ET UNIVERS - TO VARIANTER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ET UNIVERS - TO VARIANTER"

Transkript

1 ET UNIVERS - TO VARIANTER

2 FABEL TE Der var engang. Sådan starter alle gode eventyr. Om prinser og prinsesser. Om guld og grønne skove. Om at det gode altid vinder. Men! Hvorfor flygte fra den virkelige verden? Nok er den ikke som i eventyrene, hvor de gode altid vinder, og det halve kongerige venter lige om hjørnet. Til gengæld er den din egen. Din helt egen fabelagtige verden, hvor du bestemmer. Hver dag. Det ved vi hos Fabel Te. Derfor har vi skabt en serie, der lægger op til at vælge. Hver dåse gemmer to varianter, der er nøje udvalgt, så de komplimenterer hinanden til perfektion. Er humøret til en stille stund under tæppet? Eller til hygge med dem, du elsker? Fabel Te er til alle livets stunder. Store og små. Hos Fabel Te bruger vi kun de bedste råvarer, der er særligt udvalgt til vores te-blandinger. Derfor er Fabel Te med sine farvestrålende frugtstykker og nænsomt tørrede blomster ikke kun velsmagende og aromatisk, men i høj grad også en fryd for øjet. Forkæl dig selv. Eller giv en dejlig stund videre. Alle har brug for at føle sig lidt fabelagtige.

3 » Derfor er Fabel Te med sine farvestrålende frugtstykker og nænsomt tørrede blomster ikke kun velsmagende og aromatisk, men i høj grad også en fryd for øjet.»

4 Grøn te Blåbær Hvis du er til den rene smag af syrligsøde bær og noter af eksklusive rosenblade, så er dette teen for dig. Med sin friske frugtighed indbyder den til lune aftener på terrassen... Eller lange vinterdage, hvor minder om en dejlig sommer skal genopfriskes. Grøn te Trope Så er der dømt going loco in Acapulco. Med en tydelig smag af kokos og ananas er her en grøn te, hvor man allerede fra første vidunderlige duft drømmer sig ud i verden iført bastskørt og farvestrålende stråhat. Lad fantasien leve. Og tag så en kop til. Sort te Figen og kokos Forbered dig på en smagsmæssig overraskelse. Sød figen. Frisk kokos. Syrlig mango. Her er teen til dem, der tør gøre det anderledes. Det er måske første men med garanti ikke sidste gang, du serverer denne Fabel Te-variant. Sort te Tranebær og fersken Kender du det: Man er stået lidt for sent op og er ræset af sted for at nå dagens opgaver. Uanset ens tempo så føles det som om, man konstant er fem minutter bagud. Und dig selv en kop af denne blanding og nyd, hvordan tankerne samles. Så kan man lige lidt igen.

5 Sort te Granatæble og pære Man siger, at rød er kærlighedens farve. Det er måske netop derfor, farven er valgt til denne te, der gemmer et spændende miks. Granatæble er en af vor tids største superfoods. Vi har valgt at mikse frugtens blomster med sød papaya og frisk pære. En fryd for sanserne. Grøn te Gul passionsfrugt og ingefær Vær forberedt på en overraskelse. Umiddelbart virker teen mild og sød med sine noter af aromatiske krydderier og sød passionsfrugt. Men pludselig fornemmer man det - et strejf af peber. En pirrende te, der indbyder til at nydes sammen. Sort te Darjeeling I teverdenen er Darjeeling med sin karakteristiske milde smag kendt som den fineste af de sorte teer. Hos Fabel Te tager vi den et skridt videre. Teen til vores Darjeeling er nøjsomt udvalgt fra et særligt sted på Himalayas sydvendte skråning. Prøv. Det skylder du dig selv. Sort te Earl Grey Her er sorten, der er kendt og elsket af de fleste tedrikkere. Hos Fabel Te sætter vi altid barren højt. Derfor har vi sammensat en Earl Grey, der er en aromatisk blanding af den sorte te og syrlig bergamot. En te, der med garanti vil frembringe anerkendende smil hos den, der får den serveret. Øko. grøn te Hyldeblomst og hindbær Ah... Det er smagen af den danske sommer. Solmodne og nænsomt håndplukkede hindbær i harmoni med hyldeblomster, der har vajet langsomt i vinden. Nyd denne økologiske te med ansigtet vendt mod solen. Eller hav den som et dejligt minde om det, der engang var. Øko. rooibush te Lemon og ingefær Rooibush, der har sin oprindelse i Sydafrika, er kendt for sin intense og smukke røde farve. Hos Fabel Te har vi valgt at lave en frisk blanding, der er et sandt bombardement af smagsoplevelser. Æblestykker, lemongræs og ingefær er blandt ingredienserne, der dominerer i teen, der snart bliver din yndling.

6 Skovgyden 7 DK-5466 Asperup info@fabelte.dk