. Knæk & Bræk Årgang: 8 - Februar/Marts 2008 Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen

Læs mere

Kronvildt Dåvildt Sikavildt Råvildt Mufflon Vildsvin

Kronvildt Dåvildt Sikavildt Råvildt Mufflon Vildsvin Kronvildt Dåvildt Sikavildt Råvildt Mufflon Vildsvin Største hjorteart DK Findes i hele Jylland, det meste af Sjælland og enkelte steder på Fyn Polygam. Brunst i september-oktober. Der sættes en kalv i

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Jagt for børnehavebørn et eksempel på praksis

Jagt for børnehavebørn et eksempel på praksis Jagt for børnehavebørn et eksempel på praksis Intro Før vi går i gang med selve jagten, har jeg en dialog med børnene bl.a. om følgende: Hvorfor går man på jagt? Hvilke dyr må man jage? o Kendskab til

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler Program 2019-2020 Trofæaften Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19.00 ved Holstebro Jagtforenings lokaler Esben Hansen har i år inviteret til vores trofæaften. Som afholdes hos Holstebro jagtforening, i deres

Læs mere

Jagtkonsortiet Gammel Dyrehave. - A-pladser(Råvildtsjagt + 9 fællesjagter med fast gæsteplads på hver anden fællesjagt + frijagt på vilde fugle),

Jagtkonsortiet Gammel Dyrehave. - A-pladser(Råvildtsjagt + 9 fællesjagter med fast gæsteplads på hver anden fællesjagt + frijagt på vilde fugle), Jagtkonsortiet Gammel Dyrehave. Formålet med konsortiet er at drive en jagt af høj kvalitet, hvilket betyder en varieret jagt, hvor der er fokus på selektiv afskydning af råvildt og hvor efterårsjagterne

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Københavnerdrengen 2

Københavnerdrengen 2 19. DECEMBER Københavnerdrengen 2 Nu er der stille på mejeriet. Det er søndag, jeg har lige hørt Ønskekoncerten og jeg tror, far sover til middag. Jeg ved ikke, hvor Frederik er, han er nok ovre hos Niels

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer - 1 - Julegaver: Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer Hal: Her i vinterhalvåret er vi i hallen sammen med Regnbuen hver onsdag. Der kan dog være nogle onsdage

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 40 44 17

Læs mere

o Flugtskydning o Jagt o Vildt o Naturpleje o Fiskeri o Oplevelse o KLIK IND ~ www. Karlebosognsjagtforening

o Flugtskydning o Jagt o Vildt o Naturpleje o Fiskeri o Oplevelse o KLIK IND ~ www. Karlebosognsjagtforening BLAD NR 2 / 2009 Karlebo Jæger post FORÅR o Flugtskydning o Jagt o Vildt o Naturpleje o Fiskeri o Oplevelse o KLIK IND ~ www. Karlebosognsjagtforening Formanden har ordet! Uge 15. Så er det blevet forår!

Læs mere

Caseøvelser. De jagtetiske regler. Diskuter de følgende cases i forhold til de jagtetiske regler

Caseøvelser. De jagtetiske regler. Diskuter de følgende cases i forhold til de jagtetiske regler Caseøvelser De jagtetiske regler Diskuter de følgende cases i forhold til de jagtetiske regler Case 1. Generelle hensyn og hensynet til jagtens omdømme og etiske bæredygtighed Du er på jagt hos en kammerat

Læs mere

Naturen som social løftestang Logbog

Naturen som social løftestang Logbog Naturen som social løftestang Logbog Så har vi været i gang i to uger, fået skurvognen sat og fundet stedet der skal være vores base igennem projektets løbetid. Stedet er som et rigtigt godt udgangspunkt

Læs mere

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk

Bestyrelsen. Suppleanter. Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk. Martin Bjærre Nielsen 40 62 32 82 martinb@os.dk Bestyrelsen Formand Søren Nielsen 20 77 25 73 jsbn@mail.dk Næstformand Kenn Schmidt-Sørensen 40 54 20 05 kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer Morten Nielsen 49 11 19 66 dkmni@coloplast.com Sekretær Holger Hansen

Læs mere

Simon og Viktoria på skovtur

Simon og Viktoria på skovtur Simon og Viktoria på skovtur En fantasihistorie tegnet og fortalt af eleverne i 3.klasse på Rønnebæk skole 2009 Simon og Viktoria gik en tur ud i skoven. Og så så de en giraf og de så også en løve. De

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Haglbøssejagt. Skotland

Haglbøssejagt. Skotland Haglbøssejagt evt. kombineret med riffeljagt på hundyr Skotland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Rough Shooting Fra slutningen af Oktober til 1. Februar Aberdeenshire/Angus Estates

Læs mere

Skipperweekend. Gensynets glæde er stor!

