Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015"

Transkript

1 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og når solen skinner kan vi alle mærke de der forårsfornemmelser. En opfordring fra alle, der arrangerer ture og aktiviteter, er at du og dine venner overholder tilmeldingsfristerne og tilmelder jer før deadlines. Det er noget I forældre gerne må støtte op om. Og kære forældre. I er altid velkomne til at kigge forbi og ikke kun ved særlige arrangementer. som f.eks. julebanko og sommerfest. Vi har altid kaffe på kanden og tid til en snak. Det er også nu at du skal tænke på om du skal med klubben på koloni. Læs mere om det og alt det andet spændende, der sker i klubben. Husk det er din klub, uden dig ingen klub... Søren Hej piger og drenge Tak for den gode modtagelse jeg har fået. Det har været fedt at komme på arbejde til nogle glade børn og unge. Jeg vil stå for bordtennisturneringer den 12. og 26. marts samt en FiFa-turnering den 16. marts. Så grib bat eller controllere og vær med. Ellers er jeg altid frisk på en gang fodbold, forskellig spil, en snak eller hvad du kunne have lyst til. Mange hilsner Christian

2 Klubliv i februar

3 Sommerkoloni Mandag til fredag i sommerferien (uge 27) For 3., 4. og 5. klasser - koloni for de små Vi tager op i vores ynglingshytte 12 Ege i Jægerspris. Vi laver bål, snitter pinde, hygger os i køkkenet og hvad vi ellers finder på. Vi laver en lille hyggefest onsdag aften, hvor der er tradition for lidt lege og optræden. Hytten ligger med skøn natur omkring sig! Der er gruppe soverum, dejlig natur, forhåbentligt godt vejr og ikke mindst: god og afslappet stemning. Der vil være begrænsede muligheder for brug af lommepenge, så det er bedre f.eks. at pakke en slikpose til hver dag og en lille smule lommepenge. Inden kolonien afholder vi en infoaften, hvor vi laver aftaler om mobiltelefoner mm. Bagagen bliver kørt derop. Vi selv tager bus og tog. Prisen vil være kr. 700,- Max 30 deltagere, først til mølle Depositum kr. 250,- betales ved tilmelding og refunderes ikke ved afbud. Restbeløb betales senest den 4. maj. Jan T, Marie og Jimmy Tilmelding sommerkoloni uge 27, Pris kr. 700,- Navn: Evt. særlige oplysninger: Underskrift:

4 Bornholm uge 32 uge 32 for 4.,5.,6. og 7. klasser (8. klasser efter sommerferien) Prisen vil være 950,- kr. Depositum på kr. 300,- betales ved tilmelding (refunderes ikke) Dato for afgang er mandag den 3. august Hjemkomst er fredag den 7. august. Ud over at have en hyggelig koloni skal vi bla. bade, besøge glaspusteri, til Hammers Hus, grille, besøge røgeri og meget andet. Hvis der er interesse for det, kan vi arrangere adventure aktivitet og fiskeri fra put and take. Det vil kst. ca. 100,- / 150,- kr. ekstra. Tilmelding senest den 31. marts 2015 John, Lasse, Søs & Jan C Bornholm uge 32 Pris kr. 950,- depositum kr. 300,- (refunderes ikke) Navn Underskrift Tøse-Film-aften med mad For 4., 5. og 6. klasser Onsdag den 11. marts kl til ca Den eneste ene Pris: 35,- kr, max 12 pladser, Lagsagne, popcorn og hygge. Hvad kan du ønske mere? Sidste tilmelding 10. marts Marie - Tilmelding filmaften den 11. marts. Pris kr. 35,- Navn: Underskrift: Kommer og hjælper med at lave mad: (ja/nej)

5 Lalandia Fra fredag den 17. april til søndag den 19. april tager JK til Lalandia. Der er afgang fra Københavns Hovedbanegård kl og hjemkomst samme sted søndag kl ca Pris: 450,- kr. (refunderes ikke) Vi overnatter i den klub hvor vi har været før, Juniorklubben i Maribo. Her sover vi, spiser, hygger, spiller spil, ser film mv. Vi er i Lalandia hele lørdagen. Frokost i Lalandia betaler du selv med dine lommepenge. Jesper, Lasse, Jasmia & Jan C Bemærk at vi mødes på Københavns Hovedbanegård fredag og du skal afhentes samme sted søndag. Lalandia. Pris kr. 450,- (refunderes ikke) Navn Underskrift Svømmetur til DGI Tirsdag den 10. marts kl til kl Pris kr. 35,- Ubegrænset antal pladser. Søren Tilmelding DGI den 10. marts Pris kr. 35,- Navn: Underskrift:

6 Kommende datoer: Ridelejer: april Diskofest i klubben for 4., 5. & 6. klasse: 10. april Lalandia JK: april Sommerfest: 19. juni Kolonier: Tolvege for 3., 4., og 5. klasser uge 27 Tyrkiet for 8. klasser + UK uge 27 Bornholm uge 32 for FK & JK Billeder fra festen Det var en rigtig fed fest vi havde fredag den 20. februar., hvor de mange der kom hyggede sig, dansede og havde det sjovt. Sara P sang en flot sang til os. Næste fest er fredag den 10. april. Du kan købe billet 10 dage før og den vil kst. 15,- kr. Jimmy og Rune Svømmetur til Vestbadet Mandag den 23. marts kl til Pris kr. 25,- Ubegrænset antal pladser. Lasse & Søren Tilmelding Vestbad den 23. marts Pris kr. 25,- Navn: Underskrift:

7 Tur til Net-cafe for klasse Sted: Net-café Vallensbæk Dag: torsdag den 12. marts Tid: kl til kl. ca Pris: Kr. 50,00 (dækker spiltid) Husk penge til mad og drikkelse. Vi spiser på McDonald s (Vi må ikke have mad og drikke vare med på net-café.) Max 7 børn (først til mølle) Vi køre i klub bussen Sidste tilmelding mandag den 16. februar Jan T. Net cafe torsdag den 12. marts. Pris kr 50,- Barnets/ den unges navn: Forældreunderskrift: Torsdag den 2. til fredag den 3. april. Påske ridelejer Vi mødes i klubben kl 8.00 og kører til Rideskolen. Vi slutter fredag kl i klubben. Pris kr. 600,- der dækker rideskole og mad. (vi sover i klubben) Få en seddel af Jan T eller se mere på Engårdens hestepension facebook-side. Jan T Påskeridelejer den april. Pris kr. 600,- Navn: Underskrift:

8 Udeliv og dyregården : Nu går vi ind i den første forårs måned, men det er stadig lidt koldt. Derfor er der både varme og te i dyregården. Vi hygger med kaninerne, vi hugger brænde til bål og vi har også gang i vaskemaskinen, hvor vi laver suppe. Kig ud. John & Jan T Gamer Overnatning for JK & UK Som efterspurgt laver vi gamerovernatning i klubben. Fredag den 27. marts kl til lørdag den 28. marts kl Vi gamer hele natten. Du må gerne medbringe egen computer på eget ansvar. Husk ingen energi-drikke Prisen er kr. 80,- som dækker aftensmad & morgenmad. Jesper, Jacob & Jan C Tilmelding gamer-overnatning den 27. til den 28. marts Pris kr. 80,- Navn: Underskrift:

9 Risbjerggård fest fredag den 6. marts. Husk at købe billet. Vi glæder os til at se jer. Lasse & Søs Pige middag Tirsdag den 10. marts kl for alle piger i klubben. Pris kr. 30,- Søs & Jasmia Billeder fra fastelavn i klubben Der er meget tøj, der flyder i garderoberne. Hvis du savner noget af dit tøj, så få det afhentet. Vi samler resten i sorte-sække og aflevere det til genbrug i uge 10. De voksne

10 Krea: Vi laver alle mulige ting på Krea. På mandage, tirsdage og fredage er det Marie der er på værkstedet og på onsdage og torsdage er det Søs. Du kan male, tegne, lave smykker, lave graffiti, bygge, kreerer, så det er kun fantasien, der sætte grænsen. Har du lyst til at blive inspireret, så kontakt Søs eller Marie. Påske på Krea Frem mod Påske laver vi forskellige påskeæg onsdage og torsdage. Søs

11 Shopetur til Rødovre Centrum Efter flere ønsker tager vi til Rødovre Centrum på shoppetur, tirsdag den 17. marts kl Hjemme ca kl 18. Marie Sporten Vi spiller fodbold, bordtennis, basket, FiFa eller anden boldspil næsten hver dag. Vi ridder om onsdagen og vi kører BMX og Parkour om fredagen (om sommeren) Læs på opslag i klubben eller kontakt Jan T for ridning, Jimmi og Jesper for fodbold, Søren for svømning eller Jan C og Jimmi for BMX/Parkour og John for Bredals- KlubCup & TK-stævner. Gungehal hver mandag for FK & JK kl Lasse & Jasmia Frydenhøjhal mandag aften for JK & UK kl Lasse Boksning hver tirsdag aften for UK. Lasse Ridning hver onsdag. Jimmy & Jan T Styrketræning tirsdag og torsdag. Jan C DGI-byen for FK & JK tirsdag den 10. marts. Søren Vestbad svømmetur for FK & JK den 23. marts. Lasse & Søren FiFa-turnering mandag den 16. marts. Christian Bordtennisturnering den 12. og 26. marts. Christian Go-Kart tur tirsdag den 27. marts. Jan C

12 Sporten Sjællandsmesterskab i fodbold Lørdag den 8. februar havde vi to hold med til Sjællandsmesterskab i Køge. Vi spillede mange gode kampe og pigerne vandt medaljer. Stort tillykke. Vi havde en rigtig dejlig tur, så hvis du vil med ud at spille fodbold en anden gang, så tal med John, Jimmy, Lasse eller Jesper. Tak for en god tur og godt spillet drenge & piger. Lasse & John Bordtennis & FiFa-turnering Torsdag den 12. og 26. marts laver jeg bordtennisturnering fra kl Mandag den 16. marts laver jeg FiFaturnering. Tag fat i mig hvis du vil være med. Christian Go-Kart tur Tirsdag den 27. marts kl Pris kr. 120,- Max 10 pladser, så først til mølle. Jan C Tilmelding Go-Kart 27. marts. Pris kr 120,- Navn: Underskrift:

13 Musikken Musik Event i Hillerød Vi tager til Hillerød weekenden den 20. til 22. marts. Vi skal overnatte på en skole. Vi spiller sammen med andre børn og unge hele weekenden. Der bliver work-shops og jamsessions. Hvis du er vild med musik, så skynd dig at blive tilmeldt. Der er kun 7 pladser, så først til mølle. Pris kr. 200,- der dækker transport, mad og ophold. Du må gerne have lommepenge med. Har du spørgsmål, så kontakt mig. Mange hilsner Rune :-) - Musik Event i Hillerød den marts Pris kr. 200,- Navn: Forældreunderskrift:

14 Aftenklub Tirsdage i aftenklubben står i pigernes tegn. Kom og hyg med Søs og Jasmia. Få en lille snak, et godt råd med på vejen eller et knus. Kom glad. Søs & Jasmia.

15 Aftenklub Boksning hver tirsdag aften Kl til 21 for UK, hilsen Lasse Pigeklub m. Jasmia & Søs. Kom og få en snak, et godt råd eller et kram. Styrketræning tirsdage og torsdage. Tal med Jan C hvis du vil med. Pris kr. 400,- for 3 mrd. Madklub for JK & UK. Tal med de voksne hvis du vil deltage. Pris ca. 35,- kr. Frydenhøjhal hver mandag kl Lasse Sommertur til Tyrkiet 27. juni til 4. juli 2015 For nuværende 7. og 8. klasser samt UK ere Sted: Alanya, Tyrkiet Efter sidste års store succes med vores rejse til Alanya, gentager vi derfor en tilsvarende tur i sommeren PRIS: 3450,- kr. Der inkluderer rejse, ophold samt morgenmad. Ophold i 2værelses lejligheder med god plads til 4 personer. Der vil være et tilskud til aftensmaden på 75,- DKr. Forsikring (også afbud) sørger du selv for, klubben kan dog efter ønske tegne en sådan forsikring. Det koster ca. 500,- kr. Tilmelding og betaling af depositum: senest 5. februar 2015 Depositum er 500 kr. (kan ikke tilbagebetales) Jan C, Jasmia, Lasse & Jesper

16 1 Marts Musik Gungehal Frydenhøjhal Net-café for FK 3 Musik Boksning UK Bestyrelsesmøde JK/UK pigeklub 4 Musik Ridning Bordtennisturnering JK/UK madklub 5 Musik JK/UK madklub 6 Risbjerggårdfest for 4., 5. & 6. klasser Musik Gungehal Frydenhøjhal 10 Musik Boksning UK DGI-byen Tøse-middag Musik Ridning JK/UK madklub Tøse-film-aften 12 Musik Ridning JK/UK madklub Bordtennisturnering Net-café for FK Musik Gungehal Frydenhøjhal FiFa-turnering 17 Musik Boksning UK Shoppetur JK/UK pigeklub 18 Musik Ridning JK/UK madklub 19 Musik JK/UK madklub 20 Musik Event i Hillerød 21 Musik Event i Hillerød 22 Musik Event i Hillerød 23 Musik Gungehal Frydenhøjhal Svømmetur til Vestbad 24 Musik Boksning UK Go-Kart JK/UK pigeklub 25 Musik Ridning JK/UK madklub 26 Musik JK/UK madklub Bordtennisturnering 27 Gamer overnatning for JK & UK 28 Gamer overnatning for JK & UK Klubben er lukket (kommunal lukkedag) 31 Klubben er lukket (kommunal lukkedag) 2. til 3. april Påske ridelejer

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015 Kom i klub der er nok at tage sig til! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april 2015

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april 2015 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter april 2015 Så er der forår på vej Man skulle ikke tro det, men foråret er så småt på vej. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub og se hvad vi har fundet

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2014. Vil du være Kreas Nissemor? Glædelig jul & godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2014. Vil du være Kreas Nissemor? Glædelig jul & godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2014 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig has gt. Når jeg ser lbage på året, så har vi lavet rig g mange ng i klubben. Du

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår! Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2017 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2017 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie. Høpsi Vøpsi dag lørdag den 20. august.

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie. Høpsi Vøpsi dag lørdag den 20. august. Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter august 2016 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Mange deltog i klubbens

Læs mere

5. klasse aftenklub kl.18-20

5. klasse aftenklub kl.18-20 Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter januar 2016 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2016 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2015. Velkommen til alle nye medlemmer & forældre!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2015. Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2015 Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Mandag den 4. maj begyndte et hold nye medlemmer i klubben og vi vil byde jer alle velkomne. Alle medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2014 Efterår og klubliv! Nu er det ved at blive efterår og det betyder flere inde aktiviteter. Selvom de fleste har skoledag til kl 14 og 15 laver vi stadig

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts 2017

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts 2017 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2017 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og selvom det er koldt og til tider med frost om natten, så

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april 2016

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april 2016 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter april 2016 Så er der forår på vej Man skulle ikke tro det, men foråret er så småt på vej. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub og se hvad vi har fundet

Læs mere

5. klasse aftenklub kl.18-20

5. klasse aftenklub kl.18-20 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter december 2015 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig has gt. Når jeg ser lbage på året, så har vi lavet rig g mange ng i klubben. Du

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter august 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Vil du være Kreas Nissemor?

Vil du være Kreas Nissemor? Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter November 2014 Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter. Det er vigtigt at have lys på cyklen og refleks på jakken når du bevæger dig ud i mørket. Så

Læs mere

5. klasse aftenklub kl.18-20

5. klasse aftenklub kl.18-20 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter oktober 2015 Efterår og klubliv! Nu er det ved at blive efterår og det betyder flere inde aktiviteter. Selvom de fleste har skoledage til kl 14 og 15, laver vi stadig

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september 2015. Klubbernes dag. Arrangementet er åben kl 14.00 til 17.00

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september 2015. Klubbernes dag. Arrangementet er åben kl 14.00 til 17.00 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter september 2015 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Skolen har nu været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid der, så er der stadig masser af aktivitet

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Kom i klub der er nok at tage sig til. Før jul var der rigtig mange medlemmer i klubben, så der er ikke noget at sige til hvis du tager dig en slapper.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til sensommerens og efterårets

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter januar Godt nytår!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter januar Godt nytår! Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter januar 2018 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2018 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts Bolche værksted

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts Bolche værksted Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2018 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og selvom det er koldt og med sne og frost, så kan vi alle mærke

Læs mere

5. klasse aftenklub kl.18-20

5. klasse aftenklub kl.18-20 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter november 2015 Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter. Det er vigtigt at have lys på cyklen og refleks på jakken når du bevæger dig ud i mørket. Så

Læs mere

Skole, lektier, sport eller spejder og stadig gang i din klub

Skole, lektier, sport eller spejder og stadig gang i din klub Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter september 2016 Skole, lektier, sport eller spejder og stadig gang i din klub Skolen har nu været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger tid på lektier, sport og

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2016

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2016 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter december 2016 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig has gt. Når jeg ser lbage på året, så har vi lavet rig g mange ng i klubben. Du

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar Bolche værksted. Kom og brug din klub de voksne har tid til dig!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar Bolche værksted. Kom og brug din klub de voksne har tid til dig! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter februar 2018 Kom og brug din klub de voksne har tid til dig! Som de fleste af jer ved har vi en rigtig god klub, med personaler, der vil jer medlemmer, børn som

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2012 Så er der forår på vej Man skulle ikke tro det, men foråret er på vej. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub og se hvad vi har fundet på. Som

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2015. Det er sommer selvom det er en smule køligt!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2015. Det er sommer selvom det er en smule køligt! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2015 Det er sommer selvom det er en smule køligt! Nu er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever, at I er faldet godt til. Har du

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter august 2018 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Mange deltog i klubbens

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2018

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2018 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter juni 2018 Det er sommer Nu er der gået en lille måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever, at I er faldet godt til. I bruger værkstederne og jeg ser

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2014 Velkommen til nye medlemmer & forældre! Fredag den 2. maj begyndte et hold nye medlemmer i klubben og vi vil byde jer alle velkomne. Alle medlemmer har

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2014 Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2014 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og så håber jeg, at 2014 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts Der er forår på vej

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts Der er forår på vej Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2019 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og selvom det er koldt, så kan vi alle mærke de der forårsfornemmelser

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter April 2017

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter April 2017 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2017 Bøgen er sprunget ud Den 1. april sprang Bøgen ud et sted på Fyn og det betyder at foråret er kommet. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2013. Nu er det sommer...

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2013. Nu er det sommer... Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2013 Nu er det sommer... Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben, og som jeg oplever det er I faldet godt til. Har du spørgsmål eller andet

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2017

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2017 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter december 2017 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2016

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2016 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter juni 2016 Det er sommer Nu er der gået en lille måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever, at I er faldet godt til. Flere af jer har været til intro

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2016

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2016 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2016 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter oktober MobilePay i klubben! Efterår og klubliv!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter oktober MobilePay i klubben! Efterår og klubliv! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter oktober 2016 Efterår og klubliv! Nu er det efterår og det betyder flere inde aktiviteter. Selvom de fleste har skoledage til kl. 14 og 15, laver vi stadig ture ud

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september Fernisering Skrot er godt. Efterår & klubliv. Fredag den 15.

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september Fernisering Skrot er godt. Efterår & klubliv. Fredag den 15. Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter september 2017 Efterår & klubliv Skolen har nu været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger tid på lektier, sport og måske spejder, så er der stadig masser af aktivitet

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2013 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter august 2017 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Mange deltog i klubbens

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter November 2012. Det var en kold og mørk november nat...

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter November 2012. Det var en kold og mørk november nat... Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter November 2012 Det var en kold og mørk november nat... Sådan kunne indledningen på den kommende måned godt lyde, får vi går mod mørke tider. Du skal derfor huske

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2011. Lukke/åbne tider omkring Jul og Nytår. Glædelig jul & godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2011. Lukke/åbne tider omkring Jul og Nytår. Glædelig jul & godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2011 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter november Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter.

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter november Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter. Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter november 2016 Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter. Det er vigtigt at have lys på cyklen og refleks på jakken når du bevæger dig ud i mørket. Så

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Gang i klubben igen... Efter en lang og temmelig våd sommer er der nu gang i klubben igen. Og har du ikke været en tur i klubben efter ferien endnu,

Læs mere

Nyhedsbrev FK Januar 2010

Nyhedsbrev FK Januar 2010 Nyhedsbrev FK Januar 2010 Godt nytår og velkommen 2010! Så fik vi sagt farvel til nullerne og goddag til et nyt årti. Jeg håber at I alle kom godt igennem nytåret og nu er friske, sammen med os, på at

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter maj Velkommen til alle nye medlemmer & forældre!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter maj Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter maj 2017 Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Tirsdag den 2. maj begyndte et hold nye medlemmer i klubben og vi vil byde jer alle velkommen. Alle medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september Efterår & klubliv

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september Efterår & klubliv Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter september 2018 Efterår & klubliv Skolen har nu været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger tid på lektier, sport og måske spejder, så er der stadig masser af aktivitet

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2010

Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrev Oktober 2010 Hvordan finder du som forældre ud af hvad der sker i klubben? Forleden havde vi forældremøde i klubben og noget af debatten omhandlede hvordan vi som klub formidler hvad der sker

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2012 Efterår og klubliv! Nu trænger efteråret sig på rigtig på og det betyder flere inde aktiviteter, som fx leg og boldspil i Gungeog Frydenhøj hal, projekter

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter maj Velkommen til alle nye medlemmer & forældre!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter maj Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter maj 2018 Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Onsdag den 2. maj begyndte et hold nye medlemmer i klubben og vi vil byde jer alle velkommen. Vi har nu lært

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2018 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Følg med i Tabulex, på Face

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april Bøgen er ikke sprunget ud, endnu. Bolche værksted

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april Bøgen er ikke sprunget ud, endnu. Bolche værksted Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter april 2018 Bøgen er ikke sprunget ud, endnu Efter en lang og mørk vinter, venter vi på sol og varme. Du skulle også komme i din klub og se hvad vi finder på. Du

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

September. ma ti on to fr lø sø. 1 Aften: Hjemmehygge. 8 Aften: Hjemmehygge. 15 Aften: Lukket. 22 Aften: Lukket

September. ma ti on to fr lø sø. 1 Aften: Hjemmehygge. 8 Aften: Hjemmehygge. 15 Aften: Lukket. 22 Aften: Lukket Ventilen-nyt September ma ti on to fr lø sø 1 Hjemmehygge 2 3 4 5 Netcafé 6 Bowling (kl. 14-16.30) 7 Tøsetur Hallen kl.14-16 8 Hjemmehygge 9 10 11 12 Hjemmehygge 13 Tøsetur kl. 14-18 14 Hallen kl.14-16

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter november Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter.

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter november Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter. Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter november 2018 Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter. Det er vigtigt at have lys på cyklen og refleks på jakken når du bevæger dig ud i mørket. Så

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2017

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2017 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter juni 2017 Det er sommer Nu er der gået en lille måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever, at I er faldet godt til. I bruger værkstederne og jeg ser

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Maj Velkommen til nye medlemmer & forældre!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Maj Velkommen til nye medlemmer & forældre! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2013 Velkommen til nye medlemmer & forældre! Torsdag den 2. maj begynder 45 nye medlemmer i klub og det glæder vi os rigtig meget til. Velkommen til vores klub.

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2013 Hvad vil du bruge din klub til? Det kan være et stort spørgsmål for nogle at besvare. De medlemmer jeg har spurgt siger, at de komme i klubben for at

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater.

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater. September 2018 Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9 Shoppetur for FK/JK er. Turen er gratis. Vi tager afsted kl 14.30 og er hjemme igen 20.30 på Åmarken. Husk penge og shoppe for og

Læs mere

Hej, jeg hedder Xenia :-)

Hej, jeg hedder Xenia :-) Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2012 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og forleden, da jeg gik tur i solskinsvejret, kunne jeg godt

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2013 Hvor bliver foråret af På denne tid for et år siden havde vi 19 graders varme. Tankevækkende, når temperaturen de sidste mange dage har været på omkring

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter oktober 2017

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter oktober 2017 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter oktober 2017 Efterår og klubliv! Nu er det efterår og det betyder flere inde aktiviteter. Selvom de fleste har skoledage til kl. 14 og 15, laver vi stadig ture ud

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Mosede klub Lilleholmen 58 2670 Greve Tlf. 43600450. Brogaarden Blågårdsvej 104 2670 Greve Tlf. 43612586. Åbningstider: Skoledage: Skoledage:

Mosede klub Lilleholmen 58 2670 Greve Tlf. 43600450. Brogaarden Blågårdsvej 104 2670 Greve Tlf. 43612586. Åbningstider: Skoledage: Skoledage: Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2011 Velkomst_11.indd 1 16-02-2011 14:22:40 Brogården og Mosede Klub er en Fritids- og ungdomsklub for børn og unge i alderen 10 18 år. Vi er en klub

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK FK JUNI Man. 1. Velkommen til de nye børn. Rundboldkamp Tirs. 2. PC-spilledag Ons. 3. Skaterrampen v/sofiendalskolen Tors. 4. Hallen fra kl. 15-17 Fre. 5. LUKKET Man. 8. Skaterrampen v/sofiendalskolen,

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2017 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2013 Kom i klub der er nok at tage sig til! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper.

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften JK JUNI Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften Man. 15. Svømmehalstur til Køge (FK/JK) Vi mødes i Klubben kl. 14.45 (kontakt

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter November 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter November 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter November 2013 Det er en kold tid Vi går mod mørke og koldere tider. Du skal derfor klæde dig varmt på og huske cykellygter når du kører i skole, til klub eller sport.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2018 Glædelig jul & godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2018 Glædelig jul & godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter december 2018 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig has gt. Når jeg ser lbage på året, så har vi lavet rig g mange ng i klubben. Vi

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts 2016

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts 2016 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2016 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og selvom det er koldt og til tider med frost om natten, så

Læs mere