Male- og tegnekursus i Thailand 14. april l 27. april 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Male- og tegnekursus i Thailand 14. april l 27. april 2019"

Transkript

1 Male- og tegnekursus i Thailand 14. april l 27. april 2019 Normalt tænker vi Thailand som et ferieland for alskens turister med forskellige hensigter og forventninger. Her har vi en klar hensigt. Nemlig at deltagerne i vores male- og tegnekurset ser et nært bekendtskab med fire professionelle thailandske kunstnere. De har hvert sit unikke udtryk og arbejdsmåde - som giver inspira on og know-how l at udvikle deltagernes eget kunstneriske udtryk og håndværk. Vi skal desuden opleve thailandsk kultur i bred forstand langt væk fra de gængse turistområder. Vi fores ller os, at du har arbejdet med at udtrykke dig kunstnerisk med blyant, farver, papir, lærred og måske installa oner med videre i nogle år. Og at du gerne vil forfine dit udtryk, hente inspira on hos ligesindede og bedre kunne udføre det, du ser for dit indre blik. Desuden fores ller vi os, at du gerne vil tæ ere på lokal thailandsk natur og kultur - maden, skikkene, historiske bygningsværker, tankesæ ene, religionen og meget mere af det særegne i det store land. På den baggrund har vi sammensat et varieret dagsprogram for det 14 dage lange male- og tegnekursus. I et tæt teamwork med de fire thailandske kunstnere, som er med fra start l slut, er der afsat d l kunstnerisk fordybelse både på egen hånd og i en løbende dialog om værkerne undervejs i deres lblivelse. De thailandske kunstnere er - og se mere på ne et: * Somboon Phoungdorkmai - * Kris Surajaroenjai - google hans navn * Somchai Wacharasombat - google hans navn * Maitree Homthong - google hans navn

2 Her i programmet er der nogle få værker - du finder mange flere online. Alle fire er o e med i workshops, hvor de hjælper andre l at udvikle deres kunstneriske formåen. De tre af de fire taler rimeligt godt engelsk - og den erde kan vi få hjælp l at snakke med via oversæ else, når det kniber sprogligt. Kurset starter i Bangkok og fortsæ er i en berømt na onalpark Vi starter med at bo to næ er på et luksushotel ved den mæg ge Chao Phaya River i centrum af Bangkok. Den første dag sejler vi på floden og kommer os over en kort nat på flyet. Næste dag smager vi lidt på kunsten i metropolen.

3 Fra Bangkok kører vi l en verdenskendte Khao Yai Na onal Park, hvor vi overna er tre næ er. Så bliver der ro l at udfolde sig kunstnerisk. Der er også sørget for mad l deltagerne, som derfor kan koncentrere sig om at skabe. Khmer tempelruin i Phanom Rung Historical Park Næste stop er indkvartering hos lokale familier nær en af de få velbevarede Khmer tempelruiner i Thailand. Du kan læse mere om parken online med de e link: h ps://en.wikipedia.org/wiki/phanom_rung_ Historical_Park Vi overna er to næ er hos lokale familier, og der er god d l at udfolde sig kunstnerisk/krea vt. Vi flyver l Phuket i det sydlige Thailand E er at have arbejdet i de historiske omgivelser kører vi lbage l Bangkok for at flyve l Phuket. Her er der udover mulighederne for kunstnerisk udfoldelse d l at få en dukkert i havet. E er den første nat på Phuket får vi en hel dag l at fordybe os i kunstnerisk udfoldelse uden a rydelse. Næste dag sejler vi l Phang Nga bugten, hvor vi får mulighed for at udfolde os. Vi skal endda overna e på en af de mange småøer hos den lokale befolkning. Se mere om den naturskønne bugt med de e link: h ps:// en.wikipedia.org/wiki/phang_nga_bay Uds lling af værkerne inden hjemrejsen De to sidste dage bliver brugt l klargøring af nogle af værkerne l en uds lling, der har fernisering den næstsidste a en inden hjemrejsen. Den allersidste formiddag bruger vi på at nedtage værkerne, evaluere kurset og pakke vores kufferter inden, det igen går nordover. Tilmelding med videre Skri lig lmelding med lmeldingsblanke en på hjemmesiden - eller eventuelt ved at bruge blanke en bagerst i de e program og sende den l niels@rejsogoplev.dk Indbetaling af depositum kroner, der blandt andet dækker flybille erne, skal ske senest 1. februar De e er også sidste frist for lmelding. Tilmelding er først bindende e er betaling af depositum. Se i øvrigt de nærmere be ngelser for rejsen på lmeldingsblanke en. Kort om turen, som er inklusive følgende: 14 dage inklusive ud- og hjemrejse Flyvning fra København l Bangkok og retur Indenrigsflyvning Bangkok l Phuket og retur 11 a ensmad 11 overnatninger med morgenmad på hotel/ resort/homestay 12 frokoster

4 Transport i en eller flere minibusser Inspira on og hjælp fra de fire thailandske kunstnere Entré l det, der er nævnt i programmet Bådtur i Bangkok og Phang Nga bugten Prisen inkluderer ikke: A es llingsforsikring Rejseforsikring (erhvervsrejseforsikring kan være nødvendig - spørg evt. om hvad, du/i har brug for af forsikring) Forsikringer hos Gouda via rejsogoplev Transport l og fra danske lu havne Drikkevarer l frokost og a ensmad Drikkepenge undervejs Personlige udgi er undervejs Forudsætning for disse priser er de nuværende valutakurser på de relevante valutaer Yderligere oplysninger: Ring l Niels Damsgaard Hansen mobil eller skriv l niels@rejsogoplev.dk Prisen ved mindst 10 deltagere er: kroner i delt dobbeltværelse kroner i eneværelse (begrænset antal pladser og kan være umuligt nogle få næ er)

5 Dagsprogram (alle der er lokale og mindre ændringer kan forekomme pga. vejr mm) Søndag 14. april Vi mødes l check in i Københavns Lu havn Afgang med TG 951 mod Bangkok Mandag 15. april Ankomst l Suvarnabhumi lu havnen Bangkok. Transfer i minibus l hotellet. Indkvartering på hotellet ved eller tæt på Chao Phaya River. Sejltur på Chao Phaya River med landgang flere steder. Tilbage ved hotellet. Onsdag 17. april Vi kører med bagagen mv. mod Khao Yai Na onal Park (kørsel ca. 180 km). E ermiddag går vi i gang med de krea ve kunstneriske ak viteter. Overnatning i eller ved na onalparken. Torsdag 18. april Morgenmad. Kunstnerisk ak vitet hele dagen - vi arbejder selv eller i mindre grupper. Om Tirsdag 16. april Hele dagen sat af l besøg på kunstmuséer og/eller gallerier i Bangkok som inspira on. Der er også lidt d l kunstnerisk krea vitet i løbet af dagen udover at lære hinanden bedre at kende. Overnatning samme hotel som mandag.

6 e ermiddagen er der d l at snakke i den store gruppe om dagens arbejde. Overnatning samme sted som onsdag. Fredag 19. april Morgenmad. Kunstnerisk krea vitet hele dagen - vi arbejder selv eller i mindre grupper. Ud på e ermiddagen er der d l at snakke i den store gruppe om dagens arbejde. Overnatning samme sted som torsdag. Lørdag 20. april Morgenmad Vi kører de cirka 250 kilometer l Phanom Rung Historical Park, hvor der er et stort tempelanlæg fra Khmer den. Vi besøger tempelruinerne og starter op med kunstnerisk ak vitet. Overnatning i landsby hos lokale familier. Søndag 21. april Tidlig morgen besøg ved ruinerne for at opleve dem ved solopgang. Morgenmad derude. Hele dagen kunstnerisk ak vitet ved tempelanlægget. Overnatning samme sted som lørdag.

7 Mandag 22. april Morgenmad Vi kører l Bangkok for at flyve l Phuket (afstand 400 km) Ankomst l Suvarnabhumi lu havnen i Bangkok Afgang med TG 217 mod Phuket Ankomst l Phuket. Transfer l hotel nær havet uden for de mest turistede områder. Tirsdag 23. april Kunstnerisk ak vitet hele dagen - vi arbejder selv eller i mindre grupper. Om e ermiddagen er der d l at snakke i den store gruppe om dagens arbejde. Overnatning samme sted som mandag. Onsdag 24. april Vi kører l Phuket Town og sejler derfra l en ø i Phang Nga bugten. Overnatning på en ø i Phang Nga bugten. Torsdag 25. april Morgenmad. Sejltur lbage l Phuket Town. Vi laver en repræsenta v uds lling af vores værker fra kurset. Fernisering af uds llingen. Overnatning samme sted som torsdag. Fredag 26. april Tid l at samle op på forløbet og det, vi har oplevet/lavet. Vi tager uds llingen ned igen Kørsel l Phuket Lu havn og check in Afgang med TG 216 mod Suvarnabhumi lu havnen i Bangkok Ankomst l Bangkok. Lørdag 27. april Afgang med TG 950 mod København Ankomst l Københavns Lu havn.

8

9 Tilmeldingsblanket male- og tegnekursus i Thailand april 2019 Navn(e) (VIGTGT!: nøjagtigt som i det anvendte pas): Adresse: Evt. navn og adresse til fakturering: Mobil: Fastnet: Dobbeltværelse sammen med: Eneværelse hvor muligt (tillæg kr. pr. person): Prisen for turen er kroner i delt dobbeltværelse. Prisen kan ændre sig, hvis der sker væsentlige ændringer i valutakurserne i forhold til Nationalbankens kurs for valuta 15. november 2018 (mere end +-5 %). Prisen kan også forhøjes, såfremt turen gennemføres med færre end 10 deltagere - deltagerne bliver spurgt herom. Har I/du ikke har en rejseforsikring (erhvervsrejseforsikring, hvis rejsen betragtes som erhvervsrejse), så spørg gerne Niels Damsgaard Hansen på tlf Det er meget vigtigt at have en gyldig rejseforsikring! Hvis du/i kommer til skade uden at være forsikret, kan det blivet MEGET dyrt. Afbestillingsforsikring koster seks procent af det, der ønskes refunderet ved afbestilling som følge af sygdom mv. Hvis du/i ønsker sådan en, skal den betales sammen med indbetaling af depositum. Spørg herom. Depositum kroner pr. person indsættes på reg. nr kontonr ved tilmelding og senest 1. februar Før modtagelse af depositum er tilmelding ikke gældende. Restbeløbet skal betales senest 1. marts Du får faktura med bekræftelse af din tilmelding, når depositum er indbetalt. Er turen overtegnet eller aflyses den, får du din depositum retur. Ved annullering indtil 14 dage efter bekræftelse af bestilling, er der et annulleringsgebyr på kr ,- pr. person og evt. afbestillingsforsikring er tabt. Ved annullering senere og indtil 1. marts 2019 er depositum tabt. Ved annullering efter 1. marts 2019 eller ved manglende eller for sent fremmøde på afrejsedagen, mistes 100 procent. Deltagerne er selv ansvarlige for at afgive korrekte oplysninger om navne, adresser med videre. Yderligere oplysninger hos Niels Damsgaard Hansen, niels@rejsogoplev.dk eller mobil SIDSTE FRIST FOR TILMELDING 1. februar 2019

Studietur l Tyskland november 2018

Studietur l Tyskland november 2018 Studietur l Tyskland 4.-11. november 2018 Ovenpå en meget speciel og på mange måder skidt sommer for landbruget er det måske en god idé at komme med på en studietur l Tyskland med flere spændende, faglige

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020

Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020 Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020 Har du lyst l at opleve både landbrug og storslået natur i Californien, Nevada og Arizona, er chancen der nu. Vi kører fra San Francisco

Læs mere

Studietur l New Zealand 17. januar l 3. februar 2019

Studietur l New Zealand 17. januar l 3. februar 2019 Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2911 Studietur l New Zealand 17. januar l 3. februar 2019 New Zealand er kendt for meget - ikke mindst sin omfa ende landbrugsproduk on og overvældende natur. Det er også

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste i den verdensberømte

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

ndhtxtfoto Super spændende studietur gennem det sydvestlige USA marts 2018 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Super spændende studietur gennem det sydvestlige USA marts 2018 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2796 Super spændende studietur gennem det sydvestlige USA 1. - 11. marts 2018 Har du lyst l at opleve både landbrug og storslået natur

Læs mere

ndhtxtfoto Program for studietur l Holland, Belgien og Frankrig 4. - 11. november 2012 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Program for studietur l Holland, Belgien og Frankrig 4. - 11. november 2012 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Program for studietur l Holland, Belgien og Frankrig 4. - 11. november 2012 Vi er en gruppe maskinsta onsfolk og landmænd, der hvert år i starten af november tager på

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

Studietur fra New York l Orlando i Florida 27. oktober l 6. november 2019

Studietur fra New York l Orlando i Florida 27. oktober l 6. november 2019 Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2911 Studietur fra New York l Orlando i Florida 27. oktober l 6. november 2019 Du nok set fotos af Frihedsgudinden i New York rig g mange gange. Men aldrig stået klods op

Læs mere

Studietur til Sverige, Finland, Rusland og Letland 27. oktober til onsdag 6. november (begge dage inkl.)

Studietur til Sverige, Finland, Rusland og Letland 27. oktober til onsdag 6. november (begge dage inkl.) ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Sverige, Finland, Rusland og Letland 27. oktober til onsdag 6. november (begge dage inkl.) Den årlige studietur - den femte af slagsen - går til Sverige,

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l Argen na, Paraguay og Brasilien 9. 20. november 2013 I samarbejde med Torben Bjerregaard fra private rådgivere og en række kontakter i såvel Sydamerika som

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen er planlagt, så den både har spændende faglige

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 24. november l 6. december 2017 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 24. november l 6. december 2017 fra idé til virkelighed Kort over flyvningerne l og fra - og i Brasilien - Argen na ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2796 Studietur l Brasilien og Argen na 24. november l 6. december 2017 De

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur til Nicaragua - det oversete land i Mellemamerika februar 2017 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur til Nicaragua - det oversete land i Mellemamerika februar 2017 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Nicaragua - det oversete land i Mellemamerika 19. - 28. februar 2017 (begge dage inkl.) Kort om turens indhold mm (se også dagsprogrammet for detaljerne):

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 21. november l 2. december 2018 fra idé til virkelighed Medlem af Rejsegaran fonden nr.

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 21. november l 2. december 2018 fra idé til virkelighed Medlem af Rejsegaran fonden nr. Kort indenrigsflyvningerne i Brasilien og Argen na ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2911 Studietur l Brasilien og Argen na 21. november l 2. december 2018 I samarbejde

Læs mere

1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015. ndhtxtfoto

1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015. ndhtxtfoto www.frdk.dk Nr. 4 Side 1 af 5 25. marts 2015 1. Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015 1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015 ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studieturen har mest

Læs mere

ndhtxtfoto fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l Israel med besøg i kibbutzer med malkekvæg og anden landbrugsdri - samt alle de kendte, kulturelle a rak oner 3. - 10. februar 2013 Sammen med eksperten i

Læs mere

Super spændende studietur fra Chicago l New Orleans 26. februar - 8. marts 2019

Super spændende studietur fra Chicago l New Orleans 26. februar - 8. marts 2019 Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2911 Super spændende studietur fra Chicago l New Orleans 26. februar - 8. marts 2019 Har du lyst l at opleve landbrug, natur, Mississippi floden og f.eks. Graceland, hvor

Læs mere

Studietur til Californien

Studietur til Californien ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - fredag 7. november til tirsdag 18. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen med højst 12 deltagere er planlagt med både spændende faglige

Læs mere

Program for studietur til Agritechnica samt maskinfabrikker og landbrug i Tyskland, Holland, Luxemburg og Frankrig 13.-20.

Program for studietur til Agritechnica samt maskinfabrikker og landbrug i Tyskland, Holland, Luxemburg og Frankrig 13.-20. ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Program for studietur til Agritechnica samt maskinfabrikker og landbrug i Tyskland, Holland, Luxemburg og Frankrig 13.-20. november 2011 TraktorTech, Maskinstationen

Læs mere

Studietur l Brasilien og Argen na 20. november l 2. december 2019

Studietur l Brasilien og Argen na 20. november l 2. december 2019 Kort over ruten med fly (tyk blå) og bus (tynd blå) i Brasilien og Arge na Studietur l Brasilien og Argen na 20. november l 2. december 2019 I samarbejde med Effek vt Landbrug og kontakter i Sydamerika

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 24. januar l 4. februar 2015 fra idé til virkelighed Kort over ruten i Brasilien

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 24. januar l 4. februar 2015 fra idé til virkelighed Kort over ruten i Brasilien Kort over ruten i Brasilien ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l Brasilien og Argen na 24. januar l 4. februar 2015 I et samarbejde med Danske Maskinsta oner & Entreprenører og kontakter i Sydamerika

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Argen na og Uruguay januar 2013 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l Argen na og Uruguay januar 2013 fra idé til virkelighed Herover kort over ruten i Argen na og l højre kort over ruten i Uruguay. Se nærmere detaljer i dagsprogrammet. ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l Argen na og Uruguay 17. 27. januar 2013 Argen

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

Unik studietur med besøg på landbrug, safari og meget mere i Uganda november 2018

Unik studietur med besøg på landbrug, safari og meget mere i Uganda november 2018 Vibeke Rask Grøn Journalis k Kommunika on Udsyn & Indsigt Unik studietur med besøg på landbrug, safari og meget mere i Uganda 17.-28. november 2018 Uganda: landet, landbruget og folket helt tæt på er fokus

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 25. november l 6. december 2016 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l Brasilien og Argen na 25. november l 6. december 2016 fra idé til virkelighed Kort indenrigsflyvningerne i Brasilien og Argen na ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l Brasilien og Argen na 25. november l 6. december 2016 I et samarbejde med Effek vt Landbrug og kontakter

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l Uruguay, Argen na og Brasilien 5. 20. januar 2013 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l Uruguay, Argen na og Brasilien 5. 20. januar 2013 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l Uruguay, Argen na og Brasilien 5. 20. januar 2013 Dansk Jersey Export har sammen med Niels Damsgaard Hansen - dligere medarbejder hos Dansk Jersey - sammensat

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Studietur fyldt med oplevelser

Studietur fyldt med oplevelser Studietur fyldt med oplevelser - besøg på landbrug, safari og en masse andet i Uganda 25. maj l 5. juni 2019 Uganda: Landet, det vilde dyreliv og den frodige vegeta on og ikke mindst uganderne selv er

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld.

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld. Dubai UAE International Dental Conference 3. 8. februar 2013 Tag med Tandlægeforeningen til AEEDC Dubai 2013. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning og den sædvanlige service

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Yoga-retreat. goa marts 2016

Yoga-retreat. goa marts 2016 Yoga-retreat goa marts 2016 Mandag d. 21/3 til onsdag d. 30/3 2016 I midten af marts 2016 og henover påsken afholder Prana Yoga Shala sin første yogaferie i smukke Goa i Indien. I ni dage står den på varme,

Læs mere

28. februar 3. marts 2013

28. februar 3. marts 2013 London/Birmingham The Birmingham Dentistry show 28. februar 3. marts 2013 Tag med Tandlægeforeningen til The Dentristy Show i Birmingham. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning

Læs mere

Island mellem gejsere og gletsjere Natur og landbrugsbesøg

Island mellem gejsere og gletsjere Natur og landbrugsbesøg Island mellem gejsere og gletsjere Natur og landbrugsbesøg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2911 8 dage fra 10. - 17. august 2019, afgang fra Billund og København. Tilmelding senest 10. maj. Mælkeproducent,

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen Program Udrejse fredag den 07. maj 2010 Afgang København kl. 14.30 Ankomst

Læs mere

Gilleleje Golfklub 2006

Gilleleje Golfklub 2006 Gilleleje Golfklub 2006 ***Pronstorfer Krug, Wardersee, Tyskland Vers. 2 14. oktober 05 Forventet rejseplan med forbehold for ændringer Kl. Fredag den 05. maj 2006 07.00 Afgang fra Gilleleje Golfklub.

Læs mere

Kunsttur Bremen og Worpswede

Kunsttur Bremen og Worpswede Kunsttur Bremen og Worpswede 6. 9. maj 2019 Hansestaden Bremen er absolut et besøg værd. Byen var udsat for mange store bombardementer under 2. verdenskrig, men byens centrum ved floden Weser og bag de

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september REJSEPROGRAM 21. september til 28. september Søndag den 21. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september REJSEPROGRAM 14. september til 21. september Søndag den 14. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Tilbud aktivrejse 2014

Tilbud aktivrejse 2014 Tilbud aktivrejse 2014 Neukirchen med bus 6 dage/3 nætter Prisen er gældende i uge 27 (28. juni 03. juli) 2014 Gasthof Venedigerhof Pris pr. person unge u. 18 år ved minimum 20 deltagere kr. 2.798,- Wolkensteinerbär

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet. den maj

DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet. den maj DGI Petanque tilbyder igen i 2013: et aktivt og hyggeligt ophold i Sydfrankrig ved Middelhavet den 18.-25. maj Petanquekursus i La Ciotat. Sightseeing ved omegnen af Marseille og La Ciotat, besøg og spil

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ 10. januar 2018 Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ Vi skal i 2018 besøge den smukke ø ÆRØ i det sydfynske øhav. Alt er vand ved siden af ÆRØ. Rejsen finder sted i uge 39/2018 (fra mandag d. 24. til fredag

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019.

ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019. ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019. På denne rejse til England vil temaet være»antik og The«, hvor vi bor i byen Oxford, og her vil vi begynde vores rejse

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Besøg Beatles gamle gennembruds-by og kom tæt på en storby i rivende udvikling. Hamburg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer, men det

Læs mere

Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara

Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara Kenya deluxe flysafari - Samburu & Masai Mara For de, der ønsker det bedste af indkvartering, udnytte tiden optimalt og tilmed måske har været i Kenya før, er dette muligheden for at få disse ønsker til

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

Faktura. Lis Theisen Engløkken Dragør Danmark. Fakturanr. SF Folke Bernadottes Allé København Ø

Faktura. Lis Theisen Engløkken Dragør Danmark. Fakturanr. SF Folke Bernadottes Allé København Ø Telefon +45 33 320 320 E-mail travel@nyhavn.dk Bank Danske Bank, 3100-3100290499 s Rejsebureau Forening 1 Rejsearrangement.. New Zealand fra nord til syd i god New Zealand i godt selskab med AAT Kings

Læs mere

Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017

Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017 Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017 Rejseinformation for tillægsrejse. Rejse for Astronomisk Selskab www.astronomisk.dk og Amatør-Astronomisk Forening www.aaf.dk Rejse til USA fra

Læs mere

YOGA RETREAT LANGEBÆK

YOGA RETREAT LANGEBÆK YOGA RETREAT LANGEBÆK 4 DAGE I FRED OG FORDYBELSE 23.5-26.05 2019 Yogamood Retreat Velkommen til et fredfyldt yogaretreat hvor du har mulighed for at lade op og fordybe dig i naturskønne omgivelser. Tag

Læs mere

Tanzania. - land, folk og kirke. 3. 16. november 2014. Danmission Distrikt Herning-egnen. Med dansk rejseleder. 107713 d. 21. jan.

Tanzania. - land, folk og kirke. 3. 16. november 2014. Danmission Distrikt Herning-egnen. Med dansk rejseleder. 107713 d. 21. jan. Tanzania 3. 16. november 2014 - land, folk og kirke Danmission Distrikt Herning-egnen Med dansk rejseleder 107713 d. 21. jan. 2014 / 1 Land, folk og kirke Rejseleder Poul Sloth Pedersen Karibu Tanzania

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

ndhtxtfoto Program for tur til Syrien 18.-26. marts 2011 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Program for tur til Syrien 18.-26. marts 2011 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Program for tur til Syrien 18.-26. marts 2011 Turen er planlagt, så vi ser en hel perlerække af de mest spændende historiske og kulturelle steder, som Syrien byder på

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Petanque ved Middelhavet

Petanque ved Middelhavet Petanque ved Middelhavet Afslapning i La Ciotat Tag med DGI Pétanque til La Ciotat - den lille by, hvor pétanque opstod i 1910 Mød en tidligere verdensmester og andre dygtige franske petanquespillere Instruktion

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab Sommer i Irland Juli 2007 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se. Hertil kommer,

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT I MAJ Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle". Nordøen rundt på Korsika med guide Du har nu mulighed

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 12. marts 2018 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Rundrejse. Canada. 27.5.-18.6.2017.

Læs mere

Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE KORSIKA NORDØEN RUNDT Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - "Den Gemte Perle". En af vores guider på turen er super seje Christina Rindom - tidligere OL roer Nordøen Rundet

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper.

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper. I TYRKIET for seriehold Ligabold.com giver jer en enestående mulighed for, under sydlige himmelstrøg, at afpudse formen inden sæsonstart under professionelle forhold og det til super skarpe priser! I samarbejde

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 13. september 2017 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Nusa Dua, Bali. 2.11.-15.11.2016.

Læs mere

POST DANMARK RUNDT - MOTION 6 10. august. 2014

POST DANMARK RUNDT - MOTION 6 10. august. 2014 POST DANMARK RUNDT - MOTION 6 10. august. 2014 Tilmelding åbnes 11. november 2013 60 deltagere. Først til mølle princip! Danmarks Cykle Union indbyder hermed alle cykelmotionister under DCU til at deltage

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid.

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid. Ordebekræftelse Windpower 2011 21. 26. maj 2011 i Anaheim Bestilt af : Dansk Eksportforening / Vindmølleindustrien Att : Rikke Berg Sørensen / Dorte Burin Møller Adresse : Glarmestervej 20a 1. / Rosenørns

Læs mere