PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE:"

Transkript

1 Kundeaftale DENNE AFTALE er indgået den 20 mellem: Midtjysk Markedsføring, Kompagnistræde 2, 1.sal,, og [indsæt navn], [indsæt registreret adresse], [indsæt CVR-nummer] PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE: 1. DEFINITIONER Følgende ord skal have følgende betydning, når de anvendes i Aftalen, medmindre andet klart fremgår af sammenhængen: 1.1 Aftalen betyder denne kundeaftale og Bilag A med de ændringer, som Parterne fra tid til anden måtte aftale. 1.2 Aftaleperiode betyder den periode, der begynder på Ikrafttrædelsesdatoen, og som ophører som beskrevet i punkt "Arbejdsresultater" betyder alle resultater uanset art, der kommer ud af Midtjysk Markedsførings arbejde under Aftalen, og som Midtjysk Markedsføring skaber alene eller sammen med andre, herunder, men ikke begrænset til, alle Immaterielle Rettigheder. 1.4 Fortrolige Oplysninger betyder oplysninger vedrørende Kunden, som Midtjysk Markedsføring modtager fra Kunden i forbindelse med sit arbejde under Aftalen. Fortrolige Oplysninger omfatter ikke oplysninger, som: (i) er eller bliver offentligt tilgængelige, medmindre det skyldes Midtjysk Markedsførings misligholdelse af Aftalen; (ii) allerede var i Midtjysk Markedsførings besiddelse, før de modtog dem fra Kunden, medmindre Midtjysk Markedsføring har modtaget dem fra Kunden;

2 (iii) Midtjysk Markedsføring har fået fra en tredjepart, som ikke er underlagt nogen forpligtelser omkring fortrolighed eller brug over for Kunden; eller (iv) udvikles selvstændigt af Midtjysk Markedsføring uden brug af Fortrolige Oplysninger. 1.5 Ikrafttrædelsesdato betyder [indsæt dato]. 1.6 Immaterielle Rettigheder betyder opfindelser, patenter, brugsmodeller, design, varemærker, servicemærker, firmanavne, logoer, slogans, domænenavne, ophavsret, knowhow, forretningshemmeligheder, Fortrolige Oplysninger og lignende rettigheder ethvert sted i verden, hvad enten de er registreret eller ej. 1.7 Opgaven betyder den opgave, som Midtjysk Markedsføring skal udføre under Aftalen, og som er beskrevet i Bilag A. 1.8 Part eller Parter betyder Kunden eller Midtjysk Markedsføring hver for sig eller Kunden og Midtjysk Markedsføring sammen. 1.9 Udover og foran nærværende bestemmelser, gælder de gyldige handelsbetingelser for Midtjysk Markedsføring. 2. MIDTJYSK MARKEDSFØRINGS STATUS 2.1 Midtjysk Markedsføring udfører alle serviceydelser under Aftalen som selvstændig erhvervsdrivende, og Aftalen skaber ikke noget arbejdsgiver-/arbejdstagerforhold mellem Midtjysk Markedsføring og Kunden. Midtjysk Markedsføring er ikke berettiget til at modtage eventuelle goder, som Kunden måtte tilbyde sine medarbejdere. Midtjysk Markedsføring betaler skat og andre lovpligtige bidrag af det vederlag, Kunden betaler til Midtjysk Markedsføring under Aftalen. Hvis Kunden tilpligtes at betale skat eller lovpligtige bidrag af vederlaget, skal Midtjysk Markedsføring skadesløsholde Kunden. Midtjysk Markedsføring er ikke berettiget til at indgå bindende aftaler på Kundens vegne eller på anden måde forpligte Kunden.

3 3. OPGAVEN 3.1 Kunden antager herved Midtjysk Markedsføring til at udføre Opgaven, og Midtjysk Markedsføring accepterer herved at udføre Opgaven, på de betingelser, som fremgår af Aftalen. 3.2 Midtjysk Markedsføring leverer alt personale, materialer og udstyr, som er nødvendigt for at udføre Opgaven, medmindre Parterne skriftligt aftaler andet. Kunden skal give Midtjysk Markedsføring adgang til oplysninger, personale m.v. i det omfang, det rimeligvis er nødvendigt for, at Midtjysk Markedsføring kan udføre Opgaven. 3.3 Midtjysk Markedsføring skal udføre Opgaven til aftalt tid og med omhu på en fagmæssigt korrekt måde og på det færdighedsniveau, som kan forventes af en konsulent med den baggrund og erfaring, Midtjysk Markedsføring har tilkendegivet, at de har. 3.4 Midtjysk Markedsføring skal overholde alle gældende love, regler og bekendtgørelser ved udførelsen af Opgaven. Midtjysk Markedsføring skal også overholde de politikker, som gælder for Kundens virksomhed, og som Kunden måtte informere Midtjysk Markedsføring om fra tid til anden. 4. VEDERLAG 4.1 Som vederlag for Midtjysk Markedsførings udførelse af Opgaven betaler Kunden et honorar til Midtjysk Markedsføring på [indsæt beløb] månedligt. Vederlaget er eksklusive moms, som betales af Kunden ud over vederlaget. 4.2 Midtjysk Markedsføring er berettiget til refusion af sådanne rimelige udgifter, som hun eller han måtte blive påførte i forbindelse med udførelse af Opgaven, og som på forhånd er godkendt af Kunden, forudsat at Midtjysk Markedsføring fremlægger skriftlige redegørelser og kvitteringer, som opfylder Kundens til enhver tid gældende procedurer.

