Bestyrelsens beretning for 2018 ved generalforsamlingen 24. februar 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning for 2018 ved generalforsamlingen 24. februar 2019"

Transkript

1 Bestyrelsens beretning for 208 ved generalforsamlingen 24. februar 20 Denne beretning og generalforsamling runder et på mange måder travlt og til tider frustrerende år for DRKs bestyrelse. Bestyrelsen måtte efter sidste års generalforsamling sige farvel og tak til 3 medlemmer, Jens Jensen, Gert Knudsen og Connie Svane men heldigvis var det også goddag til nye kræfter: Keld Jørgensen, John Juul Pedersen og Anette Nielsen. Bestyrelsen konstituerede sig således: Formand: Anders Hegnet medlem af Sporudvalget Næstformand: Keld Jørgensen medlem af Markprøveudvalget Kasserer: John Juul Pedersen medlem af Dommerudvalget Sekretær: Susanne Wærling medlem af RKU og Breddeudvalget Medlem: Henrik Jørgensen medlem af Markprøveudvalget Medlem: Peter Boye Larsen medlem af Træningsudvalget Medlem Anette Nielsen medlem af Udstillingsudvalget Bestyrelsesåret og Sekretariatet: Ikke langt inde i året 208, opsagde Sekretariatsleder Vivian Seedorff sin stilling, start april. Det er naturligvis rigtigt ærgerligt, at medarbejdere, vi har lagt store kræfter i at oplære, forlader os allerede inden oplæringen er fuldend, men ikke desto mindre måtte bestyrelsen sande, at dette var tilfældet. Vivian forlod DRK i. maj, og Bestyrelsen gik i gang med at finde en ny medarbejder til kontoret. Fraværet af Vivian efterlod naturligvis et stort hul på kontoret, men heldigvis trådte Ulla Eriksen til, hvor denne gik fra deltid på fuld tid, og sammen med Connie Svane, som også trådte hjælpende til, fik de kontoret til at køre rundt tiltrådte Lene Brynk Jensen, som ny medarbejder på kontoret. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det har været en svær tid på kontoret; Ulla og Connie, der skulle køre kontoret med alle dets gøremål, samtidig med at disse skulle sørge for oplæring af Lene, ja, det har været en tid, der har kostet blod sved og tårer, men takket være alles indsats er det nu gået godt! Som mange vil vide, besluttede bestyrelsen i 207, at der skulle investeres og implementeres ny hjemmeside og nyt medlemssystem, og dette arbejde, sammenholdt med situationen som nævnt ovenfor, har ikke gjort arbejdet på kontoret nemmere! Men beslutningen og implementeringen var allerede sat i gang primo 208, og dermed var arbejdet allerede i gang, da Vivian fratrådte. Ud over situationen på kontoret stod disse altså også med nyt medlemssystem og ny hjemmeside, så man kan i den grad sige, at banen var kridtet op, men som nævnt har d damer klaret det flot. Arbejdet omkring ny hjemmeside og nyt medlemssystem har i den grad præget arbejdet i 208, hvilket også gjorde, at Bestyrelsen medio 208 udnævnte Kirsten Lynge som Webmaster, og der skal ikke være nogen tvivl om, at uden Kirstens indsats havde vi ikke haft et fuldt implementeret medlemssystem og ny hjemmeside i dag. Implementeringen af medlemssystemet er færdigt, men der pågår stadig oprydning og justeringer af samme.

