Blad i sol Foto: Carsten Langkjær

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Blad i sol Foto: Carsten Langkjær"

Transkript

1 HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD Blad i sol Foto: Carsten Langkjær

2 Udkigstønden Så er der gået nok et kalenderår og en halv fotosæson, og her midt i snevinteren tager vi hul på forårssæsonen. Hvis vi vender kikkerten bagud, får vi først og fremmest øje på SDF s landsmøde, hvor klubben skulle klare de praktiske ærter, og jeg synes at vi klarede dem glimragende. Det var et kæmpestort arbejde for alle de involverede, men det hele klappede og det meste af det endda i første forsøg. Det er længe siden, Den Nationale har hængt så flot, både med hensyn til lys og plads. Ud over selvrosen har vi også haft nogle rigtig gode klubaftener at glæde os over. Vi har været på to udflugter til henholdsvis Flakfortet i det flotteste, klare sommervejr, og i Bent Cramers atelier hvor vi fotograferede hinandens ansigter og den tilkaldte model, Anne i blizlys og blålys. Vi har taget hul på en række af teknikaftener, hvor én aften var afsat til sort/hvide billeder og en anden til den helt grundlæggende teknik, og vi har set billeder fra flere af vores nye medlemmer og der var nogle rigtig spændende billeder imellem! De garvede rotter får kam til snudehårene, tyder det på. Det lykkedes Frederikssund Fotoklub at komme frem til duel med os på et tidspunkt, hvor der ikke var sne, og vi vandt over dem igen knebent, men klart. Nu har de dristet sig til at udfordre os igen, men mon vi behøver at sove med støvlerne på indtil vi har hevet nok en sejr hjem? Når vi kigger fremad, er der lagt op til en masse aktiviteter i klubben og dens omegn. Vi har inviteret usædvanlig mange og usædvanlig spændende gæster til at komme og inspirere os, én gæstestjerne pr. måned fra nu og til juni. Se selv efter omme i programmet og begynd at glæde dig jeg vil ikke fremhæve én frem for en anden. Der er også planlagt flere udflugter i foråret den første er til den svenske vildmark i Skäralid om ikke så længe, og vi håber på sol og flot vejr. Så skal vi til Louisiana (i Humlebæk) og se på rigtig kunst, en tur til Canada (i tankerne) og se flotte feriebilleder, og i Smørog Fedtmosen (lige ved siden af klubben) og se på sump og padder, og til sidst hjem i Maries baghave (i Bagsværd). Man skulle ikke tro det, men ind imellem har vi fundet plads til at fortsætte efterårets teknikemner med en opfriskning af sidste forårs workshops om HDR-teknik, og en aften hvor vi ser på de mest underlige mærkværdigheder. Til sidst skal vi glæde os over, at det strømmer ind med nye medlemmer i klubben, som vil berige vores fællesskab og begejstre os med deres billeder. Lige inden sommerlukningen meldte Ninna sig ind, og efterfølgende har vi fået Bo, Rene og Rasmus som medlemmer. Velkommen til jer alle! Vi håber at I vil finde jer godt til rette i klubben, og at I vil lave nogle flotte billeder, som vi kan have glæde af, både af at se på og af at sende i duel mod Frederikssund og ind til Den Nationale i SDF.

3 GENERALFORSAMLING tirsdag den 24. maj 2011 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Herlev Fotoklub tirsdag den 24. maj 2011 kl i klublokalet. Dagsorden ifølge lovene: Valg af dirigent. Beretning. Formanden aflægger beretning om årets begivenheder. Herefter aflægger billedsekretæren beretning og overrækker præmierne for årets billede og årets fotograf. Fremlæggelse af regnskab og budget samt vedtagelse af kommende års kontingent. Bestyrelsen foreslår uændret kontingentet. Behandling af indkomne forslag. Forslag til behandling på generalforsamlingen skal ifølge vedtægternes 9 stk. 3 fremsættes skriftligt og skal være formanden i hænde senest den 7. april. Valg af bestyrelse m.v. i henhold til 5 stk I år er formanden (Uwe Hess) og to bestyrelsesmedlemmer på valg (Laurits A. Hansen og Palle Damm). Desuden skal der vælges to suppleanter til bestyrelsen, to revisorer og én revisorsuppleant. Eventuelt. Alle aktive medlemmer, som ikke er i restance, har stemmeret. Der skal mindst være betalt kontingent for maj måned Kassereren uddeler efter årelang tradition en øl eller vand til alle fremmødte medlemmer, som ikke er i restance. Der er ligesom de foregående år lodtrækning om to flasker vin blandt de medlemmer, som har betalt ét år forud, dvs. til maj 2012.

4 Konkurrencer Tilbagelevering af billederne sker normalt samme dag som bedømmelsen, dog bliver ofte de 10 bedste i Region Nord udstillet ca. 1 måned efter bedømmelsen. Type Indlevering Bedømmelse Sted Herlev FK. Glas november 01. februar Herlev Årets billede 01. februar 22. marts Herlev Region Nord, serie 01. februar 05. april Damgårdshave Duel med Frederikssund 01.. februar 03.februar Frederikssund Region Nord, 2. papir 04. januar 24. februar Frederikssund Herlev FK. Glas april 07. juni Herlev SDF 26. april Efteråret Århus Herlev FK. Glas august 04. oktober Herlev Samlet efter glas 3, fp. 92 Philip Oest-Møller 92 Søren Andersen 85 Laurits A Hansen 83 Jørgen Jakobsen 66 Carsten Langkjær 60 Tage Christiansen 55 Marie Skjær 54 Palle Damm 30 Susanne Sørensen 16 Uwe Hess 16 Lise Aagaard 11 Finn Andersen Samlet efter glas 3, mc. 94 Philip Oest-Møller 90 Laurits A Hansen 89 Søren Andersen 87 Tage Christiansen 82 Jørgen Jakobsen 48 Carsten Langkjær 22 Susanne Sørensen 22 Finn Andersen Kreativ 1 Carsten Langkjær 2 Jørgen Jakobsen 3 Philip Oest-Møller 4 Jørgen Jakobsen 5 Jørgen Jakobsen 6 Finn Andersen 7 Laurits A Hansen 8 Jørgen Jakobsen 9 Carsten Langkjær 10 Laurits A Hansen 11 Finn Andersen 12 Carsten Langkjær 13 Finn Andersen 14 Laurits A Hansen 15 Laurits A Hansen Serie 1 Carsten Langkjær 2 Philip Oest-Møller 3 Philip Oest-Møller 4 Finn Andersen 5 Philip Oest-Møller 6 Philip Oest-Møller 7 Finn Andersen Stillinger Stillinger Stillinger og og og resultater resultater resultater

5 KIKKERTER & TELESKOPER -Vi har et af Danmarks største udvalg du selv kan teste og sammenligne! -Kvalitets digitalprint: 10 x 16cm til 50 x 75cm på Kodak Royal fotopapir. - Alt i printerpatroner såvel originale, som Hollandske Wecare patroner. Sorgenfri Torv Virum. Hverdage Lør P lige ved døren. Tlf Program forår-sommer januar Besøg af en hemmelig gæst: Joe Steen Nu løfter vi sløret for hvem aftenens gæst er. Det er gadefotografen Joe Steen, som vil komme og vise sine billeder fra byens gader og alle mulige andre steder, og desuden lægge op til en billedsnak. Måske kommer vi ind på, om billeder absolut skal manipuleres for at blive spændende, og på hvad forskellen er mellem fotografier og kunst. Du kan se nogle af Joes billeder på user/43-joe HUSK: aftale kørsel til Skäralid lørdag 29. januar Vintertur til Skäralid. Uwe & Lise har i år arrangeret en vintertur til et af deres hemmelige steder i det Sydlige Sverige, naturparken Skäralid (Söderåsens Nationalpark). Afhængigt af vejrets luner er der dækket op til rimfrost i grenene, sne og is eller brusende bæk. Men under alle omstændigheder er der både widescreen udsigt fra Kopperhatten og dunkel underskov langs bækken. Kom og find ud af, hvad der er på programmet. Det aftales hvem der kører, hvor og hvornår man mødes, og hvem der arrangerer fotovejret.

6 1. februar Bedømmelse af glas 4 Det er nu det sker. Sæsonens sidste glaskonkurrence bliver bedømt, og det bliver afsløret hvem der bliver årets mest vindende fotograf. Ud over væddeløbet er der også udsigt til nogen af klubbens flotteste billeder, og vi får sikkert også kløgtige kommentarer fra dommeren. HUSK: at aflevere billeder til Årets billede + aflevere billeder til Region Nord serie HUSK: aftale kørsel til Frederikssund 3. februar Duel med Frederikssund; det er hos dem og med emne! (NB: ændret dag og sted!) Efter vores seneste sejr har Frederikssund igen taget handsken op og udfordret os til nok en duel. Der vil nok blive sat et emne, men vi ved endnu ikke hvilket hvis der bliver ét. Men vi får igen brug for at stille med et stærkt hold af gode, flotte og iøjnefaldende billeder, så vi kan mule dem nok en gang. Herlev Rules altid!! lørdag 5. februar reservedag for tur til Skäralid - for at hvis vejret ikke var ordentligt i orden 29. januar 8. februar Billeder til udenlandske saloner besøg af Per Valentin I aften skal vi igen til udlandet. Det er ikke så mange af os, der sender billeder til udenlandske saloner, men det kan vi gøre noget ved nu. Per kommer og fortæller om, hvordan man gør det med at sende og betale er ikke så svært endda. Måske afslører han også, hvordan han laver sine billeder, så han får dem antaget vidt og bredt. HUSK: aftale fælles kørsel til Louisiana 15. februar Kunsttur til Louisiana (NB: ændret sted, og lidt tidligere) Vi mødes ved hovedindgangen til Louisiana kl og går ind og ser på Den Store Kunst, så vi kan få noget inspiration til de billeder, vi hver især nørkler med her i vintermørket. 22. februar Teknikaften 3: HDR Sidste forår havde Philip arrangerer to fantastiske workshops om HDR-teknikken og hvad den kan gøre ved billederne. I aften holder han en teknikaften med et sammendrag af de to workshops for de, der missede chancen sidste år, og hvor også vi, der var med, kan få genopfrisket nogle af fiffene.

7 torsdag 24. februar Region Nord bedømmelse, papir 2, Frederikssund Region Nord s anden årlige konkurrence i papirbilleder (sort/hvid, farvet eller monochrome) er nu bedømt, og dommeren præsenterer sine favoritter og kommenterer dem. Samtidig er det en god lejlighed til at mødes med dem fra alle de andre fotoklubber i området og få en billedsnak, 1. marts Billeder fra Canada Tage og Susanne har været i Canada, endda flere gange. I aften viser de et udvalg af deres bedste billeder fra det store land. Til at ledsage de flotte billeder laver vi pandekager med ahornsirup, så vi kommer rigtig i stemning. 8. marts Besøg af Søren Thomassen Nok en spændende gæst i klubben. Aftenens gueststar er reportagefotografen Søren Thomassen, der hovedsagelig laver sort/hvide billeder og bruger med gammeldags film, men til gengæld skaber billeder af adskillige slagse. Gadefoto, reportage og mange forskellige eksperimenter. Nogle husker ham desuden som velsmurt dommer ved landsmødekonkurrencen i oktober. Se nogle af hans billeder på og user/1413-soeren-thomassen 15. marts Teknikaften 4: mærkelige billeder og sjove teknikker I aften slår vi gækken helt løs og ser på nogle forskellige teknikker, der kan bruges til at lave underlige billeder med. Med de digitale værktøjer er alt muligt, og det er kun den dårlige smag og døgnets 24 timer, der begrænser mulighederne. Måske kan du få et par fifs til at lave det kreative billede, der lige suser ind på Den Nationale i år? Philip fortæller om panoramabilleder og en gammel analog teknik med Polaroid film, Carsten afslører hemmeligheden om sine stregbilleder, og måske finder vi også ud af, hvordan man kan lave runde billeder. 22. marts bedømmelse af årets billede I aften er det allersidste chance for at se billederne fra denne sæson. Billederne er bedømt af tre forskellige dommere, og vi hører hvor forskellige deres vurderinger er. Bagefter klapper vi af de gennemsnitlige vindere og deres vinderbilleder. Til sidst giver vi hinanden gode råd om, hvilke af billederne der måske lige skal have én tur mere i printeren, inden de skal sendes til Den Nationale.

8 29. marts Lyddias inspiration Vi ser nogle enkelte udvalgte lyddias fra nyere og gamle dage. Når inspirationen topper, finder på nogle projekter, som vi vil arbejde med og få klar til landsmødet i oktober. Vi finder sammen i grupper, der vil arbejde med projekterne hen over sommeren. 5. april bedømmelse Region Nord serie (ændret sted, sædvanlig tid) I aften skal vi i byen til bedømmelse. Det er Region Nords konkurrence i Serie, der er bedømt, vi skal se de udvalgte serier og betages af hvad man kan få ud af at lave sammenhængende billeder i stedet for bare ét vildskud. Det er fotoklubben i Damgårdshave, der står for bedømmelsen, så det foregår i vestegnen et sted 12. april besøg af Jesper Bo Jensen Aftenens gæst Jesper Bo Jensen er kendt for sine meget bearbejdede, personlige og utroligt stemningsfulde billeder. Han brugte en lille del af dem til at erobre flere diplomer og medaljer i de digitale kategorier i Den Nationale, og fik alene herved samlet sammen til en samlet 3. plads i DM i fotografi. Her ud over har han optrådt over 6 sider i SDF-bladet Dansk Fotografi nr. 4/2010, og nu får vi ham og hans billeder live i klubben! Du kan smugkigge nogle af billederne på user_id= HUSK at aflevere billeder til Glas april tirsdag før påskeferien, ikke noget møde 26. april klargøring af billeder til SDF Aftenen er sat af til at lægge den allersidste hånd på de billeder, som vi sender ind til SDF s landskonkurrence Den Nationale. Husk at klubben betaler for din deltagelse, du skal bare have billederne med. Vi hjælpes med at registrere og gøre ved, og skulle du have brug for hjælp med at skære en passepartout, klistre et billede ordentligt op og den slags, så finde rvi også ud af det. 3. maj Besøg af Flemming Kirstein Flemming Kirstein er et af de aktive medlemmer i Ølstykke Fotoklub. I aften er han gæsteoptrædende i vores klub og viser et udvalg af de spændende billeder, som han arbejder med, og fortæller om dem.

9 10. maj Det helt fri billede hvad er nu det? Det er den mindst brugte kategori på udstillingen Den Nationale, og derfor den nemmeste måde at hente point på. Det helt fri billede er alt andet end et fladt billede, der kan hænge på væggen, og ofte har det også en humoristisk vinkel. Jørgen har lavet flere frie billeder gennem årene, og har også høstet nogle medaljer. I aften viser han eksempler både fra egen hånd og også nogle affotograferede frie billeder fra de seneste landsmøder. Måske får du selv lyst til at gå i gang med et frit billede; her kommer i hvert fald en bunke inspiration og fifs. 17. maj Fototur i Smør- & Fedtmosen (NB: ændret sted, og lidt tidligere) Vi har arrangeret flot vejr, og bruger klubaftenen til at se tusmørket sænke sig over det flotte naturområde lige udenfor klublokalet. Vi mødes på P-pladsen ved Kildegården kl , og har opladte kameraer, stativ og beklædning efter vejret med. 24. maj Ordinær generalforsamling Aftenen er afsat til fotoklubbens helt ordinære generalforsamling, og du kan se indkaldelse og dagsorden et eller andet sted i bladet her. Kassereren uddeler en drink til alle de fremmødte medlemmer, som ikke er i restance. Der er desuden lodtrækning om en god vinpræmie blandt alle de, som har betalt et års kontingent forud. HUSK: at komme og stemme og gøre din indflydelse gældende! 31. maj Besøg af Gitte Müller portrætter og lyslægning Sæsonens sidste gæst, men sikke én! Det er årets danmarksmester, den både meget produktive og utroligt vindende fotograf Gitte Müller, der besøger os med et udvalg af sine billeder. Ud over at vise et udvalg af sine smukke og meget personlige portrætfotos vil hun også fortælle lidt om hvordan man gør, både med personerne og lyslægningen. Gitte var dommer i vores portrætkonkurrence tidligere i sæsonen, og hun afleverede allerede den gang en både indlevet og engageret kritik af vores billeder, så vi glæder os til at høre og se mere fra hende. 7. juni Bedømmelse af Glas 1 I aften får vi resultatet af sæsonens allerførste glaskonkurrence inden sommerferien. Så skal vi høre dommerens kommentarer og forslag til forbedringer, og hvad hun har fået ud af at være sammen med vores billeder. Og vi skal køre sæsonens allerførste etapevindere, der får lov hver at få et lille glas med hjem på sommerferie.

10 14. juni Sommerudflugt til Maries baghave (NB: ændret mødested) Sommerafslutningen er i år henlagt til Maries have og hønsegård. Nu kan vi få at se, hvor Marie har hentet inspiration og motiver til sine mange flotte billeder, og måske selv prøve kræfter med idyllen omkring Bagsværds ældste hus. Vi planlægger godt vejr og tager kaffe og tilbehør med, så vi kan tage ordentligt afsked med hinanden inden sommerpausen. - - sommerferiepause august Så til søs (NB: ændret mødested og måske også tid) Vi starter sæsonen med en sejltur i Københavns Havn. Vi aftaler inden sommerferiepausen, om det bliver i lejede motorbåde fra bådudlejningen ved Fisketorvet, eller om vi tager en omstigning med Havnebussen. Vi har også aftalt mødested og tid, så det er bare at gå om bord og få taget nogle billeder af København fra vandsiden. 23. august Vi ser på billeder fra sæsonens udflugter I stedet for de traditionelle feriebilleder ser vi på de billeder, som vi hver især har fået ud af sæsonens fototure. Det er både fra sidste sommers tur til Flakfortet, snebilleder fra vinterturen til Skäralid, og måske er der nogen der er klar med billeder fra Smør- og Fedtmosen. Vi vil atter en gang undres over, hvor forskellige billeder, der kommer ud af at fotografere de samme motiver. Husk at aflevere billeder til Glas august Billeder jeg gerne ville have taget Du har garanteret et eller nogle få idealbilleder, som har inspireret eller ansporet dig til at fotografere på en anden måde. Måske på en udstilling, i en bog eller et blad. I aften skal vi udveksle vores idoler. Vi tager hver især et par billeder med, som vi gerne selv ville have taget, og fortæller de andre om hvorfor netop det er et ønskebillede. Det kan være affotograferede fra bøger eller blade, eller kopieret fra nettet; og de medbringes på en USB pind. - så er der ikke planlagt længere, men 4. oktober bedømmes Glas 2

11 Formand: Uwe Hess Søvej Vallensbæk Str Kasserer: Jørgen Jakobsen Glaciset 43 B 2800 Lyngby jojak@mst.dk Næstformand: Laurits A. Hansen Skibbyvejen 10A 4050 Skibby lissi.laurits@gmail.com Suppleant: Finn Andersen Hækmosen 74B 2730 Herlev finn@bang-andersen.eu Billedsekretær: Joan Olsen Valhøjs Allé 91, 8. dør Rødovre jolsen63@gmail.com Bestyrelsesmedlem: Palle Damm Stadionvej 73, 1. th Glostrup bidamm@gmail.com Suppleant: Peter Jensen-Bech Værebrovej 2, 5. sal lej Bagsværd peter@jensen-bech.dk Postgiro: (reg. nr. 1551) ALLE FOTOINTERESSEREDE ER VELKOMNE I FOTOKLUBBEN.. ØNSKER DU AT VIDE MERE OM HERLEV FOTOKLUB - så kontakt et medlem af bestyrelsen, eller mød op på en klubaften-tirsdage HERLEV FOTOKLUB: PERSILLEHAVEN PARTERRE Indlæg til bladet m.v. sendes til redaktøren Tage Christiansen Vingeager Glostrup tc@tagec.dk

12 Bagsiden Januar 2011 Foto: Carsten Langkjær

Foto: Søren Andersen

Foto: Søren Andersen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 11-12 Sko børste holdet Foto: Søren Andersen Udkigstønden Lige nu, hvor vi har skiftet et brugt kalenderår ud med et nyt, og hvor vi er halvvejs igennem fotoklubbens sæson,

Læs mere

Viften by night Foto: René Wedel

Viften by night Foto: René Wedel HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 12-13 Viften by night Foto: René Wedel Udkigstønden Så skal vi i gang igen efter julepausen, og her midtvejs igennem sæsonen er det tid til at se lidt bagud og en hel masse

Læs mere

Foto: Jørgen Jakobsen

Foto: Jørgen Jakobsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 10-11 Gilleleje Havn Foto: Jørgen Jakobsen Udkigstønden Så tager vi igen hul på en spændende fotosæson med mange forskellige aktiviteter. Men først og fremmest et SDF-landsmøde,

Læs mere

HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 09-10 Foto: Joan Olsen

HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 09-10 Foto: Joan Olsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 09-10 Foto: Joan Olsen Udkigstønden Godt nytår til alle og velkommen til det nye klubblad. Her fra mastetoppen er der udsigt til et rigtig spændende og afvekslende foto-forår.

Læs mere

Spring in Umbrien Foto: Alf Aagaard

Spring in Umbrien Foto: Alf Aagaard HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 15-16 Spring in Umbrien Foto: Alf Aagaard Ohøj og godt nytår! Der er udsigt til en helt forrygende sæson fremme i sejlretningen, men først skal vi lige kigge bagud og se

Læs mere

Dæmonernes port Foto: Finn Bang Andersen

Dæmonernes port Foto: Finn Bang Andersen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 14-15 Dæmonernes port Foto: Finn Bang Andersen Udkigstønden Efter et godt overstået årsskifte står vi nu midt i en af de mindst fotoegnede vintre i mange år. Men der er god

Læs mere

Skygger og leg i Monument Valley Foto: Lisbeth Frank. Herlev Fotoklub. 60 år

Skygger og leg i Monument Valley Foto: Lisbeth Frank. Herlev Fotoklub. 60 år HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 13-14 Skygger og leg i Monument Valley Foto: Lisbeth Frank Herlev Fotoklub 1954 2014 60 år Udkigstønden Godt nytår. Lige nu er det umuligt at kigge nogen steder hen fra Herlev

Læs mere

Når opvasken tager sig selv Foto: Philip Oest Møller

Når opvasken tager sig selv Foto: Philip Oest Møller HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 11-12 Når opvasken tager sig selv Foto: Philip Oest Møller Udkigstønden Her midt i sommeren ligger fotoklubben stille, og der er frit syn til alle sider. Vi har haft en god

Læs mere

Stonefaces Foto: Per Valentin

Stonefaces Foto: Per Valentin HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 06-07 Stonefaces Foto: Per Valentin Workshop om naturfoto Klubben afholder en naturworkshop for alle interesserede, herunder medlemmerne, på Vangegaard i weekenden 2. 3.

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

Tank 01 Foto: Jørgen Jakobsen

Tank 01 Foto: Jørgen Jakobsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 04-05 Tank 01 Foto: Jørgen Jakobsen Siden sidst Godt nytår. Så fik vi afsluttet klubbens 51. år, som jo begyndte med et brag af en jubilæumsudstilling på Gammelgaard, og

Læs mere

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder

SDF. Natur. Farve papir Monocrome papir. Monocrome digital Farve digital. Serier, 3-6 billeder Vi tager nu hul på et nyt fotoår i Esbjerg Fotoklub 0 En gennemgang af hvad der forventes vil ske i løbet af året. Birthe Diget Der vil kunne forekomme rettelser til programmet. Der kan jo komme ideer

Læs mere

Thailand 2007 Foto: Ove Jørgensen

Thailand 2007 Foto: Ove Jørgensen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 07-08 Thailand 2007 Foto: Ove Jørgensen Siden sidst Nu er det snart forår, og så træerne får grønne blade og himlen tunge skyer på gråblå baggrund. Så bliver det igen svært

Læs mere

Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden:

Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden: www.afa-foto.dk Århus den 11/4/2016 Referat af ordinær generalforsamling i AFA 2016. Generalforsamlingen afholdtes onsdag den 27 april 2016 kl 19 i klubbens lokaler med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Foto: Tage Christiansen

Foto: Tage Christiansen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 01-02 Foto: Tage Christiansen Siden sidst Nu er vi igennem efterårssæsonen og den mørke årstid, og det bliver lysere igen. Klubbladet du nu holder i hånden har fået ny redaktør,

Læs mere

Foto: Jørgen Jakobsen

Foto: Jørgen Jakobsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 14-15 Pil ved Elterwater Foto: Jørgen Jakobsen Udkigstønden Nu er vi midt i jubilæumsåret, og man må sige at det fik en flot start med først vores jubilæumsudstilling i Hjortespring

Læs mere

Foto: Susanne Sørensen

Foto: Susanne Sørensen HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 09-10 Blade Foto: Susanne Sørensen Udkigstønden Hvad er der nu sket med Siden sidst som plejer at stå her på den første side? Ja, der står jo stadig væk noget det du læser,

Læs mere

www.lyngbyfotoklub.dk

www.lyngbyfotoklub.dk Lyngby Fotoklub Virum skole, Parcelvej 169, indgang C, Lokale K 19, 2830 Virum - Giro 1 38 22 92 Postadresse: Formand: Lars Bundesen, 45 85 14 18 e-mail: lars.bundesen@vip.cybercity.dk September 2011 6.,

Læs mere

august - december 2014

august - december 2014 Program august - december 2014 18 August. Feriebilleder + præsentation af programmet og tilmeldinger til Foto Emne konkurrence til borges@rafael.dk. (se den 1. Sep.) Indlevering af billeder til udstilling

Læs mere

G Foto: Tage Christiansen

G Foto: Tage Christiansen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 05-06 G Foto: Tage Christiansen Siden sidst Godt nytår til alle. Vi er nu kommet over juleferien og halvvejs igennem sæsonen 2005/06. Vi har haft nogle gode arrangementer

Læs mere

september oktober november december

september oktober november december september oktober november december 2014 www.fotoklubnegativ.dk Foto: Gunnar Pedersen Nyt program - ny plan - ny fotoklub Så er vi startet op med et nyt program i vores fotoklub. Meget er ændret, og vi

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Program for foråret 2017

Program for foråret 2017 Program for foråret 2017 Titel: Ko i Sølsted mose Dorte Lorenzen Johnsen 1 Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Mob. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand Heine Dransfeldt

Læs mere

Foto: Jesper Plambech

Foto: Jesper Plambech HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 02-03 Foto: Jesper Plambech Siden sidst Godt nytår. Vi er efterhånden kommet os ovenpå julens og nytårets udskejelser, og er kommet i gang med fotoarbejdet. Der var lige

Læs mere

MEDLEMSHÅNDBOG Indhold

MEDLEMSHÅNDBOG Indhold Indhold Velkommen... 2 Klubbens historie... 2 Vedtægter... 2 Bestyrelsen:... 2 Hus regler... 3 Din rolle som medlem... 3 Årshjulet... 3 Månedskonkurrencer:... 4 Foto ture:... 4 Foredrag:... 4 Arrangementer:...

Læs mere

Cafe-Provence Foto: Lise Aagaard

Cafe-Provence Foto: Lise Aagaard HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 07-08 Cafe-Provence Foto: Lise Aagaard Siden sidst Så er det igen ved at være eftersommer, fotosæsonen starter og du står med et duftende frisk blad i hånden. Bagerst i bladet

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Titel: Skyggen Foto: Børge K. Lund. Program 1. halvår 2015

Titel: Skyggen Foto: Børge K. Lund. Program 1. halvår 2015 Titel: Skyggen Foto: Børge K. Lund Program 1. halvår 2015 Kontakt Formand: Børge K. Lund Egemosen 3 3162 8272 6200 Aabenraa bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand: Dorte Lorenzen Johnsen Vester Terpvej 5

Læs mere

Senere på aften mødes omkring kl. 20.00 på Cafe Isbjørnen, Reykjaviksgade 1 (Kan ændres til andet sted, hvis nogen

Senere på aften mødes omkring kl. 20.00 på Cafe Isbjørnen, Reykjaviksgade 1 (Kan ændres til andet sted, hvis nogen Lyngby Fotoklub program sæsonen 2012/2013 4. september, kl. 18.30 (Ansvar Lars) Sæson start Vi starter med en fototur til Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kgs. Lyngby. Mødested ved indgangen fra Nybrovej.

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Bro Foto: Niels M. Nielsen

Bro Foto: Niels M. Nielsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 13-14 Bro Foto: Niels M. Nielsen Udkigstønden Nu tager vi hul på en ny, spændende fotosæson med et mylder af aktiviteter. Først og fremmest er der her fra udsigt til klubbens

Læs mere

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet.

Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Dette skulle have været et vinterbillede, altså træet skulle have været dækket med sne. Da sneen er udeblevet, blev billedet uden sne på træet. Side 1 af 6 FORMANDENS INDLÆG Nu når vi alle er kommet godt

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

a. Valg af dirigent (må ikke være medlem af SDF bestyrelsen) d. Aflæggelse af regnskab med påtegning fra revisorer til godkendelse

a. Valg af dirigent (må ikke være medlem af SDF bestyrelsen) d. Aflæggelse af regnskab med påtegning fra revisorer til godkendelse SDF's ordinære generalforsamling Lørdag d. 3. oktober 2015 Dagsorden a. Valg af dirigent (må ikke være medlem af SDF bestyrelsen) b. Valg af referent c. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

2009 januar februar marts

2009 januar februar marts november december 2009 januar februar marts 2010 www.fotoklubnegativ.dk Peter Johansen Velkommen til vintersæsonen 2009-2010 Her er så Fotoklubben Negativs aktiviteter. Sæsonens programudvalgsmøde var

Læs mere

Program Januar - juni 2015

Program Januar - juni 2015 Program Januar - juni 2015 6. januar kl. 19:00 5 min tutorial. For meget eller for lidt. For meget eller for lidt på billeder. Hvert medllem medtager 2 billeder, gerne også billeder der er blevet set før

Læs mere

HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 08-09 No Foto: Joan Olsen

HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 08-09 No Foto: Joan Olsen HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 08-09 No Foto: Joan Olsen Siden sidst Nu er vi kommet godt i gang med forårssæsonen, selv om der endnu ikke er ret meget forår over vejret. Men det plejer jo at komme, og

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30

Onsdag, den 21.3.2012, klokken 19.30 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Biografsalen i Kulturhuset Furesø Kommune har kontaktet grundejerforeningen om et planlagt forsøg med 4-kammer affaldsbeholdere. Kommunen planlægger at gennemføre

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence!

Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence! EFTERÅRSFERIE PÅ HASLEV MUSEUM 12-18. oktober 2015 Gamle lege, knipling og papirfoldning for børnene - og så er der Peberkagehuskonkurrence! GRATIS ADGANG Se mere inde i folderen PROGRAM FOR HASLEV MUSEUMS

Læs mere

Livet ved Seinen Foto: Laurits A. Hansen

Livet ved Seinen Foto: Laurits A. Hansen HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 03-04 Livet ved Seinen Foto: Laurits A. Hansen Siden sidst Så går starten på klubbens sæson nr. 50. Jubilæet, som løber af stabelen til januar, kommer efterhånden til at

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 16. marts 2013, på Holbæk Vandrehjem 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at Generalforsamlingen

Læs mere

Blad med dråber Foto: Tommy Martens

Blad med dråber Foto: Tommy Martens HERLEV FOTOKLUB Nr. 2 KLUBBLAD 03-04 Blad med dråber Foto: Tommy Martens Siden sidst Det blev et brag af en åbning af klubbens 50 års jubilæumsudstilling, der fandt sted på Gammel gaard den 10. januar.

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune

Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. Foreningens navn... 3 2. Formål... 3 3. Medlemskab... 3 4. Kontingent... 3 5. Generalforsamling... 3 6. Ekstraordinær generalforsamling...

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

Tristan the cat Foto: Michael Rønsdorf

Tristan the cat Foto: Michael Rønsdorf HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 06-07 Tristan the cat Foto: Michael Rønsdorf Siden sidst Glædelig sommer og vel mødt efter en forhåbentlig god ferie, hvor der er kommet mange gode billeder på chicp en (eller

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

november december januar

november december januar november december januar 2007 februar marts 2008 http://home2.inet.tele.dk/peterpe/ Foto: Birte Saxtorph Velkommen til vintersæsonen 2007-2008 Hermed Fotoklubben Negativs program for denne vinters aktiviteter.

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Hærværk i naturen Foto: Ilse Lausten

Hærværk i naturen Foto: Ilse Lausten HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 15-16 Hærværk i naturen Foto: Ilse Lausten Så blev det endelig sommer, sådan en slags, men vi fik da holdt sommerafslutningen i Kyndby Huse under helt reglementerede og sågar

Læs mere

HERLEV FOTOKLUB nr. 1 KLUBBLAD 01-02 Foto : Uwe Hess

HERLEV FOTOKLUB nr. 1 KLUBBLAD 01-02 Foto : Uwe Hess HERLEV FOTOKLUB nr. 1 KLUBBLAD 01-02 Foto : Uwe Hess Siden sidst... Der er løbet meget vand ud af ørerne siden sidste blad udkom, og lidt er der da også løbet ud siden sæsonen startede igen efter sommerferien

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal

Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal Referat Generalforsamling i Gammel Garder, 15. marts 2014, i Forsamlingshuset ved Holbæk Svømmehal 1. valg af dirigent Johnny Gybel blev valgt som dirigent med applaus og kunne efterfølgende bekræfte at

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Generalforsamling 2010

Generalforsamling 2010 Generalforsamling 2010 Generalforsamlingen i MINI Torsdag d. 4. Marts 2010 FORMANDENS BERETNING : --------- præsentation af bestyrelsen m. Suppleanter. Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling afholdt

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Titel: Gule blomster Dorte Lorenzen Johnsen. Program for efteråret 2016

Titel: Gule blomster Dorte Lorenzen Johnsen. Program for efteråret 2016 Titel: Gule blomster Dorte Lorenzen Johnsen Program for efteråret 2016 Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Mob. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand Heine Dransfeldt

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

Foto: Peter Strøiman

Foto: Peter Strøiman HERLEV FOTOKLUB Nr. 1 KLUBBLAD 12-13 Efterår Foto: Peter Strøiman Udkigstønden Nu er det sommer og højsæson for at tage billeder, og lige om lidt begynder klubaftenerne. Vi kan starte med at glæde os over

Læs mere

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri.

TJERNESKUDDET. Er det en supernova? EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER. December 2006. ØAA-medlemmer ude i det fri. TJERNESKUDDET EDLEMSBLAD FOR ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Er det en supernova? ØAA-medlemmer ude i det fri. December 2006 ØSTJYSKE AMATØR ASTRONOMER Ole Rømer Observatoriet Observatorievejen 8000 Århus www.oeaa.dk

Læs mere

Her følger 3 dokumenter 1) Dagsorden ved stiftende generalforsamling i web-lystfiskerforeningen. (side 1) 2) Vedtægter for Fisketips Forening (side 2-4) 3) Praktiske retningslinier for generalforsamling

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub

Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub Tidender & Meddelelser for Aarhus Fotografiske Amatørklub 2. Juni 2016 Fotorally 2016 Ole Klintebæk Dommeren på Fotorally 2016 viste sig at være vores egen Lars Bräuner, der også var den, der havde valgt

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Efterårssæsonåbning i Momento

Efterårssæsonåbning i Momento Efterårssæsonåbning i Momento 1 VELKOMMEN Praktisk info BILLEDER - fra Jan, Anne, Bo ÅRSAFSLUTNINGSKONKURRENCE VELKOMMEN - og i særlig grad til de nye prospects : Vibeke, Mo, Bjarne, Søren,Thomas, Lars

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

FOTOKLUBBEN KRONBORG

FOTOKLUBBEN KRONBORG FOTOKLUBBEN KRONBORG Vedtægter 1 Navn Klubbens navn er: FOTOKLUBBEN KRONBORG. 2 Formål Klubbens formål er at fremme interessen for fotografering. Klubben favner bredt - så alle kan være med - og udøver

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6 Side 1 af 6 Vedtægter for Senest revideret på Generalforsamlingen 4. april 2009 1 Foreningens navn. Foreningens navn er. Hjemsted: Den til enhver tid værende formands adresse. 2 Foreningens formål. Formålet

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Sæsonstart september 2014. Farvel til det gamle; goddag til det nye.

Sæsonstart september 2014. Farvel til det gamle; goddag til det nye. Sæsonstart september 2014. Farvel til det gamle; goddag til det nye. Dato: Tirsdag den 9/9-2014, kl 19:30 i klubbens lokaler 19:30 Velkommen til en ny sæson og en ny struktur Klubbens formand byder velkommen

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar 2017. Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent Folmer Christiansen er valgt. 2. Formandens beretning.

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

VMJK klubblad 1. kvartal 2012

VMJK klubblad 1. kvartal 2012 VMJK klubblad 1. kvartal 2012 Side 1 Nu er vi kommet godt ind i 2012, og jeg ønsker alle har haft en god jul med mange gode tog gaver og er kommet godt ind i 2012. På klubplan er vi kommet et godt stykke

Læs mere