Skipperweekend. Gensynets glæde er stor! Gensynets glæde er stor! Skipperweekend 12-13. september 2015 Vi havde arrangeret en skipperweekend hvor vi nyuddannede skippere kunne komme ud og blive luftet og lære at sejle med vore dejlige både. Det

Læs mere

Se her hvordan vores hytte ser ud:

Se her hvordan vores hytte ser ud: Velkommen til Storagergaard Fritidshjem Efterårskoloni 2008 Sig nærmer efteråret sig, og 0. Klassebørnene får derfor tilbuddet om en dejlig koloni, i en rummelig hytte ude i skoven med en dejlig natur

Læs mere

DM i Natur- og Jagtsti 2017 se og prøv selv en jagtsti i Elmelund Skov

DM i Natur- og Jagtsti 2017 se og prøv selv en jagtsti i Elmelund Skov 12. juni 2017 Foto: Deltager i jagtsti skal fortælle hvilke fugle, som de 5 forskellige sæt fødderne stammer fra DM i Natur- og Jagtsti 2017 se og prøv selv en jagtsti i Elmelund Skov Invitation til DM

Læs mere

Udbud af arealer til udlejning af jagtretten. Haderslev Øvelsesplads

Udbud af arealer til udlejning af jagtretten. Haderslev Øvelsesplads VERSION 1.0 Udbud af arealer til udlejning af jagtretten Haderslev Øvelsesplads Supplerende udbudsbeskrivelse 1. Navn på terræn Haderslev Øvelsesplads ligger nord for Haderslev by. 2. Arealstørrelse Haderslev

Læs mere

Denne dag blev det heller ikke til en kudu.

Denne dag blev det heller ikke til en kudu. DRØMMEN OM AFRIKA Den 28. januar sidst på eftermiddagen ankom vi til Matswani, forventningerne var store, spændingen og humøret var helt i top. Vi fik en dejlig velkomst og et glas champagne.. Det hele

Læs mere

Program 2014-2015. Gudbjerg og Omegns Jagtforening. Program For perioden juni 2014 til 30. april 2015 Opdateret 02. juli 2014

Program 2014-2015. Gudbjerg og Omegns Jagtforening. Program For perioden juni 2014 til 30. april 2015 Opdateret 02. juli 2014 Program 2014-2015 Gudbjerg og Omegns Jagtforening Program For perioden juni 2014 til 30. april 2015 Opdateret 02. juli 2014 Følg med på vores hjemmeside. www.gudbjergjagt.dk Hundetræning. 2014 Sensommertræning,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014

Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg. April 2014 Kære modtager af dette Nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Sjællandske prøveudvalg April 2014 Du modtager dette Nyhedsbrev fordi du på et tidspunkt har været til træning/aktivitet ved træningsgraven i Bjæverskov

Læs mere

4. klasses avis 17. 21. maj 2010

4. klasses avis 17. 21. maj 2010 4. klasses avis 17. 21. maj 2010 Den fede overraskelse Mandag morgen klokken tidlig tog 4 og 5 til tyskland med tog I toget fik de at vide hvad de skulle alle dagene. Mandag med tog, tirsdag kanotur, onsdag

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Kugler i fladjern. Fyldte træer

Kugler i fladjern. Fyldte træer Kugler i fladjern En af nyhederne i år er fede kugler i fladjern. Jeg synes bare de er super skønne fine bare at have liggende i et bed men også gode i krukker med beplantning. Fladjernet er så smukt i

Læs mere

Sommer Juni, Juli, August

Sommer Juni, Juli, August Sommer 2018 - Juni, Juli, August Tur ud til Bondemand Jens - Grønne Spirer Så er vi taget på en tur ud til Bondemand Jens, denne gang er vi alle sammen gået der ud i det dejlige sommervejr, glade børn

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL

AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL Arbejdsdag ved Jagthytten, Søndag d 10 kl. 9.00 Vi håber I vil støtte op, så vi kan få noget gjort. Vi skal have malet den ny beklædning samt ryddet lidt skov omkring

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Projekt Børn og udeliv. Emne: Hvad er natur, samt til hvad og hvordan kan man anvende naturen?

