Milestone Systems. Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2019 R1. XProtect Professional og XProtect Express

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Milestone Systems. Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2019 R1. XProtect Professional og XProtect Express"

Transkript

1 Milestone Systems Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2019 R1 XProtect Professional og XProtect Express

2 Før du går i gang Dette dokument beskriver de grundlæggende trin, som partnere skal udføre for at registrere og aktivere licenser til XProtect Professional VMS-produkter. Det bliver beskrevet, hvordan det gøres både med og uden adgang til internettet. Installation af en prøveversion Du kan afprøve XProtect Professional VMS-produkter gratis i 30 dage. Gå til download-siden på Milestones website. Hent og kør installationsprogrammet for et af XProtect Professional VMS-produkterne: I installationsprogrammet klik på Installer prøveversion. I prøveperioden kan du tilføje op til otte kameraer og gemme optagelser fra kameraerne i fem dage. Når prøveperioden på 30 dage udløber, skal du købe og aktivere licenser for fortsat at kunne bruge XProtect Professional VMS-produktet. Systemet gemmer din konfiguration. Bemærk dog, at optagelser, der er mere end fem dage gamle, går tabt. Register SLC'er (software license codes) på Milestone Customer Dashboard Når du køber et XProtect Professional VMS-produkt, modtager du en med en SLC (software license code) og en softwarelicensfil (.lic). Du kan registrere SLC'en på Milestone Customer Dashboard, som er en gratis, brugervenlig platform til administration af oplysninger om Milestone-softwarelicenser og -installationer. Milestone Customer Dashboard er tilgængelig fra My Milestone eller du kan gå direkte til online.milestonesys.com ( Bemærk! Du skal have en My Milestone-konto for at logge på Customer Dashboard. Derudover skal din My Milestone-administrator give dig adgang ved at tildele dig brugerrollen License User (licensbruger) eller License Administrator (licensadministrator). Hvis du ikke har en My Milestone-konto, opret en på Milestone ( website. For at registrere en SLC på Milestone Customer Dashboard skal du følge disse trin: 1. Log på Milestone Customer Dashboard. 2. Gå til siden Customers & Licenses og klik på Register new license (SLC). 3. Indtast SLC'en og udfyld de resterende felter.

3 Installer med en registreret softwarelicens Hvis du installerer for første gang, og du har købt og registreret en softwarelicens, kan du importere din softwarelicensfil. For at importere din softwarelicens, når du installerer, følg disse trin: 1. Find en som har softwarelicensfilen vedhæftet og kopier softwarelicensfilen til din computer. Billedet til venstre er et eksempel på en sådan . Tip! Hvis du ikke har softwarelicensfilen, kan du hente den fra Milestone Customer Dashboard. 2. Kør installationsprogrammet for dit XProtect Professional VMS-produkt. 3. Klik på Gennemse, find softwarelicensfilen og klik Fortsæt. Billedet til højre viser trinnet i installationen, hvor du henter softwarelicensfilen. Bemærk! Når du har føjet enheder til dit system, skal du aktivere hardwareenhedslicenserne til dem. Afhængigt af om dit system har internetforbindelse, skal du bruge metoden til online- eller offline-aktivering for at aktivere hardwareenhedslicenserne. Disse metoder er beskrevet senere i dette dokument. Om enheders prøveperiode og ændringer uden aktivering Når dit system er licenseret, kan du tilføje enheder og bruge dem i 30 dage uden at købe eller aktivere hardwareenhedslicenser til dem. Du skal købe og aktivere hardwareenhedslicenser, før prøveperioden udløber. Ellers holder de op med at virke. Du kan tilføje et begrænset antal enheder uden at aktivere licenser. Det er for eksempelvis nyttigt, når du erstatter kameraer. Dette kaldes for "ændringer uden aktivering" og antallet er beregnet ud fra flere variabler. For eksempel ud fra antallet af allerede aktiverede hardwareenhedslicenser.

4 For at se antallet af ændringer du kan lave uden at aktivere licenser og antallet af ændringer du allerede har lavet, skal du i Management Application klikke på Kom godt i gang. I området Licens vises antallet under Ændringer uden aktivering. For flere oplysninger om licenser klik på Om licenser. Importer en registreret softwarelicensfil Når du har købt licenser, skal du importere og aktivere softwarelicensfilen i Management Application. Hvis du har installeret softwaren som en prøveversion, opdaterer dette dit system til en licenseret version. For at importere en registreret softwarelicensfil følg disse trin: 1. I Management Application klik på Filer, vælg Importer licens og find licensfilen. 2. Afhængigt af om dit system har internetforbindelse, skal du aktivere licensen ved hjælp af metoden til online- eller offline-aktivering. Disse metoder er beskrevet senere i dette dokument.

5 Aktiver licenser Du skal aktivere licenser, når du: Vil licensere din prøveversion Installerer med en registreret softwarelicens Tilføjer hardwareenheder i Management Application Opgraderer til en nyere version inklusive service releases Afhængigt om dit system har internetforbindelse, skal du bruge metoden til online- eller offline-aktivering for at aktivere hardwareenhedslicenserne. Brug online-aktiveringsmetoden Som standard bruger XProtect Professional VMS-produkter en online-aktiveringsmetode, efter du har importeret din softwarelicensfil. Online-aktivering kræver, at dit system har internetforbindelse. Hvis dit system ikke er online, brug offline-aktiveringsmetoden beskrevet senere i dette dokument. Når du importerer en softwarelicensfil, vises et banner i Management Application, hvorfra du hurtigt kan aktivere din softwarelicensfil. Når du tilføjer enheder, aktiverer systemet automatisk hardwareenhedslicenser op til antallet af enheder inkluderet i licensen. Management Application viser et banner i toppen af arbejdsområdet, hvor du bliver bedt om at gemme ændringen i systemkonfigurationen, som vist i det følgende billede. Systemet aktiverer licenser for nye enheder, når du klikker på Gem. Automatisk aktivering kan tage nogle få minutter, men du kan arbejde i Management Application imens. Du kan også aktivere licenser manuelt. I Management Application klik på Filer og vælg Aktiver licens online. I dialogboksen Hentning af licens online klik på Aktiver. Brug offline-aktiveringsmetoden Når du har importeret din softwarelicensfil og tilføjet enheder i Management Application, og hvis dit XProtect Professional VMS-produkt ikke har internetforbindelse, kan du bruge en offline-metode til at aktivere hardwareenhedslicenser. Bemærk! For at fuldføre offline-aktiveringen skal du have en bærbar lagerenhed, som f.eks. et USB-flashdrev, og en computer med adgang til internettet. Følgende er trinene i offline-aktiveringsmetoden: 1. Eksporter en licensanmodningsfil (.lrq) fra Management Application og upload den på Milestone Customer Dashboard.

6 2. Modtag en aktiveret licensfil (.lic) i en og importer filen i Management Application. Eksporter en licensanmodningsfil og upload den på Milestone Customer Dashboard Licensanmodningsfilen indeholder oplysninger om dit system. For eksempel antallet af hardwareenheder, der skal aktiveres licenser til. Følg disse trin: 1. I Management Application klik på Filer og vælg Aktiver licens offline. 2. Klik på Eksporter for at generere licensanmodningsfilen. 3. Gem licensanmodningsfilen på en bærbar lagerenhed. 4. Slut den bærbare lagerenhed til en computer med internetadgang og log på Milestone Customer Dashboard. 5. Klik på Customers & Licenses og klik derefter på Upload License Request. 6. Klik på Select.lrq file og find licensanmodningsfilen på den bærbare lagerenhed. 7. Valgfrit: Som standard sendes den aktiverede licensfil til den -adresse, som blev angivet, da softwarelicensen blev købt. For også at sende den aktiverede licensfil til andre, tilføj deres -adresser i feltet Additional recipient (optional). 8. Klik på Upload. Modtag en aktiveret licensfil i en og importer filen i Management Application Når du har modtaget en aktiveret licensfil, kan du importere filen i Management Application for at opdatere din softwarelicensinformation. For at importere den aktiverede licensfil følg disse trin: 1. Kopier den aktiverede licensfil fra en til din bærbare lagerenhed og slut den bærbare lagerenhed til computeren, hvor Management Application er installeret.

7 2. I Management Application klik på Filer og vælg Aktiver licens offline. 3. Klik på Gennemse, find den aktiverede licensfil på den bærbare lagerenhed og klik på Aktiver.

8 Om Milestone Systems Milestone Systems er en førende leverandør af videoovervågningssoftware baseret på en åben platform; teknologi, som hjælper verden med at se, hvordan man sørger for sikkerhed, beskytter aktiver og øger virksomhedernes effektivitet. Milestone understøtter et fællesskab baseret på en åben platform, som fremmer samarbejde og innovation inden for udvikling og anvendelse af netværksvideoteknologi med driftssikre og skalerbare løsninger, som findes på mere end steder over hele verden. Milestone blev grundlagt i 1998 og er en selvstændig virksomhed inden for Canon Group-koncernen. Du kan finde flere oplysninger på:

Milestone Systems. Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2018 R3

Milestone Systems. Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2018 R3 Milestone Systems Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2018 R3 XProtect Corporate, XProtect Expert, XProtect Professional+ og XProtect Express+ Før du går i gang Denne guide

Læs mere

Avigilon Control Center 6 software-opgradering

Avigilon Control Center 6 software-opgradering Avigilon Control Center 6 software-opgradering Ved opgradering til ACC 6 software, skal din software og licenser opgraderes. BEMÆRK: Du kan kun opgradere ACC 5.x software til ACC 6 software. Hvis du kører

Læs mere

Avigilon Control Center 6 software-opgradering

Avigilon Control Center 6 software-opgradering Avigilon Control Center 6 software-opgradering Ved opgradering til ACC 6-software, skal din software og licenser opgraderes. BEMÆRK: Du kan kun opgradere ACC 5.x-software til ACC 6-softwaren. Hvis du kører

Læs mere

Kom godt igang med Indbo programmet fra PetriSoft Kort om Indbo: Indbo Free

Kom godt igang med Indbo programmet fra PetriSoft Kort om Indbo: Indbo Free Kom godt igang med Indbo programmet fra PetriSoft Kort om Indbo: Indbo er et Windows 98/NT/2000/Me/Xp/Vista/Win7/Win8 program, der kan holde rede på hjemmets, firmaets, foreningens eller skolens inventar

Læs mere

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation)

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Hvis du ikke kan opgradere computeren, som kører Windows Vista, til Windows 7, så skal du foretage en brugerdefineret installation.

Læs mere

Vejledning til Autodesk Account Maintenance Subscription

Vejledning til Autodesk Account Maintenance Subscription Vejledning til Autodesk Account Maintenance Subscription Denne vejledning beskriver, hvordan du logger på Autodesk Account samt de vigtigste funktioner, bl.a. download af software, hvor du finder serienumre,

Læs mere

MapInfo Professional Version Licensering og aktivering

MapInfo Professional Version Licensering og aktivering MapInfo Professional Version 12.5 Licensering og aktivering Første gang, du starter MapInfo Professional, vil du blive bedt om at aktivere dit produkt ved hjælp af det serienummer og den adgangskode, som

Læs mere

Generelt Windows tidligere versioner... 1 Windows Apple Mac Log på... 2 Rediger dokumentet Tilføj et tillægsdokument...

Generelt Windows tidligere versioner... 1 Windows Apple Mac Log på... 2 Rediger dokumentet Tilføj et tillægsdokument... Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til forfattere og referenter Indhold Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til forfattere og referenter... 1 Generelt... 1 Windows tidligere

Læs mere

Lasso for. Microsoft Dynamics CRM

Lasso for. Microsoft Dynamics CRM Lasso for Microsoft Dynamics CRM Installationsvejledning Opdateret d. 20.07.2017 INSTALLER LASSO I MICROSOFT DYNAMICS CRM Denne vejledning beskriver installation af Lasso, opsætning, ændring af brugere

Læs mere

Installér din Officepakke 2013

Installér din Officepakke 2013 Vær opmærksom på der godt kan forekomme andre billeder end dem som er illustreret. Dette er grundet ændringer fra microsoft. Blandt andet bliver SkyDrive ændret til OneDrive. Er du i tvivl om noget kan

Læs mere

Aktiveringsvejledning

Aktiveringsvejledning Aktiveringsvejledning Kontakt www./dk/support Tlf. 6312 6015 E-mail: support@mv-nordic.dk 1 Widgit Produktaktivering Widgit Produktaktivering giver dig mulighed for at aktivere og administrere licenserne

Læs mere

Xerox Device Agent, XDA-Lite. hurtig vejledning til installation

Xerox Device Agent, XDA-Lite. hurtig vejledning til installation Xerox Device Agent, XDA-Lite hurtig vejledning til installation Hvad er XDA-Lite? XDA-Lite er en software, som registrerer data på kontormaskiner med det primære formål at sende automatiske tælleraflæsninger

Læs mere

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox Den digitale Underviser Clouds Dropbox Indhold Indhold... 1 Dropbox... 1 Installer Dropbox... 2 Åbn Dropbox fra egen computer... 2 Åbn Dropbox fra en anden computer... 3 Lagre filer i Dropbox (offline

Læs mere

Nintex Workflow 2013 Installationsvejledning

Nintex Workflow 2013 Installationsvejledning support@nintex.com www.nintex.com 2013 Tilbage Nintex. til Alle indhold rettigheder forbeholdes. Med undtagelse af fejl og 1 udeladelser. Indhold Systemkrav... 2 1. Installation af Nintex Workflow 2013...

Læs mere

Keepit Classic. Keepit Classic Relaterede Problemer

Keepit Classic. Keepit Classic Relaterede Problemer Keepit Classic Relaterede Problemer Ændre email-adresse til login Er du Keepit erhverv kunde (PRO / Server konto) kan du selv ændre din e-mail adresse i kontrolpanelet Gå i kontrolpanel på cp.keepit.com/login

Læs mere

Adobe Digital Editions

Adobe Digital Editions Adobe Digital Editions Kom godt i gang Klik på knapperne nedenfor for at komme videre Forberedelse Download Adobe Digital Editions: Til Windows TRYK HER Til Mac OS TRYK HER Bemærk: Adobe Digital Editions

Læs mere

Umbraco installationsvejledning

Umbraco installationsvejledning på et ScanNet ASP Webhotel Indledning Beskrivelse Denne vejledning vil indeholde installation af CMS systemet Umbraco på et ASP Webhotel. Det dansk grundlagt Content Management System (CMS) Umbraco er

Læs mere

Online via USB med ATS8500. Revision 02

Online via USB med ATS8500. Revision 02 Online via USB med ATS8500 ATS8500 - Opstart Programmet startes op ATS8500 - Opstart Ved første tilslutning af central via USB vil PC skulle installere driver for denne. Vælg Ja, kun denne gang & Installere

Læs mere

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver Elektronisk udbudssystem Quick Guide Tilbudsgiver Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en invitation... 3 2. Afgiv tilbud... 5 2.1

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål kunder

Ofte stillede spørgsmål kunder Vigtige opdateringer vedrørende maintenance plans Ofte stillede spørgsmål kunder Dette dokument giver svar på ofte stillede spørgsmål om de kommende ændringer af maintenance plans, i takt med at vi skifter