4 4.3 Midtjysk Markedsføring sender en faktura til Kunden én gang om måneden, som beskriver antallet af arbejdstimer og udført arbejde i den forudgående måned. Denne faktura fremsendes, hver måned d.20, eller først kommende bankdag herefter. 5. IMMATERIELLE RETTIGHEDER 5.1 Ophavsretten til idéer, oplæg materiale m.v. tilhører Midtjysk Markedsføring medmindre andre aftales. Det samme gælder mellemprodukter, skitser, værktøjer m.v. Ved alle typer opgaver er Midtjysk Markedsføring berettiget til at bortskaffe mellemprodukter, værktøjer m.v. medmindre anden aftale indgås mellem kunden og Midtjysk Markedsføring. 5.2 Midtjysk Markedsføring overdrager derudover alle Midtjysk Markedsførings rettigheder til Arbejdsresultaterne til Kunden. Arbejdsresultaterne er Kundens eksklusive ejendom, og Midtjysk Markedsføring skal ikke have rettigheder af nogen art dertil, med mindre andet skriftligt aftales. 5.3 Hvis Midtjysk Markedsføring indarbejder materiale i Arbejdsresultaterne, som hun eller han har skabt uden for Aftalen, og som tilhører Midtjysk Markedsføring, skal Kunden have en verdensomspændende, vederlagsfri, evigtløbende, uigenkaldelig licens til at udnytte materialet i forbindelse med Arbejdsresultaterne, herunder, men ikke begrænset til alle Immaterielle Rettigheder forbundet med materialet. 5.4 Midtjysk Markedsføring garanterer, at hun eller han ikke bevidst vil indarbejde noget materiale i Arbejdsresultaterne, som ikke tilhører Midtjysk Markedsføring, eller som krænker tredjeparts Immaterielle Rettigheder. 6. FORTROLIGHED 6.1 Medmindre Kunden skriftligt accepterer andet, eller andet følger af lov eller retsafgørelse, skal Midtjysk Markedsføring være uberettiget til at bruge Fortrolige Oplysninger til noget andet formål end udførelse af Opgaven eller til at videregive Fortrolige Oplysninger til tredjepart.

5 Midtjysk Markedsføring må kun videregive Fortrolige Oplysninger til de af Midtjysk Markedsførings medarbejdere eller underleverandører, der har behov for at kende oplysningerne. Forud for videregivelse af Fortrolige Oplysninger til medarbejdere eller underleverandører skal Midtjysk Markedsføring gøre de pågældende opmærksom på, at de Fortrolige Oplysninger er fortrolige, og de pågældende skal underskrive en fortrolighedsaftale, der indeholder bestemmelser svarende til bestemmelserne i Aftalen. 6.2 Midtjysk Markedsføring skal udvise samme omhu for at undgå videregivelse af Fortrolige Oplysninger, som hun eller han udviser med hensyn til egne oplysninger af fortrolig karakter. Ved Aftalens ophør uanset årsag eller på Kundens forlangende skal Midtjysk Markedsføring returnere alle Fortrolige Oplysninger, som hun eller han måtte have i sin besiddelse eller kontrol. 7. INTERESSEKONFLIKT 7.1 Midtjysk Markedsføring garanterer, at hun eller han ikke har og ikke vil få nogen interesse, direkte eller indirekte, som er eller kan være i konflikt med udførelsen af Opgaven. Midtjysk Markedsføring garanterer yderligere, at hun eller han ikke vil bruge nogen medarbejder eller underleverandør ved udførelsen af Opgaven, der måtte have sådan konfliktende interesse. 8. ANSVAR OG FORSIKRING 8.1 Parterne er hver især ansvarlige for skade på personer eller skade på eller tab af ting, som kan henføres til handlinger eller undladelser udført af en Parts medarbejdere eller agenter, og som Parten er ansvarlig for under gældende ret. 8.2 Ingen af Parterne er ansvarlig for forsinket eller manglende opfyldelse af forpligtelser under Aftalen, hvis det skyldes forhold uden for en Parts kontrol, herunder, men ikke begrænset til, force majeure, krig, terrorisme, brand, oprør, strejke, lockout, eller andre alvorlige arbejdsmarkedsrelaterede uoverensstemmelser, optøjer, jordskælv, oversvømmelse, eksplosion eller andre naturfænomener.