2 Alt i alt har ovennævnte situation krævet mange timer og kr., men vi er nu ved at være i mål! Det skal nævnes, at vi sidst på året sagde farvel til Ulla Eriksen efter mange års tro og flot tjeneste. Ulla har efter fælles aftale nu valgt at bruge tiden på sit otium. Bestyrelsen takker Ulla for den flotte indsats og ønsker Ulla held og lykke fremover. Der skal ikke være tvivl om, at Bestyrelsen igennem 208 i lange perioder har været tvunget i drift, men på trods af arbejdet med fratrådte medarbejdere, oplæring af nye mm., har Bestyrelsen også taget sig tid til den årlige strategidag. De arbejdspunkter, der også har været præsenteret for Racer og Regioner, er følgende: Arbejde med udvikling af DRK-organisation Fastholdelse af frivillighed Drift - Bestyrelsen forventer at kunne arbejde mere koncentreret i 20 med denne strategi! Medlemstallet er nemlig fortsat pænt stigende faktisk har oprydning i det gamle medlemssystem og implementering gjort, at der er tilført flere medlemmer og kontingent kroner, blandt andet grundet medlemmer, hvor der har været flere på samme medlemsnummer, samt oprydning i udenlandske medlemmer mm. Udvalgene: Træningsudvalget: Udvalget har igen i år stået i spidsen for den nye instruktøruddannelse med et rekordstort antal instruktører. 20 byder igen på flere nyuddannede instruktører, samt et nyt tilbud til markprøveuddannelse. Markprøveudvalget: Udvalget har igen i år ydet en stor indsats i forhold til at styre prøvernes overordnede gennemførelse, heriblandt afholdelse af ICC og Eliteprøven. Endvidere har udvalget først på året præsenteret en tilrettet markprøvevejledning med fokus på besparelse af vildt. Breddeudvalget: Nose Work er en sportsgren som hundefolket har taget til sig, så der opleves stor interesse for at deltage på hold ude i regionerne. Desværre var der i 208 ikke tilstrækkeligt med tilmeldte til at gennemføre endnu en instruktøruddannelse, så Nose Work er endnu ikke et tilbud i alle regioner - dette bliver forhåbentlig tilfældet i 20, når nye instruktører kommer til. Region Fyn afholdt den første officielle Nose Work konkurrence i DRK-regi, det var en stor succes og BU vil gerne sige prøveleder og regionen tak for den store indsats. Udstillingsudvalget har også haft et godt år, med pæne deltagerantal på de afholdte udstillinger senest den traditionsrige Juleudstilling. Udvalget har i løbet af året fået nye medlemmer i udvalget, så der er flere til at trække det arbejde, der tilsammen gør det store arbejde omkring udstillingerne.

3 Sporudvalget har haft et meget aktivt år. Sporarbejde er en disciplin i fremgang, hvilket ses i det store antal ekvipager på prøverne. Det er ligeledes blevet til hele nye champions i 208, hvilket beviser det meget dedikerede arbejde omkring spor. Dommerudvalget har igen i år medvirket til at sikre, at et stort antal hunde kunne blive bedømt på det store antal prøver som har været afviklet et flot arbejde, som også fortsætter i 20. Presset på dommerne er dog for stort med det høje antal prøver og dermed antallet af dommeropgaver for den enkelte dommer sæsonen igennem. Der er behov for tilgang af flere dommeremner. DU har et ønske om i en netop søsat ny dommeruddannelse, at de enkelte dommere rustes bedre til at tackle situationer, der ikke lige er beskrevet i reglement eller vejledning. Aktiviteter: Antal tilmeldinger: B prøver A-prøver 458* 46 4* WT * Udstillinger Spor - Sweiss prøver *Inklusiv to internationale prøver med 32 deltagere. ** Inklusiv NMW Medlemstal og stambogsregistreringer: Det er flot at se den flotte fremgang, vi har i medlemstallet. Stigningen skal til dels findes i oprydning i gammelt medlemssystem og implementering af nyt, men ikke desto mindre har kontorets medarbejdere spillet en aktiv rolle i at tiltrække nye medlemmer. Medlemstal: Fuldt betalende Husstandsmedlemmer Opdrættermedlemmer Fuldt betalende, udland

4 Husstandsmedlemmer udland Æresmedlemmer I alt Stambogsregistreringer: Race Labrador Golden 246/ /7 2480/ /34 028/37 23/ / /22 4/7 08/25 00/3 038/2 54/5 073/3 207/4 004/ /5 5 25/3 Flatcoated Ches a - peake Bay Curly Coated 258/ 5/ 222/8 252/ 50/4 246/2 20/22 2/4 22/3 37/6 42/4 6/3 28/2 8/2 36/2 33/5 56/4 / 0/3 6/3 7/ 6/4 3/2 /2 0/2 30/3 5/5 38/ / / / / / / 338/ / 23 Total Økonomi: Der skal ikke være nogen tvivl om, at resultatet for 208 ikke er tilfredsstillende, hvilket IKKE kan fortsætte i de kommende år. Der har fra vores medlemmer tidligere været et ønske om, at DRKs penge kom mere til gode for medlemmerne, og dette har da også været tilfældet for 208, da der er uddannet over 60 nye basisinstruktører. Derudover har der, som tidligere nævnt, været investeret i nyt medlemssystem og ny hjemmeside, som desværre har kostet en del mere, både i timer og kroner, end budgetteret. Ligeledes har situationen på kontoret kostet mange overtimer, igen ift. budgetteret, som alt i alt giver det samlede resultat. Bestyrelsen har i budgettet for 20 sat sig det mål at ramme et rundt nul, og der skal gøres alt for dette holdes!