Læs mere

Vejledning til Teknisk opsætning

Vejledning til Teknisk opsætning Vejledning til Teknisk opsætning v. 1.0 Adm4you, 2010. Indhold Kort om denne vejledning... 3 Generelt om easyourtime... 3 Installation af databasen... 3 Sikkerhed og rettigheder... 4 SQL Login... 4 Rettigheder

Læs mere

Vejledning til Autodesk Account - Autodesk Collection og Autodesk AutoCAD Toolset

Vejledning til Autodesk Account - Autodesk Collection og Autodesk AutoCAD Toolset Vejledning til Autodesk Account - Autodesk Collection og Autodesk AutoCAD Toolset Denne vejledning beskriver, hvordan du logger på Autodesk Account samt de vigtigste funktioner, bl.a. download af software,

Læs mere

EU-Supply. Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør

EU-Supply. Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør EU-Supply Elektronisk udbudssystem Quick Guide Leverandør Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en offentliggjort annonce... 4 2. Svar

Læs mere

Vejledning til brug for udrulning med Group Policy (fra Windows Server 2003)

Vejledning til brug for udrulning med Group Policy (fra Windows Server 2003) Vejledning til brug for udrulning med Group Policy (fra Windows Server 2003) Vær opmærksom på, at distribution med Group Policy fra Windows Server 2003 kræver klienter med Windows 2000 eller nyere. Tips

Læs mere

Dropbox - IOS. Filer i Dropbox mappen kan deles med andre eller tilgås fra nettet.

Dropbox - IOS. Filer i Dropbox mappen kan deles med andre eller tilgås fra nettet. Dropbox - IOS Dropbox er en lagerapplikation og service. Tjenesten giver brugerne mulighed for at gemme og synkronisere filer online og mellem computere. Dropbox har en cross-platform klient (IOS, Android,

Læs mere

Installationsvejledning. ViTre til Mac. Version 2.0, udgave 1, december 2015

Installationsvejledning. ViTre til Mac. Version 2.0, udgave 1, december 2015 Side 1 Installationsvejledning ViTre til Mac Version 2.0, udgave 1, december 2015 Indholdsfortegnelse Copyright bestemmelser... 2 Hvad er ViTre... 3 Systemkrav... 4 Installation... 5 Side 2 Copyright bestemmelser

Læs mere

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11 Introduktion til OneDrive Windows-selvstudium: Side 11 af 11 I Windows 8.1 og Windows RT 8.1 kan du nemt gemme dine filer i OneDrive og åbne dem fra en hvilken som helst enhed, f.eks. din pc, tablet eller

Læs mere

WISEflow Guide til deltagere

WISEflow Guide til deltagere WISEflow Guide til deltagere Version 2.8.0 1 Indhold Deltager: Sådan kommer du i gang... 3 Opsætning af profil... 3 Flow-oversigt... 6 Flow-typer... 7 Flowets tilstand... 7 Hvordan afleverer jeg min besvarelse?...

Læs mere

Dynamicweb Exchange Opsætning

Dynamicweb Exchange Opsætning Brugervejledning Dynamicweb Exchange Opsætning OUTLOOK 2003 Document ID: UG-4008 Version: 1.30 2006.07.04 Dansk UG-4008 - Dynamicweb Exchange Opsætning, Outlook 2003 JURIDISK MEDDELELSE Copyright 2005-2006

Læs mere

Vejledning til Autodesk Account - Maintenance Plan

Vejledning til Autodesk Account - Maintenance Plan Vejledning til Autodesk Account - Maintenance Plan Denne vejledning beskriver, hvordan du logger på Autodesk Account samt de vigtigste funktioner, bl.a. download af software, hvor du finder serienumre,

Læs mere

Vejledning til Autodesk Account - Autodesk Collection

Vejledning til Autodesk Account - Autodesk Collection Vejledning til Autodesk Account - Autodesk Collection Denne vejledning beskriver, hvordan du logger på Autodesk Account samt de vigtigste funktioner, bl.a. download af software, hvor du finder serienumre,

Læs mere

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Installation og Drift Aplanner for Windows Systemer Version 8.15.12 Aplanner for Windows løsninger Anbefalet driftsopsætning Cloud løsning med database hos PlanAHead Alle brugere, der administrer vagtplaner

Læs mere

HASP-fejlfindingsvejledning

HASP-fejlfindingsvejledning HASP-fejlfindingsvejledning Corporate office: Trimble Geospatial Division 10368 Westmoor Drive Westminster, CO 80021 USA www.trimble.com Copyright and trademarks: 2005-2013, Trimble Navigation Limited.