6 De rettigheder og forpligtelser, som tilkommer eller påhviler den Part, der er ramt af force majeure, forlænges med en periode, der svarer til den periode, force majeure-situationen har varet. 9. IKRAFTTRÆDEN OG OPHØR 9.1. Aftalen træder i kraft på Ikrafttrædelsesdatoen og forbliver i kraft, indtil Opgaven er udført, eller Aftalen er opsagt eller ophævet i henhold til punkt 9.2 eller Kunden kan til enhver tid opsige Aftalen uanset årsag og uden ansvar med 90 kalenderdages forudgående skriftligt varsel til Midtjysk Markedsføring Hver Part kan til enhver tid ophæve Aftalen, hvis den anden Part væsentligt misligholder Aftalen, forudsat at den misligholdende Part ikke har afhjulpet misligholdelsen senest 14 kalenderdage efter modtagelse af skriftlig meddelelse, som beskriver misligholdelsen i rimelig detaljeringsgrad. Følgende udgør væsentlig misligholdelse af Aftalen: (i) manglende opfyldelse eller overtrædelse af bestemmelser i Aftalen, (ii) anden væsentlig misligholdelse, (iii) Midtjysk Markedsførings eller dennes medarbejderes eller underleverandørers død eller fysiske eller mentale inkapacitet, såfremt den pågældende deltager i udførelsen af Opgaven og som følge heraf bliver ude af stand til at fortsætte udførelsen af Opgaven, (iv) forsætlig eller groft uagtsom handling, og (v) en Parts insolvens, likvidation, konkurs eller tilsvarende procedure Ved Aftalens ophør ophører alle Parternes forpligtelser og rettigheder under Aftalen, bortset fra sådanne forpligtelser og rettigheder, som er opstået før Aftalens ophør, og bortset fra eventuelle modstående bestemmelser i Aftalen. 10. GENERELLE BESTEMMELSER De serviceydelser, som skal udføres af Midtjysk Markedsføring under Aftalen, er relateret til Midtjysk Markedsføring som virksomhed, og Kunden har engageret Midtjysk Markedsføring i tillid til deres ekspertise. Midtjysk Markedsføring må derfor ikke overdrage Aftalen eller nogen rettighed eller forpligtelse under Aftalen uden Kundens forudgående skriftlige samtykke. Kunden er berettiget til at overdrage Aftalen og enhver rettighed eller forpligtelse under Aftalen til tredjepart uden Midtjysk Markedsførings samtykke.

7 10.2. Kunden og Midtjysk Markedsføring forpligter sig til ikke at afsløre eksistensen eller indholdet af Aftalen til tredjepart uden den anden Parts forudgående skriftlige samtykke bortset fra: (i) en Parts rådgivere, juridiske rådgivere eller revisorer, som har behov for oplysningerne, (ii) som krævet ved lov eller retsafgørelse, (iii) som krævet i forbindelse med reorganisering eller fusion af en Part eller en Parts salg af alle eller en væsentlig del af sine aktiver, eller (iv) som krævet i forbindelse med håndhævelse af Aftalen Aftalen udgør det samlede aftalegrundlag mellem Parterne og erstatter alle tidligere aftaler mellem Parterne. Aftalen kan kun ændres ved et skriftligt tillæg, som underskrives af personer, der har beføjelse hertil. Hvis en Part giver afkald på en bestemmelse i Aftalen, indebærer det ikke, at Parten samtidig giver afkald på andre bestemmelser i Aftalen eller på den samme bestemmelse ved en anden lejlighed. Hvis en Part undlader at håndhæve en bestemmelse i Aftalen, indebærer det ikke, at Parten giver afkald på bestemmelsen eller andre bestemmelser i Aftalen. Hvis en kompetent domstol skulle finde, at en bestemmelse i Aftalen er ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, så skal domstolen være berettiget til at ændre bestemmelsen på en sådan måde, at den afspejler Parternes hensigt, og at håndhæve bestemmelsen som ændret. Alle andre bestemmelser i Aftalen skal forblive i kraft og skal fortolkes i overensstemmelse med den ændrede bestemmelse Eventuelle uoverensstemmelser mellem Parterne, der måtte opstå i forbindelse med Aftalen, er undergivet dansk ret. Hvis der opstår en uoverensstemmelse mellem Parterne i forbindelse med Aftalen, skal de indlede forhandling med henblik på at løse uoverensstemmelsen mindeligt. Hvis der ikke er opnået en mindelig løsning senest tredive (30) kalenderdage efter, at forhandling er indledt, er hver Part berettiget til at indbringe uoverensstemmelsen for de danske domstole, som er eksklusivt værneting Følgende bestemmelser i Aftalen skal overleve Aftalens ophør: Punkt 5, 6, 7, 8, 10.2, 10.4, 10.5 og alle andre bestemmelser, som efter deres beskaffenhed vedvarer ud over Aftalens ophør. MIDTJYSK MARKEDSFØRING KUNDEN Underskrift(er): Navn(e): Titel: Underskrift(er): Navn(e): Titel:

8 Bilag A Aftalebeskrivelse 1. Nøglepersoner Kundens nøglepersoner er: [navne og kontaktoplysninger] 2. Løsning Den valgte løsning hos Midtjysk Markedsføring er: [Løsningstype oplyses] De opgaver, som Konsulenten skal udføre, er: [liste over og beskrivelse af opgaver] 3. Andre vilkår [fx beskrivelse af milepæle aftalt af parterne, materialer, som skal leveres af Kunden; udgifter, som skal refunderes af Kunden; og retningslinjer for Midtjysk Markedsførings rapporter om Arbejdet til Kunden]

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Side 1 (Version 13.2014_290514)

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Side 1 (Version 13.2014_290514) Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Side 1 1. Generelt Med mindre andet skriftligt er aftalt, gælder disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser (herefter Betingelser) for leverancer fra 1264,

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med EPEA

Læs mere

Leverandørkontrakten beskriver Væksthusets og Leverandørens forpligtelser og rettigheder. Kontraktgrundlaget består i prioriteret rækkefølge af:

Leverandørkontrakten beskriver Væksthusets og Leverandørens forpligtelser og rettigheder. Kontraktgrundlaget består i prioriteret rækkefølge af: LEVERANDØRKONTRAKT Emne Mellem Væksthus Sjælland Marienbergvej 132, 1. sal 4760 Vordingborg CVR 30 08 94 64 (herefter benævnt Væksthuset ) Og (indsæt navn) (indsæt registreret adresse) (indsæt

Læs mere

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner.

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner. 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Mobilize Me s, CVR-nummer 34208077, ( Virksomheden ) salg og levering af serviceydelser

Læs mere

1. Definitioner. 1.1 I Aftalen har følgende ord følgende betydning, når de skrives med stort begyndelsesbogstav: 2.

1. Definitioner. 1.1 I Aftalen har følgende ord følgende betydning, når de skrives med stort begyndelsesbogstav: 2. Konsulentaftale Indgået mellem konsulentfirmaet MersilConsult.dk/Mersil aps Tlf.: 93 10 15 93 E-mail: info@mersilconsult.dk I det følgende betegnet Konsulenten Og Selskabet xxxxx I det følgende kaldet

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med Routes,

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om DALTEK

Læs mere

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING AFTALE - TOTALRÅDGIVNING MELLEM OG ALBERTSLUND UNGDOMSBOLIGER TOTALRÅDGIVER INDHOLDSFORTEGNELSE Side 2 1. BAGGRUND...3 2. DEFINITIONER...3 3. AFTALEGRUNDLAG...4 4. YDELSERNE...5 5. VEDERLAG...5 6. MISLIGHOLDELSE...6

Læs mere

Kontrakt. tilpasning af økonomisk simuleringsmodel m.v. i forbindelse med TYPEVALGSPROCESSEN i anskaffelsen af NYE KAMPFLY. mellem

Kontrakt. tilpasning af økonomisk simuleringsmodel m.v. i forbindelse med TYPEVALGSPROCESSEN i anskaffelsen af NYE KAMPFLY. mellem Kontrakt om tilpasning af økonomisk simuleringsmodel m.v. i forbindelse med TYPEVALGSPROCESSEN i anskaffelsen af NYE KAMPFLY mellem Forsvarsministeriets Nyt Kampfly Program Præstøgade 20, 2100 København

Læs mere

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R 24-01-2018 1. Definitioner 1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng:

Læs mere

, ( Virksomheden ) salg og levering

, ( Virksomheden ) salg og levering Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Automation

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser 1. Anvendelse 4. Pris og betaling 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Betingelserne gælder for alle aftaler om Nordjysk Regnskab, CVR-nr. 27404332,

Læs mere

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR Your-IT ApS almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Your-IT ApS, CVR-nummer

Læs mere

Handelsbetingelser Kyvsgaard Kommunikation

Handelsbetingelser Kyvsgaard Kommunikation Handelsbetingelser Kyvsgaard Kommunikation 1. Anvendelse 4. Pris og betaling 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Kyvsgaard Kommunikation,

Læs mere

1. Parterne UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT. Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup.

1. Parterne UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT. Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup. UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup 1. Parterne Mellem Forsyning Ballerup Service A/S på vegne af Vand Ballerup

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om ROOM67s, CVR-nummer

Læs mere

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser (

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser. Betingelserne gælder for alle aftaler om Virksomheden

Læs mere

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leverings-betingelser, herefter betingelserne,

Læs mere

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og Salgs og leveringsbetingelser 1. Anvendelse uden for Danmark og Færøerne. Kunden skal skadesløsholde Virksomheden, i det omfang 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige udlejnings- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Trust Rental

Læs mere

FlexCabling ApS. Almindelige handelsbetingelser for erhvervskunder. (efterfulgt af persondatapolitik)

FlexCabling ApS. Almindelige handelsbetingelser for erhvervskunder. (efterfulgt af persondatapolitik) Almindelige handelsbetingelser for erhvervskunder (efterfulgt af persondatapolitik) 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige handelsbetingelser (i det følgende kaldet Betingelserne ) gælder for alle aftaler

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen 1. Indledning Disse generelle betingelser finder anvendelse såfremt der ikke er aftalt andre betingelser i den

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER 1. BAGGRUND 1.1 Klienten ønsker at modtage økonomisk rådgivning og er derfor blevet enig med Konsulenten om, at denne mod betaling af vederlag skal varetage Klientens økonomi.

Læs mere

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26.