5 Hvad sker der i 20: Når den nye bestyrelse træder sammen, er det uden udskiftning. Alle de medlemmer, der er på valg, genopstiller, og da der ikke er andre opstillet, betyder det fredsvalg i 20. En af de største opgaver i 20 vil blive at holde snuden i sporet! Med det menes dels at holde og styre den, på trods af alt, positive udvikling på kontoret, og dels, når dette er kørende at bruge tiden på mere konstruktive og værdiskabende opgaver i dagligdagen. Målet er stadig, at de nye rutiner omkring medlemssystemet og hjemmesiden skal frigive mere tid til andre opgaver! En anden stor opgave for bestyrelsen vil være, når Bestyrelsen har fået luft, altså ikke udelukkende er presset i drift at forfølge den allerede planlagte strategi, således at der også sker fremdrift på de nævnte punkter. En tredje opgave vil være at få skiftet klubbens efterhånden gamle økonomisystem. Det nuværende system er så forældet, at det ikke supporteres længere, så udskiftning er nødvendig. 20 er jo også det år, hvor klubben fylder 60 år, og planlægningen er allerede godt i gang, og fest skal der da være. Jubilæet deles i 2 omgange, dels et udstillingsjubilæum, der afholdes ste weekend i juni, og dels et markprøvearrangement i uge 2, hvor racerne også udstiller om lørdagen. Vi håber, at rigtig mange vil være med til at fejre vores klub. Afslutning: Slutteligt vil vi fra Bestyrelsens side gerne rette en stor tak til alle de, der har stillet sig til rådighed, det være sig som dommer, instruktør, udvalgsmedlem, hjælper på prøve eller udstilling I er en uundværlig del af klubben og uden lige præcis jeres hjælp, ville en prøve, et hold eller et udvalg ikke kunne fungere lige så godt. Vi håber i bestyrelsen, at din indsats bliver værdsat derude og fra vores side er der hermed et ekstra skulderklap og en opfordring til at fortsætte i 20. Tak. På bestyrelsens vegne Anders Hegnet Formand

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen.

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen. Referat BE møde den 21. august 2018 kl. 18.00 Hvidkærvej, Odense Deltagere: Anders Hegnet, Peter Boye Larsen, Keld Jørgensen, John Juel, Susanne Wærling (ref) Afbud: Annette Nielsen, Henrik Jørgensen Punkt

Læs mere

Referat af Dansk Retriever Klub s generalforsamling den 24. Februar 2019 kl. 13

Referat af Dansk Retriever Klub s generalforsamling den 24. Februar 2019 kl. 13 Referat af Dansk Retriever Klub s generalforsamling den 24. Februar 2019 kl. 13 DRKs formand Anders Hegnet (AH) bød velkommen og takkede de, som på trods af det gode vejr, var mødt frem. To bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Retriever Klub 2019

Generalforsamling i Dansk Retriever Klub 2019 Generalforsamling i Dansk Retriever Klub 2019 Søndag den 24. februar kl. 13.00 Fangel Kro Fyn Dagsorden a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af mindst 2 stemmetællere (antallet bestemmes af

Læs mere

Årsberetning fra bestyrelsen for året 2014

Årsberetning fra bestyrelsen for året 2014 Årsberetning fra bestyrelsen for året 2014 Dansk Retriever Klub har i 2014 mistet tre markante personligheder, Lise Bay, Lissi Bauder og Johnny Henriksen. Alle tre har med hver deres personlighed og indsats

Læs mere

Raceledelsens beretning for året 2014

Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsens beretning for året 2014 Raceledelsen for Labrador Retriever, kom for klubåret 2014, til at bestå af Connie Svane Petersen, Henrik Hansen, Peter Bloch, Camilla Juelsgaard, Lise Møller Frandsen,

Læs mere

4. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Mødet er beslutningsdygtigt, da mindst 2/3 af udvalget er til stede.

4. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Mødet er beslutningsdygtigt, da mindst 2/3 af udvalget er til stede. Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 1-2019 Dato: 13-03-2019 Sted: Fraugde fritidscenter Deltagere RKU: Frank Graversen (FG) Hanne Søndenbroe (HS) Charlotte Stentoft Nielsen (CSN) Michael Andersen (MA)

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2015 Dato: 1. juni 2015 Sted: LA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Dennis

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen

Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Dialogmøde mellem DRK og DRKs racer Møde på Hotel Scandic i Odense mandag den 17. juni kl. 18.00 Referent: Keld Jørgensen 1. Nyt fra Bestyrelsen Status på skud - orientering om en næsten umulig problematik

Læs mere

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt.

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt. UDKAST til referat af RKU møde 09-05-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Keld Kongsted Frank Graversen (FG) Henrik

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium.

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Nærværende samarbejdsaftale er baseret på vedtægterne for Dansk Retriever Klub samt en revidering af dokumenterne Samarbejdsaftale

Læs mere

Ledelsens beretning for 2015.

Ledelsens beretning for 2015. Ledelsens beretning for 2015. Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 16. januar 2015 konstaterede man, der var 3 fra regionsledelsen, nemlig Ane Gleerup, Jens Andersen og Claus Christensen, der havde genopstillet

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2011 Dato: 12-12-2011 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Louise Munchaus Adsbøl LA

Læs mere

På Regionsledelsesmødet den 13. februar konstituerede RL sig således:

På Regionsledelsesmødet den 13. februar konstituerede RL sig således: Regionsledelsens beretning for 2013 På årsmødet den 23. januar blev Inge Lund-Nielsen, John Smed Andersen, Rolf Poulsen og Kim Havkrog valgt til regionsledelsen. 1. suppleant blev Henrik Billeschou og

Læs mere

Udvalgsberetninger 2015. Markprøveudvalget

Udvalgsberetninger 2015. Markprøveudvalget Udvalgsberetninger 2015 Markprøveudvalget Efter årsmødet i januar fandt en mindre udskiftning af medlemmerne i Markprøveudvalget sted: Ud trådte Morten Jakobsen for at hellige sig arbejdet i RKU, og ind

Læs mere

Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg.

Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg. Årsberetning 2014 Raceledelsens årsberetningen for 2014: Valget 2013 Ved valget til raceledelsen i 2013 blev Annette Jakobsen og Christian Brix Søndergaard genvalgt ved fredsvalg. Suppleanter blev valgt

Læs mere

Anni Holm Nielsen, Hanne Hansen, Lene Sørensen, Tina Seligmann blev valgt.

Anni Holm Nielsen, Hanne Hansen, Lene Sørensen, Tina Seligmann blev valgt. DRK Region Nordsjælland Årsmøde referat for 2012. Emne: Årsmøde 2013 Dato: 23-01-2013 Sted: Referent: Ådalens skole, afd. Nord. Frederikssund Hanne Jensen Fordeling: Dirigent, regionsledelsen, sekretariat

Læs mere

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007 I november 2007 mistede Region Østjylland et mangeårigt skattet medlem, idet Willi Christensen efter 2 års kamp mod en kræftsygdom, måtte give op. I regionen vil vi mindes Willi som en positiv person,

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Retriever Klub 2018

Generalforsamling i Dansk Retriever Klub 2018 Generalforsamling i Dansk Retriever Klub 2018 Søndag den 25. februar kl. 13.00 Viggis Place, Sorø Dagsorden a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af mindst 2 stemmetællere (antallet bestemmes

Læs mere

Ledelsens beretning for 2017.

Ledelsens beretning for 2017. Ledelsens beretning for 2017. Regionsledelsen (RL) Da der blev afholdt årsmøde den 19. januar i 2017, var der som sædvanlig lagt op til valghandling til ledelsen. Jens Andersen, Ane Gleerup og Jette Mikkelstrup

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Hanne Jensen HJ

Emne: Møde nr Dato: Sted: Hanne Jensen HJ Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 03-02-2014 Sted: Hanne Jensen HJ Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Dennis Voxted DV Preben Arenfeldt

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2017

Bestyrelsens beretning 2017 Bestyrelsens beretning 2017 I år er bestyrelsens beretning delt op i to afdelinger Den første halvdel omhandler året, der er gået dvs. 2016 medens den anden halvdel omhandler de udfordringer, vi som klub

Læs mere

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid.

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid. Ledelsens beretning for 2013. Ledelsen På årsmødet den 16. januar 2013 blev Ane Gleerup, Claus Christensen og Jens Andersen valgt til regionsledelsen. Anne Marie Henriksen blev valgt som 1. suppleant.

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen På årsmødet den 19. januar 2012 blev Helle B. Engelsen og Mette Stubkjær valgt til regionsledelsen. Maj Britt Kring blev 1. suppleant. Der var desværre ikke muligt

Læs mere

Mødet med racer og bestyrelsen onsdag den 21.september 2011.

Mødet med racer og bestyrelsen onsdag den 21.september 2011. Mødet med racer og bestyrelsen onsdag den 21.september 2011. Deltagere: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Bodil Jensen, Kirsten Lilholm, Birger Knudsen, Marlene Birkebæk, Charlotte Lia, Henrik

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Den mundtlige beretning for 2017 Planer for det fremtidige arbejde i 2017 Regions Ledelsen har udvalgt nogle indsatsområder for 2017. Som man bemærker er det de samme indsatsområder vi har haft de seneste

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2/2010 Dato: 12.04.2010 Sted: Caroline Ditlefsen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Claus Justesen CJ Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen

Læs mere

Formandens beretning for året 2015

Formandens beretning for året 2015 Formandens beretning for året 2015 En beretning over et år i en specialklub er en sjov størrelse. Egentlig har jeg summet en del over hvordan historien skulle fortælles, uden jeg fik det til at lyde som

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ)

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ) Referat af RKU møde Regionerne og racerne 19-09-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Claus Jensen (CJ) Keld Jørgensen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Årsberetning Aktiviteter. Raceledelsens årsberetning for Valget Mødeaktivitet

Årsberetning Aktiviteter. Raceledelsens årsberetning for Valget Mødeaktivitet Årsberetning 2017 Raceledelsens årsberetning for 2017 Valget 2017 Valget til raceledelsen i 2017 blev atter et fredsvalg, idet Christian Brix Søndergaard valgte at genopstille og da der ikke var andre

Læs mere

Referat af regionsledermøde 10.10.2010

Referat af regionsledermøde 10.10.2010 Referat af regionsledermøde 10.10.2010 I mødet deltog: Region Østjylland: Region Nordjylland: Region Vestjylland: Region Sydjylland: Region Fyn: Agility-udvalget: Dressur-udvalget: Schweiss-udvalget: Web-teamet:

Læs mere

Region Midtsjælland. - En del af Dansk Retriever Klub. Emne: Dagsorden for regionsmøde i Herfølgehuset. Dato: Start:

Region Midtsjælland. - En del af Dansk Retriever Klub. Emne: Dagsorden for regionsmøde i Herfølgehuset. Dato: Start: Emne: Dagsorden for regionsmøde i Herfølgehuset. Dato: 2017-03-06 Start: Slut: Deltagere: Afbud: Pkt. 1: Valg af ordstyrer Pkt. 2: Godk. ref. fra forrige møde. Pkt. 3: Godk. ref. til hjemmesiden Pkt. 4:

Læs mere

Regionsledelsens beretning for 2016.

Regionsledelsens beretning for 2016. Regionsledelsens beretning for 2016. Regionsledelsen (RL) Da årsmødet blev afholdt den 21. januar 2016 trådte Helle Engelsen tilbage som regionsleder, og ønskede ikke genvalg. Kirsten Vestergaard var ordinært

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2015 Dato: 2. marts 2015 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Bent Schwartzbach BS Dennis Voxted DV Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2011 Dato: 04.04.2011 Sted: Hanne Jensen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Susanne

Læs mere

Beretninger for 2014 fra Region Østjyllands 4 aktivitetsudvalg. Markprøveudvalget

