Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 20. august 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 20. august 2014."

Transkript

1 Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej Odense M Tlf.: august 2014 FW/mø Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 20. august Til stede: Finn Wiedemann, Lars Frode Frederiksen, Peter Hobel, Ane Qvortrup, Christina Job og Marlene Østergaard (referent). Fraværende: Molli Kathrine Hansen, Maiken Claville (faglig vejleder), Jeppe Haugaard Nielsen, Simone Holmsted Thomsen Ad pkt. 1 Implementering af Sharepoint v/ Lone Granhøj/ FAK. Lone Granhøj (LG) er projektleder for implementering af sharepoint i studienævnene. Et projekt, der falder i tre dele. 1. Digitalisering af studienævnsarbejde. Strategier, politikker og retningslinker ligger på sharepoint, ligeledes gør akkrediteringsansøgninger, uddannelsesberetninger og høringer. 2. Digitalisering af studienævnsmapper 3. Studerende skal fremadrettet ansøge digitalt til studienævnene. LG fremlagde Sharepoints funktioner. Der ligger en vejledning til log on til Sharepoint på pædagogiks hjemmeside. Der er på Sharepoint også en mulighed for at korrigere, tilføje/ændre i studieordninger live, således at masteren deles af alle relevante personer i rettelsesprocessen af studieordninger, og alle har dermed det nyeste opdaterede dokument. Sharepoint/studienævnsportalen går i luften fra den 1. september 2014 og for studienævn for pædagogiks vedkommende betyder det, at mødematerialet til studienævnsmødet i september bliver det første, der lægges på studienævnsportalen. Ad pkt. 2 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

2 2 2 Ad pkt. 3 Godkendelse af referat fra studienævnsmøde d. 18. juni 2014 Referatet blev godkendt. Ad pkt. 4 Meddelelser fra studieleder og vicestudieledere FW: KA klar til studiestart. Der er pt. 58 tilmeldt. Suppleringen kører i august måned. Det er meget motiveret hold fyldt af engagerede og deltagende studerende. Der er en god sammenhæng i forløbet. Ane Qvortrup har været tovholder på uddannelsen og det har været nødvendigt. Udover Ane Qvortrup har Jakob Bøje, Helle Winum og Tina Høegh været medundervisere. Der har været afholdt møde med studiesekretariatet, fakultetet, instituttet og fagkoordinatorer omkring status på IKP. Mødet havde blandt andet til formål at afstemme forventninger til fremtidige procedurer, ansvarsfordeling og arbejdsgange. Der blev bl.a. drøftet censorordning, herunder rekvirering af både interne og eksterne censorer. PH: Censorformand har tidligere fordelt censorer, og retssikkerhedsmæssigt ligger ansvaret hos ham. Der skal fremadrettet afholdes flere møder hvor formålet blandt andet er at tydeliggøre og fastlægge ansvar og opgaver blandt uddannelsens primære aktører. MIG v/frode Frederiksen: Holdene er startet. Der er flere på Ledelseslinjen end på didaktiklinjen, hvilket betyder, at samarbejde på tværs af de to linjer vanskeliggøres. Der er nedsat en arbejdsgruppe til at lave et udkast til efteruddannelse af gymnasielærere. Der arbejdes på en helt ny master, som retter sig mod mellemledere vedr. både didaktisk- og faglig ledelse. De studerende på begge linjer beretter ofte om at uddannelsen mangler netop dette fokus. Status på BA: der er optaget 60 studerende til studiestart 1. september Ad pkt. 5 Dispensations- og meritansøgninger Tutorerne på KA har søgt om kr. 8000,00 og studienævnet bevilliger dette. De nye studerende får fra tutorerne, udover introdagen, to ekstra møder, hvor de studerende kan stille spørgsmål omkring alt ved studiet og der lægges især vægt på at skabe gode sociale relationer mellem de nye studerende. Tutorerne kan ansættes som instruktorer i relation til de to nævnte møder med studerende efter studiestart. KA studerende (LMP) søger om dispensation til at gå til reeksamen på trods af manglende aflevering ved ordinær eksamen. Studienævnet

3 3 3 godkender ansøgningen og den studerende skal adviseres om, at der skal afleveres nyt petitum og litteraturliste og at den studerende skal tage kontakt til vejleder for at få i gangsat processen. KA studerende (SA) søger om 3 måneders specialeforlængelse. Dette godkender studienævnet. KA studerende (NJE) ansøger om 2 måneders specialeforlængelse. Dette godkender studienævnet. BA studerende (SA-W) søger om dispensation til at starte på 7. semester, uden at have bestået faget Danmark som flerkulturelt samfund på 6. semester (del 1). Faget fortsætter på 7. semester med del 2, studienævnet godkender dispensation, men indskærper, at den studerende er selvstuderende, og at den studerende selv skal arbejde med de tekster der er fremlagt til læsning etc., og at opgaverne/udfyldelsen af port folio sker rettidigt. Således bærer den studerende selv ansvaret herfor. Reelt betyder det, at den studerende skriver og afleverer port folio. Der vil skulle afvikles mundtlig eksamen i del 1 af faget inden 7. semestereksamen hvor del 2 eksamen foreligger. Derudover skal underviserens vurdering indhentes og samtykke gives inden den studerende meddeles studienævnets beslutning. Ad pkt. 6 Studieordningsreform 2015 Studie- og vicestudielederne har behandlet og konkretiseret 4 områder gennem løbende møder i forbindelse med studieordningsreformen De 4 områder er skrevet med kapitaler og fremhævet med FED Rammen herfor er den forelæggende studiefremdriftsreform. UDDANNELSESPLANLÆGNING: Hvornår kan man skifte valgfag? Man skal ikke have mulighed for at pendle rundt mellem de forskellige valgfag efter at fagene er startet. Derfor fastsættes regler om, at det kun kan ske omplacering frem til en på forhånd fastsat dato. Studienævn for pædagogik vurderer, at det kan være uhensigtsmæssigt med de to angivne afleveringsfrister, der er fastlagt især afleveringsfristen den 1. september, da pædagogiks BA studerende hidtil har haft mulighed for at aflevere 1. maj. Afleveringsfristen har givet de studerende mulighed for at få vurderet deres opgaver tidligere med henblik på optagelse på andre universiteter. Aflevering af BA-projekter: Fremover vil BA projekter skulle bedømmes inden for 5 uger. Projektorienteret forløb: Skal minimum vægtes med 20 ECTS. Dette begrundes med at arbejdsmængden i et sådan forløb svarer mere til 20 ECTS end til de nuværende 10 ECTS. KA Pædagogik vil fortsat kunne udbyde projektorienterede forløb på 10 ECTS. STUDIEAKTIVITET

4 4 4 Der skal skabes opmærksomhed på de studerende, der ikke består nok ECTS point. Har man ikke været studieaktivt i 12 måneder, udskrives man automatisk. 2.b. Fastsættelse af regler for afslutning af uddannelse ingen kommentarer hertil. STUDIESTARTSPRØVE - FØRSTEÅRSPRØVE ingen kommentarer hertil 3. b: forslag til fælles fakultære rammer for førsteårsprøven ingen kommentarer hertil 4: KANDIDAT SPECIALER En del KA studerende starter ikke med deres specialer til 1. februar og der er deraf en del forsinkelser. Specialets længde vil blive forkortet fra 6 måneder til 4 måneder og specialet omfang reduceres fra 100 sider til 80 sider. Dette vil give kandidatuddannelsen i Pædagogik en del udfordringer i forhold til at få tilrettelagt studiet sådan, at alle studerende i princippet kan gå i gang med specialet d. 1. februar. F.eks. må det tilstræbes, at alle eksamener er afviklet omkring 15. januar. Ad pkt. 7. Høringer: Implementeringsplan for humanioramodellen for aktiv læring og aktiverende undervisning: Studienævnet stiller sig kritiske overfor Plan for implementering af SDU s bærende principper for uddannelse.. Der er f.eks. ingen didaktiske refleksioner. Dette ses i plan for implementering af SDU s bærende principper for uddannelse ved, at der ikke lagt op til besvarelse af hvorfor og hvad -relaterede spørgsmål. Oplægget mangler fleksibilitet, frivillighed og inspiration. De studerende efterspørger vejledning, men underviserne har ofte kun begrænset mulighed for at efterkomme de studerendes ønsker. Vejledning er den vigtigste faktor for en kvalificering af de studerendes uddannelse. Studienævnet udarbejder et høringssvar. Studienævnsformanden sender et første udkast rundt i studienævnet. Koncept for evaluering af hele uddannelser med inddragelse af eksterne eksperter: Intet høringssvar fra SN IKV-strategi: Intet høringssvar fra SN Ad pkt. 8. Fag- og undervisningsevaluering Udsættes Ad pkt. 9 Forslag til punkter til det kommende semester Udsættes Ad pkt. 10 Evt. Intet til referat.