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26. J.nr.: 8915980 VFN/KRM Kontrakt om mellem Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) og [ ] (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København

Læs mere

Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab

Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab Mellem [Navn, adresse, telefonnummer, cpr/cvr. nr.] Herefter Part A og [Navn, adresse, telefonnummer, cpr/cvr. nr.] Herefter Part B indgås dags dato følgende

Læs mere

Gensidig hemmeligholdelsesaftale

Gensidig hemmeligholdelsesaftale Gensidig hemmeligholdelsesaftale mellem CVR-nr.: [Indsæt] og CVR-nr.: [Indsæt] (herefter samlet betegnet Parterne ) 1 Baggrund for hemmeligholdelsesaftalen I forbindelse med [beskriv her i hvilken anledning/hvorfor

Læs mere

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE INDLEVELSE SKABER UDVIKLING TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE WWW.BDO.DK KONSULENTAFTALE VEDR. PROJEKT: Gennemgang af forudsætninger og beregninger til skolestrukturrapportens bilag I Vurdering af økonomisk

Læs mere

Standard leveringsbetingelser

Standard leveringsbetingelser Standard leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra CompanYoung ApS (herefter CompanYoung), medmindre

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler indgået med Cascoo Scandinavia, CVR-nummer: 35210660, (herefter Virksomheden

Læs mere

Oktober 2011. Svend Bjerregaard Advokat. Bilag A Udkast til managementaftale for fonden. sbj@holst-law.com T +45 8934 1159. J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI

Oktober 2011. Svend Bjerregaard Advokat. Bilag A Udkast til managementaftale for fonden. sbj@holst-law.com T +45 8934 1159. J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Oktober 2011 Bilag A Udkast til managementaftale for fonden Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Managementaftale Mellem Den Midtjyske Iværksætterfond CVR-nr.

Læs mere

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark Handelsbetingelser Virksomhedsoplysninger Grumsen Development ApS CVR: 37051373 Willemoesgade 50 2. Tv 6700 Esbjerg Danmark 1. Generelle betingelser 1.1. Disse handelsbetingelser gælder for alle leverancer

Læs mere

Kontrakt vedr. sprogteknologi (ver. 191213)

Kontrakt vedr. sprogteknologi (ver. 191213) Kontrakt vedr. sprogteknologi (ver. 191213) Mellem [Kommunens navn] [Adresse] [Postnr. og by] CVR. nr. (herefter benævnt Samarbejdsparten ) og CBS - Dept. of International Business Communication IBC DanCAST

Læs mere

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører 1. Aftale og aftaleparter 1.1 Disse forretningsbetingelser gælder for de bogførings-, rådgivnings-, og regnskabsmæssige assistanceydelser, som Ødegård ApS leverer til Kunden. 1.2 Kundeaftalen mellem Kunden

Læs mere

Generelle betingelser for vurderingsydelser

Generelle betingelser for vurderingsydelser Generelle betingelser for vurderingsydelser 1. Gyldighed og aftalegrundlag Dansk Ejendomsforvaltnings vurderingydelser leveres i henhold til en særskilt aftale ( Aftalen ) og på følgende betingelser (

Læs mere

Bilag 1: Standard forretningsbetingelser. 1. Indledning. 2. Honorarer, udgifter, fakturering og betalingsbetingelser g

Bilag 1: Standard forretningsbetingelser. 1. Indledning. 2. Honorarer, udgifter, fakturering og betalingsbetingelser g Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C 08.06.2016 g Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Bilag 1: Standard

Læs mere

KONSULENTAFTALE. Landmålerrobot. Mellem. Syddansk Universitet TEK Momentum, Det Tekniske Fakultet CVR 29 28 39 58 Campusvej 55 5230 Odense M ( SDU )

KONSULENTAFTALE. Landmålerrobot. Mellem. Syddansk Universitet TEK Momentum, Det Tekniske Fakultet CVR 29 28 39 58 Campusvej 55 5230 Odense M ( SDU ) KONSULENTAFTALE Landmålerrobot Mellem Syddansk Universitet TEK Momentum, Det Tekniske Fakultet CVR 29 28 39 58 Campusvej 55 5230 Odense M ( SDU ) og Larsens Landmåler Service ApS Gl. Kirkevej 21 8700 Horsens

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1.0 Anvendelsesområde 1.1 Disse generelle aftalevilkår finder anvendelse på enhver aftale mellem SiteLoom ApS og en kunde om levering af konsulentydelser, abonnementsydelser og andre

Læs mere

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge.

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge. J. nr. 670-37406 CLJ/TL Licensaftale Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem E-mail: Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge agro@lokalrevision.dk Tlf: 5657 9400 CPR/CVR. nr.:

Læs mere

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger:

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger: Nærværende forretningsbetingelser er gældende for alle produkter og ydelser leveret af Oxygen A/S (herefter kaldet "Oxygen") til Kunden, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem parterne. Det accepterede

Læs mere

Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice

Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice 7. december 2017 DAFO - Forskerservice Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice 1. Indledende bestemmelser Disse Standardvilkår gælder for alle ydelser leveret af Forskerservice i og uden for kontrakt.

Læs mere

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege Kontrakt Levering af svejserobotter j.nr. 7.01 Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege mellem Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Læs mere

Abonnementsvilkår. 1 Anvendelse. 2 Aftalegrundlag. 3 Abonnementets varighed og fakturering. 4 Abonnementets omfang og anvendelse

Abonnementsvilkår. 1 Anvendelse. 2 Aftalegrundlag. 3 Abonnementets varighed og fakturering. 4 Abonnementets omfang og anvendelse Abonnementsvilkår 1 Anvendelse 1.1 Nærværende abonnementsvilkår (herefter Vilkår ) finder anvendelse for samtlige tilbud, salg, supportaftaler og aftaler i øvrigt mellem HotelBoss (herefter HB ) og kunden

Læs mere

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale

Udkast KONTRAKT. vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder med tilhørende serviceaftale DET KONGELIGE BIBLIOTEK NATIONALBIBLIOTEK OG KØBENHAVNS UNIVERSITETS- BIBLIOTEK ADMINISTRATIONS- AFDELINGEN J.nr. Udkast KONTRAKT vedr. indkøb af RFID gates Københavns Universitetsbiblioteks betjeningssteder

Læs mere

vilkårene for anvendelse, behandling, udlevering og forbud mod videregivelse af fortrolige oplysnin- ger.

vilkårene for anvendelse, behandling, udlevering og forbud mod videregivelse af fortrolige oplysnin- ger. Fortrolighedsaftale Side 2 Denne aftale er indgået mellem [Navn] [Virksomhed] CVR-nr. [nummer] [Adresse] [Postnummer/by] (herefter Designeren ) og [Navn] [Virksomhed] CVR-nr. [nummer] [Adresse] [Postnummer/by]

Læs mere

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune

Kontrakt. Ejendomsadministration. Ringsted Kommune Kontrakt Ejendomsadministration Ringsted Kommune Indholdsfortegnelse 1. Aftaleparter 3 2. Bilag 3 3. Baggrund, formål og generelle vilkår 3 4. Ejendomme 4 5. Kontraktperiode 4 6. Forhold vedrørende ikrafttræden

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

MOTIVAS APS, Transportbuen 5A, 1., 4700 Næstved Cvr.nr

MOTIVAS APS, Transportbuen 5A, 1., 4700 Næstved Cvr.nr Side 1 af 5 MOTIVAS APS, Transportbuen 5A, 1., 4700 Næstved Cvr.nr. 36914963 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder (Version juli 2018) 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse.

Læs mere

Concept Data a/s CVR nr Almindelige salgs- og leveringsbetingelser:

Concept Data a/s CVR nr Almindelige salgs- og leveringsbetingelser: Concept Data a/s CVR nr. 14918876 - Almindelige salgs- og leveringsbetingelser: 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler om Concept Data a/s, CVR-nummer

Læs mere

Corpitals Forretningsbetingelser # ( )

Corpitals Forretningsbetingelser # ( ) Corpitals Forretningsbetingelser #00014207 (2019-01-15) 1. Generelt 1.1. Corpitals Forretningsbetingelser udgør en integreret del af det samlede aftalegrundlag mellem Corpital og Kunden, og er således

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen]

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen] KONTRAKT mellem Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. og [Indsættes ved kontraktindgåelsen] vedrørende "Pleje af grønne områder" 1 Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32

Læs mere

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ]

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] Kontrakt vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus Midtjylland) og [ ] [ ] [ ] CVR

Læs mere

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3 Standardbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra Skovdal Nordic, medmindre dette udtrykkeligt er fraveget

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1. Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Anntex s (herefter kaldet

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: (i det følgende kaldet leverandøren)

KONTRAKT. mellem. Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: (i det følgende kaldet leverandøren) KONTRAKT mellem Center for Regional- og Turismeforskning (CRT) Stenbrudsvej 55 DK-3730 Nexø CVR.nr.: 19716406 (i det følgende kaldet leverandøren) og Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm Ullasvej

Læs mere

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ]

Kontrakt. mellem. vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] Kontrakt vedr. Konsulentydelser til Væksthusene - delaftale [ ] mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus Midtjylland) og [ ] [ ] [ ] CVR

Læs mere

1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng:

1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng: VILKÅR OG BETINGELSER 1. Definitioner 1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng: Aftale betyder enhver

Læs mere

Mellem. Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme H.C. Andersens Boulevard København V CVR nr (SLKE)

Mellem. Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme H.C. Andersens Boulevard København V CVR nr (SLKE) Mellem Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V CVR nr. 34072191 (SLKE) og "Indsæt Arrangørens navn og adresse" (Arrangøren) er dags dato indgået følgende Aftale

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse Følgende vilkår og betingelser ( Vilkår og betingelser eller Aftale ) finder anvendelse på samtlige tilmeldinger og aftaler om træningskurser, der afholdes

Læs mere

Oktober Svend Bjerregaard Advokat. Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet. T

Oktober Svend Bjerregaard Advokat. Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet. T Oktober 2011 Bilag B Udkast til managementaftale for investeringsselskabet Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Managementaftale Mellem Investeringsselskabet

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

Almindelige købs- og salgsbetingelser

Almindelige købs- og salgsbetingelser Almindelige købs- og salgsbetingelser 1.0 Generelle bestemmelser 1.1 Nærværende aftale udgør aftalegrundlag for STISAGER, i det følgende benævnt sælger og den af STISAGER vedkommende køberkontrahent, i

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER PR

FORRETNINGSBETINGELSER FOR LEVERING AF YDELSER PR INDLEDNING Nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev samt eventuelle skriftlige ændringer hertil udgør den samlede aftale (Aftalen) mellem kunden (Kunden) og Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab,

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

KONSULENTAFTALE. mellem [LEVERANDØREN] DANMARKS MILJØPORTAL

KONSULENTAFTALE. mellem [LEVERANDØREN] DANMARKS MILJØPORTAL KONSULENTAFTALE mellem [LEVERANDØREN] og DANMARKS MILJØPORTAL INDHOLDSFORTEGNELSE 1 AFTALENS FORMÅL... 4 2 OPGAVEN... 4 3 LEVERANDØRENS KONSULENTER... 4 4 UDSKIFTNING AF LEVERANDØRENS MEDARBEJDERE... 5

Læs mere

Fortrolighedsaftale Juni 2015

Fortrolighedsaftale Juni 2015 Fortrolighedsaftale Juni 2015 mellem og 1. Fortrolige oplysninger... 3 2. Anvendelse af Fortrolige Oplysninger... 4 3. Krænkelse af aftalen, konventionalbod & erstatning... 4 4. Undtagelser... 5 5. Ikrafttræden

Læs mere

Handelsbetingelser. Nærværende betingelser finder anvendelse på enhver ydelse, der leveres fra Midtjysk Markedsføring.

Handelsbetingelser. Nærværende betingelser finder anvendelse på enhver ydelse, der leveres fra Midtjysk Markedsføring. Handelsbetingelser Nærværende betingelser finder anvendelse på enhver ydelse, der leveres fra Midtjysk Markedsføring. Dette gælder ved levering af såvel produkter, som ved levering af tjenesteydelser.

Læs mere

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens Kontrakt Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens SOSU Nord mellem SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) og ( ) (Herefter Leverandør ) Hver for sig benævnt Part og tilsammen

Læs mere

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem Aftale Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr. 7030-0045 Side 1 af 6 Dato: dato-mnd-år

Læs mere

Handelsbetingelser. Forsikringsakademiet A/S

Handelsbetingelser. Forsikringsakademiet A/S Handelsbetingelser Forsikringsakademiet A/S 1. Generelle vilkår Nærværende handelsbetingelser er gældende, og en del af den kontrakt, der er indgået mellem Forsikringsakademiet A/S, CVR nr. 20733616, (i

Læs mere

[ ] s opgave er følgende [ ] skal løse opgaven Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene.

[ ] s opgave er følgende [ ] skal løse opgaven Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene. Kontrakt vedr. Konsulentbistand i forbindelse med opfølgende proces på evaluering af Væksthusene mellem Væksthus Midtjylland Åbogade 15 8200 Aarhus N CVR nr.: 30 08 94 56 (i det følgende benævnt Væksthus

Læs mere

Indkøb af halm til slamkompostering. Kontrakt

Indkøb af halm til slamkompostering. Kontrakt Indkøb af halm til slamkompostering Kontrakt Dato: 22-10-2014 Udarbejdet af: PJH Version: 0 Godkendt af: FA side 2 af 7 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade 5 8000 Aarhus C Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Kunsulentydelser...

Læs mere

KONTRAKTUDKAST. Konceptualisering, design og produktion af fremtidslaboratorium og scenarier i Boxing Future Health for Dansk Design Center

KONTRAKTUDKAST. Konceptualisering, design og produktion af fremtidslaboratorium og scenarier i Boxing Future Health for Dansk Design Center KONTRAKTUDKAST Konceptualisering, design og produktion af fremtidslaboratorium og scenarier i Boxing Future Health for Dansk Design Center 1 Side 2 af 8 1. PARTERNE 1 Imellem undertegnede, Dansk Design

Læs mere

Abonnementsaftale for INNOMATE HR

Abonnementsaftale for INNOMATE HR Abonnementsaftale for INNOMATE HR Dette er en aftale vedrørende abonnement på et eller flere INNOMATE HR-moduler leveret som SaaS (Software-as-a-Service), samt de hermed forbundne ydelser fra INNOMATE

Læs mere

AFTALE November 2015. Kulstofapparatur. mellem. Institut for Agroøkologi Blichers Allé 20 8830 Tjele Danmark. (i det følgende benævnt "Kunden )

AFTALE November 2015. Kulstofapparatur. mellem. Institut for Agroøkologi Blichers Allé 20 8830 Tjele Danmark. (i det følgende benævnt Kunden ) AFTALE November 2015 Kulstofapparatur mellem Aarhus Universitet Institut for Agroøkologi Blichers Allé 20 8830 Tjele Danmark (i det følgende benævnt "Kunden ) og (i det følgende benævnt "Leverandøren )

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere

Rammeaftale om levering af konsulentydelser til MEA - Midtjysk ErhvervsudvikingsAkademi

Rammeaftale om levering af konsulentydelser til MEA - Midtjysk ErhvervsudvikingsAkademi Rammeaftale om levering af konsulentydelser til MEA - Midtjysk ErhvervsudvikingsAkademi 1 Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 2. Baggrund... 3 3. Rammeaftalens omfang... 4 4. Aftalegrundlag Rammeaftalen...

Læs mere

Vilkår for PSAM integratorer og LA/KA

Vilkår for PSAM integratorer og LA/KA Vilkår for PSAM integratorer og LA/KA Vilkår for PSAM er, marts 2017 S. 1-8 Indholdsfortegnelse 1 Formål med vilkår for PSAM... 3 2 Accept af vilkår... 3 3 Nets' forpligtelser... 3 4 PSAM-køberens forpligtelser...

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. indgået mellem. [Kunde] (den Dataansvarlige ) Sandgrav Solutions ApS CVR: Granbakken 53.

DATABEHANDLERAFTALE. indgået mellem. [Kunde] (den Dataansvarlige ) Sandgrav Solutions ApS CVR: Granbakken 53. DATABEHANDLERAFTALE indgået mellem [Kunde] (den Dataansvarlige ) og Sandgrav Solutions ApS CVR: 30 81 47 46 Granbakken 53 3400 Hillerød ( Databehandleren ) Den Dataansvarlige og Databehandleren kaldes

Læs mere

SAMARBEJDE MED CBS BUSINESS

SAMARBEJDE MED CBS BUSINESS APRIL 2019 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR SAMARBEJDE MED CBS BUSINESS +45 3815 2066 BUSINESS@CBS.DK CBS.DK/VIRKSOMHEDER CBS BUSINESS Page 1 of 1 1. Baggrund for samarbejdet 1.1. Formål Alle aktiviteter og

Læs mere

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Dette dokument vil gennemgå IPNord ApS (CVR: 37323276) generelle forretningsbetingelser og er gældende for alle IPNord ApS opgaver,

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for Super Total Service ApS Opdateret 29/

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for Super Total Service ApS Opdateret 29/ Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for Super Total Service ApS Opdateret 29/12-2018. 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler

Læs mere

Standardvilkår for samarbejde mellem medicovirksomheder og designvirksomheder

Standardvilkår for samarbejde mellem medicovirksomheder og designvirksomheder Standardvilkår for samarbejde mellem medicovirksomheder og designvirksomheder Nærværende standardvilkår er tænkt som et neutralt udgangspunkt for samarbejdet mellem medico- og designvirksomheder omkring

Læs mere

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr]

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr] Leveringsaftale mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og [navn] [adresse] [cvr-nr] (herefter benævnt Leverandøren) [dato] Bistand til planlægning af jordfordeling

Læs mere

Databehandleraftale. Databehandleraftale webcrm, Maj Side 1 / 9

Databehandleraftale. Databehandleraftale webcrm, Maj Side 1 / 9 Databehandleraftale Side 1 / 9 Bilag A Databehandleraftale 1. Indledning 1.1 Denne aftale vedrørende behandling af personoplysninger ( Databehandleraftalen ) regulerer webcrm A/S, CVR nr. 25189558 ( Databehandleren

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER Aftalegrundlag Enhver levering af tredjepartsprodukter fra DFF-EDB, vil ske i henhold til nærværende betingelse, der sammen med det underskrevne

Læs mere

KONTRAKT. Mellem. [indsæt navn] [indsæt adresse] [indsæt by & postnummer] (herefter kaldet Leverandøren)

KONTRAKT. Mellem. [indsæt navn] [indsæt adresse] [indsæt by & postnummer] (herefter kaldet Leverandøren) KONTRAKT Mellem [indsæt navn] [indsæt adresse] [indsæt by & postnummer] [indsæt CVR-nummer] (herefter kaldet Leverandøren) og [indsæt navn] [indsæt adresse] [indsæt by & postnummer] [indsæt CVR-nummer]

Læs mere

Forretningsbetingelser for levering af ydelser pr

Forretningsbetingelser for levering af ydelser pr INDLEDNING Nærværende forretningsbetingelser, eventuelt aftalebrev samt eventuelle skriftlige ændringer hertil udgør den samlede aftale (Aftalen) mellem kunden (Kunden) og Statsautoriseret Revisionspartnerselskab,

Læs mere

Overordnet aftale om basisydelser

Overordnet aftale om basisydelser Del II: Overordnet aftale om basisydelser Mellem Mariagerfjord Kommune og LO Mariagerfjords fagforeninger og a-kasser (I det følgende benævnt LO A-kasserne) 1 Grundlag for aftalen Nærværende aftale er

Læs mere

Kontrakt. Udvikling af software til læringsteknologi. SOSU Nord. mellem. SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU )

Kontrakt. Udvikling af software til læringsteknologi. SOSU Nord. mellem. SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) Kontrakt Udvikling af software til læringsteknologi SOSU Nord mellem SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) og ( ) (Herefter Leverandør ) Hver for sig benævnt Part og tilsammen Parterne.

Læs mere

VILKÅR OG BETINGELSER

VILKÅR OG BETINGELSER VILKÅR OG BETINGELSER 1. Definitioner 1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng: Betingelser betyder disse

Læs mere

KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER

KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER KGH S ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER FOR TJENESTER 1. Generelt 1.1 Disse almindelige forretningsbetingelser for tjenester ( Betingelserne ) er gældende for alle tjenester, der leveres af KGH til Kunden,

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG 1. Anvendelse... 2 2. Indgåelse... 2 3. Fuldmagt... 2 4. Forpligtelser... 2 5. Priser... 3 6. Leveringsbetingelser... 3 7. Betalingsbetingelser... 3

Læs mere

MobileStatus Software licens aftale

MobileStatus Software licens aftale MobileStatus Software licens aftale Version 2.2 www.blueposition.com Alle firma og produkt navne omtalt i dokumentet er varemærker eller registrerede varemærker af deres respektive ejere. MobileCTI, MobilePBX,

Læs mere

Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser

Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser Direktoratet for Kriminalforsorgen Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser indgået mellem [Konsulentnavn/virksomhed] [Adresse] [Postnr.] CVR-nr. [xx xx xx xx] (Herefter leverandøren ) og Kriminalforsorgen

Læs mere