Privathospitalet Møn og Kirurgisk Center Møn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Privathospitalet Møn og Kirurgisk Center Møn"

Transkript

1 Offentlig, flettet surveyrapport - udskrevet den Privathospitalet Møn og Kirurgisk Center Møn Standardsæt for Sygehuse Standardversion: 2 Standardudgave: 2 Gyldig fra: Gyldig til: Akkrediteringsstatus: Akkrediteret Begrundelse for akkrediteringsstatus: Alle indikatorer på trin 1 og 2 i de patientsikkerhedskritiske standarder er helt opfyldt, og alle øvrige indikatorer er helt opfyldt eller i betydelig grad opfyldt. Ekstern survey Surveyteamets sammenfattende konklusion efter ekstern survey: Surveyteamet observerede en institution, hvor den faglige kvalitet og dialogen med patienterne har stor bevågenhed. Institutionens opmærksomhedspunkter er relateret til den organisatoriske kvalitet og til synliggørelse af kvalitetsmål og dokumentation af monitorering. Akkrediteringsnævnets begrundelse Der er fundet mangler i et antal indikatorer, der er vurderet i nogen grad opfyldt eller ikke opfyldt. Omfanget af manglerne er sådan, at de i væsentlig grad påvirker institutionens evne til at sikre patientsikkerheden. Der er ligeledes fundet mangler i et antal patientsikkerhedskritiske indikatorer på trin 1 eller 2, der er vurderet i nogen grad opfyldt. Disse mangler udgør en væsentlig risiko for patientsikkerheden. I standard er samtlige relevante indikatorer vurderet ikke opfyldt. Disse mangler vurderes at være udtryk for en manglende evne til at sikre patientsikkerheden. Der tildeles derfor akkreditering pågår, indtil der kan ske en fornyet vurdering ved fokuseret resurvey inden for 3 måneder efter akkrediteringsnævnets afgørelse. Fokuseret resurvey Surveyteamets sammenfattende konklusion efter opfølgningssurvey: Privathospitalet Møn og Kirurgisk Center Møn har siden survey i januar 2014 gjort et betydeligt og grundigt arbejde med udvikling af kvalitetssystemet. Institutionen fremstår med fuld styr på kvaliteten, både hvad angår de organisatoriske, administrative forhold og hvad angår de patientrelaterede forhold. Der er fuld opfyldelse af alle indikatorer, bortset fra at der ikke tilbydes medarbejderudviklingssamtaler (MUS) regelmæssigt. Det er ikke betydende for patientforløbene eller patientsikkerheden.

2 1.1.1 Virksomhedsgrundlag (1/5) Ledelsesgrundlag (2/5) Planlægning, drift og økonomi (3/5)

3 1.1.3 Planlægning, drift og økonomi (3/5) Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 10 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Datasikkerhed (4/5) Inddragelse af borgerne i udvikling af kvaliteten af sygehusets ydelser (5/5)

4 1.1.7 Inddragelse af borgerne i udvikling af kvaliteten af sygehusets ydelser (5/5) Kvalitetspolitik og -organisation (1/8) Kvalitetsovervågning (2/8) Ikke relevant Rapporterer ikke til RKKP. Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk:

5 1.2.3 Kvalitetsovervågning (2/8) Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Kvalitetsforbedring (3/8) Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Patientsikkerhed og risikostyring (4/8)

6 1.2.6 Patientsikkerhed og risikostyring (4/8) Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Patientidentifikation (5/8) # Ikke relevant Aktiviteten forekommer ikke i institutionen. Ikke relevant Aktiviteten forekommer ikke i institutionen Omsorg for patienter, pårørende og personale efter en utilsigtet hændelse (6/8)

7 Patientklager og patientskade-erstatningssager (7/8) Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Inddragelse af patienter og pårørendes oplevelser og erfaringer (8/8) I betydelig grad Dataindsamling er netop afsluttet, mangler analyse og vurdering. opfyldt Data fra to forskellige overvågningen er analyseret og anvendt til forbedringer Dokumentstyring (1/4)

8 1.3.1 Dokumentstyring (1/4) Patientjournalen (2/4) Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Allergi og intolerans (3/4)

9 1.3.4 Allergi og intolerans (3/4) Sikkerhed og fortrolighed ved personhenførbare data (4/4) Ansættelse af personale (1/6)

