Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Maj, juni, juli & august 2012 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Maj, juni, juli & august 2012 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah."

Transkript

1 FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Maj, juni, juli & august 2012 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen:

2 Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag Torsdag Avisen: I husavisen, som udkommer ca. hver tredie måned, kan du læse om A-husets aktiviteter. Du er meget velkommen til at komme med indlæg til avisen disse kan afleveres i A-huset eller mailes til os. Avisen kan hentes i A-huset og læses på en: en sælger øl, vand, kaffe, m.m. Ca. kl kan der købes aftensmad. Priser: Aftensmad 30,- 2. portion 15,- Øl 10,- Små vand 5,- Zero 8,- Kaffe/te 10,- Brød 5,- Teen-klubben: Teen-klubben for unge fra år holder til i A-huset onsdag eftermiddag og aften. Kl Ring hvis du vil vide mere. Ungdomsklubben: Klubben for de unge er at finde i A-huset en mandag i måneden fra kl Ring hvis du vil høre nærmere, du kan også få tilsendt en aktivitetsplan. Selvhjælpsgrupper: Der kan oprettes grupper efter behov. De enkelte grupper beslutter selv, hvilke aktiviteter der skal være i klubben. P.t. er der 2 pigegrupper, 1 mandegruppe og 1 seniorgruppe. Fødselsdage og gavekasse: Der er mulighed for at holde fødselsdag i A -huset. Du kan invitere venner og brugere af huset til kaffe, boller og lagkage. Prisen for at holde fødselsdag i A-huset er 200,- kr. Vi har også en gavekasse, hvor du kan betale 150,- om året for at være med, du får så en gave, når du har fødselsdag. Kontakt Anette eller Majbritt hvis du vil være med i gavekassen. Hvis man kommer til fødselsdag uden gave, samler vi 10 kr. ind til fælles gave. Butikken & Blæksprutten: Vi har en lille butik nede i byen, hvor vi sælger gelé og økologisk syltetøj, smykker, malerier og mange andre flotte ting. Varerne fremstilles af brugere, som arbejder i A.husets værksted/butik om dagen samt af brugere ansat i Blæksprutten. Du kan også købe enkelte ting i A-huset. KafKa: I forhallen på Fredericia bibliotek har vi en lille. Vi sælger dagens sandwich/salat, hjemmebagt kage, rundstykker, kaffe/te, varm kakao og sodavand. Vi får mad leveret fra kantinen i Proaktiv. Vi har også et lille udvalg af ting fra Blæksprutten.

3 FAKTOR 29 Side 3 I DETTE NUMMER: Telefonnumre og mailadresser til A-huset 4 Aases side 5 Seniorklub 6 Brugermøde 7 Ballonfestival 8-9 Vi besøger idrætslejren 10 Loppemarked i A-huset 11 Vi har fået nyt konto nummer 12 Lukning af café-aftenerne i sommerperioden 13 Indsamling til loppemarked 14 Bowlingafslutning 15 Indvielse i Blæksprutten 16 Skraldedag 17 Ungdomsklubben 18 Teenklubben 19 Krea 20 Fødselsdagsbilleder fra caféen 21 Konkurrenceside 22 Fødselsdag 23 Maj, juni, juli og august kalender 24-27

4 Side 4 FAKTOR 29 Telefonnumre og mailadresser til A-huset Telefon nr. A-huset Blæksprutten Kaf-Ka Udeholdet og telefon: Fællesadr. aktivitetshuset@fredericia.dk Aase: aase.pedersen@fredericia.dk Annette O.: annette.ottow@fredericia.dk Connie: connie.jorgensen@fredericia.dk Glenda: glenda.nielsen@fredericia.dk Irene: irene.rasmussen@fredericia.dk Maria: maria.hansen@fredericia.dk Martin G. martin.gaarde@fredericia.dk Martin Ø: martin.o.nielsen@fredericia.dk Pia: pia.jakobsen@fredericia.dk Susan: susan.hansen@fredericia.dk Erling: erling.petersen@fredericia.dk Mariann: mariann.sennenwald@fredericia.dk

5 FAKTOR 29 Side 5 Det har været et rigtigt spændende og travlt forår. Blækspruttens flytning til Danmarksgade 25 har fyldt rigtigt meget. Både Udeholdet og Blækspruttens brugere og personale har hjulet med til at sætte butikken i stand og flytte alle varerne. Minibyen har været lukket i en periode, hvor man så fik tilbudt at arbejde enten på Pro-aktiv eller i Aktivitetshuset. Også Kaf-ka har været lukket nogle dage, da køkkenet skulle bygges lidt som. Krea og køkkenet i Aktivitetshuset har dog arbejdet som sædvanlig og lavet fine ting og god mad til os alle. Jeg håber, at sommeren bringer mange gode oplevelser og aktiviteter for alle, som er beskæftiget i Aktivitetshuset, Kaf-ka, Blæksprutten, Udeholdet og Minibyen. God sommer!

6 Side 6 FAKTOR 29 Seniorklubben Kører tur D. 12. maj D. 9. juni D. 11. august Du møder som sædvanlig op i A-huset kl. 10 og så finder vi i fællesskab ud af hvor turen skal gå hen. Tilmelding nødvendig Det vil være rigtig dejligt, hvis du indbetaler på konto Husk at mærke med navn og seniortur

7 FAKTOR 29 Side 7 Tirsdag d. 1. maj Tirsdag d. 14. august Kl Dagsorden: 1. Godkendelse af sidste referat. 2. Nyt fra A-huset herunder kommende arrangementer. 3. Evaluering af aktiviteter siden sidst. 4. Ønsker til kommende aktiviteter. 5. Evt. Vi ses!

8 Side 8 FAKTOR 29

9 FAKTOR 29 Side 9 Vil du følges med A-huset til BALLONFESTIVAL Vi kører fra A-huset kl og kører hjem igen når Jacob Haugaard er færdig. Du skal have penge med til mad og drikke HELE dagen. Husk ekstra penge til is eller andet. Det vil også være rigtig godt, hvis du har en flaske vand med i tasken. Hvis du vil sidde ned, så kan du også tage en stol med. Pris: 350 kr. Betaling på konto senest d. 2. juni

10 Side 10 FAKTOR 29 Tirsdag d. 8. maj er vi så heldige at have fået muligheden for at besøge Idrætslejren i Vingsted centret. De fleste af jer kender sikkert nogle som skal på idrætslejr eller du går måske selv og overvejer om det var noget for dig, så har du denne dag mulighed for at få det prøvet af. Vi kører fra A-huset kl Når vi kommer til Vingsted centret mødes vi med nogle af dem som er med på lejren. De kan vise os lidt rundt og fortælle hvad de laver. Kl. 18 spiser vi aftensmad sammen med dem, og fra kl. 19 til vil der være mulighed for at deltage i enten linedans el fodbold. Har du lyst til kun at se på, er det også en mulighed. Vi kører igen fra Vingsted Centret kl og vi vil denne dag sørge for at I bliver kørt hjem. Husk penge til drikkevarer. Hilsen Mariann & Susan NB: Tilmeldingen er overskredet!

11 FAKTOR 29 Side 11 Torsdag den 31. maj fra kl. 11 til 19. Kl. 11: Kl. 11: Kl. 12: Kl : Kl : Kl : Loppemarkedet åbner med flere forskellige boder. Tombola åbner og løber over hele dagen. Frokost Vi griller pølser og får brød samt kartoffelsalat til: pris 30 kr. Vi tænder bålet og laver snobrød og popcorn. Snobrød: 5 kr., popcorn: 5 kr. Kaffe/the og hjemmebagt kage. 1 krus kaff/the : 10 kr., Kage: 7 kr. Kaff/the & kage : 15 kr. Ildshow Kl : Grillet kyllingebryst m/ pastasalat & flütes: 30 kr. Kl. 19: Loppemarkedet lukker Øl og vand kan købes til sædvanlige priser.

12 Side 12 FAKTOR 29 A-huset har fået nyt kontonr. Da kommunen har skiftet bank har vi fået nyt kontonummer. I skal derfor være opmærksom på ændringen når I indbetaler til arrangementer. Det nye nummer er:

13 FAKTOR 29 Side 13 Tirsdag d. 22. maj bliver sidste gang vi holder åbent i caféen inden sommerferien. Vi åbner op igen tirsdag d. 7. august - lige efter sommerferien I må alle have en fantastisk sommer - vi glæder os til at se jer alle igen til august.

14 Side 14 FAKTOR 29 Som i kunne læse på side 11 holder vi loppemarked den 31. maj. Har du nogle ting, som du ikke længere bruger, men som måske andre vil kunne få gavn af, så er vi de glade modtagere! Det som vi fx kunne være interesseret i er: bøger, pynteting, køkkenting, børnelegetøj, cd-er og dvd-er samt pænt genbrugstøj til både børn og voksne. Vi modtager gerne jeres bidrag i løbet af maj måned det kan afleveres i A-huset på Jupitervej. Vi glæder os til at se jer til Loppemarkedet!!!

15 FAKTOR 29 Side 15 Til alle vores glade bowlere Bowlingafslutning torsdag den 24. maj I år skal vi starte med at spise på Sømandshjemmet kl Du må gerne selv tage ned på Sømandshjemmet og mødes med os der. Hvis du kommer i A-huset skal du være der senest kl Bussen kører tilbage til A-huset, når vi er færdige. Derefter går vi over til City-bowling og bowler fra Maden og bowling er betalt. Du skal selv have penge med til drikkevarer. Her ønsker vi så hinanden en god sommer og glæder os til en ny bowlingsæson der starter i september. A-huset er lukket denne aften.

16 Side 16 FAKTOR 29 Så kunne vi endelig slå dørene op til vores nye butik nede i byen den 18. april. Blækspruttens folk har sådan glædet sig til at kunne vise de nye lokaler frem. Der kom rigtig mange folk forbi, og de blev budt på lidt vådt og tørt. Her ser i Rikke og Annette som byder gæsterne på lidt og drikke. Vi fik fornemt besøg af socialudvalgsformanden Hanne Lumbye. Efter hendes tale klippede hun den røde snor over og Blæksprutten var hermed officielt indviet...

17 FAKTOR 29 Side 17 Fredag d. 20 april fandt vi arbejdshandskerne, skraldeposer og opsamlerstavene frem og tog ned til Madsby parken og samlede skrald. Vejret var ikke helt med os i år, men humøret var alligevel højt, og vi fandt rigtig meget affald som var blevet smidt i naturen. Billedet nedenfor viser noget af dagens indsamling og nogle af de flittige folk. Vi fik flot assistance fra Minibyen dejligt med nogle ekstra hænder. Vi sluttede af med sandwiches til frokost i madhusene i Madsby.

18 Side 18 FAKTOR 29 Dorthe fortæller, at det var sjovt og bowle i Kolding. Wow, siger Christian og Thomas, der var mange der lavede X. Det er et rigtigt godt sted det Bowl N Fun i Kolding. Nadja fortæller at det var en rigtig god Buffet, der var tænkt på fedtfattige retter. Det vil man gerne ned igen. Alle er enige om at det er rart at have fået Susan i ungdomsklubben, da Martin ikke kunne være med mere. Af: Nadja, Dorthe, Christian, Thomas og Helene. Næste gang vi mødes er d. 4. juni, hvor vi spiser og hygger i A-huset. Vores sommerafslutning er mandag den 25. juni hvor vi tager en heldagstur til Legoland.

19 FAKTOR 29 Side 19 Søren fortæller at han synes det er godt at de kan høre musik og være sammen i Aktivitetshuset. Theresa og Marie fortæller at de ind imellem har været på tøsetur, hvor de shopper osv. Det er rigtig hyggeligt. Det håber vi snart vi skal igen. Mange af medlemmerne kunne godt tænke sig at vi havde internet som de kunne bruge i klubben, de håber det kommer en dag. Camilla fortæller at vi er begyndt at lave vores mad selv. Før har vi haft Lea til at hjælpe, men nu gør vi det selv. Camilla hjælper flittigt til i køkkenet. Hun har blandt andet formet bøffer, skraldet kartofler og rørt i sovsen. Både Søren og Camilla synes det er sjovt at hjælpe til i køkkenet. Marie fortæller at hun snart håber vi skal have diskotek igen, hun elsker at danse. Næste gang i Teenklubben skal vi på skattejagt i Hannerup skov. Teenklubmedlemmerne glæder sig også til vi igen skal grille og nyde det gode vejr. Af: Camilla, Søren, Theresa, Marie og Martin Ø.

20 Side 20 FAKTOR 29 På billederne ses Dorthe og Jonna i gang med at hækle. Gert klipper filt, som vi bruger til pudefyld og Sumathy fletter de meget populære tasker. Her er hun i gang med en større hverdagstaske. INGOLF FRA KREA FORTÆLLER: JEG ER KOMMET IND I KREA DER LAVER VI MAN- GE FORSKELIGE TING SÅSOM SYER HÆKLER FLÆTTER LAVER PERLER KLIPPERPUDE FYLD VI ER MEGET SEJE TIL BEVÆLSE I VÆRKSTED.

21 FAKTOR 29 Side 21 Fødselsdagsbilleder fra A-huset Hip hip hurraaa. Vi sagde tillykke til Finn, Helene og Dorte i april måned.

22 Side 22 FAKTOR 29 KONKURRENCESIDEN Der er ikke fundet et nyt navn til udeholdet endnu, så vi kan derfor ikke på nuværende tidspunkt afgøre om der er kommet en heldig vinder af sidste avis s konkurrence. Indsender: Løsningen afleveres senest d. 1. august

23 FAKTOR 29 Side 23 I maj siger vi tillykke til: D. 4. Dorthe I D. 29. May-Britt Fødselsdage I juli siger vi tillykke til: D. 7. Thomas D. 8. Lars M D. 14. Pia K D. 15. Mikkel D. 15. Bettina D. 21. Martin D. 23. Arzu D. 25. Jan H. D. 30. Jan Løvig I juni ønsker vi tillykke til: D. 4. Else D. 4. Emil D. 21. Rikke D. 22. Flemming D. 25. Lars M. D. 28. Annette Te. Pas I august siger vi tillykke til: D. 3. Sumathy D. 18. Jan C. D. 20. Bent For dem som har lyst at holde deres fødselsdag i A-huset foregår det D. 15. maj og 21. august Det koster som sædvanlig 200,- at fejre fødselsdag i A-huset Husk tilmelding senest en uge før.

24 Side 24 FAKTOR 29 maj 2012 ma ti on to fr lø sø 1 Bruger møde 2 3 Bowling Lukket Vi besøger idrætslejr 9 10 Bowling Seniortur Fødselsdag Lukket p.g.a. Kr. Himmelfartsferie 21 Pigeklub Bowling Afslutning A-huset aftenlukket Lukket Loppemarked

25 FAKTOR 29 Side 25 juni 2012 ma ti on to fr lø sø Ungdomsklub 5 LUKKET Grundlovsdag 6 7 lukket 8 9 Seniortur lukket lukket Pigeklub/ mandeklub afslutning 19 lukket lukket Ungdomsklub Legoland 26 lukket lukket 29 30

26 Side 26 FAKTOR 29 juli 2012 ma ti on to fr lø sø F E R I E

27 FAKTOR 29 Side 27 august 2012 ma ti on to fr lø sø F E R I E Seniortur Ungdoms klub 14 Brugermøde Ballon festival Mande klubben 21 Fødselsdag Hannerupløbet

28 Side 28 FAKTOR 29 Morten og Andy sætter hylder op. Blæksprutten er flyttet i nye lokaler i Danmarksgade 25. Vi har haft rigtig travlt med flytningen og ude/praktiskholdet har været super flittige og hjulpet os så meget de har kunnet. Både med at flytte ting, køre affald væk, sætte vægge op, tapetsere, male og meget mere. Det varer nok et stykke tid endnu inden vi er helt på plads, men vi er klar til åbning efter påske. Kom ind og se vores fine nye butik, når du kommer ned i byen. Blæksprutten Danmarksgade Fredericia Tlf.: Åbent: tirsdag - fredag.

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. April & maj HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. April & maj HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 April & maj HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag 14.00

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. September November 2012 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. September November 2012 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 September November 2012 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet:

Læs mere

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Februar Marts HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Februar Marts HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Februar Marts HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk Side 2 FAKTOR 29 Ingolf har haft gang i saltspanden rigtig mange gange her i vinter. Hele

Læs mere

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Juni, juli og august HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Juni, juli og august HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Juni, juli og august HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. November, December & Januar 2012 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. November, December & Januar 2012 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau. FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 November, December & Januar 2012 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet:

Læs mere

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Værestedet Café På Vejen PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Åbningstider: Tirsdag kl 14.15-21.30 Torsdag kl. 14.15-20.00 Sidste lørdag i hver måned kl. 11.00-14.00

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C JUNI / JULI 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Tur til OruphøjEfterårsferien 2015. For fritidsklubben.

Tur til OruphøjEfterårsferien 2015. For fritidsklubben. Tur til OruphøjEfterårsferien 2015 For fritidsklubben. Nu er det igen tid til, at vi tager på efterårskoloni. Det sker mandag d. 12. okt. hvor der vil være afgang kl. 8:00 og vi vender hjem igen fredag

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider Klub Skovbo Mandag kl. 19:00-21:30 Nørrevold 1A Mandagscafeen: kl. 16:00-19:00 Nørrevold 1A Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Rie B. Tlf. 21 78 73 26 (VEST) Tilmelding senest

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MAIL:

LUNDEBJERGVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MAIL: LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Sommerferie Aktiviteter 2017

Sommerferie Aktiviteter 2017 Sommerferie Aktiviteter 2017 ULF Fredericia kredsen vil igen i år lave nogle aktiviteter for jer i uge 29 i sommerferien. Aktiviteterne er for beboerne på Ullerupdalvej 90-96 og Kobbelgården 1-3 samt ULF

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.:

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.: Februar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne I løbet af foråret er sket mange forskellige aktiviteter for beboerne i klynge 1. Nedenunder kommer et lille udpluk af de mange aktiviteter: Bowl n Fun i Viborg På beboernes husmøde

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL AUGUST

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL AUGUST Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag Bonbon land NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES August 2016 VELKOMMEN TIL AUGUST Så kom vi til

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra kontoret: Så blev det december og årets sidste måned, som vil indeholde

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

VELKOMMEN TIL SEPTEMBER!

VELKOMMEN TIL SEPTEMBER! Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fredag: Lukket NYHEDSBREVET RUDER ES September 2015 VELKOMMEN TIL SEPTEMBER! I d e t t e n u m m e r : Aktiviteter og Menu iseptember

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn Fritids- og Ungdomsklub Klub Inn Hovedgaden 448 2640 Hedehusene Tlf.: 43 35 35 55 E-mail: Klubinn@htk.dk Hjemmeside www.klubinn.htk.dk Ledernyt Sommerfesten på fredag d. 7. Så er der snart sommerfest og

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C NOVEMBER 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

Fødselsdage Personalenyt

Fødselsdage Personalenyt AVISEN April 2011 Fødselsdage. Personalenyt Aase Pedersen kunne 1. januar 2011 fejre 25 års jubilæum ved Fredericia kommune Gitte Hoffmann er gået på efterløn efter 34 år i Fredericia kommune. Hun har

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr 58 sept.- okt. 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Billeder fra vores TORSDAGS-SKAK hvor vi ind. imellem er så heldige at få helt op til 3 fantastiske Skakpædagoger på besøg af gangen.

Billeder fra vores TORSDAGS-SKAK hvor vi ind. imellem er så heldige at få helt op til 3 fantastiske Skakpædagoger på besøg af gangen. Årgang 28 År 2015 Samuelsgården. Kære alle forældre Skolevænget 19 6840 Oksbøl Der er lige nogle få informationer fra Samuelsgaarden. Samuel og Ingolf vores to alpakaer er desværre blevet så gamle, at

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie. Høpsi Vøpsi dag lørdag den 20. august.

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie. Høpsi Vøpsi dag lørdag den 20. august. Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter august 2016 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Mange deltog i klubbens

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Hovergården Juli August 2018

Hovergården Juli August 2018 Hovergården Juli August 2018 Legolandstur. Hvornår har du sidst været i Legoland??? I år fejre Legoland 50 år, derfor går turen i år til Billund. Dato: Onsdag den 22 august Afgang fra Hovergården kl 9.30

Læs mere

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Side 1 Tina/Helge kan levere stof I dette nummer kan du læse om: Nyt fra Cafeerne Fest i Cafeen i Larslejsstræde Kulturnat Kalender m.m. Caféen Velkommen til Jan

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival.

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Juli/August 2015 Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Værestedet Liv Holder Lukket i UGE 30. Brugerrådsmøde D 28/5 15. Tilstede: Susanne, Thomas B, Jan, Jonas, Bruno,

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 September 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra chefsygeplejersken September er jo årets første efterårs måned og dermed et farvel til

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår! Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2017 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2017 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August 2009 Indhold: Sidste nyt: Info: Konkurrence: Kalender : Opslagstavlen: Redaktion: Poul Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.)

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til sensommerens og efterårets

Læs mere