5 5 5 Næste studienævnsmøde er berammet til onsdag den 17. september 2014 Med venlig hilsen Finn Wiedemann Formand for studienævn for pædagogik / Marlene Østergaard (referent)

Studienævn for Pædagogik

Studienævn for Pædagogik Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2240 www.sdu.dk 21. maj 2015 FW/mø Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 21. maj 2015.

Læs mere

Udkast til referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 12. december 2013.

Udkast til referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 12. december 2013. Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2240 www.sdu.dk 12. december 2013 HT/mø Udkast til referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d.

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8.

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8. SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 08.12.14 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8. december 2014 Til stede: Ågot Møller Grøntved, Rineke Brouwer,

Læs mere

Møde i studienævn for idræt og sundhed

Møde i studienævn for idræt og sundhed Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for idræt og sundhed Dato: 14. februar 2018. Dato og tidspunkt: 2. februar 2018 kl. 12.00 14.50. Sted: Deltagere: Mødelokale 6 -

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 9. oktober 2013.

Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 9. oktober 2013. Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2240 www.sdu.dk 9. oktober 2013 HT/mø Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 9. oktober

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Tid 2018 JANUAR FEBRUAR Ansvar Emne Opgave Studienævn Uddannelse Frist for indstilling af nye studieordninger samt revision af eksisterende

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 19. juni 2013 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Christina Maj Hegelund (Næstformand), Martin Storgaard

Læs mere

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Årshjul for studienævnet for Tysk/Spansk 2018 Opdateret: 02.10.17 Tid Opgave Kilde / Ansvar Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 11. januar 2018 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have kontakt

Læs mere

Til Studienævn for Pædagogik. 26. oktober Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 24. oktober 2012.

Til Studienævn for Pædagogik. 26. oktober Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 24. oktober 2012. Til Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2240 Fax: 6550 2830 www.sdu.dk 26. oktober 2012 HT/mø Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 21. november 2012 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Mogens Nielsen, Mikkel Askløf, Christina

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 12. september 2014 11. november 2014 pkt. 10 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 Tilstedeværende: Lone Grønbæk Kronbak, Christian Kronborg, Bjarne Toft,

Læs mere

Revision af studieordninger Arbejdet med revision af studieordning for BA i audiologi og KA i audiologi er gået i gang.

Revision af studieordninger Arbejdet med revision af studieordning for BA i audiologi og KA i audiologi er gået i gang. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi Dato og tidspunkt: 1. oktober 2018 kl. 12.15 15.00 Sted: Mødelokale Hjernen, WP19, 3. sal Deltagere: Studieleder Ågot Møller

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Referat Studienævnsmøde på Psykologi 28. august 2018

Referat Studienævnsmøde på Psykologi 28. august 2018 Referat Studienævnsmøde på Psykologi 28. august 2018 Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Til stede: Anna Thit Johnsen (ATJ), Ulrich Kirk (UK), Lisa Ruotsalainen Lønkjær (LRL) Bastian Christian Reese

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 13. marts 2019 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen rekruttering og optagelse Fak. + SL + studiesekr.

Læs mere

Referat Møde i Studienævn for Negot.-studier 1.oktober 2015

Referat Møde i Studienævn for Negot.-studier 1.oktober 2015 Studienævn for: Cand Negot Dato: 01-10-2015 Tidsrum: 14:15-17 Lokale: Lysningen stuen Referat Møde i Studienævn for Negot.-studier 1.oktober 2015 /MF Tilstede: Studienævn: Mette Lund Kristensen, Julie

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 23.10.2013 Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Til stede:

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 27. oktober 2015

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 27. oktober 2015 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 5. november 2015 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 27. oktober 2015 Tilstedeværende: Lone Grønbæk Kronbak (formand), Trine Kjær, Christian Kronborg, Camilla Frederiksen

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 30. juni 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere

REFERAT. Fraværende uden afbud:

REFERAT. Fraværende uden afbud: REFERAT Emne: Studienævn for Historie, Klassiske studier og Marinarkæologi Dato og tidspunkt: Tirsdag d. 24. marts kl. 12.30-14.10 Sted: Mødelokale 3 Deltagere: Studieleder, lektor Per Grau Møller (PGM)

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69 Dato: 10. december 2014 REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl. 10.15 i lokale U69 I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (FKF), lektor Thomas J. D. Jørgensen

Læs mere

Velkomstmateriale til de nye KA negot.- studerende udsendes. Indtaste endelige studieordningsændringer

Velkomstmateriale til de nye KA negot.- studerende udsendes. Indtaste endelige studieordningsændringer Årshjul for uddannelserne under studienævnet for Cand. negot.-studier 2018 Godkendt af studienævnet den 22.02.2018 Tid Kilde Opgave Behandlet på møde Delpolitik for studiestart og Koncept Planlægning af

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl i lokale U49e

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl i lokale U49e Dato: 24. februar 2015 Reference: J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl. 9.30 i lokale U49e Medlemmer af studienævnet: Formand professor Poul Nielsen (FKF),

Læs mere

Til Studienævn for Pædagogik. 29. november Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 29. november 2012.

Til Studienævn for Pædagogik. 29. november Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 29. november 2012. Til Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2240 Fax: 6550 2830 www.sdu.dk 29. november 2012 HT/mø Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 8. maj 2012

Referat af møde i Studienævn for Jura den 8. maj 2012 Referat af møde i Studienævn for Jura den 8. maj 2012 Tilstedeværende: Ole Hammerslev, Hans Viggo Godsk Pedersen, Bugge T. Daniel, Camilla Hørby Jensen, Lone Hansen, Michael Buch Christensen, Josephine

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen Møde den: 7. juni 2012, kl. 15.00-17.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

Referat af møde i. Studienævn for Jura den 28. august 2008

Referat af møde i. Studienævn for Jura den 28. august 2008 Referat af møde i STUDIENÆVN FOR JURA 2. september 2008 Studienævn for Jura den 28. august 2008 Tilstede: Nina Dietz Legind, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Per Nilsén, Kent Raun Moritzen, Regitze

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 21.01.2014 Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Til

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi 01.10.13

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi 01.10.13 SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 01.10.13 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 30. september 2013 Til stede: Rineke Brouwer, Ågot Møller Grøntved,

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Deltagere: Kim Møller, Annick Prieur, Christian Klement, Julie Roed Erhardsen, Krista Bjerknæs Fallesen, Malene Søndergaard Petersen, Paw Thisted Møller

Læs mere

REFERAT. Lektor Marcel Lysgaard Lech, (MLL) Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt.

REFERAT. Lektor Marcel Lysgaard Lech, (MLL) Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden: Dagsordenen blev godkendt. REFERAT Emne: Studienævn for Historie, Klassiske studier og Marinarkæologi Dato og tidspunkt: Onsdag d. 28. juni kl. 10.01- Sted: Mødelokale 6 Deltagere: Studieleder, lektor Per Grau Møller (PGM), Lektor

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 4. juni 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Hiba Fouad Elnaji, Catalin Maria Frydendal, Sidsel

Læs mere

Malene Nørskov Leth Studiekoordinator Susanne Nicolaisen (SN) Det sundhedsvidenskabelige

Malene Nørskov Leth Studiekoordinator Susanne Nicolaisen (SN) Det sundhedsvidenskabelige Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi Dato og tidspunkt: 5. marts 2018 kl. 13.00 16.00 Sted: WP19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Studieleder Ågot Møller Grøntved

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 20. februar 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Kim Brøsen, Judith Kuntsche, Frank Kjeldsen,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand),

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand), D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. NOVEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 15. januar 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Alexander Stapelfeldt (næstformand),