Læs mere

Indhold. Vejledning til ShareFile. Sådan uploader du en fil til My Files & Folders. Sådan uploader du en fil til Shared Folders

Indhold. Vejledning til ShareFile. Sådan uploader du en fil til My Files & Folders. Sådan uploader du en fil til Shared Folders Indhold Sådan uploader du en fil til My Files & Folders Sådan uploader du en fil til Shared Folders Sådan giver du andre adgang til Shared Folders/My Files & Folders Sådan deler du en fil fra My Files

Læs mere

API-import af kundedata fra e-conomic

API-import af kundedata fra e-conomic API-import af kundedata fra e-conomic Herunder følger en beskrivelse af hvordan du opretter en forbindelse mellem e-conomic og, der tillader at kunder kan blive synkroniseret mellem de to systemer. Opsætning

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

FairSSL Fair priser fair support

FairSSL Fair priser fair support Small Business Server 2011 SSL certifikat administration Følgende vejledning beskriver hvordan man installere et certifikat på en SBS 2011 server. Ved bestilling af certifikater til Small Business Server

Læs mere

Sådan aktiveres LMU (Lifetime Map Update)

Sådan aktiveres LMU (Lifetime Map Update) Sådan aktiveres LMU (Lifetime Map Update) Følg denne guide for at aktivere dit LMU (Llifetime Map Update) til din Garmin. Det er vigtigt, at du har en my.garmin.com-brugerkonto, og at din Garmin GPS er

Læs mere

Installationsvejledning ViseOrd til Mac Version 1.0, August 2015

Installationsvejledning ViseOrd til Mac Version 1.0, August 2015 Side 1 Version 1.0, August 2015 Indholdsfortegnelse Copyright bestemmelser... 2 Hvad er ViseOrd... 3 Systemkrav... 4 Installation... 5 Side 2 Copyright bestemmelser Copyright. Alle rettigheder forbeholdes.

Læs mere

Ruko SmartAir. Updater installation

Ruko SmartAir. Updater installation Ruko SmartAir Updater installation Introduktion. Updateren er en speciel enhed som giver os mulighed for at tilføje, læse og skrive funktioner i en offline installation. Med læse og skrive funktionen kan

Læs mere

Vejledning til Autodesk Account - Subscription

Vejledning til Autodesk Account - Subscription Vejledning til Autodesk Account - Subscription Denne vejledning beskriver, hvordan du logger på Autodesk Account samt de vigtigste funktioner, bl.a. download af software, hvor du finder serienumre, tildeling

Læs mere

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Indhold Generelt... 1 Windows tidligere versioner... 1 Windows 10... 2 Apple Mac... 2 Log på... 2 Rediger dokumentet... 2 Tilføj et

Læs mere

Dansave Online Backup. Dansave Home Guide. Version 6.9.0.0

Dansave Online Backup. Dansave Home Guide. Version 6.9.0.0 Dansave Online Backup Dansave Home Guide Version 6.9.0.0 01-01-2013 1 Indhold Om Dansave Home... 3 Minimums system krav - Windows... 3 Minimums System krav - MAC... 3 Download Dansave Home... 3 Krypteringsnøglen...

Læs mere

Sådan installeres og teste WordPress på en lokal server

Sådan installeres og teste WordPress på en lokal server Sådan installeres og teste WordPress på en lokal server Det gratis WordPress blog værktøj er vokset gennem årene til et fuldgyldigt CMS-system content management system). WordPress har forenklet processen

Læs mere

Kom godt i gang med DLBR IT. Vejledning til installation af kopisikringslås og program

Kom godt i gang med DLBR IT. Vejledning til installation af kopisikringslås og program Kom godt i gang med DLBR IT. Vejledning til installation af kopisikringslås og program Denne installationsvejledning beskriver trin for trin installationen af DLBR IT på din computer. Nyeste version af

Læs mere

Installation og administration af MarvinSketch. Anders Almlund Osted, Køge Gymnasium

Installation og administration af MarvinSketch. Anders Almlund Osted, Køge Gymnasium Installation og administration af MarvinSketch Anders Almlund Osted, Køge Gymnasium September 2015 1 Indholdsfortegnelse Administration af programmet... 3 Registrering... 3 Ansøg om undervisningslicens...

Læs mere

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Leverandør Elektronisk udbudssystem Quick Guide Leverandør Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en invitation... 4 2. Afgiv tilbud... Error!

Læs mere

Kort om CoinDB (Mønt- og seddelsamling):

Kort om CoinDB (Mønt- og seddelsamling): Kom godt i gang med CoinDB programmet fra PetriSoft (Holder styr på din Mønt- seddel- eller frimærkesamling) Kort om CoinDB (Mønt- og seddelsamling): CoinDB er et Windows program, der anvendes af mønt-

Læs mere

Office 365 Installation og aktivering på Mac

Office 365 Installation og aktivering på Mac Office 365 Installation og aktivering på Mac Først gå du ind på vores hjemmeside www.easyiq.dk, hvor vi nemt kan hente Office pakken. Klik oppe i øverste højre hjørne hvor der står Office 365. Herefter

Læs mere

Sådan får du e-bøger på læseren

Sådan får du e-bøger på læseren Sådan får du e-bøger på læseren 2010 Sony Corporation 4-259-024-11(1) Få e-bøger Få e-bøger e-boghandel Reader Library-software Læser Med Sony Reader Library-softwaren (Reader Library) kan du indkøbe og

Læs mere

Brugeradministrationsvejledning til SMS Web

Brugeradministrationsvejledning til SMS Web Brugeradministrationsvejledning til SMS Web Administration Denne side vil være forskellig afhængig af om man er administrator eller bruger. Administrator får oversigt over alle brugerne samt konfiguration,

Læs mere

Opdatering af ISOWARE til version 6.1.0

Opdatering af ISOWARE til version 6.1.0 Opdatering af ISOWARE til version 6.1.0 September 2015 Indhold Kontaktoplysninger... 1 VIGTIGT... 2 Opdatering af trejdepartssoftware... 2 Opdatering til version 6.1.0.... 2 1. Backup af databasen... 3

Læs mere

Udlæsning af opslagsfil til scanneren 1. Opret mappen pdt på C-drevet (c:\pdt).

Udlæsning af opslagsfil til scanneren 1. Opret mappen pdt på C-drevet (c:\pdt). Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Udlæsning af opslagsfil til scanneren... 3 Installation af scanneren... 4 Indlæsning af datafil i scanneren... 6 Brug af scanneren... 7 Sådan scanner du... 7 Tømning

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Netværkslicens, Læs mig

Netværkslicens, Læs mig Netværkslicens, Læs mig Corporate Office Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 USA Tlf.: +1-937-233-8921 Gratis opkald (i USA):

Læs mere

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Bruge Outlook til Android-appen BEMÆRK Outlook til Android kræver en enhed, der kører Android 4.0 eller nyere. Appens tilgængelighed varierer,

Læs mere

Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC

Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC Brugervejledning til Kørebog for Pocket PC Denne vejledning beskriver kort anvendelsen af Kørebog for Pocket PC version 3.0 Programmet giver mulighed for registrering af den daglige kørsel. Registreringen

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere

Officepakken til elever på Vallensbæks folkeskoler

Officepakken til elever på Vallensbæks folkeskoler Officepakken til elever på Vallensbæks folkeskoler Som en del af Vallensbæk Kommunes BYOD (Bring Your Own Device) løsning, tilbydes elever nu muligheden for at installere den fulde officepakke helt gratis,

Læs mere

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system My Shop Online shop system Infusion name: My_Shop Ajax baseret, online SHOP system Vejledning til installation og brug -------------------------------------------------------- Author: Egon Jessen, webmaster@myphp.dk

Læs mere

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15

Installation og Drift. Aplanner for Windows Systemer Version 8.15 Installation og Drift Aplanner for Windows Systemer Version 8.15 Aplanner for Windows løsninger Tekniske forudsætninger Krav vedr. SQL Server SQL Server: SQL Server 2008 Express, SQL Server 2008 R2 eller

Læs mere

NYT Panda Antivirus 2007 Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din PC. Afinstaller

Læs mere

Lav etiketter online. Hvorfor? Før du går i gang. Hvordan

Lav etiketter online. Hvorfor? Før du går i gang. Hvordan Hvorfor? Arbejdet med at lave etiketter i Office 365 er blevet meget besværligt. Hvis du har behov for at lave etiketter, vil vi anbefale at bruge programmet, Avery, som findes som en onlineversion på

Læs mere

INSTALLATION AF FIREWALL

INSTALLATION AF FIREWALL INSTALLATION AF FIREWALL For at din computer kan blive beskyttet optimalt skal du installere en såkaldt firewall. En firewall er et program, der starter op, hver gang du tænder for din computer og som

Læs mere

VEJLEDNING ITS365. Gratis tilbud til alle kursister på Randers HF & VUC

VEJLEDNING ITS365. Gratis tilbud til alle kursister på Randers HF & VUC VEJLEDNING ITS365 Gratis tilbud til alle kursister på Randers HF & VUC Randers HF & VUC 2014 INDLEDNING Randers HF & VUC tilbyder alle kursister tilknyttet skolen en Office 365 løsning kaldet ITS365. Her

Læs mere

FairSSL Fair priser fair support

FairSSL Fair priser fair support Exchange 2010 SSL certifikat administration Følgende vejledning beskriver hvordan man vælger hvilke adresser der skal være i ens Exchange 2010 SAN SSL certifikat. Derudover er der tekniske guides til at

Læs mere

Online edit i ibinder

Online edit i ibinder Online edit i ibinder Introduktion Du kan benytte online edit til redigering af Word, Excel og PowerPoint filer direkte fra et ringbind på ibinder, hvis du har en Office 365 licens. I denne vejledning

Læs mere

Tender Management Quick Guide. For Leverandør

Tender Management Quick Guide. For Leverandør Tender Management Quick Guide For Leverandør Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en offentliggjort annonce... 4 2. Svar på en offentlig

Læs mere

Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results

Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results 1 Registrering som ny bruger For at indtaste resultater, skal man registreres som bruger i EudraCT databasen: https://eudract.ema.europa.eu/results-web/

Læs mere

PC - installation af Maple 18 med GYM-pakken

PC - installation af Maple 18 med GYM-pakken PC - installation af Maple 18 med GYM-pakken Download først de relevante installere til både Maple 18 og til Gym-pakken, og placer dem et sted på din PC, hvor du kan finde dem igen. Hvis du højre-klikker

Læs mere

App-administration til ios. VMware Workspace ONE UEM 1904

App-administration til ios. VMware Workspace ONE UEM 1904 App-administration til ios VMware Workspace ONE UEM 1904 Du kan finde den nyeste tekniske dokumentation på VMwares website på: https://docs.vmware.com/da/ VMwares website indeholder også de seneste opdateringer.

Læs mere

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver

Elektronisk udbudssystem Quick Guide. Tilbudsgiver Elektronisk udbudssystem Quick Guide Tilbudsgiver Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Registering:... 3 1.2 Acceptér en modtaget invitation:... 4 2. Afgiv tilbud... 6 2.1 Besvarelse af krav mm....

Læs mere

Navision Stat (NS 9.3)

Navision Stat (NS 9.3) Side 1 af 9 Navision Stat 9.2.005 (NS 9.3) ØSY/NSIR/RASEG Dato 07.03.2019 Danske Bank Webservice Installationsvejledning Overblik Introduktion Indholdsfortegnelse Overblik... 1 Introduktion... 1 Målgruppe...

Læs mere

Vejledning. Indhold. 1. Gratis Office 365 til ansatte og studerende på professionshøjskolen

Vejledning. Indhold. 1. Gratis Office 365 til ansatte og studerende på professionshøjskolen Vejledning Afdeling UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole IT Oprettet 20.02.2018 Redigeret 24.04.2019 Udarbejdet af Lone Petersen Dokumentnavn Gratis Office 365 Dokumentnummer 527701 Indhold 1. Gratis

Læs mere

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk Administrator manual INDHOLD 1. Registration Overblik Dashboard Medarbejder 2. Opret ny medarbejder Navn og oplysninger Legitimation Rediger / slet medarbejder 3. Opret ny kunder Navn og oplysninger Legitimation

Læs mere

STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION

STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION I denne vejledning gennemgås installation af Stofa OnlineDisk samt opsætning, brugerflade og OnlineDisk Webportalen. Trin 1 Information om Stofa OnlineDisk Stofa

Læs mere

Express Import system

Express Import system Express Import system Vejledning til modtagere TNT Express Import system TNTs Express Import system gør det let for dig at få afhentet dokumenter, pakker eller paller i 168 lande på Modtager betaler basis.

Læs mere

Gratis Office 365 til ansatte og studerende

Gratis Office 365 til ansatte og studerende Gratis Office 365 til ansatte og studerende Ansatte og studerende kan downloade og installere Office 365 på deres private pc (= Office 2013) og/eller Mac (= Office 2016). Office 365 må installeres på 5

Læs mere

HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE

HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE HELLO INSTALLATIONS GUIDE - DANSK RACKPEOPLE 1 Tekniske Krav 1.1 Hardware krav: En skærm gerne med touch Hvis skærmen ikke har touch, skal du bruge et tastatur og en mus Webcam Gerne i HD En ekstern lydenhed

Læs mere

Kom godt i gang vejledning til TDC IP Telefoni Scale

Kom godt i gang vejledning til TDC IP Telefoni Scale Kom godt i gang vejledning til TDC IP Telefoni Scale Sidst opdateret d.19/11-2008 Forord... 3 Hvad er TDC IP Telefoni Scale?... 3 Scale administratorens opsætning af tjenesten efter levering... 4 Opsætning

Læs mere

Indhold Gratis Office 365 til ansatte og studerende... 1

Indhold Gratis Office 365 til ansatte og studerende... 1 Gratis Office 365 til ansatte og studerende Ansatte og studerende kan downloade og installere Office 365 (pt. = Office 2016) på deres private pc og/eller Mac. Office 365 må installeres på 5 enheder. Programpakken

Læs mere

Panda Antivirus + Firewall 2007 NYT Titanium Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af

Læs mere

Installation af software Datasuite til Fourtec Microlite II dataloggere og Picolite

Installation af software Datasuite til Fourtec Microlite II dataloggere og Picolite Installation af software Datasuite til Fourtec Microlite II dataloggere og Picolite Tilslut ikke loggeren endnu. Hent software Datasuite på www.fourtec.com Klik på 'Download Datasuite Software'. Note:

Læs mere

Indhold. Installation af Cloudco HOME...1. Minimums systemkrav - Windows...1. Minimums Systemkrav - MAC...1. Minimums Systemkrav - MAC...

Indhold. Installation af Cloudco HOME...1. Minimums systemkrav - Windows...1. Minimums Systemkrav - MAC...1. Minimums Systemkrav - MAC... Manual cloudco HOME 01. feb, 2014 Indhold Installation af Cloudco HOME...1 Minimums systemkrav - Windows...1 Minimums Systemkrav - MAC...1 Minimums Systemkrav - MAC...1 Installation af Cloudco HOME - Windows...2

Læs mere

Udlæsning af stregkodefil til scanneren 1. Opret mappen pdt på C-drevet (c:\pdt).

Udlæsning af stregkodefil til scanneren 1. Opret mappen pdt på C-drevet (c:\pdt). Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Udlæsning af stregkodefil til scanneren... 3 Installation af scanneren... 5 Indlæsning af datafil i scanneren... 7 Brug af scanneren... 8 Sådan scanner du... 8 Sådan

Læs mere

Carry it Easy Brugermanual

Carry it Easy Brugermanual Carry it Easy Brugermanual Brugermanual Version 2.0 2004-2006 CoSoSys SRL Carry it Easy Brugermanual Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...I 1. Introduktion...1 2. Systemkrav...2 3. Installation...2

Læs mere

1. Release Notes for WorkZone Content Server 2014 og Captia Web Client 4.7 3. 2. Ny og ændret funktionalitet 4. 3. Rettet i denne version 7

1. Release Notes for WorkZone Content Server 2014 og Captia Web Client 4.7 3. 2. Ny og ændret funktionalitet 4. 3. Rettet i denne version 7 2014 Release Notes WorkZone Content Server 2014 Indhold 1. Release Notes for WorkZone Content Server 2014 og Captia Web Client 4.7 3 2. Ny og ændret funktionalitet 4 3. Rettet i denne version 7 4. Kendte

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning knfbmobillæser og kmobillæser Copyright 2008 K-NFB Reading Technology, Inc. www.knfbreader.eu Alle rettigheder forbeholdes. Andre virksomhedsnavne og -produkter er varemærker eller registrerede varemærker

Læs mere

Modul 8: Clouds (Lagring af filer)

Modul 8: Clouds (Lagring af filer) Det sprogpædagogiske kørekort 2012/2013 Modul 8: Clouds (Lagring af filer) Del II Sabine Kramer Indholdsfortegnelse side Opret en Google konto (punkt 1-4).. 3 Upload filer fra computeren til Google docs

Læs mere

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Indhold 1. Installation... 3 1.1 Installation på telefon...3 1.2 Valg af koder... 5 2. Anvendelse...6 3. Fejlsøgning...9 4. Oprettelse af Google konto... 10

Læs mere

Office2013 og Office2011 På alle computere, som lærerne har lånt af skolen er der installeret Office2013 til PC og Office2011 til MAC.

Office2013 og Office2011 På alle computere, som lærerne har lånt af skolen er der installeret Office2013 til PC og Office2011 til MAC. 1 Office2013 og Office2011 På alle computere, som lærerne har lånt af skolen er der installeret Office2013 til PC og Office2011 til MAC. På alle skolens fastnet computere er installeret Office2013. Alle

Læs mere

TrimbleConnect. Vejledning til personal version. Geoteam A/S Energivej Ballerup

TrimbleConnect. Vejledning til personal version. Geoteam A/S Energivej Ballerup TrimbleConnect Vejledning til personal version Geoteam A/S Energivej 34 2750 Ballerup 7733 2233 support@geoteam.dk www.geoteam.dk 11. januar 2018 Trimble Connect er en ny udgave af TCC, tilgængelig fra

Læs mere

Manual til dropbox på ipad

Manual til dropbox på ipad Manual til dropbox på ipad Af Randi Majgård Høgh VIFIN Indholdsfortegnelse Forord 3 Oprettelse af dropbox på IPad 5 Download video til din IPad 16 Download billeder til din IPad. 20 Link et billeder, en

Læs mere

NN Markedsdata. Til. Microsoft Dynamics CRM 2011 Installations guide

NN Markedsdata. Til. Microsoft Dynamics CRM 2011 Installations guide NN Markedsdata Til Microsoft Dynamics CRM 2011 Installations guide Installation Denne guide gå installationen af NN Markedsdata til Microsoft Dynamics CRM 2011 igennem punkt for punkt. Efter du har downloaded

Læs mere

FairSSL Fair priser fair support

FairSSL Fair priser fair support Small Business Server 2008 SSL certifikat administration Følgende vejledning beskriver hvordan man installere et certifikat på en SBS 2008 server. Ved bestilling af certifikater til Small Business Server

Læs mere

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: 1. Hvordan du bliver tilsluttet EasyBusiness...2 2. Hvordan du foretager en søgning...2 3. Hvordan du gemmer og åbner en søgning...4

Læs mere

Sådan uploader du undervisningsbeskrivelser og studieplaner

Sådan uploader du undervisningsbeskrivelser og studieplaner Sådan uploader du r og studieplaner Undervisningsbeskrivelserne og studieplanerne uploades via en hjemmeside, og derfor skal du blot bruge en almindelig webbrowser, når du som lærer vil uploade din /studieplan

Læs mere

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis

// Mamut Business Software Installationsguide: Basis // Mamut Business Software Installationsguide: Basis Introduktion Indhold Denne guide forenkler installationen og førstegangsopstarten af Mamut Business Software. Hovedfokus i denne guide er enkeltbrugerinstallationer.

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning knfbreader Mobile kreader Mobile Installationsvejledning Copyright 2009 knfb Reading Technology, Inc. www.knfbreader.eu Alle rettigheder forbeholdes. Andre virksomhedsnavne og produkter er varemærker eller

Læs mere

SÅDAN TELEFONERER DU MELLEM TO COMPUTERE VIA INTERNETTET

SÅDAN TELEFONERER DU MELLEM TO COMPUTERE VIA INTERNETTET SÅDAN TELEFONERER DU MELLEM TO COMPUTERE VIA INTERNETTET I vejledningen bruges Skype som eksempel til at telefonere gratis fra computer til computer. DU SKAL I FORVEJEN: Kunne bruge en browser og gå ind

Læs mere