WIP. Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "WIP. Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere"

Transkript

1 WIP HORESTA FORSIKRING Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere

2 UDFORDRINGEN Problemet I dag handler du alene men det giver dig hverken de bedste priser eller de bedste dækninger

3 LØSNINGEN Rejs på 1. klasse sammen med os andre så bruger vi stordriftsfordelene til at opnå de bedste vilkår

4 RISIKOANALYSE Overblik med værktøjer Willis benytter sig af en række af markedets bedste analyseværktøjer for at sætte risici i system og for at skabe et overblik, der gør det muligt at prioritere indsatsen: Er virksomheden i særlig risiko? Skal virksomheden selv tage risikoen? Kan virksomheden eliminere risikoen? Skal virksomheden forsikre risikoen bort? Hvis forsikring Handler det i høj grad om et overblik over forsikringens dækningsomfang: Bygning/løsøre/driftstab Erhvervs-/produktansvar Forhandler-/vækstedsansvar Miljøansvar Rådgiveransvar Transport Arbejdsskade Motorkøretøjer Direktions- og bestyrelsesansvar Diskrimination (EPL) Kriminalitet Kidnapning world-wide Erhvervsrejser Gruppeulykke Sikkerhed med rådgivning Det bedste, du kan gøre for din virksomhed, er at få råd, der kan forhindre, at skaderne overhovedet sker. Certificering Willis gennemgår din virksomhed og vurderer, om den opfylder kravene for at træde ind i konceptet og opnå de særlige fordele. Vi udsteder herefter et certifikat, der beskriver dine forsikringer og vilkår på den måde skal du ikke vente længe på at få en police, der ofte er besværlig at læse og forstå.

5 BESLUTNINGSOPLÆG Professionel løsning Beslutningsoplægget er selve tilbudsgivningen baseret på de valgte forsikringsafdækkede risici herunder: Beskrivelse af konceptets forsikringsselskaber Årligt forsikringsbudget Beskrivelse af dækning med opdelte præmier Sammenligning med fornyelsestilbud i eksisterende forsikringsselskab Konklusion og anbefaling fra Willis Dine beslutninger Det er vores kunder, der træffer beslutningerne, herom er der ingen tvivl. Willis opstiller valgmulighederne og fjerner det overflødige. Vi skaber på den måde et overblik, der gør det nemmere at træffe de rigtige beslutninger. Vores kunder får uddybende dokumentation for de beslutninger, som de har truffet på et korrekt forsikringsfagligt grundlag. Forsikringsleverandører Willis samarbejder med stort set alle forsikringsselskaber i markedet og via vores internationale moderselskab også med mange internationale forsikringsselskaber. Fælles for dem alle er, at de bliver overvåget af Willis Market Security, der skal sikre, at vi kun anbefaler forsikringsselskaber, der kan stille sikkerhed for deres aktiver, så vores kunder kan være sikre på, at alt er, som det skal være, når skaden indtræffer. Willis Insurance Pool er via en markedsundersøgelse udbudt til samtlige samarbejdende forsikringsselskaber i Danmark, hvilket har ført til, at forsikringsprogrammet er blevet placeret i en række kendte selskaber efter principperne om bedste pris/vilkår/setup.

6 SAMARBEJDSAFTALE Forsikringsadministration Udarbejdelse af risikoanalyser Præmieberegning Udstedelse af certifikater uden policeadministration Udarbejdelse af forsikringspolitik i virksomheden Løbende service og rådgivning Statusmøder efter aftale Online skadesanmeldelse, forsikringsoversigt og korrespondance Indhentning af fornyelses-oplysninger Assistance ved skader Risk Audit Tilvalgsydelser Udvidet risikostyring og analyser Udarbejdelse af beredskabsplaner J uridisk bistand omkring forsikringsforhold: kontraktsrådgivning ingeniørbesigtigelse sikringsrådgivning Pensionsordning Benefit-aftale Finansrådgivning Stifinderkoncept Forsikringsplacering Willis forhandler løbende med udvalgte forsikringsselskaber om udvidelser og tilpasninger af konceptet Willis undersøger forsikringsmarkedet hvert 3. år for at sikre den bedst mulige optimering af forsikringsprogrammet Willis er Danmarks største forsikringsmægler Faktisk betyder det i denne sammenhæng, at det er muligt at indhente endnu bedre tilbud til vores kunder og med næsten 450 medarbejdere i Willis og mere end 200 forsikringsmæglere, der er godkendt af Finanstilsynet, så er man godt hjulpet med Willis. Willis er en global forsikringsmægler, der er til stede i mere end 100 lande, og vi kan derfor både handle og rådgive lokalt på de kunders vegne, der står overfor at skulle etablere sig på udenlandske markeder.

7 WILLIS INSURANCE POOL WIP Willis Insurance Pool Professionelt og banebrydende enkelt kort sagt: markedets bedste og mest innovative koncept, der bl.a. baseres på: Enkel administration Enkel tilbudsgivning/beslutningsoplæg Ingen policer udstedelse af certifikater fra Willis Lavere forsikringspræmier Bredere dækninger og vilkår Egne Willis-forsikringsbetingelser Professionel skadehåndtering med kompetencer fra Willis på alle fag- og specialområder Risk Audit For at skabe bedst mulig basis for at optimere WIPkonceptet i fremtiden med hensyn til dækning samt omkostningen til forsikring (præmie), er der ved indtræden og fremtidige fornyelser en obligatorisk Risk Audit (indsamling af risikooplysninger). Alt foregår online,og det vil tage ca. 15 min. at gennemgå alle risiko spørgsmål, som efterfølgende automatisk vil generere et forslag til en handlingsplan for din virksomhed. Til grund for handlingsplanen ligger input fra Willis mange eksperter og specialister, og da spørgeskemaet gennemføres hvert år, kan man følge virksomhedens udvikling meget nøje omkring eventuelle skadesforebyggende tiltag samt status på rating af netop din virksomhed. Som yderligere fordel ved Risk Audit, vil Willis i fremtidige markedsundersøgelser/udbud have et stærkt incitament i bestræbelserne på fasthol delse af et konkurrencedygtigt produkt, idet vi er i stand til at levere et bedre grundlag for vurdering af virksomhedernes risikoprofiler, hvilket giver selskaberne bedre mulighed for en mere præcis tilbudsgivning. Outsourcing og besparelser Hvorfor går det ofte sådan, at virksomheden vokser, uden at vi ændrer den måde, vi gør tingene på? Måske fordi vi har travlt med at skabe fremdrift og beskæftige os med det, vi brænder for. Typisk står virksomheden med en forsikringssammensætning, der glimrende kunne overskues, da virksomheden var mindre, men nu hvor virksomheden er vokset ud af aftalen, så består den af en række sammensatte lappeløsninger. Når virksomheden bliver større, er det også tid til at vælge, hvad man skal overgive til specialister, der nemt kan løse den komplicerede opgave billigere og mere sikkert, end man selv er i stand til.

8 VELKOMMEN TIL WILLIS din internationale forsikringsmægler Kære HORESTA-medlem Willis er en global aktør, som her i landet beskæftiger ca. 450 medarbejdere fordelt på 6 kontorer. Det bevirker, at Willis har et lokalt kendskab, samtidig med at selskabet råder over markedets største indkøbspower. Denne styrkeposition udnytter Willis meget professionelt til at forhandle fordelagtige priser på plads for sine kunder. I HORESTA er vi derfor særdeles tilfredse med at have indgået en samarbejdsaftale, der betyder, at du som medlem får adgang til at gøre brug af selskabets kompetencer på forsikringsområdet. En af de væsentligste værdier i Willis er vigtigheden af at være proaktiv for her igennem at skabe overblik og merværdi for kunderne. Dette sikres gennem grundige analyser og tilpassede kundeløsninger på bredt dækkende forsikringsbetingelser. På den administrative side har Willis indgået aftaler med forsikringsselskaberne, som gør, at man er i stand til at udstede dækningscertifikater inden for ganske få dage. Dette bevirker, at selskabet kan koncentrere sig om sine kerneydelser: Rådgivning og service. Dine fordele Du får tilbudt en grundig analyse af din virksomhed og optimale forsikringsdækninger til særdeles attraktive priser med bredt dækkende forsikrings-betingelser til fordel for dig og din virksomhed, når skaden indtræffer. Også på den administrative front har vi tænkt i nye baner til gavn for vores kunder, hvor du f.eks. ikke længere skal afvente policer fra forsikringsselskaberne, men i stedet for får dækningscertifikater fra Willis tilpasset netop din virksomhed. Jens Zimmer Christensen, formand HORESTA Konceptet Willis Insurance Pool er et koncept direkte rettet mod danske virksomheder inden for næsten alle brancher uanset størrelse. Konceptet er baseret på en professionel markedsundersøgelse, hvad angår såvel dækning, pris som administration. Willis har foretaget undersøgelsen, således at den samlede kundemasse i forsikringsselskabernes øjne bliver betragtet som én kunde, der blot adskiller sig i virksomhedstype og geografi. WIP WILLIS INSURANCE POOL Nyttige oplysninger Akutnummer: København Aarhus Odense Aalborg Roskilde Holstebro Tuborgvej 5 Brendstrupgårdsvej 13 Finlandgade 1 Nyhavnsgade 14, 4 Trekroner Centervej 57 Nupark Hellerup 8200 Aarhus N 5000 Odense C 9000 Aalborg 4000 Roskilde 7500 Holstebro Tlf Tlf Tlf Tlf Tlf Tlf

WIP. Banebrydende enkelt. Tag springet til noget større, bedre og billigere

WIP. Banebrydende enkelt. Tag springet til noget større, bedre og billigere WIP DANSK ERHVERV FORSIKRING Banebrydende enkelt Tag springet til noget større, bedre og billigere UDFORDRINGEN Problemet I dag handler du alene men det giver dig hverken de bedste priser eller de bedste

Læs mere

willis insurance pool

willis insurance pool WIP willis insurance pool willis insurance pool vi skaber overblik En af de væsentligste værdier i Willis er vigtig heden af at være proaktive for herigennem at skabe overblik og merværdi for vores kunder.

Læs mere

HvAD er JereS. for sikringspolitik P KOMMUNE AKTIV RISK MANAGEMENT BASIS FORSIKRINGSMÆGLING

HvAD er JereS. for sikringspolitik P KOMMUNE AKTIV RISK MANAGEMENT BASIS FORSIKRINGSMÆGLING HvAD er JereS for sikringspolitik? BASIS FORSIKRINGSMÆGLING AKTIV RISK MANAGEMENT INVESTERINGER POLICE- SUND I AKTIVER BESPARELSE BESPA P ØKONOMI KOMMUNE Kære Indkøbschef Hvad er en forsikringsmægler?

Læs mere

VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER

VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER Du synes sikkert det er tidskrævende og besværligt at tage dig af virksomhedens forsikringer. Måske er du usikker på, om din virksomhed og dine medarbejdere er dækket

Læs mere

Professionel rådgivning og sparring. Skaber værdi for din virksomhed

Professionel rådgivning og sparring. Skaber værdi for din virksomhed Professionel rådgivning og sparring Skaber værdi for din virksomhed Vi ser gerne, at du har høje forventninger til os Siden 1996 har Dansø rådgivet og sparret med virksomheder for at af Hos Dansø finder

Læs mere

WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER EKSKLUSIVT SKOLEPROGRAM

WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER EKSKLUSIVT SKOLEPROGRAM WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER EKSKLUSIVT SKOLEPROGRAM HVAD FÅR I? Forsikringsplan og forsikringspolitik Forsikringsudbud med 500 andre skoler Tilbudssammenligning og beslutningsoplæg Forsikringsoversigt

Læs mere

GENTOFTE KOMMUNE Kravspecifikation i forbindelse med udbud af forsikringsmæglerydelse til Gentofte kommune i henhold til

GENTOFTE KOMMUNE Kravspecifikation i forbindelse med udbud af forsikringsmæglerydelse til Gentofte kommune i henhold til Kravspecifikation i forbindelse med udbud af forsikringsmæglerydelse til Gentofte kommune i henhold til Bekendtgørelse af lov om indhentning af tilbud på visse offentlige og offentligt støttede kontrakter

Læs mere

BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE

BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE 2014 FORSIKRING BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE Forsikringsaftalen har allerede en meget stor tilslutning, og derfor er vi i Willis ikke i tvivl om, at endnu flere medlemsvirksomheder med fordel kan

Læs mere

Forsikringsaftalen er i udbud med passende mellemrum efter aftale

Forsikringsaftalen er i udbud med passende mellemrum efter aftale FORSIKRING 2014 Branchetilpasset forsikringspakke Forsikringsaftalen har allerede en meget stor tilslutning, og derfor er vi i Willis ikke i tvivl om, at endnu flere medlemsvirksomheder med fordel kan

Læs mere

Forslag til RISIKO- OG FORSIKRINGSPOLITIK

Forslag til RISIKO- OG FORSIKRINGSPOLITIK Forslag til RISIKO- OG FORSIKRINGSPOLITIK Udarbejdet 15. januar 2007 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forsikringsmarkedet historisk og p.t.... 2 Hvordan appelleres bedst til markedet... 3 Formål med en risiko- og

Læs mere

ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM

ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER MANGLEDE EN KLAUSUL Willis fik en henvendelse fra et medlem, som ikke var forsikret gennem Arbejdsgivernes forsikringsaftale. Virksomheden

Læs mere

ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM

ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM ARBEJDSGIVERNES FORSIKRINGSPROGRAM WILLIS MEGET MERE END FORSIKRINGER MANGLEDE EN KLAUSUL Willis fik en henvendelse fra et medlem, som ikke var forsikret gennem Arbejdsgivernes forsikringsaftale. Virksomheden

Læs mere

BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE

BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE FORSIKRING 2013 BRANCHETILPASSET FORSIKRINGSPAKKE Forsikringsaftalen har allerede en meget stor tilslutning, og derfor er vi i Willis ikke i tvivl om, at endnu flere medlemsvirksomheder med fordel kan

Læs mere

UDKAST Forsikrings- og risikostyringspolitik. Viborg Kommune

UDKAST Forsikrings- og risikostyringspolitik. Viborg Kommune UDKAST Viborg Kommune 1. december 2010 Side 1 af 7 Forord Ifølge styrelsesvedtægtens 11 skal Økonomiudvalget fastsætte regler om, i hvilket omfang kommunens værdier og risici skal forsikres. Med denne

Læs mere

Forsikrings- og risikostyringsvejledning. Viborg Kommune

Forsikrings- og risikostyringsvejledning. Viborg Kommune Forsikrings- og Viborg Kommune Oktober 2015 Side 1 af 5 Forsikrings- og Formål Denne vejledning ligger i naturlig forlængelse af Viborg Kommunes Forsikrings- og risikostyringspolitik. Vejledningen fastlægger

Læs mere

Risikostyrings- og forsikringspolitik for Region Nordjylland

Risikostyrings- og forsikringspolitik for Region Nordjylland Risikostyrings- og forsikringspolitik for Region Nordjylland Indhold: 1. Formålet med Region Nordjyllands risikostyrings- og forsikringspolitik 2. Regionens risikostyrings- og forsikringsmæssige organisation

Læs mere

MØLHOLM BEHANDLINGSFORSIKRING

MØLHOLM BEHANDLINGSFORSIKRING MØLHOLM BEHANDLINGSFORSIKRING KÆRE MEDLEM Fængselsforbundet har samarbejdet med Willis og Mølholm Forsikring om en behandlingsforsikring siden 2003, hvor Fængselsforbundet indgik den første aftale, sammen

Læs mere

Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig. Pris Kr.

Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig. Pris Kr. Dato - 2018 Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig Pris 8.750 Kr. I forhold til præcist dit hus og ud fra oplysningerne i tilstandsrapporten og el-installationsrapporten, finder vi det

Læs mere

Månedspræmie fra kun 357 kr. pr. måned. Bilforsikring technoforsikring.dk

Månedspræmie fra kun 357 kr. pr. måned. Bilforsikring technoforsikring.dk Månedspræmie fra kun 357 kr. pr. måned Bilforsikring 2018 technoforsikring.dk Du kan blive elitebilist hos os allerede som 21-årig Vælg den rigtige forsikring til din bil For de fleste mennesker er bilen

Læs mere

Klagen har efter anmodning fra klageren og med Finanstilsynets samtykke været tillagt opsættende virkning under ankenævnets behandling af sagen.

Klagen har efter anmodning fra klageren og med Finanstilsynets samtykke været tillagt opsættende virkning under ankenævnets behandling af sagen. Kendelse af 3. maj 2001. 00-189.505. Klagerens virksomhed var omfattet af lov om forsikringsmæglervirksomhed. 1 i lov om forsikringsmæglervirksomhed. (Suzanne Helsteen, Connie Leth og Vagn Joensen) Advokat

Læs mere

Arbejdsgivernes forsikringsprogram. meget mere end forsikringer

Arbejdsgivernes forsikringsprogram. meget mere end forsikringer Arbejdsgivernes forsikringsprogram meget mere end forsikringer 1 Case Mangelfuld forsikring får konsekvenser Willis Towers Watson fik en henvendelse fra et medlem, der ikke var forsikret gennem Arbejdsgivernes

Læs mere

Få flere forretningsmæssige. Skræddersyede forsikringer og specialiseret rådgivning til jeres virksomhed.

Få flere forretningsmæssige. Skræddersyede forsikringer og specialiseret rådgivning til jeres virksomhed. Få flere forretningsmæssige fordele Skræddersyede forsikringer og specialiseret rådgivning til jeres virksomhed. Et godt partnerskab handler om synergi og indsigt. Et skræddersyet partnerskab... Førende

Læs mere

Få kompetent og personlig hjælp

Få kompetent og personlig hjælp Arbejdsskade Få kompetent og personlig hjælp til at forebygge arbejdsskader Få gratis rådgivning af vores arbejdsskadeingeniør I kan nok ikke undgå alle arbejdsskader men I kan gøre meget for at minimere

Læs mere

Risikostyrings- Forsikrings- og Sikringspolitik

Risikostyrings- Forsikrings- og Sikringspolitik Dato Sagsnummer Kultur- og Økonomiforvaltningen Jura & Forsikring 6. juli 2017 Sagsnummer Risikostyrings- Forsikrings- og Sikringspolitik Forord I henhold til kommunens styrelsesvedtægt fastsætter Økonomiudvalget

Læs mere

WILLIS ER UVILDIG RÅDGIVNING

WILLIS ER UVILDIG RÅDGIVNING WILLIS ER UVILDIG RÅDGIVNING UVILDIGHED KAN IKKE GRADBØJES I Willis bliver vi som markedsleder ind i mellem mødt med indvendinger mod vores rolle som forsikringsmægler og vores forretningsmodel generelt.

Læs mere

Statusrapport for Frederikshavn Forsyning A/S 2009 - inkl. datterselskaber

Statusrapport for Frederikshavn Forsyning A/S 2009 - inkl. datterselskaber Statusrapport for Frederikshavn Forsyning A/S 2009 - inkl. datterselskaber Statusrapport for 2009 Indholdsfortegnelse Statusrapportens formål...2 Status på Frederikshavn Forsynings forsikringsordning...2

Læs mere

Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig. Pris Kr.

Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig. Pris Kr. Dato 2019 Aftalen omhandler Rådgivningspakke 3 Vi gør det for dig Pris 8.750 Kr. I forhold til præcist dit hus og ud fra oplysningerne i tilstandsrapporten og el installationsrapporten, finder vi det bedste

Læs mere

Forsikringspolitik / - administration. for. Norddjurs Kommune

Forsikringspolitik / - administration. for. Norddjurs Kommune Norddjurs Kommune 17. januar 2006/cl. Forsikringspolitik / - administration for Norddjurs Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Formål... 3 2. Forsikringsgiver... 3 3. Forsikringstager... 3 4. Administrativ organisation...

Læs mere

Forsikringspolitik/ - administration for Norddjurs Kommune

Forsikringspolitik/ - administration for Norddjurs Kommune Norddjurs Kommune Økonomi- og lønafdelingen Område: Forsikringspolitik Gældende fra: 25. januar 2006 Ansvarlig: Økonomi- og lønchefen Dækningsområde: Norddjurs Kommune Forsikringspolitik/ - administration

Læs mere

STATUSRAPPORT 2012 GREVE KOMMUNE

STATUSRAPPORT 2012 GREVE KOMMUNE Indholdsfortegnelse Statusrapportens formål...3 Statuserklæring...3 Generel status på året 2012...3 Status på Greve Kommunes forsikringsprogram...4 Udvalgte uforsikrede risici...4 Væsentlige skader...6

Læs mere

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing med PFA har stiftet, som privatpersoner har mulighed for at investere i. Bestyrelsen i består af direktør og tidligere

Læs mere

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private

Styrk din opsparing. - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing - PFA tilbyder nu investeringsforening til private Styrk din opsparing med PFA har stiftet, som privatpersoner har mulighed for at investere i. Bestyrelsen i består af direktør og tidligere

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Aarhus Kommune. Den 9. juni 2011

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Aarhus Kommune. Den 9. juni 2011 Indstilling Til Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 9. juni 2011 Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Genudbud af Aarhus Kommunes brand- og stormskadeforsikringer 1. Resume Aarhus Kommune indførte

Læs mere

UDKAST TIL BETÆNKNING

UDKAST TIL BETÆNKNING EUROPA-PARLAMENTET 2009-2014 Økonomi- og Valutaudvalget 25.9.2013 2013/2174(INI) UDKAST TIL BETÆNKNING om forsikringsdækning af naturkatastrofer og menneskeskabte katastrofer (2013/2174(INI)) Økonomi-

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAXO PRIVATBANK ENDELIG KAN DU BLIVE PRIVATE BANKING KUNDE I FREMTIDENS BANK

VELKOMMEN TIL SAXO PRIVATBANK ENDELIG KAN DU BLIVE PRIVATE BANKING KUNDE I FREMTIDENS BANK VELKOMMEN TIL SAXO PRIVATBANK ENDELIG KAN DU BLIVE PRIVATE BANKING KUNDE I FREMTIDENS BANK SAXO PRIVATBANK SIDE 2 VELKOMMEN I SAXO PRIVATBANK Det er os en stor fornøjelse at præsentere dig for vores i

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

Det handler egentlig ikke om forsikring. Det handler om at sikre godt håndværk

Det handler egentlig ikke om forsikring. Det handler om at sikre godt håndværk Det handler egentlig ikke om forsikring. Det handler om at sikre godt håndværk Som selvstændig håndværker er det vigtigt at have en forsikring, der passer præcis til din virksomhed. Overlad din virksomheds

Læs mere

Pensionskoncept. Sundhed Tryghed Frihed

Pensionskoncept. Sundhed Tryghed Frihed Pensionskoncept Sundhed Tryghed Frihed Medarbejdere og virksomhed Den bedst mulige sikring Vi mener, det er afgørende, at alle medarbejdere i Grontmij Carl Bro har en pensionsopsparing, en sundhedsordning

Læs mere

Kend din ansvarsforsikring

Kend din ansvarsforsikring 14 Kend din ansvarsforsikring I lyset af et stigende antal erstatningskrav mod rådgivere, herunder revisorer, giver Willis gode råd og vejledning i relation til professionel ansvarsforsikring for revisorer

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375

Samarbejdsaftale. mellem. CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375 Samarbejdsaftale mellem CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375 og [Forsikringsmæglerens navn og adresse] (Herefter Forsikringsmægleren ) 1. Indledning

Læs mere

INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA

INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST - Invester sammen med PFA STYRK DIN OPSPARING MED INVESTERINGSFORENINGEN PFA INVEST PFA har stiftet Investeringsforeningen PFA Invest, som privatpersoner har mulighed

Læs mere

Forsikringsmæglere Michael Andersen Michael Frølund. Vingsted Centret 26. September 2014

Forsikringsmæglere Michael Andersen Michael Frølund. Vingsted Centret 26. September 2014 Forsikringsmæglere Michael Andersen Michael Frølund Vingsted Centret 26. September 2014 Servicekontrakt og forsikring ny vindmølle LAND BASEREDE VINDMØLLER Punkter Overvejelser inden kontraktens indgåelse

Læs mere

Dine Leverandører AG har gjort det nemt for dig! - og NEJ det er ikke besværligt at skifte leverandører!

Dine Leverandører AG har gjort det nemt for dig! - og NEJ det er ikke besværligt at skifte leverandører! AGs samarbejdspartnere Dine Leverandører Som medlem i AG-netværket har du adgang til attraktive priser hos de leverandører som du har brug for som restauratør. På de følgende sider finder du alle leverandørerne,

Læs mere

Bekendtgørelse om forsikringsformidleres uddannelse 1)

Bekendtgørelse om forsikringsformidleres uddannelse 1) Bekendtgørelse om forsikringsformidleres uddannelse BEK nr 1110 af 14/11/2004 (Gældende) Bekendtgørelse om forsikringsformidleres uddannelse 1) I medfør af 9, stk. 1 og 2, 31 og 39 i lov nr. 362 af 19.

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

Politianmeldelse af Fyns Forsikrings Revision for overtrædelse af 4 i bekendtgørelse af lov om forsikringsformidling

Politianmeldelse af Fyns Forsikrings Revision for overtrædelse af 4 i bekendtgørelse af lov om forsikringsformidling Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet Kampmannsgade 1 1604 København V 18. marts 2015 Ref. CGS J.nr. 5951-0040 Politianmeldelse af Fyns Forsikrings Revision for overtrædelse

Læs mere

VÆRSGO. KONTANTE FORDELE TIL DIG FRA RTM Insurance Brokers A/S & Landsforeningen af statsautoriserede Fodterapeuter

VÆRSGO. KONTANTE FORDELE TIL DIG FRA RTM Insurance Brokers A/S & Landsforeningen af statsautoriserede Fodterapeuter VÆRSGO KONTANTE FORDELE TIL DIG FRA RTM Insurance Brokers A/S & Landsforeningen af statsautoriserede Fodterapeuter ERHVERVSFORSIKRING - PENSION - PRIVATFORSIKRING Kære medlem Landsforeningen af statsautoriserede

Læs mere

RTM Insurance Brokers A/S Juni 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. ARKEN. Aktuelle udstillinger

RTM Insurance Brokers A/S Juni 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. ARKEN. Aktuelle udstillinger I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Arken - Nyheder Industri - Tysk gigant på det danske forsikringsmarked - Firma ramt af hackerangreb: Husk at tage backup - Festivaltid: Hvordan er jeg som frivillig

Læs mere

Sådan er vi forsikret. Forsikringsvejledning for. Faxe Kommune

Sådan er vi forsikret. Forsikringsvejledning for. Faxe Kommune Sådan er vi forsikret Forsikringsvejledning for Faxe Kommune Risikostyringsprisen 2013 Pris givet af Gjensidige Forsikring Tænk dig om det skader ikke Revideret Januar 2015 Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse

Læs mere

BIOFOS A/S. Arbejdsskadeforsikring

BIOFOS A/S. Arbejdsskadeforsikring BIOFOS A/S Arbejdsskadeforsikring Oktober 2016 Indhold 1. Generelle betingelser... 2 1.1. Policens opbygning og omfang... 2 1.2. Forsikringstager... 2 1.3. Sikrede... 2 1.4. Ikrafttrædelse... 2 1.5. Erstatningsgrundlag...

Læs mere

Beslutningsoplæg. EU-udbud af forsikringsydelser

Beslutningsoplæg. EU-udbud af forsikringsydelser Beslutningsoplæg EU-udbud af forsikringsydelser Indhold Indledning... 3 Forudsætning for tilbuddenes gyldighed... 3 Tilbudsmateriale... 3 Forsikringsudbud... 3 EU-udbud 77353-2016... 3 Deltagende selskaber...

Læs mere

STATUSRAPPORT 2013 FREDERIKSHAVN FORSYNING A/S INKL. DATTERSELSKABER

STATUSRAPPORT 2013 FREDERIKSHAVN FORSYNING A/S INKL. DATTERSELSKABER Indholdsfortegnelse Statusrapportens formål...3 Status på Frederikshavn Forsynings forsikringsordning...3 Skadestatistik og skadeforebyggelse...5 Skadeforebyggelse og risk management...7 Konklusion og

Læs mere

POLICE. Forsikringstager. Policenummer : VAS1301052. Forsikring : Professionel ansvar inkl. erhvervsansvar

POLICE. Forsikringstager. Policenummer : VAS1301052. Forsikring : Professionel ansvar inkl. erhvervsansvar POLICE Forsikringstager Policenummer : VAS130102 Forsikring : Professionel ansvar inkl. erhvervsansvar Rammeaftale : Rammeaftale for Pharmadanmarks medlemmer, der driver selvstændig klinisk konsulentvirksomhed.

Læs mere

Allerød Kommune. NOTAT Bilag til punkt til Økonomiudvalget. Udbud af Kommunens forsikringsprogram

Allerød Kommune. NOTAT Bilag til punkt til Økonomiudvalget. Udbud af Kommunens forsikringsprogram NOTAT Bilag til punkt til Økonomiudvalget Udbud af Kommunens forsikringsprogram Allerød Kommune har været i udbud med forsikringsprogrammet, og har nu resultatet af udbuddet. Baggrunden for udbuddet i

Læs mere

Om os. Tilsynsmyndighed er Finanstilsynet. FRIDA Forsikring Agentur A/S Telefon: +45 7070 7879 Web: www.fridaforsikring.dk

Om os. Tilsynsmyndighed er Finanstilsynet. FRIDA Forsikring Agentur A/S Telefon: +45 7070 7879 Web: www.fridaforsikring.dk Om os Når du køber din næste bolig eller vælger at bygge et nyt hjem, skal der træffes mange store beslutninger. Forsikring af huset er blot én af dem. Her er FRIDA din partner. FRIDA er specialister indenfor

Læs mere

Willis Towers Watsons sikringsafdeling. Dine sikringsrådgivere

Willis Towers Watsons sikringsafdeling. Dine sikringsrådgivere Willis Towers Watsons sikringsafdeling Dine sikringsrådgivere Er der styr på sikkerheden i din virksomhed? Få hjælp af Willis Towers Watsons sikringsrådgivere I en moderne virksomhed har ledelsen rigeligt

Læs mere

Ansøgning om udstationeringsforsikring 2015

Ansøgning om udstationeringsforsikring 2015 Ansøgning om udstationeringsforsikring 2015 Denne ansøgning udfyldes med generelle oplysninger og de forsikringsdækninger du ønsker. Ansøgningen består af i alt 5 sider, som alle skal indleveres samlet

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

E/F Hasletoppen Ryvej 36 Hasle 8210 Aarhus V. 28. januar 2012. Kundenr. 95841918 Policenr. 581 264 302 0. Kære kunde

E/F Hasletoppen Ryvej 36 Hasle 8210 Aarhus V. 28. januar 2012. Kundenr. 95841918 Policenr. 581 264 302 0. Kære kunde Trekroner Forsikring A/S Gammel Kongevej 60 1790 København V E/F Hasletoppen Ryvej 36 Hasle 8210 Aarhus V Tlf. 70 100 380 Fax 70 100 388 Internet: www.trekroner.dk 28. januar 2012 Kundenr. 95841918 Policenr.

Læs mere

Serop Vikar & Rekruttering ApS. Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar

Serop Vikar & Rekruttering ApS. Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar YDELSESKATALOG Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar 2016 Ydelseskataloget må ikke kopieres eller på anden måde anvendes uden skriftlig tilladelse fra. Indholdsfortegnelse Indledning... 2

Læs mere

Viden der virker. Vi har derfor valgt at fokusere på udvalgte målgrupper, hvor vores erfaring er stor og vores kendskab er specialiseret.

Viden der virker. Vi har derfor valgt at fokusere på udvalgte målgrupper, hvor vores erfaring er stor og vores kendskab er specialiseret. ErhvervsCenter Alka Viden der virker I ErhvervsCenter Alka har vi mere end 30 års erfaring. Vi har kendskab til jeres særlige forsikringsbehov og holder os løbende orienteret om jeres branches udvikling.

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

Rapport: Forsikring af frivillig indsats

Rapport: Forsikring af frivillig indsats KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Koncernservice BILAG 3 10. december 2018 Rapport: Forsikring af frivillig indsats Indhold Forsikring af frivillig indsats... 1 Forsikringsløsninger for forsikring

Læs mere

Ændringsforslag. til. Forslag til lov om ændring af lov om forsikringsformidling

Ændringsforslag. til. Forslag til lov om ændring af lov om forsikringsformidling Erhvervsudvalget L 52 - Bilag 19 Offentligt Ændringsforslag til Forslag til lov om ændring af lov om forsikringsformidling (Forsikringsmæglervirksomheders oplysningspligter og forbud mod at forsikringsmæglervirksomheder

Læs mere

Dine funktionærers firmapension. få overblik over jeres muligheder

Dine funktionærers firmapension. få overblik over jeres muligheder Dine funktionærers firmapension få overblik over jeres muligheder En bedre pensionsordning til dine medarbejdere For at sikre den bedste pensionsordning til alle medlemmerne i Grafisk Arbejdsgiverforening

Læs mere

DET SIGER SIG SELV...

DET SIGER SIG SELV... DET SIGER SIG SELV... 2 PENSION FOR SELVSTÆNDIGE ER SKABT FOR AT TJENE MEDLEMMERNE IKKE FOR AT TJENE PENGE Det siger sig selv... Hvis ikke Pension for Selvstændige allerede var blevet etableret tilbage

Læs mere

RESUME RAPPORT 2008:5. International undersøgelse af forbrugerinitiativer på skadesforsikringsområdet

RESUME RAPPORT 2008:5. International undersøgelse af forbrugerinitiativer på skadesforsikringsområdet SIDE 1 International undersøgelse af forbrugerinitiativer på skadesforsikringsområdet Forsikring & Pension har i en årrække arbejdet med at styrke åbenhed og gennemsigtighed på forsikringsområdet. På skadesforsikringsområdet

Læs mere

Bent Kemplar www.kromannreumert.com/insights. Partner

Bent Kemplar www.kromannreumert.com/insights. Partner Bent Kemplar Partner W&I-FORSIKRINGER: AFDÆK RISICI VED VIRKSOMHEDSSALG Ethvert virksomhedssalg kan være forbundet med garantirisici og manglende fleksibilitet i forhold til rådighed over købesummen efter

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016

MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016 MOD NYE LØSNINGER Dansk Byggeris Strategi 2014-2016 FORORD Dansk Byggeri har udarbejdet en ny strategi. Efter en lang periode med krise og tilpasninger ser vi nu fremad og fokuserer på udvikling. Derfor

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

Aon Risk Solutions Health & Benefits. AonUP. Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet

Aon Risk Solutions Health & Benefits. AonUP. Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet Aon Risk Solutions Health & Benefits AonUP 2015 Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet Velkommen Din pensionsordning 3 Pensionsopsparing 4 Din pensionsopsparing 5 Ratepension 6 Livsvarig

Læs mere

Skab en succesfuld kommune

Skab en succesfuld kommune 009712 pwc.dk Skab en succesfuld kommune Med mere overskud og støtte til medarbejdere og borgere PwC kan hjælpe din kommune med at udnytte de menneskelige og økonomiske ressourcer optimalt til glæde for

Læs mere

Forstå din virksomheds forsikringsprogram. v/anne Buhl Bjelke Uddannelsesdagen 2015

Forstå din virksomheds forsikringsprogram. v/anne Buhl Bjelke Uddannelsesdagen 2015 Forstå din virksomheds forsikringsprogram v/anne Buhl Bjelke Uddannelsesdagen 2015 2 Agenda Forsikringsbehov og afdækning Typer af forsikringer i et forsikringsprogram Lovpligtige Sædvanlige Specialforsikringer

Læs mere

ANSVARSFORSIKRING TIL IT-VIRKSOMHEDER SPØRGESKEMA

ANSVARSFORSIKRING TIL IT-VIRKSOMHEDER SPØRGESKEMA ANSVARSFORSIKRING TIL IT-VIRKSOMHEDER 1. generel info SPØRGESKEMA Virksomhedens navn: Telefon: Virksomhedens adresse: CVR nummer: _ Kontaktperson: Mailadresse: Website: Betjener (forsikringsmægler eller

Læs mere

TILLÆGSFORSIKRINGSAFTALEN 1995

TILLÆGSFORSIKRINGSAFTALEN 1995 TILLÆGSFORSIKRINGSAFTALEN 1995 11.11.2010 Philip Heymans Allé 1 2900 Hellerup Tlf. 41 91 91 91 Fax 41 91 91 92 fp@forsikringogpension.dk Indholdsfortegnelse Side 1. Formålsbestemmelse 2 2. Definitioner

Læs mere

ANSVARSFORSIKRING TIL EJENDOMSMÆGLERE SPØRGESKEMA

ANSVARSFORSIKRING TIL EJENDOMSMÆGLERE SPØRGESKEMA ANSVARSFORSIKRING TIL EJENDOMSMÆGLERE 1. generel info SPØRGESKEMA Virksomhedens navn: Telefon: Virksomhedens adresse: CVR nummer: Kontaktperson: Mailadresse: Website: Betjener (forsikringsmægler eller

Læs mere

Revision eller udvidet gennemgang?

Revision eller udvidet gennemgang? www.pwc.dk/udvidetgennemgang Revision eller udvidet gennemgang? Stil skarpt på din virksomheds behov Få et indblik i de overvejelser, du skal gøre dig, når du skal vælge mellem fortsat revision eller udvidet

Læs mere

Velkommen i Sydbank Schweiz

Velkommen i Sydbank Schweiz Dr. Thomas König adm. direktør Sydbank Schweiz AG Velkommen i Sydbank Schweiz Og velkommen til en verden af særlig kompetencer og rådgivning, der har ét mål; at optimere dine formueforhold. Du vil opleve

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

Dine Leverandører AG har gjort det nemt for dig! - og NEJ det er ikke besværligt at skifte leverandører!

Dine Leverandører AG har gjort det nemt for dig! - og NEJ det er ikke besværligt at skifte leverandører! AGs samarbejdspartnere Dine Leverandører Som medlem i AG-netværket har du adgang til attraktive priser hos de leverandører som du har brug for som restauratør. På de følgende sider finder du alle leverandørerne,

Læs mere

Hvad er vigtigt, når du vurderer et forsikringstilbud?

Hvad er vigtigt, når du vurderer et forsikringstilbud? Hvad er vigtigt, når du vurderer et forsikringstilbud? Hvad skal din virksomhed være opmærksom på, når du vurderer tilbud fra forsikringsselskaberne? Dette er en tjekliste til brug for din vurdering af,

Læs mere

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue?

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue? PFA Bank Får du fuldt udbytte af din formue? 1 2 En enkel bank med en enkel model Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende for at

Læs mere

Udbud 2018 Beslutningsoplæg

Udbud 2018 Beslutningsoplæg Hvidovre Kommune Udbud 2018 Beslutningsoplæg 2. november 2018 2 Indhold Indledning... 3 Udbudte forsikringer... 3 Forsikringsselskaber... 4 Konklusion... 4 Kommentarer til tilbuddene... 7 Markedsforhold...

Læs mere

VI ER MED DIG OVERALT

VI ER MED DIG OVERALT VI ER MED DIG OVERALT Studenterforsikring Gældende fra 1. januar 2015 DKK STUDENTERFORSIKRING Din uddannelsesinstitution tilbyder sammen med Willis en særlig fordelagtig rejseforsikring til dig, der skal

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

Med virkning fra den 1. januar 2009 har KLF`s hovedbestyrelse besluttet at flytte alle pensionsindbetalinger fra Topdanmark til PFA.

Med virkning fra den 1. januar 2009 har KLF`s hovedbestyrelse besluttet at flytte alle pensionsindbetalinger fra Topdanmark til PFA. Kære medlem Med virkning fra den 1. januar 2009 har KLF`s hovedbestyrelse besluttet at flytte alle pensionsindbetalinger fra Topdanmark til PFA. Til grund for beslutningen ligger en meget grundig gennemgang

Læs mere

Forsikringer til Ejendom og Forening

Forsikringer til Ejendom og Forening Forsikringer til Ejendom og Forening Én løsning til Ejendom og Forening Det skal ikke være nogen hemmelighed, at forsikring ofte kan være en kompliceret størrelse. Og har man travlt med både job og frivilligt

Læs mere

fremtiden starter her... Medlemskab

fremtiden starter her... Medlemskab fremtiden starter her... Medlemskab VELKOMMEN TIL DANSK ERHVERV» Dansk Erhverv er landets hurtigst voksende erhvervsorganisation. Det er vi blandt andet, fordi vi leverer værdiskabende rådgivning og politisk

Læs mere

Opsamling på dialogmøde om Entreprenører på eget sikkerhedscertifikat

Opsamling på dialogmøde om Entreprenører på eget sikkerhedscertifikat Opsamling på dialogmøde om Entreprenører på eget sikkerhedscertifikat Afholdt torsdag d. 28. januar 2016 hos Banedanmark Program for mødet 1) Velkomst og formål ved Martin Harrow, områdechef for Kvalitet

Læs mere

fremtiden starter her... BASIS Medlemskab

fremtiden starter her... BASIS Medlemskab fremtiden starter her... Medlemskab VELKOMMEN TIL DANSK ERHVERV» Dansk Erhverv er landets hurtigst voksende erhvervsorganisation. Det er vi blandt andet, fordi vi leverer værdiskabende rådgivning og politisk

Læs mere

Nul huller i økonomien

Nul huller i økonomien Nul huller i økonomien VED GLOBAL DENTAL INSURANCE A/S 1 Nu kan du undgå økonomiske overraskelser hos din tandlæge Velkommen til Dansk Tandforsikring Danskerne bruger mellem 50.000 og 500.000 kr. på tandlægeregninger

Læs mere

K E N D E L S E. Sagsfremstilling: [Klager] kontaktede i maj 2013 [indklagede] i forbindelse med køb af ejendommen [adresse].

K E N D E L S E. Sagsfremstilling: [Klager] kontaktede i maj 2013 [indklagede] i forbindelse med køb af ejendommen [adresse]. København, den 31. august 2017 Sagsnr. 2017-545/MKJ 2. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over [indklagede], [bynavn]. Klagens tema: [Klager] har klaget over, at

Læs mere

BILFORSIKRING HOS OS KAN DU BLIVE ELITEBILIST SOM 21 ÅRIG. Månedspræmie fra kun 391 kr. pr. md.

BILFORSIKRING HOS OS KAN DU BLIVE ELITEBILIST SOM 21 ÅRIG. Månedspræmie fra kun 391 kr. pr. md. BILFORSIKRING 2019 HOS OS KAN DU BLIVE ELITEBILIST SOM 21 ÅRIG Månedspræmie fra kun 391 kr. pr. md. BILFORSIKRING SELSKAB: KØBSTÆDERNES FORSIKRING / PRODUKT: BILFORSIKRING / DANMARK I dette dokument får

Læs mere

DET SIGER SIG SELV...

DET SIGER SIG SELV... DET SIGER SIG SELV... 2 PENSION FOR SELVSTÆNDIGE ER SKABT FOR AT TJENE MEDLEMMERNE IKKE FOR AT TJENE PENGE Det siger sig selv... Hvis ikke Pension for Selvstændige allerede var blevet etableret tilbage

Læs mere

D ANMAr KS EKSPOr TKr EDi T. Sælg mere. Hjælp dine udenlandske kunder med finansiering, og styrk dit salg

D ANMAr KS EKSPOr TKr EDi T. Sælg mere. Hjælp dine udenlandske kunder med finansiering, og styrk dit salg D ANMAr KS EKSPOr TKr EDi T Sælg mere Hjælp dine udenlandske kunder med finansiering, og styrk dit salg EKF kan skaffe din kunde et lån, som udelukkende kan bruges til at købe dine varer Foto: AAlborg

Læs mere

PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS

PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS Søren Palfelt, marts 2013 DAGSORDEN PFA Plus Fremtidens pensionsløsning Hvad er det nye? Investering og afkast Forsikringsdækninger

Læs mere

Forsikrings- og Risikostyringspolitik. Retningslinjer & bestemmelser

Forsikrings- og Risikostyringspolitik. Retningslinjer & bestemmelser (afløser bilag af 24. marts 2015) Forsikrings- og Risikostyringspolitik Retningslinjer & bestemmelser 1. Indledning... 3 2. Forsikrings- og Risikostyringspolitikkens anvendelse... 3 3. Hvem er omfattet

Læs mere

POLICE. Forsikringstager. Policenummer : VAS1200756-2. Forsikring : Professionel ansvarsforsikring. Forsikringstager : Implement Consulting Group P/S

POLICE. Forsikringstager. Policenummer : VAS1200756-2. Forsikring : Professionel ansvarsforsikring. Forsikringstager : Implement Consulting Group P/S POLICE Forsikringstager Policenummer : VAS1200756-2 Forsikring : Professionel ansvarsforsikring Forsikringstager : Implement Consulting Group P/S Adresse : Strandvejen 56, 2900 Hellerup Virksomhedens CVR.

Læs mere

Projects : Across Boundaries

Projects : Across Boundaries Projects : Across Boundaries Kontrakt / Forsikring / Lokale forhold Prepared by Aon Risk Solutions Agenda Aftalegrundlag Forsikringsdækninger Etablering af forsikring Lokale forhold Projektansvarsforsikring

Læs mere