Beretninger for 2014 fra Region Østjyllands 4 aktivitetsudvalg. Markprøveudvalget Beretninger for 2014 fra Region Østjyllands 4 aktivitetsudvalg Markprøveudvalget Udvalget fik i 2014 3 nye medlemmer - Morten Jakobsen, Svend Aage Vinter og Tommy Madsen. Henrik Hansen påtog sig opgaven

Læs mere

Bestyrelsen er herefter konstitueret således: Luise Linnemann Rasmussen

Bestyrelsen er herefter konstitueret således: Luise Linnemann Rasmussen Referat af bestyrelsesmøde 14.5.2013 kl. 16.30. Deltagere: Lars Nordenhof, Jan Hansen, Connie Svane Petersen, Hans Jørgen Lundgaard, Pernille Schwartz, Tina Jungshoved-Bjerre, Luise Rasmussen Referat jf.

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2014. Dato: 16-09-2014. Deltagere: RKU: Gert William Knudsen (GWK)

Emne: Møde nr. 3-2014. Dato: 16-09-2014. Deltagere: RKU: Gert William Knudsen (GWK) 1 Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 3-2014 Dato: 16-09-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: RKU: Christian Christensen (CC) Hanne Søndenbroe (HS) Annika Christiansen (AC) Anders Steffensen (AS) Frank

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 06.06.13, kl 18.00 Sted: Helle Engelsen Kærvej 16 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Claus Christensen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Mette Stubkjær (barsel) 1. Valg af mødeleder:

Læs mere

Referent: Lisbeth. Sekretær: Diana Boxholm Møllebakkevej Grindsted Tlf.:

Referent: Lisbeth. Sekretær: Diana Boxholm Møllebakkevej Grindsted Tlf.: Referat fra Udvalgsmøde den 29. januar 2017 Til stede: Udstillingsudvalg, Sporudvalg, Mentalbeskrivelsesudvalg, Bestyrelse, hyrdeudvalget og Medieudvalg Referent: Lisbeth Dagsorden Referat 1. Velkomst

Læs mere

Referat af møde mellem raceledelserne og bestyrelsen for DRK.

Referat af møde mellem raceledelserne og bestyrelsen for DRK. Referat af møde mellem raceledelserne og bestyrelsen for DRK. 4. oktober 2016 kl. 18.00 Mødested:Fraugde Fritidscenter Deltagere fra BE: Steen Ludvigsen, Henrik Jørgensen, Connie Svane og Susanne Wærling

Læs mere

Markprøveudvalget (MU) skal med ansvar for regionsledelsen sørge for:

Markprøveudvalget (MU) skal med ansvar for regionsledelsen sørge for: KOMMISSORIUM Kommissorium for udvalgsarbejde i Region Nordsjælland. 1. Formål Dette dokument beskriver arbejdsopgaver og ansvar for de enkelte udvalg i eller udenfor regionsledelsen. Det skal betragtes

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 14-05-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Ingen. Dagsorden

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 14-05-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Ingen. Dagsorden Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 14-05-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Hanne Søndenbroe (HS) Annika Christiansen (AC) Anders Steffensen (AS) Frank Graversen

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA

Emne: Møde nr Dato: Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2014 Dato: 01-04-2014 Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Deltagere: Susanne Wærling SW Hanne Jensen HJ Louise Munchaus Adsbøl LA Hanne Søndenbroe HS Fraværende:

Læs mere

Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30

Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30 Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30 VALG/KONSTITUERING: Raceledelsens valgresultat ved valget december 2007 gav nyvalg til Marlene Birkebæk og

Læs mere

Fraværende: Caroline Ditlefsen Louise Munchaus Adsbøl Susanne Wærling

Fraværende: Caroline Ditlefsen Louise Munchaus Adsbøl Susanne Wærling Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8/2010 Dato: 01.11.2010 Sted: Claus Justesen Deltagere: Claus Justesen CJ Hanne Jensen HJ Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt

Læs mere

1. Udvalg Generel drøftelse af det enkelte udvalg både i forhold til om det lever op til kommissorier, og hvordan der suppleres med nye medlemmer.

1. Udvalg Generel drøftelse af det enkelte udvalg både i forhold til om det lever op til kommissorier, og hvordan der suppleres med nye medlemmer. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 9.4.2013 på Fraugdegaard Deltagere: Lars Nordenhof, Jan Hansen, Connie Svane Petersen, Hans Jørgen Lundgaard, Pernille Schwartz, Tina Jungshoved-Bjerre, Luise Rasmussen

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta)

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl. 10.00 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) Mødedeltagere: Frank Andersen (FA) - Brian Seitzberg (BS) - Benta Dons

Læs mere

Dagsorden den 26. februar

Dagsorden den 26. februar Mødet blev afholdt hos Hanne Koldkjær Aalborgvej 488, 9352 Dybvad Tlf. 9886 4014 rykind@c.dk Indkaldte. Thomas Kvist Kaldsen Jette Søndergaard Per Krogsgaard Nielsen Michael Justesen Bente Sand Helga Thorstien

Læs mere

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 7-2013 Dato: 07-10-2013 Sted: Bent Schwartzbach BS Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2015 Dato: 7. december 2015 Sted: KL Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Preben Arenfeldt PA Kai Lübcke

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Hold DM for retrievere i Nordjylland lørdag den 1. juni 2019

Hold DM for retrievere i Nordjylland lørdag den 1. juni 2019 Hold DM for retrievere i Nordjylland lørdag den 1. juni 2019 Kære regioner Det er med stor glæde, at Region Nordjylland kan invitere jer til Hold DM 2019. Hold DM afholdes i Tolne Skov, vest for Frederikshavn,

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr Dato: Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2013 Dato: 08-04-2013 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Sonja Larsen SL Kai Lübcke KL Louise

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Beretning for Landsdel 1 2011-2013

Beretning for Landsdel 1 2011-2013 Beretning for 2011-2013 To år er gået siden sidst og det er nu igen tid ti landsdelsmøde. Det betyder også, at det er tid til at se tilbage på de to år der er gået og beskrive hvad landsdelsledelsen har

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011 Generalforsamling AGR d. 28/2-2011 1. Valg af dirigent Susanne Eder blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formandens beretning for året 2010

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

Region Østjylland. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Mødet er beslutningsdygtigt, da mindst 2/3 af udvalget er til stede.

Region Østjylland. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Mødet er beslutningsdygtigt, da mindst 2/3 af udvalget er til stede. Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 3-2016 Dato: 15-09-2016 Sted: Fraugde fritidscenter Deltagere RKU: Frank Graversen (FG) Hanne Søndenbroe (HS) Jørgen Falk (JF) Lena Andreasen (LA) Anders Steffensen

Læs mere

Haveforeningen Romaltparkens BERETNING 2014

Haveforeningen Romaltparkens BERETNING 2014 Haveforeningen Romaltparkens BERETNING 2014 Velkomst/indledning: På vegne af os i bestyrelsen vil jeg gerne byde velkommen til vores generalforsamling. Det er glædeligt at se, at så mange har valgt at

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Emne: Møde nr. 9-2013. Dato: 03-12-2013. Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr. 9-2013. Dato: 03-12-2013. Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2013 Dato: 03-12-2013 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Referat: Generalforsamling Roskilde Mountainbike Klub Ishøj Golfcenter, Køgevej 275, 2635 Ishøj kl. 19:00

Referat: Generalforsamling Roskilde Mountainbike Klub Ishøj Golfcenter, Køgevej 275, 2635 Ishøj kl. 19:00 Referat: Generalforsamling Roskilde Mountainbike Klub 07-02-2018 Ishøj Golfcenter, Køgevej 275, 2635 Ishøj kl. 19:00 Næstformand Alex Petersen bød velkommen. 1. Valg af dirigent Alex Petersen blev valgt

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Velkommen til årets generalforsamling, og traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2016. Først stor tak til Peter, for at vi kan få lov at være her og også

Læs mere

Venskabsmatch mellem Kreds 1 og Kreds 56 24. marts 2012

Venskabsmatch mellem Kreds 1 og Kreds 56 24. marts 2012 Venskabsmatch mellem Kreds 1 og Kreds 56 24. marts 2012 Kreds 56 Præstø Indholdsfortegnelse: Velkommen side 4 Holdet bag venskabsmatchen side 5 Deltagere fra kreds 1 - Rødovre side 6 Deltagere fra kreds

Læs mere

Dette notat er et dokument som beskriver arbejdsopgaver og ansvar for de enkelte udvalg i eller udenfor regionsledelsen.

Dette notat er et dokument som beskriver arbejdsopgaver og ansvar for de enkelte udvalg i eller udenfor regionsledelsen. NOTAT Kommisorium for udvalgsarbejde i Region Nordsjælland. 1. Formål Dette notat er et dokument som beskriver arbejdsopgaver og ansvar for de enkelte udvalg i eller udenfor regionsledelsen. Dokumentet

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Hanne Søndenbroe HS

Emne: Møde nr Dato: Sted: Hanne Søndenbroe HS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2014 Dato: 02-06-2014 Sted: Hanne Søndenbroe HS Deltagere: Susanne Wærling SW Hanne Jensen HJ Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Preben Arenfeldt PA Bent

Læs mere

Dagsorden. Punkt Emne/Beslutning Ansvarlig. Personen inviteres til at se brevet anonymiseret. Drøftede håndteringen af sagen.

Dagsorden. Punkt Emne/Beslutning Ansvarlig. Personen inviteres til at se brevet anonymiseret. Drøftede håndteringen af sagen. Regionsledelsesmøde nr. 3 den 29. april 2015 Hos Lars Lynggaard Jensen kl. 18.00 Deltagere: Keld Kongsted, Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Michael Rousau (

Læs mere

Referat fra Spidshundeklubbens generalforsamling. Fredericia 7. april 2013

Referat fra Spidshundeklubbens generalforsamling. Fredericia 7. april 2013 Referat fra Spidshundeklubbens generalforsamling Fredericia 7. april 2013 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent Bestyrelsen foreslår Helle Dyrlund (HD). HD er valgt. HD tager over og takker for valget.

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 09.10.13. kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Mette Stubkjær, Jens Andersen og Jørgen Jørgensen Afbud: Ane Gleerup, Claus Christensen 1. Valg af

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 27. maj 2013 Kl.: 15.00-20.30 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Afbud: Dot Preil, Bjarke Mortensen Referat A. Underskrivelse af referater Følgende referater blev underskrevet:

Læs mere

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni Lidt fra formanden Rigtig god sommer En dejlig solrig søndag - hvem tænker så på teater? Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63 Udgivelse Datoer for Bag scenen Medio september Ultimo december Medio marts

Læs mere

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 v/næstformand Trine Marqvard Nymann Jensen I har formentlig allerede set vores organisatoriske beretning måske har I ikke lige fået tygget jer igennem

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 21-05-2013. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Dagsorden

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 21-05-2013. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud fra: Dagsorden Mødereferat: RKU møde Emne: Møde nr. 2-2013 Dato: 21-05-2013 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Frank Graversen (FG) Hanne Søndenbroe (HS) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup (MU)

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Til stede var: Benny Larsen John Friis Per B. Nielsen Peter Norskov Johnny Haugaard Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden:

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2015 Dato: 11. maj 2015 Sted: PA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Til stede fra bestyrelsen var: Finn Hjarding, konstitueret formand, Lis Sorth, baneudvalgsformand, Pia Jensen, motionistformand,

Læs mere

Referat af generalforsamling i ABK31 d. 22. maj, 2014

Referat af generalforsamling i ABK31 d. 22. maj, 2014 Referat af generalforsamling i ABK31 d. 22. maj, 2014 Ad 1) Valg af ordstyrer og prøvelser af mandater Finn B Nielsen blev foreslået og valgt som ordstyrer. Der var 10 stemmeberettigede medlemmer på generalforsamlingen.

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Efter et turbulent år med lockouten i april 13, så glæder vi os til og ser frem til den nye Folkeskolereform, som skal træde i kraft

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: Niels Tanderup. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt.

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: Niels Tanderup. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt. Dato: 11.10.17. Kl. 18.00 22.00 Sted: Jon Andersen Ellehammersvej 130, 7500 Holstebro 5051 1088 Referat 1. Valg af mødeleder: Niels Tanderup 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt. 3. Opfølgning på arbejdsplan

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr APRIL 2016 kl Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup.

Referat. Regionsledelsesmøde nr APRIL 2016 kl Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup. Regionsledelsesmøde nr.4 2016 18. APRIL 2016 kl. 18.00 Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup. Deltagere: Charlotte Staun, Flemming Roed, Jan Henriksen, Per Rethmeier, Thore Grøndahl, Rikke Andersen,

Læs mere