BILAG 2 RAMMEAFTALE OM ITS RÅDGIVNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BILAG 2 RAMMEAFTALE OM ITS RÅDGIVNING"

Transkript

1 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Maj 2013 <Tilføj dok. nr,> Vibeke Schiøler Sørensen BILAG 2 RAMMEAFTALE OM ITS RÅDGIVNING SAP OPGAVENR. ITS_UDBUD FAKTURAREFERENCE Vil fremgå af rekvisitionen for de konkrete opgaver. 1. PARTERNE Mellem Vejdirektoratet Niels Juels Gade København K og <Anfør rådgiverens firmanavn og adresse> CVR nr.: < Anfør CVR nr.> i det følgende kaldet rådgiveren er der indgået følgende aftale om rådgivning og bistand (i det følgende samlet betegnet rådgivning ) under henvisning til Vejdirektoratets særlige betingelser for rådgivning af maj 2013 (SBR). Rammeaftalen er gældende fra <Anfør begyndelsesdato> til og med <Anfør slutdato>. Rammeaftalen kan efter udløbet af denne periode forlænges to gange à 12 måneder. Nærværende rammeaftale er 1 ud af X rammeaftaler indgået med forskellige aktører. De rådgivere, som Vejdirektoratet indgår rammeaftale med vil blive opført på en liste med den økonomisk mest fordelagtige som nummer 1, den næstmest økonomisk fordelagtige som 2, og så videre. Listen viser rangfølgen af de rådgivere, som Vejdirektoratet vælger at indgå rammeaftale med. Se bilag 2 til aftalen. Rammeaftalerne er i forhold til rådgiveren ikke eksklusive. Vejdirektoratet kan således i konkrete situationer vælge at indgå rådgiveraftale med rådgivere, der ikke har en rammeaftale. Niels Juels Gade København vd@vd.dk EAN Postboks 9018 Telefon vejdirektoratet.dk SE

2 2 af 7 2. TILDELING AF KONKRETE OPGAVER (REKVISITIONER) Tildeling af rådgiveraftaler kan enten ske ved direkte tildeling eller ved miniudbud, hvor alle rådgivere på rammeaftalen kan afgive tilbud. I nærværende afsnit 2 er redegjort for, hvornår Vejdirektoratet vil anvende direkte tildeling som tildelingsmetode, og hvornår tildeling sker med miniudbud som tildelingsmetode. Vejdirektoratet skal følge den tildelingsprocedure, der er beskrevet i dette afsnit. Der er således ikke tale om, at Vejdirektoratet vil have et frit valg hverken mellem direkte tildeling og miniudbud eller mellem rådgiverne på rammeaftalen VALG MELLEM DIREKTE TILDELING OG MINIUDBUD Vejdirektoratet anvender direkte tildeling ved indgåelse af aftaler om køb af de i afsnit 2.2. nævnte ydelser, hvor den samlede kontraktsum ikke overstiger kr. ekskl. moms. Vejdirektoratet fastsætter efter et sagligt skøn på baggrund af opgavens karakter og omfang, hvor mange timer rådgiveren vil skulle anvende på løsning af opgaven. Dette fastsatte antal timer ganges med den vægtede gennemsnitlige timepris (samlet tilbudssum divideret med det samlede antal timer, jf. tilbudslisten i tilbuddet) fra den rådgiver, der gav det økonomisk mest fordelagtige tilbud, og som dermed er nr. 1 på listen, der er beskrevet under afsnit 1. Hvis den herved fremkomne kontraktsum udgør kr. ekskl. moms eller derunder, tildeles kontrakten som direkte tildeling efter bestemmelserne i afsnit 2.2. Hvis den anslåede kontraktsum overstiger kr. ekskl. moms, tildeles kontrakten ved anvendelse af miniudbud, jf. afsnit DIREKTE TILDELING Ved direkte tildeling skal Vejdirektoratet tildele opgaven til nr. 1 på listen, der er beskrevet under afsnit 1. Direkte tildeling finder kun anvendelse ved køb af følgende ydelser: Mødefacilitator/referent, Udarbejdelsen af Key Performens Indicators (KPI er), Udarbejdelse af overordnede planer, Behovsog samfundsøkonomiske analyser og Trafikmodelberegninger i forbindelse med ITS-rådgivning. Disse ydelser er nærmere beskrevet i bilag 1 (punkt 1.1, 1.2, 1.3 og 1.4 og 1.6). Den konkrete opgave er beskrevet af Vejdirektoratet og fremgår af den rekvisition, som rådgiveren modtager ved tildeling af opgaven. Opgaven skal udføres inden for det timeantal som Vejdirektoratet har fastsat, jf. afsnit 2.1. Ligeledes skal opgaven løses indenfor kontraktsummen (maks. pris), jf. afsnit 2.1. Ved direkte tildeling anvendes den rekvisition, som er bilag 3 til rammeaftalen. I den situation, at nr. 1 ikke kan levere, skal Vejdirektoratet tildele opgaven til nr. 2. Hvis nr. 2 heller ikke kan levere, skal Vejdirektoratet tildele opgaven til nr. 3.

3 3 af 7 En rådgiver skal acceptere Vejdirektoratets bestilling om udførelse af en opgave senest 3 arbejdsdage efter modtagelse af Vejdirektoratets bestilling ellers vil Vejdirektoratet rette henvendelse til næste rådgiver på listen. Hvis ingen af rådgiverne kan levere på de ved direkte tildeling opstillede vilkår, kan Vejdirektoratet vælge at tildele opgaven på baggrund af et miniudbud. Ved direkte tildeling skal opgaverne udføres af de medarbejdere, der indgår i rådgiverens ressourcepulje. Rådgiveren afregnes efter de timepriser, som rådgiveren har afgivet som del af sit tilbud i TBL MINIUDBUD Ved miniudbud på en opgave vil Vejdirektoratet følge nedenstående procedure: Vejdirektoratet sender pr. opfordring til at give tilbud indeholdende opgavebeskrivelse, herunder de særlige ønsker til rådgiverens bistand og eventuel uddybning af hvad Vejdirektoratet lægger vægt på i forbindelse med underkriterium B og TBL (tilbudsliste) til alle rådgivere på rammeaftalen. Rådgiverne anmodes om med en angivet frist at afgive tilbud på løsning af den konkrete opgave. Rådgiveren giver snarest muligt fra modtagelse af ovennævnte opfordring meddelelse til Vejdirektoratet pr. , hvis rådgiveren ikke ser sig i stand til at deltage i miniudbuddet Rådgiverens tilbud, der sendes pr. i PDF eller andet tilsvarende tilgængeligt format Tilbuddet skal indeholde følgende: o Udfyldt TBL med det antal timer, som rådgiver realistisk vurderer at løsning af opgaven kræver. Rådgiver skal i TBL fordele dette timeantal på de medarbejderkategorier, der tilbydes til løsning af opgaven. De tilbudte timepriser skal være mindre end eller lig med de i rammeaftalen anførte timepriser. o Tilbud skal indeholde CV er for de medarbejdere, som tilbydes til løsning af opgaven, samt organisationsplan for opgaveløsningen. Der kan tilbydes medarbejdere fra ressourcepuljen eller medarbejdere med tilsvarende kvalifikationer til løsning af opgaven. For hver medarbejder angives, hvilken kategori i tilbudslisten de afregnes efter. o Tilbud skal indeholde forslag til løsning af opgaven samt ATR-skema (Aktivitet, Tid og Ressourcer). ATR-skemaet skal udfyldes med samme fordeling af timer på de enkelte medarbejderkategorier, der er fastlagt i den af rådgiver udfyldte TBL. Vejdirektoratet vurderer tilbuddene og tildeler rådgiveraftalen til den, der har afgivet det økonomisk mest fordelagtige tilbud, jf. vurderingsmodellen i afsnit Der indgås aftale ved Vejdirektoratets underskrift af rekvisition. Se bilag 4. Tilbud på miniudbud skal vedstås i 30 kalenderdage Vurderingsmodel ved miniudbud Vurderingsmodellen beskrives nærmere i de enkelte miniudbud inden for nedenstående overordnede rammer:

4 4 af 7 Tildelingskriterium: Økonomisk mest fordelagtige tilbud To underkriterier vil indgå i tilbudsbedømmelsen: A Pris B Kvalitet Vægtning: Der vil blive anvendt en følgende vægtning: A Pris 40 % B Kvalitet 60 % Bedømmelse af underkriterium A Pris: Laveste tilbud tildeles karakteren 10. Et tilbud, der er X kr. over laveste pris tildeles karakteren 0, idet X oplyses i mini-udbudsmaterialet. De øvrige tilbudskarakterer findes ved retlinet interpolation og ekstrapolation. Tilbud, der ligger højere end 4 mio. kr. over laveste pris tildeles negativ karakter. Bedømmelse af underkriterium B Kvalitet: Ved bedømmelse af dette underkriterium anvendes en 11-trins karakterskala fra 0 til 10. Karakter Beskrivelse 10 Gives for det fremragende tilbud som bedst muligt opfylder underkriteriet med ingen eller få uvæsentlige undtagelser Gives for tilbud med god opfyldelse af underkriteriet 6 5 Gives for tilbud med middel tilfredsstillende opfyldelse af underkriteriet 4 3 Gives for tilbud med mindre tilfredsstillende opfyldelse af underkriteriet Gives for tilbud, som kun netop er konditionsmæssigt (underkriteriet lige netop opfyldt) Mellemliggende karakterer finder anvendelse til at udtrykke nuancer i forhold til ovenstående definition af skalaen.

5 5 af 7 Ved karaktergivningen lægges der vægt på i hvilket omfang tilbudsgivers løsningsforslag, herunder organisation, CV er, og ATR-skema understøtter opgavens løsning. Der karaktergives kun med hele tal. Opgaven tildeles den tilbudsgiver, der opnår den højeste totalværdi (økonomisk mest fordelagtige tilbud). 3. RÅDGIVERENS YDELSER (OPGAVERNE) 3.1. Opgavebeskrivelse Aftalen omfatter rådgivning vedrørende: Se bilag 1 Rammeaftaler vedrørende rådgivning i forbindelse med ITS-systemer Beskrivelse af ydelserne Kvalitetsstyring Rådgiveren skal anvende et dokumenteret kvalitetsstyringssystem, der tager udgangspunkt i kravene i DS/EN ISO 9001:2008 eller anden relevant standard. Til dokumentation herfor skal rådgiveren senest den < Angiv dato> forelægge kvalitetshåndbog og/eller anden relevant dokumentation for Vejdirektoratet til godkendelse. Rådgiveren skal udarbejde en kvalitetsplan, som beskriver, hvorledes rådgiveren planlægger og styrer kvalitetsarbejdet for opgavens gennemførelse, således at den aftalte kvalitet nås. Kvalitetsplanen skal følge opgavebeskrivelsen. Kvalitetsplanen skal forelægges Vejdirektoratet til godkendelse. Vejdirektoratet kan gennemføre audits hos rådgiveren som opfølgning på kravene til rådgiverens kvalitetsstyring. 4. AFTALEGRUNDLAGET Aftalegrundlag er i prioriteret rækkefølge: a) Nærværende aftale b) Rådgiverens tilbud inkl. tilbudsliste (TBL) c) Eventuelle rettelsesblade udsendt i tilbudsfasen d) Tilbuds- og afregningsgrundlag (TAG) e) Vejdirektoratets Særlige betingelser for rådgivning (SBR dateret maj 2013) 5. VEJDIREKTORATETS YDELSER Vejdirektoratets eventuelle ydelser vil fremgå af rekvisitionen for den konkrete opgave. 6. PARTERNES MEDARBEJDERE Opgaveansvarlig hos Vejdirektoratet Opgaveansvarlig hos Vejdirektoratet er:

6 6 af 7 Specialkonsulent Thomas Westring Roslyng, thwr@vd.dk, ITS-afdelingen med hvem bindende aftaler kan indgås inden for aftalens rammer. Det kan i rekvisitionen for den enkelte opgave aftales, hvis bindende aftaler inden for aftalens ramme kan indgås med andre end ovennævnte opgaveansvarlige. Projektansvarlig hos rådgiveren Projektansvarlig hos rådgiveren er: <Her anføres medarbejderens stillingsbetegnelse, navn og adresse> 7. BUDGET Budgettet (budgetrammen) for opgaven (ekskl. moms) fastsættes af Vejdirektoratet eller aftales mellem Vejdirektoratet og rådgiveren inden tildeling af opgaven og skal fremgå af rekvisitionen. 8. TIDSFRISTER Tidsfrister for opgaven fastsættes af Vejdirektoratet eller aftales mellem Vejdirektoratet og rådgiveren inden tildeling af opgaven og skal fremgå af rekvisitionen. 9. AFREGNING Ved direkte tildeling afregnes rådgivningsydelserne efter timesatserne i skemaet nedenfor, og indenfor de rammer, der er beskrevet under afsnit 2.1. og 2.2 ovenfor. Ved miniudbud er timesatserne maks. timesatser, og de endelige timesatser skal fremgå af rekvisitionen for opgaven. Medarbejderkategori Kategori A: Projektleder Kategori B: Rådgiver: Med mere end 10 års erfaring Kategori C: Rådgiver: Med 5-10 års erfaring Kategori D: Rådgiver: Med mindre end 5 års erfaring Kategori E: Assistent Kategori A B C D E Timesats kr. ekskl. moms

7 7 af ANSVAR Rådgiverens ansvar begrænses til 12,5 mio. kr. for personskade og 5 mio. kr. for tingskade. 11. FORSIKRING Rådgiveren har tegnet ansvarsforsikring i <Angiv forsikringsselskab> Rådgiverens forsikring har policenr. <Angiv policenr.> med personskadeforsikring på maks. 12,5 mio. kr. pr. forsikringsår og tingskadeforsikring på maks. 5 mio. kr. pr. forsikringsår. 12. SUPPLERENDE BESTEMMELSER Hvis Klagenævnet for Udbud eller en domstol fastslår, at kontrakten er uden virkning, kan Vejdirektoratet bringe aftalen til ophør i overensstemmelse med afgørelsen. I tilfælde heraf kan rådgiveren ikke over for Vejdirektoratet rejse krav om erstatning eller krav på anden form for godtgørelse som følge af kontraktens ophør. 13. BILAGSOVERSIGT Bilag 1 Rammeaftaler vedrørende rådgivning i forbindelse med ITS-systemer Beskrivelse af ydelserne, dateret 24. maj 2013 Bilag 2 Liste over rådgivere på rammeaftalen Bilag 3 Paradigme, Rekvisition direkte tildeling, dateret maj 2013 Bilag 4 Paradigme, Rekvisition miniudbud, dateret maj UNDERSKRIFTER For Vejdirektoratet For rådgiveren København, den < Angiv dato>....., den Stine Bendsen Afdelingsleder... Charlotte Vithen Vej og Trafikchef... Underskrift... Navn på underskriver

Bilag 2 UDKAST TIL RAMMEAFTALE OM VEJPROJEKTERING MV. VEDRØRENDE MINDRE ANLÆGSOPGAVER. Vil fremgå af rekvisitionen for de konkrete opgaver.

Bilag 2 UDKAST TIL RAMMEAFTALE OM VEJPROJEKTERING MV. VEDRØRENDE MINDRE ANLÆGSOPGAVER. Vil fremgå af rekvisitionen for de konkrete opgaver. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON November 2013 13/18808-1 Morten Weigand mwe@vd.dk 7244 3059 Bilag 2 UDKAST TIL RAMMEAFTALE OM VEJPROJEKTERING MV. VEDRØRENDE MINDRE ANLÆGSOPGAVER SAP OPGAVENR.

Læs mere

RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND. ANL-UDB.R003 VEJARKITEKTUR, LANDSKAB OG BEPLANTNING

RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND. ANL-UDB.R003 VEJARKITEKTUR, LANDSKAB OG BEPLANTNING DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 12. juli 2013 13/13849 Anne Mette Sommer anso@vd.dk 7244 2239 RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND. ANL-UDB.R003 VEJARKITEKTUR, LANDSKAB OG BEPLANTNING SAP OPGAVENR.

Læs mere

Udkast til rammeaftale Rammeaftale Fagspecialistrådgivning på signalområdet. September 2014

Udkast til rammeaftale Rammeaftale Fagspecialistrådgivning på signalområdet. September 2014 Udkast til rammeaftale Rammeaftale Fagspecialistrådgivning på signalområdet September 2014 2 af 5 RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND TIL FAGSPECIALISTRÅDGIVNING PÅ SIGNALOMRÅDET SAP OPGAVENR.

Læs mere

Rammeaftale om rådgivning og bistand vedrørende konsulentassistance i forbindelse med VIKING-samarbejde

Rammeaftale om rådgivning og bistand vedrørende konsulentassistance i forbindelse med VIKING-samarbejde Dato Sagsbehandler Mail @vd.dk Telefon 7244 Dokument Side 1/5 Rammeaftale om rådgivning og bistand

Læs mere

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE GEOTEKNISKE UNDERSØGELSER VED AGGERSUNDBROEN

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE GEOTEKNISKE UNDERSØGELSER VED AGGERSUNDBROEN DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE GEOTEKNISKE UNDERSØGELSER VED

Læs mere

OVERSÆTTELSE - ENGELSK

OVERSÆTTELSE - ENGELSK UDKAST TIL RAMMEAFTALE OVERSÆTTELSE - ENGELSK MARTS 2014 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. marts 2014 14/02645-1 Tea Dyrbye Jensen tdj@vd.dk 72443130 RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND, OVERSÆTTELSE-ENGELSK

Læs mere

Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor

Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor Aftale om rådgivning og bistand Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor November 2014 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON November 2014 14/14540 Hans-Carl

Læs mere

AD-DV.R002 Rammeaftale om administration af særtransporter

AD-DV.R002 Rammeaftale om administration af særtransporter Dato 25. januar 2017 Sagsbehandler Jørn Andreas Kristensen Mail jkris@vd.dk Telefon 7244 2245 Dokument 16/14990-2 Side 1/6 2017 2020. SAP OPGAVENR. 1. Parterne Mellem

Læs mere

AD-DV.R001 Rammeaftale om rådgivning vedrørende drift og vedligehold af store bygværker <Bropakke nr. og -betegnelse>

AD-DV.R001 Rammeaftale om rådgivning vedrørende drift og vedligehold af store bygværker <Bropakke nr. og -betegnelse> Dato 30. august 2016 Sagsbehandler Jørn Andreas Kristensen Mail jkris@vd.dk Telefon 7244 2245 Dokument 16/10839-2 Side 1/6 AD-DV.R001 Rammeaftale om rådgivning vedrørende drift og vedligehold af store

Læs mere

RAMMEAFTALER ITS RÅDGIVNING

RAMMEAFTALER ITS RÅDGIVNING RAMMEAFTALER ITS RÅDGIVNING BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) TILBUDS- OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) MAJ 2013 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN 5798000893450 Postboks 9018 Telefon 7244

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. <Tilføj dato> <Tilføj dok. nr,> <Tilføj sagsbehandler> <Tilføj mail> <Tilføj telefonnr.>

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. <Tilføj dato> <Tilføj dok. nr,> <Tilføj sagsbehandler> <Tilføj mail> <Tilføj telefonnr.> DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE: 1052.R05 RÅDGIVNING VEJ OG

Læs mere

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE OFFSHORE GEOTEKNIK I FORBINDELSE MED PROJEKTERING AF NY STORSTRØMSBRO

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE OFFSHORE GEOTEKNIK I FORBINDELSE MED PROJEKTERING AF NY STORSTRØMSBRO DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 14. september 2013 13/16532- Niels Gottlieb ng@vd.dk 7244 3623 AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE OFFSHORE GEOTEKNIK I FORBINDELSE MED PROJEKTERING AF NY

Læs mere

Aftale om rådgivning og bistand PLA-PA.R003 Geoteknisk rådgivning

Aftale om rådgivning og bistand PLA-PA.R003 Geoteknisk rådgivning Aftale om rådgivning og bistand PLA-PA.R003 Geoteknisk rådgivning 89800 Jernbanebro over Vejle Fjord Oktober 2014 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

Læs mere

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) TILBUDS OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) RAMMEAFTALER. Planlægning af mindre anlæg MARTS 2014

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) TILBUDS OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) RAMMEAFTALER. Planlægning af mindre anlæg MARTS 2014 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) TILBUDS OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) RAMMEAFTALER Planlægning af mindre anlæg MARTS 2014 2 af 16 Indholdsfortegnelse BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD... 3 1. ALMENT...

Læs mere

Rammeaftale. Entreprise AD-AG.R03. Rammeaftale om afsætning af grænser til forretninger på Ringsted - Femern. November 2014

Rammeaftale. Entreprise AD-AG.R03. Rammeaftale om afsætning af grænser til forretninger på Ringsted - Femern. November 2014 Rammeaftale Entreprise AD-AG.R03 Rammeaftale om afsætning af grænser til forretninger på Ringsted - Femern November 2014 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 30. oktober 2014 14292-3 Svend Elgaard

Læs mere

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VED- RØRENDE H20.06.R01 STØJSKÆRM VED KONGSTED N. RASTEPLADS.

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VED- RØRENDE H20.06.R01 STØJSKÆRM VED KONGSTED N. RASTEPLADS. Dato 10. juli 2014 Sagsbehandler Anja Ernfelt Poulsen Mail aea@vd.dk Telefon 7244 3743 Dokument 14/07245-2 Side 1/1 AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VED- RØRENDE H20.06.R01 STØJSKÆRM VED KONGSTED N. RASTEPLADS.

Læs mere

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE GEOTEKNISKE OFFSHORE UNDERSØGELSER FOR ROSKILDE FJORD FORBINDELSEN

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE GEOTEKNISKE OFFSHORE UNDERSØGELSER FOR ROSKILDE FJORD FORBINDELSEN DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE GEOTEKNISKE OFFSHORE UNDERSØGELSER

Læs mere

Aftale om rådgivning og bistand vedrørende ITsystem til modtagelse af 112 alarmer

Aftale om rådgivning og bistand vedrørende ITsystem til modtagelse af 112 alarmer Dato 12. september 2014 Sagsbehandler Henrik Friis Mail hf@vd.dk Telefon 3341 3390 Dokument 13/10341-6 Side 1/5 Aftale om rådgivning og bistand vedrørende ITsystem til modtagelse af 112 alarmer SAP OPGAVENR.

Læs mere

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE GEOFYSISKE UNDERSØGELSER

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE GEOFYSISKE UNDERSØGELSER DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 93200.R04/14210.R02 AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE GEOFYSISKE

Læs mere

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Tryk F11 for at navigere mellem felterne [Denne vejledende tekst skal slettes] AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND ESDH SAGSNR. Tilføj ESDH sagsnr. SAP OPGAVENR. Tilføj

Læs mere

RAMMEAFTALE. Teknisk rådgivning og bistand ved tilrettelæggelse og gennemførelse af udbud af driftsrelaterede opgaver MAJ 2011

RAMMEAFTALE. Teknisk rådgivning og bistand ved tilrettelæggelse og gennemførelse af udbud af driftsrelaterede opgaver MAJ 2011 RAMMEAFTALE Teknisk rådgivning og bistand ved tilrettelæggelse og gennemførelse af udbud af driftsrelaterede opgaver MAJ 2011 DATO 10. maj 2011 UDARBEJDET AF Juridisk afdeling RAMMEAFTALE OM TEKNISK RÅDGIVNING

Læs mere

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE JERNBANEBRO OVER VEJLE FJORD - SKITSEPROJEKTERING I FORBINDELSE MED VVM (PLA-PA.R002)

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE JERNBANEBRO OVER VEJLE FJORD - SKITSEPROJEKTERING I FORBINDELSE MED VVM (PLA-PA.R002) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE JERNBANEBRO OVER VEJLE FJORD

Læs mere

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE ADVEST-MA.R01 RÅDGIVNING VEDR. STØJSKÆRME

AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE ADVEST-MA.R01 RÅDGIVNING VEDR. STØJSKÆRME DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON april 2014 13/04422-4 Sonja Petersen sop@vd.dk 22 19 73 46 AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND VEDRØRENDE ADVEST-MA.R01 RÅDGIVNING VEDR. STØJSKÆRME SAP OPGAVENR. H01421

Læs mere

BILAG 4 REKVISITION TIL RAMMEAFTALE OM PLANLÆGNING AF MINDRE ANLÆG MINIUDBUD

BILAG 4 REKVISITION TIL RAMMEAFTALE OM PLANLÆGNING AF MINDRE ANLÆG MINIUDBUD DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Marts 2014 Kort vejledning fjernes når aftaleteksten er færdig og inden underskrift.

Læs mere

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT), OVERSÆTTELSE-ENGELSK

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT), OVERSÆTTELSE-ENGELSK DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. marts 2014 14/02645-1 Tea Dyrbye Jensen tdj@vd.dk 7244 3130 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT), OVERSÆTTELSE-ENGELSK 1. ALMENT Bestemmelser om udbud og tilbud

Læs mere

RAMMEAFTALER VEJREGELRÅDGIVNING RÅDGIVER

RAMMEAFTALER VEJREGELRÅDGIVNING RÅDGIVER DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 29. september 2011 Tea Dyrbye Jensen tdj@vd.dk 7244 3130 RAMMEAFTALER VEJREGELRÅDGIVNING RÅDGIVER BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) SEPTEMBER 2011 Niels Juels

Læs mere

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) 1. ALMENT Bestemmelser om udbud og

Læs mere

Udkast til rekvisition

Udkast til rekvisition Udkast til rekvisition Rådgivning Rammeaftale om rådgivning i forbindelse med trafikale og samfundsøkonomiske analyser Februar 2015 Februar 2015 UDKAST TIL: REKVISITION TIL RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING I

Læs mere

RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND

RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND DATO September 2012 UDARBEJDET AF Iben Maag RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND ESDH SAGSNR. Tilføj ESDH sagsnr. SAP OPGAVENR. Tilføj SAP opgavenr., ét evt. flere FAKTURAREFERENCE Tilføj initialer, der

Læs mere

rammeaftale Teknisk rådgivning og bistand ved tilrettelæggelse og gennemførelse af udbud vedrørende vintertjeneste maj 2011

rammeaftale Teknisk rådgivning og bistand ved tilrettelæggelse og gennemførelse af udbud vedrørende vintertjeneste maj 2011 Annonce rammeaftale Teknisk rådgivning og bistand ved tilrettelæggelse og gennemførelse af udbud vedrørende vintertjeneste maj 2011 DATO 10. maj 2011 UDARBEJDET AF Juridisk afdeling RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING

Læs mere

Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor

Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor Udbudsbetingelser Analyse af muligheder for øget kapacitet på Motorring 3, herunder kørsel i nødspor November 2014 1 af 8 UDBUD ANALYSE AF MULIGHEDER FOR ØGET KAPACITET PÅ MOTORRING 3, HERUNDER KØRSEL

Læs mere

STORSTRØMSBROEN HOVEDRÅDGIVER RÅDGIVERAFTALE

STORSTRØMSBROEN HOVEDRÅDGIVER RÅDGIVERAFTALE DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Juli 2013 Erik Stoklund Larsen esl@vd.dk +45 2122 4496 STORSTRØMSBROEN HOVEDRÅDGIVER RÅDGIVERAFTALE BILAG F SAP OPGAVENR.

Læs mere

REKVISITION AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND

REKVISITION AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Bilag 4 REKVISITION AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND SAP OPGAVENR. Tilføj

Læs mere

REKVISITION Under rammeaftale om rådgivning og bistand

REKVISITION Under rammeaftale om rådgivning og bistand Dato Sagsbehandler Mail @vd.dk Telefon 7244 Dokument Side 1/5 REKVISITION Under rammeaftale om rådgivning

Læs mere

UDBUD FORUNDERSØGELSE AF RUTE 15 LØGTEN-ÅRHUS LUFTHAVN PROJEKTERING

UDBUD FORUNDERSØGELSE AF RUTE 15 LØGTEN-ÅRHUS LUFTHAVN PROJEKTERING DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Oktober 2011 11/16307 Hans-Carl Nielsen hcn@vd.dk 11/16249 7244 3652 Hans-Carl Nielsen h UDBUD FORUNDERSØGELSE AF RUTE 15 LØGTEN-ÅRHUS LUFTHAVN PROJEKTERING BESTEMMELSER

Læs mere

Bilag 2 - Rekvisition Rammeaftale vedrørende SAP konsulent bistand. Marts 2018

Bilag 2 - Rekvisition Rammeaftale vedrørende SAP konsulent bistand. Marts 2018 Bilag 2 - Rekvisition Rammeaftale vedrørende SAP konsulent bistand Marts 2018 Dato 15. februar 2018 Sagsbehandler Anders Erik Halmind Mail anha@vd.dk Telefon 7244 3129 Dokument 18/01417-1 Side 1/4 REKVISITION

Læs mere

ROSKILDE FJORD - FORBINDELSEN HOVEDRÅDGIVER RÅDGIVERAFTALE

ROSKILDE FJORD - FORBINDELSEN HOVEDRÅDGIVER RÅDGIVERAFTALE DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON September 2013 13/19160 Peter Boding pbod@vd.dk +45 7244 3750 ROSKILDE FJORD - FORBINDELSEN HOVEDRÅDGIVER RÅDGIVERAFTALE BILAG F SAP OPGAVENR.

Læs mere

Udkast til Rekvisition Rammeaftale Fagspecialistrådgivning på signalområdet. September 2014

Udkast til Rekvisition Rammeaftale Fagspecialistrådgivning på signalområdet. September 2014 Udkast til Rekvisition Rammeaftale Fagspecialistrådgivning på signalområdet September 2014 2 af 5 REKVISITION AFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND SAP OPGAVENR. FAKTURAREFERENCE LKB RAMMEAFTALE NR. REKVISITION

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud Rammeaftale VIKING-projektsekretær for EasyWay VIKING sekretariatet. Oktober 2014

Bestemmelser om udbud og tilbud Rammeaftale VIKING-projektsekretær for EasyWay VIKING sekretariatet. Oktober 2014 Bestemmelser om udbud og tilbud Rammeaftale VIKING-projektsekretær for EasyWay VIKING sekretariatet Oktober 2014 2 af 10 Indholdsfortegnelse BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD... 3 1. ALMENT... 3 2. ORIENTERING...

Læs mere

RAMMEAFTALER MILJØUNDERSØGELSER

RAMMEAFTALER MILJØUNDERSØGELSER RAMMEAFTALER MILJØUNDERSØGELSER BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) FEBRUAR 2011 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN 5798000893450 Postboks 9018 Telefon 7244 3333 vejdirektoratet.dk SE

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT)

Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Dato 8. december 2014 Sagsbehandler Katrine Søborg Høyer Mail kash@vd.dk Telefon +45 7244 3117 Dokument 14/09168-38 Side 1/7 Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) 1. ALMENT Bestemmelser om udbud og tilbud

Læs mere

REKVISITION <Årstal-Løbenr.> AD-DV.R002 Rammeaftale om administration af særtransporter

REKVISITION <Årstal-Løbenr.> AD-DV.R002 Rammeaftale om administration af særtransporter Dato 25. januar 2017 Sagsbehandler Jørn Andreas Kristensen Mail jkris@vd.dk Telefon +45 7244 2245 Dokument 16/14990-3 Side 1/9 REKVISITION AD-DV.R002 Rammeaftale om administration af særtransporter

Læs mere

REKVISITION <Bygværk-Årstal-Løbenr.> AD-DV.R001 Rammeaftale om rådgivning vedrørende drift og vedligehold af store bygværker

REKVISITION <Bygværk-Årstal-Løbenr.> AD-DV.R001 Rammeaftale om rådgivning vedrørende drift og vedligehold af store bygværker Dato 30. august 2016 Sagsbehandler Jørn Andreas Kristensen Mail jkris@vd.dk Telefon +45 7244 2245 Dokument 16/10839-3 Side 1/10 REKVISITION AD-DV.R001 Rammeaftale om rådgivning

Læs mere

Rammeaftale om vejprojektering mv.

Rammeaftale om vejprojektering mv. udbudsbetingelser Rammeaftale om vejprojektering mv. vedrørende mindre anlægsopgaver november 2013 2 af 11 Indhold Rammeaftale om vejprojektering mv. vedrørende mindre anlægsopgaver INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Udbudsbetingelser AD-AG.R13. Rammeaftale om støjberegningsydelser. December 2015

Udbudsbetingelser AD-AG.R13. Rammeaftale om støjberegningsydelser. December 2015 Udbudsbetingelser AD-AG.R13 Rammeaftale om støjberegningsydelser December 2015 2 af 10 Indhold AD-AG.R13 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)... 3 1. Alment... 3 2. Orientering...

Læs mere

LEVERANCE AF FARTVISERE

LEVERANCE AF FARTVISERE UDBUDSBETINGELSER (BUT) LEVERANCE AF FARTVISERE JULI 2013 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON BESTEMMELSER

Læs mere

AFTALER VEJREGELRÅDGIVNING CEN-RÅDGIVER

AFTALER VEJREGELRÅDGIVNING CEN-RÅDGIVER DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 28. september 2011 Tea Dyrbye Jensen tdj@vd.dk 7244 3130 AFTALER VEJREGELRÅDGIVNING CEN-RÅDGIVER BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) SEPTEMBER 2011 Niels Juels

Læs mere

RAMMEAFTALER TVÆRGÅENDE MANAGEMENTYDELSER (LOHR)

RAMMEAFTALER TVÆRGÅENDE MANAGEMENTYDELSER (LOHR) RAMMEAFTALER TVÆRGÅENDE MANAGEMENTYDELSER (LOHR) (LEDELSE, ORGANISATIONSUDVIKLING OG VISSE HR YDELSER) BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) AUGUST 2011 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk EAN

Læs mere

Tilbudsgiver skal stille de i tilbuddet anførte personer og medarbejdere til rådighed for udførelsen af opgaven.

Tilbudsgiver skal stille de i tilbuddet anførte personer og medarbejdere til rådighed for udførelsen af opgaven. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 12. september 2013 13/13188 UB/PBX ub@vd.dk 7244 3457 RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND LYSTEKNISKE UNDERSØGELSER PÅ STATSVEJE I DANMARK SAP OPGAVENR. DRI-NORDUDST

Læs mere

+BUS Aalborg Udbud af rammeaftaler til Ressourcepersoner PARADIGME TIL RAMMEAFTALE (RA-P) RAMMEAFTALE <indsæt nr. og betegnelse> 29.

+BUS Aalborg Udbud af rammeaftaler til Ressourcepersoner PARADIGME TIL RAMMEAFTALE (RA-P) RAMMEAFTALE <indsæt nr. og betegnelse> 29. +BUS Aalborg Udbud af rammeaftaler til Ressourcepersoner PARADIGME TIL RAMMEAFTALE (RA-P) RAMMEAFTALE 29. maj 2018 2 af 7 Rammeaftale 1. PARTERNE Mellem

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER PLA-PA.R004. Jernbanebro over Vejle Fjord - hydraulisk modellering i forbindelse med VVM AUGUST 2014

UDBUDSBETINGELSER PLA-PA.R004. Jernbanebro over Vejle Fjord - hydraulisk modellering i forbindelse med VVM AUGUST 2014 UDBUDSBETINGELSER PLA-PA.R004 Jernbanebro over Vejle Fjord - hydraulisk modellering i forbindelse med VVM AUGUST 2014 2 af 9 Indhold PLA-PA.R004 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)...

Læs mere

BUT VVM-undersøgelse af Hillerødmotorvejens forlængelse - Skitseprojektering. Maj 2017

BUT VVM-undersøgelse af Hillerødmotorvejens forlængelse - Skitseprojektering. Maj 2017 BUT VVM-undersøgelse af Hillerødmotorvejens forlængelse - Skitseprojektering Maj 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)... 3 1. Alment... 3 2. Orientering... 3 3. Udbud... 3 4.

Læs mere

Betingelser om udbud og tilbud

Betingelser om udbud og tilbud Betingelser om udbud og tilbud Levering af GNSS-modtagere August 2015 Indhold 1. ALMENT... 4 2. ORIENTERING... 4 3. UDBUDSFORRETNINGEN... 4 3.1 Udbudsform... 4 3.2 Udbudsmaterialet... 4 3.3 Udvælgelse...

Læs mere

AFTALE OM LICENS TIL <INDSÆT NAVN PÅ TESTVÆRKTØJ>

AFTALE OM LICENS TIL <INDSÆT NAVN PÅ TESTVÆRKTØJ> DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Vibeke Schiøler Sørensen vs@vd.dk 7244 3187 AFTALE OM LICENS TIL SAP OPGAVENR. FAKTURAREFERENCE

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) leverance af. Rammeaftale. juli 2013

Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) leverance af. Rammeaftale. juli 2013 Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) leverance af trafikdetektorer Rammeaftale juli 2013 2 af 8 Indholdsfortegnelse 1. Alment... 3 2. Orientering... 3 3. Udbud... 3 3.1 Udbudsform... 3 3.2 Udbudsmateriale...

Læs mere

ANNONCERING - HUSFOTOGRAF

ANNONCERING - HUSFOTOGRAF DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Eva Tolstrup Ziegler etz@vd.dk ANNONCERING - HUSFOTOGRAF 1. ORIENTERING Nærværende annoncering gælder i forbindelse med udbud og kontrahering af aftale om rådgivning

Læs mere

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) 1 ALMENT Bestemmelser om udbud og

Læs mere

Kontakt: Jeanette Brockdorff Flygenring,

Kontakt: Jeanette Brockdorff Flygenring, Udbudsbetingelser 1. Alment Bestemmelser om udbud og tilbud, udbudsbetingelserne, indeholder dels orienterende oplysninger om den udbudte opgave, dels bindende bestemmelser for udbud og tilbud. Udbudsprocessen

Læs mere

Indstilling. Valg af totalrådgiver. Rebild Kommune. Ny Materielgård samt beredskabscenter i Haverslev. 17. december 2015

Indstilling. Valg af totalrådgiver. Rebild Kommune. Ny Materielgård samt beredskabscenter i Haverslev. 17. december 2015 Indstilling Valg af totalrådgiver Rebild Kommune Ny Materielgård samt beredskabscenter i Haverslev 17. december 2015 Side 2 af 10 Forord I forbindelse med indgåelse af totalrådgivningsaftale vedrørende

Læs mere

ANNONCERING AF TILBUDSINDHENTNING

ANNONCERING AF TILBUDSINDHENTNING DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 29. marts 2012 12/03282-1 Lene Tørnæs Helbo lthe@vd.dk +45 7244 3749 ANNONCERING AF TILBUDSINDHENTNING BYGHERRERÅDGIVNING FOR BROER I ENTREPRISE 0410.001, UDBYGNING

Læs mere

UDKAST TIL AFTALE RAMMEAFTALE. Brugerundersøgelser AUGUST 2014

UDKAST TIL AFTALE RAMMEAFTALE. Brugerundersøgelser AUGUST 2014 UDKAST TIL AFTALE RAMMEAFTALE Brugerundersøgelser AUGUST 2014 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER Sine Dyreborg 20-08-2014 MAIL sjl@vd.dk TELEFON 7244 3408 UDKAST TIL RAMMEAFTALE RAMMEAFTALE BRUGERUNDERSØGELSER

Læs mere

Bilag 1 RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING (TEKNISKE KONSULENTER) VEDR. TILSYNSYDELSER

Bilag 1 RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING (TEKNISKE KONSULENTER) VEDR. TILSYNSYDELSER DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Bilag 1 RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING (TEKNISKE KONSULENTER) VEDR. TILSYNSYDELSER

Læs mere

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD RÅDGIVERUDBUD. Trafikal Drift SEPTEMBER 2012

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD RÅDGIVERUDBUD. Trafikal Drift SEPTEMBER 2012 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD RÅDGIVERUDBUD Trafikal Drift 2013-2016 SEPTEMBER 2012 Vejdirektoratet, Driftsområdet Side 1 af 7 Orientering Ordregiver Opgaven Vejdirektoratet Driftsområdet Niels Juels

Læs mere

udbudsbetingelser Rådgivning Rammeaftale om tilsynsopgaver Vej- og anlægsarbejder af 2013 juni 2013

udbudsbetingelser Rådgivning Rammeaftale om tilsynsopgaver Vej- og anlægsarbejder af 2013 juni 2013 udbudsbetingelser Rådgivning Rammeaftale om tilsynsopgaver Vej- og anlægsarbejder af 2013 juni 2013 2 af 13 Indhold Rammeaftaler om tilsynsopgaver ved vej- og anlægsopgaver af 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

VIKING-samarbejde - genudbud

VIKING-samarbejde - genudbud Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Udbud af rammeaftale vedrørende konsulentassistance i forbindelse med VIKING-samarbejde - genudbud December 2017 Dokumentnr. 2 af 9 Indhold

Læs mere

Bygherrerådgivning i forbindelse med udvidelse af Hanstholm Havn BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) JANUAR 2016

Bygherrerådgivning i forbindelse med udvidelse af Hanstholm Havn BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) JANUAR 2016 Bygherrerådgivning i forbindelse med udvidelse af Hanstholm Havn BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) JANUAR 2016 28-01-2016 UDKAST TIL BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) SIDE 2 af 7 1. ALMENT Bestemmelser

Læs mere

RÅDGIVNING H20.06.R01

RÅDGIVNING H20.06.R01 UDBUDSBETINGELSER RÅDGIVNING H20.06.R01 Rådgivning vedrørende støjskærm ved Kongsted N. rasteplads AUGUST 2014 2 af 9 SIDE H20.06.R01 Indhold Indholdsfortegnelse BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)...

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Udbud af totalrådgivning VVM vejudbygning Ålbæk - Skagen. Juli 2019

Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Udbud af totalrådgivning VVM vejudbygning Ålbæk - Skagen. Juli 2019 Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Udbud af totalrådgivning VVM vejudbygning Ålbæk - Skagen Juli 2019 2 af 11 BUT - VVM vejudbygning Ålbæk - Skagen - udbud af totalrådgivning INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER

Læs mere

Rammeaftale (RA) Genudbud-VIN-VKØR Vintertjeneste på kørebaner. Maj 2018

Rammeaftale (RA) Genudbud-VIN-VKØR Vintertjeneste på kørebaner. Maj 2018 Rammeaftale (RA) Genudbud-VIN-VKØR Vintertjeneste på kørebaner Maj 2018 Rammeaftale (RA) 1 Delaftale Rammeaftalen vedrører følgende delaftale: XX-XX Opgaven omhandler glatførebekæmpelse og snerydning med

Læs mere

AD-DV.R001 Rammeaftale om rådgivning vedrørende drift og vedligehold af store bygværker

AD-DV.R001 Rammeaftale om rådgivning vedrørende drift og vedligehold af store bygværker Til de bydende Dato 3. oktober 2016 Sagsbehandler Jørn Andreas Kristensen Mail jkris@vd.dk Telefon 7244 2245 Dokument 16/10839-27 Side 1/7 RETTELSESBLAD/SUPPLERENDE MEDDELELSE NR. 04 AD-DV.R001 Rammeaftale

Læs mere

Entreprisekontrakt. 1 Entreprise. 2 Parterne. Strækning: Hldv. 451, km 35,109 35,355, inkl. rundkørsel. Entreprise: 44 Entrepriseform: Entreprise

Entreprisekontrakt. 1 Entreprise. 2 Parterne. Strækning: Hldv. 451, km 35,109 35,355, inkl. rundkørsel. Entreprise: 44 Entrepriseform: Entreprise Dato 17. juli 2019 Sagsbehandler Peter Jørgen Andersen Mail pja@vd.dk Telefon 7244 7505 Dokument 17/06308-944 Side 1/5 Entreprisekontrakt 1 Entreprise Strækning: Hldv. 451, km 35,109 35,355, inkl. rundkørsel.

Læs mere

Indstilling. Valg af totalrådgiver. Rebild Kommune. Ny Genbrugsplads Sørup. 10. november 2014

Indstilling. Valg af totalrådgiver. Rebild Kommune. Ny Genbrugsplads Sørup. 10. november 2014 Indstilling Valg af totalrådgiver Rebild Kommune Ny Genbrugsplads Sørup 10. november 2014 Side 2 af 11 Forord I forbindelse med indgåelse af totalrådgivningsaftale vedrørende gennemførelsen af genbrugsstationen

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Bistand til administration og udvikling af Dynamisk Database. November 2018

Bestemmelser om udbud og tilbud - BUT Bistand til administration og udvikling af Dynamisk Database. November 2018 Bestemmelser om udbud og tilbud - Bistand til administration og udvikling af Dynamisk Database November 2018 2 af 10 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD ()... 3 1. Alment... 3 2. Orientering...

Læs mere

Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy

Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy Den [dato] oktober 2018 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Parterne... 3 2. Opgaven... 3 3. Aftalegrundlag... 3 4.

Læs mere

Fagområderne spor og sikring, herunder tekniske sikkerhedsregler

Fagområderne spor og sikring, herunder tekniske sikkerhedsregler ag Bistand til Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens myndighedsbehandling Fagområderne spor og sikring, herunder tekniske sikkerhedsregler Tilbudsliste (TBL) Juni 2017 2 Bistand til Trafik-, Bygge- og Indhold

Læs mere

Tilbudsliste (TBL) AD-DV.R002 Rammeaftale om administration af særtransporter Januar 2017 Tilbudsgiver Firmanavn:

Tilbudsliste (TBL) AD-DV.R002 Rammeaftale om administration af særtransporter Januar 2017 Tilbudsgiver Firmanavn: Tilbudsliste (TBL) AD-DV.R002 Rammeaftale om administration af særtransporter 2017-2020 Januar 2017 Tilbudsgiver Firmanavn: TILBUD Side A AD-DV.R002 Administration - særtransporter TBL -

Læs mere

dinesen & partnere a/s bygherrerådgivning boligadministration

dinesen & partnere a/s bygherrerådgivning boligadministration Satellitten, 12 boliger ved Holmegårdsvej i Ringkøbing 27. september 2013 Udbudsbrev, Totalrådgivning i offentlig udbud uden prækvalifikation. Ringkøbing Skjern Kommune inviterer Dem herved til at byde

Læs mere

Rammeaftale. Trafik- og lystekniske undersøgelser på statsveje i Danmark. Tilbudsliste. september 2013

Rammeaftale. Trafik- og lystekniske undersøgelser på statsveje i Danmark. Tilbudsliste. september 2013 Tilbudsliste Rammeaftale Trafik- og lystekniske undersøgelser på statsveje i Danmark september 2013 Delaftale 1: Undersøgelser og udvikling af viden om trafikteknik Tilbudsgiver: navn: adresse: # Receptionen

Læs mere

Offentligt udbud af rådgivning i forbindelse med:

Offentligt udbud af rådgivning i forbindelse med: Tilbudsliste (TBL) Offentligt udbud af rådgivning i forbindelse med: Byggemodning Erhvervsparken GreenLab Skive Kommune 01-04-2017 Indhold Tilbudsliste... 3 Rådgivning og projektledelse... 5 Byggeledelse

Læs mere

Bilag 4 Miniudbud - leveranceaftale 1. Bilag 4 Miniudbud Formular for Leveranceaftale

Bilag 4 Miniudbud - leveranceaftale 1. Bilag 4 Miniudbud Formular for Leveranceaftale Bilag 4 Miniudbud - leveranceaftale 1 Bilag 4 Miniudbud Formular for Leveranceaftale Bilag 4 Miniudbud - leveranceaftale 2 Indhold 1. Aftalens parter... 3 2. Projektledelse... 3 3. Aftalegrundlaget...

Læs mere

udbudsbetingelser pro.r16 Rammeaftale om rådgivning Geoteknik juni 2013

udbudsbetingelser pro.r16 Rammeaftale om rådgivning Geoteknik juni 2013 udbudsbetingelser pro.r16 Rammeaftale om rådgivning Geoteknik juni 2013 2 af 15 Indhold PRO.R16 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)... 3 1. Alment... 3 2. Orientering... 3 3. Udbud...

Læs mere

Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser

Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser Miljøstyrelsens Rammeaftale på affaldsfaglige konsulentydelser og -bistand Bilag 3a: Miniudbudsbetingelser Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere

Kontrakten skal udarbejdes efter følgende paradigme og er opbygget med særlige teksttyper:

Kontrakten skal udarbejdes efter følgende paradigme og er opbygget med særlige teksttyper: Entreprisekontrakt Dato Sagsbehandler Mail @vd.dk Telefon 7244 Dokument Side 1/6 Kort vejledning fjernes inden udskrift

Læs mere

Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser

Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser Miljøstyrelsens Rammeaftale på affaldsfaglige konsulentydelser og -bistand Bilag 2: Retningslinjer for gennemførelse af Miniudbud Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Dvs. konklusionen er, at A får tildelt Vejle Fjord og B får tildelt Vestfyn, da denne kombination giver den højeste, vægtede sum af pointtal.

Dvs. konklusionen er, at A får tildelt Vejle Fjord og B får tildelt Vestfyn, da denne kombination giver den højeste, vægtede sum af pointtal. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 12. august 2014 14/08340-9 Leif Hald Pedersen lhp@vd.dk 7244 3606 Til samtlige modtagere af udbudsmateriale vedrørende udbud PLA-PA.R001 og PLA-PA.R002 Ny bane

Læs mere

Rådgiveraftale Udvikling af planlægningsværktøj til beskrivelse af det terrænnære grundvand

Rådgiveraftale Udvikling af planlægningsværktøj til beskrivelse af det terrænnære grundvand Rådgiveraftale Udvikling af planlægningsværktøj til beskrivelse af det terrænnære grundvand Region Midtjylland 24. Januar 2018 Indholdsfortegnelse 1 Parterne... 3 2 Opgaven... 3 3 Aftalegrundlag... 4 4

Læs mere

Udbud af ingeniørrådgivning til projektet Brådalvej Cykelstiprojekt Tilbudsgrundlag (TG)

Udbud af ingeniørrådgivning til projektet Brådalvej Cykelstiprojekt Tilbudsgrundlag (TG) Udbud af ingeniørrådgivning til projektet Brådalvej Cykelstiprojekt Tilbudsgrundlag (TG) 1 Indhold 1 Orientering 1.1 Udbuddet 1.2 Klient 1.3 Rammeaftale 1.4 Tilbudsgrundlag 1.5 Opgavens overdragelse 2

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER AGGERS.R01. Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen i Limfjorden JULI 2014

UDBUDSBETINGELSER AGGERS.R01. Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen i Limfjorden JULI 2014 UDBUDSBETINGELSER AGGERS.R01 Geotekniske undersøgelser ved Aggersundbroen i Limfjorden JULI 2014 2 af 7 Indhold AGGERS.R01 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)... 3 1. Alment... 3

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag. rådgivning 93200.R01. Storstrømsbroen, hovedrådgivning. Sjælland (Masnedø) og Falster. august 2013.

Tilbuds- og afregningsgrundlag. rådgivning 93200.R01. Storstrømsbroen, hovedrådgivning. Sjælland (Masnedø) og Falster. august 2013. Tilbuds- og afregningsgrundlag rådgivning 93200.R01 Storstrømsbroen, hovedrådgivning Sjælland (Masnedø) og Falster august 2013 Bilag C DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Juli 2013 Erik Stoklund Larsen

Læs mere

Assistance til Trafikstyrelsens myndighedsbehandling Banedanmarks Signalling Programme (BDK SP) Tilbudsliste (TBL) Juni 2010

Assistance til Trafikstyrelsens myndighedsbehandling Banedanmarks Signalling Programme (BDK SP) Tilbudsliste (TBL) Juni 2010 ag Assistance til Trafikstyrelsens anedanmarks Signalling Programme (DK SP) Tilbudsliste (TL) Juni 2010 2 Assistance til Trafikstyrelsens Indhold Indhold 1 Generelt 3 2 Tilbudsdokumenter 4 3 Tilbudspris

Læs mere

Aftale om rådgivning til udarbejdelse af helhedsplan for Vinge, samt masterplan for Vinge midtby

Aftale om rådgivning til udarbejdelse af helhedsplan for Vinge, samt masterplan for Vinge midtby Aftale om rådgivning til udarbejdelse af helhedsplan for Vinge, samt masterplan for Vinge midtby Aftale om rådgivning til udarbejdelse af helhedsplan for Vinge, samt masterplan for Vinge midtby 15/12/2011

Læs mere

RÅDGIVNINGSAFTALE. 1. Opgaven DELAFTALE XX. mellem

RÅDGIVNINGSAFTALE. 1. Opgaven DELAFTALE XX. mellem RÅDGIVNINGSAFTALE DELAFTALE XX mellem Sønderborg Kommune Bygninger & Energi Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg Kontaktperson: Torben Andreas Thygesen og medundertegnede Dato 13-05-2014 xxx Tlf. E-mail: CVR-nr.

Læs mere