Projekt Børn og udeliv. Emne: Hvad er natur, samt til hvad og hvordan kan man anvende naturen? Projekt Børn og udeliv Emne: Hvad er natur, samt til hvad og hvordan kan man anvende naturen? Uge 40-41 2011 Vi har i de sidste 2 uger arbejdet med natur og naturfænomener. Krudtuglerne har valgt at lave

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

billeder i hovedet, om det vi synger. Jeg er lidt underlig med det med billeder, hvis jeg bare kan lave et billede af noget, husker jeg det meget

billeder i hovedet, om det vi synger. Jeg er lidt underlig med det med billeder, hvis jeg bare kan lave et billede af noget, husker jeg det meget Jeg laver biograf Jeg følges med Signe og Inger hjem fra skole i dag, vi standser ved åen og kigger ned og kan se, at åen så småt er ved at fryse til. Vi var inde hos fru Andersen og øve os på at synge

Læs mere

En anden familie og ferie

En anden familie og ferie Mit navn er Timon Mader. Jeg er 14 år gammel og blev født den 11.01.2002 i Flensborg, hvor vi boede indtil jeg var 2 år gammel. Med 2 år flyttede jeg til Danmark, hvor jeg så gik i tysk børnehave. Vi boede

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

Professoren. -udforsker Skoven! Baseret på en (næsten) sand historie. STÆRKT FORKORTET DEMORVERSION (ORIGINALEN ER PÅ 66 SIDER) Særlig tak til:

Professoren. -udforsker Skoven! Baseret på en (næsten) sand historie. STÆRKT FORKORTET DEMORVERSION (ORIGINALEN ER PÅ 66 SIDER) Særlig tak til: 1 Professoren -udforsker Skoven! 2016 af Kim Christensen Baseret på en (næsten) sand historie. STÆRKT FORKORTET DEMORVERSION (ORIGINALEN ER PÅ 66 SIDER) Særlig tak til: Lars. Naturstyrelsen Til minde om

Læs mere

Jæger fra OJF skyder største Keiler i mange år.

Jæger fra OJF skyder største Keiler i mange år. Jæger fra OJF skyder største Keiler i mange år. Det er flere år siden vi sidst har set og nedlagt en Keiler af den kaliber her i nationalparken, udtaler OberJagdbehörde Grünwald efter jagten 2. december

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr

Brorlil og søsterlil. Fra Grimms Eventyr Brorlil og søsterlil Fra Grimms Eventyr Brorlil tog søsterlil i hånden og sagde:»siden mor er død, har vi ikke en lykkelig time mere. Vores stedmor slår os hver dag og sparker til os, når vi kommer hen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom efteråret med regn og blæst, men da børnene stadig gerne vil ud,

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Haglejakt. Skotland. Scotsport evt. kombineret med riffeljagt på hundyr

Haglejakt. Skotland. Scotsport evt. kombineret med riffeljagt på hundyr Haglejakt evt. kombineret med riffeljagt på hundyr Skotland Scotsport +44 13398 89290 scotsportuk@btconnect.com www.scotsportuk.com Rough Shooting Fra slutningen af Oktober til 1. Februar Aberdeenshire/Angus

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen:

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: I vores gruppe er vi 5 dagplejer, Kit, Marianne, Lotte, Anja og Annette P. Vi har tilsammen 20 børn i alderen 0-3 år. Lige nu har vi rigtig mange nye små, som

Læs mere

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth

Lejrskole til Svendborg. - Slotte og natur på Sydfyn. Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette. Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Lejrskole til Svendborg - Slotte og natur på Sydfyn Karina, Simon, Janni, Lea, Kasper, Louise og Mette Sus, Karina, Lisa Ann og Lisbeth Limfjordsskolen 2007 I dag kom dagen, hvor vi tog til Svendborg.

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen bbb Børnebiksen, December 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så nåede vi til årets sidste måned, nemlig december, som er fyldt med

Læs mere

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre forholdene for hestene. Mere om det snart. Kom og nyd samværet med vores søde heste.

Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre forholdene for hestene. Mere om det snart. Kom og nyd samværet med vores søde heste. Nyhedsbrev Klub Viadukten, oktober 2017. Den korte udgave, denne gang. Efteråret er over os med kølige og lune dage på skift. Præcis som vi kender det fra sommeren. :o) Efterårsferien står for døren. Gokart-teamet

Læs mere

som nåede at være selvstændig tømrermester i 33 år. Vi fik også at vide hvor ordet rundhåndet stammer fra.

som nåede at være selvstændig tømrermester i 33 år. Vi fik også at vide hvor ordet rundhåndet stammer fra. Sommerudflugt. Søndag d.18 juni havde Nord arrangeret sommerudflugt. Over 30 personer mødte op på parkeringspladsen 500 m. før Hjerritsdal Mølle. Her fortalte pensioneret tømrermester Knud Bach historien

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015

Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015 Natsejllads Jyllinge sejlklub 2015 Fredag den 2. oktober kl 17:00 stævnede to både ud fra Jyllinge havn. Team Trojka og Team Donna. Vi var i alt 11 skippere og gaster med blandet erfaring, og vi skulle

Læs mere

Udbud af arealer til overdragelse af jagtretten HADERSLEV ØVELSESPLADS. Supplerende udbudsbeskrivelse

Udbud af arealer til overdragelse af jagtretten HADERSLEV ØVELSESPLADS. Supplerende udbudsbeskrivelse Udbud af arealer til overdragelse af jagtretten HADERSLEV ØVELSESPLADS Supplerende udbudsbeskrivelse 1. NAVN PÅ TERRÆN Haderslev Øvelsesplads ligger nord for Haderslev by. 2. AREALSTØRRELSE Haderslev Øvelsesplads

Læs mere

De Pokkers Fasaner. Et stykke journalistik af. Kaj Munk

De Pokkers Fasaner. Et stykke journalistik af. Kaj Munk Et stykke journalistik af Kaj Munk Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg Universitet 1 Udgivet i 2015 Udgivet i 2015. Teksten må i denne form frit benyttes med angivelse af Kaj Munk Forskningscentret, Aalborg

Læs mere

WACHTELHUNDENYT NR 3 2011

WACHTELHUNDENYT NR 3 2011 WACHTELHUNDENYT NR 3 2011 WACHTELHUNDEGRUPPEN DANMARK www.wachtelhunden.dk 1 FORMANDENS KLUMME Jagt sæsonen er godt og vel i gang, og året går mod enden, hvorfor jeg vil ønske jer alle er rigtig godt nytår.

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014

Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014 Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014 Kurset var min fødselsdags gave fra Tom sidste år. De har tidligere kun kørt begynder kursus, men jeg mente det ville være for nemt så jeg blev glædeligt

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen Rudkøbing. December 2015

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen Rudkøbing. December 2015 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing December 2015 1 Turen til Venedig Solen står højt på himlen og der blæser en svag vind. Jørgen, Karin, Henni og jeg mødes ved søen

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 18 - September 2018

Knæk & Bræk. Årgang: 18 - September 2018 Knæk & Bræk Årgang: 18 - September 2018 Læs inde i bladet: Jagter 2018/2019 Kommunemesterskaber 2018 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej 273 7451 Sunds Tlf.: 23 38 58 40

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 35 ÅRGANG NR 2 2015 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere

Polen Revir Artemida på fastpris

Polen Revir Artemida på fastpris Polen Revir Artemida på fastpris De fleste jægere kan ikke få nok af jagten på den smukke råbuk og når man har oplevet det en gang, ved man hvorfor. På vores stamrevir Artemida i det nordvestlige Polen,

Læs mere

Efterår September, Oktober, November

Efterår September, Oktober, November Efterår 2018 - September, Oktober, November Krop og bevægelsesdag - Spring ud i naturen Så har vi krop og bevægelses dag. I dag er vi taget over på multibanen, hvor vi startede ud med opvarmning, som bestod

Læs mere

Denne sangkuffert tilhører

Denne sangkuffert tilhører Denne sangkuffert tilhører #sangkuffert #sangdukke af @rocknrollhausfrau og @inainadk Mæ, siger det lille lam Mæ, si'r det lille lam, mor, jeg fryser, jeg vil hjem! Mæ, si'r det store får, vent, til aftenklokken

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hjertekræmmerhuset har rigtig mange muligheder. Når først hønsenettet er monteret på kommer det sjove

Hjertekræmmerhuset har rigtig mange muligheder. Når først hønsenettet er monteret på kommer det sjove Kræmmerhus hjerte Hjertekræmmerhuset har rigtig mange muligheder. Når først hønsenettet er monteret på kommer det sjove Der startes med at klippe to stykker hønsenet der er 1-2 cm. større end hjertet.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere