MÅNEDSBREV Så kom vi i gang og guvernøren kom bagud på Månedsbrev, men prøver at hente det forsømte nu.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MÅNEDSBREV Så kom vi i gang og guvernøren kom bagud på Månedsbrev, men prøver at hente det forsømte nu."

Transkript

1 MÅNEDSBREV Kære Rotarianer. Så kom vi i gang og guvernøren kom bagud på Månedsbrev, men prøver at hente det forsømte nu. Først nogle lykønskninger: Bogense RK fejrede sin 70 års dag på behørigvis over 4 dage med gæster fra både England og Sverige, Guvernøren med Frue var også inviteret og vi havde et par dejlige dage med reception og festaften, Bogense RK benyttede lejligheden til at støtte lokale projekter, hvilket er med til at fremme kendskabet til rotary. Flot arrangement og vel gennemført og Eva og jeg fik nogle nye venner via rotary, både i Bogense og Sverige, hvis man vil så kan rotary!! Rødding RK fejrede sin 50 års dag med 4 dage i rotary verdenen, med gæster fra Skotland, vi var inviteret til en fantastisk reception i Jels, smukke omgivelser og man mærkede rotary ånden hele tiden. Haarby-Glamsbjerg har haft 40-års jubilæum. Stort tillykke til jer alle, og os alle for at vi sammen kan holde Rotary i gang. Golf Guvernor disc: Stort tillykke til Doris Bechmann, for den flotte sejr på Langeland golfbane. DISTRIKTSKONFERENCEN Jeg håber at alle som deltog i Distriktskonferencen fik den samme oplevelse som jeg selv. Gode indlæg masser af tid til netværk og hyggesnak, billederne vi har fået taget undervejs synes jeg 100% bekræfter mit indtryk af dagen, og vi havde en meget sjov aftenfest, hvor dansen blev holdt i gang lige til musikken stoppede, så også her er jeg sikker på at alle havde en festlig aften. Så en stor tak til alle jer som deltog om dagen og gjorde det til en god rotary dag, og tak til jer som forsatte med aftenfesten og gjorde det til en festaften. Sammen med Langeland Rotary klub lagde Eva og jeg rammerne og i fyldte dem 100% ud. Jeg er sikker på at nogle af ledsagerne gerne kommer tilbage for at vise og fortælle deres partnere om de oplevelser de fik på dagen udenfor konferencen. SÅ endnu engang tak fordi i kom og og gjorde det til en FANTASTISK DAG OG AFTEN.

2 FRIENDSHIP EXCHANGE: Det var nogle glade og helt sikkert inspirerede Tasmanier der forlod D1461 efter nogle hektiske uger med rigtig mange gode oplevelser og input, en udveksling med landbrug som tema levede helt op til deres forventninger, så tak til de klubber som deltog i udvekslingen, I har været med til at fremme temaet BE THE INSPIRATION. ROTARY DANMARKS HJÆLPEFOND. STORT TILLYKKE FOR GODT ARBEJDE OG BEVILLING FRA HJÆLPEFONDEN AF I ALT ,00 kr,- TIL PROJECTER. GODT GÅET. Nederst i månedsbrevet kan i se hvem og til hvad der er ydet støtte. DISTRIKT GRAND. STORT TILLYKKE FOR TIL DE KLUBBER SOM HAR MODTAGET DISTRIKT GRANT. DER VAR MANGE GODE PROJEKTER OG PENGENE RAKTE IKKE TIL FULD DÆKNING AF ALLE ANSØGNINGER. Ansøgte bevillinger vil snarest blive lagt op på hjemmesiden også. STAY GLOBAL-ACT LOCAL = BE THE INSPIRATION, People of action. Mange af jer har allerede hørt disse ord fra mig, jeg har besøgt rigtig mange af klubberne indtil nu, og er glad for den dejlige åbne måde i har taget imod mit besøg. Især formøderne har været godt for mig og jeg håber også for jer i klubledelserne. Det er mit indtryk at det har givet noget til begge parter. Og jeg mærker hos alle at der arbejdes for at udvikle og styrke jeres klubber, både med indhold og med antallet af medlemmer. Jeg plejer at sige en Rotary klub har 3 vigtige ting i sig: Erhvervsnetværk, socialnetværk og en fælles humanitær indsats så vores verden bliver et bedre sted at leve for alle, vi kan ikke klare alt, men vi kan hjælpe til at de samfund man lever i, bliver en et bedre sted i hverdagen for mange mennesker. Det gælder også i vores eget lille samfund, så derfor ordene: vær global, arbejd lokalt. Derigennem kan vi gøre rotary mere synlig, dette skulle gerne give flere lyst til at være en del af vores netværk, så vi kan støtte Rotary Foundation mere, for derigennem at hjælpe rundt på hele kloden, hvor hjælpen er tiltrængt. Jeg vil også takke og sige jeg er meget beæret over de tilbagemeldinger jeg har fået fra klubberne, jeg skal gøre mit bedste sammen med distriktsholdet for fortsat at leve op til jeres tilbagemeldinger. Være inspirationen og give hvad vi kan gennem engement, glæde og åbenhed.

3 DISTRIKTETS UDVIKLING Jeg har nu besøgt mange klubber og ser at alle har fokus på rotary og især medlem udviklingen, samt det gode klubliv rigtig mange har taget input fra vores PRE PETS og PETS med i deres arbejde, hvor vi alle lægger vægt på at styrke og udvide klubben. TEMA Vi har et tema, det ses i distriktets logo, vi ønsker at være: AKTIVE - FLEKSIBLE - INNOVATIVE Alle aktiviteter og tiltag skal skabe VÆRDI for jeres klubber og BE THE INSPIRATION DISTRIKTETS MÅL Vi arbejder mod konkrete mål, en del af disse var allerede fremme på Pre-PETS (PETS = Præsident Elect Træning Seminar) i efteråret 2017, klubbernes præsident Elect bidrog med overvejelser omkring deres fokusområder. En række mål blev endeligt givet af deltagerne forud for PETS og Instruktionsmødet i marts 2018 De blev prioriteret: 1 PR/IMAGE i lokalområdet og i distriktet, Pressemeddelelser/kommunikation/presse Jeg har haft den glæde at give jer inspiration til brugen af sociale medier, mange klubber bruger det allerede aktivt, fordi disse FB, LinkedIn mfl. Kan bruges aktivt ikke blot til at få medlemmer men også til at øge kendskabet til rotary, især har det den fordel at man kan vise hvad der sker af spændende ting i jeres klub og dermed øge interessen for ROTARY. De kan også bruges til at lave åbne invitationer til klubmøder, hvor man har et spændende tema på mødet og dermed måske få kontakt til mulige kommende medlemmer samtidig. Jeg er blevet spurgt om man må dette, og svaret er klart JA det må man og jeg synes man skal. 2 Flere medlemmer HURRA HURRA, læs hvorfor Vi bliver desværre ikke flere, men det gode er at i september måned har vi næsten stoppet netto afgangen idet vi kun er 4 medlem mindre end ved sidste opgørelse i august GODT GÅET, men ser man på fordelingen er der klubber som virkelig skal kæmpe for at komme op på tidligere års medlemstal. MEN, MEN, MEN tilbage gangen er mindre, så stor ros til alle herfra.

4 3 Fokus på erhvervsdel (Erhvervsforum, andre erhvervsnetværk tiltag i rotary) Det er med stor glæde at vi har fået startet erhvervsforum SYDFYN, første møde i Svendborg var set med mine øjne en succes, tak til Birgitte Kjeldsen og område 7 klubberne, næste møde er allerede den 13 NOVEMBER i Svendborg, alle rotarianere er velkomne, tilmelding kan i lave på rotary.dk>distrikt 1461>mødekalender. Skriv jeres navn på og husk at gemme, så er i med. Her kan i også læse hvor og tidspunkt for mødet. 4 Fælles projekter i distriktet Vi har masser af plads til flere fælles projekter i distriktet, jeg har fået en henvendelse fra Nigeria omkring støtte til cykler, de vil gerne have brugte cykler til skolebørn, der kommer mere info når jeg har fået dette. Men der er flere muligheder, så skriv hvis i har projekter som kunne køres på tværs af klubberne i hele distriktet. 5 klub til klub samarbejde Der er allerede mange klub-klub samarbejder, det er mit indtryk at det er med til at styrke netværk på tværs af klubberne og distriktet. 6 Værktøjskassen Brug værktøjskassen, det er meget godt i den og vi er ved at få afsnittene mere synlige på hjemmesiden, jeg håber at alle præsidenter har videre givet værktøjskassen til electerne ellers er det på høje tid. I værktøjskassen er blandt meget andet givet ideer/skabeloner til organisering af klubarbejdet, PR/PI, og optagelsesprocedure. 7 Information om RI fra distrikt til medlem Der kommer rigtig meget fra ROTARY INTERNATIONAL, nok for meget og jeg har dialog for om vi kan finde en løsning, så vi kun får det som er aktuelt i vores del af verden, vi har jo en anderledes sikkerhed via staten end mange andre lande, så derfor er vores fokus også prioriteret derefter. KONTINUERLIG PROCES Processen omkring målsætning er kontinuerlig, hvilket betyder at mål og fokusområder blive evalueret allerede ved Pre-PETS i dette efterår, samt på PETS Især gælder det om at vi i distriktet udbyder det i efterspørger og at der hele tiden bliver tilrettet. UDVIKLING I SAMARBEJDE Udviklingen af det koncept I vil se udmøntet i den kommende tid, er også sket i samarbejde med distriktets Assisterende guvernører og nøglepersoner i Distriktsrådet. Derfor et det et kæmpe + at medlemsudvalget nu er med på PRE PETS, det blev resultatet af AG møde i august og en aftale der kom i forbindelse med møde på distriktskonferencen

5 NY I ROTARY Seminaret NY I ROTARY er fremadrettet kun for nye medlemmer. Udover velkomst i klubben, så bliver nye medlemmer også budt velkommen i et personligt brev fra guvernøren, samt i månedsbrevet. Nye medlemmer modtager samtidig dato for det Ny i Rotary seminar, NY I ROTARY teamet har nytænkt konceptet, derfor kommer der dato ændring i afvikling af første seminar. Jeg vil i næste Månedsbrev komme med evalueringen af de nye koncepter, men kan allerede nu løfte lidt sløret for at det var en succes. UDVALGSARBEJDET Der er sket en konkretisering af udvalgsarbejdet, med øget fokus på medlemsudvikling, intern og ekstern kommunikation samt på Rotary som erhvervsnetværk. Og jeg har det med på mine klubbesøg, hvor vi snakker om mulighederne på formødet. ROTARACT & ROTEX er nu repræsenteret i distriktsrådet, med fokus på udvikling af Rotaract og ROTEX i distriktet. Jeg vil sammen med disse den 8. november afholde møde med henblik på at få den bedste dialog og kommunikation mellem ROTARY & ROTARACT, ROTEX. Samtidig opfordrer jeg alle klubber til at se positivt på henvendelser fra ROTARACT og ROTEX PROJEKTER Der er ønske om et øget fokus på projekter, lokale som globale. Vi vil de kommende måneder give dig et indblik i hvad der sker i distriktet, og bringe inspiration til nye projekter. VÆR AKTIV I ROTARY Der sker en masse de kommende Rotaryår. Med den fleksibilitet der er givet af Rotary International, med udviklingen i dit distrikt, i din klub, bliver det mere inspirerende, givende og sjovt at være Rotarianer i de kommende år! Min opfordring til dig er at du deltager så meget du kan. Vær en aktiv Rotarianer, vær en inspiration, det vil du selv nyde godt af, og det vil andre nyde godt af. Velkommen til en fantastisk tid i Rotary, med stolthed for vores organisation og ihærdighed vil vi sammen udvikles i positiv retning. Distriktets udvalg er klar til at hjælpe dig og din klub. Når vi i Rotary samarbejder, så er der ingen grænser for hvad vi kan! BE THE INSPIRATION. Dette er guvernørens meget, meget sene august hilsen, og sene september hilsen!!!!! De bedste Rotary hilsner Distrikts guvernør Lars Chr. Prytz

6 ROTARY DANMARKS HJÆLPEFOND. STORT TILLYKKE FOR GODT ARBEJDE OG BEVILLING FRA HJÆLPEFONDEN AF I ALT ,00 kr,- TIL FØLGENDE KLUBBER/PROJECTER. GODT GÅET. HADERSLEV HERTUG HANS RK. Projektet handler om at opføre en hytte i tilknytning til et børnehjem i Ilulissat. Støtten søges for at muliggøre nogle ønsker for det pædagogiske arbejde med børnene og de unge. Der er søgt District grant på ,- Hjælpefonden har som ansøgt bevilget kr ,- TØNDER RK. Projektet skal sørge for at Julemærkehjemmet i Kollund s lydanlæg udskiftes samt at der opsættes reoler og skabe på værelserne. Pengene rejses gennem afholdelse af et "anderæs" Hjælpefonden har som ansøgt bevilget kr ,- VEJLE SYD RK. Projektet støtter etablering af solceller til en klinik og skolebygning ved Children Health and Education Center, Mirondo, Filippinerne. Projektet er i samarbejde med Stairway Foundation Inc. der er grundlagt i 1990 af danske Lars Jørgensen (fra Vejle) og amerikanske Monica Ray der arbejder med at styrke opmærksomheden om sexmisbrug af børn og at træne organisationer, myndigheder og fagfolk i forebyggelse af overgreb mob børn. Der er søgt District Grant på kr. Hjælpefonden har som ansøgt bevilget kr ,- FREDERICIA LILLEBÆLT RK. Der søges om støtte til indkøb af gode skolerygsække med indhold til 50 grønlandske børn. Siden 1969 har Fredericia fået besøg af børn i 4. og 5. klasse fra Fredericias venskabs by i Grønland, Ilulissat ( Jacobshavn). Siden ordningen startede i 1969 har over 3000 børn været på besøg i Fredericia. Børnene bliver indkvarteret privat og opholdet er af ca. 6 ugers varighed. Hjælpefonden har som ansøgt bevilget kr ,-

7 MIDDELFART RK. AT TALE TIL EN UNG.!! Projektet støtter udarbejdelse af webfilm og udvikling af mentorordning i samarbejde med instruktør Jens Arentzen, som selv har oplevet, at være i en helt umulig situation i sin barndom, men som ved et tilfælde mødte en person, som for ham fik betydningen, at han i dag lever et godt liv, - og oven i købet med overskud til at hjælpe andre i samme situation. Hjælpefonden har som ansøgt bevilget kr ,- VEJLE NORD RK. Projektet sikrer hjælpemidler til Specialskolen "Vyturelis" i Ukmerge, Litauen, i form af trappelift og to elevationssenge.børnehjemmet er specialskole for fysisk og psykisk handicappede børn fra Ukmerge og omegn. Skolen har til huse i en to-etages bygning. Hjælpefonden har som ansøgt bevilget kr ,- BØRKOP RK. Klubben søger om tilskud til etablering af aktivitetsplads ved Børkop Vandmølle for både børn og voksne, og som samtidig giver mulighed for brugerne til at nyde de smukke arealer i naturen. Hjælpefonden har som ansøgt bevilget kr ,- LANGELAND RK. Klubben søger om tilskud til etablering af undervisningslokale i landsbyen, Abomayo, Ghana. Undervisningen foregår i dag under åben himmel. Hjælpefonden er ansøgt og har bevilget kr ,- LANGELAND RK. Fem klubber i Svendborg og på Langeland ansøger om tilskud til projekt med etablering af vanddrypningsanlæg til arealer hvor der dyrkes grøntsager. Hjælpefonden har som ansøgt bevilget kr NORDBORG RK. Klubben søger om bidrag til finansiering af en 8-dages sommercamp i juni måned Camp en er for unge fra Litauen i alderen år, der er under uddannelse

8 indenfor teknologi og elektronik. Hjælpefonden har som ansøgt bevilget kr.

MÅNEDSBREV

MÅNEDSBREV MÅNEDSBREV 7-8-9 2018-2019. Kære Rotarianer. Jeg håber du er kommet godt gennem vinteren og nyder det spirende forår. Vi skal alle glædes ved, at arbejdet for et fantastisk Rotaryår, langt henad vejen

Læs mere

ROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 1460 DANMARK LITAUEN INDBYDELSE TIL MEDLEMSSEMINAR

ROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 1460 DANMARK LITAUEN INDBYDELSE TIL MEDLEMSSEMINAR Haderslev, den 26. september 2010 INDBYDELSE TIL MEDLEMSSEMINAR Onsdag den 10.november 2010, klokken 18.00 21.30 på Fjelsted Skov Kro, Store Landevej 92, 5592 Ejby. Kære Præsident 2010-11! Som tidligere

Læs mere

ROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 1460 DANMARK - LITAUEN

ROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 1460 DANMARK - LITAUEN Kære Præsident elect og klubsekretær 2011/2012! Nu er vi klar til det næste trin i vores forberedelse til Rotary-året 2011-2012. Vi mødes nemlig til PETS og instruktionsmøde i Aabenraa torsdag den 3. marts

Læs mere

Silkeborg Rotary Klub Gallamiddag til fordel for Grønlandske børn Den 18. januar 2013

Silkeborg Rotary Klub Gallamiddag til fordel for Grønlandske børn Den 18. januar 2013 Silkeborg Rotary Klub Gallamiddag til fordel for Grønlandske børn Den 18. januar 2013 Tale ved gallamiddag i Silkeborg den. 18.01.13 Kære Rotary-venner og venner af Rotary Kære præsident: Jette Phillipsen

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Rinternational præsident

Rinternational præsident Rotary distrikt 1461 Nr. 4 // Oktober - december // 2016 Aktiv Fleksibel Innovativ Kontinuitet i ledelsen Distriktsguvernør Bjarne Eilsøe-Jørgensen Kontinuitet i ledelsen - er den eneste vej frem... Rinternational

Læs mere

Netværk nuancering og ny viden

Netværk nuancering og ny viden Netværk nuancering og ny viden Velkommen i klubben Mere end 1,2 millioner ledere og selvstændige fra det private og det offentlige. I 165 lande. Med næsten 12.000 medlemmer i Danmark i 277 klubber. Og

Læs mere

Bilag 3: Planlægningsvejledning for effektive Rotaryklubber

Bilag 3: Planlægningsvejledning for effektive Rotaryklubber Bilag 3: Planlægningsvejledning for effektive Rotaryklubber Planlægningsvejledning for effektive rotaryklubber er beregnet på at hjælpe rotaryklubberne til at opsætte mål for det kommende år. Formularen

Læs mere

Referat af Formand/Sekretærmøde LC Distrikt 9 på Belis Bar den 19.juni 2014

Referat af Formand/Sekretærmøde LC Distrikt 9 på Belis Bar den 19.juni 2014 Referat af Formand/Sekretærmøde LC Distrikt 9 på Belis Bar den 19.juni 2014 Følgende agenda var udsendt på forhånd: 1. Præsentationsrunde 2. Spisning 3. Formandens opgaver 4. Sekretærens opgaver 5. Medlemsstatus

Læs mere

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget.

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget. Formål med evaluering Evalueringens formål er at formidle hovedresultaterne af arrangementet. Derudover bliver erfaringerne fra frivilligteamet også inddraget. Evalueringen sker på baggrund af udsendt

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Oktober 2014. Nyhedsbrev. Fattigdom i Danmark. Kære alle.

Oktober 2014. Nyhedsbrev. Fattigdom i Danmark. Kære alle. Oktober 2014 Nyhedsbrev Kære alle. Vi håber, at I nyder det smukke efterår og har samlet kræfter til vinteren og de lidt mørkere måneder. Samtidig betyder efteråret også, at der er gang i rigtig mange

Læs mere

Efterårs hilsen fra din Landsformand

Efterårs hilsen fra din Landsformand Kære Ladies Så har vi skudt et nyt LC år i gang, og I er allerede i fuld gang med jeres klubmøder. Det er en fornøjelse at læse jeres referater, og følge jeres opslag på Facebook. Jeres hovedbestyrelse

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Deltagere: Sakarine, Karl, Ivalo, Gerth, Bent og David (Fra sekretariat Nancy og Tobias) Ordstyrer: Nancy Referent: Tobias

Læs mere

Styrk din Rotary Klub ved at gennemføre Klubbens Ledelsesplan

Styrk din Rotary Klub ved at gennemføre Klubbens Ledelsesplan Vores klub var stort set på vej til at dø. Men Klubbens Ledelsesplan reddede den Styrk din Rotary Klub ved at gennemføre Klubbens Ledelsesplan Klubbens ledelsesplan - en videreudvikling af distriktets

Læs mere

Ad. 1 Workshop - Hvordan lærer Inbound hurtigt dansk Hvordan kan værtsfamilie, sprogskole og gymnasium bidrage?

Ad. 1 Workshop - Hvordan lærer Inbound hurtigt dansk Hvordan kan værtsfamilie, sprogskole og gymnasium bidrage? Referat counsellormøde den 18. april 2014 i distrikt 1470 i Lyngby Thomas bød sammen med sit team - Lene, Jakob og Jette velkommen til glade morgenfriske counsellorer, PO er og andre som arbejder med ungdomsudveksling

Læs mere

Invitation til konference om kirkens sociale ansvar

Invitation til konference om kirkens sociale ansvar Workshop Invitation til konference om kirkens sociale ansvar Kirkens Korshær i Aarhus og Diakonhøjskolen indbyder til en ny, årlig konference om kirkens sociale ansvar. Konferencen henvender sig til alle

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE September 2014 Successen fortsætter - flere Fars køkkenskoler På rekordtid oplevede vi at få 5 fyldte køkkenskoler, som er startet op i august og september. Det er dermed

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem.

Vi er overbeviste om, at konferencen kan være med til at udbygge netværket broerne imellem. Sidste nyt april 2014 Nyhedsbrev Kære alle. Tak for jeres bidrag til konferencen. Det var dejligt at tilbringe et lille døgn sammen med jer og høre om alle de tiltag og ideer, som praktiseres i lokalafdelingerne.

Læs mere

Hvad er du mest stolt af, at have gjort i projektet. Nåede I alt det I ville med. Nævn 3 ting som du mener har været de mest spændende ved projektet.

Hvad er du mest stolt af, at have gjort i projektet. Nåede I alt det I ville med. Nævn 3 ting som du mener har været de mest spændende ved projektet. Nævn 3 ting som du mener har været de mest spændende ved projektet. Hvad har du lært af det? Hvordan vil du bruge det næste gang? Hvad er du mest stolt af, at have gjort i projektet. Hvordan var det godt

Læs mere

VOX POP fra temadagen om fremtidens sygepleje

VOX POP fra temadagen om fremtidens sygepleje VOX POP fra temadagen om fremtidens sygepleje 354 gæster var mødt op til temadagen om muligheder og udfordringer for fremtidens sygepleje. Temadagen blev afholdt den 1. december på Comwell Middelfart og

Læs mere

Roskilde Rotaract. Informationsmateriale til nye medlemmer ROSKILDE ROTARACT -

Roskilde Rotaract. Informationsmateriale til nye medlemmer ROSKILDE ROTARACT - Roskilde Rotaract Informationsmateriale til nye medlemmer Index Om Rotaract Hvem er Roskilde Rotaract Medlemmerne Udvalgsarbejdet o o o o Medlemsudvalg Mødeudvalg Socialt udvalg Humanitært udvalg Bestyrelsesarbejde

Læs mere

Tag på danseoplevelser med professionelle dansere - og få hele børnehaven i bevægelse.

Tag på danseoplevelser med professionelle dansere - og få hele børnehaven i bevægelse. Foto: Jens Hemmel Tag på danseoplevelser med professionelle dansere - og få hele børnehaven i bevægelse. Et danseprojekt med otte kommuner og 39 børnehaver på Sjælland i efteråret 2010 og foråret 2011.

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Girls Day in Science. Evalueringsrapport

Girls Day in Science. Evalueringsrapport Girls Day in Science Evalueringsrapport 2017 Baggrund Girls Day in Science 2017 blev afholdt den 30. august på 30 virksomheder, science centre og uddannelsesinstitutioner i hele Danmark. Derudover blev

Læs mere

Oktober Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken

Oktober Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken Oktober 2017 Gæt et udvalg med 20 år på bagsmækken GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

Velkomst af nye aktivitetsdeltagere

Velkomst af nye aktivitetsdeltagere Velkomst af nye aktivitetsdeltagere I kan byde børn og unge velkommen i Ungdommens Røde Kors fede fællesskab på mange forskellige måder. Der er ikke noget, der nødvendigvis er rigtigt eller forkert, så

Læs mere

Distrikt 1450 Danmark Årsberetning 2011 2012. Ritch within, to embrase humanity

Distrikt 1450 Danmark Årsberetning 2011 2012. Ritch within, to embrase humanity Distrikt 1450 Danmark Årsberetning 2011 2012 1.Juli 2011 30. Juni 2012 RI President Kalian Banerji Ritch within, to embrase humanity Distriktsguvernør Thomas Locht Past distriktsguvernør Torben Andreasen

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE December 2013 Fars Videokogebog er i luften Endelig blev den klar til de dejlige fædre og børn ude i det ganske land Fars Videokogebog er gået luften og er nu online på

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Referat fra Præsidie- og udvalgstræning d. 23.april 2013. Udsendt 17.06.2013

Referat fra Præsidie- og udvalgstræning d. 23.april 2013. Udsendt 17.06.2013 Region Danmark, Distrikt Himmerland Side nr. 1 (6) Referat fra Præsidie- og udvalgstræning d. 23.april 2013. Udsendt 17.06.2013 1. Velkomst Velkommen alle og særlig velkommen til DGEEE Irma Jensen som

Læs mere

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev Kære Venner af Mushemba Foundation & Trinity Skolen Vi er netop hjemvendt efter tre måneder i Tanzania, hvor vi har kunnet fordybe os endnu mere i arbejdet i Mushemba Foundation Tanzania og Trinity Skolen.

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

Kære Rotarianere i distrikt 1470, Kære Rotary Præsidenter og Rotary Venner. December 2007. Nyhedsbrev nr. 3

Kære Rotarianere i distrikt 1470, Kære Rotary Præsidenter og Rotary Venner. December 2007. Nyhedsbrev nr. 3 Nyhedsbrev nr. 3 December 2007 Kære Rotarianere i distrikt 1470, Nyhedsbrevet for december følger hermed. Grundet sygdom er vi blevet noget forsinkede, men af hensyn til historikken og rækkefølgen af interessante

Læs mere

Velfærdsteknologi i øjenhøjde

Velfærdsteknologi i øjenhøjde Velfærdsteknologi i øjenhøjde Evaluering af projektet i samarbejde mellem Middelfart kommune og Sundhedsuddannelsernes Forskningscenter, University College Lillebælt Værdierne i projektet, som centrale

Læs mere

Intern evaluering af projekt Verdensbiblioteket - det digitale i det lokale

Intern evaluering af projekt Verdensbiblioteket - det digitale i det lokale Intern evaluering af projekt Verdensbiblioteket - det digitale i det lokale Med udgangspunkt i Verdensbiblioteket har projektet udviklet og afprøvet forskellige formidlingskoncepter ved hjælp af metoden

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Årsberetning Hvad er der sket siden sidste generalforsamling? Vejen den 18. februar 2016

Årsberetning Hvad er der sket siden sidste generalforsamling? Vejen den 18. februar 2016 Vejen den 18. februar 2016 Årsberetning 2016 Hvad er der sket siden sidste generalforsamling? Weekend træning Vi har i 2015 valgt at fortsætte med weekend træning hver anden weekend. Vi har prøvet os lidt

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

DG: Bent Michael Nielsen

DG: Bent Michael Nielsen Midtvejsstatus 1. januar 2014 Det halve Rotary år af 2013-2014 er nu gået, og det er tid til både at se tilbage og se frem på det kommende halve år. Fra Rotary årets start var der fastlagt en strategi

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

" Vær med til at gøre en forskel VÆRDIER

 Vær med til at gøre en forskel VÆRDIER Mere om Y s Men... VÆRDIER I Y s Men Region Danmark indbyder vi mennesker til at være med i et fællesskab, der er baseret på en kristen livsopfattelse, og som skabes på tværs af det enkelte menneskes sociale

Læs mere

Inspirationsbrev. udsendt af udviklingskonsulenten den 22. juni 2016.

Inspirationsbrev. udsendt af udviklingskonsulenten den 22. juni 2016. Inspirationsbrev udsendt af udviklingskonsulenten den 22. juni 2016. Kære klubber. Det var dejligt at se så mange af jer til sektionernes årsmøder og få talt med mange af jer og hørt hvordan det går ude

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev Kære venner og støtter af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Det er ca. 4 mdr. siden vi sidst har skrevet til jer, og givet opdatering på vores arbejde. Nu er det på tide, at vi informerer lidt igen

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

JOIN THE TEAM TEAM ROTARY FAVRSKOV Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål.

JOIN THE TEAM TEAM ROTARY FAVRSKOV Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål. TEAM ROTARY FAVRSKOV 2018 JOIN THE TEAM Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål. Rotary klubberne i Favrskov Kommune er i 2018 for ottende år i træk

Læs mere

Rotaryhjulet drejer - et år bliver

Rotaryhjulet drejer - et år bliver Rotary distrikt 1461 Nr. 5 // Januar - juni // 2017 Aktiv Fleksibel Innovativ Mange tak! Distriktsguvernør Bjarne Eilsøe-Jørgensen Vi siger mange tak for et vidunderligt Rotary-år... Rotaryhjulet drejer

Læs mere

Sammen er vi stærkere. Stafet For Livet et indblik

Sammen er vi stærkere. Stafet For Livet et indblik Sammen er vi stærkere Stafet For Livet 2016 - et indblik INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning Vi fejrer Stafet For Livet 2016 3 Sammen er vi stærkere 4 Hvad betyder Stafet For Livet for Fighterne? 5 Hvad betyder

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

December 2014. Nyhedsbrev. Protektor for BROEN Danmark. Fattigdom i Danmark. Kære alle.

December 2014. Nyhedsbrev. Protektor for BROEN Danmark. Fattigdom i Danmark. Kære alle. December 2014 Nyhedsbrev Kære alle. Julen og dermed afslutningen på 2014 nærmer sig. Det har været et spændende år med mange forskellige arrangementer i foreningerne. Nye foreninger er kommet til, og rigtig

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. januar Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. januar Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Referat torsdag den 24. januar 2013 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering... 2 3. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 1 13.03.17 /KaH OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 Så er der gået endnu et år i OK-Klubben Silkeborg. Et år med et stort antal arrangementer i en blanding af underholdning og foredrag,

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

PETS D-1480 5. marts 2010. Den 5. tjenestegren: New Generations Service

PETS D-1480 5. marts 2010. Den 5. tjenestegren: New Generations Service Den 5. tjenestegren: New Generations Service Per Hylander Dronninglund Rotary klub siden 1991 Guvernør D-1440 2005-06 Formand for Rotary Danmark 2006-07 Distriktstræner D-1440 2006-09 Rotary Coordinator

Læs mere

Bestyrelsens beretning for Farum Kyokushin Karate 2017 OSU

Bestyrelsens beretning for Farum Kyokushin Karate 2017 OSU Bestyrelsens beretning for Farum Kyokushin Karate 2017 OSU Bestyrelsen har igen arbejdet godt sammen om de store og små udfordringer i hverdagen for FKK. Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder gennem

Læs mere

ENGAGEMENT. Y s MEN INTERNATIONAL. og gør det nu! ÅRSTEMA. Region Danmark. -gør det frivilligt,medmenneskeligt

ENGAGEMENT. Y s MEN INTERNATIONAL. og gør det nu! ÅRSTEMA. Region Danmark. -gør det frivilligt,medmenneskeligt ÅRSTEMA ENGAGEMENT -gør det frivilligt,medmenneskeligt og gør det nu! Engagement kan udleves på mange måder: 1) Nogle yder en stor indsats med at lægge et alsidigt og spændende program for klubmøderne

Læs mere

FREDERICIA - ILULISSAT

FREDERICIA - ILULISSAT 2017 FREDERICIA - ILULISSAT En folder til elever i 3/4/5. klasse og deres forældre om elevbesøg fra Fredericias venskabsby Ilulissat www.fredericia-ilulissat.dk 2 FREDERICIA ILULISSAT Det har siden 1969

Læs mere

Landsdelskursus Øst for instruktører og ledere.

Landsdelskursus Øst for instruktører og ledere. Landsdelskursus Øst for instruktører og ledere. 4H Ledelse, Aktiviteter & Rollespil Fra fredag den 22. februar kl. 17.30 til lørdag den 23. februar 2008 kl. 16.45 2008 på Køge Vandrerhjem. Program for

Læs mere

Referat af Formands-sekretær-møde 10. juni 2014. Distrikt 4.

Referat af Formands-sekretær-møde 10. juni 2014. Distrikt 4. Referat af Formands-sekretær-møde 10. juni 2014 Distrikt 4. Velkommen! Flot fremmøde fra alle 12 klubber, en enkelt sekr. manglede (men hun var også sekr. sidste år), og en enkelt stand-in. Præsentation

Læs mere

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten.

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 18.juni 2018 Kære forældre Hermed får I det sidste nyhedsbrev i dette skoleår. Vi nærmer os sommerferien, og de sidste fælles arrangementer vi har foran os er festen for vores

Læs mere

Distriktsguvernør: Benny Kjøller Olsen RI TEMA : REACH WITHIN TO EMBRACE HUMANITY

Distriktsguvernør: Benny Kjøller Olsen RI TEMA : REACH WITHIN TO EMBRACE HUMANITY Distriktsguvernør: Benny Kjøller Olsen 2012-13 RI TEMA 2010-11 : REACH WITHIN TO EMBRACE HUMANITY Tak for din interesse i at høre lidt mere om distrikt 1480, og samtidig få et indblik i denne spændende

Læs mere

Distriktskonference og gallamiddag

Distriktskonference og gallamiddag Folder 21/08/06 20:50 Side 1 Velkommen til Distrikt 1470 Distriktskonference og gallamiddag lørdag, den 30. september 2006 i FrederiksborgCentret, Milnersvej 39 Hillerød Kære Rotary medlem! Efter det største

Læs mere

Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår.

Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår. Kære medlem. Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår. Husk at februar måned sædvanen tro står i Generalforsamlingerne

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Syddjurs Friskole. Ugebrev 37

Syddjurs Friskole. Ugebrev 37 KALENDER: uge 36 + 37 kulturtemauger i Bikuben og Havehuset uge 37: 5. klasse rejser til Sverige 12.09: forældremøde om Berlinturen for 6.-9. klasse 13.-14. september: Havehuset overnatter på skolen 30/9

Læs mere

Bestyrelses beretning 2017.

Bestyrelses beretning 2017. Bestyrelses beretning 2017. Kære Generalforsamling på Ringsted Lilleskole d. 20.04.2017. Nu er vi rigtig godt i gang med vores 5. skoleår, vores 1. halvrunde fødselsdag er snart en realitet. En milepæl

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 18/2017 Nyt fra Børnehuset. Bedsteforældredag torsdag den 18.maj Børn og voksne i Børnehuset vil gerne invitere jer til Bedsteforældredag Torsdag den 18.5.2017 Børnehavebørnenes Bedsteforældre

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Mænds Mødesteder i naturen. Projektbeskrivelse

Mænds Mødesteder i naturen. Projektbeskrivelse Mænds Mødesteder i naturen Projektbeskrivelse Forum for Mænds Sundhed, September 2017 Indholdsfortegnelse BAGGRUND... 3 FORMÅL... 4 MÅLGRUPPE... 4 NATUROPLEVELSESPAKKERNE... 4 PROJEKTETS MÅL... 5 FORMIDLING

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Juni 2015 Arbejdsaften d. 3. juni kl. 18-21 Kom i arbejdstøjet og hjælp med at holde din klub pæn, der er flere mindre projekter som vi kan få ordnet i fællesskab. Der skal blandt

Læs mere

TANYA BENSOUDA BJERRE

TANYA BENSOUDA BJERRE TANYA BENSOUDA BJERRE På en rejse sammen med dig Min rejse sammen med dig startede i 2011 hvor jeg blev optaget som medlem i LC 16 Odense. Det blev min begyndelse på en rejse med personlig udvikling. De

Læs mere

Generalforsamling onsdag d. 9.3.2015 i Aulum Fritidscenter

Generalforsamling onsdag d. 9.3.2015 i Aulum Fritidscenter Formandens beretning for Aulum-Haderup Erhvervsudvikling (AHE) 2014 Generalforsamling onsdag d. 9.3.2015 i Aulum Fritidscenter Året 2014 har været et år hvor vi i bestyrelsen har forsøgt - at komme videre

Læs mere

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende Nyhedsbrev sommer 2019 Plejecentret Bøgevænget Kære borger og pårørende I sommerudgaven af Bøgevængets nyhedsbrev kan du blandt andet læse om den internationale Hvad er vigtigt for dig? -dag, om Bøgevængets

Læs mere

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK

Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13. Møde med DFK Møde i Vejle Kraftcenter s styregruppen d. 28.08.13 Møde med DFK EliteVejle. Bo vil gerne, at vi evaluerer det forgangne år. Hvad vil vi til næste år? Hvordan er vores samarbejde med kommunen? Hvad har

Læs mere

Rotary International Distrikt 1480 Jørn Husted Madsen Guvernør 2010-11

Rotary International Distrikt 1480 Jørn Husted Madsen Guvernør 2010-11 Rotary International Distrikt 1480 Jørn Husted Madsen Guvernør 2010-11 Månedsbrev for august og september 2010 Kære rotarianere Rotary året 2010 2011 er nu i fuld gang, og de fleste er landet efter sommerferien.

Læs mere