En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Fra Capetown til Victoria Falls

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Fra Capetown til Victoria Falls"

Transkript

1 Fra Capetown til Victoria Falls Denne populære tur fra Cape Town til Victoria Falls er en rejse i nomade-truck gennem det sydlige Afrikas mest utrolige skuer. Rejsen starter ved det spektakulære Taffelbjerg i Cape Town og fortsætter helt op til de majestætiske Victoria-vandfald i Zimbabwe. Undervejs er der mulighed for at padle ned ad Orangefloden i Namibia før turen går dybt ind i Namib-ørkenen. De langsomt skiftende landskaber repræsenterer alle aspekter af ørkenlandet, fra græsområderne i øst til de røde klitter i vest.

2 På Dune 45 kan du opleve en af Afrikas smukkeste solopgange. På vejen besøger du den travle Swakopmund og en Himba-stamme. Derefter følger Etosha-nationalparken, der rummer noget af det mest unikke dyreliv i Afrika. Herfra går turen videre til Botswana, hvor du kan sejle en tur i mokoro-kajak gennem Okavango-deltaet og derefter beundre solnedgangen fra en båd på Chobe-floden, før vi når endestationen: Victoria Falls. Byen Victoria Falls er en by for eventyrer med flere forskellige valgfrie aktiviteter for dem, der ønsker et godt skud adrenalin! Pris: fra kr Aktivitetspakke, der omfatter vinsmagning, guidet ørkenvandring, besøg hos Himbastamme, udflugt i Okavango Delta samt indgangsgebyrer til nationalparker, kan tilkøbes for kr Varighed: 20 dage Program Dag 1: Sydafrika Cederberg Vi forlader Cape Town fra morgenstunden og tager et enkelt stop for at se tilbage på Taffel-bjerget fra den anden side af bugten. Nu går turen videre til den berømte vin-region i Western Cape, hvor der er vinsmagning hos lokale vinbønder. Vi stopper også ved den kendte Spice Route tæt ved byen Paarl. Det er en sted, der rummer smagsoplevelser, der er unikke for Cape-kulturen. Her er humlehaver, kunstnere, chokolademagere, kaffedyrkere og meget mere. Intet sydafrikansk roadtrip uden et stop ved en traditionel Padstal en af de mange gårdbutikker, der ligger langs vejene og faldbyder hjemmelavede lækkerier. Cedarberg-regionen kan ikke alene prale af spektakulære bjerge og appelsinplantager, men også af Rooibos-buske, der ikke vokser andre steder i verden. Rooibos-te er kendt som et sundt og forfriskende alternativ til almindelig te. Dag 2: Namaqualand Gariep (Orange) -floden I Namaqualand får du det første indtryk af den ørken, der bliver din ledsager de kommende dage. Rejsen fortsætter mod nord og efter et kort stop efter proviant og forsyninger i Springbok, fortsætter vi mod vores lejr ved bredden af Orange-floden. I juli-september kan du finde nogle af de vilde blomsterplanter, som regionen er kendt for. Uanset årstiden er det ørkenen, der er kulisse for denne dagsrejse. Dag 3: Namibia Gariep (Orange)-floden Fish River Canyon Orange-floden er opkaldt efter det hollandske kongehus, men i nyere tid er man gået tilbage til at bruge det oprindelige navn Gariep, der blot betyder flod på KhoeKhoe-sprog. Orange-floden er Sydafrikas længste flod med udspring i bjergene i Lesotho. Floden er en unik kontrast til ørkenlandskaberne på begge sider. Floden opleves bedst til vands, fx i en kano, og det er der mulighed for at prøve her.

3 Senere krydser vi grænsen til Namibia og rejser videre til Fish River Canyon, der er en af de største i verden. Eftermiddagen byder på en vandretur langs kløftens kant, og dagen slutter af med en uforglemmelig solnedgang over kløften. Dag 4: Namib-Naukluft National Park Denne dag er en lang rejsedag, og turen går videre dybt ind i Namib-ørkenen. Dagens destination er klitterne i ørkenens vestlige del. Lange, støvede veje og tyndt befolkede landbrugsområder giver et indblik i denne enorme del af Namibia. De langsomt skiftende landskaber fra græssletter i øst til de røde klitter i vest afspejler mange aspekter af dette ørkenland. I aften slår vi lejr i klitterne og falder i søvn til gekkoernes kald. Dag 5: Sossusvlei klitterne Namib-Naukluft National Park Solopgangen over de røde klitter er et af de absolutte højdepunkter for enhver tur til Namibia, og sådan starter dagen i dag. En rask klatretur op på Dune 45 belønnes med det perfekte udsigtspunkt, hvorfra de skiftende farver i solopgangen over ørkenen kan beundres. Herefter er det tid til en ordentlig omgang morgenmad, før turen går videre i 4WD til Sossusvlei. Her besøger vi panderne på Sossusvlej og Deadvlei til fods. Om eftermiddagen er der guidet ørkenudflugt med en lokal ekspert. Natten tilbringes under ørkenens storslåede stjernehimmel Dag 6: Swakopmund I dag fortsætter rejsen mod vest og mod kystbyen Swakopmund, hvor civilisationen og eventyrerne venter. Inden vi forlader Namib, gør vi et stop for at markere, at vi krydser Stenbukkens vendekreds. Herefter kører vi mod Atlanterhavskysten. Et kort stop ved Walvis Bay-lagunen i håbet om at få et glimt af flamingoerne, der fouragerer i det lave vand. I Swakopmund er der mulighed for at booke udflugter og aktiviteter. Middagen indtages på en lokal restaurant. Dag 7: Swakopmund Selv om mange retter opmærksomheden mod de adrenalinfyldte eventyr, som byen tilbyder, er Swakopmund meget mere end det. Benyt dagen til at udforske byen på egen hånd. Gå ikke glip af udvalget af berømte kaffebarer og bagerier, der frister med et skønt udvalg af tysk-inspirerede lækkerier. Swakopmund er en by med alle bekvemmeligheder og den er det perfekte udgangspunkt for rejsen videre mod nord.

4 Dag 8: Khorixas Spitzkoppe er enorme granitformationer, der tårner sig 700 m op over ørkenlandskabet. Tilstedeværelsen af kunstværker i granitten vidner om stedets betydning for San-folket, der boede her for mange år siden. Vi tager en tur med en lokal guide og får mulighed for at se eksempler på San-folkets kunst, inden turen går videre til dagens overnatningssted. Dag 9: Himba-stammen At besøge Himba-stammen kan være et kontroversielt emne, der bliver diskuteret ved bålpladsen, men det er vigtigt at kende baggrunden for at besøge stammen. Indkomsten, som stammen genererer fra besøgene, bruges til uddannelse af stammens børn og hjælper stammen med at lære de unge om deres egen arv og kultur. Denne eftermiddag har vi mulighed for at besøge en Himba-landsby og tale med landsbyboerne. Dag 10: Etosha National Park Tidligt om morgenen går turen videre til Etosha-nationalparken, der rummer noget af det mest unikke dyreliv i Afrika. Der er en hel dag til at udforske Etosha Pan og dyrelivet her. Vores bil bruges som udkigspost og vi bruger lidt tid ved nogle af de mange vandhuller, der er i parken. Aftnerne i Etosha tilbringes bedst varmt klædt på ved et af parkens oplyste vandhuller. Det er også muligt at komme på natsafari i parken (valgfri aktivitet, der bookes særskilt) Dag 11: Etosha National Park I dag er endnu en hel dag i Etosha og mere udforskning af parken. Ikke to dage er ens, når man er på safari, og spændingen over måske at se noget spændende, er motivation i sig selv. Vi forlader parken sidst på eftermiddagen, da dagens indkvartering ligger udenfor området. Dag 12: Windhoek Tidligt om morgenen går turen videre til Windhoek, Namibias hovedstad. Vi gør et kort ophold ved håndværkermarkederne i Okahandja og ankommer til Windhoek om eftermiddagen. Her er der tid til en gåtur gennem centrum se nogle af byens kendte vartegn. Dag 13: Botswana Ghanzi I dag fortsætter rejsen mod øst mod Botswana og Kalahari-ørkenen. Kalahari, der strækker sig over kvadratkilometer, er meget forskellig fra Namib-ørkenen, men ikke mindre dramatisk. Om

5 eftermiddagen er der mulighed for en guidet tur med lokale San-folk, og her er meget at lære om Sankulturen og deres liv i ørkenen. San-folket har længe været forbundet med dette barske miljø. Aftenen byder på San-danseaften, der giver et godt indblik i deres kultur gennem sang, dans og historiefortælling. Dag 14. Okavango-deltaet Fra morgenstunden går rejsen videre mod Maun og Okavango-deltaet. Ved ankomsten til Maun om eftermiddagen, kører vi 4WD til lejren ved vandet, hvor de næste to nætter tilbringes i rolige omgivelser. Deltaets unikke og usædvanlige økosystem er opstået ved de årlige oversvømmelser fra Okavango-floden, hvor vandet spreder sig i en vifteform gennem sandet i Kalahari-bassinet. De sæsonbestemte oversvømmelse giver deltaet en evigt skiftende karakter. Men mens vandniveauet skifter med årstiden, er roen i vildmarken konstant. Dag 15: Okavango-deltaet Aktiviteterne denne dag er afhængig af årstiden, men forhåbentligt er det muligt at komme ud på en tur i en traditionel mokoro-kajak og vandreture i området. Okavango-deltaet er ikke kun et naturligt vidunder, det repræsentere også et af de sidste, store vildmarksområder i verden. Dag 16: Maun Vi forlader deltaet og fortsætter til udkanten af Maun, hvor vi overnatter. Hvis vejret tillader det, er der denne eftermiddag mulighed for en flyvetur over Okavango-deltaet (valgfrit, bookes særskilt) Dag 17: Nata I dag går rejsen videre over den nordlige del af Makgadigadi Pan mod Nata. Vejen dertil er kranset af de majestætiske og ikoniske Baobab-træer. Om eftermiddagen er der mulighed for en valgfri udflugt til panderne. Dag 18: Chobe National Park Rejsen fortsætter mod nord tidligt om morgenen. Dagens lejr er ved bredden af Chobe-floden, og eftermiddagen er afsat til udforskning af Chobe-nationalparken i 4WD-køretøjer. Denne transportform giver en tæt og personlig oplevelse med de mange elefanter, der kommer til floden om eftermiddagen. Dagen slutter med en afslappet sejltur og et måltid mad ved lejrbålet.

6 Dag 19: Zimbabwe -Victoria Falls Vi krydser grænsen til Zimbabwe om formiddagen og videre til Victoria-vandfaldene. I dag besøger vi de spektakulære Victoria Falls, der lokalt er kendt som Mosi-oa Tunya (røgen, der tordner). Det meste af dagen er dedikeret til at opleve den mægtige Zambezi-flod, der falder ned til Batoka-slugten, men byen Victoria Falls byder også på en række valgfrie aktiviteter om eftermiddagen for de, der har brug for et adrenalin-kick. Der er dog også mere afslappede aktiviteter i byen, som f.eks. besøg på kunsthåndværkermarkeder og kaffebarer. Dag 20: Victoria Falls Rejsen ender efter morgenmaden. Med de mange aktiviteter, der er at finde i Victoria Falls, kan dagen bruges på det eventyr, der passer dig bedst, f.eks. rafting på Zambezi-floden eller en flyvetur over vandfaldene eller nogle af de mange andre attraktioner, byen tilbyder.

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Namibia, Botswana & Victoria Falls

Namibia, Botswana & Victoria Falls Namibia, Botswana & Victoria Falls En eventyrlig rejse gennem Namibia og Botswana frem til naturfænomenet Victoria Falls i Zimbabwe. Tag med BENNS og Nomad og oplev en forrygende kombination af unikke

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kiboko Botswana Adventure 17 dage Kontakt os for pris Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske

Læs mere

Transkalahari 2016. skønne LODGES OG HOTELLER. på hele rejsen

Transkalahari 2016. skønne LODGES OG HOTELLER. på hele rejsen skønne LODGES OG HOTELLER på hele rejsen Transkalahari 2016 RUNDREJSE I SYDAFRIKA, NAMIBIA OG BOTSWANA 24 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra kr. 33.995,Sydafrika, Namibia og Botswana alle fantastiske

Læs mere

Oplev naturfænomenet Victoria Falls

Oplev naturfænomenet Victoria Falls Oplev naturfænomenet Victoria Falls Per person 4 dage fra kr. 4.700,- v/2 pers. REJSERUTE: JOHANNESBURG VICTORIA FALLS JOHANNESBURG Oplev et af verdens ypperste naturfænomener. Mulighed for afrejse hver

Læs mere

Mægtige Zambezi og Victoria Falls deluxe

Mægtige Zambezi og Victoria Falls deluxe Mægtige Zambezi og Victoria Falls deluxe Per person 6 dage fra kr. 14.200,- v/2 pers. REJSERUTE: JOHANNESBURG VICTORIA FALLS ZAMBEZI - JOHANNESBURG Fantastisk indkvartering, beliggenhed og aktiviteter

Læs mere

På VINGERNE OVER NAMIBIA

På VINGERNE OVER NAMIBIA Dato:. 26 På VINGERNE OVER NAMIBIA Kvalitetssafari af højeste karat, hvor der flyves I egne små privatfly mellem Namibias tre mest ikoniske... Tlf.: (+45) 56 36 45 Safari Eksperten info@safarieksperten.dk

Læs mere

Namibias Højdepunkter

Namibias Højdepunkter Namibias Højdepunkter På eventyrrejse gennem fantastiske Namibia fra Syd til Nord Tag med BENNS og Nomad på en eventyrlig rejse gennem Namibia og oplev landets forrygende kombination af unikke naturfænomener

Læs mere

Victoria Falls og safari i Zimbabwe

Victoria Falls og safari i Zimbabwe Victoria Falls og safari i Zimbabwe Fra Victoria Falls til Hwange National Park Tag med på en indholdsrig safari i Zimbabwe, hvor I skal opleve naturunderet Victoria Falls og Afrikas vilde dyreliv i landets

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

The Garden Route Zimbabwes Højdepunkter Kruger parken & the big five. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

The Garden Route Zimbabwes Højdepunkter Kruger parken & the big five. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Namibias Højdepunkter 16 dage fra kun kr. 18.998,- pr. person Inkl fly, green seat, overnatning, måltid er og aktiviteter iht. p rogram På eventyrrejse gennem fantastiske Namibia fra Syd til Nord. Tag

Læs mere

Great Trek Adventure

Great Trek Adventure serviceret CAMPING- SAFARI Hjælpere er med på hele rejsen rundt Great Trek Adventure 2016-2017 RUNDREJSE I SYDAFRIKA, NAMIBIA, OG BOTSWANA 23 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra kr. 23.995,-

Læs mere

Great Trek Adventure. 23 dage fra ,-

Great Trek Adventure. 23 dage fra ,- Great Trek Adventure 23 dage fra 22.295,- REJSERUTE: CAPE TOWN - KALAHARI - SOSSUSVLEI - ETOSHA - OKAVANGO - VIC FALLS Serviceret camping og engelsktalende hjælpere er med på hele rejsen Tlf.: 8873 4000

Læs mere

Under Botswanas Himmel

Under Botswanas Himmel Under Botswanas Himmel Chobe National Park - namibisk landsby - Victoria Falls - Moremi - Okavango Deltaet Vi kan tilbyde en super pris på denne pragtfulde, luksusbetonede 10 dage / 7 nætters safari til

Læs mere

Transkalahari Adventure dage fra kr

Transkalahari Adventure dage fra kr Transkalahari Adventure 2019 24 dage fra kr. 32.100 REJSERUTE: CAPE TOWN - KALAHARI - SOSSUSVLEI - ETOSHA - OKAVANGO - CHOBE - VIC FALLS Skønne lodges og hoteller på hele rundrejsen og engelsktalende hjælpere

Læs mere

Fra Namibia til Victoria Falls. 17 dage fra kr

Fra Namibia til Victoria Falls. 17 dage fra kr Fra Namibia til Victoria Falls 17 dage fra kr. 21.100 REJSERUTE: WINDHOEK - SOSSUSVLEI - SPITZKOPPE - ETOSHA - OKAVANGO - CHOBE - VIC FALLS Serviceret camping og engelsktalende hjælpere er med på hele

Læs mere

Afrika safari gennem fire lande

Afrika safari gennem fire lande Afrika safari gennem fire lande Tag med Marina og Kasper på denne enestående safari gennem 4 lande i det sydlige Afrika. Vi skal opleve det bedste fra Sydafrika, Namibia, Botswana og Zambia hver især.

Læs mere

Botswana Adventure 2016

Botswana Adventure 2016 Fuldt serviceret CAMPING SAFARI Hjælpere er med på hele rejsen rundt Botswana Adventure 2016 RUNDREJSE I BOTSWANA 16 dage med engelsktalende rejseleder fra kr. 20.495,- 2.10. med dansktalende ekspertrejseleder

Læs mere

Kruger parken & The Big Five Safari

Kruger parken & The Big Five Safari Kruger parken & The Big Five Safari 4 dages supersafari i Sydafrikas største nationalpark, Kruger National Park Tag med BENNS og Nomad på en oplevelsesrig 4 dages safaritur til Kruger National Park. Her

Læs mere

Great Trek Adventure m/dansk rejseleder

Great Trek Adventure m/dansk rejseleder Great Trek Adventure m/dansk rejseleder 23 dage fra 27.995,- REJSERUTE: VIC FALLS - OKAVANGO - ETOSHA - SOSSUSVLEI - KALAHARI - CAPE TOWN Serviceret camping, engelsktalende hjælpere er med på hele rejsen

Læs mere

Transkalahari Adventure. 24 dage fra kr

Transkalahari Adventure. 24 dage fra kr Transkalahari Adventure 24 dage fra kr. 32.100 REJSERUTE: CAPE TOWN - KALAHARI - SOSSUSVLEI - DAMARALAND - ETOSHA - CHOBE - VIC FALLS Skønne lodges og hoteller på hele rundrejsen og engelsktalende hjælpere

Læs mere

Ørken, Floder og Wildlife Adventure

Ørken, Floder og Wildlife Adventure Ørken, Floder og Wildlife Adventure 17 dage fra kr. 25.700 REJSERUTE: WINDHOEK - SOSSUSVLEI - DAMARALAND - ETOSHA - CHOBE - VICTORIA FALLS Skønne lodges og hoteller på hele rundrejsen og engelsktalende

Læs mere

Botswanas nordlige højdepunkter

Botswanas nordlige højdepunkter Botswanas nordlige højdepunkter Denne kvalitets safari byder på Botswanas mest berømte safariområder, hvor safarikørsel i åbne biler, vandresafaris og sejlture er udgangspunktet for søgen efter Botswanas

Læs mere

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange VICTORIA FALLS CHOBE HWANGE VICTORIA FALLS. 11 dage med dyrerig safari i Chobe og Hwange og imponerende

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Afrikas kendte landemærker

Afrikas kendte landemærker Afrikas kendte landemærker Victoria Falls Disse vandfald er uden tvivl blandt de mest fantastiske og betagende vandfald i verden, og der findes en del smukke vandfald bl.a. Iguazu Falls i Argentina og

Læs mere

Det bedste af Namibia. 15 dage fra kr

Det bedste af Namibia. 15 dage fra kr Det bedste af Namibia 15 dage fra kr. 25.900 REJSERUTE: CAPE TOWN - SOSSUSVLEI - SWAKOPMUND - BRANDBERG - ETOSHA - WINDHOEK International gruppe og max. 12 gæster med kørsel i overlandtruck med toilet

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Ni nætter er i stemningsfulde camps og tre nætter på glimrende 3-4* lodges/hoteller, hvor personalet sørger for alt vedrørende opsætning af campen.

Ni nætter er i stemningsfulde camps og tre nætter på glimrende 3-4* lodges/hoteller, hvor personalet sørger for alt vedrørende opsætning af campen. Botswanas nordlige højdepunkter 15 dage fra kr. 28.475,- pr. person Inkl. fly og safarirejse Denne kvalitets safari byder på Botswanas mest berømte safariområder, hvor safarikørsel i åbne biler, vandresafaris

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

RUNDREJSE I BOTSWANA 16 dage med engelsktalende rejseleder fra kr ,-

RUNDREJSE I BOTSWANA 16 dage med engelsktalende rejseleder fra kr ,- Fuldt serviceret CAMPING SAFARI Hjælpere er med på hele rejsen rundt Botswana Adventure RUNDREJSE I BOTSWANA 16 dage med engelsktalende rejseleder fra kr. 19.795,- En rejse for de, der ønsker en flot rejse

Læs mere

Botswanas Delta og Wildlife Adventure

Botswanas Delta og Wildlife Adventure Botswanas Delta og Wildlife Adventure 14 dage fra kr. 29.300,- REJSERUTE: KASANE CHOBE MAKGADIKGADI MOREMI OKAVANGO CAPRIVI VIC FALLS Skønne lodges og hoteller på hele rundrejsen og engelsktalende hjælpere

Læs mere

På Eventyr i Afrika. Great Trek Adventure. Flemming Voss x maj Flemming & Agnes Voss 09. januar februar 2018

På Eventyr i Afrika. Great Trek Adventure. Flemming Voss x maj Flemming & Agnes Voss 09. januar februar 2018 Flemming Voss x 2 18. maj 2017 På Eventyr i Afrika Great Trek Adventure Flemming & Agnes Voss 09. januar - 03. februar 2018 Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk Flemming Voss x 2-18. maj

Læs mere

Det bedste af det Sydlige Afrika Sydafrika Namibia Botswana Victoria Falls

Det bedste af det Sydlige Afrika Sydafrika Namibia Botswana Victoria Falls Det bedste af det Sydlige Afrika Sydafrika Namibia Botswana Victoria Falls Det begynder med et brag af en by, Cape Town. Og slutter med et brag af et vandfald, Victoria Falls. Ind imellem får du nogle

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

På Big Five Safari i Sydafrika

På Big Five Safari i Sydafrika På Big Five Safari i Sydafrika 8 dage fra kr. 17.900 v/2 personer REJSERUTE: JOHANNESBURG HOEDSPRUIT BALULE PANORAMARUTEN JOHANNESBURG Der er afrejse hver dag. Indkvartering på højt niveau og off-road

Læs mere

Afrika. på første række. NYATI Safari Plus

Afrika. på første række. NYATI Safari Plus Afrika på første række NYATI Safari Plus Kombiner dit safarieventyr med flere oplevelser Et NYATI safari ophold byder på safari oplevelser i verdensklasse og vil du opleve endnu mere Afrika kan vi kun

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Safari. Kombiner din safari med endnu flere oplevelser

Safari. Kombiner din safari med endnu flere oplevelser Safari Kombiner din safari med endnu flere oplevelser Kombiner dit safarieventyr med flere oplevelser Et Nyati safari ophold byder på safari oplevelser i verdensklasse og vil du opleve endnu mere Afrika

Læs mere

Namibia rundt med Victoria Falls

Namibia rundt med Victoria Falls Namibia rundt med Victoria Falls Med alt fra saltørkener, fantastiske kyststrækninger, store nationalparker og frodige deltaer i Caprivi har Namibia virkelig mange oplevelser at byde på. Vi skal se solen

Læs mere

Under Botswanas Himmel

Under Botswanas Himmel Under Botswanas Himmel 9 dage fra kr. 30.200,REJSERUTE: KASANE - CHOBE - OKAVANGO DELTAET - MOREMI - MAUN Der er afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer hvornår Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Malariafri Familie Safari i Sydafrika

Malariafri Familie Safari i Sydafrika Malariafri Familie Safari i Sydafrika 12 dage fra kr. 18.600,- REJSERUTE: JOHANNESBURG - PILANESBERG N.P. - SUN CITY - CAPE TOWN Malariafri og familievenlig rundrejse med indkvartering i familieværelser

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Botswana Adventure. 16 dage fra kr

Botswana Adventure. 16 dage fra kr Botswana Adventure 16 dage fra kr. 19.100 REJSERUTE: JO BURG - KHWAI - MAUN - OKAVANGO - CHOBE - VIC FALLS - MAKGADIKGADI - TULI Serviceret camping og engelsktalende hjælpere er med på hele rejsen Tlf.:

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Namibia til Victoria Falls Adventure

Namibia til Victoria Falls Adventure Fuldt serviceret CAMPING SAFARI Hjælpere er med på hele rejsen rundt Namibia til Victoria Falls Adventure RUNDREJSE I NAMIBIA, BOTSWANA OG VICTORIA FALLS 17 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Fra Kruger til Victoria Falls 2016

Fra Kruger til Victoria Falls 2016 skønne LODGES OG HOTELLER på hele rejsen Fra Kruger til Victoria Falls 2016 KRUGER NATIONAL PARK I SYDAFRIKA OG ZIMBABWE s VICTORIA FALLS 15 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra kr. 27.995,I det

Læs mere

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Thailand helt i nord Rejs gennem nogle af de bedste landskaber Nord-Thailand har at byde på, besøg steder af kulturel og historisk betydning, såsom Wat Phradhat Doi Suthep, Long Neck Karen Padaung Village

Læs mere

UdflugteriCape Town Side 1 af 4 Nyhedsbrev Kontakt Om Albatros SØG tlf. +45 36 98 98 98 Rejs med hjerte, hjerne & holdning Forside Rejser Destinationer Rejsetyper Gå på opdagelse Praktisk information Etik

Læs mere

Fra Kruger til Victoria Falls 2017

Fra Kruger til Victoria Falls 2017 skønne LODGES OG HOTELLER på hele rejsen Fra Kruger til Victoria Falls 2017 KRUGER I SYDAFRIKA, ZIMBABWE s VICTORIA FALLS OG BOTSWANAS CHOBE 17 dage med engelsktalende ekspertrejseleder fra kr. 28.900,I

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Lake Naivasha/Lake Nakuru - Masai Mara - Victoria-søen - Serengeti - Ngorongoro - Amboseli Den rigtige og helt logiske rundrejse der kombinerer verdens to bedste

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

Autentisk Botswana Adventure

Autentisk Botswana Adventure Autentisk Botswana Adventure 11 dage fra kr. 27.995 REJSERUTE: MAUN - KHWAI - SAVUTE - CHOBE - KASANE Serviceret camping og engelsktalende hjælpere er med på hele rejsen Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Fantastisk safari i 3 utrolige safariparker i kombination med sol og lækkert ophold ved det turkisfarvede indiske Ocean! En 14 dages fantastisk safari-

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Autentisk Botswana Adventure

Autentisk Botswana Adventure Autentisk Botswana Adventure 11 dage fra kr. 27.495.- REJSERUTE: MAUN - KHWAI - SAVUTE - CHOBE - KASANE Serviceret camping, engelsktalende hjælpere er med på hele rejsen Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Canadas Rocky Mountains i autocamper 16 dage fra 8.348 kr. pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Tag med på et betagende eventyr i autocamper gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur

Læs mere

Naturfænomenet Vic Falls og paradiset Chobe og Hwange

Naturfænomenet Vic Falls og paradiset Chobe og Hwange Naturfænomenet Vic Falls og paradiset Chobe og Hwange 11 dage fra kr. 27.300 v/2 personer REJSERUTE: VICTORIA FALLS CHOBE HWANGE VICTORIA FALLS Tre perler på stribe Victoria Falls, Chobe og Hwange, afrejse

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Amazing Amazonas! - cruise i Brasiliens Amazonas

Amazing Amazonas! - cruise i Brasiliens Amazonas Amazing Amazonas! - cruise i Brasiliens Amazonas Dette er et vaskeægte ekspeditionscruise i Amazonas! I den luksuriøse og bekvemme yacht, M/Y Tucano, sejler du op ad den mest uberørte af Amazonflodens

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

ZIMBABWES HØJDEPUNKTER

ZIMBABWES HØJDEPUNKTER Dato: 06. 08 2019 ZIMBABWES HØJDEPUNKTER Ni dages lodge-safari fra Victoria Falls gennem Zimbabwe. Se de mægtige Victoria-vandfald, smukke Lake Kariba langs Zambezi-flodens løb og Hwange-nationalparken

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

På safari og vandring i Sydafrika Trekking Bureauet/Eventyrrejser i samarbejde med Lido Fitness Vejle

På safari og vandring i Sydafrika Trekking Bureauet/Eventyrrejser i samarbejde med Lido Fitness Vejle På safari og vandring i Sydafrika Trekking Bureauet/Eventyrrejser i samarbejde med Lido Fitness Vejle 9. 21. oktober 2015 15 aktive dage i Sydafrika med vandring, safari og unikke oplevelser Sydafrika

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Sydafrika Safari. 8 dage fra kr v/2 personer

Sydafrika Safari. 8 dage fra kr v/2 personer Sydafrika Safari 8 dage fra kr. 13.795 v/2 personer REJSERUTE: JOHANNESBURG BALULE NATURE RESERVE JOHANNESBURG Privat safari med afrejse hver dag, året rundt, du bestemmer hvornår Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere

Afrika. på første række. NYATI Safari Plus

Afrika. på første række. NYATI Safari Plus Afrika på første række NYATI Safari Plus Kombiner dit safarieventyr med flere oplevelser Et NYATI safariophold byder på safarioplevelser i verdensklasse, og vil du opleve endnu mere Afrika, kan vi kun

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Per pers. 2 dg fra kr. 1.500, 3 dg fra kr. 2.200 REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved

Læs mere

Botswana Adventure. 16 dage fra kr

Botswana Adventure. 16 dage fra kr Botswana Adventure 16 dage fra kr. 19.100 REJSERUTE: JO BURG - KHWAI - MAUN - OKAVANGO - CHOBE - VIC FALLS - MAKGADIKGADI - TULI Serviceret camping og engelsktalende hjælpere er med på hele rejsen Tlf.:

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Sydafrikas safariparker og Cape Town

Sydafrikas safariparker og Cape Town Sydafrikas safariparker og Cape Town Tag med på en spændende rejse, der er spækket med naturoplevelser, safari og storby. På denne rundrejse med Nomad skal I først opleve Kruger National Park med mulighed

Læs mere

Efterår og nordlys i Grønland

Efterår og nordlys i Grønland Efterår og nordlys i Grønland Du kan ikke undgå at blive fascineret af nordlyset. Du kigger op, indtil du får ondt i nakken. Når himlen fyldes med grønne, gule og lilla farver og det bølger og blafrer

Læs mere

WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000

WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000 WWW.AFRICATOURS.DK TLF. 8873 4000 1 Magiske Afrika Afrika har noget magisk over sig. Noget tiltrækkende. Noget fascinerende. Noget absolut storslået. Noget næsten uforklarligt for den, der ikke har rejst

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Oplev det bedste af Botswana på 1. klasse! Denne Luksussafari i Botswana er en såkaldt fly-in safari. Her flyver du mellem...

Oplev det bedste af Botswana på 1. klasse! Denne Luksussafari i Botswana er en såkaldt fly-in safari. Her flyver du mellem... Dato:. BOTSWANA FLY SAFARI Oplev det bedste af Botswana på 1. klasse! Denne Luksussafari i Botswana er en såkaldt fly-in safari. Her flyver du mellem... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Rundrejse i Sydafrika Inkl. fuld forplejning og 4 dages safari. 4. 28. Juni

Rundrejse i Sydafrika Inkl. fuld forplejning og 4 dages safari. 4. 28. Juni Rundrejse i Sydafrika Inkl. fuld forplejning og 4 dages safari. 4. 28. Juni Alt inkluderet ingen ekstra tillæg. - Dansk guide - Rigtige senge og sengetøj. - 4-5 dages Safari i Kruger Nationalpark. - 23

Læs mere

BOTSWANA. Eksperter i eventyr. 1 Eksperter i eventyr

BOTSWANA. Eksperter i eventyr. 1 Eksperter i eventyr BOTSWANA Eksperter i eventyr 1 Eksperter i eventyr Botswana - Afrikas uberørte vildnis Få lande i Afrika - om end nogle - kan overgå Botswanas fantastiske naturskatte. Botswana er natur, når det er ellerbedst

Læs mere

Nuuk og Ilulissat. Varighed: 16 dage Pris fra: DKK Sværhedsgrad: 1

Nuuk og Ilulissat. Varighed: 16 dage Pris fra: DKK Sværhedsgrad: 1 Nuuk og Ilulissat Se Grønlands hovedstad Nuuk, sejl op langs vestkysten med det dejlige kystskib og oplev en af verdens smukkeste indsejlinger blandt de enorme isbjerge ved Ilulissat Isfjord. Varighed:

Læs mere

Zimbabwes højdepunkter

Zimbabwes højdepunkter Zimbabwes højdepunkter Victoria Falls - Hwange NP - Matopos NP - Great Zimbabwe Ruins - Johannesburg Tag med BENNS og Nomad på et 5-dages safarieventyr i utrolige Zimbabwe, hvor fantastiske naturoplevelser

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Zambezifloden i Zambia Victoria Vandfaldene

Zambezifloden i Zambia Victoria Vandfaldene Zambezifloden i Zambia Victoria Vandfaldene 1 Victoria Falls besøgt i 1970 og igen i 2015 1970: Kirsten og jeg afsluttede i 1970 vores rundtur i det, der dengang hed Sydrhodesia. Vi boede på et hotel i

Læs mere

THAILAND GULD REJSER. Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod, Dolphin Bay, Kui Buri. Grupperejse med dansk rejseleder. nu med nye spændende udflugter

THAILAND GULD REJSER. Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod, Dolphin Bay, Kui Buri. Grupperejse med dansk rejseleder. nu med nye spændende udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod, Dolphin Bay, Kui Buri Grupperejse med dansk rejseleder nu med nye spændende udflugter Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER THAILAND Grupperejse med

Læs mere