Inventar til tandlægeklinikker. - professionelle og gennemtænkte løsninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inventar til tandlægeklinikker. - professionelle og gennemtænkte løsninger"

Transkript

1 Inventar til tandlægeklinikker - professionelle og gennemtænkte løsninger

2 inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde med vores kunder. Målet har altid været at udvikle rationelle arbejdspladser med udgangspunkt i brugerens arbejdsmetode og den æstetiske oplevelse af arbejdsmiljøet uden at gå på kompromis med kvalitet eller ergonomi. Alle vores produkter produceres på egen fabrik og sælges over hele Europa - både direkte fra inform og gennem vores omfattende forhandlernetværk. Vores kernekompetencer er klinikinventar til: - tandlæger, tandplejere og tandteknikere - praktiserende læger og speciallæger - praktiserende dyrlæger. Hos inform er den optimale løsning et samspil mellem individuelle behov, fleksible moduler, ergonomi, design, teknologi og økonomi. Vi viser gerne vores kunders klinikker frem Iscenesatte miljøbilleder fra et studie hvor alt står perfekt, er en drøm når der skal tages billeder til en ny brochure. Her er det let at løse pladsproblemer eller se gennem fingre med indretninger, som fungerer mindre godt i praksis. Virkeligheden er en anden, og virkeligheden er den verden, vi arbejder i. Derfor er alle miljøbilleder optaget på eksisterende klinikker i drift. Enkelte af de viste indretninger er helt nye, andre har været i brug gennem flere år. Vi er glade for at kunne fremvise et lille udpluk af vores mange vellykkede indretninger og samtidig vise, at det nærmest er umuligt at se slitage på vores indretninger, der har været benyttet intensivt hver dag i flere år. I samme omgang vil vi gerne takke alle de tandlæger, som har været venlige at stille deres klinikker til rådighed i forbindelse med optagelserne til denne brochure.

3 index inform Vario 4 Vario er udviklet med fokus på ergonomi og fleksibilitet. inform har med dette behandlingsmodul skabt den ultimative og logiske arbejdsplads for tandlægeteamet. inform Vision 6 Vision omfatter en række forskellige moduler, der giver mulighed for at opbygge en personlig tilpasset arbejdsplads, det er fleksibelt og let at placere også i små klinikrum. inform Compact 7 Compact adskiller sig visuelt fra de andre behandlingsmoduler fra inform med dens skrå vinkel, både på over- og underskabe. Designet er kompakt og utrolig funktionelt. inform Base 8 Base modulet har inform udviklet for at dække behovet for enkelt inventar - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Designet er let og meget nemt at placere i klinikkens indretning. inform Duo/Solo 9 Duo/Solo er designet, så det giver gode arbejdsbetingelser, og er med svingbare moduler særligt velegnet i meget små klinikrum. inform Klinik 10 Det er med denne serie muligt at designe et behandlingsmodul til tandlægeklinikken efter egne ideer, ønsker og behov. Serien består af enkeltstående skabe i mange varianter. inform Mobilskabe 12 Mobilskabene er et godt supplement til indretningen i behandlingsrummet. Leveres til både stående og siddende arbejdshøjde. Perfekt hygiejne med Corian 13 Bordplader i Corian er et optimalt valg på klinikken, da Corian er et eksklusivt materiale, som har en enestående styrke og modstandsdygtighed og samtidig er hygiejnisk og nem at rengøre. Supplerende skabe, detaljer og tilbehør 14 Der er mange smarte og funktionelle detaljer i inform s inventar - her viser vi nogle af de mest brugte. Vi tilbyder også eksklusivt tilbehør til klinikken, som er med til at fuldende indretningen. Totalindretning 22 Som en del af vores koncept tilbyder vi at bistå kunderne med totalindretning af deres klinik, oftest er det en helt ny klinik eller gennemgående renovering af den eksisterende. Produktion og showroom 24 inform s inventar fremstilles på egen fabrik af erfarne møbelsnedkere, som både arbejder med serieproduktion og individuelle skræddersyede løsninger.

4 inform Vario Vario er udviklet med fokus på ergonomi og fleksibilitet. inform har med dette behandlingsmodul skabt den ultimative og logiske arbejdsplads for tandlægeteamet, uanset om der arbejdes duo eller solo, eller om tandlægen er højre- eller venstrehåndet. Vario er designet med både stående og siddende arbejdspladser, idet udtræksplader fungerer som ekstra bordplader, når der arbejdes i siddende stilling. Udgangspunktet for designet er, at alle materialer og instrumenter placeres i forhold til, hvor hyppigt de anvendes. Dette giver en naturlig ro i arbejdet og en positiv indvirkning på patientens oplevelse af behandlingen. Der er masser af lækre detaljer i inform Vario. Vi anvender rengøringsvenlige arbejdsflader i Corian, unikke konkave fronter og massiv aluminium, hvilket blot er nogle af informs mange eksklusive detaljer, som er standard i inform Vario.

5 Vigtigste skuffe Klinikkens vigtigste skuffe Billedet viser klinikkens vigtigste skuffe med 8 småtingsindsatse til i alt ca. 80 forskellige materialer (de samme materialer fylder ofte ca. 3 skuffer). Småtingsindsatsene er udført i mælkehvidt POM-materiale, som kan rengøres i Miele opvaskemaskine (tåler ikke autoclavering).

6 inform Vision Vision er udviklet både til duo og solo arbejdspladser med fokus på ergonomi i siddende arbejdsstilling. Vision omfatter en række forskellige moduler, der giver mulighed for at opbygge en personlig tilpasset arbejdsplads. Det er fleksibelt og let at placere også i små klinikrum. Hvert over- og underskab kan rumme de materialer og instrumenter, der er nødvendige under behandlingen. Suppleret med udtræksplader, der fungerer som bordplader, er Vision-modulet en komplet og arbejdsvenlig løsning.

7 inform Compact Compact er en siddende duo arbejdsplads, men med mulighed for at arbejde solo. Modulet fås i mange varianter, således at det kan tilpasses rummet. Compact adskiller sig visuelt fra de andre behandlingsmoduler fra inform med dens skrå vinkel, både på over- og underskabe. Designet er kompakt og utrolig funktionelt med udtræksplader, der fungerer som bordplader.

8 inform Base inform har udviklet Base-modulet for at dække behovet for enkelt inventar - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Funktionaliteten i konceptet er god, uanset om der arbejdes duo eller solo. Designet er let og meget nemt at placere i klinikkens indretning. Base-modulet findes i flere varianter og kan efter behov udbygges med inform s klinikserie af f.eks. enkeltstående skuffe-, vaske- og affaldsskabe. Modulet fås endvidere med en variant, så man kan arbejde med tubs and trays - systemet.

9 inform Duo/Solo Duo/Solo er udarbejdet til brug i klinikker, som både arbejder duo og solo i siddende arbejdsstilling. Duo/Solo er designet, så det giver gode arbejdsbetingelser, og er med svingbare moduler særligt velegnet i meget små klinikrum. Dette behandlingsmodul kan efter behov udbygges med inform s klinikserie af f.eks. enkeltstående skuffe-, vaske- og affaldsskabe.

10 inform Klinik

11 inform tilbyder et stort sortiment af moduler i vores klinikserie. Det er med denne serie muligt at designe et behandlingsmodul til tandlægeklinikken efter egne ideer, ønsker og behov. Serien består af enkeltstående skabe, f.eks. skuffe-, vaske-, affalds- og overskabe samt reoler, udtræksplader, aluminiumsbakker m.v. Endvidere har inform i denne serie et udvalg af detaljer og tilbehør, som f.eks. bordplader i forskellige materialer, som kan tilpasses efter kundernes ønsker.

12 inform mobilskabe inform s sortiment omfatter mobilskabe, som kan være et godt supplement til indretningen i behandlingsrummet. Vi leverer mobilskabe til både siddende og stående arbejdshøjde. Det er hos inform muligt at special-designe et mobilskab, således at det passer perfekt ind til klinikken, både hvad angår materiale- og farvevalg, men også dimensioner.

13 Perfekt hygiejne med Corian Corian er et eksklusivt kompositmateriale til bordplader og vaske. Blandingen af aluminium og akryl giver mange fordele i lokaler, hvor der stilles særlige hygiejnekrav. Corian er et homogent og porefrit materiale med en overflade, der ikke nedbrydes. Hverken væsker, lugte eller bakterier kan trænge ned i materialet, og den unikke overflade sikrer mod spredning af bakterier og mikroorganismer. Resultatet er en perfekt hygiejne med minimal rengøringsindsats. De mange farver og bearbejdsningsmuligheder giver næsten ubegrænsede muligheder for et individuelt design. En frihed der stiller store krav til leverandøren. inform er den eneste danske autoriserede leverandør af Corian - løsninger til sundhedssektoren. Vasken er designet til miljøer, hvor der både ønskes en eksklusiv og enkel håndvask, samtidigt med at behovet for aflægningsplads, armatur og beskyttelse af væggen opfyldes i én kompakt løsning. Corian limes sammen og danner helt usynlige overgange. For eksempel kan bagkanter integreres i bordpladen, så det ser ud til at være støbt i et stykke. Everest Dusk Midnight Glacier White Savannah Blue Pebble

14 Supplerende skabe til klinikken inform har udviklet et nyt vaske- og affaldsarrangement med Corian bordplade, affaldskrave og integreret vask. Fronten på vaskeskabet er med elektrisk udtræk og aktiveres med et tryk. Skabet kan bruges til affald eller f.eks. vasketøj. Affaldssøjlen er forsynet med aluminiumstop med håndklædehylde og nedkast for håndklæder og servietter. På vaskeskabet er bordplade og den integrerede vask fremstillet i Corian. Den fodbetjente front til affaldsmodulet er en detalje, der er med til at højne hygiejnen. Dette skab er designet med affaldsklap og sidehængt låge.

15 Spejlskab, hvori der er indbygget et dispensersystem til krus, servietter og sæbe eller desinfektionsmiddel. Systement genopfyldes nemt bag frontlågen. inform tilbyder også hejselåger som en del af vores sortiment. De er funktionelle og praktiske som supplement til klinikkens overskabe.

16 Smarte og funktionelle detaljer Udtræksarmen, som også kan drejes i præcis den ønskede retning og med instrumentbakke i aluminium, er ideél i enhver klinik. Instrumentbakken i aluminium kan også monteres på udtrækspladen, hvor beslaget muliggør, at bakken stadig kan drejes. Af hygiejniske hensyn monteres alle vaske, både stål- Corian - og porcelænsvaske underlimet i bordpladen. Dette billede viser en porcelænsvask, som er underlimet i en laminatbordplade. Affaldshullet i bordpladen er medvirkende til at sikre en effektiv sortering af klinikkens affald. Her er affaldshullet lavet i en Corian -bordplade med tilhørende dæksel. Affaldsnedkastet kan også laves underlimet i bordpladen. Affaldskraven lukkes med et dæksel af aluminium.

17 Eksklusive bagkantslister i aluminium er en særlig inform detalje, som beskytter bordpladen mod vand og giver en flot afslutning mod væggen. LED-spots kan efter ønske indbygges i toppladen på overskabet som supplement til den øvrige belysning. Bordpladeenden kan leveres med en lav aluminiumsprofil, der følger den afrundede forkant. Alle sokkelblænder er forsynet med halvrunde aluminiumsprofiler i hjørner og clipses i spænd op under elementerne, så de kan tages af uden brug af værktøj, når edb-, el-eller vandinstallationer skal serviceres.

18 Tilbehør - inform handske-/vaskeskab Disse vægmoduler er designet med buede fronter i matbørstet aluminium. I modulet til venstre er der plads til kasser med handsker, servietter eller vaskeklude samt affald. Skabene åbnes nemt for tømning af affald, og nedenunder vasken er der plads til opbevaring. Modulerne er i flot og tidsløst design, som vil passe til enhver moderne klinikindretning. Holderne til servietter eller vaskeklude er enkle i designet og fremstillet i aluminium.

19 Tilbehør - inform hygiejnesystem inform har samlet alle klinikkens dispensere i ét revolutionerende system, som passer til enhver klinikvæg. inform hygiejnesystem er udviklet i samarbejde med førende danske industrielle designere, hvor fokus har været at nå kernen i skandinavisk design, så funktion og stilrene linier går op i en højere enhed. Dispenserne er udført i aluminium, og kan placeres i række eller enkeltvis. Fronterne åbnes ganske let for genopfyldning, og skal systemet senere udbygges, bestiller man blot den ønskede dispenser og en vægskinne til den specifikke variant. 120 mm 90 mm 120 mm 270 mm 155 mm 300 mm Monteringsskinnen afkortes, så den passer til den antal dispensere, som ønskes opsat på klinikken.

20 Tilbehør - berøringsfri dispenser Miscea er ikke kun en vandhane. Det er en hane med vand, sæbe og desinfektionsmiddel. Miscea gør det muligt at fjerne alle flasker og beholdere i dit arbejdsområde. Resultatet bliver rent, rart, nemt at rengøre og hygiejnisk. Kombinationen af flere funktioner og berøringsfri funktionalitet gør, at hanen bliver mere effektiv og økonomisk. Den elektroniske doseringsstyring sparer både vand, sæbe og desinfektion. Berøringsfri funktionalitet højner hygiejnen - Misceas vandhane sætter en helt ny standard. Misceas vandhane er et resultat af den absolut seneste teknologi. Du fører bare hånden over den del, som du ønsker at aktivere. Sektionen starter og viser den funktion, der er aktiveret. Derefter fører du hånden under hanen og får det valgte produkt. Vandhanen er fremstillet af rustfrit stål. Den har et stilfuldt og elegant design, der forstærkes af en tydelig og interaktiv brugergrænseflade. Blanderens hoved er fremstillet af hærdet glas og oplyses af LED-lys. Misceas vandhane består af to hovedkomponenter: En vandhane og en systemboks. Systemboksen kontrollerer og udfører alle aktiviteter i vandhanen. Sæbe og desinfektion forsynes via gennemsigtige poser med hurtigkobling, som er nemme at sætte til systemboksen. Miscea bruger kun standardmål og -komponenter, der allerede findes til håndvaske, vaske til opvask og lignende. Systemboksen monteres under bordet og kører på 12 volt. Det behøver intet batteri for at kunne fungere. Vælg sæbe eller desinfektion, hvorefter en mængde af det valgte produkt kommer ud i hånden under vandhanen. Vandet løber, når hånden er under hanen. Temperaturen kan justeres, mens vandet løber - alt helt berøringsfrit.