Læs mere

Studienævnsmøde den 22. maj Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 22. maj Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 22. maj Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 22. maj Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 22. maj 2012 M Ø D E R E F E R A T 22. MAJ 2012 Forum Studienævnet Engerom

Læs mere

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015 Vejledende gennemgang af STUDIEORDNING FOR TYSK Studieordning sept., 2015 1-faglig Kandidat 1 Indledning Denne folder er en vejledende gennemgang af studieordningen for den 1-faglige kandidatuddannelse

Læs mere

Ad pkt. 3: Dispensation og merit KU 3 Pædagogik studerende søger om dispensation for Teori og Metode I. Ansøgningerne blev godkendt.

Ad pkt. 3: Dispensation og merit KU 3 Pædagogik studerende søger om dispensation for Teori og Metode I. Ansøgningerne blev godkendt. Til Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2240 Fax: 6550 2830 www.sdu.dk 14. december 2012 HT/mø Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl Kollokvierummet på FKF, Campus

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl Kollokvierummet på FKF, Campus Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat 6. september 2018 Emne Møde i Studienævn for Farmaci Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl. 13.00-16.00 sn-farmaci@health.sdu.dk T +4565509236 Sted Inviterede

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Dagsordenen godkendt.

Dagsordenen godkendt. Møde den: 11. september, 2013, kl. 15.00-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab M Ø D E R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato:

Læs mere

Studienævn for Erhvervsøkonomi i Kolding Torsdag den 3. juli 2014 kl i lokale 1.20

Studienævn for Erhvervsøkonomi i Kolding Torsdag den 3. juli 2014 kl i lokale 1.20 Referat fra møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Kolding Torsdag den 3. juli 2014 kl. 10.00-14.00 i lokale 1.20 Tilstede: Jesper Piihl, Elin B. Sørensen, Teit Lüthje, Inge Langhave, Mette Husum Dalstrup,

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 13. marts 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Jan Møller Jensen, Alexander

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af ekstra ordinært studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet onsdag den 8. april 2015 kl.: 13:00-13:30 i lokale 1.02. Tilstede: Ulla Steen, Albert Sverrisson (jura), Christopher

Læs mere

Faglig vejleder Sabine Schøn Nielsen (SSN), Faglig vejleder Mariana Bichuette Cartuliares (MBC).

Faglig vejleder Sabine Schøn Nielsen (SSN), Faglig vejleder Mariana Bichuette Cartuliares (MBC). Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 13. marts 2012, kl. 14.00 16.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

Virksomhedsprojekt. Betingelser

Virksomhedsprojekt. Betingelser Virksomhedsprojekt Betingelser Den studerendes tilknytning til en virksomhed formaliseres med denne kontrakt. Kontrakten indgås mellem den studerende, instituttet for den uddannelse, hvor den studerende

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Lektor Jens Auer (JA) Lektor Tønnes Bekker-Nielsen (TBN) Fraværende uden afbud:

REFERAT. Afbud fra: Lektor Jens Auer (JA) Lektor Tønnes Bekker-Nielsen (TBN) Fraværende uden afbud: REFERAT Emne: Studienævn for Historie, Klassiske studier og Marinarkæologi Dato og tidspunkt: Onsdag d. 28. januar kl. 10.01-12.20 Sted: Lysningen, stuen. Deltagere: Studieleder, lektor Per Grau Møller

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Manddag den 11. december 2017 kl. 09.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Esben Thorseth (ET)(IDR6), næstformand Erika Spaich (ES) Louise Pape-Haugaard (LPH) Jesper Franch (JF) Simon Cordes

Læs mere

Referat. Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat. Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Anne Maj Nielsen, Dorte Kousholt, Niels Christian Nickelsen, Simon Nørby, Jakob Nørgaard, Karina Byskov

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

REFERAT fra møde i Filosofisk Studienævn den 11. marts 2015 kl. 9.00

REFERAT fra møde i Filosofisk Studienævn den 11. marts 2015 kl. 9.00 REFERAT fra møde i Filosofisk Studienævn den 11. marts 2015 kl. 9.00 Emne: Filosofisk studienævn Dato og tidspunkt: Onsdag den 11. marts 2015 kl. 9.00-12.00 Sted: Sokrates Deltagere: Caroline Schaffalitzky

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 9. APRIL 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 18.

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 18. SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 18.05.15 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 18. maj 2015 Til stede: Ågot Møller Grøntved, Malene Nørskov Leth,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab Møde den: 17. september 2012, kl. 15.15-17.00 Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov,

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET RB/mka Studienævn for Audiologi og Logopædi 13.09.06 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi onsdag den 4. september 2006 kl. 12.01 Til stede: Rineke Brouwer, Ture Andersen,

Læs mere

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent).

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent). Møde den: 28. august 2014, 8.30-10. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Helle Terkildsen Maindal,

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Journalistik torsdag den 15. maj 2008

Referat af møde i Studienævnet for Journalistik torsdag den 15. maj 2008 Studienævn for Journalistik 9. juni 2008 J.nr. 033/578 -/nie Referat af møde i Studienævnet for Journalistik torsdag den 15. maj 2008 I mødet deltog: Peter Bro, Signe Damgaard, Troels Mylenberg, Kristian

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 22. april 2015 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen, Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen, Martin Storgaard

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Har du spørgsmål til reformen kan du enten kontakte en studievejleder eller sende en mail til fremdriftsreformen@sdu.dk.

Har du spørgsmål til reformen kan du enten kontakte en studievejleder eller sende en mail til fremdriftsreformen@sdu.dk. Studiefremdriftsreformen på SDU I begyndelsen af 2013 præsenterede regeringen den nye SU-reform: Bedre igennem uddannelserne Reform af SU-systemet. Reformen blev senere på foråret 2013 vedtaget af folketinget,

Læs mere

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 12/17 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: Tirsdag den 30.januar 2018, kl. 15.30-18 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne

Læs mere

Du indkaldes hermed til studienævnsmøde i Juridiske Studienævn ved Aalborg Universitet, Godkendelse af endelig dagsorden

Du indkaldes hermed til studienævnsmøde i Juridiske Studienævn ved Aalborg Universitet, Godkendelse af endelig dagsorden Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn DAGSORDEN Du indkaldes hermed til studienævnsmøde i Juridiske Studienævn ved Aalborg Universitet, Mandag den 5. oktober 2015 kl.: 10:00-13:00, NJV. 6B, i lokale

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Delpolitik for: Studieledelse / studieadministration

Delpolitik for: Studieledelse / studieadministration Delpolitik for: Studieledelse / studieadministration Tidspunkt for ikrafttræden: 17. januar 2008. 1.0 Formål Gennem etablering af en delpolitik for studieledelse / studieadministration at synliggøre og

Læs mere

Referat. Emne: Studienævn for Audiologi. Dato og tidspunkt: 28. august 2017 kl Sted: Mødelokale 402, WP19, 3. sal.

Referat. Emne: Studienævn for Audiologi. Dato og tidspunkt: 28. august 2017 kl Sted: Mødelokale 402, WP19, 3. sal. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Emne: Studienævn for Audiologi 15. september 2017 Dato og tidspunkt: 28. august 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Deltagere: Mødelokale 402, WP19, 3. sal Studieleder Ågot

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 29. august 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning 1611, lokale 121b Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Dagsorden Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere

Udkast til referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 15. maj 2013.

Udkast til referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 15. maj 2013. Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2240 www.sdu.dk 15. maj 2013 HT/mø Udkast til referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 15.

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet 1 Referat af studienævnsmøde i Juridiske Studienævn ved Aalborg Universitet, mandag den 2. juni 2014 kl.: 10:00-12:00 i lokale 2.09, NJV 8A Til stede: Ulla Steen (ST), Sten Bønsing (SB), Jesper Melgaard

Læs mere

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 19. maj 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 4. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 19. maj 2016, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere.

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere. J.nr. ipoetzsch REFERAT Emne: Referat fra Studienævnsmøde Dato og tidspunkt: Den 14. december 2015 kl. 15.00-17.00 Sted: Campusvej 55, Konferenceafsnittet, lokale 96. Deltagere: Hans Lund, Anders Holsgaard,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud)

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud) Møde den: 1. maj, 2013, kl. 14.30-16.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 7. maj 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere