Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt."

Transkript

1

2 Fanø Gymnastik & Idræt glæder sig til at byde hjertelig velkommen til sæsonen Vi kan tilbyde en spændende sæson med både kendte og nye aktiviteter! Vores engagerede instruktører og hjælpetrænere er parate til at berige jer med masser af udfordringer og glade træningstimer. Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt. Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt består af: Birte Andersen, Formand Instruktør for målrettet træning for mænd og kvinder Trine Andersen, Sekretær Instruktør for, Mini mix Lars Ravn Jonsen, Kasserer Instruktør for unicykling Marie Louise Lauridsen, Suppleant Instruktør for Mini mix Helle Nørby, Næstformand Instruktør for målrettet træning for mænd og kvinder samt løb Tina Gotthardsen, Bestyrelses medlem Oplysninger Tilmeldingen sker på holdene, hvor der bliver uddelt girokort i uge 40. Sæsonens aktiviteter starter i uge 37 med mindre andet er nævnt i programmet. Går man på flere hold, betaler man kun halvt kontingent på det billigste hold. Dette er kun gældende for børn under 18 år. Holdene er aflyst i følgende uger: (uge 42: efterårsferien) (uge 52 og 1: Jul & Nytår) og (uge 7: Vinterferie) Gymnastikopvisningen er lørdag d. 20. april 2013 Ret til ændringer i programmet forbeholdes. Yderligere information om foreningens aktiviteter: eller henvendelse til Formand Birte Andersen (tlf.: efter kl )

3 Gymnastik - børn Forældre / barn (2-4 år) Træningstidspunkt Tirsdag kl Instruktør Lone Eriksen og Lotte Kastenberg Hjælpetræner William og Tobias 475 kr. for en voksen og et barn, 200 kr. pr. ekstra barn eller voksen Der er i prisen indregnet en T-shirt til både forældre og barn. Vi skal blandt andet krybe, kravle, rulle, trille, hoppe, synge, gynge, løbe og gå. Vi skal lege på redskabsbaner, lege med faldskærm, lege med bolde, hula-ringe og en masse andre spændende rekvisitter. Vi træner motorikken og fysikken og alle skal have det sjovt! Indianerne (4-5 år) Træningstidspunkt Onsdag kl Instruktører Krestine Roug og Fie Madsen Hjælpetrænere Mads og Celine 475 kr. der er i prisen indregnet en T-shirt Er du parat til en masse sjov og leg? Har du en masse energi, så få brændt det af hos Indianerne! Vi glæder os til at se en masse glade og energifyldte børn. Bubbi-bjørnene (Børnehaveklasse, 1. og 2. kl.) Træningstidspunkt Tirsdag kl Instruktør Karin Mørk og Emil Baun Hjælpetræner William og Tobias 475 kr. der er i prisen indregnet en T-shirt Bubbi-bjørnene er et hold fyldt med rytmisk gymnastik, sjov med redskaber, leg, musik, og meget andet.

4 Shjow Kids (2. & 3. kl.) Træningstidspunkt Tirsdag Instruktør Lilian Madsen Hjælpetræner Jeppe Madsen 475 kr. der er i prisen indregnet en T-shirt Synes du også motion skal være sjovt og kan du lide at lege, danse, spille bold samt lave stunts & koreografier? Så er dette tilbud lige noget for dig. Gennem forskellige aktiviteter vil vi styrke kondition, styrke, bevægelighed og kropslige udtryksformer. Vi skal arbejde med koreografier til fed musik, rytmer, lege gamle sjove lege, spille lidt boldspil, øve stunts, små forestillinger og omsætte bræt- og computerspil til bevægelses spil. Er du mellem 8 og 9 år og er du frisk til denne udfordring? Vi glæder os til at se dig. Mini mix for piger og drenge ( kl.) Træningstidspunkt Onsdag kl Instruktør Marie Louise Lauridsen og Trine Andersen Hjælpetræner Jacob Berg-Jensen 600 kr. der er i prisen indregnet 200,- til opvisnings dragter Er du klar på en masse spring og fed musik? Så er det dig vi skal bruge til dette SUPER hold. Alle er velkomne og uanset om du er dreng eller pige, stor eller lille, begynder eller øvet vil du blive udfordret. Fokus vil være på spring, men der vil også blive tid til en smule rytmisk gymnastik. Et par gange i løbet af sæsonen vil vi lave weekend-træning, hvor vi indtager hallen for en weekend og laver en masse sjov og spas. Vi glæder os til at se lige netop DIG på vores hold

5 Gymnastik - voksne Gymnastik, der skaber sundhed og glæde Træningstidspunkt Tirsdag kl Træningssted Fanø Hallen Instruktør: Kirsten Hansen 400 kr. Til Glad musik, vil vi lave gymnastik, hvor der arbejdes med kondition, bevægelighed og styrke. Vi vil blandt andet arbejde med redondobolden, der styrker det indre muskelkorset og øger ballance. Kort sagt: Motion for krop og smilebånd. Målrettet træning for mænd og Kvinder. Træningstidspunkt Tirsdag kl Træningssted Spejlsalen i Fanø hallen Instruktører: Helle Nørby og Birte Andersen. 600 kr. Træn ryg, mave, lår og baller på den sunde måde. Her bliver I præsenteret for en blanding af pilates, effekttræning samt træning på stor bold. I bliver præsenteret for muskeløvelser, der udføres langsomt, kontrolleret og uden ydre belastning, udover kroppens egen vægt. Træningen er baseret på at skabe større kropsbevidsthed, bedre holdning samt gøre kroppen stærkere, mere udholdende, sundere og mere velformet. Med denne form for træning vil I efter få ugers træning, mærke forskel i hverdagen. I vil mærke bedre balance, større overskud, fastere muskler og fladere mave. Effektiv træning vil hjælpe jer til den krop I drømmer om. Der vil være mulighed for at købe den stor gymnastikbold, men man er velkommen til at medbringe sin egen.

6 Mavedans Træningstidspunkt Onsdag kl Træningssted Spejlsalen i Fanø hallen Instruktører: Ragnhild Kallehauge 600 kr. Mavedans siges at være én af verdens ældste danseformer og man fascineres af at bevæge sig til de orientalske rytmer. Et rigtig godt alternativ til aerobic og fitness. Først og fremmest er det en skånsom motionsform, som giver minimal risiko for skader og slid på knæ og ryg. Bækkenet og hofterne er de vigtigste kropsdele i dansen, mens mave, skuldre, hoved, arme og hænder også danser med. Alle kan danse mavedans uanset kondition. Der kræves ingen forudsætninger på nær lysten til at begynde. VIGTIGT løst tøj og godt humør. Step Træningstidspunkt Torsdag kl Træningssted Spejlsalen i Fanø hallen Instruktør: Lise-Lotte Lassen og Vibeke Olsen 600 kr. Informationer: OBS intro for begyndere uge 36 - den 6/9. Holdet er for personer over 16 år. Høj puls og sved på panden. 1 time, der med simple og sjove øvelser på stepbænk, giver en rigtig god fedtforbrænding. Lettere rygsmerter i f.eks. lænden og andre småskavanker og ømme led viser sig at holdes på afstand via denne træning. Vi har det sjovt og timen giver masser af energi, godt humør og mentalt overskud. Træningen anbefales som godt supplement for løbere.

7 Idræt Unicykling - Fanø Ethjuls Entusiaster for begynder og øvede Træningstidspunkt Tirsdag kl Instruktør: Lars Ravn Jonsen Hjælpetrænere Peter, Anja, Åse, Silja, Teis 475 kr. Der er i prisen indregnet en T-shirt. Har du lyst til at køre på ethjulet cykel, lære ny tricks sammen med kammerater og lave opvisninger for andre? Holdet er for alle aldre og alle færdigheds niveauer. Vi har individuel træning, fælles lege og gruppe træning hvor der trænes til opvisning. Begyndere starter med at lære at køre og stige op, øvede træner levels og til opvisninger. Vi har en del cykler begyndere kan låne under træningen, men antallet er begrænset dvs. pladser for deltagere uden egen cykel er begrænset. Vi vil dog optage nye løbende efterhånden som cykler bliver ledige. Yderligere oplysninger: Lars Ravn-Jonsen Indendørs hockey for klasse Træningstidspunkt Onsdag kl Træningssted Fanø hallen Kontaktperson: Thomas Vestergaard 400 kr. Der vil være fuld fart frem over gulvet når der bliver spillet kampe. Overskriften for holdet er at vi skal have det sjovt mens vi lærer om spillet, kammeratskab og hold ånd. Kom og vær med til en sjov time med fart over feltet.

8 Ringo Træningstidspunkt Onsdag kl Hold ansvarlige: Dorte Devantier 400 kr. Er du frisk på et udfordrende spil, sved på panden og et godt grin, så meld dig til Ringo. Du kan være med uanset alder. Ringo er et holdspil med op til 6 spillere på hver side af nettet. Ringo er i retning af volleyballspillet, men her spiller vi med to ringe i stedet for én bold - en fantastisk udfordring for dine koordinerings evner. Indendørs hockey for Voksne Træningstidspunkt Onsdag kl Træningssted FanøHallen Kontaktperson Susan Lauridtsen 400 kr. Kan du lide at have det sjovt og få sved på panden, når du dyrker sport? Så er hockey måske lige noget for dig. Alle kan være med både piger og drenge - også selvom man aldrig har spillet hockey før. Vi er et selvtrænende hold, som primært spiller kampe til træning. Vi spiller som udgangspunkt ikke kampe mod andre foreninger/klubber, men hvis lysten er der for det, kan det sagtens arrangeres. Efter træning, slutter vi altid af med hygge i cafeteriet, for dem som har tid og lyst. Det eneste det kræver er et par indendørs sko, træningstøj og en god kampånd. Kom ud og kig, eller spil med i en kamp, og se om det kunne være noget for dig. Vi glæder os til at se dig. Med forbehold for rettelser og trykfejl