Viega Megapress. Pressystem til tykvægget stålrør: koldt, sikkert og på få sekunder.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Viega Megapress. Pressystem til tykvægget stålrør: koldt, sikkert og på få sekunder."

Transkript

1 Viega Megapress Pressystem til tykvægget stålrør: koldt, sikkert og på få sekunder.

2

3 Viega. En idé bedre! Der findes ting, som består. Også efter mere end 110 år. Hos Viega er det innovationsevnen og de forretningsmæssige visioner succesfaktorer, som går helt tilbage til firmaets grundlægger, og som i dag er mere levende end nogensinde før. I dag beskæftiger Viega-gruppen mere end medarbejdere verden over. Der arbejdes på Viegas vedvarende succes på ni lokaliteter. Produktionen er koncentreret på fire tyske fabrikker. Koncernen udfærdiger specielle løsninger til det nordamerikanske marked i McPherson/USA. I Wuxi/China ligger fokus på produktionen til det asiatiske marked. Installationsteknikken som kernekompetence virker konstant som en vækstmotor. Innovationer, som sætter standarder det er Viega kendt for over hele verden. For eksempel opfindelsen af forbindelsesteknikken til kobberrørsinstallationer. Eller introduktionen af SC-Contur den synlige kontrolsikkerhed i enhver presfitting. Sikkerheden med Viega er ikke kun garanteret ved installeringen. Til den verdensomspændende udfordring, drikkevandshygiejne, tilbyder Viega også intelligente systemløsninger efter ibrugtagning. Kvalitet made in Germany er et Viega-princip. En computerstyret, automatiseret produktion leverer absolut pålidelige resultater. Fremstillingsprocessen ledsages af op til fem kvalitetskontroller, hvilket giver en maksimal sikkerhed. Resultatet: over produkter til næsten alle anvendelser. Summen af kvalitet og fleksibilitet overbeviser planlæggere, arkitekter, installatører og bygherrer i hele verden. Hvad enten det drejer sig om hoteller, sygehuse, sportsarenaer eller produktionsanlæg Viegas systemer viser deres værd til alle slags bygninger og anvendelser.

4 Indhold 6Megapress systemet: Sparer montagetid, lønudgifter og masser af svejsearbejde. 8Montage: Hurtigt, rent, sikkert og helt uden svejsning. 10 SC-Contur: Megapress sørger for tætte stålrørsledninger. Med sikkerhed. 12 Varme- og køleanlæg: Megapress-system til det sorte stål. Letter installationen af varme- og køleanlæg. 14 Alsidighed: Til alt, som står under tryk. Også til industrielle og specielle anvendelser. 16 Presværktøjer: Forbinder på få sekunder det, som hører sammen for altid. 18 Sortimentet.

5

6 Viega Megapress Sparer montagetid, lønudgifter og masser af svejsearbejde. Hvad enten de har tykke eller tynde vægge, er lakerede eller forzinkede, laminerede eller sorte kan stålrørsledninger bruges til mange forskellige ting, de er holdbare og særligt robuste. Viega præsenterer med det nye Megapress-system atter en ægte innovation, som nu gør stålrør til varme-, køle- eller industrielle procesanlæg økonomisk interessante.

7 Viega Megapress 7 Viega Megapress er presseteknikken, som kan presse selv tykvæggede stålrørsledninger. Den rørformede fitting af stålmateriale med zink-nikkelbeklædning garanterer den højeste kvalitet, robusthed og dermed naturligvis også holdbarhed. Stålrør iht. DIN EN ISO 6708 og DIN EN 10220/10255, i dimensionerne ½" til 2", kan presses sikkert og holdbart med Viega Megapress-systemet. Anvendelser Opvarmning/afkøling Trykluft/tekniske gasser (f. eks. kvælstof) Sprinkler-/brandslukningsanlæg (våd/tør) Egnethed/tilladelse TÜV TÜV VdS, FM Alternativet uden alternativ Sammenlignet med traditionelle forbindingsmetoder har Viega Megapress en klar fordel. Over for svejsning, notsamling eller skruning er den kolde presseteknik ganske enkelt hurtigere, mere sikker og mere økonomisk. Viegas presværktøjer sørger for varigt sikre forbindelser. Skibsbyggeri Industri GL, LR, DNV, ABS TÜV De anførte tilladelser vil antageligt foreligge til lanceringen. Gennem tykt og tyndt Såvel tykvæggede stålrør i gevindrørsog kedelrørskvalitet kan forbindes med Viega Megapress. Dette er muligt på grund af en tolerancetilpasning efter rørets diameter. Fittingen er udviklet specielt til anvendelse af forskellige vægtykkelser og giver dermed en høj grad af fleksibilitet. Megapress vægtykkelser og diameter iht. DIN EN 10220/10255 Hvad enten de er sømløse, svejsede, forzinkede, lakerede, belagt med epoxyharpiks eller sorte: Viega Megapress forbinder rør med de mest forskellige overflader. Holdbare og sikre fra ½" til 2"!

8 1 Viega Megapress hurtigt, rent, SikkErt og helt uden SvEjSning. I forbindelse med sorte stålrørsledninger hed det altid: svejsearbejde. Med Viega Megapress gør presseteknikken nu sit indtog i stålrørsinstallationen og bringer alle sine fordele med sig.

9 Viega Megapress 9 Svejsning hører fortiden til Retmæssigt skal tilføjes, at svejsning af stålrør ikke er en dårlig forbindelsesmetode. Selve installationen er dog alt andet end enkel. Et højt tidsforbrug, permanent brandfare og den store fysiske anstrengelse gør svejsning økonomisk urentabel. Tunge gasflasker og svejseapparater skal løftes det er et knoklearbejde, især hvis en ledning, der ikke er i øjenhøjde men flere meter oppe, skal svejses (ill. 2). På svært tilgængelige steder eller ved vinkler kræves der for det meste besværlig spejlsvejsning for overhovedet at komme til forbindelsesstedet. Op til 60 % hurtigere Dertil er det nemt og klaret på få arbejdstrin at forbinde stålrørsledninger med Viega Megapress (ill. 1). Stålrøret skal blot afkortes, afgrates, rengøres, og Megapress-fittingens indstiksdybde skal overføres til rørenden. Sæt derpå fittingen på røret, presringen eller presbakken, og forbind det hele sikkert ved hjælp af Viega Pressgun (ill. 3 5). Nu skal sikkerhedsmærket på presfittingen fjernes for at vise, at dette sted allerede er presset. Ved installationen er det uden betydning, hvilken vægtykkelse stålrøret har, så længe rørene svarer til DIN EN ISO 6708 eller DIN EN 10220/ Stålrøret afkortes og rengøres. Dernæst udmåles og markeres indstiksdybden. Til slut monteres Viega Megapress-fittingen på røret ind til markeringen Det, der er tilbage, er en sikker og garanteret tæt forbindelse, der straks kan ibrugtages. Afkølingstid eller endog en brandvagt, som ofte er nødvendig ved svejsning, spares fuldstændigt! Men det bedste mangler stadigvæk: Presseteknikken er ikke kun mere sikker og enkel, men også klart mere økonomisk. Sammenlignet med svejsning sparer du nemlig op til 60 % montagetid ved en installation med Viega Megapress. I øvrigt forholder det sig ikke kun sådan sammenlignet med svejsning. Også andre metoder som gevind-, rullefalseller koblingsforbindelser kan med hensyn til hurtighed ikke følge med den kolde presseteknik, da de er langt mere tidskrævende. Megapress-fittings mellem ½" og 1" presses med presbakker. Fra 1¼" anvendes presringe, der lægges om fittingen. 5 Fittingen presses med en Pressgun på få sekunder og forbindes sikkert med røret. FORDELE VED VIEGA MEGAPRESS Op til 60 % kortere montagetid sammenlignet med traditionelle forbindelsesmetoder som svejse-, gevind- og notforbindelser. Særligt økonomisk i kraft af store tidsbesparelser ved installationen. Absolut brandsikker, da der ved kold presseteknik hverken opstår flammer eller røggasser. Viega SC-Contur i alle Megapress-fittings. Fittings, der ved et uheld ikke er blevet presset, vil tydeligt kunne ses ved en trykprøvning. Kan anvendes overalt. Presser tykvæggede stålrør i tilslutningsdiameter fra ½" til 2" og uafhængigt af, om røret er sømløst, svejset, ubeklædt, forzinket eller beklædt med en syntetisk lak.

10 1 Viega Megapress med SC-Contur Sørger for tætte stålrørsledninger. Med sikkerhed. Den økonomiske overlegenhed i forbindelse med denne forbindelsesteknik skyldes den lynhurtige og enkle montage. Også når det drejer sig om sikkerhed, vinder Megapress såvel som alle Viega-pressesystemer takket være SC-Contur.

11 Viega Megapress 11 Viega SC-Contur er en innovativ sikkerhedsfunktion, der fører til en garanteret tvungen utæthed ved upressede forbindelser. Således ses forbindelser, der ved et uheld ikke er blevet presset, straks ved en tæthedsprøvning, og de kan presses efterfølgende. Viega SC-Contur garanterer 100 % sikker - hed på det samlede prøveområde. Komplekse krav, enkel løsning Viega Megapress er naturligvis også udstyret med SC-Contur, dog i en anden variant: Den tvungen utæthed frembringes normalt via en lille kanal ved tætningselementer, for Megapress sker det via en toleranceoptimering mellem presfitting og stålrør. Den bedste løsning til de særlige krav, som forskellige vægtykkelser og overflader på stålrørsledninger stiller til en fitting. Ved at afstemme fittingens diameter til de mange stålrørsvarianter bliver Megapress til et fleksibelt forbindelsessystem til stålrør, og det garanterer samtidigt en tvungen utæthed af fittings, der ved en fejl ikke er blevet presset (ill. 1). Overblik over sikkerheden SC-Contur på Viega Megapress giver de samme fordele som på andre systemer. Hele installationen kan kontrolleres ved hjælp af en enkelt central tæthedsprøvning. Prøveområdet tør ligger mellem 22 mbar og 3 bar, mens prøveområdet for tæthedsprøvning våd går fra 1 til 6,5 bar. På denne måde opfylder Viega Megapress ikke kun de gængse standarder og regler, de er også bedre på visse områder f. eks. med et klart større trykområde. En afstandsring foran tætningselementet forhindrer, at det ikke bliver beskadiget, når røret føres ind. Under presningen trykker skæreringen sig ind i røret og gør forbindelsen særligt sikker. Ikke til drikkevand Viega Megapress er ikke egnet til installation af drikkevandsledninger. Hver enkelt fitting har en tydelig mærkning (ill. 2). Symbolet med en overstreget vandhane er entydigt. En forveksling eller en uforsætlig forkert anvendelse af Viega Megapress er dermed udelukket. Profil-tætningselement afstandsring skærering Sikkerhed i alle situationer Megapress-fittings har et specielt profil-tætningselement. Det gør det muligt at presse stålrør, der er sømløse, forzinkede, industrielt lakerede, beklædt med epoxyharpiks eller sorte, med en og samme fitting. EPDM-tætningselementet omslutter røret på tre steder (ill. 3) samtidigt og sørger for en absolut tæt forbindelse også på ru overflader og ved ujævnheder. Samtidigt har Megapress-fittingen den gennemtestede Viega SC-Contur og garanterer den højest mulige sikkerhed. 2 Megapress-Profil-tætningselement 3

12 12 Viega Megapress Viega Megapress til varme- og køleanlæg pressystem til tykvægget Stål. letter installationen af varme- og køleanlæg Ved installationen af varme- og køleanlæg er der mange ting at være opmærksom på, ligegyldigt om det drejer sig om en komplet ny installation eller større renoveringsopgaver. Viega Megapress giver i begge tilfælde en række fordele. 1

13 Viega Megapress 13 Enkel forbindelse mellem gammelt og nyt Netop når det drejer sig om renovering af ældre beboelseshuse, støder man ofte på eksisterende installationer med tykvæggede stålrør. Ofte er disse årtier gamle rørledninger, på grund af deres særlige robusthed, stadig i god stand. Installatøren kan ofte, f.eks. ved udskiftning af en kedel (ill. 3), lave en tilslutning til den eksisterende installation. Hidtil har det kun været muligt at udføre tilslutning af en ny varmekedel til et eksisterende stålrørssystem ved hjælp af en dyr gevindovergang eller svejsning. Men netop ved svejsning er det tilbageliggende vand til gene. Dertil kommer en forhøjet brandrisiko, der skyldtes de let antændelige byggematerialer i ældre byggerier. Megapress overflødiggør nu svejsning og udelukker dermed også enhver brandfare. Den gennemtestede presseteknik sørger for et sikkert og hurtigt arbejdsforløb såvel som en økonomisk tilslutning til de eksisterende tykvæggede stålrør. Dette gælder naturligvis også for den hidtil temmelig kostbare udskiftning af radiatorer i installationer af sorte stålrør. 2 I praksis ekstremt praktisk Ved anvendelsen bliver fordelene ved Megapress hurtigt tydelige. I et konkret tilfælde blev et kompleks på tre bygninger med i alt 55 boligenheder udført. Illustration 1 viser installationen af to bufferbeholdere til en luft-vand-varmepumpe, hvor Viega Megapress anvendes. I det samlede byggeprojekt anvendes der omkring 500 fittings fra det nye pressesystem. Megapress efterkommer de høje krav, der stilles af den kommunale entreprenør, ligesom systemet er fordelagtigt både hvad angår tidsbesparelser og omkostninger. En opgave, hvor Megapress med sin presseteknik fremstår som en hurtig og økonomisk løsning sammenlignet med svejseforbindelser. Forener korrosionsbeskyttelse og tidsbesparelse Når der installeres moderne køleanlæg (ill. 2), skal der være speciel opmærksomhed på korrosionsbeskyttelsen. På grund af den store temperaturforskel mellem det transporterede medium og den omgivende rumluft kan der hurtigt dannes kondensvand hvilket forhøjer risikoen for korrosion. Hidtil har form- og forbindelsesstykker skullet forsynes med et ekstra korrosionsbeskyttelsesmiddel iht. AGI-arbejdsblad Q 151. Viega Megapress-fittings er med deres zink-nikkel-beklædning af høj kvalitet særligt korrosionsbestandige allerede fra fabrikken altså praktiske fra naturens side. Det sparer tid og kræfter. Isolering i henhold til DS 452 bør følges. 3

14 Viega Megapress til mange forskellige anvendelser Til alt, som står under tryk. OGSÅ I industrielle og specielle installationer. Ved industrielle anvendelser udføres installationer ofte i stor højde og på svært tilgængelige steder. Netop i den slags situationer kan svejsning med en masse værktøj og tungt grej være en udfordring. Sådanne installationer er fysisk krævende, tidsrøvende og urentable. Viega Megapress er her det bedste alternativ. Den kolde presseteknik har fordele ved svære installationer. Den er ikke blot hurtigere end traditionel svejsning, men også meget enklere at håndtere. På få sekunder kan installationer i stor højde udføres udelukkende med en presmaskine. Og da hovedet på Viegas presmaskiner kan drejes med op til 180, er det også nemt at komme til i hjørnerne. Trykluftanlæg og tekniske gasser Trykluftanlæg (ill. 1) og rørnet til tekniske gasser er gode eksempler på stålrørsinstallationer inden for industrien. Således kan f. eks. kvælstofinstallationer, der hidtil har skullet svejses på grund af deres høje krav, nu også implementeres med Viega Megapress (ill. 2). Noget lignende gælder også for trykluftanlæg. Disse anvendes ofte som sløjfeinstallationer i industrihallernes loftsområder og sluttes til apparater og maskiner ved hjælp af stikledninger. Med Viega Megapress opnås der fordel af den nemme installation i stor højde, samtidig giver praktiske T-stykke-konstruktioner mulighed for en særligt hurtig, sikker og ren tilslutning til apparaterne.

15 Viega Megapress Sprinkler- og brandslukningsanlæg Sprinkleranlæg af tykvæggede stålrør er tvingende nødvendige og endog i nogle lande foreskrevet af lovgivningen på grund af deres robusthed, stabilitet og holdbarhed i bygninger med høje risikoklasser, som industrielle og erhvervsmæssige anlæg. Endelig skal de kunne modstå stor varme ikke kun i tilfælde af en brand, de skal også kunne modstå høje ydre krav i hverdagen. Viega Megapress er ideel til fremstilling og udvidelse af netop sådanne sprinkleranlæg (ill. 3). Systemet opfylder forskrifterne for de højeste risikoklasser og har desuden en VdS- og en FMtilladelse. VdS- og FM-certificeringerne vil antageligt foreligge til lanceringen. 2

16 Viega Pressgun Forbinder på få sekunder det, som hører sammen for altid. Presværktøj fra Viega overbeviser med kvalitet selv ved udfordrende arbejdsbetingelser. De hører med deres TÜV-godkendte sikkerhedsteknik til de mest pålidelige og dermed mest succesrige i Europa. Lange serviceintervaller garanterer desuden en høj rentabilitet.

17 Viega Megapress 17 Viega Pressgun 5 Effektivt presværktøj til net- eller batteridrift efter valg. Til alle presfittings i dimensionerne mm. En vægt på kun 3,2 kg uden presbakke. Særligt let betjening med en hånd. Lette 18 V/2,0 Ah litiumionbatterier med høj ydelse, der er beskyttet mod fuld afladning og med forbedret koldstartevne, til højere kapacitetskrav fås følgende som ekstraudstyr: 18 V/4,0 Ah batterivarianter. Meget høj fleksibilitet også under trange pladsforhold, på grund af det 180 drejelige pressehoved og presringene med ledfunktion. Integreret LED-lampe til belysning af pressestedet. TÜV-afprøvet sikkerhedsteknik: Forsinket udløsning, boltsikring, servicevisning og automatisk sikkerhedsspærring. Lange serviceintervaller på presninger eller 4 år, sikkerhedsspærring efter presninger. Pressetekniktilbehør til Viega Megapress i en praktisk kuffert, der består af tre presbakker (½" til 1"), tre presringe (1¼" til 2") og en trækbakke Z2.

18 18 Viega Megapress Viega Megapress SortimEntEt Viega Megapress-sortimentet er perfekt afstemt til installation af holdbare stålrørssystemer. Med 126 forskellige fittings, muffer, bøjninger, gevindovergange, reduktionsbøjninger, T-stykker og flanger i dimensionerne ½", ¾", 1", 1¼", 1½" og 2" giver det et stort udvalg og en høj fleksibilitet ved enhver installation. Megapress-sortimentet afrundes af overgangselementer til notforbindelser og til Viega Prestabo (el-forzinket installation)

19 Viega Megapress

20 Viega A/S Blokken Birkerød DK /14 Ændringer forbeholdt Tel.: Fax:

Viega Megapress. Presser tykvæggede stålrør: nemt, sikkert og på få sekunder.

Viega Megapress. Presser tykvæggede stålrør: nemt, sikkert og på få sekunder. Viega Megapress Presser tykvæggede stålrør: nemt, sikkert og på få sekunder. 2 Viega Megapress Viega Megapress Sparer montagetid, lønudgifter og masser af svejsearbejde. Uanset om stålrørene er tyk- eller

Læs mere

Megapress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt.

Megapress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Megapress S Systemteknik F3 DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Presfittingsystem med presfittings af ulegeret stål 1.0308 til sorte, forzinkede, industrielt lakerede og pulverlakerede stålrør

Læs mere

Systemteknik. F1 Prestabo med SC-Contur

Systemteknik. F1 Prestabo med SC-Contur Systemteknik F1 Prestabo F1 Systemrør og presfittings i ulegeret stål. Anvendelse Prestabo systemet er beregnet til anvendelse i industri- og varmeanlæg og er ikke egnet til anvendelse i drikkevandsinstallationer.

Læs mere

Systemteknik. F2 Megapress med SC-Contur

Systemteknik. F2 Megapress med SC-Contur Systemteknik F2 Megapress F2 Megapress presfittings af ulegeret stål. Anvendelse Megapress systemet er egnet til installationer af varme-, køleog industrianlæg Megapress systemet er ikke egnet til: Anvendelse

Læs mere

4 Anvendelser inden for industri og håndværk

4 Anvendelser inden for industri og håndværk Installationssystemer i metal 3. oplag 4 Anvendelser inden for industri og håndværk Systembeskrivelse Megapress Anvendelsesområde Megapress-systemet egner sig til installationer af varme-, køle- og industrianlæg

Læs mere

systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer

systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer det sikreste krympemuffesystem til præisolerede rør Samme muffeteknik til alle samlinger Krympestyrken i den krydsbundne polyethylen

Læs mere

Viega Combi PB. Nemt og sikkert.

Viega Combi PB. Nemt og sikkert. Viega Combi PB Nemt og sikkert. Viega Combi PB med fleksible PB rør og koblingsdåse til indbygning. Hurtig montage og optimeret strømningshastighed. Det nye Viega Combi PB brugervenligt, økonomisk og fleksibelt.

Læs mere

Prestabo med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt.

Prestabo med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Prestabo Systemteknik F1 DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Presfittingsystem med presfittings og rør af ulegeret stål 1.0308 (E235), iht. DIN EN 10305 3, galvanisk forzinket udvendigt med

Læs mere

Systemteknik. G2 Sanpress Inox G med SC-Contur

Systemteknik. G2 Sanpress Inox G med SC-Contur Systemteknik G2 Sanpress Inox G G2 Rør og presfittings af rustfrit stål til gasinstalla tioner, efter DVGW-TRGI 2008, med DVGW-systemgodkendelse, Iht. DVGW-arbejdsseddel VP 614. For dimensioner d 15 54

Læs mere

SIKKER HURTIG PÅLIDELIG. T-plus LAV ANBORINGER MENS SYSTEMET FORTSAT ER I DRIFT; MINDSKER RISIKOEN FOR GENER OG SPARER MONTERINGSTID OG -OMKOSTNINGER

SIKKER HURTIG PÅLIDELIG. T-plus LAV ANBORINGER MENS SYSTEMET FORTSAT ER I DRIFT; MINDSKER RISIKOEN FOR GENER OG SPARER MONTERINGSTID OG -OMKOSTNINGER SIKKER HURTIG PÅLIDELIG T-plus LAV ANBORINGER MENS SYSTEMET FORTSAT ER I DRIFT; MINDSKER RISIKOEN FOR GENER OG SPARER MONTERINGSTID OG -OMKOSTNINGER Anboringer kan laves meget nemmere Udvidelse, konvertering

Læs mere

>B< MaxiPro kan bruges sammen med bløde og hårde kobberrør iht. EN eller ASTM B280 i tommemål til alle køleformål.

>B< MaxiPro kan bruges sammen med bløde og hårde kobberrør iht. EN eller ASTM B280 i tommemål til alle køleformål. Presserevolutionen Efter mere end 100 års erfaring i fremstilling af armaturer og mere end 3 årtiers erfaring inden for udvikling af presfittings præsenterer Conex Bänninger nu et fittingssystem med >B

Læs mere

Viega Raxofix. Viega Lorem ipsum Dolor sit amet nosnubilih. Det nye pressystem fra Viega!

Viega Raxofix. Viega Lorem ipsum Dolor sit amet nosnubilih. Det nye pressystem fra Viega! Viega Raxofix. Viega Lorem ipsum Dolor sit amet nosnubilih. Det nye pressystem fra Viega! 2 Viega. CONNECTED IN QUALITY. Viega er overbevist om, at kvalitet betyder alt. Uden kvalitet, betyder alt ingenting.

Læs mere

Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521.

Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521. Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521. Bedre økonomisk planlægning og kalkulation: Viegas Sanpress-rør 1.4521 Viegas svar på ustabile priser på rustfrit stål Tidligere steg

Læs mere

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer systemet det sikreste muffesystem til præisolerede rør Fremstillet af samme materiale som kapperøret Samme muffesystem til både lige rør og afgreninger

Læs mere

Systemteknik. P1 Systempresværktøj

Systemteknik. P1 Systempresværktøj Systemteknik Systempresværktøj Til alle Viega pres systemer fra d 12 108,0 Viega systempresværktøj kan anvendes til alle Viegas metalpressystemer Sanpress, Sanpress Inox, Sanpress Inox G, Prestabo, Profipress,

Læs mere

Profipress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt.

Profipress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Profipress S Systemteknik A3 DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Presfittingsystem med presfittings af, rødgods og siliciumbronze* godkendt efter DVGW-arbejdsseddel W 534 med DVGW-godkendelse,

Læs mere

Viega Megapress. Pressystem til tykvæggede stålrør: koldt, sikkert og på få sekunder.

Viega Megapress. Pressystem til tykvæggede stålrør: koldt, sikkert og på få sekunder. Viega Megapress Pressystem til tykvæggede stålrør: koldt, sikkert og på få sekunder. Viega. ConneCted in quality. Viega er overbevist om, at kvalitet betyder alt. Uden kvalitet, betyder alt ingenting.

Læs mere

Advantix afløbsrender med Advantix Top

Advantix afløbsrender med Advantix Top Afløbsteknik 2 Advantix afløbsrender med Advantix Top Nyere badeværelser er ofte designet i rene linjer og uden afgrænsning til bruseområdet. Det kræver et effektivt afløbssystem. Advantix badeværelsesafløb

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

Viega Advantix afløbsrende. Smukt design, fleksibelt og kombinerbart.

Viega Advantix afløbsrende. Smukt design, fleksibelt og kombinerbart. Viega Advantix afløbsrende Smukt design, fleksibelt og kombinerbart. 2 Viega Advantix afløbsrende Viega Advantix afløbsrende FLOT I ETHVERT BADEVÆRELSE. Kravene til badeværelsesdesignet er højere i dag

Læs mere

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion Gitterbakker med høj yde- og korrosionsevne Zinc+gitterbakker 1 P127354 En ny og let anvendelig løsning til krævende installationer Gitterbakker er

Læs mere

Profipress med SC-Contur. Systemteknik. ZM_A1_da_ _132316_5.pdf :53:10

Profipress med SC-Contur. Systemteknik. ZM_A1_da_ _132316_5.pdf :53:10 A1 Profipress med SC-Contur Systemteknik ZM_A1_da_20171023_132316_5.pdf 1 23.10.2017 14:53:10 Presfittingsystem med presfittings af kobber og rødgods, godkendt efter DVGW-arbejdsseddel W 534 med DVGWgodkendelse

Læs mere

Systemteknik rustfrit stål

Systemteknik rustfrit stål Sanpress Inox G Systemteknik rustfrit stål G2 DK 4/16 Katalog 2016/2017 Ændringer forbeholdt. Presfittingsystem med presfittings og rør af rustfrit stål, rør af rustfrit stål materialenr. 1.4401 iht. DIN

Læs mere

ORIGINAL LINK SEAL COBALCH Tætninger

ORIGINAL LINK SEAL COBALCH Tætninger COBALCH Tætninger ORIGINAL LINK SEAL modul murtætning installeres hurtigt og nemt. Arkitekter, ingeniører, bygnings- og rørledningsfirmaer foretrækker fordelene ved den ORIGINAL LINK SEAL. - tryktæt fra

Læs mere

produkt datablad med AISI 316 bolte Max 5 bar Tryk

produkt datablad med AISI 316 bolte Max 5 bar Tryk OP1300 link seal med AISI 316 bolte Tryk Max 5 bar Temp. Type A4 (EPDM sort) -40ºC til +110º Type B-A4 (EPDM blå) -40ºC til +110º Type O-A4 (Nitril grøn) -40ºC til +110º Type T-8.8 (Silikone grå) -55ºC

Læs mere

Systemteknik. A3 Profipress S med SC-Contur A3

Systemteknik. A3 Profipress S med SC-Contur A3 Systemteknik A3 Profipress S A3 Kobberrørssystem med forbindelsesteknik og. Til speciel anvendelse ved højere temperaturer, som eksempelvis solar-, fjernvarme- og lavtryksdampanlæg, til Cu-rør godkendt

Læs mere

AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV

AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV HOS STRICKER-TEAMET FÅR DU: professionel rådgivning kraftfulde og innovative produkter individuelle løsninger højkvalitets og

Læs mere

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning.

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. 3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. Uneo Maxx og Uneo fra Bosch. Verdens mindste borehamre med pneumatisk slagværk til hamring,

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Megapress. Brugsanvisning. Byggeår: fra 10/2014 da_dk

Megapress. Brugsanvisning. Byggeår: fra 10/2014 da_dk Megapress Brugsanvisning Byggeår: fra 10/2014 da_dk Megapress 2 fra 33 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger 4 1.3 Bemærkninger

Læs mere

Viega Combi PB. Indholdsfortegnelse. Viega Combi PB 2. Sanitet/varme Combi PB rør, koblingsdåse og tilbehør 3. Brugsanvisning 7

Viega Combi PB. Indholdsfortegnelse. Viega Combi PB 2. Sanitet/varme Combi PB rør, koblingsdåse og tilbehør 3. Brugsanvisning 7 Viega Combi PB Viega Combi PB Indholdsfortegnelse Viega Combi PB 2 Sanitet/varme Combi PB rør, koblingsdåse og tilbehør 3 Brugsanvisning 7 Størrelses- og gevindoplysninger 12 EAN-kode EAN-nummeret består

Læs mere

Easytop Inox-kuglehane med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevands- og varmeinstallationen fra 12/2007. da_dk

Easytop Inox-kuglehane med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevands- og varmeinstallationen fra 12/2007. da_dk Easytop Inox-kuglehane med SC-Contur Brugsanvisning til drikkevands- og varmeinstallationen Model Byggeår: 2370 fra 12/2007 da_dk Easytop Inox-kuglehane med SC-Contur 2 fra 18 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

Megapress S XL. Brugsanvisning. Byggeår: fra 10/2017 da_dk

Megapress S XL. Brugsanvisning. Byggeår: fra 10/2017 da_dk Megapress S XL Brugsanvisning Byggeår: fra 10/2017 da_dk Megapress S XL 2 fra 30 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger 4 1.3

Læs mere

Innovation til energi-rigtige facadelementer Schöck ComBAR Thermoanker

Innovation til energi-rigtige facadelementer Schöck ComBAR Thermoanker Innovation til energi-rigtige facadelementer Schöck ComBAR Thermoanker Den prisbelønnede Schöck ComBAR Thermoanker Økonomisk fordelagtig og nem at installere En økonomisk god løsning til elementfabrikker

Læs mere

Flamco Produktoversigt Gyldig fra Konstruktion kan ændres uden varsel.

Flamco Produktoversigt Gyldig fra Konstruktion kan ændres uden varsel. 3. Ophængsrørbøjler Mange tusind kilometer rør er hængt op i loftet på bygninger i alle lande. Flamcos omfattende sortiment af rørophæng leverer en komplet løsning til sikker, nem og pålidelig montering

Læs mere

ORIGINAL LINK SEAL COBALCH Tætninger

ORIGINAL LINK SEAL COBALCH Tætninger ORIGINAL LINK SEAL modul murtætning installeres hurtigt og nemt. Arkitekter, ingeniører, bygnings- og rørledningsfirmaer foretrækker fordelene ved den ORIGINALE LINK SEAL. - tryktæt fra begge sider - indvendig

Læs mere

Teknisk isolering. Udgave 7 / 2014. & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld

Teknisk isolering. Udgave 7 / 2014. & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld Teknisk isolering Udgave 7 / 2014 & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld Moderne isolering har et navn Historien bag det succesfulde foretagende, Sager AG, er tæt forbundet med nutiden. Det hele

Læs mere

TRADING WE ARE FULL OF ENERGY. optimal solutions STENCA PIPE STENCA PIPE. Unik Rørisolering af høj kvalitet. COLD Heat Fire. www.stenca.

TRADING WE ARE FULL OF ENERGY. optimal solutions STENCA PIPE STENCA PIPE. Unik Rørisolering af høj kvalitet. COLD Heat Fire. www.stenca. STENCA PIPE STENCA PIPE Unik Rørisolering af høj kvalitet COLD Heat Fire INsulation Accommodation Advising www.stenca.com STENCA PIPE & TANK ISOLERINg Stenca Pipe er specielt udviklet til isolering af

Læs mere

Den sikreste vej mellem to punkter. Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker

Den sikreste vej mellem to punkter. Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker Den sikreste vej mellem to punkter Rør til miljøsikring ved transport af kemiske og petrokemiske væsker - sikrer fuld kontrol over rørsystemer Kombinerer fordelene fra to teknologier Gør det muligt at

Læs mere

Water protection system. - 100% vandtæt -

Water protection system. - 100% vandtæt - Water protection system - 100% vandtæt - DK Tætningssystem til vådrum Med det nye system til vådrumssikring tilbyder ESS i kombination med Easy Drain WPS gulvafløb og render en garanteret sikker systemløsning.

Læs mere

NeoPres Alu presfittings og rør

NeoPres Alu presfittings og rør NeoPres Alu presfittings og rør Teknisk information Stærkere og mere formfuldendt installation i alt fra vand- til varmeinstallationer NeoPres Alu Presfittings & rør - stærkt, holdbart og fleksibelt pex-installationssystem

Læs mere

BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING

BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD ConSet - Type 501-7 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING DA NO VIGTIGE INFORMATIONER! De bør ABSOLUT læse denne brugsanvisning og montage vejledning før opstilling, installation

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

GENIE letvægtsflaske.

GENIE letvægtsflaske. GENIE letvægtsflaske. Fremtidens gasflaske. AGA PREMIUM Bedre arbejdsmiljø. Helt enkelt. Mere gas - mindre vægt. Effektiv og nem hverdag med GENIE GENIE er en revolutionerende og nyskabende gasflaske.

Læs mere

En krydsbunden krympemuffe til præisolerede rørsystemer

En krydsbunden krympemuffe til præisolerede rørsystemer En krydsbunden krympemuffe til præisolerede rørsystemer den sikre og slanke krympemuffe til præisolerede rør Dobbelttætning sikrer fuldstændig tæthed i hele levetiden Høj krympetemperatur sikrer, at muffen

Læs mere

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud lindab ventilation Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud Plexus. Den fleksible løsning til både køling, varme og ventilation Designet er baseret på to unikke teknikker: 360 graders

Læs mere

Solfanger. FIN Made in Germany

Solfanger. FIN Made in Germany Solfanger FIN Made in Germany Solfangere Made in Germany Førende teknologi Made in Germany fordi kun det bedste er godt nok! Solar Technologie Internationals (STI) højtydende plan solfangere er baseret

Læs mere

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande Langspændsreol Stærk, holdbar og alsidig - Langspændsreoler giver dig helt nye muligheder for opbevaring

Læs mere

teknologien Tætte rørsamlinger uden brug af værktøj

teknologien Tætte rørsamlinger uden brug af værktøj teknologien Tætte rørsamlinger uden brug af værktøj Transport af vand er én af de meget vigtige funktioner Uponors produkter anvendes til. Derfor forsøger vores ingeniører hele tiden at forbedre funktionen

Læs mere

UPONOR VVS VARMESYSTEM PEX. Uponor Varmesystem PEX En sikrere varmeinstallation

UPONOR VVS VARMESYSTEM PEX. Uponor Varmesystem PEX En sikrere varmeinstallation UPONOR VVS VARMESYSTEM PEX Uponor Varmesystem PEX En sikrere varmeinstallation 06 2006 3010 Uponor Varmesystem PEX et komplet rørsystem til vandbåren varme fra varmekilde til radiator. Lige effektiv til

Læs mere

RAUGEO CLICK MODULFORDELER GANSKE ENKELT: FORBIND KLIK FÆRDIG! www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

RAUGEO CLICK MODULFORDELER GANSKE ENKELT: FORBIND KLIK FÆRDIG! www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri RAUGEO CLICK MODULFORDELER GANSKE ENKELT: FORBIND KLIK FÆRDIG! www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri KLIK-INNOVATION HURTIGERE. STØRRE. MERE FLEKSIBELT. REHAU tilbyder RAUGEO CLICK modulfordeler

Læs mere

UPONOR VVS QUICK & EASY. Q&E Det sikre valg til alle installationer

UPONOR VVS QUICK & EASY. Q&E Det sikre valg til alle installationer UPONOR VVS QUICK & EASY Q&E Det sikre valg til alle installationer 02 2007 1011 Q&E Koblingssystemet til alle installationer Uponor Brugsvand med Q&E Uponor leverer et komplet skjult system til fordeling

Læs mere

Profipress G XL. Brugsanvisning. Byggeår: fra 08/2005 da_dk

Profipress G XL. Brugsanvisning. Byggeår: fra 08/2005 da_dk Profipress G XL Brugsanvisning Byggeår: fra 08/2005 da_dk Profipress G XL 2 fra 23 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger 4 1.3

Læs mere

VARIODYN D1 Comprio. Professionel talevarsling til alle typer bygninger

VARIODYN D1 Comprio. Professionel talevarsling til alle typer bygninger VARIODYN D1 Comprio Professionel talevarsling til alle typer bygninger Let at bruge med enestående kvalitet og nem vedligeholdelse. Højt og tydeligt: Talevarslingssystem Talevarsling redder liv. Panik

Læs mere

Viega Advantix Vario. Den første afløbsrende efter mål.

Viega Advantix Vario. Den første afløbsrende efter mål. Viega Advantix Vario Den første afløbsrende efter mål. 0 10 20 30 Viega Advantix Vario Kan afkortes MED MILLIMETERS NØJAGTIGHED. Kan bruges overalt. En succeshistorie i alle størrelser Viega Advantix Vario

Læs mere

SIKKERT FORSYNET MED GAS? LIGE HVOR DU ØNSKER DET. Gasforsyning i fritidskøretøjet. Større komfort på turen

SIKKERT FORSYNET MED GAS? LIGE HVOR DU ØNSKER DET. Gasforsyning i fritidskøretøjet. Større komfort på turen SIKKERT FORSYNET MED GAS? LIGE HVOR DU ØNSKER DET. Gasforsyning i fritidskøretøjet Større komfort på turen Hvor du end kører hen: Velbehaget rejser med Gasforsyning sikkert og komfortabelt i hele Europa

Læs mere

Vinduestætning for fremtiden

Vinduestætning for fremtiden Vinduestætning for fremtiden Fordel mht. tid og omkostninger på grund af nem, hurtig og sikker formontering Temperatur- og vejruafhængig montering ISO-BLOCO One Control Tidsmæssigt præcis båndaktivering

Læs mere

Verdenssensation! Protect DEN FLEKSIBLE BRANDSIKRINGSBARRIERE. Armaflex Protect brandsikring og isolering på én gang

Verdenssensation! Protect DEN FLEKSIBLE BRANDSIKRINGSBARRIERE. Armaflex Protect brandsikring og isolering på én gang Verdenssensation! Den sikre brandsikringsbarriere Protect Protect DEN FEKSIBE BRANDSIKRINGSBARRIERE brandsikring og på én gang Protect til stål-, rustfri stål- og kobberrør samt brændbare rør med lukkede

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Pushfit. Koblingsdåse type 5. fordelerrør. Unikt sortiment med innovativ samlemetode. og TEA-belægning

Pushfit. Koblingsdåse type 5. fordelerrør. Unikt sortiment med innovativ samlemetode. og TEA-belægning Pushfit Koblingsdåse type 5 fordelerrør og Unikt sortiment med innovativ samlemetode og TEA-belægning Fremtidssikker koblingsdåse med Pushfit Fremtidssikker koblingsdåse med Pushfit Wavin koblingsdåse

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING HAWLE - SYNOFLEX HAWLE. MADE FOR GENERATIONS.

MONTERINGSVEJLEDNING HAWLE - SYNOFLEX HAWLE. MADE FOR GENERATIONS. MONTERINGSVEJLEDNING HAWLE - SYNOFLEX HAWLE. MADE FOR GENERATIONS. HAWLE. MADE FOR GENERATIONS. 2 D Kære Kunde, Tillykke med dit valg af HAWLE SYNOFLEX trækfast universalkobling. De har købt et højkvalitets

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Viega Advantix Vario. Design med millimeteres nøjagtighed og stor fleksibilitet

Viega Advantix Vario. Design med millimeteres nøjagtighed og stor fleksibilitet Viega Advantix Vario Design med millimeteres nøjagtighed og stor fleksibilitet Viega Advantix Vario INDIVIDUALITET I SMUKKESTE FORM Elegant design og materialer af høj kvalitet har længe været standarden

Læs mere

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - TYPE , 3-SØJLET (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER!

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - TYPE , 3-SØJLET (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD ConSet - TYPE 01-29, -SØJLET (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING DA NO ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! De bør ABSOLUT læse denne brugsanvisning og montage

Læs mere

Kraftig sugeevne, støjsvag og mobil: Den nye FEIN Dustex 25 L og Dustex 35 L.

Kraftig sugeevne, støjsvag og mobil: Den nye FEIN Dustex 25 L og Dustex 35 L. BYGGERI Kraftig sugeevne, støjsvag og mobil: Den nye FEIN Dustex 25 L og Dustex 35 L. To kompakte støvsugere med særligt kraftig sugeevne. Kommer rundt alle vegne og har det hele med sig. De gennemtænkte

Læs mere

Industri/Marine pumper S-IP & S-MP pumper for sikker brug og nem vedligeholdelse

Industri/Marine pumper S-IP & S-MP pumper for sikker brug og nem vedligeholdelse Industri/Marine pumper S-IP & S-MP pumper for sikker brug og nem vedligeholdelse DanPumps S-IP MP Anvendelse Danpumps tilbyder en bred vifte af pumper til enhver anvendelse inden for den maritime, industrielle

Læs mere

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED.

BYGGERI. Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED. BYGGERI Ydelse, der kan tages med overalt. Den nye universelle batteridrevne FEIN MultiMaster til ombygning og renovering. NYHED 12 V og 18 V Gennemprøvet teknik, ny styrke: Den batteridrevne FEIN MultiMaster.

Læs mere

ORIGINAL LINK SEAL COBALCH Tætninger

ORIGINAL LINK SEAL COBALCH Tætninger ORIGINAL LINK SEAL COBALCH Tætninger ORIGINAL LINK SEAL modul murtætning installeres hurtigt og nemt. Arkitekter, ingeniører, bygnings- og rørledningsfirmaer foretrækker fordelene ved den ORIGINALE LINK

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - Type 501-7 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER!

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - Type 501-7 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD ConSet - Type 01-7 BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING DA NO ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! De bør ABSOLUT læse denne brugsanvisning og montage vejledning før opstilling,

Læs mere

Den sikreste vej mellem to punkter

Den sikreste vej mellem to punkter Den sikreste vej mellem to punkter - sikrer fuld kontrol over rørsystemer Kombinerer fordelene fra to teknologier Gør det muligt at detektere og overvåge lækager, før der opstår større skade Forhindrer

Læs mere

Alcoa smedede aluminiumsfælge. Fakta & Tal

Alcoa smedede aluminiumsfælge. Fakta & Tal Alcoa smedede aluminiumsfælge Fakta & Tal VIDSTE DU? Alcoa fælge er de stærkeste fælge Hver fælg starter som en hel blok meget stærk og korrosionsbestandig aluminiumslegering. Med et tryk på 8000 ton bliver

Læs mere

Instruktionsmanual. HBPS TRYK SENSOR Til analog trykmåling af kølemidler WE INCREASE UPTIME AND EFFICIENCY IN THE REFRIGERATION INDUSTRY

Instruktionsmanual. HBPS TRYK SENSOR Til analog trykmåling af kølemidler WE INCREASE UPTIME AND EFFICIENCY IN THE REFRIGERATION INDUSTRY Instruktionsmanual HBPS TRYK SENSOR Til analog trykmåling af kølemidler Instruktionsmanual HBPS Pressure Sensor (001-DK) 1 / 6 Indholdsfortegnelse Sikkerhedsinstruktion... 3 Introduktion... 4 Lidt om tryk

Læs mere

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton STÆRK PÅ OVERFLADEN Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton Betonrenovering Overfladebehandling Wire Wrapping Glass Flake Lining Specialbelægninger Unikke kompetencer styrker samarbejdet

Læs mere

YTONG/SIPOREX det behagelige indeklima Bygning med porebeton

YTONG/SIPOREX det behagelige indeklima Bygning med porebeton YTONG/SIPOREX det behagelige indeklima Bygning med porebeton Xella Danmark A/S Sønderskovvej 11 8721 Daugaard Tlf.: +45. 75 89 50 66 Fax: +45. 75 89 60 30 www.xella.dk 2 3 Stenen som har ændret byggeverdenen

Læs mere

Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft

Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft lindab vi forenkler byggeriet Kompakt kanalsystem til montering i gulv, væg eller loft Lindab InDomo et komplet kanalsystem, som er designet til integration i boligens konstruktion Lindab InDomo Lindab

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

keeping things together Brandklas- Europæisk Teknisk Godkendelse - sificeret Option 1 til revnet beton R120 Ekspansionsanker BAZ komplet sortiment

keeping things together Brandklas- Europæisk Teknisk Godkendelse - sificeret Option 1 til revnet beton R120 Ekspansionsanker BAZ komplet sortiment Europæisk Teknisk Godkendelse - Option 1 til revnet beton Brandklassificeret R120 Ekspansionsanker BAZ komplet sortiment Maximal sikkerhed i ethvert projekt Nyt forbedret sortiment Ekspansionsanker BAZ

Læs mere

Bordmarkeringssystem netmarker

Bordmarkeringssystem netmarker Bordmarkeringssystem NetMarker NetMarker det kompakte bordmarkeringssystem Det innovative, netværkskompatible CNC-bordmarkeringssystem NetMarker byder udover høj markeringskvalitet og nem håndtering på

Læs mere

XFlow. Vandtågesystem. Til landapplikationer. Fire Fighting

XFlow. Vandtågesystem. Til landapplikationer. Fire Fighting XFlow Vandtågesystem Til landapplikationer Fire Fighting XFlow Vandtågesystem Spar tid, plads og penge... og red liv, hvis uheldet er ude der er masser af fordele ved et XFlow Vandtågesystem XFlow er et

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

Energibesparende Reducer varmeregningen på mindst mulig plads Reducerer CO 2 udslippet

Energibesparende Reducer varmeregningen på mindst mulig plads Reducerer CO 2 udslippet fermacell Varmvæg 2 Fermacell Varmvæg Pladsbesparende indvendig efterisolering Maksimal isoleringsevne på mindst mulig plads Effektiv efterisolering af kolde ydervægge Man sparer op til 50 mm plads i forhold

Læs mere

RØRLEDNINGSRENOVERING. Tætninger med manchetter i større rørledninger

RØRLEDNINGSRENOVERING. Tætninger med manchetter i større rørledninger RØRLEDNINGSRENOVERING Tætninger med manchetter 1.8.11.1 Tætningsystemet Red Ex er patentbeskyttet renoveringsmetode til tætning af muffesamlinger, beskadigede steder kan forstærkes med en indsats bestående

Læs mere

HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium

HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium Opdag det nye HAKI Light Nu har HAKI fremstillet et helt nyt system til dig, der har brug for et let, men stærkt stillads. Systemet hedder HAKI Light.

Læs mere

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - TYPE (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER!

ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD. ConSet - TYPE (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! ELEKTRISK HØJDEJUSTERBART BORD ConSet - TYPE 01-17 (PAT. PENDING) BRUGSANVISNING OG MONTAGE VEJLEDNING DA NO ADVARSEL VIGTIGE INFORMATIONER! De bør ABSOLUT læse denne brugsanvisning og montage vejledning

Læs mere

FLAMCO T-PLUS. Flamco. Flamco T-plus. Det hurtigste og nemmeste T-stykke at montere! T-PLUS STÅL T-PLUS MESSING. Flamco.

FLAMCO T-PLUS. Flamco. Flamco T-plus. Det hurtigste og nemmeste T-stykke at montere! T-PLUS STÅL T-PLUS MESSING. Flamco. FLAMCO T-PLUS Flamco Flamco T-plus Det hurtigste og nemmeste T-stykke at montere! T-PLUS STÅL T-PLUS MESSING Flamco 2005 Udgave / DK Flamco Når der skal laves en hurtig og nem rørforgrening i en eksisterende

Læs mere

Universal Rørskål og Lamelmåtte. Danmarks hurtigste. Vi er Danmarks bedste makkerpar... -og de hurtigste! makkerpar!

Universal Rørskål og Lamelmåtte. Danmarks hurtigste. Vi er Danmarks bedste makkerpar... -og de hurtigste! makkerpar! Universal Rørskål og Lamelmåtte Danmarks hurtigste Vi er Danmarks bedste makkerpar... og de hurtigste! makkerpar! R Isoleringens hurtigste makkerpar er din stærke partner... Universal Rørskål og Lamelmåtte

Læs mere

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger

Superflex DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM. TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger Februar December 2010 2007 DET FLEKSIBLE, PRÆISOLEREDE RØRSYSTEM TIGRIS Rørsystem fjernvarmeløsninger - når navnet siger det hele er den ideelle løsning til etablering af et præisoleret forsyningsnet.

Læs mere

mobil, praktisk, billig

mobil, praktisk, billig mobil, praktisk, billig Sådan fungerer det: til individuelle hytter, som følger det testede Igloo Veranda koncept. Igloerne og overdækningen flyttes. for ca. 2 x 5 enkelthytter og deres respektive løbegårde

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

Profipress G. Brugsanvisning. Byggeår: fra 01/1998 da_dk

Profipress G. Brugsanvisning. Byggeår: fra 01/1998 da_dk Profipress G Brugsanvisning Byggeår: fra 01/1998 da_dk Profipress G 2 fra 25 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger 4 1.3 Bemærkninger

Læs mere

system Reducerer driftomkostninger og CO 2 udslip med op til 50%

system Reducerer driftomkostninger og CO 2 udslip med op til 50% system Reducerer driftomkostninger og CO 2 udslip med op til 50% systemet - med energieffektivitet i fokus Mindste varmetab Laveste CO 2 udslip Betydelige besparelser på driftsomkostningerne Betydelige

Læs mere

GRUNDFOS SOLOLIFT+ SOLOLIFT+ TILFØJ NYE FACILITETER, UANSET HVOR BEHOVET OPSTÅR

GRUNDFOS SOLOLIFT+ SOLOLIFT+ TILFØJ NYE FACILITETER, UANSET HVOR BEHOVET OPSTÅR GRUNDFOS SOLOLIFT+ SOLOLIFT+ TILFØJ NYE FACILITETER, UANSET HVOR BEHOVET OPSTÅR HVOR DER ER ET BEHOV, FINDER DU SOLOLIFT+ De nye løftestationer fra Grundfos ser dagens lys Den nye serie af Grundfos Sololift+

Læs mere

Den store forskel er detaljen

Den store forskel er detaljen Den store forskel er detaljen Det er ikke til at se, hvis man ikke lige ved det; Det særlige ved en traverskran fra CERTEX A/S ligger i detaljen. Du kan ikke nøjes med en kran med den rigtige bæreevne

Læs mere