10 1.4.1 Ansættelse af personale (1/6) I betydelig grad 1 af 4 funktionsbeslrivelser er ikke fyldestgørende opdateret. opfyldt Sygehuset har i retningslinjen om ansættelse beskrevet proces for opfølgning på nyansættelser. Der har ikke været nyansættelser i perioden siden første survey, men der er nu fastsat mål. Sygehuset har i retningslinjen om ansættelse beskrevet proces for opfølgning på nyansættelser, som skal forbedre kvaliteten af ansættelser. Der har ikke været nyansættelser i perioden siden første survey Introduktion af nyt personale (2/6) Sygehuset har en retningslinje, der beskriver proces og ansvar for evaluering af nyansatte. Der er ikke i perioden sket nyansættelse af fast personale Sygehuset har beskrevet proces og ansvar for evaluering af nyansatte. Der er ikke i perioden sket nyansættelse af fast personale, men introduktion af sekretær ansat indenfor det seneste år er evalueret. Sygehuset har defineret målepunkter for kvalitet af introduktionen i form af et evalueringsskema. Pga. kun én nyansættelse har skemaet kun været brugt til én evaluering. Sygehuset har forbedret kvaliteten af introduktionen i form af et evalueringsskema, der omfatter målepunkter for kvalitet. Pga. kun én nyansættelser har skemaet kun været brugt til én evaluering, men forbedringen er fundet tilfredsstillende. Arbejdstilrettelæggelse (3/6)

11 1.4.4 Arbejdstilrettelæggelse (3/6) Uddannelse og kompetenceudvikling (4/6) I betydelig grad Arbejdsgangen er svagt implementeret. opfyldt I betydelig grad opfyldt Sygehuset har ændret retningslinjen vedr. MUS således, at medarbejdere har "ret til når som helst at bede om gennemførelse af en MUS. Systematisk indkaldelse til MUS sker ikke, men initiering overlades generelt til medarbejdernes initiativ". Der er i perioden afholdt MUS-samtaler med seneste to ansatte og medarbejdertilfredshedssamtaler med to vikarer.mus-samtaler lbydes ikke l konsulentansat personale, herunder lægekonsulenter. Hospitalet har mål for kvaliteten af uddannelse og kompetenceudvikling relateret til hjertestop og brand undervisning Bemyndigelse af klinisk personale med forbeholdt sundhedsfaglig virksomhed (Læger, tandlæger, jordemødre og kiropraktorer) (5/6)

12 1.4.6 Bemyndigelse af klinisk personale med forbeholdt sundhedsfaglig virksomhed (Læger, tandlæger, jordemødre og kiropraktorer) (5/6) Delegation af forbeholdt sundhedsfaglig virksomhed (6/6) Delegation forekommer ikke. Delegation forekommer ikke. Delegation forekommer ikke Hygiejnepolitik og organisation (1/5) Forebyggelse og overvågning af nosokomielle infektioner (2/5) Der er retningslinjer for håndtering af smitsomme sygdomme, screening for resistente bakterier (MRSA) og perioperativ infektionsprofylakse. De i standarden øvrige nævnte områder (blærkateter, CVK, og respiratorbehandling) er ikke relevante for institutionen. Der er konsistent beskrivelse af proceduren for håndtering af smitsomme sygdomme. Der foregår MRSA-screening og to personer beskriver konsistent proceduren herfor, samt konsekvenser af tilstedeværelse af risikofaktorer.

13 1.5.3 Forebyggelse og overvågning af nosokomielle infektioner (2/5) Ikke relevant Der sker ikke anlæggelse og pleje af blærekateter. Ikke relevant Anlægger og plejer ikke cvk. Ikke relevant Har ikke respiratorpatienter. Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Ikke relevant HAI-BA er ikke i drift. Indikator 10 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Procedurer og arbejdsgange ved genbehandling af medicinsk udstyr og tekstiler (3/5) Hånd- og uniformshygiejne (4/5)

14 1.5.5 Hånd- og uniformshygiejne (4/5) Der er fastsat mål. Der er forelagt dokumentation for monitorering, og denne er analyseret og vurderet. Mål er analyseret og vurderet, og de ønskede mål er opfyldt Rengøring (5/5) Der er udarbejdet retningslinje. Retningslinjen følges. Der foretages visuel inspektion hver uge, og der er forelagt dokumentation herfor. Mål er analyseret og vurderet og de ønskede mål er opfyldt Beredskabsplan (1/2) Indgår ikke i den regionale beredskabsplan.

15 1.6.1 Beredskabsplan (1/2) Indgår ikke i den regionale beredskabsplan. Indgår ikke i den regionale beredskabsplan. Indgår ikke i den regionale beredskabsplan. Indgår ikke i den regionale beredskabsplan. Indgår ikke i den regionale beredskabsplan. Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indgår ikke i den regionale beredskabsplan. Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indgår ikke i den regionale beredskabsplan Interne beredskabshændelser (2/2) Der er gennemført beredskabsøvelse, og der er plan for fremadrettet at gøre det én gang om året. Ikke relevant Der har ikke været faktiske interne beredskabshændelser.

16 1.6.3 Interne beredskabshændelser (2/2) Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Ikke relevant Der er ikke udarbejdet rapport, idet der ikke har været faktiske beredskabshændelser Anskaffelse og implementering af apparatur til klinisk brug (1/4) Håndtering af apparatur til klinisk brug (2/4) Ikke relevant Der forefindes ikke højrisikoapparatur Kontrol, vedligehold, reparation og udfasning af apparatur til klinisk brug (3/4)

17 1.7.3 Kontrol, vedligehold, reparation og udfasning af apparatur til klinisk brug (3/4) Forsyning af utensilier (4/4) Sygehusets sikkerhed og tilgængelighed (1/5)

18 1.8.1 Sygehusets sikkerhed og tilgængelighed (1/5) Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Ikke relevant Der er ikke foretaget større om- eller nybygninger Bygninger og lokalers egnethed (2/5) Har ikke haft nybygninger, ombygninger eller foretaget væsentlige ændringer i lokaler til patientbehandling. Har ikke haft nybygninger, ombygninger eller foretaget væsentlige ændringer i lokaler til patientbehandling. Har ikke haft nybygninger, ombygninger eller foretaget væsentlige ændringer i lokaler til patientbehandling. Har ikke haft nybygninger, ombygninger eller foretaget væsentlige ændringer i lokaler til patientbehandling Håndtering af affald (3/5)

19 1.8.3 Håndtering af affald (3/5) Tekniske forsyninger (4/5) Ikke relevant Der er igen blinde rørender. Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Svigt af patientkritiske tekniske forsyninger, it-systemer og kommunikationssystemer (5/5)

20 1.8.5 Svigt af patientkritiske tekniske forsyninger, it-systemer og kommunikationssystemer (5/5) Informeret samtykke (1/3) Ikke relevant Deltager ikke i forskningsprojekter. Ikke relevant Deltager ikke i forskningsprojekter. Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Patientens og pårørendes inddragelse som partnere (2/3)

21 2.1.2 Patientens og pårørendes inddragelse som partnere (2/3) I betydelig grad Hospitalet har mål, og der er iværksat en patienttilfredshedssundesøgelse. Vurderingen er opfyldt ikke gennemført. Sygehuset deltager først fra 2015 i LUP, men deltager i ekvis for speciallægepraksis, som af IKAS er vurderet at kunne sidestilles med LUP. Resultaterne herfra er udkommet ultimo maj, men ligger på niveau med gennemsnit for speciallægeklinikker. Sygehuset udsender et oplysningsskema til patienten forud for første fremmøde, som har forbedret dialog og inddragelse af patienten. Børn og unge inddrages i alderssvarende omfang Religiøs og kulturel støtte til patienter og pårørende (3/3) Ikke relevant Patienter tilbydes ikke kost Vigtige samtaler med patienten og pårørende (1/2) Ikke relevant Samtaler foregår i sagens natur i fortrolighed.

22 2.2.1 Vigtige samtaler med patienten og pårørende (1/2) Ikke relevant Samtaler foregår i sagens natur i fortrolighed. Ikke relevant Samtaler foregår i sagens natur i fortrolighed. Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Ikke relevant Samtaler foregår i sagens natur i fortrolighed Skriftlig information om behandlingsforløb og patientrettigheder (2/2) Sygehuset deltager først fra 2015 i LUP, men deltager i ekvis for speciallægepraksis, som af IKAS er vurderet at kunne sides lles med LUP.Resultaterne herfra er udkommet ul mo maj, men ligger på niveau med gennemsnit for speciallægeklinikker.desuden vurderes kvaliteten af skiftligt informationsmateriale ud fra patienters genhenvendelser med forespørgsler. Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: På baggrund af observationer af hyppige genhenvendelser med spørgsmål er relevante dele af skriftligt informationsmateriale forbedret Sundhedsfaglig kontaktperson (1/1)

23 2.3.2 Sundhedsfaglig kontaktperson (1/1) Ikke relevant Der foretages ikke overflytninger i institutionen Henvisninger (1/1) Sygehuset har beskrevet nødvendigt indhold af henvisninger og vurderer løbende kvaliteten ifm. modtagelse. I tilfælde af mangler kompenserer sygehuset herfor ifm. forundersøgelsen. Sygehuset kompenserer i tilfælde af mangler i indhold ved tilføjelse af det manglende ifm. forundersøgelse. Sygehuset har desuden forbedret kvaliteten ved udvikling af et oplysningsskema, som patienten medbringer ved første kontakt, og som indeholder supplerende oplysninger til henvisningen. Frihedsberøvelse og anden tvang i psykiatrien (1/5) Har ikke psykiatriske patienter.

24 2.7.3 Frihedsberøvelse og anden tvang i psykiatrien (1/5) Har ikke psykiatriske patienter. Har ikke psykiatriske patienter. Har ikke psykiatriske patienter. Har ikke psykiatriske patienter Forebyggelse af selvmordsrisiko (2/5) Smertevurdering og -behandling (3/5)

25 2.7.5 Smertevurdering og -behandling (3/5) Behandling af den enkelte akutte patient (4/5) Modtager ikke akutte patienter. Modtager ikke akutte patienter. Modtager ikke akutte patienter. Modtager ikke akutte patienter. Modtager ikke akutte patienter. Modtager ikke akutte patienter. Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Modtager ikke akutte patienter. Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Modtager ikke akutte patienter. Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Modtager ikke akutte patienter Behandling af den elektivt henviste patient (5/5)

26 2.7.7 Behandling af den elektivt henviste patient (5/5) Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 10 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 11 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Indikator 12 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Rekvisition af og prøvetagning til paraklinisk undersøgelse (1/3)

27 2.8.2 Rekvisition af og prøvetagning til paraklinisk undersøgelse (1/3) Undersøgelser udført uden for diagnostisk afdeling (2/3) Undersøgelser foretages ikke uden for diagnostisk enhed. Undersøgelser foretages ikke uden for diagnostisk enhed. Undersøgelser foretages ikke uden for diagnostisk enhed. Undersøgelser foretages ikke uden for diagnostisk enhed. Undersøgelser foretages ikke uden for diagnostisk enhed. Undersøgelser foretages ikke uden for diagnostisk enhed Rettidig reaktion på prøvesvar og undersøgelsesresultater (3/3) #

28 2.8.6 Rettidig reaktion på prøvesvar og undersøgelsesresultater (3/3) # Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Der er mål for kvaliteten. Hver prøve følges i et oversigtsark, som samles i en logbog, når alle prøvesvar er registreret, set dagligt og ekspederet af læge. Tidsmålsætning for ekspedition på 2 dage overholdes. Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Sygehuset overholder de opstillede kvalitetskrav for reaktion, tidsfrister og opfølgning på prøvesvar. Der har ikke forekommet UTH ifm. prøvesvar Lægemiddelordination (1/7) # Lægemiddeldispensering (2/7) # Ikke relevant Der udføres ikke vanskelige dosisberegninger.

29 2.9.2 Lægemiddeldispensering (2/7) # Lægemiddeladministration (3/7) # Opbevaring af lægemidler (4/7) Ikke relevant Der opbevares ikke lægemidler medbragt af patienter eller patientadministrerede lægemidler. Ikke relevant Der opbevares ikke lægemidler medbragt af patienter eller patientadministrerede lægemidler. Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk:

30 2.9.6 Lægemidler til akutte situationer (5/7) Der er oprettet logbog, som er udfyldt fuldstændig regelmæssigt Medicingennemgang (6/7) Udfører kun konkrete enkeltstående indgreb. Udfører kun konkrete enkeltstående indgreb. Udfører kun konkrete enkeltstående indgreb. Udfører kun konkrete enkeltstående indgreb. Udfører kun konkrete enkeltstående indgreb Forsyning af lægemidler (7/7)

31 2.9.8 Forsyning af lægemidler (7/7) Observation og opfølgning på kritiske observationsfund (1/2) # Der er udarbejdet retningslinje. Patienterne observeres i henhold til retningslinjen Sedation af patienter uden medvirken af anæstesiologisk personale (2/2) Der er foretaget kvalitetsovervågning og analyse og fundet grund til forbedring. Der er igangsat nyt tiltag. Disse er vurderet, og der er herefter iværksat nye tiltag.

32 Vurdering forud for procedurer i anæstesi (1/4) Patientens ophold i opvågningsenheden (2/4) Sikker kirurgi (3/4) #

33 Sikker kirurgi (3/4) # Infusion med blodkomponenter (4/4) Infusion med blodkomponenter forekommer ikke. Infusion med blodkomponenter forekommer ikke. Infusion med blodkomponenter forekommer ikke. Infusion med blodkomponenter forekommer ikke. Infusion med blodkomponenter forekommer ikke. Infusion med blodkomponenter forekommer ikke. Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Infusion med blodkomponenter forekommer ikke Adgang til ydelser på intensiv terapienhed (1/1)

34 Adgang til ydelser på intensiv terapienhed (1/1) Ikke relevant Har ikke intensiv terapi. Ikke relevant Har ikke intensiv terapi. Ikke relevant Har ikke intensiv terapi. Ikke relevant Har ikke intensiv terapi. Ikke relevant Har ikke intensiv terapi. Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Ikke relevant Har ikke intensiv terapi. Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Ikke relevant Har ikke intensiv terapi Hjertestopbehandling (1/1) # Ernæringsscreening, plan og opfølgning (1/1)

35 Ernæringsscreening, plan og opfølgning (1/1) Ikke relevant Der er ikke tilstrækkelig data til kvalitetsudvikling. Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Ikke relevant Der er ikke tilstrækkelig data til kvalitetsudvikling Rehabilitering (1/2) Ikke relevant Der er ikke tilstrækkelig data til kvalitetsudvikling. Ikke relevant Der er ikke tilstrækkelig data til kvalitetsudvikling Genoptræningsplaner (2/2)

36 Genoptræningsplaner (2/2) Ikke relevant Der er ikke tilstrækkelig data til kvalitetsudvikling. Ikke relevant Der er ikke tilstrækkelig data til kvalitetsudvikling Forebyggelse og sundhedsfremme (1/1) Ikke relevant Der er ikke tilstrækkelig data til kvalitetsudvikling. Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Ikke relevant Der er ikke tilstrækkelig data til kvalitetsudvikling Epikrise (1/3)

37 Epikrise (1/3) Information ved overflytning mellem afdelinger og sygehuse (2/3) Udskrivelsesplanlægning i samarbejde med patienten og videregivelse af information (3/3)

38 Udskrivelsesplanlægning i samarbejde med patienten og videregivelse af information (3/3) For endagskirurgi, som sygehuset p.t. tilbyder, planlægges udskrivelsen, og patienten vejledes på samme tidspunkt om udskrivelse og fremmøde til behandling. Der suppleres med skriftlig patientinformation. Der er tiltag i gang for at tilbyde, at patienter indenfor første døgn kan kontakte opererende læge direkte med forespørgsler (kontaktkort) Patienttransport med sundhedsfaglig ledsager (1/1) Palliativ indsats til patienter med livstruende sygdom og omsorg for patientens pårørende (1/2) Behandler ikke patienter med behov for palliativ indsats. Behandler ikke patienter med behov for palliativ indsats.

39 Palliativ indsats til patienter med livstruende sygdom og omsorg for patientens pårørende (1/2) Behandler ikke patienter med behov for palliativ indsats. Behandler ikke patienter med behov for palliativ indsats. Behandler ikke patienter med behov for palliativ indsats Værdig omgang med afdøde (2/2) Dødsfald erklæres ikke. Dødsfald erklæres ikke. Dødsfald erklæres ikke Udarbejdelse og anvendelse af retningslinjer vedrørende behandling af konkrete patientgrupper (1/3) Ikke relevant Rapporterer ikke til RKKP. Ikke relevant Rapporterer ikke til RKKP.

40 Behandling på intensiv terapienhed Har ikke intensiv terapi. Har ikke intensiv terapi. Har ikke intensiv terapi. Har ikke intensiv terapi. Har ikke intensiv terapi. Har ikke intensiv terapi. Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Har ikke intensiv terapi. Indikator 8 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Har ikke intensiv terapi. Indikator 9 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Har ikke intensiv terapi. Indikator 10 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Har ikke intensiv terapi. Indikator 11 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Har ikke intensiv terapi. Indikator 12 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Har ikke intensiv terapi Sygehusets tilrettelæggelse af konkrete patientforløb (3/3) Ikke relevant Ikke ansvarlig for kronikerforløb.

41 Sygehusets tilrettelæggelse af konkrete patientforløb (3/3) Ikke relevant Ikke ansvarlig for kronikerforløb. Ikke relevant Indgår ikke i de nationale pakkeforløb. Indikator 7 Ikke relevant: Patientsikkerhedskritisk: Ikke relevant Indgår ikke i de nationale pakkeforløb.