21 Tilbehør - hygiejnisk glastastatur Dette unikke glastastatur, som er monteret i en hærdet glasplade, er velegnet på en tandlægeklinik. Tastaturet er monteret i en glasplade og er dermed helt plan og glat på overfladen, hvorved det nemt og effektivt kan rengøres. Glaspladen er tilpasset til informs udtræksplader, således at det ligger stabilt. Tastaturet fungerer ved let berøring af glaspladen og kan låses, hvis udtrækspladen benyttes som skriveplade. Følgende specifikationer er gældende for tastaturet: - Sensitivt tastatur, hvor en let berøring er tilstrækkeligt. - Overfladen er en 6 mm tyk hærdet glasplade. - Kan bruges med handsker. - Modstandsdygtig overfor disinfektionsmidler. - Garanteret IP65 vandfast. - Stor touchpad (77 x 48 mm). - Tilsluttes nemt via USB. - Mulighed for at låse tastaturet, så det kan rengøres og så udtrækspladen kan bruges som arbejdsplads. - Justerbar lyd. - Kompatibel med Windows og Linux. - Dimensioner på glasplade B x D x H = 435 x 424 x 6 mm. Glastastaturet integreres nemt på en eksisterende klinik. En ny udtræksplade, hvori glastastaturet er monteret, sættes blot i de eksisterende skuffeløb.

22 Totalindretning På Tandlægecenteret i Viborg har inform leveret inventar til hele klinikkens indretning. inform har i samabejde med kunden designet og indrettet de enkelte rum. I startfasen har en indretningskonsulent fra inform leveret detaljerede og målfaste tegninger, som efter godkendelse fra kunden er sat i produktion på vores egen fabrik. informs montører har til sidst monteret inventaret, hvilket sikrer, at opgaven bliver afsluttet optimalt. I behandlingsrummene, hvor kunden ønskede inventar fra væg til væg, har vi valgt at opbygge inventaret med vores klinikserie, som er fleksibel, idet mange skabe kan sættes sammen efter behov. Arrangementet er afsluttet med vaske i begge ender, hvilket gør det brugervenligt for både tandlæge og klinikassistent. Inventaret er holdt i hvidt med enkle greb i aluminium, som giver et dejligt lyst rum.

23 I klinikkens sterilisation er inventaret bygget op af vores birumsserie med både over- og underskabe. Af detaljer kan nævnes; lave skabe til autoklaver, skabe der fungerer som stående arbejdsplads, affaldskraver til affald samt vasketøj og overskabe til opbevaring af kassetter. Sterilisationen er holdt i lys grå med enkle greb i aluminium. Receptionskranken på klinikken er specialdesignet og produceret. Vi har her lavet en farvekombination af sort, grå samt mørk rød, hvilket giver dynamik og blikfang. Venteværelset, som er i direkte forlængelse af receptionen, er stilfuldt møbleret med hvide og sorte møbler men med en grå væg og sofa, som giver kontrast til rummet.

24 Produktion og showroom Produktionsareal i nærheden af Aalborg inform fremstiller alt inventar på egen fabrik, beliggende i Fjerritslev, ikke langt fra hovedkontoret i Aalborg. I det 3500 m 2 store produktionsareal arbejder erfarne møbelsnedkere med det mest avancerede produktionsudstyr til serieproduktion. Denne kombination gør det muligt, at fremstille individuelle løsninger til rimelige priser - og til aftalt tid. Showroom på vores adresse i Aalborg inform s administration og showroom er beliggende i Aalborg. Reserver en dag i inform s showroom, hvor der er alle muligheder for at teste nye klinikkoncepter. Her kan du i fred og ro hente inspiration til indretning af effektive og funktionelle arbejdspladser i alle klinikkens rum. Er du interesseret i et indretningsforslag til din klinik, får du tilknyttet en af vores dygtige indretningskonsulenter fra vores tegnestue. Vi er med i hele processen - lige fra skitse til færdigt projekt. inform er leveringsdygtige i inventar til: tandlægeklinikker - lægeklinikker - dyrehospitaler - sterilisation - laboratorium - reception - venteværelse - kontor - personalerum inform a s Anker Engelunds Vej 10 DK-9200 Aalborg SV Tel.: Fax: inform@inform-as.dk inform a s

Inventar til tandlægeklinikker. - professionelle og gennemtænkte løsninger

Inventar til tandlægeklinikker. - professionelle og gennemtænkte løsninger Inventar til tandlægeklinikker - professionelle og gennemtænkte løsninger inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde med

Læs mere

Inventar til lægebranchen. - gennemtænkte indretningsløsninger til enhver praksis

Inventar til lægebranchen. - gennemtænkte indretningsløsninger til enhver praksis Inventar til lægebranchen - gennemtænkte indretningsløsninger til enhver praksis inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde

Læs mere

Inventar til sterilisationen

Inventar til sterilisationen Inventar til sterilisationen - meget mere end inventar - for healthcare clinics inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde

Læs mere

Inventar til dyrlægebranchen. - professionelle og gennemtænkte inventarløsninger til klinikken

Inventar til dyrlægebranchen. - professionelle og gennemtænkte inventarløsninger til klinikken Inventar til dyrlægebranchen - professionelle og gennemtænkte inventarløsninger til klinikken inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i

Læs mere

Inventar til receptioner. - et positivt indtryk af klinikker indenfor sundhedsbranchen

Inventar til receptioner. - et positivt indtryk af klinikker indenfor sundhedsbranchen Inventar til receptioner - et positivt indtryk af klinikker indenfor sundhedsbranchen inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde

Læs mere

STAY SPECIAL TANDLÆGER INFORM-AS.DK

STAY SPECIAL TANDLÆGER INFORM-AS.DK STAY SPECIAL TANDLÆGER INFORM-AS.DK SOM INGEN ANDRE Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt - også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener specielle rammer,

Læs mere

Inventar til birum. - elementoversigt, januar 2013. elementoversigt

Inventar til birum. - elementoversigt, januar 2013. elementoversigt Inventar til birum - elementoversigt, januar 2013 elementoversigt inform a/s er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde med vores kunder.

Læs mere

STAY SPECIAL SPECIALLÆGER INFORM-AS.DK

STAY SPECIAL SPECIALLÆGER INFORM-AS.DK STAY SPECIAL SPECIALLÆGER INFORM-AS.DK SOM INGEN ANDRE INDHOLD Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt - også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener specielle

Læs mere

STAY SPECIAL DYRLÆGER INFORM-AS.DK

STAY SPECIAL DYRLÆGER INFORM-AS.DK STAY SPECIAL DYRLÆGER INFORM-AS.DK SOM INGEN ANDRE Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt - også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener specielle rammer,

Læs mere

Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning

Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning Nyudviklet inventar koncept til klinik indretning Den enkle og den lette løsning Netclinic.dk er et nyudviklet inventarkoncept til klinikindretning designet med fokus på funktionalitet enkelt og stilrent,

Læs mere

STAY SPECIAL FERTILITET OG GYNÆKOLOGI INFORM-AS.DK

STAY SPECIAL FERTILITET OG GYNÆKOLOGI INFORM-AS.DK STAY SPECIAL FERTILITET OG GYNÆKOLOGI INFORM-AS.DK SOM INGEN ANDRE Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt, men også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

KØKKENBORDPLADER DuPont Corian FormaCor

KØKKENBORDPLADER DuPont Corian FormaCor KØKKENBORDPLADER DuPont Corian FormaCor www.qualitybrands.dk K-bord/1301 Kundetilpassede bordplader QualityBrands.dk er din danske bordpladespecialist. Vores produktion foregår hos Danmarks ældste og mest

Læs mere

Sense. Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment. Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning

Sense. Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment. Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning DK 15-13 B 99942 Sense Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning Vores mest fleksible møbelserie med innovative

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Fashion. mogensen.dk. en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni

Fashion. mogensen.dk. en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni 1 Fashion mogensen.dk en skydedørsløsning der åbner for dine drømme og samtidig skaber orden og harmoni 2 Fashion Fashion fra Mogensen sikrer den ultimative, individuelle skydedørsløsning til ethvert hjem,

Læs mere

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB

GO! KONCEPT DESIGN DIT EGET SKAB 3 INTRO Forestil dig soveværelset, der har det hele, dit eget indbydende rum. Her er plads til drømme, ro og en afslappende atmosfære, som afgrænses af rene, klare linjer, der sætter rammen for en god

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm.

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm. KR. 12.220,- RUMBA DYBE SKABE MED BUEDE FRONTER OG GOD PLADS BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET Hurtig og nem be st il li ng! MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET KR. 10.565,-

Læs mere

Pusleborde i topklasse

Pusleborde i topklasse DAN DRYER PUSLEBORDE Pusleborde i topklasse Komfort og hygiejne til offentlige puslerum HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER PUSLEBORDE Puslefaciliteter - med fokus på optimal

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet.

Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet. Totalleverandør af elektriske løsninger til danske kontorer. Installationsmateriel i gulv, væg og loft samt strømdistribution under skrivebordet. Indholdsfortegnelse Hvem er vi... 3 Gulvsøjler/gulvstandere...

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. 834 - antracit grå H: 75 cm B: 60 cm D: 30 cm BICA SERIEN ELEGANT

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK BICA VARIANTER AFFALDSBEHOLDERE MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. Metal. Fåes i både 65 og 95 liter.

Læs mere

ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP!

ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP! ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP! 2 Når tryghed er vigtig... Pusletiden bliver lidt hyggeligere, når du ved, at sikkerheden er i orden. Derfor er vores pusleborde udviklet

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC H O M E www.fumac.dk OM FUMAC FUMAC laver skræddersyede og unikke møbler til din virksomhed og dit hjem. Det har vi gjort siden 1950 erne. Og selvom vi vestjyder helst ikke

Læs mere

customized Perfection HighLine DK

customized Perfection HighLine DK customized Perfection HighLine DK med ramme. HighLine UNIDRAIN Unidrain er indbegrebet af fleksibel nytænkning og design i særklasse. Som de første flyttede vi gulvafløbet helt ind til væggen og muliggjorde

Læs mere

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2

INSPIRATION MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 DENCON CENTER MØBEL OG INDRETNINGSFORSLAG 2 SIDE 1 KVALITET HOLDBARHED MODERNE UDTRYK HELHED SAMMENHÆNG FLEKSIBILITET ENKELT TIDSLØST GOD STANDARD På de følgende sider illustreres ideer til møbler og indretning

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

SKAGEN P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER

SKAGEN P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER SKAGEN PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER Møblerne bør monteres i et tempereret rum med god udluftning. Møblerne må ikke have direkte

Læs mere

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL JUNI 2019 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space DANSANI.

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL JUNI 2019 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space DANSANI. KAMPAGNE APRIL JUNI 2019 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION Create your personal space DANISH DESIGN DANSANI.DK Dansani Special Collection Dansani Special Collection er dansk design i holdbar

Læs mere

MØBLER INSPIRATION TIL DIT BADEVÆRELSE

MØBLER INSPIRATION TIL DIT BADEVÆRELSE MØBLER INSPIRATION TIL DIT BADEVÆRELSE Ifö Option spejlskab LED High 120 cm Led lys over og under spejlet VVS nr. 780011320 Kr. 9064 Ifö Sense overskab SOS30 hvid VVS nr. 780031130 Kr. 1479 Ifö Sense håndvask

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

Skabe Egenskaber. Skabssider. Standard. Korpus. Låger. Hængsel. Sokler. Sprøjtestøbt ABS. 19 mm melaminbelagt plade.

Skabe Egenskaber. Skabssider. Standard. Korpus. Låger. Hængsel. Sokler. Sprøjtestøbt ABS. 19 mm melaminbelagt plade. Skabe Skabe Egenskaber Korpus 19 mm melaminbelagt plade. Farve hvid. Tætningsprofil for støvtæt og støjsvag dør. Låger 16 mm spånplade med højtrykslaminat. 3 mm ABS kantliste. Låger er forsynet med vandret

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet.

... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99. VÈD du at prisen er den bedste du kan finde på markedet. ... Inventar & Salgsfremmere... Tilbudene gælder til og med 29/7 2011. Telefon: 75 71 15 99 SUPEROFFER På 6 udvalgte varer / varegrupper tilbyder vi nu - til og med 29/7-2011 helt Led efter symbolet på

Læs mere

Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller. Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen

Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller. Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen X X Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen 2 3 Fuld kontrol - med foden Lad mulighederne stå åbne - hver

Læs mere

Model Larissa. Smukt og rummeligt vægophængt møbel i massiv eg. 6 fuldudtræksskuffer med stor kapacitet. 160 cm. sort Swemolit BTvask.

Model Larissa. Smukt og rummeligt vægophængt møbel i massiv eg. 6 fuldudtræksskuffer med stor kapacitet. 160 cm. sort Swemolit BTvask. Model Larissa. Smukt og rummeligt vægophængt møbel i massiv eg. 6 fuldudtræksskuffer med stor kapacitet. 160 cm. sort Swemolit BTvask. Håndlavet Nilo-armatur i bronze / keramisk greb. De 4 små overskabe,

Læs mere

Madglæde i gode rammer

Madglæde i gode rammer Hjemkundskab Madglæde i gode rammer Hjemkundskab er et unikt fag i folkeskolen, hvor eleverne skal lære at klare sig selv som fremtidens forbrugere. De centrale områder i faget er måltider, livskvalitet,

Læs mere

BETWEEN byder velkommen

BETWEEN byder velkommen byder velkommen S K R A N K E D I S K K Ø K K E N D E S I G N www.msi.dk Monica Ritterband, født 1955, er internationalt anerkendt som en af Danmarks fremmeste og mest alsidige designere. Hun arbejder

Læs mere

Godmorgon Badeværelsesmøbler

Godmorgon Badeværelsesmøbler 11_014 Produktguide Godmorgon Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Produktkatalog. Udarbejdet specielt til. Forår 2012

Produktkatalog. Udarbejdet specielt til. Forår 2012 Produktkatalog Udarbejdet specielt til Forår 2012 1 Kære Kunde Multi-Living ønsker med dette katalog, at tilbyde sine kunder muligheden for at vælge individuelle indretningsløsninger til skuffer og skabe

Læs mere

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm Toilet Ifö Sign Ifö Sign 7322 Side 3 Skandinavisk design og

Læs mere

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd Installationssystemer - Når design og funktion går hånd i hånd Når design og funktion går hånd i hånd Den er nødvendig. Vi har brug for den, men vi vil helst ikke se den. Sådan er det ofte med el-installationen,

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

GODMORGON Badeværelsesmøbler

GODMORGON Badeværelsesmøbler 38_015 Produktguide Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV

DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV DANSK DESIGN - DANSK PRODUCERET INDIVIDUELT TILPASSET TIL DINE BEHOV KØKKENAL RUMSGA RDERO BE ACC skydedøre med aluminiums-profil og fyldning i hvid højglans. Her er brugt 2 topplader og en gavl i hvid

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

A COMPANY INSPIRATION MØBELINSPIRATION SIDE 1

A COMPANY INSPIRATION MØBELINSPIRATION SIDE 1 A COMPANY MØBEL SIDE 1 KVALITET HOLDBARHED DYNAMISK UDTRYK SAMMENHÆNG FLEKSIBILITET ENKELT TIDSLØST TIDSLØSHED Kontorindretning Udgangspunktet i indretningen af kontoret har været at understøtte en moderne

Læs mere

Tvis skydedøre holder

Tvis skydedøre holder Tvis skydedøre holder 1 hele vejen Tvis skydedøre holder. Her er designet gennemtænkt, og vi skræddersyer skabe til alle boligenes rum så er målet skævt væggene skrå så finder vi altid den optimale løsning

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP!

ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP! ROPOX PUSLEBORDE NÅR FUNKTIONALITET OG SIKKERHED SKAL VÆRE I TOP! MED ROPOX PUSLEBORDE OPNÅS Bedre arbejdsmiljø - den unikke form på bordet gør at man kommer tættere på væg og opbevaring, hvilket giver

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNINGER

MONTERINGSVEJLEDNINGER MONTERINGSVEJLEDNINGER PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIV- ELSER Møblerne bør monteres i et tempereret rum med godudluftning. Møblerne må

Læs mere

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker

www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.com Dentalstole Ergonomiske stole Specialudviklet til tandlægeklinikker www.vela-medical.dk Ergonomi, sikkerhed og effektivitet i fokus VELA Medical fokuserer på det professionelle sundhedspersonale,

Læs mere

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på Light is life ES System ES-SYSTEM designer, udvikler, producerer og integrerer en bred vifte af LED-belysningsløsninger med høj ydeevne og specifikationsklasse til arkitektoniske, industrielle og udendørs

Læs mere

Badeværelsesmøbler SIDE. VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler B66

Badeværelsesmøbler SIDE. VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler B66 Badeværelsesmøbler VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler SIDE B64 B66 BADEVÆRELSESMØBLER NAUTIC B68 B82 A660 Vaskeskab til håndvask 5550 B68 A659 Vaskeskab

Læs mere

"Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain

Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres. Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain "Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain Prisbelønnet originalitet HighLine Panel Corian Hot med ramme Fakta Unidrain

Læs mere

Garderobe og opbevaring

Garderobe og opbevaring Garderobe og opbevaring Intelligent opbevaring Blika er blandt Europas førende producenter af intelligente opbevaringssystemer. Siden virksomhedens start i 1947 har vi fokuseret på at udvikle, producere

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space. Dansani.

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space. Dansani. DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION Create your personal space Dansani.dk CREATE YOUR PERSONAL SPACE Dansani Special Collection Dansani Special

Læs mere

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken

Indivo. løfteenheder til det komfortable køkken Indivo løfteenheder til det komfortable køkken 2 Det fleksible køkken Er køkkenet nyt eller et, man har haft glæde af i flere år, kræver det få ændringer at gøre det fleksibelt og tilgængeligt for alle.

Læs mere

Abena Skincare. Hygiene- og hudpleiesystem

Abena Skincare. Hygiene- og hudpleiesystem Abena Skincare Hygiene- og hudpleiesystem Abena Skincare - Hygiejne- og hudplejesystem er en komplet serie af produkter til vask, desinfektion og hudpleje. Serien er tilpasset de høje krav, der stilles

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år.

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. 1 3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. Vi er i dag den eneste danske producent af bruseafskærmninger, der fremstiller brusehjørner og døre som er specielt tilpasset forholdene

Læs mere

Håndtørrere i topklasse

Håndtørrere i topklasse DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere i topklasse til erhverv og offentlige toiletter winner HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere til ethvert behov - også

Læs mere

FÅ FOR KR EKSTRA UDSTYR TIL DIT KØKKEN

FÅ FOR KR EKSTRA UDSTYR TIL DIT KØKKEN svane køkkenet FÅ FOR KR. 10.000 EKSTRA UDSTYR TIL DIT KØKKEN 100% dansk design se mere på Når beslutningen er taget omkring investeringen i et nyt køkken, bad eller anden opbevaring kommer man til næste

Læs mere

GENOA P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER

GENOA P R O D U K T B L A D PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER GENOA PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE BADERUMSMØBLER VEDLIGEHOLDELSE AF BADERUMSMØBLERNE KRAV TIL BRUG OG OMGIVELSER Møblerne bør monteres i et tempereret rum med god udluftning. Møblerne må ikke have direkte

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

ROPOX PUSLEBORDE MENS DU PASSER PÅ BØRNENE, PASSER VI PÅ DIG!

ROPOX PUSLEBORDE MENS DU PASSER PÅ BØRNENE, PASSER VI PÅ DIG! ROPOX PUSLEBORDE MENS DU PASSER PÅ BØRNENE, PASSER VI PÅ DIG! ROPOX Maxi2 ROPOX Medi2 SUNDT ARBEJDSMILJØ Bordets form giver personalet sunde arbejdsstillinger, og samtidig frigiver bordet plads i rummet.

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved FUGA er dansk kvalitetsdesign og du kan få yderligere oplysninger om FUGA og vores andre design-serier hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. 312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All

Læs mere

Media 100/300 Biblioteksreol

Media 100/300 Biblioteksreol Media 100/300 Biblioteksreol 2 Låsbare hjul Media 100 Dette er markedets mest anvendte stålreolsystem, med en gennemprøvet og fleksibel modulopbygning, der giver mulighed for individuelle tilpasninger.

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

OPBEVARINGSLØSNINGER

OPBEVARINGSLØSNINGER 45_012 Produktguide OPBEVARINGSLØSNINGER Til dit køkken KVALITET SKUFFER: Alle vores RATIONELL køkkenskuffer har fuldt udtræk, så det er nemt at se og nå indholdet. Dine køkkenskuffer skal holde til en

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET LYNGE DANMARK TLF

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET LYNGE DANMARK TLF SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK KATALOG JANUAR 2018 DANSK DESIGN SQUARE REOLEN DER KAN ÆNDRE SIG I TAKT MED DIT LIV Square Reolen er velegnet

Læs mere

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Mere end et almindeligt gardin Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Fremtidens rullegardin Funktionelle og moderne gardiner Fremtidens rullegardin, som udover

Læs mere

Eligo en vask til dit reelle behov

Eligo en vask til dit reelle behov Eligo en vask til dit reelle behov A COMPANY OF THE -GROUP Dette er Eligo En vask til dit reelle behov For mange er valget af en vask blevet et valg mellem form og funktion. Og fremfor alt et uinteressant

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Bordplader der er værd at mødes om. Laminat Corian Granit og kompositsten Glas Massivtræ Terrazzo og beton Stål Vaske

Bordplader der er værd at mødes om. Laminat Corian Granit og kompositsten Glas Massivtræ Terrazzo og beton Stål Vaske Bordplader der er værd at mødes om Laminat Corian Granit og kompositsten Glas Massivtræ Terrazzo og beton Stål Vaske Indholdsfortegnelse Laminat............... 3 Kompaktlaminat........ 4 Corian................

Læs mere

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen.

Som møbelproducent har vi lagt os op af det klassiske. Med fokus på de detaljer, der betyder noget i hverdagen. m ø b l e r m a r t s 2 0 1 0 Design kan være lige så forskelligt som vi mennesker. Nogle foretrækker klassisk design, mens andre er til det smarte eller til at købe billigt og smide væk. Som møbelproducent

Læs mere

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Hvor intet andet er angivet, er alt design af Jönsson DesignLab og alt specialinventar af Jönsson Invent a/s Jonsson Invent a/s Ellekær 14

Læs mere

linc viskan nordens mest solgte badmøbler side 8-9 bruseværkstedet Design din egen bruseløsning side 5 kilen 20% rabat på alle badmøbler side 10-11

linc viskan nordens mest solgte badmøbler side 8-9 bruseværkstedet Design din egen bruseløsning side 5 kilen 20% rabat på alle badmøbler side 10-11 Nr. 19 september februar 2014 linc Tilbud på bruseløsninger side 6-7 viskan nordens mest solgte badmøbler side 8-9 bruseværkstedet Design din egen bruseløsning side 5 kilen 20% rabat på alle badmøbler

Læs mere

Dispenser systemer til baderum og toiletter. revolutionerende dispenser løsninger

Dispenser systemer til baderum og toiletter. revolutionerende dispenser løsninger Dispenser systemer til baderum og toiletter revolutionerende dispenser løsninger Steel-line Udvalget af Steel-Line modellen er en samling af stilrene, eksklusive sæbe- og papir dispensere, designet til

Læs mere

DET PERFEKTE VALG. klinik mobilskabe sterilisation. laboratorium hospital veterinær Køkken & Bad

DET PERFEKTE VALG. klinik mobilskabe sterilisation. laboratorium hospital veterinær Køkken & Bad siden 1973 DET PERFEKTE VALG klinik mobilskabe sterilisation KONSULTATION laboratorium hospital veterinær Køkken & Bad KONTOR RECEPTION Velkommen alt Samles og prøveopstilles inden afsendelse Vi skaber

Læs mere

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark Tlf. 86 74 86 Fax 86 74 8 www.geberit.dk Urban Design. Geberit Monolith CHd/01.11 by Geberit Vertriebs AG For folk med karakter. Og dem som sætter pris på

Læs mere

GEBERIT MONOLITH TEKNISK VEJLEDNING TIL DE BEDSTE LØSNINGER

GEBERIT MONOLITH TEKNISK VEJLEDNING TIL DE BEDSTE LØSNINGER GEBERIT MONOLITH TEKNISK VEJLEDNING TIL DE BEDSTE LØSNINGER MERE FLEKSIBILITET PÅ BADEVÆRELSET GEBERIT MONOLITH SANITETSMODULER Du vil måske gerne skabe friske og markante ændringer på dit badeværelse

Læs mere

dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe /51 Wardrobe

dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe /51 Wardrobe dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe - 20001/51 Wardrobe 20001/18 Garderobeskab Farve 49/uu indrettes efter det personlige ønske Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller

Læs mere

Arbejdsborde & garderobeskabe

Arbejdsborde & garderobeskabe Arbejdsborde & garderobeskabe CONSTRUCTOR Denne brochure viser udvalgte produkter som vi karakteriserer som arbejdspladsudstyr. Betydningen af ergonomisk rigtige hjælpemidler i arbejdet er stor bl.a. for

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord.

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord. CASØ 200 Indhold 3 CASØ 200 4 Spisebord 6 Spisestuestol 8 Sofabord & Lampebord 10 Hængevitrine & Skænk 12 Vitrine & TV-bord 14 Oversigt 2 CASØ 200 Spisestue med vægt på design og kvalitet Spisestue i tidsløs

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere