file:///c:/users/andchr/appdata/local/temp/notesbd4f94/~web4899.htm Side 1 af SV: Vedr.: SV: Vedr.: Vedr. Lokalplan 226 (Brudelysvej) og

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "file:///c:/users/andchr/appdata/local/temp/notesbd4f94/~web4899.htm Side 1 af SV: Vedr.: SV: Vedr.: Vedr. Lokalplan 226 (Brudelysvej) og"

Transkript

1 file:///c:/users/andchr/appdata/local/temp/notesbd4f94/~web4899.htm Side 1 af SV: Vedr.: SV: Vedr.: Vedr. Lokalplan 226 (Brudelysvej) og Kommuneplantillæg 2 (Bagsværd Erhvervskvarter) Simon Kofod-Svendsen til: Anders Christiansen :53 Skjul detaljer Fra: Simon Kofod-Svendsen <sikof@nst.dk> Til: Anders Christiansen <ANDCHR@gladsaxe.dk> Hej Anders Tak for hurtig tilbagemelding. På den baggrund kan jeg bekræfte, at Naturstyrelsen ikke fremsender en indsigelse, under forudsætning af, at det endelige planmateriale indeholder de justeringer, der har været kommunikeret om i nedenstående korrespondance inkl. jeres vedhæftede dokument pr MVH Simon Fra: Anders Christiansen [mailto:andchr@gladsaxe.dk] Sendt: 3. april :45 Til: Simon Kofod-Svendsen Emne: Vedr.: SV: Vedr.: Vedr. Lokalplan 226 (Brudelysvej) og Kommuneplantillæg 2 (Bagsværd Erhvervskvarter) Hej Simon Jeg kan bekræfte, at vi er indstillet på at indarbejde de nævnte ændringer i planmaterialet. Med venlig hilsen Anders Christiansen Gladsaxe Kommune Byplanafdelingen Rådhus Allé 7, 2860 Søborg Direkte telefon:

2 file:///c:/users/andchr/appdata/local/temp/notesbd4f94/~web4899.htm Side 2 af Vores postkasse: byplan@gladsaxe.dk Kommunens hjemmeside: Print ikke denne side ud, med mindre det er nødvendigt Fra: Simon Kofod-Svendsen <sikof@nst.dk> Til: Anders Christiansen <ANDCHR@gladsaxe.dk> Dato: :35 Emne: SV: Vedr.: Vedr. Lokalplan 226 (Brudelysvej) og Kommuneplantillæg 2 (Bagsværd Erhvervskvarter) Hej Anders Beklager at der er gået lidt tid før du får svar fra mig. Der har været andre hastende sager på skrivebordet og tid endnu inden for jeres høringsfrist. Vi har set notatet igennem og er enig i jeres forslag til håndtering af punkt 1 (håndtering af at noget af området ligger uden for det stationsnære kerneområde) og punkt 2 (håndtering af den tekniske ændring). Det betyder også, at der ikke skal laves OSD redegørelse vedr. rammeområde 6E3 (hvad der jo ellers ville, hvis I lavede en normal anvendelsesændring). I forhold til punkt 3 vedr. forhold til øvrig planlægning : OK til afsnittet om stationsnærhed, men i afsnittet om OSD bør der stå, at idet der blot ændres i bebyggelsesprocenter & bygningshøjder skal der ikke være en særskilt redegørelse (se evt. nedenfor el via link). Jeg vil derudover foreslå, at der henvises til OSD redegørelsen for Tillæg 2. Hvis du bekræfter, at I vil indarbejde disse ting i det endelige planmateriale, senest på onsdag d. 9.4, vil jeg på den baggrund kvittere med en mail om, at Naturstyrelsen ikke gør indsigelse under forudsætning af, at det endelige planmateriale vedtages som aftalt i denne mail og dit notat fra d. 17. marts kl. 14:27. MVH Simon Fra den Statslige udmelding ift. Til planlægning inden for OSD og indvindingsoplande (s. 8 nederst) Undtagelsesmuligheder og redegørelseskrav Der er muligheder for undtagelse, hvis alternative beliggenheder uden for OSD og indvindingsoplande er afvejet og ikke fundet mulige, og hvis der er vægtige planlægningsmæssige hensyn til stede. Kommunerne skal udarbejde en redegørelse herom, jf. Planlovens 11 e, stk. 1, nr. 4. Formålet med redegørelsen er at sikre fokus på grundvandsbeskyttelsen i forbindelse med planlægning for byudvikling og anden ændret arealanvendelse, så OSD- problematikkerne håndteres samlet ved en overordnet planlægning samt, at offentligheden bliver opmærksom på planlægning i OSD og indvindingsoplande og konsekvenserne af den.

3 file:///c:/users/andchr/appdata/local/temp/notesbd4f94/~web4899.htm Side 3 af Kommuneplantillæg, der udelukkende udarbejdes for at muliggøre mindre ændringer i forhold til eksisterende udlæg, er ikke omfattet af redegørelseskrav/trinmodel. Mindre ændringer kan eksempelvis være ændret bygningshøjde eller ændret bebyggelsesprocent. Undtaget fra redegørelseskrav/trinmodel er ligeledes kommuneplantillæg, der muliggør ændret arealanvendelse, som er mindre grundvandstruende end den eksisterende. Fra: Anders Christiansen [mailto:andchr@gladsaxe.dk] Sendt: 17. marts :27 Til: Simon Kofod-Svendsen Emne: Vedr.: Vedr. Lokalplan 226 (Brudelysvej) og Kommuneplantillæg 2 (Bagsværd Erhvervskvarter) Hej Simon Jeg sender her et notat, hvor jeg præsenterer en mindre ændring i lokalplanen (ændret anvendelse) og nogle små stumper redegørelse til hhv lokalplan og kommuneplantillæg, så den rette sammenhæng fremgår tydeligere. Jeg håber de foreslåede ændringer er tilfredsstillende. Med venlig hilsen Anders Christiansen Gladsaxe Kommune Byplanafdelingen Rådhus Allé 7, 2860 Søborg Direkte telefon: Vores postkasse: byplan@gladsaxe.dk Kommunens hjemmeside: Print ikke denne side ud, med mindre det er nødvendigt Fra: "Kofod-Svendsen, Simon" <sikof@nst.dk> Til: <andchr@gladsaxe.dk> Dato: :52 Emne: Vedr. Lokalplan 226 (Brudelysvej) og Kommuneplantillæg 2 (Bagsværd Erhvervskvarter) Hej Anders Jeg har læst jeres Kommuneplantillægsforslag nr. 2 og Lokalplanforslag nr. 226 igennem i forbindelse med høringen af planerne.

4 file:///c:/users/andchr/appdata/local/temp/notesbd4f94/~web4899.htm Side 4 af Der er et par emner, som jeg gerne vil drøfte med dig her tidligt i høringsfasen if. mulige justeringer af materialet allerede under høringen. 1. KP rammen 6E7: Den ligger, som I skriver, uden for kerneområdet, men I giver den fortsat mulighed for udvidelser over m2 jf. jeres kommuneplanproces. Det er rigtigt, at man kan tillade store erhvervsbyggerier i stationsnærhedsområdet ved hjælp af en særlig p norm (1:50 i jeres tilfælde) (Fingerplan Kap stk. 4), men det fremgår ikke af KP tillægget hverken i redegørelsen eller i selve rammen at der her er tale om virkemidler. Det er fx ikke til at se en forskel på P normerne i de stationsnære kerneområder og i de øvrige stationsnære områder. Fra aftalenotatet i forbindelse med Kommuneplan2013 processen skrev i følgende (min markering) på side 3 punkt 2: Gladsaxe Kommune giver ikke mulighed for placering af større kontorejendomme uden for de stationsnære kerneområder i Gladsaxe Ringby (Gladsaxe Erhvervskvarter) Vi giver dog mulighed for kontorejendomme over m2 i Bagsværd Bypark udenfor kerneområdet, men indenfor det stationsnære område. Det fremgår af retningslinjerne for de stationsnæreområder, at der kun kan etableres større kontorbyggerier over m2, når der redegøres for, hvordan der vil blive arbejdet med virkemidler for at begrænse biltrafikken. Denne redegørelse forestiller vi os udarbejdes som led i lokalplanens redegørelse og miljøvurdering. Jeg vil derfor forvente, at der i planerne blev oplyst for, at der var tale om virkemidler, og det ser jeg gerne indarbejdet i materialet (som minimum på side 1 og evt. også i den konkrete ramme). 2. KP rammen 6E3: På s. 1 i tillægget står, at I ændrer anvendelsesbestemmelsen fra Kontor og serviceerhverv til Erhvervsområde. I selve forslaget til den konkrete ramme er der ingen supplerende anvendelsesbestemmelse (til forskel fra de andre tre rammeområder). Det undres man lidt over, så jeg ser gerne en udvidelse af introteksten på side 1 om denne rammeændring (hvorfor gør I det, og hvad må man i den nye til forskel fra den hidtil gældende) samt en supplerende anvendelsesbestemmelse i den konkrete ramme indarbejdet i materialet. Denne skal også bruges i f. til OSD redegørelsen på side 2. Der skal indarbejdes et afsnit med en argumentation om, at den kommende anvendelse (Erhverv) ikke er mere grundvandstruende end den eksisterende (Kontor/Service). 3. Lokalplan 226: Forhold til øvrig planlægning Det fremgår ikke af lokalplanen, at I sætter den i sammenhæng med øvrig planlægning. Det vil jeg forvente at lokalplanen skal gøre. Netop når der er tale om emner af statslig interesse (stationsnærhed og OSD) i dette område. Det ser jeg derfor også gerne indarbejdet i materialet. Generelt synes jeg, at kommuneplantillægget er lidt for kortfattet i sin form. Særligt i lyset af, at der faktisk ændres på hele fire delområder med tillægget. Men lad os tales ved om disse punkter, når du er tilbage.

5 file:///c:/users/andchr/appdata/local/temp/notesbd4f94/~web4899.htm Side 5 af I første omgang skal jeg jo høre din version af punkterne, og på den baggrund kan vi tale videre proces if. høringen. MVH Simon Simon Kofod-Svendsen Specialkonsulent Tværgående planlægning Dir tlf.: (+45) Mob tlf.: (+45) sikof@nst.dk Haraldsgade 53 DK København Ø Tlf.: (+45)

6 GLADSAXE KOMMUNE Byplanafdelingen Forslag til ændringer i Lokalplan 226 og Kommuneplantillæg 2 som følge af henvendelse fra Naturstyrelsen NOTAT Dato: 17. marts 2014 Af: Anders Christiansen Naturstyrelsen påpeger, at det område, lokalplanen og kommuneplantillægget omfatter, ligger uden for det stationsnære kerneområde, og at der derfor ikke må planlægges for større kontorbyggeri (over m²) uden at redegøre for hvilke særlige virkemidler for begrænsning af biltrafik, der arbejdes med. Byplanafdelingen erkender dette forhold, og har derfor i samråd med bygherren Novo Nordisk forberedt en ændring af lokalplan og kommuneplantillæg. Efter nærmere overvejelser har det vist sig, at der ikke er behov for at kunne opføre byggeri isoleret til kontor- og serviceerhverv i det pågældende område, men kun i mindre omfang kontorarealer til virksomhedens adminisrtration. Byplanafdelingen foreslår derfor at anvendelsesbestemmelsen ændres på følgende måde i lokalplan og kommuneplantillæg: Formulering i det offentliggjorte lokalplanforslag: 3 Områdets anvendelse Området må kun anvendes til erhvervsområde, kontor- og serviceerhverv, laboratorier og produktion. Der kan opstilles mobilmaster inden for området. Forslag til ændret formulering i lokalplanen: 3 Områdets anvendelse Området må kun anvendes til erhvervsområde, laboratorier og produktion. Der må dog indrettes kontorareal til virksomhedens administration, når arealet hertil ikke overskrider m². Der kan opstilles mobilmaster inden for området. Formulering i det offentliggjorte forslag til kommuneplantillæg: Anvendelse generelt: Erhvervsområde Anvendelse specifik: Erhvervsområde Supplerende anvendelse: Kontor- og serviceerhverv, laboratorier og produktion Forslag til ændret formulering i kommuneplanrammen: Anvendelse generelt: Erhvervsområde Anvendelse specifik: Erhvervsområde Supplerende anvendelse: Laboratorier og produktion J. nr P00 1 Sag: 2013/

7 Naturstyrelsen har desuden kommenteret, at rammeområde 6E3 ændres fra at kunne anvendes til kontor- og serviceerhverv til at være et erhvervsområde uden detaljerede begrænsninger. Naturstyrelsen ønsker en mere uddybende forklaring på denne ændring, som desuden normalt vil skulle følges op af en redegørelse om OSD, som begrunder ændringen i forhold til beskyttelse af grundvandet. I det konkrete tilfælde er der imidlertid ikke tale om, at der planlægges for nogen form for fysiske ændringer i det bestående miljø. Den foreslåede anvendelsesændring er en formel rettelse af en teknisk fejl, som upåagtet er blevet indført og vedtaget i den gældende kommuneplan Før vedtagelsen af kommuneplan 2013 var anvendelsen i rammeområde 6E3 således fastlagt til Ehvervsområde uden yderligere præcisering. Det er formålet med kommuneplantillægget at tilbageføre rammen til den formulering, der var gældende, før fejlen opstod. Byplanafdelingen foreslår at dette forklares med følgende uddybende formulering, som tilføjes kommuneplantillægget: Formulering i det offentliggjorte forslag til kommuneplantillæg: Der foretages desuden rettelser i rammeområderne 6E1 og 6E2, som ved en fejl har fået bestemmelser om bevaring af afskærmningsbælter og støjzoner langs Bagsværd Bypark. i rammeområde 6E3 rettes anvendelsen fra Kontor- og serviceerhverv til Erhvervsområde. Forslag til ændret formulering i kommuneplantillægget: Der foretages desuden enkelte formelle rettelser i rammeområderne 6E1, 6E2 og 6E3. Ved en teknisk fejl er der i forbindelse med vedtagelsen af Kommuneplan 2013 indført visse utilsigtede bestemmelser i disse rammeområder. I rammeområde 6E1 og 6E2 er der således indført bestemmelser om bevaring af afskærmningsbælter og støjzoner langs Bagsværd Bypark, og i rammeområde 6E3 er områdets anvendelse ved en fejl ændret fra Erhverv til Kontor- og serviceerhverv. Med dette kommuneplantillæg tilbageføres disse utilsigtede ændringer til, hvad der var hensigten, og som var gældende i Kommuneplan Endelig foreslår Naturstyrelsen, at der i lokalplanens redegørelse tilføjes et afsnit om planes forhold til øvrig planlægning. Det er især emnerne stationsnærhed og OSD, som Naturstyrelsen ønsker behandlet. Byplanafdelingen foreslår, at følgende afsnit tilføjes i lokalplanens redegørelse: Forslag til to nye afsnit i lokalplanens redegørelse: Stationsnærhed Lokalplanens område ligger inden for det stationsnære område omkring Bagsværd Station. I dette område kan der planlægges for intensiveret byudvikling, men kontorbyggeri over m² kan dog kun tillades, når der redegøres for hvordan, der vil blive arbejdet med virkemidler til at begrænse trafikken. Lokalplanen giver derfor kun mulighed for at indrette kontorarealer under m² til virksomhedens administration. Områder med særlige drikkevandsinteresser Kommunen skal sikre, at der tages hensyn til grundvandsbeskyttelsen, når der planlægges for ny byudvikling. I kommuneplanen er de områder, som er særligt i fokus, udpeget som såkaldte OSD- J. nr P00 2 Sag: 2013/

8 områder og oplande hertil. I disse områder bør byudvikling så vidt muligt undgås. Stort set hele Gladsaxe Kommune er imidlertid kortlagt som et område med særlige drikkevandsinteresser. Dertil kommer, at bortset fra fredede naturområder og andre beskyttede rekreative arealer er hele kommunen bebygget og udbygget. Der findes derfor ikke reelle alternative placeringsmuligheder for byudvikling uden for OSD områder og indvindingsoplande. J. nr P00 3 Sag: 2013/

9

10

11

12 NOVO NORDISK BAGSVÆRD BILAG TIL HØRINGSSVAR LOKALPLAN 226 RH ARKITEKTER / 10 APRIL

13 AREALOPGØRELSER: BYGNINGER: SKURE: TEKNISKE ANLÆG I TERRÆN: XXX M2 XXX M2 XXX M2 NOVO NORDISK BAGSVÆRD BILAG TIL HØRINGSSVAR LOKALPLAN 226 FREMTID / SITUATIONSPLAN, MÅL 1:700

14 PRINCIPSNIT GENNEM GRØNT HEGN OG HILLERØDMOTORVEJEN NOVO NORDISK BAGSVÆRD BILAG TIL HØRINGSSVAR LOKALPLAN 226 FREMTID / PRINCIPSNIT, MÅL 1:700

15 træer langs motorvej begrønnet støjvæg beplantet mod motorvej grønt tag NOVO NORDISK BAGSVÆRD BILAG TIL HØRINGSSVAR LOKALPLAN 226 FREMTID / PRINCIP-AKSONOMETRI

16 VISUALISERING OVER: VISUALISERING TIL HØJRE: EKSISTERENDE FORHOLD FREMTID FORHOLD NOVO NORDISK BAGSVÆRD BILAG TIL HØRINGSSVAR LOKALPLAN 226 VISUALISERINGER / EKSISTERENDE OG FREMTIDIG FORHOLD

17 VISUALISERING OVER: VISUALISERING TIL HØJRE: EKSISTERENDE FORHOLD FREMTID FORHOLD NOVO NORDISK BAGSVÆRD BILAG TIL HØRINGSSVAR LOKALPLAN 226 VISUALISERINGER / EKSISTERENDE OG FREMTIDIG FORHOLD

18 VISUALISERING OVER: VISUALISERING TIL HØJRE: EKSISTERENDE FORHOLD FREMTID FORHOLD NOVO NORDISK BAGSVÆRD BILAG TIL HØRINGSSVAR LOKALPLAN 226 VISUALISERINGER / EKSISTERENDE OG FREMTIDIG FORHOLD

19 kolofon PROJECT NO.: PROJECT NAME: PROJECT SUB NAME: PHASE / STATUS: ISSUE DATE: EDITOR: TEXT AUTHOR: TEXT TRANSLATOR: CONTENT: VISUALISATIONS: LAYOUT & TYPOGRAPHY: APPROVED BY: SERIAL NUMBER: TIMESTAMP: FILENAME: 3662 NN_BA_1R_1S_1T MASTERPLAN 01_CD LOKALPLAN ÆNDRINGER MH MH / MRM - MRM /BR / MH LKE MH BR 01 9 April :00 PM X:\3662_NN_BA_1R-1S-1T\C07.01_Geometri_CD_01_Masterplan\C07.7_Præsentation\3662_NN_BA_Masterplan_Folder COPYRIGHT All pictorial material reproduced in the submitted project material is specific to this project, and may not be used by the developer in any context outside of this project. Furthermore, the client or developer may not publicise the submitted pictorial material without the permission of rh arkitekter.

Stenløse - Agertoftegårdsvej Ophævelse af kommuneplanramme O-29 Tillæg til Kommuneplan Forslag i høring: xx.måned - xx.

Stenløse - Agertoftegårdsvej Ophævelse af kommuneplanramme O-29 Tillæg til Kommuneplan Forslag i høring: xx.måned - xx. KOMMUNEPLANTILLÆG 06 Stenløse - Agertoftegårdsvej Ophævelse af kommuneplanramme O-29 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 Forslag i høring: xx.måned - xx.måned 20xx Kommuneplantillæg nr.8 til kommuneplan 2013-2025

Læs mere

Forslag til tillæg 8 til Kommuneplan 2017 Udpegning af områder til produktionsvirksomheder

Forslag til tillæg 8 til Kommuneplan 2017 Udpegning af områder til produktionsvirksomheder Forslag til tillæg 8 til Kommuneplan 2017 Udpegning af områder til produktionsvirksomheder Baggrund og formål Opførelse af forureningsfølsom anvendelse, som for eksempel nye boliger i nærheden af eksisterende

Læs mere

Signaturforklaring. Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Erhvervsstyrelsen

Signaturforklaring. Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Erhvervsstyrelsen Gladsaxe Kommune: Tillæg 10 - Genbrugsstationen Side 1 af 1 Planstrategi 2016 Kommuneplan 2013 Helhedsplan Lokalplan Forside Planportal Du er her: Forside Kommuneplan 2013 Kladde Tillæg 10 - Genbrugsstationen

Læs mere

Byudvikling i OSD/NFI i samspil med grundvandsbeskyttelse

Byudvikling i OSD/NFI i samspil med grundvandsbeskyttelse NATUR & MILJØ 2014, session A2: Byudvikling i OSD/NFI i samspil med grundvandsbeskyttelse Trinmodel og dokumentation i forbindelse med byudvikling i OSD/NFI Sanne Kjær og Karin Jensen, Naturstyrelsen Oplæg

Læs mere

Resumé. Økonomiudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for erhvervsområde ved ydre Københavnsvej

Resumé. Økonomiudvalget. NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for erhvervsområde ved ydre Københavnsvej Økonomiudvalget Teknik og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 205326 Brevid. 1602011 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 44 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 588 for

Læs mere

Tillæg 11 til Kommuneplan 2014

Tillæg 11 til Kommuneplan 2014 Tillæg 11 til Kommuneplan 2014 Islevdal Erhvervskvarter R Ø D OV R E KO M M U N E Tillæg 11 til Kommuneplan 2014 Redegørelse Forslag til Tillæg 11 til Kommuneplan 2014 er udarbejdet for at danne et nødvendigt

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag. i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ændring af rammeområde B Tillæg til Kommuneplan

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag. i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ændring af rammeområde B Tillæg til Kommuneplan 03 KOMMUNEPLANTILLÆG Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx Ændring af rammeområde B03-04 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 Kommuneplantillæg nr.3 til kommuneplan 2013-2025 for Egedal Kommune Kommuneplantillæggets

Læs mere

Ændring af Nordmarken lokalcenter, Jyllinge

Ændring af Nordmarken lokalcenter, Jyllinge Ændring af Nordmarken lokalcenter, Jyllinge Tillæg 5 til Roskilde Kommuneplan 2013 8.B.8 8.CL.1 8.B.13 Forord Hvad er et tillæg til kommuneplanen? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning.

Læs mere

Høje Taastrup Rådhus. Høje Taastrup landsby. Kommuneplantillæg

Høje Taastrup Rådhus. Høje Taastrup landsby. Kommuneplantillæg Præstegårdsvej Rådhus Halland Boulevard landsby Bygaden Kommuneplantillæg Tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2014 Høje-Taastrup Kommune Teknik- og Miljøcenter Jour. nr.: 14/7274 Dok.nr.: 63047/14 Dato: 20.05.2014

Læs mere

HVIDBOG OVER INDKOMNE INDSIGELSER, BEMÆRKNINGER OG ÆNDRINGSFORSLAG TIL FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 139 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE OMKRING BRYDEHUSVEJ

HVIDBOG OVER INDKOMNE INDSIGELSER, BEMÆRKNINGER OG ÆNDRINGSFORSLAG TIL FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 139 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE OMKRING BRYDEHUSVEJ CENTER for BY, KULTUR og ERHVERV HVIDBOG OVER INDKOMNE INDSIGELSER, BEMÆRKNINGER OG ÆNDRINGSFORSLAG TIL FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 139 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE OMKRING BRYDEHUSVEJ 1 Ballerup Kommune Center

Læs mere

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 91.E2.1 for erhvervsområde ved Harreskovvej i Kibæk Kommuneplantillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan

INDSIGELSESDOKUMENT. Lokalplan nr. 91.E2.1 for erhvervsområde ved Harreskovvej i Kibæk Kommuneplantillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan INDHOLD Indsigelsesnotat med behandling af bemærkninger Bemærkninger fra Kibæk Maskinstation Bemærkninger fra Miljøstyrrelsen - Grøn Struktur Bemærkninger fra Miljøstyrrelsen - Vandforsyning Bemærkninger

Læs mere

Udpegning af områder til produktionsvirksomheder

Udpegning af områder til produktionsvirksomheder gladsaxe.dk Udpegning af områder til Har du forslag og idéer? Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering Målforhold 1:50000 Dato 23-03-2018 Udskrevet af RIKJAG 1 Udpegning af områder til Kommuneplantillæg

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg 6. til Kommuneplan Boliger på Frihedsvej, Rungsted

Forslag til. Kommuneplantillæg 6. til Kommuneplan Boliger på Frihedsvej, Rungsted Forslag til Kommuneplantillæg 6 til Kommuneplan 2013-25 Boliger på Frihedsvej, Rungsted Forslag til Kommuneplantillæg 6 Forslag til Kommuneplantillæg 6 Forslag til Kommuneplantillæg 6 er udarbejdet af

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 12 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Tulstrupvej, Ikast FORSLAG

Kommuneplantillæg nr. 12 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Tulstrupvej, Ikast FORSLAG Boligområde, Tulstrupvej, Ikast FORSLAG Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast Brande Nørre

Læs mere

KOM MED IDEER OG KOMMENTARER

KOM MED IDEER OG KOMMENTARER KOM MED IDEER OG KOMMENTARER Forudgående høring om kommuneplantillæg for boliger nord for Banemarksvej Glostrup nse Kommunegræ dre Søn de tområ Projek j gve Rin Brøndby Glostrup og Brøndby Kommune er blevet

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG 2013

KOMMUNEPLANTILLÆG 2013 KOMMUNEPLANTILLÆG 2013 Nr. 9 April 2014 For erhvervsområdet ved Ullerup Skovvej Natur og Udvikling Halsnæs Kommune Rådhuset Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Tlf. 47 78 40 00 Kopi: Halsnæs Kommune. Oplag:

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 11 Ikast-Brande Kommuneplan Område til offentlige formål, Bygaden, Isenvad

Kommuneplantillæg nr. 11 Ikast-Brande Kommuneplan Område til offentlige formål, Bygaden, Isenvad Område til offentlige formål, Bygaden, Isenvad Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Hvis byrådet

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 11 Ikast-Brande Kommuneplan Område til offentlige formål, Bygaden, Isenvad FORSLAG

Kommuneplantillæg nr. 11 Ikast-Brande Kommuneplan Område til offentlige formål, Bygaden, Isenvad FORSLAG Område til offentlige formål, Bygaden, Isenvad FORSLAG Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen.

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 44

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 44 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 44 Erhvervsområde i Højme Ændring af kommuneplanområde 6 Bellinge Dyrup - Højme Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for

Læs mere

DEBATOPLÆG. De stationsnære områder i Herlev Kommune. Indkaldelse af ideer og forslag til udarbejdelse af tillæg til Kommuneplan

DEBATOPLÆG. De stationsnære områder i Herlev Kommune. Indkaldelse af ideer og forslag til udarbejdelse af tillæg til Kommuneplan DEBATOPLÆG De stationsnære områder i Herlev Kommune Indkaldelse af ideer og forslag til udarbejdelse af tillæg til Kommuneplan 2013-2025 Høringsperiode fra 19. januar til den 16. februar 2015 Indledning

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg for et område til blandet bolig- og erhvervsformål ved Ramsherred og Toftevej i Assens by

Forslag til. Kommuneplantillæg for et område til blandet bolig- og erhvervsformål ved Ramsherred og Toftevej i Assens by Forslag til Kommuneplantillæg for et område til blandet bolig- og erhvervsformål ved Ramsherred og Toftevej i Assens by Forslag til kommuneplantillæg Forslaget til kommuneplantillæg er fremlagt fra den

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 3 Ikast-Brande Kommuneplan 2013-2025 Erhvervsområde, Fabriksvej, Bording

Kommuneplantillæg nr. 3 Ikast-Brande Kommuneplan 2013-2025 Erhvervsområde, Fabriksvej, Bording Kommuneplantillæg nr. 3 Erhvervsområde, Fabriksvej, Bording Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen.

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 13

Kommuneplantillæg nr. 13 Kommuneplantillæg nr. 13 Boligområde v. Holbækvej, Jyderup Status: Forslag Høringsperiode start: 28. marts 2019 Høringsperiode slut: 23. maj 2019 Vedtagelsesdato: Ikrafttrædelsesdato: Boligområde v. Holbækvej,

Læs mere

gladsaxe.dk Forslag til Tillæg 14 til Kommuneplan 2009 House of Prince m.m.

gladsaxe.dk Forslag til Tillæg 14 til Kommuneplan 2009 House of Prince m.m. gladsaxe.dk Forslag til Tillæg 14 til Kommuneplan 2009 House of Prince m.m. 1 Forslag til Tillæg 14 til Kommuneplan 2009 er fremlagt i perioden 26.06.2012 til 04.09.2012. Har du indsigelser eller ændringsforslag

Læs mere

FORHØRING OM UNGDOMSBOLIGER VED TÅRNBY STATDION

FORHØRING OM UNGDOMSBOLIGER VED TÅRNBY STATDION FORHØRING OM UNGDOMSBOLIGER VED TÅRNBY STATDION 1 TÅRNBY KOMMUNE Forudgående offentlig høring om planlægning af område ved Tårnby Stadion Hermed indkalder Tårnby Kommune idéer og forslag i forbindelse

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 20 Ikast-Brande Kommuneplan Blandet bolig og erhverv, Anemonevej, Isenvad

Kommuneplantillæg nr. 20 Ikast-Brande Kommuneplan Blandet bolig og erhverv, Anemonevej, Isenvad Kommuneplantillæg nr. 20 Blandet bolig og erhverv, Anemonevej, Isenvad Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene

Læs mere

Notat. Serviceeftersyn af gældende lokalplaner for eksisterende tunge erhvervsområder Teknisk Udvalg. Planlægning og Byggeri

Notat. Serviceeftersyn af gældende lokalplaner for eksisterende tunge erhvervsområder Teknisk Udvalg. Planlægning og Byggeri Notat Emne: Til: Kopi til: Serviceeftersyn af gældende lokalplaner for eksisterende tunge erhvervsområder Teknisk Udvalg Bünyamin Simsek Punkt 5 til Teknisk Udvalgs møde- mandag den 15. april 2013. Planlægning

Læs mere

Samlede indsigelser til forslag til lokalplan 06.10.L01

Samlede indsigelser til forslag til lokalplan 06.10.L01 Samlede indsigelser til forslag til lokalplan 06.10.L01 Varde Kommune har i forbindelse med den offentlige høring af forslag til lokalplan 06.10.L01 for et område omkring Helle Hallen modtaget bemærkninger

Læs mere

TILLÆG NR. 3 TIL KOMMUNEPLAN 2017

TILLÆG NR. 3 TIL KOMMUNEPLAN 2017 TILLÆG NR. 3 TIL KOMMUNEPLAN 2017 FOR RAMMEOMRÅDE UV.LS.B.6, UV.LS.T.1 og UV.LS.F.1 HILLERØD KOMMUNE BY OG MILJØ Kommuneplantillæg Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur for den fysiske udvikling i

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 13 Ikast-Brande Kommuneplan 2013-2025 Blandet bolig og erhverv, Sverigesgade, Ikast

Kommuneplantillæg nr. 13 Ikast-Brande Kommuneplan 2013-2025 Blandet bolig og erhverv, Sverigesgade, Ikast Blandet bolig og erhverv, Sverigesgade, Ikast Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast Brande

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 7. til Kommuneplan Et erhvervsområde ved Barritskovvej. Forslag

Kommuneplantillæg nr. 7. til Kommuneplan Et erhvervsområde ved Barritskovvej. Forslag Kommuneplantillæg nr. 7 til Kommuneplan 2013-2025 Et erhvervsområde ved Barritskovvej. Forslag Kommuneplantillæg nr. 7 Baggrund Kommuneplantillæg nr. 7 er udarbejdet for at bringe lokalplanforslag 1021

Læs mere

år: 2018 Kommuneplantillæg

år: 2018 Kommuneplantillæg år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 29 til Kommuneplan 2014 Tillæg nr. 29 til Kommuneplan 2014 for Høje-Taastrup Kommune Indledning Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis Byrådet i den mellemliggende

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 21 Ikast-Brande Kommuneplan Centerområde, Smallegade og Thorsgade, Ikast

Kommuneplantillæg nr. 21 Ikast-Brande Kommuneplan Centerområde, Smallegade og Thorsgade, Ikast Centerområde, Smallegade og Thorsgade, Ikast Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Hvis byrådet

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til kommuneplantillæg Forslag til tillæg nr. 25 til Kommuneplan 2013-2025 er fremlagt fra den xx.xx 2017 til

Læs mere

Kommuneplan 2013. Skemaoversigt - forslag til ændringer BILAG 2

Kommuneplan 2013. Skemaoversigt - forslag til ændringer BILAG 2 Kommuneplan 2013 Skemaoversigt - forslag til ændringer BILAG 2 Høringssvar Emner Forvaltningens forslag til ændringer 1 Naturstyrelsen Fingerplan 2013 Stationsnære kerneområder Detailhandel OSD områder

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 10 Erhverv - Klintholm Havn

Kommuneplantillæg nr. 10 Erhverv - Klintholm Havn Kommuneplantillæg nr. 10 Erhverv - Klintholm Havn Kommuneplantillæg Kommuneplantillæg Kommunalbestyrelsen har den 26. februar 2015 vedtaget kommuneplantillæg nr. 10. Vedtagelsen er offentliggjort på kommunens

Læs mere

TILLÆG NR. 18 TIL KOMMUNEPLAN 2013

TILLÆG NR. 18 TIL KOMMUNEPLAN 2013 TILLÆG NR. 18 TIL KOMMUNEPLAN 2013 FOR RAMMEOMRÅDE GL.E.2 HILLERØD KOMMUNE BY OG MILJØ Kommuneplantillæg Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur for den fysiske udvikling i kommunen og fastlægger nogle

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018 Områdeafgrænsning med eksisterende bebyggelse vist Forhøring Ændring af anvendelsen af erhvervsejendommen Slotsherrensvej 409A Foreslået ny bebyggelse Kommunalbestyrelsen

Læs mere

036 Centerområde i Lille Blødekvarteret

036 Centerområde i Lille Blødekvarteret 036 i Lille Blødekvarteret Status Forslag PlanID 3244876 Tillæg nr. 036 Plannavn i Lille Blødekvarteret VVM Kommuneplantillæg uden VVM Dato for offentliggørelse af forslag 7. december 2016 Høring start

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune August 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune August 2018 Debatoplæg Områdeafgrænsning med eksisterende bebyggelse vist Forhøring Ændring af anvendelsen af erhvervsejendommen Slotsherrensvej 409A Foreslået ny bebyggelse Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 4 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Engtoften, Brande

Kommuneplantillæg nr. 4 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Engtoften, Brande Kommuneplantillæg nr. 4 Boligområde, Engtoften, Brande Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen.

Læs mere

Tillæg nr. 11 til Kommuneplan Forslag i offentlig høring fra den 31. marts 2017 til den 31. maj 2017

Tillæg nr. 11 til Kommuneplan Forslag i offentlig høring fra den 31. marts 2017 til den 31. maj 2017 Tillæg nr. 11 til Kommuneplan 2013-2025 Forslag i offentlig høring fra den 31. marts 2017 til den 31. maj 2017 Marts 2017 Forslag til Tillæg nr. 11 til Kommuneplan 2013-2025 er vedtaget af Teknik- og Miljøudvalget

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune September 2018 Områdeafgrænsning med eksisterende bebyggelse vist Forhøring Ændring af anvendelsen af erhvervsejendommen Slotsherrensvej 409A Foreslået ny bebyggelse Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Nyt rammeområde 4A6 til blandet byområde i Filmbyen. Filmbyen.

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Nyt rammeområde 4A6 til blandet byområde i Filmbyen. Filmbyen. Forslag HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 TILLÆG NR. 04 Nyt rammeområde 4A6 til blandet byområde i HVIDOVRE KOMMUNE TILLÆGGETS FORMÅL OG INDHOLD Dette Tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2016 er lavet i forbindelse med

Læs mere

FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG FOR NY ELLEBJERG METROSTATION

FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG FOR NY ELLEBJERG METROSTATION FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG FOR NY ELLEBJERG METROSTATION Borgerrepræsentationen har den 18. maj 2017 besluttet at sende forslag til tillæg til Kommuneplan 2015 i offentlig høring. Høringen varer fra

Læs mere

Forslag til Tillæg 10 til Kommuneplan Rødovrevej 239

Forslag til Tillæg 10 til Kommuneplan Rødovrevej 239 Forslag til Tillæg 10 til Kommuneplan 2014 Rødovrevej 239 R Ø D OV R E KO M M U N E Forslag til Tillæg 10 til Kommuneplan 2014 Redegørelse Rødovre Kommune ønsker at muliggøre omdannelsen af erhvervsbebyggelsen

Læs mere

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Fornyet høring Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg

Læs mere

TILLÆG NR. 35 TIL KOMMUNEPLAN 2011 TIKØBGADE 5-9. Vedtaget af Borgerrepræsentationen den xx.xxxxx 2015.

TILLÆG NR. 35 TIL KOMMUNEPLAN 2011 TIKØBGADE 5-9. Vedtaget af Borgerrepræsentationen den xx.xxxxx 2015. TILLÆG NR. 35 TIL KOMMUNEPLAN 2011 TIKØBGADE 5-9 Vedtaget af Borgerrepræsentationen den xx.xxxxx 2015. HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG?? Kommuneplantillæg Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur for den

Læs mere

Albertslund Kommune har sendt ovennævnte planforslag i offentlig høring i perioden 22. maj juli 2018.

Albertslund Kommune har sendt ovennævnte planforslag i offentlig høring i perioden 22. maj juli 2018. 12. juli 2018 /renhan Sag 2018-6916 Forslag til Albertslund Kommuneplan 2018. Notat med statens bemærkninger Albertslund Kommune har sendt ovennævnte planforslag i offentlig høring i perioden 22. maj 2018

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Furesø Kommuneplan 2013

Tillæg nr. 2 til Furesø Kommuneplan 2013 Tillæg nr. 2 til Kommuneplan 2013 - Butikker til særlig pladskrævende varer Furesø Kommuneplan 2013 blev vedtaget af Byrådet den 18.december 2013. I henhold til lov om planlægning, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 23 Ikast-Brande Kommuneplan Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande

Kommuneplantillæg nr. 23 Ikast-Brande Kommuneplan Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg 7. til Kommuneplan Boliger på Møllevænget 5

Forslag til. Kommuneplantillæg 7. til Kommuneplan Boliger på Møllevænget 5 Forslag til Kommuneplantillæg 7 til Kommuneplan 2013-25 Boliger på Møllevænget 5 Forslag til Kommuneplantillæg 7 Forslag til Kommuneplantillæg Forslag til Kommuneplantillæg 7 er udarbejdet af i samarbejde

Læs mere

1. Gladsaxe erhvervskvarter 2. Bagsværd Bypark 3. Normer for cykelparkering 4. Ændring i rammer for åben-lav boligområder

1. Gladsaxe erhvervskvarter 2. Bagsværd Bypark 3. Normer for cykelparkering 4. Ændring i rammer for åben-lav boligområder Økonomiudvalget 04.12.2012 Kommuneplan 2013 Punkt nr. 289, bilag 4 Forslag til indholdsmæssige ændringer i rammerne 1. Gladsaxe erhvervskvarter 2. Bagsværd Bypark 3. Normer for cykelparkering 4. Ændring

Læs mere

P-hus på Sortebrødre Plads. Tillæg 10 til Roskilde Kommuneplan 2013

P-hus på Sortebrødre Plads. Tillæg 10 til Roskilde Kommuneplan 2013 P-hus på Sortebrødre Plads Tillæg 10 til Roskilde Kommuneplan 2013 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert fjerde år skal kommuneplanen

Læs mere

Ændring af anvendelsesbestemmelser. Tillæg 19 til Roskilde Kommuneplan 2013

Ændring af anvendelsesbestemmelser. Tillæg 19 til Roskilde Kommuneplan 2013 Ændring af anvendelsesbestemmelser Tillæg 19 til Roskilde Kommuneplan 2013 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning. Hvert fjerde år

Læs mere

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE. Nyt rammeområde 1A6 til blandet byområde ved Landlystvej. Hvidovrevej

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE. Nyt rammeområde 1A6 til blandet byområde ved Landlystvej. Hvidovrevej Forslag HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 TILLÆG NR. 03 Nyt rammeområde 1A6 til blandet byområde ved Landlystvej ej lystv Land HVIDOVRE KO M M U N E Tillæggets formål og indhold Dette Tillæg nr. 3 til Kommuneplan

Læs mere

Bekendtgørelse og vejledning om krav til kommunernes fysiske planlægning

Bekendtgørelse og vejledning om krav til kommunernes fysiske planlægning Bekendtgørelse og vejledning om krav til kommunernes fysiske planlægning EnviNa - Temadag om indsatsplaner for grundvandsbeskyttelse, Middelfart 8. februar 2017 Helga Ejskjær, Vandforsyning 1. Baggrund

Læs mere

TIL VEJLE KOMMUNEPLAN PLAN2012 VEJLE KOMMUNEPLAN PLAN2012

TIL VEJLE KOMMUNEPLAN PLAN2012 VEJLE KOMMUNEPLAN PLAN2012 K O M M U N E P L A N T I L L Æ G N R.21 TIL PLAN PLAN2012 V E J L E K O M M U N E PLAN PLAN2012 Endelig godkendt d. 10.10.2007 Offentliggjort d. 20.10.2007 BAGGRUND PLAN 2012-TILLÆG NR.21 I LOKALPLAN

Læs mere

Notat om aftalte ændringer og suppleringer i Herning Kommunes forslag til Kommuneplan 2017

Notat om aftalte ændringer og suppleringer i Herning Kommunes forslag til Kommuneplan 2017 7. december 2016 Sag nr.: 2016-10545 /lismol + majbag Notat om aftalte ændringer og suppleringer i Herning Kommunes forslag til Kommuneplan 2017 Herning Kommune har sendt forslag til kommuneplan nr. 2017

Læs mere

Forslag til tillæg 12 - institutioner ved Stolpehøj og Sognevej

Forslag til tillæg 12 - institutioner ved Stolpehøj og Sognevej Kommuneplan 2017 Indholdsfortegnelse Forslag til tillæg 12 - institutioner ved Stolpehøj og Sognevej 3 Forslag til ny rammer 4 6.D12 - Institutioner ved Stolpehøj (Børnehuset Stolpehøj) 5 6.D13 - Institutioner

Læs mere

Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue

Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 12. januar 2017 Ny boligbebyggelse på Dalgas Avenue Dette materiale omhandler et område nær dig. Området er beliggende på den tidligere ingeniørhøjskoles arealer

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Oktober 2016

Debatoplæg Glostrup Kommune Oktober 2016 Debatoplæg Glostrup Kommune Oktober 2016 Forhøring Udvidet anvendelse af Erhvervsområde langs Sydvestvej mellem Tjalfesvej og kommunegrænsen mod Albertslund Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed

Læs mere

TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021

TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 RÅDHUSPARKEN BRYGGERGÅRDSVEJ ASYLVEJ NYVEJ KILDEVÆLDETS ALLE SYDVESTVEJ STATIONSPARKEN TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 FEBRUAR 2013 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 10 og Lokalplan GL90.1 for

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE Plan, Byg og Miljø

TÅRNBY KOMMUNE Plan, Byg og Miljø 18/23693 TÅRNBY KOMMUNE Plan, Byg og Miljø Til rette vedkommende DATO DERES REF. VORES REF. DIREKTE NR. 01-10-2018 CVR msl.tf Høringsbrev Forslag til lokalplan 135 Tårnby Rense- og Fjernkøleanlæg Tårnby

Læs mere

Tillæg nr. 10 til Kommuneplanen for Odense Kommune. Energivej - erhverv. Ændring af kommuneplanområde 5. Stige. Næsby.

Tillæg nr. 10 til Kommuneplanen for Odense Kommune. Energivej - erhverv. Ændring af kommuneplanområde 5. Stige. Næsby. Tillæg nr. 10 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Energivej - erhverv Ændring af kommuneplanområde 5 10 11 Stige 9 Korup 8 Næsby Tarup Bolbro 0 Bymidten 1 Seden 3 Vollsmose 7 6 Bellinge 2 Dalum

Læs mere

Tillæg 20 til kommuneplan - Blandet bolig- og erhvervsområde samt idrætsområde v. Haslund. Status: Forslag

Tillæg 20 til kommuneplan - Blandet bolig- og erhvervsområde samt idrætsområde v. Haslund. Status: Forslag Tillæg 20 til kommuneplan - Blandet bolig- og erhvervsområde samt idrætsområde v. Haslund Status: Forslag Offentliggørelse af forslag start: 20. juni 2018 Høringsperiode start: 20. juni 2018 Høringsperiode

Læs mere

7. Miljøvurdering 171

7. Miljøvurdering 171 7. Miljøvurdering 171 Sammenfattende miljøvurdering Miljøvurderingen belyser miljøpåvirkningerne af de ændringer, der er indarbejdet i Kommuneplan 2013-2025 set i forhold til Kommuneplan 2009-2021. Miljøvurderingen

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 10 Erhverv - Klintholm Havn

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 10 Erhverv - Klintholm Havn Forslag til Kommuneplantillæg nr. 10 Erhverv - Klintholm Havn Offentlig høring xx. xxx 2014 til xx. xxx 2014 Kommuneplantillæg Forslaget til Kommuneplantillæg Vordingborg Kommunalbestyrelse har den xxx

Læs mere

Udsnit af Kort- og Matrikelstyrelsens kort er gengivet med Kort- og Matrikelstyrelsens tilladelse. Kort- og Matrikelstyrelsen 1994/KD

Udsnit af Kort- og Matrikelstyrelsens kort er gengivet med Kort- og Matrikelstyrelsens tilladelse. Kort- og Matrikelstyrelsen 1994/KD Kommuneplantillæg nr. 10 (tidligere Kommuneplantillæg nr. 14 til kommuneplan 2009) For Halsnæs Medborgerhus og tilstødende arealer Marts 2014 1 Halsnæs Kommune Rådhuset Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk

Læs mere

Kortet viser med sort stiplet linje afgrænsningen af lokalplanområdet. Med rød streg vises den reviderede kommuneplanramme for Søsum.

Kortet viser med sort stiplet linje afgrænsningen af lokalplanområdet. Med rød streg vises den reviderede kommuneplanramme for Søsum. B E K E N D T G Ø R E L S E Forslag til lokalplan 23 samt forslag til Kommuneplantillæg 10 Kommunalbestyrelsen i Egedal Kommune har den 26. juni 2013 vedtaget at udsende ovenstående planforslag i offentlig

Læs mere

FORSLAG. Gilleleje. Boligområde Bavne Ager Tillæg nr. 14 til Kommuneplan /9

FORSLAG. Gilleleje. Boligområde Bavne Ager Tillæg nr. 14 til Kommuneplan /9 FORSLAG Gilleleje Boligområde Bavne Ager Tillæg nr. 14 til Kommuneplan 2013-25 1/9 Generel orientering Dette planforslag er udarbejdet af Gribskov Kommune. Planforslaget er godkendt til offentlig fremlæggelse

Læs mere

Kommuneplantillæg 23 til Kommuneplan

Kommuneplantillæg 23 til Kommuneplan Forslag til Kommuneplan 2017-2029 Offentlig høring 00. måned - 00. måned 2018 Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen Indholdsfortegnelse Indledning Områdets beliggenhed 3 Kommuneplantillæggets

Læs mere

Høringssvar til forslag til kommuneplantillæg nr. 1 og lokalplan nr. 1084

Høringssvar til forslag til kommuneplantillæg nr. 1 og lokalplan nr. 1084 Køge Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Planafdelingen 22. maj 2019 Sag 2019-4448/ 2019-4447 /kjn Sendt via mail til tmf@koege.dk Eva Schønnemann, eva.schoennemann@koege.dk Høringssvar til forslag til

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Ændring af rammeområde B4-13. Tillæg til Kommuneplan Forslag i høring: xx.måned - xx.måned 2016

KOMMUNEPLANTILLÆG. Ændring af rammeområde B4-13. Tillæg til Kommuneplan Forslag i høring: xx.måned - xx.måned 2016 07 KOMMUNEPLANTILLÆG Ændring af rammeområde B4-13 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 Forslag i høring: xx.måned - xx.måned 2016 Kommuneplantillæg nr.xx til kommuneplan 2013-2025 for Egedal Kommune Kommuneplantillæggets

Læs mere

TILLÆG NR. 22 TIL KOMMUNEPLAN Birketinget 6 m.fl.

TILLÆG NR. 22 TIL KOMMUNEPLAN Birketinget 6 m.fl. Luftfoto TILLÆG NR. 22 TIL KOMMUNEPLAN 2015 Birketinget 6 m.fl. Vedtaget af Borgerrepræsentationen den 28.02.2019 Offentliggjort 07.03.2019 KOMMUNEPLANTILLÆG Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur for

Læs mere

Forslag. Tillæg til Kommuneplan for et boligområde ved Hørkær

Forslag. Tillæg til Kommuneplan for et boligområde ved Hørkær Forslag Tillæg 14 - til Kommuneplan 2013-2025 for et boligområde ved Hørkær Offentliggørelse Forslaget kan ses på Herlevs kommunens hjemmeside www.herlev.dk Forslaget er i høring fra den 23. oktober 2018

Læs mere

Tillæg 20 til kommuneplan - Blandet bolig- og erhvervsområde samt idrætsområde v. Haslund. Status: Vedtaget

Tillæg 20 til kommuneplan - Blandet bolig- og erhvervsområde samt idrætsområde v. Haslund. Status: Vedtaget Tillæg 20 til kommuneplan - Blandet bolig- og erhvervsområde samt idrætsområde v. Haslund Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 20. juni 2018 Høringsperiode start: 20. juni 2018 Høringsperiode

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25

Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25 Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25 Kommuneplantillæg nr. 12 for lokalcenter på Kornmarksvej medfører, at en del af rammeområde 213.1 erstattes af kommuneplanramme 213.1A Ændringer fra kommuneplanramme

Læs mere

041 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken 8 10

041 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken 8 10 041 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken 8 10 PlanID 3633872 Tillæg nr. 041 Plannavn Udvidelse af erhvervsområdet Perdersholmparken VVM Kommuneplantillæg uden VVM Dato for offentliggørelse af

Læs mere

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Vojensvej. Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Vojensvej. Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D Forslag HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 Vojensvej TILLÆG NR. 02 Forøget højde og etageantal for rammeområde 1A5, Kløverprisvej 10 A-D Hædersdalvej vej is rpr ve Klø HVIDOVRE KOMMUNE Målforhold 1:2000 TILLÆGGETS

Læs mere

034 Ved Fabriksvangen og Raasigvangen

034 Ved Fabriksvangen og Raasigvangen 034 Ved Fabriksvangen og Raasigvangen Kladde PlanID 3241146 Tillæg nr. 034 VVM Formål Ved Fabriksvangen og Raasigvangen Kommuneplantillæg uden VVM Kommuneplantillægget er udarbejdet i sammenhæng med lokalplan

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017 Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg Allé 1 og Østbrovej 12 må udvides

Læs mere

Tillæg 3 til kommuneplan - Erhvervsområde, DAKA ved Assentoft

Tillæg 3 til kommuneplan - Erhvervsområde, DAKA ved Assentoft Tillæg 3 til kommuneplan - Erhvervsområde, DAKA ved Assentoft Status: Forslag Offentliggørelse af forslag start: 20. december 2017 Høringsperiode start: 20. december 2017 Høringsperiode slut: 28. februar

Læs mere

Byomdannelse af Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj

Byomdannelse af Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 4. november 2016 Byomdannelse af Åbyvej 77 og Lokesvej 5 i Åbyhøj Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune ønsker at ændre plangrundlaget

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 8

Kommuneplantillæg nr. 8 Kommuneplantillæg nr. 8 Vandværkshøjen, Jyderup Status: Vedtaget Høringsperiode start: 27. november 2018 Høringsperiode slut: 31. januar 2019 Vedtagelsesdato: 10. april 2019 Ikrafttrædelsesdato: 2. maj

Læs mere

- til Kommuneplan 2013-2025 for nyt rammeområde B29 for en tæt-lav boligbebyggelse på Gl. Klausdalsbrovej 460.

- til Kommuneplan 2013-2025 for nyt rammeområde B29 for en tæt-lav boligbebyggelse på Gl. Klausdalsbrovej 460. Tillæg 4 - til Kommuneplan 2013-2025 for nyt rammeområde B29 for en tæt-lav boligbebyggelse på Gl. Klausdalsbrovej 460. Offentliggørelse Forslaget kan ses på Herlevs kommunens hjemmeside www.herlev.dk

Læs mere

Køge Kommuneplan 2013 Forslag til tillæg nr. 25

Køge Kommuneplan 2013 Forslag til tillæg nr. 25 Køge Kommuneplan 2013 Forslag til tillæg nr. 25 Formålet med lokalplan 1071 er at muliggøre Køge Idrætspark, som omfatter modernisering af Køge Stadion og etablering af nye faciliteter samt mulighed for

Læs mere

FORSLAG TIL TILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN 2017

FORSLAG TIL TILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN 2017 FORSLAG TIL TILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN 2017 FOR RAMMEOMRÅDE EO.E.1 HILLERØD KOMMUNE BY OG MILJØ Kommuneplantillæg Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur for den fysiske udvikling i kommunen og fastlægger

Læs mere

FORSLAG - Tillæg nr. 5

FORSLAG - Tillæg nr. 5 FORSLAG - Tillæg nr. 5 Boliger og erhverv ved Ærtekildevej Kommmuneplan 2013-2025 Marts 2016 2 Hvad er et kommuneplantillæg? Et kommuneplantillæg er et supplement til den eksisterende kommuneplan. Et kommuneplantillæg

Læs mere

Mødesagsfremstilling

Mødesagsfremstilling Mødesagsfremstilling Teknisk Forvaltning Økonomiudvalget ÅBEN DAGSORDEN Mødedato: 25-08-2010 Dato: 14-07-2010 Sag nr.: ØU 185 Sagsbehandler: Anne-Mette Volmer Sørensen Kompetence: Fagudvalg Økonomiudvalget

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 13 Pavillon på Torvet Kommuneplan August 2017

Forslag til tillæg nr. 13 Pavillon på Torvet Kommuneplan August 2017 Forslag til tillæg nr. 13 Pavillon på Torvet Kommuneplan 2013-2025 August 2017 Hvad er et kommuneplantillæg? Et kommuneplantillæg er et supplement til den eksisterende kommuneplan. Et kommuneplantillæg

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 7. til Kommuneplan 2013-2025. Et erhvervsområde ved Barritskovvej. Forslag

Kommuneplantillæg nr. 7. til Kommuneplan 2013-2025. Et erhvervsområde ved Barritskovvej. Forslag Kommuneplantillæg nr. 7 til Kommuneplan 2013-2025 Et erhvervsområde ved Barritskovvej. Forslag December 2014 Kommuneplantillæg nr. 7 Baggrund Kommuneplantillæg nr. 7 er udarbejdet for at bringe lokalplanforslag

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 10 Ikast-Brande Kommuneplan 2013-2025 Blandet bolig og erhverv, Stationsvej, Brande

Kommuneplantillæg nr. 10 Ikast-Brande Kommuneplan 2013-2025 Blandet bolig og erhverv, Stationsvej, Brande Kommuneplantillæg nr. 10 Blandet bolig og erhverv, Stationsvej, Brande Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene

Læs mere

Tillæg 10 til Kommuneplan Rødovrevej 239

Tillæg 10 til Kommuneplan Rødovrevej 239 Tillæg 10 til Kommuneplan 2014 Rødovrevej 239 R Ø D OV R E KO M M U N E Tillæg 10 til Kommuneplan 2014 Redegørelse Rødovre Kommune ønsker at muliggøre omdannelsen af erhvervsbebyggelsen på Rødovrevej 239

Læs mere

Kommuneplan for Billund Kommune Tillæg nr. 2

Kommuneplan for Billund Kommune Tillæg nr. 2 Tillæg nr. 2 Forslag Oktober 2018 Forord Hvad er et kommuneplantillæg? Det er kommunalbestyrelsen i den enkelte kommune der har ansvaret for kommuneplanlægningen, og kommuneplanen skal tages op til vurdering

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune

Kommuneplan for Odense Kommune Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Omfordeling af byzoneareal og nyt erhvervsområde forslag til tillæg nr. 49 Tillæg til byudvikling og rammebestemmelser Odense Kommune Hvad er en kommuneplan? I

Læs mere

Kommuneplan Tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej. Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9

Kommuneplan Tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej. Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9 Kommuneplan 2013-2025 Tillæg nr. 7 for et område ved Vennelundsvej Rammeområde 1.RE.3 og 1.B.9 August 2015 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 1 FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING... 2 Baggrund for kommuneplantillægget...

Læs mere

Kommuneplantillæg. Tillæg nr 34 til Kommuneplan Høje Taastrup Station. Blekinge Boulevard. Høje Taastrup Boulevard.

Kommuneplantillæg. Tillæg nr 34 til Kommuneplan Høje Taastrup Station. Blekinge Boulevard. Høje Taastrup Boulevard. Høje Taastrup Station Høje Taastrup Boulevard Berings Gade 2263 Halland Boulevard Blekinge Boulevard 2019 Kommuneplantillæg Tillæg nr 34 til Kommuneplan 2014 Tillæg nr. 34 til Kommuneplan 2014 for Høje-Taastrup

Læs mere

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde i Overmarken, Tommerup Hvad er et kommuneplantillæg Et kommuneplantillæg er et tillæg til kommuneplanen. Kommuneplanens hovedformål er at regulere anvendelsen af

Læs mere

Tillæg nr. 1 til Herning Kommuneplan 2013-2024

Tillæg nr. 1 til Herning Kommuneplan 2013-2024 Tillæg nr. 1 til Herning Kommuneplan 2013-2024 Rammeområde 61.E7 Erhvervsområde langs Messevejen i Lind Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte

Læs mere