Præcise snit i mange forskellige materialer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Præcise snit i mange forskellige materialer"

Transkript

1 Mange materialer Et unikum Præcise snit i mange forskellige materialer Make it your home. Skab dit hjem med PKS 16 Multi. Med den alsidige mini-rundsav kan du realisere dine projekter i fliser, træ og multi-materiale. Præcise snit sikrer altid et perfekt resultat med maksimal sikkerhed.

2 Lige så alsidig som dine projekter Afkortning af laminat, kunststof- eller kobber, tilskæring af fliser, parket eller plexiglas, savning i aluminium eller fibergips med mini-rundsaven fra Bosch er du på den sikre side. Den kompakte konstruktion muliggør en sikker og komfortabel håndtering i enhver situation. De tre medfølgende savklinger til fliser, træ og multi-materiale giver mulighed for at bearbejde mange forskellige materialer og gør PKS 16 Multi til et multitalent.

3

4 Under kontrol Softgrip Enkel betjening og håndtering. Låsning med kontakt Optimal sikkerhed hele tiden! Snitdybde Nem indstilling af skæredybde. Støvsugeradapter Den monterbare støvsugeradapter sikrer støvfrit arbejde. 400 W-motor Til kraftig savning. Beskyttelsesskærm Optimal beskyttelse. Cut Control Enkel og præcis savning langs skærelinjen. Fodplade af metal For optimal og stabil føring af saven. Spindellås Hurtig og simpel udskiftning af savklingen.

5 Type Optagen effekt Spænding Omdrejningstal ubelastet Maksimal skæredybde Savklingediameter Cut Control Indstilling af skæredybde Kabellængde Vægt PKS 16 Multi 400 W V, 50/60 Hz 6400 o/min 16 mm 65 mm P P 2,5 m 1,9 kg Indstilling af skæredybde Vælg hurtigt den ønskede skæredybde. Det gøres ved at løsne låsen, vælge den ønskede skære dybde og spænde låsen igen. Medfølgende tilbehør 1 x savklinge til træ 1 x savklinge til multi-materiale 1 x diamantskæreskive Støvsugeradapter Et perfekt resultat Med Cut Control kan du hele tiden se markeringerne. Således er det let at lave lige og rene snit. Plunge Cut Spindle Lock Multi Material CutControl

6 Diamantskæreskive Fliser, keramik, ler diamantskæreskiven er det rigtige valg til de hårde opgaver, og den skærer uden at slå splinter af. Multi-materialesavklinge Plexiglas, fibergips, plastik, aluminium eller kobber denne savklinge går stort set ikke af vejen for noget materiale. Træsavklinge Profilbrædder, gulvlister, træbeklædninger, laminat og spånplader træsavklingen giver rene og lige snit.

7 Den rigtige klinge til ethvert materiale Med tre medfølgende savklinger til fliser, træ og multimateriale kan PKS 16 Multi gøre næsten alle dine ideer til virkelighed. Det er bare at sætte den rigtige savklinge i og gå i gang straks. Fra mindre udbedringer til komplicerede udsparinger i træ, metal eller kunststof, fra afkortning af laminat til nøjagtig tilskæring af fliser med PKS 16 Multi har du altid et sikkert greb om ethvert projekt.

8

9 Dyksavning lettere end nogensinde Det er en udfordring af save en ren udsparing. Den sænkbare savklinge gør det ekstra let og sikkert at udføre præcis dyksavning til f.eks. kabelkanaler eller stikkontakter med PKS 16 Multi dykker du præcist ned det rigtige sted. Simpel og hurtig savklingeskift Arbejder du på et projekt med forskellige materialer? Takket være den praktiske spindellås skifter du savklingerne i en håndevending. Støvudsugning Vil du arbejde støvfrit inde i huset? Det er ikke noget problem. Forbind blot støvsugeren til den medfølgende adapter, og gå i gang.

10 Rene snit, også i hårde materialer Nøjagtige snit er et ubetinget krav ved hårde materialer såsom fliser. Med PKS 16 Multi og diamantskæreskiven er det nemt at lave præcise og lige snit uden afsplintring i hårde materialer. Den praktiske støvsugeradapter gør det muligt at arbejde støvfrit.

11 Ligger godt i hånden, også hvor pladsen er trang Den kompakte konstruktion og det praktiske bøjlegreb gør, at du betjener PKS 16 Multi ubesværet endda med kun én hånd. Takket være fodpladens særlige udformning og savklingens sideforskydning er savning tæt på kanten intet problem.

12 Har du endnu flere ideer? Find inspiration til forbedringer i hjemmet på Her finder du ikke kun tips og tricks til de mest almindelige opgaver i hjemmet, men også byggevejledninger til kreative designprojekter og naturligvis aktuelle og omfattende oplysninger om alt Bosch el-værktøj til gør-det-selv eren G94413 DK Trykt i Forbundsrepublikken Tyskland. Forbehold for tekniske ændringer. Vi påtager os ikke noget ansvar for trykfejl. Robert Bosch A/S Power Tools Telegrafvej Ballerup